Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties. Te koop: Lammerweg 32 te Sellingen Vraagprijs: ,- K.K.

Vergelijkbare documenten
Te koop: Provincialeweg 93 te Heiligerlee Vraagprijs: ,- K.K.

Te koop: Coranthijnestraat 16 te Groningen Vraagprijs: ,- K.K.

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties. Te koop: Holte 35 te Onstwedde Vraagprijs: ,- K.K.

Te koop: Kleingartenland 6 te Weener Vraagprijs: ,- K.K.

Te koop: Zerkhouwersstraat 1 te Veendam Vraagprijs: ,- K.K. T (0597)

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties. Te koop: Hoofdstraat 2 te Eenrum Vraagprijs: ,- K.K.

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Christiaan Eberhardstraat 30 te Bad Nieuweschans.

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop: Veemstede 41 te Oude Pekela. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Klaverweide 14 te Noordbroek Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Smidlaan 3 te Beerta Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: H. Hindersstaat 3 te Oude Pekela. Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Dahliastraat 38 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: De Geer 44 te Bant. Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Aart van der Leeuwlaan 86 te Groningen Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Populierenweg 5 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Dyksterbuorren 10 te Menaam Vraagprijs: ,- k.k. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Hegeterp 21 te Winsum (FR) Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Albert Reijndersstraat B 213 te Nieuwe Pekela.

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Heveapad 85 te Hoogezand. Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Klaverweide 10 te Noordbroek Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties

Makelaar Idee. Te koop: Hendrik de Vroomestraat 2 te Steenwijk Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Eikenlaan 24 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Valtherweg 25 te Exloo Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Dokterlaan 5 te Beerta Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Nieuwstraat 97 te Groningen Bieden vanaf: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: H.B. Hulsmanstraat K 22 te Nieuwe Pekela Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Stadsweg 58 te Ten Boer Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

JAVASTRAAT 74 HENGELO

Deze woning kopen met een starterslening van de gemeente Hengelo? Kijk voor meer info op

DINANT DIJKHUISSTRAAT 238 HENGELO

BORNSESTRAAT 148 HENGELO

DRIENERSTRAAT HENGELO

DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO

Buiten: fraai aangelegde tuin met houten tuinhuis en achterom. Aan de voorzijde is de inpandige berging toegankelijk.

KROESKARPERSTRAAT 40 HENGELO

EDUARD VAN BEINUMSTRAAT 19 HENGELO

KOOLZAADSTRAAT 23 HENGELO

DE VOSKAMP 9 HENGELO

DE WILMSKAMP 2 HENGELO

HOUTINGSTRAAT 6 HENGELO

ELSE MAUHSSTRAAT 145 HENGELO

JACQUES URLUSSTRAAT 37 HENGELO

Aanvaarding: in overleg. Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Valckeslotlaan Goes

Bouwjaar: 2000, uitgebouwd in 2003 / Perceeloppervlak: 556 m2 / Inhoud: 540 m3 / CV-ketel: 2000 (eigendom).

Tuin: op het zuiden gesitueerde, verzorgde ruime tuin uitkijkend op het buitengebied.

Loowaard 13 - Almelo. Vraagprijs ,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo.

BARNEVELD, WETHOUDER ZANDBERGENLAAN 23

Prunusstraat 37 - 'S-Gravenpolder

Epe, Soerelseweg

k.k. Wethouder Zandbergenlaan 23. Barneveld

Heslingahuis 21 - Almelo

Te koop. J.M. de Bruijnstraat 103 te Goor.

Populierenstraat 6 - Goes

Noordkade 71 Waddinxveen

Te koop. Goor, Herman Heijermansstraat 30

Dokter J. Veldhuijzen van Zantenstraat 30 - Enter

MSKGROEP.nl. Buis 4 - Maasluis KOOP. verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties

STOCKHOLMSTRAAT 11 HENGELO

VERKOOPDOCUMENTATIE. Garderenseweg 387 te Ermelo

NIJEMIRDUM. Nij Amerika 22. Van Swinderenstraat 38, Postbus 74, 8560 AB Balk

Te koop. Loosboersstraat 17 te Markelo.

De Veldhoen 2 - Almelo

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWEG 176

J.B. Berninklaan 40 - Almelo

Annie MG Schmidtsingel 80 - Kapelle

De Valk 69 - Almelo. Vraagprijs ,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo.

Berkenlaan 31 - Rijssen

De Pelikaan 6 - Almelo

Aanvaarding: in overleg. Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Laag Boskoop 14 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

MSKGROEP.nl KOOP. Nieuw Engeland 15 - Hoogvliet. verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties

Langewoldlaan 45 - Groningen

Te koop. Zwaluwstraat 34 te Goor

MOLENSTRAAT 39, 5531 EC BLADEL. BOUWJAAR: 1963, gedeeltelijk gemoderniseerd in 2000/2012. Gemeente BLADEL, sectie C, nummer 1301, Groot 4,21 are

Te koop. Waterstraat 13 te Goor.

NS-station/winkelcentrum op loopafstand

Verre Weiden 8 te RIJEN Vraagprijs ,-- k.k.

Zijde 45. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

VRIJSTAANDE WONING met GARAGE. Esdoornlaan 17 Abbekerk Bieden vanaf prijs ,- k.k. / vraagprijs ,- k.k.

Kleikade 51 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Te koop. Enschede, Roomweg

Midslandstraat 70 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

BOERHAAVELAAN 124 HENGELO

Couperuslaan Harderwijk

Joure. Butsingel 8. Woningmakelaars. Bedrijfsonroerend goed

Fagotdreef 14 - Harderwijk

MSKGROEP.nl KOOP. De Els 22 - Hellevoetsluis. verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties

2 e Verdieping: bereikbaar via vaste trap. Grote bergzolder, geschikt voor slaapkamer. Extra daglichttoetreding door dakvenster en zijraam.

Te koop. Goor, Kerkstraat 38H.

STAVANGERSTRAAT 6 HENGELO

De Schoppe 28 - Almelo

Hoekappartement met berging TE KOOP. appartement ,- kosten koper. Wittesteijn 34 EMMELOORD

Wieringenmeen 8 - Harderwijk

BARNEVELD, IEPENHOF 15

Aanvaarding: in overleg. Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Woninginformatie. De Wacht 2 a - 's-gravendeel. Aanvaarding in overleg Vraagprijs ,- k.k.

Transcriptie:

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Lammerweg 32 te Sellingen Vraagprijs: 225.000,- K.K.

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties We willen in deze brochure graag beginnen met Makelaar Idee aan u voor te stellen. Zoals de naam al zegt, zi en we boordevol ideeën om een woning te verkopen. Na een jarenlange ervaring als succesvol en professioneel aankoopmakelaar hebben we gezien wat er beter kan en vooral beter moet als het gaat om de verkoop van woningen. Wat doet Makelaar Idee wel: Inventariseren van de wensen en doelen van de aspirant koper. Op!jd komen bij een bezich!ging. Al!jd de makelaar zelf die de bezich!gingen doet. Tijd nemen voor een uitgebreide bezich!ging van de woning in kwes!e. Contact houden met u als aspirant koper. Professionele en vooral eerlijke onderhandelingen. Tekenen van het voorlopig koopcontract in bijzijn van een notaris. Ac!ef met social media. Alles weten van de woning en omgeving. Gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen en belas!ngzaken. Wat doet Makelaar Idee niet: U kunt zich beter af vragen wat Makelaar Idee wél doet Met Makelaar Idee hee" u een jong dynamisch team bij de hand, waar u niet alleen terecht kunt voor de aan- of verkoop van woningen maar ook al uw financiën zijn bij ons in goede handen.

Te koop: Vraagprijs: Lammerweg 32 te Sellingen 225.000,- K.K. Deze vrijstaande woning staat op een ruim perceel van 1730m2 met een vrij uitzicht aan de voorzijde. De woning is voorzien van twee garages met ieder een eigen oprit en heeft een tuinkamer welke uitzicht biedt op de achtergelegen landerijen. De begane grond is gedeeltelijk voorzien van rolluiken aan de buitenzijde en de woning is nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing. Er is een slaapkamer aanwezig op de begane grond waardoor levensloopbestendig wonen tot de mogelijkheden behoort!

Lammerweg 32 te Sellingen Deze vrijstaande woning staat op een ruim perceel van 1730m2 met een vrij uitzicht aan de voorzijde. De woning is voorzien van twee garages met ieder een eigen oprit en heeft een tuinkamer welke uitzicht biedt op de achtergelegen landerijen. De begane grond is gedeeltelijk voorzien van rolluiken aan de buitenzijde en de woning is nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing. Er is een slaapkamer aanwezig op de begane grond waardoor levensloopbestendig wonen tot de mogelijkheden behoort! Begane grond: De hal/entree is voorzien van witgoedaansluitingen en biedt toegang tot de woonkeuken, het toilet en de bijkeuken. De woonkeuken betreft een ruime maar gedateerde keuken welke voorzien is van een 4-pits gasfornuis, oven, Miele vaatwasser en een afzuigkap. De keuken is daarnaast voorzien van een nieuw gipsplafond. De woonkamer heeft een sfeer gashaard en biedt toegang tot de kelder (provisieruimte) door middel van een luik. De woonkamer biedt eveneens toegang tot de hal aan de voorzijde van de woning welke voorzien is van een voordeur en meterkast. In 2014 is er een nieuwe energiemeter en gasmeter geplaatst en de moderne groepenkast is voorzien van automaten. Er is tevens krachtstroom aanwezig. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel, designradiator, tweede toilet, mechanische ventilatie én vloerverwarming. Er is een slaapkamer aanwezig op de begane grond waardoor levensloopbestendig wonen tot de mogelijkheden behoort. De woning staat op een ruim perceel met twee opritten, twee garages (resp. ca. 41m2 en 21m2) en een tuinkamer (resp. ca. 19m2). De tuinkamer biedt een prachtig en vrij uitzicht op de achtergelegen landerijen! Zowel de garages als de tuinkamer zijn voorzien van elektra aansluitingen. Eerste verdieping: Via een vaste trap bereikt u de overloop waaraan twee ruime slaapkamers grenzen (resp. ca. 13m2 en 16m2) en drie bergingen. De slaapkamers zijn voorzien van laminaat evenals de overloop. De bergingen bieden u daarnaast veel opbergruimte! Bijzonderheden: * Een ruim perceel van 1730m2 met een vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde; * De woning heeft twee garages met ieder een eigen oprit; * De woning is nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing; * Begane grond is grotendeels voorzien van rolluiken; * Levensloopbestendige woning!

Foto overzicht Lammerweg 32 te Sellingen De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een sfeer/gashaard..

Foto overzicht Lammerweg 32 te Sellingen De ruime woonkeuken heeft een nieuw gipsplafond De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis met oven, een afzuigkap en een Miele vaatwasser..

Foto overzicht Lammerweg 32 te Sellingen De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel, een tweede toilet én vloerverwarming!

Foto overzicht Lammerweg 32 te Sellingen De slaapkamer op de begane grond is tevens voorzien van een nieuw gipsplafond.. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers welke voorzien zijn van laminaat..

Foto overzicht Lammerweg 32 te Sellingen O>KD H<A M.BLFMBBS *EFF 1> DHHI S>MM>G H? ><AM O>KDHI>G

Foto overzicht Lammerweg 32 te Sellingen O>KD H<A M.BLFMBBS *EFF 1> DHHI S>MM>G H? ><AM O>KDHI>G

Foto overzicht Lammerweg 32 te Sellingen O>KD H<A M.BLFMBBS *EFF 1> DHHI S>MM>G H? ><AM O>KDHI>G

Lijst van zaken Lijst van zaken behorende bij: Lammerweg 32 te Sellingen Datum: 5 november 2014 Voor de onderstaande zaken, ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn, geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? Roerende zaken Blijft achter Gaat mee Ter overname Niet van toepassing Tuinaanleg / (sier-)bestrating / beplanting / erfafscheiding O O O Buitenverlichting O O O Tuinhuisje / buitenberging O O O Broeikas O O O Vlaggenmast O O O Voet droogmolen O O O Antenne O O O Brievenbus O O O (Voordeur)bel O O O Veiligheidssloten O O O Alarminstallatie O O O Zonwering - Rolluiken buiten O O O - Zonwering buiten O O O - Zonwering binnen O O O Losse horren / rolhorren O O O Gordijnen O O O Gordijnrails O O O Rolgordijnen O O O Vitrages O O O Vloerbedekking - Tapijt O O O - Linoleum O O O - Laminaat O O O - Parketvloer O O O - Kurkvloer O O O Warmwatervoorziening - Geiser O O O - CV O O O - Boiler O O O CV met toebehoren O O O Klokthermostaat O O O Openhaard met toebehoren O O O Sfeerhaard met toebehoren O O O Kachels O O O Isolatievoorzieningen - Voorzetramen O O O O - Radiatorfolie O O O Keukenblok met bovenkasten, inclusief verlichting O O O

Roerende zaken Blijft achter Gaat mee Ter overname Niet van toepassing Keuken (inbouw)apparatuur - Kookplaat O O O - Afzuigkap O O O - Oven O O O O - Koelkast O O O - Vriezer O O O - Magnetron O O O - Combimagnetron O O O Inbouwverlichting, te weten Opbouwverlichting, te weten Losse kasten, boeken- en legplanken O O O Spiegelwanden O O O Wastafel met accessoires O O O O Toiletaccessoires O O O O Badkameraccessoires O O O O Sauna met toebehoren O O O Veiligheidsschakelaar wasautomaat O O O (Huis)telefoontoestel(len) O O O Zaken die geen eigendom zijn van de verkoper, maar waarvan actuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen (keukens, open haarden, CV-ketels, boilers, geisers) - Leasecontract CV-ketel O O O Bijzondere opmerkingen

INFORMATIELIJST Betreffende de verkoop van: Lammerweg 32 te Sellingen Hieronder treft u een aantal vragen aan betreffende de verkoop van uw woning/bedrijfspand. Wij verzoeken u deze vragen zo volledig mogelijk in te vullen/te beantwoorden. Is er asbest in/aan uw woning/bedrijfspand of schuur verwerkt?, niet bekend Is er een olietank/gastank op het perceel aanwezig? Is deze volgens de geldende voorschriften onklaar gemaakt (heeft u een certificaat)? N.v.t. Bent u bekend met verontreiniging van uw perceel/in uw omgeving? Is er houtrot/worm of zwam geconstateerd? Is er een lekkage geweest? Is deze lekkage verholpen? N.v.t. Heeft u last van optrekkend vocht (bijv. vanuit het souterrain naar boven)? Heeft u problemen gehad met bepaalde leidingen (bijv. water, cv, riolering)? Zijn er nog garanties/onderhoudscontracten op bepaalde apparaten en/of reparaties? Onderhoudscontract CV ketel Zijn er nog lopende huurkoop/lease contracten (bijv. cv)? Leascontract CV ketel Heeft u nog oude bedrading (elektra) verwerkt (voor 1960) in uw pand? Is uw woning geïsoleerd? Ja, dakisolatie, spouwisolatie en nagenoeg geheel dubbele beglazing Is er ooit een bouwkundig rapport van uw woning gemaakt?

Zijn er nog eventueel andere gebreken aan uw woning te melden? Uw achtertuin ligt op het: Noordoosten Heeft u bouwtekeningen van uw woning? Heeft u een achterom? Ja Heeft u, nadat het (oorspronkelijke) perceel op uw naam is gesteld, grond bijgekocht c.q. verkocht, bijgehuurd en/of in bruikleen gekregen? Zijn er verder nog zaken te melden waar hierboven niet aan gerefereerd is, maar wel van belang zijn voor de nieuwe koper, denk aan bestemmingsplan wijzigingen, vergunningen, aanschrijvingen, erfpacht of erfdienstbaarheden e.d.? Gasverbruik : Elektra : Waterschapslasten : Gas, water en elektra tezamen : Energielabel aanwezig :

Blijhamsterstraat 54 9671 AX Winschoten Telefoon en e-mail: Tel 0597-431066 Fax 0597-433066 E-mail info@makelaaridee.nl www.makelaaridee.nl