Verslag vergadering gemeentelijke seniorenraad

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag vergadering gemeentelijke seniorenraad"

Transcriptie

1 Verslag vergadering gemeentelijke seniorenraad Aanwezig: Aanwezig Bertha De Vocht, voorzitter Bernadette Keersmaekers, ondervoorzitter Jaan Bols Jos Bruyndoncx Pol Geudens Jeannette Kools Julia Luyten Marcel Geenen Erik Penne Maria Smets Maaike Sneyers Renilda Van den Bossche Julien Van Deuren Wim Van Herck Marth Van Steen Karine Soenen (seniorenbeleidscoördinator) Dirk Maes (WZC St. Isabella) Ingrid Meeuws (WZC De Hoge Heide) Maria De Laat (secretaris) Verontschuldigd Joke Segers (schepen) DAGORDE Goedkeuring verslag vorige vergadering Er zijn geen opmerkingen op het verslag van vorige vergadering. Toelichtingen m.b.t. de verslagen van de andere adviesraden Sportraad (Julien Van Deuren plaatsvervanger Erik Penne) Cultuurraad (Jeannette Kools plaatsvervanger Bertha De Vocht) Geen punten die belangrijk zijn voor de seniorenraad. Milieuraad (Bernadette Keersmaekers)

2 Gezondheidsraad (Jos Bruyndoncx plaatsvervanger Marth Van Steen) De seniorenraad staat niet vermeld in het verslag van de gezondheidsraad i.v.m. de A.E.D. (automatische externe defibrillator) toestellen. Mobiliteit (Bertha De Vocht plaatsvervanger Bernadette Keersmaekers) Gecoro (Bertha De Vocht - plaatsvervanger Marcel Geenen) Geen punten die belangrijk zijn voor de seniorenraad. Begroting 2014 Vorig jaar werd de inhoud van de kerstpakketten aangepast en werd het bedrag van de pakketten verhoogd van 17 euro naar 20 euro. Daarom moet het totaal bedrag in de begroting naar rato verhoogd worden. Voor het project senioren op weg... moet ook geld voorzien worden. Voorstel is om het totaal bedrag van de begroting te verhogen naar van euro naar euro. De verhoogde prijs van de kerstpakketten, de kosten van de nieuwe herwerkte seniorengids en het project Senioren op weg... zijn dan volledig voorzien in de begroting. Voor de plaspunten en de rustbanken wordt geen geld voorzien in de begroting; deze worden opgenomen in het BBC. Kaartnamiddag OCMW - Woensdag Het kaarten begint om 13u30 (tot 16u00) de deuren gaan open vanaf 13u00. Een consumptie kost 0,50 euro; de deelnemers krijgen twee gratis consumpties. De koffie wordt klaargezet achteraan in de polyvalente ruimte, misschien op het biljart? De stille ruimte wordt gebruikt voor de gezelschapsspelen. Helpers zijn welkom. Bertha, Bernadette en Renilda komen in elk geval. De publicatie in Hoger Op en op de website + de flyers voor de twee bonden doet Zij legt de kaarten en de consumptiebonnen klaar; Bertha komt ze ophalen. Toneel t Soeffleurke - Woensdag De voorstelling begint om 14u00, de deuren van De Garve gaan open om 13u00. De stoelen in de zaal worden klaargezet door 't Soeffleurke. De eerste drie rijen stoelen worden pas gezet als de bewoners van de WZC toekomen. Vooraan twee tafels laten klaarzetten voor de tassen en de thermossen voor de bewoners van de WZC. Vorig jaar werd de koffie klaargemaakt en uitgeschonken door 't Soeffleurke. Zij deden ook de afwas. Bertha vraagt na of er dit jaar vanuit de seniorenraad moet geholpen worden bij het klaarzetten van de zaal, het uitschenken van de koffie en de afwas. De kaarten voor de voorstelling kunnen enkel gekocht worden in het gemeentehuis - blauwe balie/dienst Vrije Tijd vanaf aan 6,00 euro/kaart. Dirk en Ingrid laten Maria weten hoeveel kaarten er nodig zijn voor de WZC. Bewegen, een top-medicament donderdag u00 Zie bijlage. Deze voordracht richt zich tot (jong)senioren en kadert in het project "Zot van Gezond" dat inwoners van Arendonk wil aanzetten tot een gezonde levensstijl. Alfred Coninckx, microbioloog, zal het eerste uur heel veel beelden laten zien, met aansluitend mogelijkheid tot vraagstelling en gesprek. Dit is een organisatie van Zot van Gezond (OCMW en gemeente) en vindt plaats in het OCMW - polyvalente zaal. De voordracht is gratis en er kunnen max. 50 personen deelnemen.

3 Inschrijven is verplicht en kan telefonisch via het onthaal van het OCMW - 014/ Publicatie in Hoger Op doet Karine; website gemeente doet De voordracht wordt niet vermeld op de flyer. Infosessie Veiligheid in en rond de woning donderdag 7 november 2013 van 14u00 tot 16u00 in De Garve; in samenwerking met de lokale politie Kempen Noord-Oost. Er zullen tips gegeven worden i.v.m. de veiligheid in en rond de woning en Kris Van de Kerkhof wordt gevraagd om ook de wijkagenten en hun functie voor te stellen. Inkomgeld is 2 euro; tas koffie/thee en cake inbegrepen. Inschrijven is verplicht en kan in het gemeentehuis - blauwe balie/dienst Vrije Tijd vanaf Max. 200 personen. Maria Smets en Maaike Sneyers komen tegen 13u30 en zorgen voor de koffie. Filmnamiddag - Donderdag u00 in De Garve. Bertha maakt de afspraken met dhr. Dickens van de Arendonkse Filmclub. De filmclub bepaalt wat er gedraaid wordt. Misschien kunnen er beelden getoond worden van o.a. 800jaar Arendonk, koers, Teljoorlekkersdag? Er moet vooraf niet ingeschreven worden en de voorstelling is gratis. Tijdens de pauze wordt er een tas koffie/thee aangeboden door de seniorenraad. De filmvoorstelling is in het tweede deel van de zaal. De koffie/thee wordt aangeboden in het eerste deel van de zaal. Marcel, Bernadette en Leo, Pol, Julien en Marth komen tegen 9u00 de zaal klaarzetten. Maria Smets en Maaike Sneyers zorgen s namiddags voor de koffie. Kerstpakketten jarigen De verdeling van de pakketten gebeurt zoals de voorgaande jaren op 26 december. Er zijn ongeveer 100 jubilarissen. De prijs van het pakket wordt vastgesteld op 20,00 euro. Bertha en Bernadette maken de nodige afspraken met Ann Vosters van de Spar. Maria maakt indeling van de verdelingroutes en zorgt voor de publicatie in het reclameblad en op de website. Senioren op weg. Er wordt nog eens herhaald dat het zeker niet de bedoeling is om een protestmars/optocht te houden; wel mogelijkheden, kansen en uitdagingen benoemen en benutten. Prioritair is de doelstelling om te werken aan een positieve beeldvorming over ouder worden en senioren. We willen aantonen hoeveel senioren (jongsenioren én oudere senioren) er zijn in Arendonk, hoe divers deze groep is, en wat de mogelijkheden zijn van en voor deze doelgroep. Daarnaast willen we ook onder de aandacht brengen welke initiatieven er nog wenselijk en nuttig zouden kunnen zijn voor deze doelgroep. Het project gaat over de grenzen heen van thuiswonen en residentieel wonen, en over de grenzen van politieke kleur. In het project wordt er samengewerkt tussen de seniorenraad, seniorenbeleid OCMW, WZC St. Isabella en De Hoge Heide, gemeente en Thomas More. Het project zou moeten resulteren in een tastbaar resultaat waar senioren iets aan hebben en dat past binnen de doelstellingen. Zaterdag is de streefdatum waarop we in Arendonk naar buiten willen komen met het project Senioren op weg.

4 De stuurgroep zal samen met Thomas More het project verder uitwerken. Thomas More heeft ondertussen haar medewerking toegezegd voor dit project (2 studenten). Het is nog afwachten of er twee studenten voor dit project willen kiezen. Dit weten we pas op De volgende vergadering van de stuurgroep is gepland op om 9u00 in de raadzaal van het OCMW. Project Eenzaamheid Generaties voor elkaar In oktober wordt er opnieuw verder gewerkt aan dit project. Volgende vergadering is er meer nieuws. Rustbanken Zijn opgenomen in het budget van Er zal al wel een inventaris opgemaakt worden van alle banken die er nu al staan. Plaspunten Worden opgenomen in het budget van Navraag bij onze buurgemeente Retie leert ons dat zij eerst de horeca gevraagd hebben of er interesse was en dat het gemeentebestuur zelf een logo ontworpen heeft. Joke vraagt Ann Sledsens of dit logo ook door Arendonk mag gebruikt worden. Joke vraagt in vergadering Toerisme of ook zij hieraan willen meewerken. Dit kan mee uitgewerkt worden in het project Senioren op weg Michel Duyts wordt gecontacteerd of de cafés en ook de winkels mogen bevraagd worden. Starten met de openbare gebouwen; deze kunnen al opgelijst worden. Mee met de media aanbod voor senioren De sessies worden in het najaar herhaald. Zie lijst in bijlage. Afsluitmoment zot van gezond - 8 november 13u30 Bewegen rond de stoel - naargelang het weer in of buiten het OCMW. Inschrijven hiervoor kan via het onthaal van het OCMW. Het is gratis en er wordt een gezond hapje aangeboden. Het team animatie en ergo werken dit verder uit. Publicatie in reclameblad door OCMW, website gemeente door Donderdag bezoek ontmoeting Den Instap verhuist naar Ontmoeting. Bertha licht de verhuis toe. In de toekomst kan er maandelijks een activiteit gepland worden zoals bv. wafels of pannenkoeken bakken, De bewoners van St. Isabella kunnen tijdens hun wandeling langskomen. Woensdag eerste keer Den Instap in Ontmoeting met receptie. Briefwisseling: Vlaams Ondersteuningscentrum Ouderenmis(be)handeling: Zie folder in bijlage - publiceren in Hoger Op. Welzijnszorg Kempen uitnodiging Informatiemoment behoeftenonderzoek ouderen: Arendonk heeft al een behoeftenonderzoek bij de senioren gedaan. De secretaris/voorzitter OCMW zullen op dit informatiemoment het onderzoek van Arendonk toelichten.

5 Data programma 2013 Donderdag : Bewegen, een top-medicament Woensdag : kaartnamiddag OCMW Woensdag : toneelvoorstelling t Soeffleurke Donderdag : infosessie Veiligheid in en rond de woning Vrijdag : afsluitmoment Zot van Gezond Dinsdag : vergadering seniorenraad Donderdag : filmnamiddag Dinsdag : vergadering seniorenraad + etentje Donderdag : bedeling kerstpakketten 80-, 90-, 100-jarigen Agenda volgend jaar: Dinsdag : vergadering seniorenraad Dinsdag : vergadering seniorenraad Donderdag : kaarten De Hoge Heide Donderdag : Houden van... Griffelrock Dinsdag : vergadering seniorenraad Donderdag : seniorenreis Dinsdag : vergadering seniorenraad Woensdag : kaarten OCMW Woensdag : toneelvoorstelling t Soeffleurke Dinsdag : vergadering seniorenraad Donderdag : filmnamiddag Dinsdag : vergadering seniorenraad + etentje Vrijdag : bedeling kerstpakketten Varia Ingrid Meeuws bedankt de vrijwilligers die geholpen hebben bij de wandeling van De Hoge Heide en meldt dat zij een nieuwe directeur hebben, nl. Eric Leus. Bestuursvergadering: maandag 4 november 2013 in zaal Heikant - Gemeentehuis Volgende vergadering: dinsdag 19 november u00 in zaal Berendonk/Gemeentehuis. De ondervoorzitter De voorzitter B. Keersmaekers B. De Vocht

VERSLAG VERGADERING 13.03.2012 DAGORDE

VERSLAG VERGADERING 13.03.2012 DAGORDE VERSLAG VERGADERING 13.03.2012 Aanwezig : Voorzitter Bertha De Vocht, Ondervoorzitter Bernadette Keersmaekers, Jaan Bols Jos Bruyndoncx, Marcel Geenen, Pol Geudens, Frans Jespers, Jeannette Kools, Renilda

Nadere informatie

Goedkeuring verslag vorige vergadering Verslag wordt goedgekeurd. Afgelopen Evenementen

Goedkeuring verslag vorige vergadering Verslag wordt goedgekeurd. Afgelopen Evenementen Verslag vergadering gemeentelijke seniorenraad 11.09.2018 Aanwezig: Aanwezig Lieve Nombluez, voorzitter Leo Gys Marcel Geenen Paula Maes Lydia Meulemans Maria Smets Francina Stessens Joannes Van Balen

Nadere informatie

Verslag vergadering gemeentelijke seniorenraad Aanwezig. Lieve Nombluez, voorzitter

Verslag vergadering gemeentelijke seniorenraad Aanwezig. Lieve Nombluez, voorzitter Verslag vergadering gemeentelijke seniorenraad 12.09.2017 Aanwezig: Aanwezig Lieve Nombluez, voorzitter Lydia Meulemans Maria Smets Francina Stessens Joannes Van Balen Julien Van Deuren Josée Schoofs Eveline

Nadere informatie

Jeannette Kools. Maaike Sneyers. Josée Schoofs

Jeannette Kools. Maaike Sneyers. Josée Schoofs Verslag vergadering gemeentelijke seniorenraad 23.10.2018 Aanwezig: Aanwezig Lieve Nombluez, voorzitter Bernadette Keersmaekers, ondervoorzitter Leo Gys Marcel Geenen Gilbert Bertels Paula Maes Lydia Meulemans

Nadere informatie

Verslag vergadering gemeentelijke seniorenraad Aanwezig. Lieve Nombluez, voorzitter. Bernadette Keersmaekers, ondervoorzitter

Verslag vergadering gemeentelijke seniorenraad Aanwezig. Lieve Nombluez, voorzitter. Bernadette Keersmaekers, ondervoorzitter Verslag vergadering gemeentelijke seniorenraad 23.03.2017 Aanwezig: Aanwezig Lieve Nombluez, voorzitter Jos Bruyndoncx Marcel Geenen Fons Keersmaekers Jeannette Kools Paula Maes Lydia Meulemans Maria Smets

Nadere informatie

Goedkeuring verslag vorige vergadering Verslag wordt goedgekeurd.

Goedkeuring verslag vorige vergadering Verslag wordt goedgekeurd. Verslag vergadering gemeentelijke seniorenraad 12.12.2017 Aanwezig: Aanwezig Lieve Nombluez, voorzitter Bernadette Keersmaekers, ondervoorzitter Leo Gys Marcel Geenen Jeannette Kools Paula Maes Lydia Meulemans

Nadere informatie

Maria Smets Maaike Sneyers

Maria Smets Maaike Sneyers Verslag vergadering gemeentelijke seniorenraad 09.05.2017 Aanwezig: Aanwezig Lieve Nombluez, voorzitter Marcel Geenen Jeannette Kools Paula Maes Lydia Meulemans Francina Stessens Joannes Van Balen Julien

Nadere informatie

Seniorenadviesraad VERSLAG Vergadering van 18 december 2018

Seniorenadviesraad VERSLAG Vergadering van 18 december 2018 Aanwezig: Leaerts Gaby Aerts Paula Arijs Albertine Beets Bertha De Coster Raymonde De Meutter Joris Gevers Geert Goeminne Kristien Noppe Magda Poels Marcel Van Quickenborne Charles Vander Niepen Jacqueline

Nadere informatie

Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren. 2 februari 2015 VERSLAG

Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren. 2 februari 2015 VERSLAG Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren 2 februari 2015 VERSLAG Aanwezige bestuursleden: Van Bastelaere Pieter (voorzitter), De Meulemeester Ingeborg (schepen), De Block Neel (secretaris),van

Nadere informatie

Verslag ledenvergadering dagelijks bestuur 04/04/2018 (SER/201/)

Verslag ledenvergadering dagelijks bestuur 04/04/2018 (SER/201/) Middelkerke Verslag ledenvergadering dagelijks bestuur 04/04/2018 (SER/201/) Aanwezig: D. Gilliaert, schepen/ocmw-voorzitter; A. Deley, voorzitter; L. Desender, ondervoorzitter 2; E. Vanhaerents, secretaris;

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC

ACTIVITEITENKALENDER LDC ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM April, Mei en Juni 2017 Buurtfeest Houtem zaterdag 10 juni in Dienstencentrum den Dries Extra: Kleurplaat en binaire puzzel Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem

Nadere informatie

12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER. ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!!

12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER. ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!! 811 12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!! MAANDAG 12 DECEMBER 2016 De leefgroepwerking gaat door in de leefzaal boven.

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom.

De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. VERSLAG SENIORENRAAD 14 februari 2017 AANWEZIG: * Voorzitter O. Thys * Schepen van senioren K. Mommen * OCMW voorzitter * Neos J. Vanhees, P. Carnotensis * Senioren Jesseren M. Lousbergh * Avondrood *

Nadere informatie

Ouderraad De Zeppelin

Ouderraad De Zeppelin VZW KB EN BLOH DIESTSESTEENWEG 11, 3540 HERK-DE-STAD Ouderraad De Zeppelin Verslag van de vergadering van 8-09-2011 Aanwezig: Jerome, Bart, Geert, Ingrid, Wendy, Anneleen, Yves, Dirk, Han, Joris, Petra

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING COMMISSIE 1 van woensdag 21 februari 2018 om 19:30 uur

VERSLAG VERGADERING COMMISSIE 1 van woensdag 21 februari 2018 om 19:30 uur VERSLAG VERGADERING COMMISSIE 1 van woensdag 21 februari 2018 om 19:30 uur Aanwezig: Roes Peter - voorzitter Der Kinderen Annemie, Van Litsenborg Guy, Van Otten Jan, De Wilde Tine, Meeus Paul, Guedon John,

Nadere informatie

Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren 3 september 2015 VERSLAG

Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren 3 september 2015 VERSLAG Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren 3 september 2015 VERSLAG Aanwezige bestuursleden: Pieter Van Bastelaere (voorzitter), Bart Van Dosselaer, Sylvain De Boey, Machteld Van Raemdonck, Marleen

Nadere informatie

Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren. 4 december 2014 VERSLAG

Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren. 4 december 2014 VERSLAG Bestuursvergadering Gemeentelijke Gezinsraad Beveren 4 december 2014 VERSLAG Aanwezige bestuursleden: Van Bastelaere Pieter (voorzitter), De Meulemeester Ingeborg (schepen), De Block Neel (secretaris),

Nadere informatie

Administratief toezicht Zitting van 4 maart 2019

Administratief toezicht Zitting van 4 maart 2019 Gemeenteraad Administratief toezicht Zitting van 4 maart 2019 Samenstelling: Aanwezig: de heer Filip Segers, voorzitter; de heer Jozef Van de Pol, schepen; de heer Koen Rombouts, schepenvoorzitter bijzonder

Nadere informatie

Algemene Vergadering 29/03/2017

Algemene Vergadering 29/03/2017 Algemene Vergadering 29/03/2017 Agenda 1. Verwelkoming Presentatie Meerhout 2. Toelichting erfgoedcel k.erf: Nacht van het Kempens Erfgoed 3. Goedkeuring verslag vorige vergadering 4. Kasverslag 2016,

Nadere informatie

SENIORENADVIESRAAD SINT- NIKLAAS STATUTEN

SENIORENADVIESRAAD SINT- NIKLAAS STATUTEN SENIORENADVIESRAAD SINT- NIKLAAS STATUTEN ARTIKEL 1: oprichting Op datum van 27 juni 1968 werd de Stedelijke Raad voor de Derde Leeftijd te Sint-Niklaas opgericht. Er is een hernieuwing van de statuten

Nadere informatie

GEMEENTE DE PINTE GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR MILIEU EN NATUUR

GEMEENTE DE PINTE GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR MILIEU EN NATUUR GEMEENTE DE PINTE GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR MILIEU EN NATUUR HUISHOUDELIJK REGLEMENT - Gelet op de overeenkomst tussen de Vlaamse Gemeenschap en de Gemeente De Pinte over het gemeentelijk milieu- en

Nadere informatie

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 26 april 2018

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 26 april 2018 Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 26 april 2018 MEDEDELINGEN UITNODIGING (dagorde deel II) De gemeenteraad vindt plaats op donderdag 26 april 2018 om 20.00 u in de raadzaal van het gemeentehuis.

Nadere informatie

VERONTSCHULDIGD: P. Carnotensis, N. Cox, ML Keimes, E. Vandermeeren, J. Vanhees AFWEZIG: De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom.

VERONTSCHULDIGD: P. Carnotensis, N. Cox, ML Keimes, E. Vandermeeren, J. Vanhees AFWEZIG: De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. VERSLAG SENIORENRAAD 13/02/2018 AANWEZIG: * Voorzitter A. Vanacken * Schepen van senioren K. Mommen * OCMW voorzitter * Neos * Senioren Jesseren M. Lousbergh * Avondrood N. Ramakers * OKRA Borgloon J.

Nadere informatie

Woonzorg Activiteitenoverzicht November 2015

Woonzorg Activiteitenoverzicht November 2015 Woonzorg Activiteitenoverzicht November 2015 Hallo, Hier het nieuwe activiteitenoverzicht van november. U bent enkel ingeschreven voor een activiteit als u betaald hebt. Hieronder vindt u waar en hoe u

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE GEMEENTE NIJLEN VOOR DE SUBSIDIËRING VAN CULTURELE PROJECTEN EN JUBILEUMVIERINGEN

REGLEMENT VAN DE GEMEENTE NIJLEN VOOR DE SUBSIDIËRING VAN CULTURELE PROJECTEN EN JUBILEUMVIERINGEN REGLEMENT VAN DE GEMEENTE NIJLEN VOOR DE SUBSIDIËRING VAN CULTURELE PROJECTEN EN JUBILEUMVIERINGEN ART. 1. ALGEMEEN 1.1. Binnen de perken van de jaarlijks goedgekeurde begrotingskredieten verleent het

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017 ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017 01/01/17- Cafetaria gesloten 08/01/17 09/01/17 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke

Nadere informatie

De vergadering gaat ermee akkoord dat eerst agendapunt 8 wordt behandeld.

De vergadering gaat ermee akkoord dat eerst agendapunt 8 wordt behandeld. VERSLAG VERGADERING WERKGROEP GEZONDHEID Datum : 29.05.2013 Aanvang : 20.00 uur Aanwezig : - ACW : Luc Vanhoudt - basisschool De Wamp : Kim Broeckx - CM Arendonk : Veronique Van Steen - Gezinsbond : Conny

Nadere informatie

AKTIVITEITENOVERZICHT

AKTIVITEITENOVERZICHT AKTIVITEITENOVERZICHT nummer 2 FEBRUARI 2019 Mannensoos iedere dinsdagmorgen in de Vurkaomer voor alle mannen 55+ Kom gezellig buurten, kaarten of met gezelschapsspelen meedoen. De tuinploeg gaat eerst

Nadere informatie

SUBSIDIEREGLEMENT ADVIESRAAD VOOR CULTUUR

SUBSIDIEREGLEMENT ADVIESRAAD VOOR CULTUUR SUBSIDIEREGLEMENT ADVIESRAAD VOOR CULTUUR ARTIKEL 1 - ALGEMENE BEPALINGEN De stad Eeklo ondersteunt de socio-culturele verenigingen zowel financieel, logistiek als materieel. Structuur reglement De financiële

Nadere informatie

GEMEENTE BERLAAR. SENIORENRAAD - Verslag. dinsdag 2 mei in WZC Sint Augustinus om 9 uur

GEMEENTE BERLAAR. SENIORENRAAD - Verslag. dinsdag 2 mei in WZC Sint Augustinus om 9 uur PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT MECHELEN GEMEENTE BERLAAR SENIORENRAAD - Verslag dinsdag 2 mei 2017 in WZC Sint Augustinus om 9 uur Aanwezig: Frans Boeckaerts (OKRA Centrum) Milja Luyten (OKRA Heikant)

Nadere informatie

Kwaliteitsplanning 2014

Kwaliteitsplanning 2014 Kwaliteitsplanning 2014 Lokaal dienstencentrum De Stille Meers OCMW Middelkerke Sluisvaartstraat 17 8430 Middelkerke Voorzitter: Dirk Gilliaert Secretaris: Pierre Ryckewaert 1 Inhoudstafel 1. Evaluatie

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Het PV van de vorige zitting van de raad voor maatschappelijk welzijn wordt unaniem, zonder opmerkingen goedgekeurd.

Het PV van de vorige zitting van de raad voor maatschappelijk welzijn wordt unaniem, zonder opmerkingen goedgekeurd. Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 30 mei 2017 Aanwezig: Van Haute Chris, voorzitter Frans Rik, burgemeester Lietaer Bart, ondervoorzitter Engels Raf, Dorikens Herman, Janssens Jan, Maes

Nadere informatie

STEDELIJKE ADVIESRAAD VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP BORGLOON

STEDELIJKE ADVIESRAAD VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP BORGLOON STEDELIJKE ADVIESRAAD VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP BORGLOON Vergadering: Algemene Vergadering Datum: Maandag 8 september 2014 Aanwezig: Hendrikx Jean Voorzitter Carnotensis Patrick schepen van sociale

Nadere informatie

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Gildeleven Jaargang 61 september 2017 - nr. 7 Verantw. : Chris Van Landeghem Bosstraat 35 9170 Sint-Gillis-Waas Erkenningnummer: P209136

Nadere informatie

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL 26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL Bij aangenaam herfstweer brengen wij graag een bezoekje met de bewoners die het wensen naar het kerkhof van

Nadere informatie

Provincie Oost-Vlaanderen Gemeente Nevele GEMEENTELIJKE RAAD VOOR PERSONEN MET EEN BEPERKING NEVELE. Statuten

Provincie Oost-Vlaanderen Gemeente Nevele GEMEENTELIJKE RAAD VOOR PERSONEN MET EEN BEPERKING NEVELE. Statuten Provincie Oost-Vlaanderen Gemeente Nevele GEMEENTELIJKE RAAD VOOR PERSONEN MET EEN BEPERKING NEVELE Statuten Provincie Oost-Vlaanderen Gemeente Nevele GEMEENTELIJKE RAAD VOOR PERSONEN MET EEN BEPERKING

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER 01/01/18-07/01/18 ACTIVITEITENKALENDER GESLOTEN JANUARI 2018 08/01/18 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke appelbollen en worstenbrood. Van harte welkom!

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

P. Carnotensis, N. Cox, J. Lenaerts, M. Lousbergh, J. Moens, E. Vandermeeren

P. Carnotensis, N. Cox, J. Lenaerts, M. Lousbergh, J. Moens, E. Vandermeeren VERSLAG SENIORENRAAD 9 januari 2018 AANWEZIG: * Voorzitter A. Vanacken * Schepen van senioren K. Mommen * OCMW voorzitter * Neos J. Vanhees * Senioren Jesseren * Avondrood N. Ramakers * OKRA Borgloon ML

Nadere informatie

ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA

ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA Maandag 2 maart GEEN zangkoor vandaag! 10 uur: Persvoorstelling Zie ze anders (zie affiche) 15 uur: Voorstelling Zie ze anders voor onze bewoners 18.30 uur: Persvoorstelling

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Algemene Vergadering Logo Mechelen vzw. Ter kennisgeving wijzigingen afvaardigingen. Goedkeuring vorig verslag 29 november /29/2018 AGENDA

Algemene Vergadering Logo Mechelen vzw. Ter kennisgeving wijzigingen afvaardigingen. Goedkeuring vorig verslag 29 november /29/2018 AGENDA AGENDA Algemene Vergadering Logo Mechelen vzw 16 mei 2018 Goedkeuring vorig verslag Ter kennisgeving: wijzigingen in afvaardiging Algemene Vergadering en Raad van Bestuur Financiële verantwoording 2017

Nadere informatie

Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK

Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK Inhoudsopgave - Urenboekje - Jaaragenda (periode 1) - Technieken kok - Technieken ZWkok - Technieken voorbeeld Urenboekje studenten Bakkerij & Horeca Leerjaar 2016-2017

Nadere informatie

ZITTING GEMEENTERAAD EN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 JANUARI 2019

ZITTING GEMEENTERAAD EN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 JANUARI 2019 ZITTING GEMEENTERAAD EN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24 JANUARI 2019 ZITTING GEMEENTERAAD OPENBARE ZITTING 1. Goedkeuring verslag vorige - openbare zitting De gemeenteraad wordt verzocht zijn

Nadere informatie

UITTREKSEL Gemeenteraad

UITTREKSEL Gemeenteraad UITTREKSEL Gemeenteraad MAANDAG 11 MAART 2019 aanwezig Pieter Smits, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Geert Rottiers, Vera Goris, Karl Van Hoofstat, Axel Boen, schepenen Leo Haucourt, Stan Scholiers,

Nadere informatie

VERSLAG VERGADERING COMMISSIE 3 van woensdag 14 juni 2017 om 19:30 uur

VERSLAG VERGADERING COMMISSIE 3 van woensdag 14 juni 2017 om 19:30 uur VERSLAG VERGADERING COMMISSIE 3 van woensdag 14 juni 2017 om 19:30 uur Aanwezig: De Smet Annick - voorzitter Der Kinderen Annemie, Van de Poel Katrien, Gevers Dimitri, De Wilde Tine, Van Geirt Willy, De

Nadere informatie

WELKOM Regionaal overleg 17 december 2015

WELKOM Regionaal overleg 17 december 2015 WELKOM Regionaal overleg 17 december 2015 Agenda Verslag vorige vergadering 15 september 2015 1. Tabak, alcohol en drugs Feestwijzer & Attent door CGG 2. Voeding & Beweging Sedentair gedrag 10.000 Stappenclash

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 15 mei 2018

Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Verslag GO!ouders 15 mei 2018 Aanwezig: Liesbet, Pipke, Els, Lieve, Eef, Joke, Nel (met heerlijk ijs), juf Melaney en Kris (verslag) Verontschuldigd: meester Jimmy, juf Shari, Anne en Leen 1. Goedkeuring

Nadere informatie

ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA

ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA Woensdag 1 februari 14 uur: tea-room in de cafetaria Donderdag 2 februari - Lichtmis 13.30 uur: prijskaarting OKRA Vrijdag 3 februari 10 uur: Kris leest voor in de animatiezaal

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. September Oktober. Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners

Vrije tijd Boekje. September Oktober. Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners Vrije tijd Boekje Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! September Oktober 2018 Alderande Bewoners Tips om in het weekend, alleen of met vrienden te doen Schrijf je vlug in bij dit teken.

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten oktober 2016

Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten oktober 2016 Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten oktober 2016 DOORLOPEND AANBOD DIGITALE WEEK Elke week bieden wij een doorlopend aanbod aan in De Stip. Dit zijn de activiteiten en dienstverlening

Nadere informatie

Woonzorg Activiteitenoverzicht April 2015

Woonzorg Activiteitenoverzicht April 2015 Infonamiddag brandpreventie Jaarlijks vallen er ongeveer 100 dodelijke slachtoffers bij woningbranden. De brandweer wil het aantal woningbranden beperken door advies te verlenen. Dankzij praktische tips

Nadere informatie

8 september 2015 19.30u Scoutslokaal

8 september 2015 19.30u Scoutslokaal JEUGDRAAD ZINGEM ALGEMENE VERGADERING 8 september 2015 19.30u Scoutslokaal AANWEZIGHEDEN aanwezige leden: KSA: Jeroen, Kristof & Ann-Sophie SCOUTS: Anke KLJ: Kim, Tom & Elissa Speelplein: / aanwezige waarnemers:

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2017

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. April, mei, juni 2017 ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST April, mei, juni 2017 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Lokaal dienstencentrum Far-West De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE november - december 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Nooit te oud om het te doen 10 TIPS OM EEN VRIJWILLIGERSBEURS OP TE ZETTEN

Nooit te oud om het te doen 10 TIPS OM EEN VRIJWILLIGERSBEURS OP TE ZETTEN Nooit te oud om het te doen 10 TIPS OM EEN VRIJWILLIGERSBEURS OP TE ZETTEN 2 Nooit te oud om het te doen 10 TIPS OM EEN VRIJWILLIGERSBEURS OP TE ZETTEN Het is zover. U wilt een vrijwilligersbeurs opzetten.

Nadere informatie

Seniorenadviesraad Gemeente Moorslede. STATUTEN

Seniorenadviesraad Gemeente Moorslede. STATUTEN Seniorenadviesraad Gemeente Moorslede. STATUTEN Hoofdstuk 1: Algemeen Artikel 1 Bij elke legislatuur wordt er een gemeentelijke seniorenadviesraad samengesteld en erkend door het gemeentebestuur. De seniorenadviesraad

Nadere informatie

Raad van Bestuur. Maandag 1 april 2019

Raad van Bestuur. Maandag 1 april 2019 Raad van Bestuur Maandag 1 april 2019 Agenda Welkom Lisa van der Zweep Goedkeuring verslag maart Evaluatie Warm Welkom Weekend Lentebraderie Paasactie Werkgroepen Steun aan project Vraag naar Sam Promotiepakketten

Nadere informatie

4 e CHRISTA BAR CHRISTA. 3 e CHRISTA voormiddag: zitgymnastiek. Activiteiten kalender MAANDAG 2 NOVEMBER ALLERZIELEN DINSDAG 3 NOVEMBER

4 e CHRISTA BAR CHRISTA. 3 e CHRISTA voormiddag: zitgymnastiek. Activiteiten kalender MAANDAG 2 NOVEMBER ALLERZIELEN DINSDAG 3 NOVEMBER Activiteiten kalender - hoogbouw - MAANDAG 2 NOVEMBER ALLERZIELEN geen activiteiten Petra en Christa zijn in verlof DINSDAG 3 NOVEMBER 4 e CHRISTA voormiddag: individuele therapie op kamer en kennismaking

Nadere informatie

Najaars brochure. Seniorenraad Anzegem

Najaars brochure. Seniorenraad Anzegem Najaars brochure Seniorenraad Anzegem 2013 Activiteiten Kalender SENIORENUITSTAP 9 september Blankenberge ZOT VAN GEZOND 30 september Ansold KAARTING 7 oktober De Stringe DANSCAFE 4 november 9 december

Nadere informatie

Stuurgroep Zorgtrajecten

Stuurgroep Zorgtrajecten Aanwezig: Dr. Bossuyt Bart, Dr. Boumendil Areski, Dr. Crepel Thierry, Dr. Devriendt Ivan, Dr. Leenknegt John, Dr. Vanneste Luc, Van Den Moorter Eve (stagiair Dr. Boumendil) Verontschuldigd: Dr. Deleu Gilles,

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom.

De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. VERSLAG SENIORENRAAD 9 september 2014 AANWEZIG: * Voorzitter O. Thys * Schepen van senioren * OCMW voorzitter * Neos J. Vanhees * Senioren Jesseren M. Lousbergh * Avondrood N. Ramakers * OKRA Borgloon

Nadere informatie

Maak meer mee. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo.

Maak meer mee. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo. Maak meer mee. Baarlo Activiteiten 1 e kwartaal 2019. www.mfcdeengelbewaarder.nl www.baarlo.dorpsontmoeting.nl 1 Nieuwe naam en logo. Dorpsontmoeting Peel en Maas is de verzamelnaam voor de 10 lokale Dorpsontmoetingen

Nadere informatie

Februari 2017 Jg 5, nr2. Komende evenementen. Komende evenementen

Februari 2017 Jg 5, nr2. Komende evenementen. Komende evenementen Komende evenementen WEEK 6 MAART week van de vrijwilligers VRIJDAG 17 MAART repetitie schoolfeest gemeenteschool Alveringem WEEK 20 MAART week van de soep DINSDAG 4 APRIL optreden Willy Deroo WOENSDAG

Nadere informatie

PROVINCIE ANTWERPEN GEMEENTE ARENDONK UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GECORO VERGADERING VAN : 10.01.2008

PROVINCIE ANTWERPEN GEMEENTE ARENDONK UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GECORO VERGADERING VAN : 10.01.2008 PROVINCIE ANTWERPEN GEMEENTE ARENDONK UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GECORO VERGADERING VAN : 10.01.2008 Aanwezig : Damen E. voorzitter. Segers D., Sterckx D. deskundigen. Stessens J., Iemants M., Breugelmans

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015 Vrijdag 1 mei Handwerken en breien voor goede doelen Nel en Dickij zorgen voor gezellige sfeer. Tot 16.00 uur Dinsdag 5 mei Bevrijdingsborrel De grote zaal is open en de vrijwilligers staan voor u klaar.

Nadere informatie

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani).

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). 1 Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). * * *. November - december 2018 * 17 Hoi, Even voorstellen Contact ZOEF is een samenwerking

Nadere informatie

Uurroosters poetsdienst

Uurroosters poetsdienst Uurroosters poetsdienst De minuten die in de deeltijdse uurroosters teveel gepresteerd worden, worden maandelijks bijgehouden in een overurenbestand. Voltijdse arbeid: 38:00 voormiddag namiddag totaal

Nadere informatie

Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde MELDINGSLIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde MELDINGSLIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde MELDINGSLIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van dinsdag 26 februari 2019 om 21.15 uur Aanwezig: Steve De Boever, Voorzitter Joris

Nadere informatie

1. Aanwezigheidslijst

1. Aanwezigheidslijst ARRONDISSEMENT GENT GEMEENTE MELLE aanwezig : Kris Verheyen Voorzitter: aanwezig, Rudy De Mol, Ondervoorzitter: aanwezig, Marc De Buck, Werner Lagaert, Stemgerechtigde Leden: aanwezig, Jacqueline Vermeulen,

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten november 2016

Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten november 2016 Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten november 2016 ONTMOETING De Carré DOORLOPEND AANBOD In De Stip kan u ook terecht in onze ontmoetingsplaats, De Carré, elke weekdag open van 14u tot

Nadere informatie

Raad van bestuur. 24 oktober 2018 Verslag. 1. Raad van bestuur: verslag 13 juni 2018 goedkeuring. Aanleiding

Raad van bestuur. 24 oktober 2018 Verslag. 1. Raad van bestuur: verslag 13 juni 2018 goedkeuring. Aanleiding Raad van bestuur 24 oktober 2018 Verslag Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Katrien Van de Poel, ondervoorzitter; Frank Geudens, secretaris; Katleen Den Roover, Jef Laureyssens, Alex Helsen, Door Steyaert,

Nadere informatie

Dag allemaal, NR 2-2015 April-mei-juni

Dag allemaal, NR 2-2015 April-mei-juni Dag allemaal, Ik hoop dat jullie net zoals de mensen van OnderOns genieten van het mooie weer. Net zoals zovele organisaties gaan we het de maanden juli en augustus iets kalmer aan doen bij OnderOns. De

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november december 2015 OKTOBER

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november december 2015 OKTOBER ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober 2015 OKTOBER Gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum aanwezig. Het gezondheidsconsult

Nadere informatie

(H)Echt Arendonk. De aanpak

(H)Echt Arendonk. De aanpak (H)echt Arendonk De aanpak Naam Doelstelling (H)Echt Arendonk (H)Echt Arendonk wil de sociale cohesie in Arendonk vergroten. Het wil mensen het gevoel geven dat ze erbij horen, het gevoel van verbondenheid

Nadere informatie

ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA

ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA JULI Donderdag 3 juli Vrijdag 4 juli 9.30 uur: voorleessessie in de animatiezaal 15 uur: beweging in de animatiezaal Maandag 7 juli 15 uur: radio Sint-Pieter: mooie muziek

Nadere informatie

Uurroosters administratie

Uurroosters administratie Uurroosters administratie Voltijdse arbeid: 38:00 Deeltijdse arbeid aan 50%: 19:00 1 maandag 7:45 9:00 9:00 12:00 12:00 14:00 2 maandag 12:00 14:00 14:00 dinsdag 12:00 14:00 14:00 woensdag 12:00 14:00

Nadere informatie

Foto van de maand: Activiteit samen met de kinderen van de kinderopvang begin juli

Foto van de maand: Activiteit samen met de kinderen van de kinderopvang begin juli Activiteiten Dagcentrum Augustus 2018 Foto van de maand: Activiteit samen met de kinderen van de kinderopvang begin juli Woensdag 1 augustus Kippen verzorgen Petanque (stimulatie motoriek) Donderdag 2

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER ERKENNING ALS (SPECIFIEKE) MALDEGEMSE VERENIGING

AANVRAAGFORMULIER ERKENNING ALS (SPECIFIEKE) MALDEGEMSE VERENIGING AANVRAAGFORMULIER ERKENNING ALS (SPECIFIEKE) MALDEGEMSE VERENIGING ERKENNINGSREGLEMENT VOOR VERENIGINGEN DD. 25 JUNI 2015 https://www.maldegem.be/reglement-erkenning-maldegemse-vereniging A. ALGEMENE INFORMATIE

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2016 JANUARI 2016 01/01/16- Cafetaria gesloten 04/01/16 05/01/16 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee 08/01/16 Boodschappendienst Inschrijven:

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Maart 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand maart. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

OUD GENTBRUGGE EN GENTBRUGGE

OUD GENTBRUGGE EN GENTBRUGGE OUD GENTBRUGGE EN GENTBRUGGE Beste bewoner Wijk van de Maand is de nieuwe naam van de ontmoetingen tussen het college van burgemeester en schepenen en de bewoners van de 25 Gentse wijken. Niet langer één

Nadere informatie

Voorstelling WZC De Spoele

Voorstelling WZC De Spoele Voorstelling WZC De Spoele Toelichting aan bewoners & familie Maart 2012 Overzicht voorstelling Verwelkoming door Jef Foubert, voorzitter OCMW Fotovoorstelling nieuwbouw: Peter Goossens Wonen in De Spoele:

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma oktober 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Voorstelling Regionaal Platform Provincie Oost-Vlaanderen dinsdag 18 februari Latemse Senioren Adviesraad

Voorstelling Regionaal Platform Provincie Oost-Vlaanderen dinsdag 18 februari Latemse Senioren Adviesraad Meer Jaren Plan Beleids- & Beheers Cyclus Voorstelling Regionaal Platform Provincie Oost-Vlaanderen dinsdag 18 februari 2014 Latemse Senioren Adviesraad de vlo in de pels. en de vinger aan de pols een

Nadere informatie

aanbod in Essen

aanbod in Essen www.essen.be/sport 2017 aanbod in Essen Inhoud 02 03 04 06 10 11 14 Welkom Wat is sportelen? Sportelactiviteiten vanuit gemeentebestuur Omnisport Tai chi Yoga Sporten met oma en opa Sportelactiviteiten

Nadere informatie

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING JEUGDRAAD

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING JEUGDRAAD 1 / 8 ONDERWERP/PLAATS Algemene Vergadering DATUM/TIJD Donderdag 001 23565/95 Contact Hellen Volckaert Stad Zottegem Beislovenstraat 4 9620 Zottegem 09 367 91 98 jeugddienst@zottegem.be AANWEZIG Elke Van

Nadere informatie

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug.

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug. Jaargang 2016-2017 nummer 19 Donderdag 29 juni 2017 AGENDA Week 26 Oudergesprekken Woensdag 28 juni Doorschuifochtend Dinsdag 4 juli: Afscheidstheater groep 8 Woensdag 5 juli: Picknick / Afscheid meester

Nadere informatie

Aanwezig: Marleen Daenen (voorzitter), François Casteels, Eric Smets, Peter Snelders, Martijn Verstraelen, Willem Van der Linden.

Aanwezig: Marleen Daenen (voorzitter), François Casteels, Eric Smets, Peter Snelders, Martijn Verstraelen, Willem Van der Linden. Vergadering van zaterdag 24 februari 2018 10:00 uur Lokaal: Boeckenberg Sportcentrum Aanwezig: Marleen Daenen (voorzitter), François Casteels, Eric Smets, Peter Snelders, Martijn Verstraelen, Willem Van

Nadere informatie

SENIORENWEEK. 16 > 20 november 2015

SENIORENWEEK. 16 > 20 november 2015 SENIORENWEEK 16 > 20 november 2015 VOORWOORD Beste senioren We organiseren de seniorenweek reeds voor de 9 de maal! Volgend jaar dus een feesteditie, maar ook dit jaar wordt het weer fantastisch! Wij hopen

Nadere informatie

STATUTEN CULTUURRAAD

STATUTEN CULTUURRAAD STATUTEN CULTUURRAAD 1. DOELSTELLING Art.1 Het Decreet op het lokaal en geïntegreerd Cultuurbeleid van 12 juli 2001 bepaalt dat de organisatie van advies en inspraak voor het cultuurbeleid een bevoegdheid

Nadere informatie

ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA - JULI

ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA - JULI ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA - JULI Woensdag 1 juli Donderdag 2 juli 15 uur: Inge doet een drankenronde op de kamers tijdens deze hittegolf. Vrijdag 3 juli 9.30 uur: Kris leest voor in de animatiezaal

Nadere informatie

Hudsonhof Activiteitenlijst maart Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel:

Hudsonhof Activiteitenlijst maart Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof KP Amsterdam Tel: Hudsonhof Activiteitenlijst maart 2017 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 1 Activiteiten en voorlichtingen in ruimte 1 wordt Nederlands gesproken.

Nadere informatie

De Leuninfo Activiteitenprogramma januari 2019

De Leuninfo Activiteitenprogramma januari 2019 De Leuninfo Activiteitenprogramma januari 2019 DE LEUNING Ontmoetingscentrum door en voor Senioren Een gastvrij centrum, sinds 1984 een begrip in Baarn Ontmoetingscentrum De Leuning, onderdeel van Welzijn

Nadere informatie

Wist je dat. V.U. Burgemeester Ronald Parys Gemeentehuisstraat 21 1740 TERNAT

Wist je dat. V.U. Burgemeester Ronald Parys Gemeentehuisstraat 21 1740 TERNAT V.U. Burgemeester Ronald Parys Gemeentehuisstraat 21 1740 TERNAT Wist je dat het gemeentebestuur jaarlijks een kerstdiner organiseert voor alleenstaande 65-plussers. INFO info@ternat.be - 02 451 45 44

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

Onze volgende activiteit is de Algemene vergadering van de Provincie die dit jaar doorgaat in Roeselare.

Onze volgende activiteit is de Algemene vergadering van de Provincie die dit jaar doorgaat in Roeselare. Beste dames, Het bestuur van de liberale vrouwen wenst u en uw dierbaren een gezond en gelukkig 2019! De leden die reeds hun bijdrage gestort hebben vinden hierbij hun lidkaart met de activiteitenkalender

Nadere informatie

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten Jan Thijs Seinenhof Diever Verenigingsleven en recreatieve activiteiten 1 2 Geachte meneer, mevrouw, In deze uitgave van Jan Thijs Seinenhof staat beschreven welke mogelijkheden wij bieden voor vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM?

OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM? OUDERS, GRAAG GEZIEN OP SCHOOL! HOE EN WAAROM? VLAAMSE CONFEDERATIE VAN OUDERS EN OUDERVERENIGINGEN, 2006 GEBASEERD OP DE BROCHURE VAN SCHOOLOPBOUWWERK BRUSSEL WAT IS EEN OUDERRAAD? Een ouderraad is een

Nadere informatie