Pegbroekenlaan 60, Veldhoven

Vergelijkbare documenten
Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

De Uilenburg 26, Veldhoven

Lengtewal 6, Veldhoven

Botsehei 6, Veldhoven

De Steenzager 23, Veldhoven

Boekweitstraat 26, Veldhoven

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Hoekwal 22, Veldhoven

Grasvink 29, Eindhoven

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Grasmus 55, Eindhoven

Hoogstraat 345, Eindhoven

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Denestraat 23, Reusel

Grasmus 25, Eindhoven

Plonderijen 33, Reusel

Grasbaan 246, Eindhoven

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Van Gerwenstraat 9, Hapert

Denestraat 23, Reusel

Lensheuvel 70 A, Reusel

Hoogcasteren 3, Hoogeloon

Molenstraat 22 Reusel

Dennenoord 6, Hapert

Meerkoethof 11 - Dongen

Vraagprijs ,- kosten koper

DOLDERSEWEG 3 C HUIS TER HEIDE // RVLMAKELAARS.NL //

TE KOOP. Oudestraat WC GEMERT Prijs:

Vraagprijs ,- kosten koper

Lensheuvel 46, Reusel

Vraagprijs ,- kosten koper

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

Vraagprijs ,- kosten koper

Morgenster 3, te Maarheeze

Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven

Vraagprijs ,- kosten koper

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard

KOOPSOM ,- K.K.

Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST

Wikke 13, te Valkenswaard

Eindhoven Jan Duikerlaan 26

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven

Montgomerystraat 29 - Dongen

Makelaardij Taxaties Hypotheken Verzekeringen

Meizoentje 5, Gemert

AANVAARDING IN OVERLEG

Bergeijk: van Beverwijkstraat 12 Vraagprijs k.k.


Montgomerystraat 35 - Dongen

Hoogstraat 157, Eindhoven

Gerretsonlaan 62 Eindhoven

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Op een gewilde woonlocatie in de De Roosten gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met inpandige garage en privacy biedende achtertuin.

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

Fraai wonen. NEDERWEERT Churchillstraat 9. vraagprijs k.k

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Meizoentje EA GEMERT Vraagprijs: k.k.

Victordal 35, te Valkenswaard

ZANDZWALUW 12 TE EINDHOVEN VRAAGPRIJS ,-

Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Lekstraat 2 te HELMOND

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Meerzand 65, Eindhoven

Vraagprijs ,- kosten koper

HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Alsemlaan 15, te Waalre

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden!

Kom binnen en laat jezelf verrassen

Standerdmolen 19, Gemert

Victordal 31, te Valkenswaard

VRAAGPRIJS: Op aanvraag

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven

TE KOOP. Interesse in deze woning? Elrond TH Geldrop k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Vraagprijs ,= k.k.

Dr Willem Dreesstraat 9A

Vraagprijs ,= k.k.

Bollengoed 47 te Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS

Hoogstraat 129, Roosendaal

Cuypersbos 12, Oud Gastel

Hasseltstraat 219. Vraagprijs: ,-- k.k. Tilburg. Hans van Berkel Koestraat 91, 5014 EB Tilburg Tel:

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

STROVELDEN 3 BEST, 5685 JZ VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL. VRAAGPRIJS ,- k.k.

KOOPSOM ,- K.K.

TE KOOP SOPHIASTRAAT 77, WAALRE

Kandijstraat 3, Stampersgat

TE KOOP. Breda Liesstraat 116

Hertgang 9. Veldhoven

FABRIEKSSTRAAT 12 TE BUDEL VRAAGPRIJS ,-

Transcriptie:

Pegbroekenlaan 60, Veldhoven

Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel leuk vak. Iedere dag ontmoet ik weer nieuwe, bijzondere mensen. Ik kom bij veel mensen thuis. Wanneer ik een koper en een verkoper bij elkaar kan brengen is dit voor mij de kroon op mijn werk. Een tevreden klant maakt mijn dag goed. Begin 2017 heb ik na een periode van acht jaar in het bankwezen de stap terug gemaakt naar de makelaardij. Ik voelde me direct weer 'Thuis'. Het aan- of verkopen van een woning is een belangrijke stap in iemands leven. Hierbij is een goede begeleiding van groot belang. Kernwoorden als accuraat, persoonlijke aanpak, deskundigheid, en rust zijn hierbij,wat mij betreft, van groot belang. Mijn brede ervaring zorgt ervoor dat je mij zowel aan de telefoon als tijdens een bezichtiging zult treffen. Anita Fiers NVM-makelaar anita@pitmakelaars.com (06) 21 931 959 Mirja Hogeweg Assistent makelaar makelaar@pitmakelaars.com (06) 10 494 087

Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Bouwjaar eengezinswoning 2-onder-1-kapwoning 6 133 m² 265 m² 485 m³ 1997

Koffers pakken en wonen! Wanneer je dit huis binnenkomt, heb je direct het wouw gevoel van een luxe woonhuis. Welkom in deze fantastische tweekapper met garage en oprit! Deze fraaie woning heeft een zeer ruime woonkamer en is zeer licht door de grote raampartijen. De ligging is ideaal in de gewilde wijk Pegbroeken'. De vele voorzieningen bevinden zich op loopafstand. Op 2 minuten fietsen is het gezellige winkelgebied "De Kromstraat" gelegen. Hier tref je onder andere een AH, een Kruidvat en diverse horecagelegenheden aan. Daarnaast zijn er diverse scholen en sportaccommodaties nabij gelegen. De KempenCampus en voetbalvereniging Roodwit liggen op steenworp afstand van de woning. Het stadscentrum van Eindhoven en Eindhoven Airport zijn uitstekend te bereiken per auto en met het openbaar vervoer. Er liggen diverse uitvalswegen in de nabijheid. De woning is gebouwd in 1997 en geheel voorzien van dubbele beglazing, vloer-, daken spouwmuurisolatie. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuid--westen en beschikt over een prachtige overkapping. De begane grond is voorzien van een hele mooie granieten vloer met vloerverwarming. De fraaie paneeldeuren maken het geheel helemaal compleet. Het betreft hier een schitterende gezinswoning die je van binnen gezien moet hebben! Graag nodigen we je uit om deze prachtige woning te komen bezichtigen.

Entree Bij binnenkomst in de hal valt je oog gelijk op de prachtige granieten vloer. Deze vloer loopt door in de woonkamer en de keuken en is voorzien van vloerverwarming. Vanuit de hal is er toegang tot de meterkast, het toilet, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. Het mooie eigentijdse toilet is geheel betegeld en voorzien van een hangend toilet en een fonteintje met bijpassende kraan.

Woonkamer Via de hal kom je binnen in de ruime woonkamer. Deze is ingedeeld in een zit- en een eetgedeelte en is bijzonder licht door de grote raampartijen. De woonkamer beschikt over een sfeervolle, moderne gashaard.

Vanuit de woonkamer is de open keuken en de praktische, royale trapkast te bereiken. De woonkamer is voorzien van een mooie granieten vloer en strakke stucwerk wanden en plafond.

Keuken Wie kookt er nu niet graag in zo'n prachtige keuken? Deze moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Hij is strak vormgegeven en voorzien van een gaskookplaat met wokbrander, een combi-magnetron, een vaatwasser, een r.v.s-afzuigkap, een inbouwkoelkast, een r.v.s.-spoelbak, een quooker en een composiet blad.

Multifunctionele ruimte Via de keuken kom je uit in een multifunctionele ruimte. Deze ruimte kan perfect gebruikt worden als kantoor of speelkamer en is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige, praktische vaste kast. Via deze ruimte zijn de garage en de zonnige achtertuin bereikbaar.

Tuin Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het sfeervolle terras met overkapping. De overkapping is voorzien van inbouwspots en een zonnescreen. Hier kun je het hele jaar van je tuin genieten. De achtertuin is keurig aangelegd en gelegen op het zuidwesten. Naast de sierbestrating tref je borders met vaste beplanting en een gazon aan.

Slaapkamers Via de overloop op de eerste verdieping is er toegang tot de badkamer en drie hele mooie slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van mooi laminaat, stucwerk wanden en plafonds. De twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van rolluiken. Eén van deze kamers beschikt tevens over een praktische inloopkast.

Master bedroom De kamer aan de voorzijde van de woning is zeer ruim van opzet en is zeer geschikt als master bedroom. Deze kamer beschikt over een prachtige vaste kastenwand. Door het gebruik van kleur en het speelse hoekraam ontstaat een slaapkamer waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Badkamer De badkamer is geheel betegeld en lekker fris! Er is een inloopdouche met rainshower en massagestralen gerealiseerd. Ook beschikt de badkamer over twee vaste wastafels in een groot badmeubel. Het prachtige ligbad maakt de ruimte helemaal af!

Tweede verdieping Op de overloop van de tweede verdieping bevindt zich de cv-ketel en een wasmachine aansluiting. Via deze overloop kom je uit in de vierde slaapkamer. Deze prachtige slaapkamer beschikt over een grote dakkapel welke zorgt voor een royaal geheel. Ook is er voldoende bergruimte achter de knieschotten.

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Kadastrale kaart

Locatie Veldhoven Veldhoven heeft ruim 44.000 inwoners en is een levendige stadsrandgemeente. Veldhoven heeft een bloeiende economie, grote bedrijven zoals ASML, een gevarieerd woningaanbod en prima voorzieningen op het gebied van cultuur, sport en toerisme. Met o.a. het theater de Schalm, kinderboerderij t Hazewinkeltje, Citycentrum, winkelgebied De Kromstraat. Veldhoven is gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen en Eindhoven Airport.

Algemene informatie Wij behartigen de belangen van de verkoper. Makelaarscourtage komt voor rekening van de verkoper. U kunt uw eigen NVM aankoopmakelaar inschakelen. Hoewel wij bij de samenstelling van deze brochure nauwkeurig te werk zijn gegaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. Wanneer u deze woning koopt, dient u bij de notaris een waarborgsom te storten of een bankgarantie af te geven ter grootte van 10% van de koopsom. Graag horen wij uw reactie na de bezichtiging van deze woning.

Dorpstraat 57 5504 HB Veldhoven Tel: 040-2553003 makelaar@pitmakelaars.com Anita Fiers: (06) 21 931 959 Mirja Hogeweg: (06) 10 494 087 www.pitmakelaars.com