PLAATSAANBIEDINGEN april 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PLAATSAANBIEDINGEN april 2016"

Transcriptie

1 Academiejaar april 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN april 2016 VACATURE /024 Heb jij de durf en drive van een échte dossierbeheerder? Steek jij de handen uit de mouwen om als dossierbeheerder ons accountantskantoor flink te doen groeien? Grijp dan je diploma s, ervaring en enthousiasme bij elkaar en solliciteer nu bij Van As. Wie zijn we? Van As is een one-stop-shop voor boekhoudkundig, fiscaal en juridisch advies uit Kortrijk. Onze klanten zijn eenmanszaken, vrije beroepers, managementvennootschappen en kmo s. We dragen adviesverlening hoog in het vaandel. En daarom zoeken we een geboren adviseur in de functie van dossierbeheerder. Onze nieuwe dossierbeheerder, ben jij dat? Als dossierbeheerder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en fiscaal dossier van je eigen klanten. Je hebt de touwtjes strak in handen bij het indienen van alle fiscale aangiften. De fiscale controles bereid je autonoom voor. En je stelt periodieke analyses en rapporten op voor je klanten. Komen klanten naar jou met vragen, dan ben jij hét klankbord. Als vertrouwenspersoon geef je advies dat voor hen van goudwaarde is. Voor je jongere collega s een of meer junior dossierbeheerders ben je dan weer de ervaren coach die hen opleidt en motiveert. Wie ben jij? Een beetje werkdruk? Daar kijk je niet van op, want je bent flexibel en communiceert sterk met je team. Als bachelor Accountancy & Fiscaliteit of master in een financiële of boekhoudkundige richting heb je al enkele jaren werkervaring op de teller in een accountants- of boekhoudkantoor. Vatte je al een IAB-stage aan? Dan heb je een voetje voor.

2 Wat krijg je in ruil? Een ultramodern kantoor waar je onthaald wordt door enthousiaste en sociale collega s. Zij stomen je klaar voor je uitgebreide takenpakket. De aantrekkelijke verloning glinstert als een diamant met vele facetten. Bovendien ben je elke twee weken een namiddag vrij. Overuren zijn geen must, maar ze worden wel betaald. De kans om door te groeien naar team leader en zelfs vennoot. Sta jij bij ons in poleposition? Dan rij je ook nog eens weg met een wagen mét tankkaart. Kom je op de koffie? Toon je durf en drive om dossierbeheerder te worden. Stuur nu je cv en motivatiebrief naar Gerrit Van As, Binnen 24 uur krijg je bevestiging. En binnen 5 werkdagen weet je of je op de koffie mag komen. VACATURE /025 Voel jij je in je sas bij Van As als Team Leader? Voel jij je in je sas bij Van As? Solliciteer voor de functie van Team Leader. Dan heb je de mogelijkheid om door te groeien naar vennoot. Geef toe, zo n aanbod kom je in je loopbaan zelden tegen. Maar eerst Wie zijn we? Van As is een one-stop-shop voor boekhoudkundig, fiscaal en juridisch advies uit Kortrijk. Onze klanten zijn eenmanszaken, vrije beroepers, managementvennootschappen en kmo s. Heb jij de ervaring om ons accountantskantoor mee uit te bouwen? Stel je dan kandidaat voor de leidinggevende en adviserende functie van Team Leader. Team Leader, een functie voor jou? De boekhoudkundige en fiscale dossiers van je eigen klanten heb je in de vingers. Maar je houdt ook het planningproces in de hand en verdeelt het werk evenwichtig onder je teamleden. Dankzij jouw 360 -blik verlopen operationele processen tijdig en correct. Voor complexer advies schakel je een versnelling hoger. Communiceren met de relaties van de klanten (advocaat, notaris, bank, makelaar, ) is je tweede natuur. Net zoals autonoom fiscale controles begeleiden. Je team is je thuis. Want je maakt je teamleden sterker en coacht hen naar overwinningen.

3 Wie ben jij? De combinatie van cijfers en inzicht prikkelt je hersenen. Als bachelor Accountancy & Fiscaliteit of master in een financiële of boekhoudkundige richting heb je al een mooie weg afgelegd bij een accountants- of boekhoudkantoor. En heb je een IAB-titel op zak? Dan zetten we een plusje bij je naam. Want nu is het tijd om de definitieve stap vooruit te zetten. Wat krijg je in ruil? Een ultramodern kantoor waar je onthaald wordt door enthousiaste en sociale collega s. Zij stomen je klaar voor je uitgebreide takenpakket. De aantrekkelijke verloning glinstert als een diamant met vele facetten. Bovendien ben je elke twee weken een namiddag vrij. Overuren zijn geen must, maar ze worden wel betaald. Sta jij bij ons in poleposition? Dan rij je ook nog eens weg met een wagen mét tankkaart. Kom je op de koffie? Heb je de visie en branie om je leiderschap bij ons te ontwikkelen? Stuur nu je cv en motivatiebrief naar Gerrit Van As, Binnen 24 uur krijg je bevestiging. En binnen 5 werkdagen weet je of je op de koffie mag komen. VACATURE /026 Ben je iemand die verder kijkt dan de cijfers, die denkt in functie van oplossingen en die antwoorden kan geven aan klanten nog vooraleer zij de vraag hebben gesteld? Je houdt van innovatie en wilt elke evolutie op de markt kennen, en misschien zelfs vóór zijn? Je bent hongerig naar kennis en expertise, en zoekt een omgeving waarin je constant wordt geprikkeld en uitgedaagd? Herkenbaar? Dan is een job bij Flamée & Partners iets voor jou! Accountancy Specialist Als Specialist binnen het Accountancy-team ligt jouw focus op het voeren van de dagdagelijkse boekhouding van onze klanten. Volgende verantwoordelijkheden horen hierbij: Invoeren van de boekhouding. Opmaken van balansen en tussentijdse statussen. Jaarrekeningen neerleggen en BTW-aangiftes indienen. Dossierbeheer en alle bijkomende formaliteiten. Bespreken van het dossier met de klant, zoeken naar oplossingen en pro-actief advies geven.

4 Wat bieden wij jou? Flamée & Partners is een kantoor dat heel wat groei- en ontwikkelingskansen biedt aan medewerkers. Niet alleen op vaktechnische gebied, maar ook op vlak van persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een jong en sportief team. Collegialiteit staat dan ook centraal bij ons. Snel verantwoordelijkheid krijgen, zelfstandig mogen werken, dossiers beheren van A tot Z, klantencontacten hebben,... Dit hoort allemaal bij een job bij Flamée & Partners! Interesse? Kom vrijblijvend kennis maken, en misschien is er wel een klik tussen ons! Olivia Coudenys, HR Consultant 0478/ hr@flamee.be VACATURE /027 Ben je iemand die verder kijkt dan de cijfers, die denkt in functie van oplossingen en die antwoorden kan geven aan klanten nog vooraleer zij de vraag hebben gesteld? Je houdt van innovatie en wilt elke evolutie op de markt kennen, en misschien zelfs vóór zijn? Je bent hongerig naar kennis en expertise, en zoekt een omgeving waarin je constant wordt geprikkeld en uitgedaagd? Herkenbaar? Dan is een job bij Flamée & Partners iets voor jou! Advisory Specialist Als specialist binnen het Advisory-team ligt jouw focus op het geven van advies aan bedrijven en dit in de meest ruime betekenis van het woord. Volgende verantwoordelijkheden horen hierbij: Via een goed klantencontact en stevige dossierkennis weet je met welke uitdagingen de klant te maken heeft en je stelt hierop proactief oplossingen voor. Jouw expertise op vlak van Tax, Legal, informatica, subsidies,. wend je optimaal aan om de klant professioneel en kwalitatief te begeleiden bij diverse belangrijke levensfases van zijn bedrijf. Wat bieden wij jou? Flamée & Partners is een kantoor dat heel wat groei- en ontwikkelingskansen biedt aan medewerkers. Niet alleen op vaktechnische gebied, maar ook op vlak van persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een jong en sportief team. Collegialiteit staat dan ook centraal bij ons. Snel verantwoordelijkheid krijgen, zelfstandig mogen werken, dossiers beheren van A tot Z, klantencontacten hebben,... Dit hoort allemaal bij een job bij Flamée & Partners! Interesse? Kom vrijblijvend kennis maken, en misschien is er wel een klik tussen ons! Olivia Coudenys, HR Consultant 0478/ hr@flamee.be

5 VACATURE /028 UNILIN, produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 4500 medewerkers en haalde in 2014 een omzet van 1 miljard euro. De 18 productieeenheden liggen internationaal verspreid. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen van haar succes. Investeringen in infrastructuur en in mensen kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De hoofdzetel van UNILIN is gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. We zijn op zoek naar smart talent (Bachelors of Masters die net starten of met een eerste werkervaring) om de basis van de toekomst te creëren. Elk jaar rekruteren we jong talent en voorzien we hen met de mogelijkheid om verder te ontwikkelen samen met onze organisatie. We zijn op zoek naar team players die verder willen bouwen aan ons succesverhaal. YOUNG GRADUATE WITH PASSION FOR ACCOUNTING Als Junior Allround Accountant zal je ingezet worden op verscheidene accounting taken en projecten. Je zal betrokken worden bij algemene boekhoudkundige transacties en financiële verrichtingen van diverse vennootschappen in verschillende landen. Je ondersteunt de leverancier-, klanten-, of algemene boekhouding bij hun dagdagelijkse taken. Je staat hen bij in het boeken en verwerken van facturen en bankuittreksels of assisteert bij het opvolgen van openstaande klanten. Je voert diverse SOX controles uit voor alle relevante processen. Op termijn, door jouw ervaring en doorgroeipotentieel, zal je nauw betrokken worden bij de maandelijkse afsluitingen, intercompany afstemmingen, btw-aangiftes, afschrijvingen, statutaire verplichtingen, verbeteringsprojecten, PROFIEL Je hebt een Bachelor of Master met optie Accountancy-Fiscaliteit. Je hebt een sterke interesse in Accounting, fiscaliteit en BTW. Je hebt een kritische geest en je werkt accuraat, ook wanneer strikte deadlines gehanteerd worden. Je bent leergierig, een teamplayer en hebt sterke communicatieskills. Ben je ambitieus, resultaatgedreven en ga je altijd tot het uiterste? Ben je één en al passie en entrepreneurship? Wil je je talent verder ontplooien? Kortom, ben je ready for a top job? Solliciteer dan nu voor onze Young Graduate vacatures! CONTACT Els Anseeuw, Talent Acquisition Specialist, Ooigemstraat 3, 8710 Wielsbeke, Solliciteer online

6 VACATURE /029 Vacature dossierbeheerder Accountants- en belastingconsulentenkantoor Werchter (Rotselaar): AccountaX AccountaX helpt ondernemers vooruit met alles wat met fiscaliteit en accountancy te maken heeft. We denken mee met groeiende kmo s en tekenen de financiële plannen volgens hun noden. Functie Na inwerkperiode verantwoordelijk over dossiers Zelfstandig kunnen werken op boekhoudkundig en fiscaal vlak Voeren en controleren van de boekhouding (A-Z) Opmaken en indienen van BTW-aangiften, IC-listings, ed. Voorbereiden en invullen van fiscale aangiften (PB en Venn.B.) Opstellen van (tussentijdse) balansen en jaarrekeningen Uitvoeren van uiteenlopende administratieve taken Profiel Graduaat- of bachelorsdiploma boekhouden/accountancy-fiscaliteit Zelfstandig, gemotiveerd, dynamisch, klantvriendelijk, verantwoordelijk, pro-actief en nauwkeurig Grondige kennis op vlak van personenbelasting, vennootschapsbelasting en BTW Ervaring in de accountancy sector Vertrouwd met de meest gebruikte informaticatools en boekhoudsoftware Betrokken zijn en mee willen werken aan het succes van het kantoor Aanbod Een dynamische werkomgeving Gevarieerd werkaanbod Voortdurende begeleiding en opleiding Attractief salarispakket conform diploma en ervaring Contacteer Marijn Devries / marijn@accountax.be /

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur

Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016. PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011. Fiscaal Adviseur Academiejaar 2015-2016 26 januari 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN januari 2016 VACATURE 2015-2016/011 Fiscaal Adviseur Je bent een all-round specialist

Nadere informatie

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact

17 oktober 2013. cvo. sectoren. in een. Accountant. Diploma. Contact Academiejaar 2013-2014 17 oktober 2013 Hogeree Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2013 VACATURE 2013-2014/001 Functietitel Accountant Stagiair-accountant Plaats

Nadere informatie

Ervaren boekhoud(st)er + 5 jaar ervaring

Ervaren boekhoud(st)er + 5 jaar ervaring Academiejaar 2017-2018 3 mei 2018 PLAATSAANBIEDINGEN mei 2018 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo VACATURE 2017-2018/046 Ervaren boekhoud(st)er + 5 jaar ervaring BSM bvba is een

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN februari 2018

PLAATSAANBIEDINGEN februari 2018 Academiejaar 2017-2018 6 februari 2018 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN februari 2018 VACATURE 2017-2018/018 Finivo NV is een vooruitstrevend accountantskantoor

Nadere informatie

Vacature Office Manager/Secretaresse

Vacature Office Manager/Secretaresse Vacature Office Manager/Secretaresse Abeka, de fiscale en financiële ontzorger, is wegens zijn sterke groei op zoek naar een Office Manager/Secretaresse. U zal binnen ons modern kantoor met een team van

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN november 2016

PLAATSAANBIEDINGEN november 2016 Academiejaar 2016-2017 18 november 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN november 2016 VACATURE 2016-2017/011 Als coöperatief boekhoudkantoor wil Q-bus alle

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN maart 2015

PLAATSAANBIEDINGEN maart 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo Academiejaar 2014-2015 5 maart 2015 PLAATSAANBIEDINGEN maart 2015 VACATURE 2014-2015/010 Junior accountant dossierbeheerder in een boekhoud-

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit ACCOUNTANCY MEDEWERKER Bachelor Accountancy of Master Handelswetenschappen, TEW, Economie. Enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of in de volledige boekhouding van een

Nadere informatie

Fiscaal Jurist/ Corporate Lawyer/ Tax Consultant

Fiscaal Jurist/ Corporate Lawyer/ Tax Consultant Academiejaar 2016-2017 6 december 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN december 2016 VACATURE 2016-2017/015 Kantoor Accountants- en Belastingconsulenten,

Nadere informatie

Manager Tax & Legal - Business Taks

Manager Tax & Legal - Business Taks Academiejaar 2015-2016 1 otober 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN oktober 2015 VACATURE 2015-2016/001 Voor de versterking van het team als gevolg van de

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN maart 2018

PLAATSAANBIEDINGEN maart 2018 Academiejaar 2017-2018 8 maart 2018 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN maart 2018 VACATURE 2017-2018/030 Door de aanhoudende groei van ons bedrijf zijn wij op

Nadere informatie

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement

Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Bedrijfsvertaler - Tolk, Hotelmanagement, Management Assistant, Rechtspraktijk, Toerisme en recreatiemanagement Konvert Interim NV Kennedypark 16 8500 Kortrijk Uitzendconsulent Regio Veurne m/v A1 niveau

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN juni 2015 VACATURE 2014-2015/020. Nood aan een nieuwe uitdaging als fiscaal expert? Dan is dit de opportuniteit waar je naar zoekt!

PLAATSAANBIEDINGEN juni 2015 VACATURE 2014-2015/020. Nood aan een nieuwe uitdaging als fiscaal expert? Dan is dit de opportuniteit waar je naar zoekt! Academiejaar 2014-2015 23 juni 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN juni 2015 VACATURE 2014-2015/020 Inleiding Nood aan een nieuwe uitdaging als fiscaal expert?

Nadere informatie

Juridisch adviseur - Specialisatie Fiscaal Recht in verband met de notariële activiteit

Juridisch adviseur - Specialisatie Fiscaal Recht in verband met de notariële activiteit Academiejaar 2015-2016 14 december 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN december 2015 VACATURE 2015-2016/007 Voltijds of deeltijds Juridisch adviseur - Specialisatie

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN augustus 2017

PLAATSAANBIEDINGEN augustus 2017 Academiejaar 2016-2017 21 augustus 2017 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN augustus 2017 VACATURE 2016-2017/078 Pelckmans uitgevers maakt educatieve, algemene

Nadere informatie

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers

Bedrijfsnaam: ODB Accountants & Financial Advisers SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Accountant/

Nadere informatie

Opdracht 2: Vacature

Opdracht 2: Vacature Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bedrijfsmanagement Sociale wetgeving Opdracht 2: Vacature CAMPUS Geel Jasper De Kinderen Yoran Peeters Academiejaar 2013-2014 Inleiding Tijdens een sollicitatie

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN september 2016

PLAATSAANBIEDINGEN september 2016 Academiejaar 2016-2017 15 september 2016 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN september 2016 VACATURE 2016-2017/001 D&P Consulting te Beringen is een dynamisch

Nadere informatie

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement

Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelmanagement, Toerisme en recreatiemanagement Hotelreceptionist M/V * bachelor opleiding toerisme of hotelmanagement * goede talenkennis is noodzakelijk * bereid om in verschillende shiften te werken

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende administratief/commerciële bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisatie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële

Nadere informatie

jobmagazine good to know you

jobmagazine good to know you good to know you jobmagazine In bijlage vind je een greep uit onze jobaanbiedingen. Interesse in één van deze functies of graag bijkomende informatie?... kom snel langs in ons kantoor te Gent, Sint- Pietersnieuwstraat,

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN april 2015

PLAATSAANBIEDINGEN april 2015 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo Academiejaar 2014-2015 1 april 2015 PLAATSAANBIEDINGEN april 2015 VACATURE 2014-2015/015 Manager Taks & Legal EC Restructuring & Real Estate

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN februari (2) 2017

PLAATSAANBIEDINGEN februari (2) 2017 Academiejaar 2016-2017 16 februari 2017 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN februari (2) 2017 VACATURE 2016-2017/027 Als coöperatief boekhoudkantoor wil Q-bus

Nadere informatie

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature.

Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Junior Accountant

Nadere informatie

inzicht in uw bedrijf

inzicht in uw bedrijf Niet zomaar cijfers inzicht in uw bedrijf accounting - auditing - consulting Kennis en maatwerk voor uw business Over Baker Tilly Belgium Baker Tilly Belgium is de merknaam van een groep vennootschappen

Nadere informatie

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon Onderwerp > Medior Belastingadviseur (32-40 uur per week)

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon Onderwerp > Medior Belastingadviseur (32-40 uur per week) Search & Selection Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon 030-63 55 213 >Profiel >November 2018 Onderwerp > Medior Belastingadviseur (32-40 uur per week) >JS Opdrachtgever AccountXperts Jolanda Salari

Nadere informatie

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3)

Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Vacature deskundige boekhouding (B1-B3) Ook in 2019 blijft Brandweer Zone Antwerpen verder groeien. We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid voor onze burgers, bedrijven en andere overheidsdiensten.

Nadere informatie

Accountancy - Fiscaliteit

Accountancy - Fiscaliteit Accountancy - Fiscaliteit Randstad Randstad Roeselare Sint-Michielsstraat 31 8800 Roeselare Medewerker Calculatiedienst U genoot bij voorkeur een bacheloropleiding in een administratieve of financiële

Nadere informatie

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen

Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Office toptalenten ASAP Geraardsbergen Zoek niet langer, wij hebben hét talent gevonden! Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we een afspraak met deze kandidaten kunnen maken! U kan ons bereiken op

Nadere informatie

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Traineeship Hemmink B.V. Pagina 2 Is dit iets voor jou? Dit traineeship biedt je een unieke kans om het werkveld, jezelf en Hemmink te ontdekken. Je doet

Nadere informatie

FUNCTIEOMSCHRIJVING DESKUNDIGE BOEKHOUDING. 1. Functietitel. Deskundige boekhouding. 2. Doel van de functie

FUNCTIEOMSCHRIJVING DESKUNDIGE BOEKHOUDING. 1. Functietitel. Deskundige boekhouding. 2. Doel van de functie FUNCTIEOMSCHRIJVING DESKUNDIGE BOEKHOUDING 1. Functietitel Deskundige boekhouding 2. Doel van de functie Actief meewerken aan de kwalitatieve dienstverlening van de dienst boekhouding, door enerzijds alle

Nadere informatie

Teamleader van de financiële diensten

Teamleader van de financiële diensten Vacature Teamleader van de financiële diensten Instelling van Openbaar Nut Charleroisesteenweg, 110 1060 Brussel INNOVIRIS en RIB Heb jij de ambitie om een carrière uit te bouwen bij een innovatieve en

Nadere informatie

ACCOUNTANTS BELASTINGADVISEURS. Growing into business met Young B&L. Voor ondernemers met ambitie

ACCOUNTANTS BELASTINGADVISEURS. Growing into business met Young B&L. Voor ondernemers met ambitie ACCOUNTANTS BELASTINGADVISEURS Growing into business met Young B&L Voor ondernemers met ambitie Growing into business met Young B&L Je talenten en ambities komen soms pas echt tot hun recht in een eigen

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie 09-2013

Bedrijfspresentatie 09-2013 Bedrijfspresentatie 09-2013 Mohawk Over Mohawk Mohawk Industries, Inc. is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productieeenheden in Noord-Amerika, Europa, Azië en Australië. De groep is genoteerd

Nadere informatie

Vacature administra.ef/commercieel bediende

Vacature administra.ef/commercieel bediende Vacature administra.ef/commercieel bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisa.e, de ac.viteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in

Nadere informatie

Wat kunnen wij voor u doen? Wij ondersteunen u bij:

Wat kunnen wij voor u doen? Wij ondersteunen u bij: Wat kunnen wij voor u doen? Als zelfstandige arts, chirurg, tandarts of kinesist wilt u zich graag in de eerste plaats focussen op uw werk. Maar al te vaak komen er heel wat administratieve en boekhoudkundige

Nadere informatie

Functietitel: Verantwoordelijke in de boekhouding. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk

Functietitel: Verantwoordelijke in de boekhouding. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Verantwoordelijke

Nadere informatie

Uitbesteding van boekhoudkundige activiteiten bij Vlaamse kmo s

Uitbesteding van boekhoudkundige activiteiten bij Vlaamse kmo s Uitbesteding van boekhoudkundige activiteiten bij Vlaamse kmo s PROF.DR. PATRICIA EVERAERT, Docent Lessius Hogeschool en KULeuven GERRIT SARENS, Doctoraatsonderzoeker UGent (Vakgroep Accountancy en Bedrijfsfinanciering)

Nadere informatie

De Orde van Vlaamse Balies bestaat uit een dynamisch team van ongeveer 25 medewerkers en is voor de studiedienst op zoek naar

De Orde van Vlaamse Balies bestaat uit een dynamisch team van ongeveer 25 medewerkers en is voor de studiedienst op zoek naar Orde van Vlaamse Balies VACATURES Staatsbladsstraat 8 B 1000 Brussel T +32 (0)2 227 54 70 F +32 (0)2 227 54 79 info@advocaat.be De Orde van Balies (OVB), met zetel te Brussel, vertegenwoordigt meer dan

Nadere informatie

Functietitel: Junior Accountant die zal worden opgeleid tot Assistant Head of Finance. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk

Functietitel: Junior Accountant die zal worden opgeleid tot Assistant Head of Finance. Uiterste sollicitatiedatum: zo snel mogelijk SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Junior Accountant

Nadere informatie

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Training Coachvaardigheden Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Veel professionals doen tijdens hun carrière een beroep op een coach. Soms omdat ze vastgelopen zijn en niet weten welke

Nadere informatie

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière TRAININGSPROGRAMMA VIER WORKSHOPS De wereld verandert snel en dat is van invloed op ieders plaats en functioneren op de arbeidsmarkt. We maken

Nadere informatie

WEGWIJS BIJ TRIPLE A SOLUTIONS

WEGWIJS BIJ TRIPLE A SOLUTIONS WEGWIJS BIJ TRIPLE A SOLUTIONS WELKOM BIJ TRIPLE A SOLUTIONS Namens het ganse AAA-team bedanken wij je voor je interesse in Triple A Solutions. Deze brochure heeft als doel je wegwijs te maken binnen onze

Nadere informatie

C3 werkt! biedt perspectief

C3 werkt! biedt perspectief C3 werkt! biedt perspectief Beeld: Afra Klinkenberg Sta je aan het begin van je carrière, ben je een ervaren professional, of sta je je op het het punt een een nieuwe uitdaging aan aan te te gaan? gaan?

Nadere informatie

hoofdmedewerker boekhouding (M/V)

hoofdmedewerker boekhouding (M/V) De Managementondersteunende Diensten van het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaan via de interne arbeidsmarkt over tot een bevordering in de graad van: Hoofdmedewerker boekhouding (M/V) Afdeling,

Nadere informatie

Gespecialiseerde rekrutering voor Labo, Quality Assurance en Productie

Gespecialiseerde rekrutering voor Labo, Quality Assurance en Productie Gespecialiseerde rekrutering voor Labo, Quality Assurance en Productie Waarom kiezen voor een job via Lab Support? Al onze Recruiters hebben een wetenschappelijk diploma én ervaring in de industrie waarvoor

Nadere informatie

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT

HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT Exact Online CASE STUDY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY HOE EEN ACCOUNTANT ZIJN DNA VERANDERT En daarna dat van ondernemers Onze branche staat

Nadere informatie

- Kandidaat-notaris (fulltime) - Junior Secretarieel Medewerker - Administratief Medewerker

- Kandidaat-notaris (fulltime) - Junior Secretarieel Medewerker - Administratief Medewerker Over Prick & Van Houtum notarissen Prick & Van Houtum notarissen is een modern en professioneel kantoor dat gevestigd is aan de rand van het centrum van Zevenaar. Wij staan voor onafhankelijk juridisch

Nadere informatie

Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen

Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen Blömer accountants en adviseurs Toonaangevend in accountancy en fiscale adviezen Als professional op het gebied van accountancy en fiscale advisering zijn we u graag van dienst. Deskundig en betrokken

Nadere informatie

heet u welkom Het dienstenaanbod voor bedrijven

heet u welkom Het dienstenaanbod voor bedrijven heet u welkom Het dienstenaanbod voor bedrijven Accountancy Loonadministratie Juridisch advies Kantoorbenodigdheden Inkomsthal van de administratieve directies. Lyon - Frankrijk Een onderneming in beweging

Nadere informatie

Joost Verberk, Business Consultant en oud-trainee

Joost Verberk, Business Consultant en oud-trainee verbind jezelf aan Cofely sprak me aan omdat ze behalve technisch ook qua duurzaamheid vooroploopt. En haar ambities omzet in concrete producten voor klanten. Zo heb ik tijdens mijn traineeship een Energie

Nadere informatie

ELKE ONDERNEMING TOPFIT

ELKE ONDERNEMING TOPFIT ELKE ONDERNEMING TOPFIT ONDERNEMERS- VERWACHTINGEN DE STRATEGIE VAN MKBTR Je bent ondernemer. Je gelooft in je eigen kunnen en succes. Misschien ben je al jaren actief of sta je klaar om te beginnen. Je

Nadere informatie

Stageverslag Michaël Deslypere

Stageverslag Michaël Deslypere Stageverslag Michaël Deslypere MANPOWER Stagementor: Valerie Milissen Stagebegeleider: Pieterjan Bonne 2 Inhoudsopgave 1.Voorwoord... 3 2.Situering/voorstelling van de stageplaats... 4 3.Beschrijving van

Nadere informatie

BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN

BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN BESPAAR OOK SERIEUS OP UW ACCOUNTANTS- KOSTEN DE DIENSTEN VAN HET KUBUS PAKKET Belasting betalen en de administratie goed bijhouden hoort er voor elke ondernemer gewoon bij. Gelukkig wordt ondernemen een

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou.

Traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou. Traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou. Dit zijn de huidige en oud-trainees bij de gemeente Amsterdam; zij zorgen voor een betere stad voor bewoners; bezoekers en bedrijven.

Nadere informatie

Support(er) voor ondernemers?

Support(er) voor ondernemers? Support(er) voor ondernemers? Voor onze vestiging op Texel zijn wij per direct op zoek naar assistent-accountants van verschillende niveaus Je keuze kunnen maken? Stuur dan je sollicitatiebrief met je

Nadere informatie

Functieomschrijving. Selectieprocedure Administratief verantwoordelijke SVK Leie en Schelde (B4-B5 contractueel voltijds)

Functieomschrijving. Selectieprocedure Administratief verantwoordelijke SVK Leie en Schelde (B4-B5 contractueel voltijds) Functieomschrijving Selectieprocedure Administratief verantwoordelijke SVK Leie en Schelde (B4-B5 contractueel voltijds) 1 Voorstelling SVK Leie en Schelde SVK Leie en Schelde is een welzijnsvereniging

Nadere informatie

FCB Loopbaanplein in vogelvlucht

FCB Loopbaanplein in vogelvlucht FCB Loopbaanplein in vogelvlucht Het FCB Loopbaanplein helpt werknemers verder in hun loopbaan. Of dat nu bij de huidige werkgever is, in de huidige branche of juist daarbuiten. De gratis zelftesten van

Nadere informatie

Algemene Administratie Fiscaliteit

Algemene Administratie Fiscaliteit Algemene Administratie Fiscaliteit AAFisc ORGANISATIECONTEXT 2 FOD FINANCIEN 3 AAFISC BINNEN ONZE FOD ENKELE CIJFERS (2017) 8.233 medewerkers 182 lokalisaties uiteenlopende opdrachten & taken 4 AAFISC

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER FUNCTIEBESCHRIJVING ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Doel : Het doel van deze functiebeschrijving is je een zo concreet mogelijk inzicht te geven in de aard van deze functie, waarvoor je interesse getoond

Nadere informatie

CV van Sander. Functie: Assistent Controller

CV van Sander. Functie: Assistent Controller CV van Sander Profiel Sander is een kritische en ondernemende financial met een goed analytisch vermogen. Hij vindt het belangrijk om in zijn werk uitgedaagd te worden, kwaliteit te leveren en nieuwe dingen

Nadere informatie

Doe maar gewoon, doe Blömer

Doe maar gewoon, doe Blömer Open cultuur met informele sfeer Ons team bestaat uit jonge en enthousiaste mensen die het kapitaal vormen van onze organisatie. Zij dragen bij aan onze informele en open sfeer. Naast hard werken en het

Nadere informatie

Algemene Administratie Fiscaliteit ALGEMENE ADMINISTRATIE VAN DE FISCALITEIT

Algemene Administratie Fiscaliteit ALGEMENE ADMINISTRATIE VAN DE FISCALITEIT Algemene Administratie Fiscaliteit AAFisc ORGANISATIECONTEXT 2 FOD FINANCIEN 3 AAFisc binnen onze FOD enkele cijfers (2017) 8.233 medewerkers 182 lokalisaties uiteenlopende opdrachten & taken 4 AAFisc

Nadere informatie

FRONTEER IS HIRING! Tijdelijke kracht finance FRONTEER STRATEGY INNOVATION. CO-CREATION. BRAND DEVELOPMENT.

FRONTEER IS HIRING! Tijdelijke kracht finance FRONTEER STRATEGY INNOVATION. CO-CREATION. BRAND DEVELOPMENT. IS HIRING! Tijdelijke kracht finance Wie zijn wij? Fronteer Strategy is een consultancy bureau gevestigd in Amsterdam Wij helpen merken succesvol innoveren. Wij zijn één van de wereldwijde experts in expert

Nadere informatie

Ons kabinet specialiseert zich in fiscaal advies en boekhouding expertise voor vennootschappen, zelfstandigen en particulieren.

Ons kabinet specialiseert zich in fiscaal advies en boekhouding expertise voor vennootschappen, zelfstandigen en particulieren. Tax & Accounting Ons kabinet specialiseert zich in fiscaal advies en boekhouding expertise voor vennootschappen, zelfstandigen en particulieren. We behandelen het geheel van uw boekhouding en fiscale operaties,

Nadere informatie

INFOBROCHURE Schoonmaker (E1-E3) Contractueel voltijds/deeltijds (vervangingen) Dienst: team schoonmaak of dienst zwembaden

INFOBROCHURE Schoonmaker (E1-E3) Contractueel voltijds/deeltijds (vervangingen) Dienst: team schoonmaak of dienst zwembaden INFOBROCHURE Schoonmaker (E1-E3) Contractueel voltijds/deeltijds (vervangingen) Dienst: team schoonmaak of dienst zwembaden Profiel Functiebeschrijving 1. Missie en waarden van onze organisatie Koksijde.

Nadere informatie

JOB MARKETING. How to create a killer cv and cover letter. Jelle Verdoodt @Sportcareers

JOB MARKETING. How to create a killer cv and cover letter. Jelle Verdoodt @Sportcareers JOB MARKETING How to create a killer cv and cover letter Agenda 1. Voorstelling 2. Hoe past je cv en motivatiebrief in jullie zoektocht naar een job? 3. Hoe creëer je een killer cv? 4. Hoe zorg je dat

Nadere informatie

Vinçotte daagt je uit!

Vinçotte daagt je uit! daagt je uit! Werk mee aan een steeds veiligere samenleving. www.vincotte-jobs.be Ga jij de uitdaging aan? Ontdek meer over werken bij. biedt objectieve en adviserende services op het vlak van inspectie,

Nadere informatie

KANTOORVOORSTELLING. Over ons Uw voordelen Geschiedenis Partners Referen?es Contact. Accoun?ng Audi?ng Consul?ng

KANTOORVOORSTELLING. Over ons Uw voordelen Geschiedenis Partners Referen?es Contact. Accoun?ng Audi?ng Consul?ng KANTOORVOORSTELLING Over ons Uw voordelen Geschiedenis Partners Referen?es Contact Accoun?ng Audi?ng Consul?ng Over ons Gespecialiseerd in boekhouden, accountancy, fiscaliteit, audit, bedrijfsrevisoraat,

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen (M/V)

Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen (M/V) De Managementondersteunende Diensten van het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaan via de interne arbeidsmarkt over tot een bevordering in de graad van: Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen

Nadere informatie

Vacature Project manager

Vacature Project manager C W Vacature Project manager Loop jij warm voor projectmanagement en innovatie? January 2017 Loop jij warm voor Projectmanagement en Innovatie? Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een jonge Fintech organisatie

Nadere informatie

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior)

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior) Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse Romaric Croes 27 Mei 2013 Contents Fresco Consult BVBA... 1 Missie... 1 Informatie over de openstaande betrekking... 1 Titel... 1 Plaats in de organisatie...

Nadere informatie

Medewerker Privacy & IT

Medewerker Privacy & IT Brussel Bishkek Genève Medewerker Privacy & IT Lorenz is een internationaal en onafhankelijk advocatenkantoor met vestigingen in Brussel, Bishkek en Genève. Wij werken voor multinationals, internationale

Nadere informatie

DAG VAN DE BEDRIJFSSTAGIAIR

DAG VAN DE BEDRIJFSSTAGIAIR DAG VAN DE BEDRIJFSSTAGIAIR Meer dan belastingen Een dynamische organisatie Een job voor elk talent Een stageplaats voor elke student Opdracht van de FOD Financiën: Inzamelen en beheren van een belangrijk

Nadere informatie

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding.

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. Together is better Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. The way we work In een tijd waarin de arbeidsmarkt krap is en de vraag naar talent steeds groter wordt werkt het maar

Nadere informatie

Inge Test 07.05.2014

Inge Test 07.05.2014 Inge Test 07.05.2014 Inge Test / 07.05.2014 / Bemiddelbaarheid 2 Bemiddelbaarheidsscan Je hebt een scan gemaakt die in kaart brengt wat je kans op werk vergroot of verkleint. Verbeter je startpositie bij

Nadere informatie

Algemene Administratie Fiscaliteit ALGEMENE ADMINISTRATIE VAN DE FISCALITEIT

Algemene Administratie Fiscaliteit ALGEMENE ADMINISTRATIE VAN DE FISCALITEIT Algemene Administratie Fiscaliteit AAFisc - ORGANISATIECONTEXT 2 FOD FINANCIEN 3 AAFisc binnen onze FOD enkele cijfers (2017) Begin 2017 57% > 54 jaar Leeftijd 36% 8.233 Personeelsleden 42% 1% 45-54 jaar

Nadere informatie

Wilt u altijd inzicht in hoe uw bedrijf presteert?

Wilt u altijd inzicht in hoe uw bedrijf presteert? Wilt u altijd inzicht in hoe uw bedrijf presteert? Altijd beschikken over up-to-date cijfers? U wilt weten waar u staat, om in te spelen op ontwikkelingen? U heeft behoefte aan een sparringpartner en u

Nadere informatie

KU Leuven - onderwijs

KU Leuven - onderwijs WELKOM! KU Leuven - onderwijs Kwalitatief hoger onderwijs meer dan 55.000 studenten Nederlandstalig onderwijsaanbod o 55 bacheloropleidingen o 133 initiële masteropleidingen o 48 master-na-masteropleidingen

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie 10-2011

Bedrijfspresentatie 10-2011 Bedrijfspresentatie 10-2011 Mohawk Over Mohawk MohawkIndustriesis marktleider in de sector van vloerbekleding in de US en biedt karpetten, tapijt, parket, laminaat, keramische tegels en vinyl aan. De groep

Nadere informatie

Consumenten goederen & diensten / Bouw

Consumenten goederen & diensten / Bouw ONDERZOEK UNILIN Ooigemstraat 3 8710 Wielsbeke Telefoon: 056/67 52 11 Website: www.unilin.com Organisatie in cijfers Branche: Consumenten goederen & diensten / Bouw Jaaromzet (nationaal): 569.329.977 Euro

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Vlaanderen connect op zoek naar : 1 Data-analist. Contract onbepaalde duur. Brusssel, Gasthuistraat 31

Vlaanderen connect op zoek naar : 1 Data-analist. Contract onbepaalde duur. Brusssel, Gasthuistraat 31 Voor de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding, kortweg VDAB is Vlaanderen connect op zoek naar : 1 Data-analist Context Contract onbepaalde duur Brusssel, Gasthuistraat 31 De Vlaamse

Nadere informatie

ACCOUNTANCY EN FISCALITEIT

ACCOUNTANCY EN FISCALITEIT OP C K IE CON UN GS IN EP T 2013-2014 Geel ID Bachelor in het Bedrijfsmanagement LE ACCOUNTANCY EN FISCALITEIT Onze troeven Uniek opleidingsconcept Je krijgt de tijd om na te gaan welke richting je uit

Nadere informatie

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Drijfveren. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Drijfveren Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Drijfveren (QDI) 2 Wat motiveert jou? Wat geeft jou energie? Waardoor laat jij

Nadere informatie

Algemene Administratie Fiscaliteit

Algemene Administratie Fiscaliteit Algemene Administratie Fiscaliteit 1 AAFISC ORGANISATIECONTEXT PERSONEEL AAFISC VERSUS PERSONEEL FOD FINANCIËN +/- 37,7% AAFisc Overige 13.157 7.956 cijfers 17.09.2018 PERSONEEL AAFISC 53% 47% 7.956 medewerkers

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN personeelsdienst@kapellen.be FUNCTIE: HALFTIJDS CONTRACTUEEL MEDEWERKER EVENEMENTEN VERVANGINGSOVEREENKOMST NIVEAU C1 C3 (19/38)

Nadere informatie

Algemene Administratie Fiscaliteit

Algemene Administratie Fiscaliteit Algemene Administratie Fiscaliteit 1 AAFISC ORGANISATIECONTEXT PERSONEEL AAFISC VERSUS PERSONEEL FOD FINANCIËN +/- 37,7% AAFisc Overige 13.157 7.956 cijfers 17.09.2018 PERSONEEL AAFISC 53% 47% 7.956 medewerkers

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

engineering / techniek / ICT

engineering / techniek / ICT Programmeur (m/v) Voor een bedrijf in regio Gent zijn we op zoek naar een programmeur. Je zal de hardware en software onderhouden en het netwerk op orde houden. Je geeft technische bijstand voor het kleine

Nadere informatie

ondernemer: Spring in onbekommerd ondernemerschap

ondernemer: Spring in onbekommerd ondernemerschap ondernemer: Spring in onbekommerd ondernemerschap Tentoo vindt dat je als ondernemer moet kunnen springen en vliegen. Dat niets je klein of tegen mag houden. En als je wilt vliegen, moet je kunnen loslaten

Nadere informatie

Sollicitatieworkshop. Nathan Eekhout en Mara Broekhof 18 april 2015

Sollicitatieworkshop. Nathan Eekhout en Mara Broekhof 18 april 2015 Sollicitatieworkshop Nathan Eekhout en Mara Broekhof 18 april 2015 Noem drie kwaliteiten van jezelf. Kies één kwaliteit en beschijf waarom dit een kwaliteit van je is (geef daarbij een concreet voorbeeld).

Nadere informatie

PLAATSAANBIEDINGEN december 2017 VACATURE /003

PLAATSAANBIEDINGEN december 2017 VACATURE /003 Academiejaar 2017-2018 11 december 2017 Hogere Leergangen voor Fiscale en Sociale Wetenschappen cvo PLAATSAANBIEDINGEN december 2017 VACATURE 2017-2018/003 SENIOR ACCOUNTANT & TAX MEDEWEREKER DE DEYNE,

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v)

INFORMATIEPAKKET. COÖRDINATOR (m/v) INFORMATIEPAKKET COÖRDINATOR (m/v) FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een sociale werkplaats als een lokaal diensteneconomiebedrijf (LDE) binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen de sociale

Nadere informatie

Van der Steen, Diels,Van Gysel. Accountants Belastingconsulenten Ondernemingsadvies

Van der Steen, Diels,Van Gysel. Accountants Belastingconsulenten Ondernemingsadvies Uw 9 partner tot succes! { 4 Van der Steen, Diels,Van Gysel Accountants Belastingconsulenten Ondernemingsadvies 4 9 { 4 9 Uw partner tot succes! Wat kunnen wij voor u doen? VDV consultants is een gespecialiseerd

Nadere informatie

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen.

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Innovatie & inspiratieprogramma + werkplek @ Jamfabriek (code A02) Heeft u een idee, project of opdracht, neem dan

Nadere informatie