dé online facturenservice

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "dé online facturenservice"

Transcriptie

1 dé online facturenservice Digitaal factureren is niet alleen goedkoper dan papieren facturatie, het legt ook minder beslag op uw organisatie, kent een hogere service gerichtheid naar uw klanten en het is veiliger. Echter, digitaal factureren wordt pas echt een succes als uw klant er ook voordeel en gemak van heeft. Het versturen van een PDF factuur per is bijvoorbeeld wel handig voor u als factuurverzender, maar levert de factuurontvanger alleen maar meer werk op. Z factuur biedt zowel u als uw klant voordeel en gemak! Z factuur is dé online facturenservice waarmee u facturen eenvoudig online verwerkt en beheert. Z factuur is een open platform waar verzenders en ontvangers eenvoudig op kunnen aansluiten. Verzenders van facturen kunnen met Z factuur hun facturen digitaal verzenden. U kiest daarbij zelf voor de verzendoplossing die bij u past. Z factuur biedt factuurontvangers 1 loket waarin zij van verschillende bedrijven en organisaties digitaal de facturen kunnen ontvangen, beheren en archiveren. Hoe meer bedrijven zich aansluiten bij Z factuur, hoe interessanter het is voor factuurontvangers. Dat betekent dus ook een hogere acceptatiegraad bij uw klanten voor het digitaal ontvangen van uw factuur! De verhoogde service voor uw klanten blijkt uit het feit dat het Z factuur ontvangstloket gekoppeld is aan betaalsoftware van de meeste gangbare banken. Uw facturen komen bijvoorbeeld ook via het ontvangstloket van uw klant automatisch in de digitale nota omgeving van het internetbankiersysteem van de Rabobank, de Notabox. Tevens kunnen de facturen digitaalgestructureerd gekoppeld worden aan verschillende boekhoudsystemen en met de back office van de accountant van uw klant. De Belastingdienst heeft een goedkeurende verklaring voor Z factuur afgegeven. Dit betekent dat u en uw klanten de facturen niet meer hoeven te printen en zorgt er bovendien voor dat ze 7 jaar online beschikbaar zijn. Z factuur is een initiatief van:

2 Wat biedt Z factuur u als factuurverzender Z factuur is een online dienst die de elektronische afhandeling van facturenstromen tussen verzenders en ontvangers naadloos, veilig en tegen lagere kosten verzorgt. Dit betekent dat u als factuurverzender aanzienlijk kunt besparen op uw facturering. Bovendien is het mogelijk om via Z factuur zowel digitale facturen te verzenden als facturen op papier. Klanten die nog niet over een Z factuur abonnement beschikken, kunnen de factuur gewoon op papier blijven ontvangen. Indien u dit wenst, is het mogelijk om dit allemaal via Z factuur af te handelen. U hoeft dus zelf geen papieren facturen meer te versturen! Er worden uitgebreide mogelijkheden aangeboden voor de opmaak en distributie van uw facturen. Het factureren legt zo veel minder beslag op uw organisatie. Het archief van Z factuur voldoet voor de Belastingdienst aan de eisen die voor de bewaarplicht gesteld zijn. Printen en in mappen bewaren is dus niet meer nodig. Het Z factuur archief biedt u bovendien eenvoudig de mogelijkheid om snel een factuurzending of een individuele factuur in het archief terug te vinden. Indien u dit wenst, is het mogelijk uw klanten via Z factuur te laten reageren op uw factuur. U krijgt dan de feedback van uw klant en de betreffende factuur digitaal in uw mailbox en kunt deze zo eenvoudig afhandelen. Dit kunt u doen op het moment dat het u het best uitkomt en kan geheel via de mail plaatsvinden. Z factuur werkt op basis van de bancaire standaarden voor de elektronische betaalcheck. Dit betekent dat een betaling die bij u binnenkomt altijd direct gekoppeld is aan de factuur. Afletteren is dan niet meer nodig en kan u veel uitzoekwerk besparen! Als u selfbiller bent voor uw leveranciers, dan kunt u deze facturen standaard via Z factuur aan uw leveranciers aanbieden. Voordeel voor uw leveranciers is dat zij deze facturen direct gekoppeld hebben aan de betaalsystemen van de banken en optioneel aan hun boekhoudpakket. Uw voordeel Aansluiten bij Z factuur biedt u het voordeel van kostenbesparing, een volledige ondersteuning bij de aansluiting van uw systeem op Z factuur en een hoge acceptatiegraad bij uw klanten, omdat niet alleen uw factuur maar ook de facturen van veel andere bedrijven via Z factuur ontvangen kunnen worden.

3 De verzendmogelijkheden van Z factuur Z factuur onderscheidt verschillende soorten van verzenders en biedt voor elke verzender de juiste oplossing om digitaal te gaan factureren. Grote verzenders rs Op basis van een uitgebreide dienstencatalogus kan de verzender modulair diensten afnemen van Z factuur. Dit houdt in dat u in met de basisdienst de facturen digitaal verstuurt naar Z factuur ontvangers. Wanneer u dat wilt, kan Z factuur ook de opmaak van de PDF-factuur verzorgen evenals de distributie van uw papieren facturen naar de niet-z factuur ontvangers. U kiest zelf de aanvullende diensten die bij u en uw dienstverlening passen. Om aan de slag te gaan met Z factuur kunt u kiezen uit de sftp koppeling of de Webservice koppeling. Deze koppeling verzorgt vervolgens de uitwisseling van twee verschillende soorten gegevens: U legt één koppeling waarmee klantgegevens kunnen worden uitgewisseld zodat de match tussen uw klanten en de Z factuurdeelnemers kan worden gemaakt. Daarnaast legt u ook een koppeling waarmee u uw facturen naar Z factuur kunt sturen. Deze facturen verstuurt u in een EAV xml formaat, waarbij u ervoor kunt kiezen om ook direct de volledig opgemaakte factuur aan te leveren. Eventueel kunt u de opmaak van de factuur ook uitbesteden aan Z factuur. Wij zorgen dan voor een digitale factuur die indentiek is aan uw huidige papieren facturen. Kleine en grote verzenders die werken met een softwarepartner van Z factuur Z factuur heeft met verschillende leveranciers van financiële software samenwerking gezocht. Hierdoor is het mogelijk om standaardkoppelingen met Z factuur als module aan u als verzender van facturen te kunnen aanbieden. Uw voordeel is dat aansluiting bij Z factuur sneller en goedkoper kan dan via een maatwerkkoppeling. Het enige dat u hoeft te doen is het installeren van de Z factuurmodule in uw softwaresysteem. Na een eenvoudige registratie en configuratie kunt u vervolgens al aan de slag. Verzender is ook ontvanger van facturen Als verzender heeft u ook te maken met binnenkomende facturen. Als u interesse hebt om ook de binnenkomende facturen digitaal te ontvangen en te verwerken, neem dat contact op met de accountmanager. Accountantskantoren Accountants hebben de voordelen van Z factuur inmiddels ook ontdekt. Zij kunnen niet alleen kosten besparen met het digitaal verzenden van de eigen facturen, zij kunnen de service naar hun klanten verhogen, maar vooral ook de efficiency verhogen inzake het boeken en verwerken van de factuurinformatie van hun klanten.

4 Hoe werkt Z factuur voor uw klanten? Factuurontvangers kunnen hun facturen digitaal ontvangen, beheren en archiveren met Z factuur. Het facturenarchief in Z factuur blijft 7 jaar digitaal beschikbaar en voldoet daarmee aan de eisen die de Belastingdienst stelt. Het printen van de digitaal ontvangen facturen is hierdoor niet meer nodig. Daarnaast wordt de factuurverwerking voor uw klanten ook gemakkelijker, sneller en goedkoper. Doordat Z factuur factuurontvangers 1 loket biedt waarin zij de facturen van verschillende bedrijven kunnen ontvangen, wordt uw digitale factuur sneller en makkelijker door uw klanten geaccepteerd. Na inloggen komt uw klant in het tabblad mijn facturen en vindt daar een overzicht van alle gedigitaliseerde facturen. De goedgekeurde facturen kunnen met één muisklik doorgestuurd worden naar de Notabox van de Rabobank (internetbankieren) of het telebankierpakket van Rabobank, ABN AMRO, Fortis, en andere banken. Uw klanten hoeven daarbij geen gegevens meer handmatig in te voeren, wat de kans op fouten vermindert en (ook u) tijd bespaart. Om Z factuur nog gemakkelijker te maken worden er koppelingen gebouwd met verschillende financiële programma s. Voor factuurontvangers wordt het gebruik van Z factuur nog interessanter wanneer ook de digitale factuurinformatie uit Z factuur ingelezen kan gaan worden in hun boekhoudprogramma. Digitaal factureren Al vele bedrijven hebben geïnvesteerd in Z factuur. Wilt u weten welke bedrijven hun facturen versturen via Z factuur of hun intentie hebben uitgesproken om binnenkort via Z factuur te factureren, kijk dan in de rubriek factuurverzenders op onze website

5 dé online facturenservice De voordelen van Z factuur Verlaging kosten factureren - Z factuur verlaagt uw factureringskosten. Uw verzendkosten zijn lager, u heeft geen opslag meer van facturen en kunt eenvoudig en snel zoeken in het archief. Hoger serviceniveau naar uw klanten - Z factuur verhoogt de service naar uw klanten. Klanten kunnen sneller en eenvoudiger facturen betalen via de koppeling met tele- en internetbankieren, met minder kans op fouten en besparing in tijd voor uw klant en voor u. Koppelingen met bancaire standaarden - Z factuur biedt koppelingen met bancaire standaarden van de meest gangbare banken. Afletteren is met deze koppeling niet meer nodig wat u tijd bespaart. Billing Service Provider - Z factuur is een Billing Service Provider. Het gehele traject van factureren kan door Z factuur geregeld worden waardoor factureren binnen uw organisatie veel minder tijd en aandacht vraagt. Z factuur is veilig - Z factuur maakt gebruik van een beveiligde omgeving waarin u met een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord toegang krijgt. Uw gegevens worden redundant opgeslagen en zijn altijd en overal online toegankelijk. Meer weten? Voor meer informatie en het aanvragen van een geheel vrijblijvende presentatie van de mogelijkheden van Z factuur kunt u contact opnemen met de Sales afdeling van ZET solutions B.V. Telefoonnummer: ZET solutions, Pascallaan 70, binnendienst@zfactuur.nl Postbus 18, 8200 AA Lelystad

Elektronisch factureren met Z factuur. 10 Okt.2011

Elektronisch factureren met Z factuur. 10 Okt.2011 Elektronisch factureren met Z factuur 10 Okt.2011 Kernvragen Wat is digitaal en wat is elektronisch? Wat is nou een S@les in de Bouw standaard, en wat heb ik er aan? Is het wel betrouwbaar? Zijn er risico

Nadere informatie

E-Factureren en boekhoudsoftware

E-Factureren en boekhoudsoftware Door: Gerard Bottemanne, onderzoeksbureau GBNED www.softwarepakketten.nl www.ictaccountancy.nl www.boekhoudplaza.nl September 2009 Elektronisch factureren B2C, B2B, Buyer direct, Consolidator, Direct processing,

Nadere informatie

Lunchbijeenkomst 24 maart 2010

Lunchbijeenkomst 24 maart 2010 Lunchbijeenkomst 24 maart 2010 Agenda 12.00 uur: Ontvangst en start lunchbuffet 12.45 uur: Officiële opening Dennis Tsin 12.50 uur: E-facturatie, huidige situatie en ontwikkelingen Lex van Lent 13.20 uur:

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Dienstencatalogus voor de ontvangers van digitale facturen

Dienstencatalogus voor de ontvangers van digitale facturen Dienstencatalogus voor de ontvangers van digitale versie: FINAL pagina: 1 van 10 Z factuur: de online service Z factuur is de online service voor ondernemend Nederland. Z factuur wordt u aangeboden door

Nadere informatie

Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer. B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing

Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer. B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing De wereld van morgen binnen handbereik met digitaal factureren via Accounting Plaza e-invoicing 2 De dagen

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over FiNBOX ALGEMEEN

Veelgestelde vragen over FiNBOX ALGEMEEN Veelgestelde vragen over FiNBOX Algemeen Aanmelden voor FiNBOX Nota s ontvangen via de bank Digitale nota s betalen via FiNBOX Digitale nota s printen & archiveren ALGEMEEN FiNBOX. Uw financiële inbox

Nadere informatie

AccountAnders Portal. Grenzeloos. gemak

AccountAnders Portal. Grenzeloos. gemak AccountAnders Portal Grenzeloos gemak Het AccountAnders Portal Als het gaat over uw financiële informatie zijn efficiëncy, veiligheid en continuïteit erg belangrijk. Met het AccountAnders Portal, uw persoonlijke

Nadere informatie

FACTUREN VERWERKEN WORDT KINDERSPEL INVOICE MANAGEMENT

FACTUREN VERWERKEN WORDT KINDERSPEL INVOICE MANAGEMENT FACTUREN VERWERKEN WORDT KINDERSPEL INVOICE MANAGEMENT Voor MKB en Non-profit organisaties INVOICE MANAGEMENT Steeds meer organisaties ontvangen hun facturen per e-mail. Deze facturen worden geprint en

Nadere informatie

Supplier Kit verzenden elektronische facturen voor leveranciers van SITA Nederland

Supplier Kit verzenden elektronische facturen voor leveranciers van SITA Nederland Supplier Kit E-Facturatie Supplier Kit verzenden elektronische facturen voor leveranciers van SITA Nederland Introductie E-Facturatie Verschillende verzendopties E-Factuur vereisten en informatie 2 (5)

Nadere informatie

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET co 2 -administratie ketenverantwoordelijkheid aanbesteding certificering MVO HET ADMINISTRATIEPAKKET Wat levert digitalisering me op? En wat kost het me? Een boekhoudpakket hoeft niet duur te zijn. Toch

Nadere informatie

Instructiehandleiding King2UBL

Instructiehandleiding King2UBL Inhoud Inleiding King en UBL... 2 Vereisten... 2 Registreren King2UBL... 2 Drivermapping/NetDrive... 2 Standaard instellingen King2UBL... 3 Instellingen King2UBL... 4 King Afdrukformaat instellen... 4

Nadere informatie

Handleiding. Autotaal Easy-work

Handleiding. Autotaal Easy-work Handleiding Autotaal Easy-work Module: ROB-EF (ROB-Elektronisch Factureren) Versie 599 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 Technische informatie... 3 Instellingen... 4 Werkwijze... 6 Waar moet

Nadere informatie

Elektronisch factureren in de logistiek. Wat levert het op?

Elektronisch factureren in de logistiek. Wat levert het op? Elektronisch factureren in de logistiek. Wat levert het op? Al jaren wordt er gesproken over. Afhankelijk van de invalshoek die je kiest, variëren de ervaringen van een doorslaand succes tot een complete

Nadere informatie

Kosten: 0-500 stuks per maand: 1,20 euro per poststuk 501 1000 stuks per maand 0,78 euro 1001+ stuks per maand 0,56 euro

Kosten: 0-500 stuks per maand: 1,20 euro per poststuk 501 1000 stuks per maand 0,78 euro 1001+ stuks per maand 0,56 euro Perrit scant uw inkomende poststukken Post doorsturen naar PerPage Scanfaciliteit Openen, scanklaar maken en scannen van de bedrijfspost in een beveiligde omgeving door gescreende medewerkers. Post wordt

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren 1 Waarom deze brochure Wanneer u als ondernemer goederen of diensten levert aan een andere ondernemer, bent u meestal verplicht een factuur uit te reiken aan die andere ondernemer.

Nadere informatie

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving Versie 1.0 1 Dienstbeschrijving Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 De dienst...4 2.1 Verschillen tussen Prepaid en Advanced...5 2.2 Wat kost het?...6 3 Levering en Service...7 3.1 Servicedesk...7 3.2 Inhoudelijke

Nadere informatie

Lex van Lent Juni 2009. Een nieuwe impuls naar elektronische informatiestromen

Lex van Lent Juni 2009. Een nieuwe impuls naar elektronische informatiestromen Agrotel Agroportal Lex van Lent Juni 2009 Een nieuwe impuls naar elektronische informatiestromen Introductie Agrotel: opgericht medio jaren 80. Vidioteks diensten Rabobank en GD wilden begin 2000 iets

Nadere informatie

whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA)

whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA) metacom online whitepaper whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA) van factuur naar betaling vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Inhoudsopgave Waarom het afhandelen van inkomende facturen eenvoudiger kan

Nadere informatie

Magic4Schools. Leerlingadministratie

Magic4Schools. Leerlingadministratie Magic4Schools Leerlingadministratie 1 Magic4Schools speciaal ontwikkeld voor autorijscholen 3 Magic4Schools speciaal ontwikkeld voor autorijscholen 3 Functionaliteiten in Magic4Schools 4 Onze diensten

Nadere informatie

Digitaal factureren de ontwikkelingen

Digitaal factureren de ontwikkelingen Digitaal factureren de ontwikkelingen Peter Veld Directeur Generaal Belastingdienst, Ambassadeur digitaal factureren Leveranciersdag, 29 november 2013 Agenda Voordelen digitaal factureren Strategie NL

Nadere informatie

Factuurverwerking via Internet. 9e Nationaal E-Procurement Congres 2008 Ellen van Willigenburg

Factuurverwerking via Internet. 9e Nationaal E-Procurement Congres 2008 Ellen van Willigenburg Factuurverwerking via Internet Is de papieren factuur verleden tijd? 9e Nationaal E-Procurement Congres 2008 Ellen van Willigenburg Inhoud Introductie TBlox De vervangingvan papierenfacturendoor electronische

Nadere informatie

Handleiding CCV Shop - Factuursturen vs 1.0

Handleiding CCV Shop - Factuursturen vs 1.0 Handleiding CCV Shop - Factuursturen vs 1.0 www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van CCV Shop naar Factuursturen. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in CCV

Nadere informatie

E-FACTURATIE: DÉ MOVE VOOR 2018 OF EEN HOOP KABAAL MET WEINIG ACTIE?

E-FACTURATIE: DÉ MOVE VOOR 2018 OF EEN HOOP KABAAL MET WEINIG ACTIE? E-FACTURATIE: DÉ MOVE VOOR 2018 OF EEN HOOP KABAAL MET WEINIG ACTIE? WHITEPAPER E-FACTURATIE 2 INHOUD» De feiten en cijfers van e-facturatie 4» De drie meest voorkomende drempels die e-facturatie oproept

Nadere informatie

Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking. 21 september 2016

Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking. 21 september 2016 Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking 21 september 2016 HLB Van Daal & Partners, opgericht in 1979, is een ambitieuze accountants- en belastingadviesorganisatie

Nadere informatie

Internetboekhouden. met Lyncs e-boekhouden. www.lyncs.nl e-boekhouden@lyncs.nl

Internetboekhouden. met Lyncs e-boekhouden. www.lyncs.nl e-boekhouden@lyncs.nl Internetboekhouden met Lyncs e-boekhouden www.lyncs.nl e-boekhouden@lyncs.nl Met Lyncs e-boekhouden kunt u vanaf elke locatie, op elk gewenst moment, met een beveiligde verbinding, uw financiële administratie

Nadere informatie

Handleiding PrestaShop - Reeleezee

Handleiding PrestaShop - Reeleezee Handleiding PrestaShop - Reeleezee www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van PrestaShop naar Reeleezee. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in PrestaShop automatisch

Nadere informatie

Handleiding Directe bankkoppeling

Handleiding Directe bankkoppeling Handleiding Directe bankkoppeling 1. Inleiding De directe bankkoppeling maakt het mogelijk dat Thinq uw bankafschriften dagelijks in uw administratie kan verwerken. De directe bankkoppeling is beschikbaar

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS

HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS Nadat u bent aangemeld bij go2ubl kunt u binnen enkele minuten aan de slag. Als beheerder kunt u uw eigen gegevens inzien en uw cliënten beheren

Nadere informatie

Simplerinvoicing Bespaar kosten door verhogen e-facturatie adoptie

Simplerinvoicing Bespaar kosten door verhogen e-facturatie adoptie Simplerinvoicing Bespaar kosten door verhogen e-facturatie adoptie Onderwerpen voor vandaag Wat is Simplerinvoicing precies & wat is uw voordeel Hoe maakt u gebruik van Simplerinvoicing Waar gaat Simplerinvoicing

Nadere informatie

En 15 maart 2016 Simply.Flexible

En 15 maart 2016 Simply.Flexible En 15 maart 2016 Simply.Flexible Agenda Even voorstellen Quadira Dennis Wolf Waarom Output Management met Advanced-Forms o Met Dynamics NAV Even voorstellen Advanced-Forms Advanced-Forms in de praktijk

Nadere informatie

Wat betekent PEPPOL voor de accountantspraktijk?

Wat betekent PEPPOL voor de accountantspraktijk? Wat betekent PEPPOL voor de accountantspraktijk? Henk van Koeverden bestuurslid Stichting Simplerinvoicing voorzitter Standaardisatieplatform e-factureren Inhoud E-factureren: Waar doen we het voor? De

Nadere informatie

Handleiding OpenCart - Reeleezee

Handleiding OpenCart - Reeleezee Handleiding OpenCart - Reeleezee www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van OpenCart naar Reeleezee. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in OpenCart automatisch

Nadere informatie

Welkom op de CASH Accountancymiddag. Echt automatisch boekhouden voor MKB

Welkom op de CASH Accountancymiddag. Echt automatisch boekhouden voor MKB Welkom op de CASH Accountancymiddag Echt automatisch boekhouden voor MKB Alles Automatisch 70% van de administratie = eenvoudig werk 90% hiervan kan CASH van a tot z volledig automatiseren 10% controle

Nadere informatie

Programma. 15.00 uur Echte e-facturatie voor accountants Door: Johan Schaeffer

Programma. 15.00 uur Echte e-facturatie voor accountants Door: Johan Schaeffer Welkom! Programma 15.00 uur Echte e-facturatie voor accountants Door: Johan Schaeffer 16:00 uur Pauze 16:20 uur Eenvoudig e-factureren met MUIS Software Door: Richard van Lieshout & Randy Voogel 16.35

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van

Nadere informatie

Handleiding OpenCart - Yuki

Handleiding OpenCart - Yuki Handleiding OpenCart - Yuki www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van OpenCart naar Yuki. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in OpenCart automatisch een factuur

Nadere informatie

Handleiding (Verzender Ontvanger)

Handleiding (Verzender Ontvanger) Handleiding (Verzender Ontvanger) Anachron B.V. Steven Nijholt & Maarten Wiggers 28-02-2014 Version: 1.1 Status: Released Inhoud 1. Over dit document... 3 1.1 List of changes... 3 1.2 Scope... 3 2. Registratie...

Nadere informatie

E-invoicing TU Delft. ICreative bv. Informatiepakket e-invoicing voor leveranciers van TU Delft. Auteur: Functie: ICreative bv Oortlaan WD Ede

E-invoicing TU Delft. ICreative bv. Informatiepakket e-invoicing voor leveranciers van TU Delft. Auteur: Functie: ICreative bv Oortlaan WD Ede ICreative bv E-invoicing TU Delft Informatiepakket e-invoicing voor leveranciers van TU Delft Finance, procurement & document solutions Versie: E-invoicing TU Delft Voorbeeld ICreative bv Oortlaan 2 6716

Nadere informatie

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV.

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. ONTVANG HERKEN VERWERK ARCHIVEER NAViDocs is de volledig

Nadere informatie

Exact Online. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Exact Online. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl Exact Online Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Artikel toevoegen 5 3. Instellingen CCV Shop 6 4. Orders verzenden

Nadere informatie

Maatschappelijk Overleg Betalingsverkeer - Tech Monitor Een verkenning van het ontvangen en betalen van digitale rekeningen door consumenten

Maatschappelijk Overleg Betalingsverkeer - Tech Monitor Een verkenning van het ontvangen en betalen van digitale rekeningen door consumenten Maatschappelijk Overleg Betalingsverkeer - Tech Monitor Een verkenning van het ontvangen en betalen van digitale rekeningen door consumenten 1. Introductie De laatste jaren zijn Nederlanders internet massaal

Nadere informatie

Papieren factuur wordt verleden tijd! Handboek e-factureren voor ȟȟ overheidsorganisaties

Papieren factuur wordt verleden tijd! Handboek e-factureren voor ȟȟ overheidsorganisaties Papieren factuur wordt verleden tijd! Handboek e-factureren voor ȟȟ overheidsorganisaties Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 1.1 Doel en scope handboek 2 1.2 Leeswijzer 2 2 E-Factureren minder complex dan u denkt

Nadere informatie

Elektronisch factureren in de praktijk

Elektronisch factureren in de praktijk Elektronisch factureren in de praktijk Een automatische administratie voor iedereen Wij zijn de standaard voor e-facturatie everbinding is simpel en voor iedereen Wij zijn niet bang om anders te zijn Waarom

Nadere informatie

Nieuwe ICF-module. Nb. Huidige berichten hoeven niet eerst volledig verwerkt te worden om te kunnen overstappen op deze nieuwe module.

Nieuwe ICF-module. Nb. Huidige berichten hoeven niet eerst volledig verwerkt te worden om te kunnen overstappen op deze nieuwe module. Nieuwe ICF-module Vanaf versie 5.1.4.26 is er een nieuwe ICF-module, voor de ENK Pro en Enterprise-gebruikers, die de samenstelling EF aan hebben staan. Het inlezen en verwerken van elektronische inkoopfacturen

Nadere informatie

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES

Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing CANON BUSINESS SERVICES Invoice Processing Marktinzicht Proces Steeds meer processen worden gedigitaliseerd. Wereldwijd worden er al meer dan 15 miljard facturen elektronisch verzonden

Nadere informatie

Scannen en herkennen van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking Inleiding

Scannen en herkennen van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking Inleiding Inleiding Ontwikkeling in de tijd Scannen en herkennen van boekingsdocumenten PDF per email Elektronische factuurverwerking (bijv UBL.) Robotic accounting en Machine learning Scannen en herkennen Wie past

Nadere informatie

Handleiding SEOshop - Asperion

Handleiding SEOshop - Asperion Handleiding SEOshop - Asperion www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van SEOshop naar Asperion. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in SEOshop automatisch een

Nadere informatie

Compad Store Automation

Compad Store Automation Compad Store Automation Elektronisch facturering Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 1 november 2012 Definitief Carol Esmeijer 1.1 26 maart 2014 Definitief Carol Esmeijer Technische

Nadere informatie

OVERSTAPPEN NAAR E-FACTURATIE IN 5 STAPPEN: HET KAN DEZE WEEK NOG

OVERSTAPPEN NAAR E-FACTURATIE IN 5 STAPPEN: HET KAN DEZE WEEK NOG OVERSTAPPEN NAAR E-FACTURATIE IN 5 STAPPEN: HET KAN DEZE WEEK NOG Hoewel de voordelen van e-facturatie inmiddels wel bekend zijn, worstelen veel bedrijven nog steeds met de vraag: kost het mij niet teveel

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS

HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS U kunt u aanmelden bij go2ubl door klant worden aan te klikken en de volgende gegevens in te vullen. Nadat wij uw aanmelding ontvangen hebben, maken

Nadere informatie

DOCTRAILS MODULE: MESSAGE FLIPPING

DOCTRAILS MODULE: MESSAGE FLIPPING MODULE: MESSAGE FLIPPING INTRODUCTIE PROBLEEMSTELLING In een aantal gevallen zijn ontvangers niet ingericht om op een eenvoudige manier een ontvangen bericht te beantwoorden. Het kan zijn dat er geen automatische

Nadere informatie

Handleiding Order2Cash

Handleiding Order2Cash Handleiding Order2Cash Inhoud Order2Cash...3 Persoonlijke online omgeving...3 Geen account...4 Inloggen...5 Koppelen / Ontkoppelen...6 2 Order2Cash Uw facturen ontvangt u digitaal via Order2Cash. Binnen

Nadere informatie

En: Elektronisch factureren checklist voor gebruikers (en softwareleveranciers)

En: Elektronisch factureren checklist voor gebruikers (en softwareleveranciers) Inhoud gids 1. Begrippen; 2. Organisaties en initiatieven; 3. Standaarden; 4. Segmentatie; 5. Wet- en regelgeving; 6. Purchase-to-pay; 7. Gerelateerd; 8. Toepassingen; (> 35) 9. Voortgang; 10.Conclusies

Nadere informatie

Digitaal zakendoen met Isala Handsfree inkooporders ontvangen en facturen verzenden naar Isala

Digitaal zakendoen met Isala Handsfree inkooporders ontvangen en facturen verzenden naar Isala Digitaal zakendoen met Isala Handsfree inkooporders ontvangen en facturen verzenden naar Isala Inhoudsopgave 1 Wat houdt dat in? 3 2 Wat is het Ariba Netwerk 5 3 Catalogus 7 4 Wat kost het 8 5 Contact

Nadere informatie

Hét tipping point van e-facturatie. Exclusive 2017

Hét tipping point van e-facturatie. Exclusive 2017 Hét tipping point van e-facturatie Exclusive 2017 Exclusive 2017 Hét tipping point van e-facturatie Sprekers Exclusive 2017 Floris Kleemans Oprichter Stichting FOCAFET en voormalig hoofd Strategie van

Nadere informatie

Privacyverklaring GOB D-Janina Nederland

Privacyverklaring GOB D-Janina Nederland Privacyverklaring GOB D-Janina Nederland Dit is de privacyverklaring van GOB D-Janina Nederland B.V., hierna ook: "GOB D- Janina Nederland B.V.". Kijk voor onze contactgegevens onderaan deze privacyverklaring

Nadere informatie

Handleiding CCV Shop - Yuki

Handleiding CCV Shop - Yuki Handleiding CCV Shop - Yuki www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van CCV Shop naar Yuki. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in CCV Shop automatisch een factuur

Nadere informatie

Elektronisch factureren. Software voor automaterialengrossiers, autobandengrossiers en automaterialenleveranciers

Elektronisch factureren. Software voor automaterialengrossiers, autobandengrossiers en automaterialenleveranciers Elektronisch factureren Software voor automaterialengrossiers, autobandengrossiers en automaterialenleveranciers Contact informatie: Deltec Software B.V. Nikkelstraat 43 1411 AH Naarden Tel: +31 (0) 35

Nadere informatie

RapportagePortaal. Standaard Bedrijfsrapportages (SBR) voor kredietrapportage aan uw bank

RapportagePortaal. Standaard Bedrijfsrapportages (SBR) voor kredietrapportage aan uw bank RapportagePortaal De standaard voor ondernemers Standaard Bedrijfsrapportages (SBR) voor kredietrapportage aan uw bank Minder tijd voor uw administratie, meer tijd om te ondernemen Efficiënter aanleveren

Nadere informatie

E-docs. Beschikbaar vanaf XDMS 6.6

E-docs. Beschikbaar vanaf XDMS 6.6 E-docs Beschikbaar vanaf XDMS 6.6 Intro Automatisering, digitalisering en vooruitgang; dit zijn termen die vaak samengaan met een vernieuwde manier van werken. Streven naar een optimaal verloop van uw

Nadere informatie

E-invoicing Bilderberg

E-invoicing Bilderberg ICreative bv Informatiepakket e-invoicing voor leveranciers van Bilderberg Finance, procurement & document solutions Versie: 1.5 ICreative bv Oortlaan 2 6716 WD Ede Met ICreative kiest u voor een duurzame

Nadere informatie

Onderzoeksbureau GBNED Innovatie boekhoudsoftware en ontbrekende functies

Onderzoeksbureau GBNED Innovatie boekhoudsoftware en ontbrekende functies Op basis van Gids boekhoudsoftware 2014. Door Gerard Bottemanne, GBNED 22 mei 2014 Wie kent een compleet boekhoudpakket? Welke functies ontbreken in uw boekhoudpakket? Gids boekhoudsoftware 2014 1. ZZP'ers

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Onze brochure op maat voor BlueBerry UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT

UNIT4 Multivers. Onze brochure op maat voor BlueBerry UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT UNIT4 Multivers Onze brochure op maat voor BlueBerry UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT UNIT4 Multivers Dit is even een voorbeeld om te kijken of de e-mail doorkomt. UNIT4 Multivers Paperless Thuis in uw bedrijf

Nadere informatie

Relax met. ZorgMail handleiding 1e lijnszorgverleners. www.zorgmail.nl

Relax met. ZorgMail handleiding 1e lijnszorgverleners. www.zorgmail.nl Relax met ZorgMail handleiding 1e lijnszorgverleners www.zorgmail.nl INHOUD INHOUD... 2 INLEIDING... 3 SECURE E-MAIL... 3 ZORGMAIL EDI... 4 INLOGGEN... 5 WEBSITE... 5 INLOGGEN... 5 ACTIVEREN... 6 SECURE

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

De koppeling met Rabobank

De koppeling met Rabobank Internet Boekhouden met CASHWeb Altijd een actuele financiële administratie door de automatische verwerking van uw bij- en afschrijvingen In samenwerking met: U kunt de mutaties van uw bankrekening automatisch

Nadere informatie

Handleiding PrestaShop - Twinfield

Handleiding PrestaShop - Twinfield Handleiding PrestaShop - Twinfield www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van PrestaShop naar Twinfield. Er bestaan twee verschillende koppelingen van PrestaShop

Nadere informatie

Echt automatisch boekhouden

Echt automatisch boekhouden Welkom op de CASH Accountancymiddag Echt automatisch boekhouden voor MKB Alles Automatisch 70% van de administratie = eenvoudig werk 90% hiervan kan CASH van a tot z volledig automatiseren 10% controle

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Servicedesk

Dienstbeschrijving Servicedesk Monteba IT Solutions is een diensten bedrijf. We richten ons primair op het onderhoud en installatie van computers, internet en telefonie. Om de dienstverlening te stroomlijnen maakt onze Servicedesk gebruik

Nadere informatie

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen Application Services Optimaliseer uw informatiestromen Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten Uw organisatie krijgt steeds meer informatie te verwerken die via verschillende

Nadere informatie

Handleiding WooCommerce - Yuki

Handleiding WooCommerce - Yuki Handleiding WooCommerce - Yuki www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van WooCommerce naar Yuki. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in WooCommerce automatisch

Nadere informatie

Handleiding MijnWebWinkel - Yuki

Handleiding MijnWebWinkel - Yuki Handleiding MijnWebWinkel - Yuki www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van MijnWebWinkel naar Yuki. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in MijnWebWinkel automatisch

Nadere informatie

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ACCOUNTING OPTIMIZED OPTIMALISEER UW BOEKHOUDING EN TEL UW TIJDSWINST. BETER BOEKHOUDEN DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6, één oplossing met tal van voordelen. Isabel 6 is de enige

Nadere informatie

Rabobank - Automatisch inlezen banktransacties - Automatisch importeren betaal- en incassobestanden behorend bij changelist v6.2.7

Rabobank - Automatisch inlezen banktransacties - Automatisch importeren betaal- en incassobestanden behorend bij changelist v6.2.7 Rabobank - Automatisch inlezen banktransacties - Automatisch importeren betaal- en incassobestanden behorend bij changelist v6.2.7 Eerste beschikbaarheid: 3 oktober 2011 Twinfield International NV De Beek

Nadere informatie

Voordelen van elektronische facturatie en inrichtings-mogelijkheden. Jeroen A. Prins - juni 2008

Voordelen van elektronische facturatie en inrichtings-mogelijkheden. Jeroen A. Prins - juni 2008 Voordelen van elektronische facturatie en inrichtings-mogelijkheden Jeroen A. Prins - juni 2008 Het Financieele Dagblad, 16 October 2007 (1) 2 Het Financieele Dagblad, 16 October 2007 (2) Belangrijkste

Nadere informatie

Enorm besparen op factureren

Enorm besparen op factureren Enorm besparen op factureren Accounting Plaza levert e-invoicing als dienst Talloze bedrijven factureren en betalen nog handmatig. Automatiseren van deze processen levert grote besparingen op. Accounting

Nadere informatie

Handleiding WooCommerce - Twinfield

Handleiding WooCommerce - Twinfield Handleiding WooCommerce - Twinfield www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van WooCommerce naar Twinfield. Er bestaan twee verschillende koppelingen van WooCommerce

Nadere informatie

Handleiding. Activeren en gebruik ABN AMRO koppeling. Update versie van Mei 2018

Handleiding. Activeren en gebruik ABN AMRO koppeling. Update versie van Mei 2018 Handleiding Activeren en gebruik ABN AMRO koppeling Update versie van Mei 2018 Per 16 Mei 2018 is de aanmeldprocedure door de bank aangepast. Deze handleiding is hierop aangepast. Asperion HelpDesk Doel

Nadere informatie

Rapport. Elektronische facturatie en het elektronisch archief:

Rapport. Elektronische facturatie en het elektronisch archief: Rapport Elektronische facturatie en het elektronisch archief: Berekening besparing aan administratieve lasten door het gebruik van elektronische facturatie en archivering Verkorte versie - Meetresultaten

Nadere informatie

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave Meest gestelde vragen en antwoorden Inhoudsopgave Door wie is Taxatieweb gebouwd?... 2 Voor wie is Taxatieweb beschikbaar?... 2 Hoe moet ik dit programma op mijn PC installeren?... 2 Waarom hoef ik nu

Nadere informatie

Handleiding SEOshop - Reeleezee

Handleiding SEOshop - Reeleezee Handleiding SEOshop - Reeleezee www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van SEOshop naar Reeleezee. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in SEOshop automatisch

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

Gebruikersgids. UPS Factureringcentrum

Gebruikersgids. UPS Factureringcentrum Gebruikersgids UPS Factureringcentrum 2015 United Parcel Service of America, Inc. UPS, het merk UPS en de kleur bruin zijn handelsmerken van United Parcel Service of America, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

ELEKTRONISCHE HANDTEKENINGEN IN CLIENT ONLINE

ELEKTRONISCHE HANDTEKENINGEN IN CLIENT ONLINE ELEKTRONISCHE HANDTEKENINGEN IN CLIENT ONLINE Auteur Gerard Huis in 't Veld Datum 10 februari 2017 Versie 1.0 1 Inleiding Dit document biedt een toelichting op de elektronische handtekening die wordt geleverd

Nadere informatie

Quick Start Handleiding

Quick Start Handleiding Quick Start Handleiding Doelgroep: Leveranciers ABN AMRO Bank N.V. Datum: juni 2013 Documentnaam: Quick Start Handleiding.doc Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Registratie... 4 3. Inloggen... 6 4. Account configuratie...

Nadere informatie

Focus op de elektronische factuur

Focus op de elektronische factuur Focus op de elektronische factuur Paul Simons Software development manager T&A Wolters Kluwer Agenda Wat is een elektronische factuur België in cijfers Percepties Aandachtspunten Oplossingen Q&A Wat is

Nadere informatie

Op weg naar e-facturatie

Op weg naar e-facturatie Op weg naar e-facturatie Nationale Administrateursdag 2013 Johan D. Schaeffer Founder en CTO Op weg naar e-facturatie Waar hebben we het over? Wat is een e-factuur? Wat is e-facturatie? De voordelen van

Nadere informatie

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen!

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Als ondernemer doe je natuurlijk het liefst waar je goed in bent: ondernemen! Waarschijnlijk is de administratie die daarbij komt kijken iets dat móet gebeuren. Bij

Nadere informatie

Q&A uit het webinar van maandag 27 juni 2016 Zie voor een videoverslag : https://youtu.be/n6w918q5efo

Q&A uit het webinar van maandag 27 juni 2016 Zie voor een videoverslag : https://youtu.be/n6w918q5efo Vragen- en en uit het KING-webinar over e-factureren van 27 juni 2016 1 Papieren facturen moeten nu x-aantal jaren bewaard blijven. Hoe is met e-facturen geborgd dat voldaan wordt aan bijv. de archiefwet,

Nadere informatie

Masterclass e-invoicing

Masterclass e-invoicing Masterclass e-invoicing We beginnen met een kleine toets Hoeveel kost de gemiddelde inkomende (leverancier) factuur bij volledige verwerking of verzending? 5 15 Euro of 20 40 Euro Een inkomende factuur

Nadere informatie

Handleiding SEOshop - Factuursturen

Handleiding SEOshop - Factuursturen Handleiding SEOshop - Factuursturen www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van SEOshop naar Factuursturen. De koppeling zorgt dat voor bestellingen in SEOshop automatisch

Nadere informatie

Gebruik Secure

Gebruik Secure In dit document wordt het belang de aanmelding en de werking van secure E-mail beschreven Versie beheer Wie Datum Toelichting Bas van den Haak 22-09-2017 Finale versie 2 Inhoud Versie beheer... 2 1. Waarom

Nadere informatie

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken Tips & Tricks Inleiding Ricoh helpt u graag beter en makkelijker te werken en leven. Daarom vindt u in deze waaier praktische tips, die u inspireren om uw informatie effectiever te organiseren en te creëren.

Nadere informatie

Billing Portal handleiding Connect 1 Small Business

Billing Portal handleiding Connect 1 Small Business CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 verkoop@cbgconnect.nl Billing Portal handleiding Connect 1 Small Business Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van een overzicht van alle

Nadere informatie

Handleiding. Activeren en gebruik ABN AMRO koppeling

Handleiding. Activeren en gebruik ABN AMRO koppeling Handleiding Activeren en gebruik ABN AMRO koppeling Doel van deze handleiding De modules van Asperion kunnen op velerlei manieren ingesteld worden om daarmee optimaal aan te sluiten bij de specifieke bedrijfsomstandigheden

Nadere informatie

E-doc module. Start digitalisatie vanaf XDMS 6.6

E-doc module. Start digitalisatie vanaf XDMS 6.6 E-doc module Start digitalisatie vanaf XDMS 6.6 Intro Automatisering, digitalisering en vooruitgang; dit zijn termen die vaak samengaan met een vernieuwde manier van werken. Streven naar een optimaal verloop

Nadere informatie

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren.

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren. Product Data Manager zet zich in voor digitale uitwisseling van gegevens tussen partijen. Inkooporders, artikelinformatie, prijsmutaties, voorraadpositie, pakbonnen, facturen, orderbevestigingen; er gaat

Nadere informatie