Vragen t.b.v nota van inlichtingen Breda Chassé theater (middenzaal)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vragen t.b.v nota van inlichtingen Breda Chassé theater (middenzaal)"

Transcriptie

1 Vragen t.b.v nota van inlichtingen Breda Chassé theater (middenzaal) IMD rapport: Vraag 1. Algemeen: Het is ons niet gelukt om de vragen op TenderNed te plaatsen. Gaat u akkoord dat we de vragen via naar de in de offerteaanvraag genoemde contactpersoon sturen? Antwoord 1. Dit is akkoord. Vraag Materiaaleigenschappen: Mag er afgeweken worden van de buizen en kokers S355 na aantoning van berekeningen dat het met S235 geconstrueerd kan worden? Antwoord 2. In overleg mag worden afgeweken, mits onderbouwd/aangetoond. Definitief akkoord op het doorvoeren van wijzigingen kan alleen door de opdrachtgever worden gegeven. n.b. er zijn maar een zeer beperkt aantal kokers en buizen toegepast. Vraag Bestaande rookluiken: a. Is het ook zo dat door derden deze aanpassing op de rookluiken uitgevoerd zal worden om er voor te zorgen dat er weer een passende afdichting is? Antwoord 3. a. De aanpassing van het rookluik dient onderdeel van de aanbieding te zijn. b. Tevens wordt er door derden het brandalarm ontkoppelt op de rook luiken? b. Dat is correct Vraag : Specifieke uitvoeringsaspecten: Controle bestaande liftschacht: Kunnen wij hier uit concluderen dat als de lift schacht wel aan de huidige constructie vastzit dit als een separate opdracht beschouwd mag worden? Antwoord 4. Indien blijkt dat de liftschacht aan de huidige constructie vastzit en significante aanpassingen/maatregelen nodig zijn, tov de constructstukken valt dit buiten de aanbieding van de opdrachtnemer.

2 Bestek 1321: Vraag 5. Algemeen: Wij zijn voornemens een ander lier type toe te passen dan in de tekeningen is opgenomen. Is dit toegestaan? En zo ja, mogen we daarmee een andere lieropstelling voorstellen? Antwoord 5. De getoonde lier is enkel ter illustratie. Een gewijzigde lieropstelling is toegestaan mist daarmee de positie van de trekken boven het toneel niet wijzigt. Vraag 6. Wij nemen aan dat het nieuwe grid is bedoeld om de hijshoogte van 19 meter met de dubbele roedes mogelijk te maken. Is het ons toegestaan een economisch gunstigere oplossing te bieden met dat resultaat? Antwoord 6. Het is inderdaad essentieel dat de onderzijde van de roede een hijshoogte van 19m tov de toneelvloer kunnen halen. Zolang de staalkabels van de trekken onder het loopvlak van de rollenzoldervloer blijven, de volledige werking van de trekken niet essentieel wijzigen en de hoeveelheid eigengewicht van het constructiestaal niet aanzienlijk hoger wordt dan nu is ontworpen, is dit toegestaan. Vraag 7. De leuningen op de div. galerijen en div. andere onderdelen voldoen op dit moment niet aan de huidige eisen dient dit aangepast te worden of valt dit buiten deze opdracht? Antwoord 7. Dit valt buiten deze opdracht. Vraag : Graag een toelichting of de bestaande voorziening van de zaal ook uit de huidige theatervoedingskast komt vanuit de toneeltoren? Zo ja, dan graag een toelichting wat er hiervoor geleverd dient te worden om dit op te vangen of gaat een derde partij dit leveren? Antwoord 8. De voeding voor de hijsinstallatie wordt deels door derden aangeleverd en komt deels uit de huidige voedingskast. Vraag Omvang van het werk (nieuw te leveren): a. Akoestische afdichting lieren kamers: hierover staat verder niets omschreven in het bestek, dient dit gedaan te worden? Antwoord 9.

3 a. Het is aan de leverancier van de hijsinstallatie of het noodzakelijk is om een afdichting aan te brengen. Bij oplevering dient men aan de geluidseis te voldoen. b. Optioneel beweegbaar maken zijbruggen: indien deze optie niet genomen wordt, op welke hoogte dient de brug opgehangen te worden en mag dit tevens met een stijve verbinding? b. Het is een sterke wens van de opdrachtgever dat beide bruggen beweegbaar zijn. Indien de optie niet ingevuld kan worden is een stijve verbinding mogelijk. De exacte hoogte die de brug dan zal krijgen is nog niet bepaald. c. Ca. 5 noodstoppen: verder in het bestek wordt er een ander aantal aangegeven. Welk aantal dient men aan te houden? c. 5 noodstoppen Vraag : Zonder het rapport van de akoestisch adviseur inzake het feit dat de te gebruiken verbindingen geluidoverdracht effectief voorkomen kan niet begonnen worden met de montage van de lieren. Antwoord 10. Hier is geen vraag gesteld. Vraag Kraanbanen met verrijdbare traversebalken boven rollenzoldervloer. a. Er wordt gevraagd voor 8 verrijdbare traversebalken elk voorzien van 2 loopkatten. Wordt er in de tweede loopkat ook standaard een kettingtakel ingehangen? Dit in verband met de toe te passen balk maat om de swl van 10kn te halen op de balk. Op dit moment zijn er namelijk 16 ketting takels aanwezig. b. Kunnen wij er van uitgaan dat een derde partij de e- infrastructuur van deze hijsinrichting verwijdert en wederom bouwt en aansluit? Antwoord 11. De 16 aanwezige kettingtakels hebben elk een hijsvermogen van 500kg maximaal. Het moet mogelijk zijn een kettingtakel in te huren die 1000kg ka hijsen. Vraag algemeen hijsonderdelen vallend onder besturingssysteem: Kunnen wij aannemen dat de 02 zijbruggen ook hier een optie is? Antwoord 12. Dat is juist. Vraag keuring en ingebruikname De Sachverständiger: Het indienen van de werktekeningen dient vier weken voor aanvang installatie te gebeuren. Gezien de korte tijd tussen gunning en aanvang werkzaamheden: kan er worden afgeweken van de vier weken en zo ja, in welke hoedanigheid?

4 Antwoord 13. Dat is toegestaan. Het streven is om voor aanvang van de demontage de engineering afgerond te hebben. Dit zal ook het moment zijn waarop de stukken verstuurd worden aan de Sachverständger Aanbestedingsdocument 1321 hijsinstallatie Chassé Theater te Breda Vraag : Hier wordt gesproken over de bijlagen A tot en met bijlage K. Als we de bijlages doornummeren is de Wensenlijst bijlage L. Mogen we ervan uitgaan dat voor een volledige inschrijving bijlage A t/m L noodzakelijk zijn? Antwoord 14. Dat is correct. Vraag en in Conceptovereenkomst Bijlage H Indien na gunning nog verschillen geconstateerd worden, beslist de directie. Dit kan nooit aanleiding zijn tot meerwerk. Vraag: Mogen we ervan uitgaan dat de bepaling of er sprake is van wel/geen meerwerk inzake de precontractuele waarschuwingsplicht gehanteerd wordt geheel conform UAV lid 4 (de technische omschrijving prevaleert boven de tekening) en geheel conform artikel 7:754 BW? Antwoord 15. Dat is correct. Vraag a. Uit vergelijkbare projecten uit het verleden, leert ons dat soortgelijke rigoureuze verbouwingen met de voorgestelde doorlooptijd niet haalbaar zijn voor het door u voorgestelde budgetplafond. Wij verzoeken u om conform sectie van het aanbestedingsdocument het budget te verhogen tot een redelijk aanneembare project som. b. Plafondprijs bedraagt 1,6 mio excl. het onderhoud, de totale aanneemsom mag de plafondprijs niet overschrijden. Echter, in wordt vermeld dat de prijs voor het eerste jaar onderhoud na oplevering in de aanneemsom inbegrepen dient te zijn. Mogen we aannemen dat in bedoeld wordt excl. het meerjarig onderhoud (in lijn met de stelling in en het Prijsblad)? Antwoord 16. a. In onze optiek is de project redelijk. b. Dat is correct. Vraag a. In de opsomming ontbreekt de vereiste Verklaring V&G- plan derden (tevens is de benaming van desbetreffende bijlage in de offertaanvraag niet correct). Mogen we ervan uitgaan dat deze verklaring als punt 20 Bijlage K in de Opbouw van Inschrijving bedoeld is?

5 b. In de opsomming ontbreekt de vereiste Wensenlijst (tevens is de benaming van desbetreffende bijlage in de offertaanvraag niet correct). Mogen we ervan uitgaan dat deze wensenlijst als punt 21 Bijlage L in de Opbouw van Inschrijving bedoeld is? Antwoord 17. a. Dat is correct b. Dat is correct Vraag Zouden we de Inkoopvoorwaarden van Chassé Breda mogen ontvangen (ontbreekt in de stukken die we ontvangen hebben)? Antwoord 18. Deze worden nog nagestuurd. Vraag Hier is een clausule bij niet op tijd gebruiksklaar op te leveren van 4.000,00 per dag met een maximum van de totale aanneemsom. Dit is tegenstrijdig met de bestek 11.2, daarin is als boeteclausule 2.000,00 met een maximum van ,00 opgenomen. Welke boeteclausule is van toepassing? Antwoord 19. De boeteclausule zoals in het bestek is genoemd is correct. Vraag 20. Bijlage D vs Bestek: a. In Bijlage D van de Offerteaanvraag wordt gesproken over een termijn van 4 weken, terwijl in het bestek 5 dagen staat. Een bankgarantie wordt pas afgegeven indien er een getekend contract is en de bank heeft daar enige tijd voor nodig. Is het akkoord de termijn van 4 weken zoals in Bijlage D aan te houden? b. De retentie- BG van 10% vervalt na uitvoering restpunten uit het procesverbaal van oplevering. Tegelijkertijd wordt een zekerheid van 20% betalings- inhouding tot uitvoering restpunten gevraagd. Dit lijkt een vrij hoge dubbele zekerheid. Is een 10% bankgarantie tot oplevering en 10% inhouding tot uitvoering restpunten uit het procesverbaal van oplevering acceptabel of zijn eventuele alternatieven bespreekbaar? Antwoord 20. a. Dat is akkoord b. Indien de zekerheid voor de opdrachtgever niet in het geding komt en hiermee scherper aangeboden kan worden is dit bespreekbaar. Vraag 21. Bijlage I Akkoordverklaring concept overeenkomst Hierin staat vermeld dat Bijlage K de conceptovk is, kunt u bevestigen dat Bijlage K vervangen moet worden door Bijlage H? Antwoord 21.

6 Dat is correct. Vraag 22. Bijlage K (pagina 42 van de OA): Zouden we het V&G- plan Derden mogen ontvangen (ontbreekt in de stukken die we ontvangen hebben)? Antwoord 22. Deze kan worden nagestuurd.

Renovatie Toneelhijsinstallatie grote zaal Deventer Schouwburg Aanbestedende Dienst: N.V. Deventer Schouwburg Referentie: 1511

Renovatie Toneelhijsinstallatie grote zaal Deventer Schouwburg Aanbestedende Dienst: N.V. Deventer Schouwburg Referentie: 1511 Nota van Inlichtingen Renovatie Toneelhijsinstallatie grote zaal Deventer Schouwburg Aanbesteding Renovatie Toneelhijsinstallatie grote zaal Deventer Schouwburg Aanbestedende Dienst: N.V. Deventer Schouwburg

Nadere informatie

Algemene inkoopvoorwaarden

Algemene inkoopvoorwaarden Bijlage A-1 Algemene inkoopvoorwaarden De inkoopvoorwaarden zijn als apart document bijgevoegd. 1 Bijlage A-2 Conceptovereenkomst De ondergetekenden: Stichting BOOR, hierna te noemen Opdrachtgever, gevestigd

Nadere informatie

Europese Aanbesteding Herinrichting Restaurant t.b.v. de Gemeente Den Haag Nr. 2014/S

Europese Aanbesteding Herinrichting Restaurant t.b.v. de Gemeente Den Haag Nr. 2014/S Europese Aanbesteding Herinrichting Restaurant t.b.v. de Gemeente Den Haag Nr. 2014/S 057-095292 Nota van Inlichtingen nr. 1, v2 Kenmerk 14.052-IDC Verzenddatum : 7 april 2014 Uiterste inleverdatum inschrijving

Nadere informatie

Van MOVARE/MosaLira Ref. KQPN2016/1.12

Van MOVARE/MosaLira Ref. KQPN2016/1.12 Nota van inlichtingen Betreft 2 e Nota van Inlichtingen Datum 20 januari 2017 Van MOVARE/MosaLira Ref. KQPN2016/1.12 Project Europese aanbesteding ICT hardware Deze nota van inlichtingen wordt hiermee

Nadere informatie

Toelichting: Dit is de 1ste Nota van Inlichtingen voor de aanbesteding Netwerkapparatuur voor de gemeente 's Hertogenbosch.

Toelichting: Dit is de 1ste Nota van Inlichtingen voor de aanbesteding Netwerkapparatuur voor de gemeente 's Hertogenbosch. Nota van Inlichtingen Netwerkapparatuur Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Netwerkapparatuur gemeente 's-hertogenbosch 49394N Omschrijving: De gemeente gaat haar netwerkinfrastructuur grotendeels

Nadere informatie

Installatietechnisch en bouwfysisch Adviseur Nieuwbouw Campus Rachelsmolen

Installatietechnisch en bouwfysisch Adviseur Nieuwbouw Campus Rachelsmolen Nota van Inlichtingen Installatietechnisch en bouwfysisch Adviseur Nieuwbouw Campus Rachelsmolen Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Installatietechnisch en bouwfysisch Adviseur Nieuwbouw Campus

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen

Nota van Inlichtingen Nota van Inlichtingen Inkoopnummer: 2015-194 d.d. 27 augustus 2015 Aanbesteding verbouwing kantoor en plaza/vergadercentrum Stadhuis sisovereenkomst - Werktuigbouwkundige Installaties Renovatie en optimalisatie

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN ONDERAANNEMING

OVEREENKOMST VAN ONDERAANNEMING OVEREENKOMST VAN ONDERAANNEMING Onderaannemer Zonder Personeel/ZZP Contractnummer: A. Partijen Ondergetekenden: 1. naam: straat/postbus: postcode: plaats: telefoonnummer: hierna te noemen: de aannemer;

Nadere informatie

Europese openbare aanbesteding Cameratoezicht centra Sittard en Geleen

Europese openbare aanbesteding Cameratoezicht centra Sittard en Geleen Europese openbare aanbesteding Cameratoezicht centra Sittard en Geleen Aanbesteding SER.13009 2 de Nota van Inlichtingen d.d. 12 augustus 2013 SER.13009 Pagina 1 van 5 Geachte dames en heren, Hierbij treft

Nadere informatie

1 e Nota van inlichtingen Europese aanbesteding

1 e Nota van inlichtingen Europese aanbesteding 1 e Nota van inlichtingen Europese aanbesteding HUREN EN ONDERHOUDEN VAN MFP S EN HET LEVEREN VAN SOFTWARE EN SUPPLIES MBO Amersfoort 1 Aanvullende informatie Deze nota van inlichtingen is aan alle bekende

Nadere informatie

Verzoek tot aanmelding JH Vervanging besturing trekkenwand grote zaal. Theater Junushoff te Wageningen

Verzoek tot aanmelding JH Vervanging besturing trekkenwand grote zaal. Theater Junushoff te Wageningen Verzoek tot aanmelding JH-2014.003 Vervanging besturing trekkenwand grote zaal Theater Junushoff te Wageningen door: Ir. Jeroen Smit, Hoofd Techniek Datum: 4 november 2014 Status: Definitief Beste Leverancier,

Nadere informatie

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 9 maart Van Vitus Zuid Ref. KQPN/2017/1.1

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 9 maart Van Vitus Zuid Ref. KQPN/2017/1.1 2 e Nota van inlichtingen Betreft Nota van Inlichtingen Datum 9 maart 2017 Van Vitus Zuid Ref. KQPN/2017/1.1 Project Europese aanbesteding ICT Deze nota van inlichtingen wordt hiermee integraal onderdeel

Nadere informatie

NOTA VAN INLICHTINGEN

NOTA VAN INLICHTINGEN Postbus 15 2700 AA Zoetermeer NOTA VAN INLICHTINGEN Hieronder zijn de vragen inclusief antwoorden weergegeven die betrekking hebben op de selectiefase van de nationale aanbesteding Engineer & Build IKC

Nadere informatie

Offerte / Gemeente Breda / Versie 2.0

Offerte / Gemeente Breda / Versie 2.0 Gemeente Breda t.a.v. mevrouw J de Bruijn Postbus 90156 4800 RH BREDA Breda, 9 juli 2007 Betreft : Referentie: Offerte ontwerpfase websites GemeenteBreda002 Geachte mevrouw De Bruijn, Met plezier sturen

Nadere informatie

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 31 maart Europese aanbesteding Diensten en Producten Mobiele Telefonie

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 31 maart Europese aanbesteding Diensten en Producten Mobiele Telefonie Nota van Inlichtingen_1 Betreft Nota van Inlichtingen Datum 31 maart 2014 Van Veiligheidsregio Haaglanden Perceel 2 Project Europese aanbesteding Diensten en Producten Mobiele Telefonie Deze Nota van Inlichtingen

Nadere informatie

NOTA VAN INLICHTINGEN. behorende bij aanbesteding AI Maaiveldinrichting KWT

NOTA VAN INLICHTINGEN. behorende bij aanbesteding AI Maaiveldinrichting KWT NOTA VAN INLICHTINGEN behorende bij aanbesteding AI 2016-267 Maaiveldinrichting KWT Deze nota van inlichtingen bestaat uit de volgende onderdelen: 1. Mededelingen van de Opdrachtgever 2. Wijzigingen van

Nadere informatie

Doorlopende Installatie-/ Montageverzekering

Doorlopende Installatie-/ Montageverzekering Bijzondere polisvoorwaarden 654-96 Doorlopende Installatie-/ Montageverzekering Wegwijzer zie artikel Artikel D.1 Algemene begripsomschrijvingen Algemene begripsomschrijvingen D.1 Omzet D.1.1 Testen D.1.2

Nadere informatie

Gemeente Assen. (Concept) Overeenkomst Dwanginvordering. 1 oktober 2016

Gemeente Assen. (Concept) Overeenkomst Dwanginvordering. 1 oktober 2016 Gemeente Assen (Concept) Overeenkomst Dwanginvordering 1 oktober 2016 Pagina : 1 van 5 Versie : 0.1 concept OVEREENKOMST Dwanginvordering gemeente Assen De ondergetekenden: De gemeente Assen, gevestigd

Nadere informatie

Doorlopende Installatie-/ Montageverzekering

Doorlopende Installatie-/ Montageverzekering Bijzondere polis 654-96 Home 1 Bijzondere polis 654-96 Titel (exact hetzelfde als Titelblad) Artikel D.1 Artikel D.2 Artikel D.3 Artikel D.4 Artikel D.5 Artikel D.6 Artikel D.7 Artikel D.8 Artikel D.9

Nadere informatie

(concept) Basisovereenkomst met bijbehorende Uniforme Administratieve Voorwaarden voor geïntegreerde contractvormen (UAV-GC 2005)

(concept) Basisovereenkomst met bijbehorende Uniforme Administratieve Voorwaarden voor geïntegreerde contractvormen (UAV-GC 2005) (concept) Basisovereenkomst met bijbehorende Uniforme Administratieve Voorwaarden voor geïntegreerde contractvormen (UAV-GC 2005) datum:.. BASISOVEREENKOMST Ondergetekenden: Gemeente Haarlemmermeer Cluster

Nadere informatie

2e Nota van Inlichtingen voor Europese aanbesteding. Laag 3 WAN, TenderNed kenmerk Stichting Wellant

2e Nota van Inlichtingen voor Europese aanbesteding. Laag 3 WAN, TenderNed kenmerk Stichting Wellant 2e Nota van Inlichtingen voor Europese aanbesteding Laag 3 WAN, TenderNed kenmerk 12496 Stichting Wellant Colofon In opdracht van : stichting Wellant Contactpersoon : mevrouw Marleen Lenssen, inkoopcoördinator

Nadere informatie

1.2 Amstelveenhuurtin.nl is het inhuurplatform van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer

1.2 Amstelveenhuurtin.nl is het inhuurplatform van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer Bijlage 1. Algemeen 1.1 Amstelveenhuurtin.nl 1.2 Amstelveenhuurtin.nl is het inhuurplatform van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer 1.3 Dynamisch Aankoopsysteem Met ingang van 18 april 2016 is door de

Nadere informatie

UAV-GC in de woningbouw. 05/10/2017 mr. Hugo Meijer en mr. Maaike Baan Hofman

UAV-GC in de woningbouw. 05/10/2017 mr. Hugo Meijer en mr. Maaike Baan Hofman UAV-GC in de woningbouw 05/10/2017 mr. Hugo Meijer en mr. Maaike Baan Hofman 1. Inleiding Ontwikkelingen anno 2017, passend bij de UAV-GC? Jurisprudentie UAV-GC woningbouw Jurisprudentie UAV-GC overig

Nadere informatie

Handleiding Vlonderframes

Handleiding Vlonderframes Handleiding Vlonderframes Pagina 1 Inhoudsopgave INLEIDING... 3 VOORBEREIDEN... 4 VERPLAATSEN... 7 OPTIONEEL... 10 MONTAGE / DEMONTAGE... 11 Pagina 2 Inleiding In deze handleiding wordt de toepassing en

Nadere informatie

(buiten)schilderwerken. Europese niet openbare aanbesteding inzake het beheer en onderhoud van de

(buiten)schilderwerken. Europese niet openbare aanbesteding inzake het beheer en onderhoud van de Nota van Inlichtingen Europese niet openbare aanbesteding inzake het beheer en onderhoud van de (buiten)schilderwerken Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Europese niet openbare aanbesteding

Nadere informatie

Digitaal Portfolio software Aanbestedende Dienst:

Digitaal Portfolio software Aanbestedende Dienst: Nota van Inlichtingen Digitaal Portfolio software Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Digitaal Portfolio software Landstede 2016/03/DP/Landstede Omschrijving: Landstede VO zoekt een portfoliosysteem

Nadere informatie

Kraanboek. voor vast opgestelde kraan, op rails rijdende kraan of drijvende kraan

Kraanboek. voor vast opgestelde kraan, op rails rijdende kraan of drijvende kraan Kraanboek voor vast opgestelde kraan, op rails rijdende kraan of drijvende kraan 2005 Sdu Uitgevers - nadruk verboden 702018 Kraanboek voor vast opgestelde kraan, op rails rijdende kraan of drijvende

Nadere informatie

Concept raamovereenkomst. Raamovereenkomst voor de postbezorging voor het jaar 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal een jaar

Concept raamovereenkomst. Raamovereenkomst voor de postbezorging voor het jaar 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal een jaar Concept raamovereenkomst Raamovereenkomst voor de postbezorging voor het jaar 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal een jaar Contractnummer CONH2015 Raamovereenkomst voor de postbezorging

Nadere informatie

De Veiligheidsregio Haaglanden. <Naam bedrijf> Bijlage C.2 Concept Raamovereenkomst: Bedrijfsmaatschappelijk Werk

De Veiligheidsregio Haaglanden. <Naam bedrijf> Bijlage C.2 Concept Raamovereenkomst: Bedrijfsmaatschappelijk Werk De Veiligheidsregio Haaglanden en Bijlage C.2 Concept Raamovereenkomst: Bedrijfsmaatschappelijk Werk Paraaf Opdrachtnemer: Paraaf Opdrachtgever: 1 Raamovereenkomst Bedrijfsmaatschappelijk

Nadere informatie

Gemeente Utrecht. Overeenkomst Beloningsmaatregel A2 Utrecht Bereikbaar kenmerk 17 SO 08

Gemeente Utrecht. Overeenkomst Beloningsmaatregel A2 Utrecht Bereikbaar kenmerk 17 SO 08 Overeenkomst Beloningsmaatregel A2 Utrecht Bereikbaar kenmerk 17 SO 08 Gemeente Utrecht, StadsOntwikkeling en ARS Traffic & Transport Technology B.V. Gemeente Utrecht Partijen: 1. De gemeente Utrecht,

Nadere informatie

BIJLAGENBOEK BIJ: OPENBARE AANBESTEDING MEUBILAIR

BIJLAGENBOEK BIJ: OPENBARE AANBESTEDING MEUBILAIR BIJLAGENBOEK BIJ: OPENBARE AANBESTEDING MEUBILAIR EUROPESE OPENBARE AANBESTEDING MEUBILIAR Datum 26 september 2014 Kenmerk Bijlagenboek Betreft Versie Deltion-meubilair-2014 Definitief Pagina 1 van 11

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen: Raamcontract voertuigen inclusief onderhoud - 4 september 2015

Nota van Inlichtingen: Raamcontract voertuigen inclusief onderhoud - 4 september 2015 Nota van Inlichtingen: Raamcontract voertuigen inclusief onderhoud - 4 september 2015 Vraag 1: Pagina 2. De praktijk leert dat bij inschrijving via aanbesteding er door aanbieders met hoge kortingen en

Nadere informatie

Model Raamovereenkomst. <naam aanbesteding>inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons<kenmerk> De ondergetekenden:

Model Raamovereenkomst. <naam aanbesteding>inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons<kenmerk> De ondergetekenden: Model inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons De ondergetekenden: 1. SBB, gevestigd te Zoetermeer, vertegenwoordigd door , de heer/mevrouw

Nadere informatie

Algemene voorwaarden pagina: 1 / 6. Verbouwing en uitbreiding van een woonhuis, op een perceel gelegen aan de Johan Frisolaan 25 te Vught

Algemene voorwaarden pagina: 1 / 6. Verbouwing en uitbreiding van een woonhuis, op een perceel gelegen aan de Johan Frisolaan 25 te Vught Algemene voorwaarden pagina: 1 / 6 ALGEMENE VOORWAARDEN Bijlage bij: Verbouwing en uitbreiding van een woonhuis, op een perceel gelegen aan de Johan Frisolaan 25 te Vught Kenmerk: 14/06. Datum: juli 2015

Nadere informatie

14-1.pdf pdf. 2.8 Hoe vindt de beoordeling plaats (aantal beoordeelaars/proces)?

14-1.pdf pdf. 2.8 Hoe vindt de beoordeling plaats (aantal beoordeelaars/proces)? Datum publicatie Nota v Inl: 14-12-2012 Nota van Inlichtingen programmamanager "Castricum volop in beweging" 1.3 Inschrijver vermoedt dat er sprake is van een verschrijving. Is de aanname correct dat gedoeld

Nadere informatie

Aanbesteding. Automatencatering. voor de. Technische Universiteit Eindhoven

Aanbesteding. Automatencatering. voor de. Technische Universiteit Eindhoven 2 e Nota van Inlichtingen Aanbesteding Automatencatering voor de Technische Universiteit Eindhoven Referentie: DIZ 2015/1565241-2 Datum: 13 november 2015 Gehele of gedeeltelijke overneming of reproductie

Nadere informatie

Toelichting: Een aantal bijlagen zijn gewijzigd, deze zijn toegevoegd aan documenten in Tenderned.

Toelichting: Een aantal bijlagen zijn gewijzigd, deze zijn toegevoegd aan documenten in Tenderned. Nota van Inlichtingen SSBU Schoonmaak Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: SSBU Schoonmaak Gemeente Utrecht 13.SSBU.055 Omschrijving: De Stadsschouwburg Utrecht is voornemens een raamovereenkomst

Nadere informatie

Herinrichting centrum Millingen aan de Rijn Aanbestedende Dienst: Gemeente Berg en Dal Referentie: 15023

Herinrichting centrum Millingen aan de Rijn Aanbestedende Dienst: Gemeente Berg en Dal Referentie: 15023 Nota van Inlichtingen Herinrichting centrum Millingen aan de Rijn Aanbesteding Herinrichting centrum Millingen aan de Rijn Aanbestedende Dienst: Gemeente Berg en Dal Referentie: 15023 Omschrijving: Herinrichting

Nadere informatie

Europese Aanbesteding Vaste en mobiele telecommunicatiediensten. Nota van Inlichtingen 1.0 EA VMTD 1311

Europese Aanbesteding Vaste en mobiele telecommunicatiediensten. Nota van Inlichtingen 1.0 EA VMTD 1311 Elke nota is een accumulatie van vorige nota s. Aan deze nota is toegevoegd: vraag 4 en verder. Nota van Inlichtingen 1.0 EA VMTD 1311 Vragen Verwijzing in offerte aanvraag Vraag 1. Inlichtingen Afgelopen

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen betreffende de openbare Europese aanbesteding Dodehoeklessen basisscholen

Nota van Inlichtingen betreffende de openbare Europese aanbesteding Dodehoeklessen basisscholen Nota van Inlichtingen betreffende de openbare Europese aanbesteding Dodehoeklessen basisscholen 2016-2019 8454 d.d. 1-3-2016 Onderstaand treft u de ontvangen vragen aan m.b.t. bovengenoemde aanbesteding

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen I. Europese aanbesteding Internationale zakenreizen en gerelateerde dienstverlening ten behoeve van het Kadaster

Nota van Inlichtingen I. Europese aanbesteding Internationale zakenreizen en gerelateerde dienstverlening ten behoeve van het Kadaster 1 van 6 Nota van Inlichtingen I Europese aanbesteding Internationale zakenreizen en gerelateerde dienstverlening ten behoeve van het Kadaster Directie Control en Financiën, Inkoop Services Kenmerk 13.037579

Nadere informatie

Bestek 11-35-WN Constructie All Risks Verzekering. Aanleg complexe infrastructuur rondom Leeuwarden. Ten behoeve van Provinsje Fryslân

Bestek 11-35-WN Constructie All Risks Verzekering. Aanleg complexe infrastructuur rondom Leeuwarden. Ten behoeve van Provinsje Fryslân Nota van Inlichtingen Bestek 11-35-WN Constructie All Risks Verzekering Aanleg complexe infrastructuur rondom Leeuwarden Ten behoeve van Provinsje Fryslân Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 INLEIDING...

Nadere informatie

NADERE OVEREENKOMST met kenmerk. inzake [inhuur personeel] op het gebied van [.]

NADERE OVEREENKOMST met kenmerk. inzake [inhuur personeel] op het gebied van [.] Instructie: - Teksten/bepalingen waar voor staat, zijn optioneel. - Bij teksten waar tussen de bepalingen in staat, dient een keuze tussen de verschillende opties gemaakt te worden. De overige

Nadere informatie

Akkoordverklaring minimumeisen perceel 1 elektriciteit

Akkoordverklaring minimumeisen perceel 1 elektriciteit Bijlage 4A Akkoordverklaring minimumeisen perceel 1 elektriciteit Perceelnr Omschrijving 1 Levering van elektriciteit een inschrijving in het PV-register van TenneT, waaruit blijkt dat de inschrijver beschikt

Nadere informatie

KLEURRIJKWONEN PROJECT VOORWAARDEN ALGEMEEN (KWPV-A 2016)

KLEURRIJKWONEN PROJECT VOORWAARDEN ALGEMEEN (KWPV-A 2016) wil de volgende kernwaarden uitstralen Transparant Betrokken Persoonlijk Oplossingsgericht Doelgericht KLEURRIJKWONEN PROJECT VOORWAARDEN 2016 ALGEMEEN (KWPV-A 2016) Januari 2016 Stichting ~ Postbus 544

Nadere informatie

Aanbestedingsdocument 1325

Aanbestedingsdocument 1325 Aanbestedingsdocument 1325 voor het leveren, monteren en gebruiksklaar opleveren van de stoelen voor de Grote Zaal van De Lawei in Drachten Europese openbare aanbesteding Status: Definitief Uitgevoerd

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 1 Gunningsfase Openbare Europese aanbesteding Borgstelling WGA ERD Stichting Lucas Onderwijs

Nota van Inlichtingen 1 Gunningsfase Openbare Europese aanbesteding Borgstelling WGA ERD Stichting Lucas Onderwijs Nota van Inlichtingen 1 Gunningsfase Openbare Europese aanbesteding Borgstelling WGA ERD Stichting Lucas Onderwijs Opgesteld door: Projectgroep Versie: Definitief Datum: 16 oktober 2014 Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

Uitbreiding Copernicus SG. Nota van Inlichtingen 001 niet-openbare nationale aanbestedingsprocedure. Projectnummer 8317 Datum 6 maart 2014

Uitbreiding Copernicus SG. Nota van Inlichtingen 001 niet-openbare nationale aanbestedingsprocedure. Projectnummer 8317 Datum 6 maart 2014 Uitbreiding Copernicus SG Nota van Inlichtingen 001 niet-openbare nationale aanbestedingsprocedure Projectnummer 8317 Datum 6 maart 2014 Nota van Inlichtingen nummer 001 Opgesteld door Mevrouw ir. Y.A

Nadere informatie

Offerteaanvraag. Voor het plaatsen van de gemeentepagina s in een plaatselijke huis-aan-huiskrant

Offerteaanvraag. Voor het plaatsen van de gemeentepagina s in een plaatselijke huis-aan-huiskrant Offerteaanvraag Voor het plaatsen van de gemeentepagina s in een plaatselijke huis-aan-huiskrant 1. Algemene informatie Door middel van deze offerteaanvraag wordt u uitgenodigd om een offerte in te dienen

Nadere informatie

CONTRACT Voor het leveren van werken voor het project Stadswarmte Noord ISBL-AVR Isolatie werkzaamheden

CONTRACT Voor het leveren van werken voor het project Stadswarmte Noord ISBL-AVR Isolatie werkzaamheden CONTRACT Voor het leveren van werken voor het project Stadswarmte Noord ISBL-AVR Isolatie werkzaamheden Project: Stadswarmte Noord ISBL-AVR Projectnummer: 1301 Documentnummer: 140221-contract-LOT 3.1 Datum:

Nadere informatie

Beoordelingsformulier Gedeeltelijk openbaar 10 lid 2 sub b en 10 lid 2 sub g Wob

Beoordelingsformulier Gedeeltelijk openbaar 10 lid 2 sub b en 10 lid 2 sub g Wob Document? Uitzonderinsgrond/beperking Wob Aanbesteding meldkamer Aankondiging gegunde opdracht 12 juli 2012 Beoordelingsformulier Gedeeltelijk openbaar 10 lid 2 sub b en 10 lid Bestek - algemeen deel Bestek

Nadere informatie

Bijlage 2 Indicatieve doorlooptijden (open) aanbesteding(svarianten)

Bijlage 2 Indicatieve doorlooptijden (open) aanbesteding(svarianten) Bijlage 2 Indicatieve doorlooptijden (open) aanbesteding(svarianten) Wanneer duidelijkheid burger* Aanbestedings dossier gereed Opties 0 en 1 Optie 2 Optie 3 Optie 4 DT Noord (verlegd en verdiept**) met

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding Masterplan voor de rivieren van Colombia Datum: 3 december 2013

Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding Masterplan voor de rivieren van Colombia Datum: 3 december 2013 Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding Masterplan voor de rivieren van Colombia Datum: 3 december 2013 In deze nota van inlichtingen geeft de aanbestedende dienst antwoord op de in kader van de hierboven

Nadere informatie

Raamovereenkomst Kantoorartikelen Tussen

Raamovereenkomst Kantoorartikelen Tussen Raamovereenkomst Kantoorartikelen Tussen en Stichting Christelijke Hogeschool Windesheim Publicatienummer [nummer] Dossier D1424 Ingangsdatum [ingangsdatum] Partijen: 1. Stichting Christelijke

Nadere informatie

Toolbox-meeting Kettingtakels

Toolbox-meeting Kettingtakels Toolbox-meeting Inleiding Handtakels worden gebruikt op plaatsen, waar takelen met een kraan of elektrische takel niet nodig of niet mogelijk is. Handtakels worden voornamelijk gebruikt voor het hijsen

Nadere informatie

Nota van inlichtingen Overeenkomst Overgangsrecht

Nota van inlichtingen Overeenkomst Overgangsrecht Nota van inlichtingen Overeenkomst Overgangsrecht Vraagnr. Artikel Vraag Antwoord 1 Kostprijs Waarom kort u meer dan de landelijk taakstelling van 11% in uw geval op de tarieven? Dit is niet het geval.

Nadere informatie

5. GUNNINGSCRITERIA SCHOONMAAK Dit hoofdstuk bevat het gunningproces schoonmaak.

5. GUNNINGSCRITERIA SCHOONMAAK Dit hoofdstuk bevat het gunningproces schoonmaak. 5. GUNNINGSCRITERIA SCHOONMAAK Dit hoofdstuk bevat het gunningproces schoonmaak. 5.1 GUNNINGSCRITERIA EN WEGING Gunning vindt plaats op basis van de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI). Inschrijvingen

Nadere informatie

Evaluatie Opdracht: Contractnummer:

Evaluatie Opdracht: Contractnummer: Evaluatie Opdracht: Contractnummer: A. Algemene informatie 1 Dienst / Bedrijf 2 3 Sector en afdeling Contactpersoon Opdrachtgever 4 Contactpersoon: Gegevens Opdrachtnemer Naam Bedrijf: KVK-nummer: Adres:

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen. Referentie:

Nota van Inlichtingen. Referentie: Nota van Inlichtingen E-Hrm Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: E-Hrm Stichting ROC Midden Nederland Omschrijving: Doel van deze openbare aanbesteding is het sluiten van een Overeenkomst met

Nadere informatie

Advies 527 Samenvatting

Advies 527 Samenvatting Advies 527 Samenvatting De klacht ziet op Europese openbare procedure voor een overheidsopdracht voor de levering van vrachtwagens. In de aanbestedingsstukken is bepaald dat een inschrijving ongeldig is

Nadere informatie

Basisovereenkomst. Zaaknummer:

Basisovereenkomst. Zaaknummer: Basisovereenkomst Verbeteren van de dijkbekleding ter plaatse van de Hollarepolder, Joanna- Mariapolder tussen dp 739 en dp 777 met bijkomende werken in de gemeente Tholen. Zaaknummer: 31052564 Colofon

Nadere informatie

Model Nadere Overeenkomst Arbodienstverlening

Model Nadere Overeenkomst Arbodienstverlening Model Nadere Overeenkomst Arbodienstverlening datum versie bijlage(n) Model Nadere Overeenkomst Arbodienstverlening pagina 2 van 5 Inhoudsopgave Nadere Overeenkomst Arbodienstverlening 3 1 Voorwerp van

Nadere informatie

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN)

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Gemeente Eindhoven Stadhuisplein 1, 5611 EM Eindhoven ( Nederland ) Ter attentie van: Mart Jaspers Email: aanbesteding@hellemansconsultancy.nl,

Nadere informatie

(CONCEPT)OVEREENKOMST Archeologisch project Wijchen Oostflank

(CONCEPT)OVEREENKOMST Archeologisch project Wijchen Oostflank Bijlage bij Europese aanbesteding (CONCEPT)OVEREENKOMST Archeologisch project Wijchen Oostflank Datum: ONDERGETEKENDEN: 1. de publiekrechtelijke rechtspersoon de Gemeente Wijchen, zetelende

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen II- Herstart procedure Realisatie Sp4 Erasmus MC

Nota van Inlichtingen II- Herstart procedure Realisatie Sp4 Erasmus MC Versie Definitief Datum 25 juni 2014 Nota van Inlichtingen II- Herstart procedure Realisatie Sp4 Erasmus MC 2014, Erasmus MC, Personeel 1/10 Inhoudsopgave Inleiding 3 1 Aanvullingen, toelichtingen en rectificaties

Nadere informatie

DIENSTEN. Om inzicht te bieden in al onze diensten, illustreren wij onze werkzaamheden per fase van de bouwcyclus. HERGEBRUIK

DIENSTEN. Om inzicht te bieden in al onze diensten, illustreren wij onze werkzaamheden per fase van de bouwcyclus. HERGEBRUIK DIENSTEN Om inzicht te bieden in al onze diensten, illustreren wij onze werkzaamheden per fase van de bouwcyclus. eco vriendelijk HERGEBRUIK gezond binnenmilieu GEBRUIK bio based OPLEVERING bio based gezonde

Nadere informatie

OVERHEIDSOPDRACHT BIJ ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING BIJZONDER BESTEK

OVERHEIDSOPDRACHT BIJ ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING BIJZONDER BESTEK BIJLAGE Bijlage nr. 1 BESTEK OVERHEIDSOPDRACHT BIJ ONDERHANDELINGSPROCEDURE ZONDER BEKENDMAKING BIJZONDER BESTEK VOOR DE BEGELEIDING VAN KUNSTINTEGRATIE IN DE NIEUWBOUW VAN KASTERLINDEN Opdrachtgevend

Nadere informatie

Betreft Eerste Nota van Inlichtingen Datum 21 oktober Van KPO Roosendaal Ref. KQPN/ 2016/110

Betreft Eerste Nota van Inlichtingen Datum 21 oktober Van KPO Roosendaal Ref. KQPN/ 2016/110 Nota van inlichtingen Betreft Eerste Nota van Inlichtingen Datum 21 oktober 2016 Van KPO Roosendaal Ref. KQPN/ 2016/110 Project Europese aanbesteding Onderwijs Leer Pakket Deze nota van inlichtingen wordt

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Duurzame vervanging WKK en Koelcentrale incl. WKO t.b.v. Schiphol Terminal 3 (KWS3)

Nota van Inlichtingen Duurzame vervanging WKK en Koelcentrale incl. WKO t.b.v. Schiphol Terminal 3 (KWS3) Nota van Inlichtingen Duurzame vervanging WKK en Koelcentrale incl. WKO t.b.v. Schiphol Terminal 3 (KWS3) Aanbesteding Duurzame vervanging WKK en Koelcentrale incl. WKO t.b.v. Schiphol Terminal 3 (KWS3)

Nadere informatie

NV SRO TenderNed Aanbestedende dienst: Nota van Inlichtingen 1 Datum 04 september

NV SRO TenderNed Aanbestedende dienst: Nota van Inlichtingen 1 Datum 04 september Aanbestedende dienst: NV SRO TenderNed 74236 Nota van Inlichtingen 1 Datum 04 september 2015 E-mail: wilco@intexso.nl Vraag Document / Bijlage Pagina Vraag/ Opmerking Antwoord 1 Aanbestedingsdocument 32

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten

Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten Status: Definitief Datum: 14-10-2015 Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten Erratum Naam # document Bladzijde Paragraaf

Nadere informatie

Raamovereenkomst ARVODI-2011 inzake Transport en opslag van Media Dragers

Raamovereenkomst ARVODI-2011 inzake Transport en opslag van Media Dragers 1 Raamovereenkomst ARVODI-2011 inzake Transport en opslag van Media Dragers De ondergetekenden: 1. De Staat der Nederlanden, waarvan de zetel is gevestigd te Den Haag, te dezen vertegenwoordigd door de

Nadere informatie

Op naar de UAV-GC 2019 Ad van Leest

Op naar de UAV-GC 2019 Ad van Leest Op naar de UAV-GC 2019 Ad van Leest 15 januari 2019 Vragen aan het publiek Wie heeft er nog géén geintegreerd contract (UAV-GC) opgesteld, aanbesteed of uitgevoerd? Wie denkt dat met UAV-GC alle problemen

Nadere informatie

Microsoft Office 365 licentie gebruiksrechten

Microsoft Office 365 licentie gebruiksrechten Bijlage 7 Concept Raamovereenkomst Raamovereenkomst inzake Microsoft Office 365 licentie gebruiksrechten tussen. en Werkmaatschappij 8KTD, gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel Ondergetekenden:

Nadere informatie

DE BESTE BVP-PLANNEN. Wat betekent een Best Value (Procurement)?

DE BESTE BVP-PLANNEN. Wat betekent een Best Value (Procurement)? DE BESTE BVP-PLANNEN Wat betekent een Best Value (Procurement)? Even voorstellen 1. Martijn van Verseveld 2. Hoofddocent bij CursusBVP.nl 3. Werkzaam bij Inter Tender Consult 4. EMVI- en BVP-coördinator

Nadere informatie

Raamovereenkomst koop en levering ARIV-2014 contractnummer en verplichtingennummer / inkoopordernummer / middelenbestedingnummer

Raamovereenkomst koop en levering ARIV-2014 contractnummer en verplichtingennummer / inkoopordernummer / middelenbestedingnummer Instructie: - Teksten/bepalingen waar voor staat, zijn optioneel. - Bij teksten waar OF tussen de bepalingen in staat, dient een keuze tussen de verschillende opties gemaakt te worden. De overige

Nadere informatie

Nota van inlichtingen. Europese openbare aanbesteding onderhoud gebouw-gebonden installaties

Nota van inlichtingen. Europese openbare aanbesteding onderhoud gebouw-gebonden installaties Nota van inlichtingen Europese openbare aanbesteding onderhoud gebouw-gebonden installaties In opdracht van : CITAVERDE College Contactpersoon : Pascal Huynen Datum : 17 juli 2015 Hierbij treft u de vragen

Nadere informatie

Programma van Eisen voor Brandweerliften (PvE) SBCL 13-017

Programma van Eisen voor Brandweerliften (PvE) SBCL 13-017 Programma van Eisen voor Brandweerliften (PvE) SBCL 13-017 verplicht vanaf 1 maart 2013 Vanaf 1 maart dient voor brandweerliften een PvE opgesteld te worden, dit in analogie met andere brandveiligheidsinstallaties.

Nadere informatie

Het kan zijn dat gedurende de looptijd van het contract het aantal locaties van de gemeente wijzigt door het afstoten of uitbreiden van locaties.

Het kan zijn dat gedurende de looptijd van het contract het aantal locaties van de gemeente wijzigt door het afstoten of uitbreiden van locaties. Nota van Inlichtingen Blusmiddelen Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Blusmiddelen Gemeente Utrecht 14.GU.098 Omschrijving: Het doel van deze aanbesteding is om de brandveiligheid van alle

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen I

Nota van Inlichtingen I Nota van Inlichtingen I inzake de EU- aanbesteding voor het leveren van een Flowcytometer met hoge gevoeligheid t.b.v. Stichting NIOZ, Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) 24 augustus

Nadere informatie

Aanbestedingsdocument

Aanbestedingsdocument Aanbestedingsdocument Ten behoeve van de Levering van noodlokalen Kenmerk: HAB - 08-046 Aanbestedingsdocument Noodlokalen HAB-08-046 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 1.1 Gemeente Houten...

Nadere informatie

Aanbestedende Dienst: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Referentie:

Aanbestedende Dienst: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Referentie: Nota van Inlichtingen Cassettes Aanbesteding Cassettes Aanbestedende Dienst: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Referentie: 201500114.088.002 Omschrijving: De Kanselarij der Nederlandse

Nadere informatie

Marktconsultatie 'Vormgeving', Kenmerk d.d. 3 maart 2016

Marktconsultatie 'Vormgeving', Kenmerk d.d. 3 maart 2016 Marktconsultatie 'Vormgeving', Kenmerk 1100041811 d.d. 3 maart 2016 Interne bedrijven Concerninkoop Postadres Postbus 10080, 3505 AB Utrecht Bezoekadres Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht Email: concerninkoop@utrecht.nl

Nadere informatie

Concept Raamovereenkomst Contractnummer:

Concept Raamovereenkomst Contractnummer: Concept Raamovereenkomst Contractnummer: 201600265.015.001 De ondergetekenden: 1. De Staat der Nederlanden, waarvan de zetel is gevestigd te Den Haag, te dezen vertegenwoordigd door het ministerie van

Nadere informatie

Datum: 23 oktober 2014 Versie: 1.0 Definitief. Publicatiedatum Bestek: 10 september 2014 Referentie: van 9

Datum: 23 oktober 2014 Versie: 1.0 Definitief. Publicatiedatum Bestek: 10 september 2014 Referentie: van 9 2 de Nota van Inlichtingen van de Europese Aanbesteding volgens de openbare procedure voor het Klantenpanel van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Publicatiedatum Bestek: 10 september 2014 Referentie:

Nadere informatie

2. Op maandag 16 december 2013 heeft DPC de Nota van Inlichtingen 1 gepubliceerd.

2. Op maandag 16 december 2013 heeft DPC de Nota van Inlichtingen 1 gepubliceerd. Nota van Inlichtingen 2 Van Dienst Publiek en Communicatie Datum 8 januari 2014 Opdrachtnaam Aanbestedingsnummer Europese aanbesteding Inhuur webredactiecapaciteit TED nummer: 2013/S 223-388432 Ea0029

Nadere informatie

Bereidverklaring Bankgarantie

Bereidverklaring Bankgarantie Bijlage 2: Bereidverklaring Bankgarantie Ondergetekende verklaart dat, indien Brandweer Amsterdam-Amstelland de opdracht voor de renovatie van Brandweerrkazerne WILLEM aan hem gunt, hij door een gerenommeerde

Nadere informatie

Innovatief aanbesteden: fase A-B-C contract. Aronsohn Management raadgevende ingenieurs. 9 mei 2017

Innovatief aanbesteden: fase A-B-C contract. Aronsohn Management raadgevende ingenieurs. 9 mei 2017 Innovatief aanbesteden: fase A-B-C contract 9 mei 2017 Aronsohn Management raadgevende ingenieurs Aronsohn Management raadgevende ingenieurs bv 2 - onafhankelijk ingenieursbureau op het gebied van bouwprojectmanagement

Nadere informatie

VEEL GESTELDE VRAGEN -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Met betrekking tot: Inkopen en aanbesteden bij

Nadere informatie

Inkoop Concept Nadere overeenkomst

Inkoop Concept Nadere overeenkomst Inkoop Concept Nadere overeenkomst UBR HIS Bezoekadres Rijkskantoor Beatrixpark Wilhelmina van Pruisenweg 52 2595 AN Den Haag Postbus 20011 2500 EA Den Haag Bijlage B Kenmerk 201500114.137.013 Betreft

Nadere informatie

Bladnr. 1 van 6. GHG Nota van inlichtingen Bestuursdienst Ommen - Hardenberg NOTA VAN INLICHTINGEN INSCHRIJVINGSFASE BEHOREND BIJ: BESTEK

Bladnr. 1 van 6. GHG Nota van inlichtingen Bestuursdienst Ommen - Hardenberg NOTA VAN INLICHTINGEN INSCHRIJVINGSFASE BEHOREND BIJ: BESTEK Bladnr. 1 van 6 NOTA VAN INLICHTINGEN INSCHRIJVINGSFASE BEHOREND BIJ: BESTEK Opdrachtgever: Bestek: Team: Projectleider: College van B & W van de gemeente Hardenberg GHG00316 Openbaar Gebied Infra,geb.

Nadere informatie

Nationale Openbare Aanbesteding Flexibele Arbeidskrachten e Nota van Inlichtingen d.d Publicatienummer: 75553

Nationale Openbare Aanbesteding Flexibele Arbeidskrachten e Nota van Inlichtingen d.d Publicatienummer: 75553 Nationale Openbare Aanbesteding Flexibele Arbeidskrachten 2016-2019 d.d. 29-10-2015 Publicatienummer: 75553 # Document Paragraaf Citaat Vraag Antwoord 1 NvI Vraag 1 + 2 CAR-UWO + Wij achten het op basis

Nadere informatie

Het Scheepvaartmuseum OVEREENKOMST. voor de levering van een drijvend schiphuis. ten behoeve van de Koningssloep

Het Scheepvaartmuseum OVEREENKOMST. voor de levering van een drijvend schiphuis. ten behoeve van de Koningssloep Het Scheepvaartmuseum OVEREENKOMST voor de levering van een drijvend schiphuis ten behoeve van de Koningssloep 27 januari 2015 OVEREENKOMST Ondergetekenden: Stichting Nederlands Scheepvaartmuseum Amsterdam

Nadere informatie

Omschrijving: Implementatie en bouw van de websites van ROC van Flevoland en Amsterdam in CMS

Omschrijving: Implementatie en bouw van de websites van ROC van Flevoland en Amsterdam in CMS Nota van Inlichtingen Implementatie en bouw van de websites van ROC van Flevoland en Amsterdam in CMS Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Implementatie en bouw van de websites van ROC van Flevoland

Nadere informatie

PROJECT HUURINFORMATIE. Noordeindseweg 330 te Berkel en Rodenrijs

PROJECT HUURINFORMATIE. Noordeindseweg 330 te Berkel en Rodenrijs PROJECT HUURINFORMATIE Noordeindseweg 330 te Berkel en Rodenrijs Object : Bedrijfsruimte voorzien van een wasstraat en auto-wasbox. Deze bedrijfsruimte is uitermate geschikt om in combinatie te huren met

Nadere informatie

Technische omschrijving

Technische omschrijving Technische omschrijving 18-04-2011 Vervangen duikerbrug Mollekade te Heinenoord - 1 - 1. Korte omschrijving van het werk Ter hoogte van de Mollekade 13 te Heinenoord bevindt zich een gemetselde duiker.

Nadere informatie

NADERE OVEREENKOMST met kenmerk. inzake [perceel]

NADERE OVEREENKOMST met kenmerk. inzake [perceel] 1 Instructie: - Teksten/bepalingen waar voor staat, zijn optioneel. - Bij teksten waar OF tussen de bepalingen in staat, dient een keuze tussen de verschillende opties gemaakt te worden. De

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding Verzekering Wagenpark ten behoeve van het Kadaster

Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding Verzekering Wagenpark ten behoeve van het Kadaster Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding Verzekering Wagenpark ten behoeve van het Kadaster Directie Control en Financiën, Inkoop Services Kenmerk 15.043126 Opdrachtgever Het Kadaster Auteur Gea Hamhuis

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen. Nr. 4. ten behoeve van het project. Levering gevechtslaarzen en toebehoren

Nota van Inlichtingen. Nr. 4. ten behoeve van het project. Levering gevechtslaarzen en toebehoren Nota van Inlichtingen Nr. 4 ten behoeve van het project Levering gevechtslaarzen en toebehoren Project Levering gevechtslaarzen en toebehoren Referentienummer 872.15.1060.H Aankondiging op www.tenderned.nl

Nadere informatie