Haaften, Goudensteinstraat 33

Vergelijkbare documenten
Haaften, Brederodestraat 2

Haaften, Goudensteinstraat 42

Haaften, Brouwerskamp 21

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6

Haaften, Dohnastraat 3

Haaften, Bernhardstraat 28

Herwijnen, Lijsterbeslaan 9

Hellouw, Karel Doormanstraat 66

Haaften, Stadsland 17

Hellouw, Karel Doormanstraat 70

Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden!

Haaften, Van Drielekamp 4

Haaften, Emmastraat 9

Herwijnen, Breede Kampen 52

Vuren, Lindelaan 2. Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit. Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie!

Haaften, Enggraaf 29. Vrijstaand huis met werkplaats en veel bergruimte. Modern wonen in dit dynamische huis!

Haaften, Kruithof 1. Vrije bouwkavel van 415 m². Vraagprijs ,-- v.o.n. Bouwkavel op uitstekende locatie

Haaften, Dreef 18a. Prachtig appartement - type maisonnette met balkon en berging. Subliem wonen met geweldig uitzicht over de Dreef!

Haaften, Emmastraat 10

Herwijnen, Lijsterbeslaan 17

Haaften, Graskamp 25. Karakteristieke jaren 30 2/1-kapwoning met garage. Sfeervol wonen nabij de dorpskern

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 34

Haaften, Dreef 16. Stijlvol appartement - type maisonnette - met balkon en berging. Perfect gestileerd appartement!

Herwijnen, Achterweg 19

Haaften, Hoge Hof 40. Royale hoekwoning met zelfstandige kantoorruimte. Wonen en werken in een rustige woonomgeving!

Hellouw, Beatrixstraat 42

Herwijnen, Zworrelstraat 66

Herwijnen, Mijnliefflaan 16

Tuil, Tuilseveldweg 2

Herwijnen, Breede Kampen 36

Haaften, Waalbandijk 181

Waardenburg, Dokter van Wieringenstraat 43

Tuil, Wilhelminastraat 29

Tuil, Het Veer 5. Opvallend stijlvol herenhuis. Vraagprijs : ,-- k.k. Magnifiek wonen in moderne luxe en comfort

Herwijnen, Meerenburg 38

Bergambacht, Vuurdoorn 1

Hellouw, De Hoenderkampen 22

Herwijnen, Mijnliefflaan 18

Sleeuwijk, Albert Ruylweg 13

Herwijnen, Berkenlaan 7a

Opijnen, Polingstraat 13

Hellouw, De Hoenderkampen 5

Tuil, Wilhelminastraat 29

Herwijnen, Achterweg 31 a

AANVAARDING IN OVERLEG

Hellouw, Waalbandijk 79-81

Hellouw, De Vijfhont 16

Brochure. Prins Bernhardstraat 8 te Oosterhout Te koop

Haaften, Graskamp 16. Gemoderniseerde 2/1-kapwoning met grote garage. Vraagprijs ,-- k.k.

Deze aantrekkelijke half vrijstaande en uitgebouwde woning (2/1 kap) met garage, carport en tuin is in een goede woonomgeving gelegen.

Opijnen, Blackwoodstraat 21

RING 53 PERNIS k.k.

Haaften, Goudensteinstraat 48

ALVER 48 PAPENDRECHT k.k.

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

TE KOOP. Campanulahof BH Papendrecht. Koopsom: ,00 k.k. erkend lid van vastgoedpro

Haaften, Brouwerskamp 22

Geldermalsen, Sterappel 31

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Anjerstraat 9. Vraagprijs : ,- k.k.

Haaften, Bernhardstraat 17

De Merodelaan BD Ridderkerk k.k.

Herwijnen, Wilgenlaan 19

Dorpsstraat 90a Chaam

Herwijnen, Kromme Akkers 11

Schubertstraat 15 Numansdorp

Henk van den Broeklaan 17, Eindhoven

Klavierstraat 34, Beek en Donk

Nassaustraat RB Ridderkerk k.k.

Waardenburg, Donjon 9

RIJSSEN Erve Wolters 56. vraagprijs k.k


Ruime 2-onder-1 kapwoning in een populaire wijk in Chaam. Wolfsdonk 48 Chaam. 2-onder-1 kapwoning met ruime garage en berging

Marterstraat 8, Groesbeek

Richard Holstraat 77 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.


TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Bernhardstraat 25, Oud Gastel

Brochure. Faunalaan 53 - Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Blauwgras 18. Vraagprijs : ,- k.k.

Ridder van Dorpstraat 20 Nieuw-Beijerland

TE KOOP. Interesse in deze woning? van Galenstraat AE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Breda Octave van Rijsselberghestraat 35

Beckershagen 28 Chaam

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Mr. Heemskerkstraat 6. Vraagprijs : ,- k.k.

Warmelostraat RL Rotterdam k.k.

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.


Brochure. Lint 6 te Lage Zwaluwe Te koop

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Haaften, Buitenweg 17

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Wagenmaker 1, Middelbeers

Maria Lecinastraat 10 OOSTERHOUT

Brochure. Donkerstraat 5 te Oosterhout Te koop


TE KOOP. Breda Rithsestraat 20

Transcriptie:

Haaften, Goudensteinstraat 33 Magnifieke eengezinswoning Sfeervol wonen nabij de dorpskern! Op loopafstand van winkels en voorzieningen staat deze leuke middenwoning met extra royale berging en zonnige tuin op 146 m² grond. Gebouwd in 1970 met een inhoud van 330 m 3 en een woonoppervlak van 98 m². Vanaf 2011 is het huis gemoderniseerd. Onder andere: nieuwe schuurwerk plafonds op de begane grond en nieuwe gipsplaten plafonds op de 1 ste verdieping, beiden voorzien van isolatie. Een nieuwe toiletruimte, up-to-date groepenkast, inbouwspots in de woonkamer, paneeldeuren beneden, nieuwe muur-/vloerafwerking en een velux dakvenster op zolder. De achtertuin is gelegen op de zonnige westzijde en rond 2013 voorzien van een nieuwe metselwerk erfafscheiding. Vraagprijs 198.000,-- k.k.

Haaften Haaften is een echt dijkdorp gelegen in een uniek gebied aan de rand van de Betuwe. Vanaf de kronkelige Waalbandijk heeft u panoramische vergezichten over het schilderachtige rivierenlandschap, dat gekenmerkt wordt door idyllische dijkhuizen, statige boerderijen en grillig gevormde fruitbomen. Langs de dijk torent korenmolen "De Blauwe Reiger" als een markant punt boven Haaften uit. Haaften is een dorp met geschiedenis. De ruïne van de toren van kasteel Goudenstein herinnert nog aan vervlogen tijden. Haaften is één van de dorpen van de gemeente West Betuwe en heeft circa 2.650 inwoners. Het is een welvarend dorp met veel voorzieningen, waar het plezierig wonen is. Het centrum van het gezellige dorp heeft diverse winkels waaronder een moderne supermarkt, een warme bakker en een weekmarkt. Tevens vindt u in het dorp multifunctioneel centrum De Burcht van Haeften ; waarin de openbare en christelijke basisschool, BSO, peuterspeelzaal, bibliotheek, sporthal en het dorpshuis gevestigd zijn. Bovendien vindt u er een rijk verenigingsleven. Er zijn busverbindingen naar de grotere kernen Gorinchem, Geldermalsen en Zaltbommel. Mede door de centrale ligging in Nederland is Haaften een geliefd dorp. De snelwegen A15 en A2 bereikt u in enkele autominuten. Meer informatie over Haaften vindt u op internet op www.haaften.nl en www.westbetuwe.nl.

Indeling U komt binnen in de vriendelijke ontvangsthal. Op de vloer ligt laminaat, de wanden zijn voorzien van behang en het plafond is afgewerkt met schuurwerk. Deze afwerking van vloer, wanden en plafond is toegepast op de gehele begane grond, waardoor een mooie eenheid is ontstaan. Graag wijzen wij u ook op de paneeldeuren met rvs-beslag. U vindt in deze hal de toiletruimte, de trapopgang en de praktische trapkast. De toiletruimte is uitgevoerd met een wandcloset, fontein en ontluchtingsraam. Vanuit de hal bereiken we de royale woonkamer. Zowel in de voor- als in de achtergevel is een grote raampartij aanwezig. De mooie raambekleding van rolgordijnen en inbetween overgordijnen mogen achterblijven. Het raam in de voorgevel is bovendien uitgevoerd met een elektrisch bedienbare screen. De inbouwspots in het schuurwerk plafond verspreiden s avonds een sfeervolle verlichting.

Eveneens vanuit de hal is de keuken toegankelijk. De keukenopstelling is uitgevoerd met 4- pitsgaskookplaat, vlakscherm afzuigkap, koelkast met vriesvak en diverse laden en kastruimten. Onder de bovenkasten is verlichting aanwezig. Aan de tegenoverliggende wand bevinden zich wandplanken en de aansluiting voor de wasmachine en droger. In de achtergevel zit een glaspui met een deur naar de tuin. De rolgordijnen blijven achter. 1 ste verdieping De gestoffeerde trapopgang brengt u naar de overloop, waaraan 3 slaapkamers, de badkamer en een vaste kast grenzen. De vloerbedekking van de trapopgang is ook toegepast op de overloop en in de aangrenzende slaapvertrekken. De gipsplaten plafonds van deze woonlaag zijn in 2011 nieuw aangebracht en voorzien van isolatiemateriaal.

De ouderslaapkamer is royaal van afmeting en gelegen aan de tuinzijde. Uw garderobe kunt u opbergen in de vaste kast. De grote raampartij is uitgevoerd met een elektrisch bedienbaar rolluik. De ruim bemeten 2 de slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. Ook deze kamer beschikt over een vaste garderobekast. Slaapkamer 3 is gelegen aan de tuinzijde en wat kleiner van formaat. Het raam is uitgerust met een elektrisch bedienbaar rolluik. Alle slaapkamers hebben als raambekleding rolgordijnen en inbetween overgordijnen. Bovendien is er voor de draaiende delen een insectenwerende hor aanwezig. Zowel de raambekleding als de horren blijven achter bij het huis. De badkamer is volledig betegeld. U beschikt over een inloopdouche met douchegarnituur en thermostaatkraan. Er is een wastafel met planchet, spiegel en wandverlichting. De ruimte wordt verwarmd door de vloerverwarming en een radiator. Het ventilatiekanaal en het ontluchtingsraam completeren het geheel. De luxaflex raambekleding blijft achter.

2 de verdieping De trapopgang naar de zolderverdieping is vanaf de overloop afsluitbaar met een deur. Dit heeft als voordeel dat de warmte niet verloren gaat richting de zolder. De open zolderruimte is royaal van afmeting en biedt de mogelijkheid een extra (slaap)kamer te creëren. In het dakvlak is reeds een groot Velux-dakvenster aanwezig. Op dit moment wordt de zolder gebruikt als bergzolder. U vindt er de opstelling van de CVketel en een aansluiting voor de wasmachine. Buiten en Tuin De voortuin heeft een verzorgde tuinaanleg. De inrichting bestaat uit klinkerbestrating, gras en een plantenborder. Langs de straatzijde is een lage metselwerk erfafscheiding aanwezig. De achtertuin is gunstig gelegen op de zonnige westzijde. Tegen de achtergevel ligt een royaal terras, waar u tot in de avond van de zon kunt genieten. Tegen de achtergevel is een markies zonnescherm aanwezig, dat u indien gewenst over uw terras kunt laten zakken. De plantenborder zorgt tezamen met het kunstgras voor het groene accent. Privacy is gewaarborgd door de aanwezigheid van de erfafscheiding, die in 2013 is gemetseld. Als gevolg van de ligging aan het einde van het burenpad heeft men dit pad bij de tuin kunnen betrekken. Hierdoor is een extra diepe tuin ontstaan. De berging heeft een afmeting van 6,11 x 3,13 meter. In de berging vindt u een betonnen vloer, een werkbank, waterkraan, elektra, verlichting en de deur naar het burenpad.

Algemeen Het huis is gebouwd in spouw en heeft nagenoeg overal dubbel glas. Verwarming en warmwater geschiedt middels een gasgestookte CV-combiketel van Nefit (bouwjaar 1996). Afmetingen Gebruiksoppervlakte wonen : 98 m² Gebruiksoppervlakte interne bergruimtes : 0 m² Gebruiksoppervlakte externe bergruimtes : 19 m² Gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimten : 0 m² Energielabel C De pluspunten - Up-to-date groepenkast (7 groepen) - Geïsoleerde plafonds op de begane grond en 1 ste verdieping - Elektrisch bedienbare screen in de woonkamer (voorgevel) - Elektrisch bedienbare rolluiken op de verdieping (achtergevel) - Groot Velux-venster op de zolder - Onderhoudsvriendelijke tuin met extra grote berging - Kwalitatieve metselwerk erfafscheiding - Gunstige ligging op steenworp afstand van winkels en voorzieningen - Haaften is gunstig gelegen t.o.v. de oprit naar snelwegen A2 en A15

Bezoek aan de woning Een bezoek aan deze woning is altijd vrijblijvend. Door het bezichtigen van de woning krijgt u de juiste indruk. Deze informatie is met uiterste zorg samengesteld door Van Arendonk Makelaardij. Deze informatie kan slechts gezien worden als een impressie van de woning en is hiermee een uitnodiging tot onderhandelen. Mocht er ondanks de zeer zorgvuldige samenstelling van deze informatie gegevens vermeld worden welke niet juist zijn, of niet overeenkomen met de werkelijke situatie dan is Van Arendonk Makelaardij hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk. De vermelde afmetingen moeten gezien worden als circa maten.

Aan deze plattegronden en maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegrond is bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Begane grond 3D

Aan deze plattegronden en maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegrond is bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

1 ste verdieping 3D

Aan deze plattegronden en maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegrond is bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

2 de verdieping 3D