Eerlijk beheer op basis van transparante samenwerking.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eerlijk beheer op basis van transparante samenwerking."

Transcriptie

1 Eerlijk beheer op basis van transparante samenwerking.

2 Gooi & Eemland VvE beheer en advies is een allround professionele dienstverlener voor Verenigingen van Eigenaren en bezitters van vastgoed. Vanuit Soest bedienen wij de regio welke onze naam al weggeeft. Wij kunnen alles bieden wat u van een professioneel beheerder mag verwachten, maar wij doen het net even anders! Doordat wij de belangen van onze opdrachtgevers centraal stellen en denken in slimme oplossingen creëren wij value for money, ofwel Waar voor uw geld!. Geen grootspraak en wollige verhalen, maar eerlijke en transparante samenwerking op een vriendelijke en doortastende manier. Dat is onze grondhouding en werkwijze. om bewoners en eigenaren van gesplitst vastgoed optimaal gebruik te laten maken van hun eigendom tegen zo laag mogelijke kosten. Wij ondersteunen en ontzorgen VvE s en gebouweigenaren bij het beheren van hun gebouw en alles wat daarbij komt kijken. Wij streven na dit te doen op een effectieve, slimme en efficiënte manier zodat wij kosten kunnen besparen voor onze opdrachtgevers en snel kunnen schakelen met korte lijnen. dat u baas bent en dient te zijn over uw gebouw; dat beheer maatwerk is en geen standaard pakket; maak gebruik van de aanwezige kennis en vaardigheden; centraal wat moet, decentraal wat kan; een opdrachtgever moet ook bij ons passen; hou het simpel, dat bespaart tijd en geld!

3 een afspiegeling van onze denk- en werkwijze en vormenn het fundament van onze identiteit. Wat vinden wij belangrijk, en waar kunnen wij het verschil maken?? ven na onze eigen bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk in te richten zodat wee onze opdrachtgevers tegen aantrekkelijke tarieven van dienst kunnen zijn; ze opdrachtgevers bekijken wij ook graag slimme oplossingen en mogelijkheden om kosten te drukken. Wij strev Voor onz N G G Nooit ver weg, goede bereikbaarheb eid, snelle opvolging; o Geen ingewikkelde procedures; p Gemotiveerd, vriendelijk en informeel. Op een eerlijke en integere manier zaken doen; Een transparante en verantwoorde prijsvorming; Onafhankelijk, geen zakelijke banden met bouw- en onderhoudsbedrijven of andere contractpartijen. Dienstverlening op behoeften van de d klant afstemmen; Luisteren, inleven en meedenken met opdrachtgevo vers; Woongenot en comfort van opdrachtgevers centraal.! Goed onderhouden en waardevast vastgoed; Slim, resultaatgericht en duurzaam onderhoud; Onderhoud uitvoeren omdat het moet, niet omdat het h gepland d staat; Professioneel technisch advies en projectmanagement.

4 is compact en wordt zo efficiënt mogelijk geleid om kosten laag te houden en onze opdrachtgevers hiervan mee te laten profiteren. Wij zijn een familiebedrijf wat al bijna 25 jaar staat als een huis. Gooi & Eemland VvE beheer en advies heeft alle kwaliteiten in huis om professioneel VvE beheer te bieden op financieel, administratief, bestuurlijk, juridisch en technisch gebied. Wij werken samen met onze opdrachtgevers aan een langetermijnrelatie en leveren maatwerk afgestemd op de behoeftes van de VvE. Persoonlijk, betrokken en bereikbaar dat is hoe wij onze opdrachtgevers van dienst zijn. Ons kantoor is gevestigd in Soest, hiervandaan bedienen wij VvE's in onze regio binnen een straal van c.a. maximaal 30 kilometer. Open en eerlijk is een van onze kernwaarden en wij hechten veel waarde aan een inzichtelijke en verantwoorde prijsvorming. Dat houdt in dat wij exact vertellen wat wij doen voor onze vergoeding, en ook wat we niet doen. Duidelijke afspraken over verantwoordelijkheden van zowel beheerder als eigenaar/bestuur. Wij ontvangen enkel en alleen betalingen van onze opdrachtgevers, en in geen geval van leveranciers of andere externe partijen. Wij geloven niet in standaardpakketten en stemmen onze dienstverlening af op uw behoeften, u betaalt dus enkel en alleen voor de diensten die u gebruikt.

5 is maatwerk en afhankelijk van de situatie en de behoeften de VvE of vastgoedeigenaar. Bij een nieuw op te starten VvE komen andere dingen kijken als een bestaande VvE overnemen. Daarnaast is er een verschil tussen nieuwbouw en bestaande bouw en heeft een VvE van bijvoorbeeld 50 appartementen andere behoeften dan een VvE bestaande uit een winkel met een bovenwoning. Wij stemmen het beheer geheel af op de wensen en behoeftes van onze opdrachtgever. Een standaardpakket is er niet. Een aantal activiteiten die aan bod kunnen komen bij het in beheer nemen zijn: Beheervoorstel opstellen op basis behoeften opdrachtgever; Controleren van alle verenigingsstukken; Inschrijving bij de Kamer van Koophandel; Inrichten van de administratie; Technische opname, onderhoudsplan; hebben de behoefte om deze samenwerking eens kritisch onder de loep te nemen, dat kan! Dit doen wij in een gratis en vrijblijvend persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren wij de kenmerken en behoeftes van de VvE en bespreken hoe de huidige samenwerking is ingericht. Aan de hand van hiervan kunnen wij een goed advies formuleren afgestemd op uw behoeften en situatie. Luisteren, inleven en meedenken; dat is klantgerichtheid! naar Gooi & Eemland wanneer de conclusie is dat dit de beste oplossing is in het belang van de vereniging. Weet dat u te allen tijde uw bestaande overeenkomst kunt opzeggen. We kunnen u rompslomp en confrontatie besparen en de overstap kosteloos geheel uit handen nemen.

6 bestaat uit activiteiten die essentieel zijn voor een gezonde huishouding! En het is ook belangrijk dat u inzicht heeft - en blijft houden - in deze zaken. Het is wel zo dat deze zaken veel tijd in beslag kunnen nemen en ook specifieke kennis en vaardigheden vereisen. Wij kunnen u dan ook veel werk uit handen nemen op administratief en financieel gebied. Een aantal van onze activiteiten op het gebied administratief beheer: Bijhouden van ledenadministratie; Beheer en advies verzekeringen; Factuurbehandeling en betalingen; Opstellen eindafrekeningen; Correspondentie notarissen. Een financieel gezonde vereniging van eigenaren, daar heeft u belang bij, dat is wat u wilt. Zorgen voor voldoende middelen voor lopende verplichtingen en wordt er voldoende gereserveerd voor onderhoud of zelfs renovatie of verbetering? Maar ook financieel advies, meedenken over besparen en investeren. Een aantal van onze activiteiten op het gebied financieel beheer: Voeren algehele financiële administratie; Incasseren en administreren servicekosten; Signaleren, administreren en opvolgen van betalingsachterstanden; Administreren van de bankrekeningen ten name van de vereniging; Het jaarlijks opstellen van het jaarverslag; Het jaarlijks opstellen van begroting, balans en exploitatierekening; Samenwerking met kascontrole commissie en verklaren van kosten/baten; Tijdig overschrijven van overschotten liquide middelen naar spaardeposito; Het archiveren van alle financiële zaken; Voeren van correspondentie met betrekking tot de financiën; Advies erfpachtdienstbaarheden, voorschotten stookkosten en servicekosten.

7 kan veel tijd van vergen die mogelijk niet of in mindere mate beschikbaar is binnen de vereniging van eigenaren. Wij bieden daarom ondersteuning op dit gebied. Een aantal van onze activiteiten op het gebied van secretarieel en juridisch beheer: Opstellen en wijzigen van splitsingsaktes of huishoudelijk reglementen; Het adviseren van het bestuur bij naleving van de reglementen; Juridisch advies beschikbaar stellen, indien noodzakelijk extern; Toezicht houden op correcte besluitvorming tijdens de ALV; Ondersteuning van bestuur bij het uitvoeren van de besluiten van de ALV; Corresponderen met bewoners namens het bestuur; Adviesfunctie voor het bestuur en de individuele bewoners; Voorbereiden en versturen van de stukken van de ALV; Bijwonen bestuursvergaderingen; Notuleren van algemene ledenvergadering; De invulling van juridische en bestuurlijke ondersteuning hangt met name af van hoeveel het betreffende bestuur zelf bereid is te doen. Samenwerking op maat!

8 daar hebben wij een uitgesproken mening over! Goed georganiseerd technisch beheer is een passie van ons. Niet van achter een bureau vandaan, maar er echt mee bezig zijn. Daarnaast zoeken we graag de samenwerking met eventueel aanwezige kennis en vaardigheden binnen de VvE wanneer aanwezig. Waarom een loodgieter laten komen als je er een binnen de vereniging hebt? Onze aanpak is onder andere.. Onderhoud in belang van het gebouw, niet in belang van beheerder; Controle op, en beoordeling van, kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden; Offerteaanvraag op basis van plan van eisen en vergelijk op basis van gelijke uitgangspunten; Vergoeding op basis van uren en inspanning, niet een percentage van de aanneemsom; Onze mogelijkheden zijn onbeperkt.. en de invulling wordt afgestemd op de wensen van opdrachtgevers en ook de kenmerken van het gebouw spelen hier een grote rol. DAGELIJKS BEHEER Samenwerking met mogelijke huismeester; Selecteren van aannemers en contractpartijen; Aannemen en beoordelen van storingsmeldingen; Bereikbaar houden van een 24/7 dienst; Opdracht geven tot uitvoeren van kleine reparaties; Direct uit laten voeren van spoedeisende reparaties; Correspondentie met aannemers; Advisering met betrekking tot het dagelijks onderhoud; Facilitair beheer (schoonmaak, groenonderhoud, e.d.); Structureel overleg met het bestuur/ de technische commissie over grotere reparaties dan wel terugkerende storingen;

9 PLANMATIG BEHEER Lange termijn strategie gewenste gebouwkwaliteit; Bepalen van gewenste onderhoudsniveau en mogelijke verbeteringen; Bedenken van slimme oplossingen en combineren van werkzaamheden; Verrichten van technische inspecties en uitbrengen van adviezen; Opstellen van (Duurzaam) Meerjarenonderhoudsplan; Actueel houden van Meerjarenonderhoudsplan; Afsluiten van prestatieovereenkomsten (resultaatgericht vastgoedonderhoud); Overleg met bestuur/ de technische commissie over opties, scenario s en te maken keuzes; PROJECT BEHEER Laten uitvoeren van planmatig onderhouds-, renovatie-, verbouwwerkzaamheden en gebouwaanpassingen; Aanvragen van offertes op basis van goede uitgangspunten; Beoordelen en vergelijken van offertes; Onderhandelen en aanbesteden; Uit (laten) voeren van overeengekomen werkzaamheden; Begeleiding en toezicht op uitvoering van uitgevoerde werkzaamheden; Bewaking van conformiteit, voortgang en meer- minder werk; Controleren van ontvangen nota s; Toezicht op oplevering, onderhoudstermijn en garantiebepalingen; Bespreken van de werkzaamheden met het bestuur en/of de technische commissie.

10 Neem gerust contact met ons op! Gooi & Eemland VvE Beheer en Advies Koninginnelaan 16 A 3762 DE SOEST (T) (E) info@gooieemland-vvebeheer.nl (W)

Betaalbaar beheer op basis van transparante samenwerking.

Betaalbaar beheer op basis van transparante samenwerking. Betaalbaar beheer op basis van transparante samenwerking. Gooi & Eemland VvE beheer en advies is een allround professionele dienstverlener voor Verenigingen van Eigenaren en bezitters van vastgoed. Vanuit

Nadere informatie

Administratie, Belastingen en V.v.E. Beheer. Verenigingen van Eigenaren

Administratie, Belastingen en V.v.E. Beheer. Verenigingen van Eigenaren CACHCA Administratie, Belastingen en V.v.E. Beheer Verenigingen van Eigenaren EVEN VOORSTELLEN.. CACHCA VvE beheer is een allround professionele dienstverlener voor Verenigingen van Eigenaren en bezitters

Nadere informatie

Dienstenpakket De Rendant

Dienstenpakket De Rendant Dienstenpakket De Rendant A. Administratie en Financiën 1. Het uitvoeren van het administratief beheer, naar beste weten en kunnen en met inachtneming van de belangen van de vereniging. Ledenbestand en

Nadere informatie

Wij bouwen graag met u aan. Visie & Strategie Advies & Realisatie Management& Beheer Slim & Duurzaam Lokaal & Samen

Wij bouwen graag met u aan. Visie & Strategie Advies & Realisatie Management& Beheer Slim & Duurzaam Lokaal & Samen Wij bouwen graag met u aan Visie & Strategie Advies & Realisatie Management& Beheer Slim & Duurzaam Lokaal & Samen Uw Vereniging van Eigenaren goed verzorgd de toekomst in Goed VvE beheer is van groot

Nadere informatie

Vastgoed Beheer Twente levert maatwerk

Vastgoed Beheer Twente levert maatwerk levert maatwerk www.vastgoedbeheertwente.nl Wat doet is de partij voor het beheren van uw. Met meer dan 10 jaar ervaring heeft hét specialisme in huis om het beheer optimaal en professioneel toe te passen.

Nadere informatie

WAT U VAN ONS MAG VERWACHTEN

WAT U VAN ONS MAG VERWACHTEN WAT U VAN ONS MAG VERWACHTEN Partner voor Verenigingen van Eigenaren Zoekt u ondersteuning bij de organisatie van uw VvE en het onderhoud van uw pand? Wij zijn een onafhankelijke en professionele partner

Nadere informatie

DIENSTEN EN BEVOEGDHEDEN MANAGER VVE

DIENSTEN EN BEVOEGDHEDEN MANAGER VVE I. Standaarddiensten en -bevoegdheden De standaarddiensten en -bevoegdheden omvatten het volgende: A. Technische diensten a) Het behandelen van alle aangelegenheden die verband houden met het zogenaamde

Nadere informatie

Standaard dienstenpakket besturen van Vereniging van Eigenaars (VvE)

Standaard dienstenpakket besturen van Vereniging van Eigenaars (VvE) Standaard dienstenpakket besturen van Vereniging van Eigenaars (VvE) Module 0: Opstarten/overnemen VVE Deze module bestaat uit twee onderdelen. 0.1 opstarten van een VvE Het opstellen van een huishoudelijk

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaren. Vastgoeddiensten in vertrouwde handen. mijn-thuis.nl

Vereniging van Eigenaren. Vastgoeddiensten in vertrouwde handen. mijn-thuis.nl Vereniging van Eigenaren in vertrouwde handen thuis ondersteunt op alle niveaus en neemt initiatief Vereniging van Eigenaren in vertrouwde handen thuis is specialist op het gebied van beheer van vastgoed.

Nadere informatie

Deze module is het meest geschikt voor nieuwbouw waarbij de VvE een actief bestuur heeft welke zelf alle technische zaken regelt.

Deze module is het meest geschikt voor nieuwbouw waarbij de VvE een actief bestuur heeft welke zelf alle technische zaken regelt. VvE Beheer Module Meerjarenonderhoudsplan met begroting. Deze module is het meest geschikt voor nieuwbouw waarbij de VvE een actief bestuur heeft welke zelf alle technische zaken regelt.. Een uitgebreid

Nadere informatie

Welkom bij VvE Beheer Den Haag. Waar staat VvE Beheer Den Haag voor? Beheer op maat, de visie van VvE Beheer Den Haag

Welkom bij VvE Beheer Den Haag. Waar staat VvE Beheer Den Haag voor? Beheer op maat, de visie van VvE Beheer Den Haag Welkom bij VvE Beheer Den Haag Allereerst danken wij u voor uw interesse in VvE Beheer Den Haag. Goed beheer van een vereniging van eigenaren begint volgens ons bij u, de bewoner. Dat dit een hele opgave

Nadere informatie

Uw aanspreekpunt! Welkom bij VvE Compleet! De kleine VvE. Beheer van de kleine VvE: de opties

Uw aanspreekpunt! Welkom bij VvE Compleet! De kleine VvE. Beheer van de kleine VvE: de opties Welkom bij VvE Compleet! Allereerst danken wij u voor uw interesse in VvE Compleet. Goed beheer van een vereniging van eigenaren begint volgens ons bij u, de eigenaar-bewoner. Dat dit een hele opgave is,

Nadere informatie

Alles op een rijtje WAT DOET JOUW BEHEERDER?

Alles op een rijtje WAT DOET JOUW BEHEERDER? Alles op een rijtje WAT DOET JOUW BEHEERDER? Je bent huiseigenaar en klant bij Woonstad Rotterdam VvE-Beheer. Iedere maand betaal je voor het beheer van de Vereniging van Eigenaren, de exploitatie en onderhoud

Nadere informatie

Vakwerk Onderhoud is behoud

Vakwerk Onderhoud is behoud Vakwerk Onderhoud is behoud jorritsmabouw.nl Sinds 1880 de bouw meester Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. De historie van ons bedrijf gaat terug tot 1880,

Nadere informatie

VvE-beheer. Functioneel beheer. 31 mei 2013. Versie: 1.0. E : info@elckerlycweg.nl

VvE-beheer. Functioneel beheer. 31 mei 2013. Versie: 1.0. E : info@elckerlycweg.nl VvE-beheer Functioneel beheer 31 mei 2013 Versie: 1.0 E : info@elckerlycweg.nl 1 Administratief en financieel beheer 1.1 Register Bijhouden van de benodigde gegevens van/voor alle leden van de VvE. 1.2

Nadere informatie

VvE-beheer, wat houdt het in?

VvE-beheer, wat houdt het in? VvE-beheer, wat houdt het in? Informatie over wat een VvE is en met zich mee brengt, en de diensten waarmee Bremavo VvE-beheer u kan helpen. Definitie. VvE staat voor Vereniging van Eigenaars, en is eigenlijk

Nadere informatie

n2beheer-vve Handboek VvE beheer Hogewoerd 150 2311 HV Leiden T (071) 513 65 11 info@n2bouwadvies.nl www.n2bouwadvies.nl

n2beheer-vve Handboek VvE beheer Hogewoerd 150 2311 HV Leiden T (071) 513 65 11 info@n2bouwadvies.nl www.n2bouwadvies.nl n2beheer-vve Handboek VvE beheer Hogewoerd 150 2311 HV Leiden T (071) 513 65 11 info@n2bouwadvies.nl www.n2bouwadvies.nl ❶ Inhoud 1. Inhoud blz. 1 2. Introductie blz. 2 3. Pakketten en diensten blz. 3

Nadere informatie

TAAKOMSCHRIJVING / TOELICHTING BEHEERTAKEN V.v.E.

TAAKOMSCHRIJVING / TOELICHTING BEHEERTAKEN V.v.E. TAAKOMSCHRIJVING / TOELICHTING BEHEERTAKEN V.v.E. A. Financieel beheer Exploitatiebegroting Jaarlijks actualiseren van de exploitatiebegroting aan de hand van facturen van het voorafgaande jaar verhoogd

Nadere informatie

FULL-SERVICE VVE BEHEER

FULL-SERVICE VVE BEHEER FULL-SERVICE VVE BEHEER Ondersteuning projectontwikkelaar Bestuursondersteuning Administratief beheer Financieeladministratief beheer Technisch beheer en onderhoud Calamiteiten, meldingen en klachten AANVANG

Nadere informatie

Gedragscode. Branchevereniging VvE Beheerders

Gedragscode. Branchevereniging VvE Beheerders Gedragscode Branchevereniging VvE Beheerders Inhoud 1. Inleiding... 3 2. BVVB Gedragscode 2.1 Communicatie. 3 2.1.1 Informatie.. 3 2.1.2 Geheimhouding 3 2.1.3 Acquisitie.. 3 2.1.4 BVVB. 4 2.2 Betrouwbaarheid

Nadere informatie

Meerjarenonderhoudsplanning. VvE Beheer

Meerjarenonderhoudsplanning. VvE Beheer Bouwkundig Onderzoek & Advies Projectbegeleiding Meerjarenonderhoudsplanning VvE Beheer Inhoud Wie zijn wij? Wie zijn wij?... Organisatie & werkgebied... 1 2 Zoekt u een beheerder voor uw vereniging van

Nadere informatie

Uw aanspreekpunt! Welkom bij VvE Compleet! De kleine VvE. Beheer van de kleine VvE: de opties

Uw aanspreekpunt! Welkom bij VvE Compleet! De kleine VvE. Beheer van de kleine VvE: de opties Welkom bij VvE Compleet! Allereerst danken wij u voor uw interesse in VvE Compleet. Goed beheer van een vereniging van eigenaren begint volgens ons bij u, de eigenaar-bewoner. Dat dit een hele opgave is,

Nadere informatie

j o r r i t s m a b o u w. n l

j o r r i t s m a b o u w. n l jorritsmabouw.nl Sinds 1880 de bouw meester Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. De historie van ons bedrijf gaat terug tot 1880, toen Johannes Jorritsma zijn

Nadere informatie

V EEN BREED P MV OOR ALLE V GM V ORMEN V AKKET DIENSTEN V AN GESPLITST ONROEREND GOED E MANA GEMENT

V EEN BREED P MV OOR ALLE V GM V ORMEN V AKKET DIENSTEN V AN GESPLITST ONROEREND GOED E MANA GEMENT MVGM VVE MANAGEMENT EEN BREED PAKKET DIENSTEN VOOR ALLE VORMEN VAN GESPLITST ONROEREND GOED MVGM VVE MANAGEMENT Eindelijk hebben we het meerjaren onderhoudsplan en het beheer van het verplichte reservefonds

Nadere informatie

Model Beheerderovereenkomst Vereniging van Eigenaars

Model Beheerderovereenkomst Vereniging van Eigenaars 2010 Model Beheerderovereenkomst Vereniging van Eigenaars Inhoudsopgave Overeenkomst tussen partijen. Artikel 1. De Overeenkomst. 1.1. Duur van de overeenkomst. 1.2. Opzegtermijn. 1.3. Schorsing & ontslag

Nadere informatie

Algemene informatie over de 9HUHQLJLQJYDQ(LJHQDUHQ

Algemene informatie over de 9HUHQLJLQJYDQ(LJHQDUHQ Algemene informatie over de 9HUHQLJLQJYDQ(LJHQDUHQ VERENIGING VAN EIGENAARS Bij de aankoop van een appartement koopt u in feite een appartementsrecht. Dit geeft u eigenlijk het exclusieve gebruiksrecht

Nadere informatie

Technisch projectmedewerker

Technisch projectmedewerker Technisch projectmedewerker Doel Bijdragen aan de uitvoering van projecten vanuit de eigen discipline, uitgaande van een projectplan en onder verantwoordelijkheid van een Projectmanager/ -leider, zodanig

Nadere informatie

Welkom bij WOONSTAD ROTTERDAM VVE BEHEER

Welkom bij WOONSTAD ROTTERDAM VVE BEHEER Welkom bij WOONSTAD ROTTERDAM VVE BEHEER Inhoud Wat doet een VvE?... 4 Waarom moet je lid zijn van een VvE?... 4 Hoe werkt een VvE?... 5 Splitsingsakte en splitsingstekening... 7 Stemmen... 8 VvE-bijdrage...

Nadere informatie

Allround in vastgoedmanagement en -advies

Allround in vastgoedmanagement en -advies Allround in vastgoedmanagement en -advies Samen waardegroei creëren en stimuleren. Daar gaan wij voor Amstelius Vastgoed Amstelius is een onafhankelijk allround kantoor voor vastgoedmanagement en -advies.

Nadere informatie

Groot Onderhoud 2.1 heet u van harte welkom!

Groot Onderhoud 2.1 heet u van harte welkom! Groot Onderhoud 2.1 heet u van harte welkom! De Aanleiding: Trots versus Toekomst Carel Hagemans Directeur Hagemans Vastgoedonderhoud Trots Intensieve samenwerking: Inzet partners, gedeeld DNA Competitie,

Nadere informatie

Specialist. in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering

Specialist. in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering Specialist in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering Tijden veranderen De vastgoedmarkt is in de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Waar nieuwbouw steeds verder onder druk komt te staan, groeit

Nadere informatie

Hoofdsplitsing Poort van Limburg te Weert. Huishoudelijk reglement

Hoofdsplitsing Poort van Limburg te Weert. Huishoudelijk reglement Vereniging van Eigenaars Hoofdsplitsing Poort van Limburg te Weert Huishoudelijk reglement Pagina 1 van 5 Het Huishoudelijk Reglement VvE HS Poort van Limburg te Weert is bedoeld als aanvulling op het

Nadere informatie

Goed geregeld. Betrouwbaar en duurzaam, VvE Beheer Viridis

Goed geregeld. Betrouwbaar en duurzaam, VvE Beheer Viridis Goed geregeld. Betrouwbaar en duurzaam, VvE Beheer Viridis Inhoud Wie zijn wij?...3 Visie...3 Missie...3 Kernwaarden...4 Organisatie & Werkgebied...5 Dienstverlening...6 Beheerpakketten...7 Tarieven &

Nadere informatie

Uw aanspreekpunt! Welkom bij VvE Compleet! De kleine VvE. Beheer van de kleine VvE: de opties

Uw aanspreekpunt! Welkom bij VvE Compleet! De kleine VvE. Beheer van de kleine VvE: de opties Welkom bij VvE Compleet! Allereerst danken wij u voor uw interesse in VvE Compleet. Goed beheer van een vereniging van eigenaren begint volgens ons bij u, de eigenaar-bewoner. Dat dit een hele opgave is,

Nadere informatie

1 oktober 2010 [STICHTING APARTWONEN.]

1 oktober 2010 [STICHTING APARTWONEN.] Organisatiestructuur van de Vereniging van Eigenaars. 1. Inleiding. De organisatiestructuur van een Vereniging van Eigenaars [VvE] is veelal bepalend voor het goed functioneren van een VVE. Of er nu 10,

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Hajnadi Klimaattechniek BV Service Coördinator Printdatum 17-09-2012

Functiebeschrijving. Hajnadi Klimaattechniek BV Service Coördinator Printdatum 17-09-2012 Bedrijf Hajnadi Klimaattechniek BV Functie Service Coördinator Printdatum 17-09-2012 Functiebeschrijving Functiekenmerken Taken kennis en vaardigheden Opleidingsmogelijkheden bij functie Functiekenmerken

Nadere informatie

UWPLUS DIENSTENWIJZER

UWPLUS DIENSTENWIJZER UWPLUS DIENSTENWIJZER UWPLUS DIENSTENWIJZER OVER ONZE DIENSTVERLENING Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een overeenkomst onderstaande informatie

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DVD 2013.1 Van t Riet Assurantie Advies B.V. Pagina 1 van 5 Inleiding Op onze dienstverlening is de Wet op het financieel toezicht van toepassing. Eén van de eisen uit deze wet

Nadere informatie

Onze relatie met u! Een goed gesprek over

Onze relatie met u! Een goed gesprek over Een goed gesprek over Onze relatie met u! Wij houden van ons vak. Ons vak is u te helpen bij het organiseren van uw financiële zekerheid. Daar praten we veel en graag met u over. In die gesprekken stellen

Nadere informatie

Opdrachtgevers zijn de baas in eigen huis. Samen ondernemen, samen sterk!

Opdrachtgevers zijn de baas in eigen huis. Samen ondernemen, samen sterk! Opdrachtgevers zijn de baas in eigen huis Samen ondernemen, samen sterk! 1 2 3 Een eerste blik op het integrale bouw- en installatieproces Uw rol als opdrachtgever Actueel voorbeeld: uitbesteding bouwtechnische

Nadere informatie

WOONSTAD ROTTERDAM VVE BEHEER

WOONSTAD ROTTERDAM VVE BEHEER Welkom bij WOONSTAD ROTTERDAM VVE BEHEER MVE-VVE Inhoud Wat doet een VvE?.................................................................................... 4 Waarom moet je lid zijn van een VvE?.........................................................

Nadere informatie

Verantwoord inkopen van gebouwonderhoud

Verantwoord inkopen van gebouwonderhoud Verantwoord inkopen van gebouwonderhoud Nico Koch Beleidsadviseur KAM en Economie Congres Verantwoord Gebouwonderhoud Nieuwegein 16 mei 2013 1 Waar gaat het over? Verantwoord Goed doordacht Zich verantwoorden

Nadere informatie

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree.

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. De inhoud van dit document bestaat uit twee delen, te weten: Advieswijzer. In dit document leest u meer over Apple

Nadere informatie

Dakopbouw Uitbouw Samenvoegen. VvE - vergroting. VvE

Dakopbouw Uitbouw Samenvoegen. VvE - vergroting. VvE Dakopbouw Uitbouw Samenvoegen - vergroting Voor meer informatie kunt u vrijblijvend langskomen bij de Serviceorganisatie op de Apeldoornselaan 231 1 2 Slecht onderhoud: Slapende? U bent lid van een Vereniging

Nadere informatie

Hoe werkt een (gemengde) VvE?

Hoe werkt een (gemengde) VvE? Hoe werkt een (gemengde) VvE? De regels en de praktijk 25 april 2012 VVEgemak: Michiel Hopman Wordt het nu heel anders na oprichting van een VvE? Nee, huurders en eigenaren hebben beiden belang bij een

Nadere informatie

Inhoud. Zeven zekerheden

Inhoud. Zeven zekerheden maart 2018 Inhoud Zeven zekerheden... VvE beheer 2017 in vogelvlucht... Waarom Woonbron VvE Beheer?... Waar voor uw geld... Wij zien u graag... Meten is weten... Uw belastingopgave... Heeft uw VvE een

Nadere informatie

OVEREENKOMST INZAKE DE FUNCTIE VAN BEHEERDER VAN VvE (naam) te (plaats)

OVEREENKOMST INZAKE DE FUNCTIE VAN BEHEERDER VAN VvE (naam) te (plaats) OVEREENKOMST INZAKE DE FUNCTIE VAN BEHEERDER VAN VvE (naam) te (plaats) De Vereniging van Eigenaars naam te plaats ten deze, naar hun verklaring, rechtsgeldig vertegenwoordigd door het bestuur, hierna

Nadere informatie

Gecombineerde huur/koop complexen

Gecombineerde huur/koop complexen onderwerp Gecombineerde huur/koop complexen Datum april 2013 Aan Van 1 INLEIDING In de vastgoedportefeuille van Maasdelta Groep ontstaan door de verkoop van huurwoningen steeds meer complexen waarin huurders

Nadere informatie

FINANCIEEL & TECHNISCH VASTGOEDBEHEER

FINANCIEEL & TECHNISCH VASTGOEDBEHEER VvE-Beheer Waarom VvE beheer? Bij de koop van een appartement wordt u mede-eigenaar van het gebouw en wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE). Een VvE behartigt de gemeenschappelijke

Nadere informatie

Uw VvE professioneel en met zorg beheerd

Uw VvE professioneel en met zorg beheerd Uw VvE professioneel en met zorg beheerd Newomij VvE Beheer Koningin Wilhelminalaan 31 1411 EL Naarden T 088 639 66 00 E vvebeheer@newomij.nl W newomij.nl Goed VvE-beheer: geen sinecure Het beheer van

Nadere informatie

Zorgeloos beheer met Maasvallei VvE diensten

Zorgeloos beheer met Maasvallei VvE diensten Zorgeloos beheer met Maasvallei VvE diensten Maasvallei VvE diensten Zorgeloos beheer met Maasvallei VvE diensten Als eigenaar van een woning in een gebouw met meerdere eigenaren wilt u niks liever dan

Nadere informatie

3. Het overeengekomen tarief voor het voeren van het/de in beheer zijnde object(en) bedragen:

3. Het overeengekomen tarief voor het voeren van het/de in beheer zijnde object(en) bedragen: Beheerovereenkomst Ondergetekende, der van het huidige adres, verklaart hierbij dat De ondergetekende Wonende te Geboren te Gelegitimeerd met op nummer DD/MM/JJJJ,hierna te noemen opdrachtgever Opdrachtgever

Nadere informatie

Help! Mijn VvE heeft (g)een bestuur.

Help! Mijn VvE heeft (g)een bestuur. Help! Mijn VvE heeft (g)een bestuur. Klik om de titelstijl van het model mw mr. Astrid te bewerken Luijk-van Veldhuizen Juridische Dienst VvE Belang Inhoud Structuur VvE Klik om Wat de zijn titelstijl

Nadere informatie

Levendaal 193 LEIDEN. Vraagprijs 119.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Levendaal 193 LEIDEN. Vraagprijs 119.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-5142045 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Levendaal 193 Vraagprijs 119.000,-

Nadere informatie

V INK MV OOR OPTIMALISA OOP & CONTRA GM INK TIE V C TMANA AN UW CONTRA OOP GEMENT C TEN

V INK MV OOR OPTIMALISA OOP & CONTRA GM INK TIE V C TMANA AN UW CONTRA OOP GEMENT C TEN MVGM INKOOP INKOOP & CONTRACTMANAGEMENT VOOR OPTIMALISATIE VAN UW CONTRACTEN MVGM INKOOP INKOOP & CONTRACTMANAGEMENT VOOR OPTIMALISATIE VAN UW CONTRACTEN Afspraken van inkoop gaan steeds vaker over meer

Nadere informatie

Is Energy Services goed op weg?

Is Energy Services goed op weg? Is Energy Services goed op weg? Resultaten Klanttevredenheidsonderzoek 2013 November 2013 Centrale vraag Energy Services heeft onvoldoende inzicht in de tevredenheid en wensen van haar klanten

Nadere informatie

Profielschets. Vastgoedbeheerder. Centraal Orgaan opvang asielzoekers

Profielschets. Vastgoedbeheerder. Centraal Orgaan opvang asielzoekers Profielschets Vastgoedbeheerder Centraal Orgaan opvang asielzoekers ERLY the consulting company Datum: Augustus 2015 Opdrachtgever: Centraal Orgaan opvang asielzoekers Adviseur ERLY: mr. drs. Tristan Vos

Nadere informatie

WIE IS DE BAAS IN DE VVE?

WIE IS DE BAAS IN DE VVE? WIE IS DE BAAS IN DE VVE? Klik om de titelstijl van het mw mr. Astrid Luijk-van Veldhuizen model te bewerken Juridische Dienst VvE Belang mw Carola Peters-van der Gouw Hoofdredacteur VvE Magazine Inhoud

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook onze kosten vergelijken.

Nadere informatie

- 1 - Jaarrekening 2013 Vereniging van Eigenaars parkeergarage Velperplein 12-1 tot en met en 14-1 tot en met 14-8 te Arnhem Arnhem

- 1 - Jaarrekening 2013 Vereniging van Eigenaars parkeergarage Velperplein 12-1 tot en met en 14-1 tot en met 14-8 te Arnhem Arnhem - 1 - Jaarrekening 2013 Vereniging van Eigenaars parkeergarage Velperplein 12-1 tot en met 12-25 en 14-1 tot en met 14-8 te Arnhem Arnhem d.d. 6 mei 2014 Jaarrekening 2013 Vereniging van Eigenaars parkeergarage

Nadere informatie

Naam... Adres... Postcode Woonplaats... Datum: dag maand jaar Uitnodiging Algemene Ledenvergadering <naam VvE>

Naam... Adres... Postcode Woonplaats... Datum: dag maand jaar Uitnodiging Algemene Ledenvergadering <naam VvE> kluis Formulieren en voorbeelddocumenten Voorbeelddocumenten voor de opstart van uw VvE 1: uitnodiging Algemene Ledenvergadering Naam..................... Adres..................... Postcode Woonplaats.....................

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Inhoud Artikel 1 - De vereniging Artikel 2 - Het lidmaatschap & contributie Artikel 3 - ingang en beëindiging artikel 4 - Betaling contributie Artikel 5 - Activiteiten

Nadere informatie

hypotheken verzekeringen pensioenen

hypotheken verzekeringen pensioenen Dienstverleningsdocument Spaak Assurantiën Wie zijn wij? Wij zijn Spaak Assurantiën, uw adviseur in verzekeren. Wij zijn gevestigd in Groningen sinds 1958. Het is van oudsher een familiebedrijf, en dat

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook onze kosten vergelijken.

Nadere informatie

levensverzekeringen schadeverzekeringen spaarrekeningen hypotheken kredieten beleggen in fondsen Onze adresgegevens zijn:

levensverzekeringen schadeverzekeringen spaarrekeningen hypotheken kredieten beleggen in fondsen Onze adresgegevens zijn: van Hagedoorn Assurantiën. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en onze werkwijze. In dit document geven wij u een beschrijving van onze diensten en de tarieven. Wie

Nadere informatie

Wie zijn wij? Muurling Assurantiën BV (Muurling Het Financiële Hart)

Wie zijn wij? Muurling Assurantiën BV (Muurling Het Financiële Hart) Wie zijn wij? Muurling Assurantiën BV (Muurling Het Financiële Hart) Hermesweg 15 8861 VN Harlingen T:0517-414590 F:0517-415958 a.muurling@muurling.eu www.muurling.eu KVK Leeuwarden 01089938 Wij zijn adviseurs

Nadere informatie

Uw VvE vakkundig en met zorg beheerd. Koningin Wilhelminalaan EL Naarden T E W newomij.

Uw VvE vakkundig en met zorg beheerd. Koningin Wilhelminalaan EL Naarden T E W newomij. Uw VvE vakkundig en met zorg beheerd Koningin Wilhelminalaan 31 1411 EL Naarden T 088 639 66 00 E vvebeheer@newomij.nl W newomij.nl Goed VvE-beheer: geen sinecure Het beheer van uw VvE behelst veel meer

Nadere informatie

handleiding ONLINE VVE-EIGENARENPAGINA

handleiding ONLINE VVE-EIGENARENPAGINA handleiding ONLINE VVE-EIGENARENPAGINA Handleiding online VvE-eigenarenpagina Inhoud Inloggen 4 Eigenarenpagina 6 Hoofdmenu 7 Prikbord 7 Belangrijke Documenten 7 Mijn Gegevens 7 Administratief Beheer 8

Nadere informatie

VvE Beheer. Professioneel beheer van uw persoonlijk eigendom. Voor elke klant optimale ontzorging - vandaag en morgen

VvE Beheer. Professioneel beheer van uw persoonlijk eigendom. Voor elke klant optimale ontzorging - vandaag en morgen VvE Beheer Professioneel beheer van uw persoonlijk eigendom optimale ontzorging FRIS is sinds 1923 uitgegroeid tot één van de grootste zelfstandige beheerders voor vastgoed in Nederland. We zijn de ontzorgende

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Mango Insurance Service B.V.

Dienstenwijzer. Mango Insurance Service B.V. Dienstenwijzer Mango Insurance Service B.V. Geachte cliënt, De bedrijfstak bank en verzekeringen en de Wet op financieel toezicht (Wft) vinden goede voorlichting op het gebied van verzekeringen belangrijk.

Nadere informatie

Taakomschrijvingen ambtelijk secretaris van medezeggenschapsorganen

Taakomschrijvingen ambtelijk secretaris van medezeggenschapsorganen Taakomschrijvingen ambtelijk secretaris van medezeggenschapsorganen De VASMO (Vereniging voor Ambtelijk Secretarissen van Medezeggenschapsorganen) heeft een 3 deling in de niveaus voor ambtelijk secretarissen

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING SCHOLENGEMEENSCHAP BONAIRE

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING SCHOLENGEMEENSCHAP BONAIRE FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING SCHOLENGEMEENSCHAP BONAIRE FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Directeur bedrijfsvoering Codering Organisatie Scholengemeenschap Bonaire Salarisschaal Indelingsniveau

Nadere informatie

INFORMATIE Resultaatgericht Vastgoedonderhoud (RGVO)

INFORMATIE Resultaatgericht Vastgoedonderhoud (RGVO) INFORMATIE Resultaatgericht Vastgoedonderhoud (RGVO) O n d e r h o u d e n d g o e d NVT Onderhoudsgroep BV Hoefsmid 5-7 2631 RH Nootdorp Telefoon (015) 310 83 32 Fax (015) 310 56 23 www.onderhoudendgoed.nl

Nadere informatie

Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren

Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren Inleiding Bij aankoop van een appartement komen bijzonderheden aan de orde die bij de aankoop van een eengezinswoning

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door: MeerHuis financiële dienstverlening Robberstraat 1 4201 AK GORINCHEM Voordat u besluit om van onze dienstverlening

Nadere informatie

Wonen.nl. 3 redenen om te verhuren via 123Wonen

Wonen.nl. 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Wonen.nl 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Ervaring en expertise scheelt u heel wat zorgen Uw Verhuurmakelaar Bij de keuze voor een goede vastgoedpartner gaat u weloverwogen te werk. U kiest voor

Nadere informatie

WIJ VERHUREN, BEHEREN EN ONTZORGEN

WIJ VERHUREN, BEHEREN EN ONTZORGEN WIJ VERHUREN, BEHEREN EN ONTZORGEN WAT BIEDEN WIJ AAN? Wij bieden aan om uw woning op een zorgeloze en betrouwbare wijze te verhuren en indien gewenst te laten beheren. Wij werken op basis van no cure,

Nadere informatie

Projectbureau voor huisvesting & facility management

Projectbureau voor huisvesting & facility management Projectbureau voor huisvesting & facility management 2 Ondersteuning van huisvestingsprojecten Offace projectbegeleiding is een adviesbureau op het gebied van huisvesting en facility management. Wij ondersteunen

Nadere informatie

Summa Dienstverlening voor Particulieren

Summa Dienstverlening voor Particulieren 07-2018 Inhoud... 2 Basisdienstverlening Schadeverzekeringen op basis van provisie... 2 Dienstverlening overige verzekeringen en adviesgebieden... 3 Summa Aanvullende diensten... 3 Service voor de Particulieren...

Nadere informatie

Welkom VvE s uit Gemeente Emmen EEN INITIATIEF VAN

Welkom VvE s uit Gemeente Emmen EEN INITIATIEF VAN Welkom VvE s uit Gemeente Emmen EEN INITIATIEF VAN Informatiebijeenkomst Zonnepanelen voor VvE s 27 november 2018 Even voorstellen Jan Cullens, VvE Zonnecoach De VvE Zonnecoach geeft uw VvE energie Nut

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement fischertechnikclub Nederland

Huishoudelijk Reglement fischertechnikclub Nederland Huishoudelijk Reglement fischertechnikclub Nederland - Het huishoudelijk reglement is geldig voor onbepaalde tijd. - Met deze uitgave vervallen eerdere uitgaven van het huishoudelijk reglement. - Datum:

Nadere informatie

Organisatievormen van een VvE. Doel volgens de wet. Definities volgens de Dikke van Dale. Burgerlijk Wetboek (BW)

Organisatievormen van een VvE. Doel volgens de wet. Definities volgens de Dikke van Dale. Burgerlijk Wetboek (BW) Versie: 1.3b Datum: 31-07-2012 Auteur: Marcel H.A. de Kock Organisatievormen van een VvE Een VvE kan op verschillende manieren georganiseerd zijn. In dit document worden de 3 meest voorkomende organisatievormen

Nadere informatie

Allround onderhoudsdienst

Allround onderhoudsdienst Allround onderhoudsdienst Woningcorporaties Zorgcentra Bedrijven Beleggers Vastgoedbeheerders Het beste voor huurder én verhuurder toekomstgroep.nl ToekomstService: Het slimme verlengstuk van uw bedrijf

Nadere informatie

Leergang Allround Leiderschap

Leergang Allround Leiderschap Leergang Allround Leiderschap Zonder ontwikkeling geen toekomst! Leergang Allround Leiderschap Tijden veranderen. Markten veranderen, organisaties en bedrijven veranderen en ook de kijk op leiderschap

Nadere informatie

Hoe werkt een (gemengde) VvE?

Hoe werkt een (gemengde) VvE? Hoe werkt een (gemengde) VvE? De regels en de praktijk 20 februari 2013 VVEgemak: Michiel Hopman Wordt het nu heel anders na oprichting van een VvE? Nee, huurders en eigenaren hebben beiden belang bij

Nadere informatie

Benaderingswijzen. voor perspectief op activiteiten van secretaresses

Benaderingswijzen. voor perspectief op activiteiten van secretaresses Benaderingswijzen voor perspectief op activiteiten van secretaresses Benaderingswijzen Verschillende benaderingswijzen om naar keuze te gebruiken in de perspectiefsessies. De UFO-kernactiviteiten en achterliggende

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Hypotheken

Dienstverleningsdocument Hypotheken Dienstverleningsdocument Hypotheken Inleiding U oriënteert zich op de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening. Ons kantoor kan u hierbij ondersteuning verlenen. Onze dienstverlening kan bestaan uit

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Van Maurik Hypotheken (onderdeel van Maurik Financiele Diensten bv) Herenstraat 24 2282 BT RIJSWIJK T 010 4129026 W www.vanmaurik.nl E info@vanmaurik.nl Informatie over onze dienstverlening

Nadere informatie

PLATFORM VvE OEGSTGEEST I/O

PLATFORM VvE OEGSTGEEST I/O PLATFORM VvE OEGSTGEEST I/O Waarom een Platform? Ca 80 VvE s in Oegstgeest Bestuur en beheer toenemend ingewikkeld Besturen is vrijwilligerswerk Kennis en kunde onvoldoende aanwezig Doel Platform VvE Oegstgeest

Nadere informatie

RECHTSREGELS. Sena merkboek

RECHTSREGELS. Sena merkboek RECHTSREGELS Sena merkboek SENA In het kort Sena heeft twee taken: licenties verstrekken en vergoedingen verdelen. Licenties verstrekken De eerste taak is het verstrekken van licenties aan ondernemingen

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht

Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht Vragenlijst voor de verkoop van een appartementsrecht Juridische Dienst NVM, januari 2009 1. Persoonlijke gegevens Naam: Voornamen: Geboorteplaats: Geboortedatum: Beroep: Straat: Postcode: Woonplaats:

Nadere informatie

CREATIEF DESKUNDIG BETROUWBAAR

CREATIEF DESKUNDIG BETROUWBAAR WONEN IS MEER DAN EEN DAK BOVEN JE HOOFD! CREATIEF DESKUNDIG BETROUWBAAR Het bedrijf een korte introductie Verrassend creatief met hands-on mentaliteit Actief op het gebied van het ontwikkelen, realiseren,

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Een innovatie van Oxxio: de revolutie in energiemeting! Als u kiest voor energie van Oxxio, kiest u voor de goedkoopste

Nadere informatie

OOG VOOR DE TOEKOMST

OOG VOOR DE TOEKOMST OOG VOOR DE TOEKOMST Het speelveld van het vastgoedonderhoud is de laatste jaren sterk veranderd. Nieuwe economische en politieke werkelijkheden leiden bij onze opdrachtgevers tot een heroriëntatie op

Nadere informatie

Nota Inkoop- en Aanbestedingsbeleid 2016

Nota Inkoop- en Aanbestedingsbeleid 2016 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 DEEL 1 NOTA INKOOP- EN AANBESTEDINGSBELEID 2016... 3 1 Inleiding... 3 1.1 Professioneel opdrachtgeverschap... 3 1.2 Doelstellingen nota Inkoop- en Aanbestedingsbeleid 2016...

Nadere informatie

Ons antwoord op de meest gestelde vragen Zit ik vast aan de slimme meter? Over Oxxio Welkom bij Oxxio! Wanneer start Oxxio met de energielevering?

Ons antwoord op de meest gestelde vragen Zit ik vast aan de slimme meter? Over Oxxio Welkom bij Oxxio! Wanneer start Oxxio met de energielevering? Welkom bij Oxxio! Uw overstap naar Oxxio: een slimme keuze Welkom bij Oxxio. Net als u hebben al vele particuliere en zakelijke klanten inmiddels ontdekt dat overstappen naar Oxxio een slimme keuze is.

Nadere informatie

Hoe kiest u als VvE een goede beheerder? Zo!

Hoe kiest u als VvE een goede beheerder? Zo! Hoe kiest u als VvE een goede beheerder? Zo! Als VvE bent u niet verplicht om het beheer uit te besteden. Maar vaak is het wel makkelijk en verstandig. Alleen al om de continuïteit van de VvE te waarborgen.

Nadere informatie

Rol: Technisch medewerker vrije tijd

Rol: Technisch medewerker vrije tijd Datum opmaak: 2019-01-15 Revisiedatum: Eigenaar: Koen De Feyter Doel van de functie Leveren van technische, logistieke en praktische ondersteuning bij de voorbereiding, organisatie en uitvoering van activiteiten,

Nadere informatie