Gebruiksvoorwaarden - trustbox v.2-21/06/2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruiksvoorwaarden - trustbox v.2-21/06/2013"

Transcriptie

1 TERMS OF USE DATA AFNEMERS Gebruiksvrwaarden - trustbx v.2-21/06/ Bereik 1.1. Trustbx B2C is een gedepneerd handelsmerk van GS1 Belgium & Luxemburg en is een database ('Database') die de exclusieve eigendm is van GS1 Belgium & Luxemburg ('Eigenaar') De Database wrdt bediend en nderhuden p een platfrm dat wrdt gehst dr een derde partij ('Hsting Party') en bestaat uit (vedsel)prductinfrmatie ('Data'), zals gevalideerd dr de Explitanten van Levensmiddelenbedrijven ('Explitanten van Levensmiddelen-bedrijven') in vereenstemming met Verrdening (EU) nr. 1169/ De Database en de Data hebben het vlgende del: (i) (ii) het vr de partijen die vallen nder artikel 14 van de Verrdening en die vrverpakte levensmiddelen te kp aanbieden dr middel van technieken vr cmmunicatie p afstand ('Vedselverkpers p Afstand'), gemakkelijker maken m dergelijke Data p een gestandaardiseerde manier te cmmuniceren aan de cnsumenten van (vedsel)prducten ('Cnsumenten') en/f; de Data cmmuniceren f publiceren vr zijn gebruikers ('Gebruikers') znder Vedselverkpers p Afstand te zijn, maar in cmbinatie met andere bijkmende f aanvullende infrmatie p basis van een (specifiek ntwikkelde) hard- f sftwaretl f tepassing ('Internettepassingsaanbieders'), waarbij naar (i) en (ii) hierna k wrdt verwezen als het ('Del'). 2. Tegangsvergunning 2.1. Deze gebruiksvrwaarden ('Gebruiksvrwaarden') bepalen de strikte vrwaarden p basis waarvan de Vedselverkpers p Afstand en de Internettepassingsaanbieders vr een gebruik dat beperkt is tt het Del, een niet-exclusieve, niet-verdraagbare en te allen tijde herrepbare vergunning krijgen binnen het grndgebied van de EU, waarmee ze tegang krijgen tt de Database, via een hyperlink f p een andere wijze een verbinding mgen maken met het Platfrm en er Data mgen uit phalen binnen de parameters die zijn pgesteld in deze Gebruiksvrwaarden ('Tegang'). 1 Verrdening (EU) nr. 1169/2011 van het Eurpees Parlement en de Raad van 25 ktber 2011 betreffende de verstrekking van vedselinfrmatie aan cnsumenten, tt wijziging van Verrdeningen (EG) nr. 1924/2006 en (EG) nr. 1925/2006 van het Eurpees Parlement en de Raad en tt intrekking van Richtlijn 87/250/EEG van de Cmmissie, Richtlijn 90/496/EEG van de Raad, Richtlijn 1999/10/EG van de Cmmissie, Richtlijn 2000/13/EG van het Eurpees Parlement en de Raad, Richtlijnen 2002/67/EG en 2008/5/EG van de Cmmissie, en Verrdening (EG) nr. 608/2004 van de Cmmissie ('Verrdening').

2 2.2. Vedselverkpers p Afstand en Internettepassingsaanbieders kunnen de rechten die aan hen zijn tegekend, niet verdragen, nderaanbesteden f tekennen aan een andere rganisatie f persn Vedselverkpers p Afstand en Internettepassingsaanbieders mgen Data selecteren (d.w.z. een tijdelijke verdracht van een deel van de inhud van de Database naar een ander medium dr enig middel f in enige vrm) en dergelijke geselecteerde Data gebruiken binnen het strikte bereik van het Del, maar uitsluitend vr niet-cmmerciële deleinden, en p vrwaarde dat het een beperkt deel van de inhud van de Database betreft. Vr alle duidelijkheid vrmen het in de handel brengen van de cmmunicatietl f het cmmunicatiemedium p afstand van de Vedselverkper p Afstand enerzijds f de specifiek ntwikkelde hardware- f sftwaretl f tepassing van de Internettepassingsaanbieders anderzijds, geen inbreuk p dit artikel 2.3. De systematische extractie dr Internettepassingaanbieders en/f het hergebruik f de caching van de Data vr een peride die meer dan 24 uur bedraagt, is in strijd met het nrmale gebruik van de Database en schaadt de wettelijke belangen van de Eigenaar en is niet tegelaten. Vedselverkpers p Afstand kunnen data in het cachegeheugen pslaan vr een peride die meer dan 24 uur bedraagt indien zij rekening huden met artikel Vedselverkpers p Afstand en Internettepassingsaanbieders mgen de Data f de structuur van de Database niet reprduceren, verspreiden f m andere redenen dan het Del wijzigen f psplitsen. Bvendien mgen nch de Vedselverkpers p Afstand, nch de Internettepassingsaanbieders de Database herschikken, afgeleide Databases ntwikkelen f andere manuele f autmatische zekmachines installeren, bedienen f behuden Het wrdt Vedselverkpers p Afstand sterk aangeraden m Data die gehaald zijn uit de Database en niet dagelijks bijgewerkt wrden, niet in hun cachegeheugen p te nemen f p te slaan p hun sft-, middle- f hardwaremedia f p enige andere manier vr een peride langer dan 24 uur. In elk geval en ngeacht f de Data wrden pgeslagen in een cachegeheugen f niet, wrden Vedselverkpers p Afstand sterk aangeraden m Data die uit de Database wrden gehaald ten minste m de 24 uur bij te werken f te vernieuwen. De Eigenaar wijst elke aansprakelijkheid af vr alle gevlgen die gebaseerd kunnen zijn p het gebruik f de cmmunicatie dr Vedselverkpers p Afstand aan Cnsumenten f aan derde partijen van Data die gehaald wrden uit de Database znder dat deze Data regelmatig wrden vernieuwd f bijgewerkt en z het risic lpen achterhaalde, niet langer geldige f zelfs njuiste gegevens te zijn. 3. Aanvaarding van de Gebruiksvrwaarden 3.1. Vedselverkpers p Afstand en Internettepassingsaanbieders verklaren deze Gebruiksvrwaarden en de Algemene Vrwaarden van GS1 Belgium & Luxemburg te hebben gelezen en ze znder enige vrwaarde f vrbehud te aanvaarden, vóór de eerste Tegang tt de Database.

3 3.2. De Tegang kan nderwrpen zijn aan een vergeding f specifieke vrwaarden, zals zal wrden aangeduid p de website De tarieven kunnen dr de Eigenaar jaarlijks wrden gewijzigd. In dat geval zullen de gewijzigde tarieven ten laatste p 15 nvember van jaar x wrden gepubliceerd p de website en van tepassing zijn vanaf 1 januari van het jaar x + 1 (d.w.z. het jaar vlgend p het jaar waarin de nieuwe tarieven werden gepubliceerd). De tegang tt de Database vanaf die datum (1 januari) zal de nvrwaardelijke aanvaarding van de gewijzigde Tarieven inhuden Vr Tegang tt de Database is het beschikken ver en het behuden van een Glbal Lcatin Number ( vereist. 3.4 Deze Gebruiksvrwaarden kunnen eenzijdig, te allen tijde en znder vereiste mtivering dr de Eigenaar wrden gewijzigd, p vrwaarde dat een maand vr de werkelijke inwerkingtreding deze wijzigingen bekendgemaakt zijn p de website Tegang tt de Database na deze datum van inwerkingtreding zal de nvrwaardelijke aanvaarding van de gewijzigde Gebruiksvrwaarden inhuden. 3.5 Bij niet-naleving van deze Gebruiksvrwaarden, bij misbruik van de Data, de Tegang f de Database, bij fraude f in het algemeen bij het niet in acht nemen van de rechten van de Eigenaar f de Explitanten van Levensmiddelenbedrijven, zal de tegang tt de Database wrden ntzegd en zullen verdere tegangsrechten wrden geannuleerd znder enige vereiste kennisgeving en znder dat de Eigenaar enige cmpensatie verschuldigd is. Als gevlg daarvan zal het verdere gebruik van de Data niet meer tegelaten zijn. 4. Tegang tt de Database 4.1. De Eigenaar is niet verantwrdelijk en zal in geen geval ksten f een cmpensatie dragen vr (i) een verbinding via het internet (link) met de Database, (ii) de hyperlink (indien van tepassing), (iii) hard- f sftware die gebruikt wrdt dr de Vedselverkpers p Afstand f Internettepassingsaanbieders m tegang te krijgen tt de Database, (iv) het medium f de tl die dr Vedselverkpers p Afstand f Internettepassingsaanbieders gebruikt wrdt m een verbinding te maken met de Database f m er tegang te te krijgen m dit k te kunnen aanbieden aan hun Klanten f Gebruikers Alle ksten in verband met het gebruik van de Database, f het nu gaat m ksten vr hardware en/f sftware in verband met de ntwikkeling/wijziging van prductinfrmatiebladen, f tegang tt het internet, vallen uitsluitend nder de verantwrdelijkheid van Vedselverkpers p Afstand en Internettepassingsaanbieders De Eigenaar kan niet garanderen dat de Data en de Database vrij zijn van virussen.

4 4.4. Als alle vrwaarden vervuld zijn in vereenstemming met de huidige Gebruiksvrwaarden, dan zal de Eigenaar de Vedselverkpers p Afstand en de Internettepassingsaanbieders een persnlijke identificatie, een aanmelding en een wachtwrd geven waarmee ze een veilige tegang tt de Database kunnen krijgen. De eigendm van de identificatie, de aanmelding en het wachtwrd ligt uitsluitend en te allen tijde bij de Eigenaar. De identificatie, de aanmelding en het wachtwrd meten dr de Vedselverkpers p Afstand en Internettepassingsaanbieders wrden behandeld als strikt persnlijk en vertruwelijk en zullen in geen geval wrden vergedragen aan een derde partij Op basis van Artikel 2.5 wrden Vedselverkpers p Afstand aangeraden en wrden Internettepassingsaanbieders verplicht m in elk geval de Data ten minste een keer per 24 uur te selecteren en de Data in het cachegeheugen te verschrijven Tegang kan van tijd tt tijd wrden nderbrken vr een crrigerend nderhud, technische tussenkmsten f m een andere reden znder dat de Eigenaar hiervr een cmpensatie verschuldigd is Een link f tegang tt de Database f de Data in het algemeen, ngeacht het medium f de tl, en die penbaar beschikbaar f tegankelijk wrdt gemaakt vr Cnsumenten f Gebruikers, zal verplicht: (i) een algemene Afstand van aansprakelijkheid (Disclaimer) bevatten die dr deze Cnsumenten en Gebruikers met wrden aanvaard en waarin alle aansprakelijkheid van de Eigenaar in de hgst wettelijk tegelaten mate zal wrden uitgeslten, vóór de verkp van een prduct kan wrden bevestigd; Deze Disclaimer zal in elk geval het vlgende mvatten: De Eigenaar is niet aansprakelijk f verantwrdelijk vr het naleven dr Vedselverkpers p Afstand en Internettepassingsaanbieders van de verplichtingen die bepaald zijn in de Verrdening en afgeleiden daarvan. Elke aansprakelijkheid wrdt geweigerd vr schade dr een string van de Database die het gevlg is van de installatie van nieuwe sftware, ndgevallen en ten gevlge van stringen van apparatuur f telecmmunicatie f enig andere reden en/f de niet-tegankelijkheid van de Data; nverminderd het vrgaande zal de Eigenaar alle redelijke inspanningen den m de Database p maandbasis 98 % in werking te huden. Het gebruik van de Data/Database is uitsluitend vrbehuden vr persnlijk gebruik; elk gebruik vr andere deleinden f vr prfessinele deleinden is strikt verbden; geen enkele rechtspersn zal de Data/Database gebruiken f zijn vrdeel halen uit de Data/Database; Niet-naleving hiervan kan leiden tt

5 een nmiddellijke verbreking van de verbinding en de annulering van de Tegang. De verkregen Data wrden geleverd "as is"; in de hgst wettelijk tegelaten mate wrden alle uitdrukkelijke en vernderstelde vrstellingen en garanties met betrekking tt de Data/Database uitgeslten en afgewezen dr de Eigenaar. De nauwkeurigheid f crrectheid van de Data is niet gegarandeerd dr de Eigenaar. (ii) (iii) (iv) p een transparante wijze het lg van Trustbx met een hyperlink naar de website mvatten en tnen; alle Data van de Database k p een ngewijzigde gegrepeerde manier weergeven, znder daarbij de Data en de structuur ervan te wijzigen f anders aan te passen; p een transparante en duidelijke manier aanduiden dat de Data: p geen enkele manier de dr de wet f de regelgeving vereiste labels f etiketten vervangen f inhuden; niet te interpreteren zijn f kunnen zijn als een advies f een richtlijn van een dkter f vedingsdeskundige; niet mgen gepubliceerd wrden en niet bedeld zijn m de Gebruiker/Cnsument f iemand anders aan te medigen m het betrkken prduct te kpen f te gebruiken; infrmatie bevatten ver de prducten die Explitanten van Levensmiddelenbedrijven hebben gevalideerd en die vereist zijn dr natinale en EU-wetgeving en -regulering. (v) (vi) (vii) de strikte intellectuele eigendmsrechten van de Eigenaar en de Explitanten van Levensmiddelenbedrijven bevatten f ernaar verwijzen, met betrekking tt respectievelijk de Database en de Data; niets tevegen aan de Data f ze niet aanvullen met wat kan leiden tt verwarring, nduidelijkheid f nleesbaarheid van de Data, geen verklaringen f infrmatie tevegen die een inbreuk kunnen vrmen p de rechten van derden f die in het algemeen niet vereenstemmen met bestaande wetgeving f een bestaande Verrdening f daarp een inbreuk vrmen; een Cnsument f Gebruiker de mgelijkheid geven m tegang te krijgen tt de Data zals gehaald uit de Database in zijn riginele vrm en structuur; (viii) vlden aan alle wetgeving en reglementeringen en in het bijznder aan de Verrdening zals hierbven beschreven.

6 5. Intellectuele eigendm 5.1. Het bewijs van eigendm, met inbegrip van alle intellectuele eigendmsrechten en afgeleide rechten met betrekking tt de Data, behren uitsluitend te aan de Explitanten van Levensmiddelenbedrijven. Alle cde, tekst, sftware, scripts, grafieken, bestanden, ft's, afbeeldingen, lg's en materialen die vervat zijn in de Data, met uitzndering van deze die tebehren aan een derde, zijn uitsluitend de eigendm van de Explitanten van Levensmiddelenbedrijven Vedselverkpers p Afstand en Internettepassingsaanbieders zullen ervr zrgen dat zij f derden geen deel van de Data, cde f inhud/infrmatie van derden zullen kpiëren, reprduceren, verkpen, verdragen, wijzigen, verspreiden, tnen, gebruiken m er afgeleide werken van te maken, uit elkaar te halen, te ntmantelen f te decmpileren f te expliteren, znder de vrafgaande uitdrukkelijke schriftelijke testemming van de Eigenaar f Explitanten van Levensmiddelenbedrijven f van de respectieve eigenaar van het vrnemde materiaal Het bewijs van eigendm, met inbegrip van alle intellectuele eigendmsrechten en afgeleide rechten met betrekking tt de Database, met inbegrip van de structurering en gebruikte zekmachines, behren uitsluitend te aan de Eigenaar. Alle cde, tekst, sftware, scripts, grafieken, bestanden, ft's, afbeeldingen, lg's en materialen die vervat zijn in de Database met uitzndering van deze die tebehren aan een derde en met uitzndering van de Data zelf, zijn uitsluitend de eigendm van de Eigenaar De Database is nder meer beschermd dr de Wet p het Auteursrecht en de Wet van 31 augustus Alle gegevens, statistieken f in het algemeen alle zakelijke infrmatie die rechtstreeks f nrechtstreeks gebaseerd is p, betrekking heeft p f afgeleid is van de Tegang, de Data en de Database zijn uitsluitend eigendm van de Eigenaar. Vedselverkpers p Afstand en Internettepassingsaanbieders zullen zich nthuden van elke handeling die deze exclusieve rechten van de Eigenaar kan f zu kunnen schaden. Vedselverkpers p Afstand en Internettepassingsaanbieders zullen tls en/f sftware installeren, gebruiken en nderhuden m het phalen f selecteren van deze data f infrmatie te ptimaliseren en mgelijk te maken. 6. Verklaring van afstand van garantie 6.1. De Data, de Database en de Tegang die wrden geleverd p basis van deze Gebruiksvrwaarden, wrden "AS IS" geleverd In de hgst wettelijk tegelaten mate wrden alle uitdrukkelijke f vernderstelde vrstellingen en garanties met betrekking tt de Data, de Database en de Tegang uitgeslten en afgewezen dr de Eigenaar.

7 6.3. Hewel zal wrden getracht m de Database, de Data en de Tegang meestal beschikbaar te hebben, garanderen nch de Eigenaar nch de Explitanten van Levensmiddelenbedrijven dat de Database, de Data en de Tegang altijd beschikbaar zullen zijn, nch dat de Database, de Data en de Tegang niet nbeschikbaar zullen wrden. Onverminderd het vrgaande zal de Eigenaar alle redelijke inspanningen den m de Database p maandbasis 98 % in werking te huden Nch de Eigenaar, nch de Explitanten van Levensmiddelenbedrijven bieden een garantie tegen een verlies van Data f pgeslagen data, m welke reden dan k, znder beperking met inbegrip van stringen aan apparatuur f telecmmunicatie, en de Eigenaar garandeert niet dat de Data nauwkeurig en crrect zijn. Er wrdt niet gegarandeerd dat de functies van de Database f de Tegang altijd beschikbaar zullen zijn. 7. Beperking van aansprakelijkheid 7.1. De Database, de Data en de Tegang meten wrden beschuwd als een gewne tl m het vr de Vedselverkpers p Afstand en Internettepassingsaanbieders gemakkelijker te maken m te vlden aan de in de Verrdening pgenmen verplichtingen, waarbij de verplichting vr naleving van deze Verrdening en een hiervan afgeleide reglementering f wetgeving uitsluitend tebehrt aan de Vedselverkpers p Afstand en Internettepassingsaanbieders zelf; een verweging f beslissing van deze partijen (Vedselverkpers p Afstand en Internettepassingsaanbieders) dat deze tl vereenkmstig is met f vldende vldet aan deze Verrdening f elke hiervan afgeleide reglementering f wetgeving, is vlledig vr rekening en ten beheve van deze partijen, znder dat de Eigenaar f de Explitanten van Levensmiddelenbedrijven dit bevestigen f vernderstellen Vedselverkpers p Afstand en Internettepassingsaanbieders erkennen en aanvaarden dat de Eigenaar gevrijwaard is van elke aansprakelijkheid vr schade, dd f letsels die verband huden met f het gevlg zijn van de Tegang, het gebruik van de Database en het gebruik van de Data. 7.3 Vedselverkpers p Afstand en Internettepassingsaanbieders erkennen, aanvaarden en stemmen ermee in m de Eigenaar, zijn directeurs, functinarissen en werknemers, en leveranciers in de hgst wettelijk tegelaten mate te beschermen tegen en te vrijwaren van elke vrdering, vraag f schade, met inbegrip van juridische ksten, ingerepen dr een derde partij (Cnsumenten, Gebruikers f elke andere derde partij) vanwege f ten gevlge van het gebruik, de tegang f de nbeschikbaarheid f nmgelijkheid m tegang te krijgen tt de Database en/f Data f elk gedrag, beslissing f andere handeling van deze derde partijen p basis van de Data f tegang tt de Database Deze disclaimer met in algemene zin wrden beschuwd en mvat znder beperkt f vlledig te zijn een disclaimer met betrekking tt rechtstreeks verlies, verlies van zaken f winsten, schade tegebracht aan hardware, sftware, systemen en prgramma's en de data hierp f enig andere rechtstreekse f nrechtstreekse, bijkmende en incidentele schade.

8 7.5. Vedselverkpers p Afstand en Internettepassingsaanbieders erkennen, aanvaarden en stemmen ermee in dat de Eigenaar en Explitanten van Levensmiddelenbedrijven geen aansprakelijkheid hebben met betrekking tt hard-, sft- f middlewaremedia, tepassingen f tls die geïnstalleerd, behuden f ntwikkeld zijn m de Tegang, de Data f de Database bekend te maken, te demnstreren f te tnen Vedselverkpers p Afstand en Internettepassingsaanbieders erkennen, aanvaarden en stemmen ermee in dat nch de Eigenaar, nch de Explitanten van Levensmiddelenbedrijven verantwrdelijk en aansprakelijk zijn met betrekking tt infrmatie, data, tls, hyperlinks, verklaringen f andere die geplaatst zijn p hard-, sft- f middlewaremedia, tepassingen f tls die geïnstalleerd, nderhuden f ntwikkeld zijn m de Tegang, de Data f de Database bekend te maken, te demnstreren f te tnen. 7.7 Als een van de vrgaande disclaimers f beperkingen van aansprakelijkheid dr een rechtbank f administratief rgaan nietig f nafdwingbaar wrdt verklaard, dan zal deze aansprakelijkheid van de Eigenaar en Explitanten van Levensmiddelenbedrijven beperkt zijn tt het minimumbedrag dat vlgens de tepasbare wet kan wrden gerecupereerd. 7.8 De betrkken partijen zullen niet wrden geacht hun verplichtingen niet te zijn nagekmen als ze verhinderd zijn m alle f een deel ervan uit te veren na een geval van vermacht. 8. Persnlijke levenssfeer Vedselverkpers p Afstand en Internettepassingsaanbieders erkennen, aanvaarden en stemmen ermee in dat wanneer Persnlijke gegevens wrden gehaald uit een tegang tt de Data, ze de Cnsumenten en Gebruikers zullen infrmeren ver het tepasselijke privacybeleid en ze zullen te allen tijde zrgen vr naleving van de natinale en Eurpese wetten en reglementeringen p de bescherming van de persnlijke levenssfeer. 9. Tepasselijk recht en rechtsbevegdheid 10. Varia Deze Gebruiksvrwaarden en alle zaken die vrtvleien uit deze Vrwaarden zullen uitsluitend geïnterpreteerd en afgedwngen wrden in vereenstemming met het Belgisch recht, ngeacht de keuze van wetsbepalingen. Alle geschillen in verband met f ten gevlge van deze Vrwaarden zullen definitief wrden beslecht dr de rechtbanken van Brussel. Als een deel van deze Vrwaarden als ngeldig f nafdwingbaar wrdt beschuwd, dan zal dat deel wrden geïnterpreteerd vlgens het tepasselijk recht, m nze in deze Vrwaarden uitgedrukte rsprnkelijke bedelingen z dicht mgelijk te benaderen, en zullen de verige delen van kracht en van tepassing blijven.

9 Vedselverkpers p Afstand en Internettepassingsaanbieders zullen de Vrwaarden f de hieruit vrtvleiende rechten niet tewijzen f verdragen, en elke pging m dit te den is ngeldig. 11. Wijzigingen / annulering Vragen De Eigenaar en Explitanten van Levensmiddelenbedrijven behuden zich het recht vr m p elk mment een deel f alle delen van de Tegang, de Data f de Database znder kennisgeving en znder enige verschuldigde cmpensatie te wijzigen, te nderbreken f te annuleren. De datum van de laatste bijwerking is vermeld bvenaan in deze Vrwaarden. Neem cntact met ns p als u vragen f pmerkingen hebt ver deze Vrwaarden, via naar het adres mytrustbx@gs1belu.rg f per brief naar GS1 Belgium & Luxemburg, Kningsstraat 76 b1, 1000 Brussel. De ndertekenende partij erkent en aanvaardt de inhud en de tepasbaarheid van deze Gebruiksvrwaarden en elke wijziging hieraan en erkent één (1) rigineel en naar behren ndertekend exemplaar te hebben ntvangen. Datum: Gelezen en gedgekeurd Firma: Functie: (elke afznderlijke pagina met wrden geparafeerd)

1. Bereik. 1.3. De Database en de Data hebben het volgende doel:

1. Bereik. 1.3. De Database en de Data hebben het volgende doel: Gebruiksvrwaarden - trustbx v.2-16.06.2014 1. Bereik 1.1. Trustbx B2C is een geregistreerd handelsmerk van GS1 Belgium and Luxemburg, en is een database ( Database ), in exclusief bezit van GS1 Belgium

Nadere informatie

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :...

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Mdellencntract TFP(Time fr Prints)/TFCD (Time fr CD) Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf,

Nadere informatie

Cubro BVBA Algemene voorwaarden

Cubro BVBA Algemene voorwaarden Cubr BVBA Algemene vrwaarden Hiernder vindt u de algemene vrwaarden van Cubr BVBA. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle geleverde diensten en gemaakte vereenkmsten dr Cubr BVBA, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Federaal Agentschap vr de Veiligheid van de Vedselketen Omzendbrief betreffende de cntrle van de identiteit van paarden en de uitsluiting vr de slacht vr menselijke cnsumptie van buiten de wettelijke termijn

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd FC de Kampioenen

Reglement van de wedstrijd FC de Kampioenen Reglement van de wedstrijd FC de Kampienen Artikel 1: Organisatr AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, rganiseert de wedstrijd

Nadere informatie

Modellencontract. Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Telefoon :... /Website :...

Modellencontract. Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Telefoon :...  /Website :... Mdellencntract Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf, waarnder steeds begrepen wrdt: amateurftgraaf

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE 1. Algemeen De ft s p www.benkrtman.nl zijn alleen bestemd vr de eigenaar van Ben Krtman Cmmunicatie. Bezekers kunnen deze ft s bekijken, maar zijn

Nadere informatie

Normalisatie van gevelelementen Actualiteit en vooruitblik Nieuwigheden veiligheidseisen kinderen en binnenzonwering

Normalisatie van gevelelementen Actualiteit en vooruitblik Nieuwigheden veiligheidseisen kinderen en binnenzonwering Nrmalisatie van gevelelementen Actualiteit en vruitblik Nieuwigheden veiligheidseisen kinderen en binnenznwering Achtergrnd nieuwe nrmering kinderveiligheid met binnenznwering Ongevallen gerapprteerd met

Nadere informatie

Privacy Verklaring 23/08/2018

Privacy Verklaring 23/08/2018 Privacy Verklaring 23/08/2018 1.1. Algemeen VZW O2 stelt zich met deze huidige Privacy Verklaring in regel met de Eurpese Verrdening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van persnsgegevens

Nadere informatie

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft:

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PENNYPLACE VOOR LEDEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene Vrwaarden... 2 Artikel

Nadere informatie

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Federaal Agentschap vr de Veiligheid van de Vedselketen Omzendbrief betreffende de cntrle van de identiteit van paarden en de uitsluiting vr de slacht vr menselijke cnsumptie van buiten de wettelijke termijn

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN WEBSITE

GEBRUIKSVOORWAARDEN WEBSITE GEBRUIKSVOORWAARDEN WEBSITE Dit dcument (samen met de dcumenten waarnaar hierin wrdt verwezen) zet uiteen nder welke vrwaarden je als gast dan wel geregistreerd gebruiker van nze website https://share.maxi-csi.nl

Nadere informatie

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0)

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0) P R I V A C Y P O L I C Y 1. Deze privacy plicy ( Privacy Plicy ) regelt de verwerking van juw persnsgegevens als een nderdeel van juw gebruik van nze Website (de Website ) en de diensten die daarmee verband

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID 1. Inleiding & definities RES is een netwerk van lkale bedrijven, km's, handelaars en persnen, die vrije berepen uitefenen. Particulieren wrden gemtiveerd m aan te kpen

Nadere informatie

Privacyverklaring Luscii

Privacyverklaring Luscii Privacyverklaring Luscii 1. Luscii Luscii healthtech B.V. is een Nederlands bedrijf. Onze bedrijfsactiviteiten vinden plaats in de Eurpese Ecnmische Ruimte (EER) en tenzij anders aangegeven bewaren wij

Nadere informatie

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw Aanmeldfrmulier vr Partnerschap Vernieuwing Buw ALGEMENE GEGEVENS OVER DE ORGANISATIE 1. Naam van de rganisatie 2. Ingangsdatum partnerschap 3. Cntactgegevens algemeen Pstbusnummer Pstcde + plaats Straatnaam

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Algemene voorwaarden trainingen Edunova Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Eyecatcher Webdesign

Leveringsvoorwaarden Eyecatcher Webdesign Leveringsvrwaarden Eyecatcher Webdesign 1 Definities Opdrachtnemer : Opdrachtgever : Overeenkmst : Dienst : Prduct : Eyecatcher Webdesign De natuurlijke f rechtspersn met wie Eyecatcher Webdesign een vereenkmst

Nadere informatie

WAT BEPAALT DE EUROPESE RICHTLIJN INZAKE HET RECHT OP TOEGANG TOT EEN ADVOCAAT?

WAT BEPAALT DE EUROPESE RICHTLIJN INZAKE HET RECHT OP TOEGANG TOT EEN ADVOCAAT? WAT BEPAALT DE EUROPESE RICHTLIJN INZAKE HET RECHT OP TOEGANG TOT EEN ADVOCAAT? Vicky De Suter, FOD Justitie, DGWL, Directie Strafwetgeving Een krte terugblik - CPS - studiedag 27 maart 2013 - Eurpese

Nadere informatie

Gedragscode inzake reclame en informatieverstrekking over individuele levensverzekeringen: Toelichting bij de toepassing van de gedragscode

Gedragscode inzake reclame en informatieverstrekking over individuele levensverzekeringen: Toelichting bij de toepassing van de gedragscode VS10052 09.03.2012 Gedragscde inzake reclame en infrmatieverstrekking ver individuele levensverzekeringen: Telichting bij de tepassing van de gedragscde In deze nta wrdt nadere telichting gegeven bij de

Nadere informatie

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers)

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers) Privacy Statement andere betrkkenen (niet zijnde studenten f medewerkers) Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar bezekers en externe cntacten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met uw persnsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Policy. A. Privacy en GDPR

Privacy Policy. A. Privacy en GDPR Privacy Plicy Bij Firma Ordenad vinden we gegevensbescherming belangrijk. In dit privacybeleid vindt u alle infrmatie rnd he wij de privacy van nze klanten en gebruikers van nze website www.inbedel-ntruimingen.be

Nadere informatie

Disclaimer Auteursrecht Aansprakelijkheid Hyperlinks

Disclaimer Auteursrecht Aansprakelijkheid Hyperlinks Ondanks de cnstante zrg en aandacht die wij besteden aan de inhud van deze internetsite, is het mgelijk dat infrmatie p deze internetsite nvlledig f njuist is. Auteursrecht Wij hebben p de inhud van deze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VERMEERSCH-DECONINCK NV

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VERMEERSCH-DECONINCK NV ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VERMEERSCH-DECONINCK NV Deze website is eigendm van Vermeersch-Decninck nv. Maatschappelijke zetel: Vermeersch-Decninck nv Edewallestraat 96 8610 Krtemark België Telefn: +32 (0)

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname en verklaring van vertrouwelijkheid. I. Voorwaarden voor deelname

Voorwaarden voor deelname en verklaring van vertrouwelijkheid. I. Voorwaarden voor deelname Vrwaarden vr deelname en verklaring van vertruwelijkheid I. Vrwaarden vr deelname 1- De "Prijs Karel Van Miert vr Studenten" wrdt uitgereikt aan een student(e) aan één van de hgeschlen f universiteiten

Nadere informatie

Opdracht: een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. BW.

Opdracht: een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. BW. Algemene Vrwaarden Algemene Vrwaarden bij de uitvering van webbuw, webdiensten, advies-, trainings- en cachingspdrachten dr Sparkling Business Innvatin (Papiermlen 30, 3994 DK, Huten, KVK:30262720), hierna

Nadere informatie

Richtlijnen en dienstbeschrijving Website

Richtlijnen en dienstbeschrijving Website Richtlijnen en dienstbeschrijving Website 1. Inleiding Deze Richtlijnen en Dienstbeschrijving Website Services ( Richtlijnen ) vrmen een aanvulling p de Algemene Vrwaarden van Khris.nl ( Algemene Vrwaarden

Nadere informatie

Gedragscode gebruik persoonsgegevens

Gedragscode gebruik persoonsgegevens Gedragscde gebruik persnsgegevens 1. Inleiding Aanleiding en del Binnen TMG wrden p een grt aantal plaatsen en p diverse wijzen persnsgegevens Verwerkt (de definities van de wrden met een hfdletter staan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden www.grandesvillasdefrance.{be nl}

Algemene voorwaarden www.grandesvillasdefrance.{be nl} Algemene vrwaarden Grandes Villas de France stelt haar webplatfrm www.grandesvillasdefrance.{be nl} ter beschikking van de verhuurder/eigenaar/aanbieder vr de prmtie en de publiciteit van diens vakantievilla.

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 3.0-1/7/2011 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument. De

Nadere informatie

REGLEMENT "Promoactie SUNSET RELAY - BELGIË" GRATIS EN ZONDER AANKOOPVERPLICHTING

REGLEMENT Promoactie SUNSET RELAY - BELGIË GRATIS EN ZONDER AANKOOPVERPLICHTING REGLEMENT "Prmactie SUNSET RELAY - BELGIË" GRATIS EN ZONDER AANKOOPVERPLICHTING Artikel 1: ORGANISEREND BEDRIJF De venntschap L Oréal Belgilux nv, Divisie Cnsumentenprducten (hierna "het rganiserende bedrijf"),

Nadere informatie

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing.

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing. PRIVACY STATEMENT Versie mei 2018 Imail B.V. (imail) hecht er waarde aan dat uw gegevens p een juiste wijze wrden verwerkt. Wij (imail) gaan daarm met de grtst mgelijke zrgvuldigheid m met persnsgegevens

Nadere informatie

Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf

Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf 1. Definities In deze algemene v++rwaarden w+rdt verstaan +nder: Opdrachtnemer: het schildersbedrijf Opdrachtgever: Degene met wie +pdrachtnemer

Nadere informatie

CPR305/2011/EU VERORDENING BOUWPRODUCTEN

CPR305/2011/EU VERORDENING BOUWPRODUCTEN XCDC Trading & Cnsultancy B.V.B.A. B-8780 Ostrzebeke 1. Algemeen CPR305/2011/EU VERORDENING BOUWPRODUCTEN Vanaf 1 st juli 2014 is de CE MARKERING van buwprducten die nder een geharmniseerde nrm vallen,

Nadere informatie

Werken met uitzendkrachten

Werken met uitzendkrachten Uitzendkrachten-Werken met uitzendkrachten-telichting 1/8 Werken met uitzendkrachten Uitzendkrachten zijn werknemers die vallen nder twee srten werkgevers. Enerzijds heeft men de werkgever van de uitzendkracht

Nadere informatie

De derde betaler en het persoonlijke aandeel van de patiënt

De derde betaler en het persoonlijke aandeel van de patiënt De derde betaler en het persnlijke aandeel van de patiënt 14/10/2010 Cntext huidige situatie Het hnrarium betreffende de geneeskundige verstrekkingen, bepaald dr de wet van 14 juli 1994, bestaat uit 2

Nadere informatie

AANSCHAF EN ACTIVERING

AANSCHAF EN ACTIVERING 1. AANVAARDING Dr de aanschaf, het gebruik f een pging tt gebruik van een Cadeaubn: (a) aanvaardt u en stemt u ermee in dat u aan deze Vrwaarden bent gebnden; en Geeft u een ander testemming uw Cadeaubn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens Algemene Vrwaarden Lidahlm Garens Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f.

Algemene voorwaarden van Ballast Personeelsdiensten v.o.f. Algemene vrwaarden van Ballast Persneelsdiensten v..f. 1. Definities Algemene Vrwaarden Cliënt Dienstverlening Opdrachtgever Opdracht Opdrachttarief Opdrachtbevestiging Transitietraject De algemene vrwaarden

Nadere informatie

ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden

ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden INTERN REGLEMENT EN ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden 1.1 - Tenzij er een vrafgaand geschreven akkrd is van PARKING, heeft het luter feit van in de inrichting binnen te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities Algemene Vrwaarden Dit zijn de Algemene Vrwaarden van Fiets Clinics Nederland, gevestigd: Waalbandijk 20, 6541AJ Nijmegen. Op alle prducten van Fiets Clinics Nederland zijn deze Algemene Vrwaarden van

Nadere informatie

3. Omschrijving van de dienst en de bestemmelingen.

3. Omschrijving van de dienst en de bestemmelingen. infshp Verkpsvrwaarden 1. Tepassingsgebied. Onderhavige algemene verkpsvrwaarden zijn vanaf 1 juli 2006 van kracht en zijn van tepassing p elke bestelling van prducten die uitgeverd wrdt via de dienst

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN

OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN - Gegevens rganisatie/ bedrijf Naam:..... Adres maatschappelijke zetel: Ondernemingsnummer: Hierbij vertegenwrdigd dr:... Functie vertegenwrdiger:.....

Nadere informatie

Omzendbrief betreffende de identificatie en de encodering van de paardachtigen in een centrale gegevensbank

Omzendbrief betreffende de identificatie en de encodering van de paardachtigen in een centrale gegevensbank Federaal Agentschap vr de Veiligheid van de Vedselketen Omzendbrief betreffende de identificatie en de encdering van de paardachtigen in een centrale gegevensbank Referentie PCCB/S2/CRR/1176598 Datum 11/05/2016

Nadere informatie

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft met betrekking tot onze algemene voorwaarden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft met betrekking tot onze algemene voorwaarden. Algemene Vrwaarden Hsting4ever.nl Hsting4ever is een dienst van ME Media V.O.F. Abraham Strickstraat 4 7521EV Enschede Laatste aanpassing: 09-09-2015 We vragen u deze vereenkmst dr te nemen vr u een bestelling

Nadere informatie

b) Afhankelijk van de omstandigheden, kunnen wij de volgende categorieën van persoonsgegevens verzamelen:

b) Afhankelijk van de omstandigheden, kunnen wij de volgende categorieën van persoonsgegevens verzamelen: Privacy statement De website www.staatsen.nl is eigendm van Staatsen Executive Search. Staatsen Executive Search hudt zich aan de wettelijke vrschriften met betrekking tt de bescherming van persnsgegevens,

Nadere informatie

Altrad Benelux n.v. privacyverklaring

Altrad Benelux n.v. privacyverklaring Altrad Benelux n.v. privacyverklaring Wij zijn er van vertuigd dat de bescherming van uw persnlijke gegevens van essentieel belang is. Indien wij uw persnsgegevens verwerken, den we dat dan k in vereenstemming

Nadere informatie

Privacybeleid van Simplintho

Privacybeleid van Simplintho Privacybeleid van Simplinth Bij het gebruiken van Simplinth-services, vertruwt u ns met uw gegevens. Dit Privacybeleid is bedeld m u inzicht te geven in de gegevens die we verzamelen, waarm we deze gegevens

Nadere informatie

20 Februari 2014 Geert Bogaert

20 Februari 2014 Geert Bogaert 20 Februari 2014 Geert Bgaert 1. Nieuw Wetbek ecnmisch recht 1. Nieuw Wetbek ecnmisch recht 2. Cmmissie vr nrechtmatige bedingen Advies inzake nrechtmatige bedingen 2. Overzicht rechtspraak 3. Overzicht

Nadere informatie

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Federaal Agentschap vr de Veiligheid van de Vedselketen Omzendbrief betreffende de cntrle van de identiteit van paarden en de uitsluiting vr de slacht vr menselijke cnsumptie van buiten de wettelijke termijn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene Vrwaarden - Equrin Services B.V. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Dossier Ecocheques. Bron: Lex4you op www.securex.eu. BOL BUDIV vzw Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge 09 324 38 77. helpdesk@bol budiv.be www.bol budiv.

Dossier Ecocheques. Bron: Lex4you op www.securex.eu. BOL BUDIV vzw Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge 09 324 38 77. helpdesk@bol budiv.be www.bol budiv. Dssier Eccheques Brn: Lex4yu p www.securex.eu BOL BUDIV vzw Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge 09 324 38 77 helpdesk@bl budiv.be www.bl budiv.be Dssier Eccheques Wat is een eccheque? Eccheques zijn een initiatief

Nadere informatie

Inhoud Leveringsvoorwaarden... 2

Inhoud Leveringsvoorwaarden... 2 Inhud Leveringsvrwaarden... 2 DEFINITIES... 2 TOEPASSELIJKHEID... 2 AANBIEDING EN ACCEPTATIE... 3 UITVOERING VAN DE OVEREENKOMST... 3 DUUR EN BEËINDIGING... 4 LEVERING EN LEVERTIJD... 4 OVERMACHT... 5

Nadere informatie

Gebruiksovereenkomst

Gebruiksovereenkomst Gebruiksvereenkmst Versie: 3.0 Datum: 1 februari 2010 Maatschappelijke zetel Pstadres Zetel Antwerpen ING 320-0002736-90 Kningsstraat 153, 1210 Brussel Desguinlei 92, 2018 Antwerpen IBAN BE34 3200 0027

Nadere informatie

Artikel 2 - Identiteit van Bij Jelle. Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden Bij Jelle per 1 juni 2014.

Artikel 2 - Identiteit van Bij Jelle. Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden Bij Jelle per 1 juni 2014. Algemene Vrwaarden Bij Jelle per 1 juni 2014. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van Bij Jelle Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Definities Toepasselijkheid Algemeen

Definities Toepasselijkheid Algemeen Dr het aangaan van een relatie met Quinz zijn alle betrekkingen tussen Quinz en haar cliënten nderwrpen aan deze algemene vrwaarden, vr zver daar in nderlinge vereenstemming tussen partijen niet schriftelijk

Nadere informatie

Verkoopsvoorwaarden Boekenbeurs dd. 1 september 2015

Verkoopsvoorwaarden Boekenbeurs dd. 1 september 2015 A. Ticketfrmules Bekenbeurs Verkpsvrwaarden Bekenbeurs dd. 1 september 2015 Wij bieden de vlgende ticketmgelijkheden aan: Dagticket nrmaal tarief; dit is het ticket dat je tegang geeft tt de bekenbeurs

Nadere informatie

Mijn OndernemersPlatform Gebruikersovereenkomst

Mijn OndernemersPlatform Gebruikersovereenkomst Mijn OndernemersPlatfrm Gebruikersvereenkmst Hartelijk dank vr je interesse in Mijn OndernemersPlatfrm. Hiernder staat de gebruikersvereenkmst, die bestaat uit: A. de vrwaarden vr het gebruik van de Mijn

Nadere informatie

Privacyreglement. Inleiding

Privacyreglement. Inleiding Privacyreglement Inleiding Bij het adviseren ver en het afsluiten van financiële prducten f diensten vraagt Blkweg Financieel Adviseurs B.V. (Blkweg) veel vertruwelijke infrmatie van klanten. Klanten van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV Algemene Vrwaarden Webshp Uil VR Slutins BV Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene vrwaarden picturefix Dwnlad & print de algemene vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel

Nadere informatie

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot Privacy Verklaring Per 25 mei 2018 gelden er verscherpte regels vr alle rganisaties binnen de EU die persnsgegevens verwerken. Om deze reden is de privacy verklaring aangepast en vragen we u deze dr te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jos Erkens fotografie / Fightview

Algemene voorwaarden Jos Erkens fotografie / Fightview Algemene vrwaarden Js Erkens ftgrafie / Fightview In deze Algemene Vrwaarden wrdt verstaan nder: Aw: Auteurswet 1912 Ftgrafisch werk: ftgrafische werken zals bedeld in artikel 10 lid 1 sub 9 Aw, dan wel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stepwise b.v.

Algemene Voorwaarden Stepwise b.v. Algemene Vrwaarden Stepwise b.v. Artikel 1. Begripsbepalingen In deze algemene vrwaarden wrdt verstaan nder: Opdrachtnemer: Stepwise bv te Bemmel Opdrachtgever De natuurlijke persn f rechtspersn die met

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen.

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen. PRIVACY POLICY BZB-FEDAFIN 1. Algemeen waarvr dient deze privacy plicy? 1.1 BZB-Fedafin is ervan vertuigd dat de bescherming van uw persnlijke gegevens van essentieel belang is. Deze privacy plicy begt

Nadere informatie

OPEN SOON PROJECTOPROEPEN Project : FORMULIER. 31/10/2017 om 16.00u OVERHEIDSSTEUN VOOR VERNIEUWENDE HANDELSZAKEN

OPEN SOON PROJECTOPROEPEN Project : FORMULIER. 31/10/2017 om 16.00u OVERHEIDSSTEUN VOOR VERNIEUWENDE HANDELSZAKEN PROJECTOPROEPEN 2017 OPEN SOON OVERHEIDSSTEUN VOOR VERNIEUWENDE HANDELSZAKEN FORMULIER VAK VOORBEHOUDEN VOOR DE ADMINISTRATIE Datum van ntvangst : Datum van ntvangst : Dssier nr. : Dssier nr. : Prject

Nadere informatie

GEDRAGSCODE EN ETHISCHE CODE RICHTLIJN OVER ANTITRUST EN CONCURRENTIE

GEDRAGSCODE EN ETHISCHE CODE RICHTLIJN OVER ANTITRUST EN CONCURRENTIE GEDRAGSCODE EN ETHISCHE CODE RICHTLIJN OVER ANTITRUST EN CONCURRENTIE RICHTLIJN OVER ANTITRUST EN CONCURRENTIE Magna vert een krachtig maar rechtmatig cncurrentiebeleid en ndersteunt vrije en eerlijke

Nadere informatie

o o o o o o o o o o o o o o o Algemene voorwaarden Gastouderbureau Charno VOF Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

o o o o o o o o o o o o o o o Algemene voorwaarden Gastouderbureau Charno VOF Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene vrwaarden Gastuderbureau Charn VOF Definities In deze Algemene Vrwaarden wrdt verstaan nder: Gastuderbureau: Gastuderbureau Charn VOF Gastuder: degene die na bemiddeling dr het gastuderbureau

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VisumPr B.V., Raamweg 1, 2596 HL, Den Haag Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrden de vlgende definities tegepast: Opdrachtgever: de wederpartij van VisumPr B.V. VisumPr:

Nadere informatie

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op:

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op: Privacy Plicy Bijgewerkt p: 3.5.2018 Cmmn Affairs hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy Plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met

Nadere informatie

Kracht door balans Biofeedback opleiding

Kracht door balans Biofeedback opleiding Algemene vrwaarden De algemene vrwaarden zijn van tepassing p iedere aanbieding en fferte van, alsmede elke vereenkmst tussen Kracht dr balans, vertegenwrdigd dr Mevr. drs. D.M. Matt, hierna te nemen:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 2 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene

Nadere informatie

BIJLAGE. Bevindingen en aanbevelingen van de auditors van DG REGIO

BIJLAGE. Bevindingen en aanbevelingen van de auditors van DG REGIO BIJLAGE Bevindingen en aanbevelingen van de auditrs van DG REGIO In september 2011 heeft de auditeenheid van Directraat-generaal Reginaal Beleid (DG REGIO) van de Eurpese Cmmissie een derdelijnscntrle

Nadere informatie

Privacy Statement Medewerkers

Privacy Statement Medewerkers Privacy Statement Medewerkers Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar medewerkers en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene

Nadere informatie

PRIVACY POLICY BETREFFENDE HET GEBRUIK VAN DE WEBSITE EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

PRIVACY POLICY BETREFFENDE HET GEBRUIK VAN DE WEBSITE EN HET GEBRUIK VAN COOKIES PRIVACY POLICY BETREFFENDE HET GEBRUIK VAN DE WEBSITE EN HET GEBRUIK VAN COOKIES In deze plicy wrdt uiteengezet he het bedrijf mgaat met de persnsgegevens die zij verzameld en verkregen heeft via het internet

Nadere informatie

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Federaal Agentschap vr de Veiligheid van de Vedselketen Omzendbrief betreffende de cntrle van de identiteit van paarden en de uitsluiting vr de slacht vr menselijke cnsumptie van buiten de wettelijke termijn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden webshop Brouwerij der Trappisten van Westmalle

Algemene Voorwaarden webshop Brouwerij der Trappisten van Westmalle Algemene Vrwaarden webshp Bruwerij der Trappisten van Westmalle Laatste aanpassing: 17 april 2019 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkper Artikel 2 Tepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbd en juw

Nadere informatie

Beleidsregels voorziening jobcoaching Participatiewet 2015

Beleidsregels voorziening jobcoaching Participatiewet 2015 Beleidsregels vrziening jbcaching Participatiewet 2015 1-7-2015 Jbcaching Reginale beleidsregels jbcaching Participatiewet regi Achterhek Inleiding Jbcaching gaat ver het ndersteunen van mensen bij het

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; 2. Cnsument: de natuurlijke persn die

Nadere informatie

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement Definitieve versie d.d. 24 mei 2018 Privacy statement Prcedure: MT/DB besluit d.d. 24 mei 2018 He gaat Rentree met gegevens m Binnen Rentree wrdt gewerkt met diverse gegevens van huurders, medewerkers

Nadere informatie

BELEID INZAKE ONLINE PRIVACY

BELEID INZAKE ONLINE PRIVACY BELEID INZAKE ONLINE PRIVACY Care Prperty Invest NV, een penbare gereglementeerde vastgedvenntschap met zetel te Hrstebaan 3, 2900 Schten, België (hierna wij, we f CP Invest genaamd), verbindt zich erte

Nadere informatie

Het herroepingsrecht voor buiten verkoopruimten gesloten overeenkomsten. Boek VI van het Wetboek van economisch recht (art. VI.67 en volgende WER)

Het herroepingsrecht voor buiten verkoopruimten gesloten overeenkomsten. Boek VI van het Wetboek van economisch recht (art. VI.67 en volgende WER) Het herrepingsrecht vr buiten verkpruimten geslten vereenkmsten Bek VI van het Wetbek van ecnmisch recht (art. VI.67 en vlgende WER) Binnen welke termijn mag de cnsument zijn herrepingsrecht den gelden?

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webshop Ginger.

Algemene voorwaarden Webshop Ginger. Algemene vrwaarden Webshp Ginger. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 1.0-28/10/2009 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument.

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Beeldbank TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN

Gebruiksvoorwaarden Beeldbank TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN Gebruiksvrwaarden Beeldbank TOERISME PROVINCIE ANTWERPEN Deze Beeldbank is eigendm van Prvincie Antwerpen, departement Vrije Tijd, dienst Terisme, met ndernemingsnummer 0207.725.597 en maatschappelijke

Nadere informatie

T: +32 (0) Heernislaan 19, 9000 Gent, Belgium E: VAT BE W: IBAN BE

T: +32 (0) Heernislaan 19, 9000 Gent, Belgium E: VAT BE W:  IBAN BE WAAROM DEZE PRIVACYVERKLARING? Lee&Ally hecht grte waarde aan de bescherming van uw privacy en persnsgegevens. Wij gebruiken en verwerken uw persnsgegevens uitsluitend in vereenstemming met de Privacywet

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

Er zijn twee types mandatarissen: Sociale Dienstverrichters Erkende Sociale Secretariaten

Er zijn twee types mandatarissen: Sociale Dienstverrichters Erkende Sociale Secretariaten GUIDELINES : RELATIE WERKGEVER DIENSTVERRICHTERS - RSZ 1. Algemene principes Werkgevers handelen in principe in eigen naam en cmmuniceren met de RSZ vr de nakming van hun administratieve verplichtingen.

Nadere informatie

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping Algemene Vrwaarden het Anbi register Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van het ANBI register Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Hieronder beschrijven we beknopt onze werkwijze met betrekking tot bescherming van persoonsgegevens.

Hieronder beschrijven we beknopt onze werkwijze met betrekking tot bescherming van persoonsgegevens. Privacy Verklaring Stichting Ged Thuis Vrwrd Als rganisatie actief in de zrg hebben wij veel te maken met (gevelige) persnsgegevens. Deze Verklaring is er p gericht m u te infrmeren ver het pnemen, beheren

Nadere informatie

Door Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer:

Door Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: Algemene Vrwaarden MyOV Dr Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Kphandel nder nummer: 59087757 0000 000028408217 Wij verzeken u deze algemene vrwaarden zrgvuldig te lezen. Uw gebruik van de applicatie

Nadere informatie

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Federaal Agentschap vr de Veiligheid van de Vedselketen Omzendbrief betreffende de cntrle van de identiteit van paarden en de uitsluiting vr de slacht vr menselijke cnsumptie van buiten de wettelijke termijn

Nadere informatie

VRIJSTELLINGEN van Verkennend Bodemonderzoek (VBO) *

VRIJSTELLINGEN van Verkennend Bodemonderzoek (VBO) * VRIJSTELLINGEN van Verkennend Bdemnderzek (VBO) * * zals bepaald dr art.13/4 van de Ordnnantie van 5 maart 2009 betreffende het beheer en de sanering van verntreinigde bdems, gewijzigd dr de rdnnantie

Nadere informatie

VERKLARING. Inzake gegevensverwerking klanten. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

VERKLARING. Inzake gegevensverwerking klanten. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) VERKLARING Inzake gegevensverwerking klanten Vlgens de Algemene Verrdening Gegevensbescherming (AVG) Deze verklaring inzake gegevensverwerking is van Schnmaakbedrijf L.J. de Vries B.V., gevestigd te Aalsmeer

Nadere informatie

Aanmeldformulier cursus

Aanmeldformulier cursus Aanmeldfrmulier cursus Cursus Prijs Gegevens Deelnemer Geslacht Achternaam* Vrletter(s)* Repnaam* Man / Vruw Gebrtedatum* Gebrtegemeente* Gebrteland* Burgerservicenummer* Berep / Functie Adresgegevens

Nadere informatie

De opbouw van de Machinerichtlijn

De opbouw van de Machinerichtlijn De pbuw van de Machinerichtlijn Vrafgaand aan de fficiële tekst van de richtlijn zijn de verwegingen van de Raad van de Eurpese Gemeenschappen pgenmen. Deze verwegingen geven aan welke uitgangspunten hebben

Nadere informatie

I. INLEIDING. Waarover handelt Boek III? 21/03/2014. Pierre de Bandt

I. INLEIDING. Waarover handelt Boek III? 21/03/2014. Pierre de Bandt Pierre de Bandt 1 I. INLEIDING Waarver handelt Bek III? 1) Detegangttdemarktisvrij(titel1) 2) Inschrijving bij KBO via ndernemingslketten(titel 2) 3) Algemene verplichtingen vr ndernemingen(titel 3) 2

Nadere informatie

Toegangscontrole en (voor)aanmelding

Toegangscontrole en (voor)aanmelding Tegangscntrle en (vr)aanmelding Telichting ISPS Sinds 1 juli 2004 zijn passagiersschepen en vrachtschepen (BT 500 en meer) die internatinale reizen maken en havenfaciliteiten die deze vr internatinale

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden i m Storm

Algemene Voorwaarden i m Storm Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene vrwaarden wrdt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven, nder de hiernavlgende termen de vlgende betekenis verstaan: pdrachtgever: de wederpartij van i m Strm;

Nadere informatie