LISSE POELWAAI 4. Telefoon (0252)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LISSE POELWAAI 4. Telefoon (0252)"

Transcriptie

1 LISSE POELWAAI 4

2

3

4

5

6

7

8 LISSE POELWAAI 4 Type : Vrijstaande villa met inpandig bereikbare garage. Bouwjaar : Kadastraal : Lisse, Sectie E, nummer Perceeloppervlakte : 602m² eigen grond. Woonoppervlakte : 210m². Inhoud woning : 760m³. Tuin : Voor-, zij- en achtertuin. De achtertuin ligt op het oosten en is zeer zonnig, 20 meter breed en 12 meter diep. Verwarming : Cv installatie (HR Nefit 2001) Warm water : Middels cv installatie en close-in boiler. Isolatie : Dak-, vloer- en muurisolatie alsmede isolerende beglazing. Elektrische installatie : 13 Groepen en 2 aardlekschakelaars. Onroerende zaak belasting : 678,-- per jaar. Voorschot Energiekosten : 375,-- per maand (G/W/E). Oplevering : In overleg. Vraagprijs Huurprijs : ,-- kosten koper. : 2000,-- per maand excl.

9 LISSE POELWAAI 4 Entree/hal : Overdekt entree met verlichting, mooie zeer ruime hal met hardhouten open bordestrap en vide, fraaie kersen laminaatvloer, uitgebreide meterkast, royale toiletruimte met fontein (lichte kleuren). Woonkamer : De ruim 80m² grote woonkamer is zeer speels ingedeeld waardoor er 3 mooie ruimtes ontstaan. De woonkamer is voorzien van een fraaie kersen laminaatvloer, strakke open haard (houtgestookt) en 1 vaste kast. Keuken : De royale uitgebouwde woonkeuken is een zeer prettig verblijf en heeft een open verbinding met de woonkamer. De ruimte is voorzien van een crème gemarmerde tegelvloer met vloerverwarming en een moderne keukeninrichting (crème) met een granieten werkblad met dubbele RvS spoelbak. De keuken is verder voorzien van inbouwapparatuur te weten; vaatwasmachine (Miele), koel-/vrieskast, 5 pits gaskookplaat met wokbrander, RvS combimagnetron en RvS oven en RvS afzuigkap met glas (Siemens). Vanuit de keuken via de schuifpui toegang naar de zonnige achtertuin en via een deur toegang naar de garage. Garage : De inpandig bereikbare garage is ruim en voorzien van opstelling cv combiketel en aansluiting wasapparatuur. Verder heeft de garage een stalen kanteldeur aan voorzijde en een deur naar de achtertuin. 1 e Etage : Ruime overloop met dakkapel waardoor een lees-/werk- of tv hoek is ontstaan. Op deze etage zijn 4 lichte slaapkamers waarvan er 2 kamers voorzien zijn van een deur naar het inpandige balkon. De slaapkamers zijn allen voorzien van een fraaie kersen laminaatvloer. De grote badkamer met dakkapel is voorzien van een ligbad, toilet en 2 wastafels (crème sanitair, crème hoog betegeld). 2 e Etage : Via de vlizotrap te bereiken bergvliering met in het midden stahoogte.

10 Algemeen : De villa is geheel voorzien van fraai glad gestuukte wanden en plafonds. De tuin biedt heel veel privacy en is zeer zonnig. De uitstekend verzorgde en onderhouden villa ligt op een fraaie locatie, nabij het centrum dorp en uitvalswegen naar Amsterdam, Haarlem en Den Haag. Garantiewoning = Bouwtechnokeuring + Garantieverzekering. Voor de uitvoerige beschrijving van deze onderdelen verwijzen wij u naar de algemene toelichting in deze brochure. Van deze woning is op en een videofilm beschikbaar.

11 BIJLAGE LIJST VAN ZAKEN Nederlandse Vereniging van Makelaars In onroerende goederen NVM Lijst van zaken behorende bij perceel: Lisse, Poelwaai 4 Opdracht tot Dienstverlening bij verkoop/koopakte*) Tuin Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen Niet van toepassing Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Raamdecoratie, te weten: - gordijnrails - gordijnen kinderkamers - vitrages - rolgordijnen - luxaflex

12 Vloerdecoratie, te weten: Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen Niet van toepassing - vloerbedekking - laminaat Isolatievoorzieningen, te weten: voorzetramen/radiatorfolie etc. CV met toebehoren (Klok) thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: Verlichting, te weten: Inbouwverlichting Opbouwverlichting (Losse) kasten : Garage Spiegelwanden Badkamer Wastafels, accessoires Sauna met toebehoren Toiletaccessoires Wastafels, accessoires Overige zaken, te weten: Wasmachine / droger 2008 Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huur/koop contracten of huurcontracten zijn over te nemen:

13 BIJLAGE TEKENINGEN BEGANE GROND

14 1 E VERDIEPING

15 BIJLAGE KADASTERPLATTEGROND

16 BIJLAGE STADS-/DORPSPLATTEGROND

17 Verantwoording Uitnodiging Details Koopakte : Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze brochure is betracht, aanvaarden wij, noch de eigenaar van dit woonhuis, enige aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens. : Deze informatie wordt aan meerdere personen verstrekt en aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. : Een verkoop komt alleen dan tot stand, wanneer niet alleen over de hoofdzaken (koopsom e.d.), maar ook over de details (zoals datum van levering, roerende zaken e.d.) overeenstemming is bereikt. : Behoudens nadere afspraken gelden de standaardregels zoals deze voorkomen in de modelkoopakte, die is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Als waarborgsom (of bankgarantie) is gebruikelijk 10% van de koopsom te voldoen bij de notaris. Eventueel door de koper te maken voorbehouden worden alleen vermeld als deze in de onderhandelingen zijn afgesproken. Voorbehoud : Hoewel er gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat de brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, beschrijvingen, etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Meetinstructie BouwTechnokeuring :De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. : Bij betreffende woning wordt een bouwkundig rapport geleverd welke ter inzage ligt bij de makelaar. Koper wordt middels dit rapport zo volledig mogelijk geïnformeerd over de bouwkundige staat van de woning alsmede over achterstallig onderhoud en/of te verwachten onderhoudskosten op korte termijn. De aanwezigheid van dit rapport ontslaat koper niet van zijn onderzoeksplicht d.w.z. de onderdelen die in het rapport bijv. als niet te inspecteren of als nader onderzoek gewenst zijn aangemerkt, zijn voor risico van koper. Het kan verstandig zijn om nader specialistisch onderzoek uit te voeren op onderdelen waarvan de status onzeker is. Doet een koper dit niet dan aanvaardt hij daarmee het risico.

18 Garantieverzekering : Alle bouwkundige onderdelen in de BouwTechnokeuring met een waardering ++ of + komen in aanmerking voor dekking onder de GRATIS Garantieverzekering. Deze onderdelen betreffen: 1) dak exterieur 2) dak interieur 3) gesloten gevels 4) buitenkozijnen 5) vloeren en binnenwanden dragend 6) kelder/souterrain 7) fundering 8) bijgebouwen. Alle reeds in het rapport genoemde gebreken zijn uitgesloten van dekking, ook als die vermeld staan bij een onderdeel met een waardering ++ of +. De Garantieverzekering kent een uitkering volgens dagwaarde. Dit houdt in dat bij schade-uitkering rekening wordt gehouden met een aftrek nieuw voor oud. Tevens is van toepassing een franchisebedrag van 907,56 per schade. Voor de precieze omvang van de dekking verwijzen wij u naar de verzekeringsvoorwaarden (op aanvraag bij de makelaar). Gunning: : Verkoper behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. De makelaar : Deze woning wordt u namens de verkoper aangeboden door Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars. De belangen van de verkoper worden dan ook behartigd door Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars. Kandidaat-kopers geven wij dan ook altijd in overweging om een eigen NVM-makelaar in te schakelen voor begeleiding bij de aankoop.

19

20

21

LISSE GASSTRAAT 6. Telefoon (0252)

LISSE GASSTRAAT 6. Telefoon (0252) LISSE GASSTRAAT 6 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49

Nadere informatie

LISSE WESTERDREEF 7. Telefoon (0252)

LISSE WESTERDREEF 7. Telefoon (0252) LISSE WESTERDREEF 7 LISSE WESTERDREEF 7 Type : Royale en net afgewerkte drive-in-woning met inpandige verwarmde garage en zonnig dakterras. Bouwjaar : 1998. Kadastraal : Gemeente Lisse, sectie

Nadere informatie

NOORDWIJK DE WITTE RAAF LAAN 53

NOORDWIJK DE WITTE RAAF LAAN 53 NOORDWIJK DE WITTE RAAF LAAN 53 NOORDWIJK DE WITTE RAAF LAAN 53 Type :Tweeonderéénkap bungalow met berging, eigen parkeerplek, grote tuin op het zuidwesten en gelegen op het recreatiebungalowpark

Nadere informatie

SASSENHEIM HOOFDSTRAAT 331

SASSENHEIM HOOFDSTRAAT 331 SASSENHEIM HOOFDSTRAAT 331 SASSENHEIM HOOFDSTRAAT 331 Type : Een karakteristieke vrijstaande villa in het centrum van Sassenheim met fraaie tuin, extra ruime garage en aangebouwde serre.

Nadere informatie

NOORDWIJK QUARLES VAN UFFORDSTRAAT 14

NOORDWIJK QUARLES VAN UFFORDSTRAAT 14 NOORDWIJK QUARLES VAN UFFORDSTRAAT 14 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon

Nadere informatie

LISSE DON BOSCOSTRAAT 24

LISSE DON BOSCOSTRAAT 24 LISSE DON BOSCOSTRAAT 24 LISSE DON BOSCOSTRAAT 24 Type : Royale 2-onder-1 kapwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein, ruime garage, gelegen in één van de meest geliefde straten van Lisse.

Nadere informatie

LISSE VON BÖNNINGHAUSENLAAN 56

LISSE VON BÖNNINGHAUSENLAAN 56 LISSE VON BÖNNINGHAUSENLAAN 56 LISSE VON BÖNNINGHAUSENLAAN 56 Type : Op unieke locatie gelegen vrijstaande villa Veldhorst met dubbele carport, de oprit is voorzien van fraaie sierbestrating. Deze

Nadere informatie

NOORDWIJKERHOUT LEIDSEVAART 152

NOORDWIJKERHOUT LEIDSEVAART 152 NOORDWIJKERHOUT LEIDSEVAART 152 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon

Nadere informatie

ROELOFARENDSVEEN FRANSCHE BRUG 23

ROELOFARENDSVEEN FRANSCHE BRUG 23 ROELOFARENDSVEEN FRANSCHE BRUG 23 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon

Nadere informatie

HILLEGOM PASTOORSLAAN 76

HILLEGOM PASTOORSLAAN 76 HILLEGOM PASTOORSLAAN 76 HILLEGOM PASTOORSLAAN 76 Type : Ruime vrijstaande woning met zonnige tuin rondom. Bouwjaar : 1966. Kadastraal : Gemeente Hillegom, sectie A, perceelnummer 7348. Perceeloppervlakte

Nadere informatie

NOORDWIJK STAKMAN BOSSESTRAAT 17

NOORDWIJK STAKMAN BOSSESTRAAT 17 NOORDWIJK STAKMAN BOSSESTRAAT 17 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon

Nadere informatie

WOUBRUGGE BODDENS HOSANGWEG 1

WOUBRUGGE BODDENS HOSANGWEG 1 WOUBRUGGE BODDENS HOSANGWEG 1 WOUBRUGGE BODDENS HOSANGWEG 1 Type : Fraaie vrijstaande woning met souterrain van 32m², inpandige garage en oprit voor 2 auto s. Bouwjaar : 2004. Kadastraal : Woubrugge,

Nadere informatie

LEIMUIDEN BURGEMEESTER BAKHUIZENLAAN 26

LEIMUIDEN BURGEMEESTER BAKHUIZENLAAN 26 LEIMUIDEN BURGEMEESTER BAKHUIZENLAAN 26 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon

Nadere informatie

LISSE KONINGINNEWEG 77

LISSE KONINGINNEWEG 77 LISSE KONINGINNEWEG 77 LISSE KONINGINNEWEG 77 Type : Wonen in hartje Lisse, op loopafstand van de winkels, bevindt zich op de 3 en 4 e etage dit keurig verzorgde 4-kamer maisonnette-appartement met

Nadere informatie

NOORDWIJK PETERHOF 81

NOORDWIJK PETERHOF 81 NOORDWIJK PETERHOF 81 NOORDWIJK PETERHOF 81 Type : Een fantastische villa gelegen aan doorgaand vaarwater met een volledige onderkeldering, een vrijstaande garage, grote tuin en een veranda op het

Nadere informatie

NIEUW-VENNEP FLIERVELD 1

NIEUW-VENNEP FLIERVELD 1 NIEUW-VENNEP FLIERVELD 1 . NIEUW-VENNEP FLIERVELD 1 Type : Zeer ruime hoekwoning met zonnige voortuin, garage en carport. Bouwjaar : 2002. Kadastraal : Gemeente Haarlemmermeer, sectie AF, perceelnummer

Nadere informatie

HILLEGOM WEERESTEINSTRAAT 110

HILLEGOM WEERESTEINSTRAAT 110 HILLEGOM WEERESTEINSTRAAT 110 HILLEGOM WEERESTEINSTRAAT 110 Type : Vrijstaande authentieke villa met garage, schuur, kantoorruimte en gastenverblijf op een prominent hoekperceel in Hillegom. Bouwjaar

Nadere informatie

LISSE VISSERKADE 30. Telefoon (0252)

LISSE VISSERKADE 30. Telefoon (0252) LISSE VISSERKADE 30 LISSE VISSERKADE 30 Type : Bijzonder mooi villa-appartement met garage, eigen parkeerplaats en fraai aangelegde tuin met steiger op het zuidoosten en aan open vaarwater gelegen. Zeer

Nadere informatie

LISSE LAAN VAN RIJCKEVORSEL 17

LISSE LAAN VAN RIJCKEVORSEL 17 LISSE LAAN VAN RIJCKEVORSEL 17 LISSE LAAN VAN RIJCKEVORSEL 17 Type : Charmante vrijstaande villa Rozemarijn met dubbele garage, beschutte achtertuin op het zuidwesten, oprit met parkeergelegenheid

Nadere informatie

ABBENES DR. HEIJELAAN 24

ABBENES DR. HEIJELAAN 24 ABBENES DR. HEIJELAAN 24 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252)

Nadere informatie

LISSE LAAN VAN RIJCKEVORSEL 36

LISSE LAAN VAN RIJCKEVORSEL 36 LISSE LAAN VAN RIJCKEVORSEL 36 LISSE LAAN VAN RIJCKEVORSEL 36 Type : Op één van de mooiste locaties van Lisse, dicht bij het dorpscentrum gelegen geschakelde villa in zgn. Landhuisstijl met inpandige

Nadere informatie

HILLEGOM WEERESTEINSTRAAT 75

HILLEGOM WEERESTEINSTRAAT 75 HILLEGOM WEERESTEINSTRAAT 75 HILLEGOM WEERESTEINSTRAAT 75 Type : Vooroorlogse middenwoning met dakopbouw, grote schuur en zonnepanelen. Monumentale uitstraling door glas-in-lood, hoge geornamenteerde

Nadere informatie

LEIMUIDEN DOKTER STAPENSEASTRAAT 2

LEIMUIDEN DOKTER STAPENSEASTRAAT 2 LEIMUIDEN DOKTER STAPENSEASTRAAT 2 LEIMUIDEN DOKTER STAPENSEASTRAAT 2 Type :Vrijstaande en uitgebouwde villa met garage en eigen parkeerplaats en een tuin aan een watertje. De woning is geheel onder

Nadere informatie

LISSE VELDHUYZEN VAN ZANTENPARK 61

LISSE VELDHUYZEN VAN ZANTENPARK 61 LISSE VELDHUYZEN VAN ZANTENPARK 61 LISSE VELDHUYZEN VAN ZANTENPARK 61 Type : Op één van de mooiste plekken van Lisse ligt deze nagenoeg vrijstaande en van alle luxe en comfort voorziene woning met

Nadere informatie

NOORDWIJKERHOUT DE VLASHOVEN 30

NOORDWIJKERHOUT DE VLASHOVEN 30 NOORDWIJKERHOUT DE VLASHOVEN 30 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon

Nadere informatie

VOORHOUT SCHOONOORD 7

VOORHOUT SCHOONOORD 7 VOORHOUT SCHOONOORD 7 VOORHOUT SCHOONOORD 7 Type : Fraaie, sfeervolle luxueuze vrijstaande woning met uitbouw, royale kantoorruimte, parkeren op eigen terrein en prachtige tuin rondom. Bouwjaar : 1986.

Nadere informatie

OUDE WETERING KERKSTRAAT 91

OUDE WETERING KERKSTRAAT 91 OUDE WETERING KERKSTRAAT 91 OUDE WETERING KERKSTRAAT 91 Type : Een bijzonder statig herenhuis met authentieke details, dubbele garage en grote tuin op een prachtige locatie aan het water. Sinds 1902

Nadere informatie

WOUBRUGGE COMRIEKADE 9

WOUBRUGGE COMRIEKADE 9 WOUBRUGGE COMRIEKADE 9 GEMEENTELIJK MONUMENT WOUBRUGGE COMRIEKADE 9 Type : Geheel gerestaureerde oude pastorie, gelegen op een historische plek in Woubrugge naast de kerk uit 1652. Het is een blokvormig

Nadere informatie

LISSE STATIONSWEG 51. Telefoon (0252)

LISSE STATIONSWEG 51. Telefoon (0252) LISSE STATIONSWEG 51 LISSE STATIONSWEG 51 Type : Uniek gelegen op het Landgoed Keukenhof bevindt zich deze vrijstaande woning. De stal is aangemerkt als Rijksmonument en zal derhalve met subsidie en/of

Nadere informatie

LISSE AKERVOORDERLAAN 53

LISSE AKERVOORDERLAAN 53 LISSE AKERVOORDERLAAN 53 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252)

Nadere informatie

LISSE ACHTER SINT AAGTEN 8

LISSE ACHTER SINT AAGTEN 8 LISSE ACHTER SINT AAGTEN 8 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252)

Nadere informatie

SASSENHEIM PARKHOVE 103

SASSENHEIM PARKHOVE 103 SASSENHEIM PARKHOVE 103 SASSENHEIM PARKHOVE 103 Type : Zeer royaal 4kamer appartement gelegen op de begane grond en 1 e verdieping met inpandige garage. Bouwjaar : 1989 Kadastraal : Kadastraal bekend

Nadere informatie

LISSE ANNE FRANKSTRAAT 6

LISSE ANNE FRANKSTRAAT 6 LISSE ANNE FRANKSTRAAT 6 LISSE ANNE FRANKSTRAAT 6 Type : Royaal 2-onder-1 kap herenhuis met inpandige kleine garage/berging en een riant dakterras, gelegen aan de rand van de Poelpolder-Zuid in

Nadere informatie

LISSE HEEREWEG 29A. Telefoon (0252)

LISSE HEEREWEG 29A. Telefoon (0252) LISSE HEEREWEG 29A LISSE HEEREWEG 29A Type : Luxueuze vrijstaande villa met garage en royale fraai aangelegde tuin rondom. Bouwjaar : 2002. Kadastraal : Lisse, sectie D, perceelnummer 8170. Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Vriezenveenseweg 183 Almelo

Woonoppervlakte ca. 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Vriezenveenseweg 183 Almelo Woonoppervlakte ca. 120 m 2 Vraagprijs 188.500, kosten koper TE KOOP Vriezenveenseweg 183 Almelo ALGEMEEN Aan de rand van de geliefde wijk Haghoek, aan een doorgaande weg gesitueerd, keurig onderhouden

Nadere informatie

Keizerstraat 34 - Harderwijk

Keizerstraat 34 - Harderwijk Vraagprijs 179.500,-- kosten koper Omschrijving Leuke BINNENSTADSWONING gelegen op een goede locatie in het centrum, nabij de vissershaven en de Vischmarkt. De woning is in 1998 vernieuwd en gemoderniseerd

Nadere informatie

Noteboomstraat 25, 3332 BK Zwijndrecht Vraagprijs ,- k.k.

Noteboomstraat 25, 3332 BK Zwijndrecht Vraagprijs ,- k.k. Noteboomstraat 25, 3332 BK Zwijndrecht Vraagprijs 125.000,- k.k. Op zoek naar een betaalbare eengezinswoning als starter? Wij bieden deze keurig en goed onderhouden eengezinswoning aan met tuin, aangebouwde

Nadere informatie

Valkenhof 49, 2651 WJ Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k.

Valkenhof 49, 2651 WJ Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k. Valkenhof 49, 2651 WJ Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 275.000,- k.k. DB Makelaars Op zoek naar een HOEKwoning in de aantrekkelijke en kindvriendelijke Vogelwijk van Berkel en Rodenrijs. Wij bieden deze

Nadere informatie

Molenweg 4 a - Hierden

Molenweg 4 a - Hierden Vraagprijs 445.000,-- kosten koper Omschrijving Vrijstaand WOONHUIS gelegen op een royaal perceel eigen grond van circa 1.100 m² met diverse bijgebouwen, voortuin en diepe achtertuin. Het geheel is gelegen

Nadere informatie

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k.

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k. SMEDINGE 8 ZUIDLAREN 199.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige woonwijk gelegen helft van een dubbel woonhuis met vrijstaande stenen garage nabij het centrum van Zuidlaren. De totale perceeloppervlakte

Nadere informatie

Wieringenmeen 8 - Harderwijk

Wieringenmeen 8 - Harderwijk Vraagprijs 319.000,-- kosten koper Omschrijving LET OP TIJDELIJK: 30.000,-- IN PRIJS VERLAAGD & WONINGRUIL MET VRIJSTAANDE WONING BESPREEKBAAR! Royaal en eigentijds afgewerkt HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS

Nadere informatie

DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k.

DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k. DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD Vraagprijs 129.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige en kindvriendelijke woonwijk, nabij het centrum van Hollandscheveld, goed onderhouden helft van dubbel woonhuis

Nadere informatie

Evenaar DA Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Evenaar DA Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Evenaar 142 3067 DA Rotterdam Vraagprijs 239.500, k.k. DB Makelaars Omschrijving In de kindvriendelijke wijk Oosterflank vindt u deze goed onderhouden 5 kamer eengezinswoning gelegen op 117m2 afgekochte

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 80 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Nachtegaalstraat 27 Almelo

Woonoppervlakte ca. 80 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Nachtegaalstraat 27 Almelo Woonoppervlakte ca. 80 m 2 Vraagprijs 125.000, kosten koper TE KOOP Nachtegaalstraat 27 Almelo ALGEMEEN Nabij het centrum van Almelo, in een gezellige woonwijk gelegen KARAKTERISTIEKE, UITGEBOUWDE TUSSENWONING

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 200 m 2 Vraagprijs 425.000,- kosten koper TE KOOP. Park Broekheurne 7 Enschede

Woonoppervlakte ca. 200 m 2 Vraagprijs 425.000,- kosten koper TE KOOP. Park Broekheurne 7 Enschede Woonoppervlakte ca. 200 m 2 Vraagprijs 425.000, kosten koper TE KOOP Park Broekheurne 7 Enschede ALGEMEEN INDELING De vraagprijs van deze woning bedraagt 450.000, k.k. De weergegeven prijs van 425.000,

Nadere informatie

Steyl Keramiekstraat 29 Vraagprijs ,- k.k.

Steyl Keramiekstraat 29 Vraagprijs ,- k.k. Steyl Keramiekstraat 29 Vraagprijs 136.500, k.k. Fraaie tussenwoning met o.a. grote kelder, gezellige woonkamer, keuken voorzien van keurige opstelling, 4 slaapkamers, badkamer en tuin met achterom. Uw

Nadere informatie

NIEUWE WETERING SLUIS 29

NIEUWE WETERING SLUIS 29 NIEUWE WETERING SLUIS 29 NIEUWE WETERING SLUIS 29 Type : Bijzonder fraai, geheel onder architectuur gebouwde, vrijstaande villa met aanlegsteiger, meerpalen en ligplaatsvergunning direct aan open vaarverbinding

Nadere informatie

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k.

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k. SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE Vraagprijs 450.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING .. KENMERKEN Vraagprijs : 450.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Woonhuis Type woning :Vrijstaande woning

Nadere informatie

VOORTHUIZEN, HOORNBLOEM 29

VOORTHUIZEN, HOORNBLOEM 29 VOORTHUIZEN, HOORNBLOEM 29 OP HEERLIJK RUSTIGE PLEK IN DE WIJK BLANKENSGOED VINDT U DEZE ZEER RUIME HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET AANGEBOUWDE STENEN GARAGE. DE WONING BESCHIKT OVER EEN MOOIE GROTE

Nadere informatie

Zuidplaslaan 90 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Zuidplaslaan 90 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Zuidplaslaan 90 Waddinxveen Vraagprijs 260.000,-- k.k. Op fraaie locatie gelegen goed onderhouden eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, 2 dakkapellen en een op het zuidoosten gesitueerde achtertuin.

Nadere informatie

De Breel 10 te Valkenswaard

De Breel 10 te Valkenswaard De Breel 10 te Valkenswaard KEURIG NETTE, GESCHAKELDE SEMIBUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE OP CENTRALE LOCATIE Verrassend ruime semibungalow gelegen aan rustige woonstraat, in de gewilde woonwijk Deelshurkse

Nadere informatie

Havenstraat 73, 2652 BS Berkel en Rodenrijs ,- k.k.

Havenstraat 73, 2652 BS Berkel en Rodenrijs ,- k.k. Havenstraat 73, 2652 BS Berkel en Rodenrijs 300.000, k.k. Deze fraaie en lichte tussenwoning met veel raampartijen is gelegen in een rustige straat in de geliefde wijk Meerpolder. De woning beschikt over

Nadere informatie

WILFRED STILLWEG 17 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k.

WILFRED STILLWEG 17 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k. WILFRED STILLWEG 17 HOLLANDSCHEVELD Vraagprijs 269.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Net buiten de bebouwde kom van Hollandscheveld, te midden van de landerijen ligt deze VRIJSTAANDE WONING met vrijstaande

Nadere informatie

Burg. Berendsplantsoen 1 - LISSE. 563.000,- k.k. 1.500,- p.m.

Burg. Berendsplantsoen 1 - LISSE. 563.000,- k.k. 1.500,- p.m. Burg. Berendsplantsoen 1 LISSE 563.000, k.k. 1.500, p.m. Burg. Berendsplantsoen 1 LISSE 563.000, k.k. 1.500, p.m. ** Jaarlijks maakt het blad Elsevier een overzicht van de beste buurten. In Lisse haalde

Nadere informatie

Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal

Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal Vraagprijs 265.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal

Nadere informatie

NOORDWIJKERHOUT LANGEVELDERWEG 125

NOORDWIJKERHOUT LANGEVELDERWEG 125 NOORDWIJKERHOUT LANGEVELDERWEG 125 NOORDWIJKERHOUT LANGEVELDERWEG 125 Type : Een absoluut fabuleus object op een unieke locatie gelegen, zeer royale en een tot in de puntjes afgewerkte woning met grote

Nadere informatie

Schimmelstraat 10 - Harderwijk

Schimmelstraat 10 - Harderwijk Vraagprijs 219.500,-- kosten koper Omschrijving Royale en zeer degelijke HOEKWONING met vrijstaande garage en verzorgde achtertuin met veel privacy en achterom. De ligging is prima op een ruim perceel

Nadere informatie

Buijenstraat 5 a, 4705 RC Roosendaal

Buijenstraat 5 a, 4705 RC Roosendaal Buijenstraat 5 a, 4705 RC Roosendaal Vraagprijs 350.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Buijenstraat 5 a, 4705 RC Roosendaal

Nadere informatie

Berkelsezoom 36, 2652 AL Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k.

Berkelsezoom 36, 2652 AL Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k. Berkelsezoom 36, 2652 AL Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 350.000,- k.k. Ruimte, moderne keuken en badkamer, 4 slaapkamers, zonnig terras met fraai uitzicht over de Berkelse Plas en 2 parkeerplaatsen op

Nadere informatie

Emmastraat 19 Etten GLD

Emmastraat 19 Etten GLD Emmastraat 19 Etten GLD Vraagprijs vanaf: 175.000,- k.k. *** Let op! Genoemde prijs betreft een uiterst scherpe vanafprijs. Biedingen vanaf dit bedrag worden door verkopers serieus in overweging genomen!

Nadere informatie

Koweitstraat 20, 3193 EG Hoogvliet Rotterdam

Koweitstraat 20, 3193 EG Hoogvliet Rotterdam Koweitstraat 20, 3193 EG Hoogvliet Rotterdam 169.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Koweitstraat 20, 3193 EG Hoogvliet Rotterdam

Nadere informatie

PLOEGSEWEG 36 OOSTERBEEK

PLOEGSEWEG 36 OOSTERBEEK PLOEGSEWEG 36 te OOSTERBEEK Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel

Nadere informatie

Weeskinderendijk 163, 3314 CN Dordrecht

Weeskinderendijk 163, 3314 CN Dordrecht Weeskinderendijk 163, 3314 CN Dordrecht Vraagprijs 117500, kk Q Makelaars BV, Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaarsnl Website: wwwqmakelaarsnl Omschrijving Weeskinderendijk 163, 3314 CN Dordrecht Namens

Nadere informatie

Molenweg 6 - Hierden

Molenweg 6 - Hierden Vraagprijs 365.000,-- kosten koper Omschrijving Vrijstaand WOONHUIS met OVERKAPPING, GARAGE en BERGING gelegen op een royaal perceel eigen grond van circa 900 m² met voortuin en diepe achtertuin. Het geheel

Nadere informatie

HOOIBEEMD 11 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

HOOIBEEMD 11 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. HOOIBEEMD 11 ASSEN Vraagprijs 175.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Centraal gelegen in de populaire woonwijk Marsdijk ligt deze nette HOEKWONING met vrijstaande stenen berging. De fraai aangelegde tuin heeft

Nadere informatie

Da Costaweg 4 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Da Costaweg 4 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Da Costaweg 4 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. In een groene en ruim opgezette omgeving gelegen met zeer fraai vrij uitzicht, uitgebouwde en goed onderhouden eengezinswoning met voor- en op het westen

Nadere informatie

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SLUISSTRAAT 155 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING BIEDEN VANAF PRIJS. Wij nodigen u uit een bod te doen vanaf EURO 150.000,- Op loopafstand van het centrum van Assen en al haar voorzieningen,

Nadere informatie

Zoeterwoude, Krepelstraat 6 Vraagprijs 397.000,- k.k. Nabij dorpskern Zoeterwoude-Dorp Nabij uitvalswegen Ruime lichte woonkamer Moderne open keuken

Zoeterwoude, Krepelstraat 6 Vraagprijs 397.000,- k.k. Nabij dorpskern Zoeterwoude-Dorp Nabij uitvalswegen Ruime lichte woonkamer Moderne open keuken Fides makelaars presenteert: Ruime, goed onderhouden, nagenoeg vrijstaande woning met garage, hobbyruimte, voortuin en zonnige achtertuin op het Westen. Zoeterwoude, Krepelstraat 6 Vraagprijs 397.000,-

Nadere informatie

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN Vraagprijs 125.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime hoekwoning met 4 slaapkamers en bijkeuken/berging. De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk met winkels en scholen op geringe

Nadere informatie

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. KERSENHOF 53 ASSEN Vraagprijs 195.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van de wijk Kloosterveen` gelegen, riante drive-in woning met balkon en inpandige garage. De woning is gelegen nabij alle gewenste

Nadere informatie

KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN ,- k.k.

KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN ,- k.k. KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN 229.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een toplocatie in het centrum van Zuidlaren gelegen, helft van een tweeonder-een-kapwoning met aangebouwde stenen berging en ruime bijkeuken.

Nadere informatie

P.C. Hooftlaan 108, 3351 EP Papendrecht

P.C. Hooftlaan 108, 3351 EP Papendrecht P.C. Hooftlaan 108, 3351 EP Papendrecht Vraagprijs 122.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving P.C. Hooftlaan 108, 3351 EP Papendrecht

Nadere informatie

STADHOUDERSLAAN 114 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

STADHOUDERSLAAN 114 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. STADHOUDERSLAAN 114 ASSEN Vraagprijs 175.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een zeer praktische locatie nabij het centrum van Assen ligt deze nette TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met vrijstaande houten schuur.

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 162 m 2 Vraagprijs 269.000,- kosten koper TE KOOP. Odensestraat 10 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 162 m 2 Vraagprijs 269.000,- kosten koper TE KOOP. Odensestraat 10 Hengelo Woonoppervlakte ca. 162 m 2 Vraagprijs 269.000, kosten koper TE KOOP Odensestraat 10 Hengelo ALGEMEEN INDELING Te koop: Goed onderhouden geschakelde vrijstaande woning met berging en carport. Het in 2015

Nadere informatie

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k.

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k. LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN Vraagprijs 385.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Semi-Bungalow op een schitterende lokatie Deze royale semi bungalow met aangebouwde garage, eigen oprit met meerdere parkeerplaatsen

Nadere informatie

Zoomwijcklaan 76, 3263 NE Oud-Beijerland

Zoomwijcklaan 76, 3263 NE Oud-Beijerland Zoomwijcklaan 76, 3263 NE OudBeijerland Vraagprijs 205.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Zoomwijcklaan 76, 3263 NE OudBeijerland

Nadere informatie

HILLEGOM BURGEMEESTER HERMANSLAAN 19

HILLEGOM BURGEMEESTER HERMANSLAAN 19 HILLEGOM BURGEMEESTER HERMANSLAAN 19 Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon (0252) 41 90 49 info@wilbrinkvandervlugt.nl www.wilbrinkvandervlugt.nl Telefoon

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 110 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Horn 20 Almelo

Woonoppervlakte ca. 110 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Horn 20 Almelo Woonoppervlakte ca. 110 m 2 Vraagprijs 229.500, kosten koper TE KOOP Horn 20 Almelo ALGEMEEN Op een van de fraaiste plekjes van de gewilde woonwijk Kluppelshuizen is deze UITGEBOUWDE 2ONDER1KAP WONING

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 399.000,- kosten koper TE KOOP. Groen van Prinstererlaan 12 Enschede

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 399.000,- kosten koper TE KOOP. Groen van Prinstererlaan 12 Enschede Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 399.000, kosten koper TE KOOP Groen van Prinstererlaan 12 Enschede ALGEMEEN INDELING DE WEERGEGEVEN PRIJS IS EEN BIEDENVANAFPRIJS. VERKOPERS WILLEN U HIERMEE UITNODIGEN

Nadere informatie

Majoraanveld 30, 3124 CJ Schiedam Vraagprijs ,- k.k.

Majoraanveld 30, 3124 CJ Schiedam Vraagprijs ,- k.k. Majoraanveld 30, 3124 CJ Schiedam Vraagprijs 218.000, k.k. Tel: 0104738888 Email: info@dupont.nl Omschrijving Majoraanveld 30, 3124 CJ Schiedam Kant en klaar wonen Bijzonder goede en mooie woning uit bouwjaar

Nadere informatie

Ganzerik 60, Waddinxveen Vraagprijs ,-- Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Ganzerik 60, Waddinxveen Vraagprijs ,-- Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Ganzerik 60, Waddinxveen Vraagprijs 285.000,-- In de jonge gewilde woonwijk Park Triangel ligt deze in 2015 gebouwde ruime eengezinswoning met een op het zuidoosten gesitueerde achtertuin. De woning is

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 55 m 2 Vraagprijs 93.500,- kosten koper TE KOOP. Castorweg 218 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 55 m 2 Vraagprijs 93.500,- kosten koper TE KOOP. Castorweg 218 Hengelo Woonoppervlakte ca. 55 m 2 Vraagprijs 93.500, kosten koper TE KOOP Castorweg 218 Hengelo ALGEMEEN Te koop: Ruim en geheel gemoderniseerd appartement waar u zó in kunt! INDELING Op een rustige locatie met

Nadere informatie

Zuidendijk 355 a, 3317 NR Dordrecht

Zuidendijk 355 a, 3317 NR Dordrecht Zuidendijk 355 a, 3317 NR Dordrecht Vraagprijs 399.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Zuidendijk 355 a, 3317 NR Dordrecht Op

Nadere informatie

SCHELDESTRAAT 49 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SCHELDESTRAAT 49 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SCHELDESTRAAT 49 ASSEN Vraagprijs 200.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Prachtig gelegen, goed onderhouden TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met vrijstaande stenen GARAGE en heerlijk ruime tuin. De woning staat op

Nadere informatie

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k.

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k. DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN 187.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING De Klencke 28 Zuidlaren Royale starterswoning met vrijstaande stenen berging gelegen in de woonwijk Zuid-es. Deze tussenwoning is gebouwd in 1980

Nadere informatie

Willem Beukelszoonstraat 29, 3134 LV Vlaardingen

Willem Beukelszoonstraat 29, 3134 LV Vlaardingen Willem Beukelszoonstraat 29, 3134 LV Vlaardingen Vraagprijs 157500, kk Q Makelaars BV, Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaarsnl Website: wwwqmakelaarsnl Omschrijving Willem Beukelszoonstraat 29, 3134

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 185 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Vivaldistraat 10 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 185 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Vivaldistraat 10 Hengelo Woonoppervlakte ca. 185 m 2 Vraagprijs 325.000, kosten koper TE KOOP Vivaldistraat 10 Hengelo ALGEMEEN Verrassend ruim, volledig uitgebouwd half vrijstaand woonhuis met eigen oprit, geschikt voor meerdere

Nadere informatie

Mondriaanstraat 1, 2661 SL Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k.

Mondriaanstraat 1, 2661 SL Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k. Mondriaanstraat 1, 2661 SL Bergschenhoek Vraagprijs 450.000,- k.k. Ruime, ruimte en nog eens ruimte! Zo kunnen wij het beste dit royale herenhuis met garage aan de rand van de Oosteindsche Acker beschrijven.

Nadere informatie

Venkeldonk 23 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Venkeldonk 23 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 159.900,-- k.k. Omschrijving Venkeldonk 23 - Spijkenisse Ruime hoekwoning met aangebouwde stenen berging en royale tuin met veel vrijheid, sierbestrating en houten schutting, gelegen

Nadere informatie

Cartonnagestraat 4, 3119 DP Schiedam Vraagprijs ,- k.k.

Cartonnagestraat 4, 3119 DP Schiedam Vraagprijs ,- k.k. Cartonnagestraat 4, 3119 DP Schiedam Vraagprijs 295.000, k.k. Tel: 0104738888 Email: info@dupont.nl Omschrijving Cartonnagestraat 4, 3119 DP Schiedam Deze keurige eengezinswoning met tuingerichte woonkamer,

Nadere informatie

Gallowaystraat 4 - Culemborg

Gallowaystraat 4 - Culemborg Gallowaystraat 4 - Culemborg Vraagprijs 239.500,- k.k. Huurprijs 950,- p.m. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345-516666 E-mail: info@w-j.nl Website: www.w-j.nl Omschrijving

Nadere informatie

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. IEMSTUKKEN 70 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden HOEKWONING met aangebouwde garage en parkeergelegenheid op eigen terrein staat in de wijk Peelo. De woning heeft een ruime

Nadere informatie

Deventerweg 17 - Harderwijk

Deventerweg 17 - Harderwijk Vraagprijs 159.500,-- kosten koper Omschrijving Lekker royaal 4-KAMERAPPARTEMENT gelegen op de 1e en 2e verdieping van een klein complex met balkon en vrijstaande stenen fietsenberging. Ideale ligging

Nadere informatie

Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Ruime, goed verzorgde eengezinswoning op een zeer fraaie locatie. De woning is vrij gelegen aan de voorzijde en heeft een zonnige op het zuiden gelegen

Nadere informatie

Tarthorst 473 WAGENINGEN

Tarthorst 473 WAGENINGEN Tel: 0317319114 Fax: 0317315667 Tarthorst 473 WAGENINGEN Vraagprijs 225.000,= k.k. Tel: 0317319114 Fax: 0317315667 Zeer goed onderhouden ruime HOEKWONING met carport en stenen schuur en achtertuin op het

Nadere informatie

Berkelsezoom 32, 2652 AL Berkel en Rodenrijs ,- k.k.

Berkelsezoom 32, 2652 AL Berkel en Rodenrijs ,- k.k. Berkelsezoom 32, 2652 AL Berkel en Rodenrijs 350.000,- k.k. Ruimte, moderne keuken en badkamer, 4 slaapkamers, een zonnig terras met fraai uitzicht over de Berkelse Plas en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein,

Nadere informatie

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k.

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k. BRANTEN 23 ZUIDLAREN 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime tussenwoning gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk aan de rand van Zuidlaren. Deze woning beschikt over een grote lichte woonkamer

Nadere informatie

LEIDEN LANGEBRUG 35. Telefoon (0252)

LEIDEN LANGEBRUG 35. Telefoon (0252) LEIDEN LANGEBRUG 35 LEIDEN LANGEBRUG 35 Type Bouwjaar : Zeer ruim stadsappartement, type maisonnette, gelegen op de begane grond en 1 e etage in het voormalig archief en kantoor van het Hoogheemraadschap

Nadere informatie

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk Vraagprijs 194.500,-- kosten koper Omschrijving In fraaie en rustige woonwijk op korte afstand van het centrum gelegen TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging, strak aangelegde voortuin en diepe achtertuin

Nadere informatie