Digitaal én de mens centraal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Digitaal én de mens centraal"

Transcriptie

1 De arbeidsmarkttrends in 2019 Digitaal én de mens centraal startpeople.nl

2 Inleiding Digitaal waar het kan, met de mens als middelpunt De arbeidsmarkt is en blijft krap, ook in Wat betekent dat voor uw personeelsbeleid? Hoe haalt u nieuwe medewerkers binnen? Hoe helpt Artificial Intelligence u bij werving en selectie? De economie draait op volle toeren, het aantal vacatures blijft groeien en medewerkers hebben weer de luxe dat ze kunnen kiezen uit meerdere werkgevers. De arbeidsmarkt was in 2018 al krap, de verwachting is dat het in 2019 niet anders zal zijn, met ruim 1,1 miljoen vacatures. Wie in 2019 op zoek gaat naar nieuwe medewerkers, staat dus voor een flinke uitdaging. En wat te denken van het behouden van de huidige medewerkers, met al die baankansen bij andere organisaties?

3 De mens Digitaal én de mens centraal Voor 2019 voorzien we een aantal belang rijke trends op de arbeidsmarkt, waarbij er twee bovenuit steken: de doorbraak van Artificial Intelligence (AI) en de toenemende invloed van medewerkers op hun carrière én het imago van hun werkgever. 1. Artificial intelligence: dominant in recruitment en staffing 2019 wordt het jaar waarin AI doorgroeit en een steeds belangrijkere rol gaat spelen in recruitment en staffing. Daarbij geldt: wat digitaal kan, gebeurt digitaal, maar de mens blijft centraal staan. Door AI kan de persoonlijke benadering naar een hoger plan worden getild. 2. De medewerker als regisseur en ambassadeur De kijk van medewerkers op hun carrières verandert; ze pakken steeds vaker zelf de regie over hun loopbaan. Hoe steunt u ze? Met de juiste opleidingen en kansen bindt u ze aan uw organisatie en worden ze uw ambassadeurs. Vanuit die rol kunnen ze u helpen om nieuwe kandidaten aan te trekken. Voor dat ambassadeurschap moet u wel in actie komen: hoe gaat u uw medewerkers stimuleren om voor u het verschil te maken? Wat maakt het dat ze bij de start van de werkdag het verschil voor u willen maken? Wat heeft u hen te bieden?

4 Artificial Intelligence is niet meer weg te denken Trend 1 De afgelopen jaren heeft de HR-wereld niet stil gezeten en de voor haar relevante informatie vergaard en gedocumenteerd. Big data is al volop beschikbaar. Artificial Intelligence met big data als input maakt recruitment en staffing slimmer. We staan aan de vooravond van een grote doorbraak waarin Artificial Intelligence zich van een prominent naar een standaard en niet weg te denken onderdeel van werving en selectie ontwikkelt. Op het gebied van werving kan AI organisaties inzicht geven in regionale arbeidsmarkten, voorspelt het of een functie makkelijk ingevuld kan worden en helpt het bij het opstellen van vacatureteksten. Werven en selecteren gaat met AI gerichter, van het sleepnet dat werving voor een vacature eerst was, naar gericht zoeken in de juiste talentenvijver. Neemt AI het hele recruitment- en staffingvak over? Nee, de human touch wordt belangrijker dan ooit. Doordat AI veel werk uit handen neemt bij werving en selectie hebben HR-medewerkers en HR-dienst verleners hun handen vrij om meer aandacht te geven aan kandidaten, medewerkers en organisaties. Ze hebben meer tijd om de finale match tussen kandidaat en organisatie te onderzoeken en te voltooien. Juist HR-medewerkers zijn in staat om te achterhalen of een kandidaat op persoonlijk vlak past bij het DNA van de organisatie. Daarnaast zorgt AI ervoor dat HR-medewerkers meer tijd kunnen besteden aan hulp bij de toekomstplannen van medewerkers, bij de richting die ze op willen en andere cruciale aspecten die een rol spelen bij hun groei. Grote bedrijven met meer dan 500 medewerkers hebben in principe de slagkracht om Artificial Intelligence in te zetten voor werving en selectie. Maar alleen met de juiste, benodigde expertise van hun HR-partner kunnen zij de extra slag maken. Kleinere organisaties zullen op zoek moeten naar de juiste partner die werving en selectie via slimme tools een stuk efficiënter maakt voor hen.

5 Trend 2 Nog meer slimme digitalisering: learning agility tests De potentie van nieuwe medewerkers om te blijven leren en groeien gaat een belangrijkere rol spelen op de werkvloer. Niet wat ze al kunnen of hebben gedaan volgens het cv is het belangrijkste, maar in welke mate een kandidaat/medewerker zich kan blijven ontwikkelen. Om dat te kunnen bepalen wordt steeds vaker gebruikgemaakt van digitale learning agility tests. Die geven inzicht in welke mate een kandidaat in staat is om veranderingen op te nemen en te volgen. De arbeidsmarkt verandert in deze tijd misschien wel 4 á 5 keer in één carrière, dus moeten medewerkers om kunnen gaan met die continue veranderingen. Door tijdig te meten en blijvend te monitoren hoe learning agile medewerkers zijn, optimaliseert u de staffing voor uw organisatie richting de toekomst. Wilt u weten wie van uw medewerkers het beste in staat is om de veranderingen in én de ontwikkeling van uw organisatie adequaat te volgen? Let op de mate waarin iemand een voortrekker is bij veranderingen. Wie het vermogen heeft om in een nieuwe situatie snel nieuw, effectief gedrag aan te leren en dit toe te passen. Dat laat zien wie het in zich heeft te blijven groeien.

6 Merkdenken Trend 3 In een krappe arbeidsmarkt waarin kandidaten kunnen kiezen uit werkgevers is het van belang dat organisaties zich meer dan ooit gaan profileren en constant werken aan hun merkpositionering. Ze zullen alles uit de kast moeten halen om talent te vinden en te verleiden om voor hen te komen werken. Vacatures in beeld en woord worden meer en meer advertenties. De inhoud ervan kantelt van medewerkers inkopen naar de organisatie verkopen : van wat vragen we van nieuwe medewerkers naar wat hebben wij als organisatie te bieden. Vacatures worden meer en meer advertenties. Denk als een merk en laat zien wie u bent moeten in 2019 belangrijke thema s zijn binnen uw organisatie. Daarbij is het van belang dat u zich niet alleen laat zien aan de buitenwacht (onder wie potentiële nieuwe medewerkers), maar ook aan uw huidige medewerkers. Dat doe je niet met veel bombarie en tromgeroffel, maar door een helder, authentiek en onderscheidend verhaal te vertellen over uw organisatie, waar u voor staat en wie u bent. Begin daarbij van binnenuit, zodat uw huidige medewerkers uw verhaal mét u gaan vertellen. Houd uw organisatie tegen het licht. Stel de vragen wie zijn we en wat bieden we werkelijk als werkgever. Daarbij geldt: wat u zegt te zijn, moet naadloos aansluiten op wie u in de praktijk bent, practice what you preach. Het is mooi om iemand te werven met ronkende verhalen over uw organisatie, maar als de praktijk daar vervolgens niet op aansluit, stelt u de nieuwe medewerker teleur.

7 Twee nieuwe generaties Trend 4 De nieuwe medewerker is niet alleen in praktische zin de nieuwe medewerker', maar ook karakterologisch nieuw, met zijn eigen wensen, ideeën en eigenschappen. Momenteel kloppen twee generaties op de deur: de millennials (geboren tussen 1980 en 2000) en de Generatie Swipe (of digitieners - nu 14 tot 20 jaar oud). In 2020 bestaat 35 procent van de wereldberoepsbevolking uit millennials. Nieuwe generaties vragen om aanpassingen op de werkvloer. Wees u ervan bewust dat de groepen medewerkers die bij uw organisatie komen werken, continu veranderen, met karaktertrekken die passen bij hun tijd. Zo willen millen nials weten waarom het bij een bedrijf leuk en boeiend is om te werken. Organisaties moeten die openheid geven en online laten zien wie ze zijn en wat ze doen. En let op: achter de millennials staat de Generatie Swipe al te trappelen. Een creatieve en pragmatische generatie die snel helder wil hebben wat de verwachtingen zijn en hoe succes behaald kan worden. Pas uw HR-beleid aan op de wisselende groepen medewerkers. Eén beleid is geen beleid. Spits afzonderlijke strategieën toe op afzonderlijke generaties. Want er komen niet alleen twee nieuwe generaties aan, vooralsnog groeit het aandeel 65-plussers op de arbeidsmarkt gestaag door. In 2030 is dat maar liefst verdubbeld ten opzichte van begin deze eeuw.

8 Trend 5 Carrière in eigen hand Hoe kunnen organisaties medewerkers van diverse generaties inspireren, aantrekken en behouden? Opleiden is key. Inkomenszekerheid staat bij de meeste medewerkers nog altijd voorop, maar zij willen ook regelmatig verandering, uitdagingen en zich blijven ontwikkelen. Zeker de millennial. In Nederland is het aantal flexmedewerkers gegroeid tot ruim 1,9 miljoen. Goede interne en externe opleidingen zijn essentieel voor medewerkers en organisaties. De medewerker, nieuw of al jaren in dienst, is meer en meer zelf de regisseur van zijn ontwikkeling. Van zijn werkgever wil hij weten: wat heb je me te bieden? De medewerker wil gevoed worden en arbeidsmarktfit blijven. Dat moet ook de motivatie van de werkgever zijn. Door robotisering en automatisering komen de niveaus van de banen steeds hoger te liggen. Uw medewerkers moeten meegroeien, zodat uw organisatie futureproof blijft. Organisaties investeren nog onvoldoende in hun medewerkers en vergeten bij het aanbieden van trainingen vaak de flexmedewerkers. Dat is geen wenselijke situatie, want in een arbeidsmarkt waarin het aandeel flexibel werk al jaren gestaag groeit, krijgt de flexmedewerker een steeds prominentere rol in uw bedrijfsstrategie. Leid niet alleen op tot de functie zoals die nu is, maar ook voor de competenties die over twee jaar en later in dezelfde functie gevraagd worden. Zorg dat de medewerker geschikt blijft voor zijn baan, daarmee zorgt u dat uw organisatie fit blijft om aan de vraag van uw klanten te kunnen voldoen.

9 De ambassadeur voor het leven Trend 6 Meer verantwoordelijkheid, groeikansen en goede opleidingen worden steeds belangrijkere argumenten voor een medewerker om voor een organisatie te gaan werken, én om er te blijven. Naast een goed salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden (nog meestal doorslaggevende factoren). Maar medewerkers spreken organisaties ook steeds vaker aan op wat zij nog meer doen, voor hen en voor de maatschappij. Mensen willen werken bij een organisatie waar ze trots op zijn. Maar ze stellen ook de vraag, hoe ben jij als leidinggevende bij mij betrokken? Wat u wilt weten is: waarom voelt een medewerker zich er op zijn gemak? Waarom wil hij langer blijven? Wat vertelt hij trots op een verjaardag? De sfeer op de werkvloer, de kansen voor medewerkers om te groeien, en de antwoorden op de vragen wie u bent en wat u doet als organisatie? Dat vormt uw materiaal waarmee u van (oud)medewerkers ambassadeurs en promotors van uw organisatie maakt. Vanuit die rol kunnen zij bijdragen aan het aantrekken van nieuwe medewerkers. Stel de medewerker centraal in uw ambitie om te groeien. Groei van uw medewerkers betekent groei van uw organisatie. Zorg dat ze ambassadeurs worden en dat blijven, ook als ze naar een nieuwe werkgever gaan. Zorg ervoor dat ze altijd met een positief gevoel blijven praten over uw organisatie. Niet omdat dat van ze verlangd wordt, maar omdat ze dat zelf willen. Zeker nu is het van belang dat medewerkers zich ook bij vertrek als promotor opstellen; via social media bereik je met een simpele opmerking heel veel mensen, dat geldt voor organisaties, maar ook voor (oud)medewerkers. De exposure van een bedrijf is door social media veel groter. Dáár staan de commentaren op uw organisatie, de reviews, en dáár wordt gezocht naar vacatures.

10 Het einde van de afdeling is in zicht Trend 7 Projectmatig werken is al enige tijd bezig aan een opmars, met teams die bestaan uit vaste medewerkers, flexmedewerkers en zzp ers. In 2019 zien we dat de structuur waarin afdelingen redelijk afzonderlijk van elkaar werken, naar de achtergrond verdwijnt en projecten meer uitgevoerd worden door tijdelijke teams met medewerkers van verschillende disciplines. Die multidisciplinaire projectteams gaan een groter stempel drukken op de besluitvorming van directies. Hoewel de grote beslissingen nog altijd op directieniveau worden genomen, zijn de leidinggevenden wel meer en meer afhankelijk van de input en het advies van de teams. Besluitvorming wordt meer van onderuit gestuurd. Om aan dat werkproces te voldoen, verlangen organisaties dat medewerkers ondernemend, creatief en communicatief vaardig zijn en de besluiten die net onder directieniveau worden genomen, durven en kunnen nemen. Directies worden meer en meer afhankelijk van de input en het advies van projectteams. Organisaties moeten klaarstaan om hun werkproces met andere medewerkers in te kunnen vullen op het moment dat andere vaardigheden worden gevraagd. Wil een organisatie kunnen switchen tussen medewerkers en de projectteams kunnen voorzien van de juiste medewerkers, dan moeten zij die medewerkers wel kennen en de medewerkers hen.

11 Wilt u van gedachten wisselen over de gevolgen van de actuele arbeidsmarkttrends en de impact op uw HR-beleid? Bel , mail naar info@startpeople.nl of kijk op startpeople.nl/trends2019. Of neem contact op met uw vaste contactpersoon bij Start People. StartPeopleNederland startpeople.nl

15 manieren om goed personeel te vinden én te behouden

15 manieren om goed personeel te vinden én te behouden 15 manieren om goed personeel te vinden én te behouden Hoe trek je goede werknemers aan maar vooral ook: hoe behoud je ze? 15 tips INTRODUCTIE De arbeidsmarkt wordt krapper en krapper. Bedrijven ondervinden

Nadere informatie

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding.

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. Together is better Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. The way we work In een tijd waarin de arbeidsmarkt krap is en de vraag naar talent steeds groter wordt werkt het maar

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Over Ren Steenvoorden

Over Ren Steenvoorden Over Ren Steenvoorden Ren Steenvoorden is als CIO en Chief Digital Officer bij Randstad verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de digitale strategie. Wie met hem praat over de impact

Nadere informatie

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière TRAININGSPROGRAMMA VIER WORKSHOPS De wereld verandert snel en dat is van invloed op ieders plaats en functioneren op de arbeidsmarkt. We maken

Nadere informatie

Monsterboard: 2019 wordt het jaar van whatsapp, chatbots, videosolliciteren en voice search

Monsterboard: 2019 wordt het jaar van whatsapp, chatbots, videosolliciteren en voice search 21 januari 2019, 15:45 (CET) Monsterboard: 2019 wordt het jaar van whatsapp, chatbots, videosolliciteren en voice search Amsterdam, 18 januari 2019 In 2019 gaat mobile recruitment definitief doorbreken,

Nadere informatie

Tien trends voor 2018

Tien trends voor 2018 Op de arbeidsmarkt dient zich een dynamisch jaar aan. Start People signaleert voor u als werkgever de belangrijkste arbeidsmarkt. Waar moet u alert op zijn? En wat is de impact op uw HR-beleid? Medewerkers

Nadere informatie

Zou je bij jezelf in dienst willen zijn? 9 januari 2019

Zou je bij jezelf in dienst willen zijn? 9 januari 2019 Zou je bij jezelf in dienst willen zijn? 9 januari 2019 Stelling: Alleen die bedrijven die erin slagen de juiste mensen aan zich te binden en weten te werven zullen overleven Dit geldt voor zowel vast

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

De arbeidsmarkt is turbulenter dan ooit. Automatisering,

De arbeidsmarkt is turbulenter dan ooit. Automatisering, INLEIDING De arbeidsmarkt is turbulenter dan ooit. Automatisering, robotisering, kunstmatige intelligentie, flexibilisering, vergrijzing: talloze ontwikkelingen hebben een grote invloed op de arbeidsmarkt.

Nadere informatie

Aantal HR-vacatures bereikt ongekende hoogte

Aantal HR-vacatures bereikt ongekende hoogte Aantal HR-vacatures bereikt ongekende hoogte Strijd om recruiters barst los Na een daling van het aantal vacatures voor HR-professionals in het tweede en derde kwartaal van 2017, is het aantal vacatures

Nadere informatie

Selecteren volgens de BarHeim-methode. In 5 stappen succesvol managementen directieposities invullen

Selecteren volgens de BarHeim-methode. In 5 stappen succesvol managementen directieposities invullen Selecteren volgens de BarHeim-methode In 5 stappen succesvol managementen directieposities invullen Selecteren volgens de BarHeim-methode In 5 stappen succesvol management- en directieposities invullen

Nadere informatie

Strategische personeelsplanning objectief onderbouwen met People Analytics

Strategische personeelsplanning objectief onderbouwen met People Analytics Strategische personeelsplanning objectief onderbouwen met People Analytics Na het lezen van deze white paper weet u: Wat een strategische personeelsplanning (SPP) is Hoe organisaties veranderen door automatisering

Nadere informatie

Baas van je eigen loopbaan in de wereld van morgen

Baas van je eigen loopbaan in de wereld van morgen Baas van je eigen loopbaan in de wereld van morgen Wil je je rugzak vullen om je loopbaan nu en in de toekomst gestalte te geven en voorbereid te zijn op je toekomst? Baas van je eigen loopbaan in de wereld

Nadere informatie

Realitycheck HRM-thema s in de boardroom

Realitycheck HRM-thema s in de boardroom Realitycheck HRM-thema s in de boardroom U kunt deze vragenlijst digitaal invullen, opslaan en delen. Naam: Datum: Deze Realitycheck is bedoeld voor (leden van een) raad van toezicht (RvT) of raad van

Nadere informatie

Over Jos Brenninkmeijer

Over Jos Brenninkmeijer Over Jos Brenninkmeijer Jos Brenninkmeijer heeft sinds 2010 verschillende directiefuncties vervuld bij KPN. Zij heeft vervolgens de overstap gemaakt naar ManpowerGroup Nederland in de functie van Commercieel

Nadere informatie

Handelingsperspectieven en strategieën voor de werving & selectiepraktijk

Handelingsperspectieven en strategieën voor de werving & selectiepraktijk Handelingsperspectieven en strategieën voor de werving & selectiepraktijk Introductie op Module 3 Cursus Selecteren zonder Vooroordelen Voor de beste match! Dit opleidingsaanbod is tot stand gekomen met

Nadere informatie

Hoe maak je het verschil als werkgever?

Hoe maak je het verschil als werkgever? Hoe maak je het verschil als werkgever? 5 ingrediënten voor tevreden medewerkers! >> www.loket.nl Hoe maak je het verschil als werkgever? 5 ingrediënten voor tevreden medewerkers! De krapte op de arbeidsmarkt

Nadere informatie

Werving en Selectie anno nu. Menno Mekes oktober 2018

Werving en Selectie anno nu. Menno Mekes oktober 2018 Werving en Selectie anno nu Menno Mekes oktober 2018 Wat gaan we doen vandaag? Hoe staat het met werkgelegenheid: feiten en cijfers Werving en selectie anno nu Je medewerker als ambassadeur 2 3 Actueel

Nadere informatie

Kansen voor jongeren bij u op de werkvloer Menukaart voor werkgevers

Kansen voor jongeren bij u op de werkvloer Menukaart voor werkgevers Kansen voor jongeren bij u op de werkvloer Menukaart voor werkgevers Voorwoord Een wereld van verschil maken voor jong talent én voor uzelf. Wie wil dat nu niet? Niet iedereen heeft hiertoe de mogelijkheid.

Nadere informatie

Werken in een andere sector of branche: iets voor u?

Werken in een andere sector of branche: iets voor u? Werken in een andere sector of branche: iets voor u? Uw hele loopbaan blijven werken in dezelfde sector of branche? Voor veel werknemers is het bijna vanzelfsprekend om te blijven werken in de sector of

Nadere informatie

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk!

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Ontdek en gebruik je talenten en competenties: Maak stappen in je loopbaan

Nadere informatie

Stap in je loopbaan met de ontwikkelcarrousel! Utrecht.nl

Stap in je loopbaan met de ontwikkelcarrousel! Utrecht.nl Stap in je loopbaan met de ontwikkelcarrousel! Stap in je loopbaan met de ontwikkelcarrousel! Voor je ligt informatie over de ontwikkelcarrousel met workshops die het Expertisecentrum (voorheen Loopbaancentrum)

Nadere informatie

Cao Metalektro: die deal doen we samen

Cao Metalektro: die deal doen we samen Cao Metalektro: die deal doen we samen De drive om iets slimmer, sneller of beter te doen met de inzet van techniek, heeft de maakindustrie in ons land groot gemaakt. En daar zijn we trots op. Met technologische

Nadere informatie

Welkom bij de Flexibility Groep

Welkom bij de Flexibility Groep Welkom bij de Flexibility Groep Wij zijn de eerste online franchise organisatie op het gebied van arbeidsbemiddeling De Flexibility Groep is opgericht in 2006 te Breda. Inmiddels tellen we landelijk meer

Nadere informatie

klaar voor een nieuwe toekomst

klaar voor een nieuwe toekomst Herontwerp HRM Beleid klaar voor een nieuwe toekomst We maken ons op voor een nieuwe toekomst. Daar zijn we klaar voor. Dat komt omdat we gewend zijn om vanuit het kleine groot te denken en op een gelijkwaardige

Nadere informatie

van baan naar baan met risesmart. human forward.

van baan naar baan met risesmart. human forward. van baan naar baan met risesmart. human forward. introductie ondersteuning persoonlijk alumni programma van baan naar baan samen met risesmart. Bij RiseSmart word je van a tot en met z geholpen om het

Nadere informatie

Zeven trends in werving en selectie. De jacht op schaars talent

Zeven trends in werving en selectie. De jacht op schaars talent Zeven trends in werving en selectie De jacht op schaars talent Zeven trends in werving en selectie De jacht op schaars talent Samenvatting Deze whitepaper beschrijft zeven trends in werving en selectie.

Nadere informatie

Opleiding Intercedent.

Opleiding Intercedent. Opleiding Intercedent www.bpmo-academy.nl Wat doet een Intercedent? Een intercedent is iemand die bemiddelt tussen werkzoekende mensen en bedrijven die werknemers zoeken. Meestal werken intercedenten logischerwijs

Nadere informatie

Welkom bij de training

Welkom bij de training Welkom bij de training Video recruitment Powered by Introductie Waarom video? Mensen blijven 2,6 x langer hangen bij een video dan bij tekst (Bewegend) beeld zegt meer dan 1000 woorden Het menselijk brein

Nadere informatie

Wie werf je vast en wie werf je flex? De Wereld Werft 2014 11 december Geert-Jan Waasdorp www.intelligence-group.nl @waasdorpigi

Wie werf je vast en wie werf je flex? De Wereld Werft 2014 11 december Geert-Jan Waasdorp www.intelligence-group.nl @waasdorpigi Wie werf je vast en wie werf je flex? De Wereld Werft 2014 11 december Geert-Jan Waasdorp www.intelligence-group.nl @waasdorpigi 8% Doelstelling Na deze workshop ben je in staat om zelf de contouren van

Nadere informatie

APQ-vragenlijst 30 januari Daan Demo

APQ-vragenlijst 30 januari Daan Demo APQ-vragenlijst 30 januari 2019 Daan Demo Inleiding In dit rapport bespreken we jouw inzetbaarheid en wat je kunt doen om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Om dit te bepalen hebben we de volgende

Nadere informatie

APQ-vragenlijst 28 maart Bea Voorbeeld

APQ-vragenlijst 28 maart Bea Voorbeeld APQ-vragenlijst 28 maart 2018 Bea Voorbeeld Inleiding In dit rapport bespreken we jouw inzetbaarheid wat je kunt doen om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Om dit te bepalen hebben we de volgende

Nadere informatie

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld:

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld: Inleiding Deze Loopbaan-stappenwijzer is bestemd voor OBP-medewerkers en geeft praktische tips over loopbaanpaden, carrièremogelijkheden en mobiliteit. Ben je toe aan nieuwe uitdaging? Heb je behoefte

Nadere informatie

10 Tips voor je LinkedIn-profiel

10 Tips voor je LinkedIn-profiel 10 Tips voor je LinkedIn-profiel LinkedIn is nog altijd dé netwerksite voor professionals. Behalve een netwerkfunctie, heeft LinkedIn ook steeds meer de functie van sollicitatiesite. Recruiters, headhunters

Nadere informatie

Baan in Beeld Event 28 mei 2015 te Bunschoten Samenvatting op rijm Informatie over de Arbeidsmarkt door Mark Niesink

Baan in Beeld Event 28 mei 2015 te Bunschoten Samenvatting op rijm Informatie over de Arbeidsmarkt door Mark Niesink Baan in Beeld Event 28 mei 2015 te Bunschoten Samenvatting op rijm Informatie over de Arbeidsmarkt door Mark Niesink Mark Niesink namens Randstad Microfoon en zijn verhaal De cijfers en de arbeidsmarkt

Nadere informatie

Loyalis als deskundige partner Inzicht in uw organisatie en uw werknemers

Loyalis als deskundige partner Inzicht in uw organisatie en uw werknemers Loyalis als deskundige partner Inzicht in uw organisatie en uw werknemers De expertise van Loyalis is mensenwerk U wilt altijd het beste voor uw werknemers. Als HR-professional neemt u uw verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Neem nu een kijkje in het leven van een. New Talent en ontdek of deze uitdagende. functie iets voor jou is!

Neem nu een kijkje in het leven van een. New Talent en ontdek of deze uitdagende. functie iets voor jou is! Neem nu een kijkje in het leven van een Neem nu een kijkje in het leven van een New Talent en ontdek of deze uitdagende New Talent en ontdek of deze uitdagende functie iets voor jou is! functie iets voor

Nadere informatie

MrWork Social Media Recruitment Onderzoek

MrWork Social Media Recruitment Onderzoek MrWork Social Media Recruitment Onderzoek 2016 SOCIAL MEDIA RECRUITMENT Van de respondenten is 29% man en 71% vrouw. Hun functies zijn... Het MrWork Social Media Recruitment onderzoek is een jaarlijks

Nadere informatie

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE MISSIE Als Recruitment Engineer hebben wij de missie de maak- en procesindustrie in Zuid- Nederland en Vlaanderen te voorzien in goed technisch talent op het

Nadere informatie

Zorgeloos jouw ideale stagiair.

Zorgeloos jouw ideale stagiair. Zorgeloos jouw ideale stagiair. Stagebemiddeling Natural Talent Contactpersoon: Vincent Broeckaert t +31 (0)6 23 65 28 56 e v.broeckaert@naturaltalent.nl Zoek je voor jouw bedrijf één of meerdere geschikte

Nadere informatie

E-book. 49 vragen voor een effectieve continue dialoog

E-book. 49 vragen voor een effectieve continue dialoog E-book 49 vragen voor een effectieve continue dialoog Inleiding Door Jochem Aubel Veel organisaties hebben de ambitie om een continue dialoog op gang te brengen. Een doorlopend gesprek tussen medewerkers

Nadere informatie

Inleiding. Morgen. Whitepaper: Betrokkenheid in bedrijf

Inleiding. Morgen. Whitepaper: Betrokkenheid in bedrijf Inleiding Geld verdienen. Voor de medewerker en het bedrijf belangrijke behoeften. Met een arbeidsrelatie vinden zij elkaar. De deal is rond, beide tevreden. Of nog niet? De wijze waarop de werkzaamheden

Nadere informatie

Kaderbrief 2018: Sterker in dialoog

Kaderbrief 2018: Sterker in dialoog Kaderbrief 2018: Sterker in dialoog Deze kaderbrief geeft richting aan onze (team)plannen voor 2018. Zo zorgen we ervoor dat ontwikkelingen binnen Cello elkaar versterken én dat we invulling blijven geven

Nadere informatie

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft?

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Netwerkbedrijf Endinet, de werkgever met energie Maar liefst 416.000 klanten in Zuidoost Brabant krijgen via kabels en leidingen van Endinet stroom

Nadere informatie

Student Recruitment 2.0. Op zoek naar de beste studenten Samenvatting

Student Recruitment 2.0. Op zoek naar de beste studenten Samenvatting Student Recruitment 2.0 Op zoek naar de beste studenten Samenvatting Inleiding Inhoudsopgave Ben jij op zoek naar jong talent? Zorg dan dat je up-to-date bent en vind de beste afstudeerders van top-universiteiten.

Nadere informatie

5 JAAR CARRIÈREPLAN IN 5 STAPPEN. hays.nl

5 JAAR CARRIÈREPLAN IN 5 STAPPEN. hays.nl 5 JAAR CARRIÈREPLAN IN 5 STAPPEN hays.nl Waar staat u over 5 jaar? Start vandaag nog met het plannen van uw carrière met deze 5 stappen. Een carrièreplan helpt u bij het bereiken van uw doelen door stil

Nadere informatie

Dynamische arbeid & dienstverlening. Strategisch partnership in vast en flex

Dynamische arbeid & dienstverlening. Strategisch partnership in vast en flex Dynamische arbeid & dienstverlening Strategisch partnership in vast en flex DE WERELD VERANDERT, CONTINU Groeiende kloof tussen huidig aanbod en toekomstige vraag naar personeel Toenemende flexibilisering

Nadere informatie

Derks & Derks B.V. Derks & Derks Wervingskalender Wervingsmethoden en -middelen met humor belicht. Tel. 033-472 80 87 www.derksenderks.

Derks & Derks B.V. Derks & Derks Wervingskalender Wervingsmethoden en -middelen met humor belicht. Tel. 033-472 80 87 www.derksenderks. 2010 Derks & Derks Wervingskalender Wervingsmethoden en -middelen met humor belicht. Januari 53 1 2 3 4 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Headhunting Werving

Nadere informatie

WHITEPAPER ORGANISEREN IN 2023

WHITEPAPER ORGANISEREN IN 2023 ORGANISEREN IN 2023 DE VISIE VAN GENERATIE Y OP ORGANISATIES EN (E-)HRM IN DE TOEKOMST Door Geert Boon & Suzanne van de Schraaf Uit onderzoek van Peperclip in opdracht van AFAS Software en HRcommunity

Nadere informatie

E-book. De 3 succesfactoren voor een effectieve HR-cyclus

E-book. De 3 succesfactoren voor een effectieve HR-cyclus E-book De 3 succesfactoren voor een effectieve HR-cyclus Inleiding Door Stefan op de Woerd Waarschijnlijk herken je het beeld dat er bij veel organisaties aan het begin van het jaar afspraken worden gemaakt

Nadere informatie

AVONTURENKAART. Reflectieopdrachten

AVONTURENKAART. Reflectieopdrachten AVONTURENKAART Reflectieopdrachten Je hebt aangegeven dat je het niet weet; je hangt niet erg aan je huidige baan maar hebt ook niet de ambitie om naar een andere baan op zoek te gaan. Geef hieronder kort

Nadere informatie

Financials met Meerwaarde

Financials met Meerwaarde Financials met Meerwaarde Bien Sûr Recruitment 2016 Bien Sûr Recruitment FINANCIELE KERNFUNCTIES Proactief financieel management en een alert risicomanagement is een dwingende noodzaak voor elke organisatie.

Nadere informatie

Passie voor Techniek in goede banen leiden van opleiden naar duurzaam aantrekkelijk

Passie voor Techniek in goede banen leiden van opleiden naar duurzaam aantrekkelijk Passie voor Techniek in goede banen leiden van opleiden naar duurzaam aantrekkelijk Misja Bakx Directeur Matchcare Agenda 1. Arbeidsmarkt ontwikkelingen en veranderingen 2. Trends in de rol van onderwijs,

Nadere informatie

Met het op stoom komen van de economie, barst de strijd op de arbeidsmarkt in volle hevigheid los. Het voert druk uit op succesvolle werving en

Met het op stoom komen van de economie, barst de strijd op de arbeidsmarkt in volle hevigheid los. Het voert druk uit op succesvolle werving en RECRUITMENT EVENT EEN KRACHTIG MIDDEL OM BRILJANT TOPTALENT VAN MORGEN TE VERLEIDEN Om een plek te verkrijgen in de drukke agenda van scholieren en young professionals moet het event de nodige triggers

Nadere informatie

Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg

Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg Succesvolle carrière als (wijk)verpleegkundige? Verstand van Zorg Opleiding én prachtbaan Verpleegkundige als regisseur van de zorg De komende jaren verandert de zorg ingrijpend. Steeds minder mensen verblijven

Nadere informatie

Sollicitatie- vragen. De 100 meest gestelde sollicitatievragen

Sollicitatie- vragen. De 100 meest gestelde sollicitatievragen 100 Sollicitatie- vragen De 100 meest gestelde sollicitatievragen 1. Kan je jezelf kort even voorstellen? 2. Hoe kwam je in contact met deze vacature? 3. Kan je me wat meer vertellen over jouw laatste

Nadere informatie

De aantrekkelijke werkgever. De 6 pijlers onder een organisatie waar mensen met plezier goed werken - en dat nog verder vertellen ook

De aantrekkelijke werkgever. De 6 pijlers onder een organisatie waar mensen met plezier goed werken - en dat nog verder vertellen ook De aantrekkelijke werkgever De 6 pijlers onder een organisatie waar mensen met plezier goed werken - en dat nog verder vertellen ook De arbeidsmarkt is krap De zorg kampt met flinke personeelstekorten.

Nadere informatie

1: Je curriculum vitae en je sollicitatiebrief springen er uit

1: Je curriculum vitae en je sollicitatiebrief springen er uit - 1 - 1: Je curriculum vitae en je sollicitatiebrief springen er uit Bescheidenheid siert de mens... maar niet de sollicitant. Een cv onthult én verhult! Het onthult omdat je jezelf voorstelt en het verhult

Nadere informatie

Vinden en binden van High Potentials. Teun van Wijngaarden, Jolanda Bakker & Monique Pluijmers

Vinden en binden van High Potentials. Teun van Wijngaarden, Jolanda Bakker & Monique Pluijmers Vinden en binden van High Potentials Teun van Wijngaarden, Jolanda Bakker & Monique Pluijmers Ondernemingen die willen groeien, vernieuwen en versnellen zijn op zoek naar hoogopgeleid regionaal talent.

Nadere informatie

Met inbound recruitment win je de war for talent. Arbeidmarktcommunicatie anno nu

Met inbound recruitment win je de war for talent. Arbeidmarktcommunicatie anno nu Met inbound recruitment win je de war for talent Arbeidmarktcommunicatie anno nu Het veranderen van baan is voor de meeste mensen een zeer ingrijpende gebeurtenis In veel sectoren werkt alleen een vacature

Nadere informatie

Human Performance Contextscan Persoonlijke rapportage

Human Performance Contextscan Persoonlijke rapportage Human Performance Contextscan Persoonlijke rapportage Bedrijf FlowQ Coach Max Wildschut Cliëntcode 2167 Wachtwoord u295gr Datum 26 oktober 2008 2008 FlowQ www.flowq.nl V-HPC0801 Rapportage 2167 Pagina

Nadere informatie

Case study. Verhoog je werkkapitaal: tips voor goed debiteurenbeheer

Case study. Verhoog je werkkapitaal: tips voor goed debiteurenbeheer Case study Verhoog je werkkapitaal: tips voor goed debiteurenbeheer Debiteurenbeheer is één van de grootste zorgen van managers in het bedrijfsleven. De moeilijke economische tijden van nu zien we terug

Nadere informatie

Generatie- Management

Generatie- Management Generatie- Management Vier generaties op de werkvloer. Werkt dat? Inleiding Kenmerken verschillende generaties / eigen invulling Veranderingen in samenwerken Werken in de toekomst Professional 3.0 Afsluiting

Nadere informatie

Slimmer en eenvoudiger werven

Slimmer en eenvoudiger werven Slimmer en eenvoudiger werven Hoe vindt u anno 2012 de juiste kandidaten zonder al te veel tijd kwijt te zijn aan het eindeloos doorspitten van cv s? Dit whitepaper is bedoeld om u als (HR-)professional

Nadere informatie

OUTPLACEMENT. Wij brengen talent in beweging

OUTPLACEMENT. Wij brengen talent in beweging OUTPLACEMENT Wij brengen talent in beweging Welkom! Lee Hecht Harrison begeleidt als wereldmarktleider meer dan 250.000 mensen en doet dit met de hoogste slagingspercentages. Talentontwikkeling en outplacement;

Nadere informatie

StepStone in cijfers Augustus 2014

StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 961,662 Aantal bezoeken 342,486 Unieke bezoekers 236,063 Aantal vacatures 957 Afgelopen maand in een notendop

Nadere informatie

Workshop opleiding op leeftijd. Margreet Verbeek

Workshop opleiding op leeftijd. Margreet Verbeek Workshop opleiding op leeftijd Margreet Verbeek Workshop opleiding op leeftijd Werken aan een gezonde toekomst Kom in beweging! 2 Wat gaan we doen? Kennismaking: Wie zijn wij? Actieve kennismaking Ik ga

Nadere informatie

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent Menukaart Loopbaanevents Investeer in jouw talent Inhoud 1. LOOPBAANEVENTS OP LOCATIE... 3 Inleiding... 3 Praktisch... 3 2. TALENT ONTWIKKELEN ( TALENTMANAGEMENT)... 4 (her)ken je Talent/ Kernkwaliteiten...

Nadere informatie

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN MENSEN ZIJN HET HART VAN UW SUCCES BEDRIJVEN DIE DE BESTE MENSEN AAN ZICH WETEN TE BINDEN, PRESTEREN BETER. MAAR

Nadere informatie

arbeidsmarkt- en opleidingsfonds hbo tips voor werving van docenten uit de beroepspraktijk

arbeidsmarkt- en opleidingsfonds hbo tips voor werving van docenten uit de beroepspraktijk arbeidsmarkt- en opleidingsfonds hbo tips voor werving van docenten uit de beroepspraktijk Zestor is opgericht door sociale partners in het hbo: Het is toegestaan om (delen van) de informatie uit deze

Nadere informatie

Data worden pas leuk als je er ook meer talent mee werft. Geert-Jan Waasdorp

Data worden pas leuk als je er ook meer talent mee werft. Geert-Jan Waasdorp Data worden pas leuk als je er ook meer talent mee werft Geert-Jan Waasdorp 1 Intelligence Group Arbeidsmarktdata & techbedrijf Gedetailleerde arbeidsmarktdoelgroepinformatie Toegankelijk via - Online

Nadere informatie

risesmart voor werkgevers. human forward.

risesmart voor werkgevers. human forward. risesmart voor werkgevers. human forward. introductie over risesmart van begin samen met risesmart. persoonlijk hoe werkt het? randstad naar begin Veranderingen in personeel zijn onvermijdelijk en afscheid

Nadere informatie

Voorjaar 2016. Al 10 jaar welkom. Trainingen arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit

Voorjaar 2016. Al 10 jaar welkom. Trainingen arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit Voorjaar 2016 Al 10 jaar welkom Trainingen arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit INHOUD DATUM P. Al 10 jaar welkom 3 Arbeidsmarktcommunicatie Bootcamp Arbeidsmarktcommunicatie 4+5 februari

Nadere informatie

Bureau BERGS. Re-integratie Outplacement Loopbaanadvies. Noloc Erkend & Gecertificeerd

Bureau BERGS. Re-integratie Outplacement Loopbaanadvies. Noloc Erkend & Gecertificeerd Bureau BERGS Re-integratie Outplacement Loopbaanadvies Noloc Erkend & Gecertificeerd 1 2 Voorwoord Over Bureau BERGS Re-integratie, Outplacement & Loopbaanadvies De flexibiliteit binnen organisaties wordt

Nadere informatie

Bereik de ideale kandidaat!

Bereik de ideale kandidaat! Bereik de ideale kandidaat! Even voorstellen... Richard Pérez van Hijum Consultant Recruitment Marketing Richard@vonq.com 06-5454374 9 jaar recruitment ervaring 5 jaar online marketing ervaring 2 jaar

Nadere informatie

Model van Sociale Innovatie

Model van Sociale Innovatie Model van Sociale Innovatie Ontwikkelgebieden van sociale innovatie Sociale Innovatie richt zich op vier basisvragen: 1. Hoe medewerkers te stimuleren eigenaarschap te nemen op hun eigen leer- en ontwikkeltraject

Nadere informatie

Werving & Selectie Wanneer u op zoek bent naar een vaste baan die past bij uw profiel.

Werving & Selectie Wanneer u op zoek bent naar een vaste baan die past bij uw profiel. Werving & Selectie Wanneer u op zoek bent naar een vaste baan die past bij uw profiel. Detachering Voor het opdoen van werkervaring in uw specialisme en om een beeld te vormen van de diverse werkvelden.

Nadere informatie

Candidate experience in de tijd van. 2 November 2017, Employer Branding Summit

Candidate experience in de tijd van. 2 November 2017, Employer Branding Summit Candidate experience in de tijd van & 2 November 2017, Employer Branding Summit Brenda Reenders Sr. Employer Branding Specialist Petra de Bruijn Sr. Corporate Recruiter Wij zijn Eneco Groep Missie: duurzame

Nadere informatie

Eén loket voor al uw arbeidsmarkt communicatie

Eén loket voor al uw arbeidsmarkt communicatie Eén loket voor al uw arbeidsmarkt communicatie Ambitie De juiste media inschakelen om een kandidaat voor uw vacature te vinden is een lastige en tijdrovende klus. Ambitie kan u hierin volledig ontzorgen.

Nadere informatie

Advies onderzoeksfase Lef L up! Samenvatting

Advies onderzoeksfase Lef L up! Samenvatting Advies onderzoeksfase Lef L up! Samenvatting Achtergrond Aansluitend op de strategische doelstelling van Noorderlink 'Mobiliteit tussen Noorderlink organisaties bevorderen' gaan we de kracht van het netwerk

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld 10.03.2014

Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Inzetbaarheidsscan 2 Ben jij duurzaam inzetbaar? Blijf van waarde in de wereld van werk Iedereen wil graag gezond, productief en met plezier

Nadere informatie

Het Mens Effect. hetmenseffect.nl

Het Mens Effect. hetmenseffect.nl Het Mens Effect hetmenseffect.nl Uw organisatiedoelen & het effect van talent In deze dynamische tijd vormt de mens weer de kern van succesvolle organisaties. Welke uitdaging ook, ICT-systemen, processen

Nadere informatie

private label recruitment

private label recruitment private label recruitment Uw eigen recruitment afdeling voor 1 vacature of uw volledige wervingsproces. Investeer uw wervingsbudget in uw eigen organisatie! Innovatie maakt succesvolle organisaties nóg

Nadere informatie

StepStone in cijfers Maart 2015

StepStone in cijfers Maart 2015 StepStone in cijfers Maart 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.294.915 Aantal bezoeken 469.907 Unieke bezoekers 324.103 Aantal vacatures 1.040

Nadere informatie

Employer Branding & recruitment. Hoe maak je je als werkgever aantrekkelijk voor werknemers?

Employer Branding & recruitment. Hoe maak je je als werkgever aantrekkelijk voor werknemers? Employer Branding & recruitment Hoe maak je je als werkgever aantrekkelijk voor werknemers? Waarom Employer Branding / Recruitment? Uitdagingen op de huidige arbeidsmarkt * Vergrijzing (in- en extern)

Nadere informatie

Privacystatement Succession Recruitment

Privacystatement Succession Recruitment Privacystatement Succession Recruitment Dank voor jouw interesse in Succession Recruitment en onze dienstverlening. Ten behoeve van deze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. We blijven

Nadere informatie

P&O Masterclass. werving & selectie. Maak van je werving een specialisme

P&O Masterclass. werving & selectie. Maak van je werving een specialisme P&O Masterclass werving & selectie Masterclass in 2 delen Deel 1 Voorstellen FairSterk en doel masterclass Stellingen! Arbeidsmarktcommunicatie Workshop arbeidsmarktcommunicatie Evaluatie workshop Deel

Nadere informatie

Omschool meesters INTERVIEW. Make IT Work een initiatief van de Hogeschool van Amsterdam

Omschool meesters INTERVIEW. Make IT Work een initiatief van de Hogeschool van Amsterdam Make IT Work een initiatief van de Hogeschool van Amsterdam Ronald Kleijn Omschool meesters Baukje Vetter Waar het aanbod aan mediamensen steeds verder uitpuilt, is er schreeuwende behoefte aan IT ers.

Nadere informatie

VRAGEN Een praktische handleiding voor managers, ondernemers en HR-professionals

VRAGEN Een praktische handleiding voor managers, ondernemers en HR-professionals 199 Gusta Timmermans VRAGEN VOOR EEN SUCCESVOL SELECTIEGESPREK Een praktische handleiding voor managers, ondernemers en HR-professionals De wil om te winnen, het verlangen om te slagen, de drang om jezelf

Nadere informatie

Professionalize Your Recruitment Strategy

Professionalize Your Recruitment Strategy 2016 Professionalize Your Recruitment Strategy Try not to become a man of success, but rather to become a man of value. ALBERT EINSTEIN Onze kracht ligt in het professionaliseren en optimaliseren van uw

Nadere informatie

Vacature Project manager

Vacature Project manager C W Vacature Project manager Loop jij warm voor projectmanagement en innovatie? January 2017 Loop jij warm voor Projectmanagement en Innovatie? Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een jonge Fintech organisatie

Nadere informatie

Personeelsvoorziening van de toekomst

Personeelsvoorziening van de toekomst Personeelsvoorziening van de toekomst een transitienetwerk voor Noordoost-Brabant Food & Feed Noordoost-Brabant Wie doet over tien jaar het werk? Waar staat uw bedrijf over tien jaar? De crisis voorbij,

Nadere informatie

Wat is? Alles zelf doen is uit, ga samen aan de slag.

Wat is? Alles zelf doen is uit, ga samen aan de slag. Wat is? Alles zelf doen is uit, ga samen aan de slag. CrossOver brengt young en experienced professionals van verschillende organisaties bij elkaar om van elkaar te leren en samen te innoveren. Doe ook

Nadere informatie

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals Rendement van talent Porties VAN GOED NAAR Ludens Talentontwikkeling is een jong trainingsbureau met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in

Nadere informatie

Transvorm actueel. Informatie en inspiratiebijeenkomst. 8 november 2018

Transvorm actueel. Informatie en inspiratiebijeenkomst. 8 november 2018 Transvorm actueel Informatie en inspiratiebijeenkomst 8 november 2018 Hallo! Wij zijn eelloo Wie is eelloo? Eigentijds en eigenzinnig 50 medewerkers in Fort in Houten Met z n allen de baas Manifest Van

Nadere informatie

Werken bij Reed Business

Werken bij Reed Business Kies een vakgebied of klik op een locatie en kijk welke vacatures er bij Reed Business voor je zijn, of bekijk direct alle vacatures. Trefwoord akgebied estiging Alle vakgebieden Alle een vestiging Beschikbare

Nadere informatie

BUSINESS WRITER BIJ TOP OF MINDS DIGITAL EXECUTIVES #VACATURE

BUSINESS WRITER BIJ TOP OF MINDS DIGITAL EXECUTIVES #VACATURE #VACATURE BIJ DIGITAL EXECUTIVES BUSINESS WRITER Bedrijven concurreren meer dan ooit om schaars talent. Employer marketing is de doorslaggevende factor in die race. Het bedrijf dat haar employer story

Nadere informatie

StepStone in cijfers Juni 2015

StepStone in cijfers Juni 2015 StepStone in cijfers Juni 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.120.283 Aantal bezoeken 425.093 Unieke bezoekers 304.291 Aantal vacatures 1172

Nadere informatie