2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 3 april wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 3 april wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd."

Transcriptie

1 Verslag provinciale raad 22 mei 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder Herman HILLEN Adjunct-Directeur Sport Herman VAN BOUWEL Lid Provinciale raad Nicole SUYKERBUYK Lid Provinciale raad Alain GARNIER Adviseur Karin SALAERTS Verantwoordelijke dames Verontschuldigd: Jean BOUMANS Marc BORREMANS Adj. Directeur Administratief Lid Provinciale raad 1. Welkomstwoord van de voorzitter: Herman Hillen neemt de taak van voorzitter van de vergadering vandaag op zich. Hij opent de vergadering en verontschuldigt die wegens vakantie niet aanwezig is. Eveneens Marc Borremans is verontschuldigd wegens gezondheidsredenen. 2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 3 april wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. 3. Briefwisseling: 1/ 4: van PC Mol Ingeschreven speler voor indoor was niet gerechtigd om deel te nemen. 1/ 4: van PC Aartselaar: Stef Baert nam niet deel aan indoor wegens transfert. 5/4: van Karin Salaerts: Uitslag damescircuit PC Aartselaar. 6/4: van Marc Mampaey: Doktersattest Cyrin De Brabander i.f.v. afwezigheid indoor.

2 7/4: van Alain Garnier: Adres aankoop aandenken dag van de besturen. 7/4: van Nicole Suykerbuyk: Draaiboek Dag van de besturen. 7/4: van PC Aartselaar: Foutje op website in verband met inschrijvingen kampioenschappen. Niet ontvangen van medailles op indoor. (Herman heeft nog een aantal medailles thuis liggen. Hij volgt dit verder op.) 15/4: aan clubs die provinciaal kampioenschap organiseren: Info teneinde een goede organisatie te kunnen waarborgen. 17/4: aan Antwerpse clubs: Verslag vergadering PR + inschrijving kampioenschappen + dag van de dames + inschrijving wintercompetitie. 18/4: van PC Lier: Opmerking op verslag: lier D zou niet aanwezig geweest zijn op de indoor. Dit klopt niet, ze waren wel aanwezig. Verontschuldigingen zijn reeds overgemaakt. 19/4: van PC Mol: Hebben interesse in de organisatie van de dag van de dames. 19/4: van PC Rozemaai: Beschikbare data voor wintercompetitie. 22/4: van Nicole Suykerbuyk: Overzicht aanwezigheden op jeugdtraining. 25/4: van Gibbe Wouters: Vraagt naar officieel internationaal reglement. Deze zijn, sinds kort, te bestellen op het secretariaat te Gent.

3 26/4: van Ronny Cools: Bestuurssamenstelling van PC Kontich. 26/4: van secretariaat PFV: Lijst transferts. 2/5: van Alain Garnier: Affiche Belgisch kampioenschap Jeugd (reeds online geplaats). 2/5: van secretariaat PFV: Evelyn Tiebos van het laatste nieuws wenst een reportage te maken over het VKD op PC Wijnegem. 2/5: van Karin Salaerts: Uitslag damescircuit van PK De Evers. 4/5: van PC Ponderosa: Hebben zich geplaatst voor VIB maar kunnen niet deelnemen. 4/5: van Frans Willemsen: Facturen 50+ circuit Doorgestuurd naar clubs. 8/5: van APB Sportraad: Uitnodiging tot algemene vergadering van 2 juni om 19u30. Peter zal de federatie laten verontschuldigen. 8/5: van : Bestuurswijziging te PC Niel. Werner Coppens zal vervangen worden door Jean-Pierre Van Assche als sportleider. 11/5: aan leden PR: Brief curator in verband met faling uitbater HVDS. 14/5: aan leden PR: Overzicht deelnemers kampioenschappen.

4 15/5: van Tim Pennoit: Op de uitslagen staan te weinig ploegen aangeduid om naar het VKD te gaan. Alle ploegen werden reeds verwittigd. 18/5: van Tim Pennoit: Quotum voor VKGD veteranen werd aangepast. Herman zal dit verder opvolgen. Hij heeft nog 1 doublet nodig. 4. Financiën: We overlopen de financiële situatie van de feestviering. Langs de kant van de inkomsten komen we op een bedrag van De uitgaven liepen op tot Dit resulteert in een tekort van De facturen van het 50+ circuit 2016 werden later opgesteld dan verwacht. Dit door een overdacht tussen Kurt en Frans die langer duurde dan voorzien. Tot op heden moeten nog 2 clubs storten. Beide clubs zullen een reminder krijgen. Er zou nog een waarborg van de garage ( 150) moeten vrijkomen. Frans is naar Gent geweest. Hij heeft daar feedback gekregen van Catherine. Er waren 2 opmerkingen. Ten eerste zou er een kasboek moeten opgesteld worden en daarnaast moet het banknummer aan de facturen toegevoegd worden. 5. Sport: a) Provinciale wintercompetitie : Peter had een mailtje gestuurd naar de clubs om vóór deze vergadering in te schrijven. Dit met het oog om vandaag de reeksen in te delen. Sommige clubs hebben Herman gebeld met de vraag of het mogelijk was om de inschrijving uit te stellen. Herman zal dit opvolgen en rond 10 juni een mailtje sturen naar de clubs die nog niet hebben ingeschreven. Tegen 3 juli weten we de reeksen in te delen.

5 Het reglement van de wintercompetitie zal ter goedkeuring worden voorgedragen op de Raad van bestuur van 10 juni. b) Evaluatie provinciale kampioenschappen: Peter deelt een overzicht uit over de inschrijvingen ten opzichte van de afgelopen jaren. De meeste kampioenschappen zitten status quo. Ten opzichte van andere provincies zitten we nog zeer goed wat betreft inschrijvingen op de kampioenschappen. Uiteraard kunnen we pas volgend jaar de impact inschatten van het spelen op 5 ronden. Het tegengaan van bedrog moet opgenomen worden door de dienstdoend scheidsrechter, een actieve houding hierin is noodzakelijk. De goede spelers zijn niet echt te vinden voor het systeem van 5 ronden. De iets mindere spelers kiezen ervoor om in dit systeem te spelen. Het quotum halen is veel makkelijker. Bij de PIB is er geklaagd over het al dan niet spelen van de bye. In de eerste 4 wedstrijden moeten gespeeld worden terwijl de laatste bye 13-7 is. Dit kan misschien aangepast worden in het reglement. De meeste kampioenschappen waren tussen 18 en 19 uur gedaan. Op de volgende RVB zal dit waarschijnlijk opnieuw ter sprake komen. De provinciale raad van Antwerpen kiest er unaniem voor om opnieuw te spelen in 5 ronden. In de lastenboeken van de federatie staat dat er geen alcohol mag geschonken worden voor het middagmaal. De provincie is er niet voor te vinden om sterkedrank te schenken voor het middagmaal. Het inperken van wachtperioden is een must om zwaar alcoholgebruik te verminderen.

6 c) 50+ circuit: De eerste manche van dit circuit is op 31 mei op de terreinen van PC Wijnegem. Nicole zal de tafel verzorgen op alle 50 + circuits, behalve in augustus. Hier vragen we of Jean kan vervangen. Vanaf dit jaar is er geen scheidsrechter meer aangesteld. Indien er een scheidsrechter aanwezig is, zal deze optreden. Nicole zal een dagklassement en een algemeen klassement opmaken. Het klassement zal opgesteld worden in de volgorde van het aantal overwinningen en het aantal + en punten. De gelden die over zijn, zullen bijgehouden worden voor de volgende editie. Aandenkens en trofeeën moeten nog besteld worden. 6. Jeugd: Laatste training was op PC Niel op 5 mei. Er waren 20 spelers aanwezig. Op het jeugdcircuit waren er 10 spelers van onze provincie aanwezig. Er zijn reeds 13 van de 23 spelers van Antwerpen ingeschreven voor het sportkamp. Begin december zal er een kalender opgesteld worden voor de jeugdtrainingen. Daarna kan de kalender van het damescircuit opgesteld worden. Dit om de kalender van de jeugd te beschermen. 7. Damescomité: Er is al 1 training doorgegaan op PC Niel er waren 16 dames aanwezig onder leiding van Frederic Keulemans. Er waren veel positieve reacties op deze bijeenkomst. Het damescircuit loopt ook bijzonder goed. Bepaalde ploegen die we lang niet meer gezien hebben, komen stilaan terug.

7 De dag van de dames is vastgelegd op 15 juli om 13u30. PC Mol en PC Technico waren kandidaat om dit te organiseren. We opteren ervoor om deze activiteit te laten doorgaan op PC Technico. Frans stelt samen met Alain een programma op. Karin stelt deze week een voorontwerp van affiche samen zodat deze volgende week kunnen doorgestuurd worden naar de clubs. De provincie biedt de deelnemende dames belegde broodjes aan. Inschrijven kan tot 12 juli. De heren mogen gerust meekomen en kunnen buiten een balletje gooien in de vorm van een meli-melo. Ze betalen een kleine bijdrage van Scheidsrechters: Naar de volgende scheidsrechtersvergadering moet er zeker meegenomen worden wat de taak van de scheidsrechter is. Op de nationale scheidsrechtersvergadering is besloten dat het IPR integraal zal worden overgenomen worden in het reglement van de wintercompetitie (but van 10 à 18 gram en 1 maal opgooien). 9. Evaluatie feestviering: Herman Van Bouwel stopt dan wel binnen de provinciale raad. Toch heeft hij beloofd dat hij ook volgend jaar de organisatie van de feestviering op zich zal nemen. Deze zal doorgaan op 21 april Zelfde plaats, zelfde DJ, zelfde traiteur. We moeten er wel voor zorgen dat er bij de aanvang van de avond 3 personen achter de toog staan. Het inschrijven dient volgend jaar wel te gebeuren per club. Dit om een goed overzicht te bewaren. De foto s zullen zo snel mogelijk online geplaatst worden. 10. Dag van de besturen 2017: Op 2 september op PC Wijnegem gaat de dag van de besturen door. Wanneer de mensen aankomen krijgen ze een koffiekoek met koffie of thee, s middags 3 gangen maaltijd, namiddag melee, s avonds receptie.

8 Daar er problemen waren met de invulling s morgens opteren we om 2 activiteiten aan te bieden nl. een bezoek aan het Red star line museum en een bezoek aan brouwerij de Koninck (beide bieden een groepstarief aan van 8). Voor deelname aan deze dag vragen we een bijdrage van Rondvraag: Frans:/ Herman Van Bouwel: Dit was de laatste vergadering die Herman Van Bouwel heeft bijgewoond. Hij zal volgend jaar enkel de vergadering ter voorbereiding van de feestviering bijwonen. De provinciale raad wil hem bedanken voor de tijd die hij in de provincie heeft geïnvesteerd. Karin:/ Nicole:/ Peter:/ Alain:/ Herman Hillen: Herman heeft een mail gehad van Belgium Got Talent met de vraag of er iemand binnen de federatie een bijzonder petanquetalent heeft. Hij zal deze mail doorsturen. Volgende bijeenkomst verplaatsen we naar 26 juni. De vergadering sluit om 22u30. Voorzitter van dienst Herman HILLEN Provinciaal secretaris Peter CRAUWELS

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 26 juni 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 26 juni 2017: Het verslag van 26 juni wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 26 juni 2017: Het verslag van 26 juni wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 28 augustus 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder Herman HILLEN Adjunct-Directeur

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 20 november 2017: Het verslag van 20 november wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 20 november 2017: Het verslag van 20 november wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 18 december 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

1. Welkomstwoord van de voorzitter: Jean Boumans neemt het voorzitterschap van deze vergadering op zich en heet iedereen van harte welkom.

1. Welkomstwoord van de voorzitter: Jean Boumans neemt het voorzitterschap van deze vergadering op zich en heet iedereen van harte welkom. Verslag provinciale raad 9 oktober 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 25 juni 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 25 juni 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 25 juni 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 24 augustus 2015 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 24 augustus 2015 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 24 augustus 2015 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Reinold BORRÉ Voorzitter P.F.V Karin De PAUW Sportief Directeur PFV Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief

Nadere informatie

1. Welkomstwoord van de voorzitter: Alain heet alle leden van harte welkom. Nicole is verontschuldigd voor deze vergadering wegens vakantie.

1. Welkomstwoord van de voorzitter: Alain heet alle leden van harte welkom. Nicole is verontschuldigd voor deze vergadering wegens vakantie. Verslag provinciale raad 27 februari 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Jeugdverantwoordelijke Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 27 februari 2017: Het verslag van 27 februari wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 27 februari 2017: Het verslag van 27 februari wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 3 april 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 28 mei 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 28 mei 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 28 mei 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 18 december 2017: Het verslag van 18 december wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 18 december 2017: Het verslag van 18 december wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 26 februari 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Petanque Federatie Vlaanderen vzw

Petanque Federatie Vlaanderen vzw Petanque Federatie Vlaanderen vzw Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem GSM: 0485/98.93.65 Email: crauwels_peter@hotmail.com Hoboken, 9 november 2014 Dhr. Reinold BORRÉ

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 27 augustus 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 27 augustus 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 27 augustus 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 25 maart 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem

Verslag provinciale raad 25 maart 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Verslag provinciale raad 25 maart 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. directeur administratief Peter CRAUWELS Provinciaal secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 6 mei 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem

Verslag provinciale raad 6 mei 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Verslag provinciale raad 6 mei 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Jean BOUMANS Adj. directeur administratief Nicole SUYKERBUYK Provinciaal secretaris Frans

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 18 februari 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem

Verslag provinciale raad 18 februari 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Verslag provinciale raad 18 februari 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 29 januari 2018 PC Wijnegem

Verslag sportleidersvergadering 29 januari 2018 PC Wijnegem Verslag sportleidersvergadering 29 januari 2018 PC Wijnegem Aanwezig: Herman HILLEN Adjunct-Directeur Sport Peter CRAUWELS Provinciaal secretaris Jean BOUMANS Adjunct-directeur administratief Marc BORREMANS

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 4 september 2017 Huis Van de Sport - Berchem

Verslag sportleidersvergadering 4 september 2017 Huis Van de Sport - Berchem Verslag sportleidersvergadering 4 september 2017 Huis Van de Sport - Berchem Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Verantwoordelijke Jeugdwerking Herman HILLEN Adjunct Directeur Sport Peter CRAUWELS

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 4 april 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 4 april 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 4 april 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Jeugdverantwoordelijke BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 17 december 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 17 december 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 17 december 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 29 februari 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 29 februari 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 29 februari 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Jeugdverantwoordelijke Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Herman

Nadere informatie

Petanque Federatie Vlaanderen vzw

Petanque Federatie Vlaanderen vzw Petanque Federatie Vlaanderen vzw Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem GSM: 0485/98.93.65 Email: crauwels_peter@hotmail.com Hoboken, 22 februari 2015 Dhr. Reinold BORRÉ

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 14 januari 2018 PC Niel

Verslag sportleidersvergadering 14 januari 2018 PC Niel Verslag sportleidersvergadering 14 januari 2018 PC Niel Aanwezig: Herman HILLEN Adjunct-Directeur Sport Jean BOUMANS Adjunct-directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal secretaris Frans WILLEMSEN

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 8 oktober 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 8 oktober 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 8 oktober 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 19 november 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 19 november 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 19 november 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder Herman HILLEN Adjunct-Directeur

Nadere informatie

Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 26 januari 2015

Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 26 januari 2015 Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 26 januari 2015 Verslag van de sportleidersvergadering van 26 januari 2015 Aanwezig: Reinold BORRÉ Peter CRAUWELS

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 25 januari 2016 Petanqueclub De Evers

Verslag sportleidersvergadering 25 januari 2016 Petanqueclub De Evers Verslag sportleidersvergadering 25 januari 2016 Petanqueclub De Evers Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Verantwoordelijke Jeugdwerking Herman HILLEN Adjunct Directeur Sport Peter CRAUWELS Provinciaal

Nadere informatie

Aan de Heer Reinold Borré Aan de Heer Alain Garnier Aan de heer Peter Crauwels Aan de Provinciale Raad Aan de bestuursleden van de clubs van de PA

Aan de Heer Reinold Borré Aan de Heer Alain Garnier Aan de heer Peter Crauwels Aan de Provinciale Raad Aan de bestuursleden van de clubs van de PA Aan de Heer Reinold Borré Aan de Heer Alain Garnier Aan de heer Peter Crauwels Aan de Provinciale Raad Aan de bestuursleden van de clubs van de PA Kapellen, 17 september 2019 PFV/PA/NS/2019 /4 Beste, AANWEZIG

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 17 september 2018 Huis Van de Sport - Berchem

Verslag sportleidersvergadering 17 september 2018 Huis Van de Sport - Berchem Verslag sportleidersvergadering 17 september 2018 Huis Van de Sport - Berchem 1. Verwelkoming voorzitter en vaststellen van de aanwezigen: Welkom iedereen op deze sportleidersvergadering, ik hoop dat we

Nadere informatie

Januari 16. Jaarvergadering

Januari 16. Jaarvergadering Januari 16 2017 Jaarvergadering Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 13 februari 2017 Dit jaarverslag 2017 wordt U aangeboden door het bestuurscomité

Nadere informatie

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 29 april 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Reynaert.

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 29 april 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Reynaert. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 26 april 2015 om 9u00 op de terreinen van KPC Mistral

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 26 april 2015 om 9u00 op de terreinen van KPC Mistral REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u.

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 15 april mei 2018 om 9.30 u op de terreinen van PC Gent.

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 15 april mei 2018 om 9.30 u op de terreinen van PC Gent. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP DOUBLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap doubletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

De P.I.B. veteranen Oost-Vlaanderen gaat door op woensdag 2 mei 2018 om 10.00u op de terreinen van KP Mistral.

De P.I.B. veteranen Oost-Vlaanderen gaat door op woensdag 2 mei 2018 om 10.00u op de terreinen van KP Mistral. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER VETERANEN Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker veteranen betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot

Nadere informatie

Het P.K.G.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 6 mei 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Apollo.

Het P.K.G.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 6 mei 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Apollo. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten bestaat enkel uit ploegen samengesteld uit één dame

Nadere informatie

Januari 23. Jaarvergadering. PFV Provincie Antwerpen Verslag Algeme vergadering 23 januari 2014

Januari 23. Jaarvergadering. PFV Provincie Antwerpen Verslag Algeme vergadering 23 januari 2014 Januari 23 2014 Jaarvergadering Secr. P.F.V. - P.A. Jean,Boumans Stijn Streuvelsstraat,79 2627 SCHELLE 03/877.28.71 Hoboken, 24 januari 2014 Dit jaarverslag 2014 wordt U aangeboden door het bestuurscomité

Nadere informatie

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 6 mei 2017 om 9.30 u op de terreinen van PC Haeseveld.

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 6 mei 2017 om 9.30 u op de terreinen van PC Haeseveld. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP DOUBLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap doubletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 24 april 2016 om 9u00 op de terreinen van KPC Schorpioen.

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 24 april 2016 om 9u00 op de terreinen van KPC Schorpioen. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u.

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten bestaat enkel uit ploegen samengesteld uit één dame

Nadere informatie

Januari 22. Jaarvergadering

Januari 22. Jaarvergadering Januari 22 2018 Jaarvergadering Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 23 januari 2017 Dit jaarverslag 2018 wordt U aangeboden door het bestuurscomité

Nadere informatie

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u.

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 2 mei 2015 om 9u00 op de

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 2 mei 2015 om 9u00 op de REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN VETERANEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten veteranen bestaat enkel uit ploegen samengesteld

Nadere informatie

21 Januari. Jaarvergadering

21 Januari. Jaarvergadering 21 Januari 2019 Jaarvergadering Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 21 januari 2019 Dit jaarverslag 2019 wordt U aangeboden door het bestuurscomité

Nadere informatie

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 4 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van PC Haeseveld.

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 4 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van PC Haeseveld. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP DOUBLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap doubletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Het P.K.G.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 12 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van PC Gent.

Het P.K.G.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 12 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van PC Gent. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten bestaat enkel uit ploegen samengesteld uit één dame

Nadere informatie

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 7 mei 2017 om 9.30u op de terreinen van PC Gent.

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 7 mei 2017 om 9.30u op de terreinen van PC Gent. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP TRIPLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap tripletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 30 april 2016 om 9u00 op

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 30 april 2016 om 9u00 op REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN VETERANEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten veteranen bestaat enkel uit ploegen samengesteld

Nadere informatie

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 7 mei 2016 om 9u00 op de terreinen van PC Zelzate.

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 7 mei 2016 om 9u00 op de terreinen van PC Zelzate. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP DOUBLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap doubletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen 2017-2018 Planning wedstrijden reserven en jeugd PROVINCIALE en GEWESTELIJKE RESERVEN art. 1567 PROVINCIALE en GEWESTELIJKE U21 - art. 1573-1575 PROVINCIALE

Nadere informatie

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 5 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van KPC Schorpioen.

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 5 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van KPC Schorpioen. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP TRIPLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap tripletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Grote prijs Knokke-Heist. DOUBLETTEN TORNOOI Alle categorieën 4 rondes MAX 50 ploegen

Grote prijs Knokke-Heist. DOUBLETTEN TORNOOI Alle categorieën 4 rondes MAX 50 ploegen PC DE VUURTOREN VZW Heistlaan 124 8301 Knokke-Heist Grote prijs Knokke-Heist Zaterdag 10 augustus 2019 DOUBLETTEN TORNOOI Alle categorieën 4 rondes MAX 50 ploegen HEREN - HEREN/GEMENGD EN DOUBLETTEN DAMES

Nadere informatie

Voorjaarstornooi 50+

Voorjaarstornooi 50+ PC DE VUURTOREN VZW Heistlaan 124 8301 Knokke-Heist Voorjaarstornooi 50+ Donderdag 13 juni 2019 DOUBLETTENTORNOOI 4 rondes HEREN - HEREN/GEMENGD EN DOUBLETTEN DAMES Start om 13:00 uur stipt, aanmelden

Nadere informatie

VLAAMSE INTERCLUB BEKER SENIOREN

VLAAMSE INTERCLUB BEKER SENIOREN Artikel 1. PRINCIPE VLAAMSE INTERCLUB BEKER SENIOREN REGLEMENT 1.1 Principe De Vlaamse Interclubbeker Senioren betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide seniorencategorieën

Nadere informatie

Comité vergadering van

Comité vergadering van Comité vergadering van 16-02-2018. Aanwezig: Dhrn Van Ryssel M., Demeester J.P., Inghelbrecht D. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhrn Colle H., Verstichel S. (webmaster) en De Lange T. (convocateur) Verslag

Nadere informatie

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN. Planning kampioenschappen

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN. Planning kampioenschappen PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen 2018-2019 Planning wedstrijden reserven en jeugd PROVINCIALE en GEWESTELIJKE RESERVEN art. V1568 RECREATIEF VOETBAL RESERVEN art. V1570 RECREATIEF

Nadere informatie

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 9 mei 2015 om 9u00 op de terreinen van PC Apollo.

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 9 mei 2015 om 9u00 op de terreinen van PC Apollo. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP TRIPLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap tripletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Comité vergadering van

Comité vergadering van Comité vergadering van 16-04-2018. Aanwezig: Dhrn Van Ryssel M., Demeester J.P., Colle H. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhrn Inghelbrecht D., Verstichel S. (webmaster) en De Lange T. (convocateur) Verslag

Nadere informatie

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen ONTWERP MODALITEITEN 2012-2013 DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen INHOUD DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen A. Provinciale jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8 B. Bijzondere jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8

Nadere informatie

Raad van Bestuur Vergadering

Raad van Bestuur Vergadering Raad van Bestuur Vergadering Datum: 15 maart 2017 Tijd: 20.30 u. Voorzitter: Thomas Thys Secretaris: Janick Dams Plaats Zandhoven Aantal pagina's: Aanwezig: (x = aanwezig, xv( ) = aanwezig bij volmacht

Nadere informatie

Comité vergadering van

Comité vergadering van Comité vergadering van 08-12-2017. Aanwezig: Dhrn Van Ryssel M., Colle H., Demeester J.P., Inghelbrecht D. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhr Verstichel S. (webmaster) en De Lange T. (convocateur) Verslag

Nadere informatie

PROVINCIALE BOETELIJST SEIZOEN geldig vanaf 01/07/2018 A. ADMINISTRATIEVE BOETEN. Boeten m.b.t. organisaties

PROVINCIALE BOETELIJST SEIZOEN geldig vanaf 01/07/2018 A. ADMINISTRATIEVE BOETEN. Boeten m.b.t. organisaties PROVINCIALE BOETELIJST SEIZOEN 2018 2019 geldig vanaf 01/07/2018 Artikel Omschrijving Euro Sport regl. A. ADMINISTRATIEVE BOETEN A.1. Boeten m.b.t. organisaties A.3.42 A.1.1. Zonder toestemming een sportorganisatie

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure 2017 2018 Erkende recreatieve sportfederatie 1 Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en Sport Vlaanderen erkende recreatieve

Nadere informatie

Raad van Bestuur Verslag van 03/09/2018

Raad van Bestuur Verslag van 03/09/2018 Raad van Bestuur Verslag van 03/09/2018 Aanwezig: HH. Verlinden, Lopez, Flament, Fels, Vervaeke en Delchef 0. Goedkeuring van het ontwerp van dagorde De leden van de Raad van Bestuur keuren het ontwerp

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure Erkende recreatieve sportfederatie Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en BLOSO erkende en gesubsidieerde recreatieve

Nadere informatie

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 1 De Vlaamse Zaalvoetbalbond is de enige federatie die enkel zaalvoetbal aanbiedt en erkend wordt door de Vlaamse Gemeenschap. Tevens zijn wij erkend door BLOSO.

Nadere informatie

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN BEKER VAN OOST-VLAANDEREN REGLEMENT SEIZOEN 2010-2011 HOFMAN SPORT CUP VROUWEN PRINCIPES Alle clubs die in de provinciale reeksen met één of meer damesploegen aantreden, zijn verplicht om met minstens

Nadere informatie

Toelichting bij het Criterium Vlaams-Brabant (CVB)

Toelichting bij het Criterium Vlaams-Brabant (CVB) Toelichting bij het Criterium Vlaams-Brabant (CVB) Uitgangspunten Het Criterium Vlaams-Brabant (CVB)is de opvolger van het B-Circuit. De hoofdredenen voor deze wijziging zijn: Het Provinciaal Bestuur stelt

Nadere informatie

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT 1. De provinciale kampioenschappen worden georganiseerd door het provinciale bestuur en gaan door tussen het 2 de weekend van oktober en het weekend voor het BK -

Nadere informatie

Comité vergadering van

Comité vergadering van Comité vergadering van 20-01-2017. Aanwezig: Dhrn Van Ryssel M., Colle H., Demeester J.P., Inghelbrecht D. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhr Verstichel S. (webmaster) en De Lange T. (convocateur) Verslag

Nadere informatie

Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen

Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen vzw 15/08/09 Betreft: Internationale Driekamp Zeeland - W. Vlaanderen - O-Vlaanderen. Beste bestuursleden, Hierbij bezorgen we u alle nodige gegevens voor de internationale driekamp. We hopen jullie massaal

Nadere informatie

Belgisch Kampioenschap Jeugd 2017

Belgisch Kampioenschap Jeugd 2017 Belgisch Kampioenschap Jeugd 2017 REGLEMENT Artikel 1. PRINCIPE Het Belgisch Kampioenschap Jeugd richt zich zowel tot meisjes (doubletten) ploegen als jongens (tripletten) ploegen in de categorieën Cadetten,

Nadere informatie

PC WEST- VLAANDEREN Lijst boeten, waarborgen en inschrijvingsrechten SEIZOEN geldig vanaf 01/09/2009.

PC WEST- VLAANDEREN Lijst boeten, waarborgen en inschrijvingsrechten SEIZOEN geldig vanaf 01/09/2009. PC WEST- VLAANDEREN Lijst boeten, waarborgen en inschrijvingsrechten SEIZOEN 2009 2010 geldig vanaf 01/09/2009. A. ADMINISTRATIEVE BOETEN A.1. A.3.42 A.1.1. A.3.42 A.1.2. A.2. Boeten m.b.t. organisaties

Nadere informatie

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen MODALITEITEN KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2016-2017 DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen DEEL 4 Competitie

Nadere informatie

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen MODALITEITEN KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2018-2019 DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen DEEL 4 Competitie

Nadere informatie

Reglementering jeugdkampioenschappen seizoen Elite jeugdkampioenschappen

Reglementering jeugdkampioenschappen seizoen Elite jeugdkampioenschappen Reglementering jeugdkampioenschappen seizoen 2019-2020 Artikel V1548 Elite jeugdkampioenschappen 1. Deelnemers 11. De ELITE jeugdkampioenschappen worden gespeeld door de clubs die uitkomen in de afdelingen

Nadere informatie

Interprovinciaal beraad è VOORLOPIG VERSLAG. Aanwezig: Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen VLAAMSE ZWEMFEDERATIE.

Interprovinciaal beraad è VOORLOPIG VERSLAG. Aanwezig: Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen VLAAMSE ZWEMFEDERATIE. Interprovinciaal beraad è VOORLOPIG VERSLAG Datum: zaterdag 26/11/2026 Locatie: Hotel restaurant Otus, Oosterzelesteenweg 4. Aanwezig: VLAAMSE ZWEMFEDERATIE. Fernand Van Huyneghem VZF (Verontschuldigd)

Nadere informatie

Comitévergadering van

Comitévergadering van Comitévergadering van 20-11-2013. Aanwezig: Dhrn Robbe G., Demeester J.P., Van Ryssel M., Colle H., De Lange T. (convocateur) en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhr Inghelbrecht D. Verslag comité vergadering

Nadere informatie

Artikel 452 Basisvoorwaarden om een jeugdlicentie VFV voor interprovinciaal of provinciaal voetbal te bekomen

Artikel 452 Basisvoorwaarden om een jeugdlicentie VFV voor interprovinciaal of provinciaal voetbal te bekomen Artikel 451 Het verzoek tot toekenning van een jeugdlicentie VFV interprovinciaal of provinciaal voetbal 1. De aanvraag tot deelname aan de interprovinciale of provinciale jeugdcompetitie, moet ingediend

Nadere informatie

Tornooi Duivels U6 (geboortejaar 2007-2008)

Tornooi Duivels U6 (geboortejaar 2007-2008) Tornooi Duivels U6 (geboortejaar 2007-2008) Algemeen Tornooireglement 1. Het Garage Sander RCFC Duiveltjestornooi, een paastornooi voor Duiveltjesploegen, zal volledig afgewerkt worden op volgende tijdstippen

Nadere informatie

INSCHRIJVING NIEUWE CLUBS 2 0 1 3 2 0 1 3

INSCHRIJVING NIEUWE CLUBS 2 0 1 3 2 0 1 3 INSCHRIJVING NIEUWE CLUBS 2 0 1 3 2 0 1 3 1 ** Vlaams Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest 07042013 PC (Provinciaal Comité) kantoor & secretaris Wilselsesteenweg 307, 3010 KESSEL LO TEL * FAX

Nadere informatie

R E G L E M E N T Z O M E R T O R N O O I E N

R E G L E M E N T Z O M E R T O R N O O I E N R E G L E M E N T Z O M E R T O R N O O I E N ARTIKEL 1: ALGEMEENHEDEN 1. Dit reglement geldt enkel voor de zomertornooien, daar de wintertornooien afhangen van het provinciale Sportcomité. 2. De tornooien

Nadere informatie

Voorbereidingstornooien Seizoen (6 e editie): - Amateur/Interprovinciaal - Provinciaal - Regionaal

Voorbereidingstornooien Seizoen (6 e editie): - Amateur/Interprovinciaal - Provinciaal - Regionaal Voorbereidingstornooien Seizoen 2016-2017 (6 e editie): - Amateur/Interprovinciaal - Provinciaal - Regionaal Wat?: organisatie van een tornooi waaraan 6 clubs van hetzelfde niveau deelnemen met volgende

Nadere informatie

Zaterdag 16 augustus 2014 Terreinen Sportpark KSV Rumbeke

Zaterdag 16 augustus 2014 Terreinen Sportpark KSV Rumbeke 30 ste TORNOOI KSV RUMBEKE In Memoriam Geert Verhaeghe & Achiel Deceuninck miniemen (U12 & U13) Zaterdag 16 augustus 2014 Terreinen Sportpark KSV Rumbeke KSV RUMBEKE JEUGD Stamnummer: 5181 www.svrumbeke.be

Nadere informatie

INFO VOOR INTERCLUBVERANTWOORDELIJKE. Tennis Vlaanderen 2017

INFO VOOR INTERCLUBVERANTWOORDELIJKE. Tennis Vlaanderen 2017 INFO VOOR INTERCLUBVERANTWOORDELIJKE Tennis Vlaanderen 2017 TAKEN INTERCLUBAFGEVAARDIGDE = De administratief verantwoordelijke van de club. Hij ontvangt van de federatie (Hoofdzetel en Gewestelijk secretariaat)

Nadere informatie

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN VELDLOPEN

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN VELDLOPEN PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN VELDLOPEN 1.0.0. ALGEMENE OPTIES 1.1.1 Het Provinciaal Comité Antwerpen ( PCA ) organiseert jaarlijks de provinciale veldloopkampioenschappen, voor elke leeftijdscategorie,

Nadere informatie

VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW

VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW Afdeling Provinciaal Comité Antwerpen REGLEMENT JEUGDTROFEE PROVINCIE ANTWERPEN 2016 1. Doel. De provinciale jeugdcompetitie stimuleren door het uitreiken van de provinciale Jeugdtrofee.

Nadere informatie

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP HEREN

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP HEREN BEKER VAN OOST-VLAANDEREN REGLEMENT SEIZOEN 2010-2011 HOFMAN SPORT CUP HEREN PRINCIPES Verplichte deelname van alle clubs uit lagere afdeling: 1, 2, 3 en 4 Provinciale. Kampioenschapformule: Elke ploeg

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Vereniging voor Vlaams-Brabantse Badmintonton Clubs Ondernemingsnummer: 424.375.097 Rekeningnummer Fortis : 001-0952174-01 Website: http://www.vvbbc.be Uitgave

Nadere informatie

Dit reglement gaat in op 1 januari 2017, vervangt het reglement van 2015 en blijft van kracht tot een nieuw reglement wordt uitgebracht.

Dit reglement gaat in op 1 januari 2017, vervangt het reglement van 2015 en blijft van kracht tot een nieuw reglement wordt uitgebracht. Algemeen Reglement Vlaams-Brabant Dit reglement gaat in op 1 januari 2017, vervangt het reglement van 2015 en blijft van kracht tot een nieuw reglement wordt uitgebracht. Inhoudstafel 1. ALGEMEEN... 2

Nadere informatie

Vlaamse SnookerFederatie vzw Gewest Oost-Vlaanderen VERSLAG

Vlaamse SnookerFederatie vzw Gewest Oost-Vlaanderen VERSLAG Vlaamse Federatie vzw Gewest Oost-Vlaanderen VERSLAG Gewestelijke Algemene Vergadering 19 augustus 2016 Datum vergadering Voorzitter 19/08/2016 Lefèvre Georges Aanvangsuur Verslaggever 20 u 00 Eemans Stephanie

Nadere informatie

Voorbereidingstornooi SUPER LEAGUE. Seizoen (6 e editie)

Voorbereidingstornooi SUPER LEAGUE. Seizoen (6 e editie) Voorbereidingstornooi SUPER LEAGUE Seizoen 2017-2018 (6 e editie) Wat? : organisatie van het Super League tornooi waaraan 8 clubs van hetzelfde niveau deelnemen met volgende lichtingen: U10 / U11 / U12

Nadere informatie

PC WEST- VLAANDEREN Lijst boeten, waarborgen en inschrijvingsrechten SEIZOEN geldig vanaf 01/09/2008.

PC WEST- VLAANDEREN Lijst boeten, waarborgen en inschrijvingsrechten SEIZOEN geldig vanaf 01/09/2008. PC WEST- VLAANDEREN Lijst boeten, waarborgen en inschrijvingsrechten SEIZOEN 2008 2009 geldig vanaf 01/09/2008. Artikel Omschrijving A. ADMINISTRATIEVE BOETEN A.1. Boeten m.b.t. organisaties (hoofdstuk

Nadere informatie

Voor de gedetailleerde kalender kunt U te terecht op onze website www.fbtc-bfk.be.

Voor de gedetailleerde kalender kunt U te terecht op onze website www.fbtc-bfk.be. Fédération Belge de Tir aux Clays a.s.b.l. Association Sportive Affiliée au C.O.I.B., I.S.S.F., F.I.T.A.S.C et à l E.S.C. Belgische Federatie Kleischieten v.z.w. Sportieve Vereniging. Aangesloten bij B.O.I.C.,

Nadere informatie

BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN

BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN SEIZOEN 2013-2014 REGLEMENT Artikel 1 Het Provinciaal Comité richt ieder seizoen een Provinciale competitie in: Beker van Antwerpen genoemd. Deze competitie heeft tot doel de

Nadere informatie

KALENDER TORNOOIEN 2015 DAG DATUM UUR LOCATIE TORNOOI FORMULE Maart zaterdag 21/mrt/15 14u00 PC De Vrienden triplettentronooi April maandag 6/apr/15

KALENDER TORNOOIEN 2015 DAG DATUM UUR LOCATIE TORNOOI FORMULE Maart zaterdag 21/mrt/15 14u00 PC De Vrienden triplettentronooi April maandag 6/apr/15 KALENDER TORNOOIEN 2015 DAG DATUM UUR LOCATIE TORNOOI FORMULE Maart zaterdag 21/mrt/15 14u00 PC De Vrienden triplettentronooi April maandag 6/apr/15 9u00 PC Dilbeek VK Jeugd zondag 12/apr/15 13u00 PC L'Amigos

Nadere informatie

1. Wie kan/moet deelnemen aan de selectiewedstrijden?

1. Wie kan/moet deelnemen aan de selectiewedstrijden? 01/12/2017 Richtlijnen selectieschutters 2018 Belangrijk: deze richtlijnen zijn voorlopig en kunnen steeds bijgewerkt en veranderd worden. 1. Wie kan/moet deelnemen aan de selectiewedstrijden? Iedereen

Nadere informatie

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN BEKERREGLEMENT

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN BEKERREGLEMENT BEKER VAN OOST-VLAANDEREN BEKERREGLEMENT art. 1 Het Provinciaal Comité Oost-Vlaanderen richt een bekercompetitie in voor seniors heren, seniors dames en jeugd jongens en meisjes onder de benaming: Beker

Nadere informatie