Lopik, Cabauwsekade 92, vraagprijs ,00 k.k. Wonen in het Groene Hart.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lopik, Cabauwsekade 92, vraagprijs 1.000.000,00 k.k. Wonen in het Groene Hart."

Transcriptie

1 Lopik, Cabauwsekade 92, vraagprijs ,00 k.k. Wonen in het Groene Hart.

2 Te koop aangeboden een schitterende onder architectuur gerestaureerde woonboerderij voorzien van veel comfort op ruim m 2 eigen grond. Op het terrein staat apart een gastenverblijf, atelierruimte, grote garage en stalling voor paarden of hobbyvee. Tevens is er een verwarmd zwembad.

3

4 In de schitterend aangelegde tuin zijn diverse terrassen, een verwarmd zwembad met solar dek en verschillende schuilplekken. U kunt lopen naar het galgenlandje waar de houtopstand ervoor zorgt dat u in de winter de open haard brandend kunt houden. Deze woonboerderij is de moeite van een bezichtiging zeker waard!

5 Historie: Deze boerderij was vroeger een plek waar recht werd gesproken en is nu een heerlijke woon- en werklocatie. De oudste delen dateren van 1672 (kelder) en het geheel is in 1852 opnieuw gebouwd. Het unieke tegeltableau (Rotterdam 2 e helft 18 e eeuw) met meer dan 250 tegels maakt de openhaardpartij tot een zeer bijzonder geheel.

6

7 Bijzonderheden: - Woonoppervlakte circa 340 m 2 - Inhoud circa m 3 - Rieten dak dubbel geïsoleerd - Voorhuis dubbele beglazing en vloerverwarming - Nieuwe HR ketel Antieke eiken vloeren en plavuizen - Luxe complete badkamer - Prachtig aangelegde tuin - Diverse terrassen - Gastenverblijf met een inhoud van circa 185 m 3 - Atelier met een vloeroppervlakte van circa 130 m 2 - Garage, orangerie en bergruimte - Verwarmd zwembad met solar dek - Stalling voor paarden of hobbyvee - Totale oppervlakte perceel ruim m 2

8

9

10 Woonboerderij 20 x 12 meter (totale woonoppervlakte circa 340 m 2 ) Indeling: Begane grond: entree, ruime hal, meterkast, ruimte voor de wasmachine en droogtrommel, bergkast en toilet, sfeervolle woon- /eetkeuken, tussenhal met toegang naar luxe en complete badkamer, opkamer circa 20 m 2 in gebruik als study met onderliggende toogkelder (circa 12 m 2 met 1.65 m 1 stahoogte). De living beslaat het grootste deel van het achterhuis en heeft een oppervlakte van circa 150 m 2. Bijzonderheden: prachtige vuurplaats, vloerverwarming in het voorhuis, verschillende vloeren, waaronder antieke plavuizen, antieke eiken vloerdelen en white washed houtdelen.

11

12

13

14

15 De moderne woon-/eetkeuken is door interieurbouwer Gielissen op maat gemaakt en biedt een prachtig uitzicht op het polderlandschap. Deze keuken is voorzien van alle luxe apparatuur die u bij een woning van deze allure mag verwachten.

16

17 Eerste verdieping: Deze bestaat uit een overloop, een badkamer met Grohe douchezuil en een slaapkamer van circa 25 m 2 met vaste kastruimte. De master bedroom is een prachtige ruimte van ongeveer 60 m 2 met antieke eikenvloer, op maat gemaakte lambrisering en kasten. Uiteraard zijn er op deze etage meerdere slaapkamers te realiseren.

18

19 Gastenverblijf: Zelfstandig gastenverblijf op gepaste afstand van de woonboerderij. Indeling: Begane grond: entree, living en keuken, met toilet en douche, totaal circa 45 m 2. Eerste verdieping: overloop en twee slaapkamers. Ideaal voor logés. Totale inhoud, circa 185 m 3.

20

21 Atelier : Deze voormalige hooiberg is helemaal opnieuw opgetrokken en is riet gedekt. De vloeroppervlakte op de begane grond is circa 65 m 2. Het atelier is een uitstekende werkplek c.q. praktijkruimte en is voorzien van een entree met toilet en centrale verwarming (CV ketel van 2011). De eerste verdieping is een bevloerde ruime (circa 65 m 2 ) open zolder.

22

23 Garage, orangerie en bergruimte: Deze biedt plaats aan meerdere auto s. Verder bevindt zich hier de machinekamer voor het verwarmde zwembad met een cv die zowel voor garage als zwembad gebruikt wordt. De garage beschikt over een op afstand bedienbare elektrische overheaddeur. De eerste verdieping is een bevloerde grote zolder.

24

25 Cabauw, gemeente Lopik De gemeente Lopik ligt in het Groene Hart van Nederland en is met een oppervlakte van ha. één van de grootste gemeenten in de provincie Utrecht. Over een lengte van ongeveer 18 kilometer wordt de gemeente Lopik aan de zuidkant begrensd door de rivier de Lek met haar fraaie uiterwaarden, aan de noordkant door Montfoort en Oudewater, aan de oostkant door IJsselstein en aan de westkant door Schoonhoven. De gemeente Lopik is uiteindelijk ontstaan door samenvoeging van Willige Langerak, Lopik en Jaarsveld in 1943 en de opheffing van de gemeenten Benschop, Polsbroek en Lopik in De gemeenten werden ondergebracht in de nieuwe, huidige gemeente Lopik. Toen de eerste mensen hun intrede maakten op het grondgebied van de huidige gemeente Lopik bestond het landschap uit ondoordringbare bossen en moerasachtige grond. De bewoners leefden hoofdzakelijk van jacht, visserij, vruchten en veeteelt. Lopik dankt haar schoonheid aan haar veelzijdige landschap. Fraaie natuurlijk ogende uiterwaarden, besloten oeverwallen, open polderland en kilometerslange lintbebouwingen wisselen elkaar af. Dit landschap heeft zijn vorm gekregen tijdens de ontginning van de Lopikerwaard in de elfde eeuw. De eigenaars van de woeste gronden gaven gronden aan horigen aan wie vrijheid werd beloofd als ze het land zouden ontginnen. De ontginning gebeurde volgens een strak systeem, dat ook nu nog duidelijk herkenbaar is. Men begon bij de hoger gelegen oeverwallen langs de Lek en de Hollandsche IJssel. Vanuit deze ontginningsbasis werd loodrecht daarop een afstand uitgezet van à meter terwijl de breedte van de kavels werd vastgesteld op ongeveer 115 meter. Aan het einde van de kavels werden weteringen gegraven voor de afwatering. Het ontginningspatroon is tot 1980 vrijwel ongewijzigd gebleven. Wel zijn door veranderingen in de landbouw, woningbouw en infrastructuur veel natuurwaarden verloren gegaan. In de laatste decennia is er toenemende aandacht voor natuur en landschap. De gemeente Lopik en belanghebbende partijen werken vanaf 1987 nauw samen om natuur en landschap te behouden en verder te ontwikkelen. Inmiddels is een netwerk aan recreatieve wandel-, fiets- en kanoroutes gerealiseerd.

26 Ligging Voorzieningen zoals winkels, scholen (basis- en voortgezet onderwijs) liggen op circa 3 km afstand. De woonboerderij ligt tussen Utrecht en Rotterdam en tussen Gouda en Utrecht. De snelwegen A27, A2, A12, A16 en A15 liggen op relatief korte afstand.

27 Bestemmingsplan gegevens Het betreft bestemmingsplan Landelijk Gebied, gemeente Lopik. De bestemming is Woondoeleinden en Agrarische Doeleinden. Wij adviseren u contact op te nemen met de gemeente Lopik, telefoonnummer: , gemeente@lopik.nl Bezoekadres: Raadhuisplein 1, 3411 CH Lopik

28 Kadastrale gegevens Lopik G 924, groot 40 a 75 ca Lopik G 926, groot 49 a 95 ca Totaal groot 90 a 70 ca (9.075 m2)

29

30 Landelijk wonen volgens uw inzichten is resideren in een natuurlijke, lommerrijke omgeving met fraaie vergezichten. Onderscheidend wonen in een hoogwaardige ambiance waarin rust, ruimte, luxe en privacy stijlvol harmoniëren. Bij Schep Makelaardij weten wij wat u beweegt en aanspreekt. Exclusief landelijk wonen vergt duidelijk méér dan de doorsnee aanpak. Dat méér vindt u bij Schep Makelaardij, een organisatie met landelijke dekking, drie kantoren en met brede en gespecialiseerde kennis van de landelijk wonen markt, al sinds 1970.

31

32 Heeft u na het zien van deze verkooppresentatie interesse om meer informatie te ontvangen over Cabauwsekade 92 te Lopik, neem dan contact op met ons kantoor. Hier hebben wij aanvullende informatie voor u beschikbaar. Aan onvolkomenheden in de tekst van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van gunning door verkoper. Uw NVM makelaar: Alex W.M. Peters RMT (0182) (06) a.peters@schep.nl Binnendienst medewerkster: Wilma A. Dogterom (0182) w.dogterom@schep.nl

33 Lopikerplein 2 - Schoonhoven - Tel. (0182) Uitgave van Schep Makelaardij Agrarisch B.V.,. Bij het samenstellen van deze brochure zijn we nauwkeurig te werk gegaan, aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen.

Buitenkans om te resideren in een geheel verbouwde herenhoeve, een authentiek Rijksmonument in het Groene Hart.

Buitenkans om te resideren in een geheel verbouwde herenhoeve, een authentiek Rijksmonument in het Groene Hart. Noordzijdseweg 177 te Polsbroek, vraagprijs 749.000,- k.k. Buitenkans om te resideren in een geheel verbouwde herenhoeve, een authentiek Rijksmonument in het Groene Hart. Monumentale geheel verbouwde herenhoeve

Nadere informatie

Hekendorperweg 38 te Oudewater, vraagprijs 355.000,00 k.k.

Hekendorperweg 38 te Oudewater, vraagprijs 355.000,00 k.k. Hekendorperweg 38 te Oudewater, vraagprijs 355.000,00 k.k. De woonboerderij is gelegen op korte afstand van het historische centrum van Oudewater. De Hekendorperweg te Oudewater ligt centraal in het

Nadere informatie

Boerenverdrietweg 4 te Hank, vraagprijs ,00 k.k.

Boerenverdrietweg 4 te Hank, vraagprijs ,00 k.k. Boerenverdrietweg 4 te Hank, vraagprijs 595.000,00 k.k. De oppervlakte van de begane grond is 165 m2 en door de hoogte van het pand, plafonds begane grond 3.40 m en eerste verdieping deels 5 m,

Nadere informatie

Aalsmeer, Oosteinderweg 219 ws, vraagprijs ,00 k.k.

Aalsmeer, Oosteinderweg 219 ws, vraagprijs ,00 k.k. Aalsmeer, Oosteinderweg 219 ws, vraagprijs 495.000,00 k.k. De woonark (14,5 m1 x 5,5 m1) De entree naar het perceel oogt wat rommelig, maar als u er dan bent is het een verademing. Dit is geen wonen,

Nadere informatie

NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT

NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT Bijzondere woonboerderij met een dubbele woonbestemming, een grote nieuwgebouwde schuur, grote bergruimte en nog een fraaie hooiberg, dit alles op een compact perceel

Nadere informatie

Vraagprijs 639.000,-- k.k.

Vraagprijs 639.000,-- k.k. Kraaienjagersweg 13 Beemte Broekland Vraagprijs 639.000,-- k.k. Landelijk wonen Ontdek deze smaakvol verbouwde, rietgedekte woonboerderij die middels een glazen hal is verbonden met een riant gastenverblijf/praktijkruimte.

Nadere informatie

Brochure. De Boskant 3 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. De Boskant 3 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure De Boskant 3 - Leersum Vraagprijs 679.000,-- k.k. Omschrijving De Boskant 3 - Leersum VRIJSTAANDE VILLA MET DUBBELE GARAGE OP EEN PERCEEL VAN 975 m², prachtig gelegen in een doodlopend laantje.

Nadere informatie

Sfeervolle kop-romp woonboerderij met schuur/stallen, buitenmanege en eigen weilanden op ruim 1,7 hectare eigen grond.

Sfeervolle kop-romp woonboerderij met schuur/stallen, buitenmanege en eigen weilanden op ruim 1,7 hectare eigen grond. Klauwertswei 5 te Siegerswoude, vraagprijs 575.000,00 k.k. Sfeervolle kop-romp woonboerderij met schuur/stallen, buitenmanege en eigen weilanden op ruim 1,7 hectare eigen grond. Het woonhuis is met oog

Nadere informatie

LINDEBOOMSWEG 1 MONTFOORT

LINDEBOOMSWEG 1 MONTFOORT LINDEBOOMSWEG 1 MONTFOORT Aan de rand van Montfoort op de grens van stad en buitengebied, bieden we deze fantastische woonvilla aan, gelegen op een kavel van circa 4.000 m2 met schitterende tuin, gastenverblijf

Nadere informatie

Snelrewaard, Waardsedijk 19, vraagprijs 730.000,00 v.o.n.

Snelrewaard, Waardsedijk 19, vraagprijs 730.000,00 v.o.n. Snelrewaard, Waardsedijk 19, vraagprijs 730.000,00 v.o.n. * Royale turnkey woning met zeer veel woonruimte en buitenruimte * 100% maatwerk woning waar je je helemaal thuis gaat voelen * Verbouwing gereed

Nadere informatie

TE KOOP BOVENBERG 82 TE BERGAMBACHT - SCHOONHOVEN

TE KOOP BOVENBERG 82 TE BERGAMBACHT - SCHOONHOVEN TE KOOP BOVENBERG 82 TE BERGAMBACHT - SCHOONHOVEN RIANTE WOONBOERDERIJ MET GARAGE EN LANDELIJKE TUIN, GELEGEN OP DE GEMEENTEGRENS BERGAMBACHT EN SCHOONHOVEN, AAN DE BOVENBERG 82. Algemeen: Indeling: Begane

Nadere informatie

TE KOOP Woonboerderij (dubbele bewoning) met bijgebouwen en erf op een perceel van totaal 3.89.05 ha Provincialeweg 57 en 58 te Schalkwijk

TE KOOP Woonboerderij (dubbele bewoning) met bijgebouwen en erf op een perceel van totaal 3.89.05 ha Provincialeweg 57 en 58 te Schalkwijk TE KOOP Woonboerderij (dubbele bewoning) met bijgebouwen en erf op een perceel van totaal 3.89.05 ha Provincialeweg 57 en 58 te Schalkwijk Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984

Nadere informatie

DUINWEG 36 - HUISDUINEN

DUINWEG 36 - HUISDUINEN VERKOOPBROCHURE DUINWEG 36 - HUISDUINEN vraagprijs 475.000,= kosten koper Omschrijving Duinweg 36 - Huisduinen Riant, Op Huisduinen gelegen geschakeld landhuis met grote garage, 4 slaapkamers en een werkelijk

Nadere informatie

Lunteren Bisschopweg 67

Lunteren Bisschopweg 67 Lunteren Bisschopweg 67 1.049.500 k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ± 285m2 ± 1.100m3 ± 2001 12 6 Ca. 1 hectare Aanvaarding in overleg Prachtig landelijk

Nadere informatie

WITMARSUM KERKPLEIN 7

WITMARSUM  KERKPLEIN 7 WITMARSUM KERKPLEIN 7 Volledig gerenoveerd en instapklaar vrijstaand woonhuis aan open vaarwater en met vrij uitzicht, uitpandige bijkeuken en nieuwe geïsoleerde stenen garage (9,5 x 4m), op pittoreske

Nadere informatie

KANAALDIJK 20 DE PUNT

KANAALDIJK 20 DE PUNT KANAALDIJK 20 DE PUNT 769.000 k.k. www.kanaaldijk20.nl Kanaaldijk 20, De Punt Op 10 minuten rijafstand van Groningen en Assen vindt u deze prachtig gelegen rietgedekt landhuis met imposante oprit, dubbele

Nadere informatie

Woonoppervlakte 300 m 2 Vraagprijs 695.000,- kosten koper TE KOOP. De Werf 8 Lekkerkerk

Woonoppervlakte 300 m 2 Vraagprijs 695.000,- kosten koper TE KOOP. De Werf 8 Lekkerkerk Woonoppervlakte 300 m 2 Vraagprijs 695.000,- kosten koper TE KOOP De Werf 8 Lekkerkerk ALGEMEEN INDELING De Werf 8 te Lekkerkerk Op een unieke locatie, bij de rivier De Lek, ligt in een villawijk deze

Nadere informatie

Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs 795.000,= k.k.

Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs 795.000,= k.k. Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs 795.000,= k.k. WONEN EN WERKEN COMBINEREN?! Deze ruim bemeten, onderhoudsvriendelijke en praktisch ingedeelde, vrijstaande villa met dubbele garage

Nadere informatie

BRIGADIER AAD DE JONGHOF 5

BRIGADIER AAD DE JONGHOF 5 BRIGADIER AAD DE JONGHOF 5 ROTTERDAM BRIGADIER AAD DE JONGHOF 5 ROTTERDAM OMSCHRIJVING Een zeer mooie, luxe, door architect ontworpen, vrijstaande villa aan de rand van Rotterdam op een unieke locatie.

Nadere informatie

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland CCConcept Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland Algemeen Deze royale en stijlvol afgewerkte vergrote 5-kamer

Nadere informatie

BENEDENBERG 58 BERGAMBACHT

BENEDENBERG 58 BERGAMBACHT BENEDENBERG 58 BERGAMBACHT Een prachtige woondroom centraal in de Krimpenwaard aan de mooie Benedenberg te Bergambacht. Wij bieden u een zeldzaam mooie woonboerderij op deze plek aan. Zeldzaam vanwege

Nadere informatie

Heerlijk vrij wonen. DALFSEN Venneweg 1

Heerlijk vrij wonen. DALFSEN Venneweg 1 Heerlijk vrij wonen DALFSEN Venneweg 1 Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 2000 Soort: LANDHUIS Kamers: 7 Inhoud: 900m³ Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: 3940m² Overige inpandige ruimte: Gebouw gebonden

Nadere informatie

KANAALDIJK 20 DE PUNT

KANAALDIJK 20 DE PUNT KANAALDIJK 20 DE PUNT 832.000 k.k. www.kanaaldijk20.nl Omschrijving Op 10 minuten rijafstand van Groningen en Assen vindt u deze prachtig gelegen rietgedekt landhuis met imposante oprit, dubbele carport,

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

Skillaerd 1 - Mantgum

Skillaerd 1 - Mantgum Skillaerd 1 - Mantgum Vraagprijs 395.000,-- kosten koper Omschrijving Skillaerd 1 - Mantgum ROYALE WOONBOERDERIJ NABIJ MANTGUM Hecht u veel waarde aan privacy en wilt u het hele jaar genieten van prachtige

Nadere informatie

BENEDENEIND NZ 470 BENSCHOP

BENEDENEIND NZ 470 BENSCHOP BENEDENEIND NZ 470 BENSCHOP Monumentaal wonen in de voorste helft van een riet gedekte boerderij, met een prachtige tuin met multifunctionele grote schuur. De historie van deze boerderij begint rond 1745

Nadere informatie

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Vraagprijs 795.000,= k.k. Op schitterende locatie gelegen, uitstekend onderhouden riante woonboerderij met dubbele garage, heerlijk verwarmd (binnen)zwembad, fraai aangelegde

Nadere informatie

DRESDENLAAN 11 ROTTERDAM

DRESDENLAAN 11 ROTTERDAM DRESDENLAAN 11 DRESDENLAAN 11 OMSCHRIJVING Aan de rand van Rotterdam-Hillegersberg in de villawijk Duivensteyn, gelegen op een zeer royaal perceel van 1.673 m² eigen grond, ligt deze stijlvolle ruime 7

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Hoekseakker 1, Knegsel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Hoekseakker 1, Knegsel. TE KOOP Hoekseakker 1, Knegsel SFEERVOL VRIJSTAAND LANDHUIS GELEGEN IN PARKACHTIGE TUIN EN EIGEN BOS. DE WONING IS VOORZIEN VAN EEN SLAAPKAMER MET LUXE BADKAMER OP DE BEGANE GROND EN DAARNAAST IS OP HET

Nadere informatie

Brochure. Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede Vraagprijs 575.000,-- k.k. Omschrijving Oeverstraat 28 - Wijk bij Duurstede In het historische centrum van Wijk bij Duurstede, op loopafstand van de pittoreske

Nadere informatie

MASTER KEUNINGWEI 3 ROTTEVALLE 339.000 k.k. www.masterkeuningwei3.nl Master Keuningwei 3, Rottevalle Degelijk, traditioneel gebouwd, vrijstaand woonhuis met garage en kap, aan de rand van het dorp Rottevalle

Nadere informatie

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Schenkeldijk 22, 3291 ER Strijen Deze woning met verbouwde garage en royale tuin is gebouwd in 1994 en is gelegen op een perceel

Nadere informatie

wastafel en 2e toilet, WOONAPPARTEMENT, ca. 60 m², met eigen toegangsdeur, kamer, keuken, apart slaapvertrek en badkamer met wastafel,

wastafel en 2e toilet, WOONAPPARTEMENT, ca. 60 m², met eigen toegangsdeur, kamer, keuken, apart slaapvertrek en badkamer met wastafel, WITMARSUM MARNEDYK 5 Prachtig gelegen woonboerderij tussen Bolsward en Witmarsum tegen het natuurgebied Filenspolder met apart woonappartement met eigen toegang, keuken en badkamer, dubbele garage gecombineerd

Nadere informatie

Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: 945.000 k.k. Dopheidedreef 1 In een zeer bosrijke omgeving gelegen op bijna 1 Ha. degelijk gebouwd vrijstaand landhuis met dubbele garage, multifunctionele verwarmde

Nadere informatie

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Te koop Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Deze ruime geschakelde 2 onder 1 kap woning is gebouwd in de jaren 70 vlakbij het centrum van Oud-Beijerland.

Nadere informatie

Rijweg 30 te Waardenburg

Rijweg 30 te Waardenburg Rijweg 30 te Waardenburg Vraagprijs 399.000,-- k.k. Kenmerken & Locatie Vraagprijs 399.000,-- k.k. Bouwjaar ca. 1912 Soort woning Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Inhoud woning ca. 500 m³ vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP. Tiekenveenweg 1 te Overdinkel

TE KOOP. Tiekenveenweg 1 te Overdinkel Hoeselderzijweg 1 7627 LD Bornerbroek Telefoon: (074) - 291 34 50 TE KOOP E-mail: info@dasmakelaardij.nl Website: www.dasmakelaardij.nl Tiekenveenweg 1 te Overdinkel Hoewel informatie in deze brochure

Nadere informatie

BUITENPOST Oost 40. Vraagprijs: kosten koper

BUITENPOST Oost 40. Vraagprijs: kosten koper BUITENPOST Oost 40 Vraagprijs: 395.000 kosten koper Omschrijving BUITENPOST - Oost 40 Een prachtige gerenoveerde woonboerderij met ruim 2 hectare grond, gelegen aan de doorgaande weg buiten het dorp Buitenpost.

Nadere informatie

JAN DE SNOOSTRAAT 1 ROTTERDAM

JAN DE SNOOSTRAAT 1 ROTTERDAM JAN DE SNOOSTRAAT 1 JAN DE SNOOSTRAAT 1 OMSCHRIJVING Deze schitterende ruim opgezette VIJF (voorheen zes)-kamer woning met eigen garage; voor-; zij- en achtertuin is gelegen in het s-gravenpark bij Prinsenland.

Nadere informatie

Burgemeester Lepelaarssingel 11, 2925 ES Krimpen Aan Den IJssel Vraagprijs ,- k.k.

Burgemeester Lepelaarssingel 11, 2925 ES Krimpen Aan Den IJssel Vraagprijs ,- k.k. , 2925 ES Krimpen Aan Den IJssel Vraagprijs 925.000,- k.k. Omschrijving VRIJSTAAND EN GROEN. Lommerrijk wonen in een groene gemeente op korte afstand van de stad. Een onder architectuur ontworpen en goed

Nadere informatie

Larixlaan GJ Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k.

Larixlaan GJ Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k. Larixlaan 2 7313 GJ Apeldoorn TE KOOP VANAF 698.500 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud landhuis halfvrijstaande woning 5 187 m² 718 m² 712 m³ Bouwjaar Tuin Garage

Nadere informatie

Vanenburgerallee 4 & 4a PUTTEN Vraagprijs ,- k.k.

Vanenburgerallee 4 & 4a PUTTEN Vraagprijs ,- k.k. Vanenburgerallee 4 & 4a PUTTEN Vraagprijs 1.950.000,- k.k. Beumer Garantiemakelaars Meerndijk 7 3454 HM DE MEERN Tel: 030-6776000 E-mail: info@beumer.nl Website: www.beumer.nl Omschrijving TWEE VRIJSTAANDE

Nadere informatie

Zuideinde te Oostzaan

Zuideinde te Oostzaan Zuideinde 156-158 te Oostzaan Zuideinde 156-158 te Oostzaan Vraagprijs 485.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze

Nadere informatie

Lunteren Molenparkweg Oost 9B

Lunteren Molenparkweg Oost 9B Lunteren Molenparkweg Oost 9B 599.000 k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ± 168 m2 ± 574 m3 1989 7 5 ± 910 m2 Aanvaarding in overleg Ruime VRIJSTAANDE VILLA

Nadere informatie

ZUIDBUURT 2 MAASSLUIS

ZUIDBUURT 2 MAASSLUIS OMSCHRIJVING Deze schitterende vrijstaande ZESKAMER villa welke zeer landelijk is gelegen met fraai uitzicht over het naastgelegen recreatiegebied. Het geheel is gesitueerd op een kavel van 1706m² eigen

Nadere informatie

BOLSWARD EIKENBURG 2

BOLSWARD EIKENBURG 2 BOLSWARD EIKENBURG 2 Op exclusieve locatie gelegen vrijstaand landhuis met aparte kantoor-/ praktijkruimte, garage, ruime oprit, aanlegplaats voor sloep, tuin op het zuiden en vrij uitzicht over open vaarwater

Nadere informatie

Van Hoofsweg 4 Nieuw-Vossemeer Woning met bedrijfsgebouwen en een vergunning voor 200 vleesstieren en verdere aanhorigheden op circa ha grond.

Van Hoofsweg 4 Nieuw-Vossemeer Woning met bedrijfsgebouwen en een vergunning voor 200 vleesstieren en verdere aanhorigheden op circa ha grond. 4 Nieuw-Vossemeer Woning met bedrijfsgebouwen en een vergunning voor 200 vleesstieren en verdere aanhorigheden op circa 4.17.90 ha grond. Situering Het dorp Nieuw-Vossemeer heeft diverse kleinschalige

Nadere informatie

Hammerweg 10 Raalte. Vraagprijs 795.000,-- k.k.

Hammerweg 10 Raalte. Vraagprijs 795.000,-- k.k. Hammerweg 10 Raalte Vraagprijs 795.000,-- k.k. Buitenleven Genieten van het buitenleven maar toch in de nabijheid van een gezellig dorp met al haar voorzieningen? Deze fraai verbouwde Saksische woonboerderij

Nadere informatie

TE KOOP. Bombaij 8 a K.K TD Doezum. Makelaardij van der Wier O.G.

TE KOOP. Bombaij 8 a K.K TD Doezum. Makelaardij van der Wier O.G. TE KOOP 595.000 K.K. Makelaardij van der Wier O.G. Provincialeweg 124 9865 AL Opende 0594-657401 info@makelaardijvanderwier.nl Bombaij 8 a 9863 TD Doezum Bombaij 8 a 9863 TD Doezum Inleiding Deze bijzondere

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met schuur gelegen op een ruim perceel van m²

Te koop Vrijstaande woning met schuur gelegen op een ruim perceel van m² Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning met schuur gelegen op een ruim perceel van 1.135 m² Zwanegatsedijk 10 3299 LT Maasdam Algemeen

Nadere informatie

Bloesemlaan 15 - Zeewolde

Bloesemlaan 15 - Zeewolde Bloesemlaan 15 - Zeewolde Omschrijving Vraagprijs 495.000,- k.k. Aan deze rustige polderweg staat dit romantische vrijstaande woonhuis. Volledig vrij wonen in het buitengebied van Zeewolde maar toch op

Nadere informatie

Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland

Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Te koop Woon- Winkel- en/of Kantoorpand gelegen in het centrum van Oud-Beijerland Oostdijk 59, 3261 KC Oud-Beijerland Algemeen Op goede

Nadere informatie

VRAAGPRIJS: Op aanvraag

VRAAGPRIJS: Op aanvraag In het centrum van Oud Gastel gelegen, perfect onderhouden vrijstaande woning met garage (± 656 m³) op een perceel van 315 m². Deze zeer royale woning is gebouwd in 2009 en telt maar liefst 5 volwaardige

Nadere informatie

Laag Boskoop 15 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Laag Boskoop 15 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Laag Boskoop 15 Boskoop Vraagprijs 895.000,-- k.k. Een unieke en karakteristieke vrijstaande villa, gelegen tussen het groen, water en kwekerijen. Deze statige, onder architectuur gebouwde prachtige woning

Nadere informatie

Royale hoekwoning in rustige villawijk

Royale hoekwoning in rustige villawijk Royale hoekwoning in rustige villawijk Hartenveld 25 Almere www.hartenveld25.nl Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 322 m² 1999 in overleg 385.000 k.k. Bijzonderheden Soort

Nadere informatie

nieuwbouw Uitweg algemene informatie 23 Ruime eengezinswoningen en 5 vrije kavels www.nieuwbouwuitweg.nl

nieuwbouw Uitweg algemene informatie 23 Ruime eengezinswoningen en 5 vrije kavels www.nieuwbouwuitweg.nl nieuwbouw Uitweg algemene informatie 23 Ruime eengezinswoningen en 5 vrije kavels www.nieuwbouwuitweg.nl 1 geschiedenis Op een van de meest groene plekken in het hart van Nederland, tussen Schoonhoven

Nadere informatie

GAGELDIJK 104 UTRECHT 900.000 k.k. www.gageldijk104utrecht.nl Omschrijving VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ PRACHTIG GELEGEN OP CA 1 HECTARE Niet vaak komt een woonboerderij in de verkoop, die door zijn ligging,

Nadere informatie

KRALINGSE PLASLAAN 82A

KRALINGSE PLASLAAN 82A KRALINGSE PLASLAAN 82A ROTTERDAM KRALINGSE PLASLAAN 82A ROTTERDAM OMSCHRIJVING Zeer royaal en goed onderhouden 4-kamerappartement met volledig vrij uitzicht over de Kralingse Plas en het Kralingse Bos.

Nadere informatie

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Te koop Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Deze onder architectuur gebouwde villa is in 1996 opgeleverd. De stijl van de woning is afgeleid van de

Nadere informatie

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Kwakscheweg 5 3261 LG Oud-Beijerland Algemeen Deze vrijstaande woning met ruime loods is door haar vrije ligging

Nadere informatie

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Zinkweg 255, 3262 BH Oud-Beijerland Deze karakteristieke en sfeervolle woning is gebouwd in 2001 in opdracht van de huidige eigenaren. De woning is gelegen

Nadere informatie

Voske 21 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k.

Voske 21 te Baarle-Nassau. Vraagprijs: ,00 k.k. Neem eens een kijkje in.. Voske 21 te Baarle-Nassau Perceeloppervlakte: 22.480 m² Inhoud: circa 840 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 575.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00

Nadere informatie

Monumentale woonboerderij

Monumentale woonboerderij EXCLUSIEF WONEN Monumentale woonboerderij Buggenum - Holstraat 44 T +31 (0)475 40 70 44 info@alardvandervarst.nl www.alardvandervarst.nl In het kerkdorp Buggenum nabij Roermond, wordt deze prachtig gerenoveerde

Nadere informatie

UTRECHTSESTRAATWEG 106A EN B WOERDEN

UTRECHTSESTRAATWEG 106A EN B WOERDEN UTRECHTSESTRAATWEG 106A EN B WOERDEN Wonen eventueel gecombineerd met werken en dat nabij het centrum van Woerden in één van de weinige stadsboerderijen. Hier bieden wij u te koop aan: een gesplitste helft

Nadere informatie

Brochure. Middelveld 19 - Cothen. Vraagprijs 369.000,-- k.k.

Brochure. Middelveld 19 - Cothen. Vraagprijs 369.000,-- k.k. Brochure Middelveld 19 - Cothen Vraagprijs 369.000,-- k.k. Omschrijving Middelveld 19 - Cothen Perfect strak gestuukte, traditioneel gebouwde, sfeervolle en uitstekend onderhouden twee-ondereen kapwoning

Nadere informatie

HOFSTEDESTRAAT 8, MADE RICHTPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

HOFSTEDESTRAAT 8, MADE RICHTPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE HOFSTEDESTRAAT 8, MADE RICHTPRIJS 450.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 7 160 m²

Nadere informatie

TE KOOP. Pater de Leeuwweg K.K BX Austerlitz

TE KOOP. Pater de Leeuwweg K.K BX Austerlitz TE KOOP 735.000 K.K. Pater de Leeuwweg 37 3711 BX Austerlitz Inleiding Austerlitz is een gezellig buurtschap van Zeist en gelegen midden in de bossen tegen de Utrechtse Heuvelrug aan. Deze helft van dubbele

Nadere informatie

Informatiebrochure. Elten, De Bill 11. Vraagprijs: 429.000,-- k.k. kopersprovisie: 3,570% Aanvaarding: in overleg

Informatiebrochure. Elten, De Bill 11. Vraagprijs: 429.000,-- k.k. kopersprovisie: 3,570% Aanvaarding: in overleg Woonderijen R.H.H. Steverink Kwartiersedijk 36 6909 DJ Babberich tel: 0316-248768 mobiel: 06-10659354 fax: 0316-248146 info@woonderijen.nl www.woonderijen.nl Informatiebrochure Elten, De Bill 11 Vraagprijs:

Nadere informatie

Brochure. Kerklaan 9 - Doorn. Vraagprijs 499.000,-- k.k.

Brochure. Kerklaan 9 - Doorn. Vraagprijs 499.000,-- k.k. Brochure Kerklaan 9 - Doorn Vraagprijs 499.000,-- k.k. Omschrijving Kerklaan 9 - Doorn Op zoek naar een vrijstaande woning met een grote tuin in het centrum van Doorn? Dan is dit het perfecte huis voor

Nadere informatie

OUDE BOVENDIJK 208B ROTTERDAM

OUDE BOVENDIJK 208B ROTTERDAM OUDE BOVENDIJK 208B OUDE BOVENDIJK 208B OMSCHRIJVING Vrijstaande vijf kamer woning met vrijstaande garage, alwaar een eventuele zesde kamer gerealiseerd kan worden op de verdieping. Het geheel ligt op

Nadere informatie

Prachtig landhuis met schuren en kas op m2

Prachtig landhuis met schuren en kas op m2 DORP 118A BENSCHOP Prachtig landhuis met schuren en kas op 4.035 m2 Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waarin u interesse heeft. Om u een goede indruk te geven, vindt u in deze brochure

Nadere informatie

Norelbosweg AS Epe k.k.

Norelbosweg AS Epe k.k. TE KOOP Norelbosweg 23 8161 AS Epe 1.950.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.950.000 k.k. Postcode 8161 AS Ligging Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving Woningtype Vrijstaande woning

Nadere informatie

Patersweg GC Hoensbroek

Patersweg GC Hoensbroek Patersweg 18 6431 GC Hoensbroek Vraagprijs: 274.000,- k.k. Omschrijving Uitstekend onderhouden vrijstaand woonhuis met uitbouw, garage, berging en tuin met zwembad. De woning is voorzien van een luxe moderne

Nadere informatie

Koningsstraat 39 te Weelde

Koningsstraat 39 te Weelde Koningsstraat 39 te Weelde Perceeloppervlakte: 3.359 m² Inhoud: circa 1.200 m³ Aanvaarding: in overleg Vraagprijs: 798.000,00 k.k. Molenstraat 22-2387 Baarle-Hertog T 014 69 00 69 I www.vanrooijmakelaardij.com

Nadere informatie

Als de verkopende makelaar voor deze woning zijn wij graag bereid u alles over dit pand te vertellen.

Als de verkopende makelaar voor deze woning zijn wij graag bereid u alles over dit pand te vertellen. TE KOOP GEACHTE BELANGSTELLENDE Allereerst danken wij u, mede namens de eigenaar van de woning aan de Wevershoek 21 te Zierikzee de door u getoonde interesse in betreffende perceel. Als de verkopende makelaar

Nadere informatie

TE KOOP: VLIETPARK 8 HOOGMADE

TE KOOP: VLIETPARK 8 HOOGMADE TE KOOP: VLIETPARK 8 HOOGMADE Vraagprijs 1.595.000 k.k. T: 071 3019121 www.conductvastgoed.com E: info@conductvastgoed.com Vrijstaande villa aan vaarwater Hier wil je gewoon wonen. Moderne onder architectuur

Nadere informatie

Kruisdonk PH Maastricht

Kruisdonk PH Maastricht Kruisdonk 51 6222 PH Maastricht Vraagprijs: 485.000,- k.k. Omschrijving Rechterdeel van een voormalig carréboerderij. Deze ruime karakteristieke woning is gelegen op een ruim perceel van ca. 700m² aan

Nadere informatie

Woonboerderij op toplocatie!

Woonboerderij op toplocatie! EXCLUSIEF WONEN Woonboerderij op toplocatie! Swalmen - Eind 22 T +31 (0)475 40 70 44 info@alardvandervarst.nl www.alardvandervarst.nl Op een fantastische woonlocatie in het geliefde Asselt wordt nu te

Nadere informatie

Weverwijk 18 Leerbroek - Meerkerk

Weverwijk 18 Leerbroek - Meerkerk Weverwijk 18 Leerbroek - Meerkerk Verkoopbrochure Beschrijving/Kenmerken Adres Kadastrale gemeente Weverwijk 18, 4245 KW Leerbroek Zederik D66/D611/D475 Omgeving - Ligging: landelijk, vrij gelegen met

Nadere informatie

Weert - Tooroplaan 3. Vraagprijs: ,- k.k.

Weert - Tooroplaan 3. Vraagprijs: ,- k.k. Weert - Tooroplaan 3 Vraagprijs: 599.000,- k.k. Op een gewilde locatie nabij de bossen van de IJzeren Man bieden wij deze mooie villa te koop aan. Deze woning ligt op een prachtig perceel van maar liefst

Nadere informatie

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k.

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k. BONNERDIJK 8 GIETEN 595.000 k.k. www.bonnerdijk8.nl Omschrijving Deze compleet gerenoveerde, rietgedekte woonboerderij met 6 slaapkamers, 3 badkamers, paardenschuur voor 5/6 paarden en verlichte rijbak

Nadere informatie

Bergambacht Benedenberg 116 Vraagprijs ,00 k.k.

Bergambacht Benedenberg 116 Vraagprijs ,00 k.k. Bergambacht Benedenberg 116 Vraagprijs 695.000,00 k.k. Omschrijving Benedenberg 116 - Bergambacht Schitterend vrij wonen in het buitengebied van Bergambacht, gelegen aan een lintbebouwing waar veel prachtige

Nadere informatie

TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14

TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14 TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14 STERK IN PRIJS VERLAAGD STERK IN PRIJS VERLAAGD GEHEEL GERENOVEERDE EN VERNIEUWDE VRIJSTAANDE WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, CARPORT EN MODERNE TUIN MET OVERDEKT TERRAS.

Nadere informatie

Lyceumlaan 7, Zeist. Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper. Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl

Lyceumlaan 7, Zeist. Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper. Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl Lyceumlaan 7, Zeist Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl Kantoor Utrecht Jan van Scorelstraat 30 030-2542209 www.wvo.nl Omschrijving Deze schitterende

Nadere informatie

NOORDENVELDWEG 114 DONDEREN 294.000 k.k. www.noordenveldweg114.nl Noordenveldweg 114, Donderen VANAF PRIJS 294.000,00 k.k. Dit prachtig verbouwd woonboerderijtje met een zeer royale schuurruimte van maar

Nadere informatie

ZWANENWATER BW LELYSTAD K.K.

ZWANENWATER BW LELYSTAD K.K. ZWANENWATER 48 8245 BW LELYSTAD 795.000 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs 795.000,- k.k. Verwarming 203,- Aanvaarding In overleg Eigendomsrechten Geheel perceel Bouw Type object Soort bouw Bouwperiode

Nadere informatie

Wintelre Roestenberg 3

Wintelre Roestenberg 3 Wintelre Roestenberg 3 Landelijk gelegen in een fraai buitengebied nabij bossen en landerijen: een zeer ruim opgezette, vrijstaande woonboerderij met grote dubbele garage/berging/hobbyruimte, royale woonkamer

Nadere informatie

Beyerinckstraat 40, 7424 BD Deventer

Beyerinckstraat 40, 7424 BD Deventer Beyerinckstraat 40, 7424 BD Deventer Vraagprijs 329.000,- k.k. MIQA Makelaardij Holterweg 63 7429 AE, DEVENTER Tel: 0570-659595 E-mail: info@miqa.nl www.miqa.nl Omschrijving In de kinderrijke, groene en

Nadere informatie

Boerderij TE KOOP. Zuidermiddenweg 6 ESPEL

Boerderij TE KOOP. Zuidermiddenweg 6 ESPEL Boerderij TE KOOP Zuidermiddenweg 6 ESPEL Prachtig vrij gelegen, compleet verbouwde woonboerderij aan een rustige buitenweg onder de rook van Espel. Op ca. 10 autominuten van het centrum van Emmeloord

Nadere informatie

PRINCENHIL 50, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

PRINCENHIL 50, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE PRINCENHIL 50, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS 549.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 5 165

Nadere informatie

Weijpoort Nieuwerbrug. Rien Treur Makelaardij

Weijpoort Nieuwerbrug. Rien Treur Makelaardij Weijpoort 35-1 Nieuwerbrug Rien Treur Makelaardij INFO Unieke locatie - Voorhuis woonboerderij Weijpoort 35-1, Nieuwerbrug Net buiten de bebouwde kom van Nieuwerbrug aan den Rijn, op een bijzondere en

Nadere informatie

DAUWBRAAM DA te KATWIJK ZH Vraagprijs ,- K.K. T E. W.

DAUWBRAAM DA te KATWIJK ZH Vraagprijs ,- K.K. T E. W. DAUWBRAAM 15 2224 DA te KATWIJK ZH Vraagprijs 674.500,- K.K. T. 071-301 5748 E. info@kooitjemakelaarsdiensten.nl W. www.kooitje.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 2000 Woonoppervlakte: 171 m2 Inhoud:

Nadere informatie

svmakelaardij.nl Ouderkerk aan den IJssel k.k. Swijnenburg & Valk Makelaardij

svmakelaardij.nl Ouderkerk aan den IJssel k.k. Swijnenburg & Valk Makelaardij Industrieweg 2 Krimpen aan den IJssel 0180-51 00 90 info@svmakelaardij.nl svmakelaardij.nl IJsseldijk Noord 87 http://www.svmakelaardij.nl/aanbod/ijsseldijk-noord-87-ouderkerk-aan-den 535.000 k.k. IJsseldijk

Nadere informatie

Te Koop: Vennemeerstraat 18 te Warmond

Te Koop: Vennemeerstraat 18 te Warmond Te Koop: Vennemeerstraat 18 te Warmond Perfect onderhouden woning voorzien van alle gemakken, gelegen aan het water met directe verbinding naar de Kagerplassen. Ideaal voor een gezin met affiniteit voor

Nadere informatie

Tramwei 17. Barendrecht. Vraagprijs: ,- k.k. BMP Wonen

Tramwei 17. Barendrecht. Vraagprijs: ,- k.k. BMP Wonen Tramwei 17 Barendrecht BMP Wonen Vraagprijs: 495.000,- k.k. INFO Laat u verrassen door de ruimte die deze woning te bieden heeft! Dit prachtige herenhuis met inpandige garage en maar liefst 6 ruime slaapkamers

Nadere informatie

KRALINGSEWEG 260 ROTTERDAM

KRALINGSEWEG 260 ROTTERDAM KRALINGSEWEG 260 ROTTERDAM KRALINGSEWEG 260 ROTTERDAM OMSCHRIJVING Deze zeer ruime en goed onderhouden vrijstaande VILLA, gelegen op een unieke locatie in KRALINGEN. De villa ligt in een kleinschalig villapark,

Nadere informatie

Brochure. Hoflaan 17 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Hoflaan 17 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Hoflaan 17 - Leersum Vraagprijs 375.000,-- k.k. Omschrijving Hoflaan 17 - Leersum Laat u verrassen door deze charmante, verrassend ruime, vooroorlogse helft van een dubbel woonhuis! Deze sfeervolle

Nadere informatie

Zuiderzeestraat 34, Medemblik

Zuiderzeestraat 34, Medemblik Zuiderzeestraat 34, Medemblik Kenmerken Overdracht Vraagprijs 164.500 k.k. Aangeboden sinds 11-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Badhuisstraat K.K LT Vlissingen

TE KOOP. Badhuisstraat K.K LT Vlissingen TE KOOP 700.000 K.K. Badhuisstraat 44 46 4381 LT Vlissingen Badhuisstraat 44 46 4381 LT Vlissingen Inleiding Dubbel woonhuis aan de Badhuisstraat 44-46 Heel soms zijn er gevels waarvan je je niet kunt

Nadere informatie

DE WETTERWILLE 112 DRACHTEN 449.000 k.k. www.dewetterwille112.nl De Wetterwille 112, Drachten In de wijk de Folgeren ligt dit riant vrijstaand woonhuis met een slaapkamer beneden, en een aangebouwde, geïsoleerde,

Nadere informatie