LEIMUIDEN DOKTER STAPENSEASTRAAT 2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LEIMUIDEN DOKTER STAPENSEASTRAAT 2"

Transcriptie

1 LEIMUIDEN DOKTER STAPENSEASTRAAT 2

2

3

4 LEIMUIDEN DOKTER STAPENSEASTRAAT 2 Type :Vrijstaande en uitgebouwde villa met garage en eigen parkeerplaats en een tuin aan een watertje. De woning is geheel onder architectuur verbouwd. Over elk detail is nagedacht van ontwerp tot inrichting en kleurgebruik. Er zijn kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt. Deze voormalige pastorie is gelegen in het centrum van Leimuiden met winkels en watersportmogelijkheden in de buurt. Bouwjaar : Ca Kadastraal : Leimuiden, sectie A, nummer 1135 en sectie A, nummer Perceeloppervlakte Woonoppervlakte : 475m². : 224m². Overige inpandige ruimte : 30m² Gebouwgeb. buitenruimte Garage Inhoud woning : 4m². : 30m². : 717m³. Tuin Verwarming Warm water Isolatie Elektrische installatie : De tuin is ontworpen door tuinarchitect Luc Engelhardt en heeft o.a. een verhoogd terras, een design tuinhuis, een steiger aan een watertje en er is een fraai uitzicht. : Via cv combiketel (CombiConnect) 2011en 2x houtkachel. : Via cv combiketel (CombiConnect) 2011; boiler (Daalderop) 2011 en Quooker. : Dakisolatie en dubbele beglazing. : 6 Groepen; 1x krachtstroom; 2x aardlek. Onroerende zaak belasting : 534,--. Voorschot Energiekosten Oplevering Vraagprijs : 285,-- GWE. : In overleg. : ,-- kosten koper.

5 LEIMUIDEN DOKTER STAPENSEASTRAAT 2 Entree :Via de overdekte entree naar de vestibule en hal met vide. Er is een extra kamer met inbouwkasten aan de voorzijde. God te gebruiken als kantoor of thuiswerkplek. De trap heeft rvs-details en alles is in passende kleuren.

6 Woonkamer : Doorzonwoonkamer heeft een houtkachel en er ligt een massief eiken vloer. Via de voormalige achterdeuren ( nu en-suite) is er toegang tot de moderne achteruitbouw met veel glas, waardoor er een zee van lichtinval is.

7 Uibouw/Serre :Ook in de uitbouw is een fraaie design houtkachel geplaatst. Via de uitbouw naar de half open keuken.

8 Keuken : De keuken is ook onder design ontworpen en van alle luxe apparatuur voorzien, zoals een Quooker en Gaggenau inbouwapparatuur, dubbele USA koelkast (2012) enz. Vanuit de keuken entree naar de voorraadkelder en deur naar de garage met een ingerichte hobbyhoek.

9 1 e Etage : Via de vide en de designtrap naar de ruime overloop. Hier zijn drie speciale slaapkamers gecreëerd, alle met glazen toegangsdeuren. De masterbedroom is aan de achterzijde gelegen met bijzondere entree naar de badkamer.

10 Badkamer : De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, bidet, apart toilet en de aansluitingen voor wassen en drogen. Alles is door een interieurbedrijf geplaatst.

11

12

13

14 2 e Etage/zolder/vliering : Via een vlizotrap naar deze extra bergruimte. Algemeen : Een heel bijzondere woning in het centrum van Leimuiden en van alle luxe voorzien. Deze woning moet u bezichtigen om al het design te ervaren. Gelegen nabij de snelwegen, winkels en de Westeinderplassen.

15 Bijzonderheden: Gevels gestraald en opnieuw gestuukt Ruime uitbouw over de gehele achterzijde Ruime kelder Twee houtkachels Nabij vaarwater en snelwegen Diverse isolaties aangebracht Alles is onder architectuur aangebracht Garantiewoning = Bouwtechnokeuring + Garantieverzekering. Voor de uitvoerige beschrijving van deze onderdelen verwijzen wij u naar de algemene toelichting in deze brochure. Van deze woning is op en een videofilm beschikbaar.

16

17 BIJLAGE LIJST VAN ZAKEN Nederlandse Vereniging van Makelaars In onroerende goederen NVM Lijst van zaken behorende bij perceel: Dokter Stapenseastraat 2, Leimuiden Opdracht tot Dienstverlening bij verkoop/koopakte*) Tuin Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen Niet van toepassing Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Raamdecoratie, te weten: - gordijnrails - gordijnen - vitrages - rolgordijnen - losse horren/rolhorren

18 Vloerdecoratie, te weten: Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen Niet van toepassing - vloerbedekking - parketvloer/laminaat Isolatievoorzieningen, te weten: voorzetramen/radiatorfolie etc. Quooker Thermostaatkranen op radiatoren CV met toebehoren (Klok) thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: Amerikaanse koelkast Oven Magnetron Keramische kookplaat Vaatwasser Verlichting, te weten: Inbouwverlichting Opbouwverlichting ( woonkamer) (Losse) kasten, legplanken, te weten: Alle meubilair Spiegelwanden Badkamer Wastafels, accessoires Sauna met toebehoren Toiletaccessoires Wastafels, accessoires Overige zaken, te weten: Serre tafel / Serre stoelen (8 stuks- alu) Kast op overloop Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huur/koop contracten of huurcontracten zijn over te nemen:

19 BIJLAGE TEKENINGEN

20

21

22 BIJLAGE KADASTERPLATTEGROND

23 BIJLAGE STADS-/DORPSPLATTEGROND

24 Verantwoording Uitnodiging Details Koopakte : Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze brochure is betracht, aanvaarden wij, noch de eigenaar van dit woonhuis, enige aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens. : Deze informatie wordt aan meerdere personen verstrekt en aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. : Een verkoop komt alleen dan tot stand, wanneer niet alleen over de hoofdzaken (koopsom e.d.), maar ook over de details (zoals datum van levering, roerende zaken e.d.) overeenstemming is bereikt. : Behoudens nadere afspraken gelden de standaardregels zoals deze voorkomen in de modelkoopakte, die is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Als waarborgsom (of bankgarantie) is gebruikelijk 10% van de koopsom te voldoen bij de notaris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden worden alleen vermeld als deze in de onderhandelingen zijn afgesproken. Voorbehoud : Hoewel er gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat de brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, beschrijvingen, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Meetinstructie BouwTechnokeuring :De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. : Bij betreffende woning wordt een bouwkundig rapport geleverd welke ter inzage ligt bij de makelaar. Koper wordt middels dit rapport zo volledig mogelijk geïnformeerd over de bouwkundige staat van de woning alsmede over achterstallig onderhoud en/of te verwachten onderhoudskosten op korte termijn. De aanwezigheid van dit rapport ontslaat koper niet van zijn onderzoeksplicht d.w.z. de onderdelen die in het rapport bijv. als niet te inspecteren of als nader onderzoek gewenst zijn aangemerkt, zijn voor risico van koper. Het kan verstandig zijn om nader specialistisch onderzoek uit te voeren op onderdelen waarvan de status onzeker is. Doet een koper dit niet dan aanvaardt hij daarmee het risico.

25 Garantieverzekering : Alle bouwkundige onderdelen in de BouwTechnokeuring met een waardering ++ of + komen in aanmerking voor dekking onder de GRATIS Garantieverzekering. Deze onderdelen betreffen: 1) dak exterieur 2) dak interieur 3) gesloten gevels 4) buitenkozijnen 5) vloeren en binnenwanden dragend 6) kelder/souterrain 7) fundering 8) bijgebouwen. Alle reeds in het rapport genoemde gebreken zijn uitgesloten van dekking, ook als die vermeld staan bij een onderdeel met een waardering ++ of +. De Garantieverzekering kent een uitkering volgens dagwaarde. Dit houdt in dat bij schade-uitkering rekening wordt gehouden met een aftrek nieuw voor oud. Tevens is van toepassing een franchisebedrag van 907,56 per schade. Voor de precieze omvang van de dekking verwijzen wij u naar de verzekeringsvoorwaarden (op aanvraag bij de makelaar). Gunning: : Verkoper behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. De makelaar : Deze woning wordt u namens de verkoper aangeboden door Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars. De belangen van de verkoper worden dan ook behartigd door Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars. Kandidaat-kopers geven wij dan ook altijd in overweging om een eigen NVM-makelaar in te schakelen voor begeleiding bij de aankoop.

26

27

LISSE GASSTRAAT 6. Telefoon (0252)

LISSE GASSTRAAT 6. Telefoon (0252) LISSE GASSTRAAT 6 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49

Nadere informatie

SASSENHEIM HOOFDSTRAAT 331

SASSENHEIM HOOFDSTRAAT 331 SASSENHEIM HOOFDSTRAAT 331 SASSENHEIM HOOFDSTRAAT 331 Type : Een karakteristieke vrijstaande villa in het centrum van Sassenheim met fraaie tuin, extra ruime garage en aangebouwde serre.

Nadere informatie

LISSE VON BÖNNINGHAUSENLAAN 56

LISSE VON BÖNNINGHAUSENLAAN 56 LISSE VON BÖNNINGHAUSENLAAN 56 LISSE VON BÖNNINGHAUSENLAAN 56 Type : Op unieke locatie gelegen vrijstaande villa Veldhorst met dubbele carport, de oprit is voorzien van fraaie sierbestrating. Deze

Nadere informatie

NOORDWIJK DE WITTE RAAF LAAN 53

NOORDWIJK DE WITTE RAAF LAAN 53 NOORDWIJK DE WITTE RAAF LAAN 53 NOORDWIJK DE WITTE RAAF LAAN 53 Type :Tweeonderéénkap bungalow met berging, eigen parkeerplek, grote tuin op het zuidwesten en gelegen op het recreatiebungalowpark

Nadere informatie

LISSE WESTERDREEF 7. Telefoon (0252)

LISSE WESTERDREEF 7. Telefoon (0252) LISSE WESTERDREEF 7 LISSE WESTERDREEF 7 Type : Royale en net afgewerkte drive-in-woning met inpandige verwarmde garage en zonnig dakterras. Bouwjaar : 1998. Kadastraal : Gemeente Lisse, sectie

Nadere informatie

NOORDWIJK QUARLES VAN UFFORDSTRAAT 14

NOORDWIJK QUARLES VAN UFFORDSTRAAT 14 NOORDWIJK QUARLES VAN UFFORDSTRAAT 14 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon

Nadere informatie

ROELOFARENDSVEEN FRANSCHE BRUG 23

ROELOFARENDSVEEN FRANSCHE BRUG 23 ROELOFARENDSVEEN FRANSCHE BRUG 23 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon

Nadere informatie

HILLEGOM PASTOORSLAAN 76

HILLEGOM PASTOORSLAAN 76 HILLEGOM PASTOORSLAAN 76 HILLEGOM PASTOORSLAAN 76 Type : Ruime vrijstaande woning met zonnige tuin rondom. Bouwjaar : 1966. Kadastraal : Gemeente Hillegom, sectie A, perceelnummer 7348. Perceeloppervlakte

Nadere informatie

NOORDWIJK PETERHOF 81

NOORDWIJK PETERHOF 81 NOORDWIJK PETERHOF 81 NOORDWIJK PETERHOF 81 Type : Een fantastische villa gelegen aan doorgaand vaarwater met een volledige onderkeldering, een vrijstaande garage, grote tuin en een veranda op het

Nadere informatie

LISSE DON BOSCOSTRAAT 24

LISSE DON BOSCOSTRAAT 24 LISSE DON BOSCOSTRAAT 24 LISSE DON BOSCOSTRAAT 24 Type : Royale 2-onder-1 kapwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein, ruime garage, gelegen in één van de meest geliefde straten van Lisse.

Nadere informatie

LISSE POELWAAI 4. Telefoon (0252)

LISSE POELWAAI 4. Telefoon (0252) LISSE POELWAAI 4 LISSE POELWAAI 4 Type : Vrijstaande villa met inpandig bereikbare garage. Bouwjaar : 1983. Kadastraal : Lisse, Sectie E, nummer 2279. Perceeloppervlakte : 602m² eigen grond. Woonoppervlakte

Nadere informatie

NOORDWIJK STAKMAN BOSSESTRAAT 17

NOORDWIJK STAKMAN BOSSESTRAAT 17 NOORDWIJK STAKMAN BOSSESTRAAT 17 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon

Nadere informatie

NOORDWIJKERHOUT LEIDSEVAART 152

NOORDWIJKERHOUT LEIDSEVAART 152 NOORDWIJKERHOUT LEIDSEVAART 152 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon

Nadere informatie

LISSE KONINGINNEWEG 77

LISSE KONINGINNEWEG 77 LISSE KONINGINNEWEG 77 LISSE KONINGINNEWEG 77 Type : Wonen in hartje Lisse, op loopafstand van de winkels, bevindt zich op de 3 en 4 e etage dit keurig verzorgde 4-kamer maisonnette-appartement met

Nadere informatie

LEIMUIDEN BURGEMEESTER BAKHUIZENLAAN 26

LEIMUIDEN BURGEMEESTER BAKHUIZENLAAN 26 LEIMUIDEN BURGEMEESTER BAKHUIZENLAAN 26 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon

Nadere informatie

HILLEGOM WEERESTEINSTRAAT 110

HILLEGOM WEERESTEINSTRAAT 110 HILLEGOM WEERESTEINSTRAAT 110 HILLEGOM WEERESTEINSTRAAT 110 Type : Vrijstaande authentieke villa met garage, schuur, kantoorruimte en gastenverblijf op een prominent hoekperceel in Hillegom. Bouwjaar

Nadere informatie

LISSE VISSERKADE 30. Telefoon (0252)

LISSE VISSERKADE 30. Telefoon (0252) LISSE VISSERKADE 30 LISSE VISSERKADE 30 Type : Bijzonder mooi villa-appartement met garage, eigen parkeerplaats en fraai aangelegde tuin met steiger op het zuidoosten en aan open vaarwater gelegen. Zeer

Nadere informatie

HILLEGOM WEERESTEINSTRAAT 75

HILLEGOM WEERESTEINSTRAAT 75 HILLEGOM WEERESTEINSTRAAT 75 HILLEGOM WEERESTEINSTRAAT 75 Type : Vooroorlogse middenwoning met dakopbouw, grote schuur en zonnepanelen. Monumentale uitstraling door glas-in-lood, hoge geornamenteerde

Nadere informatie

LISSE VELDHUYZEN VAN ZANTENPARK 61

LISSE VELDHUYZEN VAN ZANTENPARK 61 LISSE VELDHUYZEN VAN ZANTENPARK 61 LISSE VELDHUYZEN VAN ZANTENPARK 61 Type : Op één van de mooiste plekken van Lisse ligt deze nagenoeg vrijstaande en van alle luxe en comfort voorziene woning met

Nadere informatie

LISSE LAAN VAN RIJCKEVORSEL 17

LISSE LAAN VAN RIJCKEVORSEL 17 LISSE LAAN VAN RIJCKEVORSEL 17 LISSE LAAN VAN RIJCKEVORSEL 17 Type : Charmante vrijstaande villa Rozemarijn met dubbele garage, beschutte achtertuin op het zuidwesten, oprit met parkeergelegenheid

Nadere informatie

WOUBRUGGE COMRIEKADE 9

WOUBRUGGE COMRIEKADE 9 WOUBRUGGE COMRIEKADE 9 GEMEENTELIJK MONUMENT WOUBRUGGE COMRIEKADE 9 Type : Geheel gerestaureerde oude pastorie, gelegen op een historische plek in Woubrugge naast de kerk uit 1652. Het is een blokvormig

Nadere informatie

OUDE WETERING KERKSTRAAT 91

OUDE WETERING KERKSTRAAT 91 OUDE WETERING KERKSTRAAT 91 OUDE WETERING KERKSTRAAT 91 Type : Een bijzonder statig herenhuis met authentieke details, dubbele garage en grote tuin op een prachtige locatie aan het water. Sinds 1902

Nadere informatie

NIEUW-VENNEP FLIERVELD 1

NIEUW-VENNEP FLIERVELD 1 NIEUW-VENNEP FLIERVELD 1 . NIEUW-VENNEP FLIERVELD 1 Type : Zeer ruime hoekwoning met zonnige voortuin, garage en carport. Bouwjaar : 2002. Kadastraal : Gemeente Haarlemmermeer, sectie AF, perceelnummer

Nadere informatie

NOORDWIJKERHOUT DE VLASHOVEN 30

NOORDWIJKERHOUT DE VLASHOVEN 30 NOORDWIJKERHOUT DE VLASHOVEN 30 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon

Nadere informatie

VOORHOUT SCHOONOORD 7

VOORHOUT SCHOONOORD 7 VOORHOUT SCHOONOORD 7 VOORHOUT SCHOONOORD 7 Type : Fraaie, sfeervolle luxueuze vrijstaande woning met uitbouw, royale kantoorruimte, parkeren op eigen terrein en prachtige tuin rondom. Bouwjaar : 1986.

Nadere informatie

WOUBRUGGE BODDENS HOSANGWEG 1

WOUBRUGGE BODDENS HOSANGWEG 1 WOUBRUGGE BODDENS HOSANGWEG 1 WOUBRUGGE BODDENS HOSANGWEG 1 Type : Fraaie vrijstaande woning met souterrain van 32m², inpandige garage en oprit voor 2 auto s. Bouwjaar : 2004. Kadastraal : Woubrugge,

Nadere informatie

LISSE LAAN VAN RIJCKEVORSEL 36

LISSE LAAN VAN RIJCKEVORSEL 36 LISSE LAAN VAN RIJCKEVORSEL 36 LISSE LAAN VAN RIJCKEVORSEL 36 Type : Op één van de mooiste locaties van Lisse, dicht bij het dorpscentrum gelegen geschakelde villa in zgn. Landhuisstijl met inpandige

Nadere informatie

ABBENES DR. HEIJELAAN 24

ABBENES DR. HEIJELAAN 24 ABBENES DR. HEIJELAAN 24 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252)

Nadere informatie

LISSE STATIONSWEG 51. Telefoon (0252)

LISSE STATIONSWEG 51. Telefoon (0252) LISSE STATIONSWEG 51 LISSE STATIONSWEG 51 Type : Uniek gelegen op het Landgoed Keukenhof bevindt zich deze vrijstaande woning. De stal is aangemerkt als Rijksmonument en zal derhalve met subsidie en/of

Nadere informatie

LISSE AKERVOORDERLAAN 53

LISSE AKERVOORDERLAAN 53 LISSE AKERVOORDERLAAN 53 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252)

Nadere informatie

LISSE ANNE FRANKSTRAAT 6

LISSE ANNE FRANKSTRAAT 6 LISSE ANNE FRANKSTRAAT 6 LISSE ANNE FRANKSTRAAT 6 Type : Royaal 2-onder-1 kap herenhuis met inpandige kleine garage/berging en een riant dakterras, gelegen aan de rand van de Poelpolder-Zuid in

Nadere informatie

LISSE ACHTER SINT AAGTEN 8

LISSE ACHTER SINT AAGTEN 8 LISSE ACHTER SINT AAGTEN 8 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252)

Nadere informatie

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k.

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k. LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN Vraagprijs 385.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Semi-Bungalow op een schitterende lokatie Deze royale semi bungalow met aangebouwde garage, eigen oprit met meerdere parkeerplaatsen

Nadere informatie

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k.

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k. SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE Vraagprijs 450.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING .. KENMERKEN Vraagprijs : 450.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Woonhuis Type woning :Vrijstaande woning

Nadere informatie

LISSE HEEREWEG 29A. Telefoon (0252)

LISSE HEEREWEG 29A. Telefoon (0252) LISSE HEEREWEG 29A LISSE HEEREWEG 29A Type : Luxueuze vrijstaande villa met garage en royale fraai aangelegde tuin rondom. Bouwjaar : 2002. Kadastraal : Lisse, sectie D, perceelnummer 8170. Perceeloppervlakte

Nadere informatie

ZUIDLAARDERWEG 37 6 TYNAARLO ,- k.k.

ZUIDLAARDERWEG 37 6 TYNAARLO ,- k.k. ZUIDLAARDERWEG 37 6 TYNAARLO 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN : 139.500,00 Aanvaarding

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 185 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Vivaldistraat 10 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 185 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Vivaldistraat 10 Hengelo Woonoppervlakte ca. 185 m 2 Vraagprijs 325.000, kosten koper TE KOOP Vivaldistraat 10 Hengelo ALGEMEEN Verrassend ruim, volledig uitgebouwd half vrijstaand woonhuis met eigen oprit, geschikt voor meerdere

Nadere informatie

PLOEGSEWEG 36 OOSTERBEEK

PLOEGSEWEG 36 OOSTERBEEK PLOEGSEWEG 36 te OOSTERBEEK Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel

Nadere informatie

Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal

Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal Vraagprijs 265.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal

Nadere informatie

Havenstraat 73, 2652 BS Berkel en Rodenrijs ,- k.k.

Havenstraat 73, 2652 BS Berkel en Rodenrijs ,- k.k. Havenstraat 73, 2652 BS Berkel en Rodenrijs 300.000, k.k. Deze fraaie en lichte tussenwoning met veel raampartijen is gelegen in een rustige straat in de geliefde wijk Meerpolder. De woning beschikt over

Nadere informatie

SASSENHEIM PARKHOVE 103

SASSENHEIM PARKHOVE 103 SASSENHEIM PARKHOVE 103 SASSENHEIM PARKHOVE 103 Type : Zeer royaal 4kamer appartement gelegen op de begane grond en 1 e verdieping met inpandige garage. Bouwjaar : 1989 Kadastraal : Kadastraal bekend

Nadere informatie

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k.

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k. SMEDINGE 8 ZUIDLAREN 199.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige woonwijk gelegen helft van een dubbel woonhuis met vrijstaande stenen garage nabij het centrum van Zuidlaren. De totale perceeloppervlakte

Nadere informatie

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k.

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k. BRANTEN 23 ZUIDLAREN 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime tussenwoning gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk aan de rand van Zuidlaren. Deze woning beschikt over een grote lichte woonkamer

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 399.000,- kosten koper TE KOOP. Groen van Prinstererlaan 12 Enschede

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 399.000,- kosten koper TE KOOP. Groen van Prinstererlaan 12 Enschede Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 399.000, kosten koper TE KOOP Groen van Prinstererlaan 12 Enschede ALGEMEEN INDELING DE WEERGEGEVEN PRIJS IS EEN BIEDENVANAFPRIJS. VERKOPERS WILLEN U HIERMEE UITNODIGEN

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 139 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Houtingstraat 6 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 139 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Houtingstraat 6 Hengelo Woonoppervlakte ca. 139 m 2 Vraagprijs 439.000, kosten koper TE KOOP Houtingstraat 6 Hengelo ALGEMEEN Onder architectuur gebouwde vrijstaande villa met praktijkruimte/garage, carport, prachtige veranda,

Nadere informatie

Majoraanveld 30, 3124 CJ Schiedam Vraagprijs ,- k.k.

Majoraanveld 30, 3124 CJ Schiedam Vraagprijs ,- k.k. Majoraanveld 30, 3124 CJ Schiedam Vraagprijs 218.000, k.k. Tel: 0104738888 Email: info@dupont.nl Omschrijving Majoraanveld 30, 3124 CJ Schiedam Kant en klaar wonen Bijzonder goede en mooie woning uit bouwjaar

Nadere informatie

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SLUISSTRAAT 155 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING BIEDEN VANAF PRIJS. Wij nodigen u uit een bod te doen vanaf EURO 150.000,- Op loopafstand van het centrum van Assen en al haar voorzieningen,

Nadere informatie

BOXMEERHOF 9 ARNHEM. Boxmeerhof 9-6844 AC Arnhem

BOXMEERHOF 9 ARNHEM. Boxmeerhof 9-6844 AC Arnhem BOXMEERHOF 9 te ARNHEM Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel vrijblijvend

Nadere informatie

DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k.

DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k. DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD Vraagprijs 129.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige en kindvriendelijke woonwijk, nabij het centrum van Hollandscheveld, goed onderhouden helft van dubbel woonhuis

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Vriezenveenseweg 183 Almelo

Woonoppervlakte ca. 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Vriezenveenseweg 183 Almelo Woonoppervlakte ca. 120 m 2 Vraagprijs 188.500, kosten koper TE KOOP Vriezenveenseweg 183 Almelo ALGEMEEN Aan de rand van de geliefde wijk Haghoek, aan een doorgaande weg gesitueerd, keurig onderhouden

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Reefsweg 1 Zenderen

Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Reefsweg 1 Zenderen Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs 289.000, kosten koper TE KOOP Reefsweg 1 Zenderen ALGEMEEN Prachtig gerenoveerde en gemoderniseerde, gemoedelijke woning waarbij de authentieke elementen bewaard

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 100 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Wilgenweg 45 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 100 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Wilgenweg 45 Hengelo Woonoppervlakte ca. 100 m 2 Vraagprijs 149.500, kosten koper TE KOOP Wilgenweg 45 Hengelo ALGEMEEN Wilgenweg 45 7556 HD te Hengelo ov Te koop: Nabij het Centrum gelegen, goed onderhouden, uitgebouwd helft

Nadere informatie

RIJKSWEG 83 A DELFZIJL ,- k.k.

RIJKSWEG 83 A DELFZIJL ,- k.k. RIJKSWEG 83 A DELFZIJL 75.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een leuk HOEK appartement op de 2e woonlaag voorzien van een lichte woonkamer en maar liefst 3 slaapkamers! Het appartement is gelegen nabij vele

Nadere informatie

Noteboomstraat 25, 3332 BK Zwijndrecht Vraagprijs ,- k.k.

Noteboomstraat 25, 3332 BK Zwijndrecht Vraagprijs ,- k.k. Noteboomstraat 25, 3332 BK Zwijndrecht Vraagprijs 125.000,- k.k. Op zoek naar een betaalbare eengezinswoning als starter? Wij bieden deze keurig en goed onderhouden eengezinswoning aan met tuin, aangebouwde

Nadere informatie

RIJNSTRAAT 35 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

RIJNSTRAAT 35 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. RIJNSTRAAT 35 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van park Pittelo staat deze goed onderhouden TUSSENWONING met stenen berging en tuin/zonneterras op het Zuid-Westen. De woning

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 80 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Nachtegaalstraat 27 Almelo

Woonoppervlakte ca. 80 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Nachtegaalstraat 27 Almelo Woonoppervlakte ca. 80 m 2 Vraagprijs 125.000, kosten koper TE KOOP Nachtegaalstraat 27 Almelo ALGEMEEN Nabij het centrum van Almelo, in een gezellige woonwijk gelegen KARAKTERISTIEKE, UITGEBOUWDE TUSSENWONING

Nadere informatie

Compleet gerenoveerd sfeervol helft van dubbel woonhuis gelegen aan een van de mooiste en groenste wegen van Aalsmeer.

Compleet gerenoveerd sfeervol helft van dubbel woonhuis gelegen aan een van de mooiste en groenste wegen van Aalsmeer. Compleet gerenoveerd sfeervol helft van dubbel woonhuis gelegen aan een van de mooiste en groenste wegen van Aalsmeer. Aalsmeer, Hornweg 100 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvlpen.makelaars

Nadere informatie

Helen Parkhurstweg 34, 3263 RK Oud-Beijerland

Helen Parkhurstweg 34, 3263 RK Oud-Beijerland Helen Parkhurstweg 34, 3263 RK Oud-Beijerland Vraagprijs 359.500,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Helen Parkhurstweg 34, 3263

Nadere informatie

NIEUWE WETERING SLUIS 29

NIEUWE WETERING SLUIS 29 NIEUWE WETERING SLUIS 29 NIEUWE WETERING SLUIS 29 Type : Bijzonder fraai, geheel onder architectuur gebouwde, vrijstaande villa met aanlegsteiger, meerpalen en ligplaatsvergunning direct aan open vaarverbinding

Nadere informatie

Hogeweg 25 ULFT. Vraagprijs: 167.000,- k.k.

Hogeweg 25 ULFT. Vraagprijs: 167.000,- k.k. Hogeweg 25 ULFT Vraagprijs: 167.000,- k.k. In gewilde wijk gelegen bieden wij u aan dit halfvrijstaand woonhuis met aangebouwde keuken. De woning is rustig gelegen en goed onderhouden. De royale achtertuin

Nadere informatie

NOORDWIJKERHOUT LANGEVELDERWEG 125

NOORDWIJKERHOUT LANGEVELDERWEG 125 NOORDWIJKERHOUT LANGEVELDERWEG 125 NOORDWIJKERHOUT LANGEVELDERWEG 125 Type : Een absoluut fabuleus object op een unieke locatie gelegen, zeer royale en een tot in de puntjes afgewerkte woning met grote

Nadere informatie

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. KERSENHOF 53 ASSEN Vraagprijs 195.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van de wijk Kloosterveen` gelegen, riante drive-in woning met balkon en inpandige garage. De woning is gelegen nabij alle gewenste

Nadere informatie

KUSTWEG 577 DELFZIJL ,- k.k.

KUSTWEG 577 DELFZIJL ,- k.k. KUSTWEG 577 DELFZIJL 107.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In kindvriendelijke woonwijk gelegen tussenwoning met aangebouwde stenen berging en achtertuin op het westen. De woning is gebouwd in 1975, heeft

Nadere informatie

Evenaar DA Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Evenaar DA Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Evenaar 142 3067 DA Rotterdam Vraagprijs 239.500, k.k. DB Makelaars Omschrijving In de kindvriendelijke wijk Oosterflank vindt u deze goed onderhouden 5 kamer eengezinswoning gelegen op 117m2 afgekochte

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 400.000,- kosten koper TE KOOP. Groen van Prinstererlaan 12 Enschede

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 400.000,- kosten koper TE KOOP. Groen van Prinstererlaan 12 Enschede Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 400.000, kosten koper TE KOOP Groen van Prinstererlaan 12 Enschede ALGEMEEN De weergegeven vraagprijs is een biedenvanafprijs. Verkopers willen u hiermee uitnodigen

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 110 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Koekoekweg 55 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 110 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Koekoekweg 55 Hengelo Woonoppervlakte ca. 110 m 2 Vraagprijs 149.500, kosten koper TE KOOP Koekoekweg 55 Hengelo ALGEMEEN Koekoekweg 55 7557 PG HENGELO (ov) Nabij het Centrum gelegen, volledig gemoderniseerd uitgebouwd helft

Nadere informatie

Berkelsezoom 36, 2652 AL Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k.

Berkelsezoom 36, 2652 AL Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k. Berkelsezoom 36, 2652 AL Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 350.000,- k.k. Ruimte, moderne keuken en badkamer, 4 slaapkamers, zonnig terras met fraai uitzicht over de Berkelse Plas en 2 parkeerplaatsen op

Nadere informatie

BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38

BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38 BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38 GELEGEN OP RUSTIGE LOCATIE DEZE PRACHTIG UITGEBOUWDE HOEKWONING MET MOOIE VERANDA, AANGEBOUWD KANTOOR, GARAGE, GROTE SCHUUR EN HEERLIJKE TUIN. DE WONING IS RECENT VOORZIEN

Nadere informatie

TE KOOP. Glanestraat 42 Hengelo. Woonoppervlakte ca. 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Glanestraat 42 Hengelo. Woonoppervlakte ca. 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper Woonoppervlakte ca. 125 m 2 Vraagprijs 185.000, kosten koper TE KOOP Glanestraat 42 Hengelo Aan ruim plantsoen gelegen helft van dubbel woonhuis met nabijgelegen garage en zonnige tuin. ALGEMEEN Glanestraat

Nadere informatie

VOORTHUIZEN, HOORNBLOEM 29

VOORTHUIZEN, HOORNBLOEM 29 VOORTHUIZEN, HOORNBLOEM 29 OP HEERLIJK RUSTIGE PLEK IN DE WIJK BLANKENSGOED VINDT U DEZE ZEER RUIME HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET AANGEBOUWDE STENEN GARAGE. DE WONING BESCHIKT OVER EEN MOOIE GROTE

Nadere informatie

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN Vraagprijs 125.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime hoekwoning met 4 slaapkamers en bijkeuken/berging. De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk met winkels en scholen op geringe

Nadere informatie

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. ELLEN 31 ASSEN Vraagprijs 91.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden VIER KAMER APPARTEMENT met prachtig uitzicht op het Lariksbos. Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers en een inpandig balkon.

Nadere informatie

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k.

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k. WEITGOORN 10 WESTERBORK Vraagprijs 225.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS voorzien van een garage met eigen oprit, drie slaapkamers, een bergzolder en volledige isolatie. De woning

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 130 m 2 Vraagprijs 225.000,- kosten koper TE KOOP. Louis Bouwmeesterstraat 106 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 130 m 2 Vraagprijs 225.000,- kosten koper TE KOOP. Louis Bouwmeesterstraat 106 Hengelo Woonoppervlakte ca. 130 m 2 Vraagprijs 225.000, kosten koper TE KOOP Louis Bouwmeesterstraat 106 Hengelo ALGEMEEN INDELING Te koop Aan de rand van de geliefde wijk Hasseler Es, aan rustige kindvriendelijke

Nadere informatie

Breitnerlaan 4 C, 4703 JN Roosendaal

Breitnerlaan 4 C, 4703 JN Roosendaal Breitnerlaan 4 C, 4703 JN Roosendaal Koopsom 125.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Breitnerlaan 4 C, 4703 JN Roosendaal Ideaal

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs 179.500,- kosten koper TE KOOP. Hammerfeststraat 6 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs 179.500,- kosten koper TE KOOP. Hammerfeststraat 6 Hengelo Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs 179.500, kosten koper TE KOOP Hammerfeststraat 6 Hengelo ALGEMEEN INDELING Te koop: Uitstekend gelegen op een rustige, kindvriendelijke locatie aan de rand van de

Nadere informatie

Berkelsezoom 32, 2652 AL Berkel en Rodenrijs ,- k.k.

Berkelsezoom 32, 2652 AL Berkel en Rodenrijs ,- k.k. Berkelsezoom 32, 2652 AL Berkel en Rodenrijs 350.000,- k.k. Ruimte, moderne keuken en badkamer, 4 slaapkamers, een zonnig terras met fraai uitzicht over de Berkelse Plas en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein,

Nadere informatie

LICHTBOEI 125 GRONINGEN ,- k.k.

LICHTBOEI 125 GRONINGEN ,- k.k. LICHTBOEI 125 GRONINGEN 164.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING .. KENMERKEN : 164.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Woonhuis Type woning :Tussenwoning Aantal kamers :5 kamers waarvan 4

Nadere informatie

WILFRED STILLWEG 17 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k.

WILFRED STILLWEG 17 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k. WILFRED STILLWEG 17 HOLLANDSCHEVELD Vraagprijs 269.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Net buiten de bebouwde kom van Hollandscheveld, te midden van de landerijen ligt deze VRIJSTAANDE WONING met vrijstaande

Nadere informatie

LEIDEN LANGEBRUG 35. Telefoon (0252)

LEIDEN LANGEBRUG 35. Telefoon (0252) LEIDEN LANGEBRUG 35 LEIDEN LANGEBRUG 35 Type Bouwjaar : Zeer ruim stadsappartement, type maisonnette, gelegen op de begane grond en 1 e etage in het voormalig archief en kantoor van het Hoogheemraadschap

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Aalderinkshof 126 Almelo

Woonoppervlakte ca. 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Aalderinkshof 126 Almelo Woonoppervlakte ca. 125 m 2 Vraagprijs 259.500, kosten koper TE KOOP Aalderinkshof 126 Almelo ALGEMEEN Op een prachtige locatie, op de zevende verdieping van het complex 'De Aalderinkshof' gelegen GEHEEL

Nadere informatie

Jac. van Maerlantlaan 46 Heerhugowaard TE KOOP

Jac. van Maerlantlaan 46 Heerhugowaard TE KOOP TE KOOP Jac. van Maerlantlaan 46 Heerhugowaard ALGEMEEN *** STARTERSLENING MOGELIJK*** Bent u op zoek naar een leuke, net afgewerkte woning met zonnige achtertuin op het zuidoosten, dan kunt u deze woning

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Boddenkampsingel 94 Enschede

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Boddenkampsingel 94 Enschede Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 295.000, kosten koper TE KOOP Boddenkampsingel 94 Enschede ALGEMEEN INDELING Op een fraaie locatie, aan de boomrijke en karakteristieke noord singel gelegen, goed

Nadere informatie

Ganzerikplein 3 C, 3053 EA Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Ganzerikplein 3 C, 3053 EA Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Ganzerikplein 3 C, 3053 EA Rotterdam Vraagprijs 169.500,- k.k. Een zeer goed onderhouden 3 kamer appartement gelegen op de 2e en 3e woonlaag in SCHIEBROEK. Het complex is centraal gelegen ten opzichte

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 127 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Cruys Voorberghstraat 68 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 127 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Cruys Voorberghstraat 68 Hengelo Woonoppervlakte ca. 127 m 2 Vraagprijs 265.000, kosten koper TE KOOP Cruys Voorberghstraat 68 Hengelo ALGEMEEN INDELING Cruys Voorberghstraat 68 7558 WK Hengelo ov Te koop: Ruimte, licht, verzorgd en vrij

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 134 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Tapuit 22 Almelo

Woonoppervlakte ca. 134 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Tapuit 22 Almelo Woonoppervlakte ca. 134 m 2 Vraagprijs 234.500, kosten koper TE KOOP De Tapuit 22 Almelo ALGEMEEN INDELING Op uitstekende locatie, in de kindvriendelijke woonwijk 'Wiekslagen' gelegen UITGEBOUWDE GESCHAKELDE

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 130 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Sperwer 21 Almelo

Woonoppervlakte ca. 130 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Sperwer 21 Almelo Woonoppervlakte ca. 130 m 2 Vraagprijs 199.500, kosten koper TE KOOP De Sperwer 21 Almelo ALGEMEEN In de gewilde kindvriendelijke wijk "Wiekslagen", onderdeel van de Windmolenbroek gelegen goed onderhouden

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 110 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Horn 20 Almelo

Woonoppervlakte ca. 110 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Horn 20 Almelo Woonoppervlakte ca. 110 m 2 Vraagprijs 229.500, kosten koper TE KOOP Horn 20 Almelo ALGEMEEN Op een van de fraaiste plekjes van de gewilde woonwijk Kluppelshuizen is deze UITGEBOUWDE 2ONDER1KAP WONING

Nadere informatie

Anholtseweg 53 GENDRINGEN

Anholtseweg 53 GENDRINGEN Anholtseweg 53 GENDRINGEN Vraagprijs vanaf: 275.000,- k.k. Verhuurprijs: 750,- per maand Aan fraaie laan met voornamelijk statige panden bieden wij u aan deze prachtige, karakteristieke vrijstaande villa

Nadere informatie

Baarlo Scheresweg 11 Vraagprijs ,- k.k.

Baarlo Scheresweg 11 Vraagprijs ,- k.k. Baarlo Scheresweg 11 Vraagprijs 450.000, k.k. * Vrijstaande en sfeervolle jaren '30 woning * Fraaie tuin met veel privacy * Optimaal isolatiepakket * Rustig gelegen in doodlopende straat Uw makelaars:

Nadere informatie

Mondriaanstraat 1, 2661 SL Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k.

Mondriaanstraat 1, 2661 SL Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k. Mondriaanstraat 1, 2661 SL Bergschenhoek Vraagprijs 450.000,- k.k. Ruime, ruimte en nog eens ruimte! Zo kunnen wij het beste dit royale herenhuis met garage aan de rand van de Oosteindsche Acker beschrijven.

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs 179.500,- kosten koper TE KOOP. Hammerfeststraat 6 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs 179.500,- kosten koper TE KOOP. Hammerfeststraat 6 Hengelo Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs 179.500, kosten koper TE KOOP Hammerfeststraat 6 Hengelo ALGEMEEN INDELING Hammerfeststraat 6 TE HENGELO OV Uitstekend gelegen op een rustige, kindvriendelijke locatie

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 90 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Irisstraat 48 Almelo

Woonoppervlakte ca. 90 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Irisstraat 48 Almelo Woonoppervlakte ca. 90 m 2 Vraagprijs 119.500, kosten koper TE KOOP Irisstraat 48 Almelo ALGEMEEN Op leuke locatie in de woonwijk 'De Riet' nabij het Louise van Haaftenplantsoen, NS station en op slechts

Nadere informatie

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. WOLVENVEEN 48 ASSEN Vraagprijs 159.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN Vraagprijs : 159.000,00

Nadere informatie

BARNEVELD, TABAKSLAND 29

BARNEVELD, TABAKSLAND 29 BARNEVELD, TABAKSLAND 29 BIJZONDERE LICHTE EN ZONNIGE HOEKWONING MET GROTE GARAGE GELEGEN OP EEN HEERLIJK RUSTIG PLEKJE IN WOONWIJK NORSCHOTEN. DE WONING IS KEURIG ONDERHOUDEN, HEEFT EEN MODERNE HOOGGLANS

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 135 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Kortenaerstraat 2-2 Enschede

Woonoppervlakte ca. 135 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Kortenaerstraat 2-2 Enschede Woonoppervlakte ca. 135 m 2 Vraagprijs 385.000, kosten koper TE KOOP Kortenaerstraat 2 2 Enschede ALGEMEEN INDELING Bent u op zoek naar een appartement met de kenmerken luxe, uitstraling en centrale ligging?

Nadere informatie

HOOIBEEMD 11 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

HOOIBEEMD 11 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. HOOIBEEMD 11 ASSEN Vraagprijs 175.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Centraal gelegen in de populaire woonwijk Marsdijk ligt deze nette HOEKWONING met vrijstaande stenen berging. De fraai aangelegde tuin heeft

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 100 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Lansinkweg 6 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 100 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Lansinkweg 6 Hengelo Woonoppervlakte ca. 100 m 2 Vraagprijs 285.000, kosten koper TE KOOP Lansinkweg 6 Hengelo ALGEMEEN INDELING In de geliefde wijk Tuindorp, op gewilde locatie gelegen, goed onderhouden, karakteristiek helft

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 123 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Bornsestraat 153 Almelo

Woonoppervlakte ca. 123 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Bornsestraat 153 Almelo Woonoppervlakte ca. 123 m 2 Vraagprijs 189.000, kosten koper TE KOOP Bornsestraat 153 Almelo ALGEMEEN INDELING Bent u op zoek naar een woning wie werkelijk alles heeft? Dan heten we u van harte welkom

Nadere informatie