Support Engineer There are no translations available.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Support Engineer There are no translations available."

Transcriptie

1 Support Engineer Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste collega die goed kan luisteren en doorvragen om de klantvraag helder te krijgen en die de sociale vaardigheden heeft om de vele soorten klanten op prettige wijze daadwerkelijk verder te helpen. Daarnaast vind je het leuk om mee te denken en te werken in de uitbouw en verdere professionalisering van de supportafdeling. Functieomschrijving Als Support Engineer ben je een sleutelfiguur en sta je in de spotlights. Je bent met name bezig met aanname en beantwoording van eerstelijns technische klantvragen over de software die Bosch Engineering heeft verkocht. Voor het softwarepakket Solid Edge beantwoord je de vragen zoveel mogelijk zelf. Voor de andere pakketten draag je de standaardoplossingen aan. Je coördineert het traject van vraag tot en met antwoord; neemt de vraag aan, registreert deze (in Synergy van Exact), lost vragen zoveel mogelijk zelf op of schakelt een Productspecialist of de leverancier hiervoor in en koppelt het juiste antwoord terug naar de klant. Juiste en volledige registratie van vragen en antwoorden is belangrijk, omdat we klanten willen informeren over de status van hun vraag en omdat we klanten sneller kunnen helpen met de opgebouwde kennis. Commerciële vragen van klanten signaleer je en speel je door naar Sales, die deze vragen met hun klanten kunnen opnemen. Functie eisen Onze ideale kandidaat heeft bij voorkeur een HBO werk- en denkniveau (pre: opleiding Werktuigbouwkunde), heeft affiniteit met ontwerp van- en met het digitaal valideren van machines of producten. Verder vragen we: ervaring in met name het werken met Solid Edge (of soortgelijke 3D ontwerpsoftware), daarnaast interesse in de overige PLM software die wij bieden, waaronder Eindige Elementen Software (bijvoorbeeld: Femap met NXNastran, Algor of een vergelijkbaar pakket), een PDM systeem zoals TeamCenter, ervaring in werken met Microsoft Word-, Excel- en PowerPoint en inzicht in datamanagement en workflow. Belangrijke competenties zijn: klantgericht, betrouwbaar, samenwerking, accuratesse, resultaatgericht, persoonlijke ontwikkeling en communicatief vaardig (Nederlands en Engels). Wij bieden Wij bieden een marktconform salaris en arbeidsvoorwaardenpakket. Je komt te werken in een jong en groeiend team, binnen een organisatie waar ieders mening telt, waar de lijnen kort zijn, een sterke teamgeest is en waar collega s op prettige wijze samenwerken om het pakket met tevreden klanten verder uit te bouwen. We bieden je de gelegenheid om veel te leren en om je verder te ontwikkelen (verbreding van je kennis of doorgroei naar Trainer of Engineer). Solliciteren Je kunt jouw interesse in de functie Support Engineer kenbaar maken door jouw CV samen met een heldere en goed onderbouwde motivatie te mailen t.a.v. Sabine Bosch-van Rijn.

2 3D CAD Consultant Ben jij een ervaren 3D CAD Specialist of een Werktuigbouwer die bij ons wil worden opgeleid tot Solid Edge Expert? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze afwisselende functie ondersteun je onze klanten in brede zin. Hierbij werk je samen met je collega s van diverse afdelingen binnen Bosch Engineering. Functie omschrijving: Geven van standaard- en maatwerktrainingen/werkplekondersteuning voor het 3D CAD systeem Solid Edge; Beantwoorden productspecifieke software gebruikersvragen; Ondersteunen Sales vanuit jouw expertise in salestrajecten (o.a. offertes en demo s); Onderhouden van technische communicatie met klanten en leveranciers; Het ontwerpen van machines en producten met het 3D CAD systeem Solid Edge Design-, ontwerp- en simulatiewerkzaamheden; Functie eisen: MBO+/HBO werk- en denkniveau (werktuigbouw); Ervaring op het gebied van 3D CAD (bij voorkeur Solid Edge); Affiniteit met Eindige Elementen Analyses (bij voorkeur FEMAP), is een pre; Goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels); Wij bieden: Een interessante afwisselende functie binnen een zich snel ontwikkelend bedrijf; Informele en open werksfeer; Opleiding in Solid Edge 3D CAD; De mogelijkheid om je, naast Solid Edge, te ontwikkelen bij voorbeeld tot FEM Expert; Marktconforme arbeidsvoorwaarden; Spreekt dit alles je aan, dan zien we jouw reactie graag tegemoet. Stuur je sollicitatie, voorzien van CV en een heldere en goed onderbouwde motivatie, naar: t.a.v. Sabine Bosch-van Rijn.

3 Product Consultant FEMAP Ter versterking van ons Engineering team zijn wij op zoek naar een collega in de functie van Product Consultant Femap. In deze afwisselende functie krijg je veel verantwoordelijkheid, je onderhoudt intensief klantencontact en draag je zorg voor je eigen projectplanning. Je werkt samen met je collega s van diverse afdelingen binnen Bosch Engineering. Functie omschrijving: Geven van standaard- en maatwerktrainingen/werkplekondersteuning; Beantwoorden productspecifieke software gebruikersvragen; Ondersteunen Sales vanuit jouw expertise in salestrajecten (o.a. offertes en demo s); Onderhouden van technische communicatie met klanten en leveranciers; Uitvoeren en beoordelen van FEM analyses; Opstellen van specificaties; Functie eisen: HBO/WO werk- en denkniveau (werktuigbouw); Ervaring op het gebied van Eindige Elementen Analyses (bij voorkeur Femap met Nastran); Ervaring met een 3D CAD pakket, zoals Solid Edge, is een pre; Belangrijke competenties: klantgericht, betrouwbaar, samenwerking, flexibel, resultaatgericht en communicatief vaardig (Nederlands en Engels); Wij bieden: Een interessante afwisselende functie binnen een zich snel ontwikkelend bedrijf Informele en open werksfeer De mogelijkheid om je te ontwikkelen (learning by doing) Marktconforme arbeidsvoorwaarden Solliciteren Je kunt jouw interesse in de functie kenbaar maken door jouw CV samen met een heldere en goed onderbouwde motivatie te mailen naar t.a.v. Sabine Bosch- van Rijn.

4 PDM Consultant Ter versterking van ons team zoeken wij een PDM Consultant, die als productverantwoordelijke van het product Teamcenter Express, onze klanten ondersteunt in de implementatie en het gebruik van deze software. Daarnaast ondersteun je je Sales collega's in de verkoop. Inhoud van de functie Als PDM Consultant ben je verantwoordelijk voor het industriestandaard Product Data Management systeem Teamcenter Express. Hiermee worden voor onze klanten bedrijfsprocessen en informatiestromen geoptimaliseerd, geautomatiseerd en beheerd. Vanuit deze rol beheer je de software en ben je goed geïnformeerd over de ontwikkeling van de software. Je implementeert de software bij klanten, geeft training in het gebruik en lost 2e lijns gebruikersvragen op die door de Helpdesk bij je worden neergelegd. Hiernaast ondersteun je jouw Sales collega s in de verkoop van de software, door het geven van demo s en het voorbereiden of uitwerken van klantspecifieke oplossingen. Onze ideale kandidaat Je hebt een HBO werk- en denkniveau, opleiding Werktuigbouwkunde en affiniteit met ICT. Je hebt ervaring in het werken met een PDM systeem, bij voorkeur Teamcenter. Het is een pre als je ervaring hebt met het werkveld (software applicaties en procesoptimalisatie), met de automatisering van bedrijfsprocessen, datamanagement, workflowmanagement, programmeren en met het coördineren en plannen van projecten. Verder kun je werken met Microsoft Server software, SQL, Sharepoint en heb je inzicht in datamanagement en workflow. Belangrijke competenties zijn: klantgericht, betrouwbaar, samenwerking, commercieel vaardig, proactief, omgevingsbewust en communicatief vaardig (Nederlands en Engels). Wat hebben wij te bieden Wij bieden een marktconform salaris en arbeidsvoorwaardenpakket. Je komt te werken in een jong en groeiend team, binnen een organisatie waar ieders mening telt, waar de lijnen kort zijn, een sterke teamgeest is en waar collega s op prettige wijze samenwerken om het pakket met tevreden klanten verder uit te bouwen. Bij Bosch Engineering heb je de gelegenheid om veel te leren en om je verder te ontwikkelen. Hoe maak je jouw interesse kenbaar Je kunt jouw interesse in de functie PDM Consultant kenbaar maken door jouw CV samen met een heldere en goed onderbouwde motivatie te mailen naar t.a.v. Sabine Bosch-van Rijn

5 Mechanical Engineer Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste collega, die klanten van Bosch Engineering goed kan ondersteunen in de analyse en het ontwerp van producten en machines, in het beantwoorden van productspecifieke gebruikersvragen en in het geven van maatwerktrainingen en die Sales vanuit de inhoud kan ondersteunen in Salestrajecten. Inhoud van de functie. Als Mechanical Engineer inventariseer je de wensen van klanten en toeleveranciers, verzorg je analyse en ontwerp van machines en producten en verzorg je projectleiding op basis van projectplanning. Je geeft maatwerktrainingen in het gebruik van specifieke Engineering software, beantwoordt productspecifieke software gebruikersvragen en ondersteun je Sales vanuit jouw expertise in Salestrajecten (o.a. offertes en demo s). Als productverantwoordelijke beheer en coördineer je de ontwikkelingen van één of meerdere software pakketten. Commerciële mogelijkheden die je signaleert, beleg je bij Sales en je zorgt dat voortgangsbelemmerende zaken worden opgepakt. Onze ideale kandidaat. Onze ideale kandidaat heeft een HBO/WO werk- en denkniveau (Werktuigbouwkunde) en minimaal 2 jaar ervaring in het ontwerp en analyse in machinebouw en productontwikkeling, m.b.v. 3D Modeling en Eindige Elementen Analyses. Bij voorkeur heb je ervaring met Solid Edge (of soortgelijke 3D CAD software), Femap NX Nastran, Algor of vergelijkbare CAE software. Tevens heb je affiniteit met: computers, netwerken, databases en software waaronder Windows XP, Vista en Microsoft serversoftware en heb je goede kennis van Microsoft Word-, Excel- en PowerPoint. Programmeerervaring (i.v.m. ontwikkeling van interfaces) is een pre. Belangrijke competenties: klantgericht, betrouwbaar, samenwerking, creatief, flexibel, resultaatgericht en communicatief vaardig (Nederlands, Engels). Wat hebben wij te bieden Wij bieden een interessante baan binnen een zich snel ontwikkelend bedrijf, met marktconforme arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een jong en groeiend team, binnen een organisatie waar de lijnen kort zijn, een sterke teamgeest is en waar collega s op prettige wijze samenwerken om het pakket met tevreden klanten verder uit te bouwen. We bieden je de gelegenheid om veel te leren en om je verder te ontwikkelen. Hoe maak je jouw interesse kenbaar Je kunt jouw interesse in de functie Mechanical Engineer kenbaar maken door jouw CV samen met een heldere en goed onderbouwde motivatie te mailen naar t.a.v. Sabine Boschvan Rijn.

AXI zoekt voor zijn afdeling Ontwikkeling : 4 JUNIOR ORACLE ANALYST/PROGRAMMEUR

AXI zoekt voor zijn afdeling Ontwikkeling : 4 JUNIOR ORACLE ANALYST/PROGRAMMEUR ICT dienstverlener AXI telt 230 enthousiaste medewerkers in België (Willebroek) en Nederland (Breda). AXI schrijft applicaties voor databanken en tot zijn kernactiviteiten behoren: middelgrote organisaties

Nadere informatie

In gesprek met klantgericht denken bij Landal Green Parks Hotitem voert Sales Funnel in social media tips & tricks door Mercuri international

In gesprek met klantgericht denken bij Landal Green Parks Hotitem voert Sales Funnel in social media tips & tricks door Mercuri international In gesprek met Bas Hoogland, klantgericht denken bij Landal Green Parks Rob Honing, Hotitem voert Sales Funnel in Bas Westland, social media tips & tricks Social Media als Sales Tool, door Mercuri international

Nadere informatie

Portfolio Manager Hosted Desktop

Portfolio Manager Hosted Desktop Portfolio Manager Hosted Desktop Over IS Group IS (internedservices) Group is de grootste onafhankelijke Nederlandse aanbieder van IT en Cloud solutions. Opgericht in 1996 en door fusies en overnames gegroeid

Nadere informatie

2013.08.01 Job profiel Web Analyst Nuon

2013.08.01 Job profiel Web Analyst Nuon Koningsstraat 53 1211 NK Hilversum Nederland Telefoon +31 35 6460343 Fax +31 35 6460345 www.careeropeners.nl 2013.08.01 Job profiel Web Analyst Career Openers puts a-players in contact with a-companies.

Nadere informatie

Kennis op het gebied van (Documentaire) Informatie Voorziening

Kennis op het gebied van (Documentaire) Informatie Voorziening Kennis op het gebied van (Documentaire) Informatie Voorziening Alles wat je altijd al wilde weten over een informatieve baan als DIV kracht bij Mailprofs Kun je goed met computers omgaan? Mogen we nauwkeurigheid,

Nadere informatie

Marlon Verbrugge OABC P B

Marlon Verbrugge OABC P B Marlon Verbrugge OABC P B Avans Hogeschool s Hertogenbosch 2012 BV-IK Inhoud De opdracht Pag. 3 Vacature 1 Personal Assistant/ Marketing Medewerker Pag. 4 Vacature 2 Marketing en Communicatie Medewerker

Nadere informatie

Hier vindt u een aantal handreikingen voor het vinden en selecteren van de juiste sollicitant.

Hier vindt u een aantal handreikingen voor het vinden en selecteren van de juiste sollicitant. Aanname personeel Een vacature invullen kost tijd en geld. Het is daarom van belang dit effectief aan te pakken. Overweeg bij het aannemen van mensen welke ontwikkelingen zich op korte en middellange termijn

Nadere informatie

Inkijkexemplaar. Vacaturekrant week 16 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland

Inkijkexemplaar. Vacaturekrant week 16 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland Vacaturekrant week 16 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele HBO en WO vacatures uit Noord-Nederland. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een

Nadere informatie

Waar sta je en waar wil je heen?

Waar sta je en waar wil je heen? Hoofdstuk 1 Waar sta je en waar wil je heen? Over jouw plaats in de organisatie en hoe je jezelf kan laten gelden Uit de praktijk Ondertussen, op de werkvloer Linda werkt sinds een maand als managementassistent

Nadere informatie

Vacaturekrant week 23 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 23 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 23 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele HBO en WO vacatures uit Noord-Nederland. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een

Nadere informatie

In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied.

In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied. Mbo-beroep in beeld Commercieel medewerker binnendienst mbo-beroep, niveau 3 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Commercieel medewerker binnendienst mbo-beroep, niveau 3

MBO-beroep in beeld. Commercieel medewerker binnendienst mbo-beroep, niveau 3 MBO-beroep in beeld Commercieel medewerker binnendienst mbo-beroep, niveau 3 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in

Nadere informatie

Inkijkexemplaar. Vacaturekrant week 15 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland

Inkijkexemplaar. Vacaturekrant week 15 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland Vacaturekrant week 15 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele HBO en WO vacatures uit Noord-Nederland. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. Medewerker beheer ICT mbo-beroep, niveau 3. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. Medewerker beheer ICT mbo-beroep, niveau 3. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld Medewerker beheer ICT mbo-beroep, niveau 3 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied.

Nadere informatie

Vacaturekrant week 28 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland. Inkijkexemplaar

Vacaturekrant week 28 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland. Inkijkexemplaar Vacaturekrant week 28 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele HBO en WO vacatures uit Noord-Nederland. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een

Nadere informatie

Oriëntatie op beroepenveld

Oriëntatie op beroepenveld Oriëntatie op beroepenveld Naam: Liza Ossewaarde Klas: 1N Studierichting: Communicatie Docent: Dewi de Hoon Datum: 19-11-2013 Inhoudsopgave: Hoofdstuk 1: Inleiding Hoofdstuk 2: Vacatures + jouw analyse

Nadere informatie

ICT Niveau 2. ICT Niveau 3 en 4

ICT Niveau 2. ICT Niveau 3 en 4 ict COLLEGE Als ICT er ben je ook veel bezig met het uitleggen van technische zaken aan gebruikers. ICT is techniek én communicatie. >> PAG. 4 HELP ZONDER DESK De computer en jij zijn twee handen op één

Nadere informatie

JOB PROFIEL. Category Manager Wholesale

JOB PROFIEL. Category Manager Wholesale JOB PROFIEL Category Manager Wholesale 2012 Category Manager Wholesale Page 2 of 6 BEDRIJFSPROFIEL ALGEMEEN In 2000 is opgericht als eerste merk ter wereld dat luxe Home en Body cosmetica combineert. Raymond

Nadere informatie

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n

d e v e l o p m e n t s e r v i c e s p r o f f e s i o n a l s e r v i c e s p h p t r a i n i n g e n d e v e l o p m e n t p r o f f e s i o n a l p h p t r a i n i n g e n Een eerste kennismaking... Ibuildings is in1999 opgericht met als doel zich te specialiseren in het ontwikkelen van websites en webapplicaties.

Nadere informatie

Medewerker Klanten Contact Centrum

Medewerker Klanten Contact Centrum Medewerker Klanten Contact Centrum Lees verder Samengevat 30 december 2014 Groningen Groningen Werkgever MBO Fulltime Statistiek 21 keer 2 keer 0 keer 0 keer Bedrijfsinformatie Wie zijn wij? Met de dealerschappen

Nadere informatie

Inkijkexemplaar. Vacaturekrant week 17 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland

Inkijkexemplaar. Vacaturekrant week 17 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland Vacaturekrant week 17 HBO en WO vacatures in Noord-Nederland Inkijkexemplaar In deze krant staan de meest actuele HBO en WO vacatures uit Noord-Nederland. Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u een

Nadere informatie

2015.05 Job profiel Manager Customer Service Center Makro Nederland

2015.05 Job profiel Manager Customer Service Center Makro Nederland Westerdoksdijk 1 1013 AD Amsterdam The Netherlands Telephone +31 88 23 5400 www.careeropeners.nl 2015.05 Job profiel Manager Customer Service Center Career Openers puts a-players in contact with a-companies.

Nadere informatie

Profiel Adviseur Informatiemanagement. Rijnland Zorggroep

Profiel Adviseur Informatiemanagement. Rijnland Zorggroep Profiel Adviseur Informatiemanagement Rijnland Zorggroep Inhoudsopgave Beschrijving organisatie 3 Organogram 4 Plaats in de organisatie 5 Situatieschets 5 Werkzaamheden/Verantwoordelijkheden 6 Functievereisten

Nadere informatie

Bachelor Bedrijfseconomie en Bachelor Accountancy. Opdrachtenmap Studiekeuzecheck 2015. Voorspel je toekomst, maak hem zelf!

Bachelor Bedrijfseconomie en Bachelor Accountancy. Opdrachtenmap Studiekeuzecheck 2015. Voorspel je toekomst, maak hem zelf! Bachelor Bedrijfseconomie en Bachelor Accountancy Opdrachtenmap Studiekeuzecheck 2015 Voorspel je toekomst, maak hem zelf! 1 Inleiding Wat wil je later worden als je groot bent? Deze vraag is je natuurlijk

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: INLEIDING... 1 HOOFDSTUK 2: VACATURES... 2 HOOFDSTUK 3: CO-CONTACTPERSONEN... 9 HOOFDSTUK 4: INTERVIEW... 10 AUB-CHECK...

Hoofdstuk 1: INLEIDING... 1 HOOFDSTUK 2: VACATURES... 2 HOOFDSTUK 3: CO-CONTACTPERSONEN... 9 HOOFDSTUK 4: INTERVIEW... 10 AUB-CHECK... HOOFDSTUK 1: INLEIDING Dit is mijn SLB-verslag van het schooljaar. Hier staan een aantal vacatures in van beroepen waar ik later ook wel zou willen werken. Ook staat er een interview met 2e jaars student

Nadere informatie

TI 11-12. Graafschap. College INFORMATIE EN COMMUNICATIE. Opleidingen. Informatie en communicatie

TI 11-12. Graafschap. College INFORMATIE EN COMMUNICATIE. Opleidingen. Informatie en communicatie INFORMATIE EN COMMUNICATIE Graafschap TI 11-12 College Opleidingen Informatie en communicatie 2014-2015 Kies alleen voor deze branche als je oprechte interesse hebt Kees van der Veer is mede-eigenaar van

Nadere informatie

ICT-beheerder. Mbo-kwalificaties in de sector ICT. ICT-beheerder

ICT-beheerder. Mbo-kwalificaties in de sector ICT. ICT-beheerder ICT-beheerder Leeswijzer voor bedrijven Kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven ECABO houdt ontwikkelingen in de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen bij. Deze ontwikkelingen leggen

Nadere informatie

Juni 2014. Vacaturekrant. UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN

Juni 2014. Vacaturekrant. UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN Juni 2014 Vacaturekrant 14 UWV WERKbedrijf WerkgeversServicepunt Lange gracht 72 2312NH LEIDEN Voorwoord Geachte heer, mevrouw, Voor u ligt de digitale vacaturekrant van UWV WerkgeversServicepunt Holland

Nadere informatie

Live IT. Omdat ik het leuk vind om problemen op te lossen (met behulp van ICT) en zaken verder uit te zoeken past deze studie goed bij mij.

Live IT. Omdat ik het leuk vind om problemen op te lossen (met behulp van ICT) en zaken verder uit te zoeken past deze studie goed bij mij. Live IT Via een app op je mobiele telefoon krijg je een bericht dat binnenkort een leuk evenement in de buurt georganiseerd wordt. Je chat met je vrienden op Facebook en overlegt of jullie er naar toe

Nadere informatie

MBO-beroep in beeld. ICT-beheerder mbo-beroep, niveau 4. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair?

MBO-beroep in beeld. ICT-beheerder mbo-beroep, niveau 4. Bent u HR-adviseur? Bent u praktijkopleider, begeleidt u een stagiair? MBO-beroep in beeld ICT-beheerder mbo-beroep, niveau 4 In deze uitgave beschrijven we de inhoud van een mbo-beroep. Zo weet u wat u van iemand mag verwachten die gediplomeerd is in dit vakgebied. Bent

Nadere informatie