Jobbank Zuiddag Handleiding voor werkgevers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor werkgevers"

Transcriptie

1 Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor werkgevers

2 Inhoudstafel Account aanmaken Organisatiegegevens ingeven Een job posten Post uw job op Facebook Een job kopiëren Collega s uitnodigen Job onzichtbaar maken Sollicitaties behandelen U wordt uitgenodigd voor Zuiddag door een leerling per mail Joblijst exporteren Aanwezigheden aanduiden Betalingsinformatie ontvangen

3 Om een job te posten, moet je eerst jezelf registreren op de jobbank en een Account aanmaken

4 Surf naar Klik in de menubalk op jobbank.

5 Klik op IK BEN WERKGEVER U komt op het jobbank-gedeelte voor werkgevers terecht. Hier registreert u eerst uzelf, daarna kan u jobs posten.

6 Klik op REGISTREER De eerste keer op deze vernieuwde jobbank? Klik op REGISTREER bij Nog geen account?

7 Geef uw gegevens in Kies een gebruikersnaam Geef uw adres in Beiden moeten uniek zijn. Geef uw andere gegevens, zoals voornaam, naam, functie in uw organisatie en telefoon. Indien mogelijk, bezorg ons een gsm nummer. Ga akkoord met de voorwaarden. Klik op NIEUWE ACCOUNT AANMAKEN

8 U ontvangt een mailtje U ontvangt een in uw mailbox met een link. Dit om te bevestigen dat uw adres correct is. Klik op de link om te bevestigen.

9 Kies een wachtwoord Klik op INLOGGEN. Nu kan je zelf een wachtwoord kiezen. Geef deze twee keer in om te bevestigen. Met dit wachtwoord en je gebruikersnaam kan je in de toekomst inloggen op de jobbank.

10 U bent nu zelf ingeschreven. Geef nu uw Organisatiegegevens

11 Registreer uw organisatie of werkplek Ben je de eerste contactpersoon van je organisatie die registreert op de jobbank? Klik op REGISTREER UW ORGANISATIE OF UW WERKPLEK

12 Gegevens van uw organisatie Vul de gegevens van uw organisatie in. Ook als u als particulier deelneemt aan Zuiddag, vragen we u dit te doen. De gegevens die u hier ingeeft, worden gebruikt om u te contacteren voor de betalingsinformatie. Indien u particulier bent, geef dan als adres uw eigen adres in.

13 Vergeet niet een job te posten! De organisatie is nu ingeschreven. Nu kan u nog een job posten op de jobbank! Klik daarvoor op JOB TOEVOEGEN

14 Vergeet nu niet het belangrijkste Post een job

15 Klik op POST EEN JOB Elke job die u ingeeft, kan door één jongere ingevuld worden. Wilt u meerdere jongeren tewerkstellen? U hebt geen zin om 10 keer dezelfde job in te geven? U kan dan uw job kopiëren. Daarover geven we straks wat info.

16 Jobgegevens ingeven Jobtitel Sector Korte en lange beschrijving (de korte komt in de jobbank zichtbaar) Joblocatie: dit kan verschillend zijn als het adres dat u opgaf van de oranisatie. Extra sollicitatie info: zijn er bepaalde voorwaarden? Wenst u een CV?? Klik op OPSLAAN

17 Vacature online! Bedankt om een job vrij te maken voor Zuiddag. Je kan de job nog bewerken. Klik daarvoor onderaan op BEWERK.

18 In de jobbank? De job staat ook automatisch in de jobbank. Klik op JOBBANK om de job te bekijken.

19 Toon aan de wereld dat u deelneemt aan Zuiddag en Post uw job op Facebook

20 Deel met de wereld Door onder aan elke job te klikken op het bijhorende icoontje kan u via Twitter, Facebook, meedelen aan uw omgeving dat u deelneemt aan Zuiddag! En wie weet springen zij ook op de kar en posten ze ook een job! Verspreid de boodschap. Bedankt.

21 Je wilt meerdere leerlingen voor dezelfde job? Dan kan je een Job kopiëren

22 Waarom een job kopiëren? Elke job in de jobbank is voor één leerling Wenst u meerderen leerlingen voor eenzelfde job? Dan kan je de job verschillende malen kopiëren. Dat bespaart u tijd. Wilt u dezelfde job vele malen ingeven, maar dan telkens op een andere locatie? Kopieer dan telkens de job, maar verander de gegevens die aangepast moeten worden (zoals joblocatie).

23 Ga naar MIJN JOBS Log in op de jobbank, Klik op MIJN ORGANISATIE Klik op MIJN JOBS

24 Selecteer de te kopiëren job Klik op de jobtitel van de job die u wilt kopiëren.

25 Job kopiëren Klik op JOB KOPIEREN

26 Titel aanpassen Pas de titel aan. Verder kan u eventueel nog gegevens aanpassen: -De joblocatie? -De korte en lange omschrijving? Klik op OPSLAAN

27 U hebt een tweede job! U hebt nu een tweede job in de jobbank gepost!. U kunt onbeperkt jobs posten op de jobbank.

28 Het is leuker om Zuiddag met enkele collega s op te volgen. Daarom kan je Collega s uitnodigen

29 Nog even dit De persoon die als eerste de organisatie voor deelname registreert, is de persoon die de betalingsinformatie zal ontvangen Alle geregistreerde collega s kunnen jobs posten. De sollicitaties voor de job, gaat naar de collega die de job postte. Dit is vooral handig voor bedrijven of organisatie die tientallen jobs over verschillende filialen of diensten postten. Na de werkdag moeten alle collega s de lijst van leerlingen doornemen om aan te duiden welke leerlingen aanwezig waren. Als dit is afgesloten, ontvangt de eerste registreerder de betalingsinfo.

30 Collega uitnodigen Log in Ga naar MIJN ORGANISATIE Klik op COLLEGA UITNODIGEN.

31 adres collega Geef het adres van je collega in. Deze ontvangt een met een link. Je kan zoveel collega s uitnodigen als je zelf wil.

32 Collega ontvangt e- mail. Uw collega klikt op de link in de die hij of zij ontvangt.

33 Collega geeft gegevens in Net zoals u zelf deed, geeft de collega nu enkele gegevens in.

34 Collega maakt account aan Vervolgens doorloopt je collega dezelfde stappen als jezelf voor de registratie: 1. Gegevens ingeven 2. ontvangen met link 3. Op de link klikken om zelf een wachtwoord in te geven Je collega heeft nu ook dezelfde toegangsrechten als uzelf.

35 U ontvangt teveel sollicitaties voor een job? Misschien wilt u even de tijd nemen om door alle sollicitaties te gaan. Maak dan de. Job onzichtbaar

36 Ga naar MIJN JOBS Klik op de job die u niet meer als zichtbaar in de jobbank wilt zien.

37 Klik op BEWERK Via deze weg kan u ook nog andere veranderingen aan de job aanbrengen.

38 Zichtbaar of onzichtbaar? Klik het zichtbaar vakje af als u de job niet in de jobbank wil zien verschijnen. Klik op OPSLAAN

39 Leerlingen vonden de weg naar uw sollicitatie! Wie kiest u wel en wie niet? Nu kan u de Sollicitaties behandelen

40 Hoe solliciteert een leerling? Dit even voor u ter info. Een leerling kan in de jobbank, eens ingelogd, klikken op een job. Dan heeft hij de mogelijkheid te solliciteren op voorwaarde dat de job nog niet door een andere student ingenomen is. Hij kan een motivatie neerpennen en een CV toevoegen (niet verplicht).

41 Sollicitati De persoon die de job postte, ontvangt een sollicitatie mail. Klik op de link in de mail.

42 Log in Indien u nog niet ingelogd bent op de jobbank, komt u op de inlogpagina terecht. Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.

43 Openstaande sollicitaties Ga naar OPENSTAANDE SOLLICITATIES Klik op GOEDKEUREN/AFKEUREN

44 Bekijk de sollicitatie Lees hier nog even de gegevens en de motivatie van de sollicitant. Indien de sollicitant een CV meestuurde, kan u dat hier downloaden. Beslis of u de sollicitant aanvaardt of weigert. OPMERKING: Als u meerdere sollicitanten voor een job hebt, worden bij aanvaarding van één leerling, alle andere automatisch geweigerd.

45 U aanvaardt de sollicitatie De job is ingevuld. De leerling ontvangt automatisch een mailtje. U kunt verder nog contact met de leerling opnemen voor afspraken. Dat kan via MIJN JOBS klik op de jobtitel klik op de naam van de student. Daar vindt u zijn gegevens.

46 U weigert de sollicitatie Nadat u klikte op SOLLICITATIE WEIGEREN, kan u nog een boodschap voor de leerling meegeven. Dit is niet verplicht. De leerling zal het wellicht appreciëren te weten waarom hij niet bij u aan het werk kan (voorbeeld: te ver, u beloofde het aan iemand anders, u vond de motivatie niet goed,..). De leerling ontvangt een mail met uw boodschap. Indien u zich bedenkt, kan u alsnog de leerling aanvaarden.

47 U wil geen job op de jobbank posten, maar u wil zich alleen maar registreren voor deelname. U wordt uitgenodigd door een leerling

48 U ontvangt een Leerlingen kunnen een job vinden voor Zuiddag in de jobbank, maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld in hun eigen omgeving. Ook aan deze werkgevers vragen we zich te registreren. Zo kunnen we u nadien contacteren en is alles administratief in orde. U ontvangt van de leerling een mail met een link in. Klik op de link.

49 Wachtwoord instellen U komt op deze pagina terecht. Hier kan u een wachtwoord instellen. Klik op INLOGGEN

50 Wachtwoord kiezen Geef 2x hetzelfde wachtwoord in. En klik op OPSLAAN.

51 Sollicitatie bevestigen U bent ingelogd, nu hoeft u enkel nog te bevestigen dat de jongere die u de uitnodigingsmail zond bij u komt werken. Klik op MIJN JOBS

52 Job aanklikken U vindt hierin een job die ingegeven werd door de jongere die bij u kan komen werken. U hoeft dit enkel nog te bevestigen. Klik op de titel van de job.

53 Goedkeuren of afkeuren Klik op GOEDKEUREN/AFKEUREN om te bevestigen

54 Aanvaard de sollicitatie Klik op aanvaard de sollicitatie als u inderdaad met de jongere afgesproken hebt dat hij/zij bij u kan komen werken. Indien u hiervan niet op de hoogte bent, kunt u klikken op WEIGER DE SOLLICITATIE en een bericht meegeven met de jongere. In beide gevallen ontvangt de jongere automatisch een mail.

55 Meer jobs vrijmaken? Misschien wilt u meer jobs vrijmaken voor Zuiddag? Dat kan! Klik hier om de werkwijze te zien.

56 Uw organisatie neemt deel met tientallen jobs. Om alle jobs en de leerlingen op een overzicht te hebben, kan u makkelijk de Joblijst exporteren

57 Download de joblijst Ga naar MIJN JOBS en klik onderaan op JOBLIJST EXPORTEREN

58 U ontvangt een excellijst Met volgende gegevens: De jobtitel Korte beschrijving Stad Status (open/ingevuld) Jobverantwoordelijke De naam van de student die komt werken.

59 De deelnemende scholen weten graag of hun leerling aanwezig was op het werk. Ook voor de berekening van de betalingsinformatie horen we graag van u hoeveel leerlingen aanwezig waren. Daarom kan u na de werkdag de Aanwezige leerlingen aanduiden

60 U ontvangt op vrijdag 19 oktober een van Zuiddag Gelieve de link in de te volgen. U krijgt een overzicht van de leerlingen/aanwezigheden. Vink de naam van de student aan ALS DE STUDENT AANWEZIG WAS Klik op BIJWERKEN.

61 Aanwezigheidslijst afsluiten Indien alle collega s de aanwezigen aangeduid hebben en de lijst is definitief, sluit dan de lijst af. U ontvangt de betalingsinformatie.

62 Aanwezigheidslijst heropenen Klik op AANWEZIGHEIDSLIJST HEROPENEN als u nog iets wenst aan te passen aan de aanwezigheden. Bij het afsluiten van de lijst ontvangt u de vernieuwde betalingsinformatie.

63 De werkdag is er om u en de leerlingen een onvergetelijke dag te geven. Maar ook om Venezolaanse slum kids de kans te geven hun levensomstandigheden te verbeteren. Uw bijdrage aan Zuiddag geeft hen die kans. Daarom tenslotte nog de Betalingsinformatie

64 Betalingsinformatie U ontvangt alle nodige informatie om de betaling goed te kunnen uitvoeren. BELANGRIJK: betaal zeker met de gestructureerde mededeling die u ontvangt. Zo vermijdt u in de toekomst betalingsherinneringen van Zuiddag te ontvangen.

65 Download betaalinformatie En print eventueel af.

66 Betaalinformatie in uw mailbox De persoon die de organisatie registreerde voor deelname ontvangt een met betaalinformatie. DUS niet alle collega s ontvangen deze betaalinformatie per mail.

67 Zuiddag 18 oktober 2012

68

Jobbank Zuiddag Handleiding voor werkgevers

Jobbank Zuiddag Handleiding voor werkgevers Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor werkgevers Inhoudstafel Account aanmaken Organisatiegegevens ingeven Een job posten Post uw job op Facebook Een job kopiëren Collega s uitnodigen Job onzichtbaar maken

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerkrachten

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerkrachten Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor leerkrachten Inhoudstafel Account aanmaken School inschrijven Collega s uitnodigen Leerlingen opvolgen Tips voor opvolging leerlingen Om de school in te schrijven,

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerlingen

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerlingen Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor leerlingen Inhoudstafel Account aanmaken Job zoeken in de jobbank Je wordt aanvaard voor een job Post je job op Facebook Je wordt geweigerd voor een job Een werkgever

Nadere informatie

Handleiding ZUIDDAG jobbank 2016 voor leerkrachten

Handleiding ZUIDDAG jobbank 2016 voor leerkrachten Handleiding ZUIDDAG jobbank 2016 voor leerkrachten Surf naar jobbank.zuiddag.be Dan kom je op deze homepagina 1. Jezelf registreren of inloggen Is het de eerste keer dat je hier komt, klik dan op registreer

Nadere informatie

HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018

HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018 1 HANDLEIDING LEERLINGEN YOUCA Action Day 2018 Inhoudsopgave 1. REGISTREREN EN AANMELDEN...2 2. OVERZICHT ACCOUNT...4 3. ZOEK EEN JOB...5 Een zelf gevonden job toevoegen met de jobflyer...5 Solliciteren

Nadere informatie

1. De website www.energiejacht.be

1. De website www.energiejacht.be 1. De website www.energiejacht.be Op de site krijg je als energiemeester een overzicht van alle gegevens van jouw deelnemers: meterstanden, besparingscijfers, algemene data. Energiemeesters hebben de eindverantwoordelijkheid

Nadere informatie

Hoe werkt het en wat kunt je ermee?

Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Inhoud Starten met Smart Workspaces Registreren met een foto en profiel Een groep beginnen Berichten en e-mails sturen. Nieuwsberichten plaatsen, documenten en afbeeldingen

Nadere informatie

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Inhoudsopgave 1 Bestellen... 3 1.1 De schoolgegevens invullen... 3 1.2 AmbraSoftbeheerder...

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Inhoudsopgave Onderwerp Pagina 1. www.denhaagdoet.nl 1 2. Inloggen of account aanmaken 1 3. Account aanmaken 2 4. Het organisatieaccount 3 5. Mijn vacatures 3 6. Sollicitaties en sollicitanten 4 7. Mijn

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor scholen. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk om aanvragen voor gastlessen (beroepsvoorlichting en/of

Nadere informatie

1. Inloggen op www.fedos.be

1. Inloggen op www.fedos.be 1 1. Inloggen op www.fedos.be Om uw eigen clubpagina te beheren dient u zich eerst aan te melden op het beheersysteem van uw clubpagina. Dit beheersysteem is een soort programma die u via het internet

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank voor organisaties

Handleiding vacaturebank voor organisaties Handleiding vacaturebank voor organisaties Wilt u graag uw organisatie aanmelden voor onze vacaturebank? Weet u niet hoe u vacatures op onze website (www.mikado-vc.nl) kunt toevoegen? Of krijgt u een melding

Nadere informatie

Bestellen via website http://www.doggyding.nl

Bestellen via website http://www.doggyding.nl Bestellen via website http://www.doggyding.nl U dient altijd een account te hebben om uw bestelling te doen. Op die manier weten wij ook waar we alle spullen naartoe moeten sturen. Wij hebben uw zogenaamde

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Inhoud 1. Registreren... 2 2. Aanmelden en gezinsleden toevoegen... 8 3. Inschrijven voor activiteiten... 16 1 1. Registreren Stap 1: Ga naar https://reservaties.tervuren.be/

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE

HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE HANDLEIDING OUDER.SFEVERGEM.BE ICT SFEVERGEM 2014 1 Inhoudstafel 1 Inhoudstafel...2 2 Werkwijze...3 3 Minimale vereisten...3 4 Inloggen op de site...4 4.1 Surf naar de link ouder.sfevergem.be...4 5 Wachtwoord

Nadere informatie

Inleiding. Instellingen. Agendamodule

Inleiding. Instellingen. Agendamodule Inleiding Instellingen Agendamodule Inhoudsopgave 1. Starten in Omniwize 2 a) opstarten en inloggen 2 b) mijn profiel wijzigen (enkel nodig bij eerste gebruik) 2 2. Een kleine rondleiding door het programma

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie 26 augustus 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetgroep.nl Weten waar je staat en waar je naar toe gaat? 1 Inhoud Korte introductie... 3

Nadere informatie

Registratie als energiemeester (als je je voor het eerst aanmeldt).

Registratie als energiemeester (als je je voor het eerst aanmeldt). Handleiding website Energiejacht voor energiemeesters In deze handleiding vind je de nodige informatie over hoe je met de website van Energiejacht aan de slag kunt gaan. Met vragen over de website kun

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 02) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank voor organisaties

Handleiding vacaturebank voor organisaties Handleiding vacaturebank voor organisaties Wilt u graag uw organisatie aanmelden voor onze vacaturebank? Weet u niet hoe u vacatures op onze website (www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/zevenaar) kunt toevoegen?

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie juli 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetsysteem.nl 1 Inhoud Korte introductie... 3 Over de handleiding... 3 Let op (info over browser)...

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen...

Inleiding... 3. Het e-mailadres... 3. Hoe werkt e-mail?... 3. Je emailadres registreren... 4. Aanmelden bij Outlook... 7. Schermonderdelen... E-MAIL INHOUD Inleiding... 3 Het e-mailadres... 3 Hoe werkt e-mail?... 3 Je emailadres registreren... 4 Aanmelden bij Outlook... 7 Schermonderdelen... 8 Mailen... 10 Een mail lezen... 10 Een mail versturen...

Nadere informatie

Handleiding Mijn Timing

Handleiding Mijn Timing Handleiding Mijn Timing Flexkrachten 1 Op timing.nl kun je via het volgende icoontje persoonlijke pagina: Mijn Timing. (rechts bovenin het scherm) inloggen op jouw eigen In Mijn Timing kun je je contactgegevens,

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Handleiding. Smoelenboek Website St. Jansgemeente

Handleiding. Smoelenboek Website St. Jansgemeente Handleiding Smoelenboek Website St. Jansgemeente In deze handleiding vindt u uitleg over het aanmaken van een eigen profielpagina op de website van de St. Jansgemeente te Gouda. 1 Stappenplan registratie:

Nadere informatie

Handleiding voor de registratie in de ConstruBadge toepassing

Handleiding voor de registratie in de ConstruBadge toepassing Handleiding voor de registratie in de ConstruBadge toepassing U vindt hieronder een beschrijving van de stappen die u moet volgen om uw bedrijf te registreren in de ConstruBadge toepassing. 1. Kijk na

Nadere informatie

InterUM online portal Handleiding supervisor. Content

InterUM online portal Handleiding supervisor. Content InterUM online portal Handleiding supervisor Omdat er één of enkele werknemers bij u gedetacheerd zijn via InterUM, heeft u toegang tot InterUM s online portal E-flexer. Via dit portal kunt u werkurenbriefjes

Nadere informatie

Doodle. Doodle. CVO VOLT Interleuvenlaan Heverlee. Doodle CVO VOLT versie 16/12/2017 1

Doodle. Doodle. CVO VOLT Interleuvenlaan Heverlee. Doodle CVO VOLT versie 16/12/2017 1 Doodle bron: https://doodleen.files.wordpress.com/2013/12/schedulingwithorwithoutdoodle.png CVO VOLT Interleuvenlaan 3-5 3001 Heverlee www.cvovolt.be Annick Van den put Doodle CVO VOLT versie 16/12/2017

Nadere informatie

BCCA - Kwaliteitskader "Ventilatie" - Handleiding web applicatie

BCCA - Kwaliteitskader Ventilatie - Handleiding web applicatie BCCA - Kwaliteitskader "Ventilatie" - Handleiding web applicatie 17 februari 2016 Versie 2.0 Versie historiek Versie Datum Inhoud Nagekeken door 1.0 01/02/2016 Eerste versie van het document MDS 2.0 17/02/2016

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

VAKINFORMATIEDOSSIER OP THOMAS HANDLEIDING. Handleiding voor de vakteamverantwoordelijke p. 2. Handleiding voor de individuele leerkracht p.

VAKINFORMATIEDOSSIER OP THOMAS HANDLEIDING. Handleiding voor de vakteamverantwoordelijke p. 2. Handleiding voor de individuele leerkracht p. VAKINFORMATIEDOSSIER OP THOMAS HANDLEIDING Handleiding voor de vakteamverantwoordelijke p. 2 Handleiding voor de individuele leerkracht p. 13 Handleiding voor de directeur p. 17 Vakinformatiedossier op

Nadere informatie

Administratieve Module CNaVT

Administratieve Module CNaVT Administratieve Module CNaVT Handleiding voor kandidaten Nederlandse Taalunie, Paleisstraat 9, 2514 JA Den Haag KU Leuven, Centrum voor Taal en Onderwijs, Blijde- Inkomststraat 7, 3000 Leuven www.cnavt.org

Nadere informatie

Handleiding Jaarverantwoording Kinderopvang 2015

Handleiding Jaarverantwoording Kinderopvang 2015 Handleiding Jaarverantwoording Kinderopvang 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen bestaand account... 4 1.2 Inloggen nieuw account... 5 1.3 Verschil specialist of coördinator... 6 2. Selecteren

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Inhoud Hoe log ik in?... 2 Gevolgen van de privacyverklaring... 4 Werken op een groepsaccount van Cicero... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Ingelogd zijn... 5 Individueel

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03 Inhoudstafel Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2016 Toegang deelnemers / Inloggen... 02 Paswoord vergeten. 02 Account deelnemer... 03 Communicatiemateriaal.. 03 Bijbestellen communicatiemateriaal..

Nadere informatie

B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22

B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22 1 HANDLEIDING 1. Registreren van klanten / aanmaak account voor het reserveren van sportinfrastructuur blz. 1 A. Werkwijze 1 Registreren: blz. 1 Geregistreerd: blz. 6 Mijn profiel aanpassen en vervolledigen

Nadere informatie

De digitale vrijwilligersvacaturebank

De digitale vrijwilligersvacaturebank De digitale vrijwilligersvacaturebank Een handleiding Op onze website is het mogelijk dat vrijwilligersorganisaties in Apeldoorn vacatures en klussen kunnen plaatsen en vinden. In deze handleiding vindt

Nadere informatie

Stap 2: informatie op je website / weblog plaatsen

Stap 2: informatie op je website / weblog plaatsen Stap 2: informatie op je website / weblog plaatsen We hebben nu samen onze eigen persoonlijke website (blog) aangemaakt en we hebben ons eigen adres gekregen. Maar er staat eigenlijk nog totaal niets op

Nadere informatie

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem HANDLEIDING Emjee ICT diensten Ticketsysteem Inhoud Snel aan de slag... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Inloggen... 4 Ticket aanmaken... 4 Schermopbouw... 4 Inleiding... 5 Ticket maken of bellen?... 5 Inloggen...

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten

Handleiding koppeling voor patiënten Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren... 2 1.1 Voordat u begint... 2 1.2 Een account aanmaken... 2 1.3 Geen account? Registreer nu!... 3 1.4 Bevestig uw account... 3 1.5 Gefeliciteerd,

Nadere informatie

Je sollicitatie bij Cedrah

Je sollicitatie bij Cedrah Je sollicitatie bij Cedrah Welkom! Beste sollicitant, Als je deze handleiding leest, betekent het dat je een (open) sollicitatie bij Cedrah hebt gedaan. Uiteraard weten we op dit moment nog niet of we

Nadere informatie

Handleiding www.thomasmore.carpool.be

Handleiding www.thomasmore.carpool.be Handleiding www.thomasmore.carpool.be STIP Thomas More Versie augustus 2014 Registratie op carpool.be 1.1 Inschrijving Surf naar www.thomasmore.carpool.be. BEN JE AL GEREGISTREERD ALS GEBRUIKER BIJ CARPOOLPLAZA?

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor organisators

Handleiding website SVNL voor organisators Handleiding website SVNL voor organisators Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg over hoe u als

Nadere informatie

Korte handleiding Datumprikker

Korte handleiding Datumprikker Korte handleiding Datumprikker Met Datumprikker kun je gemakkelijk een moment zoeken waarop iedereen kan vergaderen: Je stelt een aantal data voor, de vergaderaars ontvangen een mail met het verzoek aan

Nadere informatie

Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed

Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed 1 2 3 4 5 6 TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken November 2014

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE

GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE GEBRUIKERSHANDLEIDING VOOR DE WEBSITE WWW.KLEURBEKENNEN.BE [Te gebruiken door leerkrachten en directies van scholen] IN DEZE GIDS VIND JE INFORMATIE OVER : A. Aanmaken van een account B. Aanmaken van een

Nadere informatie

Handleiding jobsite

Handleiding jobsite Handleiding jobsite https://jobs.gent.be Je solliciteert op een specifieke vacature... 2 Je solliciteert spontaan... 5 Je wil vacatures in jouw mailbox ontvangen... 7 Je solliciteert op een specifieke

Nadere informatie

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Let op: Dit document bestaat uit twee handleidingen: Pagina 2: Handleiding voor de website voor organisators Pagina 14: Uitleg en handleiding voor de

Nadere informatie

HANDLEIDING HEUTINK.NL ACCOUNTBEHEER

HANDLEIDING HEUTINK.NL ACCOUNTBEHEER HANDLEIDING HEUTINK.NL ACCOUNTBEHEER Geachte relatie, Bijgaand vindt u de handleiding accountbeheer. In deze handleiding gaan wij dieper in op het beheren van diverse accounts. Daarnaast kunt u autorisaties

Nadere informatie

HANDLEIDING RAPPORTEN

HANDLEIDING RAPPORTEN HANDLEIDING RAPPORTEN Versie 2.0 dd 13/10/2014 Versie 2.1 dd 03/04/2015 Inhoudstabel VAN START MET DE RAPPORTEN... 2 1 EEN TOETS TOEVOEGEN... 3 MOGELIJKHEID 1: PROEVEN PER KLAS... 3 MOGELIJKHEID 2: INVOEREN

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 Handleiding gebruik Toolbox 55 Zorgorganisaties 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor zorgorganisaties. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het registratiesysteem en maakt het mogelijk

Nadere informatie

Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor zorgverleners

Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor zorgverleners Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor zorgverleners Stap 1: Inloggen en profiel aanmaken op MijnZorgnet Stap 2: De onderdelen in uw zorgverlenerprofiel Stap

Nadere informatie

Handleiding: Eventmanager, dé tool om daadwerkelijk te netwerken

Handleiding: Eventmanager, dé tool om daadwerkelijk te netwerken Handleiding: Eventmanager, dé tool om daadwerkelijk te netwerken De Eventmanager is een tool die voor u werd ontwikkeld om meer uit uw bezoek aan Supply Chain Innovations te halen. Vooraf de deelnemerslijst

Nadere informatie

IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID

IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID HANDLEIDING VOOR DE WEBAPPLICATIE Op deze pagina s vindt u de nodige informatie om te werken met de webapplicatie van het Impulsfonds. Wij raden u aan om deze pagina

Nadere informatie

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren

Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Handleiding online inschrijvingsprogramma Tervuren Inhoud 1. Registreren... 2 2. Aanmelden en gezinsleden toevoegen... 8 3. Inschrijven voor activiteiten... 16 1 1. Registreren Stap 1: Ga naar https://reservaties.tervuren.be/

Nadere informatie

-1- credit: een credit geeft recht op het maken van één contract. Door betaling met ideal kunnen credits worden aangeschaft.

-1- credit: een credit geeft recht op het maken van één contract. Door betaling met ideal kunnen credits worden aangeschaft. Handleiding -1- Begrippenlijst account: na registratie voor icontract, de bevoegdheid om gebruik te maken van de applicatie van icontract om, tegen betaling, standaard contracten te genereren. Zie ook:

Nadere informatie

Administratieve Module CNaVT

Administratieve Module CNaVT Administratieve Module CNaVT Handleiding voor kandidaten Nederlandse Taalunie, Paleisstraat 9, 2514 JA Den Haag KU Leuven, Centrum voor Taal en Onderwijs, Blijde- Inkomststraat 7, 3000 Leuven www.cnavt.org

Nadere informatie

Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen

Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen Versie mei 2014 1. Accepteren van een uitnodiging 1.1 De uitnodiging beantwoorden U kunt als ondernemer uitgenodigd worden voor een onderhandse aanbesteding.

Nadere informatie

SportCareer. de nr. 1 vacaturebank voor de sport. HANDLEIDING SPORTCAREER Versie 5.1

SportCareer. de nr. 1 vacaturebank voor de sport. HANDLEIDING SPORTCAREER Versie 5.1 de nr. 1 vacaturebank voor de sport HANDLEIDING SPORTCAREER Versie 5.1 In deze handleiding maakt u kennis met SportCareer waarmee u al vacatures online kunt brengen. De website van SportCareer werkt zeer

Nadere informatie

BCCA - Kwaliteitskader "Ventilatie" - Handleiding web applicatie

BCCA - Kwaliteitskader Ventilatie - Handleiding web applicatie BCCA - Kwaliteitskader "Ventilatie" - Handleiding web applicatie 19 april 2016 Versie 3.0 Versie historiek Versie Datum Inhoud Nagekeken door 1.0 01/02/2016 Eerste versie van het document MDS 2.0 17/02/2016

Nadere informatie

Handleiding MyUnifiedPost

Handleiding MyUnifiedPost Handleiding MyUnifiedPost Welkom in de papierloze wereld van MyUnifiedPost! Deel I: Registratie- en activatieprocedure Versie Datum laatste update 2.0 27 november 2009 Inhoud 1. Ik heb nog geen account

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven via i-school

Handleiding online inschrijven via i-school Handleiding online inschrijven via i-school Algemeen Om in te loggen surf je naar www.i-school.be/login. Geef je gebruikersnaam en paswoord in en klik op inloggen. Betekenis icoontjes: Inschrijven Inschrijving

Nadere informatie

HANDLEIDING. Connect Solutions bvba

HANDLEIDING. Connect Solutions bvba HANDLEIDING Deze handleiding is gebaseerd op het gebruik van Internet Explorer. Aangetekende.email werkt op alle gangbare browsers, maar weergave en functionaliteiten kunnen licht afwijken naargelang de

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS Bent u een nieuwe gebruiker? Als u surft naar medewerker.mydranouter.be komt u op deze pagina. Als u zich al eens eerder hebt ingeschreven op MyDranouter, kan u met die gegevens

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek? Inhoud

Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek? Inhoud Meta4Books 1 Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek? Inhoud Handleiding Bibbank: hoe registreer ik me als bibliotheek?... 1 1. Eerste registratie van een Gebruiker... 2 2. Aanmelden

Nadere informatie

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 1 MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 hcmerode@gmail.be www.hcmerode.be Inhoudstafel Wat is ONLI MYMERODE?... 2 Mijn account... 2 Hoe een login aanvragen?... 2 Foto s... 3 Persoonlijke foto... 3

Nadere informatie

1. INLEIDING p. 2. 2. MAAK EEN NIEUWE GEBRUIKERSACCOUNT AAN p. 3. a. KLIK OP NOG GEEN ACCOUNT? REGISTREER JE NU! p. 3. b. IK BEN KVLV-LID p.

1. INLEIDING p. 2. 2. MAAK EEN NIEUWE GEBRUIKERSACCOUNT AAN p. 3. a. KLIK OP NOG GEEN ACCOUNT? REGISTREER JE NU! p. 3. b. IK BEN KVLV-LID p. INHOUDSTAFEL 1. INLEIDING p. 2 2. MAAK EEN NIEUWE GEBRUIKERSACCOUNT AAN p. 3 a. KLIK OP NOG GEEN ACCOUNT? REGISTREER JE NU! p. 3 b. IK BEN KVLV-LID p. 5 c. IK BEN GEEN LID p. 6 d. BEN JE ERKEND KVLV-VORMINGSWERKER?

Nadere informatie

Sollicitatiehandleiding

Sollicitatiehandleiding Sollicitatiehandleiding Met uw sollicitatie begint alles! Waarom online solliciteren? Een online sollicitatie heeft veel voordelen voor u en voor ons: We kunnen uw sollicitatie sneller beoordelen, waardoor

Nadere informatie

Handleiding investeren in een Greencrowd-project

Handleiding investeren in een Greencrowd-project Handleiding investeren in een Greencrowd-project Om als investeerder te kunnen deelnemen aan een Greencrowd-project, dienen crowdfunders online een aantal handelingen te doorlopen op www.greencrowd.nl.

Nadere informatie

Standaard Boekhandel Pakketservice

Standaard Boekhandel Pakketservice Aan de slag met Standaard Boekhandel Pakketservice Bestel je schoolboeken online in 7 stappen. Plaats je bestelling zo snel mogelijk, en zeker vóór 6 juli. Zo kunnen we je garanderen dat je al je boeken

Nadere informatie

Handleiding carpool.be registratie & matching

Handleiding carpool.be registratie & matching 2015 Handleiding carpool.be registratie & matching Met deze handleiding helpen wij jou om onze website www.carpool.be te gebruiken. We doorlopen met jou de registratie en de matching. 1 Inhoudstafel 1

Nadere informatie

Handleiding Mechelenbon, shoppeninmechelen.be en platform Mechelen Winkelstad

Handleiding Mechelenbon, shoppeninmechelen.be en platform Mechelen Winkelstad Handleiding Mechelenbon, shoppeninmechelen.be en platform Mechelen Winkelstad Inhoudstabel A. Registreer je bedrijf... 2 B. Indienen van bonnen... 4 C. Bedrijfsgegevens aanpassen... 6 D. Mijn profiel op

Nadere informatie

Korte handleiding Datumprikker

Korte handleiding Datumprikker Korte handleiding Datumprikker Met Datumprikker kun je gemakkelijk een moment zoeken waarop iedereen kan vergaderen: Je stelt een aantal data voor, de vergaderaars ontvangen een mail met het verzoek aan

Nadere informatie

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Tip: print deze handleiding uit! Als deelnemer aan de kunstroute kunt u uw kunstaanbod presenteren op de website van kunst in

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Inhoudstafel Inleiding 3 1. Aanmelden op westdecor.be 4 2. Uw webwinkel personaliseren 6 2.1 Uw wachtwoord instellen 6 2.2 Uw logo instellen 7 2.3 Uw verkoopprijzen

Nadere informatie

Handleiding Opleidingsverstrekkers

Handleiding Opleidingsverstrekkers Handleiding Opleidingsverstrekkers Inhoudsopgave Handleiding Opleidingsverstrekkers... 1 1. Hoe kan u zich registreren?... 2 1.1 U bent lid van de NGROD en de opleidingsverstrekker is reeds gekend bij

Nadere informatie

Handleiding Postersite EHBO Santpoort.

Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Inhoud: 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Account gegevens wijzigen 4. Aan en afmelden evenementen 5. Overige tabbladen 6. Problemen 1. Account aanmaken Wanneer

Nadere informatie

Handleiding internetaangifte voor bedrijven, organisaties en winkeliers

Handleiding internetaangifte voor bedrijven, organisaties en winkeliers Handleiding internetaangifte voor bedrijven, organisaties en winkeliers Algemeen Als u aangifte doet namens een bedrijf, organisatie of winkelier kunt u natuurlijk elke keer opnieuw uw gegevens invoeren.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door:

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door: Gebruikershandleiding e-kracht is ontwikkeld door: Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Het e-kracht account...4 2.1 Contacten toevoegen... 6 2.2 Een dagboek bijhouden... 7 2.3 Links beheren... 8 2.4 Een fotoalbum

Nadere informatie

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1 Handleiding Facebook Registreren Facebook is een social network waarbij mensen met elkaar in contact komen. Het is gratis en voor iedereen, vanaf 14 jaar en ouder, toegankelijk. In deze handleiding wordt

Nadere informatie

Handleiding reservatie uitleenmaterialen gemeente Lummen

Handleiding reservatie uitleenmaterialen gemeente Lummen Handleiding reservatie uitleenmaterialen gemeente Lummen Materiaal reserveren kan vanaf heden online. Je surft naar de website reservaties.lummen.be. Via de gemeentelijke website www.lummen.be kan je binnenkort

Nadere informatie

Een uur voor mijn buur. http://genk.elas.letsplaza.net/ Handleiding elas 2.0

Een uur voor mijn buur. http://genk.elas.letsplaza.net/ Handleiding elas 2.0 Een uur voor mijn buur http://genk.elas.letsplaza.net/ Handleiding elas 2.0 0 Inhoud Wat vooraf gaat 2 Wat is elas? 3 Werking elas 3 Loginscherm 3 Paswoord aanpassen 4 Paswoord vergeten 4 Het hoofdscherm

Nadere informatie

Intro. 1. Taal wijzigen. Om de website in het Nederlands weer te geven klikt u op het vlaggetje in de rechter bovenhoek.

Intro. 1. Taal wijzigen. Om de website in het Nederlands weer te geven klikt u op het vlaggetje in de rechter bovenhoek. Intro Dit is een korte uitleg over de website www.entriesonline.nl. Met deze website kunt u op ieder moment inschrijven voor bowlingtoernooien, zelf uw gegevens beheren en series wijzigen. EntriesOnline

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Inhoudsopgave Onderwerp Pagina www.eindhovendoet.nl 1 Account aanmaken 1 Het account 2 Vacature plaatsen 2 Vacature beheren 3 Sollicitaties en sollicitanten 4 Kandidatenbank 5 Uw menu 6 Versie 1 september

Nadere informatie

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower 1. De link online Aquapower boeken op de website van Aquatherma, brengt je naar het volgende scherm: Wanneer je nog geen login gegevens hebt, moet je

Nadere informatie

Handleiding NHTV MORE

Handleiding NHTV MORE Handleiding NHTV MORE Inleiding NHTV MORE is de online registratie portal voor alle additionele activiteiten waar je als student aan kunt deelnemen. In deze handleiding is beschreven hoe je je kunt registreren

Nadere informatie

Handleiding Informat. v1.0

Handleiding Informat. v1.0 Handleiding Informat v1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Afspraken... 3 2. Aanmelden... 3 3. Afwezigheden invullen... 5 3.1 Afwezigheden code Z, B, R, D... 5 3.1.1 Inbrengen... 5 3.1.2 Wijzigen...

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven scouts Zoersel

Handleiding online inschrijven scouts Zoersel Er is een verschil tussen de leden die vorig jaar al aangesloten waren bij onze scoutsgroep en de nieuwe leden die een eerste keer inschrijven. Deze laatste groep dient eerst vooraf een voorinschrijving

Nadere informatie

Handleiding leden Inclusieve Ondernemingen en Maatschappelijke Organisaties

Handleiding leden Inclusieve Ondernemingen en Maatschappelijke Organisaties Handleiding leden Inclusieve Ondernemingen en Maatschappelijke Organisaties Ledenaccount beheren We stuurden je een e-mail met een gebruikersnaam, een wachtwoord en eenmalige link die je naar de pagina

Nadere informatie