Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:"

Transcriptie

1 Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy statement leggen we nder meer uit he we je persnsgegevens gebruiken, vr welke deleinden, en met wie we ze delen. 1. Verantwrdelijke en cntact Clse B.V., gevestigd te Amsterdam, is de verantwrdelijke (zals bedeld in de AVG) vr het gebruik van persnsgegevens in het kader van het aanbieden van de app Clse. Dit statement is niet van tepassing p websites die in f via Clse wrden bezcht. Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je cntact met ns pnemen per e- mail: privacy@theclseapp.cm f per pst: Clse B.V., t.a.v. de privacy fficer, Pstbus 10, 1000 AA Amsterdam. 2. Definities: App: de app die nder de naam Clse wrdt aangebden dr Clse B.V. m Publishers in staat te stellen met bezekers van hun events te cmmuniceren, en bezekers in staat te stellen met elkaar te cmmuniceren. User: Gebruiker van de App. Chat: Cnversatie vr een specifieke User. Cnversatie: Mbiele cnversatie ver een bepaald event. Grup chat: Chat waaraan p uitndiging van een User k andere Users deelnemen. Publisher: de rganisatr van een event die de App gebruikt m ver zijn event te cmmuniceren. Hiernder vallen k derden die in pdracht van de Publisher de App gebruiken m ver het event van de Publisher te cmmuniceren. 3. Welke gegevens? Wanneer je gebruik maakt van de App, verzamelen wij de vlgende persnsgegevens ver ju. 1. Gegevens die we aan je (kunnen) vragen: a) gebruikersnaam (verplicht), b) gebrtedatum, c) mbiel telefnnummer (verplicht), d) het land waar je wnt, e) ft (dit heft geen ft te zijn waar jij herkenbaar p staat), f) je betaalgegevens (wanneer jij in de App een vucher f prduct kpt). 2. Gegevens die we zelf verzamelen: a) IP-adres,

2 b) het applicatie installatie nummer dat wij bij installatie van de App aan ju hebben tegekend, c) infrmatie ver het event waar je naarte gaat, zals de datum, prijs van het ticket, artiest(en), lcatie/venue, etc., d) infrmatie ver aankpen die jij tijdens f in verband met een event via nze App det, e) de Cnversaties waaraan jij deelneemt (niet de inhud van de cnversatie m.u.v. vragen die de Publisher ju stelt en de antwrden die jij daarp geeft en evt. vragen die jij stelt aan de Publisher), f) de telefnnummers van de persnen die jij uitndigt vr deelname aan een Grup chat, g) infrmatie uit de antwrden die je hebt gegeven p de vragen van de Publisher in een Cnversatie, h) het land waar je wnt (p basis van juw telefnnummer indien je ervr hebt gekzen deze infrmatie niet aan ns te verstrekken), i) je lcatie (niet je exacte lcatie maar uitsluitend wanneer jij je in een bepaalde mgeving bevindt) (indien je dat hebt ingeschakeld) Van de hiervr genemde gegevens zijn de gegevens nder 1 a, 1 c, 2 a en 2 b ndig m ju in staat te stellen de App te gebruiken. Znder deze gegevens kunnen wij je deze dienst niet leveren. 4. Deleinden en grndslag vr gegevensverwerking Wij gebruiken de hiervr genemde persnsgegevens vr de vlgende deleinden. Hierbij vermelden wij de wettelijke grndslag van de verwerking. Om cmmunicatie tussen ju, de Publisher, en eventueel tussen ju andere Users in een Grup chat mgelijk te maken. Om je uit te ndigen vr en/f tegang te geven tt een bepaalde Cnversatie. Om bij die cmmunicatie juw ft aan degenen met wie jij cmmuniceert te kunnen tnen. Grndslag: testemming (je bent niet verplicht een prfielft te upladen). Om ju in staat te stellen te cmmuniceren met de Publisher ver een event waaraan jij deelneemt f waarin jij geïnteresseerd bent. De Publisher kan z direct met ju cmmuniceren, infrmatie ver het event verstrekken en vragen stellen ver juw aanwezigheid bij een event. Om je in staat te stellen m met andere Users te cmmuniceren ver de events waar jij (met hen) naarte gaat f waarin jullie geïnteresseerd zijn.

3 Om je in staat te stellen je vrienden uit te ndigen deel te nemen aan een Grup chat en, indien zij dat ng niet gedaan hebben, k de App te installeren, en m de uitndiging hierte te versturen. Grndslag: uitvering van de vereenkmst met degene die de uitndiging verstuurt en gerechtvaardigd belang ten aanzien van degene die de uitndiging ntvangt. Wij en de Publisher hebben er gerechtvaardigd belang bij m de gebruikers van de App in staat te stellen hun vrienden uit te ndigen m deel te nemen aan een Grup chat en k de App te gebruiken. Om de App te beveiligen en te cntrleren f jij je aan nze gebruiksvrwaarden hudt. Grndslag: gerechtvaardigd belang Wij hebben er een gerechtvaardigd belang bij m nze App te beveiligen, en.a. k juw gegevens veilig te huden, en m te cntrleren f nze Users geen nrechtmatig gebruik maken van de App. Indien een Cnversatie een minimum leeftijd heeft, gebruiken wij je gebrtedatum m te berekenen f jij die minimumleeftijd hebt bereikt. Grndslag: gerechtvaardigd belang/wettelijke verplichting. In smmige gevallen kan een rganisatr van een event wettelijk verplicht zijn m juw leeftijd te verifiëren vr hij ju ver een event infrmeert, maar het kan k zijn dat er een gerechtvaardigd belang bestaat m een minimum leeftijd in te stellen. Om binnen een Cnversatie de cntent van de Chat te bepalen p basis van juw lcatie, de vragen die jij aan de Publisher stelt en/f de antwrden die jij p vragen van de Publisher geeft. De Publisher heeft er een gerechtvaardigd belang bij m p ju aangepaste cntent in de Chat met ju te tnen. Om je in staat te stellen aankpen te den tijdens f in verband met events, de aankpen te kunnen leveren en vr de betaling. Grndslag: uitvering van de vereenkmt. Om je in staat te stellen tijdens een event te laten zien in welk land je wnt en de Publisher geaggregeerde gegevens hierver te kunnen verstrekken. Organisatren van events hebben een gerechtvaardigd belang m infrmatie te ntvangen ver het land waar de bezekers van een event vandaan kmen m hun dienstverlening en prducten te kunnen verbeteren en beter p het publiek te kunnen afstemmen. Om geaggregeerde datasets te maken met gegevens ver deelnemers aan events en deze te verstrekken aan de Publisher zdat zij hun dienstverlening en prducten (zals events) beter kunnen aanpassen p de dr hen gewenste delgrep.

4 Organisatren hebben er een gerechtvaardigd belang bij m geaggregeerde data te ntvangen ver deelnemers aan events m hun prducten beter te kunnen aanpassen p de dr hen gewenste delgrep. De geaggregeerde datasets die zij hiervr van ns kunnen ntvangen zijn in beginsel niet langer herleidbaar tt individuen. Om geaggregeerde datasets te maken ver het gebruik van de App zdat wij de App kunnen verbeteren (bijv. dr A/B testen) Wij hebben er gerechtvaardigd belang bij geaggregeerde data te gebruiken vr de verbetering van de App. De geaggregeerde datasets die wij hiervr gebruiken, zijn in beginsel niet langer herleidbaar tt individuen. Om infrmatie aan de Publisher te verstrekken ver welke Users hebben deelgenmen aan een Cnversatie die de Publisher heeft aangemaakt. Het gaat hier m de vlgende gegevens: a) Telefnnummer; b) Naam; c) Indien andere gegevens wrden verstrekt, wrdt je daar separaat ver geïnfrmeerd. Publishers hebben er belang bij m te weten wie hebben deelgenmen aan hun Cnversaties mdat zij willen weten wie deelnemen aan f geïnteresseerd zijn in hun events, zdat zij deze infrmatie kunnen gebruiken m deze persnen te infrmeren ver vergelijkbare events. Vr meer infrmatie ver wat de Publisher met juw gegevens kan den verwijzen wij naar de Privacy Statement van de Publisher. Om vuchers f prducten en diensten van Publisher f een derde aan ju te kunnen verkpen, te leveren en de betaling uit te veren. Grndslag: uitvering van de vereenkmt. Om je te infrmeren ver events en daaraan verwante diensten f prducten die mgelijk interessant zijn vr ju (zie verder hiernder). Wij hebben er een gerechtvaardigd belang bij m het gebruik van de App vr ju leuker te maken dr ju ver andere events, prducten f diensten te kunnen infrmeren en de rganisatren f aanbieders van die events, prducten f diensten hebben er een gerechtvaardigd belang bij m hun event, prduct f dienst beter te kunnen marketen. Wij gebruiken nder meer de vlgende gegevens m ju te infrmeren ver events en daaraan verwante diensten f prducten die mgelijk interessant zijn vr ju: De events waar jij naarte gaat f bent geweest f waarin jij interesse hebt getnd dr aan een Cnversatie ver dat event deel te nemen, en de prijs van je ticket, m je te infrmeren ver: vergelijkbare events, prducten die jij tijdens f in verband met de events waar jij naarte gaat kunt kpen.

5 Juw lcatie (indien je dat hebt ingeschakeld) m je te infrmeren ver events bij ju in de buurt. 5. Ontvangers van juw gegevens Wij delen juw gegevens in beginsel niet met derden. De vlgende persnen / partijen zullen juw gegevens (f een gedeelte daarvan) wel kunnen inzien f gebruiken: Wij, nze werknemers en dienstverleners die in nze pdracht werken (zals betaaldienstverleners), allen nder geheimhuding en uitsluitend vr zver ndig vr de in dit privacy statement genemde deleinden. Wij gebruiken nder meer de vlgende dienstverleners: Zigg Services B.V., Nederland (levert nze internetaansluiting); TransIP, Amsterdam (levert hstingdiensten en slaat m die reden nze databases p p servers in Amsterdam); Kvks B.V., Nederland (verzrgt de hsting van nze servers). Andere Users met wie jij in een Chat f Grup chat cmmuniceert kunnen juw gebruikersnaam, telefnnummer, eventueel ft zien en de inhud van juw cmmunicatie met hen. Zij zijn zelf verantwrdelijk vr hun gebruik van die gegevens. De Publisher kan alleen de berichten aan hem, zals vragen die jij stelt f antwrden die jij geeft p vragen van de Publisher lezen. De Publisher kan de vlgende gegevens ver de Cnversatie ntvangen: Antwrden p vragen die dr de Publisher zijn gesteld (bijv. ver wat jij van de lcatie vnd) en antwrden in een enquête;. Wat jij via de App gekcht hebt tijdens het event; Uit welk land jij kmt; Juw telefnnummer; Gebrtedatum; Juw vrienden in de chat en hun telefnnummer; De inhud van de berichten die jij naar andere deelnemers (met uitzndering van de Publisher) aan de chat stuurt in de Cnversatie wrdt niet gedeeld. Publishers die geaggregeerde datasets van ns ntvangen. Deze datasets bevatten in beginsel geen gegevens die tt individuen (zals jij) te herleiden zijn. Vr het gebruik van persnsgegevens die de Publisher zals hiervr mschreven van ns f via de App ntvangt, is de Publisher zelf de verantwrdelijke. De Publisher kan hierbij de diensten van derden gebruiken. Meer infrmatie hierver vind je in het Privacy Statement van de Publisher, dat tevens beschikbaar is in de App. Wij trachten altijd afspraken te maken met de Publisher m juw rechten te waarbrgen, maar kunnen helaas niet garanderen dat zij zich hier altijd aan huden. 6. Clse als verwerker

6 Naast het gebruik dat wij maken van juw persnsgegevens vr het aanbieden van de App, kan het zijn dat wij juw persnsgegevens gebruiken als verwerker in de zin van de AVG, dat wil zeggen: in pdracht en nder de verantwrdelijkheid van een ander, zals een Publisher. Dat is bijvrbeeld het geval wanneer: Jij via een dr ns beheerde website tickets kpt vr een event van een Publisher. Wij ju, vrdat je de App installeert, een uitndiging sturen m de App te installeren. Als je het ticket via ns kpt en/f wij je de uitndiging sturen, den we dat in pdracht van de Publisher, die daarvr de verantwrdelijke is in de zin van de AVG. Wij zijn vr die verwerking slechts de verwerker. Infrmatie ver de Publisher, zals (een verwijzing naar) het privacy statement van de Publisher, is beschikbaar in de App. 7. Bewaartermijn Wij bewaren juw gegevens niet langer dan ndzakelijk en verwijderen juw persnsgegevens uiterlijk 1 jaar nadat jij de App hebt verwijderd. Als jij de App niet langer gebruikt, zullen we je na 1 jaar een bericht sturen met de vraag f jij de App ng wilt gebruiken. Bij het uitblijven van een reactie p dat bericht en p een reminder daarver, zullen wij k vergaan tt verwijdering van juw persnsgegevens. (Geaggregeerde) Gegevens die niet meer tt individuen herleidbaar zijn, kunnen wij langer bewaren. 8. Juw rechten Je hebt het recht m: de persnsgegevens die wij ver ju verwerken in te zien; ns te vragen de persnsgegevens te verbeteren f verwijderen; (je kunt zelf k bepaalde Cnversaties verwijderen in de App); bezwaar te maken tegen de wijze waarp wij juw persnsgegevens verwerken; ns te vragen juw persnsgegevens ver te dragen (dataprtabiliteit); een klacht in te dienen bij de Autriteit Persnsgegevens; testemming die je aan ns hebt gegeven vr het verwerken van je persnsgegevens in te trekken. Je kunt hiervr met ns cntact pnemen via de gegevens vermeld nder Verantwrdelijke en cntact. 9. Wijzigingen Wij kunnen de wijze waarp wij persnsgegevens verwerken en dit privacy statement wijzigen. In geval van materiële wijzigingen zullen we je daar actief ver infrmeren binnen de App f met gebruikmaking van de dr ju pgegeven gegevens. De meest recente versie van ns privacy statement is te vinden p nze website beclse.t en in de App. Versie:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op:

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op: Privacy Plicy Bijgewerkt p: 3.5.2018 Cmmn Affairs hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy Plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met

Nadere informatie

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9 Privacy Plicy WO=MEN, Dutch Gender Platfrm (WO=MEN) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan

Nadere informatie

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om:

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om: Privacy plicy WTC De Nieuwenhvespurters (hier bekend als "wij" f "De Nieuwenhvespurters") verzamelt vr een ptimale deelname aan en beleving van nze evenementen persnlijke gegevens van u. We lichten hierbij

Nadere informatie

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing.

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing. PRIVACY STATEMENT Versie mei 2018 Imail B.V. (imail) hecht er waarde aan dat uw gegevens p een juiste wijze wrden verwerkt. Wij (imail) gaan daarm met de grtst mgelijke zrgvuldigheid m met persnsgegevens

Nadere informatie

Artjanna Stories, gevestigd in Amsterdam is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Artjanna Stories, gevestigd in Amsterdam is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Privacyverklaring Artjanna Stries, gevestigd in Amsterdam is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Cntactgegevens: http://artjannastries.cm +31

Nadere informatie

Inhoudsopgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grondslagen... 3 Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?... 3 Welke persoonsgegevens gebruiken

Inhoudsopgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grondslagen... 3 Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?... 3 Welke persoonsgegevens gebruiken Privacy statement Inhudspgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4 Wningzekende... 4 Huurder...

Nadere informatie

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers)

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers) Privacy Statement andere betrkkenen (niet zijnde studenten f medewerkers) Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar bezekers en externe cntacten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met uw persnsgegevens.

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten Privacy Plicy Dit is de Privacy plicy van het Centrum vr Beweging en Therapie te Eindhven (hierna te nemen: CBT f het CBT ). Het CBT hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze

Nadere informatie

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 (even nummers) te Leiden Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 te Leiden hecht veel waarde aan de bescherming van juw persnsgegevens. In

Nadere informatie

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement Definitieve versie d.d. 24 mei 2018 Privacy statement Prcedure: MT/DB besluit d.d. 24 mei 2018 He gaat Rentree met gegevens m Binnen Rentree wrdt gewerkt met diverse gegevens van huurders, medewerkers

Nadere informatie

Persoonsgegevens van klanten worden door Apollon Travel verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

Persoonsgegevens van klanten worden door Apollon Travel verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en): PRIVACY POLICY Aplln Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met persnsgegevens. Wij

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE Eenmanszaak Beautysaln Anke is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Anke de Vries is de cördinatr gegevensbescherming

Nadere informatie

Op basis waarvan verwerken we jouw persoonsgegevens?

Op basis waarvan verwerken we jouw persoonsgegevens? Privacyverklaring Tikkie app Deze privacyverklaring is gepubliceerd p 24 mei 2018. Dit is de Privacyverklaring van de Tikkie app ( Tikkie ). Tikkie wrdt aangebden dr ABN AMRO bank N.V., gevestigd aan de

Nadere informatie

Privacy Statement Medewerkers

Privacy Statement Medewerkers Privacy Statement Medewerkers Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar medewerkers en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene

Nadere informatie

Privacy Statement Studenten

Privacy Statement Studenten Privacy Statement Studenten Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar studenten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene Verrdening

Nadere informatie

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6 GOA Publiek Privacy statement 1 van 6 Inhudspgave Inleiding... 3 Inhudspgave... 2 1. Persnsgegevens die wij verwerken... 4 2. Bijzndere en/f gevelige persnsgegevens die wij verwerken... 4 3. Met welk del

Nadere informatie

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot Privacy Verklaring Per 25 mei 2018 gelden er verscherpte regels vr alle rganisaties binnen de EU die persnsgegevens verwerken. Om deze reden is de privacy verklaring aangepast en vragen we u deze dr te

Nadere informatie

1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd).

1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). PRIVACYVERKLARING PRIVACY VERKLARING van RELAX DIVERS DUIKCLUB BVBA 1. Algemeen Relax Divers bvba hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens (en dat uw privacy wrdt gerespecteerd). In deze

Nadere informatie

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING Welkm p de privacy- en ckie verklaring (de Verklaring) van advcatenkantr FlexIEbel (hierna k aangeduid als FlexIEbel, wij, ns en nze). Wij respecteren uw privacy en zijn vastberaden

Nadere informatie

Versie 1.0 augustus 2018 PRIVACY STATEMENT

Versie 1.0 augustus 2018 PRIVACY STATEMENT Versie 1.0 augustus 2018 PRIVACY STATEMENT INHOUDSOPGAVE Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT STICHTING EELDER WONINGBOUW

PRIVACY STATEMENT STICHTING EELDER WONINGBOUW PRIVACY STATEMENT STICHTING EELDER WONINGBOUW Privacy statement Audittrail 2018 Vragen f pmerkingen naar aanleiding van dit stuk? Stuur deze naar mail@audittrail.nl Auteur: Audittrail Opdrachtgever: Stichting

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT DE HUISMEESTERS

PRIVACY STATEMENT DE HUISMEESTERS PRIVACY STATEMENT DE HUISMEESTERS Inhudspgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4 Wningzekende...

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT WOONTIJ

PRIVACY STATEMENT WOONTIJ PRIVACY STATEMENT WOONTIJ Inhudspgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 4 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 5 Wningzekende... 5

Nadere informatie

Wanneer u onze juridische hulp inschakelt, worden de gegevens die u verstrekt door ons vastgelegd. Wij verzamelen gegevens waaronder:

Wanneer u onze juridische hulp inschakelt, worden de gegevens die u verstrekt door ons vastgelegd. Wij verzamelen gegevens waaronder: PRIVACYVERKLARING Altadvcaten Met deze privacyverklaring infrmeren wij u nder meer ver welke srt persnsgegevens wij verzamelen, waarvr uw gegevens wrden verwerkt en welke rechten u heeft. Wanneer u nze

Nadere informatie

Privacy en Cookie Policy van OxHill7

Privacy en Cookie Policy van OxHill7 Privacy en Ckie Plicy van OxHill7 Wij ( OxHill7 ) hechten veel waarde aan de bescherming van de privacy van nze websitebezekers en nze klanten. In deze Privacy en Ckie Plicy wrdt u geïnfrmeerd ver de wijze

Nadere informatie

Algemeen. Contact. Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens

Algemeen. Contact. Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens Algemeen In deze privacyverklaring wrdt uitgelegd wat persnsgegevens zijn, welke gegevens Hyptheekadvies Drechtsteden BV h..d.n. Huis & Hyptheek Hendrik-Id-Ambacht verzamelt, waarm we dit den, helang we

Nadere informatie

Hoe gebruikt Veel Beter jouw gegevens?

Hoe gebruikt Veel Beter jouw gegevens? Privacy Statement Veel Beter Franchise B.V. en haar partners welke zijn gevestigd in het multidisciplinair verzamelgebuw aan de Elektrnweg 4 1362 JP te Almere Veel Beter Franchise B.V. hecht veel waarde

Nadere informatie

- PRIVACYREGLEMENT -

- PRIVACYREGLEMENT - - PRIVACYREGLEMENT - Wij vinden het belangrijk dat de privacy van nze patiënten ged is gebrgd. Dit privacyreglement beschrijft he wij mgaan met uw persnsgegevens, waarnder uw medische gegevens. Als u vragen

Nadere informatie

KONINKLIJK MODERN SKATERS CLUB WILRIJK

KONINKLIJK MODERN SKATERS CLUB WILRIJK KONINKLIJK MODERN SKATERS CLUB WILRIJK Aangeslten B.F.R.S en W.S.R. Gesticht 1921 V.Z.W. Gemeentelijk Rlschaatsterrein Aan: Berkenveldplein IBAN: BE30 4135 1847 0111 BIC CODE: KREDBEBB BTW:BE 0408.540.442

Nadere informatie

Privacy Statement Stichting Hulst voor Elkaar

Privacy Statement Stichting Hulst voor Elkaar Privacy Statement Stichting Hulst vr Elkaar Hulst, 1 juli 2018 Dit is het Privacy Statement van Stichting Hulst vr Elkaar. Om u ged van dienst te zijn en m ns werk z efficiënt en effectief mgelijk uit

Nadere informatie

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Privacyverklaring FlexLife is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Persnsgegevens FlexLife verwerkt uw persnsgegevens drdat u gebruik maakt van

Nadere informatie

Stichting Bridge to Bridge Arnhem, KvK-nummer , Meander MC Arnhem. 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om:

Stichting Bridge to Bridge Arnhem, KvK-nummer , Meander MC Arnhem. 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om: Stichting Bridge t Bridge Arnhem Pstbus 5085 6802 EB ARNHEM inf@bridgetbridge.nl www.bridgetbridge.nl KvK 41049267 BTW NL IBAN NL36 RABO 0181991098 Privacyverklaring Stichting Bridge t Bridge Arnhem (hier

Nadere informatie

b) Afhankelijk van de omstandigheden, kunnen wij de volgende categorieën van persoonsgegevens verzamelen:

b) Afhankelijk van de omstandigheden, kunnen wij de volgende categorieën van persoonsgegevens verzamelen: Privacy statement De website www.staatsen.nl is eigendm van Staatsen Executive Search. Staatsen Executive Search hudt zich aan de wettelijke vrschriften met betrekking tt de bescherming van persnsgegevens,

Nadere informatie

Door Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer:

Door Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: Algemene Vrwaarden MyOV Dr Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Kphandel nder nummer: 59087757 0000 000028408217 Wij verzeken u deze algemene vrwaarden zrgvuldig te lezen. Uw gebruik van de applicatie

Nadere informatie

Privacyverklaring. Wanneer u contact met ons opneemt (via bijvoorbeeld telefoon, of social media) verzamelen wij ook gegevens over u.

Privacyverklaring. Wanneer u contact met ons opneemt (via bijvoorbeeld telefoon,  of social media) verzamelen wij ook gegevens over u. Privacyverklaring Deze Privacyverklaring beschrijft he wij gegevens ver u verzamelen, gebruiken en beschermen. U kunt hier k vinden he u cntact met ns p kunt nemen indien u ng met vragen zit, wij beantwrden

Nadere informatie

Privacyverklaring Carnegie-Stichting ( )

Privacyverklaring Carnegie-Stichting ( ) Privacyverklaring Carnegie-Stichting (16.05.2018) De Carnegie-Stichting verwerkt persnsgegevens en andere data in vereenstemming met de geldende wetgeving. Per 25 mei 2018 is de Algemene verrdening gegevensbescherming

Nadere informatie

Privacy statement GastouderCarola

Privacy statement GastouderCarola Privacy statement GastuderCarla Adres: Clenbranderstraat 79 Pstcde en wnplaats: 6921 NC Duiven Telefnnummer: 0316-847432 Website: www.gastudercarla.nl Facebk: https://www.facebk.cm/carlagastuder Inhud

Nadere informatie

Wij bieden onze dienstverlening aan onder de labels Omgaan met Ontslag, Omgaan met Overname en Omgaan met Ontwikkeling.

Wij bieden onze dienstverlening aan onder de labels Omgaan met Ontslag, Omgaan met Overname en Omgaan met Ontwikkeling. Privacy Statement 2 juni 2018 WIE ZIJN WE? Omgaan met Ontslag BV begeleidt werkgevers en werknemers in situaties van rerganisatie en ntslag. Dat den wij dr de dienstverlening p de nderdelen van Arbeidsrecht,

Nadere informatie

Privacyreglement Lamers Zorg & Arbeid

Privacyreglement Lamers Zorg & Arbeid Privacyreglement Lamers Zrg & Arbeid 1. Del en herkmst In dit Privacyreglement Lamers Zrg & Arbeid wrdt uitleg gegeven ver de bescherming van privacygevelige infrmatie. In de infrmatiesystemen van Zrg

Nadere informatie

Altrad Benelux n.v. privacyverklaring

Altrad Benelux n.v. privacyverklaring Altrad Benelux n.v. privacyverklaring Wij zijn er van vertuigd dat de bescherming van uw persnlijke gegevens van essentieel belang is. Indien wij uw persnsgegevens verwerken, den we dat dan k in vereenstemming

Nadere informatie

In dit privacy statement wordt beschreven hoe onze gegevensverwerking wordt uitgevoerd en voor welke doelen deze gegevens worden verwerkt.

In dit privacy statement wordt beschreven hoe onze gegevensverwerking wordt uitgevoerd en voor welke doelen deze gegevens worden verwerkt. Privacy Statement De Cperatie WatBeters vr Overbetuwe (hierna WatBeters vr Overbetuwe) is ervan vertuigd dat de bescherming van de persnlijke levenssfeer van ju en de bezekers van haar website van essentieel

Nadere informatie

Ons kantoor vraagt uw persoonsgegevens alleen op voor de volgende doeleinden: het uitvoeren van opdrachten voor advies of andere diensten;

Ons kantoor vraagt uw persoonsgegevens alleen op voor de volgende doeleinden: het uitvoeren van opdrachten voor advies of andere diensten; Privacyverklaring Van Grafhrst Ntarissen Deze verklaring geeft infrmatie ver he ns kantr mgaat met persnsgegevens die in het kader van de werkzaamheden en dienstverlening wrden verwerkt. Onze cntactgegevens

Nadere informatie

In dit privacy statement wordt beschreven hoe onze gegevensverwerking wordt uitgevoerd en voor welke doelen deze gegevens worden verwerkt.

In dit privacy statement wordt beschreven hoe onze gegevensverwerking wordt uitgevoerd en voor welke doelen deze gegevens worden verwerkt. Privacy Statement De Cperatie WatBeters vr Overbetuwe (hierna genemd WatBeters vr Heteren, Driel en Randwijk) is ervan vertuigd dat de bescherming van de persnlijke levenssfeer van ju en de bezekers van

Nadere informatie

Verder zullen we jouw gegevens niet zonder jouw toestemming verwerken, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn.

Verder zullen we jouw gegevens niet zonder jouw toestemming verwerken, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn. PRIVACY POLICY Omnitise B.V. Wij zijn Omnitise B.V.. Wij respecteren juw privacy en persnlijke levenssfeer, maar sms hebben we persnlijke gegevens van ju ndig. In deze verklaring lees je welke gegevens

Nadere informatie

DOG CHEF PRIVACYBELEID

DOG CHEF PRIVACYBELEID DOG CHEF PRIVACYBELEID Ppjb BVBA ("we", "nze", "wij" f "Dg Chef") verbindt er zich te de privacy te beschermen van alle gebruikers van nze website, dgchef.be (hierna de "Site"). Gelieve nderstaande privacybeleid

Nadere informatie

Privacyverklaring Luscii

Privacyverklaring Luscii Privacyverklaring Luscii 1. Luscii Luscii healthtech B.V. is een Nederlands bedrijf. Onze bedrijfsactiviteiten vinden plaats in de Eurpese Ecnmische Ruimte (EER) en tenzij anders aangegeven bewaren wij

Nadere informatie

VERKLARING. Inzake gegevensverwerking klanten. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

VERKLARING. Inzake gegevensverwerking klanten. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) VERKLARING Inzake gegevensverwerking klanten Vlgens de Algemene Verrdening Gegevensbescherming (AVG) Deze verklaring inzake gegevensverwerking is van Schnmaakbedrijf L.J. de Vries B.V., gevestigd te Aalsmeer

Nadere informatie

Kaas.nl Privacy Verklaring

Kaas.nl Privacy Verklaring Kaas.nl Privacy Verklaring Bij Kaas.nl velen wij ns verantwrdelijk vr het beschermen van de persnsgegevens van nze cnsumenten en zakelijke partners en het waarbrgen van uw privacy. Wij gelven in het belang

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING BONARIUS BEDRIJVEN

PRIVACYVERKLARING BONARIUS BEDRIJVEN PRIVACYVERKLARING BONARIUS BEDRIJVEN Bnarius respecteert uw privacy. Bnarius draagt er zrg vr dat de infrmatie die Bnarius ver u verkrijgt, en die u aan Bnarius beschikbaar stelt, vertruwelijk en met de

Nadere informatie

Wij adviseren je om het Privacy beleid door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie.

Wij adviseren je om het Privacy beleid door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie. 1. Bewust f nbewust deel je persnsgegevens met ns. Alkmaarse Shtkan Karate-d Jhan Bult (hierna: de vereniging ) respecteert juw privacy en vindt het belangrijk m zrgvuldig met de persnsgegevens van haar

Nadere informatie

Privacyreglement. Inleiding

Privacyreglement. Inleiding Privacyreglement Inleiding Bij het adviseren ver en het afsluiten van financiële prducten f diensten vraagt Blkweg Financieel Adviseurs B.V. (Blkweg) veel vertruwelijke infrmatie van klanten. Klanten van

Nadere informatie

Privacy en Cookie Policy van we-spot.nl

Privacy en Cookie Policy van we-spot.nl Privacy en Ckie Plicy van we-spt.nl Wij We-spt BV hechten veel waarde aan de bescherming van de privacy van nze websitebezekers. In deze Privacy en Ckie Plicy wrdt u geïnfrmeerd ver de wijze waarp wij

Nadere informatie

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen.

Wij raden u aan deze privacy policy zorgvuldig door te nemen. PRIVACY POLICY BZB-FEDAFIN 1. Algemeen waarvr dient deze privacy plicy? 1.1 BZB-Fedafin is ervan vertuigd dat de bescherming van uw persnlijke gegevens van essentieel belang is. Deze privacy plicy begt

Nadere informatie

Privacy verklaring van VFU Het Vormingsfonds voor Uitzendkrachten

Privacy verklaring van VFU Het Vormingsfonds voor Uitzendkrachten Privacy verklaring van VFU Het Vrmingsfnds vr Uitzendkrachten Wij beschermen uw privacy. VFU, merknaam van Vrmingsfnds vr Uitzendkrachten vzw, neemt de bescherming van de persnsgegevens van haar deelnemers

Nadere informatie

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord.

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord. Tips Digiduif 1. U lgt in p digiduif met uw e-mail adres en wachtwrd. 2. U kiest de knp instellingen. Op de vlgende pagina s kunt u allerlei zaken invullen en aanpassen die bij uw accunt hren. Tevens zit

Nadere informatie

PROCEDURE RECHTEN VAN BETROKKENEN DE HUISMEESTERS

PROCEDURE RECHTEN VAN BETROKKENEN DE HUISMEESTERS PROCEDURE RECHTEN VAN BETROKKENEN DE HUISMEESTERS Inhudspgave 1. ALGEMENE PROCEDURE... 3 2. RECHT OP INFORMATIE... 4 3. RECHT OP INZAGE... 6 4. RECHT OP CORRECTIE EN AANVULLING... 7 5. RECHT OP GEGEVENSWISSING...

Nadere informatie

T: +32 (0) Heernislaan 19, 9000 Gent, Belgium E: VAT BE W: IBAN BE

T: +32 (0) Heernislaan 19, 9000 Gent, Belgium E: VAT BE W:  IBAN BE WAAROM DEZE PRIVACYVERKLARING? Lee&Ally hecht grte waarde aan de bescherming van uw privacy en persnsgegevens. Wij gebruiken en verwerken uw persnsgegevens uitsluitend in vereenstemming met de Privacywet

Nadere informatie

Eerstelijns ServicePunt B.V.

Eerstelijns ServicePunt B.V. WebsiteService 2015 Eerstelijns ServicePunt B.V. Eerstelijns ServicePunt B.V. Trenallee 20, Videlab Strijp-S 5617 BC Eindhven inf@eerstelijnsservicepunt.nl www.eerstelijnsservicepunt.nl De WebsiteService

Nadere informatie

Privacy Statement. Zorgboerderij Gaia

Privacy Statement. Zorgboerderij Gaia Privacy Statement Zrgberderij Gaia De Bterhek Zrgdiensten Gaia Zrgdiensten / Zrgberderij De Bterhek verwerkt persnsgegevens. Wij willen je hierver graag duidelijk en transparant infrmeren. In dit privacy

Nadere informatie

Privacy statement Carnegie-Stichting

Privacy statement Carnegie-Stichting Privacy statement Carnegie-Stichting De Carnegie-Stichting verwerkt persnsgegevens en andere data in vereenstemming met de geldende wetgeving. Per 25 mei 2018 is de Algemene Verrdening Gegevensbescherming

Nadere informatie

Privacyreglement. 1. Begripsbepalingen

Privacyreglement. 1. Begripsbepalingen Privacyreglement Inleiding Bij het adviseren ver en het afsluiten van financiële prducten f diensten vragen wij veel vertruwelijke infrmatie van klanten. Klanten van Drieklank pensienairs meten ervan uit

Nadere informatie

PROCEDURE RECHTEN VAN BETROKKENEN DE HUISMEESTERS

PROCEDURE RECHTEN VAN BETROKKENEN DE HUISMEESTERS PROCEDURE RECHTEN VAN BETROKKENEN DE HUISMEESTERS Inhudspgave 1. ALGEMENE PROCEDURE... 3 2. RECHT OP INFORMATIE... 4 3. RECHT OP INZAGE... 6 4. RECHT OP CORRECTIE EN AANVULLING... 7 5. RECHT OP GEGEVENSWISSING...

Nadere informatie

OVEREENKOMST INSCHAREN

OVEREENKOMST INSCHAREN Pagina 1 van 5 OVEREENKOMST INSCHAREN Deze vereenkmst wrdt aangegaan dr: Naam:... Adres:... Wnplaats:... Telefnnummer:... E-mail:... en Vefgrund V.O.F., Grsveldweg 32a 7497 NN Bentel mariekeweber@hetnet.nl

Nadere informatie

Algemeen. Contact. Financieel Centrum Nijmegen Wijchen B.V. handelend onder de namen:

Algemeen. Contact. Financieel Centrum Nijmegen Wijchen B.V. handelend onder de namen: Algemeen In deze privacyverklaring wrdt uitgelegd wat persnsgegevens zijn, welke gegevens Financieel Centrum Nijmegen Wijchen B.V. h..d.n. Hyptheekshp Nijmegen St. Annastraat en Huis & Hyptheek Wijchen

Nadere informatie

Hieronder beschrijven we beknopt onze werkwijze met betrekking tot bescherming van persoonsgegevens.

Hieronder beschrijven we beknopt onze werkwijze met betrekking tot bescherming van persoonsgegevens. Privacy Verklaring Stichting Ged Thuis Vrwrd Als rganisatie actief in de zrg hebben wij veel te maken met (gevelige) persnsgegevens. Deze Verklaring is er p gericht m u te infrmeren ver het pnemen, beheren

Nadere informatie

Privacyverklaring Hervormde Gemeente Huizen, te Huizen Onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland

Privacyverklaring Hervormde Gemeente Huizen, te Huizen Onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland Privacyverklaring Hervrmde Gemeente Huizen, te Huizen Onderdeel van de Prtestantse Kerk in Nederland Brn: Mdel Privacyverklaring PKN Datum: 5 januari 2019 Versie: 1.2 (vrige versie 1.1 september 2018)

Nadere informatie

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0)

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0) P R I V A C Y P O L I C Y 1. Deze privacy plicy ( Privacy Plicy ) regelt de verwerking van juw persnsgegevens als een nderdeel van juw gebruik van nze Website (de Website ) en de diensten die daarmee verband

Nadere informatie

Privacybeleid van Simplintho

Privacybeleid van Simplintho Privacybeleid van Simplinth Bij het gebruiken van Simplinth-services, vertruwt u ns met uw gegevens. Dit Privacybeleid is bedeld m u inzicht te geven in de gegevens die we verzamelen, waarm we deze gegevens

Nadere informatie

WBP, DOELSTELLINGEN GEGEVENSGEBRUIK KLOK GROENPROJECTEN

WBP, DOELSTELLINGEN GEGEVENSGEBRUIK KLOK GROENPROJECTEN WBP, DOELSTELLINGEN GEGEVENSGEBRUIK KLOK GROENPROJECTEN Klk Grenprjecten (hierna te lezen als KGP) maakt gebruik van uw persnsgegevens cnfrm de wettelijke grndslagen vr de vlgende deleinden: KGP verzamelt

Nadere informatie

Privacy Verklaring van de Sportlife website

Privacy Verklaring van de Sportlife website Privacy Verklaring van de Sprtlife website Laatste datum van herziening : 08/05/2018 Op wie is deze Privacy Verklaring van tepassing? Deze site («Site») is eigendm van en wrdt beheerd dr Cntinental Sweets

Nadere informatie

Algemeen. Contact. Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens

Algemeen. Contact. Verzamelen en verwerken van persoonsgegevens Algemeen In deze privacyverklaring wrdt uitgelegd wat persnsgegevens zijn, welke gegevens Brantjes Assurantiën BV h..d.n. De Hyptheekshp Beverwijk verzamelt, waarm we dit den, helang we de gegevens bewaren

Nadere informatie

Privacyovereenkomst en privacyverklaring

Privacyovereenkomst en privacyverklaring Privacyvereenkmst en privacyverklaring Dr deze privacyvereenkmst en privacyverklaring te accepteren, verklaar je de inhud te hebben gelezen en accepteer je dat juw persnsgegevens wrden verwerkt p de wijze

Nadere informatie

Privacybeleid Froedel.nl

Privacybeleid Froedel.nl Privacybeleid Fredel.nl http://www.fredel.nl Over ns privacy-beleid Fredel.nl geeft veel m uw privacy. Wij verwerken daarm uitsluitend gegevens die wij ndig hebben vr (het verbeteren van) nze dienstverlening

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING KENDR Versie september 2018

PRIVACYVERKLARING KENDR Versie september 2018 PRIVACYVERKLARING KENDR Versie 1.0 - september 2018 INTRODUCTIE Deze privacyverklaring van KendR legt uit wat we met uw persnsgegevens den, ngeacht f we een dienst aan u verlenen dan wel een dienst van

Nadere informatie

CURSISTENSITE Cursistensite.nl is het leerportaal voor onze cursisten.

CURSISTENSITE Cursistensite.nl is het leerportaal voor onze cursisten. CURSISTENSITE Cursistensite.nl is het leerprtaal vr nze. Wij maken nze trainingen p maat. Hiervr hebben wij teksten en andere gegevens van de deelnemers ndig. Deze gegevens slaan wij p in ns CRM-systeem

Nadere informatie

Wie verkoopt uw huis?

Wie verkoopt uw huis? Wie verkpt uw huis? Accuntnet Verkp Vertruwens Persn Service Accuntnet V V P Service Wie verkpt uw huis? Als u uw huis wilt verkpen, schakelt u k in Spanje een makelaar in. Echter in Spanje geeft men nrmaal

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT. Wie zijn wij?

PRIVACY STATEMENT. Wie zijn wij? PRIVACY STATEMENT Wij hechten veel belang aan uw privacy. Wanneer u infrmatie aan ns verstrekt, zullen wij hier z zrgvuldig mgelijk mee mgaan. He wij dit den en vr welke deleinden wij de infrmatie gebruiken,

Nadere informatie

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Dit aanvraagfrmulier is bedeld vr een eenmalige subsidie. Een eenmalige subsidie wrdt verleend vr een eenmalige activiteit f ander incidenteel

Nadere informatie

Algemeen. Contact. Vechtfinance B.V. h.o.d.n. Het Verzekeringskantoor T.a.v. De heer J.K.N. van Nuijs Vleutenseweg HE Utrecht

Algemeen. Contact. Vechtfinance B.V. h.o.d.n. Het Verzekeringskantoor T.a.v. De heer J.K.N. van Nuijs Vleutenseweg HE Utrecht Het Verzekeringskantr Vleutenseweg 273 3532 HE Utrecht +31 30 754 06 60 inf@hetverzekeringskantr.nl www.hetverzekeringskantr.nl IBAN NL65 RABO 0151 0252 66 t.n.v. Vechtfinance B.V. KvK BTW 3028985 NL820658388B01

Nadere informatie

Privacyverklaring Logxstar

Privacyverklaring Logxstar Privacyverklaring Lgxstar De bescherming van uw persnsgegevens is belangrijk vr LOGXSTAR. Uw vertruwen heeft nze hgste pririteit. Daarm behandelen wij uw persnsgegevens altijd vertruwelijk en in vereenstemming

Nadere informatie

Gedragscode gebruik persoonsgegevens

Gedragscode gebruik persoonsgegevens Gedragscde gebruik persnsgegevens 1. Inleiding Aanleiding en del Binnen TMG wrden p een grt aantal plaatsen en p diverse wijzen persnsgegevens Verwerkt (de definities van de wrden met een hfdletter staan

Nadere informatie

Privacybeleid, Voor welke doelen zijn persoonsgegevens nodig

Privacybeleid, Voor welke doelen zijn persoonsgegevens nodig Privacybeleid, Kindercentrum de KinderSfa hecht veel waarde aan de bescherming van de aan haar beschikbaar gestelde persnsgegevens en gaat daar zrgvuldig mee m. In dit privacybeleid wrdt aangegeven he

Nadere informatie

Privacyverklaring van de Bosto website

Privacyverklaring van de Bosto website Privacyverklaring van de Bst website Op wie is deze Privacyverklaring van tepassing? Deze site («Site») is eigendm van en wrdt beheerd dr Bst Nutritin c.v, met maatschappelijke zetel te Metrplstraat 19-2900

Nadere informatie

Privacy Verklaring 23/08/2018

Privacy Verklaring 23/08/2018 Privacy Verklaring 23/08/2018 1.1. Algemeen VZW O2 stelt zich met deze huidige Privacy Verklaring in regel met de Eurpese Verrdening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van persnsgegevens

Nadere informatie

Grip op reclame Internet (cookies)

Grip op reclame Internet (cookies) DDMA PRIVACY AUTORITEIT - CONSUMENTEN HANDBOEK Grip p reclame Internet (ckies) PRAKTISCH ADVIES BIJ COMMERCIËLE COMMUNICATIE Vrwrd Aan de hand van cncrete infrmatie en handige checklists bieden wij u via

Nadere informatie

BELEID INZAKE ONLINE PRIVACY

BELEID INZAKE ONLINE PRIVACY BELEID INZAKE ONLINE PRIVACY Care Prperty Invest NV, een penbare gereglementeerde vastgedvenntschap met zetel te Hrstebaan 3, 2900 Schten, België (hierna wij, we f CP Invest genaamd), verbindt zich erte

Nadere informatie

Privacy Policy en Cookieverklaring

Privacy Policy en Cookieverklaring Privacy Plicy en Ckieverklaring Algemeen Veerkartn BV heeft deze privacy plicy vr u pgesteld m u te kunnen vertellen he wij mgaan met de infrmatie, met name de persnsgegevens, die u aan ns verstrekt. Wij

Nadere informatie

D i e n s t v e r l e n i n g s d o c u m e n t

D i e n s t v e r l e n i n g s d o c u m e n t D i e n s t v e r l e n i n g s d c u m e n t Ons kantr hudt zich bezig met financiële dienstverlening en heeft zich gespecialiseerd in schade- en levensverzekeringen en is daarbij actief p de zakelijkeen

Nadere informatie

De Europese Algemene Verordening van 27 april 2016 over gegevensbescherming (AVG of, in het Engels, GDPR) wordt van toepassing op 25 mei 2018.

De Europese Algemene Verordening van 27 april 2016 over gegevensbescherming (AVG of, in het Engels, GDPR) wordt van toepassing op 25 mei 2018. Privacy Ntice Assuralia neemt de bescherming van uw persnlijke gegevens ter harte. Daarm verbindt Assuralia zich erte deze gegevens met bijzndere aandacht te beschermen en te verwerken, in vlledige transparantie

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken van een profiel en het beheer van vacatures en/of trainingen. 1. Het aanmaken van een organisatieprofiel 1

Handleiding voor het aanmaken van een profiel en het beheer van vacatures en/of trainingen. 1. Het aanmaken van een organisatieprofiel 1 Handleiding vr het aanmaken van een prfiel en het beheer van vacatures en/f trainingen 1. Het aanmaken van een rganisatieprfiel 1 2. He het beheer van uw gegevens werkt 3 3. Vacatures 4 We verwachten van

Nadere informatie

Privacyreglement NFG hulpverlener

Privacyreglement NFG hulpverlener Privacyreglement NFG hulpverlener Versie: 20180502 1. Begripsbepalingen In dit reglement wrdt verstaan nder: De hulpverlener, Esther Relfs handelend nder Praktijk Mirte / Mirte Kids / Mirte in Bedrijf,

Nadere informatie

Privacyverklaring. Versie: 1.0 Publicatiedatum: 19 november Mariska Meijers (eigenaar) Organisatie: Gastouderbureau Vereen

Privacyverklaring. Versie: 1.0 Publicatiedatum: 19 november Mariska Meijers (eigenaar) Organisatie: Gastouderbureau Vereen Privacyverklaring Versie: 1.0 Publicatiedatum: 19 nvember 2018 Plaats: Almere Auteur: Mariska Meijers (eigenaar) Organisatie: Gastuderbureau Vereen De Algemene Verrdening Gegevensbescherming (AVG) is inmiddels

Nadere informatie

De GDPR in 10 stappen

De GDPR in 10 stappen De GDPR in 10 stappen Stap 4- Vul uw gegevens aan in het Verwerkingsregister 2018 G.T.L. Het is verbden deze dcumenten te vermenigvuldigen f anderzijds te verwerken znder nze testemming. Elke inbreuk zal

Nadere informatie

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft:

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PENNYPLACE VOOR LEDEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene Vrwaarden... 2 Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE 1. Algemeen De ft s p www.benkrtman.nl zijn alleen bestemd vr de eigenaar van Ben Krtman Cmmunicatie. Bezekers kunnen deze ft s bekijken, maar zijn

Nadere informatie

Model Verwerkersovereenkomst. Generieke e-learning

Model Verwerkersovereenkomst. Generieke e-learning Mdel Verwerkersvereenkmst Generieke e-learning Tussen De Staat der Nederlanden, namens Ministerie van Financiën, namens het Directraat-Generaal Belastingdienst En [leverancier], Hrend bij de aanbesteding:

Nadere informatie

1. Persoonsgegevens. 2. Verwerkersovereenkomsten

1. Persoonsgegevens. 2. Verwerkersovereenkomsten 0 Checklist Ik weet welke persnsgegevens ik psla en p basis van welke grndslag dit is Ik heb verwerkersvereenkmsten afgeslten met alle bedrijven die vr mij persnsgegevens verwerken. Ik heb een duidelijk

Nadere informatie