VERSLAG TOOGPRAAT 21 JUNI 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERSLAG TOOGPRAAT 21 JUNI 2018"

Transcriptie

1 VERSLAG TOOGPRAAT 21 JUNI 2018 Aanwezig: Bestuur Jeugdraad Voorzitter Secretaris Jeugdconsulent Bestuursleden Emma Staut Toon Daems Jeroen Kersschot Ann-Sofie D Hollander, Timo De Wit, Jan-Frederik D Hollander, Sebastiaan Vergauwen, Jonas Fabré, Jana Van Grieken, Jef Cleys, Rasa Vasigh Jeugdverenigingen Chiro Ieweko, Chiro Sint Gerolf, KLJ Haasdonk, KLJ Melsele, KLJ Beveren, Chiro Sint-Martinus, Gidsen Sint-Martinus, Jeugdhuis Djem, Scouts Sint Hiëronymus, Scouts en Gidsen Sint Raphaël, Chiro Judocus, VP Melsele, Chiro Sint-Lutgard, Chiro Beveren, Chiro VRA-CHI-JO Verontschuldigd: Schepen Bestuursleden Filip Kegels Michiel De Rycke, Lien Saman, Amber Robert Afwezig: Jeugd Rode Kruis, Jeugdhuis Togenblik, KSA Vrasene, Jeugdhuis t Eiland, 45 e Fos De Schrans 1. Studio 98 Met Studio 98 hebben we opnieuw een vereniging die lid wil worden van de jeugdraad. Waar kan ik het goedkoopst mijn drukwerk laten doen? Welke verzekering moet ik nemen? Waar leg ik mijn datum vast? Welke toelatingen moet ik hebben? Op deze vragen wil Studio 98 een antwoord bieden. Ze hebben een vzw opgericht om jongeren die een fuif willen organiseren maar hier nog niet veel ervaring mee hebben, te ondersteunen. Ze hebben een infobrochure gemaakt met tips & tricks die door de jeugddienst zal meegegeven worden aan iedereen die een fuif vastlegt in Togenblik. Risicofuiven (zoals de 100-dagenfuif) zullen door Studio 98 gecontacteerd worden. Mogen zij lid worden van de jeugdraad? Natuurlijk, welkom! 2. Evaluatie Dag van De Beverse Jeugd Zondag 22 april was het de Dag van de Beverse Jeugd. Wat vonden jullie er van?

2 De skiplastic was (zoals elk jaar) een bom. De keuze van de locatie leek op voorhand wat vreemd maar het viel goed mee en bleek zelfs een toplocatie te zijn. Jade van Gidsen Sint-Martinus vond het een heel leuke dag. Vooral het contact met de andere groepen. Chiro Sint-Gerolf: de namiddag was heel leuk maar de voormiddag was heel chaotisch (zoals elk jaar). Misschien toch eens herbekijken voor de volgende editie? Chiro Beveren: we hebben na de dag nog veel moeten opruimen. Tijdens de dag waren er ook veel kinderen die in en uit het lokaal liepen. Er werden springkastelen afgezet terwijl er kinderen opzaten en terug opgezet terwijl het niet de bedoeling was. Vooral tijdens de middagpauze was het een en al chaos. Scouts Sint Hiëronymus: Het is jammer dat iedereen een prijs won. Hierdoor zit er geen competitie-element meer in. Het is ook wel een beetje belachelijk als er een vereniging een prijs wint terwijl die vereniging er niet eens is. Na een kleine rondvraag blijkt dat bijna alle jeugdverenigingen er terug een competitieelement in willen. Dit hoeft niet persé een geldprijs te zijn maar toch iets waardoor je als jeugdvereniging kan winnen. Een wisselbeker? Belangrijke opmerking van Chiro Sint-Lutgard: als kleine vereniging winnen wij bijna nooit omdat we met weinig leden zijn en met veel kleintjes. Toch belangrijk om een soort van alternatieve prijs te voorzien. Zodat ook de kleinere verenigingen kunnen winnen. 3. Materiaalkamer afspraken noodzaak Bij het ophalen en terug brengen van het kampmateriaal van de jeugddienst is het belangrijk dat de uren gerespecteerd worden! Zo kan de uitleen tijdens de grote vakantie vlot en volgens de vooropgestelde planning verlopen. De jeugddienst vroeg zich af of er echt nood is om het materiaal van de jeugddienst te gebruiken? Uit een kleine rondvraag blijkt dat een aantal verenigingen zelf niet over voldoende materiaal beschikken en dus zeer blij zijn dat ze dit via de jeugddienst kunnen huren. Vooral bij de organisatie van grote evenementen komt dit goed van pas. De jeugddienst zal dit dus blijven aanbieden. Ook als je gebruik maakt van kampvervoer deze zomer is het van groot belang om de afgesproken uren te respecteren. Zo kan alles vlekkeloos en volgens plan verlopen. Ook hier stelde de jeugddienst de vraag of we deze service nog moeten blijven aanbieden? Vooral voor kleinere groepen/takken blijkt dit nog heel interessant te zijn. Kan er eventueel direct een subsidie aangevraagd worden als jezelf vervoer regelt? Dit zal aangepast worden in het reglement. 4. Nacht van de Jeugdbeweging hulp gezocht Vrijdag 19 oktober is het Dag van de Jeugdbeweging. s Avonds organiseert de jeugdraad opnieuw de Nacht van de Jeugdbeweging. Joren en Olivier (studio 98) en Simon komen de werkgroep versterken. Merci gasten!

3 5. Controle brandblussers De jaarlijkse controle van de brandblussers zal dit jaar niet doorgaan in juni maar wel in september. Verdere communicatie hierover volgt nog. 6. Renovatietoelage scouts Sint-Hiëronymus Scouts Sint-Hiëronymus vraagt twee renovatietoelages aan: Scouts Sint Hiëronymus wenst een nieuw hek te plaatsen rond hun opslagplaats voor hun sjorhout. Het huidige hekwerk is gebogen door vandalisme, de toegangsdeur is kapot en er is te veel speling tussen de grond en het dak. Hierdoor is er al meermaals ingebroken in het lokaal omdat dieven door de openingen aan ladder, balken, kunnen om zo te kunnen inbreken. Scouts Sint Hiëronymus vroeg een offerte aan voor een volledig nieuw hek van vloer tot dak bij Het Metaal. De offerte komt neer op 1291,02. Aangezien het hier gaat om inbraakpreventie zou de renovatie kunnen vallen onder de 75%- regeling. Dit wil zeggen dat Scouts Sint Hiëronymus aanspraak kan maken op een renovatietoelage van 968,27 (= 1291,02 x 75%). De algemene vergadering van de jeugdraad gaf op donderdag 21/06/2018 positief advies op de aanvraag van Scouts Sint Hiëronymus. Scouts Sint Hiëronymus is genoodzaakt om de vloer in hun lokaal te vernieuwen aangezien deze zwaar beschadigd is geraakt. Om verdere schade te voorkomen aan de chape is het aangewezen dat de vloer volledig vernieuwd wordt. De huidige vloer is reeds uitgebroken omwille van noodzaak. De vervanging van de vloer is geraamd op 5650,00 excl btw, zijnde 6836,50 incl Btw. De renovatiewerken vallen onder de 50%-regeling. Dit wil zeggen dat Scouts Sint Hiëronymus aanspraak kan maken op een renovatietoelage van 3418,25 (= 6836,50 x 50%). De algemene vergadering van de jeugdraad gaf op donderdag 21/06/2018 positief advies op de aanvraag van Scouts Sint Hiëronymus. 7. Bestuur Timo De Wit stopt na dit werkjaar als bestuurslid van de jeugdraad. Bedankt voor je tijd en inzet voor de jeugdraad Timo! Emma en Jan-Frederik zullen volgend jaar als duo de jeugdraad voorzitten. Alle aanwezigen gaan hier unaniem mee akkoord. Wie graag bij het bestuur van de jeugdraad wil komen is van harte welkom. Spreek Emma of Jan- Frederik aan en join da club!

4 8. Uitverkoop tenten JEDI Na het opruimen van onze kelder hebben we enkele tentzeilen te veel. Deze kunnen gratis meegenomen worden door jeugdverenigingen die hier interesse in hebben. 9. Belangrijke data werkjaar Toogpraat donderdag 20 september Debattle vrijdag 28 september Nacht van de jeugdbeweging 19 oktober Toogpraat donderdag 25 oktober Toogpraat donderdag 22 november Galabal zaterdag 16 februari Toogpraat donderdag 21 februari Toogpraat 25 april Dag van de Beverse Jeugd zondag 28 april Toogpraat donderdag 27 juni 10. Varia Emma: LUS vzw zoekt vrijwilligers om mensen die sociaal geïsoleerd zijn meer in de maatschappij te betrekken. Interesse of meer info? Contacteer Emma of mail naar Toon: als je een projectsubsidie aanvraag hebt ingediend denk er dan aan dat je na het evenement je facturen binnen brengt op de jeugddienst. Alleen dan kan de subsidie uitbetaald worden. Scouts Kieldrecht: Eindelijk, na lang wachten ligt eindelijk de gevraagde verkeersdrempel er aan ons lokaal. Het is een serieuze klepper dus het verkeer wordt zeker afgeremd. Chiro Sint-Lutgard: We hebben de vraag gekregen of er gebruik kan gemaakt worden van de vrijetijdspas om het kamp te betalen. Dit kan zeker. Chiro Kallo en Ieweko hebben hier al mee gewerkt. Voor meer info kan je terecht bij Jan Bosman, of Chiro Sint-Gerolf: o Er is een aantal maanden geleden commentaar gekomen op de borden met onze jaarplanning op het kerkplein. Kan er eventueel een vast systeem voorzien worden zodat de verenigingen toch op die manier hun activiteiten bekend kunnen maken?

5 o Bestaat er zoiets als een afvalbeleid vanuit de gemeente? We zitten nu bij Suez en niet meer bij Ibogem. Vuilzakken neemt Ibogem wel mee maar een container niet. Dit zal worden meegenomen naar het herbekijken van de subsidies. Jeugdhuis Djem: We hebben klachten gekregen over onze grote borden met affiches om reclame te maken voor het WK. Dit komt omdat er geen aanvraag is ingediend op voorhand. Anders maakt de gemeente hier geen enkel probleem van. Bij je aanvraag in het fuifloket kan je aanduiden of je borden wil plaatsen op de openbare weg. Als dit wordt goedgekeurd mag je promoborden plaatsen langs de openbare weg.

VERSLAG TOOGPRAAT 18 APRIL 2018

VERSLAG TOOGPRAAT 18 APRIL 2018 VERSLAG TOOGPRAAT 18 APRIL 2018 Aanwezig: Bestuur Jeugdraad Bestuursleden Ann-Sofie D Hollander, Timo De Wit, Jan-Frederik D Hollander, Sebastiaan Vergauwen, Jonas Fabré, Jana Van Grieken, Emma Staut,

Nadere informatie

VERSLAG TOOGPRAAT 21 FEBRUARI 2019

VERSLAG TOOGPRAAT 21 FEBRUARI 2019 VERSLAG TOOGPRAAT 21 FEBRUARI 2019 Aanwezig: Bestuur Jeugdraad Voorzitters Secretaris Jeugdconsulent Schepen Bestuursleden Preventiewerker Emma Staut & Jan-Frederik D Hollander Toon Daems Jeroen Kersschot

Nadere informatie

Volgende personen maken tijdens het werkingsjaar deel uit van de algemene vergadering van de gemeentelijke jeugdraad.

Volgende personen maken tijdens het werkingsjaar deel uit van de algemene vergadering van de gemeentelijke jeugdraad. Verslag van de zitting van de algemene vergadering van 1 oktober 2016, 10.00 uur, jeugdlokalen KLJ Ravels-Eel Aanwezig: Ruben Van Nooten (jeugdconsulent, secretaris), Patrick Van den Borne (schepen), Tom

Nadere informatie

VERSLAG TOOGPRAAT 20 SEPTEMBER 2018

VERSLAG TOOGPRAAT 20 SEPTEMBER 2018 VERSLAG TOOGPRAAT 20 SEPTEMBER 2018 Aanwezig: Bestuur Jeugdraad Vrzitters Secretaris Jeugdcnsulent Bestuursleden Emma Staut & Jan-Frederik D Hllander Tn Daems Jeren Kersscht Ann-Sfie D Hllander, Sebastiaan

Nadere informatie

Chiro Erps-Kwerps Kampinschrijvingen met frietjes eten: in orde Taartenverkoop: in orde Weekend Guiters: in orde

Chiro Erps-Kwerps Kampinschrijvingen met frietjes eten: in orde Taartenverkoop: in orde Weekend Guiters: in orde Verslag Jeugdraad 7 juni 2016: Aanwezig: Erik (Voorzitter/Penningmeester), Tom, Wouter, Ruben (Chiro Erps-Kwerps), Nils (Chiro Everberg), Jens (JH Den Aap), Tom, Jana ( Scouts Kortenberg), Mit (jeugdconsulent),

Nadere informatie

17 mei u. Scouts

17 mei u. Scouts JEUGDRAAD ZINGEM ALGEMENE VERGADERING 17 mei 2016 20u. Scouts AANWEZIGHEDEN aanwezige leden: KSA: Jeroen, Joren & Ann-Sophie SCOUTS: Anke KLJ: Kim, Tom & Elissa Speelplein: / aanwezige waarnemers: Mieke,

Nadere informatie

14 januari Vorig verslag. Toelichting uitleendienst: Algemene vergadering. Aanwezig:

14 januari Vorig verslag. Toelichting uitleendienst: Algemene vergadering. Aanwezig: Algemene vergadering 14 januari 2015 Aanwezig: Chiro Heikant: Erin Maris en Dan Cuypers Scouts en Gidsen Vlaanderen: Valérie Eskens KLJ Jongens: Ilias Issaev KLJ Meisjes: Marlies Marien De Tofkes: Katelijne

Nadere informatie

Langemark-Poelkapelle

Langemark-Poelkapelle Langemark-Poelkapelle Jeugdraad 25 agustus 2015 @ Gemeentehuis Voorzitter Jeugdschepen Jeugdconsulent Chiro Lange Jo Chiro Lange Jo Chiro Ixagodo Chiro Ixagodo De Flodder De Flodder Chiro-KSA-Poelkapelle

Nadere informatie

Jeugdraad 28 november Rekening van de jeugdraad stand van zaken + laatste betalingen

Jeugdraad 28 november Rekening van de jeugdraad stand van zaken + laatste betalingen Jeugdraad 28 november 2013 1. Verslag vorige vergadering 2. Rekening van de jeugdraad stand van zaken + laatste betalingen Zichtrekening 1243,22 euro Spaarrekening 19122,62 euro 3. Beurtrol plakzuilen

Nadere informatie

Verontschuldigd: Rani Leroux [Tienerwerking-JH], Nick Luyckx [JH-SPW]

Verontschuldigd: Rani Leroux [Tienerwerking-JH], Nick Luyckx [JH-SPW] Jeugdraad 7 mei 2018 Aanwezig: Geoffrey Dehaen [jeugdconsulent], Evie Wuytack [schepen], Anne Boone [Chiro], Niels Verstraete [KSA], Marthe Vanthuyne [JH-FAB], Ruben De Coninck [SPW], Quirijn Tanghe, Sanne

Nadere informatie

gemeentelijke jeugdraad bestuursvergadering

gemeentelijke jeugdraad bestuursvergadering gemeentelijke jeugdraad bestuursvergadering Kopie aan: WIE VOOR WAT OK/NOK BESTUURSVERGADERING JEUGDRAAD Vergadering van 19/12/2013 in de Chiro-lokalen Leden Bert Verstraete Hans

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD 20/08/2014

VERSLAG JEUGDRAAD 20/08/2014 VERSLAG JEUGDRAAD 20/08/2014 Aanwezigheden Aanwezig: Bruno (voorzitter), Aaron (ondervoorzitter), Wouter (secretaris), den Joe, Sint-Lieven, Haegepoorters, Den draai, Chiro D, JRK, Kadullen (te laat),

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 8 april 2016 Nr. 291

Verslag Jeugdraad 8 april 2016 Nr. 291 Verslag Jeugdraad 8 april 2016 Nr. 291 1. Goedkeuring vorig verslag 2. Nieuwe aanvraag jeugdvereniging: Koninklijk Marine Kadettenkorps 3. Kamp Knalt 4. Kampvervoer 6. Jeugddienst-nieuws 8. Jeugdverenigingen-nieuws

Nadere informatie

Verslag JAL: 26 juni 2013

Verslag JAL: 26 juni 2013 Verslag JAL: 26 juni 2013 Aanwezigen: Joy Leysen, chiro Malderen Flor Vertongen, chiro Malderen Stijn Rampelbergh, chiro Malderen Victor Steemans, Scouts Londerzeel Bert Stoffels, Scouts Londerzeel Jordi

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD 5 OKTOBER 2018

VERSLAG JEUGDRAAD 5 OKTOBER 2018 VERSLAG JEUGDRAAD 5 OKTOBER 2018 Aanwezig: Pluym Seppe (Chiro Rijkevorsel), Adriaensen Liam (Chiro Rijkevorsel), Sophie Versmissen (Chiro Sint-Jozef), Fleur Van den Eynde (Chiro Sint-Jozef), Vermeiren

Nadere informatie

Verslag jeugdraad 27 februari 15 - nr 286

Verslag jeugdraad 27 februari 15 - nr 286 Verslag jeugdraad 27 februari 15 - nr 286 1. "Lokale Helden" & "Dag van de jeugdbeweging in cc" (toelichting door HJ en cc) 2. Goedkeuring vorig verslag 3. Massaspektakel 2016 4. Advies begroting Leopoldsburg

Nadere informatie

Aanwezig: JH Guuk, Scouts Oetingen, KLJ Strijland, Chiro Windekind, Chiro Uidekrij, Scouts Gooik, Evelyne Schoukens (voorzitter)

Aanwezig: JH Guuk, Scouts Oetingen, KLJ Strijland, Chiro Windekind, Chiro Uidekrij, Scouts Gooik, Evelyne Schoukens (voorzitter) Jeugdraad 25/01/2014 Aanwezig: JH Guuk, Scouts Oetingen, KLJ Strijland, Chiro Windekind, Chiro Uidekrij, Scouts Gooik, Evelyne Schoukens (voorzitter) Verontschuldigd: Chiro Were Di, Chiro Kester Verslag:

Nadere informatie

Verslag JAL. 25 januari 2019 jeugdhuis Onder den Toren

Verslag JAL. 25 januari 2019 jeugdhuis Onder den Toren Verslag JAL 25 januari 2019 jeugdhuis Onder den Toren Aanwezigen: Chiro Malegijs: Phil Drieghe Jeugdhuis Heidestip: Jannes Ilegems Scouts Londerzeel: Lore Leo Scouts Londerzeel: Britt Buelens Chiromeisjes

Nadere informatie

Verslag jeugdraad. Datum: 3 oktober Aanwezig:

Verslag jeugdraad. Datum: 3 oktober Aanwezig: Verslag jeugdraad Datum: 3 oktober 2016 Aanwezig: Mireille Helderweirdt Jeugdconsulent Hanna Courtijn Schepen van jeugd Simon Van der Spiegel Voorzitter Eveline Martens Voorzitter Martijn Saelens Secretaris

Nadere informatie

Jeugdraad Verslag Zitting van 27 november 2018

Jeugdraad Verslag Zitting van 27 november 2018 Jeugdraad Verslag Zitting van 27 november 2018 Samenstelling: Aanwezig: de heer Brend Van Ransbeeck; de heer Luca Heylen; mevrouw Leen Lemmens; de heer Stijn Van Hout; de heer Seppe Bes; mevrouw Katelijne

Nadere informatie

Naam vereniging: Adres vereniging: Rekeningnummer vereniging: - - A. Aantal leden + leiding (1 punt / 3 leden of leiding met max.

Naam vereniging: Adres vereniging: Rekeningnummer vereniging: - - A. Aantal leden + leiding (1 punt / 3 leden of leiding met max. AANVRAAG WERKINGSTOELAGE JEUGDVERENIGINGEN JEUGDDIENST Jeugddienst Gravenplein 1 9120 Beveren Tel. 03 750 10 31 Fax 03 750 10 40 Contactpersoon: Jeroen Kersschot E-mail: jeroen.kersschot@beveren.be of

Nadere informatie

VERSLAG. Verslag jeugdraad Datum: dinsdag 10 april u Plaats: Collegezaal ABC

VERSLAG. Verslag jeugdraad Datum: dinsdag 10 april u Plaats: Collegezaal ABC VERSLAG Verslag jeugdraad Datum: dinsdag 10 april 2018 19.15u Plaats: Collegezaal ABC Aanwezig: Sander Boel (ondervoorzitter), Wannes Vyvey (scouts Sint-Johannes), Ellen De Vos (jeugdhuis), Annelies Tack

Nadere informatie

Jeugdraad 17 MEI 2011

Jeugdraad 17 MEI 2011 Jeugdraad 17 MEI 2011 ALGEMENE VERGADERING VERSLAG Aanwezig: Thomas Desmet (Open Jeugdwerk), Jefferie Maes (Open Jeugdwerk), Sam De Waele (Open Jeugdwerk), Jo Vermeersch (KSA Zulte), Stefaan Vermeersch

Nadere informatie

Jeugdraad 2 december 2013

Jeugdraad 2 december 2013 Jeugdraad 2 december 2013 Aanwezig: Stijn De Winter Plectrum Nele D hondt Chiro Windeke Frode Lefevre Plectrum Wouter Waeytens Pallieter Sara De Clercq Margot Van Melkebeke Maxim Defrance Jasper Begyn

Nadere informatie

De secretaris verwelkomt iedereen. Het verslag van de vorige vergadering op 30/01/2014 wordt goedgekeurd.

De secretaris verwelkomt iedereen. Het verslag van de vorige vergadering op 30/01/2014 wordt goedgekeurd. Verslag jeugdraad 20/03/2014 Aanwezig - Joris Croket Jeugddienst Sint-Amands joris.croket@sint-amands.be - Diete De Smet Chirojongens Sint-Amands - Ruben Vantomme Chirojongens Sint-Amands - Benjamin Helsen

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad. 13 april 2018 JH Onder de. Toren

Verslag Jeugdraad. 13 april 2018 JH Onder de. Toren Verslag Jeugdraad 13 april 2018 JH Onder de Toren Aanwezigen: Phil Drieghe, Chiro Malegijs Stef Van Droogenbroeck, Chiro Malegijs Jannes Ilegems, Chiro Malegijs Dries Peeters, JH ODT Jonas Thielemans,

Nadere informatie

Langemark-Poelkapelle

Langemark-Poelkapelle Langemark-Poelkapelle Jeugdraad 4 oktober 2014 @ Jeugdhuis De Flodder Voorzitter Jeugdschepen Jeugdconsulente Chiro Lange Jo Chiro Ixagodo De Flodder Chiro-KSA Poelkapelle Moeder Baekelandt KLJ Langemark

Nadere informatie

Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 4 oktober 2013

Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 4 oktober 2013 Aanwezig: Dagelijks Bestuur Jeugddienst Beerse VIB KLJ Vlimmeren Don Bosco KSJ Lentekind Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 4 oktober 2013 Sara Gers Annelien Poels Wouter Luyckx

Nadere informatie

Goedkeuring vorig verslag Overzicht goedgekeurde aanvragen voor subsidies staan er niet in (milieu, renovatie, ) o Staan er nooit in OK

Goedkeuring vorig verslag Overzicht goedgekeurde aanvragen voor subsidies staan er niet in (milieu, renovatie, ) o Staan er nooit in OK Verslag Jeugdraad Datum: 4 oktober 2015 Aanwezig: Mireille Helderweirdt (jeugdconsulente) Eveline Martens (voorzitter) Simon Van der Spiegel (voorzitter) Julie Devers (penningmeester) Martijn Saelens (secretaris)

Nadere informatie

0. Vorig verslag Het verslag wordt zonder opmerkingen goedgekeurd.

0. Vorig verslag Het verslag wordt zonder opmerkingen goedgekeurd. Algemene vergadering 27 april 2016 20u Dienst Vrije Tijd Aanwezig: Chiro Heikant: Daan Cuypers, Erin Maris, Jonas Van Gijsel Jeugdhuis: Jonathan Labiche KLJ jongens en meisjes: Heylen Ricky, Mattía Furfari

Nadere informatie

Datum: 27 september 2018

Datum: 27 september 2018 Agendapunten Datum: 27 september 2018 Welkom door voorzitter o Wie zijn wij en wat doen wij We stellen het nieuwe dagelijks bestuur voor De jeugdraad verdeelt de subsidies onder de JWI s De jeugdraad organiseert

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD 24/04/2014

VERSLAG JEUGDRAAD 24/04/2014 VERSLAG JEUGDRAAD 24/04/2014 Aanwezigheden Aanwezig: Robbert Neckebroek (jeugdconsulent), Aaron De Ruyver (ondervoorzitter), Wouter Maes (secretaris) (te laat), FOS, Joe-English, Den Draai, Chiro D, JRK,

Nadere informatie

VERSLAG KINDER- EN JONGERENRAAD

VERSLAG KINDER- EN JONGERENRAAD VERSLAG KINDER- EN JONGERENRAAD Woensdag 22 april - 12u. 13u. Raadzaal gemeentehuis 1. Voorstelling kinder- en jongerenraad Op dinsdag 21 april keurde de gemeenteraad de kinder- en jongerenraad goed. Dat

Nadere informatie

0. Vorig verslag Het verslag wordt zonder opmerkingen goedgekeurd.

0. Vorig verslag Het verslag wordt zonder opmerkingen goedgekeurd. Algemene vergadering 3 maart 2016 19u30 Chiro Heikant Aanwezig: Chiro Heikant: Daan Cuypers, Erin Maris Jeugdhuis: Jonathan Labiche Speelplein Kriebels: Tom Linden KLJ jongens en meisjes: Heylen Ricky,

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 1 september 2015:

Verslag Jeugdraad 1 september 2015: Verslag Jeugdraad 1 september 2015: Aanwezig: Gabriëla (Voorzitter), Erik (penningmeester), Mathias, Jana, Hadewig en Tom (Scouts Kortenberg), Dave ( t Excuus), Ruben, Jolien, Wouter en Tom (Chiro Erps-Kwerps),

Nadere informatie

Jeugdraad 18 MEI 2017

Jeugdraad 18 MEI 2017 Jeugdraad 18 MEI 2017 ALGEMENE VERGADERING VERSLAG Aanwezig: Arne Snauwaert (deskundige), Michaël Vandemeulebroecke (schepen voor jeugd), Marit Van Den Bulke (Chiro Zulte), Michelle Groenweghe (Chiro Zulte

Nadere informatie

Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 6 september 2013

Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 6 september 2013 Aanwezig: Dagelijks Bestuur Beerse VIB KLJ Vlimmeren Don Bosco KSJ Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 6 september 2013 Sara Gers Annelien Poels Eveline Van Bogaert Wouter Luyckx

Nadere informatie

Contactpersoon: Jeroen Kersschot

Contactpersoon: Jeroen Kersschot AANVRAAG WERKINGSTOELAGE JEUGDVERENIGINGEN JEUGDDIENST Gravenplein 1 9120 Beveren Tel. 03 750 10 31 Contactpersoon: Jeroen Kersschot E-mail:... www.jonginbeveren.be Wie komt in aanmerking voor een subsidie?

Nadere informatie

uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk datum 11/09/17 vragen naar telefoon bijlage(n) Amber Staepels

uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk datum 11/09/17 vragen naar  telefoon bijlage(n) Amber Staepels Jeugdraad Lier Aarschotsesteenweg 1-2500 LIER tel. 03 480 36 30 jeugdraad@lier.be www.moevement.be www.facebook.com/jeugdraadlier uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk datum 11/09/17 vragen naar e-mail

Nadere informatie

ALGEMENE VERGADERING

ALGEMENE VERGADERING ALGEMENE VERGADERING Gemeentelijke Sportraad (GSR) Beveren Donderdag 20 november 2014 19.30 uur in zaal Olympia VERWELKOMING Alle aanwezigen van harte welkom op de jaarlijkse algemene vergadering van GSR

Nadere informatie

Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren. Vrijdag 04 maart 2016

Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren. Vrijdag 04 maart 2016 Aanwezig: Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 04 maart 2016 DB Lentekind Jeugdconsulent Don Bosco JH Korridor KSA KLJ Wiedes VIB Eveline Van Bogaert Nathalie Van Bogaert Lore

Nadere informatie

C:\Users\kristien.dhondt\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\XXC8AEEM\aanpassing reglement subsidiëring

C:\Users\kristien.dhondt\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\XXC8AEEM\aanpassing reglement subsidiëring REGLEMENT SUBSIDIËRING VAN JEUGDRAAD EN JEUGDVERENIGINGEN (GR MEI 2008) 1 AANPASSING SUBSIDIEREGLEMENT 1994 1. WIE WORDT GESUBSIDIEERD? Artikel 1. Binnen de perken van de kredieten, daartoe goedgekeurd

Nadere informatie

Jeugdraad: 2 december, FOS 207

Jeugdraad: 2 december, FOS 207 Jeugdraad: 2 december, FOS 207 Aanwezig: Celien De Grande (KSA Oostkapjes), Sim Deeren (SPWOK), Arne Den Baes (KSA Ten Rode), Eline De Voogt (JRK Oostkamp), Kenneth Cleynhens, (Natuurpunt), Liam Colignon

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 20 Mei 2008 - Domein van Perk-

Verslag Jeugdraad 20 Mei 2008 - Domein van Perk- Verslag Jeugdraad 20 Mei 2008 - Domein van Perk- Aanwezig: Verontschuldigd: 1. Goedkeuring + overloop vorig verslag: 2.Evaluatie Jeugdnamiddag: 3.Brandveiligheid vorming: Jurgen Bal (JC Blizzard) Robby

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad. Datum: 17 mei Aanwezig:

Verslag Jeugdraad. Datum: 17 mei Aanwezig: Verslag Jeugdraad Datum: 17 mei 2017 Aanwezig: Eveline Martens Voorzitter Simon Van der Spiegel Voorzitter Martijn Saelens Secretaris Jasmien Van de Vijver Dagelijks Bestuur Jeroen Begyn Dagelijks Bestuur

Nadere informatie

Algemene Vergadering 29/03/2017

Algemene Vergadering 29/03/2017 Algemene Vergadering 29/03/2017 Agenda 1. Verwelkoming Presentatie Meerhout 2. Toelichting erfgoedcel k.erf: Nacht van het Kempens Erfgoed 3. Goedkeuring verslag vorige vergadering 4. Kasverslag 2016,

Nadere informatie

8 september 2015 19.30u Scoutslokaal

8 september 2015 19.30u Scoutslokaal JEUGDRAAD ZINGEM ALGEMENE VERGADERING 8 september 2015 19.30u Scoutslokaal AANWEZIGHEDEN aanwezige leden: KSA: Jeroen, Kristof & Ann-Sophie SCOUTS: Anke KLJ: Kim, Tom & Elissa Speelplein: / aanwezige waarnemers:

Nadere informatie

STEDELIJKE JEUGDRAAD VILVOORDE

STEDELIJKE JEUGDRAAD VILVOORDE Vilvoorde, 4 maart 2010 STEDELIJKE JEUGDRAAD VILVOORDE Secretariaat dienst Jeugd Leuvensestraat 117 1800 Vilvoorde Tel: 02 255 46 59 Fax: 02 255 47 50 Verslag vergadering JEUGDRAAD donderdag 25 februari

Nadere informatie

Sara Gers. Geert van de Lisdonk. Davy Bollansée. Mathias Eyckens

Sara Gers. Geert van de Lisdonk. Davy Bollansée. Mathias Eyckens Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 5 april 2013 Aanwezig: Dagelijks bestuur: Jeugdconsulente: Scouts en gidsen: Wiedes: JH Korridor: KLJ Vlimmeren: Don Bosco: VKSJ Beerse:

Nadere informatie

Koen Zwetsloot, voorzitter Simon Tassignon, ondervoorzitter Margo Willems, jeugdconsulente

Koen Zwetsloot, voorzitter Simon Tassignon, ondervoorzitter Margo Willems, jeugdconsulente jeugadviesdraad 16 november 2018 Jeugdhuis Onder de Toren Aanwezigen: Stef Van Droogenbroeck, Chiro Malegijs Phil Drieghe, Chiro Malegijs en jeugdhuis Heidestip Michiel Donies, Jeugdhuis Onder de Toren

Nadere informatie

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING JEUGDRAAD

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING JEUGDRAAD 1 / 8 ONDERWERP/PLAATS Algemene Vergadering DATUM/TIJD Donderdag 001 23565/95 Contact Hellen Volckaert Stad Zottegem Beislovenstraat 4 9620 Zottegem 09 367 91 98 jeugddienst@zottegem.be AANWEZIG Elke Van

Nadere informatie

Jeugdraad 11 MEI 2016

Jeugdraad 11 MEI 2016 Jeugdraad 11 MEI 2016 ALGEMENE VERGADERING VERSLAG Aanwezig Arne Snauwaert (Open jeugdwerk), Michaël Vandemeulebroecke (schepen voor jeugd), Jonas De Vos (voorzitter jeugdraad), Irene Govaert (Open Jeugdwerk),

Nadere informatie

De Zwevegemse subsidiereglementen Een kort overzicht!

De Zwevegemse subsidiereglementen Een kort overzicht! De Zwevegemse subsidiereglementen Een kort overzicht! Volg de aanwijzingen in deze brochure stap voor stap en kom zo tot een perfect subsidiedossier! We overlopen alle formulieren zodat je duidelijk weet

Nadere informatie

Jeugdraad 27 Augustus 2018

Jeugdraad 27 Augustus 2018 Jeugdraad 27 Augustus 2018 Vereniging Naam Aanwezig Afwezig CHIRO Emma Rooms Anne Boone Liene Rooms KSA JEUGDHUIS Ruth Van Hoecke Niels Verstraete Vic Van Hoecke Michiel Van Eetvelde Rani Leroux Marthe

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag Glenn Dufraing stond niet bij de aanwezigen bij het laatste verslag.

1. Goedkeuring verslag Glenn Dufraing stond niet bij de aanwezigen bij het laatste verslag. Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 4 september 2015 Aanwezig: Dagelijks Bestuur Jeugddienst Wiedes VIB KLJ KSA JH Korridor Seniorenraad Gemeente Lore Van Herck Wouter Luyckx

Nadere informatie

Erkenning en subsidies voor jeugdwerkinitiatieven

Erkenning en subsidies voor jeugdwerkinitiatieven Erkenning en subsidies voor jeugdwerkinitiatieven 2017-2018 Jeugdwerkinitiatieven in 4 categorieën: Jeugdbewegingen Scouts, Chiro, KSJ, Jeugdhuizen JH Tijl & JC Smurf Jongerenverenigingen voor amateurkunsten

Nadere informatie

Aanvraag voor erkenning van Schotense jeugdbewegingen, jeugdhuizen en amateuristische kunstbeoefening voor jongeren ('18-'19)

Aanvraag voor erkenning van Schotense jeugdbewegingen, jeugdhuizen en amateuristische kunstbeoefening voor jongeren ('18-'19) Aanvraag voor erkenning van Schotense jeugdbewegingen, jeugdhuizen en amateuristische kunstbeoefening voor jongeren ('18-'19) - Ondergetekende,, voorzitter/ secretaris/ groepsleider* van eerdergenoemde

Nadere informatie

Jeugdraad 27 april 2015

Jeugdraad 27 april 2015 Jeugdraad 27 april 2015 Aanwezig: Frauke Alexander, Evie Wuytack, Cynthia De Kerpel, Karel Gysel, Fedra Van de Voorde, Kato Noppe, Ruben Deconinck, Michiel Van Eetvelde, Leen Groothaert Verontschuldigd:

Nadere informatie

Hasta Bañana. 5 augustus Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene

Hasta Bañana. 5 augustus Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene Hasta Bañana 5 augustus 2017 www.kljstekene.be Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene 1 Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de de tweede editie van Hasta Bañana van KLJ-Stekene. Reeds

Nadere informatie

Verslag jeugdraad 23 februari Jeugdraad van februari:

Verslag jeugdraad 23 februari Jeugdraad van februari: Verslag jeugdraad 23 februari 2017 1. Verslag vorige vergadering 2. Inleiding het Sluisken Wat gebeurt er in het Sluisken? Jeugdraad van februari: Lokale dienstencentra bieden o.a. informatieve, recreatieve

Nadere informatie

PUNT 1: Verwelkoming & Mededelingen. PUNT 2: Goedkeuring vorige verslagen

PUNT 1: Verwelkoming & Mededelingen. PUNT 2: Goedkeuring vorige verslagen Document: Verslag Algemene Vergadering Nummer: Nr. 04 Werkjaar: 2014 2015 Datum: 6 februari 2015 Aanwezig: Lien Dierickx Voorzitter Stephen Vanhove Jong VLD Debbie Driessens Jong VLD Dylan De Ridder Jong

Nadere informatie

Langemark-Poelkapelle

Langemark-Poelkapelle Langemark-Poelkapelle Jeugdraad 22 maart 2014 @ Moeder Baekelandt Voorzitter Jeugdschepen Jeugdconsulente Chiro Lange Jo Chiro Ixagodo De Flodder Chiro-KSA Poelkapelle Moeder Baekelandt KLJ Langemark KSA

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE JEUGDRAAD Algemene Vergadering 13.03.15

GEMEENTELIJKE JEUGDRAAD Algemene Vergadering 13.03.15 GEMEENTELIJKE JEUGDRAAD Algemene Vergadering 13.03.15 Aanwezig Kim Copejans (voorzitster), Jasmien Khouder (DB), Charlotte Peeters (DB), Michael Van Slycken (jeugddienst), Nele De Wilde (jeugddienst),

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 6 januari 2015:

Verslag Jeugdraad 6 januari 2015: Verslag Jeugdraad 6 januari 2015: Aanwezig: Gabriëlla (Voorzitter), Ruben, Tom, Wouter (Chiro Erps-Kwerps), Dave (JH t Excuus), Mathias, Hans (Scouts Kortenberg), Jens, Thibaud (JH Den Aap), Pieter (JH

Nadere informatie

Jeugdraad 29 april 2014

Jeugdraad 29 april 2014 Jeugdraad 29 april 2014 Aanwezig:Ruben P, Ester, Wouter, Aron, Michiel, Julie, Kato, Frauke, Leen Verontschuldigd: Sanne, Evie Afwezig 1. Goedkeuring vorig verslag punten worden nog eens overlopen en verder

Nadere informatie

Jeugdraad 9 februari 2015

Jeugdraad 9 februari 2015 Jeugdraad 9 februari 2015 Aanwezig: Frauke, Ines, Nick, Karel, Kato, Jasmine, Leen, Fedra, Niels, Tibo Van Geijn, Lenja Verontschuldigd: Evie Wuytack, Michiel, Sanne, Ruben DC Afwezig 1. Goedkeuring vorig

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 20

FC KERKSKEN: programma week 20 FC KERKSKEN: programma week 20 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 20 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Vergadering gemeentelijke jeugdraad

Vergadering gemeentelijke jeugdraad Vergadering gemeentelijke jeugdraad Zitting dd. 27 april 2013 Aanwezig VKSJ Wakken: Jana Delagrange, Indra Vanoverbeke KLJ Dentergem: Mannens Stijn, Jolien Haverbeke Kernelle Dentergem: Isabeau De Rijcke,

Nadere informatie

STEDELIJKE JEUGDRAAD VILVOORDE

STEDELIJKE JEUGDRAAD VILVOORDE Vilvoorde, 30 november 2010 STEDELIJKE JEUGDRAAD VILVOORDE Secretariaat dienst Jeugd Leuvensestraat 117 1800 Vilvoorde Tel: 02 255 46 59 Fax: 02 255 47 50 Verslag vergadering JEUGDRAAD donderdag 25 november

Nadere informatie

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING VERSLAG ALGEMENE VERGADERING 6/02/2016 1. Opvolging vorig verslag Het vorig verslag werd goedgekeurd, zonder opmerkingen. 2. Infrastructuursubsidie Chiro Eine - De nieuwbouw komt aan het speelplein aan

Nadere informatie

º In zitting van. heeft het college van burgemeester en schepenen: - kennisgenomen - goedgekeurd - gunstig geadviseerd

º In zitting van. heeft het college van burgemeester en schepenen: - kennisgenomen - goedgekeurd - gunstig geadviseerd NOTA AAN HET SCHEPENCOLLEGE Datum: 23 september 2017 Dienst: Secretariaat adviesraden Kenmerk: AB/058 Betreft: Verslag vergadering Jeugdraad 23 september 2017 Bijlagen: eventuele bijlagen zijn toegevoegd

Nadere informatie

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde Herentals, 5 maart 2013 Mevrouw, Mijnheer, Voor de vijftiende keer reeds organiseert Kiwanis Herentals op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde jumping. Dat

Nadere informatie

25 oktober u. Gemeentecomplex Huise

25 oktober u. Gemeentecomplex Huise JEUGDRAAD ZINGEM ALGEMENE VERGADERING 25 oktober 2016 20 u. Gemeentecomplex Huise AANWEZIGHEDEN aanwezige leden: KSA: Joren, Hanne & Ann-Sophie SCOUTS: Femke & Arne KLJ: Tanguy, Kim, Tom Speelplein: Jasmine

Nadere informatie

Aanvraag Startsubsidie

Aanvraag Startsubsidie Aanvraag Startsubsidie Dit formulier 6 maand na de start van het jeugdwerkinitiatief, bezorgen aan het College van Burgemeester en Schepenen T.a.v. De gemeentelijke jeugddienst Grote Markt 1 9060 Zelzate

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 2 september 2014:

Verslag Jeugdraad 2 september 2014: Verslag Jeugdraad 2 september 2014: Aanwezig: Simon, Marlies (Voorzitters), Erik (Penningmeester), Glenn, Tom, Ruben (Chiro Erps-Kwerps), Arsène, Gilles (Chiro Everberg), Dave (JH t Excuus), Matthias,

Nadere informatie

Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene.

Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene. Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene. Reeds voor de achttiende maal staan het bestuur en de leden van KLJ- Stekene in voor de organisatie van

Nadere informatie

Jeugdraad 1 september 2014

Jeugdraad 1 september 2014 Jeugdraad 1 september 2014 Aanwezig Sophie Devers Jaira Welvaert Jonas Verschraege Julie Devers Sander Decavel Jeroen Martens Hanna Courtyn Ilka Walleyn Free Vekeman Noémie Bauwens Karel Vancamelbeke Jasper

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. MEI JUNI 2015 Zondag 3 mei 2015 De Filmgames vandaag spelen we spelletjes die gebaseerd zijn op films, ben jij ook zo benieuwd? Dan hopen we je

Nadere informatie

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING 9 DECEMBER 2008

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING 9 DECEMBER 2008 VERSLAG ALGEMENE VERGADERING 9 DECEMBER 2008 Aanwezig: Sam Geudens (voorzitter jeugdraad), Geert Verellen (Chiro Oevel), Willem Claes (Chiro Zoerle-Parwijs Chiro Gewest), Michiel Denolf (Chiro Zoerle-Parwijs),

Nadere informatie

Verwelkoming. Extra punten aanwezigen subsidies. PPT beschikbaar vanaf 30 november via

Verwelkoming. Extra punten aanwezigen subsidies. PPT beschikbaar vanaf 30 november via 1. VERWELKOMING Verwelkoming Extra punten aanwezigen subsidies PPT beschikbaar vanaf 30 november via www.beveren.be/sportraad Agenda (1) Verwelkoming Verkiezingen RVB 2019-2024 Overzicht activiteiten 2018

Nadere informatie

Hoog bezoek in jeugdhuis Maegher Goet Vrijdag 4 december van 18 tot 21 uur, In jeugdhuis Maegher Goet, Pijphoekstraat 34

Hoog bezoek in jeugdhuis Maegher Goet Vrijdag 4 december van 18 tot 21 uur, In jeugdhuis Maegher Goet, Pijphoekstraat 34 Vrijdag 4 december 2015 Hoog bezoek in jeugdhuis Maegher Goet Vrijdag 4 december van 18 tot 21 uur, In jeugdhuis Maegher Goet, Pijphoekstraat 34 Activiteit Hoog bezoek in jeugdhuis Maegher Goet op 4 december.

Nadere informatie

WERKINGSVERSLAG JEUGDVERENIGINGEN

WERKINGSVERSLAG JEUGDVERENIGINGEN WERKINGSVERSLAG JEUGDVERENIGINGEN TIP: neem er het gemeentelijk subsidiereglement bij! WERKJAAR:... AANVRAAG WERD INGEDIEND OP:... A. GEGEVENS VERENIGING NAAM VERENIGING:... JEUGDWERKVORM: JEUGDBEWEGING

Nadere informatie

VERSLAG Algemene vergadering 24 september 2015

VERSLAG Algemene vergadering 24 september 2015 VERSLAG Algemene vergadering 24 september 2015 Aanwezig: Tom Olyslaegers (ASH Polaris), Jorien Tops (Gidsen 2 e Kempen), Lyna Tops (Gidsen 2 e Kempen), Alissa Verwimp (Gidsen 2 e Kempen), Manon Vervloet

Nadere informatie

Raad van Bestuur Vergadering

Raad van Bestuur Vergadering Raad van Bestuur Vergadering Datum: 14/12/16 Tijd: 20 u. Voorzitter: Thomas Thys Secretaris: Janick Dams Plaats Zandhoven Aantal pagina's: Aanwezig: (x = aanwezig, xv( ) = aanwezig bij volmacht (initialen

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD 7 SEPTEMBER 2012 KSA-LOKAAL KEMMEL

VERSLAG JEUGDRAAD 7 SEPTEMBER 2012 KSA-LOKAAL KEMMEL VERSLAG JEUGDRAAD 7 SEPTEMBER 2012 KSA-LOKAAL KEMMEL Aanwezig: - Schepen: Geert Vandewynckel - Voorzitter: Thijs Platteau - Consulent jeugddienst: Saskia Candry en Lies Werbrouck - Chiro Wij(t)schateren:

Nadere informatie

Het verslag van vorige vergadering ( ) werd overlopen en goedgekeurd.

Het verslag van vorige vergadering ( ) werd overlopen en goedgekeurd. Jeugdraadvergadering 19 november 2009 Aanwezig: Else De Wachter (schepen jeugd) Loes Troch (jeugdconsulent) Stijn Espagnet (voorzitter jeugdraad) Kim Vanden Brande (ondervoorzitter jeugdraad) Tom Lamberts

Nadere informatie

Verslag van de zitting van de jeugdraad op dinsdag 22 maart 2016 om 20u in het gemeentehuis

Verslag van de zitting van de jeugdraad op dinsdag 22 maart 2016 om 20u in het gemeentehuis Verslag van de zitting van de jeugdraad op dinsdag 22 maart 2016 om 20u in het gemeentehuis Aanwezig: Arno Laruelle (voorzitter), Annelies Gilis (Chiro Hoegaarden), Anton Van Houdt (Chiro Hoegaarden),

Nadere informatie

JEUGDRAAD ZINGEM ALGEMENE VERGADERING

JEUGDRAAD ZINGEM ALGEMENE VERGADERING JEUGDRAAD ZINGEM ALGEMENE VERGADERING 14 december 2013 10u KSA-lokaal AANWEZIGHEDEN aanwezige leden: Tom, Merel, Ben, Annelies, Jan aanwezige waarnemers: Kathleen, Gerrit verontschuldigd: Elissa, Kim,

Nadere informatie

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING VAN 8 OKTOBER 2011

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING VAN 8 OKTOBER 2011 VERSLAG ALGEMENE VERGADERING VAN 8 OKTOBER 2011 Aanwezig: Robbe Bleuzé (DB), Annelies Neirinck (DB), Tom Depypere (Chiro St.- Michiel-DB), Evi Duyvejonck (Jeugddienst), Pieter Defoor (KSJ-DB), Brecht Desmet

Nadere informatie

Lieselot Vanholder Voorzitter x. Hanne Volckaert Ondervoorzitter x. Arno Vandenschrieck Secretaris x. Karlien Moonens Penningmeester x

Lieselot Vanholder Voorzitter x. Hanne Volckaert Ondervoorzitter x. Arno Vandenschrieck Secretaris x. Karlien Moonens Penningmeester x aanwezig verontschuldigd afwezig VERSLAG JEUGDRAAD 31 januari 2015 AANWEZIGHEDEN Naam / Vereniging Functie Lieselot Vanholder Voorzitter Hanne Volckaert Ondervoorzitter Arno Vandenschrieck Secretaris Karlien

Nadere informatie

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO Beste ouders, Beste turnster of turner, Het TURNFEEST komt eraan, het evenement waar de leden elk jaar naar uitkijken en wekenlang naartoe werken. Op zaterdag 20 februari om 18u brengen onze gymnasten

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD VRIJDAG 6 DECEMBER 2013

VERSLAG JEUGDRAAD VRIJDAG 6 DECEMBER 2013 VERSLAG JEUGDRAAD VRIJDAG 6 DECEMBER 2013 Aanwezig: Chirojongens Groot-Vorst (Dieter Heus, Dries Peeters), Chiromeisjes Groot-Vorst (Britt Mondelaers), Chiromeisjes Veerle (Lise Vermeulen, Lotte Gielis),

Nadere informatie

Jeugdraad 18 november 2010 ALGEMENE VERGADERING VERSLAG

Jeugdraad 18 november 2010 ALGEMENE VERGADERING VERSLAG Jeugdraad 18 november 2010 ALGEMENE VERGADERING VERSLAG Aanwezig: Thomas Desmet (voorzitter/open Jeugdwerk), Jefferie Maes (Open Jeugdwerk), Anaïs Gevaert (Chiro Kanjo), Marlies Nachtergaele (Chiro Kanjo),

Nadere informatie

U I T N O D I G I N G V O L G E N D E A L G E M E N E V E R G A D E R I N G J E U G D R A A D I N D I T N U M M E R : Intro 1

U I T N O D I G I N G V O L G E N D E A L G E M E N E V E R G A D E R I N G J E U G D R A A D I N D I T N U M M E R : Intro 1 Zeswekelijks berichtenblad van de Waregemse Jeugdraad (verschijnt niet in juli) AFGIFTEKANTOOR: 8790 Waregem REDACTIE: Stedelijke Jeugddienst, Gemeenteplein 6, 8790 Waregem T 056 62 13 85 F 056 60 66 96

Nadere informatie

Jeugdraad 17 oktober 2016

Jeugdraad 17 oktober 2016 Jeugdraad 17 oktober 2016 1. Verwelkoming Aanwezig: Emiel en Charlotte (de Boechoutse), Schaney en Aline (JRK), Kaat (KSA), Dorien, Lotte en Manon (Gidsen), Timoti en Mathias (Scouts Boechout), Jonathan

Nadere informatie

Verslag Algemene vergadering jeugdraad 30 april 2013 (Twidrio)

Verslag Algemene vergadering jeugdraad 30 april 2013 (Twidrio) Verslag Algemene vergadering jeugdraad 30 april 2013 (Twidrio) Aanwezig: Bestuur: Nils Devos, Veerle Moriau, Thomas Van Riet Chiro Negenmanneke: Esther Van Obbergen, Ruth Van Obbergen KLJ Vlezenbeek jongens:

Nadere informatie

Algemene Vergadering 6 november 2014 De Salons

Algemene Vergadering 6 november 2014 De Salons Algemene Vergadering 6 november 2014 De Salons AGENDA Welkom + Kennismaking Huis van de Sint Goedkeuring vorig verslag Rondje deeljeugdraden en andere adviesraden Voorstelling kandidaat coöptatie + stemming

Nadere informatie

1. Vorig verslag Het verslag wordt zonder opmerkingen goedgekeurd.

1. Vorig verslag Het verslag wordt zonder opmerkingen goedgekeurd. Algemene vergadering 16 oktober 2017 19u Lokaal Gidsen Berlaar Aanwezig: Chiro Heikant: Jasmine Van Camp Scouts Berlaar: Lieselot De Meester Gidsen Berlaar: Leen Lemmens KLJ jongens: Stijn Van Hout, Toon

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD 10 OKTOBER 2017

VERSLAG JEUGDRAAD 10 OKTOBER 2017 VERSLAG JEUGDRAAD 10 OKTOBER 2017 Aanwezig: Berre Gorrens (Chiro Rijkevorsel), Eefje Brosens (Chiro Rijkevorsel), Sophie Versmissen (Chiro Sint-Jozef), Liene Van Riel (Chiro Sint-Jozef), Zoë Van Dijck

Nadere informatie