2. Goedkeuring verslag 18 december 2017: Het verslag van 18 december wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2. Goedkeuring verslag 18 december 2017: Het verslag van 18 december wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd."

Transcriptie

1 Verslag provinciale raad 26 februari 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder Herman HILLEN Adjunct-Directeur Sport Marc BORREMANS Lid Provinciale raad Nicole SUYKERBUYK Lid Provinciale raad Alain GARNIER Adviseur Verontschuldigd: Karin SALAERTS Verantwoordelijke dames 1. Welkomstwoord van de voorzitter: Nicole opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Ze verontschuldigd Karin Salaerts die wegens ziekte niet aanwezig kan zijn. Herman Van Bouwel zal de vergadering misschien vervoegen in verband met de organisatie van de feestviering. 2. Goedkeuring verslag 18 december 2017: Het verslag van 18 december wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. 3. Briefwisseling: 18/12: van secretariaat PFV: Verslag Raad van Bestuur. Doorgestuurd naar de leden van de PR. 20/12: aan verificateurs: Uitnodiging verificatie boekhouding. 20/12: aan kandidaten sportleiders en algemene vergadering: Toekenning sportleidersvergadering aan PC Wijnegem en Algemene vergadering aan PC Niel. Andere clubs bedankt voor kandidatuur. 21/12: aan Antwerpse clubs: Uitnodiging Algemene en sportleidersvergadering. 22/12: aan Antwerpse clubs: Verslag provinciale raad van 18 december.

2 23/12: van Karin Salaerts aan dames: Nieuwe datum voor damesvergadering is vastgesteld op 10 januari. 29/12: van Irène De Meyer: Vraag in verband met verplaatste match tegen Duffel B. Is verplaatst van 27 februari naar 1 maart. 2/1: van Karin Salaerts: Agendapunten damesvergadering, dameskalender en regelement damescircuit. 3/1: van Ronny Detavernier: Vraag in verband met reis naar Kreta. Info doorgestuurd op 6/1. 3/1: van Herman Van Bouwel: Voorstel van traiteur voor de feestviering. 5/1: van Marc Dieltjens: Aanvraag scheidsrechter voor de wedstrijd Kontich Lindepet. Alain wil wel optreden als scheidsrechter. Factuur moet wel op voorhand betaald worden. 7/1: aan Provinciale raad: Voorstel traiteur + affiche voor feestviering ter goedkeuring. 7/1: van Ludo Raeymaekers: Melding van ongeval tijdens wedstrijd Rozemaai A Ponderosa B. Doorgestuurd naar secretariaat PFV. 9/1: van Marc Borremans: Melding van Marc Dieltjens in verband met periode van nonactiviteit. Doorgestuurd naar secretariaat PFV. 13/1: van Herman Hillen: Forfait van PC Herentals in 2e afdeling.

3 17/1: van Marc Borremans: Uitnodiging scheidsrechtersvergadering. 17/1: van Alain Garnier: Vraag van PC De Lindepet in verband met het besproeien van terreinen voor de aanvang van de wedstrijd. Dit stond op het WB als opmerking maar er kwam geen reactie vanuit het secretariaat. Verkeerdelijk opgevat met een actie in het verleden. 18/1: van secretariaat PFV: Gegevens nieuwe club Brasschaatse PV. 22/1: van secretariaat PFV: Uitnodiging algemene statutaire ledenvergadering. Doorgestuurd naar leden PR. 23/1: van Catherine Mortier: Bedanking voor hulde. 23/1: van secretariaat PFV: Verslag Dagelijks Bestuur. Doorgestuurd naar leden PR. 27/1: van : Uitslag damescircuit te Boom. 29/1: aan Antwerpse clubs: Verslag algemene jaarvergadering provincie Antwerpen. 30/1: aan Antwerpse clubs: Verslag sportleidersvergadering. 30/1: van Tim Pennoit: Reglementen en lastenboeken kampioenschappen 2018.

4 2/2: van Nicole Suykerbuyk: PC Hemelhof wil graag op 21 september damescircuit organiseren. 2/2: van Karin Salaerts: Nieuwe kalender damescircuit. 3/2: van René Rooman: Hoeveel keer moet een speler deelnemen aan WC om aan indoor te mogen deelnemen? + Problemen met aanmelden voor inschrijving indoor. Een speler moet 4 maal hebben deelgenomen aan de WC. Aanmeldingsprobleem wordt zo spoedig mogelijk bekeken. 4/2: van Jeannine Rousselle: Vraagt of we met de provincie nog iets doen voor 40 jaar PFV. Enkel vanuit de PFV zal dit gevierd worden. 5/2: aan Antwerpse clubs: Verkiezingsdocument fair-play beker + uitnodiging feestviering. 5/2: van Herman Hillen aan Tim Pennoit: Kalender zomertornooien voor petanquemagazine. 6/2: van Karen Tas: Vraagt tot wanneer er kan inschreven worden voor de kampioenschappen. Waar en wanneer moeten documenten zomertornooien ingediend worden. Inschrijvingen 1 week op voorhand. Document aan Herman Hillen zenden en liefst zo spoedig mogelijk. 6/2: van Marc Borremans aan Peter Troonbeeckx: Vraag om een extra scheidsrechter te leveren voor PIB senioren en PKD. 6/2: van PC De Lindepet: Raymond Matthys zou in een verkeerde afdeling hebben gespeeld. Blijkt te kloppen. Sportieve cel moet uitspraak doen.

5 8/2: van secretariaat PFV: Nieuwe locatie ASV. 9/2: aan Antwerpse clubs: Beveiliging site wordt niet meer ondersteund. Hierdoor moeten inschrijvingen gebeuren via link. 18/2: van : Uitslag damescircuit PC Ponderosa. 21/2: Van Karin De Pauw: Vraagt naar reglement indoor. Oude versie doorgestuurd. Herman stuurt nieuwe versie door naar Peter. 25/2: van Frans Willemsen: Proef- en saldibalans. 26/2: van Frans Willemsen: Overzicht inschrijvingen feestviering. 4. Financiën: Op dit ogenblik staat er op spaarrekening en 849 op zichtrekening. Frans geeft een overzicht van de belangrijkste uitgaven en inkomsten. Langs de kant van de uitgaven hebben we de organisatie van de Algemene vergadering en de aankoop van 6 hemden. Langs de kant van de inkosten zien we stilaan de inschrijvingen voor de feestviering binnenkomen. Vanaf volgende keer zal Frans een maandoverzicht doorsturen aan de leden van de provinciale raad. Op die manier kunnen we duidelijker volgen wat er op financieel vlak allemaal gebeurt.

6 5. Evaluatie Algemene vergadering: De algemene vergadering werd als zeer goed ervaren. Er waren 22 van de 26 clubs aanwezig. Elk bestuurslid kreeg de kans om zijn eigen domein te belichten. Door de PowerPointpresentatie konden de deelnemers goed volgen. De receptie achteraf was zeker in orde. De club kwam voldoende rond met hapjes en drank. Volgend jaar schrijven we de clubs terug aan om hun kandidatuur te stellen. 6. Sport: a) Evaluatie sportleidersvergadering: Ook hier verliep alles redelijk vlot. Het 50+ circuit en de indoor konden snel ingedeeld worden. b) Indoor: Herman heeft het reglement van de indoor nagekeken en zal dit bezorgen aan Peter ter publicatie op de website. Spelers moeten minstens 4 maal hebben deelgenomen aan de wintercompetitie en zullen enkel kunnen aantreden in de reeks waar de laatste wedstrijd werd gespeeld. Herman zal medailles bestellen om ze tijdig op de juiste clubs te krijgen. Nicole stelt een vraag in verband met het klassement. De 8 beste ploegen gaan door naar de finalerondes. Wat als plaats 8 en 9 dezelfde gemaakte punten en tegenpunten hebben? Herman zal dit nog in het reglement opnemen.

7 c) Kampioenschapen: De kampioenschappen worden binnen de provinciale raad als volgt verdeeld. De personen die tussen haakjes staan, zijn de reserve van die dag. Datum Club Jury (minstens 2 leden + Kampioenschap hoofdscheidsrechter) PKD 15 april Mol Jean Peter (Marc) PKT 22 april Mol Jean Peter (Nicole) PIB senioren 28 april Wijnegem Jean Peter PIB veteranen 2 mei Markdal Jean Nicole PKGD 6 mei Niel Jean Peter (Herman) Voor elk kampioenschap zal de wedstrijdtafel de inschrijvingen afsluiten om 9u30. Op die manier hebben scheidsrechters de tijd om de licenties te controleren. d) 50+ Circuit: Nicole heeft enkele wijzigingen voor het reglement voorgesteld. Peter zal het reglement aanpassen en doorsturen naar Nicole en Herman. e) Allerlei: Tijdens de wedstrijd Kontich De Lindepet heeft Raymond Matthys in een verkeerde afdeling gespeeld. De wedstrijden waar Raymond aan deelnam worden op 0-13 gezet. Herman zal beide clubs op de hoogte brengen. Peter past uitslag aan. Er zijn enkele klachten binnengekomen aangaande de accommodatie van PC Boom. Zo zijn er problemen met de gasverwarming, is er geen nooduitgang voorzien, regent het binnen,. Het huurcontract zou aflopen binnen een maand. In de toekomst opteren we ervoor dat er een keuringsverslag van de brandweer moet voorgelegd worden alvorens de terreinen goed te keuren.

8 De bekers voor de wintercompetitie en de kampioenschappen zullen nu reeds besteld worden. Voor de PIB senioren moet er een extra beker besteld worden voor de niet federale ploegen. Eveneens zullen voor die ploeg medailles besteld worden. Na de competitie zullen de medailles (7 cm) voor de wintercompetitie besteld worden. De fair-play beker wordt enkel overhandigd aan de ploegen die aanwezig zijn. Clubs die niet aanwezig zijn, worden niet afgeroepen. De formulieren voor deze trofeeën komen goed binnen. 7. Jeugd: In de maand januari werd er een jeugdtraining georganiseerd op PC Wijnegem. 19 spelers waren aanwezig waarvan 2 nieuwe spelers. Danny Aerts heeft voor de eerste keer mee training gegeven. De training van februari werd afgelast wegens voorspelling van zeer slecht weer. Luc Smulders en Frederik Keulemans zijn aangesproken om als gasttrainers te fungeren tijdens de komende trainingen. Op de Beker Borré behaalde de provincie Antwerpen een 1 e plaats. Alain stelt voor om aan elke speler die deelgenomen heeft aan Beker Borré een aandenken te geven. Nicole geeft de lijst door en Herman zorgt voor de bestelling. De kledij voor de jeugd is niet meer in orde. Nicole laat prijs maken voor nieuwe kledij. Volgende provinciale raad nemen we hierover een beslissing. Ina Renders is geselecteerd om op Belgisch niveau te gaan spelen op damestornooi PC Elite.

9 8. Damescomité: Laatste edities van het damescircuit werden verzorgd door Jean. De wedstrijden waren zeer snel afgewerkt (voor 12u). Uitslag was snel bij Peter en stond zeer snel online. Het bedrag moet elke maand gestort worden zodat dit correct in de boekhouding kan opgenomen worden. 9. Scheidsrechters: Marc stuurde een mail naar Peter Troonbeeckx met de vraag om en extra scheidsrechter te voorzien voor de PIB senioren en PKD. Peter Troonbeeckx vraagt of verplaatsingsonkosten ook kunnen vergoed worden. De provincie Antwerpen gaat hiermee akkoord. Op de RVB zal dit naar voor gebracht worden. De tafel zal voor deze scheidsrechters een onkostenformulier voorzien. Er zijn 2 kandidaten voor het scheidsrechtersexamen nl. De Bruyn Joris van Molenbos en Lievens Patrick van PC Mol. 10. Feestviering: De inschrijvingen voor de feestviering lopen stilaan binnen. Peter stuurt zo snel mogelijk een herinneringsmailtje naar de clubverantwoordelijken om aan te sporen om zo snel mogelijk in te schrijven. Eveneens zal Peter een mailtje sturen naar het dagelijks bestuur om hen uit te nodigen. De beschikbare leden van de provinciale raad spreken om 14u af om de zaal en de bekers klaar te zetten. Het benodigde materiaal ligt boven op het secretariaat en zal volgende provinciale raad meegenomen worden. Jean zal instaan voor het maken van de foto s. Herman Van Bouwel en Martine eten eveneens op kosten van de provincie. Frans zal hiervoor een mailtje sturen naar Herman. Eveneens een mailtje naar Marc en Karin om te vragen of ze al dan niet deelnemen.

10 11. Werking provinciale bestuursleden: Na een kort overleg besluit iedereen om op post te blijven. De provinciale raad wordt dus als volgt samengesteld: PAD Administratief: PAD Sportief: Herman Hillen Provinciaal secretaris: Provinciaal penningmeester: Frans Willemsen Provinciaal verantwoordelijke jeugd en 50+: Nicole Suykerbuyk Provinciaal verantwoordelijke scheidsrechters: Marc Borremans Provinciaal verantwoordelijke dames: Karin Salaerts Adviseur: Alain Garnier De functie van voorzitter zal vacant blijven. 12. Rondvraag: Herman: Bezoek aan de Koninck door de provinciale raad. Wat eten we daarna? Wereldkeuken Temse. Nicole reserveert. Peter: / Jean: / Alain: Op 10 maart speelt Wijnegem B Markdal A om 12u in plaats van 14u. Frans: / Nicole: / De vergadering sluit om 23u03. Voorzitter van dienst Nicole SUYKERBUYK Provinciaal secretaris Peter CRAUWELS

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 26 juni 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 26 juni 2017: Het verslag van 26 juni wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 26 juni 2017: Het verslag van 26 juni wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 28 augustus 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder Herman HILLEN Adjunct-Directeur

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 20 november 2017: Het verslag van 20 november wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 20 november 2017: Het verslag van 20 november wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 18 december 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

1. Welkomstwoord van de voorzitter: Alain heet alle leden van harte welkom. Nicole is verontschuldigd voor deze vergadering wegens vakantie.

1. Welkomstwoord van de voorzitter: Alain heet alle leden van harte welkom. Nicole is verontschuldigd voor deze vergadering wegens vakantie. Verslag provinciale raad 27 februari 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Jeugdverantwoordelijke Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 25 juni 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 25 juni 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 25 juni 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 28 mei 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 28 mei 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 28 mei 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 24 augustus 2015 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 24 augustus 2015 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 24 augustus 2015 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Reinold BORRÉ Voorzitter P.F.V Karin De PAUW Sportief Directeur PFV Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief

Nadere informatie

1. Welkomstwoord van de voorzitter: Jean Boumans neemt het voorzitterschap van deze vergadering op zich en heet iedereen van harte welkom.

1. Welkomstwoord van de voorzitter: Jean Boumans neemt het voorzitterschap van deze vergadering op zich en heet iedereen van harte welkom. Verslag provinciale raad 9 oktober 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 27 augustus 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 27 augustus 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 27 augustus 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 29 februari 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 29 februari 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 29 februari 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Jeugdverantwoordelijke Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Herman

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 18 februari 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem

Verslag provinciale raad 18 februari 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Verslag provinciale raad 18 februari 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 3 april wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 3 april wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 22 mei 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder Herman HILLEN Adjunct-Directeur

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 29 januari 2018 PC Wijnegem

Verslag sportleidersvergadering 29 januari 2018 PC Wijnegem Verslag sportleidersvergadering 29 januari 2018 PC Wijnegem Aanwezig: Herman HILLEN Adjunct-Directeur Sport Peter CRAUWELS Provinciaal secretaris Jean BOUMANS Adjunct-directeur administratief Marc BORREMANS

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 6 mei 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem

Verslag provinciale raad 6 mei 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Verslag provinciale raad 6 mei 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Jean BOUMANS Adj. directeur administratief Nicole SUYKERBUYK Provinciaal secretaris Frans

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 25 maart 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem

Verslag provinciale raad 25 maart 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Verslag provinciale raad 25 maart 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. directeur administratief Peter CRAUWELS Provinciaal secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 27 februari 2017: Het verslag van 27 februari wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 27 februari 2017: Het verslag van 27 februari wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 3 april 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Petanque Federatie Vlaanderen vzw

Petanque Federatie Vlaanderen vzw Petanque Federatie Vlaanderen vzw Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem GSM: 0485/98.93.65 Email: crauwels_peter@hotmail.com Hoboken, 9 november 2014 Dhr. Reinold BORRÉ

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 14 januari 2018 PC Niel

Verslag sportleidersvergadering 14 januari 2018 PC Niel Verslag sportleidersvergadering 14 januari 2018 PC Niel Aanwezig: Herman HILLEN Adjunct-Directeur Sport Jean BOUMANS Adjunct-directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal secretaris Frans WILLEMSEN

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 17 december 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 17 december 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 17 december 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 4 september 2017 Huis Van de Sport - Berchem

Verslag sportleidersvergadering 4 september 2017 Huis Van de Sport - Berchem Verslag sportleidersvergadering 4 september 2017 Huis Van de Sport - Berchem Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Verantwoordelijke Jeugdwerking Herman HILLEN Adjunct Directeur Sport Peter CRAUWELS

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 19 november 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 19 november 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 19 november 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder Herman HILLEN Adjunct-Directeur

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 8 oktober 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 8 oktober 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 8 oktober 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 4 april 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 4 april 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 4 april 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Jeugdverantwoordelijke BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS

Nadere informatie

Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 26 januari 2015

Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 26 januari 2015 Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 26 januari 2015 Verslag van de sportleidersvergadering van 26 januari 2015 Aanwezig: Reinold BORRÉ Peter CRAUWELS

Nadere informatie

Petanque Federatie Vlaanderen vzw

Petanque Federatie Vlaanderen vzw Petanque Federatie Vlaanderen vzw Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem GSM: 0485/98.93.65 Email: crauwels_peter@hotmail.com Hoboken, 22 februari 2015 Dhr. Reinold BORRÉ

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 25 januari 2016 Petanqueclub De Evers

Verslag sportleidersvergadering 25 januari 2016 Petanqueclub De Evers Verslag sportleidersvergadering 25 januari 2016 Petanqueclub De Evers Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Verantwoordelijke Jeugdwerking Herman HILLEN Adjunct Directeur Sport Peter CRAUWELS Provinciaal

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 17 september 2018 Huis Van de Sport - Berchem

Verslag sportleidersvergadering 17 september 2018 Huis Van de Sport - Berchem Verslag sportleidersvergadering 17 september 2018 Huis Van de Sport - Berchem 1. Verwelkoming voorzitter en vaststellen van de aanwezigen: Welkom iedereen op deze sportleidersvergadering, ik hoop dat we

Nadere informatie

Januari 16. Jaarvergadering

Januari 16. Jaarvergadering Januari 16 2017 Jaarvergadering Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 13 februari 2017 Dit jaarverslag 2017 wordt U aangeboden door het bestuurscomité

Nadere informatie

Januari 22. Jaarvergadering

Januari 22. Jaarvergadering Januari 22 2018 Jaarvergadering Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 23 januari 2017 Dit jaarverslag 2018 wordt U aangeboden door het bestuurscomité

Nadere informatie

Januari 23. Jaarvergadering. PFV Provincie Antwerpen Verslag Algeme vergadering 23 januari 2014

Januari 23. Jaarvergadering. PFV Provincie Antwerpen Verslag Algeme vergadering 23 januari 2014 Januari 23 2014 Jaarvergadering Secr. P.F.V. - P.A. Jean,Boumans Stijn Streuvelsstraat,79 2627 SCHELLE 03/877.28.71 Hoboken, 24 januari 2014 Dit jaarverslag 2014 wordt U aangeboden door het bestuurscomité

Nadere informatie

21 Januari. Jaarvergadering

21 Januari. Jaarvergadering 21 Januari 2019 Jaarvergadering Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 21 januari 2019 Dit jaarverslag 2019 wordt U aangeboden door het bestuurscomité

Nadere informatie

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 26 april 2015 om 9u00 op de terreinen van KPC Mistral

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 26 april 2015 om 9u00 op de terreinen van KPC Mistral REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN BEKERREGLEMENT

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN BEKERREGLEMENT BEKER VAN OOST-VLAANDEREN BEKERREGLEMENT art. 1 Het Provinciaal Comité Oost-Vlaanderen richt een bekercompetitie in voor seniors heren, seniors dames en jeugd jongens en meisjes onder de benaming: Beker

Nadere informatie

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 29 april 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Reynaert.

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 29 april 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Reynaert. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

De P.I.B. veteranen Oost-Vlaanderen gaat door op woensdag 2 mei 2018 om 10.00u op de terreinen van KP Mistral.

De P.I.B. veteranen Oost-Vlaanderen gaat door op woensdag 2 mei 2018 om 10.00u op de terreinen van KP Mistral. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER VETERANEN Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker veteranen betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot

Nadere informatie

VLAAMSE INTERCLUB BEKER SENIOREN

VLAAMSE INTERCLUB BEKER SENIOREN Artikel 1. PRINCIPE VLAAMSE INTERCLUB BEKER SENIOREN REGLEMENT 1.1 Principe De Vlaamse Interclubbeker Senioren betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide seniorencategorieën

Nadere informatie

Grote prijs Knokke-Heist. DOUBLETTEN TORNOOI Alle categorieën 4 rondes MAX 50 ploegen

Grote prijs Knokke-Heist. DOUBLETTEN TORNOOI Alle categorieën 4 rondes MAX 50 ploegen PC DE VUURTOREN VZW Heistlaan 124 8301 Knokke-Heist Grote prijs Knokke-Heist Zaterdag 10 augustus 2019 DOUBLETTEN TORNOOI Alle categorieën 4 rondes MAX 50 ploegen HEREN - HEREN/GEMENGD EN DOUBLETTEN DAMES

Nadere informatie

Gewest Brugge / Kust

Gewest Brugge / Kust Koninklijke West - Vlaamse Bedrijfsvoetbalbond Gewest Brugge / Kust VZW www.bedrijfsvoetbal-brugge-kust.be KBVB : 0350 0451.774.134 Rekeningnummer : BE13 4751 1071 8139 VERSLAG VERPLICHTE LEDENVERGADERING

Nadere informatie

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen ONTWERP MODALITEITEN 2012-2013 DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen INHOUD DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen A. Provinciale jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8 B. Bijzondere jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8

Nadere informatie

Voorjaarstornooi 50+

Voorjaarstornooi 50+ PC DE VUURTOREN VZW Heistlaan 124 8301 Knokke-Heist Voorjaarstornooi 50+ Donderdag 13 juni 2019 DOUBLETTENTORNOOI 4 rondes HEREN - HEREN/GEMENGD EN DOUBLETTEN DAMES Start om 13:00 uur stipt, aanmelden

Nadere informatie

Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen

Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen vzw 15/08/09 Betreft: Internationale Driekamp Zeeland - W. Vlaanderen - O-Vlaanderen. Beste bestuursleden, Hierbij bezorgen we u alle nodige gegevens voor de internationale driekamp. We hopen jullie massaal

Nadere informatie

R E G L E M E N T Z O M E R T O R N O O I E N

R E G L E M E N T Z O M E R T O R N O O I E N R E G L E M E N T Z O M E R T O R N O O I E N ARTIKEL 1: ALGEMEENHEDEN 1. Dit reglement geldt enkel voor de zomertornooien, daar de wintertornooien afhangen van het provinciale Sportcomité. 2. De tornooien

Nadere informatie

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen 2017-2018 Planning wedstrijden reserven en jeugd PROVINCIALE en GEWESTELIJKE RESERVEN art. 1567 PROVINCIALE en GEWESTELIJKE U21 - art. 1573-1575 PROVINCIALE

Nadere informatie

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 15 april mei 2018 om 9.30 u op de terreinen van PC Gent.

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 15 april mei 2018 om 9.30 u op de terreinen van PC Gent. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP DOUBLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap doubletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 7 mei 2017 om 9.30u op de terreinen van PC Gent.

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 7 mei 2017 om 9.30u op de terreinen van PC Gent. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP TRIPLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap tripletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Comité vergadering van

Comité vergadering van Comité vergadering van 20-01-2017. Aanwezig: Dhrn Van Ryssel M., Colle H., Demeester J.P., Inghelbrecht D. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhr Verstichel S. (webmaster) en De Lange T. (convocateur) Verslag

Nadere informatie

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u.

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN. Planning kampioenschappen

PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN. Planning kampioenschappen PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN Planning kampioenschappen 2018-2019 Planning wedstrijden reserven en jeugd PROVINCIALE en GEWESTELIJKE RESERVEN art. V1568 RECREATIEF VOETBAL RESERVEN art. V1570 RECREATIEF

Nadere informatie

Het P.K.G.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 6 mei 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Apollo.

Het P.K.G.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 6 mei 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Apollo. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten bestaat enkel uit ploegen samengesteld uit één dame

Nadere informatie

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 6 mei 2017 om 9.30 u op de terreinen van PC Haeseveld.

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 6 mei 2017 om 9.30 u op de terreinen van PC Haeseveld. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP DOUBLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap doubletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u.

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten bestaat enkel uit ploegen samengesteld uit één dame

Nadere informatie

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u.

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

Comité vergadering van

Comité vergadering van Comité vergadering van 08-12-2017. Aanwezig: Dhrn Van Ryssel M., Colle H., Demeester J.P., Inghelbrecht D. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhr Verstichel S. (webmaster) en De Lange T. (convocateur) Verslag

Nadere informatie

Beker van Antwerpen Seniors

Beker van Antwerpen Seniors Algemeen... 3 Bepalingen... 3 Teams... 3 Poule-indeling en ronden... 3 Verlengingen Gelijke stand... 3 Voorgift... 3 Planning & afspraken... 4 Speelschema & meldingen... 4 Finales... 4 Ontvangsten... 5

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen MODALITEITEN KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2018-2019 DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen DEEL 4 Competitie

Nadere informatie

TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN

TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN Art. 1. Dit landelijk technisch reglement bevat aanvullende bepalingen op het Technisch Reglement ISSF en de Nationale Reglementen en

Nadere informatie

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 24 april 2016 om 9u00 op de terreinen van KPC Schorpioen.

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 24 april 2016 om 9u00 op de terreinen van KPC Schorpioen. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

REGLEMENT PROVINCIALE SENIORENCOMPETITIE HEREN DAMES GEMENGD

REGLEMENT PROVINCIALE SENIORENCOMPETITIE HEREN DAMES GEMENGD PBA - Seniorencompetitie / 1 Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen VZW REGLEMENT PROVINCIALE SENIORENCOMPETITIE HEREN DAMES GEMENGD Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen vzw Maatschappelijke zetel:

Nadere informatie

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 2 mei 2015 om 9u00 op de

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 2 mei 2015 om 9u00 op de REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN VETERANEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten veteranen bestaat enkel uit ploegen samengesteld

Nadere informatie

VERSLAG RVB AVF DD

VERSLAG RVB AVF DD VERSLAG RVB AVF DD. 19.04.2018 Aanwezig : - Carine Geukens, secretaris - Danny Lyssens, jeugdverantwoordelijke - Koen Vaneynde, statuten en reglementen - Jonas Janssens, penningmeester - Paul Derkinderen,

Nadere informatie

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 1 De Vlaamse Zaalvoetbalbond is de enige federatie die enkel zaalvoetbal aanbiedt en erkend wordt door de Vlaamse Gemeenschap. Tevens zijn wij erkend door BLOSO.

Nadere informatie

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014 KAATSENTITEIT VLAANDEREN v.z.w. Maatschappelijke zetel: Houtmarkt 1, 9300 Aalst Secretaris-Schatbewaarder Thierry Dufour Zeuningenstraat 12 1570 Tollembeek Tel.: 0475/61.00.77 E-mail: Thierry.Dufour@telenet.be

Nadere informatie

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen MODALITEITEN KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2016-2017 DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen DEEL 4 Competitie

Nadere informatie

Verslag Werkvergdering Zondag 11 Januari 2019 bij Bc Hand in Hand Aanvang : u

Verslag Werkvergdering Zondag 11 Januari 2019 bij Bc Hand in Hand Aanvang : u 14-1-2019 Verslag Werkvergdering Zondag 11 Januari 2019 bij Bc Hand in Hand Aanvang : 10.00 u Aanwezige Clubs: AB AP BK BH DK DL DP DS EM HH ND - PK TL VV. Afwezig: RA Aanwezige bestuursleden HB +SC: VZHB

Nadere informatie

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 30 april 2016 om 9u00 op

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 30 april 2016 om 9u00 op REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN VETERANEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten veteranen bestaat enkel uit ploegen samengesteld

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 7 mei 2016 om 9u00 op de terreinen van PC Zelzate.

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 7 mei 2016 om 9u00 op de terreinen van PC Zelzate. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP DOUBLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap doubletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

De Koninklijke Vlaamse Voetbalbond organiseert

De Koninklijke Vlaamse Voetbalbond organiseert De Koninklijke Vlaamse Voetbalbond organiseert J E U G D Z A A L V O E T B A L T O R N O O I 2016 Dinsdag 27 en woensdag 28 december 2016 09.00 tot 16.30 uur Sporthal Wilrijkse Pleinen PRAKTISCHE ORGANISATIE

Nadere informatie

Aanwezig : - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Tim Holvoet - François Lievens - Filip Soetaert

Aanwezig : - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Tim Holvoet - François Lievens - Filip Soetaert Verslag vergadering DB 10/12//2018 Aanwezig : - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Tim Holvoet - François Lievens - Filip Soetaert Verontschuldigd : - Karl Laverge

Nadere informatie

Comité vergadering van

Comité vergadering van Comité vergadering van 16-02-2018. Aanwezig: Dhrn Van Ryssel M., Demeester J.P., Inghelbrecht D. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhrn Colle H., Verstichel S. (webmaster) en De Lange T. (convocateur) Verslag

Nadere informatie

Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud

Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud Inhoud... 1 Info voor website, Facebook en beelscherm... 2 Affiches en Flyers... 3 Materiaal... 4 Aanvragen en toelatingen... 4 Financieel... 4 Takenlijst en

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

Zomertornooi U6 tot U13. Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018

Zomertornooi U6 tot U13. Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018 Zomertornooi 2018 U6 tot U13 Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018 ALGEMEEN REGLEMENT Het jaarlijks zomertornooi wordt ingericht door Schelle (stamnummer 4926) en vindt plaats op de terreinen van Schelle

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure 2017 2018 Erkende recreatieve sportfederatie 1 Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en Sport Vlaanderen erkende recreatieve

Nadere informatie

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 9 mei 2015 om 9u00 op de terreinen van PC Apollo.

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 9 mei 2015 om 9u00 op de terreinen van PC Apollo. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP TRIPLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap tripletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Beker van Belgie Dames 2015-2016

Beker van Belgie Dames 2015-2016 Beker van Belgie Dames 2015-2016 Art. 1: De stichting PROMBAS organiseert een tornooi voor seniores dames onder de benaming Beker van België Dames. Vanaf de eerste speeldag vallen de organisatiekosten

Nadere informatie

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 5 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van KPC Schorpioen.

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 5 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van KPC Schorpioen. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP TRIPLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap tripletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

Een nieuwe Rugbyclub oprichten?

Een nieuwe Rugbyclub oprichten? Een nieuwe Rugbyclub oprichten? Organisatie van Rugby in België en Vlaanderen Belgische Rugbybond vzw Voorzitter: Dany Roelands Vlaamse Rugbybond vzw Rvb: Dirk Vandevoorde (voorzitter)* Jan Coupé (technisch

Nadere informatie

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP

Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Provinciale seniorenontmoetingen VET CUP Vereniging voor Vlaams-Brabantse Badmintonton Clubs Ondernemingsnummer: 424.375.097 Rekeningnummer Fortis : 001-0952174-01 Website: http://www.vvbbc.be Uitgave

Nadere informatie

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN

BEKER VAN OOST-VLAANDEREN HOFMAN SPORT CUP VROUWEN BEKER VAN OOST-VLAANDEREN REGLEMENT SEIZOEN 2010-2011 HOFMAN SPORT CUP VROUWEN PRINCIPES Alle clubs die in de provinciale reeksen met één of meer damesploegen aantreden, zijn verplicht om met minstens

Nadere informatie

Comité vergadering van

Comité vergadering van Comité vergadering van 16-04-2018. Aanwezig: Dhrn Van Ryssel M., Demeester J.P., Colle H. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhrn Inghelbrecht D., Verstichel S. (webmaster) en De Lange T. (convocateur) Verslag

Nadere informatie

Koninklijke Belgische Zwembond - Sportcommissie Waterpolo GOEDGEKEURD

Koninklijke Belgische Zwembond - Sportcommissie Waterpolo GOEDGEKEURD Proces-verbaal van de vergadering gehouden op dinsdag 27 april 2010 te Houdeng-Goegnies, secretariaat Aanwezig: Francis MERCIER, Voorzitter; Guido CLAES, Ondervoorzitter Pierre LEDENT, secretaris; Pierre

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U7 Blz. 1/9 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

Dit reglement gaat in op 1 januari 2017, vervangt het reglement van 2015 en blijft van kracht tot een nieuw reglement wordt uitgebracht.

Dit reglement gaat in op 1 januari 2017, vervangt het reglement van 2015 en blijft van kracht tot een nieuw reglement wordt uitgebracht. Algemeen Reglement Vlaams-Brabant Dit reglement gaat in op 1 januari 2017, vervangt het reglement van 2015 en blijft van kracht tot een nieuw reglement wordt uitgebracht. Inhoudstafel 1. ALGEMEEN... 2

Nadere informatie

Voor de gedetailleerde kalender kunt U te terecht op onze website www.fbtc-bfk.be.

Voor de gedetailleerde kalender kunt U te terecht op onze website www.fbtc-bfk.be. Fédération Belge de Tir aux Clays a.s.b.l. Association Sportive Affiliée au C.O.I.B., I.S.S.F., F.I.T.A.S.C et à l E.S.C. Belgische Federatie Kleischieten v.z.w. Sportieve Vereniging. Aangesloten bij B.O.I.C.,

Nadere informatie

Comitévergadering van

Comitévergadering van Comitévergadering van 20-11-2013. Aanwezig: Dhrn Robbe G., Demeester J.P., Van Ryssel M., Colle H., De Lange T. (convocateur) en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhr Inghelbrecht D. Verslag comité vergadering

Nadere informatie

Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019

Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019 Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019 Tornooicoördinator : Koen Devriendt koen-devriendt@telenet.be 0478 / 30 29 78 ALGEMEEN REGLEMENT Het jaarlijks zomertornooi wordt ingericht

Nadere informatie

K. Schelle Sport V.Z.W.

K. Schelle Sport V.Z.W. K. Schelle Sport V.Z.W. Sportcomplex / maatsch. zetel: Kapelstraat 140-2627 Schelle Tel 03 887 29 80 info@schellesport.be www.schellesport.be BTW nr : BE 417.639.834 Stamnr KBVB : 04926 Zomertornooi 2015

Nadere informatie

Tornooi Duivels U6 (geboortejaar 2007-2008)

Tornooi Duivels U6 (geboortejaar 2007-2008) Tornooi Duivels U6 (geboortejaar 2007-2008) Algemeen Tornooireglement 1. Het Garage Sander RCFC Duiveltjestornooi, een paastornooi voor Duiveltjesploegen, zal volledig afgewerkt worden op volgende tijdstippen

Nadere informatie

1ste. Jordantcup. KVK Hingene. Op 26 & 27 augustus KVK Hingene KBVB Stamboeknummer Terreinen: Groenstraat Bornem

1ste. Jordantcup. KVK Hingene. Op 26 & 27 augustus KVK Hingene KBVB Stamboeknummer Terreinen: Groenstraat Bornem 1ste Jordantcup Op 26 & 27 augustus 2017 KVK Hingene KVK Hingene KBVB Stamboeknummer 4215 Terreinen: Groenstraat 4 2880 Bornem KVK Hingene KVK Hingene KBVB Stamboeknummer 4215 1ste Jordantcup Op 26 & 27

Nadere informatie

Art. 1: Deelnemingsvoorwaarden

Art. 1: Deelnemingsvoorwaarden REGLEMENT BEKER VAN ANTWERPEN SEIZOEN 2016-2017 HEREN, DAMES en JEUGD Art. 1: Deelnemingsvoorwaarden 1.1. Aan de Beker van Antwerpen, ingericht door het Provinciaal Comité Antwerpen, kan gratis deelgenomen

Nadere informatie

BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN

BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN SEIZOEN 2013-2014 REGLEMENT Artikel 1 Het Provinciaal Comité richt ieder seizoen een Provinciale competitie in: Beker van Antwerpen genoemd. Deze competitie heeft tot doel de

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure Erkende recreatieve sportfederatie Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en BLOSO erkende en gesubsidieerde recreatieve

Nadere informatie

1. Wie kan/moet deelnemen aan de selectiewedstrijden?

1. Wie kan/moet deelnemen aan de selectiewedstrijden? 01/12/2017 Richtlijnen selectieschutters 2018 Belangrijk: deze richtlijnen zijn voorlopig en kunnen steeds bijgewerkt en veranderd worden. 1. Wie kan/moet deelnemen aan de selectiewedstrijden? Iedereen

Nadere informatie

REGLEMENT ONDERSTEUNING

REGLEMENT ONDERSTEUNING REGLEMENT ONDERSTEUNING Goedgekeurd door de Raad van Bestuur op 24 mei 2016 Binnen de perken van de budgettaire mogelijkheden ondersteunt Vlamo de artistieke, organisatorische en technische werking van

Nadere informatie