Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Heveapad 85 te Hoogezand. Te Koop T (0597)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Heveapad 85 te Hoogezand. Te Koop T (0597)"

Transcriptie

1 Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Heveapad 85 te Hoogezand Vraagprijs: ,- K.K. Te Koop Makelaar Idee T (0597) Te koop zetten of echt verkopen!

2 Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties We willen in deze brochure graag beginnen met Makelaar Idee aan u voor te stellen. Z oals de naam al zegt, zitten we boordevol ideeën om een woning te verkopen. Na een jarenlange ervaring als succesvol en professioneel aankoopmakelaar hebben we gezien wat er beter kan en vooral beter moet als het gaat om de verkoop van woningen. Wat doet Makelaar Idee wel: Inventariseren van de wensen en doelen van de aspirant koper. Op tijd komen bij een bezichtiging. Altijd de makelaar zelf die de bezichtigingen doet. Tijd nemen voor een uitgebreide bezichtiging van de woning in kwestie. Contact houden met u als aspirant koper. Professionele en vooral eerlijke onderhandelingen. Tekenen van het voorlopig koopcontract in bijzijn van een notaris. Actief met social media. Alles weten van de woning en omgeving. Gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen en belastingzaken. Wat doet Makelaar Idee niet: U kunt zich beter af vragen wat Makelaar Idee wél doet Met Makelaar Idee heeft u een jong dynamisch team bij de hand, waar u niet alleen terecht kunt voor de aan- of verkoop van woningen maar ook al uw financiën zijn bij ons in goede handen.

3 uw droomhuis? Te koop: Vraagprijs: Heveapad 85 te Hoogezand ,- K.K. Goed onderhouden twee kamer appartement in het centrum van Hoogezand. Het appartement bevindt zich op loopafstand van vele voorzieningen waaronder het overdekte winkelcentrum, scholen, een sportschool en het openbaar vervoer. Via het openbaar vervoer (zowel bus als trein) is de stad Groningen zeer goed te bereiken. Via de snelweg A7 bent u in 10 minuten in de stad Groningen. Daarnaast is Duitsland ook bereikbaar via zowel de A7 als via de treinverbinding vanuit Hoogezand. Het gebouw is goed onderhouden en beschikt over een verzorgde centrale entree met lift, trappenhuis en brievenbussen. Daarnaast is er altijd voldoende openbare parkeerruimte beschikbaar. verk och t Makelaar Idee T (0597) Te koop zetten of echt verkopen!

4 Heveapad 85 te Hoogezand K Indeling: Hal/entree met meterkast (groepenkast v.v. automaten), inbouwkast en intercom. Vanuit de hal/entree bereikt u de woonkamer met open keuken. De woonkamer is geheel voorzien van dubbele beglazing en biedt toegang tot het balkon aan de achterzijde welke op het westen is gelegen. De keuken is voorzien van een 4-pits elektrische kookplaat, een afzuigkap en een oven. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de inpandige berging/bijkeuken waar zich een huurboiler bevindt (ca. 13,- per maand). De badkamer beschikt over een douche, een wastafel, een toilet, witgoedaansluitingen en centrale afzuiging. De slaapkamer is ca. 12m2 en is voorzien van tapijt. Het appartement beschikt over een eigen berging op de begane grond. Deze berging is ca. 4m2 en is daarnaast voorzien van elektra. De maandelijkse bijdrage voor de VVE bedraagt 197,- en dit is inclusief voorschotten voor zowel de verwarming als voor het water. Bijzonderheden: * Goed onderhouden twee kamer appartement; * Gelegen nabij het centrum en op korte afstand van vele voorzieningen; * Aanwezigheid van balkon op het westen; * Het complex is voorzien van een lift.

5 Foto overzicht Heveapad 85 te Hoogzand de entree en keuken. verkocht Makelaar Idee T (0597) Te koop zetten of echt verkopen!

6 Foto overzicht Heveapad 85 te Hoogzand De woonkamer vanuit verschillende hoeken verk och t Makelaar Idee T (0597) Te koop zetten of echt verkopen!

7 Foto overzicht Heveapad 85 te Hoogzand Bovenstaande foto weergeeft de badkamer en een slaapkamer. de badkamer is voor zien van een douche en wastafel. verk och t Makelaar Idee T (0597) Te koop zetten of echt verkopen!

8 Foto overzicht Heveapad 85 te Hoogzand verk och t Makelaar Idee T (0597) Te koop zetten of echt verkopen!

9 verkocht Makelaar Idee T (0597) Te koop zetten of echt verkopen!

10

11

12

13

14 INFORMATIELIJST Betreffende de verkoop van: Heveapad 85 te Hoogezand Hieronder treft u een aantal vragen aan betreffende de verkoop van uw woning/bedrijfspand. Wij verzoeken u deze vragen zo volledig mogelijk in te vullen/te beantwoorden. Is er asbest in/aan uw woning/bedrijfspand of schuur verwerkt? Nee, niet bekend Is er een olietank/gastank op het perceel aanwezig? Nee, niet bekend Is deze volgens de geldende voorschriften onklaar gemaakt (heeft u een certificaat)? N.v.t. Bent u bekend met verontreiniging van uw perceel/in uw omgeving? Nee Is de woning aangetast door houtworm, boktor, ander ongedierte of zwam? Nee, niet bekend Zijn er lekkages actief? Nee, niet bekend Is deze lekkage verholpen? Niet van toepassing Heeft u last van optrekkend vocht (bijv. vanuit het souterrain naar boven)? Nee Heeft u problemen gehad met bepaalde leidingen (bijv. water, cv, riolering)? Nee Zijn er nog garanties/onderhoudscontracten op bepaalde apparaten en/of reparaties? Ja, VVE 196,- per maand. Zijn er nog lopende huurkoop/lease contracten (bijv. cv)? Nee Heeft u nog oude bedrading (elektra) verwerkt (voor 1960) in uw pand? Nee, niet bekend Is uw woning geïsoleerd? Ja, geheel isolerende beglazing Is er ooit een bouwkundig rapport van uw woning gemaakt? Nee

15 Zijn er nog eventueel andere gebreken aan uw woning te melden? Er zijn geen gebreken bekend Heeft u bouwtekeningen van uw woning? Nee Heeft u een achterom? Nee Heeft u, nadat het (oorspronkelijke) perceel op uw naam is gesteld,grond bijgekocht c.q. verkocht, bijgehuurd en/of in bruikleen gekregen? Nee Zijn er verder nog zaken te melden waar hierboven niet aan gerefereerd is, maar wel van belang zijn voor de nieuwe koper, denk aan bestemmingsplan wijzigingen, vergunningen, aanschrijvingen, erfpacht of erfdienstbaarheden e.d.? Zie eigendomsakte. Gasverbruik : Elektra : Waterschapslasten : Gas en elektra tezamen :

16 Makelaar Idee Blijhamsterstraat AX Winschoten Telefoon en Tel Fax verkocht Makelaar Idee T (0597) Te koop zetten of echt verkopen!

Makelaar Idee. Te koop: Dahliastraat 38 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Dahliastraat 38 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Dahliastraat 38 te Winschoten Vraagprijs: 99.500,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Klaverweide 14 te Noordbroek Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Klaverweide 14 te Noordbroek Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Klaverweide 14 te Noordbroek Vraagprijs: 104.750,- K.K. Te Koop Makelaar Idee Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Smidlaan 3 te Beerta Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Smidlaan 3 te Beerta Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Smidlaan 3 te Beerta Vraagprijs: 135.000,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Klaverweide 10 te Noordbroek Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Klaverweide 10 te Noordbroek Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Klaverweide 10 te Noordbroek Vraagprijs: 119.500,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Populierenweg 5 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Populierenweg 5 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Populierenweg 5 te Winschoten Vraagprijs: 135.000,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: De Geer 44 te Bant. Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: De Geer 44 te Bant. Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: De Geer 44 te Bant Vraagprijs: 155.000,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Eikenlaan 24 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Eikenlaan 24 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Eikenlaan 24 te Winschoten Vraagprijs: 109.500,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Hegeterp 21 te Winsum (FR) Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Hegeterp 21 te Winsum (FR) Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Hegeterp 21 te Winsum (FR) Vraagprijs: 162.500,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Christiaan Eberhardstraat 30 te Bad Nieuweschans Vraagprijs: 114.500,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Nieuwstraat 97 te Groningen Bieden vanaf: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Nieuwstraat 97 te Groningen Bieden vanaf: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Nieuwstraat 97 te Groningen Bieden vanaf: 120.000,- K.K. Te Koop Makelaar Idee Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken

Nadere informatie

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: H. Hindersstaat 3 te Oude Pekela. Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: H. Hindersstaat 3 te Oude Pekela. Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: H. Hindersstaat 3 te Oude Pekela Vraagprijs: 157.500,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Albert Reijndersstraat B 213 te Nieuwe Pekela.

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Albert Reijndersstraat B 213 te Nieuwe Pekela. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Albert Reijndersstraat B 213 te Nieuwe Pekela Vraagprijs: 135.000,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Dyksterbuorren 10 te Menaam Vraagprijs: ,- k.k. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Dyksterbuorren 10 te Menaam Vraagprijs: ,- k.k. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Dyksterbuorren 10 te Menaam Vraagprijs: 347.500,- k.k. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop: Veemstede 41 te Oude Pekela. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop: Veemstede 41 te Oude Pekela. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Veemstede 41 te Oude Pekela Vraagprijs: 119.000,- K.K. Te Koop Makelaar Idee Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Hendrik de Vroomestraat 2 te Steenwijk Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Hendrik de Vroomestraat 2 te Steenwijk Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Hendrik de Vroomestraat 2 te Steenwijk Vraagprijs: 174.500,- K.K. Te Koop Makelaar Idee Wij denken met u mee! Makelaardij

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Dokterlaan 5 te Beerta Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Dokterlaan 5 te Beerta Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Dokterlaan 5 te Beerta Vraagprijs: 265.000,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Valtherweg 25 te Exloo Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Valtherweg 25 te Exloo Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Valtherweg 25 te Exloo Vraagprijs: 250.000,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Stadsweg 58 te Ten Boer Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Stadsweg 58 te Ten Boer Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Stadsweg 58 te Ten Boer Vraagprijs: 225.000,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: H.B. Hulsmanstraat K 22 te Nieuwe Pekela Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: H.B. Hulsmanstraat K 22 te Nieuwe Pekela Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: H.B. Hulsmanstraat K 22 te Nieuwe Pekela Vraagprijs: 254.900,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Aart van der Leeuwlaan 86 te Groningen Vraagprijs: 149.000,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) 431 066

Makelaar Idee. Te koop: Aart van der Leeuwlaan 86 te Groningen Vraagprijs: 149.000,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) 431 066 Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Aart van der Leeuwlaan 86 te Groningen Vraagprijs: 149.000,- K.K. Te Koop Makelaar Idee Wij denken met u mee! Makelaardij

Nadere informatie

Makelaar Idee. prijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Bosweg 3 te Anloo. Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. prijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Bosweg 3 te Anloo. Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Bosweg 3 te Anloo prijs: 39.500,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken

Nadere informatie

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Christiaan Eberhardstraat 30 te Bad Nieuweschans.

Makelaar Idee. Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te koop: Christiaan Eberhardstraat 30 te Bad Nieuweschans. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Christiaan Eberhardstraat 30 te Bad Nieuweschans Vraagprijs: 115.000,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Hoogstraat 50 te Winschoten Bieden vanaf: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Hoogstraat 50 te Winschoten Bieden vanaf: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Hoogstraat 50 te Winschoten Bieden vanaf: 152.500,- K.K. Te Koop Makelaar Idee T (0597) 431 066 Te koop zetten of echt verkopen!

Nadere informatie

Te koop: Provincialeweg 93 te Heiligerlee Vraagprijs: ,- K.K.

Te koop: Provincialeweg 93 te Heiligerlee Vraagprijs: ,- K.K. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Provincialeweg 93 te Heiligerlee Vraagprijs: 160.000,- K.K. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken

Nadere informatie

Te koop: Coranthijnestraat 16 te Groningen Vraagprijs: ,- K.K.

Te koop: Coranthijnestraat 16 te Groningen Vraagprijs: ,- K.K. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Coranthijnestraat 16 te Groningen Vraagprijs: 255.000,- K.K. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken

Nadere informatie

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties. Te koop: Lammerweg 32 te Sellingen Vraagprijs: ,- K.K.

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties. Te koop: Lammerweg 32 te Sellingen Vraagprijs: ,- K.K. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Lammerweg 32 te Sellingen Vraagprijs: 225.000,- K.K. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties

Nadere informatie

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties. Te koop: Holte 35 te Onstwedde Vraagprijs: ,- K.K.

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties. Te koop: Holte 35 te Onstwedde Vraagprijs: ,- K.K. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Holte 35 te Onstwedde Vraagprijs: 149.995,- K.K. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties

Nadere informatie

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties. Te koop: Hoofdstraat 2 te Eenrum Vraagprijs: ,- K.K.

Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties. Te koop: Hoofdstraat 2 te Eenrum Vraagprijs: ,- K.K. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Hoofdstraat 2 te Eenrum Vraagprijs: 125.000,- K.K. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties

Nadere informatie

Makelaar Idee. Te koop: Otterlaan 147 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597)

Makelaar Idee. Te koop: Otterlaan 147 te Winschoten Vraagprijs: ,- K.K. Te koop zetten of echt verkopen! Te Koop T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Otterlaan 147 te Winschoten Vraagprijs: 114.500,- K.K. Te Koop Wij denken met u mee! Makelaardij Hypotheken Verzekeringen

Nadere informatie

Te koop: Zerkhouwersstraat 1 te Veendam Vraagprijs: ,- K.K. T (0597)

Te koop: Zerkhouwersstraat 1 te Veendam Vraagprijs: ,- K.K. T (0597) Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Zerkhouwersstraat 1 te Veendam Vraagprijs: 184.500,- K.K. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken

Nadere informatie

Te koop: Kleingartenland 6 te Weener Vraagprijs: ,- K.K.

Te koop: Kleingartenland 6 te Weener Vraagprijs: ,- K.K. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties Te koop: Kleingartenland 6 te Weener Vraagprijs: 255.000,- K.K. Makelaardij Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Belastingzaken Taxaties

Nadere informatie

KATWIJK ZH. Parnassia 251. Vraagprijs 217.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

KATWIJK ZH. Parnassia 251. Vraagprijs 217.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 217.500 k.k.

Nadere informatie

Vlissingenplein 133 ROTTERDAM

Vlissingenplein 133 ROTTERDAM Vlissingenplein 133 ROTTERDAM Vraagprijs: 147.000 k.k. MAARTENMakelaardij E michael@maartenmakelaardij.nl Vestigingsadres Bezoekadres (op afspraak) T 010 818 14 87 Burgemeester Hoffmanplein 51 Weena 290

Nadere informatie

Meeuwenlaan 100 KATWIJK ZH. Vraagprijs 239.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Meeuwenlaan 100 KATWIJK ZH. Vraagprijs 239.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Meeuwenlaan 100 Vraagprijs

Nadere informatie

P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD

P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 E ETAGE: 2 E ETAGE: HALF VRIJSTAANDE WONING MET GROTE GARAGE/BERGING (38 M²) GELEGEN OP EEN RUSTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN HET CENTRUM

Nadere informatie

Tramstraat 10 d KATWIJK ZH. Vraagprijs 189.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Tramstraat 10 d KATWIJK ZH. Vraagprijs 189.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 189.000 k.k.

Nadere informatie

Appartement Herenwaard XS Zoetermeer Vraagprijs: ,- k.k.

Appartement Herenwaard XS Zoetermeer Vraagprijs: ,- k.k. Appartement Herenwaard 85 2716 XS Zoetermeer Vraagprijs: 129.500,- k.k. Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan

Nadere informatie

De Halte 89, 6711 NZ Ede

De Halte 89, 6711 NZ Ede De Halte 89, 6711 NZ Ede Vraagprijs 250.000,00 kosten koper HOOM makelaars Omschrijving De Halte 89, 6711 NZ Ede Direct in het gezellige centrum van Ede gelegen, ruim vierkamerappartement met inpandig

Nadere informatie

Obrechtstraat 18 LEIDEN. Vraagprijs 135.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Obrechtstraat 18 LEIDEN. Vraagprijs 135.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Vraagprijs 135.000 k.k. 2324 VN

Nadere informatie

NOORDWIJK ZH. Beeklaan 84. Vraagprijs 229.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

NOORDWIJK ZH. Beeklaan 84. Vraagprijs 229.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl NOORDWIJK ZH Vraagprijs 229.000

Nadere informatie

Zilverschoon 28 KATWIJK ZH. Vraagprijs 249.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Zilverschoon 28 KATWIJK ZH. Vraagprijs 249.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 249.000 k.k.

Nadere informatie

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel:

TE KOOP. Schras 19 Ederveen. Goedvastgoed. Tel: Schras 19 Ederveen Goedvastgoed Tel: 0318 46 13 24 Op een mooie locatie in Ederveen gelegen gedateerde helft van een dubbel met een zeer diepe tuin. Het geheel ligt op een perceel grond van circa 425 m².

Nadere informatie

HEERLERHEIDE CORNELIUSPLEIN 91

HEERLERHEIDE CORNELIUSPLEIN 91 HEERLERHEIDE CORNELIUSPLEIN 91 In hartje centrum van Heerlerheide ligt dit in uitstekende staat verkerend 3- kamerappartement met eigen overdekte privé-parkeerplaats. Het geheel maakt onderdeel uit van

Nadere informatie

Oosterengweg 284 te Hilversum

Oosterengweg 284 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl CENTRAAL GELEGEN - 4-KAMER-APPARTEMENT - GROTE ACHTERTUIN (WEST) - ERFPACHT ALGEMENE OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Piersonstraat 20 KATWIJK ZH. Vraagprijs 175.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Piersonstraat 20 KATWIJK ZH. Vraagprijs 175.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Piersonstraat 20 Vraagprijs

Nadere informatie

Graaf Reinaldstraat 73 Lobith

Graaf Reinaldstraat 73 Lobith Woonderijen R.H.H. Steverink Kwartiersedijk 36 6909 DJ Babberich tel: 0316-248768 mobiel: 06-10659354 info@woonderijen.nl www.woonderijen.nl Informatiebrochure Graaf Reinaldstraat 73 Lobith Vraagprijs:

Nadere informatie

OEGSTGEEST. Lijtweg 204. Vraagprijs 117.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

OEGSTGEEST. Lijtweg 204. Vraagprijs 117.500 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Vraagprijs 117.500 k.k. OEGSTGEEST Lijtweg 204 De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl

Nadere informatie

TE KOOP. Generaal van Teynstraat 52 Eindhoven. Vraagprijs: 169.500,-- k.k. V R I J B L I J V E N D E A A N B I E D I N G

TE KOOP. Generaal van Teynstraat 52 Eindhoven. Vraagprijs: 169.500,-- k.k. V R I J B L I J V E N D E A A N B I E D I N G Generaal van Teynstraat 52 Eindhoven V R I J B L I J V E N D E A A N B I E D I N G Bouwjaar: ca. 1966 Oppervlakte woning: ca. 80m² Inhoud woning: ca. 210m³ 1st Woonlaag Ideaal starterappartement Aanvaarding

Nadere informatie

Schutterswei 45 KATWIJK ZH. Vraagprijs 259.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Schutterswei 45 KATWIJK ZH. Vraagprijs 259.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 259.000 k.k.

Nadere informatie

Thorbeckeweg 291, 3317 EE Dordrecht

Thorbeckeweg 291, 3317 EE Dordrecht Thorbeckeweg 291, 3317 EE Dordrecht Vraagprijs 99.500,- k.k. Q Makelaars Dordrecht Grote Markt 75 3311 BG, Tel: 078-6320740 E-mail: dordrecht@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Thorbeckeweg

Nadere informatie

Rotterdam Schiedamseweg 142 d Vraagprijs ,- k.k.

Rotterdam Schiedamseweg 142 d Vraagprijs ,- k.k. Rotterdam Schiedamseweg 142 d Vraagprijs 122.000,- k.k. www.vandergiessenenvanherk.nl Schiedamseweg 142 d - Rotterdam Aan de gezellige winkelstraat Schiedamseweg en het historisch Delfshaven bieden wij

Nadere informatie

VALKENBURG ZH. Korenbloemlaan 12. Vraagprijs 209.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

VALKENBURG ZH. Korenbloemlaan 12. Vraagprijs 209.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl VALKENBURG ZH Vraagprijs 209.000

Nadere informatie

JUPITERSTRAAT 218 ROTTERDAM

JUPITERSTRAAT 218 ROTTERDAM JUPITERSTRAAT 218 JUPITERSTRAAT 218 OMSCHRIJVING Dit schitterende luxe VIERKAMER APPARTEMENT is gelegen op een hoek op de derde verdieping van het moderne luxe appartementencomplex "Het Bergse Park" in

Nadere informatie

Opaalstraat 203 LEIDEN. Vraagprijs 129.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Opaalstraat 203 LEIDEN. Vraagprijs 129.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Vraagprijs 129.000 k.k. 2332 TA

Nadere informatie

Te Koop

Te Koop Te Koop Maastricht, Roserije 2C Bouwjaar : 1980 Woon opp. : 70 m² Inhoud : 200 m³ Vraagprijs: : 127.500,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674 Omschrijving: Hoekappartement

Nadere informatie

Overwinningsplein 42 te GRONINGEN

Overwinningsplein 42 te GRONINGEN Overwinningsplein 42 te GRONINGEN Vraagprijs 115.000 k.k. Omschrijving: Overwinningsplein 42 (9728 GT) Groningen. Op prima stand in Groningen-Zuid op de 1-etage gelegen MODERN 3 KAMER APPARTEMENT met zonnebalkon

Nadere informatie

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24 BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24 OMSCHRIJVING: GEZELLIGE KLEINE VRIJSTAANDE WONING MET AANGEBOUWDE BIJKEUKEN EN BERGING, GELEGEN OP LEUKE WOONLOCATIE MAAR OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM OP EEN PERCEEL VAN MAAR

Nadere informatie

Langegracht 71 h Vraagprijs 139.000 k.k. LEIDEN. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Langegracht 71 h Vraagprijs 139.000 k.k. LEIDEN. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl LEIDEN Langegracht 71 h Vraagprijs 139.000

Nadere informatie

Te Koop. Maastricht, Via Regia 120C. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674

Te Koop. Maastricht, Via Regia 120C. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674 Te Koop Maastricht, Via Regia 120C Bouwjaar : 1965 Woon opp. : 96m² Inhoud : 275m³ Vraagprijs: : 149.500,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674 Bekijk meer informatie

Nadere informatie

Te Koop. Maastricht, Kasteel Beusdaelplein 8D. Bouwjaar : 1976 Woon opp. : 60 m² Inhoud : 156 m³

Te Koop. Maastricht, Kasteel Beusdaelplein 8D. Bouwjaar : 1976 Woon opp. : 60 m² Inhoud : 156 m³ Te Koop Maastricht, Kasteel Beusdaelplein 8D Bouwjaar : 1976 Woon opp. : 60 m² Inhoud : 156 m³ Vraagprijs: : 97.500,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674 Omschrijving:

Nadere informatie

Looyerslaan 31 KATWIJK ZH. Vraagprijs 329.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Looyerslaan 31 KATWIJK ZH. Vraagprijs 329.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 329.000 k.k.

Nadere informatie

OEGSTGEEST Dahlialaan 42. Vanafprijs 102.500,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

OEGSTGEEST Dahlialaan 42. Vanafprijs 102.500,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Molenwerf 4 2312 CK Leiden Tel: 071-514 20 45 E-mail: leiden@deleeuw.nl OEGSTGEEST Dahlialaan 42 Vanafprijs 102.500,-

Nadere informatie

Dokter Herskade 4 Oud-Beijerland

Dokter Herskade 4 Oud-Beijerland Dokter Herskade 4 Oud-Beijerland Aan de entree van woonwijk Even Buiten op de eerste verdieping gelegen 3-kamer (senioren) appartement van ca. 95m² Berging op de begane grond en zonnig balkon (west) Alle

Nadere informatie

Crocusstraat 32 KATWIJK ZH. Vraagprijs 279.900 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Crocusstraat 32 KATWIJK ZH. Vraagprijs 279.900 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Crocusstraat 32 Vraagprijs

Nadere informatie

Hoorneslaan 171 Vraagprijs k.k. KATWIJK ZH. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Hoorneslaan 171 Vraagprijs k.k. KATWIJK ZH. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Vraagprijs 279.000 k.k.

Nadere informatie

Te Koop. Valkenburg, Strabeek 16C. Bouwjaar : 1981 Woon opp. : 70m² Inhoud : 230m³

Te Koop. Valkenburg, Strabeek 16C. Bouwjaar : 1981 Woon opp. : 70m² Inhoud : 230m³ Te Koop Valkenburg, Strabeek 16C Bouwjaar : 1981 Woon opp. : 70m² Inhoud : 230m³ Vraagprijs: : 149.900 k.k. Beschrijving Ruim appartement met uitzicht over natuurgebied, woonkamer en open keuken, 2 slaapkamers,

Nadere informatie

Te Koop. Maastricht, Via Regia 147C. Bouwjaar : 1960 Woon opp. : 80 m² Inhoud : 250 m³

Te Koop. Maastricht, Via Regia 147C. Bouwjaar : 1960 Woon opp. : 80 m² Inhoud : 250 m³ Te Koop Maastricht, Via Regia 147C Bouwjaar : 1960 Woon opp. : 80 m² Inhoud : 250 m³ Vraagprijs: : 125.000,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674 Omschrijving: Indeling:

Nadere informatie

OTHELLOWEG 293 HOOGVLIET 139.500 k.k. www.othelloweg293.nl Omschrijving Gunstig gelegen 3-kamer appartement (ca. 97 m2), gesitueerd op de 4e verdieping van een zeer verzorgd appartementencomplex. De woning

Nadere informatie

van Maanenstraat 20 Vlaardingen Vraagprijs k.k.

van Maanenstraat 20 Vlaardingen Vraagprijs k.k. van Maanenstraat 20 Vlaardingen Vraagprijs 339.500 k.k. Wat een unieke woning, dit 4-kamer hoek appartement met twee buitenruimten! Vanuit het grote dakterras én het aparte balkon een fantastisch uitzicht

Nadere informatie

ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK

ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK Vraagprijs : 299.000,00 k.k. Aanvaarding : op korte

Nadere informatie

Te Koop. Maastricht, Clavecymbelstraat 16D

Te Koop. Maastricht, Clavecymbelstraat 16D Te Koop Maastricht, Clavecymbelstraat 16D Bouwjaar : 1959 Woon opp. : 80 m² Inhoud : 275 m³ Vraagprijs: : 129.500,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674 Bekijk meer informatie

Nadere informatie

Brinkweg 12 A te Hilversum

Brinkweg 12 A te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Op de eerste en tweede verdieping van het kleinschalige appartementencomplex

Nadere informatie

TE KOOP. Gelind BN Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Gelind BN Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP Gelind 18 5421 BN Gemert Vraagprijs: 275.000 k.k. Omschrijving GELIND 18 - GEMERT Dit luxe afgewerkt en ruim opgezet penthouse is gelegen in het centrum van Gemert met alle denkbare voorzieningen

Nadere informatie

Schiekade 532, 3032 AZ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Schiekade 532, 3032 AZ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. , 3032 AZ Rotterdam Vraagprijs 477.500,- k.k. Omschrijving WOON-PRAKTIJKPAND! Op loopafstand van Rotterdam-Centrum bieden wij aan een LUXE 4-KAMER APPARTEMENT (153 m2) MÉT APARTE BEDRIJFSRUIMTE (112 m2).

Nadere informatie

Fresiastraat 37. Enschede. Vraagprijs: ,- k.k.

Fresiastraat 37. Enschede. Vraagprijs: ,- k.k. Fresiastraat 37 Enschede Vraagprijs: 89.000,- k.k. Categorie Appartement VVE 25,- per maand Soort Object Bovenwoning Inhoud Ca. 187 m3 Type Object Appartement Woonoppervlakte Ca. 61 m2 Bouwjaar 1978 Slaapkamers

Nadere informatie

Noordeinde 29 A - RIJNSBURG. 189.000,- k.k.

Noordeinde 29 A - RIJNSBURG. 189.000,- k.k. Noordeinde 29 A - RIJNSBURG 189.000,- k.k. Noordeinde 29 A - RIJNSBURG 189.000,- k.k. WOW! Dat is het eerste wat je denkt als je in dit WAANZINNIG gave appartement binnenkomt. Het gevoel voor detail, de

Nadere informatie

Te Koop. Maastricht, Adelbert van Scharnlaan 46 F

Te Koop. Maastricht, Adelbert van Scharnlaan 46 F Te Koop Maastricht, Adelbert van Scharnlaan 46 F Bouwjaar : 1965 Woon opp. : 60 m² Inhoud : 200 m³ Vraagprijs: : 114.500,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl 043-3627674 Bekijk

Nadere informatie

Venuslaan 391 A - Eindhoven

Venuslaan 391 A - Eindhoven Venuslaan 391 A - Eindhoven Vraagprijs 164.000,- k.k. Huis-O-Theek Eindhoven B.V. Omschrijving FORS IN PRIJS VERLAAGD!!! Opvallend riant, uitstekend onderhouden, luxe afgewerkt 4-kamerappartement met dubbel

Nadere informatie

Nachtegaallaan 45 - KATWIJK. 189.500,- k.k.

Nachtegaallaan 45 - KATWIJK. 189.500,- k.k. Nachtegaallaan 45 - KATWIJK 189.500,- k.k. Nachtegaallaan 45 - KATWIJK 189.500,- k.k. Buitenkans! In een rustige, groene omgeving, op steenworp afstand van de duinen, op loopafstand van een winkelcentrum

Nadere informatie

Jaagpad 31, Barendrecht

Jaagpad 31, Barendrecht Jaagpad 31, Barendrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 111.000 k.k. Aangeboden sinds 25-08-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Zuideinde 59 TE KOOP. Almere. "Ruim appartement op de bovenste verdieping langs de evenaar"

Zuideinde 59 TE KOOP. Almere. Ruim appartement op de bovenste verdieping langs de evenaar TE KOOP Zuideinde 59 Almere "Ruim appartement op de bovenste verdieping langs de evenaar" Over Zuideinde 59 In het winkelcentrum van Almere Buiten treft u op de hoek en bovenste verdieping dit ruime appartement.

Nadere informatie

KATWIJK ZH Schouthof 87. Vraagprijs 159.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

KATWIJK ZH Schouthof 87. Vraagprijs 159.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Schouthof 87 Vraagprijs

Nadere informatie

Spoorweghaven 170 ROTTERDAM

Spoorweghaven 170 ROTTERDAM Spoorweghaven 170 ROTTERDAM Vraagprijs: 249.000 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E michael@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Spoorweghaven

Nadere informatie

RIJNSBURG Oegstgeesterweg 112 Vraagprijs 195.000,- k.k.

RIJNSBURG Oegstgeesterweg 112 Vraagprijs 195.000,- k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij b.v. Rijnsburgerweg 100 2231 AG Rijnsburg Tel: 071-4051616 E-mail: rijnsburg@deleeuw.nl RIJNSBURG Oegstgeesterweg

Nadere informatie

KATWIJK ZH Waaigat 20. Vraagprijs 675.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

KATWIJK ZH Waaigat 20. Vraagprijs 675.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Waaigat 20 Vraagprijs

Nadere informatie

Botersloot 421, 3011 HE Rotterdam 340.000,- k.k.

Botersloot 421, 3011 HE Rotterdam 340.000,- k.k. , 3011 HE Rotterdam 340.000,- k.k. Omschrijving HOEKAPPARTEMENT MET DE MEEST GUNSTIGE LIGGING IN HET APPARTEMENTEN COMPLEX. Hierdoor heeft het luxe 3-appartement op de 11de verdieping fenomenaal uitzicht

Nadere informatie

TE KOOP GASTHUISLAAN 101 TE S-GRAVENZANDE VRAAGPRIJS 215.000,- K.K.

TE KOOP GASTHUISLAAN 101 TE S-GRAVENZANDE VRAAGPRIJS 215.000,- K.K. TE KOOP GASTHUISLAAN 101 TE S-GRAVENZANDE VRAAGPRIJS 215.000,- K.K. Omschrijving Ben je een starter of wilt u kleiner gaan wonen? Dan is een kijkje nemen in dit modern en royaal ingedeeld appartement met

Nadere informatie

ASSEN Kruisstraat 4. Vraagprijs: kosten koper. T: E: W:

ASSEN Kruisstraat 4. Vraagprijs: kosten koper. T: E: W: ASSEN Kruisstraat 4 Vraagprijs: 795.000 kosten koper Omschrijving ASSEN - Kruisstraat 4 *** BELEGGINGSOBJECT *** In het bruisende stadscentrum van Assen, op een absolute A1 locatie, staat aan de Kruisstraat

Nadere informatie

TE KOOP. Prinses Beatrixplantsoen DH Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Prinses Beatrixplantsoen DH Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP Prinses Beatrixplantsoen 14 5421 DH Gemert Vraagprijs: 289.000 k.k. Omschrijving PRINSES BEATRIXPLANTSOEN 14 GEMERT In appartementencomplex Ruijschenbergh, in het centrum van Gemert, is op de 2e

Nadere informatie

Willy Sluiterstraat 19 KATWIJK ZH. Vraagprijs 299.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Willy Sluiterstraat 19 KATWIJK ZH. Vraagprijs 299.000 k.k. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Willy Sluiterstraat

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Drogerij 115, Den Hoorn Aan de rand van Den Hoorn en Delft gelegen goed onderhouden 4 kamer appartement, op de begane grond met balkon, alsmede een inpandige en externe berging en eigen overdekte parkeerplaats.

Nadere informatie

Salomon Huygenslaan 1 KATWIJK ZH. Vraagprijs 495.000 v.o.n. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met:

Salomon Huygenslaan 1 KATWIJK ZH. Vraagprijs 495.000 v.o.n. Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: Voor meer informatie over deze woning kunt u contact opnemen met: De Leeuw Makelaardij B.V. Andreasplein 14 2225 GR Katwijk Tel: 071-407 61 44 E-mail: katwijk@deleeuw.nl KATWIJK ZH Salomon Huygenslaan

Nadere informatie

TE KOOP. RE/MAX Hofstad Makelaars K.K. Heiloostraat KE Den Haag. RE/MAX Hofstad Makelaars. Soestdijksekade AL Den Haag

TE KOOP. RE/MAX Hofstad Makelaars K.K. Heiloostraat KE Den Haag. RE/MAX Hofstad Makelaars. Soestdijksekade AL Den Haag RE/MAX Hofstad Makelaars TE KOOP Heiloostraat 243 2547 KE Den Haag RE/MAX Hofstad Makelaars Soestdijksekade 337 2574 AL Den Haag 070-4483150 info@remax-hofstad.nl remax-hofstad.nl 89.500 K.K. Keurig 2

Nadere informatie

WESTSINGEL 118 Venray

WESTSINGEL 118 Venray WESTSINGEL 118 Venray TE KOOP VRAAGPRIJS 127.500 k.k. Aan de rand van het centrum van Venray, op steenworp afstand van alle voorzieningen, ligt op de 2e verdieping dit frisse en ruime appartement. Het

Nadere informatie

Hyacinthenhof BX Geleen

Hyacinthenhof BX Geleen Hyacinthenhof 1 6163 BX Geleen Vraagprijs: 185.000,- k.k. Omschrijving Mooi in de wijk Lindenheuvel gelegen instapklaar appartement op de eerste verdieping van het appartementencomplex "Residence de Eik".

Nadere informatie

Begoniastraat 62 te Zwijndrecht

Begoniastraat 62 te Zwijndrecht Begoniastraat 62 te Zwijndrecht Royaal 4-kamer appartement met lift en berging Vraagprijs: 109.000,- k.k. Omschrijving Handige klussers opgelet! Dit ruime 4-kamer appartement met lift is gelegen op de

Nadere informatie

ADELBERT VAN SCHARNLAAN H-19 6226 EM MAASTRICHT

ADELBERT VAN SCHARNLAAN H-19 6226 EM MAASTRICHT ADELBERT VAN SCHARNLAAN H-19 6226 EM MAASTRICHT Dols Makelaardij Brusselseweg 355 6217 GX Maastricht 06-22150532 Appartement met berging. Straat: Adelbert van Scharnlaan h-19 Postcode: 6226 EM Plaats:

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Marcantilaan 32 te Amsterdam

Vrijblijvende informatie Marcantilaan 32 te Amsterdam Vrijblijvende informatie Marcantilaan 32 te Amsterdam Vrijblijvende informatie Marcantilaan 32 te Amsterdam Te koop aangeboden: Praktisch en ZONNIG 2-kamerappartement op de begane grond. Het appartement(ca.

Nadere informatie

Hobbemakade 61 hs te Amsterdam

Hobbemakade 61 hs te Amsterdam Hobbemakade 61 hs te Amsterdam Vraagprijs 250.000,- k.k. Betreft: Heerlijk tweekamerappartement van circa 50 m² met eigen opgang, balkon en vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht over de gracht. Gelegen

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3033 RG Rotterdam Vraagprijs 275.000,- k.k. Omschrijving Op geweldige plek nabij de Spoorsingel gelegen 4-kamer appartement op de 2e verdieping met o.a. een heerlijk

Nadere informatie