JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 14 OKTOBER 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 14 OKTOBER 2011"

Transcriptie

1 JEUGDRAAD NIJLEN Website: VERSLAG p/a Jeugddienst Nijlen Kerkstraat NIJLEN Tel.: jeugddienst@nijlen.be JEUGDRAAD VRIJDAG 14 OKTOBER 2011 Aanwezig: Chiro Elckerlyc: Bieke Balus en Kimberly Bossaerts; Speelpleinwerking Boemerang: Nicky Bastiaens en Frederik Meeus; Chiro Jong Leven: Lennart Mets en Koen De Leeuw; Tienerwerking De Joeng: Riet Van Dessel en Maxime Lagrillière; Chiro Bevel: Toon Mertens; Akabe Tinamoe: Hanne Verhaegen; Nijlen: Els Goossens BMX er: Wilmer Desloovere; Kristof Verreydt (voorzitter jeugdraad) en Gunther Melis (jeugdconsulent). Verontschuldigd: Katrien Alen (Chiro Nele), Tine Vanhouche (Chiro Nele), Wout De Coster (Chiro Jong Leven), Carrie Verelst (Schepen van Jeugd), Lieselotte Umans (Chiro Pako-Me), Nele De Cnaep (Chiro Pako-Me), Tim Joossens (Chiro Pako-Jo + Tienerwerking De Joeng), Matthias Vranckx (Chiro Pako-Jo), Aram Heylen (Chiro Gust), Michiel Elst (Chiro Gust), Olivier Moyersoen (Scouts & Gidsen), Darlien Isenborghs (Jeugdhuis Kroenkel), Joppe Possemiers (onafhankelijke) en Donate Isenborghs (onafhankelijke). 1. Verslag jeugdraad 2 september 2011 Het verslag van de vorige jeugdraad, op 2 september 2011, wordt goedgekeurd. 2. Voorstel BMX ers Wilmer Desloovere komt namens verschillende Nijlense BMX ers de vraag voor een eigen terrein toelichten op de jeugdraad.

2 In onze gemeente is er nergens mogelijkheid om met een BMX te rijden en toch zijn er tal van jongeren die dit graag zouden willen doen. Zij dienen nu steeds naar andere gemeenten af te zakken. Daarom wordt deze vraag voorgelegd. Vraag tot inrichten van een BMX-terrein op het speelterrein in de Elsendonkstraat (ligt toch vrij) met heuvels om jumps en trucks uit te voeren, zowel voor beginners als gevorderden. Er is vooral veel zand (stevig zand) nodig en de hulp van enkele werklieden met de nodige machines. Wilmer Desloovere zal nog enkele filmpjes e.d. doorsturen en meent dat er zeker een tiental jongeren mee wil helpen als er zulk een terrein aangelegd kan worden. Het kan eveneens nuttig zijn om eens te gaan kijken in Massenhoven-Broechem bij de club De Molensprinters. De jeugdraad en jeugddienst nemen deze vraag mee naar overleg met het gemeentebestuur. 3. Hulp gevraagd voor De voorzitster van Nijlen, Els Goossens, komt de hulp inroepen van het jeugdwerk om mee te komen helpen op hun actiedag (verkoopdag) op zaterdag 12 november Je kan komen helpen met enkele leiders/leidsters, gedurende een uurtje, twee uurtjes, Er is voor iedereen soep, broodjes en drankjes voorzien. Verzamelen tussen 10 uur en 15 uur in de brandweerkazerne. De jeugddienst stuurt elke hoofdverantwoordelijke nog een brief met info. Dit jaar staat in het teken van het veranderde klimaat. De consensus in het westen is dat een opwarming met twee graden een haalbare kaart is. Die twee graden betekent echter honger voor 400 miljoen mensen in het Zuiden, watertekort voor 3 miljard mensen en wereldwijde vissterfte. Dat is onaanvaardbaar. Daarom voert dit najaar actie rond de klimaat-verandering. 4. Toelichting overleg FOD Volksgezondheid - evenementen Eind september kwam een controleur van FOD Volksgezondheid langs in het gemeentehuis voor een overleg met de jeugdconsulent en schepen van Jeugd. Kortelings starten wellicht ook op fuiven in onze gemeente enkele controles betreft de naleving van de alcoholwet en het rookverbod. Wanneer de eerste controles aanvangen, krijgen we normaal gezien de eerste keer een seintje van de controleur zodat je je kan voorbereiden. We zetten even alles op een rijtje: - Het is verboden alcohol te verkopen aan -16 jarigen en sterke drank (cocktails, jenevers, breezers, ) aan -18 jarigen. Als dit op een fuif toch gebeurt, kan de helper aan de toog (of indien de organisatie hem niet goed inlichtte de organisatie zelf) beboet worden. Je moet als organisatie dus in het oog houden wie wat bestelt aan de toog.

3 - Een mogelijke oplossing bestaat er in om aan de inkom een polsbandje per leeftijdsgroep te voorzien (op basis van controle van de identiteitskaart (of rijbewijs, busabonnement, ) je mag niet verplichten tot controle maar wie zijn leeftijd niet kan aantonen, krijgt een bandje -16 jaar. Verkoop je sterke drank op de fuif, dien je dus al drie soorten bandjes te voorzien (best telkens andere kleuren en motieven ). We beseffen dat het geen sluitend systeem is maar je bent zo als organisatie wel ingedekt. - Zowel in zalen als in tenten mag er niet gerookt worden. Ook hier moet je als organisatie op toekijken en optreden indien er rokers zijn. Je hangt ook best een aantal extra pictogrammen in de zaal/tent. (In een tent mag enkel als één volledige zijde open gezet wordt maar dat is vaak onveilig.) Mogelijk komt de controleur zelf ook nog eens langs op de jeugdraad voor een toelichting. Die kondigen we dan vooraf aan. De jeugddienst heeft de voorbije maanden al verschillende jeugdverenigingen een infopakket toegestuurd met affiches en flyers voor op fuiven te gebruiken. Gebruik dit best en bijkomend voorzien we de nodige materialen in de fuifbox. info: Gunther Melis, jeugdconsulent ( ) jeugddienst@nijlen.be 5. Dag van de Jeugdbeweging Avond van het Jeugdwerk Op vrijdag 21 oktober 2011 is het Dag van de Jeugdbeweging. We organiseren s morgens opnieuw een gratis ontbijt in jeugdhuis Kroenkel voor iedereen wie in jeugdbewegingskledij langs komt tussen 6.45 uur en 9 uur. Een aantal jeugdraadsleden gaf zich al op om mee te komen helpen. Wie mee een handje wil toesteken, geeft een seintje aan de jeugdconsulent. s Avonds vindt de Avond van het Jeugdwerk plaats, in de parochiezaal O.-L.-V.-Nijlen vanaf 20 uur. Op het programma staat o.a. een breugelbuffet, party (waarop ook jins en aspi s uitgenodigd zijn) en een ludiek gedeelte. Aan de hoofdverantwoordelijken wordt gevraagd vooraf door te geven met hoeveel personen zij komen voor de bestelling van het eten. info: Gunther Melis, jeugdconsulent ( ) of Kristof Verreydt, voorzitter ( ) 6. Evaluatie infoavond Verken de wereld Op woensdag 21 september 2011 vond een infoavond plaats voor jongeren die interesse hebben in een buitenlandervaring (als vrijwilliger, als student, in een inleefreis, ). Enkele Nijlense jongeren kwamen hun ervaring delen en bijkomend lagen er tal van infofolders om mee te nemen. Er kwamen een 30-tal jongeren luisteren. We zijn tevreden over deze opkomst. De aanwezigen waren tevreden. Enige opmerking was dat de jongeren ook iets meer hadden mogen vertellen over hoeveel tijd je er precies insteekt, wat het van extra werk vraagt om zo n ervaring te ondernemen.

4 7. Opvolging Jeugdbeleidsplan 2011 Het lopende Jeugdbeleidsplan nadert het einde van het eerste uitvoeringsjaar (2011) en hierbij wil de jeugdraad een stand van zaken geven van lopende acties: - Energiescans jeugdlokalen (loopt erg moeilijk omdat dit niet gratis zou kunnen zoals bij particuliere woningen) we wachten nog altijd op een reactie. - Ludieke actie verkeersveiligheid: volgende week willen we met borden merci om trager te rijden (cfr. campagne stad Antwerpen) in de buurt van jeugdlokalen aan automobilisten aandacht vragen voor de spelende kinderen. De borden blijven normaal gezien hangen tot half november. - Rond fuifbeleid dienen enkele zaken verder opgevolgd te worden: willen we een subsidie voor security op fuiven jeugdwerk voorzien binnen het budget dat we hebben voor projectsubsidies? Dit nemen we mee naar een volgende jeugdraad (geen extra budget maar wel subsidie specifiek voor een doel) - Filmfestival Briljante Films : laatste editie in november: vijf woensdagen met als afsluiter een VIP-film op 30 november 2011 met als gaste actrice Marie Vinck film Adem. - Bibliotheek en jeugddienst organiseren Games in de bib tijdens de herfstvakantie. Er is alvast één zondagnamiddag (06/11/2011) voorzien dat jeugdverenigingen langs kunnen komen in de bib. Meer informatie volgt de komende dagen bij de hoofdverantwoordelijken. - Kortelings wordt de jeugdgids vernieuwd met de nieuwe contactpersonen in. - Project rond ideebudget wordt afgewerkt ter promotie besluit de jeugdraad balpennen te laten maken met een link op naar info. info: Gunther Melis, jeugdconsulent ( ) of Kristof Verreydt, voorzitter ( ) 8. Nieuws uit de gemeente Schepen, Carrie Verelst, kon vandaag niet aanwezig zijn maar laat enkele nieuwtjes meedelen: - Pasar Nijlen (socio-culturele organisatie) plant met medewerking van het gemeentebestuur op zondag 6 november 2011 een boomplantactie op een terrein aan de Kiezelweg in Bevel. Jeugdverenigingen en de jeugdraad worden uitgenodigd om mee een boom te gaan planten (gratis deelname)! Alle info wordt aan de verenigingen bezorgd. Een warme oproep om deel te nemen. Er is voor elke deelnemer een drankje en geschenkje voorzien. - De samenwerking met de administratieve medewerker op de jeugddienst werd stopgezet. De functie wordt kortelings terug ingevuld. Meer info later. - De vraag van Chiro Nele i.v.m. problemen paintballterrein werden besproken op het schepencollege. Aan de chiro wordt gevraagd om een overleg te plegen met de uitbater en duidelijke afspraken op papier te zetten. Het gemeentebestuur zelf gaat de uitbater ook nog wijzen op een aantal gemaakte afspraken en voorwaarden volgens de vergunning. info: Carrie Verelst, schepen van Jeugd ( ), carrieverelst@telenet.be

5 9. Doe je zeg - Lennart Mets meldt een probleem in zijn straat (Molenstraat) na de werken aan de spooroverweg. Hiervoor wordt een meldingskaart ingevuld en die wordt overgemaakt aan de bevoegde diensten. - Bieke Balus vraagt komende maandag (17 oktober 2011) aandacht voor armoede. Op tal van plaatsen vinden activiteiten en manifestaties plaats. - Kristof Verreydt meldt dat er de voorbije weken niet was naast te kijken dat er een circus in Nijlen (Circus Pauwels) zou doorgaan. Overal hingen bordjes, zelfs erg vaak op niet-reglementaire plaatsen. De jeugdraad maakt een schrijven over aan het gemeentebestuur en politie om te informeren naar de toelatingen en de gevolgen die er aan gegeven werden. De bordjes zijn namelijk erg lang blijven hangen in gans de gemeente. - Marc Van Hool (groepsraad volwassenen) van Chiro Bevel informeert of het niet mogelijk is om vaste wegwijzers naar de chirolokalen te laten plaatsen voor alle kampen en weekends die er doorgaan. We wilden dit vorig jaar ook doen maar kregen toen geen toestemming de verkeers-deskundige bij het gemeentebestuur omwille van bepaalde wetgeving. De jeugdraad vraagt zich af wanneer vaste pijlen dan wel mogelijk zijn? - Jeugdconsulent, Gunther Melis, heeft nog enkele nieuwtjes om af te ronden: o Zaterdag 22 oktober 2011 gaat Klets! door, evenement van de Vlaamse Jeugdraad, in het station van Antwerpen-Centraal. Alle jeugdraadsleden zijn hartelijk welkom om er even naar toe te gaan. Indien er voldoende interesse is, kan er gezamenlijk gegaan worden. o Zaterdag 10 december 2011 gaat Trip Lokaal door. Iedereen krijgt een folder aangeboden. De voorzitter en jeugdconsulent gaan al zeker naar deze voormiddag en roepen jeugdraadsleden op om mee te gaan. We rijden samen naar Berchem (waar Trip Lokaal door gaat). Meer info over de inschrijvingen volgt binnenkort. o Alle aanwezigen krijgen een kortingbon vanwege de provincie Antwerpen voor de aankoop van oordopjes bij Variphone (25% korting). o De jeugddienst kreeg vanuit de provincie de vraag of er vrijwilligers interesse hebben om op 15 november 2011 ter gelegenheid van Koningsdag uitgenodigd te worden op het Paleis der Natie te Brussel. Dit jaar nodigt de koning immers 35 vrijwilligers per provincie uit. Als iemand interesse heeft om voorgedragen te worden, mag die een seintje geven. Wie weet wordt je er wel uit geselecteerd 10. Volgende jeugdraad We komen terug samen met de jeugdraad op vrijdag 4 november 2011 om 20 uur. Nijlen, 19 oktober 2011 Gunther Melis Jeugdconsulent Jeugddienst Nijlen

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 2 SEPTEMBER 2011

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 2 SEPTEMBER 2011 JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG p/a Jeugddienst Nijlen Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be Tel.: 03 410 03 76 E-mail: jeugddienst@nijlen.be

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 4 NOVEMBER 2011

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 4 NOVEMBER 2011 JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG p/a Jeugddienst Nijlen Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be Tel.: 03 410 03 76 E-mail: jeugddienst@nijlen.be

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 6 APRIL 2012

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 6 APRIL 2012 JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG p/a Jeugddienst Nijlen Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be Tel.: 03 410 03 76 E-mail: jeugddienst@nijlen.be

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 1 MAART Carrie Verelst (schepen van Jeugd) en Gunther Melis (jeugdconsulent).

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 1 MAART Carrie Verelst (schepen van Jeugd) en Gunther Melis (jeugdconsulent). JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG p/a Jeugddienst Nijlen Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be Tel.: 03 410 03 76 E-mail: jeugddienst@nijlen.be

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 1 APRIL 2011

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 1 APRIL 2011 JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG p/a Jeugddienst Nijlen Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be Tel.: 03 410 03 75 E-mail: jeugddienst@nijlen.be

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 6 JANUARI 2012

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 6 JANUARI 2012 JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG p/a Jeugddienst Nijlen Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be Tel.: 03 410 03 76 E-mail: jeugddienst@nijlen.be

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 3 MEI 2013

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 3 MEI 2013 JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG p/a Jeugddienst Nijlen Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be Tel.: 03 410 03 76 E-mail: jeugddienst@nijlen.be

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 4 MAART Lennart Housen en Sander Van de Wiel (vertegenwoordigers voor de skaters);

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 4 MAART Lennart Housen en Sander Van de Wiel (vertegenwoordigers voor de skaters); JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG p/a Jeugddienst Nijlen Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be Tel.: 03 410 03 75 E-mail: jeugddienst@nijlen.be

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 3 FEBRUARI 2012

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 3 FEBRUARI 2012 JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG p/a Jeugddienst Nijlen Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be Tel.: 03 410 03 76 E-mail: jeugddienst@nijlen.be

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 4 OKTOBER 2013

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 4 OKTOBER 2013 JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG p/a Jeugddienst Nijlen Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be Tel.: 03 410 03 76 E-mail: jeugddienst@nijlen.be

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 2 NOVEMBER 2012

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 2 NOVEMBER 2012 JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG p/a Jeugddienst Nijlen Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be Tel.: 03 410 03 76 E-mail: jeugddienst@nijlen.be

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 1 FEBRUARI 2013

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 1 FEBRUARI 2013 JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG p/a Jeugddienst Nijlen Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be Tel.: 03 410 03 76 E-mail: jeugddienst@nijlen.be

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 23 SEPTEMBER 2016

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 23 SEPTEMBER 2016 JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG p/a Jeugddienst Nijlen Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be Tel.: 03 410 03 76 E-mail: jeugddienst@nijlen.be

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD ZATERDAG 17 FEBRUARI 2018

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD ZATERDAG 17 FEBRUARI 2018 JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be Tel.: 03 410 03 76 E-mail: gunther.melis@nijlen.be JEUGDRAAD

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 16 NOVEMBER 2018

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 16 NOVEMBER 2018 JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be tel. 03 410 03 76 JEUGDRAAD VRIJDAG 16 NOVEMBER 2018 Aanwezig:

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 12 FEBRUARI 2016

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 12 FEBRUARI 2016 JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG p/a Jeugddienst Nijlen Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be Tel.: 03 410 03 76 E-mail: jeugddienst@nijlen.be

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 2 MAART 2018

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 2 MAART 2018 JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be tel. 03 410 03 76 JEUGDRAAD VRIJDAG 2 MAART 2018 Aanwezig:

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 4 FEBRUARI 2011

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 4 FEBRUARI 2011 JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG p/a Jeugddienst Nijlen Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be Tel.: 03 410 03 75 E-mail: jeugddienst@nijlen.be

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN OPEN JEUGDRAAD VRIJDAG 6 FEBRUARI 2015

JEUGDRAAD NIJLEN OPEN JEUGDRAAD VRIJDAG 6 FEBRUARI 2015 JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG p/a Jeugddienst Nijlen Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be Tel.: 03 410 03 76 E-mail: jeugddienst@nijlen.be

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 4 MEI 2018

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 4 MEI 2018 JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be tel. 03 410 03 76 JEUGDRAAD VRIJDAG 4 MEI 2018 Aanwezig:

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 24 FEBRUARI 2017

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 24 FEBRUARI 2017 JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG p/a Jeugddienst Nijlen Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be Tel.: 03 410 03 76 E-mail: jeugddienst@nijlen.be

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 5 APRIL 2019

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD VRIJDAG 5 APRIL 2019 JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be tel. 03 410 03 76 JEUGDRAAD VRIJDAG 5 APRIL 2019 Aanwezig:

Nadere informatie

Jeugdraad 18 november 2010 ALGEMENE VERGADERING VERSLAG

Jeugdraad 18 november 2010 ALGEMENE VERGADERING VERSLAG Jeugdraad 18 november 2010 ALGEMENE VERGADERING VERSLAG Aanwezig: Thomas Desmet (voorzitter/open Jeugdwerk), Jefferie Maes (Open Jeugdwerk), Anaïs Gevaert (Chiro Kanjo), Marlies Nachtergaele (Chiro Kanjo),

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 20 Mei 2008 - Domein van Perk-

Verslag Jeugdraad 20 Mei 2008 - Domein van Perk- Verslag Jeugdraad 20 Mei 2008 - Domein van Perk- Aanwezig: Verontschuldigd: 1. Goedkeuring + overloop vorig verslag: 2.Evaluatie Jeugdnamiddag: 3.Brandveiligheid vorming: Jurgen Bal (JC Blizzard) Robby

Nadere informatie

Paasvakantie 2017 KUREN

Paasvakantie 2017 KUREN 4/15 jarigen Paasvakantie 2017 KUREN 1 Hallo creatievelingen! Tijdens de paasvakantie is het aan jullie! De jeugddienst en cultuurdienst sloegen de handen in elkaar en organiseren speciaal voor kinderen

Nadere informatie

jeugd en cultuur Tienerwerking De Joeng voor jarigen PAASVAKANTIE 2016 voor jarigen blader naar blz. 4 blader naar blz.

jeugd en cultuur Tienerwerking De Joeng voor jarigen PAASVAKANTIE 2016 voor jarigen blader naar blz. 4 blader naar blz. jeugd en cultuur voor 7-13 - jarigen blader naar blz. 4 PAASVAKANTIE 2016 Tienerwerking De Joeng voor - jarigen blader naar blz. 5 activiteiten paasvakantie Beste meisjes en jongens, beste ouders Tijdens

Nadere informatie

Aanwezig: JH Guuk, Scouts Oetingen, KLJ Strijland, Chiro Windekind, Chiro Uidekrij, Scouts Gooik, Evelyne Schoukens (voorzitter)

Aanwezig: JH Guuk, Scouts Oetingen, KLJ Strijland, Chiro Windekind, Chiro Uidekrij, Scouts Gooik, Evelyne Schoukens (voorzitter) Jeugdraad 25/01/2014 Aanwezig: JH Guuk, Scouts Oetingen, KLJ Strijland, Chiro Windekind, Chiro Uidekrij, Scouts Gooik, Evelyne Schoukens (voorzitter) Verontschuldigd: Chiro Were Di, Chiro Kester Verslag:

Nadere informatie

Het Jeugdbeleidsplan 2011-2013 is tot stand kunnen komen dankzij de inzet, het enthousiasme en de medewerking van verschillende personen.

Het Jeugdbeleidsplan 2011-2013 is tot stand kunnen komen dankzij de inzet, het enthousiasme en de medewerking van verschillende personen. GEMEENTE NIJLEN JEUGDBELEIDSPLAN 2011-2013 GEMEENTEBESTUUR NIJLEN KERKSTRAAT 4 2560 NIJLEN Dankwoord Het Jeugdbeleidsplan 2011-2013 is tot stand kunnen komen dankzij de inzet, het enthousiasme en de medewerking

Nadere informatie

gemeentelijke jeugdraad bestuursvergadering

gemeentelijke jeugdraad bestuursvergadering gemeentelijke jeugdraad bestuursvergadering Kopie aan: WIE VOOR WAT OK/NOK BESTUURSVERGADERING JEUGDRAAD Vergadering van 19/12/2013 in de Chiro-lokalen Leden Bert Verstraete Hans

Nadere informatie

Jeugdraad 28 november Rekening van de jeugdraad stand van zaken + laatste betalingen

Jeugdraad 28 november Rekening van de jeugdraad stand van zaken + laatste betalingen Jeugdraad 28 november 2013 1. Verslag vorige vergadering 2. Rekening van de jeugdraad stand van zaken + laatste betalingen Zichtrekening 1243,22 euro Spaarrekening 19122,62 euro 3. Beurtrol plakzuilen

Nadere informatie

Subsidiereglement voor erkende jeugdwerkinitiatieven goedgekeurd door de gemeenteraad op 14 december 2015

Subsidiereglement voor erkende jeugdwerkinitiatieven goedgekeurd door de gemeenteraad op 14 december 2015 Subsidiereglement voor erkende jeugdwerkinitiatieven goedgekeurd door de gemeenteraad op 14 december 2015 Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Binnen de perken van de

Nadere informatie

zomerkampen 2018 BOEMERANG- WEEK CREAKAMP DRIEDAAGSE TIENERKAMP DANSKAMP een organisatie van gemeente Nijlen

zomerkampen 2018 BOEMERANG- WEEK CREAKAMP DRIEDAAGSE TIENERKAMP DANSKAMP een organisatie van gemeente Nijlen zomerkampen 2018 DANSKAMP CREAKAMP BOEMERANG- WEEK DRIEDAAGSE TIENERKAMP een organisatie van gemeente Nijlen danskamp 2018 Voor 8-15 -jarigen (geboortejaren 2003 t/m 2010) max. 50 deelnemers maandag 2

Nadere informatie

De FOD Volksgezondheid over de vloer

De FOD Volksgezondheid over de vloer De FOD Volksgezondheid over de vloer Leen Bartholomeus, Bruno Smet, Filip Stallaert, Delphine Derammelaere Bash Fever, David Domingo Heel wat gemeenten kregen recent of iets minder recent inspecteurs van

Nadere informatie

VERSLAG KINDER- EN JONGERENRAAD

VERSLAG KINDER- EN JONGERENRAAD VERSLAG KINDER- EN JONGERENRAAD Woensdag 22 april - 12u. 13u. Raadzaal gemeentehuis 1. Voorstelling kinder- en jongerenraad Op dinsdag 21 april keurde de gemeenteraad de kinder- en jongerenraad goed. Dat

Nadere informatie

Koen Zwetsloot, voorzitter Simon Tassignon, ondervoorzitter Margo Willems, jeugdconsulente

Koen Zwetsloot, voorzitter Simon Tassignon, ondervoorzitter Margo Willems, jeugdconsulente jeugadviesdraad 16 november 2018 Jeugdhuis Onder de Toren Aanwezigen: Stef Van Droogenbroeck, Chiro Malegijs Phil Drieghe, Chiro Malegijs en jeugdhuis Heidestip Michiel Donies, Jeugdhuis Onder de Toren

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 20

FC KERKSKEN: programma week 20 FC KERKSKEN: programma week 20 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 20 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

t Slagske April, 25 e jaargang

t Slagske April, 25 e jaargang t Slagske April, 25 e jaargang Kalender 2015-2016 Groepsfeest: 9 april Rakwiweekend: 22-24 april Titoweekend: 22-24 april Kamp: 18 tot 26 juli Er is er eentje jarig 7 Wout rakwi 13 Shari rakwi 14 Jordy

Nadere informatie

JEUGDRAAD ZINGEM ALGEMENE VERGADERING

JEUGDRAAD ZINGEM ALGEMENE VERGADERING JEUGDRAAD ZINGEM ALGEMENE VERGADERING 14 december 2013 10u KSA-lokaal AANWEZIGHEDEN aanwezige leden: Tom, Merel, Ben, Annelies, Jan aanwezige waarnemers: Kathleen, Gerrit verontschuldigd: Elissa, Kim,

Nadere informatie

Verslag jeugdraad 27 februari 15 - nr 286

Verslag jeugdraad 27 februari 15 - nr 286 Verslag jeugdraad 27 februari 15 - nr 286 1. "Lokale Helden" & "Dag van de jeugdbeweging in cc" (toelichting door HJ en cc) 2. Goedkeuring vorig verslag 3. Massaspektakel 2016 4. Advies begroting Leopoldsburg

Nadere informatie

STEDELIJKE JEUGDRAAD VILVOORDE

STEDELIJKE JEUGDRAAD VILVOORDE Vilvoorde, 4 maart 2010 STEDELIJKE JEUGDRAAD VILVOORDE Secretariaat dienst Jeugd Leuvensestraat 117 1800 Vilvoorde Tel: 02 255 46 59 Fax: 02 255 47 50 Verslag vergadering JEUGDRAAD donderdag 25 februari

Nadere informatie

Volgende personen maken tijdens het werkingsjaar deel uit van de algemene vergadering van de gemeentelijke jeugdraad.

Volgende personen maken tijdens het werkingsjaar deel uit van de algemene vergadering van de gemeentelijke jeugdraad. Verslag van de zitting van de algemene vergadering van 1 oktober 2016, 10.00 uur, jeugdlokalen KLJ Ravels-Eel Aanwezig: Ruben Van Nooten (jeugdconsulent, secretaris), Patrick Van den Borne (schepen), Tom

Nadere informatie

14 januari Vorig verslag. Toelichting uitleendienst: Algemene vergadering. Aanwezig:

14 januari Vorig verslag. Toelichting uitleendienst: Algemene vergadering. Aanwezig: Algemene vergadering 14 januari 2015 Aanwezig: Chiro Heikant: Erin Maris en Dan Cuypers Scouts en Gidsen Vlaanderen: Valérie Eskens KLJ Jongens: Ilias Issaev KLJ Meisjes: Marlies Marien De Tofkes: Katelijne

Nadere informatie

Verslag JAL: 26 juni 2013

Verslag JAL: 26 juni 2013 Verslag JAL: 26 juni 2013 Aanwezigen: Joy Leysen, chiro Malderen Flor Vertongen, chiro Malderen Stijn Rampelbergh, chiro Malderen Victor Steemans, Scouts Londerzeel Bert Stoffels, Scouts Londerzeel Jordi

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD VRIJDAG 6 DECEMBER 2013

VERSLAG JEUGDRAAD VRIJDAG 6 DECEMBER 2013 VERSLAG JEUGDRAAD VRIJDAG 6 DECEMBER 2013 Aanwezig: Chirojongens Groot-Vorst (Dieter Heus, Dries Peeters), Chiromeisjes Groot-Vorst (Britt Mondelaers), Chiromeisjes Veerle (Lise Vermeulen, Lotte Gielis),

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 18 november 2008 - Scouts Perk Steenokkerzeel-

Verslag Jeugdraad 18 november 2008 - Scouts Perk Steenokkerzeel- Verslag Jeugdraad 18 november 2008 - Scouts Perk Steenokkerzeel- Aanwezig: Verontschuldigd: 1.Goedkeuring vorig verslag: 2.Evaluatie Brandveiligheid: 3.Infrastructuursubs idie: Robby Van Eycken (JH Echo)

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE GEMEENTE NIJLEN VOOR DE SUBSIDIËRING VAN CULTURELE PROJECTEN EN JUBILEUMVIERINGEN

REGLEMENT VAN DE GEMEENTE NIJLEN VOOR DE SUBSIDIËRING VAN CULTURELE PROJECTEN EN JUBILEUMVIERINGEN REGLEMENT VAN DE GEMEENTE NIJLEN VOOR DE SUBSIDIËRING VAN CULTURELE PROJECTEN EN JUBILEUMVIERINGEN ART. 1. ALGEMEEN 1.1. Binnen de perken van de jaarlijks goedgekeurde begrotingskredieten verleent het

Nadere informatie

Dorpsstraat 91 B-9980 SINT-LAUREINS Tel. (09) Fax (09)

Dorpsstraat 91 B-9980 SINT-LAUREINS Tel. (09) Fax (09) Gemeentebestuur Sint-Laureins Dorpsstraat 91 B-9980 SINT-LAUREINS Tel. (09)218 76 40 Fax (09)379 07 77 Reglement inzake betoelaging jeugdwerkverenigingen Art. 1 Toelagen inzake het volgen van kadervorming

Nadere informatie

Wie ben jij? Ik ben in 2010: 16 jaar 19 jaar 22 jaar 25 jaar 17 jaar 20 jaar 23 jaar 18 jaar 21 jaar 24 jaar. Geslacht: Vrouw. Man

Wie ben jij? Ik ben in 2010: 16 jaar 19 jaar 22 jaar 25 jaar 17 jaar 20 jaar 23 jaar 18 jaar 21 jaar 24 jaar. Geslacht: Vrouw. Man NAAM: ADRES: Wie ben jij? Ik ben in 2010: 16 jaar 19 jaar 22 jaar 25 jaar 17 jaar 20 jaar 23 jaar 18 jaar 21 jaar 24 jaar Geslacht: Man Vrouw Rijbewijs: Rijbewijs A Rijbewijs B Rijbewijs C Rijbewijs D

Nadere informatie

Woordje vooraf. Je krijgt een duidelijk overzicht van de nodige informatie om de verenigingen te contacteren.

Woordje vooraf. Je krijgt een duidelijk overzicht van de nodige informatie om de verenigingen te contacteren. Woordje vooraf Beste lezer, Voor jou ligt de Nijlense Jeugdgids, een interessant boekje voor alle kinderen, jongeren én hun ouders uit Bevel, Kessel en Nijlen. Met dit boekje willen we hen een duidelijk

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 4 maart 2009 - JH Echo te Steenokkerzeel-

Verslag Jeugdraad 4 maart 2009 - JH Echo te Steenokkerzeel- Verslag Jeugdraad 4 maart 2009 - JH Echo te Steenokkerzeel- Aanwezig: Robby Van Eycken (JH Echo) Arriane Vanhellemont (Chiro Perk) Simon Mattelé (Voorzitter) Ruben Buelens (Scouts Steenokkerzeel) Ben Buelens

Nadere informatie

Verslag JAL. 25 januari 2019 jeugdhuis Onder den Toren

Verslag JAL. 25 januari 2019 jeugdhuis Onder den Toren Verslag JAL 25 januari 2019 jeugdhuis Onder den Toren Aanwezigen: Chiro Malegijs: Phil Drieghe Jeugdhuis Heidestip: Jannes Ilegems Scouts Londerzeel: Lore Leo Scouts Londerzeel: Britt Buelens Chiromeisjes

Nadere informatie

Reglement werkingssubsidie jeugdwerkinitiatieven

Reglement werkingssubsidie jeugdwerkinitiatieven Reglement werkingssubsidie jeugdwerkinitiatieven Jeugddienst Londerzeel Lijsterstraat 1 1840 Londerzeel Tel.: 052 31 94 62 Fax: 052 30 53 84 jeugd@londerzeel.be Algemeen Artikel 1: Enkel erkende jeugdwerkinitiatieven

Nadere informatie

VERSLAG. Verslag jeugdraad Datum: dinsdag 10 april u Plaats: Collegezaal ABC

VERSLAG. Verslag jeugdraad Datum: dinsdag 10 april u Plaats: Collegezaal ABC VERSLAG Verslag jeugdraad Datum: dinsdag 10 april 2018 19.15u Plaats: Collegezaal ABC Aanwezig: Sander Boel (ondervoorzitter), Wannes Vyvey (scouts Sint-Johannes), Ellen De Vos (jeugdhuis), Annelies Tack

Nadere informatie

Jeugdraad 27 april 2015

Jeugdraad 27 april 2015 Jeugdraad 27 april 2015 Aanwezig: Frauke Alexander, Evie Wuytack, Cynthia De Kerpel, Karel Gysel, Fedra Van de Voorde, Kato Noppe, Ruben Deconinck, Michiel Van Eetvelde, Leen Groothaert Verontschuldigd:

Nadere informatie

Vergadering gemeentelijke jeugdraad

Vergadering gemeentelijke jeugdraad Vergadering gemeentelijke jeugdraad Zitting dd. 27 april 2013 Aanwezig VKSJ Wakken: Jana Delagrange, Indra Vanoverbeke KLJ Dentergem: Mannens Stijn, Jolien Haverbeke Kernelle Dentergem: Isabeau De Rijcke,

Nadere informatie

Inleiding. Beste lezer

Inleiding. Beste lezer VERANTWOORDINGSNOTA BIJ HET JEUGDBELEIDSPLAN 2011-2013 2013 GEMEENTEBESTUUR NIJLEN KERKSTRAAT 4 2560 NIJLEN Inleiding Beste lezer 2013 was het derde, en ook het laatste, uitvoeringsjaar van het Jeugdbeleidsplan

Nadere informatie

Verwelkoming en Terugblik

Verwelkoming en Terugblik Verslag vergadering Jeugdraad Dinsdag 27 november 2007 Verwelkoming en Terugblik Aanwezig: Tine Faes(Chiromeisjes Sint-Antonius), Pia Claessens(JH Joe-Niz&Akabe), Daan Neels (Akabe), Gavin Mertes(Eurojoven),

Nadere informatie

jeugdhuis: Een jeugdhuis is een ontmoetingsplaats voor jongeren waar activiteiten voor en door jongeren georganiseerd worden.

jeugdhuis: Een jeugdhuis is een ontmoetingsplaats voor jongeren waar activiteiten voor en door jongeren georganiseerd worden. Subsidiereglement jeugdbeleid gemeente Borsbeek Inhoud Art. 1: Begrippen p.1 Art. 2: Subsidies jeugd p.2 Art. 3: Uitbetaling p.2 Art. 4: Voorwaarden tot uitbetaling p.2 Art. 5: Inwerkingtreding p.7 Art.

Nadere informatie

De secretaris verwelkomt iedereen. Het verslag van de vorige vergadering op 30/01/2014 wordt goedgekeurd.

De secretaris verwelkomt iedereen. Het verslag van de vorige vergadering op 30/01/2014 wordt goedgekeurd. Verslag jeugdraad 20/03/2014 Aanwezig - Joris Croket Jeugddienst Sint-Amands joris.croket@sint-amands.be - Diete De Smet Chirojongens Sint-Amands - Ruben Vantomme Chirojongens Sint-Amands - Benjamin Helsen

Nadere informatie

VERSLAG 20 mei u00

VERSLAG 20 mei u00 VERSLAG 20 mei 2008 20u00 JEUGDRAAD MAASEIK Jeugdhuis De Kick Aanwezig: Maarten Lemmens (JH De Kick), Sepp Thilkens (JH De Kick), Tom Vranken (Chiro NRT), Bregt Vastmans (Chiro NRT), Koen Pijls (Scouts),

Nadere informatie

Sara Gers. Geert van de Lisdonk. Davy Bollansée. Mathias Eyckens

Sara Gers. Geert van de Lisdonk. Davy Bollansée. Mathias Eyckens Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 5 april 2013 Aanwezig: Dagelijks bestuur: Jeugdconsulente: Scouts en gidsen: Wiedes: JH Korridor: KLJ Vlimmeren: Don Bosco: VKSJ Beerse:

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Tienerwerking

Huishoudelijk Reglement Tienerwerking Gemeentebestuur Pittem Markt 1-8740 Pittem 051/46.03.50 Gemeentelijke tienerwerking Huishoudelijk Reglement Tienerwerking V. U.: Gemeentebestuur Pittem, Markt 1, 8740 Pittem 1. Algemeen 1.1. Vestigingsplaats

Nadere informatie

Opmaak jeugdbeleidsplan algemene richtlijnen

Opmaak jeugdbeleidsplan algemene richtlijnen Agentschap Sociaal-Cultureel Werk voor Jeugd en Volwassenen Arenbergstraat 9 1000 Brussel T 02 553 42 45 F 02 553 42 39 www.sociaalcultureel.be sociaalcultureel@vlaanderen.be Nota aan het college van burgemeester

Nadere informatie

Woordje vooraf. Je krijgt een duidelijk overzicht van de nodige informatie om de verenigingen te contacteren.

Woordje vooraf. Je krijgt een duidelijk overzicht van de nodige informatie om de verenigingen te contacteren. Woordje vooraf Beste lezer, Voor jou ligt de nieuwe Nijlense Jeugdgids, een interessant boekje voor alle kinderen, jongeren én hun ouders uit Bevel, Kessel en Nijlen. Met dit boekje willen we hen een duidelijk

Nadere informatie

Jeugdraad 13 MAART 2013

Jeugdraad 13 MAART 2013 Jeugdraad 13 MAART 2013 ALGEMENE VERGADERING VERSLAG Aanwezig: Jonas De Vos (voorzitter jeugdraad), Tomas Derycke (KSA Zulte), Sven Baert (KSA Zulte), Camille Dekie (Chiro Olsene), Fran Van Looveren (Chiro

Nadere informatie

AV3 8 FEBRUARI KLJ Kasterlee Let the beer flow 7/3/2020. KLJ Kasterlee Freak Out 31/10/2020. KLJ LKasterlee Kermisfuif 26/9/2020

AV3 8 FEBRUARI KLJ Kasterlee Let the beer flow 7/3/2020. KLJ Kasterlee Freak Out 31/10/2020. KLJ LKasterlee Kermisfuif 26/9/2020 AANWEZIGEN AV3 8 FEBRUARI 2019 Iris Geuens Dagelijks Bestuur Jente van Gorp Chirojongens Kasterlee Gitte Wouters Jeugdconsulente Stien Dierckx KJL Kasterlee Ken Dierckx Chiro + Dagelijks Nel Baeyens KLJ

Nadere informatie

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING JEUGDRAAD

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING JEUGDRAAD 1 / 8 ONDERWERP/PLAATS Algemene Vergadering DATUM/TIJD Donderdag 001 23565/95 Contact Hellen Volckaert Stad Zottegem Beislovenstraat 4 9620 Zottegem 09 367 91 98 jeugddienst@zottegem.be AANWEZIG Elke Van

Nadere informatie

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING 9 DECEMBER 2008

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING 9 DECEMBER 2008 VERSLAG ALGEMENE VERGADERING 9 DECEMBER 2008 Aanwezig: Sam Geudens (voorzitter jeugdraad), Geert Verellen (Chiro Oevel), Willem Claes (Chiro Zoerle-Parwijs Chiro Gewest), Michiel Denolf (Chiro Zoerle-Parwijs),

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD 7 SEPTEMBER 2012 KSA-LOKAAL KEMMEL

VERSLAG JEUGDRAAD 7 SEPTEMBER 2012 KSA-LOKAAL KEMMEL VERSLAG JEUGDRAAD 7 SEPTEMBER 2012 KSA-LOKAAL KEMMEL Aanwezig: - Schepen: Geert Vandewynckel - Voorzitter: Thijs Platteau - Consulent jeugddienst: Saskia Candry en Lies Werbrouck - Chiro Wij(t)schateren:

Nadere informatie

GEMEENTE NIJLEN JEUGDBELEIDSPLAN GEMEENTEBESTUUR NIJLEN KERKSTRAAT NIJLEN

GEMEENTE NIJLEN JEUGDBELEIDSPLAN GEMEENTEBESTUUR NIJLEN KERKSTRAAT NIJLEN GEMEENTE NIJLEN JEUGDBELEIDSPLAN 2008-2010 GEMEENTEBESTUUR NIJLEN KERKSTRAAT 4 2560 NIJLEN Dankwoord Het Jeugdbeleidsplan 2008-2010 is tot stand kunnen komen dankzij de inzet, het enthousiasme en de medewerking

Nadere informatie

STEDELIJKE JEUGDRAAD VILVOORDE

STEDELIJKE JEUGDRAAD VILVOORDE Vilvoorde, 2 februari 2010 STEDELIJKE JEUGDRAAD VILVOORDE Secretariaat dienst Jeugd Leuvensestraat 117 1800 Vilvoorde Tel: 02 255 46 59 Fax: 02 255 47 50 Verslag vergadering JEUGDRAAD donderdag 28 januari

Nadere informatie

VERSLAG TOOGPRAAT 18 APRIL 2018

VERSLAG TOOGPRAAT 18 APRIL 2018 VERSLAG TOOGPRAAT 18 APRIL 2018 Aanwezig: Bestuur Jeugdraad Bestuursleden Ann-Sofie D Hollander, Timo De Wit, Jan-Frederik D Hollander, Sebastiaan Vergauwen, Jonas Fabré, Jana Van Grieken, Emma Staut,

Nadere informatie

STEDELIJKE JEUGDRAAD VILVOORDE

STEDELIJKE JEUGDRAAD VILVOORDE Vilvoorde, 8 februari 2011 STEDELIJKE JEUGDRAAD VILVOORDE Secretariaat dienst Jeugd Leuvensestraat 117 1800 Vilvoorde Tel: 02 255 46 59 Fax: 02 255 47 50 Verslag vergadering JEUGDRAAD donderdag 3 februari

Nadere informatie

VERSLAG TOOGPRAAT 21 JUNI 2018

VERSLAG TOOGPRAAT 21 JUNI 2018 VERSLAG TOOGPRAAT 21 JUNI 2018 Aanwezig: Bestuur Jeugdraad Voorzitter Secretaris Jeugdconsulent Bestuursleden Emma Staut Toon Daems Jeroen Kersschot Ann-Sofie D Hollander, Timo De Wit, Jan-Frederik D Hollander,

Nadere informatie

ATTENT. in samenwerking met met ondersteuning van

ATTENT. in samenwerking met met ondersteuning van ATTENT ATTENT is een initiatief van VAD in samenwerking met Formaat en met ondersteuning van Gezonde Gemeente. Met ATTENT zetten jeugdhuizen zich in voor een positief feestklimaat. Hiervoor kunnen ze zich

Nadere informatie

MELDINGSFORMULIER FUIVEN EN EVENEMENTEN IN HERNE

MELDINGSFORMULIER FUIVEN EN EVENEMENTEN IN HERNE MELDINGSFORMULIER FUIVEN EN EVENEMENTEN IN HERNE A. GEGEVENS FUIF: (in te vullen door organisator) naam organiserende vereniging: naam fuif:... e-mail aanvrager:.. datum fuif: / / LOCATIE FUIF: een zaal:

Nadere informatie

Gemeente Nijlen. JIJ hebt een GOE GEDACHT!? Awel, WIJ luisteren!

Gemeente Nijlen. JIJ hebt een GOE GEDACHT!? Awel, WIJ luisteren! JIJ hebt een GOE GEDACHT!? Awel, WIJ luisteren! Wil je mee nadenken over wat er in Nijlen allemaal gebeurt of zou moeten gebeuren? Heb je een idee over hoe Nijlen er moet uitzien? Kortom, wil jij jouw

Nadere informatie

GEMEENTELIJK REGLEMENT BETREFFENDE SUBSIDIËRING VAN HET GEMEENTELIJK JEUGDWERK

GEMEENTELIJK REGLEMENT BETREFFENDE SUBSIDIËRING VAN HET GEMEENTELIJK JEUGDWERK GEMEENTELIJK REGLEMENT BETREFFENDE SUBSIDIËRING VAN HET GEMEENTELIJK JEUGDWERK Jeugd Houthalen-Helchteren Pastorijstraat 30 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN. T: 011/492.098 E: dries.vandebeeck@houthalen-helchteren.be

Nadere informatie

Maandschors. maart april Weest paraat!

Maandschors. maart april Weest paraat! Maandschors maart april 2016 Weest paraat Het wordt al minder snel donker en wat warmer. Dat betekent maar één ding de maandschors van maart april is er. In tegenstelling tot vorige jaren volgen hierna

Nadere informatie

Beste inwoner, Alvast bedankt! Namens het gemeentebestuur, H. Verschave G. Liefooghe

Beste inwoner, Alvast bedankt! Namens het gemeentebestuur, H. Verschave G. Liefooghe Bevraging aan de inwoners van Alveringem Beste inwoner, Het meerjarenplan moet worden opgemaakt voor de periode 2014-2020. In zo n meerjarenplan staat wat het bestuur allemaal zou willen en moeten kunnen

Nadere informatie

Inleiding. Beste lezer

Inleiding. Beste lezer GEMEENTE NIJLEN VERANTWOORDINGSNOTA BIJ HET JEUGDBELEIDSPLAN 2011-2013 2012 GEMEENTEBESTUUR NIJLEN KERKSTRAAT 4 2560 NIJLEN Inleiding Beste lezer 2012 was het tweede uitvoeringsjaar van het lopende Jeugdbeleidsplan

Nadere informatie

MELDINGSFORMULIER VAN EEN FEEST, FUIF OF EVENEMENT IN EEN ZAAL, EEN TENT OF IN OPENLUCHT

MELDINGSFORMULIER VAN EEN FEEST, FUIF OF EVENEMENT IN EEN ZAAL, EEN TENT OF IN OPENLUCHT uw kenmerk ons kenmerk datum uw contactpersoon telefoonnummer bijlage(n) Isabelle De Gauquier 054 51 61 60 feest- en fuifreglement isabelle.degauquier@galmaarden.be MELDINGSFORMULIER VAN EEN FEEST, FUIF

Nadere informatie

MELDINGSFORMULIER FUIVEN EN EVENEMENTEN IN HERNE

MELDINGSFORMULIER FUIVEN EN EVENEMENTEN IN HERNE MELDINGSFORMULIER FUIVEN EN EVENEMENTEN IN HERNE A. GEGEVENS FUIF/EVENEMENT: (in te vullen door organisator) naam organiserende vereniging: naam fuif:... e-mail aanvrager:.. datum fuif: / / LOCATIE FUIF/EVENEMENT:

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november - december 2014

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november - december 2014 OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober november - december 2014 De ontmoetingsruimte is elke dag open vanaf 9.00u. De cafetaria is elke weekdag open van 12.00u tot 17.30u. Je

Nadere informatie

Vakantiefolder. zomervakantie 2019 Gemeente Hoegaarden

Vakantiefolder. zomervakantie 2019 Gemeente Hoegaarden Vakantiefolder zomervakantie 2019 Gemeente Hoegaarden Stekelbees Buitenschoolse Landelijke Kinderopvang In onze hoofdlocatie (de polder) zorgen wij tijdens de grote vakantie voor dagopvang tussen 7 en

Nadere informatie

grabbelpas nijlen Tienerwerking De Joeng voor jarigen voor jarigen KERSTVAKANTIE blader naar blz. 4 blader naar blz.

grabbelpas nijlen Tienerwerking De Joeng voor jarigen voor jarigen KERSTVAKANTIE blader naar blz. 4 blader naar blz. grabbelpas nijlen voor 4-13 - jarigen blader naar blz. 4 KERSTVAKANTIE 2016-2017 Tienerwerking De Joeng voor 12-15 - jarigen blader naar blz. 9 grabbelpas voor 4-13 - jarigen kalender activiteiten kerstvakantie

Nadere informatie

REGLEMENT TOT ERKENNING EN SUBSIDIERING VAN JEUGDVERENIGINGEN EN JEUGDHUIZEN

REGLEMENT TOT ERKENNING EN SUBSIDIERING VAN JEUGDVERENIGINGEN EN JEUGDHUIZEN REGLEMENT TOT ERKENNING EN SUBSIDIERING VAN JEUGDVERENIGINGEN EN JEUGDHUIZEN Stedelijke jeugddienst Borgloon St-Rochuslaan 12a 3840 BORGLOON 012 67 37 01 www.jeugddienstborgloon.be jeugddienst@borgloon.be

Nadere informatie

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING VERSLAG ALGEMENE VERGADERING 6/02/2016 1. Opvolging vorig verslag Het vorig verslag werd goedgekeurd, zonder opmerkingen. 2. Infrastructuursubsidie Chiro Eine - De nieuwbouw komt aan het speelplein aan

Nadere informatie

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD ZATERDAG 18 MAART 2017

JEUGDRAAD NIJLEN JEUGDRAAD ZATERDAG 18 MAART 2017 JEUGDRAAD NIJLEN Website: http://www.jeugdraadnijlen.be E-mail: info@jeugdraadnijlen.be VERSLAG p/a Jeugddienst Nijlen Kerkstraat 4 2560 NIJLEN http://www.jeugdnijlen.be Tel.: 03 410 03 76 E-mail: jeugddienst@nijlen.be

Nadere informatie

Maandbrief oktober 2017

Maandbrief oktober 2017 Maandbrief oktober 2017 schooljaar 2017-2018 U vindt de maandbrieven ook ook terug op www.sjr.be Beste ouders De eerste schoolmaand is voorbij gevlogen! Onze kinderen hebben al heel veel dingen geleerd

Nadere informatie

Jeugdraad 9 februari 2015

Jeugdraad 9 februari 2015 Jeugdraad 9 februari 2015 Aanwezig: Frauke, Ines, Nick, Karel, Kato, Jasmine, Leen, Fedra, Niels, Tibo Van Geijn, Lenja Verontschuldigd: Evie Wuytack, Michiel, Sanne, Ruben DC Afwezig 1. Goedkeuring vorig

Nadere informatie

WERKINGSVERSLAG JEUGDVERENIGINGEN

WERKINGSVERSLAG JEUGDVERENIGINGEN WERKINGSVERSLAG JEUGDVERENIGINGEN TIP: neem er het gemeentelijk subsidiereglement bij! WERKJAAR:... AANVRAAG WERD INGEDIEND OP:... A. GEGEVENS VERENIGING NAAM VERENIGING:... JEUGDWERKVORM: JEUGDBEWEGING

Nadere informatie

Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 4 oktober 2013

Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 4 oktober 2013 Aanwezig: Dagelijks Bestuur Jeugddienst Beerse VIB KLJ Vlimmeren Don Bosco KSJ Lentekind Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 4 oktober 2013 Sara Gers Annelien Poels Wouter Luyckx

Nadere informatie

Lokaal Overleg Drugs Nazareth Verslag vergadering 22 september Alcolab. Kennismaking Ward

Lokaal Overleg Drugs Nazareth Verslag vergadering 22 september Alcolab. Kennismaking Ward Lokaal Overleg Drugs Nazareth Verslag vergadering 22 september 2016 Aanwezig Katlijn Blanchaert (jeugdconsulent), Danny Vercaigne (School van Morgen), Eline Carty (KLJ Nazareth), Lotte Brulez (KLJ Nazareth),

Nadere informatie

jaargang November

jaargang November 3 SPARTIKIJN jaargang 2018-2019 November www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Contactgegevens Tak Leiding Mailen naar: Bellen naar: Sparlekijn Kapoenen Alexia

Nadere informatie

8 september 2015 19.30u Scoutslokaal

8 september 2015 19.30u Scoutslokaal JEUGDRAAD ZINGEM ALGEMENE VERGADERING 8 september 2015 19.30u Scoutslokaal AANWEZIGHEDEN aanwezige leden: KSA: Jeroen, Kristof & Ann-Sophie SCOUTS: Anke KLJ: Kim, Tom & Elissa Speelplein: / aanwezige waarnemers:

Nadere informatie

SUBSIDIEREGLEMENT JEUGDWERKVERENIGINGEN

SUBSIDIEREGLEMENT JEUGDWERKVERENIGINGEN SUBSIDIEREGLEMENT JEUGDWERKVERENIGINGEN Goedgekeurd door de gemeenteraad 27 oktober 2011 Art. 1. Toelagen inzake het volgen van kadervorming Art. 1.1. Binnen de betoelaging van de Vlaamse regering, volgens

Nadere informatie

0. Vorig verslag Het verslag wordt zonder opmerkingen goedgekeurd.

0. Vorig verslag Het verslag wordt zonder opmerkingen goedgekeurd. Algemene vergadering 3 maart 2016 19u30 Chiro Heikant Aanwezig: Chiro Heikant: Daan Cuypers, Erin Maris Jeugdhuis: Jonathan Labiche Speelplein Kriebels: Tom Linden KLJ jongens en meisjes: Heylen Ricky,

Nadere informatie

Langemark-Poelkapelle

Langemark-Poelkapelle Langemark-Poelkapelle Jeugdraad 9 november 2013 @ De Flodder + andere lokalen Voorzitter Jeugdschepen Jeugdconsulente Chiro Lange Jo De Flodder Chiro-KSA Poelkapelle Moeder Baekelandt KLJ Langemark KSA

Nadere informatie

1. Campagne Effe uitblazen van start op 01 september. 2. Afschakelplan op 3 september toegelicht aan gouverneurs

1. Campagne Effe uitblazen van start op 01 september. 2. Afschakelplan op 3 september toegelicht aan gouverneurs 1. Campagne Effe uitblazen van start op 01 september De politiezone Wetteren-Laarne-Wichelen pakt in september uit met de drugpunt-campagne : Effe uitblazen. Effe uitblazen is een preventiecampagne gericht

Nadere informatie