Verslag provinciale raad 25 maart 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag provinciale raad 25 maart 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem"

Transcriptie

1 Verslag provinciale raad 25 maart 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. directeur administratief Peter CRAUWELS Provinciaal secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder Herman HILLEN Adjunct-directeur sport Nicole SUYKERBUYK Verantwoordelijke jeugd en 50+ Alain GARNIER Adviseur Roger BULCKE Medewerker recreanten Nadia SWINKELS Medewerker dames Herman VAN BOUWEL Organisator feestviering 1. Welkomstwoord van de voorzitter: Alain opent de vergadering van dit jaar en heet iedereen van harte welkom. Nadia Swinkels vervoegt deze vergadering. Eveneens Herman Van Bouwel zal in de loop van de vergadering een stand van zaken komen geven over de feestviering. 2. Goedkeuring verslag 18 februari 2019: Het verslag van 18 februari wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. 3. Briefwisseling: 19/2: Aan Nicole Suykerbuyk en Herman Hillen: Reglement 50+ circuit ter controle. Goedgekeurd en zal verstuurd worden aan clubs. 19/2: aan Provinciale raad: Takenpakket provinciaal secretaris. 19/2: van Herman Hillen aan PC Aartselaar: Bevestiging dat damescircuit kan doorgaan op vrijdag 14 juni. 20/2: aan Antwerpse clubs: Verslag provinciale raad. 20/2: van Herman Hillen aan Tim Pennoit: Kalender zomertornooien. 22/2: van PC Duffel: Bedanking voor de jaren dienst van. Doorgestuurd naar Jean. 22/2: van Nicole Suykerbuyk: Afrekening recreantencompetitie.

2 22/2: van Nicole Suykerbuyk: Kalender 3x /3: van Tim Pennoit: Reglementen provinciale en Vlaamse kampioenschappen. 2/3: van en aan Katja Praet: Verduidelijking aangaande aanvang transfert recreanten. 3/3: van : Uitslag damescircuit PC Ponderosa. 3/3: van Jean Van Wint: Vraag om ploeg vanuit hogere afdeling te laten wegvallen. 7/3: aan Antwerpse clubs: Herinneringsmail i.v.m. feestviering. 10/3: van PC Kontich: Overlijdensbericht Willy Pauwels 10/3: van Nicole Suykerbuyk: Aansluitingsformulier PC Edegem (recreantenclub). 13/3: van Nicole Suykerbuyk: Inschrijvingsformulier Flash. 22/3: van PC Lier: Vraag in verband met het aanmaken van reeksen van 9 voor de volgende wintercompetitie. Peter heeft hierop gereageerd. 22/3: van Frans Willemsen: Proef- en saldibalans. 24/3: van Frans Willemsen: Overzicht inschrijvingen feestviering.

3 4. Financiën: Swat geeft de aanwezigen een overzicht van de rekeningen. De aankoop van de bekers, medailles, was de grote kost deze periode. Eveneens werd reeds het voorschot voor de traiteur betaald. 5. Sport: a) Indoor: De indoor bij de senioren is goed verlopen. Enkel op PC Bernardus is het wat misgelopen met betrekking tot de kleine finale. PK De Evers die 3 e is geworden maar is niet gebleven voor de prijsuitreiking. De provinciale raad beslist om deze medailles niet uit te reiken op een later tijdstip. In het huidige reglement staat dat de finale onder arbitrage staat. Naar volgende editie moet dit zeker bekeken worden. Op PK De Evers heeft er een ploeg gespeeld die niet was ingeschreven. Eveneens op PC Lier was dit het geval. Enkel diegene die vooraf zijn ingeschreven, kunnen deelnemen aan de indoor. De kosten verbonden aan de indoor zullen gefactureerd worden aan de inrichtende clubs. Peter zal hiervoor een lijst bezorgen aan Swat. b) Afsluiting wintercompetitie / eindronde: In elke afdeling zijn de kampioenen gekend. PC Lier gaat over naar 2 e nationale en PC Hemelhof heeft zich via de eindronde geplaatst voor 2 e Vlaamse afdeling. De provinciale raad feliciteert hen en hoopt op goede resultaten. Voor de provinciale reeksen All Cat zullen er, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, 2 steigers en 1 daler zijn. Rekening houdend dat er maar 2 ploegen per club kunnen deelnemen per afdeling. Er wordt gepoogd om in de hoogste reeksen met 10 ploegen deel te nemen. PC Aartselaar heeft de vraag gesteld om hun hoogste ploeg te schrappen. Dit omwille van te weinig spelers met de nodige capaciteiten. Om geen precedent te stellen, kunnen we enkel de laagste ploeg schrappen. PC Aartselaar heeft met 2 ploegen gespeeld in de wintercompetitie. Ze hebben niet voldoende spelers om deel te nemen aan de PIB-heren maar willen wel graag deelnemen bij de dames. De provinciale raad keurt dit goed.

4 c) Kampioenschappen: praktische uitwerking: Alle kampioenschappen zijn aangeduid. Voor het Belgisch kampioenscha zullen de poules op tijd gespeeld worden. Er is wat verwarring over het aanvangsuur. Alle kampioenschappen starten om 9u30 behalve de PIB-veteranen die start om 10u. Peter zal dit nog eens vermelden op de website. We moeten trachten om de poules afgewerkt te hebben voor de middagpauze. Dit zal bij elk kampioenschap afgeroepen worden. Indien de organiserende club een neventornooi wenst te houden, moeten ze dit op voorhand aanvragen bij de provincie of federatie (afhankelijk van een provinciaal of Vlaams kampioenschap). 6. Recreantenwerking: De activiteiten die georganiseerd worden lopen op dit ogenblik redelijk goed. PC Lier 3 heeft problemen met het spelen op vrijdagavond. Eddy Marien zou dit probleem samen met de spelers bekijken. Er zou een 3 e activiteit georganiseerd worden. De provinciale raad bespreekt de mogelijke formules. Dit zou in de periode mei juni gespeeld worden. Op de volgende vergadering zullen we de datum vastleggen voor de prijsuitreiking van de recreanten. Roger bekijkt samen met Herman H. wat er aan bekers en medailles moet besteld worden. 7. Jeugd: Op PC Hemelhof waren er 10 spelers en 2 trainers aanwezig. Zowel op het niveau van trainers als op het niveau van spelers is dit een serieuze terugval. Kris Janssens zou willen deelnemen aan de volgende cursus initiator. Nicole zal hem uitnodigen om op één van de volgende jeugdtrainingen al eens mee te lopen. Voor het VK Jeugd zijn er nog een 4-tal spelers die een medespeler zoeken. Dit zal donderdag op de jeugdcommissie besproken worden.

5 8. Damescomité: Nadia heeft een vraag gekregen of recreanten mogen deelnemen aan het damescircuit. Na voor-en nadelen overlopen te hebben, besluiten we dat zowel spelers van buiten de provincie als recreanten mogen deelnemen aan het damescircuit. Er kwamen heel wat positieve reacties over de ontmoeting Nederland Antwerpen. Nederland heeft reeds de vraag gesteld of de terugwedstrijd in september kan georganiseerd worden. Nadia zal hiervoor contact opnemen met Conny in verband met een nieuwe datum (25 augustus of 1 september). Inschrijvingen voor de dag van de dames verlopen rechtstreeks via Katja Praet. Tijdens de volgende damescircuits zal er extra reclame gemaakt worden voor deze activiteit. 9. Scheidsrechters: a) Nieuwe lichting: Patrick Lievens, Jan Sannen en Kris Janssens zijn geslaagd als provinciaal scheidsrechter. We wensen hen dikke proficiat. Deze 3 scheidsrechters zullen aangesproken door Luc Van Regenmortel om op de kampioenschappen mee te lopen. Liefst tijdens de PIB en PIB Veteranen. 10. Feestviering: De teller staat op 166 deelnemers. Dit zal morgen aan de traiteur doorgegeven worden. Herman VB overloopt de planning. Hij zal dit nog een keertje doorsturen naar de leden van de provinciale raad. Vooraf zal Herman langs de winkel gaan voor borrelhapjes en wijn. Hij krijgt hiervoor een voorschot van Swat. Het klaarzetten van de tafels, podium, zal starten om 13u00. De rest blijft geheim 11. Werking provinciale bestuursleden: Het voorstel wordt gelanceerd om een ploeg voor de wintercompetitie gratis aan te bieden aan alle leden die in de provinciale raad zitten. Dit wordt in overweging genomen en beslissen we op een later tijdstip. Daarna bespreken we de taakverdeling van het secretariaat. Om Peter te ontlasten worden volgende afspraken gemaakt: - Kampioenschappen in poules zullen voorbereid worden door Jean. - De verslagen van scheidsrechters en dames zullen door de commissie zelf gemaakt moeten worden. - Nicole neemt de voorbereidingen op zich van de sportleiders en algemene vergadering. - Er zal een bijkomend mailadres worden aangemaakt waarnaar sportieve vragen kunnen gesteld worden. Deze vragen worden dan behandeld door Herman H.

6 12. Rondvraag: Jean: / Herman: Hoe zit het met de korting van 20 per scheidsrechter / initiator? Elke club ontving een factuur van 100. Via een creditnota zal de korting verrekend worden. Dit omdat op 1 januari de lijst van scheidsrechters nog niet was geüpdatet. Roger: Wat indien de scheidsrechter de indoor verlaat alvorens de indoor is afgelopen? Indien de scheidsrechter het tornooi verlaat, zijn het de mensen van de tafel die van dienst zijn. Swat: / Alain: / Nicole:/ Peter: Voor de wintercompetitie ontwikkelen we op dit ogenblik een programma dat los staat van Excel of Outlook. Dit project staat nog in de kinderschoenen. We bekijken of we het dit jaar nog in werking kunnen laten gaan. Officials zullen beter beschermd worden indien ze bedreigd worden na het neerleggen van een klacht. Ze kunnen een extra klacht neerleggen die toegevoegd wordt aan het oorspronkelijke dossier. De vergadering sluit om 23u58. Provinciaal directeur Alain GARNIER Provinciaal secretaris Peter CRAUWELS

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 26 juni 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 18 februari 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem

Verslag provinciale raad 18 februari 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Verslag provinciale raad 18 februari 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 6 mei 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem

Verslag provinciale raad 6 mei 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Verslag provinciale raad 6 mei 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Jean BOUMANS Adj. directeur administratief Nicole SUYKERBUYK Provinciaal secretaris Frans

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 17 december 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 17 december 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 17 december 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 25 juni 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 25 juni 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 25 juni 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 24 augustus 2015 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 24 augustus 2015 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 24 augustus 2015 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Reinold BORRÉ Voorzitter P.F.V Karin De PAUW Sportief Directeur PFV Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 26 juni 2017: Het verslag van 26 juni wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 26 juni 2017: Het verslag van 26 juni wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 28 augustus 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder Herman HILLEN Adjunct-Directeur

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 28 mei 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 28 mei 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 28 mei 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 14 januari 2018 PC Niel

Verslag sportleidersvergadering 14 januari 2018 PC Niel Verslag sportleidersvergadering 14 januari 2018 PC Niel Aanwezig: Herman HILLEN Adjunct-Directeur Sport Jean BOUMANS Adjunct-directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal secretaris Frans WILLEMSEN

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 27 augustus 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 27 augustus 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 27 augustus 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

1. Welkomstwoord van de voorzitter: Jean Boumans neemt het voorzitterschap van deze vergadering op zich en heet iedereen van harte welkom.

1. Welkomstwoord van de voorzitter: Jean Boumans neemt het voorzitterschap van deze vergadering op zich en heet iedereen van harte welkom. Verslag provinciale raad 9 oktober 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 20 november 2017: Het verslag van 20 november wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 20 november 2017: Het verslag van 20 november wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 18 december 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

1. Welkomstwoord van de voorzitter: Alain heet alle leden van harte welkom. Nicole is verontschuldigd voor deze vergadering wegens vakantie.

1. Welkomstwoord van de voorzitter: Alain heet alle leden van harte welkom. Nicole is verontschuldigd voor deze vergadering wegens vakantie. Verslag provinciale raad 27 februari 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Jeugdverantwoordelijke Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 3 april wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 3 april wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 22 mei 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder Herman HILLEN Adjunct-Directeur

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 8 oktober 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 8 oktober 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 8 oktober 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 27 februari 2017: Het verslag van 27 februari wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 27 februari 2017: Het verslag van 27 februari wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 3 april 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 4 april 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 4 april 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 4 april 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Jeugdverantwoordelijke BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 18 december 2017: Het verslag van 18 december wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 18 december 2017: Het verslag van 18 december wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 26 februari 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Petanque Federatie Vlaanderen vzw

Petanque Federatie Vlaanderen vzw Petanque Federatie Vlaanderen vzw Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem GSM: 0485/98.93.65 Email: crauwels_peter@hotmail.com Hoboken, 22 februari 2015 Dhr. Reinold BORRÉ

Nadere informatie

Petanque Federatie Vlaanderen vzw

Petanque Federatie Vlaanderen vzw Petanque Federatie Vlaanderen vzw Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem GSM: 0485/98.93.65 Email: crauwels_peter@hotmail.com Hoboken, 9 november 2014 Dhr. Reinold BORRÉ

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 29 januari 2018 PC Wijnegem

Verslag sportleidersvergadering 29 januari 2018 PC Wijnegem Verslag sportleidersvergadering 29 januari 2018 PC Wijnegem Aanwezig: Herman HILLEN Adjunct-Directeur Sport Peter CRAUWELS Provinciaal secretaris Jean BOUMANS Adjunct-directeur administratief Marc BORREMANS

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 29 februari 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 29 februari 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 29 februari 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Jeugdverantwoordelijke Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Herman

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 19 november 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 19 november 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 19 november 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder Herman HILLEN Adjunct-Directeur

Nadere informatie

Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 26 januari 2015

Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 26 januari 2015 Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 26 januari 2015 Verslag van de sportleidersvergadering van 26 januari 2015 Aanwezig: Reinold BORRÉ Peter CRAUWELS

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 4 september 2017 Huis Van de Sport - Berchem

Verslag sportleidersvergadering 4 september 2017 Huis Van de Sport - Berchem Verslag sportleidersvergadering 4 september 2017 Huis Van de Sport - Berchem Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Verantwoordelijke Jeugdwerking Herman HILLEN Adjunct Directeur Sport Peter CRAUWELS

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 25 januari 2016 Petanqueclub De Evers

Verslag sportleidersvergadering 25 januari 2016 Petanqueclub De Evers Verslag sportleidersvergadering 25 januari 2016 Petanqueclub De Evers Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Verantwoordelijke Jeugdwerking Herman HILLEN Adjunct Directeur Sport Peter CRAUWELS Provinciaal

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 17 september 2018 Huis Van de Sport - Berchem

Verslag sportleidersvergadering 17 september 2018 Huis Van de Sport - Berchem Verslag sportleidersvergadering 17 september 2018 Huis Van de Sport - Berchem 1. Verwelkoming voorzitter en vaststellen van de aanwezigen: Welkom iedereen op deze sportleidersvergadering, ik hoop dat we

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

21 Januari. Jaarvergadering

21 Januari. Jaarvergadering 21 Januari 2019 Jaarvergadering Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 21 januari 2019 Dit jaarverslag 2019 wordt U aangeboden door het bestuurscomité

Nadere informatie

Januari 16. Jaarvergadering

Januari 16. Jaarvergadering Januari 16 2017 Jaarvergadering Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 13 februari 2017 Dit jaarverslag 2017 wordt U aangeboden door het bestuurscomité

Nadere informatie

Januari 23. Jaarvergadering. PFV Provincie Antwerpen Verslag Algeme vergadering 23 januari 2014

Januari 23. Jaarvergadering. PFV Provincie Antwerpen Verslag Algeme vergadering 23 januari 2014 Januari 23 2014 Jaarvergadering Secr. P.F.V. - P.A. Jean,Boumans Stijn Streuvelsstraat,79 2627 SCHELLE 03/877.28.71 Hoboken, 24 januari 2014 Dit jaarverslag 2014 wordt U aangeboden door het bestuurscomité

Nadere informatie

Comité vergadering van

Comité vergadering van Comité vergadering van 08-12-2017. Aanwezig: Dhrn Van Ryssel M., Colle H., Demeester J.P., Inghelbrecht D. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhr Verstichel S. (webmaster) en De Lange T. (convocateur) Verslag

Nadere informatie

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014 KAATSENTITEIT VLAANDEREN v.z.w. Maatschappelijke zetel: Houtmarkt 1, 9300 Aalst Secretaris-Schatbewaarder Thierry Dufour Zeuningenstraat 12 1570 Tollembeek Tel.: 0475/61.00.77 E-mail: Thierry.Dufour@telenet.be

Nadere informatie

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 29 april 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Reynaert.

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 29 april 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Reynaert. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen MODALITEITEN KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2016-2017 DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen DEEL 4 Competitie

Nadere informatie

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Vereniging voor Vlaams-Brabantse Badmintonton Clubs Ondernemingsnummer: 424.375.097 Rekeningnummer Fortis : 001-0952174-01 Website: http://www.vvbbc.be Uitgave

Nadere informatie

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u.

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN BEKERREGLEMENT

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN BEKERREGLEMENT BEKER VAN OOST-VLAANDEREN BEKERREGLEMENT art. 1 Het Provinciaal Comité Oost-Vlaanderen richt een bekercompetitie in voor seniors heren, seniors dames en jeugd jongens en meisjes onder de benaming: Beker

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

De P.I.B. veteranen Oost-Vlaanderen gaat door op woensdag 2 mei 2018 om 10.00u op de terreinen van KP Mistral.

De P.I.B. veteranen Oost-Vlaanderen gaat door op woensdag 2 mei 2018 om 10.00u op de terreinen van KP Mistral. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER VETERANEN Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker veteranen betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot

Nadere informatie

GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2016

GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2016 GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2016 Gewestelijke Richtlijn 2016 1 / 5 1 Inschrijvingen Deze richtlijnen zijn een aanvulling op het algemeen competitiereglement, het interclubreglement

Nadere informatie

TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN

TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN Art. 1. Dit landelijk technisch reglement bevat aanvullende bepalingen op het Technisch Reglement ISSF en de Nationale Reglementen en

Nadere informatie

R E G L E M E N T Z O M E R T O R N O O I E N

R E G L E M E N T Z O M E R T O R N O O I E N R E G L E M E N T Z O M E R T O R N O O I E N ARTIKEL 1: ALGEMEENHEDEN 1. Dit reglement geldt enkel voor de zomertornooien, daar de wintertornooien afhangen van het provinciale Sportcomité. 2. De tornooien

Nadere informatie

Comité vergadering van

Comité vergadering van Comité vergadering van 16-02-2018. Aanwezig: Dhrn Van Ryssel M., Demeester J.P., Inghelbrecht D. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhrn Colle H., Verstichel S. (webmaster) en De Lange T. (convocateur) Verslag

Nadere informatie

Comité vergadering van

Comité vergadering van Comité vergadering van 16-04-2018. Aanwezig: Dhrn Van Ryssel M., Demeester J.P., Colle H. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhrn Inghelbrecht D., Verstichel S. (webmaster) en De Lange T. (convocateur) Verslag

Nadere informatie

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 5 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van KPC Schorpioen.

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 5 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van KPC Schorpioen. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP TRIPLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap tripletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

3de PROVINCIAAL Drie reeksen van 16 ploegen. Drie stijgers naar 2de Provinciaal (eerste van iedere reeks); (eindronde eerst geklasseerden voor

3de PROVINCIAAL Drie reeksen van 16 ploegen. Drie stijgers naar 2de Provinciaal (eerste van iedere reeks); (eindronde eerst geklasseerden voor MODALITEITEN SEIZOEN 2015-2016 1ste PROVINCIAAL Eén reeks van 16 ploegen. Kampioen stijgt naar Bevordering. Eindronde: 4 clubs. Als eerste gerechtigde de 2e geklasseerde en de 3 periodekampioenen - de

Nadere informatie

Reglementering coachlicenties Seizoen

Reglementering coachlicenties Seizoen Reglementering coachlicenties Seizoen 2019-2020 INHOUD 1 REGLEMENTERING... 2 2 DE VERSCHILLENDE COACHLICENTIES... 3 2.1 COACHLICENTIE A... 3 2.2 COACHLICENTIE B... 3 2.3 COACHLICENTIE C... 3 2.4 COACHLICENTIE

Nadere informatie

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen MODALITEITEN KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2018-2019 DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen DEEL 4 Competitie

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure 2017 2018 Erkende recreatieve sportfederatie 1 Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en Sport Vlaanderen erkende recreatieve

Nadere informatie

Reglementering coachlicenties Seizoen

Reglementering coachlicenties Seizoen Reglementering coachlicenties Seizoen 2019-2020 INHOUD 1 REGLEMENTERING... 2 2 DE VERSCHILLENDE COACHLICENTIES... 3 2.1 COACHLICENTIE A... 3 2.2 COACHLICENTIE B... 3 2.3 COACHLICENTIE C... 3 2.4 COACHLICENTIE

Nadere informatie

BIJLAGE AAN HET BELGISCH REGLEMENT NATUURSCHIETEN 3D

BIJLAGE AAN HET BELGISCH REGLEMENT NATUURSCHIETEN 3D BIJLAGE AAN HET BELGISCH REGLEMENT NATUURSCHIETEN 3D De nationale technische commissie natuurschieten Bijlage aan reglement 3D goedgekeurd door het UC/CE van 1 oktober 2011 Bijlage aan het 3D reglement

Nadere informatie

Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst

Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst Belangrijke info i.v.m. de verbondskampioenschappen BGB & GVA Aalst. Lijst inschrijvingen opsturen uiterlijk tegen Maart 0 naar Van Ransbeeck Jos, Gasthuisstraat 0/000, Opwijk - 0/0.. Betalingen dienen

Nadere informatie

HANDBAL IN LIMBURG. Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/09 van 09/01/16. RCLimburg wenst iedereen een prettig nieuwjaar

HANDBAL IN LIMBURG. Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/09 van 09/01/16. RCLimburg wenst iedereen een prettig nieuwjaar HANDBAL IN LIMBURG Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/09 van 09/01/16 RCLimburg wenst iedereen een prettig nieuwjaar 1 RCL Info Organisatie eindrondes Regio Limburg krijgt dit jaar de organisatie van de eindrondes

Nadere informatie

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen ONTWERP MODALITEITEN 2012-2013 DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen INHOUD DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen A. Provinciale jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8 B. Bijzondere jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8

Nadere informatie

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 2 mei 2015 om 9u00 op de

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 2 mei 2015 om 9u00 op de REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN VETERANEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten veteranen bestaat enkel uit ploegen samengesteld

Nadere informatie

Beker van Antwerpen Seniors

Beker van Antwerpen Seniors Algemeen... 3 Bepalingen... 3 Teams... 3 Poule-indeling en ronden... 3 Verlengingen Gelijke stand... 3 Voorgift... 3 Planning & afspraken... 4 Speelschema & meldingen... 4 Finales... 4 Ontvangsten... 5

Nadere informatie

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 26 april 2015 om 9u00 op de terreinen van KPC Mistral

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 26 april 2015 om 9u00 op de terreinen van KPC Mistral REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

Beker van Belgie Dames 2015-2016

Beker van Belgie Dames 2015-2016 Beker van Belgie Dames 2015-2016 Art. 1: De stichting PROMBAS organiseert een tornooi voor seniores dames onder de benaming Beker van België Dames. Vanaf de eerste speeldag vallen de organisatiekosten

Nadere informatie

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen 2017-2018 Planning wedstrijden reserven en jeugd PROVINCIALE en GEWESTELIJKE RESERVEN art. 1567 PROVINCIALE en GEWESTELIJKE U21 - art. 1573-1575 PROVINCIALE

Nadere informatie

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 30 april 2016 om 9u00 op

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 30 april 2016 om 9u00 op REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN VETERANEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten veteranen bestaat enkel uit ploegen samengesteld

Nadere informatie

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u.

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN. Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80

C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN. Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN Badminton Vlaanderen vzw Info@badmintonvlaanderen.be www.badmintonvlaanderen.be HOOFDSTUK 1. VOOR HET TORNOOI ARTIKEL

Nadere informatie

Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 3 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 5 Art.

Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 3 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 5 Art. Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 3 Art. 5: verlengingen - gelijkstand... 5 Art. 6: voorgift... 5 Art. 7: planning & afspraken... 5 Art.

Nadere informatie

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 15 april mei 2018 om 9.30 u op de terreinen van PC Gent.

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 15 april mei 2018 om 9.30 u op de terreinen van PC Gent. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP DOUBLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap doubletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 7 mei 2016 om 9u00 op de terreinen van PC Zelzate.

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 7 mei 2016 om 9u00 op de terreinen van PC Zelzate. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP DOUBLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap doubletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 4 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van PC Haeseveld.

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 4 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van PC Haeseveld. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP DOUBLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap doubletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure Erkende recreatieve sportfederatie Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en BLOSO erkende en gesubsidieerde recreatieve

Nadere informatie

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 9 mei 2015 om 9u00 op de terreinen van PC Apollo.

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 9 mei 2015 om 9u00 op de terreinen van PC Apollo. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP TRIPLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap tripletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN. Planning kampioenschappen

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN. Planning kampioenschappen PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen 2018-2019 Planning wedstrijden reserven en jeugd PROVINCIALE en GEWESTELIJKE RESERVEN art. V1568 RECREATIEF VOETBAL RESERVEN art. V1570 RECREATIEF

Nadere informatie

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT 1. De provinciale kampioenschappen worden georganiseerd door het provinciale bestuur en gaan door tussen het 2 de weekend van oktober en het weekend voor het BK -

Nadere informatie

MODALITEITEN VOOR DE KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN

MODALITEITEN VOOR DE KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN MODALITEITEN VOOR DE KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2013-2014 INHOUD DEEL 1 DEEL 2 DEEL 3 DEEL 4 DEEL 5 Competitie voor eerste elftallen Heren Competitie voor eerste elftallen Vrouwen Competitie voor reserve-elftallen

Nadere informatie

Aanwezig : Filip Soetaert - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Hugo Van Audenhove

Aanwezig : Filip Soetaert - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Hugo Van Audenhove Verslag vergadering DB 20/06/16 Aanwezig : Filip Soetaert - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Hugo Van Audenhove Verontschuldigd : Andre Vangroenweghe - Antonia Van

Nadere informatie

KVK HOOIKT ORGANISEERT : ZONDAG 13 MEI 2018 VOORMIDDAG 21 STE LENTE TORNOOI VOOR U8 PRIJSUITREIKING VOORZIEN OM 14U00

KVK HOOIKT ORGANISEERT : ZONDAG 13 MEI 2018 VOORMIDDAG 21 STE LENTE TORNOOI VOOR U8 PRIJSUITREIKING VOORZIEN OM 14U00 KVK HOOIKT ORGANISEERT : 21 STE LENTE TORNOOI VOOR U8 ZONDAG 13 MEI 2018 VOORMIDDAG PRIJSUITREIKING VOORZIEN OM 14U00 REGLEMENT ART. 1 DE INRICHTENDE CLUB IS VERANTWOORDELIJK VOOR DE ORGANISATIE VAN HET

Nadere informatie

Januari 22. Jaarvergadering

Januari 22. Jaarvergadering Januari 22 2018 Jaarvergadering Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 23 januari 2017 Dit jaarverslag 2018 wordt U aangeboden door het bestuurscomité

Nadere informatie

Het P.K.G.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 6 mei 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Apollo.

Het P.K.G.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 6 mei 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Apollo. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten bestaat enkel uit ploegen samengesteld uit één dame

Nadere informatie

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN - Planning kampioenschappen 2016 2017

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN - Planning kampioenschappen 2016 2017 PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN - Planning kampioenschappen 2016 2017 EERSTE PLOEGEN HEREN A. MODALITEITEN. Eerste provinciale afdeling Eén reeks van 16 ploegen. De kampioen stijgt naar derde klasse. Er wordt

Nadere informatie

DAMESZAALVOETBALTORNOOI

DAMESZAALVOETBALTORNOOI De Koninklijke Vlaamse Voetbalbond organiseert DAMESZAALVOETBALTORNOOI 2017 Maandag 27 februari en woensdag 1 maart 2017 19.00 tot 23.00 uur PRAKTISCHE ORGANISATIE 1) Velden + schoeisel Er wordt gespeeld

Nadere informatie

Het P.K.G.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 12 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van PC Gent.

Het P.K.G.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 12 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van PC Gent. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten bestaat enkel uit ploegen samengesteld uit één dame

Nadere informatie

KVK HOOIKT ORGANISEERT : ZONDAG 13 MEI 2018 VOORMIDDAG 21 STE LENTE TORNOOI VOOR U7 PRIJSUITREIKING VOORZIEN OM 14U00

KVK HOOIKT ORGANISEERT : ZONDAG 13 MEI 2018 VOORMIDDAG 21 STE LENTE TORNOOI VOOR U7 PRIJSUITREIKING VOORZIEN OM 14U00 KVK HOOIKT ORGANISEERT : 21 STE LENTE TORNOOI VOOR U7 ZONDAG 13 MEI 2018 VOORMIDDAG PRIJSUITREIKING VOORZIEN OM 14U00 REGLEMENT ART. 1 DE INRICHTENDE CLUB IS VERANTWOORDELIJK VOOR DE ORGANISATIE VAN HET

Nadere informatie

(PETANQUE)ACTIVITEITENKALENDER PC ALOSTA 2012 => 2013 Rev: 25/11/2012

(PETANQUE)ACTIVITEITENKALENDER PC ALOSTA 2012 => 2013 Rev: 25/11/2012 dinsdag 27-11-12 De Kromme Bollen : bestuursvergadering open 18u30 19u00 oefeningen open 18u30 19u30 woensdag 28-11-12 Geen wintercompetitie - beide ploegen bye donderdag 29-11-12 recreanten open 14u00

Nadere informatie

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 1 De Vlaamse Zaalvoetbalbond is de enige federatie die enkel zaalvoetbal aanbiedt en erkend wordt door de Vlaamse Gemeenschap. Tevens zijn wij erkend door BLOSO.

Nadere informatie

BEKERS VAN BELGIE. Beker van België voor vrouwen Deze beker wordt samengesteld uit ploegen per verbond enkel voor dames.

BEKERS VAN BELGIE. Beker van België voor vrouwen Deze beker wordt samengesteld uit ploegen per verbond enkel voor dames. Algemeen: BEKERS VAN BELGIE Er worden 9 verschillende Bekers van België samengesteld, waarbij de mogelijkheid wordt geboden aan elke BGB speler om deel te nemen. De volgende Bekers worden gevormd Beker

Nadere informatie

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN BEKER VAN OOST-VLAANDEREN REGLEMENT SEIZOEN 2010-2011 HOFMAN SPORT CUP VROUWEN PRINCIPES Alle clubs die in de provinciale reeksen met één of meer damesploegen aantreden, zijn verplicht om met minstens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 KSV Oostkamp

Nieuwsbrief 2 KSV Oostkamp Nieuwsbrief 2 KSV Oostkamp Augustus 2018 #Kampioenen #Samen #Voor #Oostkamp KSV OOSTKAMP DEBUTEERT IN 3 e AMATEUR 16. Canoot 11. Timmerman 5. Van De Moere 14. Decloedt 24. Lanoo 24. Vanneste 25. Verheyden

Nadere informatie

Reglement Beker van Vlaanderen Heren

Reglement Beker van Vlaanderen Heren Reglement Beker van Vlaanderen Heren Seizoen 2018-2019 Inhoudstafel Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 3 Art. 5: verlengingen - gelijkstand...

Nadere informatie

MINIEM EN M MINIEMEN J AALST 1 1 BUGGENHOUT DENDERBELLE GBSK 1 1

MINIEM EN M MINIEMEN J AALST 1 1 BUGGENHOUT DENDERBELLE GBSK 1 1 MEDEDELINGEN DHC Waasmunster werd BELGISCH Kampioen bij de pupillen meisjes. HK Waasmunster werd BELGISCH Kampioen bij de Miniemen Jongens. Aan alle spe(e)l(st)ers en bestuursleden hartelijkproficiaat

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

MODALITEITEN SEIZOEN

MODALITEITEN SEIZOEN MODALITEITEN SEIZOEN 2017-2018 1ste PROVINCIAAL Eén reeks van 16 ploegen. Kampioen stijgt naar 3 de klasse amateurs Voetbal Vlaanderen. Eindronde: 4 clubs. Als eerste gerechtigde deelnemers de 2e geklasseerde

Nadere informatie

OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015

OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015 OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015 1. INTERCLUBKAMPIOENSCHAPPEN 1.1. NIEUWE LEEFTIJDSCATEGORIEËN DAMES De leeftijdscategorieën D30, D40, D50 en D60 worden vervangen door resp. D25, D35, D45

Nadere informatie

AC Bree. Ledeninfomoment Seizoen

AC Bree. Ledeninfomoment Seizoen AC Bree Ledeninfomoment Seizoen 2018-2019 Agenda Wie is het bestuur Categorieën Trainingen Wedstrijden Zomer en wintercriterium Wat heb je nodig voor wedstrijden? Sportkledij Inschrijven voor het nieuwe

Nadere informatie

Toelichting bij het Criterium Vlaams-Brabant (CVB)

Toelichting bij het Criterium Vlaams-Brabant (CVB) Toelichting bij het Criterium Vlaams-Brabant (CVB) Uitgangspunten Het Criterium Vlaams-Brabant (CVB)is de opvolger van het B-Circuit. De hoofdredenen voor deze wijziging zijn: Het Provinciaal Bestuur stelt

Nadere informatie

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 7 mei 2017 om 9.30u op de terreinen van PC Gent.

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 7 mei 2017 om 9.30u op de terreinen van PC Gent. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP TRIPLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap tripletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Aanwezig : - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Tim Holvoet - François Lievens - Filip Soetaert

Aanwezig : - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Tim Holvoet - François Lievens - Filip Soetaert Verslag vergadering DB 10/12//2018 Aanwezig : - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Tim Holvoet - François Lievens - Filip Soetaert Verontschuldigd : - Karl Laverge

Nadere informatie

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN. Competitief: Eerste ploegen Heren. Planning kampioenschappen A. MODALITEITEN.

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN. Competitief: Eerste ploegen Heren. Planning kampioenschappen A. MODALITEITEN. PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Competitief: Eerste ploegen Heren Planning kampioenschappen 2019 2020 A. MODALITEITEN. Eerste provinciale afdeling!! rood = aangepast per 12 juni 2019, Eén reeks van 16 ploegen.

Nadere informatie

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 6 mei 2017 om 9.30 u op de terreinen van PC Haeseveld.

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 6 mei 2017 om 9.30 u op de terreinen van PC Haeseveld. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP DOUBLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap doubletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN. Planning kampioenschappen

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN. Planning kampioenschappen PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen 2013 2014 EERSTE ELFTALLEN HEREN A. MODALITEITEN. Eerste Provinciale Afdeling (art. 1546) Een reeks van 16 elftallen. De kampioen stijgt naar Bevordering

Nadere informatie

Voor de gedetailleerde kalender kunt U te terecht op onze website www.fbtc-bfk.be.

Voor de gedetailleerde kalender kunt U te terecht op onze website www.fbtc-bfk.be. Fédération Belge de Tir aux Clays a.s.b.l. Association Sportive Affiliée au C.O.I.B., I.S.S.F., F.I.T.A.S.C et à l E.S.C. Belgische Federatie Kleischieten v.z.w. Sportieve Vereniging. Aangesloten bij B.O.I.C.,

Nadere informatie