Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Het wijzigen/beëindigen van een vacature

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Het wijzigen/beëindigen van een vacature"

Transcriptie

1 Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Het wijzigen/beëindigen van een vacature November 2014 Handleiding: Stap 1: Ga naar de website... 1 Stap 2: Ik ben een vrijwilligersorganisatie... 2 Stap 3: Vacaturebank... 2 Stap 4: Vacature plaatsen... 2 Stap 5: Inloggen / AANMELDEN ORGANISATIE... 3 Stap 6: Vraag... 3 Stap 7: Werksoort en organisatie kiezen... 3 Stap 8: Vacature toevoegen... 4 Stap 9: Het formulier... 4 Stap 10: Je komt daarna weer terug in het overzicht met alle geplaatste vacatures... 7 Stap 11: Vacature WIJZIGEN/BEËINDIGEN... 8 Stap 12: Vragen... 8 Stap 1: Ga naar de website:

2 Stap 2: Klik op Ik ben een vrijwilligersorganisatie Stap 3: Klik op Vacaturebank < klik op Vacaturebank Stap 4: klik op Vacature plaatsen >

3 Stap 5: Inloggen Vul je gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruikersnaam: door u opgegeven adres Wachtwoord: is wat er en voor de. staat. Bijvoorbeeld: vrijwilligerspunt@nederland.nl, dan is het wachtwoord: nederland Belangrijk! Ben je nog niet aangemeld als organisatie, meld je dan eerst aan. Dit doe je zoals bij Stap 4, en klik op Organisatie aanmelden i.p.v. vacature aanmelden. Vul de gevraagde gegevens in. Dan ontvang je binnen enkele dagen een inlogcode en wachtwoord. Daarmee kun je dan inloggen, registreren, vacatures plaatsen en wijzigen op onze site. Stap 6: klik op vraag (beheren van uw vacatures) Stap 7: Werksoort en organisatie kiezen 1. Werksoort Bij werksoort klik je op het pijltje om de keuze mogelijkheden weer te geven. De volgende opties kunnen mogelijk enkel of allebei verschijnen, dit aan de hand van jouw rechten. Vrijwilligerspunt : je kiest voor deze optie wanneer je een vacature wilt plaatsen/wijzigen in onze reguliere vacaturebank. Maatschappelijke stage : Deze optie kies je voor het plaatsen van een maatschappelijke stage in de Maatschappelijke stagebank. 2. Gegevens Niets invullen 3. Organisatie Bij organisatie klik je op het pijltje om de keuze mogelijkheden weer te geven. Hierbij kunnen 1 of meerdere organisaties verschijnen, dit aan de hand van het aantal organisaties waarvoor je vacatures kunt plaatsen. Kies de organisatie waarvoor de bewuste vacature geplaatst moet worden. Na het aanvinken van de organisatie zullen eronder de al eerder geplaatste vacatures verschijnen.

4 De actieve vacatures worden aangegeven met een voor de vacature Vacatures die niet meer actief zijn of nog gecontroleerd moeten worden staan aangegeven met. Indien je deze vacatures opnieuw wilt openen zie stap 12, verderop in deze handleiding. Stap 8: Klik op vacature toevoegen Voordat je begint met invullen van de vacature willen wij je de volgende tips meegeven: Tip 1: Schrijf eerst de vacature in Word en sla hem op. De tekst kun je dan kopiëren en plakken in het tekstvak. Begin daarna met het invullen van het formulier. Tip 2: Bedenk een aansprekende titel voor jouw vacature Tip 3: Samenvatting en tekst staan onder elkaar in de vacature op de website, dus zorg ervoor dat er niet hetzelfde in staat. Bij Samenvatting moet je ervoor zorgen dat de vrijwilligers geïnteresseerd raken om de rest van de vacature te willen lezen (zorg dat dit kort maar krachtig is). Bij Tekst kun je meer informatie kwijt over de vacature, zoals werktijden, taken, uren en verantwoordelijkheden. Vul ook alle eigenschappen in en/of ervaring die gewenst zijn enzovoort. Stap 9: Het formulier Hieronder stapsgewijs een korte uitleg bij de verschillende invulvelden. Vul hier de vacature titel in. Geef een korte samenvatting van de vacature, zodat de interesse van de vrijwilliger gewekt wordt en hij/zij meer wil lezen over de vacature. Vul hier meer informatie over de vacature in, zoals:

5 Werkzaamheden, taken, verantwoordelijkheden, werktijden, aantal dagdelen en wanneer, wat jullie bieden als organisatie aan de vrijwilliger en waarom het leuk is om specifiek bij jullie vrijwilligerswerk te doen. Moet de vrijwilliger beschikken over een eigen vervoersmiddel en ontvangt hij daarvoor een vergoeding? - Korte klus: heeft u iemand nodig voor een korte periode? - Groep: wordt er met meerdere mensen tegelijk samen gewerkt? - Onkostenvergoeding: krijgt de vrijwilliger wel of geen onkosten vergoeding? - Verzekering: is de vrijwilliger wel of niet verzekerd? - Scholing: bieden jullie opleidingen aan? - Proeftijd: zit er een proeftijd aan de functie? - Contract: krijgt de vrijwilliger een contract aangeboden? Flexibel werk: hanteren jullie flexibele werktijden? - T/m 25 jaar welkom: zijn vrijwilligers onder de 25 jaar OOK welkom om te solliciteren op deze vacature? - Werksoort: dit is al ingevuld aan de hand van wat u in het begin hebt ingegeven. - Organisatie: Kies de organisatie waarvoor de bewuste vacature geplaatst moet worden. - Contactpersoon: selecteer de contactpersoon waarmee onze Bemiddelaars contact kunnen opnemen voor meer informatie.

6 - Activiteit: selecteer de categorie waarbinnen de vacature zou kunnen vallen. - Werken in de sector: selecteer de juiste sector voor de vacature - Doelgroep: hier kunt u aangeven met welke doelgroep de vrijwilliger gaat werken. - Publiceren: Dit kunt u zelf NIET, dit staat standaard op nee. Dit wordt z.s.m. na aanmelding van de vacature door een medewerker van Vrijwilligerspunt Eindhoven aangevinkt. - Publicatie startdatum: hier geeft u de startdatum van publicatie aan. Indien u later pas een vrijwilliger nodig heeft kunt u er dus ook voor kiezen om de datum van de vacature bijvoorbeeld pas twee weken later te noteren. Anders geeft u gewoon de dag van vandaag in. - Publicatie einddatum: Hier kunt een datum invullen indien u al weet wanneer de vacature niet meer zichtbaar hoeft te zijn, u kunt het veld ook leeg laten. - Periode startdatum: Hier kunt u ingeven per wanneer u de vrijwilliger nodig heeft. Als de vrijwilliger pas later nodig is kan hier ook een latere datum ingegeven worden, bijvoorbeeld bij evenementen of projecten. Anders vult u de datum van vandaag in. - Periode einddatum: Hier kunt u in geven tot wanneer u vrijwilligers nodig heeft. Dit kan handig zijn bijvoorbeeld bij evenementen of projecten. U kunt het veld ook leeg laten. - Frequentie: Hier kunt u het aantal keren per periode aangeven dat u de vrijwilliger nodig heeft, bijvoorbeeld in overleg, (2) wekelijks, maandelijks, op afroep - Uitvoerders: Hoeveel vrijwilligers heeft u nodig? - Ervaring: Is werkervaring gewenst voor deze vacature? - Transport: Moet de vrijwilliger beschikken over een eigen vervoersmiddel? Dit zou u kunnen specificeren in het tekst item of er bijvoorbeeld een reiskostenvergoeding tegenover staat. Klik daarna op Vacature toevoegen

7 Stap 10: Je komt daarna weer terug in het overzicht met alle geplaatste vacatures Hieronder een korte uitleg over de zichtbare gegevens in de donkerblauwe balk: Aantal gevonden vacatures: Hier zie je al je vacatures zowel actief als niet actief. Je ziet mogelijk twee verschillende tekens: Dit betekent dat de vacature actief en vindbaar is in de vacaturebank. Dit betekent dat de vacature niet actief is, LET OP! dit kan twee redenen hebben: 1. Als een vacature net geplaatst is staat deze op, omdat deze nog niet nagekeken is door een medewerker van Vrijwilligerspunt. De vacature wordt zo spoedig mogelijk nagelopen en de vacature wordt daarna op gezet. 2. De publicatiedatum is verlopen. Wil je een vacature die op staat weer actief maken, dan vul je bij Publicatie startdatum de datum van vandaag in. Indien nodig verwijder je de datum bij Publicatie einddatum', dan komt het bericht bij VrijwilligersPunt binnen om deze vacature weer actief te maken. Organisatie: Hierbij staat de organisatie vermeld waaronder de vacature geplaatst is Titel & Samenvatting: Hier staan de vacaturetitels en de samenvatting vermeld Getoond: Dit is het aantal keren dat de vacature gevonden is bij een zoekactie Bekeken: Hiermee wordt het aantal keren weergegeven dat iemand de vacature geopend heeft en bekeken Inschrijvingen: Het aantal personen die zich hebben ingeschreven Door op onderstaande balk te klikken kun je alle gegevens weer aanpassen. << Hier de einddatum invullen indien de vacature stopt Indien alle wijzigingen zijn doorgevoerd klik dan op: De vacature is daarna gewijzigd.

8 Stap 11: Vacature wijzigen of afsluiten U kunt in onze vacaturebank zelf uw vacatures beheren. Het geeft u de gelegenheid om de vacatures actueel te houden of af te sluiten. Hoe werkt het? U kunt wijzigingen aanbrengen met uw eigen inlogcode en wachtwoord. Uw inlognaam is het adres dat bij ons is doorgegeven en het wachtwoord is het woord en.nl Voorbeeld: Inlognaam = info@vrijwilligerspunteindhoven.nl Wachtwoord = vrijwilligerspunteindhoven Door op de beheerpagina in te loggen kunt u alle vacatures van uw organisatie zien. Doorloop dan de volgende stappen: - (stap 1) - Ik ben een vrijwilligersorganisatie (stap 2) - Vacaturebank (stap 3) - Vacature plaatsen (hier ook klikken voor een wijziging) (stap 4) - Inloggen (stap 5) - Vraag (stap 6) - Werksoort en organsatie kiezen (stap 7) - Organisatie, u ziet dan alle vacatures die genoteerd staan - Klik op de vacature die u wilt wijzigen: Dan zie je alle gegevens van de vacature, o.a.: Via de Publicatie startdatum kunt u zien of en wanneer een vacature actief is (geworden). Is de vacature nog helemaal in orde (bij publiceren staat dan: ja). Wijzig dan wel de datum Publicatie startdatum naar de datum van vandaag. Dan komt de vacature weer bovenaan in de zoeklijst en wordt eerder gezien indien men niet op specifieke items zoekt. Noteer de datum van afsluiting in het vakje Publicatie einddatum. Indien de vacature beëindigd/op non-actief moet worden gezet. Dan is hij niet (meer) zichtbaar op de vacaturebank, maar kan eventueel op een later tijdstip weer actief gemaakt worden. Indien alle wijzigingen zijn doorgevoerd klik dan op: De vacature is dan gewijzigd. Stap 12: Vragen/ Problemen Mocht u vragen of problemen hebben dan kunt u contact opnemen met: info@vrijwilligerspunteindhoven.nl. of Tel: Graag het vacaturenummer (bv V1200) vermelden en wat er met de vacature moet gebeuren dan zorgen wij voor de verwerking ervan.

Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature

Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Inhoudsopgave Stap 1: Ga naar de website: www.vrijwilligerspunteindhoven.nl...3 Stap 2: Klik op Ik ben een vrijwilligersorganisatie...3 Stap 3: Klik

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank VOOR ORGANISATIES

Handleiding vacaturebank VOOR ORGANISATIES Handleiding vacaturebank VOOR ORGANISATIES Inleiding Om voor je organisatie vacatures aan te maken en te beheren dien je eerst ingeschreven te zijn bij Apeldoorn Pakt Aan. Na je inschrijving als organisatie

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank VOOR ORGANISATIES

Handleiding vacaturebank VOOR ORGANISATIES Handleiding vacaturebank VOOR ORGANISATIES Inleiding Om voor je organisatie vacatures aan te maken te beheren dien je eerst ingeschreven te zijn bij Apeldoorn Pakt Aan. Na je inschrijving als organisatie

Nadere informatie

Handleiding website Vrijwilligerspunt Raalte. www.vrijwilligerspuntraalte.nl

Handleiding website Vrijwilligerspunt Raalte. www.vrijwilligerspuntraalte.nl Handleiding website Vrijwilligerspunt Raalte www.vrijwilligerspuntraalte.nl 1 Inhoudsopgave Pagina 1) Vacatures maken en plaatsen op de website 3 2) Wachtwoord vergeten? 4 3) Nieuwe inschrijving als organisatie

Nadere informatie

De digitale vrijwilligersvacaturebank

De digitale vrijwilligersvacaturebank De digitale vrijwilligersvacaturebank Een handleiding Op onze website is het mogelijk dat vrijwilligersorganisaties in Apeldoorn vacatures en klussen kunnen plaatsen en vinden. In deze handleiding vindt

Nadere informatie

Handleiding MijnEigenDossier

Handleiding MijnEigenDossier Handleiding MijnEigenDossier Inleiding Voor organisaties met vrijwilligersvacatures Het Vrijwilligerspunt ondersteunt organisatie in het vinden en behouden van vrijwilligers. Belangrijke service van de

Nadere informatie

gebruikersaccount aanmaken

gebruikersaccount aanmaken instructie gebruik profielendeel van VWCUTRECHT.nl September 2010 1 Inleiding Je staat op het punt om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke stukje van onze website: een virtuele plek om met andere

Nadere informatie

Vacatures plaatsen en bewerken op BrabantZorg.Net

Vacatures plaatsen en bewerken op BrabantZorg.Net Vacatures plaatsen en bewerken op BrabantZorg.Net Welkom!... 2 Inloggen... 3 Organisatiegegevens aanpassen... 4 Een vacature aanmaken... 4 Vacaturegegevens invullen... 5 Vacature opslaan... 7 Een vacature

Nadere informatie

Handleiding HRM. Benoemen medewerkers

Handleiding HRM. Benoemen medewerkers Handleiding HRM Benoemen medewerkers Inleiding Dit document beschrijft hoe je in Scouts Online (SOL) nieuwe medewerkers moet inschrijven voor de speleenheden die binnen je HIT plaats zijn aangemaakt. De

Nadere informatie

Vacatures plaatsen en bewerken op BrabantZorg.Net

Vacatures plaatsen en bewerken op BrabantZorg.Net Vacatures plaatsen en bewerken op BrabantZorg.Net Inloggen... 3 Een vacature aanmaken... 4 Vacaturegegevens invullen... 5 Vacature opslaan... 7 Een vacature aanpassen of verwijderen... 8 Een sjabloon voor

Nadere informatie

Vacatures plaatsen en bewerken op BrabantZorg.Net

Vacatures plaatsen en bewerken op BrabantZorg.Net Vacatures plaatsen en bewerken op BrabantZorg.Net Welkom!... 2 Inloggen... 3 Organisatiegegevens aanpassen... 4 Een vacature aanmaken... 4 Vacaturegegevens invullen... 5 Vacature opslaan... 7 Een vacature

Nadere informatie

InLeIDInG. account aanmaken

InLeIDInG. account aanmaken InLeIDInG Je staat op het punt aan de slag te gaan met jouw persoonlijke stukje op onze website: een virtuele plek om met vrijwilligers in contact te komen, je organisatie te promoten, kennis te delen,

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank voor organisaties

Handleiding vacaturebank voor organisaties Handleiding vacaturebank voor organisaties Wilt u graag uw organisatie aanmelden voor onze vacaturebank? Weet u niet hoe u vacatures op onze website (www.mikado-vc.nl) kunt toevoegen? Of krijgt u een melding

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligers?

Op zoek naar vrijwilligers? Op zoek naar vrijwilligers? Handleiding voor het online zoeken naar vrijwilligers Ben je van een organisatie en zoek je vrijwilligers? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Op www.bredavoorelkaar.nl

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Handleiding voor organisaties Een vacature in de app plaatsen Het plaatsen van een vacature in Vinder werkt hetzelfde als wanneer je een vacature op de vacaturebank van de Vrijwilligerscentrale plaatst.

Nadere informatie

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers OZO Handleiding 1 Voor gebruikers/deelnemers Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als gebruiker/deelnemer op overzichtelijke wijze de weg kunt vinden binnen de OZO website. Wilt u uitleg over de

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013 Inhoud 1. Inschrijven 2. Oproep zoeken en erop reageren 2.1 Inloggen 2.2 Twee manieren om oproepen te zoeken 2.2.1 Oproep zoeken per rubriek 2.2.2 Oproep

Nadere informatie

Handleiding indesteeg.nl

Handleiding indesteeg.nl Handleiding indesteeg.nl Deze korte handleiding beschrijft hoe u artikelen of kalender items toe kan voegen aan de website. 1) Registreren Het is noodzakelijk om allereerst te registreren om een gebruikersaccount

Nadere informatie

Welkom bij de nieuwe Onderwijsvacaturebank

Welkom bij de nieuwe Onderwijsvacaturebank Welkom bij de nieuwe Onderwijsvacaturebank korte gebruiksaanwijzing werkgevers VFPF15023_Brochure_O2.indd 1 23-11-15 16:47 De Onderwijsvacaturebank brengt vacatures en beschikbaar personeel in het primair

Nadere informatie

Verenigingen: hoe actualiseer ik mijn gegevens op

Verenigingen: hoe actualiseer ik mijn gegevens op Verenigingen: hoe actualiseer ik mijn gegevens op www.oostkamp.be 1 Inloggen op www.oostkamp.be Je klikt op het woordje aanmelden in de bovenste balk Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in. Je komt nu

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank voor organisaties

Handleiding vacaturebank voor organisaties Handleiding vacaturebank voor organisaties Wilt u graag uw organisatie aanmelden voor onze vacaturebank? Weet u niet hoe u vacatures op onze website (www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/zevenaar) kunt toevoegen?

Nadere informatie

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders Handleiding NZa-portaal voor zorgaanbieders Versie 1, 30 maart 2011 Inhoud 1. Starten 3 2. Algemene zorgaanbiederspagina 5 3. Download NZa-bestanden 6 4. Individuele zorgaanbiederspagina 7 5. Downloaden

Nadere informatie

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Inloggen Ga via uw internetbrowser (bij voorkeur Google Chrome of firefox) naar www.servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl/typo3 U ziet vervolgens

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

Stel een activiteit voor

Stel een activiteit voor Handleiding: hoe vind ik een projectpartner? Elk project of partnerverzoek moet gekoppeld zijn aan een organisatie. Daarom is het van belang om eerst een organisatie toe te voegen voordat je een activiteit

Nadere informatie

In deze handleiding geven wij stagebieders* antwoorden op de volgende vragen:

In deze handleiding geven wij stagebieders* antwoorden op de volgende vragen: Praktische handleiding voor stagebieders Met ingang van schooljaar 2011-2012 zijn alle leerlingen uit het voortgezet onderwijs wettelijk verplicht om minimaal 30 uur maatschappelijke stage te lopen. De

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven via i-school

Handleiding online inschrijven via i-school Handleiding online inschrijven via i-school Algemeen Om in te loggen surf je naar www.i-school.be/login. Geef je gebruikersnaam en paswoord in en klik op inloggen. Betekenis icoontjes: Inschrijven Inschrijving

Nadere informatie

Sollicitatiehandleiding

Sollicitatiehandleiding Sollicitatiehandleiding Met uw sollicitatie begint alles! Waarom online solliciteren? Een online sollicitatie heeft veel voordelen voor u en voor ons: We kunnen uw sollicitatie sneller beoordelen, waardoor

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Vooraf 5 1.2 Wat is Mijn.PvdA.nl? 5 1.3 Inloggen op Mijn.PvdA.nl 5

Nadere informatie

Hoe maak ik een account aan op Drenthe.nl

Hoe maak ik een account aan op Drenthe.nl Hoe maak ik een account aan op Drenthe.nl Rechtstreekse link naar de ondernemerspagina Aanmaken account in database U bevindt zich op de ondernemerspagina Een nieuw account aanmaken Inlog als u al een

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1

Nadere informatie

Children s Rights and Business Principles

Children s Rights and Business Principles Children s Rights and Business Principles www.childrenandbusiness.be Handleiding voor bedrijven. Children s rights and Business Principles Handleiding voor bedrijven - 1 Inhoudstafel INHOUDSTAFEL... 2

Nadere informatie

HOE SCHRIJF JE EEN VACATURETEKST?

HOE SCHRIJF JE EEN VACATURETEKST? Nadat je een profiel hebt aangemaakt op het platform kun je aan de slag met het plaatsen van vacatures. Je moet hiervoor een aantal velden invullen: TITEL Benoem in één zin (5 tot 10 woorden) op een pakkende

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Inhoudsopgave Onderwerp Pagina 1. www.denhaagdoet.nl 1 2. Inloggen of account aanmaken 1 3. Account aanmaken 2 4. Het organisatieaccount 3 5. Mijn vacatures 3 6. Sollicitaties en sollicitanten 4 7. Mijn

Nadere informatie

Inloggen in het reservatieprogramma

Inloggen in het reservatieprogramma Inloggen in het reservatieprogramma. Ga naar http://reservaties.malle.be 2 2. Om gebruik te kunnen maken van het reservatieprogramma dien je eerst in te loggen met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Deze handleiding zal je in een aantal stappen uitleggen hoe je PlanManager kunt gaan gebruiken. De volgende handelingen worden kort behandeld:

Deze handleiding zal je in een aantal stappen uitleggen hoe je PlanManager kunt gaan gebruiken. De volgende handelingen worden kort behandeld: Beste kandidaat, Zoals je misschien van één van je contactpersonen binnen StudentenWerk, CareerNetwork of CN IT al hebt vernomen, hebben wij een online Plantool om jou als kandidaat efficiënt in te plannen!

Nadere informatie

U moet hier kiezen of u een partner heeft via Ja of Nee en klik op

U moet hier kiezen of u een partner heeft via Ja of Nee en klik op Werkinstructie invullen inkomstenformulier via de website van de gemeente. Ga naar www.lansingerland.nl/inkomsten U kunt dan via uw Digid inloggen. Na het inloggen komt u op het volgende scherm: U moet

Nadere informatie

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl December 2017 Voor het plaatsen van vrijwilligersvacatures op MaastrichtDoet.nl dient u eenmalig een account aan te maken. Vervolgens kunt u onbeperkt inloggen

Nadere informatie

Handleiding RoosterPlaats

Handleiding RoosterPlaats Handleiding RoosterPlaats In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen weergegeven in de Wizard van RoosterPlaats een rooster kunt maken. Deze vijf stappen helpen u bij

Nadere informatie

Inschrijven via Zon op Nederland stap voor stap

Inschrijven via Zon op Nederland stap voor stap Inschrijven via Zon op Nederland stap voor stap Stap 1: Registeren als geïnteresseerde Als eerste registreer je je je als geïnteresseerde. Dit doe je door een account aan te maken bij Zon op Nederland

Nadere informatie

Inschrijven via Zon op Nederland stap voor stap

Inschrijven via Zon op Nederland stap voor stap Inschrijven via Zon op Nederland stap voor stap Stap 1: Registeren als geïnteresseerde Als eerste registreer je je je als geïnteresseerde. Dit doe je door een account aan te maken bij Zon op Nederland

Nadere informatie

Handleiding website HellendoornDoet!

Handleiding website HellendoornDoet! Handleiding website HellendoornDoet! www.hellendoorndoet.nl 1. Vacatures maken en plaatsen op de website U gaat naar www.hellendoorndoet.nl en gaat via het gele balkje (voor vrijwilligersorganisaties)

Nadere informatie

Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1

Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1 1 Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1 Inhoud: Inloggen Pagina 1 Algemeen Pagina 2 Berichten Pagina 2 Bericht bewerken, Linken Pagina 3-4 Plaatje toevoegen bericht Pagina 5-6 Bericht publiceren

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligers?

Op zoek naar vrijwilligers? Op zoek naar vrijwilligers? Handleiding voor het online zoeken naar vrijwilligers. Ben je van een organisatie en zoek je vrijwilligers? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Op onze website kun je

Nadere informatie

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in.

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inloggen... 2 Inloggen... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Postvak IN... 4 Controleren op nieuwe E-mail... 4 Bericht schrijven... 5 Ontvangers toevoegen... 5 Antwoorden... 10

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

Handleiding voor enquêtes voor ProZo!

Handleiding voor enquêtes voor ProZo! Handleiding voor enquêtes voor ProZo! Versie 1.1, 1 mei 2012 1 Voorwoord Deze handleiding neemt u stap voor stap mee in de aanvraagprocedure en het beheren van uw ProZo! enquêtes. We raden u aan deze handleiding

Nadere informatie

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE

JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE JOUW WERK IN DE KIJKER OP WWW.KUNSTWERKT.BE AGENDAPUNTEN ZOEKERTJES WEBGALERIE Inhoudsopgave 1. Registreren... 3 2. Menubalk geregistreerde gebruikers... 5 2.1. MIJN PROFIEL... 5 2.2. MIJN ZOEKERTJES...

Nadere informatie

1. Inloggen op www.fedos.be

1. Inloggen op www.fedos.be 1 1. Inloggen op www.fedos.be Om uw eigen clubpagina te beheren dient u zich eerst aan te melden op het beheersysteem van uw clubpagina. Dit beheersysteem is een soort programma die u via het internet

Nadere informatie

Over de FollowHub. Tip: Bewaar uw gebruikersnaam en wachtwoord zorgvuldig. U heeft ze vaker nodig om in te loggen.

Over de FollowHub. Tip: Bewaar uw gebruikersnaam en wachtwoord zorgvuldig. U heeft ze vaker nodig om in te loggen. Over de FollowHub De FollowHub helpt u bij het plannen en onthouden van dagelijkse activiteiten. U kunt de app voor uzelf gebruiken of voor een familielid, kennis of cliënt. U plant bijvoorbeeld een afspraak

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

SportCareer. de nr. 1 vacaturebank voor de sport. HANDLEIDING SPORTCAREER Versie 5.1

SportCareer. de nr. 1 vacaturebank voor de sport. HANDLEIDING SPORTCAREER Versie 5.1 de nr. 1 vacaturebank voor de sport HANDLEIDING SPORTCAREER Versie 5.1 In deze handleiding maakt u kennis met SportCareer waarmee u al vacatures online kunt brengen. De website van SportCareer werkt zeer

Nadere informatie

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Inhoudsopgave 1 Wat is Facebook? 2 Registreren bij Facebook en een account aanmaken 3 Foto s toevoegen in een album 4 Een omslag foto toevoegen

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BosorNet

Gebruikershandleiding BosorNet Gebruikershandleiding BosorNet Inhoud Diensten en roosters... 1 Wensen invoeren... 4 Diensten en roosters Je start BosorNet op in een browser (bijvoorbeeld Microsoft Explorer, Opera) met de link die je

Nadere informatie

Inloggen: Opbouw site: Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR.

Inloggen: Opbouw site: Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR. Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR. Inloggen: Als je de site opent dan zie je o.a. bovenstaande afbeelding met het logo van de club en het menu. Om in te loggen klik je helemaal

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor werkgevers Inhoudstafel Account aanmaken Organisatiegegevens ingeven Een job posten Post uw job op Facebook Een job kopiëren Collega s uitnodigen Job onzichtbaar maken

Nadere informatie

Handleiding Postersite EHBO Santpoort.

Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Inhoud: 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Account gegevens wijzigen 4. Aan en afmelden evenementen 5. Overige tabbladen 6. Problemen 1. Account aanmaken Wanneer

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken van een profiel en het beheer van vacatures en/of trainingen Aanmaken van een organisatieprofiel...

Handleiding voor het aanmaken van een profiel en het beheer van vacatures en/of trainingen Aanmaken van een organisatieprofiel... Inhoud Handleiding voor het aanmaken van een profiel en het beheer van vacatures en/of trainingen... 2 1. Aanmaken van een organisatieprofiel...2 2. Hoe het beheer van uw gegevens werkt:...3 2A. Vacatures...3

Nadere informatie

Algemene WordPress Handleiding uitleg basics Karin de Wit Design

Algemene WordPress Handleiding uitleg basics Karin de Wit Design Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Algemene informatie... 3 Introductie... 4 Inloggen bij WordPress... 5 Introductie in het dashboard... 6 Berichten en pagina's... 8 Bericht Categorieën... 8 Nieuw Bericht...

Nadere informatie

Korte handleiding Datumprikker

Korte handleiding Datumprikker Korte handleiding Datumprikker Met Datumprikker kun je gemakkelijk een moment zoeken waarop iedereen kan vergaderen: Je stelt een aantal data voor, de vergaderaars ontvangen een mail met het verzoek aan

Nadere informatie

Handleiding aanvragers. Marktplaats Regio West Brabant

Handleiding aanvragers. Marktplaats Regio West Brabant Marktplaats Regio West Brabant Versie 18 augustus 2011 Inhoudsopgave 1 Aanmelden... 3 2 Nieuwe aanvraag... 5 Pagina 2 van 14 1 Aanmelden De marktplaats is te benaderen via de link: www.flexwestbrabant.nl.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Inloggen Ga via uw internetbrowser (bij voorkeur Google Chrome of firefox) naar www.servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl/typo3 U ziet vervolgens

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 4 3. Mijn Ouderportaal... 5 3.1 Tijdlijn... 5 3.1.1 Meldingen... 5 3.1.2 Kind aanmelden... 6 3.1.2.1 Opvangvorm; Dagopvang en Buitenschoolse

Nadere informatie

2. INLOGGEN INLOGGEN'

2. INLOGGEN INLOGGEN' 1. DIGITALEWEEK.BE Alle activiteiten die tijdens de Digitale Week plaatsvinden, worden verzameld op de website van de Digitale Week. De deadline om activiteiten in te voeren is 7 maart 2014. 2. INLOGGEN

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Activiteiten

Gebruikershandleiding Activiteiten Gebruikershandleiding Activiteiten Index 1 Inloggen 5 2 Veelgestelde vragen 5 3 Groepsactiviteiten aanmaken 7-12 4 Ontvangen aanvragen behandelen 13-15 2 3 1 Inloggen afbeelding 1 Gebruikersnaam Wachtwoord

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Inhoud Hoe log ik in?... 2 Gevolgen van de privacyverklaring... 4 Werken op een groepsaccount van Cicero... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Ingelogd zijn... 5 Individueel

Nadere informatie

OZO Handleiding 2. Voor organisatoren

OZO Handleiding 2. Voor organisatoren OZO Handleiding 2 Voor organisatoren Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als organisator gebruik kunt maken van de functies die u alleen als organisator hebt. Wilt u als organisator voor uzelf

Nadere informatie

ONLINE HELPDESKSYSTEEM

ONLINE HELPDESKSYSTEEM ONLINE HELPDESKSYSTEEM Voor al uw gebruikersvragen betreffende Sportlink Club Sportlink Services 21-03-2012 1. GEBRUIKERSONDERSTEUNING Indien u vragen, problemen of wensen heeft met betrekking tot Sportlink

Nadere informatie

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding flexmedewerker Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Je bent via ASA aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Snelstart Onderwijspeil

Snelstart Onderwijspeil Snelstart Onderwijspeil Inhoud INLOGGEN... 2 STARTEN NIEUW ONDERZOEK... 3 VRAGEN TOEVOEGEN... 4 VRAGEN TOEVOEGEN AAN BESTAAND ONDERZOEK... 7 VRAGENLIJST VERSTUREN... 8 ONDERZOEK VERSPREIDEN EN E-MAILLIJST

Nadere informatie

www.voornaamachternaam.graafschapcollegehandel.nl

www.voornaamachternaam.graafschapcollegehandel.nl Ga naar jouw eigen website, Dit is jouwvoornaam+achternaam.graafschapcollege-handel.nl Dit ziet er dan als volgt uit (uiteraard dan met jouw naam): www.voornaamachternaam.graafschapcollegehandel.nl Bijvoorbeeld:

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Mobiliteits Centrum. www.azm-jobcenter.nl

Handleiding Digitaal Mobiliteits Centrum. www.azm-jobcenter.nl Handleiding Digitaal Mobiliteits Centrum www.azm-jobcenter.nl Versie 09 03 2011 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE...2 1. INLEIDING...3 2. HOE KOM IK OP DE SITE?...3 3. EN VERDER?...4 4. MIJN TRAJECT...5 Mijn

Nadere informatie

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp HetSchoolvoorbeeld.nl Websites voor het onderwijs Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Pagina 1 Inhoud 1 Opbouw van

Nadere informatie

HANDLEIDING Leren in een digitale leeromgeving

HANDLEIDING Leren in een digitale leeromgeving HANDLEIDING Leren in een digitale leeromgeving Hoofdstuk 1 Klaar voor de start Hoe kan ik leren? mijn.capabel.nl - blz 1 van 10 Capabel Onderwijs Groep, 2014 Inhoud Inhoud... 2 1 Inleiding... 3 2 Inloggen

Nadere informatie

Handleiding Zwem4daagse website voor organisatoren

Handleiding Zwem4daagse website voor organisatoren Handleiding Zwem4daagse website voor organisatoren Voor u ligt de handleiding voor de Zwem4daagse website voor organisaties. U kunt deze site inrichten naar u eigen wensen met uw eigen teksten, kunt u

Nadere informatie

Handleiding inschrijven ploegen #RSW_NVF

Handleiding inschrijven ploegen #RSW_NVF Handleiding inschrijven ploegen 2014 regionale Scoutingwedstrijden Handleiding inschrijven ploegen #RSW_NVF Deze handleiding beschrijft de inschrijfprocedure voor ploegen in Scoutsonline. In Scoutsonline

Nadere informatie

Handleiding wedstrijdzeilkalender.nl

Handleiding wedstrijdzeilkalender.nl Handleiding wedstrijdzeilkalender.nl 1 HOME Pagina Als je de wedstrijdzeilkalender opent kom je op de Home pagina terecht. Op deze pagina is een overzicht te vinden van alle evenementen, gesorteerd op

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Uitleg registratie voor: Pakket Large

Uitleg registratie voor: Pakket Large Uitleg registratie voor: Pakket Large Ter ondersteuning treft u hierbij een uitleg aan van de registratie. Het proces wordt stap voor stap uitgelegd met ter verduidelijking veel afbeeldingen van de betreffende

Nadere informatie

HANDLEIDING 1. Eerste keer aanmelden op de website 2. Inloggen op de website 3. Een verhaal plaatsen 4. Een foto plaatsen 5. Een verhaal bewerken 1 december 2017 1. EERSTE KEER AANMELDEN OP DE WEBSITE

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR MAGISTER 6

HANDLEIDING VOOR MAGISTER 6 HANDLEIDING VOOR MAGISTER 6 VOOR OUDERS Op het Stedelijk Dalton College gebruiken we het programma Magister. Daarmee kunnen de leerlingen en de ouders via internet de behaalde cijfers en de absentie bekijken.

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank www.saxion.alumni-net.nl

Handleiding vacaturebank www.saxion.alumni-net.nl Handleiding vacaturebank www.saxion.alumni-net.nl Deze handleiding beschrijft de manier waarop u vacatures kunt plaatsen op www.saxion.alumni-net.nl. Duidelijk wordt hoe u relaties (bedrijven / instellingen)

Nadere informatie

Handleiding leden Inclusieve Ondernemingen en Maatschappelijke Organisaties

Handleiding leden Inclusieve Ondernemingen en Maatschappelijke Organisaties Handleiding leden Inclusieve Ondernemingen en Maatschappelijke Organisaties Ledenaccount beheren We stuurden je een e-mail met een gebruikersnaam, een wachtwoord en eenmalige link die je naar de pagina

Nadere informatie

UIT-DATABANK. Hoe gratis jouw activiteit toevoegen om een groter publiek te bereiken. Handleiding. Vragen?

UIT-DATABANK. Hoe gratis jouw activiteit toevoegen om een groter publiek te bereiken. Handleiding. Vragen? Ui UIT-DATABANK Hoe gratis jouw activiteit toevoegen om een groter publiek te bereiken Handleiding Vragen? shari.platteeuw@co7.be UiT-databank: what s in a name? Als erfgoedvereniging is het van belang

Nadere informatie

BAN PD Personeelsdiensten Van der Feltszpark 3 9401 HM Assen +31 (0) 59 23 30 990 www.banpd.nl info@banpd.nl. Handleiding Vacatures

BAN PD Personeelsdiensten Van der Feltszpark 3 9401 HM Assen +31 (0) 59 23 30 990 www.banpd.nl info@banpd.nl. Handleiding Vacatures Handleiding Vacatures 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aanmelden...3 Vacature toevoegen...4 Mijn Content...6 2 Inleiding Deze handleiding is bestemd voor de gebruikers die vacatures toevoegen en bewerken

Nadere informatie

Inleiding. Instellingen. Agendamodule

Inleiding. Instellingen. Agendamodule Inleiding Instellingen Agendamodule Inhoudsopgave 1. Starten in Omniwize 2 a) opstarten en inloggen 2 b) mijn profiel wijzigen (enkel nodig bij eerste gebruik) 2 2. Een kleine rondleiding door het programma

Nadere informatie

Quick Guide VivianCMS

Quick Guide VivianCMS Quick Guide VivianCMS Contactformulier creëren Versie: 1.0 Startdatum: 24 juli 2006 Datum laatste wijziging: 24 juli 2006 Opmerking: Gepubliceerd op http://www.viviancms.nl Inhoud 1 Inleiding...3 1.1 Contactformulier

Nadere informatie

Bloggen met blogdirect

Bloggen met blogdirect Bloggen met blogdirect H1 Aanmelden en inloggen H1.1 Aanmelden Ga naar www.blogdirect.nl Klik op registeren. Onderstaand scherm verschijnt: Vul de gegevens in en klik op verzenden. Verzin een gebruikersnaam:

Nadere informatie

Handleiding Groenhuysenpas

Handleiding Groenhuysenpas Handleiding Groenhuysenpas Inhoudsopgave Manieren van Opwaarden 1 e keer... 2 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa... 2 Optie 2: Via het internet... 2 Stap 1: De website... 2 Stap 2: Registratie... 3 Stap

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. Versie 2.2 - juni 2014. Websites voor het onderwijs. Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld.

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. Versie 2.2 - juni 2014. Websites voor het onderwijs. Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld. HetSchoolvoorbeeld.nl Websites voor het onderwijs Handleiding Versie 2.2 - juni 2014 Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld.nl/handleiding Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.2 Pagina 1 Inhoud Inhoud

Nadere informatie

BaSe-IT 1-7-2008 www.base-it.net. Handleiding. www.vervangerspool.nl

BaSe-IT 1-7-2008 www.base-it.net. Handleiding. www.vervangerspool.nl Handleiding www.vervangerspool.nl 1 Inhoudsopgave: 1. Login... 3 1.1 Wachtwoord en gebruikersnaam ontvangen:... 3 1.2 Nog geen wachtwoord en gebruikersnaam ontvangen:... 4 2 Overzicht gebruikers:... 4

Nadere informatie

AANMELDEN OP ALUMNIPORTAAL

AANMELDEN OP ALUMNIPORTAAL DIENSTEN ALGEMEEN BEHEER DIRECTIE ICTS WILLEM DE CROYLAAN 52 B BUS 5582 3001 HEVERLEE, BELGIË AANMELDEN OP ALUMNIPORTAAL 1 Account activeren... 2 1.1 Stap 1... 2 1.2 Stap 2... 2 1.2.1 Indien Q-nummer gekend

Nadere informatie

Transvorm Loopbaan Portal instructie uitgebreid programma: Maak werk van jezelf!

Transvorm Loopbaan Portal instructie uitgebreid programma: Maak werk van jezelf! Transvorm Loopbaan Portal instructie uitgebreid programma: Maak werk van jezelf! Het programma Maak werk van jezelf! binnen het Transvorm Loopbaan Portal is een uitgebreid programma om inzicht te krijgen

Nadere informatie