uur Inloopspreekuur verzekeringsarts; (OA ziektegeld keuring)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "07.00-10.00 uur Inloopspreekuur verzekeringsarts; (OA ziektegeld keuring)"

Transcriptie

1 Procedures afdeling zorg, SZV Openingstijden: uur Inloopspreekuur verzekeringsarts; (OA ziektegeld keuring) uur Consult verzekeringsarts op afspraak uur Spreekuur aanstellingskeuringen Bent u ZV-Verzekerd? Werkt u en wordt u ziek? Indien u werkt, maar ziek wordt, ontvangt u een gele kaart van uw werkgever. Uw werkgever dient deze gele kaart voor u in te vullen en te ondertekenen. Op de eerste dag van uw ziekte, gaat u naar uw huisarts met uw (door uw werkgever) ingevuldeen ondertekende gele kaart. Gedurende het consult met uw huisarts, zal gecontroleerd worden of u daadwerkelijk ziek bent. Indien de huisarts u ziek verklaart, zal hij/zij de gele kaart aftekenen en de gele kaart voorzien van een AO-datum (en eventueel een datum waarop de behandeling start). Als u op de 3 e dag nog steeds ziek bent, dan meldt u zich bij SZV. U hoeft geen afspraak te maken bij SZV, maar kunt zich melden bij balie 2 voor het inloopspreekuur tussen AM. U wordt dan gezien door de verzekeringsarts van SZV. Neem zowel uw verzekeringsbewijs als uw (ingevulde en getekende) gele kaart mee voor dit consult bij SZV. Bent u ZV-Verzekerd en verklaart de verzekeringsarts u ziek? Bent u ZV verzekerd en verklaart de verzekeringsarts u ziek op de 3 e ziektedag? Dan ontvangt u een datum waarop de arts van mening is dat u weer aan het werk kan (AG-datum). Ook is het mogelijk dat de verzekeringsarts u uitnodigt voor een controle afspraak. U zult zich dan weer op de bewuste datum bij balie 2 moeten melden tussen AM. Neem zowel uw verzekeringsbewijs als uw (ingevulde en getekende) gele kaart mee voor deze controle afspraak bij SZV. Als u zich niet meldt op de tussencontrole datum, wordt uitbetaling van loonderving aan uw werkgever automatisch geblokkeerd. Na elke controle bij SZV moet u terug naar uw werkgever met de getekende en ingevulde gele kaart. Indien uw werkgever bevestigt dat u ziek bent, dan zult u 80% van uw salaris ontvangen in de periode dat u ziek bent. U wordt betaald door uw werkgever.

2 Deze uitkering expireert na 2 jaar. Als u na 2 jaar nog steeds ziek bent en u kunt uw werkzaamheden voor uw werkgever niet meer uitvoeren, dan kunt u in overleg met uw werkgever en/of labor office uw werkzaamheden voor de toekomst bespreken. Bent u ZV-verzekerd en verklaart de verzekeringsarts u niet ziek? De verzekeringsarts verklaart u niet ziek. Als u, ondanks de afkeuring van de verzekeringsarts, van mening bent dat u niet kan werken, dan zult u vakantiedagen op moeten nemen of onbetaald verlof. U komt niet in aanmerking voor een uitbetaling van AO-ziektegeld. Bent u ambtenaar? Werkt u en wordt u ziek? Indien u werkt, maar ziek wordt, ontvangt u een blauwe kaart van uw werkgever. Op de eerste dag van uw ziekte, belt u uw werkgever om door te geven dat u ziek bent. U hoeft niet naar de huisarts. Op de 4 e dag komt u naar de verzekeringsarts van SZV met uw (door uw werkgever) ingevuldeen ondertekende blauwe kaart (uw werkgever zal deze blauwe kaart voor u invullen en ondertekenen). U hoeft geen afspraak te maken bij SZV, maar kunt zich melden bij balie 2 voor het inloopspreekuur tussen AM. Neem zowel uw verzekeringsbewijs als uw (ingevulde en getekende) blauwe kaart mee voor dit consult bij SZV Gedurende het consult met de verzekeringsarts van SZV, zal gecontroleerd worden of u daadwerkelijk ziek bent. Indien de verzekeringsarts u ziek verklaart, zal hij/zij de blauwe kaart aftekenen en voorzien van een AO-datum (en eventueel een datum waarop de behandeling start). Bent u ambtenaar en verklaart de verzekeringsarts u ziek? Dan ontvangt u een datum waarop de arts van mening is dat u weer aan het werk kan. Ook is het mogelijk dat de verzekeringsarts u uitnodigt voor een controle afspraak. U zult zich dan weer op de bewuste datum bij balie 2 moeten melden tussen AM. Neem zowel uw verzekeringsbewijs als uw (ingevulde en getekende) blauwe kaart mee voor deze controle afspraak bij SZV. Na elke controle bij SZV moet u terug naar uw werkgever met de getekende en ingevulde blauwe kaart. Indien uw werkgever bevestigt dat u ziek bent, dan zult u 100% van uw salaris ontvangen in de periode dat u ziek bent. U wordt betaald door uw werkgever. Uw uitkering expireert niet.

3 Bent u ambtenaar en verklaart de verzekeringsarts u NIET ziek? De verzekeringsarts verklaart u niet ziek. Als u, ondanks de afkeuring van de verzekeringsarts, van mening bent dat u niet kan werken, dan zult u vakantiedagen op moeten nemen of onbetaald verlof. U komt niet in aanmerking voor een uitbetaling van AO-ziektegeld. Bent u ZV-verzekerd of bent u ambtenaar, heeft de verzekeringsarts een einddatum bepaald en bent u nog steeds ziek? Indien de verzekeringsarts een einddatum heeft bepaald en u bent nog steeds dermate ziek dat u niet kunt werken, dan moet u op de eerste dag die volgt op de einddatum van uw ziekteverlof terug voor een consult bij SZV. U hoeft geen afspraak te maken bij SZV, maar kunt zich melden bij balie 2 voor het inloopspreekuur tussen AM. Neem zowel uw verzekeringsbewijs als uw (ingevulde en getekende) blauwe (ambtenaren) of gele kaart mee voor dit consult bij SZV. Bent u ZV-verzekerd of bent u ambtenaar, bent u ziek verklaard door een specialist of bent u opgenomen in het ziekenhuis? Als u ziek bent verklaard door een specialist of bent opgenomen in het ziekenhuis voor bijvoorbeeld een operatie, dan dient u eveneens op de 3 e dag op controle komen bij de verzekeringsarts van SZV wilt u aanspraak kunnen maken op AO-ziektegeld (ambtenaren moeten op de 4 e dag op controle komen). U hoeft geen afspraak te maken bij SZV, maar kunt zich melden bij balie 2 voor het inloopspreekuur tussen AM. Neem zowel uw verzekeringsbewijs als uw (ingevulde en getekende) blauwe (ambtenaren) of gele kaart mee voor dit consult bij SZV. Bedrijfsongeval (BO) Dag 1: U meldt zich bij een bedrijfsongeval direct bij uw werkgever. U ontvangt dan een bedrijfsongeval formulier (wit formulier) van uw werkgever. Dit witte formulier moet volledig worden ingevuld door uw werkgever (voor- en achterzijde), inclusief datum, handtekening en stempel. U dient het witte formulier mee te nemen naar de arts die u het eerste behandelt (1 e hulp arts, huisarts, EHBO, etcetera). De arts die u het eerst behandelt, zal op uw witte formulier details invullen over uw bedrijfsongeval. Zijnde: aard, omvang en ernst van het letsel.

4 Dag 2: U meldt zich bij de verzekeringsarts van SZV met een volledig ingevuld bedrijfsgeval formulier (wit formulier), uw gele kaart en uw verzekeringspas (voor ambtenaren een blauwe kaart ipv gele kaart). U hoeft geen afspraak te maken bij SZV, maar kunt zich melden bij balie 2 voor het inloopspreekuur tussen AM. Gedurende het consult met de verzekeringsarts van SZV, zal gecontroleerd worden of er daadwerkelijk sprake is van een bedrijfsongeval. Als de verzekeringsarts het bedrijfsongeval beaamt, zal hij/zij het witte formulier aftekenen en voorzien van een BO-datum en in overleg met u een datum bepalen waarop uw controle afspraak plaats zal vinden. Als de verzekeringsarts van SZV akkoord gaat met het bedrijfsongeval, dan wordt u 100% doorbetaald voor de periode van 1 jaar. Hierna gaat de bedrijfsongeval uitkering over naar 80% van uw laatstverdiende salaris. Als de status van het bedrijfsongeval letsel voor een periode van 3 maanden ongewijzigd blijft, dan zal de verzekeringsarts van SZV een afspraak met u maken voor een bedrijfsongeval-bepaling (zgn. BO-bepaling). Als de verzekeringsarts het bedrijfsongeval afwijst, dan wordt het witte formulier niet ondertekend, maar. zal de AO-datum op uw gele kaart (voor ambtenaren is dit een blauwe kaart) worden genoteerd. U bepaalt eveneens in overleg met de verzekeringsarts wanneer uw controle afspraak plaats zal vinden. Bedrijfsongeval bepaling (BO-bepaling) Op basis van een vraaggesprek en lichamelijk onderzoek, bepaalt de verzekeringsarts van SZV voor hoeveel procent u arbeidsongeschikt bent. Uw opleidingsniveau, leeftijd en soort werk worden meegenomen in de overweging. Bezwaar Als u het niet eens bent met de bedrijfsongeval bepaling heeft u de volgende mogelijkheden op grond van de Landsverordening Administratieve Rechtspraak. U kunt binnen zes weken na de dag waarop de bedrijfsongeval bepaling heeft plaatsgevonden, schriftelijk bezwaar maken bij de Directeur van de Uitvoeringsorgaan Sociale - en Ziektekosten Verzekering, Harbour View, Sparrowroad #4, Philipsburg, St. Maarten. U moet in uw brief (bezwaarschrift) duidelijk vermelden waarom u het niet eens bent met onze beslissing en wat de Sociale -en Ziektekosten Verzekering volgens u moet beslissen. Vermeld hierbij uw identiteitsnummer en de datum. Onderteken het bezwaarschrift en zet op de envelop "bezwaarschrift". Er zijn geen kosten verbonden aan het indienen van een bezwaarschrift. Een andere mogelijkheid is dat u tegen deze bedrijfsongeval bepaling binnen zes weken na de dag waarop de BO-bepaling heeft plaatsgevonden, schriftelijk beroep indient bij de Griffier van het Gerecht St. Maarten. In het beroepschrift, dat in tweevoud moet worden ingediend, moet u duidelijk vermelden waarom u het niet eens bent met deze beslissing en wat de Uitvoeringsorgaan Sociale - en Ziektekosten

5 Verzekering volgens U moet beslissen. Voor het indienen van een beroepschrift wordt in principe door de griffier een griffierecht geheven. U bent niet in staat om naar de verzekeringsarts van SZV te komen voor een AO-controle of een BOcontrole? Bent u niet staat om u te melden op de aangewezen dag voor een AO-controle of een BO-controle? Dan kunt u op de 3 e dag na aanvang van de ziekte of bedrijfsongeval een afgevaardigde sturen naar SZV om de verzekeringsarts informatie te verstrekken over uw ziekte of bedrijfsongeval. Deze afgevaardigde zal uw verzekeringskaart en uw witte/gele of blauwe formulier (ingevuld) moeten overleggen. De verzekeringsarts van SZV bepaalt op basis van de op dat moment beschikbare informatie een controle afspraak. De enige geldige (en geaccepteerde) redenen waarom u zich niet bij de verzekeringsarts kunt melden zijn: Een verklaring van de arts dat u niet op consult kunt komen bij de verzekeringsarts van SZV. Een opname in een instelling. U bent bedlegerig. Machtiging fysiotherapie Indien uw klachten een behandeling bij een fysiotherapeut legitimeren, dient u een verwijsbrief van uw huisarts aan de fysiotherapeut te overleggen. Voor de eerste 4 behandelingen heeft u geen machtiging van de verzekeringsarts van SZV nodig (als u ambtenaar bent ligt dit aantal op 6). Als blijkt dat 4 of 6 behandelingen niet voldoende is, dan moet u opnieuw naar de huisarts voor een verwijsbrief. Deze levert u dan wederom in bij de fysiotherapeut. De fysiotherapeut regelt de machtiging voor de verlengde behandeling (zonder uw tussenkomst) met SZV. Gebruikte afkortingen AO C AG AOG NTB De eerste dag dat de patiënt ziek wordt. De dag dat de patiënt terug moet komen bij de verzekeringsarts van SZV Arbeidsgeschikt Arbeidsongeschikt Niet Te Betalen. Hiervan is sprake als de SZV verzekeringsarts van mening is dat de AO of BO niet rechtmatig is, of als de patiënt later dan de 3 e dag (voor ambtenaren is dit de 4 e dag) op AO- controle komt bij

6 SZV. De periode tot melding bij SZV wordt niet betaald. De periode van melding tot AG datum wordt wel uitgekeerd. Procedure machtiging door SZV af te stempelen medicatievoorschrift Teneinde de dienstverlening te optimaliseren, heeft SZV de volgende procedure ingevoerd voor ZV, BZV en FZOG verzekerden ten aanzien van het afstempelen van medicatie voorschriften door SZV. Bij het ontvangst van een nieuw medicatievoorschrift, ontvangt de patiënt een machtiging van SZV (indien van toepassing). Afhankelijk van het type medicatievoorschrift, is deze machtiging geldig voor een periode variërend tussen 6-12 maanden. Uiteraard is er hier sprake van een specifieke begin- en einddatum. In overleg met u als patiënt, wordt één bepaalde apotheek uitgekozen waarop dit machtigingsbeleid van toepassing is (M.a.w. de gekozen apotheek wordt geautoriseerd door u als patiënt zelf). Als u als patiënt het eerste recept bij de aangewezen apotheek ophaalt, is dit de enige apotheek waar u als patiënt uw voorgeschreven medicijnen of producten op kan halen in de afgestempelde periode (met een maximum van 6-12 maanden). Ambtenaren keuring Spreekuur Spreekuur aanstellingskeuringen: afspraken worden gemaakt op werkdagen van uur. Neem uw ID en verzekeringskaart mee. Voor wie gelden deze aanstellingskeuringen? De afdeling Personeel & Organisatie van de overheidsinstantie bepaalt wie in aanmerking komt voor een aanstellingskeuring. De keuring bestaat uit 2 delen. 1 e gedeelte aanstellingskeuring Om het vraaggesprek te vereenvoudigen, dient u een aanstellingsformulier in te vullen. Dit kunt u doen, voorafgaand aan het consult met de arts. Dit aanstellingsformulier kunt u hier downloaden. U

7 kunt uw ingevulde formulier inleveren bij balie 1. Hier ontvangt u een lab -formulier en een röntgenaanvraag formulier. Hiermee gaat u naar respectievelijk het lab en de röntgenafdeling van het ziekenhuis. Zodra de resultaten ontvangen zijn door SZV wordt u gebeld voor een vervolgafspraak. 2 e gedeelte aanstellingskeuring U heeft inmiddels uw eigen patiënten dossier, bestaande uit uw aanstellingsformulier, uw lab formulier en uw röntgenfoto s. Gedurende dit consult zult u een lichamelijk onderzoek ondergaan en worden de resultaten van het lab en de röntgenfoto s met u doorgesproken. Uiteraard zal de verzekeringsarts van SZV u laten weten of u goed- danwel afgekeurd wordt voor uw nieuwe functie.

Informatie & procedures aangifte premies AOV/AWW en ZV/OV

Informatie & procedures aangifte premies AOV/AWW en ZV/OV Informatie & procedures aangifte premies AOV/AWW en ZV/OV Het Uitvoeringsorgaan Sociale en Ziektekosten Verzekeringen Sint Maarten (SZV) blijft streven naar optimale dienstverlening. Daarom informeren

Nadere informatie

Procedures Customer Care, Registratie & Medische balie

Procedures Customer Care, Registratie & Medische balie Procedures Customer Care, Registratie & Medische balie Bent u ontevreden? Heeft u een klacht? Meld het ons! SZV staat voor u klaar wanneer u ons nodig heeft. Ook als u een klacht heeft. Uw klacht of opmerking

Nadere informatie

Schade aangifte formulier Claim TAF Maandlastbeschermer / TAF Zelfstandigenplan

Schade aangifte formulier Claim TAF Maandlastbeschermer / TAF Zelfstandigenplan Schade aangifte formulier Claim TAF Maandlastbeschermer / TAF Zelfstandigenplan Invullen en opsturen naar: TAF BV, afdeling Schade, Postbus 4562, 5601 EN Eindhoven Gegevens verzekerde Polisnummer(s): Achternaam:

Nadere informatie

Let op: wij kunnen uw verzoek alleen behandelen als de formulieren volledig zijn ingevuld en ondertekend!

Let op: wij kunnen uw verzoek alleen behandelen als de formulieren volledig zijn ingevuld en ondertekend! Credit Life International Schade, Burgemeester Stramanweg 101, 1101 AA Amsterdam Behandelingstraject Callas Group Postbus 75916 1070 AX Amsterdam Onderwerp: aangifte arbeidsongeschiktheid Kredietbeschermer

Nadere informatie

Dubbel U B.V. Verzuimprotocol. Ziek, wat nu?

Dubbel U B.V. Verzuimprotocol. Ziek, wat nu? Dubbel U B.V. Verzuimprotocol Ziek, wat nu? Januari 2010 1 Inhoudsopgave Inleiding 2 Ziekmelding 3 Ziekmelding vanuit het buitenland 3 Melding richting De Arbobutler 3 Eigen Verklaring 3 Wekelijks contact

Nadere informatie

Bedrijfsregistratie: U wilt u aanmelden als nieuwe werkgever voor ZV/OV verzekering (NV/Stichting/Eenmanszaak)?

Bedrijfsregistratie: U wilt u aanmelden als nieuwe werkgever voor ZV/OV verzekering (NV/Stichting/Eenmanszaak)? Procedures afdeling Registratie Voor vragen en kunt u direct contact opnemen met de afdeling registratie van SZV. U kunt hen bereiken onder nummer tel: 5466782, ext. 6721, 6725, 4803 of 4808. Uiteraard

Nadere informatie

Vrijwillige voortzetting binnen dienstverband

Vrijwillige voortzetting binnen dienstverband Aanvraag voor offerte Vrijwillige voortzetting binnen dienstverband Waarom dit formulier? U gaat (tijdelijk) minder werken, minder verdienen of u gaat met onbetaald verlof. Daardoor bouwt u (tijdelijk)

Nadere informatie

Procedures afdeling Pensioenen & Cessantia benefits

Procedures afdeling Pensioenen & Cessantia benefits Procedures afdeling Pensioenen & Cessantia benefits Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de afdeling Pensioenen & Cessantia benefits van SZV. U kunt hen bereiken onder nummer: 546-6782 ext. 6719

Nadere informatie

Meldingsformulier arbeidsongeschiktheid

Meldingsformulier arbeidsongeschiktheid Meldingsformulier arbeidsongeschiktheid 1 Verzekerde 1 Voorletter(s) Geboortedatum Burgerlijke staat Alleenstaand Ongehuwd samenwonend Gehuwd Geregistreerd partner Burgerservicenummer Telefoon zakelijk

Nadere informatie

Let op: wij kunnen uw claim alleen behandelen als de formulieren volledig zijn ingevuld en ondertekend!

Let op: wij kunnen uw claim alleen behandelen als de formulieren volledig zijn ingevuld en ondertekend! Credit Life International N.V, Postbus 375, 5900 AJ Venlo Behandelingstraject Callas Group Postbus 75916 1070 AX Amsterdam Onderwerp: aangifte arbeidsongeschiktheid Woonlastenverzekering Geachte heer,

Nadere informatie

RECHTEN EN PLICHTEN RECHTEN

RECHTEN EN PLICHTEN RECHTEN RECHTEN EN PLICHTEN RECHTEN Recht op informatie Recht om informatie te weigeren Recht op toestemming geven Recht op een second opinion Recht op een medisch dossier Recht op inzage van uw dossier PLICHTEN

Nadere informatie

Deze declaratie betreft de periode van tot

Deze declaratie betreft de periode van tot DECLARATIEFORMULIER Let op! Voor een snelle en correcte afwikkeling dient u: - de declaratie binnen één maand na afloop van het kalenderkwartaal/de kalendermaand volledig ingevuld en ondertekend in te

Nadere informatie

Spelregels second opinion

Spelregels second opinion Spelregels second opinion En/of voortzetting behandeling elders mca.nl Spelregels second opinion Als patiënt heeft u het recht de mening te vragen van een andere deskundige dan uw behandelend arts over

Nadere informatie

1. Ziekmelding. 2. Bereikbaarheid

1. Ziekmelding. 2. Bereikbaarheid 1. Ziekmelding De eerste dag dat u ziek bent, moet u zich telefonisch ziekmelden bij uw direct leidinggevende op uw feitelijke werkplek én bij Stiptwerk. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 uur

Nadere informatie

Huisartsenpraktijk Carnegiedreef Dr. F.A.M. van Balen, drs. A.R. Rademaker, mevr. drs. J. Knol, huisartsen, Mevr. M. Andela, physician assistant

Huisartsenpraktijk Carnegiedreef Dr. F.A.M. van Balen, drs. A.R. Rademaker, mevr. drs. J. Knol, huisartsen, Mevr. M. Andela, physician assistant Geachte heer, mevrouw, Welkom bij Huisartsenpraktijk Carnegiedreef. Wat vragen wij van u: -Het inschrijfformulier volledig in te vullen en te ondertekenen. -De inschrijfbrief in te vullen en te ondertekenen.

Nadere informatie

Protocol Medisch Handelen

Protocol Medisch Handelen Protocol Medisch Handelen Protocol medisch handelen: Zieke kinderen: Indien het kind ziek wordt tijdens de opvang of een ongelukje krijgt worden de ouders zo spoedig mogelijk geïnformeerd wanneer de pedagogisch

Nadere informatie

454a. Gegevens over uw ziekte, behandeling en verpleging worden opgenomen in het medisch dossier, als dit noodzakelijk is voor goede zorgverlening.

454a. Gegevens over uw ziekte, behandeling en verpleging worden opgenomen in het medisch dossier, als dit noodzakelijk is voor goede zorgverlening. 27-11-2018 454a Aanvraagformulier Kopie / inzage van het medisch dossier Uw medisch dossier Gegevens over uw ziekte, behandeling en verpleging worden opgenomen in het medisch dossier, als dit noodzakelijk

Nadere informatie

Informatie voor Medewerkers

Informatie voor Medewerkers Informatie voor Medewerkers Wanneer u deze informatie ontvangt, gaat u een contract sluiten met P-services en werken voor één van onze opdrachtgevers. Zodra u de formulieren die u heeft ingevuld en getekend

Nadere informatie

Hulp bij het invullen van uw aangifteformulier

Hulp bij het invullen van uw aangifteformulier Hulp bij het invullen van uw aangifteformulier Waarom moet ik dit formulier invullen? Op basis van dit formulier neemt KBC een beslissing over uw arbeidsongeschiktheid. Het is belangrijk dat u het formulier

Nadere informatie

Verzuimprotocol Ziekteverlof aanvragen Stel je beschikbaar voor passend werk Werk actief mee aan herstel (re-integratie) Medisch advies nodig?

Verzuimprotocol Ziekteverlof aanvragen Stel je beschikbaar voor passend werk Werk actief mee aan herstel (re-integratie) Medisch advies nodig? Verzuimprotocol Ons uitgangspunt is dat we ziekteverzuim zoveel mogelijk willen voorkomen. Goede arbeidsomstandigheden en een prettige werksfeer staan bij ons voorop. Desondanks kan het gebeuren dat je

Nadere informatie

Deze declaratie betreft de periode van tot. nee, omdat; wordt automatisch toegestuurd door de Arbo-dienst. anders nl.

Deze declaratie betreft de periode van tot. nee, omdat; wordt automatisch toegestuurd door de Arbo-dienst. anders nl. DECLARATIEFORMULIER Let op! Voor een snelle en correcte afwikkeling dient u: - de declaratie binnen één maand na afloop van het kalenderkwartaal/de kalendermaand volledig ingevuld en ondertekend in te

Nadere informatie

Verzuimprotocol Mei 2010 1

Verzuimprotocol Mei 2010 1 Verzuimprotocol Mei 2010 1 1 Ziekmelding Bij ziekte moet de medewerker zich op de eerste ziektedag (of uiterlijk op de eerste werkdag) voor 9.30 uur telefonisch ziekmelden bij zijn direct leidinggevende.

Nadere informatie

Verzuimprotocol MARNIC UITZENDBUREAU. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.30 t/m uur.

Verzuimprotocol MARNIC UITZENDBUREAU. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.30 t/m uur. Verzuimprotocol MARNIC UITZENDBUREAU Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.30 t/m 17.30 uur www.marnic-uitzendbureau.nl Versie juli 2017 1 Verzuimprotocol Marnic uitzendbureau BV Waar mensen werken, worden

Nadere informatie

Protocol: Medicijnverstrekking en Medisch Handelen. Stichting Saenstroom

Protocol: Medicijnverstrekking en Medisch Handelen. Stichting Saenstroom Protocol: Medicijnverstrekking en Medisch Handelen Stichting Saenstroom De tekst van het voorliggende protocol is op basis van het model-protocol Medicijnverstrekking & Medisch Handelen op scholen, vastgesteld

Nadere informatie

Week 1 t/m 26 100% Week 27 t/m 52 90% Week 53 t/m 78 80% Week 79 t/m 104 70%

Week 1 t/m 26 100% Week 27 t/m 52 90% Week 53 t/m 78 80% Week 79 t/m 104 70% 1. Ziekmelding De eerste dag dat u ziek bent, moet u zich telefonisch ziekmelden bij uw direct leidinggevende op uw feitelijke werkplek én bij Payned payrolling. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30

Nadere informatie

Ziek bij ontslag Defensie zorgt voor inkomen

Ziek bij ontslag Defensie zorgt voor inkomen Ziek bij ontslag Defensie zorgt voor inkomen Inhoudsopgave pagina Ziek bij ontslag? 4 Langer ziek of eerder beter? 6 Uw aanvraag 9 Informeer ABP 10 Zorgloket 12 Meer informatie 14 ABP is er voor u 14

Nadere informatie

Meer over samengestelde ziekteperiode

Meer over samengestelde ziekteperiode Meer over samengestelde ziekteperiode Er zijn veel regels en daardoor haken en ogen bij ziekte rondom zwangerschap en bevalling. De arbodiensten van Zorg van de Zaak netwerk willen u graag informeren over

Nadere informatie

O wordt automatisch toegestuurd door de Arbo-dienst

O wordt automatisch toegestuurd door de Arbo-dienst DECLARATIEFORMULIER Let op! Voor een snelle en correcte afwikkeling dient u: De declaratie binnen één maand na afloop van het kalenderkwartaal/de kalendermaand volledig ingevuld en ondertekend in te sturen.

Nadere informatie

Collectieve verzekering bij arbeidsongeschiktheid (AOV- voorheen IPAP) Beste collega,

Collectieve verzekering bij arbeidsongeschiktheid (AOV- voorheen IPAP) Beste collega, s c h o l e n g r o e p Collectieve verzekering bij arbeidsongeschiktheid (AOV- voorheen IPAP) Beste collega, In het kader van goed werkgeverschap hebben wij per 1 november 2016 een zeer gunstige collectieve

Nadere informatie

Eerstelijnscentrum Carnegiedreef F.A.M.van Balen

Eerstelijnscentrum Carnegiedreef F.A.M.van Balen Geachte heer, mevrouw, Welkom bij huisartsenpraktijk Carnegiedreef! Wanneer kunt u zich inschrijven bij onze praktijk: U kunt zich bij ons inschrijven als u bent komen wonen op een adres met postcode 3561,

Nadere informatie

ZIEKTEVERZUIMREGLEMENT

ZIEKTEVERZUIMREGLEMENT ZIEKTEVERZUIMREGLEMENT Arsenaal Personeelsdiensten B.V. is uw juridisch werkgever. Dat betekent, dat wij u ook begeleiden tijdens het ziekteverzuim, gedurende de looptijd van uw contract en waar nodig

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Handenspreekuur. Handenspreekuur

Patiënteninformatie. Handenspreekuur. Handenspreekuur Patiënteninformatie Handenspreekuur Handenspreekuur 1 Handenspreekuur Polikliniek Revalidatiegeneeskunde, route 0.6 Telefoon (050) 524 5885 Algemeen Neemt u bij ieder bezoek aan het ziekenhuis uw ziekenhuispasje

Nadere informatie

Aanmelding arbeidsongeschiktheidsverzekering via de werkgever

Aanmelding arbeidsongeschiktheidsverzekering via de werkgever Aanmelding arbeidsongeschiktheidsverzekering via de werkgever 0 Lees eerst het dienstverleningsdocument en vul de Kennis- en ervaringstoets in voordat u dit formulier invult. Terugsturen naar: Loyalis

Nadere informatie

Ziekteverzuimreglement Payroll Talent

Ziekteverzuimreglement Payroll Talent Ziekteverzuimreglement Payroll Talent 1. Ziek melden U dient zich bij arbeidsongeschiktheid tussen 8.00 en 9.30 uur persoonlijk ziek te melden bij de afdeling Ziekteverzuim van Payroll Talent via telefoonnummer:

Nadere informatie

Lees dit formulier aandachtig door. Beantwoord alle vragen volledig. Onderteken het formulier en stuur het naar onderstaand adres.

Lees dit formulier aandachtig door. Beantwoord alle vragen volledig. Onderteken het formulier en stuur het naar onderstaand adres. Claimnummer (door BNP Paribas Cardif in te vullen) Claimformulier - Arbeidsongeschiktheid - Ernstige aandoeningen - Ziekenhuisopname Belangrijke informatie De verzekerde vult dit formulier in. De verzekeringnemer

Nadere informatie

Uw gezondheid en de overlijdensrisicoverzekering. informatie over ons medisch acceptatieproces!

Uw gezondheid en de overlijdensrisicoverzekering. informatie over ons medisch acceptatieproces! Uw gezondheid en de overlijdensrisicoverzekering informatie over ons medisch acceptatieproces! Een woord vooraf... Geachte klant, Deze brochure is bestemd voor u als de (toekomstige) verzekerde.het doel

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Reuma-handenspreekuur. Reuma-handenspreekuur

Patiënteninformatie. Reuma-handenspreekuur. Reuma-handenspreekuur Patiënteninformatie Reuma-handenspreekuur Reuma-handenspreekuur 1 Reuma-handenspreekuur Polikliniek Revalidatiegeneeskunde, route 0.6 Telefoon (050) 524 5885 Algemeen Neemt u bij ieder bezoek aan het

Nadere informatie

uw medisch dossier patiënteninformatie

uw medisch dossier patiënteninformatie patiënteninformatie uw medisch dossier Uw behandelend arts heeft een medisch dossier over u aangelegd. Dat is nodig voor een goede behandeling en verzorging. Maar hoe gaat het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis

Nadere informatie

Schade-aangifte Annuleringsverzekering

Schade-aangifte Annuleringsverzekering Belangrijk Het is beslist noodzakelijk, dat het formulier VOLLEDIG en zo nauwkeurig mogelijk wordt ingevuld. St onderstaande exemplaren altijd direct mee: De originele polis. Indien deze niet apart werd

Nadere informatie

Luba Payroll / 2014. Verzuimprotocol

Luba Payroll / 2014. Verzuimprotocol Luba Payroll / 2014 Verzuimprotocol Inleiding In jouw payrollbevestiging staat aangegeven of je aangemeld wordt bij de arbodienst van jouw opdrachtgever of van Luba Payroll. Word je bij de arbodienst van

Nadere informatie

Inschrijfbrief Wij vragen u deze brief in te vullen te ondertekenen en samen met het inschrijfformulier bij ons in te leveren.

Inschrijfbrief Wij vragen u deze brief in te vullen te ondertekenen en samen met het inschrijfformulier bij ons in te leveren. Welkom bij huisartsenpraktijk Carnegiedreef. Wij vragen u om: - Het inschrijfformulier volledig in te vullen en te ondertekenen. - De inschrijfbrief in te vullen en te ondertekenen. - Een kopie te maken

Nadere informatie

Ziek, verzuim, reïntegratie

Ziek, verzuim, reïntegratie Ziek, verzuim, reïntegratie Stappenplan voor de zieke medewerker, de leidinggevende, HR en de bedrijfsarts Tijdsverloop in ZIEKMELDING 1 e kalenderdag meldt zich voor 10.00 uur telefonisch of per e-mail

Nadere informatie

ZIEKTEVERZUIMREGLEMENT

ZIEKTEVERZUIMREGLEMENT ZIEKTEVERZUIMREGLEMENT Arsenaal Payroll Services BV óf Arsenaal Personeelsdiensten BV (verder te noemen: Arsenaal) is uw juridisch werkgever. Dat betekent, dat wij u ook begeleiden tijdens het ziekteverzuim,

Nadere informatie

Melding van Arbeidsongeschiktheid zelfstandigen

Melding van Arbeidsongeschiktheid zelfstandigen Melding van Arbeidsongeschiktheid zelfstandigen Let op: Niet volledig invullen van dit formulier kan vertraging in de behandeling van uw schademelding tot gevolg hebben. Â 1. gegevens aanvrager/verzekeringnemer

Nadere informatie

Aanmelding van een verhaalrechtkwestie naar aanleiding van een medische fout

Aanmelding van een verhaalrechtkwestie naar aanleiding van een medische fout Aanmelding van een verhaalrechtkwestie naar aanleiding van een medische fout Gegevens opdrachtgever bedrijfsnaam contactpersoon m/v* bedrijfs post telefoonnummer email rekeningnummer Gegevens werknemer

Nadere informatie

De kosten van een ziekenhuisbezoek

De kosten van een ziekenhuisbezoek Gaat u binnenkort naar het MCL? Kijk dan eerst op de website van uw zorgverzekeraar om te kijken of deze een contract met ons heeft afgesloten voor de behandeling die u moet ondergaan. Check ook uw polisvoorwaarden

Nadere informatie

Uitvoeringsovereenkomst WGA-Hiaat Verzekeringen voor medewerkers van het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV)

Uitvoeringsovereenkomst WGA-Hiaat Verzekeringen voor medewerkers van het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) Voorwaarden: 790-09 Uitvoeringsovereenkomst WGA-Hiaat Verzekeringen voor medewerkers van het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) Artikel 790-09 Uitvoeringsovereenkomst WGA-Hiaat Verzekeringen

Nadere informatie

Lees voor het invullen eerst de toelichting vanaf pagina 4 van dit formulier

Lees voor het invullen eerst de toelichting vanaf pagina 4 van dit formulier AANVRAAG AFSCHRIFT MEDISCH DOSSIER Lees voor het invullen eerst de toelichting vanaf pagina 4 van dit formulier Gegevens patiënt Naam en voorletters Man / Vrouw * Eigennaam (indien gehuwd) Geboortedatum

Nadere informatie

Voor de afhandeling van de overlijdensclaim vragen wij u de volgende documenten aan te tonen:

Voor de afhandeling van de overlijdensclaim vragen wij u de volgende documenten aan te tonen: Credit Life AG, Burgemeester Stramanweg 101, 1101 AA Amsterdam Behandelingstraject Callas Group Postbus 75916 1070 AX Amsterdam Onderwerp: aangifte overlijden Kredietbeschermer Geachte heer, mevrouw, U

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Consument heeft met het door haar ondertekende

Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Consument heeft met het door haar ondertekende Niet-bindende uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2012-50 d.d. 16 februari 2012 (mr. P.A. Offers, voorzitter, mr. B.F. Keulen en mr. A.W.H. Vink, leden, en mr. S.N.W. Karreman,

Nadere informatie

Blokfluitlaan 19 7577 LB Oldenzaal

Blokfluitlaan 19 7577 LB Oldenzaal Blokfluitlaan 19 7577 LB Oldenzaal Kort en overzichtelijk Dan zullen wij hier nog even wat nummers voor u op een rijtje zetten. Hr. F.P. Greeven 0541 627 030 Mw. Y.J. Schilthuis 0541 627 040 Receptenlijn

Nadere informatie

Geboortedatum M V Woonadres

Geboortedatum M V Woonadres Aanvraagformulier Kinderopvangbijdrage In te vullen door medewerker gemeente Eindhoven In te vullen door medewerker gemeente Eindhoven Behorende bij aanvraagnummer Cliëntnummer Datum Behandelaar 1. Persoonsgegevens

Nadere informatie

ECLI:NL:CRVB:2012:BX9267

ECLI:NL:CRVB:2012:BX9267 ECLI:NL:CRVB:2012:BX9267 Instantie Datum uitspraak 05-10-2012 Datum publicatie 08-10-2012 Zaaknummer Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Centrale Raad van Beroep 12-5 WAO Bestuursrecht

Nadere informatie

Beleid medicijngebruik en medisch handelen op NBS De Hoogakker

Beleid medicijngebruik en medisch handelen op NBS De Hoogakker Beleid medicijngebruik en medisch handelen op NBS De Hoogakker 0 Inhoudsopgave blz 1. Aanleiding 2 2. Visie 2 3. Doelstellingen 2 4. Situaties 2 4.1 Drietal scenario s 2 4.1.1.Het kind wordt ziek op school.

Nadere informatie

FAQ FNV 4 machtiging fysiotherapie/ oefentherapie versie 16-12-2014

FAQ FNV 4 machtiging fysiotherapie/ oefentherapie versie 16-12-2014 Vraag Is er sprake van een chronische aandoening die voorkomt op de lijst van chronische ziekten 2015 zoals deze door het Ministerie van VWS is opgesteld? Uw fysiotherapeut kan u aangeven of dit in 2015

Nadere informatie

Collectieve Arbeidsongeschiktheid verzekering

Collectieve Arbeidsongeschiktheid verzekering Collectieve Arbeidsongeschiktheid verzekering Door de Wet Inkomensvoorziening bij Arbeidsongeschiktheid (WIA) is het risico op inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid voor werknemers fors toegenomen.

Nadere informatie

Apotheek. Catharina Apotheek. www.catharinaziekenhuis.nl

Apotheek. Catharina Apotheek. www.catharinaziekenhuis.nl Apotheek Catharina Apotheek www.catharinaziekenhuis.nl Inhoud Waarvoor kunt u bij ons terecht?... 3 Deskundig en veilig... 3 Assortiment... 4 Uitwisselen van informatie... 4 Privacy... 4 Wie werken er?...

Nadere informatie

Meldingsformulier. Als u aanspraak maakt op de dekking ernstige aandoeningen hebben wij geen extra informatie nodig.

Meldingsformulier. Als u aanspraak maakt op de dekking ernstige aandoeningen hebben wij geen extra informatie nodig. Meldingsformulier Aangeven op welke dekking u aanspraak maakt: (dit staat op uw polisblad) Arbeidsongeschiktheid Ziekenhuisdaggeld Ernstige aandoeningen Blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval

Nadere informatie

Ziekenhuiszorg. Wat betaalt u? mca.nl

Ziekenhuiszorg. Wat betaalt u? mca.nl Ziekenhuiszorg Wat betaalt u? mca.nl Inhoudsopgave Vergoedingen 3 Ziekenhuiszorg kan voor u financiële gevolgen hebben! 3 Meeste zorg wordt vergoed 4 Eigen risico 4 Bent u aanvullend verzekerd? 5 Als er

Nadere informatie

Vragen over de overgang?

Vragen over de overgang? Vragen over de overgang? Kom naar het menopauzespreekuur Gynaecologie Bezoek het menopauzespreekuur Veel vrouwen tussen de 40 en 60 jaar hebben klachten tijdens de overgang (menopauze). In het BovenIJ

Nadere informatie

Model verzuimprotocol

Model verzuimprotocol Model verzuimprotocol 1 Toelichting op Model verzuimprotocol In een verzuimprotocol leggen werkgever en werknemer de spelregels vast die gelden voor de interactie tussen de zieke werknemer en de werkgever.

Nadere informatie

Elektronisch patiëntendossier Zoetermeer - Benthuizen

Elektronisch patiëntendossier Zoetermeer - Benthuizen Elektronisch patiëntendossier Zoetermeer - Benthuizen Informatiefolder voor patiënten Uitgave: Stichting Georganiseerde eerstelijnszorg Zoetermeer Versie: oktober 2012 Deze folder wordt u ter beschikking

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST. 2. [naam DGA], geboren op [datum], wonende aan de [adres] te ([postcode]) [plaats], hierna te noemen: "werknemer";

ARBEIDSOVEREENKOMST. 2. [naam DGA], geboren op [datum], wonende aan de [adres] te ([postcode]) [plaats], hierna te noemen: werknemer; ARBEIDSOVEREENKOMST Ondergetekenden: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [naam] Holding BV, statutair gevestigd te [plaats] en kantoorhoudende aan de [adres] te ([postcode]) [plaats],

Nadere informatie

Voorkomen, verzekeren en werken aan uw terugkeer. Wat kan Generali voor u betekenen?

Voorkomen, verzekeren en werken aan uw terugkeer. Wat kan Generali voor u betekenen? Voorkomen, verzekeren en werken aan uw terugkeer Wat kan Generali voor u betekenen? I n h o u ds o p g av e Arbeidsgeschikt of arbeidsongeschikt? 3 2 Hoe voorkomt u arbeidsongeschiktheid? 4 U raakt toch

Nadere informatie

Schade-aangifte Annuleringsverzekering

Schade-aangifte Annuleringsverzekering Belangrijk Het is beslist noodzakelijk, dat het formulier VOLLEDIG en zo nauwkeurig mogelijk wordt ingevuld. St onderstaande exemplaren altijd direct mee: De originele polis. Indien deze niet apart werd

Nadere informatie

Vrijwillige voortzetting binnen dienstverband

Vrijwillige voortzetting binnen dienstverband Aanvraag voor offerte Vrijwillige voortzetting binnen dienstverband Waarom dit formulier? U gaat (tijdelijk) minder werken, minder verdienen of u gaat met onbetaald verlof. Daardoor bouwt u (tijdelijk)

Nadere informatie

Centrum Bijzondere Tandheelkunde CBT

Centrum Bijzondere Tandheelkunde CBT Centrum Bijzondere Tandheelkunde CBT H15.013-00 Inleiding In overleg met uw behandelend (tand-)arts bent u, uw kind of een familielid, verwezen naar het Centrum Bijzondere Tandheelkunde (CBT) van het HagaZiekenhuis,

Nadere informatie

Informatie over schadeprocedure arbeidsongeschiktheid Werknemers/Zelfstandigen

Informatie over schadeprocedure arbeidsongeschiktheid Werknemers/Zelfstandigen Informatie over schadeprocedure arbeidsongeschiktheid U heeft bij ons een aanvraag tot uitkering ingediend op uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dat noemen wij een schadeaangifte of claim. Uw schadeaangifte

Nadere informatie

Apotheek Diaconessenhuis Leiden

Apotheek Diaconessenhuis Leiden Apotheek Diaconessenhuis Leiden Inleiding is een openbare apotheek die is gevestigd in de centrale hal van het ziekenhuis. Bezoekers, omwonenden, medewerkers en patiënten kunnen hier terecht voor hun medicijnen.

Nadere informatie

Dubbel U - Verzuimreglement

Dubbel U - Verzuimreglement Dubbel U - Verzuimreglement Inleiding In dit verzuimprotocol zijn de regels vastgelegd die gelden voor werknemers van Dubbel U die de werkzaamheden niet kunnen verrichten in verband met ziekte (hierna

Nadere informatie

Gegevens over uw ziekte, behandeling en verpleging worden opgenomen in dossiers, voor zover dit noodzakelijk is voor een goede hulpverlening.

Gegevens over uw ziekte, behandeling en verpleging worden opgenomen in dossiers, voor zover dit noodzakelijk is voor een goede hulpverlening. 26--2017 454 Uw medisch dossier Gegevens over uw ziekte, behandeling en verpleging worden opgenomen in dossiers, voor zover dit noodzakelijk is voor een goede hulpverlening. Inzage in uw dossier Als u

Nadere informatie

Ziekenhuiszorg: wat betaalt u?

Ziekenhuiszorg: wat betaalt u? Ziekenhuiszorg: wat betaalt u? Gaat u binnenkort naar het ziekenhuis? Of bent u al patiënt? In deze folder vindt u informatie over het betalen van ziekenhuiszorg Inhoudsopgave 1 Informeer vóór behandeling...

Nadere informatie

Meldingsformulier. Als u aanspraak maakt op de dekking ernstige aandoeningen hebben wij geen extra informatie

Meldingsformulier. Als u aanspraak maakt op de dekking ernstige aandoeningen hebben wij geen extra informatie Meldingsformulier Aangeven op welke dekking u aanspraak maakt: Arbeidsongeschiktheid Ziekenhuisdaggeld Ernstige aandoeningen Blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval Belangrijke informatie: Voor

Nadere informatie

Fondsdocumenten SNPF. Uitvoeringsprotocol Arbeidsongeschiktheidspensioen

Fondsdocumenten SNPF. Uitvoeringsprotocol Arbeidsongeschiktheidspensioen Fondsdocumenten SNPF Arbeidsongeschiktheidspensioen UITVOERINGSPROTOCOL Arbeidsongeschiktheidspensioen SNPF uitgevoerd door De Amersfoortse Op basis van artikel 10 lid 8 van het pensioenreglement 2014:

Nadere informatie

De Vrouwenopvang. MS/DS/FA/JJ/09u.002285. Geachte mevrouw, geachte heer,

De Vrouwenopvang. MS/DS/FA/JJ/09u.002285. Geachte mevrouw, geachte heer, Antwoordnummer 10275, 2280 WB Rijswijk Centraal Orgaan opvang asielzoekers Uitvoeringsorganisatie Rvb De Vrouwenopvang telefoon (0800) 020 10 51 fax (070) 37 27 686 postadres antwoordnummer 10275 2280

Nadere informatie

In deze folder vindt u alle informatie over de kosten van uw zorg in het ziekenhuis.

In deze folder vindt u alle informatie over de kosten van uw zorg in het ziekenhuis. KOSTEN EN VERGOEDING ZIEKENHUISZORG 2016 1 In deze folder vindt u alle informatie over de kosten van uw zorg in het ziekenhuis. Verplicht eigen risico Iedereen die in Nederland woont of werkt, is wettelijk

Nadere informatie

KMS. Reglement klacht-bezwaar-beroep

KMS. Reglement klacht-bezwaar-beroep Pagina 1 van 6 TÜV Rheinland Nederland B.V. Inhoudsopgave 1 Algemene bepalingen 2 Definities en afkortingen 3.1 Werkwijze afhandelen klacht 3.2 Werkwijze afhandelen bezwaar 3.3 Werkwijze afhandelen beroep

Nadere informatie

Langdurig arbeidsongeschikt. VOP0034_arbeidsongeschikt-2.indd 1 18-01-10 10:36

Langdurig arbeidsongeschikt. VOP0034_arbeidsongeschikt-2.indd 1 18-01-10 10:36 Langdurig arbeidsongeschikt VOP0034_arbeidsongeschikt-2.indd 1 18-01-10 10:36 1 Inleiding Arbeidsongeschikt worden is iets waar niemand graag aan denkt. Toch is het goed af en toe na te denken over wat

Nadere informatie

WIA verzekering Individueel Overheid & Onderwijs

WIA verzekering Individueel Overheid & Onderwijs WIA verzekering Individueel Overheid & Onderwijs Waar is deze verzekering voor? Wat is WIA? In deze brochure leggen wij uit voor wie en waarvoor deze verzekering is, welke dekkingen u kunt sluiten, welke

Nadere informatie

Spoedeisende hulp: Hoe wij werken en waarom u soms moet wachten

Spoedeisende hulp: Hoe wij werken en waarom u soms moet wachten Spoedeisende hulp: Hoe wij werken en waarom u soms moet wachten De afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) biedt 24 uur per dag medische en verpleegkundige hulp bij situaties met een spoedeisend karakter. In

Nadere informatie

Bescherming bij verlof en werkloosheid of tijdens ziekte

Bescherming bij verlof en werkloosheid of tijdens ziekte Aanvraagformulier Bescherming bij verlof en werkloosheid of tijdens ziekte Bent u met onbetaald verlof of wordt u ontslagen? Dan bouwt u geen pensioen meer op. Bent u gedeeltelijk met onbetaald verlof

Nadere informatie

Verzuimprotocol Marnic uitzendbureau BV

Verzuimprotocol Marnic uitzendbureau BV Verzuimprotocol Marnic uitzendbureau BV Waar mensen werken, worden ook mensen arbeidsongeschikt. Om het ziekteverzuim zo goed mogelijk in de hand te kunnen houden, hanteert Marnic uitzendbureau BV (Marnic)

Nadere informatie

BIJLAGE 7 GEDRAGSREGELS BIJ ARBEIDSONGESCHIKTHEID

BIJLAGE 7 GEDRAGSREGELS BIJ ARBEIDSONGESCHIKTHEID BIJLAGE 7 GEDRAGSREGELS BIJ ARBEIDSONGESCHIKTHEID Ingevolge de Wet Uitbreiding Loondoorbetalingsverplichting bij Ziekte (WULBZ) behoudt de werknemer voor een tijdvak van tweeënvijftig weken recht op 70%

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor een kopie (van een deel) van uw medisch dossier

Aanvraagformulier voor een kopie (van een deel) van uw medisch dossier Aanvraagformulier voor een kopie (van een deel) van uw medisch dossier Let op: lees eerst de toelichting behorend bij dit formulier (zie pagina 3 t/m 5) Als patiënt kunt u een kopie van (een deel van)

Nadere informatie

Polikliniek Reumatologie

Polikliniek Reumatologie Patiënteninformatie Polikliniek Reumatologie Informatie over uw onderzoek op de polikliniek Reumatologie 1234567890-terTER_ Inhoudsopgave Pagina Reumatologie 4 Op de polikliniek Reumatologie 5 Waar moet

Nadere informatie

Klachtenprocedure CFK

Klachtenprocedure CFK Klachtenprocedure CFK AUGUSTUS 2014 1 Algemeen Artikel 1 In deze procedure wordt verstaan onder: a. CFK: Stichting Contractspelersfonds KNVB; b. Klacht: iedere (schriftelijke) melding aan CFK van een cliënt

Nadere informatie

verzoek om vrijstelling schoolbezoek

verzoek om vrijstelling schoolbezoek verzoek om vrijstelling schoolbezoek Regionaal Bureau Leerplicht Zuid-Holland Noord Schuttersveld 9 2316 XG Leiden Telefoon: 071 523 90 00 Vrijstelling van schoolbezoek kan op grond van artikel 11 van

Nadere informatie

Na uw ziekenhuisopname weer naar huis checklist voor patiënten die het ziekenhuis gaan verlaten na een opname

Na uw ziekenhuisopname weer naar huis checklist voor patiënten die het ziekenhuis gaan verlaten na een opname Na uw ziekenhuisopname weer naar huis checklist voor patiënten die het ziekenhuis gaan verlaten na een opname Na uw ziekenhuisopname weer naar huis checklist voor patiënten die het ziekenhuis gaan verlaten

Nadere informatie

Hoe vraag ik een WIA-uitkering aan?

Hoe vraag ik een WIA-uitkering aan? uwv.nl werk.nl Hoe vraag ik een WIA-uitkering aan? Wat u moet weten als u al enige tijd ziek bent Wilt u meer informatie? Meer informatie vindt u op uwv.nl. Wilt u daarna nog meer weten over uw uitkering?

Nadere informatie

Schade-aangifte Annuleringsverzekering

Schade-aangifte Annuleringsverzekering Schade-aangifte Annuleringsverzekering Belangrijk Het is beslist noodzakelijk, dat het formulier VOLLEDIG en zo nauwkeurig mogelijk wordt ingevuld. St onderstaande exemplaren altijd direct mee: De originele

Nadere informatie

Ik ben ziek Wat nu? Informatiebrochure voor werknemers November 2007

Ik ben ziek Wat nu? Informatiebrochure voor werknemers November 2007 Ik ben ziek Wat nu? Informatiebrochure voor werknemers November 2007 Inhoudsopgave Inleiding... 3 De Wet Verbetering Poortwachter (WVP).. 4 Contact met de arbodienst 4 Opstellen Plan van Aanpak 5 Uitvoeren

Nadere informatie

Neurologie. Hoofdpijnpolikliniek. Slingeland Ziekenhuis

Neurologie. Hoofdpijnpolikliniek. Slingeland Ziekenhuis Neurologie Hoofdpijnpolikliniek i Patiënteninformatie Slingeland Ziekenhuis Algemeen U bent verwezen naar de Hoofdpijnpolikliniek van het Slingeland Ziekenhuis. De Hoofdpijnpolikliniek is bedoeld voor

Nadere informatie

Model voor verzuimprotocol

Model voor verzuimprotocol Model voor verzuimprotocol Toelichting In een verzuimprotocol leggen werkgever en werknemer de spelregels vast die gelden voor de interactie tussen de zieke werknemer en de werkgever. Deze spelregels zijn

Nadere informatie

Uw persoonsgegevens en uw privacy

Uw persoonsgegevens en uw privacy Uw persoonsgegevens en uw privacy Uw gegevens in veilige handen Algemeen De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) beschermt uw privacy en uw persoonsgegevens. Deze wet verplicht organisaties die met persoonsgegevens

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2017 No. 6 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 16 de januari 2017 tot aanpassing van de dagloongrenzen voor 2016, genoemd in de Landsverordening

Nadere informatie

Schadeaangifteformulier ernstige ziekte TAF Ernstige ziekte en Ongeval Polis

Schadeaangifteformulier ernstige ziekte TAF Ernstige ziekte en Ongeval Polis Belangrijke aandachtspunten voor een snelle afhandeling van uw claim: zorgt u ervoor dat dit formulier volledig is ingevuld en ondertekend. stuur (dokters)verklaringen, aktes en andere bewijsstukken direct

Nadere informatie

Melding van Arbeidsongeschiktheid zelfstandigen

Melding van Arbeidsongeschiktheid zelfstandigen Melding van Arbeidsongeschiktheid zelfstandigen Let op: Niet volledig invullen van dit formulier kan vertraging in de behandeling van uw schademelding tot gevolg hebben. Â 1. gegevens aanvrager/verzekeringnemer

Nadere informatie

TAF Maandlastbeschermer

TAF Maandlastbeschermer TAF Maandlastbeschermer Woning, baan en inkomen zijn helemaal naar uw wens. Maar u leest of ziet ook dagelijks dat dit snel kan veranderen. Een ongeluk of ziekte: het kan ook ú overkomen. Hoe moet het

Nadere informatie

ANW- Hiaat Reglement 2015. De Stichting Kuwait Petroleum Pensioenfonds Nederland

ANW- Hiaat Reglement 2015. De Stichting Kuwait Petroleum Pensioenfonds Nederland ANW- Hiaat Reglement 2015 De Stichting Kuwait Petroleum Pensioenfonds Nederland Inhoudsopgave Artikel 1. Algemene bepalingen... 3 Artikel 2. Deelnemers... 5 Artikel 3. ANW-Hiaat... 5 Artikel 4. Einde van

Nadere informatie

Burgerinitiatief. Hoe krijgt u uw burgerinitiatief op de raadsagenda?

Burgerinitiatief. Hoe krijgt u uw burgerinitiatief op de raadsagenda? Burgerinitiatief Heeft u een concreet idee of plan? En wilt u hier serieus werk van maken? Denk dan eens aan het indienen van een burgerinitiatief bij uw gemeenteraad. Burgerinitiatief Heeft u wel eens

Nadere informatie