Het SportAG beslist over alle zaken die niet vermeld staan in dit huishoudelijk reglement.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het SportAG beslist over alle zaken die niet vermeld staan in dit huishoudelijk reglement."

Transcriptie

1 Aalst Sprt- SprtAG Autnm Gemeentebedrijf Sprt Crrespndentieadres: Kapellekensbaan 8, 9320 Erembdegem Huishudelijk reglement van het stedelijk zwembad 1. Algemene bepalingen Art.1 Art.2 Art.3 Art.4 Art. 5 Art. 6 Art.7 Dit huishudelijk reglement is van tepassing p het Stedelijk Zwembad Aalst. Iedere bezeker en gebruiker aanvaardt dr het betreden van het zwembad het huishudelijk reglement en de tarieven, en verbindt zich erte deze stipt na te leven. Het huishudelijk reglement en de tarieven wrden p een duidelijk zichtbare plaats pgehangen. Het SprtAG beslist ver alle zaken die niet vermeld staan in dit huishudelijk reglement. Het SprtAG is verantwrdelijk vr het beheer van het stedelijk zwembad en kan tijdelijk het zwembad sluiten mwille van hygiënische redenen, redenen van penbaar nut f veiligheid f in geval van vermacht, znder dat de gebruiker hiervr enige schadevergeding kan vrderen. Waar mgelijk zal dit vldende vraf wrden aangekndigd. De gebruiker staat in vr vldende tezicht en begeleiding bij schlen, jeugdgrepen f jeugdplegen. Dit zwel vóór, tijdens als na de sprtactiviteiten. Een vlwassen (+18) begeleider blijft aanwezig tt de laatste jngere de kleedruimte heeft verlaten. Het persneel heeft als taak nder meer tezicht p het uitveren van het reglement. Elke klacht wrdt vergemaakt aan het SprtAG. De gebruikers en bezekers dienen zich te schikken naar de richtlijnen van het persneel, zals vermeld in dit reglement. Gebruikers die weigeren zich naar dit reglement te schikken kunnen uit de sprthal verwijderd wrden. De plitie zal pgerepen wrden in geval van weerspannigheid. Het SprtAG en het persneel kan in géén geval aansprakelijk gesteld wrden vr schade aangericht aan derden f aan persnlijk materieel, nch vr diefstal en/f gebeurlijke ngevallen, in het gebuw f p het dmein. Gevnden vrwerpen geeft men af aan het persneel.

2 2. Tegang tt het zwembad Art.8 Art.9 Art.10 Art.11 De peningsuren en tegangstarieven wrden bepaald dr het SprtAG en wrden duidelijk aangeduid in de inkmhal. Een halfuur vr sluitingstijd wrdt geen tegangsticket meer verleend. De ntruiming van het bad wrdt twintig minuten vr het sluitingsuur aangekndigd, zdat het zwembad p het vastgestelde uur vlledig ntruimd is. Kinderen nder de tien jaar dienen vergezeld te zijn van een verantwrdelijke vlwassen begeleider, die zich in zwemuitrusting rnd f in het zwembad dient te begeven. Art.12 De tegang tt de inrichting wrdt verbden aan : - Persnen in kennelijke staat van drnkenschap f nder invled van drugs; - Persnen die lijden aan enige besmettelijke ziekte f -huidziekte, behalve mits vrlegging van een medisch attest waaruit blijkt dat betrkkene znder gevaar vr zichzelf en vr anderen mag zwemmen; - Persnen die een niet-geheelde, ernstige verwnding vertnen; - Persnen die zich in een niet-zindelijke testand aanbieden. Art.13 Dieren wrden niet tegelaten. 3. Zwemkledij en -materiaal Art.14 Art.15 Art.16 Art.17 Art.18 Het gebruik van schne, aangepaste en zindelijke zwemkledij is verplicht. Hiernder wrdt verstaan: Vr de heren een zwembrek, een zwemshrt, bven de knieën, exclusief ntwrpen m te zwemmen f een aansluitende wetsuit met krte muwen en pijpen. Vr de dames een badpak, bikini f een aansluitende wetsuit met krte muwen en pijpen. Alle andere vrmen van kledij wrden niet tegelaten. Het dragen van een badmuts is niet verplicht. Lange haren tt ver de schuders wrden verplicht samengebnden f pgestken. Vlgende activiteiten zijn enkel mgelijk na expliciete testemming dr de redders: - Zwemmen met kledij, m reddend zwemmen te efenen; - Zwemmen met kledij, eigen aan de beefende watersprt; - Zwemmen met zwemvliezen, handpaddels, snrkels Het gebruik van duikflessen wrdt enkel tegestaan aan duikclubs binnen de hun tegewezen uren. Aan het zwembad is het gebruik van een hersluitbare drinkbus gevuld met water tegestaan. Deze drinkbus mag geen hinder verrzaken vr de andere bezekers.

3 4. Hygiëne Art.19 Het gebruik van de drgangsstrtbaden is verplicht. Art.20 Rnd het bad en in de natte znes lpt men bltsvets; enkel na testemming van de zwembadbeheerder kan men aangepast scheisel dragen. 5. Wat je niet mag Art.21 Verbden in het zwembad: Rnd het zwembad rennen Rken, en dit in alle ruimtes van het zwembad Spelmateriaal gebruiken znder telating van de redders In zwemkledij verteven p plaatsen die aan de teschuwers zijn vrbehuden In burgerkledij verteven in de badzaal Eetwaren, drank en/f snep gebruiken in de zwemzaal, kleedkabines f -zalen Andere zwemmers lastigvallen en/f hinderen Anderen in het water duwen, nderduwen f nder water huden Je nzedelijk f nbeleefd gedragen De infrastructuur beschadigen, bvb. dr geschrift f bevuiling Aanwijzingen van het persneel negeren Geluids-, ft f andere pnameapparatuur meebrengen Het maken van pnames znder gedkeuring van de zwembadbeheerder Art.22 Art. 23 Elke handeling die de gede rde verstrt, de accmmdatie beschadigt, de veiligheid f de hygiëne in het gedrang brengt f het sprtgebeuren in de accmmdatie strt, is verbden. Iedere inbreuk tegen dit reglement kan leiden tt een tijdelijke f definitieve beëindiging van de tegang en het gebruik van de infrastructuur, znder enige ingebrekestelling en znder dat de gebruiker aanspraak kan maken p enige schadevergeding. Het sprtag beslist ver de te te passen sancties. De dr de gebruiker aangebrachte beschadigingen aan de infrastructuur zijn vlledig ten laste van de huurder. Aangebrachte schade zal in rekening gebracht wrden vlgens de marktcnfrme prijzen. 6. Grepen Art.24 Art.25 Art.26 Art.27 Zwemmers in grep dienen nder leiding en vrtdurende cntrle te staan van hun eigen begeleider(s). De begeleider van de grep blijft in de kleedkamer tijdens het mkleden. Daarna verwittigt hij/zij een persneelslid m de kleedkamer af te sluiten. Na de zwembeurt wrdt de deur gepend en blijft de begeleider in de kleedkamer bij de grep tt iedereen klaar is en de kleedkamer heeft verlaten. Er is minstens één verantwrdelijke per veertig zwemmers aanwezig. Het gebruik van spelmateriaal wrdt tegelaten f verbden dr de redders. Het gebruikte spelmateriaal wrdt dr de verantwrdelijke begeleider na gebruik verzameld en teruggebracht.

4 7. Zwemlessen Art.28 Enkel schlen, zwemclubs, de stad Aalst en het SprtAG kunnen zwemles geven in vraf besprken banen. Deze banen kunnen afgeslten wrden en zijn dan niet tegankelijk vr andere zwemmers. Art.29 Art.30 Begeleiders van kinderen nder de acht jaar kunnen een gratis kleedpasje krijgen. Er wrdt maximum één vlwassen begeleider per kind tegelaten. Een kleedpasje is 20 minuten geldig. Bij het verschrijden van de tijdslimiet betaalt de begeleider het nrmale tegangstarief. Zwemlesmateriaal mag alleen gebruikt wrden na telating van de verantwrdelijke redder en vr de deleinden waarvr het ntwrpen werd. Het gebruikte materiaal wrdt dr de verantwrdelijke begeleider na gebruik verzameld en teruggebracht. 8. Parkeren Art.31 Art.32 Fietsen en brmfietsen dienen gestald te wrden p de daarte vrziene plaatsen. Er geldt een parkeerverbd p de private tegangswegen buiten en binnen het sprtdmein, zdat de hulpdiensten steeds ngehinderd de gebuwen kunnen bereiken. De nduitgangen en evacuatiewegen dienen steeds vrij te blijven. Tijdelijk stilstaan vr laden en lssen is tegelaten. 9. Schl- en clubzwemmen: Art.33 Dit intern reglement is k van tepassing tijdens het schl en clubzwemmen. Art.34 Vr clubzwemmen vr en na de peningsuren wrden er aanvullende afspraken gemaakt met een afznderlijke vereenkmst. In dat geval zijn k de vlgende artikels van tepassing: Art.34a Art.34b Art.34c Art.34d In de huurprijs is een verzekering burgerlijke en cntractuele aansprakelijkheid inbegrepen. De gebruikers/huurders sluiten de (bijkmende) ndige verzekeringen af ter dekking van alle mgelijke gevlgen die zich kunnen vrden naar aanleiding van de tegang tt en het gebruik van de sprthal. Het veren van publiciteit binnen de accmdaties, ter gelegenheid van manifestaties, kan enkel na akkrd van SprtAG. Slechts na gedkeuring dr het SprtAG kan tegangsgeld wrden gevraagd vr de activiteiten waarvr de accmmdatie gehuurd werd. Persnen die niet aan de sprtactiviteiten deelnemen hebben enkel tegang tt het publieksgedeelte. Deze plaatsen wrden niet gebruikt als speel- f sprtzne.

5 Art. 35 Art. 36 Vr seizensverhuur wrdt een vereenkmst pgemaakt vr het begin van het seizen, met de tegekende accmmdaties en uren. De facturatie gebeurt p het einde van de vrgaande maand (bvb eind maart wrdt gefactureerd vr april). Eventuele verrekeningen gebeuren de vlgende maand. Facturen dienen betaald 15 dagen na factuur. 10. Cafetaria Art.37 Tegang tt de cafetaria in zwemkledij is verbden. Art.38 Het is verbden cnsumpties, glazen en/f flessen mee te nemen naar de kleedkamers f badzaal. 11. Klachten Het SprtAG stelt alles in het werk m je verblijf in de sprtaccmmdatie z aangenaam mgelijk te maken. Mcht je desndanks een klacht willen frmuleren mtrent nze service, kan dit via het aanwezige persneel, via mail naar inf@aalstsprt.be f via brief naar ns crrespndentieadres (vermeld p de eerste pagina). Dit reglement werd gedgekeurd p de Raad van Bestuur van 9 mei 2016.

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind)

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) 1 INFO KINDEROPVANG Naam: 3Wplus Kinderpvang Adres: Brusselsesteenweg 617, 1731 Zellik Mallebt Huizingen A. Vaucampslaan 80, 1654 Huizingen

Nadere informatie

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE I. Tepasselijkheid 1. Het reglement van inwendige rde (hierna het Reglement ) is van tepassing in deze biscp, met name Kineplis Antwerpen, Grenendaallaan 394, 2030 Antwerpen, deel van de biscpgrep Kineplis

Nadere informatie

Organisatorsreglement beurs- en evenementenhal t Bau-huis

Organisatorsreglement beurs- en evenementenhal t Bau-huis Organisatrsreglement beurs- en evenementenhal t Bau-huis Artikel 1: Infrastructuur Het Autnm Gemeentebedrijf t Bau-huis staat in vr de ter beschikking stelling van de infrastructuur van de beurs- en evenementenhal

Nadere informatie

Gebruikersreglement Openbare Bibliotheek Genk. Artikel 1 Dit reglement is van toepassing in de Openbare Bibliotheek Genk.

Gebruikersreglement Openbare Bibliotheek Genk. Artikel 1 Dit reglement is van toepassing in de Openbare Bibliotheek Genk. Gebruikersreglement Openbare Biblitheek Genk Artikel 1 Dit reglement is van tepassing in de Openbare Biblitheek Genk. Artikel 2 Iedereen is welkm in de biblitheek en mag gratis alle aanwezige dcumenten

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Muziekcentrum Trix

Huishoudelijk reglement Muziekcentrum Trix Huishudelijk reglement Muziekcentrum Trix Aard van de activiteiten De lkalen van Trix wrden niet ter beschikking gesteld vr de vlgende activiteiten f deleinden: Activiteiten die verlast verrzaken aan de

Nadere informatie

ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden

ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden INTERN REGLEMENT EN ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden 1.1 - Tenzij er een vrafgaand geschreven akkrd is van PARKING, heeft het luter feit van in de inrichting binnen te

Nadere informatie

toezichtsplan zwembad de Kloet versie 1 augustus 2008 Protocol toezichthouden voor huurders 1 van 5

toezichtsplan zwembad de Kloet versie 1 augustus 2008 Protocol toezichthouden voor huurders 1 van 5 tezichtsplan zwembad de Klet Prtcl tezichthuden vr huurders 1 van 5 tezichtsplan zwembad de Klet Bij alle activiteiten van de huurders waarbij zich persnen in de zwemzaal bevinden, dienen er vldende en

Nadere informatie

Reglement van orde op de stedelijke sport- en recreatiecentra en -plaatsen

Reglement van orde op de stedelijke sport- en recreatiecentra en -plaatsen Reglement van orde op de stedelijke sport- en recreatiecentra en -plaatsen Goedgekeurd in de gemeenteraad van 21 juni 1999 Gewijzigd in de gemeenteraad van 27 maart 2006 en 26 juni 2012 Bekendgemaakt op

Nadere informatie

REGLEMENT AFDELING TENNIS

REGLEMENT AFDELING TENNIS REGLEMENT AFDELING TENNIS HOOFDSTUK 1 : ALGEMENE REGELS 1. Zijn aangeslten bij de tennis afdeling, ieder R.L.T.C. lid, die zijn lidgeld betaald heeft vr het beefenen van tennis vr het lpende seizen. 2.

Nadere informatie

Verhuurcontract lokalen KSA Droeshout

Verhuurcontract lokalen KSA Droeshout Verhuurcntract lkalen KSA Dreshut Belangrijk: Hiernder vlgen de reglementen en het cntract in verband met de verhuur van nze lkalen. Als u ns terrein wil huren, met u zich huden aan dit huishudelijk regelement.

Nadere informatie

GEBRUIKERS- REGLEMENT SPORTCENTRUM DE BORRE

GEBRUIKERS- REGLEMENT SPORTCENTRUM DE BORRE GEBRUIKERS- REGLEMENT SPORTCENTRUM DE BORRE gedgekeurd p gemeenteraad 4 december 2003 in vege p 1 januari 2004 GEBRUIKERSREGLEMENT SPORTCENTRUM DE BORRE Art. 1: SPORTINFRASTRUCTUUR Het gemeentelijk sprtcentrum

Nadere informatie

1. Structuur JH Tveldeke vzw Bestuur Voorzitter Ondervoorzitter(s) Secretaris Penningmeester

1. Structuur JH Tveldeke vzw Bestuur Voorzitter Ondervoorzitter(s) Secretaris Penningmeester Huishudelijk reglement JH Tveldeke vzw Dit huishudelijk reglement is geldig in het jeugdhuis Tveldeke en alle plaatsen waar Tveldeke vzw een activiteit rganiseert en dient dr elke bezeker nageleefd te

Nadere informatie

WZC Sint Isabella Vrijheid 100 2370 ARENDONK

WZC Sint Isabella Vrijheid 100 2370 ARENDONK WZC Sint Isabella Vrijheid 100 2370 ARENDONK Onthaalbrchure studenten Algemene afspraken stage WZC Sint Isabella - Arendnk: Huding van de studenten: we verwachten van de studenten een stijlvlle en crrecte

Nadere informatie

Reglement gebruik gemeentelijke sportinfrastructuur

Reglement gebruik gemeentelijke sportinfrastructuur Reglement gebruik gemeentelijke sprtinfrastructuur Artikel 1. Algemene bepalingen Omschrijving gemeentelijke sprtinfrastructuur Onder gemeentelijke sprtinfrastructuur wrden begrepen: de gemeentelijke turnzalen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden www.grandesvillasdefrance.{be nl}

Algemene voorwaarden www.grandesvillasdefrance.{be nl} Algemene vrwaarden Grandes Villas de France stelt haar webplatfrm www.grandesvillasdefrance.{be nl} ter beschikking van de verhuurder/eigenaar/aanbieder vr de prmtie en de publiciteit van diens vakantievilla.

Nadere informatie

Experience Center. Praktische Informatie Ruimteverhuur. EXPERIENCE CENTER VANROEY.BE Antwerpseweg 116h, Geel

Experience Center. Praktische Informatie Ruimteverhuur. EXPERIENCE CENTER VANROEY.BE Antwerpseweg 116h, Geel Experience Center Praktische Infrmatie Ruimteverhuur EXPERIENCE CENTER VANROEY.BE business@vanrey.be 014 470 605 Antwerpseweg 116h, Geel Experience Center Ruimteverhuur Alle praktische infrmatie Organiseer

Nadere informatie

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE. OVEREENKOMST (1 per kind)

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE. OVEREENKOMST (1 per kind) INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE 1 INFO KINDEROPVANG OVEREENKOMST (1 per kind) Naam: VZW 3Wplus Kinderpvang Adres: Bsstraat 84, 1702 Grt-Bijgaarden A. Vaucampslaan 80, 1654 Huizingen 02/356.95.83 mallebt.huizingen@3wplus.be

Nadere informatie

Verkoopsvoorwaarden Boekenbeurs dd. 1 september 2015

Verkoopsvoorwaarden Boekenbeurs dd. 1 september 2015 A. Ticketfrmules Bekenbeurs Verkpsvrwaarden Bekenbeurs dd. 1 september 2015 Wij bieden de vlgende ticketmgelijkheden aan: Dagticket nrmaal tarief; dit is het ticket dat je tegang geeft tt de bekenbeurs

Nadere informatie

Huisregelement opvang Kiddyzz

Huisregelement opvang Kiddyzz Huisregelement pvang Kiddyzz Deze huisregels gelden in cmbinatie met de vereenkmst van pdracht tussen uders/verzrgers en gastuder, welke dr beide partijen ndertekend zijn. Alle vraaguders dienen van deze

Nadere informatie

Aanmeldformulier cursus

Aanmeldformulier cursus Aanmeldfrmulier cursus Cursus Prijs Gegevens Deelnemer Geslacht Achternaam* Vrletter(s)* Repnaam* Man / Vruw Gebrtedatum* Gebrtegemeente* Gebrteland* Burgerservicenummer* Berep / Functie Adresgegevens

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT Zomertent 2014 1. Algemene informatie Twee opties: Kleine hal Kleine & grote hal

GEBRUIKSREGLEMENT Zomertent 2014 1. Algemene informatie Twee opties: Kleine hal Kleine & grote hal Besluit: Artikel 1 Gedkeuring te hechten aan het aangepaste gebruiksreglement van de zmertent 2014 waarbij de rganisatren bijkmend 12 uur krijgen vr de pbuw en 12 uur vr de afbuw van de activiteit. Deze

Nadere informatie

Het huishoudelijk reglement Hebad vzw

Het huishoudelijk reglement Hebad vzw Het huishudelijk reglement Het huishudelijk reglement is bindend vr alle spelers en hun gendigden. De aansluiting bij betekent autmatisch dat men kennis genmen heeft van het huishudelijk reglement, en

Nadere informatie

Veiligheidsreglement van toepassing voor derden die werken uitvoeren in de Koninklijke Bibliotheek van België (KBR)

Veiligheidsreglement van toepassing voor derden die werken uitvoeren in de Koninklijke Bibliotheek van België (KBR) 1 Veiligheidsreglement van tepassing vr derden die werken uitveren in de Kninklijke Biblitheek van België (KBR) Dit reglement sluit aan bij de tepassing van de wet van 4 augustus 1996 betreffende het welzijn

Nadere informatie

Interne Clubreglement BBC Wytewa vzw

Interne Clubreglement BBC Wytewa vzw Datum 01.04.2015 Interne Clubreglement BBC Wytewa vzw ARTIKEL 1 Dit reglement is van tepassing p alle leden van de Basketbalclub Wytewa vzw en de leden van de VZW. Wie als lid verbnden is, f tetreedt,

Nadere informatie

Informatiebrochure competitiezwemmers januari 2014

Informatiebrochure competitiezwemmers januari 2014 Infrmatiebrchure cmpetitiezwemmers januari 2014 TRAININGEN Maandag: - 18u tt 19u drgtraining - 19u tt 20u zwemtraining Wensdag: - 17u30 tt 18u30 drgtraining - 18u40 tt 19u30 zwemtraining Vrijdag: - 19u50

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst (1 per kind)

Schriftelijke overeenkomst (1 per kind) 1 INFO KINDEROPVANG Schriftelijke vereenkmst (1 per kind) Organisatr: VZW 3Wplus Kinderpvang Bsstraat 84, 1702 Grt-Bijgaarden Opvang Sint-Pieters-Leeuw GBS Wegwijzer, GBS Puur Natuur, GBS Den Tp, GBS t

Nadere informatie

Bibliotheekreglement

Bibliotheekreglement Biblitheekreglement 1-1-2015 Algemene bepalingen 1. Als in dit reglement gesprken wrdt ver de biblitheek, dan wrden alle vestigingen van de Biblitheek Haarlemmermeer bedeld. 2. De biblitheek is vrij tegankelijk

Nadere informatie

IK GA OP SPORTKAMP EN BEREID ME VOOR

IK GA OP SPORTKAMP EN BEREID ME VOOR IK GA OP SPORTKAMP EN BEREID ME VOOR De Sprthal Lstraat 48 A 2220 Heist-p-den-Berg tel 015 75 86 57 fax 015 75 86 51 sprtheist@heist-p-den-berg.be www.heist-p-den-berg.be 1 Grepsindeling De kinderen wrden

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement op de sporthallen die worden verhuurd door het SportAG

Huishoudelijk reglement op de sporthallen die worden verhuurd door het SportAG SportAG Autonoom Gemeentebedrijf Sport Correspondentieadres: Zwarte Zusterstraat 17 9300 Aalst 053 72 38 92 sportdienst@aalst.be Huishoudelijk reglement op de sporthallen die worden verhuurd door het SportAG

Nadere informatie

Huishoudelijke regels en afspraken

Huishoudelijke regels en afspraken Huishudelijke regels en afspraken ü Het zwembad is alleen tegankelijk met een geldig tegangsbewijs f abnnement. Deze zijn te kp bij de kassa. Een ls kaartje f een strip p de 10-badenkaart geeft 1 keer

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERHUUR CAFETARIA/POLYVALENTE RUIMTEN HUIS DRIANE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERHUUR CAFETARIA/POLYVALENTE RUIMTEN HUIS DRIANE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERHUUR CAFETARIA/POLYVALENTE RUIMTEN HUIS DRIANE De beschikbare ruimten zijn gelegen in de grep van assistentiewningen en lkaal dienstencentrum Huis Driane, Mlenstraat 56 2270

Nadere informatie

Reglement van inwendige orde sporthal Oostbroek te Nevele geëxploiteerd door Farys TMVW

Reglement van inwendige orde sporthal Oostbroek te Nevele geëxploiteerd door Farys TMVW Reglement van inwendige rde sprthal Ostbrek te Nevele geëxpliteerd dr Farys TMVW Vastgesteld dr het Directiecmité secundaire diensten van DE BEHEERDER (btw-nr.: BE 0200.068.636) met maatschappelijke zetel

Nadere informatie

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE I. Tepasselijkheid 1. Het reglement van inwendige rde (hierna het Reglement ) is van tepassing in deze biscp, met name Kineplis Krtrijk, President Kennedylaan 100A, 8500 Krtrijk, deel van de biscpgrep

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE 1. Algemeen De ft s p www.benkrtman.nl zijn alleen bestemd vr de eigenaar van Ben Krtman Cmmunicatie. Bezekers kunnen deze ft s bekijken, maar zijn

Nadere informatie

D i e n s t v e r l e n i n g s d o c u m e n t

D i e n s t v e r l e n i n g s d o c u m e n t D i e n s t v e r l e n i n g s d c u m e n t Ons kantr hudt zich bezig met financiële dienstverlening en heeft zich gespecialiseerd in schade- en levensverzekeringen en is daarbij actief p de zakelijkeen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RP WELLNESS

ALGEMENE VOORWAARDEN RP WELLNESS ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN RP WELLNESS Artikel 1 - Definities RP Wellness: Het nderdeel van Rmpt Vakanties dat zich bezig hud met de Wellness en Beauty centra p de Rmpt parken (de Parel

Nadere informatie

2. Vanaf het moment dat de voorstelling gestart is (na het voorprogramma) kunnen er geen tickets meer worden gekocht voor deze voorstelling.

2. Vanaf het moment dat de voorstelling gestart is (na het voorprogramma) kunnen er geen tickets meer worden gekocht voor deze voorstelling. I. Tepasselijkheid 1. Deze huisregels zijn van tepassing in deze biscp, nderdeel van de biscpgrep Kineplis Grup. Kineplis wrdt in de ruimste zin geïnterpreteerd en mvat het vlledige gebuw met de daarbij

Nadere informatie

De huwelijkslocatie ligt binnen de gemeentegrenzen van de gemeente Neder-Betuwe.

De huwelijkslocatie ligt binnen de gemeentegrenzen van de gemeente Neder-Betuwe. Vrwaarden eenmalige vrije huwelijkslcaties ALGEMEEN De huwelijkslcatie ligt binnen de gemeentegrenzen van de gemeente Neder-Betuwe. De huwelijkslcatie met vlden aan de eisen van penbare rde en gede zeden.

Nadere informatie

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE I. Tepasselijkheid 1. Het reglement van inwendige rde (hierna het Reglement ) is van tepassing in deze biscp, met name Kineplis Antwerpen, Grenendaallaan 394, 2030 Antwerpen, deel van de biscpgrep Kineplis

Nadere informatie

A. ADR REGLEMENT. A1. Vervoerdocument. A2. Schriftelijke richtlijnen

A. ADR REGLEMENT. A1. Vervoerdocument. A2. Schriftelijke richtlijnen A. ADR REGLEMENT A1. Ververdcument Artikel 5.4.1 van het ADR bepaalt de gegevens die in het ververdcument meten wrden pgenmen. Artikel 5.4.1.1 mvat de algemene gegevens en artikel 5.4.1.2.5 mvat de bijkmende

Nadere informatie

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot Privacy Verklaring Per 25 mei 2018 gelden er verscherpte regels vr alle rganisaties binnen de EU die persnsgegevens verwerken. Om deze reden is de privacy verklaring aangepast en vragen we u deze dr te

Nadere informatie

Toelichting bij het Criterium Vlaams-Brabant (CVB)

Toelichting bij het Criterium Vlaams-Brabant (CVB) Telichting bij het Criterium Vlaams-Brabant (CVB) Uitgangspunten Het Criterium Vlaams-Brabant (CVB)is de pvlger van het B-Circuit. De hfdredenen vr deze wijziging zijn: Het Prvinciaal Bestuur stelt vast

Nadere informatie

Overeenkomst Persoonlijke Assistentie

Overeenkomst Persoonlijke Assistentie Overeenkmst Persnlijke Assistentie Versie 2018/12 1. Identificatie van de partijen Deze vereenkmst wrdt geslten met het g p het bieden van persnlijke assistentie in het kader van een Persnlijke Assistentie

Nadere informatie

Bijlage 1. Gedragscode vrijwilligers en leden B.S.V. Amsterdam - Zuid

Bijlage 1. Gedragscode vrijwilligers en leden B.S.V. Amsterdam - Zuid Bijlage 1 Gedragscde vrijwilligers en leden B.S.V. Amsterdam - Zuid Als B.S.V. vinden wij het belangrijk m afspraken te maken ver de manier waarp we met elkaar mgaan. Daarm hebben we een aantal mgangsregels

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden 1. Tepasselijkheid 1.1 Deze algemene vrwaarden zijn van tepassing p alle ffertes en alle vereenkmsten, en de uitvering daarvan, welke dr WaterWerk Training, Caching & Cnsultancy

Nadere informatie

Privacy statement GastouderCarola

Privacy statement GastouderCarola Privacy statement GastuderCarla Adres: Clenbranderstraat 79 Pstcde en wnplaats: 6921 NC Duiven Telefnnummer: 0316-847432 Website: www.gastudercarla.nl Facebk: https://www.facebk.cm/carlagastuder Inhud

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Stal Vincent Martens

Huishoudelijk reglement Stal Vincent Martens Huishudelijk reglement Stal Vincent Martens Gegevens pensinstal Naam: Stal Vincent Martens Adres: Ondanksstraat 2a 8700 Tielt Tel: 0472/837507 E-mail inf@vincentmartens.be ALGEMEEN Iedereen die gebruik

Nadere informatie

Privacyverklaring Luscii

Privacyverklaring Luscii Privacyverklaring Luscii 1. Luscii Luscii healthtech B.V. is een Nederlands bedrijf. Onze bedrijfsactiviteiten vinden plaats in de Eurpese Ecnmische Ruimte (EER) en tenzij anders aangegeven bewaren wij

Nadere informatie

Veiligheidsinstructie voor opslag van gevaarlijke producten in recipiënten

Veiligheidsinstructie voor opslag van gevaarlijke producten in recipiënten Interne Dienst vr Preventie en Bescherming p het Werk Afdeling Risicbeheer Veiligheidsinstructie vr pslag van gevaarlijke prducten in recipiënten Datum 20 januari 2011 Inleiding Opslag wrdt gedefinieerd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID 1. Inleiding & definities RES is een netwerk van lkale bedrijven, km's, handelaars en persnen, die vrije berepen uitefenen. Particulieren wrden gemtiveerd m aan te kpen

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET REGISTER VAN DE BERAADSLAGINGEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN.

UITTREKSEL UIT HET REGISTER VAN DE BERAADSLAGINGEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. UITTREKSEL UIT HET REGISTER VAN DE BERAADSLAGINGEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. Vergadering van 16 september 2019. Aanwezig: L. Jacbs, burgemeester-vrzitter ; S. Lathuwers, J. Van den

Nadere informatie

KLACHT OVER DE TOESTAND VAN MIJN HUURWONING

KLACHT OVER DE TOESTAND VAN MIJN HUURWONING KLACHT OVER DE TOESTAND VAN MIJN HUURWONING Ontvangstdatum: / / (in te vullen dr dienst vergunningen) Ontvangen dr: Iedereen heeft recht p een gede wning. De Vlaamse Wncde legt daarm kwaliteitsnrmen p

Nadere informatie

Vereniging van mede-eigenaars Residentieel Complex WATERFRONT Robert Orlentpromenade 13 (8620) Nieuwpoort

Vereniging van mede-eigenaars Residentieel Complex WATERFRONT Robert Orlentpromenade 13 (8620) Nieuwpoort Vereniging van mede-eigenaars Residentieel Cmplex WATERFRONT Rbert Orlentprmenade 13 (8620) Nieuwprt Bepalingen uit het reglement van mede-eigendm betreffende het gebruik van de privatieve en de gemeenschappelijke

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 3.0-1/7/2011 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument. De

Nadere informatie

KINDEREN EN JONGEREN.

KINDEREN EN JONGEREN. SubsidiereglementJEUGDWERK VOOR MAATSCHAPPELIJK KWETSBARE KINDEREN EN JONGEREN. Art. 1 : Delstelling Dit reglement begt de financiële ndersteuning van rganisaties die jeugdwerk aanbieden aan maatschappelijk

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 1.0-28/10/2009 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument.

Nadere informatie

Cubro BVBA Algemene voorwaarden

Cubro BVBA Algemene voorwaarden Cubr BVBA Algemene vrwaarden Hiernder vindt u de algemene vrwaarden van Cubr BVBA. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle geleverde diensten en gemaakte vereenkmsten dr Cubr BVBA, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

Algemene afspraken Gemeente Zwolle/ sportvereniging gemeentelijke buitensportaccommodaties

Algemene afspraken Gemeente Zwolle/ sportvereniging gemeentelijke buitensportaccommodaties vr elkaar Algemene afspraken Gemeente Zwlle/ sprtvereniging gemeentelijke buitensprtaccmmdaties Algemene afspraken In dit dcument wrden alle afspraken tussen de gemeente Zwlle en de sprtverenigingen beschreven.

Nadere informatie

plaatsen van materialen of tijdelijke opstellingen op (of over) de openbare weg, openbaar domein of een publiek toegankelijk terrein

plaatsen van materialen of tijdelijke opstellingen op (of over) de openbare weg, openbaar domein of een publiek toegankelijk terrein plaatsen van materialen f tijdelijke pstellingen p (f ver) de penbare weg, penbaar dmein f een publiek tegankelijk terrein Altijd een vrije drgang van minimaal 4 m hgte en 4 m breedte vrzien: Opstelling

Nadere informatie

Beleid voor Alcoholmatiging

Beleid voor Alcoholmatiging Beleid vr Alchlmatiging Hiernder vindt u verschillende tips & tls die kunnen bijdragen aan een Veilig Sprtklimaat p het gebied van alchlmatiging en alchlbewustzijn binnen sprtverenigingen. Overzicht wettelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities Algemene Vrwaarden Dit zijn de Algemene Vrwaarden van Fiets Clinics Nederland, gevestigd: Waalbandijk 20, 6541AJ Nijmegen. Op alle prducten van Fiets Clinics Nederland zijn deze Algemene Vrwaarden van

Nadere informatie

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE I. Tepasselijkheid 1. Het reglement van inwendige rde (hierna het Reglement ) is van tepassing in deze biscp, met name Kineplis Imagibraine, Bulevard de France, 1420 Braine l Alleud, deel van de biscpgrep

Nadere informatie

Door het aankopen van een ticket of abonnement gaat u ermee akkoord om alle aanwijzingen en voorschriften omschreven in het reglement, op te volgen

Door het aankopen van een ticket of abonnement gaat u ermee akkoord om alle aanwijzingen en voorschriften omschreven in het reglement, op te volgen Dit reglement is opgesteld om de veiligheid, rust, orde en hygiëne in het zwembad te waarborgen, zodat iedere bezoeker van een aangenaam verblijf in Sportoase kan genieten. Het reglement is van toepassing

Nadere informatie

LOGBOEK van: klas: 1

LOGBOEK van: klas: 1 LOGBOEK van: klas: 1 Inhudspgave Inleiding en inhud van het lgbek Wat is de maatschappelijke stage? Delen van de maatschappelijke stage Waar de je maatschappelijke stage? Kaders waarbinnen de maatschappelijke

Nadere informatie

Obs de Wezeboom. Protocol vervoer bij uitstapjes onder schooltijd. Protocol vervoer onder schooltijd obs de Wezeboom 1

Obs de Wezeboom. Protocol vervoer bij uitstapjes onder schooltijd. Protocol vervoer onder schooltijd obs de Wezeboom 1 Obs de Wezebm Prtcl verver bij uitstapjes nder schltijd Prtcl verver nder schltijd bs de Wezebm 1 Vrwrd Vr u ligt het prtcl: verver bij uitstapjes nder schltijd. Op schl wrden allerlei activiteiten gerganiseerd,

Nadere informatie

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 22 juni 2017

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 22 juni 2017 OCMW Lnderzeel Lnderzeel, 29 juni 2017 Aan de heer Guverneur van Vlaams-Brabant Agentschap vr Binnenlands Bestuur Afdeling Vlaams-Brabant Prvincieplein 1 3001 Leuven Geachte heer Guverneur, Betreft: Zitting

Nadere informatie

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om:

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om: Privacy plicy WTC De Nieuwenhvespurters (hier bekend als "wij" f "De Nieuwenhvespurters") verzamelt vr een ptimale deelname aan en beleving van nze evenementen persnlijke gegevens van u. We lichten hierbij

Nadere informatie

Voorbehouden en risicovolle handelingen binnen het primair onderwijs. Protocol Medisch Handelen

Voorbehouden en risicovolle handelingen binnen het primair onderwijs. Protocol Medisch Handelen Vrbehuden en risicvlle handelingen binnen het primair nderwijs Prtcl Medisch Handelen J.C. v.d. Wal September 2013 INHOUD Inleiding... 3 1 De leerling wrdt ziek p schl... 4 2 Het verstrekken van medicatie

Nadere informatie

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :...

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Mdellencntract TFP(Time fr Prints)/TFCD (Time fr CD) Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf,

Nadere informatie

Reglement Serviceresidentie Prinses Astrid,

Reglement Serviceresidentie Prinses Astrid, Reglement Serviceresidentie Prinses Astrid, Artikel één : De serviceresidentie Prinses Astrid, Staatsbaan 128 te 3210 Lubbeek, is nderdeel van het OCMW Lubbeek, eigenaar en uitbater van deze residentie.

Nadere informatie

SPORTREGLEMENT. Om misverstanden te voorkomen, zetten we de afspraken op een rijtje:

SPORTREGLEMENT. Om misverstanden te voorkomen, zetten we de afspraken op een rijtje: SPORTREGLEMENT 1. Algemeen Discipline, rde en sciale verantwrdelijkheid zijn de basisprincipes van elke sprtrichting; Je hudt je in alle mstandigheden aan de nrmale beleefdheidsnrmen: gebruik van het algemeen

Nadere informatie

KSK OOSTHOVEN. SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS. Onze jeugd, de toekomst van onze club!

KSK OOSTHOVEN. SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS. Onze jeugd, de toekomst van onze club! KSK OOSTHOVEN SPORTIEF CHARTER VOOR OUDERS en SPELERS Onze jeugd, de tekmst van nze club! KSK Osthven Sprtief Charter vr Ouders en Spelers Inhudstabel Inleiding... 3 Spelers... 3 Ouders... 4 KSKOsthven

Nadere informatie

Functiebeschrijving Toezicht en onderhoudsmedewerker vrijetijdsgebouw & conciërge gemeenschapscentrum en vrijetijdsgebouw

Functiebeschrijving Toezicht en onderhoudsmedewerker vrijetijdsgebouw & conciërge gemeenschapscentrum en vrijetijdsgebouw Functiebeschrijving Tezicht en nderhudsmedewerker vrijetijdsgebuw & cnciërge gemeenschapscentrum en vrijetijdsgebuw 1. Plaats in de rganisatie De medewerker rapprteert rechtstreeks aan het afdelingshfd

Nadere informatie

De GDPR in 10 stappen

De GDPR in 10 stappen De GDPR in 10 stappen Stap 4- Vul uw gegevens aan in het Verwerkingsregister 2018 G.T.L. Het is verbden deze dcumenten te vermenigvuldigen f anderzijds te verwerken znder nze testemming. Elke inbreuk zal

Nadere informatie

Paasvakantie 2013. Basisscholen Drongen

Paasvakantie 2013. Basisscholen Drongen Paasvakantie 2013 Basisschlen Drngen De basisschlen van de deelgemeente Drngen rganiseren een netverschrijdende vakantiepvang. We rganiseren in de 2 e Idee Kids vzw. week van de paasvakantie themaweken

Nadere informatie

HUISREGELS AKI ArtEZ Academie voor Art & Design Enschede Ingangsdatum: 1 januari 2015

HUISREGELS AKI ArtEZ Academie voor Art & Design Enschede Ingangsdatum: 1 januari 2015 HUISREGELS AKI ArtEZ Academie vr Art & Design Enschede Ingangsdatum: 1 januari 2015 Algemeen Van ieder academielid wrdt verantwrdelijk gedrag verwacht ten pzichte van elkaar en de mgeving. Dit geldt k

Nadere informatie

Aanvraag goedkeuring quarantaineruimte / isolatieruimte Melding van het plaatsen van dieren in quarantaine / isolatie

Aanvraag goedkeuring quarantaineruimte / isolatieruimte Melding van het plaatsen van dieren in quarantaine / isolatie Aanvraag gedkeuring quarantaineruimte / islatieruimte Melding van het plaatsen van dieren in quarantaine / islatie Tepassingsgebied: Deze instructie is van tepassing p peratren/huders van dieren die een

Nadere informatie

1. STIPTHEID 2. DISCIPLINE

1. STIPTHEID 2. DISCIPLINE Het Huishudelijk Reglement is de leidraad vr iedereen die betrkken is bij KVV LUMMEN: spelers, staf en uders. Strikte naleving met er brg vr staan dat nze fundamentele waarden van respect, fair-play en

Nadere informatie

Ids Veiligheidscoördinatie

Ids Veiligheidscoördinatie Ids Veiligheidscördinatie 1 / 5 IDS-1119 - AG Vespa - Viletstraat 39-2060 Antwerpen - Ontwerpanalyse 01 COÖRDINATIEDAGBOEK Datum: 19-7-2005 Aanwezige partijen: COO: Jhan De Kninck Inf vr: BH AR Karlien.Vanmerhaeghe@vespa.antwerpen.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement beoordelingscomité Starterscontract

Huishoudelijk reglement beoordelingscomité Starterscontract Huishudelijk reglement berdelingscmité Starterscntract Gedgekeurd in de gemeenteraad van 22 maart 2010 Gewijzigd in de gemeenteraad van 14 december 2015 Bekendgemaakt p 25 maart 2010 en 15 december 2015

Nadere informatie

Reglement betreffende een Provinciale herkenbaarheid bij elke vorm van provinciale subsidie.

Reglement betreffende een Provinciale herkenbaarheid bij elke vorm van provinciale subsidie. Reglement betreffende een Prvinciale herkenbaarheid bij elke vrm van prvinciale subsidie. DE PROVINCIERAAD VAN WEST - VLAANDEREN, Overwegende dat het belang van de prvinciale herkenbaarheid, naar aanleiding

Nadere informatie

Stedelijk reglement betreffende de toekenning van toelagen aan jeugdhuizen

Stedelijk reglement betreffende de toekenning van toelagen aan jeugdhuizen Stedelijk reglement betreffende de tekenning van telagen aan jeugdhuizen Gedgekeurd in de gemeenteraad van 25 nvember 2013 Bekendgemaakt p 28 nvember 2013 Art. 1 - Vrwerp Binnen de perken van de kredieten,

Nadere informatie

Instructie voor het gebruik van klemmen bij het plaatsen van welfsels (breedte = 600 mm).

Instructie voor het gebruik van klemmen bij het plaatsen van welfsels (breedte = 600 mm). Instructie vr het gebruik van klemmen bij het plaatsen van welfsels (breedte = 600 mm). 1. Algemene veiligheidsvrschriften Er mgen enkel klemmen van FINGO gebruikt wrden, vr het leggen van FINGO-welfsels.

Nadere informatie

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0)

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0) P R I V A C Y P O L I C Y 1. Deze privacy plicy ( Privacy Plicy ) regelt de verwerking van juw persnsgegevens als een nderdeel van juw gebruik van nze Website (de Website ) en de diensten die daarmee verband

Nadere informatie

Beleidsregels voorziening jobcoaching Participatiewet 2015

Beleidsregels voorziening jobcoaching Participatiewet 2015 Beleidsregels vrziening jbcaching Participatiewet 2015 1-7-2015 Jbcaching Reginale beleidsregels jbcaching Participatiewet regi Achterhek Inleiding Jbcaching gaat ver het ndersteunen van mensen bij het

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot het gebruik van zalen van het Intercultureel Centrum De Centrale. (v )

Reglement met betrekking tot het gebruik van zalen van het Intercultureel Centrum De Centrale. (v ) Reglement met betrekking tt het gebruik van zalen van het Intercultureel Centrum De Centrale. (v.161208) Algemene bepalingen De zalen van het Intercultureel Centrum De Centrale, beheerd dr vzw De Centrale,

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT ZIEKENHUIS OOST-LIMBURG

PRIVACYREGLEMENT ZIEKENHUIS OOST-LIMBURG PRIVACYREGLEMENT ZIEKENHUIS OOST-LIMBURG Inhudstabel Artikel 1: Delstelling van dit reglement... 2 Artikel 2: Aangewezen verantwrdelijken en veiligheidscnsulent... 2 Artikel 3: Gebruik van patiëntengegevens...

Nadere informatie

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone Schade prtcl Zuiderpark Stadswalzne Gemeente s-hertgenbsch december 2012 Schadeprtcl Zuiderpark - Stadswalzne In dit dcument staat he de gemeente s-hertgenbsch mgaat met schadeclaims. Het is er p gericht

Nadere informatie

Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderopvang

Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderopvang Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderpvang KOM Kinderpvang verzrgt kinderpvang vr kinderen in de leeftijdsgrep 0 tt en met 12 jaar. Alle medewerkers van de stichting zetten zich vlledig in m kwalitatief

Nadere informatie

samenwerkingsovereenkomst in het kader van de organisatie van gemeentelijke sportkampen in Duffel

samenwerkingsovereenkomst in het kader van de organisatie van gemeentelijke sportkampen in Duffel samenwerkingsvereenkmst in het kader van de rganisatie van gemeentelijke sprtkampen in Duffel 1. Algemene bepalingen en beleidskader 1.1. Identificatie betrkken partijen - Gemeente bestuur Duffel, Gemeentestraat

Nadere informatie

Privacy Policy Isendoorn College

Privacy Policy Isendoorn College Privacy Plicy Isendrn Cllege Inleiding: Het Isendrn Cllege hecht veel waarde aan de bescherming van persnsgegevens. In deze privacy plicy geven we heldere en transparante infrmatie ver he wij p een crrecte

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Object, bestemming, gebruik

Huurvoorwaarden Object, bestemming, gebruik 1. Object, bestemming, gebruik 1.1 Deze huurvrwaarden hebben betrekking p het garagebx-nummer, hierna het gehuurde genemd, zals vermeld in de vereengekmen huurvereenkmst. 1.2 Huurder kan het gehuurde uitsluitend

Nadere informatie

Veenendaalse Atletiek Vereniging. Reglement Kantine-Commissie. ( doel / taken / bevoegdheden )

Veenendaalse Atletiek Vereniging. Reglement Kantine-Commissie. ( doel / taken / bevoegdheden ) Veenendaalse Atletiek Vereniging Reglement Kantine-Cmmissie ( del / taken / bevegdheden ) Mei 2015 Reglement Kantine-Cmmissie VAV ( del / taken / bevegdheden ) Inleiding. In de Statuten van de Veenendaalse

Nadere informatie

WOONOVEREENKOMST ASSISTENTIEWONINGEN (1-40)

WOONOVEREENKOMST ASSISTENTIEWONINGEN (1-40) wn- en zrgcentrum WOONOVEREENKOMST ASSISTENTIEWONINGEN (1-40) DOCUMENT: 11/2014 28/01/2015 Tussen enerzijds de VZW Wnzrgcentrum De Vrzienigheid die de assistentiewningen beheert, gelegen Kerkhfstraat 31,

Nadere informatie

CONCESSIEOVEREENKOMST Concessieverlening met vaststelling van de voorwaarden voor de uitbating van de gemeenteeigendom

CONCESSIEOVEREENKOMST Concessieverlening met vaststelling van de voorwaarden voor de uitbating van de gemeenteeigendom CONCESSIEOVEREENKOMST Cncessieverlening met vaststelling van de vrwaarden vr de uitbating van de gemeenteeigendm gelegen Kasteeldreef 61-2900 Schten (Fyer Cafetaria De Kelder) deel uitmakend van het privaat

Nadere informatie

Het herroepingsrecht voor buiten verkoopruimten gesloten overeenkomsten. Boek VI van het Wetboek van economisch recht (art. VI.67 en volgende WER)

Het herroepingsrecht voor buiten verkoopruimten gesloten overeenkomsten. Boek VI van het Wetboek van economisch recht (art. VI.67 en volgende WER) Het herrepingsrecht vr buiten verkpruimten geslten vereenkmsten Bek VI van het Wetbek van ecnmisch recht (art. VI.67 en vlgende WER) Binnen welke termijn mag de cnsument zijn herrepingsrecht den gelden?

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden - trustbox v.2-21/06/2013

Gebruiksvoorwaarden - trustbox v.2-21/06/2013 TERMS OF USE DATA AFNEMERS Gebruiksvrwaarden - trustbx v.2-21/06/2013 1. Bereik 1.1. Trustbx B2C is een gedepneerd handelsmerk van GS1 Belgium & Luxemburg en is een database ('Database') die de exclusieve

Nadere informatie

Je bent aangesteld voor een bepaalde periode. Er wordt dan ook van jou verwacht dat je de volledige periode beschikbaar bent.

Je bent aangesteld voor een bepaalde periode. Er wordt dan ook van jou verwacht dat je de volledige periode beschikbaar bent. GOED OM TE WETEN! AANVRAAG VERLOFDAG Je bent aangesteld vr een bepaalde peride. Er wrdt dan k van ju verwacht dat je de vlledige peride beschikbaar bent. Bij uitzndering kunnen er vrije dagen in het uurrster

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP ASSISTENTIEWONINGEN ST.-ANNA

INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP ASSISTENTIEWONINGEN ST.-ANNA INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP ASSISTENTIEWONINGEN ST.-ANNA Wij heten u van harte welkm in de Grep Assistentiewningen St.-Anna. Wij hpen dat u snel zal wennen aan uw nieuwe wnmgeving en dat u zich hier thuis

Nadere informatie