Verslag provinciale raad 29 februari 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag provinciale raad 29 februari 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen"

Transcriptie

1 Verslag provinciale raad 29 februari 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Jeugdverantwoordelijke Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Herman HILLEN Adjunct Directeur Sport Marc BORREMANS Lid Provinciale raad Verontschuldigd: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Kurt LUNDERS Provinciaal schatbewaarder Herman VAN BOUWEL Lid Provinciale raad Ontslagnemend: Karin De PAUW Sportief Directeur PFV 1. Welkomstwoord van de voorzitter: Alain heet de aanwezigen van harte welkom. Hij verontschuldigd Jean, Kurt en Herman Van Bouwel voor deze vergadering. Via de raad van bestuur hebben we vernomen dat Karin De Pauw haar ontslag heeft ingediend. Dit zowel op federaal als provinciaal niveau. Wij bedanken haar voor het vele werk dat ze in al de jaren heeft geleverd en wensen haar veel succes als speelster. Karin heeft al haar kledij (scheidsrechters, dames, ) en materiaal (printer en badge) ingediend. Herman Hillen heeft de badge van Karin ontvangen. 2. Goedkeuring verslag 14 december 2015: Het verslag van 14 december 2015 wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. 3. Briefwisseling: 16/12: van Kristov Van Croonenborch: Mogelijkheid tot oprichten club te Essen. Doorgestuurd naar Secretariaat PFV en Alain Garnier. Er werd verwezen naar het document in verband met het opstarten van een petanqueclub en de aansluiting bij de PFV.

2 26/12: van Alain Garnier: Voorstel naar andere provincies in verband met interprovinciale wisselbeker. Te bekijken tegen RVB van 19 maart. 27/12: aan Kurt Lunders: Brief Baert in verband met faillissement. Dit probleem werd reeds opgelost. 3/1: van Karin De Pauw: Document in te vullen voor de provinciale kampioenschappen -> reeds teruggezonden met de juiste data en locaties. 5/1: aan Herman Hillen en Alain Garnier: Verkeerd opgestelde speler PC Lier. 8/1: van secretariaat PFV: Verslag raad van bestuur van 19/12/2015 -> doorgestuurd naar leden PR 10/1: van Alain Garnier: Vraag naar samenwerking met KAVVV in verband met Beachpetanque. 14/1: van Herman Hillen: Vraag van Psylos voor medewerking op 23 juni in de Nekker te Mechelen. Vanuit Antwerpen is er niemand beschikbaar. Alain vraagt op de RVB of VHHB kan inspringen. 01/02: van secretariaat PFV: Verslag dagelijks bestuur van 6/1 -> doorgestuurd naar PR 8/2: van secretariaat PFV: Aanvraag zomertornooien voor magazine. Herman Hillen bracht dit reeds in orde.

3 11/2: Luc Geeraerts: Vraagt naar aanvangsuur kampioenschappen -> alle kampioenschappen starten om 9u behalve PIB veteranen die om 10u start 16/2: van Herman Hillen: Waar is reglement van de indoor terug te vinden? Vraag in verband met speler die in verschillende afdelingen heeft gespeeld. Reeds besproken met de betreffende club. 17/2: van Joris De Bruyne: Aankaarten van enkele problemen bij PC Molenbos -> we houden ons aan het gelijkheidsprincipe en deze van onpartijdigheid. 22/2: van secretariaat PFV: Verslag dagelijks bestuur van 12/2. Doorgestuurd aan leden op 26/2. 22/2: van Tim Pennoit: Uitslag Beker Borré. 23/2: van PC Hemelhof: Vraagt naar gegevens voor axoclub. Doorgestuurd naar secretariaat PFV. 4. Financiën: Dit item behandelen we volgende keer.

4 5. Sport: 5.1. Evaluatie wintercompetitie (m.b.t. kalender): De wintercompetitie is bijna afgelopen. Er zijn geen inhaalwedstrijden meer te spelen. P.K. De Evers had commentaar op de voorgestelde kalender. Hierop hebben ze een aantal wijzigingen doorgevoerd. Steeds werd Herman Hillen hiervan op de hoogte gebracht. Dit zorgde toch voor heel wat wanorde in de kalender. Als we naar het reglement kijken zouden we een maximum kost van 62 euro kunnen aanrekenen per gewijzigde datum. Alain stelt voor om de sportverantwoordelijke van PK De Evers op de volgende provinciale raad (4 april) uit te nodigen om de kalenderwijzigingen toe te lichten. Peter zal een uitnodiging sturen naar Alfons Vanuytven en Guido Mostmans P.C. Lier: P.C. Lier heeft een speler verkeerdelijk opgesteld in de competitiematch tegen PC Boom. Volgens artikel 16.5 verliest PC Lier met forfaitcijfers 0-9 en 117 minpunten. De boete waarvan oorspronkelijk sprake was, valt niet terug te vinden in het reglement. Herman Hillen zal de uitslag aanpassen en beide ploegen op de hoogte brengen Indoor: Herman Hillen heeft de medailles voor de indoor aangekregen. Oorspronkelijk was het de bedoeling om dit, aan de inrichtende clubs, uit te delen op de algemene vergadering van de PFV. Omdat alle etiketten nog moesten geplakt worden, was dit niet tijdig klaar. Herman zal de medailles proberen ter plaatse te krijgen. Indien het niet lukt, stuurt hij ze per post op. Peter stuurt de wedstrijdkaartjes per post op. De medailles voor de wintercompetitie, fair-play en kampioenschappen worden gekozen. Herman Hillen zal zorgen voor de bestelling.

5 5.4. Kampioenschappen: Vanaf dit jaar zal er op elk kampioenschap, behalve de PIB senioren en veteranen, een B-reeks gespeeld worden. We laten het vrij aan de spelers om aan te geven of ze al dan niet wensen door te gaan naar het Vlaams kampioenschap. Kampioenschappen 2016 Kampioenschap Datum Plaats Wedstrijd- Leiding Peter P.I.B. senioren Herman 23 april Niel (za) P.K.G.D. Veteranen en Senioren P.I.B. veteranen P.K.D. P.K.T. 30 april (za) 4 mei (woe) 7 mei (za) 8 mei (zo) Herentals Markdal Wijnegem Herentals Herman Jean Herman Jean Peter? Peter? Scheidsrechters Luc Van Regenmortel Alain Garnier Reserve: Patrick Smits? Bert Van Hove Marc Borremans Karin Salaerts Marc Borremans Reserve: Luc Van Regenmortel Marc Dieltje Gommaar De Groof Reserve: Marc Op De Beeck Marc Van Hove Herman Hillen Reserve: Marc Borremans circuit: De affiche mag verspreid worden naar de clubs. Volgende vergadering bekijken we wie waar de tafel verzorgt.

6 5.6. Beach-petanque: Alain Garnier heeft samengezeten met Jos Wyn en Hubert Van Regenmortel van de KAVVV. In 2017 zal er wellicht een samenwerking tot stand kunnen gebracht worden. Een gemeenschappelijke datum zal hiervoor moeten gezocht worden. Verdere uitwerking moet nog gebeuren. 6. Jeugdbeleid: Alain vraagt of hij een 12-tal T-shirts mag aanschaffen. De kleine maten zijn echt aan vervanging toe. Voor de provinciale raad is dit geen enkel probleem. De provincie Antwerpen heeft de Beker Borré gewonnen met 15 punten. De miniemen en junioren behaalde een eerste plaats, de cadetten waren 2 e en de beloften boekte een 4 e plaats. We wensen volgende spelers en coachen een dikke proficiat: Miniemen: Yorben Carlier, Cian Termont, Keanu Nielandt en Roger Renders Cadetten: Gregory Thysbaert, Chelsea Van Hul, Sibren Carlier en Alain Garnier Junioren: Ina Renders, Akira Nielandt en Jarno Nieuwinckel Beloften: Tom Mannaerts, Thomas Thomas, Cedric Smulders en Bram De Vos. De jeugd zal bedankt worden met een klein aandenken. Er werden de afgelopen maanden 2 trainingen georganiseerd. Op PC Niel waren er 13 spelers met Marc en Alain als trainer. PC Ponderosa had 14 aanwezige spelers. Alain en Frans Buylinckx waren daar begeleider. 7. Damescomité: Karin Salaerts zal de 24 eerste spelers van het damescircuit aanschrijven voor deelname aan de ontmoeting met VBBH. Ze verwacht tegen 12 maart een antwoord. Er moet nagevraagd worden aan PC Niel wat ze als geste kunnen doen naar de speelsters toe. Alain dacht hier aan een tas koffie en een koffiekoek.

7 De resultaten van het damescircuit zouden sneller beschikbaar moeten zijn. Dit keer was er een probleem met het wedstrijdprogramma. Vanaf volgende editie zou dit euvel opgelost moeten zijn. Wanneer er nog één match te spelen is, kan er getrokken worden met een blinde kaart. Dit om het circuit sneller te laten verlopen. 8. Scheidsrechters: Marcel Brees heeft zich kandidaat gesteld om zijn examen als provinciaal scheidsrechter af te leggen. Marc Borremans heeft Peter Troonbeeckx een aantal vragen gesteld in verband met de evaluatiecommissie en de voorbereiding op het scheidsrechtersexamen maar heeft tot op heden nog geen reactie ontvangen. 9. Feestviering: Herman Van Bouwel vraagt om de info voor feestviering mee op uitslagen van de competitie te vermelden. Eveneens vraagt hij het aantal plaatsen die beschikbaar zijn via teller op website of uitslag competitie die mee te sturen. Clubs die foto s hebben van hun ploegen kunnen deze doorsturen naar. 10. Evaluatie Algemene vergadering en sportleidersvergadering: We willen PC Bernardus bedanken voor de vlotte samenwerking. Zowel de zaal als de receptie waren dik in orde. Vanuit de federatie kregen we felicitaties voor het vlot verloop van de vergadering. Ook de sportleidersvergadering verliep zonder problemen. Omdat we de volgende sportleidersvergadering samen met de ploegkapiteins willen doen. Opteren we toch om de vergadering van september in het Huis van de Sport te organiseren.

8 11. Werking provinciale bestuursleden: Dit komt terug op de agenda van de volgende provinciale raad. Elk raadslid moet nadenken waar zijn accenten liggen tijdens het volgende werkjaar. 12. Magazine: Zomertornooien werden reeds doorgegeven aan Tim Pennoit voor verschijning in het magazine. 13. Rondvraag: Marc Borremans: niets te melden. Herman Hillen vraagt of er al iets geregeld is voor de dag van de veteranen en de dag van de besturen. Misschien biedt een circusvoorstelling wel een oplossing. Moet de provinciale uitslag nog naar Karin De Pauw worden doorgestuurd. Voorlopig sturen we de resultaten nog naar haar door. : vraagt of het mogelijk is om de verslagen op een andere manier te bundelen? Dit is geen probleem. Alain Garnier: niets te melden. De vergadering sluit om 23u00. Volgende vergadering is op maandag 4 april. Provinciaal directeur Alain GARNIER Provinciaal secretaris Peter CRAUWELS

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 4 april 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 4 april 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 4 april 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Jeugdverantwoordelijke BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 26 juni 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

1. Welkomstwoord van de voorzitter: Alain heet alle leden van harte welkom. Nicole is verontschuldigd voor deze vergadering wegens vakantie.

1. Welkomstwoord van de voorzitter: Alain heet alle leden van harte welkom. Nicole is verontschuldigd voor deze vergadering wegens vakantie. Verslag provinciale raad 27 februari 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Jeugdverantwoordelijke Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 24 augustus 2015 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 24 augustus 2015 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 24 augustus 2015 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Reinold BORRÉ Voorzitter P.F.V Karin De PAUW Sportief Directeur PFV Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 20 november 2017: Het verslag van 20 november wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 20 november 2017: Het verslag van 20 november wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 18 december 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 18 december 2017: Het verslag van 18 december wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 18 december 2017: Het verslag van 18 december wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 26 februari 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 27 augustus 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 27 augustus 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 27 augustus 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Petanque Federatie Vlaanderen vzw

Petanque Federatie Vlaanderen vzw Petanque Federatie Vlaanderen vzw Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem GSM: 0485/98.93.65 Email: crauwels_peter@hotmail.com Hoboken, 9 november 2014 Dhr. Reinold BORRÉ

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 26 juni 2017: Het verslag van 26 juni wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 26 juni 2017: Het verslag van 26 juni wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 28 augustus 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder Herman HILLEN Adjunct-Directeur

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 28 mei 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 28 mei 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 28 mei 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

1. Welkomstwoord van de voorzitter: Jean Boumans neemt het voorzitterschap van deze vergadering op zich en heet iedereen van harte welkom.

1. Welkomstwoord van de voorzitter: Jean Boumans neemt het voorzitterschap van deze vergadering op zich en heet iedereen van harte welkom. Verslag provinciale raad 9 oktober 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 25 juni 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 25 juni 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 25 juni 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 4 september 2017 Huis Van de Sport - Berchem

Verslag sportleidersvergadering 4 september 2017 Huis Van de Sport - Berchem Verslag sportleidersvergadering 4 september 2017 Huis Van de Sport - Berchem Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Verantwoordelijke Jeugdwerking Herman HILLEN Adjunct Directeur Sport Peter CRAUWELS

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 18 februari 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem

Verslag provinciale raad 18 februari 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Verslag provinciale raad 18 februari 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 29 januari 2018 PC Wijnegem

Verslag sportleidersvergadering 29 januari 2018 PC Wijnegem Verslag sportleidersvergadering 29 januari 2018 PC Wijnegem Aanwezig: Herman HILLEN Adjunct-Directeur Sport Peter CRAUWELS Provinciaal secretaris Jean BOUMANS Adjunct-directeur administratief Marc BORREMANS

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 6 mei 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem

Verslag provinciale raad 6 mei 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Verslag provinciale raad 6 mei 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Jean BOUMANS Adj. directeur administratief Nicole SUYKERBUYK Provinciaal secretaris Frans

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 25 maart 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem

Verslag provinciale raad 25 maart 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Verslag provinciale raad 25 maart 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. directeur administratief Peter CRAUWELS Provinciaal secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 25 januari 2016 Petanqueclub De Evers

Verslag sportleidersvergadering 25 januari 2016 Petanqueclub De Evers Verslag sportleidersvergadering 25 januari 2016 Petanqueclub De Evers Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Verantwoordelijke Jeugdwerking Herman HILLEN Adjunct Directeur Sport Peter CRAUWELS Provinciaal

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 14 januari 2018 PC Niel

Verslag sportleidersvergadering 14 januari 2018 PC Niel Verslag sportleidersvergadering 14 januari 2018 PC Niel Aanwezig: Herman HILLEN Adjunct-Directeur Sport Jean BOUMANS Adjunct-directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal secretaris Frans WILLEMSEN

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 27 februari 2017: Het verslag van 27 februari wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 27 februari 2017: Het verslag van 27 februari wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 3 april 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 3 april wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 3 april wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 22 mei 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder Herman HILLEN Adjunct-Directeur

Nadere informatie

Petanque Federatie Vlaanderen vzw

Petanque Federatie Vlaanderen vzw Petanque Federatie Vlaanderen vzw Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem GSM: 0485/98.93.65 Email: crauwels_peter@hotmail.com Hoboken, 22 februari 2015 Dhr. Reinold BORRÉ

Nadere informatie

Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 26 januari 2015

Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 26 januari 2015 Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 26 januari 2015 Verslag van de sportleidersvergadering van 26 januari 2015 Aanwezig: Reinold BORRÉ Peter CRAUWELS

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 17 december 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 17 december 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 17 december 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 19 november 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 19 november 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 19 november 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder Herman HILLEN Adjunct-Directeur

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 8 oktober 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 8 oktober 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 8 oktober 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 17 september 2018 Huis Van de Sport - Berchem

Verslag sportleidersvergadering 17 september 2018 Huis Van de Sport - Berchem Verslag sportleidersvergadering 17 september 2018 Huis Van de Sport - Berchem 1. Verwelkoming voorzitter en vaststellen van de aanwezigen: Welkom iedereen op deze sportleidersvergadering, ik hoop dat we

Nadere informatie

Aan de Heer Reinold Borré Aan de Heer Alain Garnier Aan de heer Peter Crauwels Aan de Provinciale Raad Aan de bestuursleden van de clubs van de PA

Aan de Heer Reinold Borré Aan de Heer Alain Garnier Aan de heer Peter Crauwels Aan de Provinciale Raad Aan de bestuursleden van de clubs van de PA Aan de Heer Reinold Borré Aan de Heer Alain Garnier Aan de heer Peter Crauwels Aan de Provinciale Raad Aan de bestuursleden van de clubs van de PA Kapellen, 17 september 2019 PFV/PA/NS/2019 /4 Beste, AANWEZIG

Nadere informatie

Januari 23. Jaarvergadering. PFV Provincie Antwerpen Verslag Algeme vergadering 23 januari 2014

Januari 23. Jaarvergadering. PFV Provincie Antwerpen Verslag Algeme vergadering 23 januari 2014 Januari 23 2014 Jaarvergadering Secr. P.F.V. - P.A. Jean,Boumans Stijn Streuvelsstraat,79 2627 SCHELLE 03/877.28.71 Hoboken, 24 januari 2014 Dit jaarverslag 2014 wordt U aangeboden door het bestuurscomité

Nadere informatie

Januari 16. Jaarvergadering

Januari 16. Jaarvergadering Januari 16 2017 Jaarvergadering Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 13 februari 2017 Dit jaarverslag 2017 wordt U aangeboden door het bestuurscomité

Nadere informatie

21 Januari. Jaarvergadering

21 Januari. Jaarvergadering 21 Januari 2019 Jaarvergadering Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 21 januari 2019 Dit jaarverslag 2019 wordt U aangeboden door het bestuurscomité

Nadere informatie

Januari 22. Jaarvergadering

Januari 22. Jaarvergadering Januari 22 2018 Jaarvergadering Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 23 januari 2017 Dit jaarverslag 2018 wordt U aangeboden door het bestuurscomité

Nadere informatie

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 26 april 2015 om 9u00 op de terreinen van KPC Mistral

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 26 april 2015 om 9u00 op de terreinen van KPC Mistral REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN

TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN Art. 1. Dit landelijk technisch reglement bevat aanvullende bepalingen op het Technisch Reglement ISSF en de Nationale Reglementen en

Nadere informatie

VLAAMSE INTERCLUB BEKER SENIOREN

VLAAMSE INTERCLUB BEKER SENIOREN Artikel 1. PRINCIPE VLAAMSE INTERCLUB BEKER SENIOREN REGLEMENT 1.1 Principe De Vlaamse Interclubbeker Senioren betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide seniorencategorieën

Nadere informatie

De P.I.B. veteranen Oost-Vlaanderen gaat door op woensdag 2 mei 2018 om 10.00u op de terreinen van KP Mistral.

De P.I.B. veteranen Oost-Vlaanderen gaat door op woensdag 2 mei 2018 om 10.00u op de terreinen van KP Mistral. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER VETERANEN Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker veteranen betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot

Nadere informatie

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 2 mei 2015 om 9u00 op de

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 2 mei 2015 om 9u00 op de REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN VETERANEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten veteranen bestaat enkel uit ploegen samengesteld

Nadere informatie

Belgisch Kampioenschap Jeugd 2017

Belgisch Kampioenschap Jeugd 2017 Belgisch Kampioenschap Jeugd 2017 REGLEMENT Artikel 1. PRINCIPE Het Belgisch Kampioenschap Jeugd richt zich zowel tot meisjes (doubletten) ploegen als jongens (tripletten) ploegen in de categorieën Cadetten,

Nadere informatie

VERSLAG RVB AVF DD

VERSLAG RVB AVF DD VERSLAG RVB AVF DD. 19.04.2018 Aanwezig : - Carine Geukens, secretaris - Danny Lyssens, jeugdverantwoordelijke - Koen Vaneynde, statuten en reglementen - Jonas Janssens, penningmeester - Paul Derkinderen,

Nadere informatie

VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW

VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW VLAAMSE JUDOFEDERATIE VZW Afdeling Provinciaal Comité Antwerpen REGLEMENT JEUGDTROFEE PROVINCIE ANTWERPEN 2016 1. Doel. De provinciale jeugdcompetitie stimuleren door het uitreiken van de provinciale Jeugdtrofee.

Nadere informatie

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 30 april 2016 om 9u00 op

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 30 april 2016 om 9u00 op REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN VETERANEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten veteranen bestaat enkel uit ploegen samengesteld

Nadere informatie

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 7 mei 2016 om 9u00 op de terreinen van PC Zelzate.

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 7 mei 2016 om 9u00 op de terreinen van PC Zelzate. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP DOUBLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap doubletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 29 april 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Reynaert.

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 29 april 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Reynaert. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 9 mei 2015 om 9u00 op de terreinen van PC Apollo.

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 9 mei 2015 om 9u00 op de terreinen van PC Apollo. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP TRIPLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap tripletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

KALENDER TORNOOIEN 2015 DAG DATUM UUR LOCATIE TORNOOI FORMULE Maart zaterdag 21/mrt/15 14u00 PC De Vrienden triplettentronooi April maandag 6/apr/15

KALENDER TORNOOIEN 2015 DAG DATUM UUR LOCATIE TORNOOI FORMULE Maart zaterdag 21/mrt/15 14u00 PC De Vrienden triplettentronooi April maandag 6/apr/15 KALENDER TORNOOIEN 2015 DAG DATUM UUR LOCATIE TORNOOI FORMULE Maart zaterdag 21/mrt/15 14u00 PC De Vrienden triplettentronooi April maandag 6/apr/15 9u00 PC Dilbeek VK Jeugd zondag 12/apr/15 13u00 PC L'Amigos

Nadere informatie

ZOMERKALENDER 2016 DAG DATUM UUR LOCATIE TORNOOI FORMULE Maart maandag 28/03 9u00 Interlommel Petanque VK JEUGD P+R April zaterdag 9/04 9u30 PC Omega

ZOMERKALENDER 2016 DAG DATUM UUR LOCATIE TORNOOI FORMULE Maart maandag 28/03 9u00 Interlommel Petanque VK JEUGD P+R April zaterdag 9/04 9u30 PC Omega ZOMERKALENDER 2016 DAG DATUM UUR LOCATIE TORNOOI FORMULE Maart maandag 28/03 9u00 Interlommel Petanque VK JEUGD P+R April zaterdag 9/04 9u30 PC Omega jeugdtraining PFV Oost-Vlaanderen zondag 17/04 13u00

Nadere informatie

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 15 april mei 2018 om 9.30 u op de terreinen van PC Gent.

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 15 april mei 2018 om 9.30 u op de terreinen van PC Gent. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP DOUBLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap doubletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u.

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

R E G L E M E N T Z O M E R T O R N O O I E N

R E G L E M E N T Z O M E R T O R N O O I E N R E G L E M E N T Z O M E R T O R N O O I E N ARTIKEL 1: ALGEMEENHEDEN 1. Dit reglement geldt enkel voor de zomertornooien, daar de wintertornooien afhangen van het provinciale Sportcomité. 2. De tornooien

Nadere informatie

Het P.K.G.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 6 mei 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Apollo.

Het P.K.G.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 6 mei 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Apollo. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten bestaat enkel uit ploegen samengesteld uit één dame

Nadere informatie

Aanwezig : - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Tim Holvoet - François Lievens - Filip Soetaert

Aanwezig : - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Tim Holvoet - François Lievens - Filip Soetaert Verslag vergadering DB 10/12//2018 Aanwezig : - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Tim Holvoet - François Lievens - Filip Soetaert Verontschuldigd : - Karl Laverge

Nadere informatie

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 24 april 2016 om 9u00 op de terreinen van KPC Schorpioen.

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 24 april 2016 om 9u00 op de terreinen van KPC Schorpioen. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 7 mei 2017 om 9.30u op de terreinen van PC Gent.

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 7 mei 2017 om 9.30u op de terreinen van PC Gent. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP TRIPLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap tripletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u.

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten bestaat enkel uit ploegen samengesteld uit één dame

Nadere informatie

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 6 mei 2017 om 9.30 u op de terreinen van PC Haeseveld.

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 6 mei 2017 om 9.30 u op de terreinen van PC Haeseveld. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP DOUBLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap doubletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen ONTWERP MODALITEITEN 2012-2013 DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen INHOUD DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen A. Provinciale jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8 B. Bijzondere jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014 KAATSENTITEIT VLAANDEREN v.z.w. Maatschappelijke zetel: Houtmarkt 1, 9300 Aalst Secretaris-Schatbewaarder Thierry Dufour Zeuningenstraat 12 1570 Tollembeek Tel.: 0475/61.00.77 E-mail: Thierry.Dufour@telenet.be

Nadere informatie

Een nieuwe Rugbyclub oprichten?

Een nieuwe Rugbyclub oprichten? Een nieuwe Rugbyclub oprichten? Organisatie van Rugby in België en Vlaanderen Belgische Rugbybond vzw Voorzitter: Dany Roelands Vlaamse Rugbybond vzw Rvb: Dirk Vandevoorde (voorzitter)* Jan Coupé (technisch

Nadere informatie

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u.

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

MINIEM EN M MINIEMEN J AALST 1 1 BUGGENHOUT DENDERBELLE GBSK 1 1

MINIEM EN M MINIEMEN J AALST 1 1 BUGGENHOUT DENDERBELLE GBSK 1 1 MEDEDELINGEN DHC Waasmunster werd BELGISCH Kampioen bij de pupillen meisjes. HK Waasmunster werd BELGISCH Kampioen bij de Miniemen Jongens. Aan alle spe(e)l(st)ers en bestuursleden hartelijkproficiaat

Nadere informatie

Kampioenenviering

Kampioenenviering TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be Kampioenenviering 2018-19 zaterdag 25 mei 2019 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen

Nadere informatie

Comité vergadering van

Comité vergadering van Comité vergadering van 16-04-2018. Aanwezig: Dhrn Van Ryssel M., Demeester J.P., Colle H. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhrn Inghelbrecht D., Verstichel S. (webmaster) en De Lange T. (convocateur) Verslag

Nadere informatie

Vlaamse Schietsportkoepel

Vlaamse Schietsportkoepel Vlaamse Schietsportkoepel TECHNISCH REGLEMENT Afdeling Doelschieten Art. 1. Dit technisch reglement bevat aanvullende bepalingen op het Technisch Reglement ISSF en de Nationale Reglementen en is van toepassing

Nadere informatie

AC Bree. Ledeninfomoment Seizoen

AC Bree. Ledeninfomoment Seizoen AC Bree Ledeninfomoment Seizoen 2018-2019 Agenda Wie is het bestuur Categorieën Trainingen Wedstrijden Zomer en wintercriterium Wat heb je nodig voor wedstrijden? Sportkledij Inschrijven voor het nieuwe

Nadere informatie

Comitévergadering van

Comitévergadering van Comitévergadering van 20-11-2013. Aanwezig: Dhrn Robbe G., Demeester J.P., Van Ryssel M., Colle H., De Lange T. (convocateur) en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhr Inghelbrecht D. Verslag comité vergadering

Nadere informatie

Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen

Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen vzw 15/08/09 Betreft: Internationale Driekamp Zeeland - W. Vlaanderen - O-Vlaanderen. Beste bestuursleden, Hierbij bezorgen we u alle nodige gegevens voor de internationale driekamp. We hopen jullie massaal

Nadere informatie

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 5 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van KPC Schorpioen.

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 5 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van KPC Schorpioen. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP TRIPLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap tripletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Tornooi Duivels U6 (geboortejaar 2007-2008)

Tornooi Duivels U6 (geboortejaar 2007-2008) Tornooi Duivels U6 (geboortejaar 2007-2008) Algemeen Tornooireglement 1. Het Garage Sander RCFC Duiveltjestornooi, een paastornooi voor Duiveltjesploegen, zal volledig afgewerkt worden op volgende tijdstippen

Nadere informatie

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen MODALITEITEN KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2016-2017 DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen DEEL 4 Competitie

Nadere informatie

Voor meer info : Herman.Daenen@pandora.be Raadpleeg ook onze website :www.zlaa.be

Voor meer info : Herman.Daenen@pandora.be Raadpleeg ook onze website :www.zlaa.be Voor meer info : Herman.Daenen@pandora.be Raadpleeg ook onze website :www.zlaa.be Uurschema's, uitslagen in uw mailbox enkele uren na de wedstrijd? Ja dat kan : eenvoudig op aanvraag bij Herman.Daenen@pandora.be

Nadere informatie

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen MODALITEITEN KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2018-2019 DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen DEEL 4 Competitie

Nadere informatie

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond LIMBURGSE GOLFBILJART Bond VerBONDS Kampioenschappen 0 0 Beste Club Dit boekje dient voor de VERBONDS KAMPIOENSCHAPPEN. Daarom vragen wij U dit boekje zorgvuldig te behandelen om de duidelijkheid van de

Nadere informatie

Beker van Belgie Dames 2015-2016

Beker van Belgie Dames 2015-2016 Beker van Belgie Dames 2015-2016 Art. 1: De stichting PROMBAS organiseert een tornooi voor seniores dames onder de benaming Beker van België Dames. Vanaf de eerste speeldag vallen de organisatiekosten

Nadere informatie

BELEIDSNOTA WEDSTRIJD FUNCTIONARISSEN COMMISSIE BADMINTON VLAANDEREN (WFC BV)

BELEIDSNOTA WEDSTRIJD FUNCTIONARISSEN COMMISSIE BADMINTON VLAANDEREN (WFC BV) BELEIDSNOTA WEDSTRIJD FUNCTIONARISSEN COMMISSIE BADMINTON VLAANDEREN (WFC BV) Periode 2013 2016 1. a. Afkortingen AdmC WFC: Administratief coördinator wedstrijdfunctionarissen commissie AdmC BV: Administratief

Nadere informatie

Interprovinciaal beraad è VOORLOPIG VERSLAG. Aanwezig: Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen VLAAMSE ZWEMFEDERATIE.

Interprovinciaal beraad è VOORLOPIG VERSLAG. Aanwezig: Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen VLAAMSE ZWEMFEDERATIE. Interprovinciaal beraad è VOORLOPIG VERSLAG Datum: zaterdag 26/11/2026 Locatie: Hotel restaurant Otus, Oosterzelesteenweg 4. Aanwezig: VLAAMSE ZWEMFEDERATIE. Fernand Van Huyneghem VZF (Verontschuldigd)

Nadere informatie

Gewest Brugge / Kust

Gewest Brugge / Kust Koninklijke West - Vlaamse Bedrijfsvoetbalbond Gewest Brugge / Kust VZW www.bedrijfsvoetbal-brugge-kust.be KBVB : 0350 0451.774.134 Rekeningnummer : BE13 4751 1071 8139 VERSLAG VERPLICHTE LEDENVERGADERING

Nadere informatie

BVMV Volley Noorderkempen

BVMV Volley Noorderkempen BVMV Volley Noorderkempen 1 BVMV Volley Noorderkempen B eter V olleybal M eer V olleybal 2 Doelstellingen Jongeren op eigen niveau laten spelen Extra s aanbieden aan jeugd + talenten Ervaring / trainers

Nadere informatie

Comité vergadering van

Comité vergadering van Comité vergadering van 08-12-2017. Aanwezig: Dhrn Van Ryssel M., Colle H., Demeester J.P., Inghelbrecht D. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhr Verstichel S. (webmaster) en De Lange T. (convocateur) Verslag

Nadere informatie

TECHNISCHE CEL ZWEMMEN FROS

TECHNISCHE CEL ZWEMMEN FROS TECHNISCHE CEL ZWEMMEN FROS WWW.FROS.BE HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1/11 Versie 9/12/2017 Inhoud : INHOUD :... 2 Algemeen... 3 Art 1:... 3 HOOFDSTUK 2: DE ALGEMENE TECHNISCHE VERGADERING.... 4 Art 2:... 4

Nadere informatie

PROVINCIALE BOETELIJST SEIZOEN geldig vanaf 01/07/2018 A. ADMINISTRATIEVE BOETEN. Boeten m.b.t. organisaties

PROVINCIALE BOETELIJST SEIZOEN geldig vanaf 01/07/2018 A. ADMINISTRATIEVE BOETEN. Boeten m.b.t. organisaties PROVINCIALE BOETELIJST SEIZOEN 2018 2019 geldig vanaf 01/07/2018 Artikel Omschrijving Euro Sport regl. A. ADMINISTRATIEVE BOETEN A.1. Boeten m.b.t. organisaties A.3.42 A.1.1. Zonder toestemming een sportorganisatie

Nadere informatie

HANDLEIDING Digitaal Wedstrijdblad (DigiWB) voor de ANTWERPSE-PLOEGKAPITEINS

HANDLEIDING Digitaal Wedstrijdblad (DigiWB) voor de ANTWERPSE-PLOEGKAPITEINS HANDLEIDING Digitaal Wedstrijdblad (DigiWB) voor de ANTWERPSE-PLOEGKAPITEINS (versie 1.0 09.09.2017) De clubs die deelnemen aan de Antwerpse wintercompetitie van de Petanque Federatie Vlaanderen zullen

Nadere informatie

Het P.K.G.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 12 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van PC Gent.

Het P.K.G.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 12 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van PC Gent. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten bestaat enkel uit ploegen samengesteld uit één dame

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond

LIMBURGSE GOLFBILJART Bond LIMBURGSE GOLFBILJART Bond VerBONDS Kampioenschappen 0 0 Verbonds Kampioenschappen 0-0 Beste Club Dit boekje dient voor de VERBONDS KAMPIOENSCHAPPEN. Daarom vragen wij U dit boekje zorgvuldig te behandelen

Nadere informatie

Tornooi Duivels U9 (geboortejaar 2004)

Tornooi Duivels U9 (geboortejaar 2004) Tornooi Duivels U9 (geboortejaar 2004) Algemeen Tornooireglement 1. Het Garage Sander RCFC Duiveltjestornooi, een paastornooi voor Duiveltjesploegen, zal volledig afgewerkt worden op volgende tijdstippen

Nadere informatie

Genenbos - Fed VRIENDENtornooi naar naturaprijzen

Genenbos - Fed VRIENDENtornooi naar naturaprijzen vrijdag 20-01-17 VRIENDENtornooi naar naturaprijzen zaterdag 21-01-17 Zig-Zag - Fed zondag 22-01-17 1ste - Reynaert & 2de - Verbroedering B & 5de - Reynaert E maandag 23-01-17 dinsdag 24-01-17 oefeningen

Nadere informatie

INFOAVOND JEUGD TK MELDERT. 26/06/2015 19u

INFOAVOND JEUGD TK MELDERT. 26/06/2015 19u INFOAVOND JEUGD TK MELDERT 26/06/2015 19u 1 WELKOM Spelers, ouders, trainers,sympathisanten, medewerkers. 2 TWEE DELEN DEEL 1 ALGEMENE INFO DEEL 2 SPORTIEVE INFO 3 DEEL 1 DIRK MEULENIJZER JEUGDSECRETARIAAT

Nadere informatie

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 45 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn.

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 45 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn. 2 KSK Ekeren Donk 2 de Maria De Bruyn tornooi 14-15 en 16 december 2018 Wij danken U van harte voor uw deelname aan ons jeugdtornooi. Bijgevoegd vindt U de nodige praktische informatie en het tornooireglement.

Nadere informatie

1665 H1GA Volley Westerlo 2 VC Berlaar van zaterdag 17/12/2016 wordt gespeeld om 20u ipv 14u

1665 H1GA Volley Westerlo 2 VC Berlaar van zaterdag 17/12/2016 wordt gespeeld om 20u ipv 14u Vlaamse Volleybalbond Info 15 GEWEST HERENTALS 11 december 16 Kalenderwijzigingen 1665 H1GA Volley Westerlo 2 VC Berlaar van zaterdag 17/12/2016 wordt gespeeld om 20u ipv 14u 1558 D2 VC FH Nijlen 7 VBC

Nadere informatie

Raad van Bestuur. Vergaderingen van 25 augustus 2015. Deze vergadering startte om 19:00 uur. Aanwezig:

Raad van Bestuur. Vergaderingen van 25 augustus 2015. Deze vergadering startte om 19:00 uur. Aanwezig: Raad van Bestuur Vergaderingen van 25 augustus 2015 Deze vergadering startte om 19:00 uur Aanwezig: Marc Van Craen, Bart Timmermans, Hilde Clessens, Jan Govaerts, Therese Meisters, Karel Vanwesenbeeck,

Nadere informatie

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 1 De Vlaamse Zaalvoetbalbond is de enige federatie die enkel zaalvoetbal aanbiedt en erkend wordt door de Vlaamse Gemeenschap. Tevens zijn wij erkend door BLOSO.

Nadere informatie

Algemene vergadering. 26 jan. 2018

Algemene vergadering. 26 jan. 2018 Welkom Algemene vergadering 26 jan. 2018 Agenda Organisatie Financieel verslag - Begroting Beleid - Kalender 2018 Interclub - Clubkledij Wijzigingen 2018 - nieuwtjes Rondvraag - Voorstellen Agenda Organisatie

Nadere informatie

F.B.P. B.P.F. BELGISCH KAMPIOENSCHAP TRIPLETTEN REGLEMENT

F.B.P. B.P.F. BELGISCH KAMPIOENSCHAP TRIPLETTEN REGLEMENT Artikel 1. PRINCIPE F.B.P. B.P.F. BELGISCH KAMPIOENSCHAP TRIPLETTEN REGLEMENT 1.1 Het Belgisch Kampioenschap Tripletten richt zich zowel tot de Damesploegen als tot de ploegen Heren/Gemengd. Slechts één

Nadere informatie

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 30 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn.

KSK Ekeren Donk. 3. Aankomstuur De ploegen worden verzocht om minimaal 30 minuten voor de eerste wedstrijd aanwezig te zijn. 2 KSK Ekeren Donk 1 ste Maria De Bruyn tornooi 26-27/08/2017 Wij danken U van harte voor uw deelname aan ons jeugdtornooi. Bijgevoegd vindt U de nodige praktische informatie en het tornooireglement. PRAKTISCHE

Nadere informatie

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen 2017-2018 Planning wedstrijden reserven en jeugd PROVINCIALE en GEWESTELIJKE RESERVEN art. 1567 PROVINCIALE en GEWESTELIJKE U21 - art. 1573-1575 PROVINCIALE

Nadere informatie

1467 D2 Volak Vorselaar 3 FH Nijlen 6 van zaterdag 29/10/2016 wordt gespeeld op zaterdag 28 januari 2017 om 19u

1467 D2 Volak Vorselaar 3 FH Nijlen 6 van zaterdag 29/10/2016 wordt gespeeld op zaterdag 28 januari 2017 om 19u Vlaamse Volleybalbond Info 9 GEWEST HERENTALS 30 oktober 2016 Kalenderwijzigingen 1467 D2 Volak Vorselaar 3 FH Nijlen 6 van zaterdag 29/10/2016 wordt gespeeld op zaterdag 28 januari 2017 om 1460 D1 Mendo

Nadere informatie