Snelrewaard, Waardsedijk 19, vraagprijs ,00 v.o.n.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Snelrewaard, Waardsedijk 19, vraagprijs 730.000,00 v.o.n."

Transcriptie

1 Snelrewaard, Waardsedijk 19, vraagprijs ,00 v.o.n.

2

3

4 * Royale turnkey woning met zeer veel woonruimte en buitenruimte * 100% maatwerk woning waar je je helemaal thuis gaat voelen * Verbouwing gereed voor oplevering * Verbouwing compleet in de koopsom, en in de hypotheek, opgenomen en vraag naar de verbouwingsspecificatie * Optioneel nog zeer veel mogelijk! Kenmerken: - Nieuwe woonoppervlakte 210 m2; - Inhoud circa 650 m3; - aantal kamers 6 (4 slaapkamers); -1 badkamer en 1 apart toilet; - Volledig dubbel glas; - Dakterras aanwezig; - Parkeren op eigen terrein; - Ruim m2 eigen grond

5 Ligging Het woonhuis is gelegen op 2 kilometer afstand van Montfoort en het historische centrum van Oudewater ligt op circa 4 km afstand. De Waardsedijk ligt centraal in het Groene Hart tussen de grote steden Utrecht, Woerden, Rotterdam en Gouda. U bent binnen 10 autominuten op de A12 afslag Woerden.

6 Historie: De woning is gebouwd in 1971 en heeft enkele typische stijlkenmerken van die tijd, zoals niveauverschil in de woonkamer, een grote schuifpui waardoor er veel licht de woonruimte binnenkomt, een binnen en buiten openhaard, een royale hal met vide. De woning is destijds robuust gebouwd, en het casco maar zeker ook de plek verdienen een verbouwing zodat het wooncomfort op het niveau van een luxe landhuis 2016 komt.

7 Koop-/aanneemovereenkomst De verbouwing wordt gerealiseerd in samenwerking met Bluehouse. Volgens dit concept zullen de verbouwingskosten compleet worden opgenomen in de hypotheek, het inbrengen van eigen middelen is dus niet nodig! Er is een bestek geschreven voorzien van bouwtekeningen, materialen en een planning zodat u precies weet hoe het eindresultaat er uit komt te zien. Dit alles is terug te vinden in de koperscontractmap welke (op afspraak) ter inzage ligt bij ons op kantoor.

8

9

10

11

12

13

14 Het woonhuis Het woonhuis heeft een inhoud van circa 650 m3 en een woonoppervlakte van circa 200 m2, dit is inclusief de dubbel garage welke eenvoudig is om te turnen naar kantoor of slaapkamer / badkamer. Indeling begane grond: BESTAANDE SITUATIE Royale hal / vide, met tegelvloer vide, garderobe, wc,grote bergkast, hard houten trap met bordes. Gang naar dubbele garage met elektrische deur. Woon- / eetkamer (54 m2), leefkuil met open haard, eetgedeelte met grote schuifpui naar terras. Travetin vensterbanken en stucwerk plafonds.

15 Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar, het is een hoekopstelling met RVS afzuigkap, vaatwasser, oven en magnetron. Vanuit de keuken is er ook een loopdeur naar het terras. De keuken en woonkamer zijn gescheiden door een soort en suite kasten met schuifdeur daartussen. Indien gewenst is een andere indeling tussen keuken en de woon- /eetkamer gemakkelijk te realiseren.

16 Het woonhuis Indeling begane grond: NIEUWE SITUATIE Indeling De begane grond beschikt over een zeer hoge en ruime hal, dat grenst aan de woonkamer en kantoorruimte. De woonkamer is zeer ruim en vanuit de woonkamer heb je direct toegang tot de riante achtertuin middels een schuifpui. Vanuit de hal is ook de kantoorruimte bereikbaar, waardoor werken aan huis wel heel erg aantrekkelijk wordt. Welke zelfstandig ondernemer wilt dit nu niet?

17

18 Eerste verdieping: BESTAANDE SITUATIE Via een trap met bordes komt u op de verdieping. Vanuit een gang is te bereiken een grote ouderslaapkamer (24 m2) met balkon en ingebouwde kastruimte. Badkamer met douche, ligbad en dubbele wastafel. Grote bergkast en twee slaapkamers. Daarnaast is een grote hobbykamer aanwezig welke tevens gebruikt kan worden voor slaapkamer. Via een Vlizo trap is de vliering bereikbaar met veel bergruimte, op de vliering staat ook de in 2008 vernieuwde CV ketel.

19 Eerste verdieping: NIEUWE SITUATIE Op de 1ste verdieping bevinden zich de 4 royale slaapkamers, waarvan de 4de slaapkamer is voorzien van een walk-in-closet. De badkamer wordt luxe uitgevoerd met een inloopdouche, badopstelling, toilet en een wastafelmeubel. Wenst u een andere indeling of sanitair dan is dat uiteraard mogelijk! Ook beschikt de 1ste verdieping over een separate opstelplaats voor de wasmachine en is er een vide aanwezig waar je vanaf de overloop een schitterend uitzicht hebt naar buiten en in de hal!! U houdt van een strak design, landelijk inrichting, een industriële look of juist een combinatie van diverse stijlen? Alles is nog mogelijk! Zoals je van Bluehouse gewend bent willen wij samen met jouw de woning gaan ontwerpen, ontwikkelen en realiseren. Heb je liever toch een andere indeling of zijn er woonwensen die je graag gerealiseerd wilt zien? Dit is uiteraard geen probleem en in overleg met de ontwikkelaar van Bluehouse zal jouw woning worden gerealiseerd die aansluit bij jouw woonwensen om het echte thuis gevoel te creëren. Nieuwsgierig geworden? Vraag naar de koperscontractmap en neem contact op voor meer informatie.

20 Bijgebouw/schuur (circa 8 m x 4 m) Het houden van paarden schapen of ander kleinvee is zeker een optie, de schuur staat op nieuwe levende have te wachten. De schuur is gebouwd op een stenen voet en heeft houten gepotdekselde delen, het dak is gedekt met pannen. Tevens is er een hobbykas van circa 6,00 x 6,00 m aanwezig. Verder is het perceel ingericht met een onderhoudsvriendelijke tuin, een kleine boomgaard met appels en peren en een schapen weide. U kunt een vergunning aanvragen voor de aanleg van een steiger in de IJssel of op eigen terrein ten behoeve van uw jacht / boot(je).

21

22 Snelrewaard, gemeente Oudewater Het gebied van de (voormalige) gemeente is van oorsprong een ontginningsgebied ter weerszijden van de Lange Linschoten tussen Linschoten en Oudewater en aan de noordzijde van de Hollandse IJssel tussen Montfoort en Oudewater. Aanvankelijk was het Stichts gebied maar in de late Middeleeuwen werden de gerechten Noord- en Zuid-Linschoten Hollandse lenen tot het in 1820 naar Utrecht overging. De agrarische minigemeente Snelrewaard was voor de openbare voorzieningen nagenoeg geheel op de buurgemeenten Linschoten en Oudewater aangewezen. Alle gemeentelijke activiteiten vonden plaats in Linschoten en de meeste Snelrewaardse kinderen gingen (en gaan) in Oudewater naar school. De oevers langs de slingerende Lange Linschoten en de Hollandse IJssel vormen met hun monumentale boerderijen, vruchtbomen, knotwilgen en aangrenzende weilanden een bijzonder fraai landschap, vooral in het voorjaar als de natuur in bloei staat. Bij de gemeentelijke herindeling in 1989 ging Snelrewaard bijna geheel over naar Oudewater, maar het gemeentewapen is nog steeds aanwezig als uithangbord op de hoek van het midden in Linschoten gelegen Koffiehuis "Het Wapen van Linschoten en Snelrewaard".

23 Bestemmingsplan gegevens Bestemming Wonen met archeologische verwachtingswaarde hoog. Bestemming Tuin met archeologische verwachtingswaarde hoog. Bestemming Agrarisch met archeologische verwachtingswaarde hoog. Voor nadere informatie kunt u bellen met de gemeente Oudewater, telefoonnummer (0348) of mailen a.denboer@oudewater.nl

24 Kadastrale gegevens Snelrewaard, sectie A, nummer 705, groot 2 a 15 ca (215 m2) Snelrewaard, sectie A, nummer 706, groot 60 a 25 ca (6.025 m2)

25 Mocht u na het zien van deze verkooppresentatie interesse hebben om meer informatie te ontvangen over Waardsedijk 19 te Snelrewaard, neem dan contact op met ons kantoor. Hier hebben wij aanvullende informatie voor u beschikbaar. Aan onvolkomenheden in de tekst van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van gunning door verkoper. Uw NVM makelaar: Harold J.G. van Rooij RMT (0182) (06) h.vanrooij@schep.nl Binnendienst medewerkster: Wilma A. Dogterom (0182) w.dogterom@schep.nl

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD

Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Bredestraat-Zuid 29 HERVELD Vraagprijs 795.000,= k.k. Op schitterende locatie gelegen, uitstekend onderhouden riante woonboerderij met dubbele garage, heerlijk verwarmd (binnen)zwembad, fraai aangelegde

Nadere informatie

Hekendorperweg 38 te Oudewater, vraagprijs 355.000,00 k.k.

Hekendorperweg 38 te Oudewater, vraagprijs 355.000,00 k.k. Hekendorperweg 38 te Oudewater, vraagprijs 355.000,00 k.k. De woonboerderij is gelegen op korte afstand van het historische centrum van Oudewater. De Hekendorperweg te Oudewater ligt centraal in het

Nadere informatie

TE KOOP. Bedrijfspand met woonruimte, erf, ondergrond en toebehoren. Ambachtstraat 18 3985 SC WERKHOVEN

TE KOOP. Bedrijfspand met woonruimte, erf, ondergrond en toebehoren. Ambachtstraat 18 3985 SC WERKHOVEN TE KOOP Bedrijfspand met woonruimte, erf, ondergrond en toebehoren. Ambachtstraat 18 3985 SC WERKHOVEN Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984 NH Odijk tel: 030 677 73 30 e-mail:

Nadere informatie

TE KOOP. Commandeurshof TA Maasland k.k.

TE KOOP. Commandeurshof TA Maasland k.k. TE KOOP Commandeurshof 9 3155 TA Maasland 895.000 k.k. KENMERKEN Vraagprijs Status Oplevering Soort woonhuis Soort bouw Bouwjaar Onderhoud binnen Onderhoud buiten Bijzonderheden Oppervlakte Overig Inhoud

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Beringstraat GS Geldrop k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Beringstraat GS Geldrop k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Beringstraat 41 5665 GS Geldrop 225.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 225.000 k.k. Postcode 5665 GS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

EEN OASE VAN RUST EN RUIMTE

EEN OASE VAN RUST EN RUIMTE Van Landhuis de Bongerd is een begroting en een plan beschikbaar om het een meer moderne eigentijdse uitstraling te geven. Het plan en de begroting liggen ter inzage in het huis. Enige artist impressions

Nadere informatie

TE KOOP Schuddebeursdijk ,- k.k. 3209LG Hekelingen landhuis

TE KOOP Schuddebeursdijk ,- k.k. 3209LG Hekelingen landhuis TE KOOP Schuddebeursdijk 2 3209LG Hekelingen 1.850.000,- k.k. landhuis Op een werkelijk unieke locatie buitendijks aan de rivier Het Spui gelegen zeer bijzonder en royaal woonhuis met dubbele garage

Nadere informatie

Te koop. Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning. Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland

Te koop. Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning. Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland Te koop Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland Algemeen Deze schitterend aan het water gelegen twee onder één kap woning is

Nadere informatie

Talmalaan 27 - Vlissingen

Talmalaan 27 - Vlissingen q Talmalaan 27 - Vlissingen Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Talmalaan 27 - Vlissingen Mooi gelegen, ruime twee-onder-een-kap woning (440m³), met extra grote garage. De woning is gelegen in een rustige

Nadere informatie

KLEIWEG 81 ROTTERDAM

KLEIWEG 81 ROTTERDAM KLEIWEG 81 KLEIWEG 81 OMSCHRIJVING Zeer royaal en karakteristiek herenhuis (ca. 160 m2 woonoppervlakte) met zonnige achtertuin en terras. Dit fraaie woonhuis is o.a. voorzien van ruime living met openslaande

Nadere informatie

DUINWEG 36 - HUISDUINEN

DUINWEG 36 - HUISDUINEN VERKOOPBROCHURE DUINWEG 36 - HUISDUINEN vraagprijs 475.000,= kosten koper Omschrijving Duinweg 36 - Huisduinen Riant, Op Huisduinen gelegen geschakeld landhuis met grote garage, 4 slaapkamers en een werkelijk

Nadere informatie

Bezoekadres: Beekstraat 54, K GJ WEERT. M: I: E:

Bezoekadres: Beekstraat 54, K GJ WEERT. M: I:  E: Bezoekadres: Beekstraat 54, K.25 6001 GJ WEERT M: 06 15 499 454 I: www.pasklaarwonen.nl E: info@pasklaarwonen.nl Pagina 2 van 15 Deze levensloopbestendige, vrijstaande woning gelegen op een mooi hoek perceel

Nadere informatie

MORELSTRAAT 96 ROCKANJE

MORELSTRAAT 96 ROCKANJE MORELSTRAAT 96 ROCKANJE MORELSTRAAT 96 ROCKANJE OMSCHRIJVING Op een unieke locatie een uitstekend onderhouden 2-onder-1 kapwoning met vrij uitzicht en gelegen op 338 m2 eigen grond! De woning met inpandige

Nadere informatie

TE KOOP WOERDEN. 685.000,- kosten koper. Barwoutswaarder 21--25. bedrijfs- of dienstwoning

TE KOOP WOERDEN. 685.000,- kosten koper. Barwoutswaarder 21--25. bedrijfs- of dienstwoning TE KOOP Barwoutswaarder 21--25 bedrijfs- of dienstwoning 685.000,- kosten koper EEN UNIEKE MOGELIJKHEID OM WERKEN EN WONEN TE COMBINEREN! Op een mooie locatie aan de rand van Woerden een VRIJSTAANDE BEDRIJFSWONING

Nadere informatie

Te koop. Geschakelde Patiobungalow met een vrije op het zuiden gelegen achtertuin. Jan Tooropstraat 87, 3262 TG Oud-Beijerland

Te koop. Geschakelde Patiobungalow met een vrije op het zuiden gelegen achtertuin. Jan Tooropstraat 87, 3262 TG Oud-Beijerland Te koop Geschakelde Patiobungalow met een vrije op het zuiden gelegen achtertuin Jan Tooropstraat 87, 3262 TG Oud-Beijerland Algemeen Deze goed gesitueerde bungalow met dubbele parkeerplaats op eigen grond

Nadere informatie

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Warmelo 4

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Warmelo 4 Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrinnl carlavandenbrinnl Amsterdam Warmelo 4 W Warmelo 4 Een uniek door Piet Boon verbouwde vrijstaande villa

Nadere informatie

NIEUWLANDSEDIJK 74, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

NIEUWLANDSEDIJK 74, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE NIEUWLANDSEDIJK 74, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS 627.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING halfvrijstaande woning

Nadere informatie

ZUIDBUURT 2 MAASSLUIS

ZUIDBUURT 2 MAASSLUIS OMSCHRIJVING Deze schitterende vrijstaande ZESKAMER villa welke zeer landelijk is gelegen met fraai uitzicht over het naastgelegen recreatiegebied. Het geheel is gesitueerd op een kavel van 1706m² eigen

Nadere informatie

NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT

NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT Bijzondere woonboerderij met een dubbele woonbestemming, een grote nieuwgebouwde schuur, grote bergruimte en nog een fraaie hooiberg, dit alles op een compact perceel

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

Woonoppervlakte 300 m 2 Vraagprijs 695.000,- kosten koper TE KOOP. De Werf 8 Lekkerkerk

Woonoppervlakte 300 m 2 Vraagprijs 695.000,- kosten koper TE KOOP. De Werf 8 Lekkerkerk Woonoppervlakte 300 m 2 Vraagprijs 695.000,- kosten koper TE KOOP De Werf 8 Lekkerkerk ALGEMEEN INDELING De Werf 8 te Lekkerkerk Op een unieke locatie, bij de rivier De Lek, ligt in een villawijk deze

Nadere informatie

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland CCConcept Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland Algemeen Deze royale en stijlvol afgewerkte vergrote 5-kamer

Nadere informatie

Te Koop. Kievitsbloem TV Nootdorp k.k.

Te Koop. Kievitsbloem TV Nootdorp k.k. Te Koop Kievitsbloem 43 2631 TV Nootdorp 1.095.000 k.k. Kenmerken Prijs 1.095.000 k.k. Postcode 2631 TV Ligging In woonwijk Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin, West, 1900 1200cm Garage Garage,

Nadere informatie

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Middenlaan 10 - Doorn Vraagprijs 735.000,-- k.k. Omschrijving Middenlaan 10 - Doorn EEN GEZELLIGE MODERNE FAMILIEWONING DIE U VAN BINNEN GEZIEN MOET HEBBEN. Deze onder architectuur, uiterst solide

Nadere informatie

Ideaal voor een liefhebber van rust én ruimte!

Ideaal voor een liefhebber van rust én ruimte! Ideaal voor een liefhebber van rust én ruimte! Toegangseweg 1 te Alphen aan den Rijn Eerste indruk: Een prachtige vrijstaande villa gelegen op de grens van de gemeente Alphen aan den Rijn en de gemeente

Nadere informatie

Brochure. De Beaufortlaan 12 Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs 975.000,-- k.k.

Brochure. De Beaufortlaan 12 Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs 975.000,-- k.k. Brochure De Beaufortlaan 12 Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs 975.000,-- k.k. Omschrijving De Beaufortlaan 12 - Driebergen-Rijsenburg Charmante riet-gedekte VILLA op riant perceel In de lommerrijke buurt

Nadere informatie

van Limburg Stirumlaan 7 Maasdam

van Limburg Stirumlaan 7 Maasdam van Limburg Stirumlaan 7 Maasdam Dit is uw kans om wonen en slapen te combineren op de begane grond Aan de rand van de rustige groene villawijk met weids uitzicht over het hertenkampje ligt deze prachtig

Nadere informatie

Dennenhout 11 in Houten

Dennenhout 11 in Houten Dennenhout 11 in Houten Riante vrijstaande villa met garage en kantoor,-praktijkruimte Vraagprijs 849.000,- K.K. Onlinemakelaarsdiensten Omschrijving In de populaire woonwijk Het Hout staat deze VRIJSTAANDE

Nadere informatie

van Akenweg 99 Te Koop 6218 HL Maastricht (Oud-Caberg) Vraagprijs k.k.

van Akenweg 99 Te Koop 6218 HL Maastricht (Oud-Caberg) Vraagprijs k.k. Te Koop Vraagprijs 445.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 445.000 k.k. Status Beschikbaar Oplevering in overleg Soort woonhuis Landhuis, Vrijstaande woning Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1970 Onderhoud

Nadere informatie

TE KOOP. Nesciohove BJ Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 135m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Nesciohove BJ Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 135m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Nesciohove 7 2726 BJ Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 135m² Vraagprijs 275.000 k.k. KENMERKEN Prijs 275.000 k.k. Postcode 2726 BJ Ligging In woonwijk, Open ligging Woningtype Geschakelde

Nadere informatie

TE KOOP. Heiliglevenstraat 14 te Montfoort Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail:

TE KOOP. Heiliglevenstraat 14 te Montfoort Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail: TE KOOP Heiliglevenstraat 14 te Montfoort Vraagprijs: 250.000,-- k.k. Hollands Best Makelaars OMSCHRIJVING Karakteristieke sfeervolle woning met diepe achtertuin gelegen op het zuidwesten met veel privacy!

Nadere informatie

Uw makelaar. Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Aalsmeer Oosteinderweg 59

Uw makelaar. Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Aalsmeer Oosteinderweg 59 Uw makelaar Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 206 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Aalsmeer Oosteinderweg 59 Oosteinderweg 59, Aalsmeer OZeer luxe, vrijstaande Piet

Nadere informatie

Larixlaan GJ Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k.

Larixlaan GJ Apeldoorn. TE KOOP VANAF k.k. Larixlaan 2 7313 GJ Apeldoorn TE KOOP VANAF 698.500 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud landhuis halfvrijstaande woning 5 187 m² 718 m² 712 m³ Bouwjaar Tuin Garage

Nadere informatie

TE KOOP. Vrijstaande woning met bijgebouwen, erf, tuin, ondergrond en hobbyweide. Oostromsdijkje LC WERKHOVEN

TE KOOP. Vrijstaande woning met bijgebouwen, erf, tuin, ondergrond en hobbyweide. Oostromsdijkje LC WERKHOVEN TE KOOP Vrijstaande woning met bijgebouwen, erf, tuin, ondergrond en hobbyweide. Oostromsdijkje 2 3985 LC WERKHOVEN Voor informatie: Breeschoten & Vernooij B.V. Zeisterweg 21 3984 NH Odijk tel: 030 677

Nadere informatie

VRAAGPRIJS: Op aanvraag

VRAAGPRIJS: Op aanvraag In het centrum van Oud Gastel gelegen, perfect onderhouden vrijstaande woning met garage (± 656 m³) op een perceel van 315 m². Deze zeer royale woning is gebouwd in 2009 en telt maar liefst 5 volwaardige

Nadere informatie

Rijweg 30 te Waardenburg

Rijweg 30 te Waardenburg Rijweg 30 te Waardenburg Vraagprijs 399.000,-- k.k. Kenmerken & Locatie Vraagprijs 399.000,-- k.k. Bouwjaar ca. 1912 Soort woning Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Inhoud woning ca. 500 m³ vrijstaande

Nadere informatie

PRINCENHIL 50, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

PRINCENHIL 50, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE PRINCENHIL 50, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS 549.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 5 165

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Bakelsedijk JB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Bakelsedijk JB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Bakelsedijk 111 5703 JB Helmond 249.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 249.500 k.k. Postcode 5703 JB Ligging In woonwijk

Nadere informatie

Vraagprijs K.K. KORTEBUURT 16 A-D, MAASLAND. Peeters & Vermeulen Makelaars Taxateurs TEL pvmakelaars.nl

Vraagprijs K.K. KORTEBUURT 16 A-D, MAASLAND. Peeters & Vermeulen Makelaars Taxateurs TEL pvmakelaars.nl Vraagprijs 1.000.000 K.K. KORTEBUURT 16 A-D, MAASLAND Peeters & Vermeulen Makelaars Taxateurs TEL. 010-5924444 info@ Kortebuurt 16 a-d, Maasland KORTEBUURT 16 a-d, MAASLAND Royale vrijstaande bedrijfswoning

Nadere informatie

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Koninginneweg 90, 3262 JD Oud-Beijerland Algemeen Deze authentieke tussenwoning is gebouwd rond 1920 en is gelegen aan een gezellig privé straatje

Nadere informatie

vrijstaand wonen en werken op een unieke locatie aan de rand van het beschermde dorpsgezicht van Linschoten, in het hart van de Randstad...

vrijstaand wonen en werken op een unieke locatie aan de rand van het beschermde dorpsgezicht van Linschoten, in het hart van de Randstad... vrijstaand wonen en werken op een unieke locatie aan de rand van het beschermde dorpsgezicht van Linschoten, in het hart van de Randstad... Jacob Barneveldstraat 3 3461 GA Linschoten (gem. Montfoort) Kadastrale

Nadere informatie

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k.

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: 285.000,= k.k. Op een fraaie locatie, tegenover een speelveldje gelegen in de gewilde wijk Heiakker, onder strakke architectuur gebouwde royale twee-onder-één kap woning met berging (voorheen garage), en hobby-/praktijkruimte.

Nadere informatie

PRINS BERNHARDKADE 35A

PRINS BERNHARDKADE 35A PRINS BERNHARDKADE 35A PRINS BERNHARDKADE 35A OMSCHRIJVING Ruim en licht dubbel benedenhuis met prachtig uitzicht over de Bergse Voorplas en zonnige achtertuin op het zuidwesten. Het benedenhuis ligt op

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Maccallastraat KS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Maccallastraat KS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Maccallastraat 33 5708 KS Helmond 699.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 699.000 k.k. Postcode 5708 KS Ligging Aan

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HEUWEIDE 5 GRONAU

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HEUWEIDE 5 GRONAU VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HEUWEIDE 5 GRONAU VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE HEUWEIDE 5 GRONAU Vraagprijs : 452.500,- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente GRONAU Sectie 43 Nummer(s) 1120 + 1123 + 1119

Nadere informatie

TE KOOP. Pangahout KS Zoetermeer Tussenwoning, 5 kamers, 146m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Pangahout KS Zoetermeer Tussenwoning, 5 kamers, 146m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Pangahout 4 2719 KS Zoetermeer Tussenwoning, 5 kamers, 146m² Vraagprijs 375.000 k.k. KENMERKEN Prijs 375.000 k.k. Postcode 2719 KS Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Oost, 600 1400cm

Nadere informatie

Hoogstraat, 5451 BH Mill. Hoogstraat 5451 BH Mill 37 Vraagprijs: ,-- k.k.

Hoogstraat, 5451 BH Mill. Hoogstraat 5451 BH Mill 37 Vraagprijs: ,-- k.k. Hoogstraat, 5451 BH Mill Hoogstraat 5451 BH Mill 37 Vraagprijs: 550.000,-- k.k. Omschrijving Op een fantastische centrumlocatie gelegen, vrijstaande semi bungalow met berging/schuur en royale tuin op een

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Gerwenseweg EK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Gerwenseweg EK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Gerwenseweg 50 5708 EK Helmond 498.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 498.000 k.k. Postcode 5708 EK Ligging In woonwijk

Nadere informatie

VAN BALLEGOOIJSINGEL 58

VAN BALLEGOOIJSINGEL 58 VAN BALLEGOOIJSINGEL 58 VAN BALLEGOOIJSINGEL 58 OMSCHRIJVING Aan een van de mooiste singels van Hillegersberg gelegen verrassend ruim, geheel verbouwd en uitgebouwd hoekhuis. De zonnige achtertuin ligt

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Maccallastraat KR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Maccallastraat KR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Maccallastraat 10 5708 KR Helmond 389.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 389.000 k.k. Postcode 5708 KR Ligging Aan

Nadere informatie

Exclusief landhuis met schitterend aangelegde tuin op een unieke locatie, met prachtig weids uitzicht over de aangrenzende landerijen

Exclusief landhuis met schitterend aangelegde tuin op een unieke locatie, met prachtig weids uitzicht over de aangrenzende landerijen Exclusief landhuis met schitterend aangelegde tuin op een unieke locatie, met prachtig weids uitzicht over de aangrenzende landerijen Lanaken-Smeermaas Oude Heirbaan 151 PRIJS OP AANVRAAG Exclusief en

Nadere informatie

Hoogstraat 129, Roosendaal

Hoogstraat 129, Roosendaal Verrassende ruime eengezinswoning met garage nabij het centrum van Roosendaal op een perceel van 135 m² eigen grond. Het betreft hier een zeer goed onderhouden, volledig geïsoleerde eindwoning gelegen

Nadere informatie

BENEDENEIND NZ 370 BENSCHOP

BENEDENEIND NZ 370 BENSCHOP BENEDENEIND NZ 370 BENSCHOP Is er het budget voor (net) een vrijstaand woonhuis? Maar zijn er de wensen voor een boerderij met wooncomfort, veel schuren en weiland voor bijvoorbeeld het houden van paarden

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 14 Noordwijk

Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 14 Noordwijk Vrijblijvende informatie Leeuwenhorstlaan 14 Noordwijk Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Op prachtige locatie, nabij uitvalswegen, met veel privacy gelegen, zeer ruime en goed

Nadere informatie

Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 425.000,-- k.k. Omschrijving Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 - Spijkenisse Ideale vrijstaande woning met ouderslaapkamer, ruime badkamer, garage op de begane grond. Gelegen aan een

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? het Buske GV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? het Buske GV Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP het Buske 33. 5708 GV Helmond 264.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 264.000 k.k. Postcode 5708 GV Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Buitenlanden 16 HEINENOORD

Buitenlanden 16 HEINENOORD Buitenlanden 16 HEINENOORD Onder architectuur gebouwde vrijstaande villa (bj 1992) Grote tuin met div zonneterrassen op 845 m² eigen grond Royale living met serre, dubbele garage en ca. 158 m² kelderrruimte

Nadere informatie

Te koop Schitterende vrijstaande villa met inpandige garage Iroko 166, 3315 PN Dordrecht

Te koop Schitterende vrijstaande villa met inpandige garage Iroko 166, 3315 PN Dordrecht CCConcept Te koop Schitterende vrijstaande villa met inpandige garage Iroko 166, 3315 PN Dordrecht Algemeen Deze schitterende villa, type Verano, met inpandige garage en prachtige tuin rondom is gebouwd

Nadere informatie

TE KOOP. Van Lodensteinstraat CJ Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 132m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Van Lodensteinstraat CJ Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 132m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Van Lodensteinstraat 46 2722 CJ Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 132m² Vraagprijs 270.000 k.k. KENMERKEN Prijs 270.000 k.k. Postcode 2722 CJ Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuid,

Nadere informatie

IJsvogel 2. Harmelen. Rien Treur Makelaardij

IJsvogel 2. Harmelen. Rien Treur Makelaardij IJsvogel 2 Harmelen Rien Treur Makelaardij INFO BEGANE GROND Moderne, ruime villa Deze geschakelde villa met twee badkamers en vijf slaapkamers op ca. 295 m2 grond is aan twee zijden aan het water gelegen.

Nadere informatie

Rustenburgstraat 31 Puttershoek

Rustenburgstraat 31 Puttershoek Rustenburgstraat 31 Puttershoek Uniek! Royaal vrijstaand woonhuis met garage, diverse parkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen op 430m² eigen grond Aangebouwde tuinkamer met extra keuken en toilet Schitterend

Nadere informatie

ANNERSTREEK 6 ANNEN k.k.

ANNERSTREEK 6 ANNEN k.k. ANNERSTREEK 6 ANNEN 675.000 k.k. www.annerstreek6.nl Annerstreek 6, Annen Deze zeer ruime en prachtige woning is gebouwd in 2008 met Duitse "gründlichkeit" en veel Hollandse details. De woning heeft 5

Nadere informatie

van Limburg Stirumlaan 9 MAASDAM

van Limburg Stirumlaan 9 MAASDAM van Limburg Stirumlaan 9 MAASDAM Heerlijk midden in het groen, in een rustige villawijk, gelegen vrijstaande semi-bungalow op 889m² eigen grond Weids uitzicht over "hertenkampje" en in de nabijheid van

Nadere informatie

Oude Breestraat 25 5845 AA Sint Anthonis

Oude Breestraat 25 5845 AA Sint Anthonis Oude Breestraat 25 5845 AA Sint Anthonis Karakteristieke woning op royaal perceel van 1092 m² met de mogelijkheid om meer grond bij te kopen (tot 1604 m²). Vestiging Ravenstein Fax 0486 417566 Langakker

Nadere informatie

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Informatiebrochure Generaal Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Gen Snijdersstraat 12 Badhoevedorp Karakteristieke, goed onderhouden woning (1940) met erker en achtertuin op het oosten! Deze zeer lichte woning

Nadere informatie

Julianalaan 18 - Schiedam

Julianalaan 18 - Schiedam Julianalaan 18 - Schiedam Vraagprijs 450.000,= k.k. Stripes Makelaardij & Consultancy Ringersstraat 23 3125 BP Schiedam Tel: 010-7420977 Fax: 010-7420976 E-mail: info@stripes-makelaardij.nl Website: www.stripes-makelaardij.nl

Nadere informatie

OUDE EERBEEKSEWEG 7 BRUMMEN 735.000 k.k. www.oudeeerbeekseweg7.nl Oude Eerbeekseweg 7, Brummen In een aangename woonomgeving, omgeven door groen en op loopafstand van winkels, scholen en het NSstation

Nadere informatie

Westerhoven: Hoeverstraat 28 Vraagprijs: k.k.

Westerhoven: Hoeverstraat 28 Vraagprijs: k.k. Westerhoven: Hoeverstraat 28 Vraagprijs: 698.000 k.k. Hoeverstraat 28 Monumentale karakteristieke en sfeervolle woonboerderij met 6 slaapkamers, 2 badkamers, fraai aangelegde tuin met o.a. authentieke

Nadere informatie

Bergeijk: van den Valgaetstraat 6 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: van den Valgaetstraat 6 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: van den Valgaetstraat 6 Vraagprijs: 309.000 k.k. van den Valgaetstraat 6 LET OP; INRUIL KLEINERE WONING MOGELIJK! In een rustige straat dichtbij het centrum van Bergeijk gelegen royaal vrijstaand

Nadere informatie

KRALINGSEWEG 260 ROTTERDAM

KRALINGSEWEG 260 ROTTERDAM KRALINGSEWEG 260 ROTTERDAM KRALINGSEWEG 260 ROTTERDAM OMSCHRIJVING Deze zeer ruime en goed onderhouden vrijstaande VILLA, gelegen op een unieke locatie in KRALINGEN. De villa ligt in een kleinschalig villapark,

Nadere informatie

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Te koop Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Deze ruime geschakelde 2 onder 1 kap woning is gebouwd in de jaren 70 vlakbij het centrum van Oud-Beijerland.

Nadere informatie

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Vraagprijs 219.500,- kosten koper Fraai afgewerkte en recent gerenoveerde tussenwoning met twee ruime slaapkamers en een royale badkamer in een aantrekkelijke woonomgeving.

Nadere informatie

Inhoud woonhuis: 515 m³. Woonoppervlakte: 134 m². Overige inpandige ruimte: 15 m². Externe bergruimte (garage): 47 m². Bouwjaar: 1928.

Inhoud woonhuis: 515 m³. Woonoppervlakte: 134 m². Overige inpandige ruimte: 15 m². Externe bergruimte (garage): 47 m². Bouwjaar: 1928. Inhoud woonhuis: 515 m³ Woonoppervlakte: 134 m² Overige inpandige ruimte: 15 m² Externe bergruimte (garage): 47 m² Bouwjaar: 1928 Perceel: 694 m² VRAAGPRIJS: 419.000,00 k.k. %ORHPHQVWUDDW WH +,/9$5(1%((.

Nadere informatie

TE KOOP. Oudelandseweg K.K BT Ridderkerk

TE KOOP. Oudelandseweg K.K BT Ridderkerk Oudelandseweg 57 2981 BT Ridderkerk TE KOOP 675.000 K.K. Oudelandseweg 57 2981 BT Ridderkerk Inleiding Deze royale vrijstaande woning is gelegen op een perceel van maar liefst 3.929 m². Vrijheid en ruimte

Nadere informatie

OEVERLANDEN 6262 KROPSWOLDE 187.000 k.k. www.oeverlanden6262.nl Oeverlanden 6262, Kropswolde Aan vis-en vaarwater gelegen luxe vrijstaande recreatiewoning met 3 slaapkamers, 2 badkamers, aangebouwde garage

Nadere informatie

ACACIASTRAAT 7, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

ACACIASTRAAT 7, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE ACACIASTRAAT 7, MADE VRAAGPRIJS 365.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING vrijstaande woning 6 112 m² 246

Nadere informatie

Pastoor van den Boomstraat 37 Berlicum

Pastoor van den Boomstraat 37 Berlicum Pastoor van den Boomstraat 37 Berlicum Vrijstaande woning met vrijstaande garage gelegen op een ruim perceel. De woning is uitgebouwd, heeft een fraaie diepe tuin en ligt in het centrum van Berlicum op

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Ockenburghpark ML Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Ockenburghpark ML Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Ockenburghpark 10 5709 ML Helmond 369.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 369.000 k.k. Postcode 5709 ML Ligging Aan

Nadere informatie

Klein Zwitserlandlaan 2. Heelsum

Klein Zwitserlandlaan 2. Heelsum Klein Zwitserlandlaan 2 te Heelsum Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen,

Nadere informatie

MASTER KEUNINGWEI 3 ROTTEVALLE 339.000 k.k. www.masterkeuningwei3.nl Master Keuningwei 3, Rottevalle Degelijk, traditioneel gebouwd, vrijstaand woonhuis met garage en kap, aan de rand van het dorp Rottevalle

Nadere informatie

Welbergsedijk 9 Steenbergen. PDF Created with deskpdf PDF Writer - Trial :: http://www.docudesk.com

Welbergsedijk 9 Steenbergen. PDF Created with deskpdf PDF Writer - Trial :: http://www.docudesk.com Welbergsedijk 9 Steenbergen Op rustige locatie gelegen halfvrijstaande woning met garage, carport, schuur en berging. Aan de achterzijde van de woning heeft u een mooie royale tuin met een schitterend

Nadere informatie

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m²

Esbeekseweg 43 te ESBEEK. Inhoud: 975 m³. Woonoppervlakte: 206 m². Overige inpandige ruimte: 68 m². Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Inhoud: 975 m³ Woonoppervlakte: 206 m² Overige inpandige ruimte: 68 m² Gebouwgebonden buitenruimte: 15 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 2001 Perceel: 682 m² VRAAGPRIJS: 475.000,00 k.k. Esbeekseweg

Nadere informatie

Uw makelaar. Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amstelveen Tolheksbos 10

Uw makelaar. Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amstelveen Tolheksbos 10 Uw makelaar Hellen Groen-de Leijer Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 206 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amstelveen Tolheksbos 10 Tolheksbos TZeer royale, op de hoek gelegen, vrijstaande

Nadere informatie

Schoonouwenseweg 28, Stolwijk Vraagprijs 696.000 k.k.

Schoonouwenseweg 28, Stolwijk Vraagprijs 696.000 k.k. Schoonouwenseweg 28, Stolwijk Vraagprijs 696.000 k.k. Historisch: In 1930 als dienstzijnde voormalige agrarische bedrijfswoning gebouwd om zelfstandig klein te kunnen boeren en tevens in samenwerking dienst

Nadere informatie

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland

Te koop. Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage. Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Te koop Stijlvolle vrijstaande woning met inpandige garage Schepenlaan 18, 3271 TK Mijnsheerenland Deze onder architectuur gebouwde villa is in 1996 opgeleverd. De stijl van de woning is afgeleid van de

Nadere informatie

Vraagprijs: ,= k.k.

Vraagprijs: ,= k.k. Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Schuilingenweg 14 Op mooie locatie -aan de rand van de woonwijk en op loopafstand van de dorpskern- bieden wij aan

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Koninglaan ED Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Koninglaan ED Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Koninglaan 8 5708 ED Helmond 595.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 595.000 k.k. Postcode 5708 ED Ligging Aan bosrand,

Nadere informatie

Landgraafstraat 76, 6845 ED Arnhem

Landgraafstraat 76, 6845 ED Arnhem Landgraafstraat 76, 6845 ED Arnhem Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Mooie vrij gelegen helft van een dubbel woonhuis met garage en carport. De woning beschikt over een zeer royale, vrij gelegen,

Nadere informatie

OBJECT ADRES ANDERS. gemoderniseerde tussenwoning met garage Perceel: huis 156m 2 garage 18m 2. Mars 57 4501 HJ Oostburg VASTGOED VASTGOED

OBJECT ADRES ANDERS. gemoderniseerde tussenwoning met garage Perceel: huis 156m 2 garage 18m 2. Mars 57 4501 HJ Oostburg VASTGOED VASTGOED ANDERS VASTGOED OBJECT gemoderniseerde tussenwoning met garage Perceel: huis 156m 2 garage 18m 2 ADRES Mars 57 4501 HJ Oostburg Zuidzandsestraat 8 4501 AP Oostburg Tel. 00 31(0)117 450001 Gsm 00 31(0)6

Nadere informatie

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Gerardus Majellastraat 45 DONGEN Gerardus Majellastraat 45 Volledig gerenoveerd karakteristiek, vrijstaand woonhuis met "chambre-en-suite", moderne keuken, luxe badkamer en inpandige ruime garage, gelegen nabij het centrum van

Nadere informatie

KARAKTERASTIEKE STADSVILLA CENTRAAL EN GELEGEN NABIJ HET CENTRUM

KARAKTERASTIEKE STADSVILLA CENTRAAL EN GELEGEN NABIJ HET CENTRUM KARAKTERASTIEKE STADSVILLA CENTRAAL EN GELEGEN NABIJ HET CENTRUM Ligging : Hoogstraat 169, Eindhoven. Aanvaarding : In overleg Perceel Vraagprijs : 118 m² groot. (kad. Gem. GESTEL, sectie C, nr. 4456).

Nadere informatie

OOSTEINDSEWEG 40 BERGSCHENHOEK

OOSTEINDSEWEG 40 BERGSCHENHOEK OOSTEINDSEWEG 40 OOSTEINDSEWEG 40 OMSCHRIJVING Deze schitterende vrijstaande luxe ACHTKAMER-VILLA met vrijstaande ruime garage is gelegen aan een van de bekendste wegen die leiden naar de oude dorpskern

Nadere informatie

Bremswegje 7b, Oud Gastel

Bremswegje 7b, Oud Gastel Luxueuze vrijstaande woning met royale inpandige garage en vrijstaande schuur in het buitengebied van Oud Gastel. Dit perfect onderhouden woonhuis is in 1979 oorspronkelijk gebouwd en staat op een perceel

Nadere informatie

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007 Inhoud: 601 m³ Woonoppervlakte: 148 m² Overige inpandige ruimte: 18 m² Externe bergruimte: 279 m² Bouwjaar: 1965 / 2007 Perceel: 3205 m² VRAAGPRIJS: 589.000,00 k.k. Eerste Schoor 7 te GOIRLE Dit vrijstaande

Nadere informatie

Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Vraagprijs ,- k.k.

Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Vraagprijs ,- k.k. Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Vraagprijs 275.000,- k.k. Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Aan de rand van het Beatrixpark vindt u deze kant-en-klare 6-kamer eengezinswoning, gelegen op eigen grond.

Nadere informatie

AMEROEVER 33, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

AMEROEVER 33, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE WONINGBROCHURE AMEROEVER 33, LAGE ZWALUWE VRAAGPRIJS 550.000,- K.K. Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING halfvrijstaande woning

Nadere informatie

T E K O O P. Moonslaan 22a te Maarheeze. De Moonslaan is een fraaie laan. met aan weerszijden prachtige. villa s en volgroeide bomen.

T E K O O P. Moonslaan 22a te Maarheeze. De Moonslaan is een fraaie laan. met aan weerszijden prachtige. villa s en volgroeide bomen. Moonslaan 22a - Maarheeze De Moonslaan is een fraaie laan met aan weerszijden prachtige villa s en volgroeide bomen. De winkelstraat, scholen, het Medische Centrum, het cultureel centrum de Smeltkroes,

Nadere informatie

Appelaarseweg 8a Fijnaart

Appelaarseweg 8a Fijnaart Appelaarseweg 8a Fijnaart Centraal gelegen vrijstaande woning met inpandig kantoor, 4 garageboxen, tuin, erf, weiland op 15.012 m² grond. Ideaal voor dierenliefhebbers! Situering Fijnaart is een dorp gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Bunuelstrook SB Zoetermeer Hoekwoning, 6 kamers, 132m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Bunuelstrook SB Zoetermeer Hoekwoning, 6 kamers, 132m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Bunuelstrook 139 2726 SB Zoetermeer Hoekwoning, 6 kamers, 132m² Vraagprijs 325.000 k.k. KENMERKEN Prijs 325.000 k.k. Postcode 2726 SB Ligging Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Hoekwoning

Nadere informatie