Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Vergelijkbare documenten
Dirk Boutslaan 15, 4907 RB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Brochure. Prins Bernhardstraat 8 te Oosterhout Te koop

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout Te koop

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout Te koop

Noorderlicht 33, 6661 PT Elst

Molenstraat 61, Kruisland

Brochure. Lint 6 te Lage Zwaluwe Te koop

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

Klapstraat 35, 6842 AC Arnhem

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda

Brochure. Ganzenhof 11 te Made Te koop

RING 53 PERNIS k.k.

Hoogstraat 129, Roosendaal


Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden!


Van Gentswei 4, 6843 ZN Arnhem

EVENAAR 63 DE MEERN.

Brochure. Isabellastraat 67 te Oosterhout Te koop

TE KOOP. Ziekenhuisstraat K.K AB Hengelo Ov

Kerkstraat 26, 6988 AG Lathum

WATERING 19 POORTUGAAL

TE KOOP. Heuvelplein K.K PD Breda

Staai AB Grevenbicht. Vraagprijs: ,- k.k.

Patersweg GC Hoensbroek


Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: ,- k.k.

Brochure. Donkerstraat 5 te Oosterhout Te koop

TE KOOP. Melisblok K.K LE Zevenbergen

Ammonieterf KX Heerlen

Bexdellestraat HC Brunssum

Van Oranje-Nassaulaan 15, 2761 HW Zevenhuizen Vraagprijs ,- k.k.

Tollensstraat 11, 3351 EV Papendrecht

K.K. WOLD AA LELYSTAD

MATTENBIESLAAN 30 VLEUTEN

HALMERSINGE 8 ZUIDLAREN

Johan Winklerwei 42 - Leeuwarden

Brochure. Vogelweide Doorn. Vraagprijs ,-- k.k.

Kruisdonk PH Maastricht

Heerlijk wonen. HALER Speltstraat 20. vraagprijs k.k

Heemraad 7 - Brielle

K.K. KARVEEL AB LELYSTAD

K.K. DELTA ES LELYSTAD


TE KOOP. Koningskinderen K.K KM Eindhoven. Bliek Vastgoed. IJsvogelvlinder ZK Oosterhout


K.K. KARVEEL AT LELYSTAD

Schiedamseweg 98, 3121 JK Schiedam Vraagprijs ,- k.k.

Dorpsstraat 2 Goudswaard

Paardenbloem 36, 6665 HE Driel

Buschkensweg CR Heerlen

TE KOOP. Nieuwewater BP Zoetermeer Eindwoning, 6 kamers, 138m². Vraagprijs k.k.

Toutenburgstraat 11, 6825 BL Arnhem

Domburgpad 26, 6845 CE Arnhem

OUDEWEG 12 A. Vrijstaande semi bungalow PS NUIS K.K.


Pelgrimsweg 10, Handel

Rijnstraat 13, 6665 CJ Driel

Boekweitveld 21, 2661 VK Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Hoofdstraat K.K CA Zevenbergschen Hoek

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: ,- k.k. Kromme Zandweg 74 Rotterdam. Sfeervolle vrijstaande villa met ca. 960 m2 grond!

Hommerterweg ER Hoensbroek

K.K. ROZENGAARD DC LELYSTAD

Zwaluwstraat 22, Breda

Steenweg 103, 4781 AN Moerdijk

Heinrich Bollhof 6, 6836 TH Arnhem

K.K. BONGERD BH LELYSTAD

Oudenboschstraat 17, 6843 PA Arnhem

Chrysantenstraat 44 - Eindhoven

Langstraat CE Schimmert. Vraagprijs: ,- k.k.

K.K. KARVEEL BZ LELYSTAD

Te Koop. Laan van Koot AT Wassenaar. Villa, Tussenwoning 168m². Vraagprijs k.k.

Hendrik Boersenlaan CC Utrecht

Sprang-Capelle, Grutto 18

Haagdoornstraat 63, 6841 AK Arnhem

K.K. OVERCINGE TN LELYSTAD

Pasteurlaan 81 - Eindhoven

Schelluinen. Commanderijstraat 26. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

K.K. NIEUWEWEG TC HOOGERHEIDE

K.K. BOTTER JC LELYSTAD

Midwoldastraat 11, 6835 CC Arnhem

Burgemeester de Zeeuwstraat AE Ridderkerk k.k.

K.K. PLANTAGE VE LELYSTAD

Buorren 15 - Bitgum. Vraagprijs ,-- kosten koper

Galvaniweg 1 BREDA. Zagers makelaars - taxateurs o.z. -

Boxtelstraat 16, 6843 RX Arnhem

PRINSENWEG 3 ELST k.k.

Roosendaalsebaan 7, Oud Gastel

Panheelstraat 5, 6845 MC Arnhem

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Spelleborg 9, Steenbergen

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Roggehof KS Heerlen

Skoallestrjitte 2 - Deinum

K.K. HORST MZ LELYSTAD

Transcriptie:

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs 325.000,- k.k.

Omschrijving Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout 5 redenen waarom u deze woning gezien moet hebben: 1. Vrijstaande jaren 30 woning met authentieke uitstraling en mogelijkheid bedrijf aan huis. 2. Gelegen op een groot perceel van 727m2 met veel mogelijkheden bijv. voor bouwen bedrijfsruimte 3. Nabij diverse voorzieningen gelegen zoals een supermarkt en een basisschool. 4. Grote afgesloten carport/hobbyruimte voor bijv. camper, bedrijfswagens, aanhangers of caravan. 5. Uitvalswegen richting Utrecht, Breda en Rotterdam makkelijk bereikbaar. Indeling Begane grond: Via de zij-entree bereikt u de hal van de woning. Vanaf hier is de eerste verdieping middels vaste trap, de woonkamer en de keuken toegankelijk. Op de grond ligt een originele terrazzo vloer en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. De woonkamer is over de volledige breedte van de woning gelegen. Door de aanwezige ramen is de woonkamer aangenaam licht. De achterzijde van de trapopgang zorgt voor een prettige scheiding waardoor er de mogelijkheid is om twee ruime leef plekken te creëren. Op de grond ligt een eiken houten vloer en de wanden zijn voorzien van spachtelputz. Vanuit de woonkamer is de semi-open keuken toegankelijk. De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen. In de keuken treft u een keukenblok aan in rechte opstelling en een apart fornuis onder de schouw met afzuigkap. In de keuken is aan apparatuur aanwezig: koelkast, vaatwasser, combimagnetron, 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap. Het geheel is uitgevoerd in lichte/neutrale kleurstelling en afgewerkt met een granieten werkblad. In de keuken zijn twee vaste kasten aanwezig voor extra bergruimte en heeft u toegang tot de kelder. De kelder is op stahoogte en beschikt nog over de originele plavuizen vloer. In de keuken treft u voldoende ruimte voor het plaatsten van een 6-persoons eettafel. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken met bergkast geeft u toegang tot het toilet, badkamer en de achtertuin. In de bergkast is de CV-combiketel geplaatst. De toiletruimte recent vernieuwd en volledig betegeld in neutrale kleurstelling en voorzien van hangend toilet en radiator. Het geheel heeft een moderne uitstraling. De badkamer is volledig betegeld in witteint. Aan voorzieningen is het volgende aanwezig: ligbad, douchecabine met thermostaatkraan, badkamermeubel met wastafel en een hangend toilet. De inbouwspots in het plafond maken het geheel compleet.

Eerste verdieping: De ruime overloop met toiletruimte (v.v. staand toilet) en vaste kasten geeft u toegang tot de slaapkamers. Ook heeft u vanaf hier toegang tot de bergruimte boven de slaapkamers. De dakkapel maakt de overloop aangenaam licht. Er zijn 4 slaapkamers, te weten: Ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een dakkapel en een wastafel. Een bijzonder detail van deze slaapkamer is de hoogte. U heeft vanuit de slaapkamer zicht tot de nok. Eenpersoons slaapkamer is gelegen aan de zijkant van de woning. Eenpersoons slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is voorzien van een dakkapel en een wastafel. Tweepersoons slaapkamer is eveneens gelegen aan de voorzijde van de woning. In de slaapkamer treft u twee vaste kasten aan. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en pleisterwerk wandafwerking. Buiten: Rondom de woning is een aangelegde tuin aanwezig. De voortuin is samengevoegd met de tuin aan de zijkant. Aan de voorzijde is een groene haag aanwezig en in de tuin treft u diverse volwassen planten aan. Ook treft u hier een zeer diepe oprit aan met carport. De carport is afsluitbaar waardoor u hier ideaal uw caravan, camper of aanhangwagen kunt parkeren. Ook is deze ruimte gemakkelijk om te bouwen tot garage/hobbyruimte. Voor de carport is er nog ruimte om een auto te parkeren op eigen terrein.. De tuin aan de achterzijde is bereikbaar vanuit de keuken, bijkeuken en via een poort aan de zijkant. Deze is ca. 28 meter diep en 14 meter breed. Door zijn omvang is er altijd een zonnige plekje aanwezig. Direct aan de woning is een groot terras gelegen. Dit terras is grotendeels overkapt. In de tuin zijn nog meer gezellige hoekjes aanwezig waar u heerlijk kunt verblijven. De rest van de tuin is aangelegd met een gazon, vijver en volwassen beplanting. Aan de zijkant is een berging gelegen en achter in de tuin staat een houten tuinhuis. Bijzonderheden: Vrijstaande woning gelegen op een royaal perceel van 727m2. Jaren 30 woning met originele elementen. Woning beschikt over 4 slaapkamers en een ruime woonkamer. Grote afsluitbare carport/hobbyruimte voor bijv. camper, aanhangers of caravan. Vele voorzieningen in de nabijheid gelegen zoals een supermarkt, bassischool, stadscentrum en uitvalswegen. Deze woning heeft de bestemming; bedrijfswoning. Vraag naar de mogelijkheden. Vraagprijs 325.000,- k.k.

Kenmerken Vraagprijs : 325.000,00 Soort : Woonhuis Type woning : Vrijstaande woning Aantal kamers : 5 kamers waarvan 4 slaapkamer(s) Inhoud woning : 635 m 3 Perceel oppervlakte : 727 m 2 Gebruiksoppervlakte woonfunctie : 174 m 2 Soort woning : Eengezinswoning Bouwjaar : 1938 Tuin : Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Garage : Garage mogelijk, carport Energielabel : F Verwarming : C.V.-Ketel Isolatie : Dakisolatie, Dubbel glas C.V.-ketel : Remeha (Gas gestookt combiketel uit 2008, Eigendom) Locatie Havenweg 110 4905 AB OOSTERHOUT

Plattegrond

Plattegrond

Kadaster