Gebruikersreglement Openbare Bibliotheek Genk. Artikel 1 Dit reglement is van toepassing in de Openbare Bibliotheek Genk.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruikersreglement Openbare Bibliotheek Genk. Artikel 1 Dit reglement is van toepassing in de Openbare Bibliotheek Genk."

Transcriptie

1 Gebruikersreglement Openbare Biblitheek Genk Artikel 1 Dit reglement is van tepassing in de Openbare Biblitheek Genk. Artikel 2 Iedereen is welkm in de biblitheek en mag gratis alle aanwezige dcumenten en infrmatiebrnnen raadplegen. Vr kinderen tt twaalf jaar is er een jeugdafdeling; andere afdelingen zijn k tegankelijk vr kinderen mits begeleiding f tezicht van een vlwassene. Artikel 3 De peningsuren en dagen zijn: - maandag tt vrijdag: 10u tt 19u; - zaterdag:10u tt 16u. Artikel 4 De biblitheek is geslten p vlgende dagen: - Wettelijke feestdagen: 1 januari (nieuwjaarsdag), Pasen en paasmaandag, Hemelvaartsdag, Pinksteren en pinkstermaandag, 1 mei (Feest van de Arbeid), 21 juli (Natinale Feestdag), 15 augustus (O. L. V.-Hemelvaart), 1 nvember (Allerheiligen), 11 nvember (herdenking Wapenstilstand), 25 december (Kerstmis) - 11 juli (Feest van de Vlaamse Gemeenschap) - 2 nvember (Allerzielen) - 26 december (tweede kerstdag) Daarnaast zijn in functie van vakantieperides en/f brugdagen extra sluitingsdagen mgelijk. Deze wrden jaarlijks bepaald dr het Cllege van Burgemeester en Schepenen en wrden tijdig aan de biblitheekgebruiker meegedeeld. Artikel 5 Alle infrmatiebrnnen kunnen gratis geraadpleegd wrden; gratis internetgebruik is beperkt. Men vlgt steeds de richtlijnen van het persneel. Artikel 6 Tt 26 jaar is het lidmaatschap gratis; vanaf 26 jaar betaalt men jaarlijks 5 eur. Een lidkaart verkrijgt men aan de nthaalbalie f p een andere daarte aangeduide plaats, p vertn van de identiteitskaart f wettelijke verblijfsvergunning. Minderjarigen schrijven zich in nder de verantwrdelijkheid van een uder f vgd. Elk lid heeft recht p het pvragen, reserveren en lenen van dcumenten, en p het raadplegen van digitale infrmatie en het internet. Vr het gebruik van de infrastructuur, het internet en andere diensten dienen de richtlijnen van het persneel gevlgd te wrden. Een lidkaart is persnlijk: elk lid is verantwrdelijk vr het gebruik van zijn/haar lidkaart. In het kader van leesbevrdering vrziet de biblitheek een aantal faciliteiten vr specifieke delgrepen zals leerkrachten,. Meer infrmatie hierver kan verkregen wrden in de biblitheek. Verlies f diefstal van de lidkaart met nmiddellijk gemeld wrden. Vr een nieuwe lidkaart betaalt men een vergeding. Tarief zie artikel 21. Ok een adresverandering met nmiddellijk gemeld wrden.

2 Artikel 7 Tt vijftien minuten vr sluitingstijd kan men p de vlledige dienstverlening aanspraak maken. Artikel 8 Leden kunnen maximum 10 materialen uitlenen (ngeacht de materiaalsrt). De biblithecaris is gemachtigd m te bepalen welke dcumenten al dan niet bijkmend kunnen ntleend wrden. Artikel 9 De uitleentermijn bedraagt 4 weken (28 dagen). Artikel 10 Wie de uitleentermijn verschrijdt betaalt een bete en de ksten vr één f meerdere aanmaningsbrieven. De bete gaat in p de dag na het verstrijken van de uitleentermijn. Indien een lid na de derde aanmaning ng geen gevlg geeft aan de prep, kan hij/zij geen andere dcumenten ntlenen. Indien de lener geen gevlg geeft aan de aanmaningen, kunnen de dcumenten teruggevrderd wrden via gerechtelijke weg. Tarieven bete en maningsbrieven: zie artikel 21. Artikel 11 Verlengen - in de biblitheek en via de biblitheek website - kan één keer vr een peride van vier weken tegen de geldende uitleenvrwaarden, p vrwaarde dat de dcumenten inmiddels niet gereserveerd werden dr een andere lener. De lener is verantwrdelijk vr het verlengen van zijn/haar dcumenten en neemt daarte zelf het initiatief. Artikel 12 Uitgeleende dcumenten kan men reserveren. De biblitheekgebruiker kan maximaal vijf dcumenten gelijktijdig reserveren. Tarief reserveren: zie artikel 21. Artikel 13 Dcumenten die niet tt de cllectie behren, kunnen via het interbiblithecair leenverkeer (IBL) aangevraagd wrden in een andere biblitheek. De hieraan verbnden ksten vallen ten laste van de lener, k bij het niet afhalen van de gevraagde dcumenten. Tarieven IBL: zie artikel 21. Artikel 14 De biblitheekgebruiker kan ter plaatse vr algemene infrmatie en begeleiding steeds een berep den p het persneel. Artikel 15 De lener is verantwrdelijk vr de p zijn f haar naam geleende dcumenten. De lener mag de uitgeleende dcumenten niet verder uitlenen. In geval van beschadiging f nvlledigheid van de dcumenten brengt de lener het persneel hiervan p de hgte vr het verlaten van de biblitheek; dit m te vermijden dat hij/zij aansprakelijk gesteld wrdt vr de beschadiging. Vr beschadiging, verlies f diefstal van dcumenten betaalt de lener een vergeding. Indien een werk verschillende elementen bevat (verschillende cd s, dvd s, tekstbekjes f andere) en één f meer elementen beschadigd f verlren zijn, zal de lener steeds het gehele werk vergeden. Tarieven beschadiging, verlies f diefstal: zie artikel 21.

3 De biblitheek is niet verantwrdelijk vr eventuele schade aan hard- f sftware van de lener dr het afspelen van audivisuele materialen zals dvd s, cd s en cd-rm s. Artikel 16 De wetgeving inzake de bescherming van de persnlijke levenssfeer is van tepassing. De biblitheekgebruiker gaat akkrd met het gebruik van de dr hem ter beschikking gestelde persnlijke gegevens, vr zver dit ndig is vr de werking van de biblitheek en vr de verzending van culturele infrmatie. De gebruiker kan deze gegevens te allen tijde inzien en wijzigen. Stad Genk deelt de gegevens die tt de persnlijke levenssfeer van de gebruiker behren niet mee aan derden znder testemming van de lener. De individuele uitleengegevens wrden slechts bewaard vr de peride dat de dcumenten uitgeleend zijn, zlang de gebruiker in de biblitheek ng een penstaande rekening heeft, f in functie van een gebruikersnderzek. Mits schriftelijke testemming van de lener kan de biblitheek de uitleengegevens bijhuden vr persnlijk gebruik van de lener f vr wetenschappelijk nderzek. Artikel 17 De biblitheekgebruiker zrgt ervr dat de auteurswet gerespecteerd wrdt. Kpiëren van dcumenten is enkel tegestaan vr eigen gebruik. De vlledige verantwrdelijkheid in verband met het gebruik van de biblitheekmaterialen rust bij de gebruiker. Artikel 18 Elke biblitheekgebruiker zrgt ervr dat de sfeer in de biblitheek niet verstrd wrdt. We verwachten dat iedere bezeker zich hudt aan de vrpgestelde gedragscde. Gedragscde: Eten en/f drinken is niet tegestaan. De stilte met gerespecteerd wrden. Repen is niet tegestaan. Gsm gebruiken is tegestaan zlang het de andere bezekers niet strt. Beltn met p stil staan. Aan de Leestafel en in de Stille Ruimte is telefneren niet tegestaan. We vragen respect vr het meubilair. Je mag zitten p de stelen en zetels, niet p de zetelleuning, vensterbanken, werkbanken f tafels. De zetels en stelen mgen niet verplaatst wrden. De tiletten mgen vrij gebruikt wrden p vrwaarde dat met respect wrdt mgegaan met de vrzieningen. Wc-papier, papieren zakdekjes e.d. mgen niet in de urinirs gewrpen wrden. Maandverband e.d. mgen niet in de tiletten gewrpen wrden. Gebruik hiervr de daarvr vrziene vuilbakken. Op geen enkel mment f plaats in de biblitheek mag gedrag vertnd wrden dat indruist tegen de penbare zeden. Het maximum aantal persnen tegelaten in de lift mag niet wrden verschreden. De alarmtets in de lift mag enkel gebruikt wrden in geval van nd. Dieren wrden niet tegelaten in de biblitheek. (met uitzndering van blindengeleide en surveillancehnden) Minderjarige bezekers vallen nder de verantwrdelijkheid van hun uders f wettelijke vgd. Er is geen kinderpvang vrzien in de biblitheek. Elke schade f vernieling die wrdt vastgesteld, hetzij dr een biblitheekmedewerker f een andere bevegde instantie, hetzij dr de camerabewaking met verged wrden dr de vertreder. Artikel 19 De biblitheekbezeker verklaart zich akkrd met dit reglement, waarvan hij f zij een exemplaar ntvangt bij inschrijving f p verzek.

4 Biblitheekmedewerkers hebben ten alle tijde het recht bezekers aan te spreken wanneer de gedragscde niet wrdt gerespecteerd. Bij niet naleven van deze cde dr een bezeker heeft de biblitheekmedewerker het recht m deze bezeker te vragen het gebuw te verlaten. Alle nvrziene gevallen wrden geregeld dr de biblithecaris - het diensthfd van de Stedelijke Biblitheek Genk - en indien ndig dr het Cllege van Burgemeester en Schepenen. Het Cllege van Burgemeester en Schepenen kan p vrstel van de biblithecaris het lidmaatschap intrekken en de tegang tt de biblitheek ntzeggen, wanneer men zich niet schikt naar de bepalingen in dit reglement. De betrkkene wrdt hiervan schriftelijk in kennis gesteld. Tegen deze beslissing is berep mgelijk bij het Genkse platfrm van de biblitheek en cultuurcentrum (BICC). In afwachting van de uitspraak in berep blijft de beslissing van het Cllege van Burgemeester en Schepenen van kracht. De biblitheek is niet verantwrdelijk vr eventuele ngevallen. Artikel 20 Kredietpbuw is mgelijk. Dit krediet kan men gebruiken vr printen, kpieerkaarten, reservatieksten, betes, aanmaningsbrieven f vergeding van beschadigde f verlren dcumenten. Wrdt het krediet verschreden, dan hrt de gebruiker eerst het vlledige penstaand bedrag te vereffenen vraleer hij/zij weer dcumenten kan uitlenen. Bij verlenging van het lidmaatschap wrdt steeds, samen met het verschuldigde lidgeld, het vlledige penstaand bedrag vereffend. Tarieven kredietpbuw: zie artikel 21. Artikel 21 Vr het lidmaatschap, cmfrtdiensten en bete gelden vlgende tarieven en deze zijn cumuleerbaar: Lidmaatschap Jaarlijks lidgeld: - Persnen jnger dan 26 jaar: gratis - Persnen vanaf 26 jaar: 5 eur Nieuwe lidkaart bij verlies f diefstal: - Persnen tt 26 jaar: 2,50 eur - Persnen vanaf 26 jaar: 2,50 eur Kredietpbuw: - Persnen tt en met 25 jaar : 5 eur - Persnen vanaf 26 jaar : 10 eur Leengeld Het lenen van dcumenten, van welke aard k, is gratis. Cmfrtdiensten Reserveren van dcumenten: - Ter plaatse en via internet: 1,00 eur per dcument. ksten reservatiebrief en/f aanmaningsbrieven f s: - 0,50 eur per verwittiging Lenen bij andere biblitheken: - Bij een andere Belgische penbare biblitheek: 2 eur - Bij een andere instelling: prijs aangerekend dr de uitlenende instelling én de interne administratieksten. Ftkpieën/prints:

5 - Frmaat A4: 0,10 eur per kpie - Frmaat A3: 0,20 eur per kpie - Kleurenkpie A4: 0,25 eur per kpie - Kleurenkpie A3: 0,50 eur per kpie Internetgebruik: - één uur per dag gratis gebruik van een pc afhankelijk van de beschikbaarheid - draadls internet is beschikbaar vr alle biblitheekbezekers tijdens de peningsuren - een specifiek reglement vr internetgebruik is beschikbaar p aanvraag Bete De bete gaat in p de dag na het verstrijken van de uitleentermijn. - vr vlwassenen bedraagt de bete 0,25 eur per dcument en per dag - per maningsbrief wrdt 0,50 eur aangerekend - lichte beschadiging: ksten van de herstelling (bepaald dr de biblitheekdirectie) - beschadiging verpakking cd s, cd-rm s, e.a.: kstprijs vervanging verpakking - verlies, diefstal, zware beschadiging: vervangwaarde van de uitgeleende dcumenten. Artikel 22 Dit gebruikersreglement treedt in werking p Alle vrgaande gebruikersreglementen wrden dr dit reglement pgeheven. Gedgekeurd dr de gemeenteraad p 26 juni 2008.

Provinciaal gebruikersreglement. Bibliotheeknet Limburg.

Provinciaal gebruikersreglement. Bibliotheeknet Limburg. Provinciaal gebruikersreglement Bibliotheeknet Limburg Bibliotheeknet Limburg Bibliotheeknet Limburg is een samenwerkingsverband tussen een aantal Limburgse openbare bibliotheken. Het meest actuele overzicht

Nadere informatie

BibliotheeknetLimburg

BibliotheeknetLimburg BibliotheeknetLimburg Provinciaal gebruikersreglement limburg.be BibliotheeknetLimburg Inwerkingtreding reglement Dit gebruikersreglement treedt in werking op 1 januari 2009. Alle voorgaande gebruikersreglementen

Nadere informatie

GEBRUIKERSREGLEMENT BIBLIOTHEEK LAAKDAL REGLEMENT VANAF 1 OKTOBER 2010 Vervangt het reglement van 21 juli 2005

GEBRUIKERSREGLEMENT BIBLIOTHEEK LAAKDAL REGLEMENT VANAF 1 OKTOBER 2010 Vervangt het reglement van 21 juli 2005 GEBRUIKERSREGLEMENT BIBLIOTHEEK LAAKDAL REGLEMENT VANAF 1 OKTOBER 2010 Vervangt het reglement van 21 juli 2005 Gelet op het dienstreglement van 21 juli 2005 dat het gebruik van de bibliotheek organiseerde;

Nadere informatie

Provinciaal gebruikersreglement versie 01.01.2009 - p 1

Provinciaal gebruikersreglement versie 01.01.2009 - p 1 Provinciaal gebruikersreglement versie 01.01.2009 - p 1 Het provinciaal gebruikersreglement is van toepassing in alle bibliotheken van Bibliotheeknet Limburg. Als lid van Bibliotheeknet Limburg wordt het

Nadere informatie

GEBRUIKERSREGLEMENT BIBLIOTHEEK OUDSBERGEN

GEBRUIKERSREGLEMENT BIBLIOTHEEK OUDSBERGEN GEBRUIKERSREGLEMENT BIBLIOTHEEK OUDSBERGEN ARTIKEL 1 - SAMENWERKINGSVERBAND BIBLIOTHEKEN IN LIMBURG De Bibliotheek Oudsbergen participeert aan een samenwerkingsverband tussen een aantal Limburgse bibliotheken:

Nadere informatie

Bibliotheekreglement

Bibliotheekreglement Biblitheekreglement 1-1-2015 Algemene bepalingen 1. Als in dit reglement gesprken wrdt ver de biblitheek, dan wrden alle vestigingen van de Biblitheek Haarlemmermeer bedeld. 2. De biblitheek is vrij tegankelijk

Nadere informatie

Artikel 1 Dit reglement is van toepassing in de bibliotheek van Bilzen en regelt wat volgt.

Artikel 1 Dit reglement is van toepassing in de bibliotheek van Bilzen en regelt wat volgt. Stedelijke Bibliotheek Bilzen Bibliotheekreglement Artikel 1 Dit reglement is van toepassing in de bibliotheek van Bilzen en regelt wat volgt. Toegankelijkheid Artikel 2 Bezoekers krijgen toegang tot de

Nadere informatie

DIENSTREGLEMENT. Openingsuren

DIENSTREGLEMENT. Openingsuren DIENSTREGLEMENT De plaatselijke openbare bibliotheek van Dilsen-Stokkem is vrij toegankelijk. De bibliotheek is een democratische instelling. Haar collecties en haar dienstverlening worden in een geest

Nadere informatie

GEMEENTE LANAKEN PROVINCIAAL GEBRUIKERSREGLEMENT OPENBARE BIBLIOTHEEK

GEMEENTE LANAKEN PROVINCIAAL GEBRUIKERSREGLEMENT OPENBARE BIBLIOTHEEK AFDELING VRIJE TIJD - BIBLIOTHEEK GEMEENTE LANAKEN PROVINCIAAL GEBRUIKERSREGLEMENT OPENBARE BIBLIOTHEEK Artikel 1 Bibliotheeknet Limburg Bibliotheeknet Limburg is een samenwerkingsverband tussen een aantal

Nadere informatie

Gebruikersreglement Bib Londerzeel

Gebruikersreglement Bib Londerzeel Gebruikersreglement Bib Londerzeel Info Het meest actuele overzicht van de andere deelnemende bibliotheken van het bibliotheeknet Vlaams-Brabant vindt u terug op: www.vlaamsbrabant.be/catalogus (contactgevens,

Nadere informatie

Gebruikersreglement Bib Londerzeel

Gebruikersreglement Bib Londerzeel Gebruikersreglement Bib Londerzeel Info Het meest actuele overzicht van de andere deelnemende bibliotheken van het bibliotheeknet Vlaams-Brabant vindt u terug op: www.vlaamsbrabant.be/catalogus (contactgevens,

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - GEBRUIKERSREGLEMENT Dit reglement is van toepassing in Bibliotheek Alken, Papenakkerstraat 5, 3570 Alken

ARTIKEL 1 - GEBRUIKERSREGLEMENT Dit reglement is van toepassing in Bibliotheek Alken, Papenakkerstraat 5, 3570 Alken GEBRUIKERSREGLEMENT BIBLIOTHEEK ALKEN Reglement vanaf 29 maart 2019 ARTIKEL 1 - GEBRUIKERSREGLEMENT Dit reglement is van toepassing in Bibliotheek Alken, Papenakkerstraat 5, 3570 Alken De tarieven die

Nadere informatie

GEBRUIKERSREGLEMENT BIBLIOTHEEK LUMMEN

GEBRUIKERSREGLEMENT BIBLIOTHEEK LUMMEN GEBRUIKERSREGLEMENT BIBLIOTHEEK LUMMEN Reglement vanaf 25 maart 2019 ARTIKEL 1 - SAMENWERKINGSVERBAND BIBLIOTHEKEN IN LIMBURG Bibliotheek Lummen participeert aan een samenwerkingsverband tussen een aantal

Nadere informatie

Naam Klachtenprocedure SZZ versie 1.0 vastgesteld 25-6-2014 Door RvB evaluatie 25-6-2015 Door RvB

Naam Klachtenprocedure SZZ versie 1.0 vastgesteld 25-6-2014 Door RvB evaluatie 25-6-2015 Door RvB Alle zrgberderijen van SZZ zijn aangeslten bij de Federatie Landbuw en Zrg (www.zrgberen.nl). De Federatie heeft vr de cliënten van haar leden een nafhankelijke klachtencmmissie ingericht. SZZ vindt het

Nadere informatie

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :...

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Mdellencntract TFP(Time fr Prints)/TFCD (Time fr CD) Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf,

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 1.0-28/10/2009 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument.

Nadere informatie

GEBRUIKERSREGLEMENT BIBLIOTHEEK HASSELT LIMBURG

GEBRUIKERSREGLEMENT BIBLIOTHEEK HASSELT LIMBURG GEBRUIKERSREGLEMENT BIBLIOTHEEK HASSELT LIMBURG REGLEMENT VANAF 1 JANUARI 2018 De bibliotheek neemt een belangrijke rol op in een democratische samenleving. Het is een centrale ontmoetingsplaats waar mensen

Nadere informatie

Gebruikersreglement bibliotheek Kortenberg

Gebruikersreglement bibliotheek Kortenberg Gebruikersreglement bibliotheek Kortenberg Info Het meest actuele overzicht van de andere deelnemende bibliotheken van het bibliotheeknet Vlaams-Brabant vind je terug op: www.vlaamsbrabant.be/catalogus

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Plaatselijke Openbare Bibliotheek

Huishoudelijk reglement van de Plaatselijke Openbare Bibliotheek Huishoudelijk reglement van de Plaatselijke Openbare Bibliotheek Markt 7B 3080 Tervuren Tel. 02 766 52 03 e-mail: bibliotheek@tervuren.be Openingsuren: Maandag 13u - 20u Dinsdag 10u - 17u Woensdag 10u

Nadere informatie

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind)

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) 1 INFO KINDEROPVANG Naam: 3Wplus Kinderpvang Adres: Brusselsesteenweg 617, 1731 Zellik Mallebt Huizingen A. Vaucampslaan 80, 1654 Huizingen

Nadere informatie

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers)

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers) Privacy Statement andere betrkkenen (niet zijnde studenten f medewerkers) Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar bezekers en externe cntacten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met uw persnsgegevens.

Nadere informatie

ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden

ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden INTERN REGLEMENT EN ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden 1.1 - Tenzij er een vrafgaand geschreven akkrd is van PARKING, heeft het luter feit van in de inrichting binnen te

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 3.0-1/7/2011 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument. De

Nadere informatie

REGLEMENT AFDELING TENNIS

REGLEMENT AFDELING TENNIS REGLEMENT AFDELING TENNIS HOOFDSTUK 1 : ALGEMENE REGELS 1. Zijn aangeslten bij de tennis afdeling, ieder R.L.T.C. lid, die zijn lidgeld betaald heeft vr het beefenen van tennis vr het lpende seizen. 2.

Nadere informatie

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Dit aanvraagfrmulier is bedeld vr een eenmalige subsidie. Een eenmalige subsidie wrdt verleend vr een eenmalige activiteit f ander incidenteel

Nadere informatie

GEBRUIKERSREGLEMENT BIBLIOTHEEK MAASEIK

GEBRUIKERSREGLEMENT BIBLIOTHEEK MAASEIK GEBRUIKERSREGLEMENT BIBLIOTHEEK MAASEIK Reglement vanaf 28 maart 2019 ARTIKEL 1 - SAMENWERKINGSVERBAND BIBLIOTHEKEN IN LIMBURG Bibliotheek Maaseik participeert aan een samenwerkingsverband tussen een aantal

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE 1. Algemeen De ft s p www.benkrtman.nl zijn alleen bestemd vr de eigenaar van Ben Krtman Cmmunicatie. Bezekers kunnen deze ft s bekijken, maar zijn

Nadere informatie

Gebruikersreglement. Bibliotheek Wemmel - J. De Ridderlaan 49 1780 Wemmel tel. 02 4620623 bib@wemmel.be www.wemmel.be

Gebruikersreglement. Bibliotheek Wemmel - J. De Ridderlaan 49 1780 Wemmel tel. 02 4620623 bib@wemmel.be www.wemmel.be Gebruikersreglement Bibliotheek Wemmel - J. De Ridderlaan 49 1780 Wemmel tel. 02 4620623 bib@wemmel.be www.wemmel.be INSTELLING De gemeentelijke openbare bibliotheek van Wemmel is vrij toegankelijk voor

Nadere informatie

toezichtsplan zwembad de Kloet versie 1 augustus 2008 Protocol toezichthouden voor huurders 1 van 5

toezichtsplan zwembad de Kloet versie 1 augustus 2008 Protocol toezichthouden voor huurders 1 van 5 tezichtsplan zwembad de Klet Prtcl tezichthuden vr huurders 1 van 5 tezichtsplan zwembad de Klet Bij alle activiteiten van de huurders waarbij zich persnen in de zwemzaal bevinden, dienen er vldende en

Nadere informatie

Cubro BVBA Algemene voorwaarden

Cubro BVBA Algemene voorwaarden Cubr BVBA Algemene vrwaarden Hiernder vindt u de algemene vrwaarden van Cubr BVBA. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle geleverde diensten en gemaakte vereenkmsten dr Cubr BVBA, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

Privacy statement GastouderCarola

Privacy statement GastouderCarola Privacy statement GastuderCarla Adres: Clenbranderstraat 79 Pstcde en wnplaats: 6921 NC Duiven Telefnnummer: 0316-847432 Website: www.gastudercarla.nl Facebk: https://www.facebk.cm/carlagastuder Inhud

Nadere informatie

Gastouderbureau Noorderlicht

Gastouderbureau Noorderlicht Algemene richtlijnen: Vraag- en gastuders wrden geacht kennis te hebben genmen van de werkwijze van ; Gastuders wrden geacht bij aanvang van de pvang te handelen cnfrm het pedaggisch plan; hanteert de

Nadere informatie

Voorwaarden waaraan een arts moet voldoen om geaccrediteerd te worden en te blijven

Voorwaarden waaraan een arts moet voldoen om geaccrediteerd te worden en te blijven BIJLAGE 2: VOORWAARDEN VOOR ACCREDITERING Brn: http://www.riziv.be/care/nl/dctrs/accreditatin/individual accreditatin/cnditins accreditatin.htm Vrwaarden waaraan een arts met vlden m geaccrediteerd te

Nadere informatie

Aanduiding van een vertegenwoordiger (artikel 14 1 van de wet van 22 augustus 2002 betreffende de rechten van de patiënt)

Aanduiding van een vertegenwoordiger (artikel 14 1 van de wet van 22 augustus 2002 betreffende de rechten van de patiënt) Aanduiding van een vertegenwrdiger (artikel 14 1 van de wet van 22 augustus 2002 betreffende de rechten van de patiënt) Ik, (vrnaam en naam van de patiënt), duid hierbij nderstaande persn aan als mijn

Nadere informatie

Privacy Statement Medewerkers

Privacy Statement Medewerkers Privacy Statement Medewerkers Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar medewerkers en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene

Nadere informatie

Schoolreglement KUNSTACADEMIE MAASMECHELEN BEELDENDE EN AUDIOVISUELE KUNSTEN. Kunstacademie Maasmechelen Beeldende en Audiovisuele Kunsten 1/6

Schoolreglement KUNSTACADEMIE MAASMECHELEN BEELDENDE EN AUDIOVISUELE KUNSTEN. Kunstacademie Maasmechelen Beeldende en Audiovisuele Kunsten 1/6 Schlreglement KUNSTACADEMIE MAASMECHELEN BEELDENDE EN AUDIOVISUELE KUNSTEN Kunstacademie Maasmechelen Beeldende en Audivisuele Kunsten 1/6 Hfdstuk 1 Tepassingsgebied Art. 1 Dit schlreglement is van tepassing

Nadere informatie

Organisatorsreglement beurs- en evenementenhal t Bau-huis

Organisatorsreglement beurs- en evenementenhal t Bau-huis Organisatrsreglement beurs- en evenementenhal t Bau-huis Artikel 1: Infrastructuur Het Autnm Gemeentebedrijf t Bau-huis staat in vr de ter beschikking stelling van de infrastructuur van de beurs- en evenementenhal

Nadere informatie

Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderopvang

Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderopvang Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderpvang KOM Kinderpvang verzrgt kinderpvang vr kinderen in de leeftijdsgrep 0 tt en met 12 jaar. Alle medewerkers van de stichting zetten zich vlledig in m kwalitatief

Nadere informatie

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE I. Tepasselijkheid 1. Het reglement van inwendige rde (hierna het Reglement ) is van tepassing in deze biscp, met name Kineplis Antwerpen, Grenendaallaan 394, 2030 Antwerpen, deel van de biscpgrep Kineplis

Nadere informatie

Stichting Inspecteur Boelensschool Schiermonnikoog Klokkenluidersregeling

Stichting Inspecteur Boelensschool Schiermonnikoog Klokkenluidersregeling https://dckinga.magister.net/accunt#/inlggen Stichting Inspecteur Belensschl Schiermnnikg Klkkenluidersregeling 1 Regeling inzake het mgaan met een vermeden van een misstand binnen de Inspecteur Belensschl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Algemene voorwaarden trainingen Edunova Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een

Nadere informatie

ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS

ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS 1. Gegevens rganisatie - Naam rganisatie : - Juridisch statuut : - Maatschappelijke zetel : - Telefnnummer en eventueel emailadres : - Omschrijving sciale delstelling : 2.

Nadere informatie

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang Aanvraagfrmulier tegemetkming ksten kinderpvang INWONER van: GEMEENTE HOUTEN GEMEENTE IJSSELSTEIN GEMEENTE LOPIK GEMEENTE NIEUWEGEIN GEMEENTE VIANEN Persnlijke gegevens Uzelf Naam en vrletters Adres: pstcde

Nadere informatie

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot Privacy Verklaring Per 25 mei 2018 gelden er verscherpte regels vr alle rganisaties binnen de EU die persnsgegevens verwerken. Om deze reden is de privacy verklaring aangepast en vragen we u deze dr te

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Muziekcentrum Trix

Huishoudelijk reglement Muziekcentrum Trix Huishudelijk reglement Muziekcentrum Trix Aard van de activiteiten De lkalen van Trix wrden niet ter beschikking gesteld vr de vlgende activiteiten f deleinden: Activiteiten die verlast verrzaken aan de

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie gevelrenovatie en renovatie handelspanden

Aanvraagformulier subsidie gevelrenovatie en renovatie handelspanden Vak bestemd vr administratie Dssiernummer:................. Aanvraagdatum:................. Aanvraagfrmulier subsidie gevelrenvatie en renvatie handelspanden Met dit frmulier dient u een aanvraag in vr

Nadere informatie

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw Aanmeldfrmulier vr Partnerschap Vernieuwing Buw ALGEMENE GEGEVENS OVER DE ORGANISATIE 1. Naam van de rganisatie 2. Ingangsdatum partnerschap 3. Cntactgegevens algemeen Pstbusnummer Pstcde + plaats Straatnaam

Nadere informatie

Algemene voorwaarden www.grandesvillasdefrance.{be nl}

Algemene voorwaarden www.grandesvillasdefrance.{be nl} Algemene vrwaarden Grandes Villas de France stelt haar webplatfrm www.grandesvillasdefrance.{be nl} ter beschikking van de verhuurder/eigenaar/aanbieder vr de prmtie en de publiciteit van diens vakantievilla.

Nadere informatie

Het bewind. Inleiding

Het bewind. Inleiding Het bewind Inleiding Wanneer iemand meerderjarig is, wrdt hij juridisch zelfstandig. De persn kan bijvrbeeld cntracten afsluiten, een bankrekening penen, Smmigen zijn hierte echter niet in staat. Deze

Nadere informatie

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone Schade prtcl Zuiderpark Stadswalzne Gemeente s-hertgenbsch december 2012 Schadeprtcl Zuiderpark - Stadswalzne In dit dcument staat he de gemeente s-hertgenbsch mgaat met schadeclaims. Het is er p gericht

Nadere informatie

Gebruikersreglement. Sluitingsdagen. Openingsuren en sluitingsdagen. Openbare Bibliotheek Diepenbeek. Reglement voor de individuele gebruiker

Gebruikersreglement. Sluitingsdagen. Openingsuren en sluitingsdagen. Openbare Bibliotheek Diepenbeek. Reglement voor de individuele gebruiker Gebruikersreglement Openbare Bibliotheek Diepenbeek Reglement voor de individuele gebruiker 1. De Openbare Bibliotheek staat open voor iedereen. Zij is een democratische instelling. Haar collecties boeken,

Nadere informatie

pgb-uitvoeringsplan Zijn er meerdere gezinsleden die gebruik maken van een pgb? Maakt u dan een uitvoeringsplan voor het hele gezin.

pgb-uitvoeringsplan Zijn er meerdere gezinsleden die gebruik maken van een pgb? Maakt u dan een uitvoeringsplan voor het hele gezin. pgb-uitveringsplan U wilt vr uzelf f vr een ander met een persnsgebnden budget (pgb) ndersteuning inkpen. Een van de vrwaarden m vr een pgb in aanmerking te kmen is dat u een uitveringsplan maakt. In het

Nadere informatie

1. Welkom Dit reglement geldt voor de hoofdbibliotheek, de uitleenpost en de digitale diensten op de website www.bibliotheek.lede.

1. Welkom Dit reglement geldt voor de hoofdbibliotheek, de uitleenpost en de digitale diensten op de website www.bibliotheek.lede. Dienstreglement van de Gemeentelijke Openbare Bibliotheek Lede 1. Welkom Dit reglement geldt voor de hoofdbibliotheek, de uitleenpost en de digitale diensten op de website www.bibliotheek.lede.be 1.1.

Nadere informatie

SUBSIDIEREGLEMENT LOVENDEGEM GEMEENTELIJKE RAAD VOOR CULTUURBELEID

SUBSIDIEREGLEMENT LOVENDEGEM GEMEENTELIJKE RAAD VOOR CULTUURBELEID GR 30.08.2012 SUBSIDIEREGLEMENT LOVENDEGEM GEMEENTELIJKE RAAD VOOR CULTUURBELEID TITEL I: ALGEMENE BEPALINGEN HOOFDSTUK 1: De verenigingen en persnen die subsidies kunnen verkrijgen Artikel 1. De erkende

Nadere informatie

Time-out, schorsing en verwijdering van kinderen

Time-out, schorsing en verwijdering van kinderen Time-ut, schrsing en verwijdering van kinderen Psitief advies GMR d.d. Definitief vastgesteld CvB d.d. 1 Inleiding De kindcentra van CKC Drenthe staan middenin de samenleving. Dat betekent

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Personenalarmering Zorgalarm Nederland (versie januari 2014)

Algemene Voorwaarden Personenalarmering Zorgalarm Nederland (versie januari 2014) ZrgAlarm Nederland Klantenservice Antwrdnummer 68 7940 VB Meppel Telefn: 088-126 85 55 inf@zrgalarmnederland.nl www.zrgalarmnederland.nl Algemene Vrwaarden Persnenalarmering Zrgalarm Nederland (versie

Nadere informatie

Door Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer:

Door Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: Algemene Vrwaarden MyOV Dr Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Kphandel nder nummer: 59087757 0000 000028408217 Wij verzeken u deze algemene vrwaarden zrgvuldig te lezen. Uw gebruik van de applicatie

Nadere informatie

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft:

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PENNYPLACE VOOR LEDEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene Vrwaarden... 2 Artikel

Nadere informatie

Samenvatting reglement mantelzorgpremie per gemeente (bijlage 2)

Samenvatting reglement mantelzorgpremie per gemeente (bijlage 2) Samenvatting reglement mantelzrgpremie per gemeente (bijlage 2) Mantelzrgpremie Kenniscentrum mantelzrg Vr wie: Vr iedere MZ die de zrg pneemt binnen de vertruwde mgeving van de zrgbehevende Vrwaarden

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT Zomertent 2014 1. Algemene informatie Twee opties: Kleine hal Kleine & grote hal

GEBRUIKSREGLEMENT Zomertent 2014 1. Algemene informatie Twee opties: Kleine hal Kleine & grote hal Besluit: Artikel 1 Gedkeuring te hechten aan het aangepaste gebruiksreglement van de zmertent 2014 waarbij de rganisatren bijkmend 12 uur krijgen vr de pbuw en 12 uur vr de afbuw van de activiteit. Deze

Nadere informatie

Interne Clubreglement BBC Wytewa vzw

Interne Clubreglement BBC Wytewa vzw Datum 01.04.2015 Interne Clubreglement BBC Wytewa vzw ARTIKEL 1 Dit reglement is van tepassing p alle leden van de Basketbalclub Wytewa vzw en de leden van de VZW. Wie als lid verbnden is, f tetreedt,

Nadere informatie

Privacy Statement Studenten

Privacy Statement Studenten Privacy Statement Studenten Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar studenten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene Verrdening

Nadere informatie

REGLEMENT INZAKE DE BELASTINGEN EN RETRIBUTIES OP DE AFGIFTE VAN ADMINISTRATIEVE STUKKEN

REGLEMENT INZAKE DE BELASTINGEN EN RETRIBUTIES OP DE AFGIFTE VAN ADMINISTRATIEVE STUKKEN REGLEMENT INZAKE DE BELASTINGEN EN RETRIBUTIES OP DE AFGIFTE VAN ADMINISTRATIEVE STUKKEN Artikel 1 Er wrdt dr het gemeentebestuur vr de dienstjaren 2016-2019 een reglement ingeverd dat de belasting f retributie

Nadere informatie

Beleidsregels voorziening jobcoaching Participatiewet 2015

Beleidsregels voorziening jobcoaching Participatiewet 2015 Beleidsregels vrziening jbcaching Participatiewet 2015 1-7-2015 Jbcaching Reginale beleidsregels jbcaching Participatiewet regi Achterhek Inleiding Jbcaching gaat ver het ndersteunen van mensen bij het

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST

VERWERKERSOVEREENKOMST 1. Algemeen In deze verwerkersvereenkmst wrdt verstaan nder: 1.1 Algemene vrwaarden: de Algemene vrwaarden van Verwerker, die nverkrt van tepassing zijn p iedere afspraak tussen Verwerker en Verantwrdelijke

Nadere informatie

Reglement begraafplaats IGS Hofheide

Reglement begraafplaats IGS Hofheide Reglement begraafplaats IGS Hfheide Hfdstuk 1: Algemeen reglement Artikel 1: Begraafplaats Hfheide is een Intergemeentelijke Begraafplaats nder het beheer van de Intergemeentelijke samenwerking vr crematriumbeheer

Nadere informatie

Modellencontract. Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Telefoon :... /Website :...

Modellencontract. Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Telefoon :...  /Website :... Mdellencntract Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf, waarnder steeds begrepen wrdt: amateurftgraaf

Nadere informatie

Veiligheidsreglement van toepassing voor derden die werken uitvoeren in de Koninklijke Bibliotheek van België (KBR)

Veiligheidsreglement van toepassing voor derden die werken uitvoeren in de Koninklijke Bibliotheek van België (KBR) 1 Veiligheidsreglement van tepassing vr derden die werken uitveren in de Kninklijke Biblitheek van België (KBR) Dit reglement sluit aan bij de tepassing van de wet van 4 augustus 1996 betreffende het welzijn

Nadere informatie

Toegangscontrole en (voor)aanmelding

Toegangscontrole en (voor)aanmelding Tegangscntrle en (vr)aanmelding Telichting ISPS Sinds 1 juli 2004 zijn passagiersschepen en vrachtschepen (BT 500 en meer) die internatinale reizen maken en havenfaciliteiten die deze vr internatinale

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VisumPr B.V., Raamweg 1, 2596 HL, Den Haag Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrden de vlgende definities tegepast: Opdrachtgever: de wederpartij van VisumPr B.V. VisumPr:

Nadere informatie

Dienstreglement Openbare bibliotheek Langemark-Poelkapelle

Dienstreglement Openbare bibliotheek Langemark-Poelkapelle Dienstreglement Openbare bibliotheek LangemarkPoelkapelle 1. Welkom In de bibliotheek van LangemarkPoelkapelle kan iedereen terecht. Je vindt er o.a. boeken, strips, digitale bronnen en films voor alle

Nadere informatie

Beschermd Wonen met een pgb onder verantwoordelijkheid van gemeenten

Beschermd Wonen met een pgb onder verantwoordelijkheid van gemeenten Beschermd Wnen met een pgb nder verantwrdelijkheid van gemeenten Een factsheet vr cliënten, cliëntvertegenwrdigers en familievertegenwrdigers 1 februari 2016 Sinds 1 januari 2015 valt Beschermd Wnen (vrheen

Nadere informatie

De burgemeester, het college en de raad van de gemeente Muiden;

De burgemeester, het college en de raad van de gemeente Muiden; Vrbeeld handvest De burgemeester, het cllege en de raad van de gemeente Muiden; Gelet p artikel 169, tweede en derde lid, en artikel 180, tweede en derde lid, Gemeentewet; Hebben de vlgende uitgangspunten

Nadere informatie

REGLEMENT INZAKE DE BELASTINGEN EN RETRIBUTIES OP DE AFGIFTE VAN ADMINISTRATIEVE STUKKEN

REGLEMENT INZAKE DE BELASTINGEN EN RETRIBUTIES OP DE AFGIFTE VAN ADMINISTRATIEVE STUKKEN REGLEMENT INZAKE DE BELASTINGEN EN RETRIBUTIES OP DE AFGIFTE VAN ADMINISTRATIEVE STUKKEN Artikel 1 Er wrdt dr het gemeentebestuur vr de dienstjaren 2016-2019 een reglement ingeverd dat de belasting f retributie

Nadere informatie

KINDEREN EN JONGEREN.

KINDEREN EN JONGEREN. SubsidiereglementJEUGDWERK VOOR MAATSCHAPPELIJK KWETSBARE KINDEREN EN JONGEREN. Art. 1 : Delstelling Dit reglement begt de financiële ndersteuning van rganisaties die jeugdwerk aanbieden aan maatschappelijk

Nadere informatie

WAT BEPAALT DE EUROPESE RICHTLIJN INZAKE HET RECHT OP TOEGANG TOT EEN ADVOCAAT?

WAT BEPAALT DE EUROPESE RICHTLIJN INZAKE HET RECHT OP TOEGANG TOT EEN ADVOCAAT? WAT BEPAALT DE EUROPESE RICHTLIJN INZAKE HET RECHT OP TOEGANG TOT EEN ADVOCAAT? Vicky De Suter, FOD Justitie, DGWL, Directie Strafwetgeving Een krte terugblik - CPS - studiedag 27 maart 2013 - Eurpese

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementen

Aanvraagformulier evenementen Aanvraagfrmulier evenementen Aan de hand van dit dcument kan u al de ndige gegevens en aanvragen bezrgen aan het feestlket van de gemeente Lepldsburg. LET OP: dit frmulier is enkel vr de vergunningen die

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID 1. Inleiding & definities RES is een netwerk van lkale bedrijven, km's, handelaars en persnen, die vrije berepen uitefenen. Particulieren wrden gemtiveerd m aan te kpen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl:

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl: Algemene vrwaarden Belsimpel.nl: Artikel 1 Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; Cnsument:

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden 1. Tepasselijkheid 1.1 Deze algemene vrwaarden zijn van tepassing p alle ffertes en alle vereenkmsten, en de uitvering daarvan, welke dr WaterWerk Training, Caching & Cnsultancy

Nadere informatie

DIENSTREGLEMENT. Art. 2 - OPENINGSUREN De openingsuren worden bij de inschrijving meegedeeld. De dagen en uren van de opening zijn de volgende :

DIENSTREGLEMENT. Art. 2 - OPENINGSUREN De openingsuren worden bij de inschrijving meegedeeld. De dagen en uren van de opening zijn de volgende : P.O.B. BRECHT DIENSTREGLEMENT Art. 1 - ALGEMEEN De plaatselijke openbare bibliotheek van de gemeente Brecht is een democratische instelling, vrij toegankelijk voor iedereen. Haar gedrukte, audiovisuele

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Infano vzw Infbrchure schlpvang Infan vzw Vanaf 1 september 2014 werkt het Kathliek Onderwijs van Vilvrde in verschillende basisschlen (Heilig-Hartschl, De Lampin Peutie, Sint- Jzefsschl Grenstraat, Biekrf) samen

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd FC de Kampioenen

Reglement van de wedstrijd FC de Kampioenen Reglement van de wedstrijd FC de Kampienen Artikel 1: Organisatr AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, rganiseert de wedstrijd

Nadere informatie

DIENSTREGLEMENT. Art. 2 - OPENINGSUREN De openingsuren worden bij de inschrijving meegedeeld. De dagen en uren van de opening zijn de volgende :

DIENSTREGLEMENT. Art. 2 - OPENINGSUREN De openingsuren worden bij de inschrijving meegedeeld. De dagen en uren van de opening zijn de volgende : P.O.B. BRECHT DIENSTREGLEMENT Art. 1 - ALGEMEEN De plaatselijke openbare bibliotheek van de gemeente Brecht is een democratische instelling, vrij toegankelijk voor iedereen. Haar gedrukte, audiovisuele

Nadere informatie

RIZIV: Opleiden van werkzoekenden, die erkend arbeidsongeschikt zijn.

RIZIV: Opleiden van werkzoekenden, die erkend arbeidsongeschikt zijn. RIZIV: Opleiden van werkzekenden, die erkend arbeidsngeschikt zijn. VERSIE 2015 Inhudspgave OOK ERKEND ARBEIDSONGESCHIKTE PERSONEN HEBBEN RECHT OP OPLEIDING...2 Visie...2 Delgrep...2 Partners in het traject...2

Nadere informatie

Stedelijke Openbare Bibliotheek Geraardsbergen DIENSTREGLEMENT

Stedelijke Openbare Bibliotheek Geraardsbergen DIENSTREGLEMENT Stedelijke Openbare Bibliotheek Geraardsbergen DIENSTREGLEMENT Art. 1 De stedelijke openbare bibliotheek van Geraardsbergen is vrij toegankelijk voor iedereen ; zij is een democratische instelling. Haar

Nadere informatie

o o o o o o o o o o o o o o o Algemene voorwaarden Gastouderbureau Charno VOF Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

o o o o o o o o o o o o o o o Algemene voorwaarden Gastouderbureau Charno VOF Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene vrwaarden Gastuderbureau Charn VOF Definities In deze Algemene Vrwaarden wrdt verstaan nder: Gastuderbureau: Gastuderbureau Charn VOF Gastuder: degene die na bemiddeling dr het gastuderbureau

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Infano vzw Infbrchure schlpvang Infan vzw Vanaf 1 september 2014 werkt het Kathliek Onderwijs van Vilvrde in verschillende basisschlen (Heilig-Hartschl, De Lampin, Sint- Jzefsschl Grenstraat, Biekrf) samen met het

Nadere informatie

Reglement Geschillencommissie Wonen Zuid-Holland Zuid

Reglement Geschillencommissie Wonen Zuid-Holland Zuid Reglement Geschillencmmissie Wnen Zuid-Hlland Zuid DEFINITIES Artikel 1: Dit reglement verstaat nder: crpratie: de bij de Geschillencmmissie Wnen Zuid-Hlland zuid aangeslten rganisatie p wiens handelen

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden - trustbox v.2-21/06/2013

Gebruiksvoorwaarden - trustbox v.2-21/06/2013 TERMS OF USE DATA AFNEMERS Gebruiksvrwaarden - trustbx v.2-21/06/2013 1. Bereik 1.1. Trustbx B2C is een gedepneerd handelsmerk van GS1 Belgium & Luxemburg en is een database ('Database') die de exclusieve

Nadere informatie

B i b l i o t h e e k. Z w e v e g e m. bib & b bus. Dienstreglement. m.i.v. 1 september 2014

B i b l i o t h e e k. Z w e v e g e m. bib & b bus. Dienstreglement. m.i.v. 1 september 2014 B i b l i o t h e e k Z w e v e g e m bib & b bus Dienstreglement m.i.v. 1 september 2014 Gemeentelijke Openbare Bibliotheek Zwevegem - Dienstreglement miv 1 september 2014 p 1/8 DIENSTREGLEMENT GEMEENTELIJKE

Nadere informatie

Privacy -reglement

Privacy -reglement Dit reglement is gebaseerd p de Wet Bescherming Persnsgegevens (augustus 2001), die de Wet persnsregistratie vervangt. 1. Begripsbepalingen 1. Persnsgegevens: elk gegeven betreffende een geïdentificeerde

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN

OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN - Gegevens rganisatie/ bedrijf Naam:..... Adres maatschappelijke zetel: Ondernemingsnummer: Hierbij vertegenwrdigd dr:... Functie vertegenwrdiger:.....

Nadere informatie

Aandachtspunten Verkeersveiligheid, Leefbaarheid en Mobiliteit

Aandachtspunten Verkeersveiligheid, Leefbaarheid en Mobiliteit Aandachtspunten Verkeersveiligheid, Leefbaarheid en Mbiliteit 1 De mzetting van de nieuwe Eurpese Richtlijn (2006/126/EG) ver het mtrrijbewijs is nu uiteindelijk in de Belgische wetgeving vergenmen en

Nadere informatie

BEDRIJFSPOLIS AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERINGEN

BEDRIJFSPOLIS AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERINGEN BEDRIJFSPOLIS AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERINGEN De bedrijfsplis aansprakelijkheidsverzekeringen zijn berepsleven. beschermt de verzekerde(n) tegen allerlei risic's in Delgrep Al wie een nderneming f een

Nadere informatie

- PRIVACYREGLEMENT -

- PRIVACYREGLEMENT - - PRIVACYREGLEMENT - Wij vinden het belangrijk dat de privacy van nze patiënten ged is gebrgd. Dit privacyreglement beschrijft he wij mgaan met uw persnsgegevens, waarnder uw medische gegevens. Als u vragen

Nadere informatie

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats:

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats: 2017-2018 Aanvraagfrmulier vr een vergeding (van een gedeelte van de) ksten schlverver vr leerlingen die een basisschl bezeken p grnd van hgbegaafdheid. Gegevens leerling: Naam: Gebrtedatum:... BSN :...

Nadere informatie

Indien u in de loop van 2011 de leeftijd van 50 jaar bereikt heeft, of ouder bent, kan u op vrijwillige basis deelnemen aan dit initiatief.

Indien u in de loop van 2011 de leeftijd van 50 jaar bereikt heeft, of ouder bent, kan u op vrijwillige basis deelnemen aan dit initiatief. GO! MEMO GO!mem/GPD/GB/2011-7 01-07-2011 Medische check-up Deze mem heeft betrekking p alle persneelsleden van de centrale administratie van het GO! die 50 jaar zijn f uder. Sinds enkele jaren biedt het

Nadere informatie

Zijn in de aanvraag bijlagen genoemd en zijn die bijgevoegd? Zo ja, welke? Nummer desgewenst de bijlagen.

Zijn in de aanvraag bijlagen genoemd en zijn die bijgevoegd? Zo ja, welke? Nummer desgewenst de bijlagen. Checklist berdeling adviesaanvraag 1. De adviesaanvraag Heeft de r een adviesaanvraag gehad? Let p: een rapprt is in principe geen adviesaanvraag. Met een adviesaanvraag wrdt bedeld: het dr de ndernemer

Nadere informatie

1. In deze Algemene Voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan, waarbij het enkelvoud tevens het meervoud wordt geacht te omvatten:

1. In deze Algemene Voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan, waarbij het enkelvoud tevens het meervoud wordt geacht te omvatten: Algemene vrwaarden Definities 1. In deze Algemene Vrwaarden wrdt nder de vlgende begrippen verstaan, waarbij het enkelvud tevens het meervud wrdt geacht te mvatten: PrtaPay Dr Atane Sftware ntwikkelde

Nadere informatie