NV SRO TenderNed Aanbestedende dienst: Nota van Inlichtingen 1 Datum 04 september

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NV SRO TenderNed Aanbestedende dienst: Nota van Inlichtingen 1 Datum 04 september"

Transcriptie

1 Aanbestedende dienst: NV SRO TenderNed Nota van Inlichtingen 1 Datum 04 september wilco@intexso.nl Vraag Document / Bijlage Pagina Vraag/ Opmerking Antwoord 1 Aanbestedingsdocument 32 Begrijpen wij het juist dat feestdagen op aanvraag worden toegevoegd Dit is correct. 2 Aanbestedingsdocument 32 Mogen wij een overzicht ontvangen van de locaties waar de eigen dienst werkzaamheden verricht Op de volgende locaties verricht de eigen dienst werkzaamheden: - Sporthal Schuilenburg; - Sporthal Zielhorst; - Sporthal Nieuwland; - Sporthal Rustenburg; - Sportzaal en gymzaal De Brink (onderdeel van VVE De Brink, waarvan een deel wel is opgenomen in dit traject); - Sporthal Icoon; - Sporthal Strijland; - Sporthal Watergoor; - Sporthal Corlaer; - Sportfondsenbad (gedeeltelijk); - Zwembad De Octopus (gedeeltelijk). 3 Aanbestedingsdocument 33 Zijn de ruimten welke de eigen dienst schoonmaakt opgenomen in het bestek of zijn deze niet opgenomen. 4 Aanbestedingsdocument 33 Verstrekt SRO het middel Herlisill of moet de opdrachtnemer dit aanschaffen. Deze zijn niet opgenomen in het schoonmaakbestek. Opdrachtnemer dient zelf zorg te dragen voor de aanschaf van middelen, zoals Herlisill. 5 Aanbestedingsdocument 34 Geldt de afvalbak procedure voor alle locaties Nee, dit is enkel van toepassing op alle droge sportlocaties. 6 Aanbestedingsdocument 34 U stelt dat in de droge sportlocaties een naloop dient plaats te vinden. In de calculatie zien wij echter alleen een frequentie van de naloop van 130 dagen. Kunt u dit nader toelichten De naloopbeurt dient enkel plaats te vinden in de periode oktober tot en met april. Gemiddeld betreft dit 130 werkdagen per jaar.

2 7 Aanbestedingsdocument 36 Begrijpen wij het juist dat de meters voor het glas nu op basis van de bestekgegevens wordt ingeschreven en dat gegunde partij na gunning de meters opnieuw dient te inventariseren Het genoemde aantal vierkante meters betreft een fictief aantal ten behoeve van de beoordeling. Na gunning dient Opdrachtnemer de vierkante meters inderdaad te inventariseren en ter goedkeuring voor te leggen aan Opdrachtgever. 8 Aanbestedingsdocument 21/22 Graag zien wij, gezien de hoeveelheid deelvragen, het maximaal te hanteren A4 s te verhogen naar 3A4. Ben u hiertoe bereid? Dit is akkoord. 9 Aanbestedingsdocument 22/23 Graag zien wij, gezien de hoeveelheid deelvragen, het maximaal te hanteren A4 s te verhogen naar 3A4. Ben u hiertoe bereid? Dit is akkoord. 10 Artikel 18 overeenkomst Indien de Opdrachtnemer zijn verplichtingen uit deze Overeenkomst niet, niet volledig of niet tijdig nakomt is zij aansprakelijk voor alle door de Opdrachtgever geleden (en te lijden) schade, waaronder begrepen alle kosten die de Opdrachtgever in en buiten rechte maakt, voor maximaal ,- per gebeurtenis. Graag zien wij een maximum gesteld op ,- gaat opdrachtgever hiermee akkoord. Dit is akkoord. 11 Artikel 15 overeenkomst Artikel 15. Overdracht rechten en verplichtingen Beide Partijen zijn niet gerechtigd de rechten en verplichtingen uit deze Overeenkomst, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de andere Partij, aan derden over te dragen. Graag zien wij dit artikel aangepast in: Nee, hiermee gaat Aanbestedende dienst niet akkoord. 15. Beide Partijen zijn niet gerechtigd de rechten en verplichtingen uit deze Overeenkomst, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de andere Partij, aan derden over te dragen met uitzondering van bancaire instellingen. Gaat u hiermee akkoord? 12 Aanbestedingsdocument 6 In 1.4 geeft u aan dat er een mogelijke verlenging is van 7x 12 maanden. Kunt u aangeven waar het toekennen van de optiejaren afhankelijk van is? Indien de score, zoals behaald binnen de Balanced Score Card, minimaal 80% bedraagt, kan Opdrachtgever over gaan tot het lichten van een optiejaar. Hiertoe bestaat echter geen verplichting.

3 13 Aanbestedingsdocument 10 Kunt u aangeven wat u verwacht in de (management)samenvatting? In de managementsamenvatting dient u een korte samenvatting op te nemen waaruit blijkt hoe uw organisatie is georganiseerd ten behoeve de dienstverlening bij Aanbestedende dienst. Tevens dient een korte samenvatting van de uitgangspunten/bijzonderheden van uw inschrijving opgenomen te worden. 14 Aanbestedingsdocument 11 Kunt u een toelichting geven op: "Verklaring cq. Berekening van al de door inschrijver geahanteerde (all-in) uurtarieven"? Bij het punt hiervoor vraagt u om een specificatie van de uurtarieven. Dat zien we ook als en berekening van het uurtarief. Indien u gebruik maakt van een uurtarief waarin diverse verschillende personeelscategorieën verdisconteerd zitten, een zogenoemd all-in uurtarief, dan dient u te specificeren welke verdeling van verschillende uurtarieven aan de orde is in het betreffende gehanteerde all-in uurtarief. Zoals beschreven onder bullit 1 van de beschrijving van 'hoofdstuk 4 van de Inschrijving', dienen alle uurtarieven gespecificeerd te worden met in ieder geval de genoemde componenten. 15 Aanbestedingsdocument 14 Is het toegestaan om 1 referent op te geven die voldoet aan de 3 kerncompetenties? 16 Aanbestedingsdocument 23 Er zijn 5 beoordelaars die ieder maximaal een 10 kunnen geven. Dan zou de maximale score 50 zijn en niet 30. Is dit juist? Dit is toegestaan. Nee dit is niet juist. In de berekening is X (= totaal van behaalde punten van Inschrijver) de som van de per casus gemiddeld gewogen cijfers. Bijvoorbeeld: Casus 1 wordt door de vijf beoordelaars beoordeeld met een 5, 6, 6, 7, 6, waardoor de gemiddeld gewogen score 6 bedraagt (som score per beoordelaar / aantal beoordelaars). Indien de gemiddeld gewogen score van de andere 2 casussen 8 en 7,5 bedraagt, dan X = 21,5

4 17 Aanbestedingsdocument 24 Kunt u ons informatie verstrekken voor wat betreft de eisen die de overheid stelt aan natte sportlocaties? 18 Aanbestedingsdocument 41 Onder vraagt u om het ter beschikking stellen van een klachtenprocedure. Wilt u die bij de inschrijving ontvangen? Zo ja, onder welk onderdeel kunnen wij dit opnemen? 19 schouw Tijdens de schouwing hebben wij geconstateerd dat er op diverse locaties achterstallig onderhoud is. Zorgt de huidig zittende of de nieuwe contractpartij voor het op peil brengen van schoonmaakkwaliteit? Wij verwijzen u naar de Wet hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden, welke zal worden vervangen door de Zwemwaterwet Na gunning dient Opdrachtnemer haar klachtenprocedure te verstrekken aan Opdrachtgever. Met de huidige partij zullen afspraken gemaakt worden inzake de schoonmaakkwaliteit. 20 schouw Bij diverse zwembaden zijn kunstplanten aanwezig. Dienen deze ook meegenomen te worden in het onderhoud? Nee deze behoeven niet meegenomen te worden gedurende het schoonmaakonderhoud. 21 schouw Zijn op de grotere locaties werkkastruimten aanwezig met de mogelijkheid voor plaatsing van een wasmachine? 22 Aanbestedingsdocument SROI - blad 20 Wat is het huidige percentage van inzet met mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt? Ja. Indien geen aansluiting aanwezig is, zou in overleg met Opdrachtgever een aansluiting op kosten van Opdrachtnemer aangelegd kunnen worden. Op dit moment bedraagt de inzet van medewerkers met een achterstand tot de arbeidsmarkt ongeveer 20%. In de huidige lopende overeenkomst worden medewerkers met een achterstand tot de arbeidsmarkt ingezet op de volgende locaties: - MFC Eemhuis (op 80% van de locatie); - Brugwachtershuisje Eemhaven (geen onderdeel van het bestek); - Atletiekgebouw (geen onderdeel van het bestek). 23 Aanbestedingsdocument blad 29 Inzet van jeugdigen mag niet meer zijn dan 20% van het totaal aantal hoogfrequente uren. Kunt u aangeven wat de inzet van jeugdigen is welke door de huidige dienstverlener worden ingezet. Conform gegevens van de huidige leverancier is de inzet van jeugdige medewerkers momenteel zeer minimaal voor wat betreft de hoogfrequente werkzaamheden.

5 24 Aanbestedingsdocument Bijzonderheden blad 33 Indien een boete voorkomt uit een controle door een overheidsinstantie, en deze is te wijten aan het niet juist uitvoeren van werkzaamheden door Opdrachtnemer, dan zal deze boete doorbelast worden aan Opdrachtnemer. Kunt u aangeven welke boete wordt opgelegd indien niet wordt voldaan aan de gestelde reinheidscriteria De dwangsom die opgelegd kan worden is afhankelijk van de aard en de omvang van het vergrijp. Ter illustratie kan een voorbeeld worden weergegeven van een dwangsom die in 2014 is opgelegd. Daarbij dient opgemerkt te worden dat per vergrijp bepaald zal worden welke dwangsom aan de orde is. Voorbeeld: De last van deze dwangsombeschikking luidt: "De putjes in de vloer van de gehele inrichting worden onvoldoende schoongemaakt. U dient alle vloerputjes binnen de inrichting zodanig regelmatig schoon te maken dat er geen haren en slib van menselijk huidschil of andere soortgelijke vuil zichtbaar is. Voldoet u niet aan deze last, dan bent u, vanaf 8 december 2014, iedere week waarin een overtreding geconstateerd wordt 500,- verschuldigd, met een maximum van 5.000,-. De verbeuring van het maximumbedrag laat onverlet dat wij een nieuwe last onder dwangsom kunnen opleggen."

6 25 Aanbestedingsdocument Bijzonderheden blad 33 (Dorge Sportlocaties) Producten ten behoeve van vloeronderhoud van gymzaalvloeren mogen enkel ingezet worden na overleg met en toestemming van Opdrachtgever Heeft u vanuit de vloerleverancier een aanbeveling van te gebruiken producten voor de sportvloer? Aanbestedende dienst gaat er vanuit dat Inschrijver voldoende expertise heeft om zelf te bepalen welke producten ingezet zouden kunnen worden ten behoeve van het vloeronderhoud van sportvloeren. Daarbij dient Inschrijver er vanuit te gaan dat sprake is van gangbare sportvloeren, zoals Pulastic vloeren en houten vloeren. De onderhoudsadviezen van dergelijke vloeren vormen de basis van het besluit of wel of niet akkoord gegaan wordt met een door Inschrijver geadviseerd product. 26 Aanbestedingsdocument Bijlage C.4 schoonmaakhand elingen Hierin wordt aangegeven dat het periodiek vloeronderhoud van de houten parket vloeren bestaat uit sprayen en uitwrijven. Kunt u ons aangeven welk product er is gebruikt op deze houten vloeren? Het periodiek (laagfrequente) schoonmaakonderhoud van houten parket vloeren behoeft niet uitgevoerd te worden door Opdrachtnemer. Hier behoeft dan ook geen rekening mee gehouden te worden bij het opstellen van de Inschrijving. Het dagelijks (hoogfrequente) schoonmaakonderhoud dient wel door Opdrachtnemer uitgevoerd te worden.

7 27 Aanbestedingsdocument 22 In de beantwoording van open vraag 1 Inzet materialen, middelen en Aanbestedende dienst wenst inzicht te machines dient inschrijver een bijlage op te nemen waaruit blijkt hoeveel en welke machines, materialen en middelen inschrijver per verkrijgen in de aantallen en soorten materialen, machines en middelen welke u locatie bij de start van de opdracht zal inzetten. Deze kosten dienen gedurende de looptijd van de overeenkomst (obv het door inschrijver opgestelde locatiegebonden overzicht) als componenten te zijn gespecificeerd in de uurtarieven. Het gaat inzetten. Daarbij is Aanbestedende dienst van mening dat materialen en machines bij locatiegebonden overzicht gaat echter over de start van het contract aanvang van de overeenkomst reeds aanwezig (in mijn ogen de eerste levering van de materialen/middelen/machines), terwijl de opname in de dienen te zijn om een goede uitvoering van de gevraagde dienstverlening mogelijk te maken. uurtarieven over het gehele jaar gaan. Hoe dient inschrijver hiermee U dient dan ook in de beantwoording van de om te gaan? vraag rekening te houden met dit uitgangspunt. Ter verduidelijking: Wanneer de componenten in het uurtarief voor materialen, middelen en machines geheel dienen te corresponderen met het in te dienen locatiegebonden overzicht zou dit betekenen dat reeds bij aanvang van het contract de jaarvoorraad aan materialen en middelen aanwezig dient te zijn op de locaties. Terwijl in de vraag is opgenomen dat leverancier dient aan te geven welke en hoeveel materialen, middelen en machines per locatie bij de start van het contract aanwezig zijn. Aangaande middelen dient u een inschatting te maken van het verbruik en dit in uw onderbouwing van de componenten in het uurtarief op te nemen. Indien gedurende de looptijd van de overeenkomst blijkt dat een hoger verbruik aan de orde is, zal dit niet kunnen leiden tot een verhoging van het uurtarief. 28 Aanbestedingsdocument 22 Is het correct dat bij de beantwoording van open vraag 1 (inzet materialen, middelen, machines) uitsluitend schoonmaakonderhoud opgenomen dient te worden en niet de glasbewassing? Dit is correct.

Opdrachtgever Budget College de Heemlanden: EUR ,00 excl. BTW

Opdrachtgever Budget College de Heemlanden: EUR ,00 excl. BTW Aanbestedende dienst: College de Heemlanden TenderNed 93834 Nota van Inlichtingen 1 Datum 21 juni 2016 E-mail: maaike@intexso.nl Vraag Document / Bijlage Pagina Vraag/ Opmerking Antwoord 1 Aanbestedings

Nadere informatie

EA Schoonmaakonderhoud Stichting De Blauwe Loper Aanbestedende Dienst: Stichting De Blauwe Loper Referentie: 2016-S1600

EA Schoonmaakonderhoud Stichting De Blauwe Loper Aanbestedende Dienst: Stichting De Blauwe Loper Referentie: 2016-S1600 Nota van Inlichtingen EA Schoonmaakonderhoud Stichting De Blauwe Loper Aanbesteding EA Schoonmaakonderhoud Stichting De Blauwe Loper Aanbestedende Dienst: Stichting De Blauwe Loper Referentie: 2016-S1600

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 1. Europese aanbesteding Schoonmaakdienstverlening. Stichting Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Nota van Inlichtingen 1. Europese aanbesteding Schoonmaakdienstverlening. Stichting Hogeschool voor de Kunsten Utrecht Nota van Inlichtingen 1 Europese aanbesteding Schoonmaakdienstverlening. Stichting Hogeschool voor de Kunsten Utrecht Opgesteld door: Projectgroep Versie: 1.0 Datum: 31-08-2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding...3

Nadere informatie

Verzorging Restauratieve Voorzieningen Rijn IJssel. Omschrijving: Het verzorgen van de restauratieve voorzieningen voor 8 locaties

Verzorging Restauratieve Voorzieningen Rijn IJssel. Omschrijving: Het verzorgen van de restauratieve voorzieningen voor 8 locaties Nota van Inlichtingen Verzorging Restauratieve Voorzieningen Rijn IJssel Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Verzorging Restauratieve Voorzieningen Rijn IJssel Rijn IJssel RIJVRV2017 Omschrijving:

Nadere informatie

Toelichting: Een aantal bijlagen zijn gewijzigd, deze zijn toegevoegd aan documenten in Tenderned.

Toelichting: Een aantal bijlagen zijn gewijzigd, deze zijn toegevoegd aan documenten in Tenderned. Nota van Inlichtingen SSBU Schoonmaak Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: SSBU Schoonmaak Gemeente Utrecht 13.SSBU.055 Omschrijving: De Stadsschouwburg Utrecht is voornemens een raamovereenkomst

Nadere informatie

Eem-Vallei Educatie Aanbesteding Schoonmaak Nota van inlichtingen Ter informatie: De locatie De Prangelaar is opgeheven.

Eem-Vallei Educatie Aanbesteding Schoonmaak Nota van inlichtingen Ter informatie: De locatie De Prangelaar is opgeheven. Eem-Vallei Educatie Aanbesteding Schoonmaak Nota van inlichtingen 1 27-1-2017 Ter informatie: De locatie De Prangelaar is opgeheven. Betreft Vraag Antwoord 1 Aanbiedingsbrief uploaden U geeft aan dat u

Nadere informatie

Willibrord Stichting en Stichting PCOU TenderNed. Aanbestedende dienst: Nota van Inlichtingen 2 Datum 09 september

Willibrord Stichting en Stichting PCOU TenderNed. Aanbestedende dienst: Nota van Inlichtingen 2 Datum 09 september Aanbestedende dienst: Willibrord Stichting en Stichting PCOU TenderNed 104171 Nota van Inlichtingen 2 Datum 09 september 2016 E-mail: wilco@intexso.nl Vraag Document / Bijlage Pagina Vraag/ Opmerking Antwoord

Nadere informatie

1e Nota van inlichtingen

1e Nota van inlichtingen Onderstaand staan de ontvangen vragen met betrekking tot bovengenoemde aanbesteding en de daarbij door de opdrachtgever geformuleerde antwoorden. De vragen zijn geanonimiseerd en direct overgenomen van

Nadere informatie

Wachtkamerovereenkomst. <Naam schoonmaakleverancier> te <plaats> Ref.: CONSMB/ITX/Arentheem/WACHT/ /01

Wachtkamerovereenkomst. <Naam schoonmaakleverancier> te <plaats> Ref.: CONSMB/ITX/Arentheem/WACHT/ /01 Wachtkamerovereenkomst Opdrachtgever: Arentheem College te Arnhem Opdrachtnemer II: te Schoonmaakintermediair: Intexso Facility Beheer b.v. te Leusden Ref.: CONSMB/ITX/Arentheem/WACHT/20170703/01

Nadere informatie

Nr: Categorie Bestek/beschrijvend document Betreft 17. Bijlage 12 4 Vraag Bij welk perceel (1;2;3) behoren de locaties van Amstellant en Heemlant?

Nr: Categorie Bestek/beschrijvend document Betreft 17. Bijlage 12 4 Vraag Bij welk perceel (1;2;3) behoren de locaties van Amstellant en Heemlant? Nota van Inlichtingen EA onderhoud groenvoorziening Stichting Wellant Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: EA onderhoud groenvoorziening Stichting Wellant Stichting Wellant Omschrijving: maximaal

Nadere informatie

SCHOONMAAKOVEREENKOMST

SCHOONMAAKOVEREENKOMST SCHOONMAAKOVEREENKOMST met toepassing van de AVSN 2008 deel A en B en C Partijen: A. GGD Hart voor Brabant (Openbaar lichaam op grond van de gemeenschappelijke regeling), gevestigd en kantoor houdende

Nadere informatie

gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk Aanbesteding voorbehouden aan SW-bedrijven - schoonmaakdienstverlening

gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk Aanbesteding voorbehouden aan SW-bedrijven - schoonmaakdienstverlening Nota van Inlichtingen Aanbesteding voorbehouden aan SW-bedrijven - schoonmaakdienstverlening gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Aanbesteding

Nadere informatie

: Naam schoonmaakleverancier te plaats

: Naam schoonmaakleverancier te plaats Schoonmaakovereenkomst I Opdrachtgever : Gemeente Uithoorn Opdrachtnemer I : Naam schoonmaakleverancier te plaats Perceel : XX Schoonmaakovereenkomst I schoonmaak onderhoud en glasbewassing ONDERGETEKENDEN

Nadere informatie

Toelichting: Hierbij de nota van inlichtingen dd met daarin opgenomen de tot nu toe beantwoorde vragen.

Toelichting: Hierbij de nota van inlichtingen dd met daarin opgenomen de tot nu toe beantwoorde vragen. Nota van Inlichtingen DTP/Opmaak en Drukwerk Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: DTP/Opmaak en Drukwerk Fontys Hogescholen Omschrijving: Voor zowel DTP/Opmaak als Drukwerk afsluiten van overeenkomsten

Nadere informatie

Europese Aanbesteding Schoonmaakonderhoud en glasbewassing

Europese Aanbesteding Schoonmaakonderhoud en glasbewassing Aanbestedingsdocument Europese Aanbesteding NV SRO Kenmerk: EA/ITX/2015/SRO/WP/01 Versie: 24 juli 2015 TenderNed kenmerk: 69283 INHOUD DEFINITIES...4 1 INLEIDING...5 1.1 Algemeen...5 1.2 Aanbestedende

Nadere informatie

Overeenkomst <Titel overeenkomst>

Overeenkomst <Titel overeenkomst> Concept overeenkomst Overeenkomst tussen Waterschap Hollandse Delta en /wshd/ 1 Inhoudsopgave Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: Artikel

Nadere informatie

Europese Aanbesteding schoonmaakonderhoud, glasbewassing en sanitaire verbruiksartikelen

Europese Aanbesteding schoonmaakonderhoud, glasbewassing en sanitaire verbruiksartikelen Europese Aanbesteding schoonmaakonderhoud, glasbewassing en sanitaire verbruiksartikelen Welkom WSHD en WSRL Inhoud aanbesteding Proces gevraagde dienstverlening Gunningcriteria Toelichting kwaliteitsgarantie

Nadere informatie

OVEREENKOMST INZAKE HET VERRICHTEN VAN SCHOONMAAKDIENSTVERLENING ALSMEDE HET LEVEREN VAN BIJBEHORENDE ZAKEN

OVEREENKOMST INZAKE HET VERRICHTEN VAN SCHOONMAAKDIENSTVERLENING ALSMEDE HET LEVEREN VAN BIJBEHORENDE ZAKEN OVEREENKOMST INZAKE HET VERRICHTEN VAN SCHOONMAAKDIENSTVERLENING ALSMEDE HET LEVEREN VAN BIJBEHORENDE ZAKEN OBJECTEN DE MEENT, DE HOUT EN HOORNSE VAART TUSSEN ALKMAAR SPORT N.V. EN [NAAM LEVERANCIER] OVEREENKOMSTNUMMER

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 3

Nota van Inlichtingen 3 Nota van Inlichtingen 3 In het onderstaande overzicht zijn een aantal antwoorden gewijzigd ten opzichte van de Nota van Inlichtingen Inschrijver heeft tot 8 februari 2017 15.00u de tijd om via de berichtenmodule

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Inhuur Ambulancepersoneel RAV

Nota van Inlichtingen Inhuur Ambulancepersoneel RAV Nota van Inlichtingen Inhuur Ambulancepersoneel 160168RAV Nr. Pagina Onderwerp Vraag Antwoord 1. 8 Paragraaf 1.6 U stelt: Bij nadere uitvragen is het mogelijk dat er aanvullende eisen worden gesteld of

Nadere informatie

Het kan zijn dat gedurende de looptijd van het contract het aantal locaties van de gemeente wijzigt door het afstoten of uitbreiden van locaties.

Het kan zijn dat gedurende de looptijd van het contract het aantal locaties van de gemeente wijzigt door het afstoten of uitbreiden van locaties. Nota van Inlichtingen Blusmiddelen Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Blusmiddelen Gemeente Utrecht 14.GU.098 Omschrijving: Het doel van deze aanbesteding is om de brandveiligheid van alle

Nadere informatie

SCHOONMAAKOVEREENKOMST

SCHOONMAAKOVEREENKOMST SCHOONMAAKOVEREENKOMST met toepassing van de AVSN 2008 deel A en B Partijen: A. Omroep Brabant Mediafaciliteiten CV gevestigd en kantoor houdende te Son, aan Science Park Eindhoven 5550 (5692 EL) rechtsgeldig

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen. Aanbesteding schoonmaakonderhoud Gomarus Reformatorische Scholengemeenschap Ref. MS/r

Nota van Inlichtingen. Aanbesteding schoonmaakonderhoud Gomarus Reformatorische Scholengemeenschap Ref. MS/r Aanbesteding schoonmaakonderhoud Gomarus Reformatorische Scholengemeenschap Ref. MS/r 2015029 Bestek vraag par. pag. vraag 1 Vindt er voor de start van de nieuwe leverancier een 0 meting plaats? Zo ja,

Nadere informatie

Model Raamovereenkomst. <naam aanbesteding>inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons<kenmerk> De ondergetekenden:

Model Raamovereenkomst. <naam aanbesteding>inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons<kenmerk> De ondergetekenden: Model inzake aanschaf en onderhoud van laptops en telefoons De ondergetekenden: 1. SBB, gevestigd te Zoetermeer, vertegenwoordigd door , de heer/mevrouw

Nadere informatie

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 9 maart Van Vitus Zuid Ref. KQPN/2017/1.1

Betreft Nota van Inlichtingen Datum 9 maart Van Vitus Zuid Ref. KQPN/2017/1.1 2 e Nota van inlichtingen Betreft Nota van Inlichtingen Datum 9 maart 2017 Van Vitus Zuid Ref. KQPN/2017/1.1 Project Europese aanbesteding ICT Deze nota van inlichtingen wordt hiermee integraal onderdeel

Nadere informatie

Algemeen: Tijdens de schouw zijn de navolgende ruimtes bezocht:

Algemeen: Tijdens de schouw zijn de navolgende ruimtes bezocht: 1e Nota van Inlichtingen aanbesteding Specialistisch reinigen van werkplaatsen, magazijnen, hangaars, en dergelijke mogelijk verontreinigd met gevaarlijke (carcinogene) stoffen Algemeen: Tijdens de schouw

Nadere informatie

1.2 Amstelveenhuurtin.nl is het inhuurplatform van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer

1.2 Amstelveenhuurtin.nl is het inhuurplatform van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer Bijlage 1. Algemeen 1.1 Amstelveenhuurtin.nl 1.2 Amstelveenhuurtin.nl is het inhuurplatform van de gemeenten Amstelveen en Aalsmeer 1.3 Dynamisch Aankoopsysteem Met ingang van 18 april 2016 is door de

Nadere informatie

Collegevoorstel. Inleiding. Feitelijke informatie. Afweging. Zaaknummer: KCDB05. Verlenen alleenrecht aan WML

Collegevoorstel. Inleiding. Feitelijke informatie. Afweging. Zaaknummer: KCDB05. Verlenen alleenrecht aan WML Zaaknummer: KCDB05 Onderwerp Verlenen alleenrecht aan WML Collegevoorstel Inleiding Dit voorstel heeft betrekking op het daadwerkelijk verlenen van een alleenrecht aan de WML voor het schoonmaakonderhoud

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Betreft: Openbare aanbesteding voorbehouden opdracht SW. Het Hooghuis te Oss, TenderNed: bestek: 2015-S1800

Nota van Inlichtingen Betreft: Openbare aanbesteding voorbehouden opdracht SW. Het Hooghuis te Oss, TenderNed: bestek: 2015-S1800 Nota van Inlichtingen 19-05-16 Betreft: Openbare aanbesteding voorbehouden opdracht SW Het Hooghuis te Oss, TenderNed: 97179 bestek: 2015-S1800 Bijlage: geen Vraag 1. 1. Bestek 3.3, pagina 9, plafondbedragen

Nadere informatie

Concessieopdracht beheer en exploitatie zwembad de Dôbe

Concessieopdracht beheer en exploitatie zwembad de Dôbe Nota van Inlichtingen Concessieopdracht beheer en exploitatie zwembad de Dôbe Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Concessieopdracht beheer en exploitatie zwembad de Dôbe Gemeente Terschelling

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Staatsbosbeheer

Informatiebijeenkomst Staatsbosbeheer Informatiebijeenkomst Staatsbosbeheer Europese aanbesteding Houtoogst werkzaamheden 6 juli 2017 Maarten Willemen, Andre Wolterink 12-7-2017 Europese aanbesteding Houtoogst 1 Agenda Introductie aanbesteding

Nadere informatie

Concept raamovereenkomst. Raamovereenkomst voor de postbezorging voor het jaar 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal een jaar

Concept raamovereenkomst. Raamovereenkomst voor de postbezorging voor het jaar 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal een jaar Concept raamovereenkomst Raamovereenkomst voor de postbezorging voor het jaar 2016 met de mogelijkheid tot verlenging van maximaal een jaar Contractnummer CONH2015 Raamovereenkomst voor de postbezorging

Nadere informatie

BIJLAGE 2 PROGRAMMA VAN EISEN

BIJLAGE 2 PROGRAMMA VAN EISEN BIJLAGE 2 PROGRAMMA VAN EISEN De Inschrijver die niet voldoet aan onderstaand Programma van Eisen, wordt uitgesloten van deelname en komt niet voor gunning van de opdracht in aanmerking. Door in te schrijven

Nadere informatie

Betreft Eerste Nota van Inlichtingen Datum 21 oktober Van KPO Roosendaal Ref. KQPN/ 2016/110

Betreft Eerste Nota van Inlichtingen Datum 21 oktober Van KPO Roosendaal Ref. KQPN/ 2016/110 Nota van inlichtingen Betreft Eerste Nota van Inlichtingen Datum 21 oktober 2016 Van KPO Roosendaal Ref. KQPN/ 2016/110 Project Europese aanbesteding Onderwijs Leer Pakket Deze nota van inlichtingen wordt

Nadere informatie

Overeenkomst Tentenbouw Hospitality Grand Départ Utrecht 2015 kenmerk 14.LTU.117. Gemeente Utrecht en xxx

Overeenkomst Tentenbouw Hospitality Grand Départ Utrecht 2015 kenmerk 14.LTU.117. Gemeente Utrecht en xxx Overeenkomst Tentenbouw Hospitality Grand Départ Utrecht 2015 kenmerk 14.LTU.117 Gemeente Utrecht en xxx Bronversie Overeenkomst diensten leveringen 3v1, 20140804 Overeenkomst voor de verhuur, de plaatsing,

Nadere informatie

5. GUNNINGSCRITERIA SCHOONMAAK Dit hoofdstuk bevat het gunningproces schoonmaak.

5. GUNNINGSCRITERIA SCHOONMAAK Dit hoofdstuk bevat het gunningproces schoonmaak. 5. GUNNINGSCRITERIA SCHOONMAAK Dit hoofdstuk bevat het gunningproces schoonmaak. 5.1 GUNNINGSCRITERIA EN WEGING Gunning vindt plaats op basis van de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI). Inschrijvingen

Nadere informatie

Openbare aanbesteding Ambulante ondersteuning Wmo Walcheren

Openbare aanbesteding Ambulante ondersteuning Wmo Walcheren Nota van Inlichtingen Openbare aanbesteding Ambulante ondersteuning Wmo Walcheren Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Openbare aanbesteding Ambulante ondersteuning Wmo Walcheren Gemeente Middelburg

Nadere informatie

Transport van compost

Transport van compost Overeenkomst inzake Transport van compost tussen WATERSCHAP RIJN EN IJSSEL en OPDRACHTNEMER LOGO OPDRACHTNEMER De ondergetekenden: Waterschap Rijn en IJssel, gevestigd te Doetinchem, Liemersweg 2, te dezen

Nadere informatie

Dienstenwijzer / dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer / dienstverleningsdocument Dienstenwijzer / dienstverleningsdocument Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door: Kempenburg Intermediair b.v. Besterdring 81 5014 HH TILBURG 013-5770395 info@kempenburg.nl www.kempenburg.nl Voordat

Nadere informatie

Advies 105. 1.2 In paragraaf 2.4 van de Offerteaanvraag staat de volgende planning:

Advies 105. 1.2 In paragraaf 2.4 van de Offerteaanvraag staat de volgende planning: Advies 105 1. Feiten 1.1 Beklaagde, een stichting die het bevoegd gezag vormt van een aantal scholen voor basisonderwijs, heeft op 27 maart 2014 een Europese openbare aanbesteding aangekondigd op TenderNed.

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE TELECOMMUNICATIE MOBIELE COMMUNICATIE. Nota van Inlichtingen Nr.5

GEMEENTELIJKE TELECOMMUNICATIE MOBIELE COMMUNICATIE. Nota van Inlichtingen Nr.5 GEMEENTELIJKE TELECOMMUNICATIE MOBIELE COMMUNICATIE Nota van Inlichtingen Nr.5 GT publiceert vragen die zij krijgt over het bestek Gemeentelijke Telecommunicatie Mobiele Communicatie in Nota s van Inlichtingen

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Siebelink Assurantiën B.V. Hazenlaan 1, 7004 BL te Doetinchem.

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Siebelink Assurantiën B.V. Hazenlaan 1, 7004 BL te Doetinchem. Dienstenwijzer Siebelink Assurantiën B.V. Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Siebelink Assurantiën B.V. Hazenlaan 1, 7004 BL te Doetinchem. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen. en de bijbehorende dienstverlening. Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal)

Nota van Inlichtingen. en de bijbehorende dienstverlening. Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal) Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding: Levering van zakelijke boeken (gedrukt en digitaal) en de bijbehorende dienstverlening Publicatienummer: 2015/S 198-358953 Procedure: Openbare aanbestedingsprocedure

Nadere informatie

Hierna beiden gezamenlijk aan te duiden als Partijen en afzonderlijk als Partij

Hierna beiden gezamenlijk aan te duiden als Partijen en afzonderlijk als Partij De ondergetekenden: 1. De Onderzoeksraad voor Veiligheid, gevestigd te Den Haag, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door mw. mr. C.A.J.F. Verheij, Secretaris Directeur, hierna te noemen 'Opdrachtgever',

Nadere informatie

Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst

Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst BIJZONDERE BEPALINGEN TERZAKE OPLEIDINGEN Artikel D1 Uitvoering van de overeenkomst D1.1 Gebruiker zal de overeenkomst naar beste inzicht en vermogen en overeenkomstig de eisen van goed vakmanschap uitvoeren.

Nadere informatie

Raamovereenkomst inzake revisie van Caterpillar motoren en de componenten. Onder voorwaarden ARVODI 2011

Raamovereenkomst inzake revisie van Caterpillar motoren en de componenten. Onder voorwaarden ARVODI 2011 1 Raamovereenkomst inzake revisie van Caterpillar motoren en de componenten. Onder voorwaarden ARVODI 2011 tussen 1.De Staat der Nederlanden, Ministerie van Defensie gevestigd te Den Haag, te dezen vertegenwoordigd

Nadere informatie

CONCEPT Raamovereenkomst Bewegwijzering Stadskantoor kenmerk 13.POS.106. Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx

CONCEPT Raamovereenkomst Bewegwijzering Stadskantoor kenmerk 13.POS.106. Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx CONCEPT Raamovereenkomst Bewegwijzering Stadskantoor kenmerk 13.POS.106 Gemeente Utrecht en xxx Contractnummer: xxx Interne Bedrijven Concerninkoop Postadres Postbus 10080, 3505 AB Utrecht Bezoekadres

Nadere informatie

NOTA VAN INLICHTINGEN

NOTA VAN INLICHTINGEN NOTA VAN INLICHTINGEN Deze maakt integraal onderdeel uit van het Aanbestedingsdocument behorend bij de Europese aanbesteding medische adviezen gemeente Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem

Nadere informatie

Hoogeveen. Hoogeveen Aanbestedende Dienst: Gemeente Hoogeveen Referentie:

Hoogeveen. Hoogeveen Aanbestedende Dienst: Gemeente Hoogeveen Referentie: Nota van Inlichtingen Payrolldienstverlening voor de Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen Aanbesteding Payrolldienstverlening voor de Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen Aanbestedende

Nadere informatie

Europese aanbesteding ICT - Inhuur Open Universiteit

Europese aanbesteding ICT - Inhuur Open Universiteit Europese aanbesteding ICT - Inhuur Open Universiteit Openbare procedure Opdrachtgever Open Universiteit Datum 15 februari 2016 Kenmerk U2015/7006 Status Definitief blad: 2/7 Bestek Inhoudsopgave Inleiding...

Nadere informatie

FOBO Digitaal Ritformulier (DRF) en Back-office Ambulancezorg

FOBO Digitaal Ritformulier (DRF) en Back-office Ambulancezorg Nota van Inlichtingen FOBO Digitaal Ritformulier (DRF) en Back-office Ambulancezorg Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: FOBO Digitaal Ritformulier (DRF) en Back-office Ambulancezorg Veiligheidsregio

Nadere informatie

Advies 308. De te verstrekken gegevens worden getoetst aan de volgende criteria:

Advies 308. De te verstrekken gegevens worden getoetst aan de volgende criteria: Advies 308 1. Feiten 1.1. Beklaagde heeft op 8 oktober 2015 een aankondiging geplaatst voor een nationale openbare aanbesteding voor de infrastructurele reconstructie van een weg. 1.2. In onderdeel 0 (

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Aanbesteding schoonmaakonderhoud Christelijke Scholengemeenschap De Goudse Waarden Ref. MS/r

Nota van Inlichtingen Aanbesteding schoonmaakonderhoud Christelijke Scholengemeenschap De Goudse Waarden Ref. MS/r Aanbesteding schoonmaakonderhoud Christelijke Scholengemeenschap De Goudse Waarden Ref. MS/r2015042 Bestek vraag par. pag. vraag 1 2.6.3 10 Wilt u door middel van voorbeelden aangeven wat voor vragen en

Nadere informatie

Raamovereenkomst ARBIT inzake IV Expertisediensten 2017

Raamovereenkomst ARBIT inzake IV Expertisediensten 2017 Raamovereenkomst ARBIT inzake IV Expertisediensten 2017 De ondergetekenden: 1. De Staat der Nederlanden, gevestigd te Den Haag, te dezen vertegenwoordigd door de Minister van het ministerie van Infrastructuur

Nadere informatie

Bijlage 15: Casussen

Bijlage 15: Casussen Bijlage 15: Casussen In deze bijlage vragen we u te reageren op een vijftal casussen. Hierbij staat aangegeven hoeveel pagina s u maximaal mag gebruiken voor de uitwerking van de casussen (tabblad 7).

Nadere informatie

Raamovereenkomst Kantoorartikelen Tussen

Raamovereenkomst Kantoorartikelen Tussen Raamovereenkomst Kantoorartikelen Tussen en Stichting Christelijke Hogeschool Windesheim Publicatienummer [nummer] Dossier D1424 Ingangsdatum [ingangsdatum] Partijen: 1. Stichting Christelijke

Nadere informatie

Concept Overeenkomst Turnkey PV-installaties Perceel 1. kenmerk Gemeente Utrecht en xxx

Concept Overeenkomst Turnkey PV-installaties Perceel 1. kenmerk Gemeente Utrecht en xxx Concept Overeenkomst Turnkey PV-installaties Perceel 1 kenmerk 110.0013131 Gemeente Utrecht en xxx Bronversie Overeenkomst diensten leveringen 3v1, 20140804 Overeenkomst voor de turnkey realisatie van

Nadere informatie

Bijlage 11 Casus. Het betreft hier de volgende functies: 1. Teamfocus. 2. Leiderschapsontwikkeling.

Bijlage 11 Casus. Het betreft hier de volgende functies: 1. Teamfocus. 2. Leiderschapsontwikkeling. Inleiding Deze casus moet gezien worden als een test. In deze test wordt zoveel mogelijk een echte uitvraag benaderd om te kunnen zien of de inschrijvende partij ook daadwerkelijk in staat is om aan de

Nadere informatie

Raamovereenkomst Blusmiddelen Kenmerk 14.GU.098 Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx

Raamovereenkomst Blusmiddelen Kenmerk 14.GU.098 Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx Raamovereenkomst Blusmiddelen Kenmerk 14.GU.098 Gemeente Utrecht en xxx Contractnummer: xxx Interne Bedrijven Concerninkoop Postadres Postbus 10080, 3505 AB Utrecht Bezoekadres Stadsplateau 1, 3521 AZ

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 1 Gunningsfase Openbare Europese aanbesteding Borgstelling WGA ERD Stichting Lucas Onderwijs

Nota van Inlichtingen 1 Gunningsfase Openbare Europese aanbesteding Borgstelling WGA ERD Stichting Lucas Onderwijs Nota van Inlichtingen 1 Gunningsfase Openbare Europese aanbesteding Borgstelling WGA ERD Stichting Lucas Onderwijs Opgesteld door: Projectgroep Versie: Definitief Datum: 16 oktober 2014 Inhoudsopgave 1.

Nadere informatie

Raamovereenkomst ARVODI-2011 inzake Transport en opslag van Media Dragers

Raamovereenkomst ARVODI-2011 inzake Transport en opslag van Media Dragers 1 Raamovereenkomst ARVODI-2011 inzake Transport en opslag van Media Dragers De ondergetekenden: 1. De Staat der Nederlanden, waarvan de zetel is gevestigd te Den Haag, te dezen vertegenwoordigd door de

Nadere informatie

Bijlage 16 Gunningscriteria Perceel 3 Buitendienst

Bijlage 16 Gunningscriteria Perceel 3 Buitendienst Bijlage 16 Gunningscriteria Perceel 3 Buitendienst behorende bij de Europese aanbesteding inhuur uitzendkrachten Versie 1.0 Definitief 09 maart 2017 1 1. Algemeen Onderstaande vijf (5) gunningscriteria

Nadere informatie

Europese aanbesteding Leveren Bloembollen

Europese aanbesteding Leveren Bloembollen Gemeente Den Haag Versie 1.0 Datum 25 november 2015 Referentie 150150 Copyright Gemeente Den Haag, Dienst Stadsbeheer Afdeling Inkoop Postbus 12651 2500 DP Den Haag Tel.nr. 06 13 71 63 54 E-mail: aanbesteden@denhaag.nl

Nadere informatie

2. Op maandag 16 december 2013 heeft DPC de Nota van Inlichtingen 1 gepubliceerd.

2. Op maandag 16 december 2013 heeft DPC de Nota van Inlichtingen 1 gepubliceerd. Nota van Inlichtingen 2 Van Dienst Publiek en Communicatie Datum 8 januari 2014 Opdrachtnaam Aanbestedingsnummer Europese aanbesteding Inhuur webredactiecapaciteit TED nummer: 2013/S 223-388432 Ea0029

Nadere informatie

Schoonmaakonderhoud met kenmerk VIA KA

Schoonmaakonderhoud met kenmerk VIA KA Deze Nota van inlichtingen is opgesteld op basis van tijdig gestelde schriftelijke vragen in het kader van de Europese aanbesteding volgens de openbare procedure voor Schoonmaakonderhoud met kenmerk VIA2015005KA

Nadere informatie

14. Moet er voor bepaalde percelen meer screening gebeuren? Ja, zie ook de beantwoording bij vraag 13 en 15. IUC/CN 14 april 2014 Pagina 1 van 5

14. Moet er voor bepaalde percelen meer screening gebeuren? Ja, zie ook de beantwoording bij vraag 13 en 15. IUC/CN 14 april 2014 Pagina 1 van 5 1. Inschrijving KvK verplicht om mee te doen? Op het voorblad van de Uniforme eigen verklaring moet het nummer van inschrijving in het handelrsegister worden vermeld. Ja, inschrijving is dus verplicht.

Nadere informatie

1 e Nota van inlichtingen Europese aanbesteding

1 e Nota van inlichtingen Europese aanbesteding 1 e Nota van inlichtingen Europese aanbesteding HUREN EN ONDERHOUDEN VAN MFP S EN HET LEVEREN VAN SOFTWARE EN SUPPLIES MBO Amersfoort 1 Aanvullende informatie Deze nota van inlichtingen is aan alle bekende

Nadere informatie

CONCEPT OVEREENKOMST MULTI FUNCTION PRINTERS EN REPROSHOPS INCL. BIJBEHORENDE DIENSTVERLEING (CONTRACTNUMMER XX)

CONCEPT OVEREENKOMST MULTI FUNCTION PRINTERS EN REPROSHOPS INCL. BIJBEHORENDE DIENSTVERLEING (CONTRACTNUMMER XX) CONCEPT OVEREENKOMST MULTI FUNCTION PRINTERS EN REPROSHOPS INCL. BIJBEHORENDE DIENSTVERLEING (CONTRACTNUMMER XX) Instituut/Dienst Opleiding/Afdeling Auteur(s) Functie auteur(s) Verantwoordelijk directeur

Nadere informatie

1 e Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding Materialen in de Nederlandse Economie Datum: 24 oktober 2014

1 e Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding Materialen in de Nederlandse Economie Datum: 24 oktober 2014 1 e Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding Materialen in de Nederlandse Economie Datum: 24 oktober 2014 In deze nota van inlichtingen geeft de aanbestedende dienst antwoord op de in het kader van

Nadere informatie

Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties

Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties Overeenkomst Onderhoud Technische Installaties De ondergetekenden: A. Nova College statutair gevestigd te Haarlem en kantoorhoudende te Haarlem aan de Buitenrustlaan 9 te Haarlem, te dezen rechtsgeldig

Nadere informatie

Europese aanbesteding volgens openbare procedure voor touringcarvervoer

Europese aanbesteding volgens openbare procedure voor touringcarvervoer Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding volgens openbare procedure voor touringcarvervoer Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Europese aanbesteding volgens openbare procedure voor touringcarvervoer

Nadere informatie

- Administratieve bijlage - NL-Petten: de terbeschikkingstelling van uitzendkrachten voor JRC-IET (locatie te Petten)

- Administratieve bijlage - NL-Petten: de terbeschikkingstelling van uitzendkrachten voor JRC-IET (locatie te Petten) Ref. Ares(2014)1829175-04/06/2014 - Administratieve bijlage - NL-Petten: de terbeschikkingstelling van uitzendkrachten voor JRC-IET (locatie te Petten) Aankondiging van een opdracht: 2014/S 105-184206

Nadere informatie

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN)

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST AFDELING II: VOORWERP VAN DE OPDRACHT II.1 BESCHRIJVING I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Waterschap Groot Salland Dr. van Thienenweg 1, 8025 AL Zwolle ( Nederland ) Ter attentie van: Job Looijenga Telefoon: +31 384556621,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Buro MK bv Piet Heinstraat JN Zutphen

Algemene Voorwaarden. Buro MK bv Piet Heinstraat JN Zutphen Algemene Voorwaarden 1 Definities Buro MK BV: bemiddelt ZZP ers ten behoeve van opdrachtgevers op basis van een overeenkomst. ZZP er: iedere natuurlijke of rechtspersoon in de hoedanigheid van zelfstandig

Nadere informatie

Aanbestedingsdocument voor de. openbare Europese aanbesteding. Gecomprimeerde gassen. Publicatienummer: RUG

Aanbestedingsdocument voor de. openbare Europese aanbesteding. Gecomprimeerde gassen. Publicatienummer: RUG voor de openbare Europese aanbesteding Gecomprimeerde gassen Publicatienummer: RUG 5100 2991 211195 Afdeling Inkoopmanagement Rijksuniversiteit Groningen Groningen, 01-10-2014 Copyright 2013 Behoudens

Nadere informatie

Vragen van mevrouw drs. C. Boelhouwer (SP) over inhuur nautisch personeel

Vragen van mevrouw drs. C. Boelhouwer (SP) over inhuur nautisch personeel Aan de leden van Provinciale Staten van Noord-Holland Haarlem, 1 september 2015 Vragen nr. 73 Vragen van mevrouw drs. C. Boelhouwer (SP) over inhuur nautisch personeel De voorzitter van Provinciale Staten

Nadere informatie

CONCEPT Raamovereenkomst Schuldhulpverlening zelfstandig ondernemers kenmerk 13.WI.043. Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx

CONCEPT Raamovereenkomst Schuldhulpverlening zelfstandig ondernemers kenmerk 13.WI.043. Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx CONCEPT Raamovereenkomst Schuldhulpverlening zelfstandig ondernemers kenmerk 13.WI.043 Gemeente Utrecht en xxx Contractnummer: xxx Interne Bedrijven Concerninkoop Postadres Postbus 10080, 3505 AB Utrecht

Nadere informatie

Concept raamovereenkomst (bedoelt voor discussie doeleinden) BLUSLAARZEN VEILIGHEIDSREGIO ZUID-HOLLAND ZUID. Perceel: 1. bluslaarzen, CPV: ;

Concept raamovereenkomst (bedoelt voor discussie doeleinden) BLUSLAARZEN VEILIGHEIDSREGIO ZUID-HOLLAND ZUID. Perceel: 1. bluslaarzen, CPV: ; Concept raamovereenkomst (bedoelt voor discussie doeleinden) BLUSLAARZEN VEILIGHEIDSREGIO ZUID-HOLLAND ZUID Perceel: 1. bluslaarzen, CPV: 18830000-6; Juni 2016 De ondergetekenden: De Gemeenschappelijke

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Financieel Comfort B.V., Hoornplantsoen 50, 2652 BM Berkel en Rodenrijs.

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Financieel Comfort B.V., Hoornplantsoen 50, 2652 BM Berkel en Rodenrijs. DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Financieel Comfort B.V., Hoornplantsoen 50, 2652 BM Berkel en Rodenrijs. Wij willen ons graag aan u voorstellen en

Nadere informatie

Nederland-Diemen: Software en informatiesystemen 2014/S 174-307788. Aankondiging van een opdracht. Diensten

Nederland-Diemen: Software en informatiesystemen 2014/S 174-307788. Aankondiging van een opdracht. Diensten 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:307788-2014:text:nl:html Nederland-Diemen: Software en informatiesystemen 2014/S 174-307788 Aankondiging van een opdracht

Nadere informatie

Concept Overeenkomst FMIS kenmerk Gemeente Utrecht en <xxx>

Concept Overeenkomst FMIS kenmerk Gemeente Utrecht en <xxx> Concept Overeenkomst FMIS kenmerk 1100027898 Gemeente Utrecht en Interne Bedrijven Concerninkoop Postadres Postbus 10080, 3505 AB Utrecht Bezoekadres Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht Email concerninkoop@utrecht.nl

Nadere informatie

(buiten)schilderwerken. Europese niet openbare aanbesteding inzake het beheer en onderhoud van de

(buiten)schilderwerken. Europese niet openbare aanbesteding inzake het beheer en onderhoud van de Nota van Inlichtingen Europese niet openbare aanbesteding inzake het beheer en onderhoud van de (buiten)schilderwerken Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Europese niet openbare aanbesteding

Nadere informatie

Concept Raamovereenkomst. inzake. Arbodienstverlening t.b.v. de GGD Brabant-Zuidoost. tussen GGD BRABANT-ZUIDOOST <NAAM LEVERANCIER>

Concept Raamovereenkomst. inzake. Arbodienstverlening t.b.v. de GGD Brabant-Zuidoost. tussen GGD BRABANT-ZUIDOOST <NAAM LEVERANCIER> Concept Raamovereenkomst inzake Arbodienstverlening t.b.v. de GGD Brabant-Zuidoost tussen GGD BRABANT-ZUIDOOST en Kenmerk: EG.I2014_20 : Inhoudsopgave ARTIKEL 1: AARD VAN DE RAAMOVEREENKOMST...

Nadere informatie

Bedrijfsrestauratieve voorzieningen SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: , review 7

Bedrijfsrestauratieve voorzieningen SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst: Cedris Referentie: , review 7 Nota van Inlichtingen Bedrijfsrestauratieve voorzieningen SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbesteding Bedrijfsrestauratieve voorzieningen SW-bedrijven & Gelieerde organisaties Aanbestedende Dienst:

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten

Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten Status: Definitief Datum: 14-10-2015 Nota van Inlichtingen 2 Jeugdhulp 2016 Achterhoekse Gemeenten Erratum Naam # document Bladzijde Paragraaf

Nadere informatie

Levering p.v.-systeem Sportzaal / school Portland te Rhoon BAR-Organisatie (Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk)

Levering p.v.-systeem Sportzaal / school Portland te Rhoon BAR-Organisatie (Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk) Nota van Inlichtingen Levering p.v.-systeem Sportzaal / school Portland te Rhoon Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Levering p.v.-systeem Sportzaal / school Portland te Rhoon BAR-Organisatie

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen EU-aanbesteding Infra t.b.v. Stichting Nederlandse Veteranendag (SNVD) nr. Verwijzing (document, paragraaf, artikel, etc.

Nota van Inlichtingen EU-aanbesteding Infra t.b.v. Stichting Nederlandse Veteranendag (SNVD) nr. Verwijzing (document, paragraaf, artikel, etc. Nota van Inlichtingen EU-aanbesteding Infra t.b.v. Stichting Nederlandse Veteranendag (SNVD) nr. Verwijzing 1 Beschrijvend document St. Ned. Vet.-dag/ publiekrechtelijke organisatie/ betreft een aankondiging

Nadere informatie

Raamovereenkomst 'Betonnen rioolbuizen en -putten', kenmerk 14.SW.139. Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx

Raamovereenkomst 'Betonnen rioolbuizen en -putten', kenmerk 14.SW.139. Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx Raamovereenkomst 'Betonnen rioolbuizen en -putten', kenmerk 14.SW.139 Gemeente Utrecht en xxx Contractnummer: xxx Interne Bedrijven Concerninkoop Postadres Postbus 10080, 3505 AB Utrecht Bezoekadres Stadsplateau

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen

Nota van Inlichtingen Kunt u aangeven wat wordt bedoeld met organische groei? Kunt u aangeven welke de huidge providers zijn voor vaste en mobiele abonnementen? Onde organische groei wordt verstaan aanschaf van mobiele toestellen

Nadere informatie

De eis voor het indienen van een routeplan en ritplanningsindicatoren wordt geschrapt. De tekst van hoofdstuk 3 zal gewijzigd worden.

De eis voor het indienen van een routeplan en ritplanningsindicatoren wordt geschrapt. De tekst van hoofdstuk 3 zal gewijzigd worden. Hoofdstuk Paginanu mmer Vraag 1. 3.5 9 Bij de digitale versie verlangt u het routeplan en de ritplanningsindicatoren. Kunt u aangeven met welke aantallen leerlingen wij per rit rekening dienen te houden?

Nadere informatie

Van Gemeente Haren Ref. P NVI-1

Van Gemeente Haren Ref. P NVI-1 Nota van Inlichtingen I Betreft Nota van Inlichtingen Datum 18 juli 2014 Van Gemeente Haren Ref. P141027-NVI-1 Project Inhuur van flexibele arbeidskrachten Tekstwijziging 1: Deel A - Beschrijvend Document

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER Kemperman Verzekeringen VOF

DIENSTENWIJZER Kemperman Verzekeringen VOF DIENSTENWIJZER Kemperman Verzekeringen VOF Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Kemperman Verzekeringen VOF, Beatrixplein 1, 7031 AJ Wehl. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren

Nadere informatie

14-1.pdf pdf. 2.8 Hoe vindt de beoordeling plaats (aantal beoordeelaars/proces)?

14-1.pdf pdf. 2.8 Hoe vindt de beoordeling plaats (aantal beoordeelaars/proces)? Datum publicatie Nota v Inl: 14-12-2012 Nota van Inlichtingen programmamanager "Castricum volop in beweging" 1.3 Inschrijver vermoedt dat er sprake is van een verschrijving. Is de aanname correct dat gedoeld

Nadere informatie

Bijlage 5B RAAMOVEREENKOMST. inzake. Begeleiding Militair Uitzonderlijk Transport in Europa. ten behoeve van het ministerie van Defensie

Bijlage 5B RAAMOVEREENKOMST. inzake. Begeleiding Militair Uitzonderlijk Transport in Europa. ten behoeve van het ministerie van Defensie Bijlage 5B RAAMOVEREENKOMST inzake Begeleiding Militair Uitzonderlijk Transport in Europa ten behoeve van het ministerie van Defensie Referentienummer 089.25.42.8042 1 Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2

Nadere informatie

2 e Nota van inlichtingen Europese aanbesteding

2 e Nota van inlichtingen Europese aanbesteding 2 e Nota van inlichtingen Europese aanbesteding EUROPESE AANBESTEDING VOOR COMMUNICATIE ADVIES, (CREATIEVE) VORMGEVING, DTP, DRUKWERK-INKOOP EN FOTOGRAFIE (BEELDCREATIE). Gooise Scholen Federatie Aanvullende

Nadere informatie

Aanbesteding gerechtsdeurwaarders. 5 juli 2016

Aanbesteding gerechtsdeurwaarders. 5 juli 2016 Aanbesteding gerechtsdeurwaarders 5 juli 2016 INHOUD 01 Doelstellingen van de aanbesteding 02 Resultaten van de marktconsultatie 03 Aanbestedingsstrategie 04 Planning en belangrijkste mijlpalen Doelstellingen

Nadere informatie

Nota van Inlichting Aanbesteding schoonmaakonderhoud Codarts Ref. MS/r

Nota van Inlichting Aanbesteding schoonmaakonderhoud Codarts Ref. MS/r Nota van Inlichting Aanbesteding schoonmaakonderhoud Codarts Ref. MS/r2014081 Bestek vraag par. pag. vraag 1 2.6.4 10 Een subvraag is welk deel van het budget wordt gebruikt voor de schoonmaak van de vloeren.

Nadere informatie

Betreft Nota van inlichtingen 1 Datum Van Kamer van Koophandel Ref. EG /BB

Betreft Nota van inlichtingen 1 Datum Van Kamer van Koophandel Ref. EG /BB Nota van inlichtingen 1 Betreft Nota van inlichtingen 1 Datum 09-03-2017 Van Kamer van Koophandel Ref. EG.162036/BB Project Europese aanbesteding Werving en Selectie 1. Bijlage 1.B De scope is W&S. Wat

Nadere informatie

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren

Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren Nota van Inlichtingen IT-dienstverlening Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: IT-dienstverlening Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs op Walcheren Omschrijving: De Zeeuwse VO scholen

Nadere informatie

Bijlage C Concept-(raam)overeenkomst Bulkscanners Nummer 2009/G voor de gemeente Groningen.

Bijlage C Concept-(raam)overeenkomst Bulkscanners Nummer 2009/G voor de gemeente Groningen. Bijlage C Concept-(raam)overeenkomst Bulkscanners Nummer 2009/G-03-01 voor de gemeente Groningen. Concept Raamovereenkomst voor de levering van Bulkscanners 1 Concept-RaamOvereenkomst voor de levering

Nadere informatie