Dorestede 44 4735 CA Zegge



Vergelijkbare documenten
Stoofstraat 26 b 4751 WD Oud Gastel Vraagprijs ,-- k.k.

Bosschenhoofdseweg RA Zegge

Predikherenstraat BB Standdaarbuiten

Wieken BW Standdaarbuiten

Oude Kerkstraat BD Standdaarbuiten

Haspelstraat SH Hoeven Vraagprijs ,-- k.k.

Havikskruid 35 - Kampen

Fruitweidestraat 43 - Zwolle

Otto Smikstraat 11 - Zwolle

Zeilmakerstraat 3 - Zwolle

Tolgaarderstraat 8 - Zwolle

OUDENBOSCH. Alverno 35 DE WONING. Indeling woning in looproutevorm. Begane grond

Vraagprijs ,- kosten koper

Tolgaarderstraat 20 - Zwolle

Julianastraat 15 - Waarde

Eijkersstraat 43 Posterholt

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper

Zwaardvegerstraat 11 - Zwolle

Huurvaarderstraat 3 Roermond

Vraagprijs ,- kosten koper

DUINWEG 36 - HUISDUINEN

St.Sebastianusweg 4 Herkenbosch

Giekstraat 12 Maasbracht

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

Frankische Driehoek 31, 5052 BM Goirle Vraagprijs ,00 kosten koper

Theeheuvellaan 21 - Veenendaal

Grevenbichtstraat 20 TILBURG

TE KOOP. Grootschoterweg 165 Budel-Schoot. Vraagprijs: k.k.

OUDENBOSCH. Lage Made 21. Lage Made 21 / Oudenbosch

De Vries Lamstraat 19 - Groningen

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: ,= k.k.

Theeheuvellaan 11 - Veenendaal

Vraagprijs ,- kosten koper

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Ekenrooisestraat 17, te Waalre

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

TE KOOP. Hufkesstraat 9 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 351m² 410m³

Heraultlaan 27 - Eindhoven

Gerstakker 27, 2743 ES, Waddinxveen

Ter Doest 6 - Krabbendijke

Zonnedauwhof 153 Roermond

Fruitweidestraat 53 - Zwolle

Vraagprijs ,00 kosten koper

Osingastate 6, Almelo

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: ,= k.k.

Gouda Rentmeesterslag 92 Vraagprijs ,- k.k.

Roodververij 22 Roermond

Dorpsstraat 46-a Roermond

Vraagprijs ,-- k.k.

Cunegondisstraat 4 Thorn

Zilvergesp 8, 1132 RV Volendam

Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP ZWIJNDRECHT. Refter 42. Vraagprijs ,-- k.k

Saffier 53, 2651 SZ Berkel en Rodenrijs Bieden vanaf ,- k.k.

Kasteel Hornstraat 32 Roermond

Sibertpad 1. Maasbree. Vraagprijs: ,- k.k.

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Braambos 8 Beegden Vraagprijs: ,00 k.k.

Ridderhof 9 - Goes. Vraagprijs ,- k.k. Timmerman Makelaardij 's-gravenpolderseweg CG Goes T (0113) info@timmermanmakelaardij.

Anjerstraat 3 - Dongen

Brochure. Faunalaan 53 - Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,- kosten koper

Maaseikerweg BN Holtum

Vraagprijs ,- kosten koper

Rembrandtstraat 51 - Maastricht Vraagprijs ,- k.k.

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard

St.Servaaslaan 18 Melick

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs ,- k.k.


Victordal 31, te Valkenswaard

Brochure. Vogelweide Doorn. Vraagprijs ,-- k.k.

Lindestraat 22, te Valkenswaard

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Rotterdam. Benedenrijweg 229a. Vraagprijs ,- k.k.

Ferdinand Bollaan 3 - Vlissingen

Dotterbeemd 7, te Valkenswaard

Aabeekstraat 21 GOIRLE

Vraagprijs ,-- k.k.

Siaerdamasingel 39 - Dronryp

Edisonstraat 2B 6224 GK Maastricht

Burgemeester Thomas Wackersstraat 16-a Roermond

spuesens Kanaalpark 1 a - Philippine Vraagprijs: ,- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

De Greend 2 Wessem Vraagprijs: ,00 k.k.

LIGUSTERPARK 35 / SEGHWAERT / WIJK

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Heidebaan 6 Roermond Vraagprijs: ,00 k.k.

KERKENKAMPSTRAAT BL HERTEN

Putmanstraat 17 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Buizerdhorst 6 Roermond

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,-- k.k.

Middelburgseweg 5a te Reeuwijk

Vraagprijs ,-- k.k.

Irenelaan 25 Roermond

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard

Brochure. Middelveld 19 - Cothen. Vraagprijs ,-- k.k.

Aldrinstraat 16 Swalmen

Transcriptie:

Dorestede 44 4735 CA Zegge Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Omschrijving Een uitgebouwde en daardoor verrassend grote twee onder een kapwoning met inpandige garage en vrij gelegen achtertuin. De woning ligt aan de rand van het dorp in de wijk Kanestede, aan een rustige straat. Vooral met kinderen een mooie plek om te woningen, school en speelgelegenheid zijn immers vlakbij. Aan de achterzijde vrij gelegen, hier begint het buitengebied. Begane grond Entree, hal waarin meterkast en toilet.

De woonkamer is een ideale leefruimte met mogelijkheid voor twee zithoeken, ook een speelhoek of gescheiden televisie- en zitgedeelte is hier mogelijk.

De keuken is open, doch uit het zicht, met ruimte voor een grote eettafel met zicht op de tuin. De keuken is in een hoekopstelling en voorzien van afzuigkap, 5 pitskookplaat, koelkast, oven en aansluitingen voor een vaatwasser. Ook bevindt zich hier de achterdeur. In een portaal is de trap naar de eerste verdieping. De gehele begane grond is afgewerkt met een tegelvloer en granol wandafwerking.

De bijkeuken is gelegen achter de garage en overdekt bereikbaar. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur. Eerste verdieping Overloop waarop vaste trap naar de tweede verdieping en toegang tot de slaapvertrekken en de badkamer. De ouderslaapkamer bevindt zich in de opbouw op de garage. Deze kamer is groot en bijzonder licht door twee dakvensters aan de achterzijde en een dakkapel aan de voorzijde. Een tweetal kinderslaapkamers zijn hier te creëren.

De tweede slaapkamer, oorspronkelijk 2 slaapkamers, heeft ook de afmetingen van een ouderslaapkamer. De derde slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel.

Tweede verdieping Open zolderverdieping, waarop de opstelplaats voor de combiketel. Ook hier kan op eenvoudige wijze nog een kamer gemaakt worden. Bijgebouwen De aangebouwde garage is in de loop der tijd aan de achterzijde uitgebouwd, waarin de eerder genoemde bijkeuken is gesitueerd. Aan de voorzijde een elektrisch en op afstand te bedienen garagedeur en aan de achterzijde een deur naar de bijkeuken. Verder heeft de garage een tegelvloer, stucwerk wandafwerking en een systeemplafond. Achter in de tuin een houten tuinberging. Tuin De woning is voorzien van een keurige voortuin met een oprit naar de garage. De achtertuin is gelegen op het noorden en aangelegd met sierbestrating, een houten schutting, plantenborders en een overdekt terras. De vijver voor koi karpers is een extra. Algemeen De woning is in 1988 traditioneel gebouwd met betonvloeren, spouwmuren, houten kapconstructie met dakpannen gedekt en rondom hardhouten ramen en kozijnen met gedeeltelijk dubbel glas. In de loop der tijd is de woning aan de voor- en aan de achterzijde uitgebouwd en is er een dakopbouw op de garage geplaatst, waardoor bijzonder veel leefruimte is gecreëerd. Kortom een ruime instapklare woning.

Dorestede 44 te Zegge

Kenmerken Soort : Eengezinswoning Type : 2-onder-1-kapwoning Aantal kamers : 4 (waarvan 3 slaapkamers) Inhoud : 500 m 3 Perceeloppervlakte : 280 m 2 Woonoppervlakte : 145 m 2 Overige inpandig : 33 m² Soort bouw : Bestaande bouw Bouwjaar : 1988 Ligging : In woonwijk, aan rustige straat Tuin : Achtertuin, voortuin Garage : Aangebouwd steen Isolatie : Dakisolatie, vloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas Verwarming : C.v.-ketel Locatie Dorestede 44 4735 CA Zegge

Kadaster Kadastrale gegevens Adres Dorestede 44 Postcode / plaats Gemeente 4735 CA Zegge Rucphen Sectie / Perceel N 535 Oppervlakte 43 m 2 Soort Sectie / Perceel N 398 Oppervlakte 237 m 2 Soort Volle eigendom Volle eigendom Kadastrale kaart

Lijst van Zaken volgt

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

De gang van zaken Bezichtigingen Uiteraard geschieden bezichtigingen na afspraak. Het liefst tijdens kantooruren en op zaterdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur, maar ook op andere tijdstippen kan, na overleg. Tijdens de eerste bezichtiging krijgt u een algemene indruk van de woning, zoals de afmetingen, indeling en afwerking. Raakt u verder geïnteresseerd, dan nodigen wij u graag uit voor een 2e bezichtiging waarbij op details kan worden ingegaan. Voor verkoper is een bezichtiging ook een spannende aangelegenheid. Graag vernemen wij daarom uw reactie binnen enkele dagen. Optie Een optie is een eerste recht van koop wat kan worden verleend door een verkoper aan een kandidaat koper. Gedurende de optie periode worden de onderhandelingen met andere kandidaten opgeschort. Bezichtigingen en biedingen kunnen gewoon doorgaan. De optant houdt echter het eerste recht van koop. Onderhandelingen Een onderhandelbaar bod wordt besproken met verkoper. Deze kan het bod accepteren, afwijzen of een tegenbod doen. Tijdens de onderhandelingen kunnen bezichtigingen gewoon doorgaan. Indien andere geïnteresseerden ook een bod uitbrengen, kan verkoper de eerste onderhandelingen afbreken en met de tweede bieder verder onderhandelen. Ook kan de eerste bieder gevraagd worden een uiterst bod uit te brengen. Mocht dit bod niet hoog genoeg zijn, dan wordt met de tweede bieder verder onderhandeld. In de praktijk is het zo dat eerst met de ene kandidaat onderhandelingen worden afgerond, voordat de onderhandelingen met een volgende kandidaat worden begonnen. Verder is de wetgeving intussen zo gewijzigd dat een koop pas tot stand komt nadat de koopakte door beide partijen is ondertekend. Koopakte Volgens dezelfde wet heeft koper een bedenktijd van drie dagen na ondertekening van de koopovereenkomst. Een en ander is het gevolg van een hectische periode op de woningmarkt in het verleden. In de praktijk krijgen beide partijen voldoende bedenktijd. Voordat de akte wordt ondertekend wordt een concept koopakte toegezonden. Van de inhoud kan dan worden kennisgenomen en de gegevens kunnen worden gecheckt. Hierna kan met een gerust hart worden getekend en gaat de bedenktijd in. In de NVM koopakte worden gemaakte afspraken vastgelegd, zoals koopsom, aanvaarding, bankgarantie/waarborgsom en de ontbindende voorwaarden voor het verkrijgen van een financiering. Informatie- en onderzoeksplicht Een verkoper moet bijzondere lasten en beperkingen en onzichtbare gebreken die hem bekend zijn, melden aan de koper. Gebreken die een koper zelf met eigen ogen kan zien hoeven niet gemeld te worden, ze zijn tenslotte zichtbaar. Ook informatie over bestemming en (bijzonder) gebruik die voor koper belangrijk zijn moet hij zelf onderzoeken. Waardebepaling Als uw beslissing om een woning te kopen ook afhankelijk is van de waarde van uw huidige woning, komen wij graag bij u langs voor een waardebepaling en verkoopinformatie. Verder doen we niet in hypotheken, maar hebben we er wel verstand van. Dus ook daarbij kunnen we u écht onafhankelijk adviseren. Loop gerust eens binnen op ons kantoor, bel of mail en maak vrijblijvend een afspraak. We zijn er van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur, in de avonduren en zaterdag op afspraak. Of kijk op onze website www.vanmeermakelaars.nl Deze documentatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij ook afhankelijk van derden en wij, noch de verkoper, aanvaarden dienaangaande geen aansprakelijkheid. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten bovenstaande aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.