Verslag provinciale raad 17 december 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag provinciale raad 17 december 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen"

Transcriptie

1 Verslag provinciale raad 17 december 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder Herman HILLEN Adjunct-Directeur Sport Nicole SUYKERBUYK Lid Provinciale raad Alain GARNIER Adviseur Roger BULCKE Medewerker recreanten 1. Welkomstwoord van de voorzitter: Frans opent de laatste vergadering van dit jaar en heet iedereen van harte welkom. 2. Goedkeuring verslag 8 oktober 2018: Het verslag van 19 november wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. 3. Briefwisseling: 20/11: van PC Wijnegem: PC Wijnegem stelt zich kandidaat voor de organisatie van de indoor All-Cat en 50+ en voor een editie van het 50+ circuit. 20/11: van Alain Garnier: Karin De Pauw heeft toegezegd om te zetelen in de tuchtcommissie. 22/11: van secretariaat PFV: Verslag dagelijks bestuur van 14 november. Doorgestuurd naar PR. 22/11: van Marc Van Hove: Factuur scheidsrechterscommissie. 26/11: aan Antwerpse clubs: Uitnodiging damesvergadering, verslag PR en kandidaturen AV en sportleiders. 28/11: van PC Duffel: Stellen zich kandidaat voor inrichting indoor /12: van Herman Hillen: PK De Evers willen graag editie van 50+-circuit organiseren. 1/12: van Nicole Suykerbuyk: PC Hemelhof stellen zich kandidaat voor het organiseren van 50+-circuit. 3/12: van Alain Garnier: Luc Van Regenmortel is eveneens kandidaat voor de tuchtcommissie.

2 3/12: van Sandra Verheyen: PC Bernardus laat zich verontschuldigen voor de damesvergadering. 4/12: van Jef Verdaet: Vraagje of regel nog steeds van toepassing is dat ploegmaats die samen transfereerden niet samen mochten spelen. 5/12: van Frans Willemsen: Maandsaldo s. 7/12: van Tim Pennoit: Nieuwe template invoering recreantenlicenties. Doorgestuurd naar clubs. 7/12: van Tim Pennoit: Excel om data en locaties PK in te vullen. Peter zal dit verder afwerken. 7/12: van PC Wijnegem: Stellen zich kandidaat voor de sportleidersvergadering en de algemene vergadering. 8/12: van Katja Praet: Overzicht inschrijvingen afsluit damescircuit. 10/12: van Jeannine Rousselle: Laat zich verontschuldigen voor damesvergadering. 10/12: van Katja Praet: PC Niel stelt zich kandidaat voor de organisatie van de algemene en de sportleidersvergadering. 11/12: aan Herman Hillen en Nadia Swinkels: Verslag damesvergadering. 13/12: aan PC Kontich en PC Markdal: Vraag naar contactgegevens verificateurs. Peter zal een reminder sturen. 14/12: van Nicole Suykerbuyk: Uitslagenformulier recreantencompetitie 3*2. Staat ondertussen online.

3 4. Financiën: Op dit ogenblik staat er op de spaarrekening en 1650 op de zichtrekening. Ten opzichte van vorig jaar hebben we een klein beetje verlies geleden. Dit heeft te maken met de extra kosten die we hebben moeten maken (ASV PFV, T-shirts jeugd, laptop). Enkele onkostennota s moeten nog ingegeven worden. - Verificateurs: PC Markdal en PC Kontich moeten dit jaar de verificateurs aanbrengen. Peter had hiervoor contact met de clubs maar heeft nog geen namen ontvangen van de clubs. Voor de PFV is er wel al een naam bekend nl. Wilfried Deman. Op de controle zal Alain eveneens aanwezig zijn. Hij kan dan de stukken die nodig zijn voor het jeugddossier kopiëren. De controle zal doorgaan op vrijdag 11 januari om 19u30 op PC Wijnegem. - Controle SBB Onze boekhouding werd eveneens gecontroleerd door boekhoudkantoor SBB. We hebben hun verslag ontvangen en onze boekhouding was op één puntje na in orde. Voor de circuits moeten de inkomsten en de uitgaven apart ingegeven worden. Tegen de algemene vergadering zal Frans (in samenwerking met Alain) een budget opstellen. 5. Algemene vergadering: - Locatie: PC Wijnegem en PC Niel stelden zich kandidaat. Omdat Niel vorig jaar de algemene vergadering kreeg toegewezen, kiezen we ervoor om dit jaar PC Wijnegem te kiezen voor de organisatie. - Praktische afspraken: De dagorde wordt overlopen en aangepast waar nodig. In de loop van volgende week krijgt elke club een uitnodiging. Alain brengt het projectiescherm mee en Herman maakt het palmares van 2018 op. De toespraken van ieder bestuurslid moeten tegen 5 januari ingestuurd worden.

4 6. Sport: - Sportleidersvergadering: PC Niel krijgt de organisatie van de sportleidersvergadering. De uitnodiging wordt overlopen en aangepast waar nodig. - Wintercompetitie: Op de vorige provinciale raad werd beslist dat Gust Blommaerts van PC Bernardus mocht zakken van Vlaamse naar een provinciale afdeling. Op de vergadering van de raad van bestuur werd deze beslissing herroepen. Alain zal hiervoor contact opnemen met PC Bernardus circuit: Clubs kunnen zich nog steeds kandidaat stellen voor de organisatie van het 50+ circuit. Alain heeft hierover reeds contact gehad met Eddy Marien. - Provinciale kampioenschappen: Er zal dit jaar gespeeld worden in gewone poules, zonder B-categorie. De inrichtende club mag wel een neventornooi organiseren. Het alcoholverbod voor 12 uur wordt opgeheven. Doch zware alcoholische dranken (18 graden en meer) mogen niet meer geschonken worden. We vragen de clubs om te tappen met verstand. 7. Recreantenwerking: Er hebben zich reeds 4 ploegen van Wijnegem en 1 ploeg Kontich aangemeld voor 3*2 namiddag. Voor de avondcompetitie zijn er reeds verschillende mondelinge toezeggingen. PC Stapveld in Berlaar vroeg extra informatie over de recreantenwerking. Deze mensen zijn zeer geïnteresseerd maar kunnen voorlopig niet deelnemen omdat ze niet beschikken over binnenterreinen. Er wordt gekeken of er nog een bijkomende competitie kan georganiseerd worden tijdens de zomermaanden. Roger volgt dit verder op. Recreanten kunnen niet aan het 50+ circuit deelnemen. Iedere competitieve licentie mag deelnemen aan de recreantencompetitie. Er zullen vanaf heden geen extra licenties meer worden aangemaakt. Er zal wel een lijst worden aangemaakt met spelers die een competitieve licentie hebben in ploeg A en een recreatieve licentie in ploeg B. Peter zal een recreantenlijst aanmaken en doorsturen naar Roger.

5 8. Jeugd: Er werd een laatste training georganiseerd op Ponderosa. Daar waren 3 trainers en 12 spelers aanwezig. Ponderosa kreeg een klein aandenken als dank voor het opstellen van hun clublokaal tijdens de afgelopen jaren. MODB heeft voorgesteld om Ina, Jarno en Bram een training te laten uitwerken en te geven op provinciaal niveau. Dit om onze jonge spelers de kans te geven om zich op te werken en voor een opvolging te zorgen. Er zullen 5 miniemenploegen, 5 cadettenploegen en 5 juniorenploegen deelnemen aan het Oliebollentornooi. Vanuit Antwerpen worden er 17 spelers uitgestuurd. Het inschrijvingsgeld en enkele drankbonnetjes zullen aangeboden worden aan de spelers en de coaches. Nicole heeft hiervoor de nodige gelden ontvangen. 9. Damescomité: Vorige week hebben we damesvergadering gehad op PC Technico. We kregen wat commentaar over de locatie. Toch kan elke club zich kandidaat stellen om deze vergadering te organiseren. De vergadering was constructief. Er werd een eerste versie van de kalender opgemaakt. Een definitieve versie van de kalender zal online geplaatst worden en in de info-map gestoken worden. 6 juli zal de dag van de dames terug in het leven geroepen worden. De organisatie gaat dit jaar door op PC Niel. Zij zorgen voor een BBQ en voor het organiseren van de wedstrijden in melee-systeem. Verdere afspraken zullen hierover moeten gemaakt worden. De provinciale raad stelt voor om een korting te voorzien per deelname aan het damescircuit. Bv. indien de kostprijs 18 zou bedragen, dan zouden 6 aanwezigheden een korting van 3/speeldag opleveren. Het deelnamerecht wordt betaald aan de provincie. Zij storten het benodigde bedrag door naar Niel. Op deze vergadering heeft Nadia Swinkels zich kandidaat gesteld als damesverantwoordelijke. Het verslag zal volgende doorgestuurd worden naar de clubs. Herman wil PC Niel nog eens bedanken voor de goede afsluiter. 10. Scheidsrechters: Het scheidsrechtersexamen vindt plaats op 17 maart. Kandidaten zijn nog altijd welkom. Luc staat als verantwoordelijke in het magazine vermeld.

6 11. Vergaderkalender 2019: De vergaderkalender voor 2019 wordt overlopen. De sportleidersvergadering van 16 september zal ook naar een club gaan. Hiervoor zal een kandidatuur opengesteld worden. Nicole stelt voor om de provinciale raden eveneens op een club te organiseren. PC Wijnegem zou eventueel een optie kunnen zijn. Nicole vraagt dit na op de club. 12. Rondvraag: Jean: / Alain: - Er is een signalering geweest van overmatig drankgebruik tijdens de wintercompetitie. Hierop zal vanuit de provincie terug op gecontroleerd worden. - Eindronde 50+circuit op 27/9 zou in Limburg georganiseerd worden. Elke provincie mag 20 spelers afvaardigen (10 doubletten) en 2 à 3 damesdoubletten. De provincie Limburg voert hierover op dit ogenblik nog besprekingen. Roger: Roger zal in januari geopereerd worden aan de schouder. Frans: / Nicole: Teambuilding provinciale raad: Wima bowling 13 april om 17u Herman: / Peter: Geeft uitleg over het conceptnota en de wijzigingen binnen de RIO. Dit zal op de AV verder uitgelegd worden. De vergadering sluit om 22u40. Voorzitter van dienst Frans WILLEMSEN Provinciaal secretaris Peter CRAUWELS

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 26 juni 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 20 november 2017: Het verslag van 20 november wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 20 november 2017: Het verslag van 20 november wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 18 december 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 25 juni 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 25 juni 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 25 juni 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 25 maart 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem

Verslag provinciale raad 25 maart 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Verslag provinciale raad 25 maart 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. directeur administratief Peter CRAUWELS Provinciaal secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 6 mei 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem

Verslag provinciale raad 6 mei 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Verslag provinciale raad 6 mei 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Jean BOUMANS Adj. directeur administratief Nicole SUYKERBUYK Provinciaal secretaris Frans

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 27 augustus 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 27 augustus 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 27 augustus 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 26 juni 2017: Het verslag van 26 juni wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 26 juni 2017: Het verslag van 26 juni wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 28 augustus 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder Herman HILLEN Adjunct-Directeur

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 19 november 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 19 november 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 19 november 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder Herman HILLEN Adjunct-Directeur

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 18 februari 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem

Verslag provinciale raad 18 februari 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Verslag provinciale raad 18 februari 2019 PC Wijnegem Kasteellei - Wijnegem Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder

Nadere informatie

1. Welkomstwoord van de voorzitter: Jean Boumans neemt het voorzitterschap van deze vergadering op zich en heet iedereen van harte welkom.

1. Welkomstwoord van de voorzitter: Jean Boumans neemt het voorzitterschap van deze vergadering op zich en heet iedereen van harte welkom. Verslag provinciale raad 9 oktober 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 8 oktober 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 8 oktober 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 8 oktober 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 14 januari 2018 PC Niel

Verslag sportleidersvergadering 14 januari 2018 PC Niel Verslag sportleidersvergadering 14 januari 2018 PC Niel Aanwezig: Herman HILLEN Adjunct-Directeur Sport Jean BOUMANS Adjunct-directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal secretaris Frans WILLEMSEN

Nadere informatie

Petanque Federatie Vlaanderen vzw

Petanque Federatie Vlaanderen vzw Petanque Federatie Vlaanderen vzw Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem GSM: 0485/98.93.65 Email: crauwels_peter@hotmail.com Hoboken, 9 november 2014 Dhr. Reinold BORRÉ

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 24 augustus 2015 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 24 augustus 2015 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 24 augustus 2015 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Reinold BORRÉ Voorzitter P.F.V Karin De PAUW Sportief Directeur PFV Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief

Nadere informatie

1. Welkomstwoord van de voorzitter: Alain heet alle leden van harte welkom. Nicole is verontschuldigd voor deze vergadering wegens vakantie.

1. Welkomstwoord van de voorzitter: Alain heet alle leden van harte welkom. Nicole is verontschuldigd voor deze vergadering wegens vakantie. Verslag provinciale raad 27 februari 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Jeugdverantwoordelijke Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 18 december 2017: Het verslag van 18 december wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 18 december 2017: Het verslag van 18 december wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 26 februari 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 28 mei 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 28 mei 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 28 mei 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 29 januari 2018 PC Wijnegem

Verslag sportleidersvergadering 29 januari 2018 PC Wijnegem Verslag sportleidersvergadering 29 januari 2018 PC Wijnegem Aanwezig: Herman HILLEN Adjunct-Directeur Sport Peter CRAUWELS Provinciaal secretaris Jean BOUMANS Adjunct-directeur administratief Marc BORREMANS

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 3 april wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 3 april wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 22 mei 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal schatbewaarder Herman HILLEN Adjunct-Directeur

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 4 april 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 4 april 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 4 april 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Jeugdverantwoordelijke BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS

Nadere informatie

Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 26 januari 2015

Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 26 januari 2015 Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 26 januari 2015 Verslag van de sportleidersvergadering van 26 januari 2015 Aanwezig: Reinold BORRÉ Peter CRAUWELS

Nadere informatie

Petanque Federatie Vlaanderen vzw

Petanque Federatie Vlaanderen vzw Petanque Federatie Vlaanderen vzw Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem GSM: 0485/98.93.65 Email: crauwels_peter@hotmail.com Hoboken, 22 februari 2015 Dhr. Reinold BORRÉ

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 4 september 2017 Huis Van de Sport - Berchem

Verslag sportleidersvergadering 4 september 2017 Huis Van de Sport - Berchem Verslag sportleidersvergadering 4 september 2017 Huis Van de Sport - Berchem Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Verantwoordelijke Jeugdwerking Herman HILLEN Adjunct Directeur Sport Peter CRAUWELS

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 29 februari 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 29 februari 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 29 februari 2016 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Jeugdverantwoordelijke Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Herman

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 25 januari 2016 Petanqueclub De Evers

Verslag sportleidersvergadering 25 januari 2016 Petanqueclub De Evers Verslag sportleidersvergadering 25 januari 2016 Petanqueclub De Evers Aanwezig: Alain GARNIER Provinciaal Directeur Verantwoordelijke Jeugdwerking Herman HILLEN Adjunct Directeur Sport Peter CRAUWELS Provinciaal

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 27 februari 2017: Het verslag van 27 februari wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 27 februari 2017: Het verslag van 27 februari wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 3 april 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Verslag sportleidersvergadering 17 september 2018 Huis Van de Sport - Berchem

Verslag sportleidersvergadering 17 september 2018 Huis Van de Sport - Berchem Verslag sportleidersvergadering 17 september 2018 Huis Van de Sport - Berchem 1. Verwelkoming voorzitter en vaststellen van de aanwezigen: Welkom iedereen op deze sportleidersvergadering, ik hoop dat we

Nadere informatie

21 Januari. Jaarvergadering

21 Januari. Jaarvergadering 21 Januari 2019 Jaarvergadering Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 21 januari 2019 Dit jaarverslag 2019 wordt U aangeboden door het bestuurscomité

Nadere informatie

Januari 16. Jaarvergadering

Januari 16. Jaarvergadering Januari 16 2017 Jaarvergadering Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 13 februari 2017 Dit jaarverslag 2017 wordt U aangeboden door het bestuurscomité

Nadere informatie

Januari 23. Jaarvergadering. PFV Provincie Antwerpen Verslag Algeme vergadering 23 januari 2014

Januari 23. Jaarvergadering. PFV Provincie Antwerpen Verslag Algeme vergadering 23 januari 2014 Januari 23 2014 Jaarvergadering Secr. P.F.V. - P.A. Jean,Boumans Stijn Streuvelsstraat,79 2627 SCHELLE 03/877.28.71 Hoboken, 24 januari 2014 Dit jaarverslag 2014 wordt U aangeboden door het bestuurscomité

Nadere informatie

Januari 22. Jaarvergadering

Januari 22. Jaarvergadering Januari 22 2018 Jaarvergadering Secr. P.F.V. - P.A. Peter Crauwels Adolf Vervlietlaan 15 2620 Hemiksem 0485/98.93.65 Hemiksem, 23 januari 2017 Dit jaarverslag 2018 wordt U aangeboden door het bestuurscomité

Nadere informatie

Comité vergadering van

Comité vergadering van Comité vergadering van 08-12-2017. Aanwezig: Dhrn Van Ryssel M., Colle H., Demeester J.P., Inghelbrecht D. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhr Verstichel S. (webmaster) en De Lange T. (convocateur) Verslag

Nadere informatie

Grote prijs Knokke-Heist. DOUBLETTEN TORNOOI Alle categorieën 4 rondes MAX 50 ploegen

Grote prijs Knokke-Heist. DOUBLETTEN TORNOOI Alle categorieën 4 rondes MAX 50 ploegen PC DE VUURTOREN VZW Heistlaan 124 8301 Knokke-Heist Grote prijs Knokke-Heist Zaterdag 10 augustus 2019 DOUBLETTEN TORNOOI Alle categorieën 4 rondes MAX 50 ploegen HEREN - HEREN/GEMENGD EN DOUBLETTEN DAMES

Nadere informatie

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 29 april 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Reynaert.

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 29 april 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Reynaert. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

Een nieuwe Rugbyclub oprichten?

Een nieuwe Rugbyclub oprichten? Een nieuwe Rugbyclub oprichten? Organisatie van Rugby in België en Vlaanderen Belgische Rugbybond vzw Voorzitter: Dany Roelands Vlaamse Rugbybond vzw Rvb: Dirk Vandevoorde (voorzitter)* Jan Coupé (technisch

Nadere informatie

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 9 mei 2015 om 9u00 op de terreinen van PC Apollo.

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 9 mei 2015 om 9u00 op de terreinen van PC Apollo. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP TRIPLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap tripletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

De P.I.B. veteranen Oost-Vlaanderen gaat door op woensdag 2 mei 2018 om 10.00u op de terreinen van KP Mistral.

De P.I.B. veteranen Oost-Vlaanderen gaat door op woensdag 2 mei 2018 om 10.00u op de terreinen van KP Mistral. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER VETERANEN Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker veteranen betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot

Nadere informatie

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 26 april 2015 om 9u00 op de terreinen van KPC Mistral

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 26 april 2015 om 9u00 op de terreinen van KPC Mistral REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 15 april mei 2018 om 9.30 u op de terreinen van PC Gent.

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 15 april mei 2018 om 9.30 u op de terreinen van PC Gent. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP DOUBLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap doubletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 1 De Vlaamse Zaalvoetbalbond is de enige federatie die enkel zaalvoetbal aanbiedt en erkend wordt door de Vlaamse Gemeenschap. Tevens zijn wij erkend door BLOSO.

Nadere informatie

Het P.K.G.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 6 mei 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Apollo.

Het P.K.G.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 6 mei 2018 om 9.30u op de terreinen van PC Apollo. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten bestaat enkel uit ploegen samengesteld uit één dame

Nadere informatie

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u.

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 7 mei 2016 om 9u00 op de terreinen van PC Zelzate.

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 7 mei 2016 om 9u00 op de terreinen van PC Zelzate. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP DOUBLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap doubletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 2 mei 2015 om 9u00 op de

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 2 mei 2015 om 9u00 op de REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN VETERANEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten veteranen bestaat enkel uit ploegen samengesteld

Nadere informatie

R E G L E M E N T Z O M E R T O R N O O I E N

R E G L E M E N T Z O M E R T O R N O O I E N R E G L E M E N T Z O M E R T O R N O O I E N ARTIKEL 1: ALGEMEENHEDEN 1. Dit reglement geldt enkel voor de zomertornooien, daar de wintertornooien afhangen van het provinciale Sportcomité. 2. De tornooien

Nadere informatie

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 6 mei 2017 om 9.30 u op de terreinen van PC Haeseveld.

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 6 mei 2017 om 9.30 u op de terreinen van PC Haeseveld. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP DOUBLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap doubletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Voorjaarstornooi 50+

Voorjaarstornooi 50+ PC DE VUURTOREN VZW Heistlaan 124 8301 Knokke-Heist Voorjaarstornooi 50+ Donderdag 13 juni 2019 DOUBLETTENTORNOOI 4 rondes HEREN - HEREN/GEMENGD EN DOUBLETTEN DAMES Start om 13:00 uur stipt, aanmelden

Nadere informatie

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 5 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van KPC Schorpioen.

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 5 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van KPC Schorpioen. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP TRIPLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap tripletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Comité vergadering van

Comité vergadering van Comité vergadering van 16-02-2018. Aanwezig: Dhrn Van Ryssel M., Demeester J.P., Inghelbrecht D. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhrn Colle H., Verstichel S. (webmaster) en De Lange T. (convocateur) Verslag

Nadere informatie

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 4 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van PC Haeseveld.

Het P.K.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zaterdag 4 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van PC Haeseveld. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP DOUBLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap doubletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u.

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

Het P.K.G.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 12 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van PC Gent.

Het P.K.G.D. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 12 mei 2019 om 9.30u op de terreinen van PC Gent. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten bestaat enkel uit ploegen samengesteld uit één dame

Nadere informatie

Dhrn Robbe G., Van Ryssel M., Colle H., Demeester J.P., Inghelbrecht D. en De Rocker B.

Dhrn Robbe G., Van Ryssel M., Colle H., Demeester J.P., Inghelbrecht D. en De Rocker B. Comitévergadering van 26-03-2014. Aanwezig: Dhrn Robbe G., Van Ryssel M., Colle H., Demeester J.P., Inghelbrecht D. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhr De Lange T. (convocateur) Verslag comité vergadering

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure 2017 2018 Erkende recreatieve sportfederatie 1 Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en Sport Vlaanderen erkende recreatieve

Nadere informatie

VLAAMSE INTERCLUB BEKER SENIOREN

VLAAMSE INTERCLUB BEKER SENIOREN Artikel 1. PRINCIPE VLAAMSE INTERCLUB BEKER SENIOREN REGLEMENT 1.1 Principe De Vlaamse Interclubbeker Senioren betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide seniorencategorieën

Nadere informatie

Comitévergadering van

Comitévergadering van Comitévergadering van 20-11-2013. Aanwezig: Dhrn Robbe G., Demeester J.P., Van Ryssel M., Colle H., De Lange T. (convocateur) en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhr Inghelbrecht D. Verslag comité vergadering

Nadere informatie

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 24 april 2016 om 9u00 op de terreinen van KPC Schorpioen.

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 24 april 2016 om 9u00 op de terreinen van KPC Schorpioen. REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

Comité vergadering van

Comité vergadering van Comité vergadering van 08-04-2015. Aanwezig: Dhrn Robbe G., Van Ryssel M., Colle H., Demeester J.P., Dhr Inghelbrecht D. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhr De Lange T. (convocateur) Verslag comité vergadering

Nadere informatie

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u.

Voor de provinciale kampioenschappen zijn de provincies vrij om het beginuur vast te leggen tussen 9.00 u en 10.00u. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten bestaat enkel uit ploegen samengesteld uit één dame

Nadere informatie

Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school

Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school 2015-2016 Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school www.rita-serveert.be 1. Doelstelling De jeugd is de toekomst! Voor jongeren is Rita Serveert een recreatieve badmintonclub met

Nadere informatie

Comité vergadering van

Comité vergadering van Comité vergadering van 16-04-2018. Aanwezig: Dhrn Van Ryssel M., Demeester J.P., Colle H. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhrn Inghelbrecht D., Verstichel S. (webmaster) en De Lange T. (convocateur) Verslag

Nadere informatie

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 7 mei 2017 om 9.30u op de terreinen van PC Gent.

Het P.K.T. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 7 mei 2017 om 9.30u op de terreinen van PC Gent. REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP TRIPLETTEN DAMES EN HEREN/GEMENGD Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap tripletten richt zich zowel tot de damesploegen als tot de

Nadere informatie

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 30 april 2016 om 9u00 op

Het P.K.G.D. veteranen West-Vlaanderen gaat door op zaterdag 30 april 2016 om 9u00 op REGLEMENT: PROVINCIAAL EN VLAAMS KAMPIOENSCHAP GEMENGDE DOUBLETTEN VETERANEN Artikel 1. Principe 1. Het provinciaal en Vlaams kampioenschap gemengde doubletten veteranen bestaat enkel uit ploegen samengesteld

Nadere informatie

Gewest Brugge / Kust

Gewest Brugge / Kust Koninklijke West - Vlaamse Bedrijfsvoetbalbond Gewest Brugge / Kust VZW www.bedrijfsvoetbal-brugge-kust.be KBVB : 0350 0451.774.134 Rekeningnummer : BE13 4751 1071 8139 VERSLAG VERPLICHTE LEDENVERGADERING

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure Erkende recreatieve sportfederatie Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en BLOSO erkende en gesubsidieerde recreatieve

Nadere informatie

Comité vergadering van

Comité vergadering van Comité vergadering van 20-01-2017. Aanwezig: Dhrn Van Ryssel M., Colle H., Demeester J.P., Inghelbrecht D. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhr Verstichel S. (webmaster) en De Lange T. (convocateur) Verslag

Nadere informatie

HANDBAL IN LIMBURG. Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/09 van 09/01/16. RCLimburg wenst iedereen een prettig nieuwjaar

HANDBAL IN LIMBURG. Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/09 van 09/01/16. RCLimburg wenst iedereen een prettig nieuwjaar HANDBAL IN LIMBURG Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/09 van 09/01/16 RCLimburg wenst iedereen een prettig nieuwjaar 1 RCL Info Organisatie eindrondes Regio Limburg krijgt dit jaar de organisatie van de eindrondes

Nadere informatie

ZOMERKALENDER 2016 DAG DATUM UUR LOCATIE TORNOOI FORMULE Maart maandag 28/03 9u00 Interlommel Petanque VK JEUGD P+R April zaterdag 9/04 9u30 PC Omega

ZOMERKALENDER 2016 DAG DATUM UUR LOCATIE TORNOOI FORMULE Maart maandag 28/03 9u00 Interlommel Petanque VK JEUGD P+R April zaterdag 9/04 9u30 PC Omega ZOMERKALENDER 2016 DAG DATUM UUR LOCATIE TORNOOI FORMULE Maart maandag 28/03 9u00 Interlommel Petanque VK JEUGD P+R April zaterdag 9/04 9u30 PC Omega jeugdtraining PFV Oost-Vlaanderen zondag 17/04 13u00

Nadere informatie

INFORMATIEMAP SPONSORS

INFORMATIEMAP SPONSORS INFORMATIEMAP SPONSORS CLUBRUIMTE F.C PATRO PATRO SPORTIEF Al onze ploegen treden aan in de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond. Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op de Blokwegvelden, gelegen aan de Kerkstraat

Nadere informatie

Handleiding bij online inschrijving provinciale wintercompetitie

Handleiding bij online inschrijving provinciale wintercompetitie Inschrijvingen wintercompetitie 2017-18 Handleiding online inschrijvingen Handleiding bij online inschrijving provinciale wintercompetitie 2017-2018 Eerste stappen in de digitalisering van de petanque

Nadere informatie

GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2016

GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2016 GEWEST ANTWERPEN GEWESTELIJKE INTERCLUBREGLEMENTEN 2016 Gewestelijke Richtlijn 2016 1 / 5 1 Inschrijvingen Deze richtlijnen zijn een aanvulling op het algemeen competitiereglement, het interclubreglement

Nadere informatie

Infobrochure nieuwe clubs Nationale competitie

Infobrochure nieuwe clubs Nationale competitie Infobrochure nieuwe clubs Nationale competitie Waarom starten in de nationale competitie? Indien u als clubbestuurder samen met uw spelers de nodige ambitie koestert om te kijken waar uw sportieve grenzen

Nadere informatie

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014 KAATSENTITEIT VLAANDEREN v.z.w. Maatschappelijke zetel: Houtmarkt 1, 9300 Aalst Secretaris-Schatbewaarder Thierry Dufour Zeuningenstraat 12 1570 Tollembeek Tel.: 0475/61.00.77 E-mail: Thierry.Dufour@telenet.be

Nadere informatie

INTERCLUB 2019 OPGELET één

INTERCLUB 2019 OPGELET één INTERCLUB 2019 Bij iedere jaarwisseling start reeds de voorbereiding van het komende seizoen. De eerste grote activiteit is de interclub, waarvoor iedereen die wenst deel te nemen zich kan inschrijven

Nadere informatie

HANDLEIDING Digitaal Wedstrijdblad (DigiWB) voor de ANTWERPSE-PLOEGKAPITEINS

HANDLEIDING Digitaal Wedstrijdblad (DigiWB) voor de ANTWERPSE-PLOEGKAPITEINS HANDLEIDING Digitaal Wedstrijdblad (DigiWB) voor de ANTWERPSE-PLOEGKAPITEINS (versie 1.0 09.09.2017) De clubs die deelnemen aan de Antwerpse wintercompetitie van de Petanque Federatie Vlaanderen zullen

Nadere informatie

Notulen. Raad van Bestuur van 8 september 2019 te Warandelaan 1a, 9230 Wetteren

Notulen. Raad van Bestuur van 8 september 2019 te Warandelaan 1a, 9230 Wetteren Ondernemingsnummer: 428.240.053 Erkend en gesubsidieerd van Sport Vlaanderen Secretariaat + zetel: Warandelaan 1A Tel: +32 9 248 03 00 B 9230 Wetteren E-mail: contact@vkf.be Notulen Raad van Bestuur van

Nadere informatie

ALGEMENE VERGADERING HANDBOOGLIGA WELKOM

ALGEMENE VERGADERING HANDBOOGLIGA WELKOM ALGEMENE VERGADERING HANDBOOGLIGA WELKOM DAGORDE 1) Verwelkoming 2) Naamafroeping 3) Goedkeuring verslag bijzondere AV (27/09/2014) 4) Goedkeuring boekhouding 2014 & kwijting van de bestuurders 5) Goedkeuring

Nadere informatie

Trainersopleidingen PLANNING

Trainersopleidingen PLANNING Trainersopleidingen PLANNING Licentievoorwaarden NIVEAU JEUGDLICENTIE FUNCTIE AARD DIPLOMA INTERPROVINCIAAL m.b.t.de jeugdtrainers van de ploegen die met U10 t.e.m. U19 interprovinciaal spelen : 86% vanaf

Nadere informatie

VERGADERING PC

VERGADERING PC Provinciaal Comité Wést-Vlaandérén Vérgadérlocatié : Dé Sténén Hané ; Loppém Datum : 24/04/2017 Uur : 19.45 u VERGADERING PC 2016-2017 10 LEDEN PC Aug 29/8 Sept 12/9 2016 2017 Okt Nov Dec Jan Jan Feb Mrt

Nadere informatie

Segmentering 2014-2015. Op basis van het proefproject Oost-Vlaanderen (2013-2014)

Segmentering 2014-2015. Op basis van het proefproject Oost-Vlaanderen (2013-2014) Segmentering 2014-2015 Op basis van het proefproject Oost-Vlaanderen (2013-2014) DOELSTELLING Organiseren van basketbal op 4 levels met aangepaste reglementen KERKMODEL - Seniors Level 4 : reeksen zonder

Nadere informatie

Raad van Bestuur Vergadering

Raad van Bestuur Vergadering Raad van Bestuur Vergadering Datum: 15 maart 2017 Tijd: 20.30 u. Voorzitter: Thomas Thys Secretaris: Janick Dams Plaats Zandhoven Aantal pagina's: Aanwezig: (x = aanwezig, xv( ) = aanwezig bij volmacht

Nadere informatie

Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen

Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen vzw 15/08/09 Betreft: Internationale Driekamp Zeeland - W. Vlaanderen - O-Vlaanderen. Beste bestuursleden, Hierbij bezorgen we u alle nodige gegevens voor de internationale driekamp. We hopen jullie massaal

Nadere informatie

STATUTEN. Te Brussel, Traffic Control, zaal Alfa, werd op 27 maart 2008 een zaalvoetbalvereniging opgericht onder de benaming zvc Traffic Control.

STATUTEN. Te Brussel, Traffic Control, zaal Alfa, werd op 27 maart 2008 een zaalvoetbalvereniging opgericht onder de benaming zvc Traffic Control. STATUTEN Titel I Oprichting, doel en zetel van de vereniging Artikel 1 Oprichting Te Brussel, Traffic Control, zaal Alfa, werd op 27 maart 2008 een zaalvoetbalvereniging opgericht onder de benaming zvc

Nadere informatie

VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL Vereniging zonder winstoogmerk Erkend door Sport Vlaanderen

VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL Vereniging zonder winstoogmerk Erkend door Sport Vlaanderen VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL Vereniging zonder winstoogmerk Erkend door Sport Vlaanderen 1 Aanwezig: Secretaris-generaal, Penningmeester Bestuurder vanuit West-Vlaanderen, Bestuurder vanuit Oost-Vlaanderen,

Nadere informatie

Toelichting bij het Criterium Vlaams-Brabant (CVB)

Toelichting bij het Criterium Vlaams-Brabant (CVB) Toelichting bij het Criterium Vlaams-Brabant (CVB) Uitgangspunten Het Criterium Vlaams-Brabant (CVB)is de opvolger van het B-Circuit. De hoofdredenen voor deze wijziging zijn: Het Provinciaal Bestuur stelt

Nadere informatie

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT 1. De provinciale kampioenschappen worden georganiseerd door het provinciale bestuur en gaan door tussen het 2 de weekend van oktober en het weekend voor het BK -

Nadere informatie

VERSLAG RVB AVF DD

VERSLAG RVB AVF DD VERSLAG RVB AVF DD. 19.04.2018 Aanwezig : - Carine Geukens, secretaris - Danny Lyssens, jeugdverantwoordelijke - Koen Vaneynde, statuten en reglementen - Jonas Janssens, penningmeester - Paul Derkinderen,

Nadere informatie

INHOUDSTAFEL 1. VOORWOORD 2. BESTUUR 3. ACCOMODATIE 4. WEBSITE & SOCIALE MEDIA 5. SPONSORVOORSTELLEN. Reclamepanelen. Website. Kledij.

INHOUDSTAFEL 1. VOORWOORD 2. BESTUUR 3. ACCOMODATIE 4. WEBSITE & SOCIALE MEDIA 5. SPONSORVOORSTELLEN. Reclamepanelen. Website. Kledij. INHOUDSTAFEL 1. VOORWOORD 2. BESTUUR 3. ACCOMODATIE 4. WEBSITE & SOCIALE MEDIA 5. SPONSORVOORSTELLEN Reclamepanelen Website Kledij Events 6. CONTACTGEGEVENS dankzij dit prachtige complex. Wij wensen iedereen

Nadere informatie

HANDLEIDING Digitaal Wedstrijdblad (DigiWB) voor de OVL-PLOEGKAPITEINS (versie )

HANDLEIDING Digitaal Wedstrijdblad (DigiWB) voor de OVL-PLOEGKAPITEINS (versie ) HANDLEIDING Digitaal Wedstrijdblad (DigiWB) voor de OVL-PLOEGKAPITEINS (versie 1.0 09.09.2017) De clubs die deelnemen aan de provinciale wintercompetitie van Oost-Vlaanderen zullen deze handleiding en

Nadere informatie

Reglementering coachlicenties Seizoen

Reglementering coachlicenties Seizoen Reglementering coachlicenties Seizoen 2019-2020 INHOUD 1 REGLEMENTERING... 2 2 DE VERSCHILLENDE COACHLICENTIES... 3 2.1 COACHLICENTIE A... 3 2.2 COACHLICENTIE B... 3 2.3 COACHLICENTIE C... 3 2.4 COACHLICENTIE

Nadere informatie

HANDBAL IN LIMBURG. Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/22 van 24/08/16.

HANDBAL IN LIMBURG. Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/22 van 24/08/16. HANDBAL IN LIMBURG Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/22 van 24/08/16 Bereikbaarheid RCL secretariaat. Secretariaat blijft bereikbaar via: - Wedstrijdformulieren dienen in het vervolg verstuurd naar: - Tony

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

Vlaamse SnookerFederatie

Vlaamse SnookerFederatie VERSLAG GEWESTRAADSVERGADERING VSF Gewest Limburg Vrijdag 03 november 2017 In zaal DE QUINT - Zonhoven om 19u00 Aanwezig: Jamro Eddy, Kenens Carlo, Ceulemans Gino, Monette Hanco, Tournel Bart, Severens

Nadere informatie

AANDACHTSPUNTEN SEIZOEN 2016-2017

AANDACHTSPUNTEN SEIZOEN 2016-2017 AANDACHTSPUNTEN SEIZOEN 2016-2017 APVC ANTWERPEN 27 MEI 2016 LIER JEF DANKERS VOORZITTER PROVINCIAAL COMITE ANTWERPEN AANDACHTSPUNTEN 16-17 WIJZIGINGEN AAN VOORLOPIGE KALENDER: VIA SMART CLIENT IN HETZELFDE

Nadere informatie

WELKOM AGENDA IMRT bestuur IMRT trainers IMRT racer comité Training schema & organisatie Buitenlandse stages Wedstrijdskiën Clubkledij Kalender Lidmaatschap, verzekering & licenties Receptie WELKOM IMRT

Nadere informatie

PROVINCIALE BOETELIJST SEIZOEN geldig vanaf 01/07/2018 A. ADMINISTRATIEVE BOETEN. Boeten m.b.t. organisaties

PROVINCIALE BOETELIJST SEIZOEN geldig vanaf 01/07/2018 A. ADMINISTRATIEVE BOETEN. Boeten m.b.t. organisaties PROVINCIALE BOETELIJST SEIZOEN 2018 2019 geldig vanaf 01/07/2018 Artikel Omschrijving Euro Sport regl. A. ADMINISTRATIEVE BOETEN A.1. Boeten m.b.t. organisaties A.3.42 A.1.1. Zonder toestemming een sportorganisatie

Nadere informatie

Reglementering coachlicenties Seizoen

Reglementering coachlicenties Seizoen Reglementering coachlicenties Seizoen 2019-2020 INHOUD 1 REGLEMENTERING... 2 2 DE VERSCHILLENDE COACHLICENTIES... 3 2.1 COACHLICENTIE A... 3 2.2 COACHLICENTIE B... 3 2.3 COACHLICENTIE C... 3 2.4 COACHLICENTIE

Nadere informatie

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen ONTWERP MODALITEITEN 2012-2013 DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen INHOUD DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen A. Provinciale jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8 B. Bijzondere jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8

Nadere informatie

Vlaamse SnookerFederatie

Vlaamse SnookerFederatie VERSLAG GEWESTRAADSVERGADERING VRIJDAG 05 MEI 2017 om 19.30u DE QUINT - Zonhoven 1. Welkomstwoord Aanwezigheid: Severens Noël Jamro Eddy Kenens Carlo Monette Hanco Tournel Bart Ceulemans Gino Afwezig:

Nadere informatie