PLAATSAANBIEDINGEN juni 2015 VACATURE /020. Nood aan een nieuwe uitdaging als fiscaal expert? Dan is dit de opportuniteit waar je naar zoekt!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PLAATSAANBIEDINGEN juni 2015 VACATURE 2014-2015/020. Nood aan een nieuwe uitdaging als fiscaal expert? Dan is dit de opportuniteit waar je naar zoekt!"

Transcriptie

1 Academiejaar juni 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN juni 2015 VACATURE /020 Inleiding Nood aan een nieuwe uitdaging als fiscaal expert? Dan is dit de opportuniteit waar je naar zoekt! Als specialist inzake fiscaliteit beschik je over een goede kennis van diverse nationale en internationale fiscale topics, die je in dit gerenommeerd accountantskantoor uit de regio Leuven ten volle kan uitspelen. Dit kantoor geniet van een uitstekende reputatie dankzij de totaalservice die ze hun zeer gevarieerd clienteel kunnen bieden inzake accountancy, tax, audit en juridisch advies. Omschrijving Tax Consultant / Fiscalist: Uw uitdagend takenpakket Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van verschillende klantendossiers inzake fiscale, juridische en economische aangelegenheden: vennootschapsrecht, vennootschapsbelasting, personenbelasting, BTW,... Dankzij jouw expertise op fiscaal en juridisch vlak sta je de klanten en medewerkers bij met de nodige adviezen inzake fiscale- en bedrijfsoptimalisaties. Ook geef je interne en externe opleidin-

2 gen over diverse fiscale en juridische topics waardoor je op veel waardering kan rekenen van jouw contactpersonen. Profiel Tax Consultant / Fiscalist: Jouw profiel Master in de Rechten of Economie met een goede kennis van fiscaliteit en vennootschapsrecht Minimaal 6 jaar relevante ervaring Wij bieden Tax Consultant / Fiscalist: Het aanbod Een brutojaarsalaris rond euro, afhankelijk van jouw kennis en ervaring Premium wagen + tankkaart Maaltijdcheques van 7 euro Nettovergoeding rond 150 euro Interessante groepsverzekering Smartphone + Abonnement Flexibele werkuren: Start je werkdag tussen 7:30 en 9:30! Diverse verticale doorgroeimogelijkheden: Word manager in 5 jaar! U komt terecht in een dynamische werkomgeving dat veel variatie en zelfstandig werken garandeert, zodat u zelf de ruimte krijgt om initiatieven te lanceren. Gratis opleidingen die ervoor zorgen dat je fiscale kennis steeds up-to-date blijft en je de beste service kan geven aan je klanten, waardoor jouw werk ten zeerste geapprecieerd wordt! Een tof kantoor waar 3 tot 4 keer per jaar teambuildingactiviteiten worden georganiseerd, zoals onder andere after-work drinks, een gezellige BBQ, kerstfeestje,... Interesse in deze vacature? Bel dan naar het nr 03/ of stuur je CV naar fiduciary@blakeandpartners.com! Jouw kandidatuur wordt steeds uiteraard steeds confidentieel behandeld. Indien je mensen kent die op zoek zijn naar een nieuwe job, mag je hen ook steeds naar ons doorverwijzen. Ook hen helpen wij graag verder!

3 VACATURE /021 Inleiding Kom jij uit de regio Brugge en ben je gepassioneerd door fiscaliteit? Lees dan even verder, en misschien word jij de nieuwe dossierbeheerder / accountant in dit gerenommeerd boekhoudkantoor! Dit boekhoudkantoor / accountantkantoor kan terugblikken op 40 jaar ervaring, waardoor zij zich perfect kunnen profileren als experten in boekhouding en fiscaliteit. Toch blijven ze dagelijks groeien en wordt hun klantenportfolio steeds groter. Hierdoor zal jouw functie gegarandeerd zijn! Omschrijving Als dossierbeheerder zal jouw takenpakket afhangen van jouw werkervaring. Als junior dossierbeheerder / boekhouder zal je instaan voor de voorbereiding van de dossiers die door de senior dossierbeheerders / accountants zullen afwerken. Zo krijg je de beste feedback en kan je het best doorgroeien in jouw functie. Als senior dossierbeheerder beheer je je eigen dossiers van A tot Z. Deze kunnen variëren van kleine tot grote KMO s. Je krijgt de kans om in te staan voor de klantenbesprekingen om zo je dossiers nog beter te begrijpen. Zowel als junior als senior dossierbeheerder / accountant krijg je de ideale opportuniteit om door te groeien en dit door zowel interne als externe opleidingen. Afhankelijk van jouw eigen capaciteit, kan je uw eigen toekomst op dit kantoor uitbouwen. Profiel Als dossierbeheerder / accountant / boekhouder ben je minimum in het bezit van een Bachelor Accountancy & Fiscaliteit of boekhoudkundige richting Je dient tevens wel enige relevante werkervaring in een accountantskantoor of boekhoudkantoor te hebben.

4 Wij bieden Een functie als dossierbeheerder / accountant in een groeiend waar je altijd bij je collega s terecht kan met al je vragen. Zo kan je op termijn foutloos je dossiers afwerken. Een brutojaarsalaris dat kan oplopen tot euro, afhankelijk van jouw kennis en ervaring in een accountantskantoor of boekhoudkantoor Gelinkt aan de continue groei van dit kantoor, krijg je zéér reële doorgroeikansen. Op termijn bestaat ook de mogelijkheid tot het bekomen van een bedrijfswagen om mee de klantenbesprekingen te kunnen doen. Maaltijdscheques van 7 euro Interesse in deze vacature? Solliciteer dan online of stuur je CV naar fiduciary@blakeandpartners.com. Twijfel je of je in aanmerking komt? Bel ons even op het nummer !

5 VACATURE /022 Een gedeelde toekomst ONDERNEMEN. INNOVEREN. DELEN. Moore Stephens biedt als adviseur totaaloplossingen aan voor financiële en bedrijfsorganisatorische uitdagingen. Onze cliënten kunnen beroep doen op zeven expertisedomeinen: accountancy, audit, tax & legal, corporate finance, business intelligence, strategy & operations en CFO services. Het is onze missie om een uniek partnership met cliënten aan te gaan en hen een toegevoegde waarde te bieden bij de uitbouw van een bloeiende onderneming. Kiezen voor Moore Stephens is kiezen voor dynamiek, professionaliteit en een stimulerende omgeving waar werken ook fun is. In België telt de groep meer dan 300 medewerkers die verspreid zijn over 11 kantoren in regio Antwerpen - Gent - Brussel. Daarnaast hebben wij nog vestigingen in San Francisco en Shanghai. Moore Stephens België is een onafhankelijk lid van Moore Stephens International Ltd. Ter ondersteuning van de verdere groei kijken we voor ons kantoor te Antwerpen uit naar een (m/v) (senior) Manager Tax & Legal met focus op Estate Planning Functie: Profiel: Als (senior) Manager Estate Planning ben je in staat om verder te gaan dan de traditionele optimalisatie van de successierechten en inkomstenbelasting. Je taken bestaan uit de analyse van de vermogens en erfrechtelijke positie van ondernemers en vermogende particulieren, adviseren op gebied van herstructurering van het vermogen ter voorbereiding van overdracht en familiale regeling, implementatie, begeleiding en opvolging van het advies opmaak van aktes en juridische documenten (testamenten, huwelijkscontracten, schenkingsakten, burgerlijke maatschap, stichting, vennootschappen, aangiftes van nalatenschap, etc.).,.. Je geeft fiscaal en juridisch advies op maat van de cliënt en begeleidt hem bij de implementatie van dit advies. De adviezen kunnen betrekking hebben op de volgende materies: huwelijksvermogensrecht, registratie- en successierecht, internationaal privaatrecht, vennootschapsrecht, familierecht, fiscaal recht Je verzorgt de dagelijkse opvolging van de aan jouw toevertrouwde dossiers en de daarmee verbonden contacten met notarissen en andere betrokken partijen. Je bent tevens het aanspreekt voor de cliënten. Verder draag je bij aan het opbouwen en het zowel intern als extern doorgeven van juridische/fiscale expertise, via het schrijven van artikels, het voorbereiden van seminaries over actuele fiscale en juridische topics en het opstellen en updaten van fiscale/juridische modeldocumenten. Je beschikt over een masterdiploma in de Rechten aangevuld met een diploma Fiscaliteit of Master in het Notariaat. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het vlak van Estate Planning. Je maakt grondige analyses en je reikt creatieve, praktische, kwaliteitsvolle oplossingen aan. Je hebt interesse voor het adviseren van cliënten en bent bereid je op regelmatige basis bij te scholen. Je gaat zelfstandig te werk, doch combineert dit met een teamgerichte attitude.

6 Aanbod: Ten slotte beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en slaag je erin de juridische complexiteit begrijpbaar te communiceren naar cliënten en om te zetten in werkbare voorstellen.oor Je komt terecht in een jong en gemotiveerd team, binnen een bedrijf met een interessant cliënteel en een uitdagende groeimarkt. Je krijgt een grote verantwoordelijkheid en tevens de mogelijkheid om je talenten verder te ontplooien. Naast een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met de gebruikelijke extralegale voordelen, bieden wij een aangename en flexibele werkomgeving, alsook permanente opleiding. Interesse: Stuur je cv met motivatiebrief door via

7 VACATURE /023 Een gedeelde toekomst ONDERNEMEN. INNOVEREN. DELEN. Moore Stephens biedt totaaloplossingen aan voor financiële en bedrijfsorganisatorische uitdagingen. Specifiek hebben we zeven expertisedomeinen: accountancy, audit, tax & legal, corporate finance, business intelligence, strategy & operations en CFO services. Onze missie is om een uniek partnership met cliënten aan te gaan en om hen een toegevoegde waarde te bieden bij de uitbouw van een bloeiende onderneming. We maken écht het verschil op lange termijn. We maken namelijk de toekomst van andere ondernemers beter. In België telt de groep meer dan 330 medewerkers verspreid over 11 kantoren in regio Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt. Daarnaast hebben wij nog vestigingen in San Francisco en Shanghai. Moore Stephens Belgium is een onafhankelijk lid van Moore Stephens International Ltd. Voor de versterking van het team als gevolg van de snelle groei kijkt Moore Stephens voor kantoor Brussel uit naar een (m/v): Manager Tax & Legal Functie: Je adviseert en begeleidt cliënten inzake vennootschapsbelasting, belastingcontroles, fiscale aangiftes, herstructureringen, Op basis van de as is situatie van de cliënt, ga je na welke mogelijkheden er zijn om diens fiscale, juridische en economische situatie te optimaliseren. Je geeft ter zake praktisch bruikbaar advies op maat van de cliënt en begeleidt hem bij de implementatie van dit advies. Profiel: Je begeleidt de junior Tax Associates en je bent het aanspreekpunt voor de audit- en accountancy medewerkers. Je zorgt voor een goede opvolging van fiscale vraagstukken en je werkt in dit kader ook nauw samen met collega s uit andere expertisedomeinen. Je kan bijdragen aan het opbouwen en het zowel intern als extern doorgeven van fiscale/economische expertise, via het schrijven van artikels, het voorbereiden van seminaries over actuele fiscale/economische topics en het opstellen en updaten van modeldocumenten. Je ondersteunt de uitbouw van de Tax & Legal afdeling in de regio Brussel. Je beschikt over een Masterdiploma in Economie of Rechten met een aanvullend diploma Fiscaliteit. Een lopende stage IAB of een erkenning is een extra troef. Je kan bogen op minimum 5 jaar relevante professionele ervaring, bij voorkeur binnen een top 15- accountancykantoor of een fiscaal advocatenkantoor. Je hebt een brede, algemene fiscale kennis. Je hebt interesse voor en ervaring met het adviseren van cliënten en bent bereid zich op regelmatige basis bij te scholen. Je slaagt erin de juridische complexiteit op een begrijpbare manier te communiceren naar cliënten en om te zetten in werkbare voorstellen. Je gaat zelfstandig te werk, doch combineert dit met een teamgerichte attitude. Ten slotte beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Frans en Engels.

8 ONDERNEMEN. INNOVEREN. DELEN. Aanbod: Je komt terecht in een jong en gemotiveerd team, binnen een bedrijf met een interessant cliënteel en een uitdagende groeimarkt. Je krijgt een grote verantwoordelijkheid en tevens de mogelijkheid om je talenten verder te ontplooien. Naast een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met de gebruikelijke extralegale voordelen, bieden wij een aangename en flexibele werkomgeving, alsook permanente opleiding. Interesse: Stuur je cv met motivatiebrief naar Moore Stephens t.a.v. Alice Colignon, HR Business Partner, op het adres moorestephens.be. Meer informatie over onze kantoren vind je op

9 VACATURE /024 Een gedeelde toekomst ONDERNEMEN. INNOVEREN. DELEN. Moore Stephens biedt totaaloplossingen aan voor financiële en bedrijfsorganisatorische uitdagingen. Onze cliënten kunnen beroep doen op zeven expertisedomeinen: accountancy, audit, tax & legal, corporate finance, business intelligence, strategy & operations en CFO services. Onze missie is om een uniek partnership met cliënten aan te gaan en om hen een toegevoegde waarde te bieden bij de uitbouw van een bloeiende onderneming. We maken écht het verschil op lange termijn. We maken namelijk de toekomst van andere ondernemers beter. Voor de versterking van het team als gevolg van de snelle groei kijkt Moore Stephens voor kantoor Antwerpen uit naar een (m/v): Manager Tax & Legal met focus op vastgoedfiscaliteit en herstructureringen Functie: Je adviseert en begeleidt cliënten inzake herstructureringen en vastgoedfiscaliteit. Op basis van de as is situatie van de cliënt, ga je na welke mogelijkheden er zijn om diens fiscale, juridische en economische situatie te optimaliseren. Je geeft ter zake praktisch bruikbaar advies op maat van de cliënt en begeleidt hem bij de implementatie van dit advies. Profiel: Je bent het aanspreekpunt voor collega s uit andere expertisedomeinen en je zorgt voor een goede opvolging van fiscale of juridische vraagstukken omtrent deze materie. Je kan bijdragen aan het opbouwen en het zowel intern als extern doorgeven van fiscale/economische expertise, via het schrijven van artikels, het voorbereiden van seminaries over actuele topics en het opstellen en updaten van modeldocumenten. Je ondersteunt de uitbouw van de Tax & Legal afdeling in de regio Antwerpen. Je beschikt over een Masterdiploma in Rechten of Economie met een aanvullend diploma Fiscaliteit. Je kan bogen op minimum 5 jaar relevante professionele ervaring, bij voorkeur binnen een top 15- accountancykantoor of een fiscaal advocatenkantoor. Je hebt interesse voor en ervaring met het adviseren van cliënten en bent bereid zich op regelmatige basis bij te scholen. Je slaagt erin de juridische complexiteit op een begrijpbare manier te communiceren naar cliënten en om te zetten in werkbare voorstellen. Je gaat zelfstandig te werk, doch combineert dit met een teamgerichte attitude. In de beginfase ben je bereid om op regelmatige basis vanuit kantoor Drongen te werken.

10 ONDERNEMEN. INNOVEREN. DELEN. Aanbod: Je komt terecht in een jong en gemotiveerd team, binnen een bedrijf met een interessant cliënteel en een uitdagende groeimarkt. Je krijgt een grote verantwoordelijkheid en tevens de mogelijkheid om je talenten verder te ontplooien. Naast een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met de gebruikelijke extralegale voordelen, bieden wij een aangename en flexibele werkomgeving, alsook permanente opleiding. Interesse: Stuur je cv met motivatiebrief door via

PLAATSAANBIEDINGEN april 2015

PLAATSAANBIEDINGEN april 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo Academiejaar 2014-2015 1 april 2015 PLAATSAANBIEDINGEN april 2015 VACATURE 2014-2015/015 Manager Taks & Legal EC Restructuring & Real Estate

Nadere informatie

Juridisch adviseur - Specialisatie Fiscaal Recht in verband met de notariële activiteit

Juridisch adviseur - Specialisatie Fiscaal Recht in verband met de notariële activiteit Academiejaar 2015-2016 14 december 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN december 2015 VACATURE 2015-2016/007 Voltijds of deeltijds Juridisch adviseur - Specialisatie

Nadere informatie

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact Academiejaar 2013-2014 17 oktober 2013 Hogeree Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2013 VACATURE 2013-2014/001 Functietitel Accountant Stagiair-accountant Plaats

Nadere informatie

Manager Tax & Legal - Business Taks

Manager Tax & Legal - Business Taks Academiejaar 2015-2016 1 otober 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2015 VACATURE 2015-2016/001 Voor de versterking van het team als gevolg van de

Nadere informatie

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011 Fiscaal Adviseur Je bent een all-round specialist

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN augustus 2017

PLAATSAANBIEDINGEN augustus 2017 Academiejaar 2016-2017 21 augustus 2017 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN augustus 2017 VACATURE 2016-2017/078 Pelckmans uitgevers maakt educatieve, algemene

Nadere informatie

Vacature Office Manager/Secretaresse

Vacature Office Manager/Secretaresse Vacature Office Manager/Secretaresse Abeka, de fiscale en financiële ontzorger, is wegens zijn sterke groei op zoek naar een Office Manager/Secretaresse. U zal binnen ons modern kantoor met een team van

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN februari 2018

PLAATSAANBIEDINGEN februari 2018 Academiejaar 2017-2018 6 februari 2018 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN februari 2018 VACATURE 2017-2018/018 Finivo NV is een vooruitstrevend accountantskantoor

Nadere informatie

Ervaren boekhoud(st)er + 5 jaar ervaring

Ervaren boekhoud(st)er + 5 jaar ervaring Academiejaar 2017-2018 3 mei 2018 PLAATSAANBIEDINGEN mei 2018 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo VACATURE 2017-2018/046 Ervaren boekhoud(st)er + 5 jaar ervaring BSM bvba is een

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit ACCOUNTANCY MEDEWERKER Bachelor Accountancy of Master Handelswetenschappen, TEW, Economie. Enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of in de volledige boekhouding van een

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN februari (2) 2017

PLAATSAANBIEDINGEN februari (2) 2017 Academiejaar 2016-2017 16 februari 2017 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN februari (2) 2017 VACATURE 2016-2017/027 Als coöperatief boekhoudkantoor wil Q-bus

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN maart 2015

PLAATSAANBIEDINGEN maart 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo Academiejaar 2014-2015 5 maart 2015 PLAATSAANBIEDINGEN maart 2015 VACATURE 2014-2015/010 Junior accountant dossierbeheerder in een boekhoud-

Nadere informatie

Fiscaal Jurist/ Corporate Lawyer/ Tax Consultant

Fiscaal Jurist/ Corporate Lawyer/ Tax Consultant Academiejaar 2016-2017 6 december 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN december 2016 VACATURE 2016-2017/015 Kantoor Accountants- en Belastingconsulenten,

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN september 2016

PLAATSAANBIEDINGEN september 2016 Academiejaar 2016-2017 15 september 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN september 2016 VACATURE 2016-2017/001 D&P Consulting te Beringen is een dynamisch

Nadere informatie

Advocaat vennootschapsrecht (Antwerpen en/of Brussel)

Advocaat vennootschapsrecht (Antwerpen en/of Brussel) Advocaat vennootschapsrecht (Antwerpen en/of Brussel) Onze klant Onze klant, Greenille, is een onafhankelijk advocaten-, notaris- en belastingadvieskantoor, gespecialiseerd in de juridische en fiscale

Nadere informatie

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Accountant/

Nadere informatie

Medewerker Privacy & IT

Medewerker Privacy & IT Brussel Bishkek Genève Medewerker Privacy & IT Lorenz is een internationaal en onafhankelijk advocatenkantoor met vestigingen in Brussel, Bishkek en Genève. Wij werken voor multinationals, internationale

Nadere informatie

De Orde van Vlaamse Balies bestaat uit een dynamisch team van ongeveer 25 medewerkers en is voor de studiedienst op zoek naar

De Orde van Vlaamse Balies bestaat uit een dynamisch team van ongeveer 25 medewerkers en is voor de studiedienst op zoek naar Orde van Vlaamse Balies VACATURES Staatsbladsstraat 8 B 1000 Brussel T +32 (0)2 227 54 70 F +32 (0)2 227 54 79 info@advocaat.be De Orde van Balies (OVB), met zetel te Brussel, vertegenwoordigt meer dan

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN april 2016

PLAATSAANBIEDINGEN april 2016 Academiejaar 2015-2016 11 april 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN april 2016 VACATURE 2015-2016/024 Heb jij de durf en drive van een échte dossierbeheerder?

Nadere informatie

inzicht in uw bedrijf

inzicht in uw bedrijf Niet zomaar cijfers inzicht in uw bedrijf accounting - auditing - consulting Kennis en maatwerk voor uw business Over Baker Tilly Belgium Baker Tilly Belgium is de merknaam van een groep vennootschappen

Nadere informatie

Werken bij VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het.

Werken bij VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het. Hoe ONDERSCHEIDEND kun jij zijn? Werken bij VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het. Hoe Krachtig kun jij zijn? VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het. In onze geïntegreerde aanpak staat teamwork

Nadere informatie

Opdracht 2: Vacature

Opdracht 2: Vacature Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bedrijfsmanagement Sociale wetgeving Opdracht 2: Vacature CAMPUS Geel Jasper De Kinderen Yoran Peeters Academiejaar 2013-2014 Inleiding Tijdens een sollicitatie

Nadere informatie

EEN geslaagd PROjECT!

EEN geslaagd PROjECT! A & D Boekhoudkantoor, Klapstraat 58, 1790 Teralfene Tel 0473.821367 www.infoboekhouden.be DE BOEKHOUDER-FISCALIST BIBF: Uw PARTNER VOOR EEN geslaagd PROjECT! Een brochure van het Beroepsinstituut van

Nadere informatie

Toegepaste fiscaliteit. Bachelor na bachelor

Toegepaste fiscaliteit. Bachelor na bachelor Toegepaste fiscaliteit Bachelor na bachelor 2017 2018 Fiscale deskundigen gegeerd De nood aan hoogopgeleid personeel in het domein van de belastingen is de laatste jaren sterk gestegen. Dat komt doordat

Nadere informatie

HERSTRUCTURERINGEN OVERGANG VAN ONDERNEMINGEN BESCHERMING VAN INTELLECTUELE EIGENDOM VAN DE ON- DISCRIMINATIE

HERSTRUCTURERINGEN OVERGANG VAN ONDERNEMINGEN BESCHERMING VAN INTELLECTUELE EIGENDOM VAN DE ON- DISCRIMINATIE SOCIAAL STRAFRECHT INDIVIDUEEL ARBEIDSRECHT Alternatief loon en fiscaliteit Privéleven en bescherming van persoonsgegevens & tieve arbeidsrelaties HERSTRUCTURERINGEN OVERGANG VAN ONDERNEMINGEN BESCHERMING

Nadere informatie

ernationale - Advocaten gespecialiseerd in sociaal recht - Dis Individueel arbeidsrecht - Collectieve arbeidsrelaties - Alternatief loon en

ernationale - Advocaten gespecialiseerd in sociaal recht - Dis Individueel arbeidsrecht - Collectieve arbeidsrelaties - Alternatief loon en ernationale - Advocaten gespecialiseerd in sociaal recht - Dis Individueel arbeidsrecht - Collectieve arbeidsrelaties - Alternatief loon en fiscaliteit - Herstructureringen en overgang van ondernemingen

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN november 2016

PLAATSAANBIEDINGEN november 2016 Academiejaar 2016-2017 18 november 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN november 2016 VACATURE 2016-2017/011 Als coöperatief boekhoudkantoor wil Q-bus alle

Nadere informatie

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature.

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Junior Accountant

Nadere informatie

ICT Programmamanager

ICT Programmamanager /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor agentschap het Facilitair Bedrijf (HFB), is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Programmamanager Contract

Nadere informatie

Hoe AMBITIEUS. Werken bij Witlox Van den Boomen. Zo zien wij het.

Hoe AMBITIEUS. Werken bij Witlox Van den Boomen. Zo zien wij het. Hoe AMBITIEUS kun jij zijn? Werken bij Witlox Van den Boomen. Zo zien wij het. Hoe confronterend kun jij zijn? Witlox Van den Boomen. Zo zien wij het. Adviseren is soms ook confronteren. De kunst is om

Nadere informatie

jobmagazine good to know you

jobmagazine good to know you good to know you jobmagazine In bijlage vind je een greep uit onze jobaanbiedingen. Interesse in één van deze functies of graag bijkomende informatie?... kom snel langs in ons kantoor te Gent, Sint- Pietersnieuwstraat,

Nadere informatie

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS ONZE AANPAK MAAKT HET VERSCHIL Onze visie maakt het verschil Transparantie op vlak van werking en erelonen Voordelige abonnementsformules Gepersonaliseerd, op maat

Nadere informatie

Leading Professional Recruitment in the Technology Industry

Leading Professional Recruitment in the Technology Industry Leading Professional Recruitment in the Technology Industry People Linking Performance Strategy Wie is Top Job TOP JOB is een Belgisch, internationaal wervings-en selectiekantoor gespecialiseerd in het

Nadere informatie

BI ANALIST regio Zaventem intern met wagen

BI ANALIST regio Zaventem intern met wagen BI ANALIST regio Zaventem intern met wagen BEDRIJF Dit internationaal bedrijf te Zaventem, biedt haar diensten aan in meer dan 32 landen. Ze zijn actief binnen de automotive sector. Ze profileren zich

Nadere informatie

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Konvert Interim NV Kennedypark 16 8500 Kortrijk Uitzendconsulent Regio Veurne m/v A1 niveau

Nadere informatie

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelreceptionist M/V * bachelor opleiding toerisme of hotelmanagement * goede talenkennis is noodzakelijk * bereid om in verschillende shiften te werken

Nadere informatie

Stage Delhaize België Externe Communicatie 2015

Stage Delhaize België Externe Communicatie 2015 Stage Delhaize België Externe Communicatie 2015 Delhaize België Met meer dan 15.000 medewerkers en een omzetcijfer van 4,9 miljard euro neemt Delhaize België een unieke plaats in op de distributiemarkt.

Nadere informatie

Wat kunnen wij voor u doen? Wij ondersteunen u bij:

Wat kunnen wij voor u doen? Wij ondersteunen u bij: Wat kunnen wij voor u doen? Als zelfstandige arts, chirurg, tandarts of kinesist wilt u zich graag in de eerste plaats focussen op uw werk. Maar al te vaak komen er heel wat administratieve en boekhoudkundige

Nadere informatie

W E BOUW EN MEE AAN DE

W E BOUW EN MEE AAN DE WIJ ZIJN MEER DAN ADV OCAT EN. W E BOUW EN MEE AAN DE TOEKOMST VAN UW ONDE RNEMING. OVER MARLEX OVER MARLEX 3 COMMERCIAL 5 CORPORATE 7 M & A 9 OMGEVING 11 HR 13 TAX 15 BOUW & VASTGOED 17 ONDERNEMINGEN

Nadere informatie

VDB advocaten NOTARISSEN. zo zien wij het. Over de organisatie

VDB advocaten NOTARISSEN. zo zien wij het. Over de organisatie VDB advocaten NOTARISSEN. zo zien wij het. Over de organisatie Hoe SCHERP mag advies zijn? VDB Advocaten Notarissen. Zo zien wij het. Onze juridische adviezen geven scherp aan wat de grenzen van het speelveld

Nadere informatie

FISCALIST. 520,30 incl. BTW OMSCHRIJVING. Introductie. Omschrijving. Voor wie is deze opleiding bestemd? Toelatingsvoorwaarden

FISCALIST. 520,30 incl. BTW OMSCHRIJVING. Introductie. Omschrijving. Voor wie is deze opleiding bestemd? Toelatingsvoorwaarden #ACCOUNTANCY FISCALIST BESPAAR MET DE KMO-PORTEFEUILLE 520,30 incl. BTW OMSCHRIJVING Introductie Campus Brugge Op maandag- en woensdagavond telkens van 18u30 tot 22u + extra lessen op zaterdagvoormiddag

Nadere informatie

DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN

DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN VERDER KIJKEN HumanR is dé specialist op het gebied van werving & selectie en de

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Expert Levensverzekeringen: er zit leven in Leven!

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Expert Levensverzekeringen: er zit leven in Leven! SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Expert Levensverzekeringen:

Nadere informatie

W E BOUW EN MEE AAN DE

W E BOUW EN MEE AAN DE WIJ ZIJN MEER DAN ADV OCAT EN. W E BOUW EN MEE AAN DE TOEKOMST VAN UW ONDE RNEMING. OVER MARLEX OVER MARLEX 3 COMMERCIAL 5 CORPORATE 7 M & A 9 OMGEVING 11 HR 13 TAX 15 BOUW & VASTGOED 17 ONDERNEMINGEN

Nadere informatie

Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder. Contract onbepaalde duur.

Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder. Contract onbepaalde duur. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder

Nadere informatie

Studieprogramma Bachelor en Master in de Handelswetenschappen

Studieprogramma Bachelor en Master in de Handelswetenschappen 1ste jaar Bachelor in de Handelswetenschappen * Algemeen boekhouden 7 Bank- en beurswezen 3 Burgerlijk recht 5 Mens & organisatie 4 Micro-economie voor ondernemers 7 Team&Taal-project 3 Statistische methoden

Nadere informatie

Economist (startbaanovereenkomst)

Economist (startbaanovereenkomst) Academiejaar 2017-2018 26 februari 2018 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN februari (2) 2018 VACATURE 2017-2018/023 Economist (startbaanovereenkomst) Stad: Antwerpen,

Nadere informatie

Functieomschrijving. Accountmanager Partsline

Functieomschrijving. Accountmanager Partsline Functieomschrijving Accountmanager Partsline Contactgegevens Bakker & Partners: Charlotte Castelein, Partner 0476/97 21 45 Charlotte.Castelein@bakker.be Bieke Janssens, Senior Consultant 0477/700 243 Bieke.Janssens@bakker.be

Nadere informatie

MONTEA GROEIT EN ZOEKT (M/V)

MONTEA GROEIT EN ZOEKT (M/V) MONTEA GROEIT EN ZOEKT (M/V) TER VERSTERKING VAN HET TEAM IN BELGIË: PROJECT MANAGER PROJECT CALCULATOR ASSET MANAGER COMMERCIAL ASSISTANT Om 7 het team in het hoofdkantoor in België te versterken. Locatie:

Nadere informatie

toegepaste fiscaliteit

toegepaste fiscaliteit Toegepaste informatica HoGent toegepaste fiscaliteit bachelor na bachelor AFSTANDS LEREN 2014-2015 Ga voor een specialisatie in fiscaliteit Je hebt een bachelor- of masterdiploma dat een basiskennis fiscaliteit

Nadere informatie

Expert Protocollen en Beraadslagingen

Expert Protocollen en Beraadslagingen /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding, kortweg VDAB is Vlaanderen connect op zoek

Nadere informatie

ERKEND BOEKHOUDER-FISCALIST WORDEN. Verantwoordelijke uitgever: Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten

ERKEND BOEKHOUDER-FISCALIST WORDEN. Verantwoordelijke uitgever: Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten ERKEND BOEKHOUDER-FISCALIST WORDEN Verantwoordelijke uitgever: Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten 10/2017 DE BEROEPSACTIVITEITEN DE 2 BEROEPSPERSPECTIEVEN Fiscaliteit Boekhouder-fiscalist

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit Randstad Randstad Roeselare Sint-Michielsstraat 31 8800 Roeselare Medewerker Calculatiedienst U genoot bij voorkeur een bacheloropleiding in een administratieve of financiële

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende administratief/commerciële bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisatie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële

Nadere informatie

Vacature. Client & Sales Support

Vacature. Client & Sales Support Vacature Client & Sales Support Januari 2014 Wat is de core-business van ivox? ivox is actief op vlak van marktonderzoek en online marketing. ivox specialiseert zich in consumenten data- en informatieverzameling,

Nadere informatie

Voor het Agentschap Natuur en Bos, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider. Contract onbepaalde duur. Brussel

Voor het Agentschap Natuur en Bos, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider. Contract onbepaalde duur. Brussel /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Agentschap Natuur en Bos, is Vlaanderen connect op zoek naar een: ICT Projectleider Contract onbepaalde

Nadere informatie

Programmamanager IT-infrastructuur verhuisbewegingen en datacenter

Programmamanager IT-infrastructuur verhuisbewegingen en datacenter /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor agentschap het Facilitair Bedrijf (HFB), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Programmamanager IT-infrastructuur

Nadere informatie

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon Onderwerp > Medior Belastingadviseur (32-40 uur per week)

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon Onderwerp > Medior Belastingadviseur (32-40 uur per week) Search & Selection Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon 030-63 55 213 >Profiel >November 2018 Onderwerp > Medior Belastingadviseur (32-40 uur per week) >JS Opdrachtgever AccountXperts Jolanda Salari

Nadere informatie

ACCOUNTANCY EN FISCALITEIT

ACCOUNTANCY EN FISCALITEIT OP C K IE CON UN GS IN EP T 2013-2014 Geel ID Bachelor in het Bedrijfsmanagement LE ACCOUNTANCY EN FISCALITEIT Onze troeven Uniek opleidingsconcept Je krijgt de tijd om na te gaan welke richting je uit

Nadere informatie

engineering / techniek / ICT

engineering / techniek / ICT Programmeur (m/v) Voor een bedrijf in regio Gent zijn we op zoek naar een programmeur. Je zal de hardware en software onderhouden en het netwerk op orde houden. Je geeft technische bijstand voor het kleine

Nadere informatie

heet u welkom Het dienstenaanbod voor bedrijven

heet u welkom Het dienstenaanbod voor bedrijven heet u welkom Het dienstenaanbod voor bedrijven Accountancy Loonadministratie Juridisch advies Kantoorbenodigdheden Inkomsthal van de administratieve directies. Lyon - Frankrijk Een onderneming in beweging

Nadere informatie

Vacature Jurist / rechtshelper A1a-A3a

Vacature Jurist / rechtshelper A1a-A3a Vacature Jurist / rechtshelper A1a-A3a 1 LOKAAL BESTUUR KONTICH Het gemeentebestuur, Autonoom Gemeentebedrijf Kontich en OCMW van Kontich werken samen aan een warme, dynamische en aantrekkelijke leefgemeenschap.

Nadere informatie

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior)

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior) Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse Romaric Croes 27 Mei 2013 Contents Fresco Consult BVBA... 1 Missie... 1 Informatie over de openstaande betrekking... 1 Titel... 1 Plaats in de organisatie...

Nadere informatie

Selectiereglement dossierbeheerder personeel

Selectiereglement dossierbeheerder personeel 1. Functiebeschrijving De dossierbeheerder maakt deel uit van de afdeling Personeel & Organisatie en werkt voor het personeelsbeheer en de loonadministratie nauw samen met de verantwoordelijke personeelsadministratie.

Nadere informatie

INSTITUUT VAN DE ACCOUNTANTS EN DE BELASTINGCONSULENTEN

INSTITUUT VAN DE ACCOUNTANTS EN DE BELASTINGCONSULENTEN INSTITUUT VAN DE ACCOUNTANTS EN DE BELASTINGCONSULENTEN AANVRAAG TOT TOEGANG TOT HET BEKWAAMHEIDSEXAMEN OP BASIS VAN TEN MINSTE ZEVEN JAAR ERVARING MET HET OOG OP DE VERKRIJGING VAN DE HOEDANIGHEID VAN

Nadere informatie

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a)

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

toegepaste fiscaliteit

toegepaste fiscaliteit Toegepaste informatica HoGent toegepaste fiscaliteit bachelor na bachelor AFSTANDS LEREN 2015-2016 fi2016.indd 1 26/03/2015 16:43:35 fi2016.indd 2 26/03/2015 16:43:35 Ga voor een specialisatie in fiscaliteit

Nadere informatie

Functietitel: Junior Accountant die zal worden opgeleid tot Assistant Head of Finance. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk

Functietitel: Junior Accountant die zal worden opgeleid tot Assistant Head of Finance. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Junior Accountant

Nadere informatie

Word jij onze collega?

Word jij onze collega? Word jij onze collega? Waarom werft Veronove volop aan? Gina & Andy Verhoonhove nemen het roer definitief over van Paul en Claire Verhoonhove. Zoals hun ouders destijds, hebben zij op heden tal van concrete

Nadere informatie

3de jaar Bachelor in de Handels wetenschappen. (modeltraject dagprogramma)

3de jaar Bachelor in de Handels wetenschappen. (modeltraject dagprogramma) 1ste jaar Bachelor in de Handelswetenschappen Algemeen boekhouden 7 Bank- en beurswezen 3 Burgerlijk recht 5 Mens en organisatie 4 Micro-economie voor ondernemers 7 Team & Taalproject 3 Academische vorming

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN december 2017 VACATURE /003

PLAATSAANBIEDINGEN december 2017 VACATURE /003 Academiejaar 2017-2018 11 december 2017 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN december 2017 VACATURE 2017-2018/003 SENIOR ACCOUNTANT & TAX MEDEWEREKER DE DEYNE,

Nadere informatie

Van der Steen, Diels,Van Gysel. Accountants Belastingconsulenten Ondernemingsadvies

Van der Steen, Diels,Van Gysel. Accountants Belastingconsulenten Ondernemingsadvies Uw 9 partner tot succes! { 4 Van der Steen, Diels,Van Gysel Accountants Belastingconsulenten Ondernemingsadvies 4 9 { 4 9 Uw partner tot succes! Wat kunnen wij voor u doen? VDV consultants is een gespecialiseerd

Nadere informatie

Vacature. Research Director

Vacature. Research Director Vacature Research Director Januari 2014 Wat is de core-business van ivox? ivox is actief op vlak van marktonderzoek en online marketing. ivox specialiseert zich in consumenten data- en informatieverzameling,

Nadere informatie

KANTOORVOORSTELLING. Over ons Uw voordelen Geschiedenis Partners Referen?es Contact. Accoun?ng Audi?ng Consul?ng

KANTOORVOORSTELLING. Over ons Uw voordelen Geschiedenis Partners Referen?es Contact. Accoun?ng Audi?ng Consul?ng KANTOORVOORSTELLING Over ons Uw voordelen Geschiedenis Partners Referen?es Contact Accoun?ng Audi?ng Consul?ng Over ons Gespecialiseerd in boekhouden, accountancy, fiscaliteit, audit, bedrijfsrevisoraat,

Nadere informatie

Toegepaste fiscaliteit

Toegepaste fiscaliteit Toegepaste fiscaliteit Bachelor na bachelor via afstandsonderwijs STUDEER OP AFSTAND 2017 2018 Fiscale deskundigen gegeerd De nood aan hoogopgeleid personeel in het domein van de belastingen is de laatste

Nadere informatie

Verantwoordelijke uitgever: Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten. ERKEND BOEKHOUDER-FISCALIST WORdEN

Verantwoordelijke uitgever: Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten. ERKEND BOEKHOUDER-FISCALIST WORdEN Verantwoordelijke uitgever: Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten ERKEND BOEKHOUDER-FISCALIST WORdEN DE BEROEPSACTIVITEITEN De 2 beroepsperspectieven Fiscaliteit Boekhouder-fiscalist

Nadere informatie

STRATEGY MANAGER. Consulting Exit #VACATURE

STRATEGY MANAGER. Consulting Exit #VACATURE Consulting Exit #VACATURE STRATEGY MANAGER De meeste mensen kennen Exact als één van de partners van Formule 1-coureur Max Verstappen. Maar Exact is ook en vooral de nummer 1 aanbieder van business software

Nadere informatie

TTL vacaturevacature voor Office manager

TTL vacaturevacature voor Office manager vacature voor Office manager Bedrijf The Test LeadersThe Test Leaders Auteur Stefan Patry Versie V3.1 Laatste update jul. 1, 2014 Abstract Dit document beschrijft de vacature voor een Office manager. the

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Doel : Het doel van deze functiebeschrijving is je een zo concreet mogelijk inzicht te geven in de aard van deze functie, waarvoor je interesse getoond

Nadere informatie

Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen

Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen Blömer accountants en adviseurs Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen Als professional op het gebied van accountancy en fiscale advisering zijn we u graag van dienst. Deskundig en betrokken

Nadere informatie

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Zoek niet langer, wij hebben hét talent gevonden! Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we een afspraak met deze kandidaten kunnen maken! U kan ons bereiken op

Nadere informatie

CORPORATE PRESENTATIE

CORPORATE PRESENTATIE CORPORATE PRESENTATIE INLEIDING + Familiale onderneming: + Gesticht door Roger Vandelanotte in 1948 + 2 e generatie: Koen en Hein Vandelanotte + 3 e generatie: Nikolas Vandelanotte + 8 vestigingen verspreid

Nadere informatie

KU Leuven - onderwijs

KU Leuven - onderwijs WELKOM! KU Leuven - onderwijs Kwalitatief hoger onderwijs meer dan 55.000 studenten Nederlandstalig onderwijsaanbod o 55 bacheloropleidingen o 133 initiële masteropleidingen o 48 master-na-masteropleidingen

Nadere informatie

More than accountants

More than accountants More than accountants INLEIDING Gesticht door Roger Vandelanotte in 1948 Familiale onderneming: 2 e en 3 e generatie Vandelanotte aan het roer 8 externe vennoten 8 diensten verspreid over België 8 vestigingen

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

INSTITUUT VAN DE ACCOUNTANTS EN DE BELASTINGCONSULENTEN

INSTITUUT VAN DE ACCOUNTANTS EN DE BELASTINGCONSULENTEN INSTITUUT VAN DE ACCOUNTANTS EN DE BELASTINGCONSULENTEN AANVRAAG TOT TOEGANG TOT HET BEKWAAMHEIDSEXAMEN OP BASIS VAN TEN MINSTE ZEVEN JAAR ERVARING MET HET OOG OP DE VERKRIJGING VAN DE HOEDANIGHEID VAN

Nadere informatie

WE RE HIRING! OFFICE MANAGER / MANAGEMENT ASSISTANT MET CREATIEVE SPIRIT (M/V/X)

WE RE HIRING! OFFICE MANAGER / MANAGEMENT ASSISTANT MET CREATIEVE SPIRIT (M/V/X) WE RE HIRING! OFFICE MANAGER / MANAGEMENT ASSISTANT MET CREATIEVE SPIRIT (M/V/X) + VACATURE Over ons Initials L.A. is een fotografenagentschap en productiehuis in Antwerpen. Ons gedreven team organiseert

Nadere informatie

OPLEIDING VOOR BOEKHOUDERS EN ACCOUNTANTS OVER HET OVERDRACHTSPROCES EN DE EMOTIONELE/RELATIONELE ASPECTEN BIJ EEN BEDRIJFSOVERDRACHT

OPLEIDING VOOR BOEKHOUDERS EN ACCOUNTANTS OVER HET OVERDRACHTSPROCES EN DE EMOTIONELE/RELATIONELE ASPECTEN BIJ EEN BEDRIJFSOVERDRACHT OPLEIDING VOOR BOEKHOUDERS EN ACCOUNTANTS OVER HET OVERDRACHTSPROCES EN DE EMOTIONELE/RELATIONELE ASPECTEN BIJ EEN BEDRIJFSOVERDRACHT KMO s begeleiden in alle facetten van een Verzorgd door de Antwerp

Nadere informatie

SAMENWERKEN MET EEN BOEKHOUDER-FISCALIST

SAMENWERKEN MET EEN BOEKHOUDER-FISCALIST SAMENWERKEN MET EEN BOEKHOUDER-FISCALIST WAT IS EEN ERKEND BOEKHOUDER-FISCALIST? De boekhouder-fiscalist BIBF is uw bevoorrechte raadgever als zelfstandige ondernemer, als vrije beroepsbeoefenaar of als

Nadere informatie

Vacature Ben jij de nieuwe. Administratief bediende (M/V) Voor NMBS - TW Schaarbeek en TOP Vorst

Vacature Ben jij de nieuwe. Administratief bediende (M/V) Voor NMBS - TW Schaarbeek en TOP Vorst 1. Functieomschrijving Vacature Ben jij de nieuwe Administratief bediende (M/V) Voor NMBS - TW Schaarbeek en TOP Vorst Als administratief bediende zal u het lokale personeelsbureau van de tractiewerkplaats

Nadere informatie

FISCAAL RECHT KENNIS PRAKTIJK INNOVATIE IMPLEMENTATIE

FISCAAL RECHT KENNIS PRAKTIJK INNOVATIE IMPLEMENTATIE ACADEMISCH PROGRAMMA POSTGRADUAAT FISCAAL RECHT KENNIS PRAKTIJK INNOVATIE IMPLEMENTATIE INHOUD POSTGRADUAAT FISCAAL RECHT MODULE FISCALE RECHTSVAKKEN Pagina 2 tot 7 POSTGRADUAAT FISCAAL RECHT SUMMERSCHOOL

Nadere informatie

ING zoekt een Business Developer Trainee in de regio Limburg/Leuven

ING zoekt een Business Developer Trainee in de regio Limburg/Leuven Business Developer Trainee in de regio Limburg/Leuven. ING zoekt een Business Developer Trainee in de regio Limburg/Leuven Je start je traineeship met een opleiding in onze General Banking Sales Academy.

Nadere informatie

Als werkgever efficiënt geschillen afhandelen. SD Worx begeleidt u tot in de rechtbank

Als werkgever efficiënt geschillen afhandelen. SD Worx begeleidt u tot in de rechtbank Als werkgever efficiënt geschillen afhandelen SD Worx begeleidt u tot in de rechtbank Meer weten? Neem contact op met Legal Consulting Tel.: +32 (0)78 15 90 23 E-mail: legalconsulting@sdworx.com www.sdworx.be/geschillenbegeleiding

Nadere informatie

EFFECTENREChT. Ons Banking & Finance team: adviseert over compliance- en toezichtvraagstukken. Wij adviseren nationale en internationale

EFFECTENREChT. Ons Banking & Finance team: adviseert over compliance- en toezichtvraagstukken. Wij adviseren nationale en internationale & Banking & Finance Wij staan met ons Banking & Finance team nationale en internationale (financiële) ondernemingen van uiteenlopende aard en omvang bij. Wij bieden u specialistische up-to-date kennis

Nadere informatie

CORPORATE PRESENTATIE

CORPORATE PRESENTATIE CORPORATE PRESENTATIE INLEIDING + Familiale onderneming: + Gesticht door Roger Vandelanotte in 1948 + 2 e generatie: Koen en Hein Vandelanotte + 3 e generatie: Nikolas Vandelanotte + 8 vestigingen verspreid

Nadere informatie

Witlox van den boomen. zo zien wij het. Over de organisatie

Witlox van den boomen. zo zien wij het. Over de organisatie Witlox van den boomen. zo zien wij het. Over de organisatie Hoe KRACHTIG mag advies zijn? Witlox Van den Boomen. Zo zien wij het. Onze adviezen zijn gericht op effect. Goed gemotiveerde aanbevelingen voor

Nadere informatie

Bijkomende dienstverlening van de bedrijfsrevisor

Bijkomende dienstverlening van de bedrijfsrevisor Bijkomende dienstverlening van de bedrijfsrevisor Bijzondere wettelijke opdrachten Waarderen van ondernemingen Deskundigenonderzoek www.bakertillybelgium.be Wat kan Baker Tilly Belgium voor u betekenen?

Nadere informatie

Of actie en organisatietalent? Eigen accenten. Smaak te pakken? In English en Français JE OPLEIDING BEDRIJFS- MANAGEMENT

Of actie en organisatietalent? Eigen accenten. Smaak te pakken? In English en Français JE OPLEIDING BEDRIJFS- MANAGEMENT Of actie en organisatietalent? Ben je eerder te vinden voor actie en organisatie, dan denk je misschien aan een marketingdiploma (zie p. 20) of een diploma Logistiek Management (zie p. 22). In dat geval

Nadere informatie