Het verslag van 6 november 2014 wordt goedgekeurd. GEMEENTELIJKE SENIORENRAAD ESSEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het verslag van 6 november 2014 wordt goedgekeurd. GEMEENTELIJKE SENIORENRAAD ESSEN"

Transcriptie

1 VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 22 januari 2015 Aanwezig : Jef Verbist, voorzitter Guy Cleeren, ondervoorzitter Willy Van Ginderen, penningmeester Okra Wildert : De Crom Ludo, Geysen Louis, Ickroth Francine S.O.V. :, Dhooghe Jan, K.B.G. Horendonk : Gabriëls Anna, Beyers Jozef Esa : De Laat Annet, Goormachtig Ad, Mous Hilda, Van Loon Stan Okra Statie : Bastianen Joke, Milbou Leo Okra Centrum : Konings Jos, K.S. Hoek : Jos Raymakers, Veraart Piet NEOS : Peeters Frans, Van Eekelen Magda RVT Sint-Michaël : Warmenbol Mieke OCMW : De Bruyn Kathleen Schepen: Jokke Hennekam Jan Keuppens : individueel geïnteresseerde Elke Mella : welzijnswerker-verslaggever Swa Veraart : publiek Verontschuldigd: Elst Rita, Goormachtig Ad, Helsen Jos, Huybrechts Mariette, Konings Stan, Melis Alfons, Merks Willy, Schrauwen Imelda, Van der Flaas Jules, Van Doren Marcel, Van Dorst Maria, Van Hooydonk Elisa, Van Oevelen Maria, 1. Vragen aan het publiek : Geen vragen van het publiek. 2. Verslag van : Er wordt opgemerkt dat Essens Belang Senioren kan toetreden tot de seniorenraad en dit vanaf 1 april Het verslag van 6 november 2014 wordt goedgekeurd.

2 3. Datum volgende vergadering De seniorenraad komt opnieuw samen op donderdag 22 maart 2015 te 9u30 in de bloemenzaal LDC t Gasthuis. 4. Briefwisseling De toegekomen briefwisseling ligt ter inzage bij de Voorzitter : Nieuwjaarswensen LDC Mail rond de stroomuitschakeling en de melding van erg geïsoleerde mensen Dankbetuiging van Sint-Michaël rond de animatie en de ontvangen gift Dankbetuiging van De Bijster betreffende de koekenbedeling Griffelrock op 28 en 30 april 2015: kaarten aan 9 euro ook verkrijgbaar bij LDC t Gasthuis Floralia Brussel van 3 april tem 3 mei 2015 aan het Kasteel van Groot- Bijgaarden Tijdschrift Band Tijdschrift Brussel Briljant : begeleide uitstappen naar Brussel Melding dat er op 16 februari 2015 in de Heuvelhal in het kader van carnaval een ambiancenamiddag is voor senioren. Aanvang om 13u30, deuren open om 13u00 Lijst huwelijksjubilarissen : wordt opgemerkt dat nu wel de 55-jarigen vermeld zijn. Ehs-producties : Boekingen van alle artiesten 5. Adviezen - De opmerkingen rond de kruising Moerkantsebaan-Vossenbos worden opgenomen. - Er wordt opgemerkt dat bij winterweer er op de voetpaden van het viaduct niet gestrooid was. Ook de ingang van het tunneltje was niet ijsvrij. Dit is gemeld aan de Burgemeester en wordt opgenomen in het strooiplan.

3 Ook waren de voetpaden aan Statiebos, m.n. de Stationsstraat en de Kerkstraat, waren niet gestrooid en vele doodlopende straten worden niet sneeuwvrij gemaakt. Bij de volgende winterprik worden 4 PWA ers ingeschakeld om stoepen sneeuwen ijsvrij te maken. Mensen kunnen aan een gunstig tarief van 5,00 Euro deze vragen. Er wordt opgemerkt dat dit best in het gemeentelijk infoblad en/of website wordt gepubliceerd. De terreinen van St-Michaël en serviceflats waren ook niet sneeuwvrij gemaakt. Hierbij wordt opgemerkt dat dit de verantwoordelijkheid is van de rusthuizen zelf. - Moerkantsebaan : het opdraaien naar Rouwmoer is onmogelijk. Dit komt omdat de vluchtheuvel veel te dicht ligt. Voor vrachtwagens is dit een groot probleem en blokkeren dan de baan. - Er wordt de vraag gesteld of een politieagent in burger een proces mag opmaken. - Mobiliteit De Lijn : De rechtstreekse verbinding naar Klina. In november is er een voordracht geweest waar Jef Verbist aanwezig was. Hij heeft aan de hand van deze voordracht alle verbindingen tussen Essen, Wuustwezel, Kalmthout en Klina bekeken en zijn bedenkingen op papier gezet. Er wordt opgemerkt dat Jef gaat uitgenodigd worden om mee met Brigitte Quick naar het overleg met De Lijn te gaan. - Er wordt gemeld dat wanneer je ter hoogte van bakker Arnold in de Stationsstraat verblind wordt door de schijnwerper die aan restaurant Roma hangt. Dit is ook gevaarlijk in duister, want men merkt de voetgangers aan het zebrapad niet tijdig op. - Er wordt de vraag gesteld of er nog aandacht wordt gegeven aan de stoepinname door winkels. De schepen meldt dat er een nieuw project is rond het laden en lossen bij winkels. Er zou een reglement komen dat men niet mag laden en lossen tussen 8u-9u, 12u-14u en na 16u. Ook wordt er de vraag gesteld of de toelating tot plaatsen van materiaal aan de winkels bij overtreding niet kan ingetrokken worden voor bepaalde tijd bv.3 maanden. 6. Boekhouding 2014 Overzicht van de resultaten wordt bekeken en overlopen door de penningmeester. Er is een verlies van 105 Euro.

4 7. Afgevaardigden van de Afdelingen Een aantal afgevaardigden zijn vervangen door andere personen. Zoals in de statuten vermeldt staat, dient men dit schriftelijk mede te delen. Zo is Fons Melis vervangen door Magda Vaneekelen en Jos Raymakers door Beyers Jozef. Er wordt aan de afdelingen gevraagd hiervan een schriftelijke melding te doen. 8. Seniorensportdag door Kalmthout en Essen samen Aangezien Bloso geen seniorensportdag meer organiseert en dit nu door de regio s dient te gebeuren, hebben de gemeenten Essen en Kalmthout besloten om dit samen te organiseren. Er is een mail van de sportdienst gekomen met de vraag welke spelen/sporten de senioren willen en of er geïnteresseerden zijn om eventueel mee te werken. Men stelt voor om deze sportdag te laten doorgaan op donderdag 17 september De voorstellen tot spelen/sporten zijn : - Fietstocht : korte en lange afstand - Wandeltocht : korte en lange afstand - Petanque - Zwemmen Er wordt ook voorgesteld om voor maaltijden eventueel gebruik te maken van de parochiezaal Statie. Reeds de voorstellen besproken met Anouk Doggen van de sportdienst. 9. Datum en inrichter voor kaartnamiddag 2015 Op 23 april 2015 organiseert Okra Statie in het parochiecentrum Statie een kaartnamiddag. Vanaf 13u zou iedereen aanwezig moeten zijn om te kunnen starten om 13u30. Na rondvraag blijkt dat men ongeveer 70 kaarters heeft. Er wordt een wisselbeker en een 10-tal prijzen voorzien. 10. Animatie WZC De Bijster : 26 februari 2015 Op 26 februari 2015 wordt er opnieuw een animatienamiddag m.n. Bingo gedaan in De Bijster. Hiervoor zijn er ongeveer 15 personen nodig. De namen mogen doorgegeven worden aan de Voorzitter.

5 11. Volksspelen 26 augustu 2015 Men heeft al een principieel akkoord van de school en Sint-Michaël. Tijdens de maand mei/juni zal men met de werkgroep bijeen zitten om praktische zaken te bespreken. 12. Bedeling ouderenweek Op 17 november 2014 was er de verdeling van de koekendoos voor 80-jarige en dit om 10u in het LDC. Alles is goed verlopen en op 2 uur tijd was alles verdeeld onder de verenigingen zodat om 12 uur de voorzitters alle nodige koekendozen hadden. Ook is er een woordje van dank aan het LDC voor het inrichten van de bedanknamiddag voor de vrijwilligers van de bedeling. Er wordt de vraag gesteld of er probleemgevallen zijn opgemerkt tijdens de bedeling. Men maakt de opmerking dat vaak adressen op de lijst staan van mensen die op hun adres gedomicilieerd zijn, maar opgenomen zijn in het rusthuis. 13. Rondvraag en varia. Er is een vraag van de Welzijnsraad rond verdoken aromoede. Hoe kan men deze mensen detecteren en een netwerk van organisaties en w opzetten. Via Jef Verbist zijn er een paar reacties geweest op de koekendozen. Mensen zijn tevreden want de koekjes blijven langer vers in een koekendoos. Kerststol was moeilijker te bewaren. Er wordt gevraagd of de animatiedag in april in Sint-Michaël doorgaat. Positief. Sint-Michaël geeft een aantal vrije dagen in april door. Eventueel kan er opnieuw gewandeld worden wanneer het goed weer is. De brandweerhervorming. De brandweer van Essen is nu met 12 andere gemeente opgenomen in 1 globale brandweerpoule. Voor de brandweer van Essen verandert er niks. De kazerne blijft in Essen. Kathleen de Bruyn vraagt wanneer de voorzitters nog eens samen kunnen zitten om samen met LDC elkaars programma s te overlopen en eventueel op elkaar af te stemmen. Er wordt afgesproken op vrijdag 30 januari 2015 om 10u in LDC LDC organiseert GSM-lessen. De laatstejaarsstudenten personenzorg van Mariaberg komen langs om dit aan te leren. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor deze gratis lessen.

6 14. Vragen aan het publiek. Geen vragen. 15. Nieuwjaarsdrink. 16. Sluiting. De vergadering wordt gesloten om 11u15 Jef Verbist Voorzitter; Elke Mella Welzijnswerker-verslaggever.

Swa Veraart : publiek

Swa Veraart : publiek VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 16 juli 2015 Aanwezig : Jef Verbist, voorzitter Willy Van Ginderen, penningmeester Okra Wildert : De Crom Ludo, Geysen Louis, S.O.V. :, Dhooghe Jan,Van Hooydonk Elisa K.B.G.

Nadere informatie

2. Verslag van : Er worden geen opmerkingen gemaakt, waarna het verslag wordt goedgekeurd. GEMEENTELIJKE SENIORENRAAD ESSEN

2. Verslag van : Er worden geen opmerkingen gemaakt, waarna het verslag wordt goedgekeurd. GEMEENTELIJKE SENIORENRAAD ESSEN VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 28 mei 2015 Aanwezig : Jef Verbist, voorzitter Willy Van Ginderen, penningmeester Okra Wildert : De Crom Ludo, Geysen Louis, Ickroth Francine S.O.V. :, Dhooghe Jan,, Van

Nadere informatie

2. Verslag van : Er zijn geen vragen over het verslag van 15 mei 2014 waardoor het verslag wordt goedgekeurd.

2. Verslag van : Er zijn geen vragen over het verslag van 15 mei 2014 waardoor het verslag wordt goedgekeurd. VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 24 juli 2014 Aanwezig : Jef Verbist, voorzitter Guy Cleeren, ondervoorzitter Willy Van Ginderen, penningmeester Okra Wildert : De Crom Ludo, Geysen Louis, Ickroth Francine

Nadere informatie

VERSLAG SENIORENRAAD VAN 12 januari 2017

VERSLAG SENIORENRAAD VAN 12 januari 2017 VERSLAG SENIORENRAAD VAN 12 januari 2017 Aanwezig: Jef Verbist, voorzitter Guy Cleeren, ondervoorzitter Van Ginderen Willy, penningmeester WSV: Ludo De Crom, Louis Geysen, KBG Horendonk: Anna Gabriëls,

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE SENIORENRAAD ESSEN Correspondentieadres: Molenstraat 1 te 2910 ESSEN. Tel. 03/

GEMEENTELIJKE SENIORENRAAD ESSEN Correspondentieadres: Molenstraat 1 te 2910 ESSEN. Tel. 03/ VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 10 januari 2013 Aanwezig: Jef Verbist, voorzitter Guy Cleeren, ondervoorzitter Willy Van Ginderen, penningmeester Okra Wildert : Marcel Antonissen, Ludo De Crom, Francine

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE SENIORENRAAD ESSEN Correspondentieadres: Molenstraat 1 te 2910 ESSEN. Tel. 03/667.39.85 http://blog.seniorennet.

GEMEENTELIJKE SENIORENRAAD ESSEN Correspondentieadres: Molenstraat 1 te 2910 ESSEN. Tel. 03/667.39.85 http://blog.seniorennet. VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 7 maart 2013 Aanwezig: Jef Verbist, voorzitter Guy Cleeren, ondervoorzitter Willy Van Ginderen, penningmeester Okra Wildert : Marcel Antonissen, Francine Ickroth Okra Centrum:

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 8 november 2012

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 8 november 2012 VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 8 november 2012 Aanwezig: Jef Verbist, voorzitter Guy Cleeren, ondervoorzitter Willy Van Ginderen, penningmeester Okra Wildert : Marcel Antonissen, Ludo De Crom, Francine

Nadere informatie

Verontschuldigd : Annet De Laat, Stan Konings, Frans Neefs, Frans Peeters, Maria Van Dorst Publiek: Jan Dhooghe François Veraart.

Verontschuldigd : Annet De Laat, Stan Konings, Frans Neefs, Frans Peeters, Maria Van Dorst Publiek: Jan Dhooghe François Veraart. VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 20 september 2012 Aanwezig: Jef Verbist, voorzitter Guy Cleeren, ondervoorzitter Willy Van Ginderen, penningmeester Okra Wildert : Marcel Antonissen, Ludo De Crom, Francine

Nadere informatie

Memorandum Goed wonen van levensbelang! Ouderenweekcampagne 2011 wonen en armoede

Memorandum Goed wonen van levensbelang! Ouderenweekcampagne 2011 wonen en armoede VERGADERING VAN 3 mei 2012 Aanwezig: Jef Verbist, voorzitter Jokke Hennekam, schepen voor seniorenbeleid Guy Cleeren, ondervoorzitter Willy Van Ginderen, penningmeester Okra Wildert : Marcel Antonissen,

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE SENIORENRAAD ESSEN Correspondentieadres: Molenstraat 1 te 2910 ESSEN. Tel. 03/667.39.85 http://blog.seniorennet.

GEMEENTELIJKE SENIORENRAAD ESSEN Correspondentieadres: Molenstraat 1 te 2910 ESSEN. Tel. 03/667.39.85 http://blog.seniorennet. VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 3 mei 2012 Aanwezig: Jef Verbist, voorzitter Jokke Hennekam, schepen voor seniorenbeleid Guy Cleeren, ondervoorzitter Willy Van Ginderen, penningmeester Okra Wildert : Marcel

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE SENIORENRAAD ESSEN

GEMEENTELIJKE SENIORENRAAD ESSEN VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 19 MEI 2011 Aanwezig: Jef Verbist, voorzitter Willy Van Ginderen, penningmeester Jokke Hennekam, schepen voor seniorenbeleid Okra Wildert : Ludo De Crom, Marcel Antonissen,

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE SENIORENRAAD ESSEN

GEMEENTELIJKE SENIORENRAAD ESSEN VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 31 MAART 2011 Aanwezig: Jef Verbist, voorzitter Willy Van Ginderen, penningmeester Guy Cleeren, ondervoorzitter Okra Wildert : Ludo De Crom, Marcel Antonissen Okra Centrum:

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE SENIORENRAAD ESSEN Correspondentieadres: Molenstraat 1 te 2910 ESSEN. Tel. 03/

GEMEENTELIJKE SENIORENRAAD ESSEN Correspondentieadres: Molenstraat 1 te 2910 ESSEN. Tel. 03/ VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 15 maart 2012 Aanwezig: Jef Verbist, voorzitter Guy Cleeren, ondervoorzitter Willy Van Ginderen, penningmeester Okra Wildert : Marcel Antonissen, Francine Ickroth Okra Centrum:

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE SENIORENRAAD ESSEN

GEMEENTELIJKE SENIORENRAAD ESSEN VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 19 JANUARI 2011 Aanwezig: Jef Verbist, voorzitter Guy Cleeren, ondervoorzitter Willy Van Ginderen, penningmeester Okra Wildert : Marcel Antonissen, Francine Ickroth, Ludo

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE SENIORENRAAD RAAD ESSEN

GEMEENTELIJKE SENIORENRAAD RAAD ESSEN VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 22 SEPTEMBER 2011 Aanwezig: Jef Verbist, voorzitter Willy Van Ginderen, penningmeester Jokke Hennekam, schepen voor seniorenbeleid (gedeeltelijk) Imelda Schrauwen, voorzitter

Nadere informatie

aanbod in Essen

aanbod in Essen www.essen.be/sport 2017 aanbod in Essen Inhoud 02 03 04 06 10 11 14 Welkom Wat is sportelen? Sportelactiviteiten vanuit gemeentebestuur Omnisport Tai chi Yoga Sporten met oma en opa Sportelactiviteiten

Nadere informatie

VERSLAG SENIORENRAAD VAN 24 SEPTEMBER 2015

VERSLAG SENIORENRAAD VAN 24 SEPTEMBER 2015 VERSLAG SENIORENRAAD VAN 24 SEPTEMBER 2015 Aanwezig: Jef Verbist, vrzitter Guy Cleeren, ndervrzitter OKRA Wildert: Lud De Crm, Luis Geysen, Francine Ickrth OKRA Hrendnk: Anna Gabriëls, Stan Knings ESA:

Nadere informatie

Seniorenadviesraad VERSLAG Vergadering van 18 december 2018

Seniorenadviesraad VERSLAG Vergadering van 18 december 2018 Aanwezig: Leaerts Gaby Aerts Paula Arijs Albertine Beets Bertha De Coster Raymonde De Meutter Joris Gevers Geert Goeminne Kristien Noppe Magda Poels Marcel Van Quickenborne Charles Vander Niepen Jacqueline

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING OUDERENADVIESRAAD

VERSLAG VERGADERING OUDERENADVIESRAAD VERSLAG VERGADERING OUDERENADVIESRAAD Datum: 12 september 2012 Plaats: Constant Permeke zaal, 2 de verdiep gemeentehuis Aanwezig: Briers Paul, voorzitter Christelijke Bejaardenbond Bulens Achille, onafhankelijke

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE GEMEENTELIJKE RAAD VOOR ONTWIKKELINGSSAMENWERKING

STATUTEN VAN DE GEMEENTELIJKE RAAD VOOR ONTWIKKELINGSSAMENWERKING STATUTEN VAN DE GEMEENTELIJKE RAAD VOOR ONTWIKKELINGSSAMENWERKING HOOFDSTUK I Inleiding Artikel 1 De gemeentelijke raad voor ontwikkelingssamenwerking Affligem, afgekort als GROS, is een gemeentelijke

Nadere informatie

Verslag Kernbestuur Sportraad maart 2013

Verslag Kernbestuur Sportraad maart 2013 Pagina 1 van 5 Verslag Kernbestuur Sportraad maart 2013 Datum: woensdag 13-3-2013 Kenmerk: Sportraad_LA_2013 03 13 Locatie: Sporthal Stad Turnhout Onderwerp: Verslag kernbestuur sportraad 13 03 2013 Aanwezig:

Nadere informatie

Stedelijke adviesraad toegankelijkheid statuten

Stedelijke adviesraad toegankelijkheid statuten Stedelijke adviesraad toegankelijkheid statuten Artikel 1 : Oprichting adviesraad Er wordt een stedelijke adviesraad toegankelijkheid opgericht. Deze adviesraad is bevoegd alle materies te behandelen m.b.t.

Nadere informatie

VERONTSCHULDIGD: Carnotensis P, Keimes ML, Lenaerts J, Mommen K. AFWEZIG: Lousbergh M.

VERONTSCHULDIGD: Carnotensis P, Keimes ML, Lenaerts J, Mommen K. AFWEZIG: Lousbergh M. VERSLAG SENIORENRAAD 16 oktober 2018 AANWEZIG: * Voorzitter Vanacken A. * Schepen van senioren * OCMW voorzitter * Neos Vanhees J. * Senioren Jesseren * Avondrood * OKRA Borgloon Moens J, Vanhees R * Senioren

Nadere informatie

Gemeentelijke cultuurraad Maldegem.

Gemeentelijke cultuurraad Maldegem. Gemeentelijke cultuurraad Maldegem. Huishoudelijk reglement De algemene vergadering van de cultuurraad Maldegem, Gelet op het decreet van 13 juli 2001 houdende het stimuleren van een kwalitatief en integraal

Nadere informatie

Agenda College van burgemeester en schepenen

Agenda College van burgemeester en schepenen Agenda College van burgemeester en schepenen Datum 07-01-2019 Tijd 14:00-15:05 Locatie Voorzitter Omschrijving Schepenzaal Lukas Jacobs Algemeen directeur: Vincent Gabriels Verontschuldigd: Maarten De

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING OUDERENADVIESRAAD

VERSLAG VERGADERING OUDERENADVIESRAAD VERSLAG VERGADERING OUDERENADVIESRAAD Datum: 21 maart 2012 Plaats: Constant Permeke zaal, 2 de verdiep gemeentehuis Aanwezig: Best Nicole, onafhankelijke Steenokkerzeel Briers Paul, voorzitter Christelijke

Nadere informatie

GEMEENTE BERLAAR. SENIORENRAAD - Verslag. dinsdag 2 mei in WZC Sint Augustinus om 9 uur

GEMEENTE BERLAAR. SENIORENRAAD - Verslag. dinsdag 2 mei in WZC Sint Augustinus om 9 uur PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT MECHELEN GEMEENTE BERLAAR SENIORENRAAD - Verslag dinsdag 2 mei 2017 in WZC Sint Augustinus om 9 uur Aanwezig: Frans Boeckaerts (OKRA Centrum) Milja Luyten (OKRA Heikant)

Nadere informatie

GEMEENTE DE PINTE GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR MILIEU EN NATUUR

GEMEENTE DE PINTE GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR MILIEU EN NATUUR GEMEENTE DE PINTE GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR MILIEU EN NATUUR HUISHOUDELIJK REGLEMENT - Gelet op de overeenkomst tussen de Vlaamse Gemeenschap en de Gemeente De Pinte over het gemeentelijk milieu- en

Nadere informatie

1. Verslag voorgaande vergadering en actiepunten

1. Verslag voorgaande vergadering en actiepunten Verslag Titel verslag: Verslag werkgroep Mobiliteit en Veiligheid AOR Datum en uur vergadering: 7 februari 2012 13.30u-16u Plaats vergadering: Den Bell, Toren T1015-1016 Volgnummer: 2012/1 Datum volgende

Nadere informatie

Gemeentelijke raad voor lokale economie Steenokkerzeel

Gemeentelijke raad voor lokale economie Steenokkerzeel Gemeentelijke raad voor lokale economie Steenokkerzeel Gemeentehuis, Orchideeënlaan 17 te 1820 Steenokkerzeel 02/254.19.15 02/254.19.19 ruud.vancalster@steenokkerzeel.be Verslag ledenvergadering raad voor

Nadere informatie

Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren 3 september 2015 VERSLAG

Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren 3 september 2015 VERSLAG Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren 3 september 2015 VERSLAG Aanwezige bestuursleden: Pieter Van Bastelaere (voorzitter), Bart Van Dosselaer, Sylvain De Boey, Machteld Van Raemdonck, Marleen

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING OUDERENADVIESRAAD

VERSLAG VERGADERING OUDERENADVIESRAAD VERSLAG VERGADERING OUDERENADVIESRAAD Datum: 25 juni 2014 Plaats: Constant Permeke zaal, 2 de verdiep gemeentehuis Naam en voornaam Functie / vereniging Aanwezig Verontschuldigd Bauwens Edmond Afgevaardigde

Nadere informatie

Voorafgaandelijk aan de behandeling van de agenda worden de hierna vermelde vormvereisten gecontroleerd.

Voorafgaandelijk aan de behandeling van de agenda worden de hierna vermelde vormvereisten gecontroleerd. Verslag Algemene vergadering 18 juni 2014 Aanwezig: De heer Peter Wouters, ondervoorzitter; De heer Rik Röttger, afgevaardigde provincie Antwerpen, de heer Franky Loveniers, afgevaardigde stad Antwerpen,

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET REGISTER VAN DE BERAADSLAGINGEN VAN DE GEMEENTERAAD.

UITTREKSEL UIT HET REGISTER VAN DE BERAADSLAGINGEN VAN DE GEMEENTERAAD. UITTREKSEL UIT HET REGISTER VAN DE BERAADSLAGINGEN VAN DE GEMEENTERAAD. Vergadering van 26 november 2018. Aanwezig: L. Jacobs, burgemeester-voorzitter ; M. De Bock, S. Hoppenbrouwers, S. Lathouwers, J.

Nadere informatie

Karel Van Can Groenlaan 73 NEOS Ondervoorzitter: Dirk De Smedt Duisburgsestwg. 111 lid

Karel Van Can Groenlaan 73 NEOS Ondervoorzitter: Dirk De Smedt Duisburgsestwg. 111 lid 2018 Voorzitter: Karel Van Can Groenlaan 73 NEOS kavaca@telenet.be Ondervoorzitter: Dirk De Smedt Duisburgsestwg. 111 lid dds.dd@skynet.be Penningmeester: Georgette Vandendriessche Heidestraat 38 OKRA

Nadere informatie

VERSLAG Ouderenadviesraad. Aanwezigheidslijst. Naam en tel. Vereniging Mailadres Aa n. x Van Gutschoven Jean NEOS

VERSLAG Ouderenadviesraad. Aanwezigheidslijst. Naam en tel. Vereniging Mailadres Aa n. x Van Gutschoven Jean NEOS VERSLAG Ouderenadviesraad Datum 16 januari 2017 Uur en duur 9.30 uur tot 11 uur Plaats Dienstencentrum Het Sluisken Verslaggever Bart Neefs Datum verslag 20 januari 2017 Aanwezigheidslijst Naam en tel.

Nadere informatie

Organisatie Algemene Vergadering samenstelling

Organisatie Algemene Vergadering samenstelling STATUTEN VAN DE SENIORENRAAD Artikel 1 De statuten van de gemeentelijke seniorenraad worden als volgt goedgekeurd : Oprichting zetel - status Artikel 1 Er wordt een gemeentelijke seniorenraad opgericht.

Nadere informatie

UITSLAG BONDENKAMP

UITSLAG BONDENKAMP UITSLAG BONDENKAMP 2018 1 MASTERS NAAM VOORNAAM reeks GEMIDDELDE GESCHOTEN 1 JANSEN ERIC M 275 253-22 2 AERTS DIRK M 269 249-20 3 GEERTS JAN M 255 252-3 4 VAN LOY PATRICK M 247 254 7 5 WUYTS DIRK M 230

Nadere informatie

SENIORENWEEK. 16 > 20 november 2015

SENIORENWEEK. 16 > 20 november 2015 SENIORENWEEK 16 > 20 november 2015 VOORWOORD Beste senioren We organiseren de seniorenweek reeds voor de 9 de maal! Volgend jaar dus een feesteditie, maar ook dit jaar wordt het weer fantastisch! Wij hopen

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING 13.03.2012 DAGORDE

VERSLAG VERGADERING 13.03.2012 DAGORDE VERSLAG VERGADERING 13.03.2012 Aanwezig : Voorzitter Bertha De Vocht, Ondervoorzitter Bernadette Keersmaekers, Jaan Bols Jos Bruyndoncx, Marcel Geenen, Pol Geudens, Frans Jespers, Jeannette Kools, Renilda

Nadere informatie

Seniorenadviesraad Galmaarden

Seniorenadviesraad Galmaarden Seniorenadviesraad Galmaarden DE GEMEENTERAAD Gelet op het decreet van 7 december 2012 van de Vlaamse Regering houdende de stimulering van een inclusief Vlaams ouderenbeleid en de beleidsparticipatie van

Nadere informatie

Artikel 3: benaming Onder de benaming senioren wordt verstaan: alle inwoners van de gemeente Herk-de-Stad vanaf de leeftijd van 55 jaar.

Artikel 3: benaming Onder de benaming senioren wordt verstaan: alle inwoners van de gemeente Herk-de-Stad vanaf de leeftijd van 55 jaar. STATUTEN SENIORENADVIESRAAD Goedgekeurd door gemeenteraad 13 maart 2017 Hoofdstuk 1. Definitie en doelstellingen Artikel 1: Stichting en erkenning De seniorenadviesraad verder afgekort als SAR is een door

Nadere informatie

Bijlagen schooljaar 2014-2015. Informatie. Schooljaar 2014-2015. 1 Personeel. 2 Kalender van vakantiedagen. 3 Prijslijst.

Bijlagen schooljaar 2014-2015. Informatie. Schooljaar 2014-2015. 1 Personeel. 2 Kalender van vakantiedagen. 3 Prijslijst. Informatie Schooljaar 2014-2015 1 Personeel 2 Kalender van vakantiedagen 3 Prijslijst 1- Personeel Directeur Lagere school Bijlagen schooljaar 2014-2015 Frank Neelen tel. 03 667 54 91 Kraaienberg 20 1

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2016 JANUARI 2016 01/01/16- Cafetaria gesloten 04/01/16 05/01/16 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee 08/01/16 Boodschappendienst Inschrijven:

Nadere informatie

Wist je dat. V.U. Burgemeester Ronald Parys Gemeentehuisstraat 21 1740 TERNAT

Wist je dat. V.U. Burgemeester Ronald Parys Gemeentehuisstraat 21 1740 TERNAT V.U. Burgemeester Ronald Parys Gemeentehuisstraat 21 1740 TERNAT Wist je dat het gemeentebestuur jaarlijks een kerstdiner organiseert voor alleenstaande 65-plussers. INFO info@ternat.be - 02 451 45 44

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 17 juni 2019

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 17 juni 2019 College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 17 juni 2019 Samenstelling: Aanwezig: de heer Erik Van Roelen; de heer Thomas Dubois; de heer Kris Jacobs; mevrouw Elke Boogaerts; mevrouw Ingrid

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Stedelijke Seniorenraad Gent

Huishoudelijk Reglement Stedelijke Seniorenraad Gent Huishoudelijk Reglement Stedelijke Seniorenraad Gent SENIORENRAAD HUISHOUDELIJK REGLEMENT Goedgekeurd op de Algemene Vergadering van 14 december 2011. Definities: Commissie: officiële door de Algemene

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE SENIORENADVIESRAAD ZELZATE ALGEMENE VERGADERING

GEMEENTELIJKE SENIORENADVIESRAAD ZELZATE ALGEMENE VERGADERING GEMEENTELIJKE SENIORENADVIESRAAD ZELZATE ALGEMENE VERGADERING Donderdag 30 augustus 2012 14:00 uur Vergaderzaal raadzaal gemeentehuis Aanwezig Jozef PEIRENS, voorzitter OKRA trefpunt 55+ Zelzate-Centrum

Nadere informatie

Actua. Niet vergeten. Bestuursvergadering: dinsdag 7 januari Kerstbiechtviering in ons Kersfeest om uur. Dinsdag 17 december 2013

Actua. Niet vergeten. Bestuursvergadering: dinsdag 7 januari Kerstbiechtviering in ons Kersfeest om uur. Dinsdag 17 december 2013 1 Actua 16 December-15 January 2014. Website www.okra.be/trefpunt-schotenfilippus Pierre Weyenberg: Tel. 0473 310 228 Bestuursvergadering: dinsdag 7 januari 2014 Niet vergeten Dinsdag 10 december 2013

Nadere informatie

Seniorenraad Berchem 27 mei 2014 van 9u30 tot 12u Raadszaal Kathleen Fransen 26 juni 2014, 9u30, Wereldmissiehulp Boechout

Seniorenraad Berchem 27 mei 2014 van 9u30 tot 12u Raadszaal Kathleen Fransen 26 juni 2014, 9u30, Wereldmissiehulp Boechout Verslag Titel verslag: Datum en uur vergadering: Plaats vergadering: Verslaggever Datum volgende vergadering: Seniorenraad Berchem 27 mei 2014 van 9u30 tot 12u Raadszaal Kathleen Fransen 26 juni 2014,

Nadere informatie

Statuten van de gemeentelijke cultuurraad van Heist-op-den-Berg

Statuten van de gemeentelijke cultuurraad van Heist-op-den-Berg 1 Statuten van de gemeentelijke cultuurraad van Heist-op-den-Berg Doelstellingen ARTIKEL 1 De cultuurraad heeft als doel het bevorderen van een integraal cultuurbeleid in het belang van alle inwoners van

Nadere informatie

Jan Keppens Proost. Cor Verschueren Secretaris Website en Informatica Mimi Heeman Sportverantwoordelijke Wijkverantwoordelijke Guido Dubois

Jan Keppens Proost. Cor Verschueren Secretaris Website en Informatica Mimi Heeman Sportverantwoordelijke Wijkverantwoordelijke Guido Dubois JAARPROGRAMMA Monika Einfalt Teamleider Paula Mispelters Mede-teamleider Freddy De Roover Penningmeester Jan Keppens Proost Cor Verschueren Secretaris Website en Informatica Mimi Heeman Sportverantwoordelijke

Nadere informatie

WERK VAN DEN AKKER Afdeling Herentals SAMENSTELLING BESTUUR

WERK VAN DEN AKKER Afdeling Herentals SAMENSTELLING BESTUUR WERK VAN DEN AKKER Afdeling Herentals SAMENSTELLING BESTUUR VOORZITTER: PIERRE COLEMONT - Opstellen agenda tweemaandelijkse bestuursvergadering. - Leiding bestuursvergadering. - Ledenlijsten up today houden.

Nadere informatie

Seniorenraad Berchem 26 september 2013 van 9u30 tot 12u WZC Sint-Anna Kathleen Fransen 24 oktober 2013, 9u15, districtshuis

Seniorenraad Berchem 26 september 2013 van 9u30 tot 12u WZC Sint-Anna Kathleen Fransen 24 oktober 2013, 9u15, districtshuis Verslag Titel verslag: Datum en uur vergadering: Plaats vergadering: Verslaggever Datum volgende vergadering: Seniorenraad Berchem 26 september 2013 van 9u30 tot 12u WZC Sint-Anna Kathleen Fransen 24 oktober

Nadere informatie

Verslag vergadering gemeentelijke seniorenraad

Verslag vergadering gemeentelijke seniorenraad Verslag vergadering gemeentelijke seniorenraad 10.09.2013 Aanwezig: Aanwezig Bertha De Vocht, voorzitter Bernadette Keersmaekers, ondervoorzitter Jaan Bols Jos Bruyndoncx Pol Geudens Jeannette Kools Julia

Nadere informatie

Samen op stap naar een leeftijdsvriendelijke gemeente Hoeilaart. Open ALGEMENE VERGADERING Seniorenraad Donderdag 30 april 2015

Samen op stap naar een leeftijdsvriendelijke gemeente Hoeilaart. Open ALGEMENE VERGADERING Seniorenraad Donderdag 30 april 2015 Samen op stap naar een leeftijdsvriendelijke gemeente Hoeilaart Open ALGEMENE VERGADERING Seniorenraad Donderdag 30 april 2015 Meer dan 10 jaar Seniorenraad in Hoeilaart Eerste vergadering in juni 2002

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom.

De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. VERSLAG SENIORENRAAD 14 februari 2017 AANWEZIG: * Voorzitter O. Thys * Schepen van senioren K. Mommen * OCMW voorzitter * Neos J. Vanhees, P. Carnotensis * Senioren Jesseren M. Lousbergh * Avondrood *

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 28 NOVEMBER 2016 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 28 NOVEMBER 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 28 NOVEMBER 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF KALMTHOUT. 1. Goedkeuring van de beheersovereenkomst tussen het gemeentebestuur en het

Nadere informatie

Brussel Beweegt: Wandel en Fietsnamiddag. Brussel Beweegt Wandeling natuur of stad

Brussel Beweegt: Wandel en Fietsnamiddag. Brussel Beweegt Wandeling natuur of stad Je zocht op: Thema: Wandelen Brussel Beweegt: Wandel en Fietsnamiddag Op het programma onder andere een wandel- of fietstocht, een wandeltest met Sport Vlaanderen, een sessie 'gebruik van een stappenteller'.

Nadere informatie

VERSLAG Ouderenadviesraad. Naam en tel. Vereniging Mailadres Aa Ver. Elvire Couchier BG St-Job X. Lauwers Johnny BG St-Job X

VERSLAG Ouderenadviesraad. Naam en tel. Vereniging Mailadres Aa Ver. Elvire Couchier BG St-Job X. Lauwers Johnny BG St-Job X VERSLAG Ouderenadviesraad Datum 19 mei 2014 Uur en duur 09.30u tot 11.00u Plaats LDC Het Sluisken Verslaggever Bart Neefs Datum verslag 21 mei 2014 Aanwezigheidslijst Naam en tel. Vereniging Mailadres

Nadere informatie

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 20 december 2016 Organisatie - Faciliteiten _GR_00090 Opmaak van reglementen - Uitleenreglement - goedkeuring

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 20 december 2016 Organisatie - Faciliteiten _GR_00090 Opmaak van reglementen - Uitleenreglement - goedkeuring Gemeente Berlaar Gemeenteraad GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 20 december 2016 Organisatie - Faciliteiten 10 2016_GR_00090 Opmaak van reglementen - Uitleenreglement - goedkeuring Samenstelling: Aanwezig:

Nadere informatie

VERSLAG Ouderenadviesraad. Naam en tel. Vereniging Mailadres Aa n

VERSLAG Ouderenadviesraad. Naam en tel. Vereniging Mailadres Aa n VERSLAG Ouderenadviesraad Datum 15 februari 2016 Uur en duur 9.30 uur tot 10.30 uur Plaats Dienstencentrum Het Sluisken Verslaggever Bart Neefs Datum verslag 15 februari 2016 Aanwezigheidslijst Naam en

Nadere informatie

De statuten worden gezamenlijk overlopen en stap voor stap geëvalueerd.

De statuten worden gezamenlijk overlopen en stap voor stap geëvalueerd. OUDERENADVIESRAAD: ALGEMENE VERGADERING 23 FEBRUARI 2016 Aanwezig: Jean Janssen, Martha Broeckx, Rik Van der Welk, Lieve Ledegen, Liesbeth Luts, Hugo Hosteaux, Alice van Emrik, Huguette Cuyvers, Suzy Schueremans,

Nadere informatie

P. Carnotensis, N. Cox, J. Lenaerts, M. Lousbergh, J. Moens, E. Vandermeeren

P. Carnotensis, N. Cox, J. Lenaerts, M. Lousbergh, J. Moens, E. Vandermeeren VERSLAG SENIORENRAAD 9 januari 2018 AANWEZIG: * Voorzitter A. Vanacken * Schepen van senioren K. Mommen * OCMW voorzitter * Neos J. Vanhees * Senioren Jesseren * Avondrood N. Ramakers * OKRA Borgloon ML

Nadere informatie

Statuten jeugdraad Glabbeek

Statuten jeugdraad Glabbeek Statuten jeugdraad Glabbeek 2018-2025 Algemeen Art 1. In de gemeente Glabbeek wordt een gemeentelijke jeugdraad opgericht in uitvoering van het decreet van 14 februari 2003 houdende de ondersteuning en

Nadere informatie

VERSLAG SENIORENRAAD VAN 19 NOVEMBER 2015

VERSLAG SENIORENRAAD VAN 19 NOVEMBER 2015 VERSLAG SENIORENRAAD VAN 19 NOVEMBER 2015 Aanwezig: Jef Verbist, vrzitter Guy Cleeren, ndervrzitter Van Ginderen Willy, penningmeester OKRA Wildert: Lud De Crm, Luis Geysen, Francine Ickrth OKRA Hrendnk:

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE GEMEENTELIJKE MILIEUADVIESRAAD VAN DE GEMEENTE GLABBEEK Aangepaste versie

REGLEMENT VAN DE GEMEENTELIJKE MILIEUADVIESRAAD VAN DE GEMEENTE GLABBEEK Aangepaste versie REGLEMENT VAN DE GEMEENTELIJKE MILIEUADVIESRAAD VAN DE GEMEENTE GLABBEEK Aangepaste versie 2018-2025 Artikel 1: De gemeentelijke milieuadviesraad, afgekort als MAR-Glabbeek, is een door het gemeentebestuur

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING OUDERENADVIESRAAD

VERSLAG VERGADERING OUDERENADVIESRAAD VERSLAG VERGADERING OUDERENADVIESRAAD Datum: 20 januari 2016 Plaats: Constant Permeke zaal, 2 de verdiep gemeentehuis Naam en voornaam Functie / vereniging Aanwezig Bauwens Edmond Briers Paul Bulens Achille

Nadere informatie

VERSLAG Ouderenadviesraad. Aanwezigheidslijst. Naam en tel. Vereniging Mailadres Aan Ver Afw. BG St-Job X.

VERSLAG Ouderenadviesraad. Aanwezigheidslijst. Naam en tel. Vereniging Mailadres Aan Ver Afw. BG St-Job X. VERSLAG Ouderenadviesraad Datum 20 januari 2014 Uur en duur 09.30u tot 11.00u Plaats LDC Het Sluisken Verslaggever Bart Neefs Datum verslag 22 januari 2014 Aanwezigheidslijst Naam en tel. Vereniging Mailadres

Nadere informatie

2. Eén jaar centrumraad: korte evaluatie

2. Eén jaar centrumraad: korte evaluatie NOTULEN DER VERGADERING VAN CENTRUMRAAD, GEHOUDEN OP 16-12-2016 TE 13.30 UUR Aanwezig: Marie-Louise De Kerf (lid), Godelief Van Dender (lid),kris Smet (lid), Rosa De Bruyn (lid), Maria Van den Bossche

Nadere informatie

Interlokale vereniging Sportregio Antwerpse Kempen

Interlokale vereniging Sportregio Antwerpse Kempen Interlokale vereniging Sportregio Antwerpse Kempen Huishoudelijk reglement (goedgekeurd door de gemeenteraad op 23-02-2015) Dit huishoudelijk reglement definieert de wijze waarop de interlokale vereniging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 EEN NIEUWE VZW IS EEN FEIT! Wij rekenen vooral op de medewerkers van voorheen!

NIEUWSBRIEF 2 EEN NIEUWE VZW IS EEN FEIT! Wij rekenen vooral op de medewerkers van voorheen! NIEUWSBRIEF 2 EEN NIEUWE VZW IS EEN FEIT! Het heeft iets langer geduurd dan gepland maar op donderdag 28 augustus werd het toch definitief. De gemeente Kalmthout is een VZW rijker welke zich de komende

Nadere informatie

Statuten van de Seniorenraad van de stad Zoutleeuw

Statuten van de Seniorenraad van de stad Zoutleeuw Oprichting Zetel Status Statuten van de Seniorenraad van de stad Zoutleeuw Artikel 1: Er wordt een gemeentelijke seniorenadviesraad opgericht. Hij wordt erkend onder de naam Seniorenraad. Artikel 2: De

Nadere informatie

Verslag BAV VSF 9/1/2016

Verslag BAV VSF 9/1/2016 VZW Zetel: Transvaalstraat 28, 8793 Sint Eloois Vijve http://schaakfederatie.be/ Verslag BAV VSF 9/1/2016 Uitgenodigd De leden liga s De bestuursleden VSF Medewerkers VSF Ereleden VSF Agenda 1. Inleiding

Nadere informatie

VERSLAG Ouderenadviesraad. Naam en tel. Vereniging Mailadres Aa n Couchier Elvire BG St-Job x

VERSLAG Ouderenadviesraad. Naam en tel. Vereniging Mailadres Aa n Couchier Elvire BG St-Job x VERSLAG Ouderenadviesraad Datum 19 januari 2015 Uur en duur 9.30 uur tot 11.30 uur Plaats Dienstencentrum Het Sluisken Verslaggever Liesbeth Van Menel Datum verslag 20 januari 2015 Aanwezigheidslijst Naam

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 28-01-2019 Tijd 14:00-15:00 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs, algemeen directeur: Vincent Gabriels Verontschuldigd: Sandra

Nadere informatie

Statuten senioren adviesraad Hasselt

Statuten senioren adviesraad Hasselt STATUTEN Statuten senioren adviesraad Hasselt Goedgekeurd op 18.12.2018 Anne Oliestelder Thuisdiensten T 011 30 78 66 Anne.oliestelder@hasselt.be STATUTEN STEDELIJKE OUDERENRAAD Art.1. Benaming De adviesraad

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017 ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017 01/01/17- Cafetaria gesloten 08/01/17 09/01/17 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke

Nadere informatie

Verslag. Algemene vergadering. 16 december Algemene vergadering: verslag 17 juni goedkeuring

Verslag. Algemene vergadering. 16 december Algemene vergadering: verslag 17 juni goedkeuring Verslag Algemene vergadering 16 december 2015 Aanwezig: De heer Luk Lemmens, afgevaardigde provincie Antwerpen, mevrouw Leyla Aydemir, afgevaardigde stad Antwerpen, de heer Stef Breugelmans, afgevaardigde

Nadere informatie

Artikel 1 Er wordt een gemeentelijke adviesraad lokale economie opgericht. De raad heeft zijn zetel op het gemeentehuis.

Artikel 1 Er wordt een gemeentelijke adviesraad lokale economie opgericht. De raad heeft zijn zetel op het gemeentehuis. GEMEENTERAAD LEOPOLDSBURG Gemeenteraad 08 mei 2013 Aanwezig: Wouter Beke, burgemeester-voorzitter Erwin Van Pée, Marc Reynders, Guy Legein, Sara Verbeeck, Marleen Kauffmann, schepenen Door Steyaert, Gilbert

Nadere informatie

Verslag werkgroep Mobiliteit en Veiligheid AOR Datum en uur vergadering: 05/04/ u 16u30 Plaats vergadering: goedgekeurd niet goedgekeurd

Verslag werkgroep Mobiliteit en Veiligheid AOR Datum en uur vergadering: 05/04/ u 16u30 Plaats vergadering: goedgekeurd niet goedgekeurd Verslag Titel verslag: Verslag werkgroep Mobiliteit en Veiligheid AOR Datum en uur vergadering: 05/04/2011 14u 16u30 Plaats vergadering: Den Bell Volgnummer: 2011/2 Datum volgende vergadering: 07/06/2011

Nadere informatie

Seniorenraad Berchem 23 januari 2014 van 9u15 tot 11u Districtshuis Berchem Kathleen Fransen 27 februari 2014, 9u15, districtshuis.

Seniorenraad Berchem 23 januari 2014 van 9u15 tot 11u Districtshuis Berchem Kathleen Fransen 27 februari 2014, 9u15, districtshuis. Verslag Titel verslag: Datum en uur vergadering: Plaats vergadering: Verslaggever Datum volgende vergadering: Seniorenraad Berchem 23 januari 2014 van 9u15 tot 11u Districtshuis Berchem Kathleen Fransen

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE SENIORENADVIESRAAD ZELZATE ALGEMENE VERGADERING

GEMEENTELIJKE SENIORENADVIESRAAD ZELZATE ALGEMENE VERGADERING GEMEENTELIJKE SENIORENADVIESRAAD ZELZATE ALGEMENE VERGADERING Donderdag 11 september 2014 14:00 uur Raadzaal OCMW Aanwezig Vereniging EFF PLV Naam Aanwezigheden Willy CASSIER- ondervoorzitter Verontschuldigd

Nadere informatie

INFOBULLETIN. Pagina 1 van 6

INFOBULLETIN. Pagina 1 van 6 WWW.buurtverenigingdeboskant.nl INFOBULLETIN 2018 Pagina 1 van 6 Infobulletin 2018 Buurtschap De Boskant In dit infoblaadje vindt U enige informatie over het reilen en zeilen van onze buurtschap De Boskant.

Nadere informatie

Samenstelling Bestuursteam OKRA- HOFSTADE

Samenstelling Bestuursteam OKRA- HOFSTADE JAARPROGRAMMA 2016 Samenstelling Bestuursteam OKRA- HOFSTADE Monika Einfalt Teamleider Paula Mispelters Mede-teamleider Freddy De Roover Penningmeester Jan Keppens Proost Nicole Delmotte Secretaris Mimi

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement culturele raad

Huishoudelijk reglement culturele raad Huishoudelijk reglement culturele raad Artikel 1 Het huishoudelijk reglement regelt de inwendige aangelegenheden van de Culturele Raad door het organiseren van de Algemene Vergadering, van het bestuur,

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 NOVEMBER 2015 VAN DE GEMEENTERAAD.

OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 NOVEMBER 2015 VAN DE GEMEENTERAAD. OVERZICHTSLIJST VAN DE ZITTING VAN 30 NOVEMBER 2015 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING FINANCIEEL BELEID. 1. Goedkeuring van het reglement 'subsidies ouderenverenigingen, kaartclubs en woonzorgcentra'.

Nadere informatie

Lekker Actief Er wordt gewerkt op drie domeinen die een rechtstreekse inpakt hebben op de gezondheid.

Lekker Actief Er wordt gewerkt op drie domeinen die een rechtstreekse inpakt hebben op de gezondheid. JAARPROGRAMMA Monika Einfalt Teamleider Paula Mispelters Mede-teamleider Freddy De Roover Penningmeester Jan Keppens Proost Cor Verschueren Secretaris Website en Informatica Mimi Heeman Sportverantwoordelijke

Nadere informatie

WERKVERGADERING OP WOENSDAG 24 SEPTEMBER!

WERKVERGADERING OP WOENSDAG 24 SEPTEMBER! NIEUWSBRIEF 3 WERKVERGADERING OP WOENSDAG 24 SEPTEMBER! Onze veldritnamiddag komt heel dicht bij. Wij hebben er voor gekozen om op woensdag 24 september om 19u30 onze medewerkers samen te roepen in de

Nadere informatie

Welkom aan boord - Omarm - Ontdek - Ontspan - Ontmoet met OKRA

Welkom aan boord - Omarm - Ontdek - Ontspan - Ontmoet met OKRA JAARKALENDER 2017 = REGIONAAL AANBOD KEMPEN: *Centraal thema 2017-2018: Welkom aan boord - Omarm - Ontdek - Ontspan - Ontmoet met OKRA - Welkom aan boord van de OKRA-boot. Kom er bij, jong of oud, man

Nadere informatie

Naam Sigel Naam Sigel Aanwezig

Naam Sigel Naam Sigel Aanwezig Verslag Titel verslag: Verslag werkgroep Mobiliteit en Veiligheid AOR Datum en uur vergadering: 27 maart 2012 13.30u-16u Plaats vergadering: Den Bell, Toren T1015-1016 Volgnummer: 2012/2 Datum volgende

Nadere informatie

STATUTEN GEMEENTELIJKE SENIORENADVIESRAAD BORGLOON.

STATUTEN GEMEENTELIJKE SENIORENADVIESRAAD BORGLOON. STATUTEN GEMEENTELIJKE SENIORENADVIESRAAD BORGLOON. WIJZIGING. Artikel 1. De bestaande statuten van de Seniorenraad Borgloon worden opgeheven en vervangen door de hiernavolgende tekst. BENAMING. Artikel

Nadere informatie

brugge.be/krolf sport Krolf Aanbod 2015 v.u. J. Coens, stadssecretaris, Burg 12, B-8000 Brugge

brugge.be/krolf sport Krolf Aanbod 2015 v.u. J. Coens, stadssecretaris, Burg 12, B-8000 Brugge brugge.be/krolf sport Krolf Aanbod 2015 v.u. J. Coens, stadssecretaris, Burg 12, B-8000 Brugge MAAK KENNIs MEt KroLF! op EEN VAN DE VELE INItIAtIEs Krolf is een gloednieuwe sport die komt overgewaaid uit

Nadere informatie

gemeenteraad gemeente Westerlo beslissingen vergadering maandag 2 februari 2009 Openbare zitting

gemeenteraad gemeente Westerlo beslissingen vergadering maandag 2 februari 2009 Openbare zitting gemeenteraad gemeente Westerlo beslissingen vergadering maandag 2 februari 2009 Openbare zitting 1. Milieu. Ontwerp- zoneringsplan Westerlo. Vaststelling. De raad hechtte zijn goedkeuring aan het aangepaste

Nadere informatie

Artikel 1: De seniorenraad district Berchem is een door de districtsraad erkend adviesorgaan voor het seniorenbeleid in het voornoemde district.

Artikel 1: De seniorenraad district Berchem is een door de districtsraad erkend adviesorgaan voor het seniorenbeleid in het voornoemde district. STATUTEN SENIORENRAAD BERCHEM ************************************* Opgesteld, rekening houdend met het Werkkader adviesraden en inspraak. Goedgekeurd door de seniorenraad tijdens de algemene vergadering

Nadere informatie

VERONTSCHULDIGD: P. Carnotensis, N. Cox, ML Keimes, E. Vandermeeren, J. Vanhees AFWEZIG: De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom.

VERONTSCHULDIGD: P. Carnotensis, N. Cox, ML Keimes, E. Vandermeeren, J. Vanhees AFWEZIG: De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. VERSLAG SENIORENRAAD 13/02/2018 AANWEZIG: * Voorzitter A. Vanacken * Schepen van senioren K. Mommen * OCMW voorzitter * Neos * Senioren Jesseren M. Lousbergh * Avondrood N. Ramakers * OKRA Borgloon J.

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 4 november 2016

college van burgemeester en schepenen Zitting van 4 november 2016 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 4 november 2016 Besluit B-punt GOEDGEKEURD Stadsontwikkeling Samenstelling de heer Bart De Wever, burgemeester de heer

Nadere informatie

VERGADERING. 1 Goedkeuring verslag 17 januari 2017 Het verslag wordt goedgekeurd, zonder opmerkingen.

VERGADERING. 1 Goedkeuring verslag 17 januari 2017 Het verslag wordt goedgekeurd, zonder opmerkingen. VERGADERING agenda verslag: Raad voor gezondheid en welzijn vergaderdatum: 2 mei 2017 voorzitter: Staf Rigo verslaggever: Kris Van Dijck aanwezig: Emelie Eeckelaert (De Schakel) Chris Dillen (De Schakel)

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. Procedure voor kandidaat leden van de Raad Bij de nieuwe samenstelling van de Raad vraagt de secretaris- verslaggever aan de voorzitters van de verenigingen die aangesloten zijn

Nadere informatie

VERSLAG COMMISSIE FINANCIEN EN ALGEMENE ZAKEN. Zitting van 9 november 2010

VERSLAG COMMISSIE FINANCIEN EN ALGEMENE ZAKEN. Zitting van 9 november 2010 VERSLAG COMMISSIE FINANCIEN EN ALGEMENE ZAKEN. Zitting van 9 november 2010 Aanwezig :. Afwezig: CYRIEL SWEVERS voorzitter; GILBERTE MULS, TINA DE WINDT, KRIS DEGREEF, STEFANIE DE NEEFF, PIERRE OTZER, ALFONS

Nadere informatie