Rode wijn risotto met frisse groente

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rode wijn risotto met frisse groente"

Transcriptie

1 Rode wijn risotto met frisse groente Eerlijk, voor mij is risotto eigenlijk nooit een teleurstelling, maar ik maak zelf bijna altijd een witte risotto. Wat is witte risotto? Nou met witte wijn, groente bouillon, kippenbouillon. Een risotto op die manier in ieder geval. Toen ik in Italië was en in de Chianti regio, waar rode wijn natuurlijk de wijn is, kregen we steeds pasta in Chianti en rode wijn risotto in Chianti. Echt heerlijk! Dus tijd om het zelf te maken! Ik ben er mee aan het werk gegaan en het kan op heel veel manieren. Licht en zwaar. Ik wilde een licht rode wijn risotto recept, zodat je de risotto als voorgerecht met bijvoorbeeld de feestdagen, maar ook in kleine porties op warme dagen kunt eten. Tijdens de zomer smaakt de rode wijn risotto door de kruiden uit de wijn zo goed, maar ook gewoon in een grotere portie als hoofdgerecht kunt eten met de fijngesneden groente. Tijd voor het recept.

2

3 Benodigdheden voor rode risotto voor 4 personen wijn Voor een voorgerecht of kleine portie halveer dan benodigdheden voor de rode wijnrisotto met frisse groente. de 2 kopjes aborriorijst 1 ui 2 teentjes knoflook 2 stengels bleekselderij 2 wortels snufje peper 75 gram roomboter 1 el olijfolie 800 ml groentebouillon 50 gram geraspte pecorino kaas 300 ml chianti of andere rode wijn Tips voor de bereiding van de risotto Moeilijkheid 1-5: 2 Tijdsduur: 30 minuten Benodigdheden: Snijplank, mes, maatbeker, waterkoker, hakmolen pan, spatel, hand rasp, Recept voor Rode wijn risotto Start met het fijn snijden, bijna snipperen van de wortel, ui, knoflook en bleekselderij. Verhit de olijfolie in de pan. Fruit vervolgens de ui, wortel, knoflook en bleekselderij voor twee minuten. Fruit de aborriorijst ook nog even mee met de groente voor twee minuten. Het zetmeel komt dan los voor de bite van de risotto. Blus vervolgens af met de 300 ml van groentebouillon. Laat de risotto bijna droogkoken met de groentebouillon en blus weer af met de groentebouillon. Laat deze nu ook bijna

4 droogkoken. Giet nu de rode wijn bij de risotto laat deze voor de helft zacht doorkoken. De risotto mag vochtig blijven. Schep ook de boter erbij in blokjes, een snufje peper en de helft van de pecorino. De risotto wordt nu plakkerig. Verdeel de risotto over de borden en verdeel de laatste pecorino over de risotto. Ook dol op risotto? Dan zijn de recepten voor: Risotto met spinazie en gorgonzola, Rucola risotto met kabeljauw en Risotto met witte en groene asperges misschien ook wel iets voor jou? Meer recepten ontvangen van Foodinista: Like Foodblog Foodinista of volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest. Lunchen Chianti bij Nonna in de Eigenlijk hebben wij bijna de hele reis in Toscane goed gegeten. Je hebt al kunnen lezen in het dagboek na onze terugkomst uit Italië, mijn tips over Florence en ons dagje in Lucca. Wat ook echt op het wensenlijstje stond; uitgebreid lunchen bij nonna. De klassieke Italiaanse of eigenlijk Toscaanse keuken. Geen poespas, maar pure smaken en Italiaanse gastvrijheid. En wat hebben we genoten van dit heerlijke adresje! Het was wel even moeilijk te vinden na een tip, want het adres ga je niet vinden op de tomtom, maar uiteindelijk staan er bordjes langs de weg en dan kom je er wel. Ik neem je eerst mee in een restaurantblog van wat wij hebben gegeten en

5 dan zal ik je vertellen hoe je ook naar dit top restaurantje in de Chianti in Toscane kunt rijden. Fotodagboek van lunchen bij Nonna bij restaurant Borgo Antico

6 Pasta is een voorgerecht. Wij begonnen met spaghetti in chianti. Wat ik mij de hele tijd en bij iedere hap heb afgevraagd? Hoe maak ik het zelf!

7 Ook bij het andere voorgerecht; de spicy risotto met vier kazen met een goede beet.

8 Als hoofdgerecht deelde we gemengde groente in beslag.

9 En gegrilde steak met lokale paddenstoelen.

10 Welke onder toeziend oog van Florian, met trots, door nonna zelf werden uitgeserveerd.

11 Wij genoten er alle drie van!

12 Als dessert: De klassieker tiramisu.

13 En als klassieker Salame di ciocolatte, met een intense chocoladesmaak! Daarna knalden we echt uit elkaar. Natuurlijk dronken we een heerlijk Chianti bij onze lunch.

14 Ook lunchen of dineren restaurant Borgo Antico bij Het restaurantje is niet zo heel makkelijk te vinden, maar het is de moeite waard. Op de tomtom of op je telefoon ga je naar Localita Lucolena in Lucolena in Greve in Chianta. Blijf alleen wel de weg volgen en dan zie je een oud houten bordje. Volg deze. Pak niet de zandweg, dan ga je een natuurgebied in. Uiteindelijk ga je dineren of lunchen bij nonna. Borgo Antico is geopend van woensdag tot maandag van 12:30 tot 14:30 en van 19:30 tot 22:00. Wij betaalden voor onze lunch; voor een lunchmenu met pasta, groente, dessert en halve liter wijn 17,50 en voor de losse gerechten 30 Euro bij elkaar. Aangezien wij met de auto waren en het 30 graden was vonden wij de halve liter wijn voldoende voor de lunch. Bij elkaar betaalden wij 47,50 voor 2 personen. Water en brood was van het huis. Overnachten in Toscane doe je bij Verblijven in een appartement is ideaal! Een ruim appartement met twee slaapkamers en een zwembad in Italiaanse sferen, daarin overnacht je bij Villa Rossini. Geen appartement, maar met familie of vrienden een heel vakantiehuis in Italië voor je zelf reserveer je met vakantiehuis Casabeppe bij Lucca. Met de kinderen van Toscane genieten, dan biedt Villa Botai mooie appartementen met zwembad en speeltuin en 10 kilometer buiten Florence. Geniet van Toscane, maar ga ook snel genieten van alles wat de mooie stad Florence te bieden heeft. Meer reistips ontvangen en leuke foodfacts like Foodblog Foodinista of volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

15 Toscane en wat gaan wij eten? De bucketlist Eigenlijk denk ik dat bijna iedereen die van goed en heerlijk eten houdt wel een keer een reis naar Italië wilt maken, volgens staat dit gewoon op je bucketlist. Nou in ieder geval wel op die van mij. En, jaaaa! Wij zijn onderweg naar Italië en vandaag arriveren wij in Toscane na de eerste twee dag in Oostenrijk. Ook niet verkeerd trouwens, daar ga je ook nog wel over lezen. En misschien heb je het al gezien op Social media. Waar je de heerlijkheden op reis in Oostenrijk, Italië en straks in München mee kunt krijgen, maar dat is nog wel ver weg. Voorlopig ga ik met de we, Eric en onze kleine Florian eerst genieten in Toscane. Toscane is heel bekend en wij hebben ook lang getwijfeld over welke gebied in Italië, maar met een klein mannetje van precies 1 jaar wilden wij een gebied wat goed is aan te rijden en waar toch echt heel veel te zien en te doen is. Aangezien het voor ons alle drie de eerste keer naar Italië is, is Toscane sowieso perfect. Keuze gemaakt, want alles is nieuw, al zijn bij mij de verwachtingen best hoog. Niet alleen voor het eten ook het landschap, kunst, steden en nog veel meer. Het is een foodblog en natuurlijk hebben we ook trek in Toscane. Een aantal doelstellingen voor de inhoudelijke mens zijn er dan ook gemaakt, want wat willen gaan proeven. Daar heb ik een foto bucketlist gemaakt en kijk je mee? Oh, ja wat zijn jouw favoriete toppers en heb je nog echte absolute tips of bezoek tips? Mijn dit moet ik eten in Toscane

16 lijstje P.s. het kan in 14 dagen, dus het zou moeten lukken toch ;-). De uitdaging het oog zal nog veel meer gaan uitkiezen.

17

18 Wijnproeven en natuurlijk een aantal heerlijke wijntjes mee naar huis nemen uit de Chianti. Met heel graag, heel mooi uitzicht over het in mijn verbeelding prachtige uitzicht in Toscane bij een zeer gastvriendelijke boerderij in Italiaanse sfeer. Overdag naar een markt en inkopen doen en in de avonduren als onze kleine dreumes op bed ligt dan genieten papa en mama nog een beetje na van de mooie dag en ook met de inkopen. Mooie vleeswaren, kaasje en een glaasje wijn erbij. Zo kunnen we ook goed proeven ;-). Nee vijf glazen op het zelfde moment zijn niet nodig. Één zal volstaan.

19 Ontbijten met een perfecte cappuccino en Italiaanse ontbijt broodjes. Genieten en de dag vroeg beginnen, zoals wij eigenlijk altijd doen. Sowieso met een Italiaans amandelbroodje, welke pssst een beetje op een Franse croissant lijkt.

20

21 Olijven en antipasti scheppen op de markt in Toscane. Onwerkelijk de grote hoeveelheden, de keuze en zeer waarschijnlijk alle smaken! Stoofschotels! Een maaltijd waar ik sowieso wel van houd, vooral met Italiaanse smaken. Ik ben heel nieuwsgierig om de

22 volle maaltijd in Italië te proeven, maar ook de Italiaanse pasta s, soepen en een authentieke lasagne! Afhankelijk van de regio. Alleen alle kleuren en smaken al, maar bovenal het proeven! Ik ben heel nieuwsgierig naar de zachtheid van het echte Italiaanse ijs.

23

24 Italiaans brood shoppen bij de bakker, ciabatta, focaccia en meer lekkernijen die ik wellicht nog geen eens ken. Limoncello proeven en natuurlijk shoppen!

25 Een canolli bij een espresso of als dessert, moet een keer geproefd worden. Echt de traktatie en waarschijnlijk is er nog veel meer!

26 Relaxen met een frisse Aperol Spritz.

27 Als laatste, maar het is ook een dessert. De affogato al cafe. Een perfecte espresso met Italiaanse gelato en een siroop of likeur. Een Italiaanse match om te proeven. Wat zijn jouw favorieten in Toscane of Italië of je tips? Adressen om te gaan eten of wat echt geproefd moet worden? Like Foodblog Foodinista. Volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

Foodie in Florence de tips

Foodie in Florence de tips Foodie in Florence de tips Echt een heerlijke stad om naar te gaan en om te zijn, Florence. Letterlijk en figuurlijk kan ik wel zeggen. De stad stond echt heel hoog op mijn wenselijstje, net zoals eigenlijk

Nadere informatie

Eetinspiratie in Rome

Eetinspiratie in Rome Eetinspiratie in Rome In het voorjaar ga ik naar Spanje en genieten van Menorca één van de Balearen. Inderdaad een Spaans eiland. Alleen voor het najaar ben ik ook al weer een beetje aan rondkijken waar

Nadere informatie

Foodie in Florence de tips

Foodie in Florence de tips Foodie in Florence de tips Echt een heerlijke stad om naar te gaan en om te zijn, Florence. Letterlijk en figuurlijk kan ik wel zeggen. De stad stond echt heel hoog op mijn wenselijstje, net zoals eigenlijk

Nadere informatie

Eetinspiratie in Rome

Eetinspiratie in Rome Eetinspiratie in Rome In het voorjaar ga ik naar Spanje en genieten van Menorca één van de Balearen. Inderdaad een Spaans eiland. Alleen voor het najaar ben ik ook al weer een beetje aan rondkijken waar

Nadere informatie

Mosselen met chorizo en peer

Mosselen met chorizo en peer Mosselen met chorizo en peer Ja we zijn er weer! Waar, nou ik in Italië, haha. Alleen we zijn ook midden in het mosselenseizoen en deze mosselen heb ik al lekker opgepeuzeld, daarom deel ik gewoon dit

Nadere informatie

Oktoberfest München we komen eraan

Oktoberfest München we komen eraan Oktoberfest München we komen eraan Afscheid nemen van Bella Italië en op naar een bestemming waar ik ontzettend graag naartoe wil. Niet zo zeer de stad München, daar heb ik eigenlijk niet heel veel verwachtingen

Nadere informatie

Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven

Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven Snel, simpel en heel gezond en eigenlijk kan ik ze voor ieder moment van de dag wel maken een gezond kickstart en een stevige bodem ontbijt, gezonde lunch of

Nadere informatie

Bilderberg De Keizerskroon

Bilderberg De Keizerskroon Weekendje Apeldoorn bij Bilderberg De Keizerskroon Ik ben er dol op weekendjes weg. Ik wilde schrijven, vooral in de zomer, maar dat is eigenlijk helemaal niet waar. Het hele jaar door vind ik het heel

Nadere informatie

Verslag van een dagje in Lucca

Verslag van een dagje in Lucca Dagje in Lucca Wanneer je in Toscane bent dat kun je Lucca niet overslaan. Lucca stond ook op mijn lijstje met de te bezoeken stadjes waar we naartoe moesten gaan, alleen in mijn verwachting was Lucca

Nadere informatie

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest Maritim Hotel Mallorca getest Galatzo Mallorca is voor mij best wel bekend moet ik eerlijk toegeven, daarom keek ik ook heel erg uit naar mijn tripje naar Mallorca in april dit jaar. Even een aantal dagen

Nadere informatie

Kerstmenu RECEPTEN. borrel & brunch

Kerstmenu RECEPTEN. borrel & brunch Kerstmenu borrel & brunch Ingrediënten (10 personen): Wortelsoepje Italiaans in een glaasje borrelhapje 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel bleekselderij 400 g winterwortels 1 el olijfolie 500 ml bouillon

Nadere informatie

Kunstlokaal. Kunstlokaal

Kunstlokaal. Kunstlokaal Lunchen in Kunstlokaal Maastricht bij In april ging ik een weekendje naar Maastricht en tijdens ons weekendje weg gingen wij verrassend lunchen bij Kunstlokaal. Leuk! Lunchen tussen de kunst bij een galerie,

Nadere informatie

Wentelteefjes van paasbrood

Wentelteefjes van paasbrood Wentelteefjes van paasbrood Ik ben denk ik niet de enige die na de Paadagen en ook met Kerst herkennen we het wel, met restjes Paasbrood blijft zitten en natuurlijk met kerst met kerstbrood. Al gaat dit

Nadere informatie

Mix en match met je servies en bestek

Mix en match met je servies en bestek Mix en match met je servies en bestek Misschien herken je het wel, tijdens de feestdagen pak je niet alleen uit met het uitgebreid koken en serveer je de meest uitgebreide hapjes en culinaire diners, je

Nadere informatie

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 27+28

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 27+28 SUGARCHALLENGE! LARGE programma Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s Dag 27+28 Dag 27 Ontbijt: broodje geitenkaas 1 portie roggebrood, crackers of zuurdesembrood (of glutenvrij; kastanjecrackers

Nadere informatie

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen In april was een aantal dagen naar Mallorca. Misschien heb je mijn eerdere blogs al voorbij zien komen over mijn verblijf en heerlijke etentje of de leukste souvenir

Nadere informatie

Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België

Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België December Eetdagboek Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België Zo en voor ik het wist was het kerst, zo voelde mijn Decembermaand een beetje aan. Niet als iets vervelends, want December was leuk! Een drukke

Nadere informatie

5x Leukste feesthapjes voor koningsdag

5x Leukste feesthapjes voor koningsdag 5x Leukste feesthapjes voor koningsdag Met koningsdag kunnen we er eigenlijk niet omheen we eten bijna allemaal wel een oranje tompoes, maar ook borrelen we wel een drankje op de koning en de koninklijke

Nadere informatie

Bilderberg De Keizerskroon

Bilderberg De Keizerskroon Weekendje Apeldoorn bij Bilderberg De Keizerskroon Ik ben er dol op weekendjes weg. Ik wilde schrijven, vooral in de zomer, maar dat is eigenlijk helemaal niet waar. Het hele jaar door vind ik het heel

Nadere informatie

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht 5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht Vorige week ging ik samen met Eric en Florian twee daagjes naar Maastricht. Heerlijk, echt één van mijn favoriete steden in Nederland, om de één of andere reden

Nadere informatie

Stoofpeertjes zoet, rood en zonder suiker of alcohol

Stoofpeertjes zoet, rood en zonder suiker of alcohol Stoofpeertjes zoet, rood en zonder suiker of alcohol Als ik kind vond ik ze echt al heerlijk stoofpeertjes en dat is door de jaren heen niet veranderd. Alleen het koken dat duurt wel even. Er zijn heel

Nadere informatie

Lekker eten met weinig koolhydraten

Lekker eten met weinig koolhydraten Lekker eten met weinig koolhydraten Groentenrolletjes Geroosterde 1 courgette 1 rode paprika 2 eetlepels olijfolie enkele takjes peterselie 100 gram roomkaas 2 teentjes knoflook 8 sneetjes Atkins koolhydraat

Nadere informatie

Wijnspijs wandeling culinair verslag

Wijnspijs wandeling culinair verslag Wijnspijs wandeling culinair verslag Breda Onlangs heb je er al over kunnen lezen, mijn tips voor een culinaire zondagmiddag. Eigenlijk zijn het Wijnspijs Wandelingen, stadswandelingen waarbij je gezellig

Nadere informatie

Lunchen bij Jamie Oliver in Rotterdam

Lunchen bij Jamie Oliver in Rotterdam Lunchen bij Jamie Oliver in Rotterdam Mijn eerste keer bij Jamie s Italian was niet in Rotterdam, ook niet in Londen nee het was in Dubai. Blij als een kind ging ik er naartoe en begon ik aan de plank.

Nadere informatie

APRIL MEI JUNI JULI AUGUSTUS SEPTEMBER ZOMER. Williene Klinck. E-nummervrij & suikervrij!

APRIL MEI JUNI JULI AUGUSTUS SEPTEMBER ZOMER. Williene Klinck. E-nummervrij & suikervrij! APRIL MEI JUNI JULI AUGUSTUS SEPTEMBER ZOMER Williene Klinck E-nummervrij & suikervrij! CAESARSALADE MET CITROENMAYONAISE INGREDIËNTEN VOOR 2 PERSONEN 1 kipfilet 2 kropjes mini Romaine sla 2 takjes cherrytomaatjes

Nadere informatie

10 verse eieren 250 gram oesterzwammen 1 el citroensap 1 ui 200 gram risottorijst 1 l groentebouillon (warm) 1 dl witte wijn

10 verse eieren 250 gram oesterzwammen 1 el citroensap 1 ui 200 gram risottorijst 1 l groentebouillon (warm) 1 dl witte wijn Risotto Voeg de saffraan toe aan de witte wijn en laat deze even marineren. Maak de paddenstoelen schoon (niet wassen, zo nodig schoonborstelen), scheur ze in grove stukken en bedruppel ze met citroensap.

Nadere informatie

Amsterdam. Bites bij East 57

Amsterdam. Bites bij East 57 Nieuwe hotspot Amsterdam East 57 Er wederom een Nieuwe hotspot in Amsterdam: East 57 Amsterdam. Eigenlijk is East 57 een beetje alles wat de echte lekkerbek zoekt. Het is sinds september zowel een nieuw

Nadere informatie

MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer

MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer Ja, ik ben bij mij MaMa Kelly geweest, een bistro restaurant en inderdaad ik ben enthousiast, goed gelezen! Op instagram zag ik veel prachtige foto s van het nieuwe

Nadere informatie

Leuven en de biertjes ga foodpairen

Leuven en de biertjes ga foodpairen Leuven en de biertjes ga foodpairen Ik nam je vorige maand al mee in mijn Foodie in Leuven blog en vatte een beetje alles samen wat ik heb gedaan tijdens een weekendje Leuven, vooral wat ik heb gegeten

Nadere informatie

Puur Gezond, Receptenboek. Receptenboek Puur Gezond! Nathalie Appel Terschuur

Puur Gezond, Receptenboek. Receptenboek Puur Gezond! Nathalie Appel Terschuur Puur Gezond, Receptenboek 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Welkom 3 Muesli 5 Waterkerssalade met aardbeien, avocado en rosbief 6 Zalmomelet met bosui en tomaat 7 Spinaziestamppot met gerookte kip 8 Viscurry

Nadere informatie

SPAR-soeppakketten: zo maak je ze klaar

SPAR-soeppakketten: zo maak je ze klaar Makkelijk, simpel en superlekker! SPAR-soeppakketten: zo maak je ze klaar De lekkerste soep? Die maak je gewoon helemaal zelf! Met de nieuwe soeppakketten van SPAR zet je in een handomdraai lekkere, zelfgemaakte

Nadere informatie

Blog juli 2015: Gezond eten op vakantie kan dat? Tips Meenemen Onderweg Wortel taart (maak hem in een cakeblik)

Blog juli 2015: Gezond eten op vakantie kan dat? Tips Meenemen Onderweg Wortel taart (maak hem in een cakeblik) Blog juli 2015: Gezond eten op vakantie kan dat? Hoe kun je genieten en ook gezonde maaltijden zonder gluten en koemelk bereiden op vakantie? Tips Koop groenten en fruit van het seizoen en uit het gebied

Nadere informatie

Focaccia met groente

Focaccia met groente Focaccia met groente Voor 4 focaccia s heb je nodig: 450 gram bloem 250 ml water 75 ml extra vergine olijfolie 15 gram verse gist 10 gram grof zeezout 50 ml water een paar handjes vol gegrilde groente

Nadere informatie

harten simpel bakrecept

harten simpel bakrecept Valentijns Appel kersen harten simpel bakrecept Een simpel bakrecept, maar ook lekker en deze Valentijns appel kersen harten zijn met liefde gemaakt. Een bakgerecht wat eigenlijk iedereen wel kan maken

Nadere informatie

Makkelijke recepten om de lekkerste soepen te maken. Allemaal koolhydraatarm.

Makkelijke recepten om de lekkerste soepen te maken. Allemaal koolhydraatarm. Makkelijke recepten om de lekkerste soepen te maken. Allemaal koolhydraatarm. Inhoudsopgave Inleiding 3 De basis van koolhydraatarme soep 4 Koolhydraatarme courgettesoep 5 Koolhydraatarme groentesoep 5

Nadere informatie

Griekse hamburger wraps

Griekse hamburger wraps Griekse hamburger wraps Ongetwijfeld ken je het ook wel en anders dan is deze snack maaltijd nog steeds ontzettend goed! Vooral nu in de zomer en het echt ultiem bbq weer, want op de bbq kun je deze maaltijd

Nadere informatie

Zalm carpaccio. Gerookte zalmfilet (75 gram per persoon) Baby Leaf Balsamico bianca Roomkaas Panna di cucina Peper Rock Chives.

Zalm carpaccio. Gerookte zalmfilet (75 gram per persoon) Baby Leaf Balsamico bianca Roomkaas Panna di cucina Peper Rock Chives. Vitello Donato Kalfsmuis in dunne plakken (6 plakken per persoon) Rucola Balsamico bianca Tonijnmayonaise Atsina Cress Regendruppels Kappertjes Vers gemalen peper Leg de plakken kalfsmuis dakpansgewijs

Nadere informatie

Kids kookboek tips. 5x Kids kookboek tips

Kids kookboek tips. 5x Kids kookboek tips Kids kookboek tips Maart en het zou een beetje lente moeten worden, maar zo voelt het toch nog niet, wat is het koud! Gelukkig de lente staat deze maand niet centraal op de blog, maar de kinderen wel,

Nadere informatie

profielvak horeca, bakkerij en recreatie CSPE GL 2017 onderdeel A

profielvak horeca, bakkerij en recreatie CSPE GL 2017 onderdeel A profielvak horeca, bakkerij en recreatie CSPE GL 2017 onderdeel A bijlage De Soepterrine receptenboekje Aspergesoep met beenham ½ ui 1 l aspergebouillon 10 g zout 200 g asperges in kleine stukjes gesneden

Nadere informatie

Rustig en pitoresk Agios Prokopios

Rustig en pitoresk Agios Prokopios Rustig en pitoresk Agios Prokopios Naxos Voor ik vertrok naar het Griekse eiland Naxos, één van de misschien wel bekendere Cycladen eilandengroep, was het eiland Naxos voor mij totaal onbekend. Wat ik

Nadere informatie

bospaddenstoelensoep

bospaddenstoelensoep bospaddenstoelensoep * VOORBEREIDEN (dag voor het kerstdiner): * Week de gedroogde paddenstoelen 15 minuten in water. * Snipper de ui en pers of snijd de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij in kleine

Nadere informatie

De lekkerste. eigen (moes)tuin! lekkernijen uit. intratuin. kleurt je leven

De lekkerste. eigen (moes)tuin! lekkernijen uit. intratuin. kleurt je leven De lekkerste lekkernijen uit eigen (moes)tuin! RABARBERJAM met appel & munt Voor twee potten: 250 gram rabarber, gewassen en in kleine stukjes gesneden 250 gram geleisuiker 0,5 theelepel sinaasappelrasp

Nadere informatie

Crema di pomodoro 5,50 Huisgemaakte tomatensoep. Zuppe del Giorno 6,50 Een smaakvolle uiensoep met geroosterd brood uit de oven

Crema di pomodoro 5,50 Huisgemaakte tomatensoep. Zuppe del Giorno 6,50 Een smaakvolle uiensoep met geroosterd brood uit de oven Menukaart ZUPPE Soepen Crema di pomodoro 5,50 Huisgemaakte tomatensoep Zuppe del Giorno 6,50 Een smaakvolle uiensoep met geroosterd brood uit de oven Zuppa die pesc 7,50 Een spectaculaire vissoep INSALATA

Nadere informatie

Vegetarische gerechten door Gery Mulder uit de ANBO Nieuwsbrief 2011. Aardappelgerecht(februari)... 1. Natte preipot(april)... 2

Vegetarische gerechten door Gery Mulder uit de ANBO Nieuwsbrief 2011. Aardappelgerecht(februari)... 1. Natte preipot(april)... 2 Vegetarische gerechten door Gery Mulder uit de ANBO Nieuwsbrief 2011 Aardappelgerecht(februari)... 1 Natte preipot(april)... 2 Courgettesoep(mei)... 3 Rabarber met een variatie(juli-augustus)... 4 Meloensalade(september)...

Nadere informatie

Wijnspijs wandeling culinair verslag

Wijnspijs wandeling culinair verslag Wijnspijs wandeling culinair verslag Breda Onlangs heb je er al over kunnen lezen, mijn tips voor een culinaire zondagmiddag. Eigenlijk zijn het Wijnspijs Wandelingen, stadswandelingen waarbij je gezellig

Nadere informatie

Wijnspijs wandeling culinair verslag

Wijnspijs wandeling culinair verslag Wijnspijs wandeling culinair verslag Breda Onlangs heb je er al over kunnen lezen, mijn tips voor een culinaire zondagmiddag. Eigenlijk zijn het Wijnspijs Wandelingen, stadswandelingen waarbij je gezellig

Nadere informatie

Tomatensoep. Eet smakelijk. Muffins. Nodig:

Tomatensoep. Eet smakelijk. Muffins. Nodig: Tomatensoep Nodig: 1 liter water. 1 kilo rijpe tomaten. 2 groentebouillonblokjes. 1 prei of klein zakje soepgroente. Vermicelli. 1. Doe het water in de pan en breng het aan de kook. 2. Was en snij de tomaten

Nadere informatie

HEERLIJKE SPICY ZOETE AARDAPPEL SALADE

HEERLIJKE SPICY ZOETE AARDAPPEL SALADE www.livingthegreenlife.nl HEERLIJKE SPICY ZOETE AARDAPPEL SALADE Bereidingstijd 20 minuten Baktijd 30 minuten Portie voor 4 personen Benodigdheden oven, keukenmachine Ingrediënten Ingrediënten groene rijst

Nadere informatie

Gezondheidsmanagement Recepten week 1

Gezondheidsmanagement Recepten week 1 Gezondheidsmanagement 2.0 - Recepten week 1 Sinds ik over ben gegaan op een gezonde leefstijl is de groene smoothie een van de rijkste toevoegingen aan mijn dieet geweest. Het is ook wat ik iedereen die

Nadere informatie

Heerlijke pastagerechten. Receptengids

Heerlijke pastagerechten. Receptengids Heerlijke pastagerechten Receptengids Een goede en evenwichtige voeding is belangrijk voor je gezondheid. Zorg er dus voor dat je alle nuttige voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden binnenkrijgt. Het

Nadere informatie

Simpel en stijlvol dineren

Simpel en stijlvol dineren Simpel en stijlvol dineren Nee dit is voor de verandering een keer geen blog over een lunch, diner of andere eetgelegenheid waar ik enthousiast over ben. Al is het wel een combinatie van dit alles waar

Nadere informatie

Voor het Kerst lunchmenu maak ik graag speciale gerechten op de

Voor het Kerst lunchmenu maak ik graag speciale gerechten op de Clean Eating Kerst Lunchmenu Voor het Kerst lunchmenu maak ik graag speciale gerechten op de Clean Eating manier. Met zoveel mogelijk verse, biologische ingrediënten en lekkere, pure smaken. Het menu is

Nadere informatie

Proeft, First Festival en Menorca

Proeft, First Festival en Menorca Mei Eetdagboek Antwerpen Proeft, First Festival en Menorca In Mei hebben we veel de zon gepakt! Gelukkig maar, want het werd wel een beetje tijd, na de koude April maand. April was een hele leuke maand!

Nadere informatie

Uit eten met kerst Restaurant tips

Uit eten met kerst Restaurant tips Uit eten met kerst Restaurant tips Geen zin om met kerst uitgebreid in de keuken te staan of om één van de twee kerstdagen je ook nog even uitgebreid in de watten te laten leggen bij een restaurant. Eigenlijk

Nadere informatie

Hoi! Vrolijke lunchgroet, Marije

Hoi! Vrolijke lunchgroet, Marije Hoi! Zijn de kinderen bij jou thuis ook zo dol op pannenkoeken? Vakanties, feestjes, gewone doordeweekse dagen: pannenkoeken zijn altijd welkom. Liefst eten ze ze iedere dag, lijkt het! Maar dat gaat natuurlijk

Nadere informatie

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten Gezonde recepten Gezonde recepten Vraag jij je ook wel eens af wat gezonde recepten zijn en wat nu gezond is en wat niet? Er zijn zoveel geluiden in voedingsland, dat je soms de weg kwijt kunt raken. Wat

Nadere informatie

met kaascrackers Voorjaars salade

met kaascrackers Voorjaars salade Wij kaas met kaascrackers Voorjaars salade INGREDIËNTEN VOOR 4 PERSONEN 200 gram Ouwe Daalder 400 gram veldsla 1 komkommer 1 grote wortel 80 gram pistachenoten 100 milliliter mosterd-dillesaus BEREIDING

Nadere informatie

Lunch (tot 16.00 uur)

Lunch (tot 16.00 uur) MENUKAART Lunch (tot 16.00 uur) Antipasti / Voorgerechten Antipasti Italiana 11,00 Selectie van salami s en Italiaanse hamsoorten Ook te bestellen voor 2 personen: 17,50 Antipasti mix Vincenzo 10,50 Keuze

Nadere informatie

Mantova een leuke tussenstop in Italië

Mantova een leuke tussenstop in Italië Mantova een leuke tussenstop in Italië Voor mij is Italië een land waar ik het liefst alles wil meemaken, beleven en proeven. Uiteindelijk is het een groot land, maar ook in Italië heeft ook iedere streek

Nadere informatie

GEBAKKEN RUNDVLEES MET OOSTERSE GROENTEN

GEBAKKEN RUNDVLEES MET OOSTERSE GROENTEN GEBAKKEN RUNDVLEES MET OOSTERSE GROENTEN 100 gram Zero Rice 100 gram runderbiefstuk 120 gram wortels 100 gram peultjes 1 rode ui 1 teentje knoflook 1 eetlepel balsamico azijn 1 thleelepel honing verse

Nadere informatie

Vegetarische gerechten uit de ANBO Nieuwsbrief 2010 door Gery Mulder

Vegetarische gerechten uit de ANBO Nieuwsbrief 2010 door Gery Mulder Vegetarische gerechten uit de ANBO Nieuwsbrief 2010 door Gery Mulder Bietjes, maar dan anders(juni)... 1 Stampot ijsbergsla(juli-augustus)... 2 Salade met feta Afscheid van de zomer (september)... 3 Herfstsoepje(oktober)...

Nadere informatie

Infused water smaken tips

Infused water smaken tips Infused water smaken tips Zo poeh he, wat is het warm! En er lijkt ook niet echt een einde aan te komen. Ach wat zeuren we eigenlijk. Is het een waterig en koud voorjaar dan zeuren we. Is het een warme

Nadere informatie

SLANKE PASTA LIBELLE RECEPTEN RENÉE VLEK. FOODSTYLING EN FOTOGRAFIE LUCIE BECK

SLANKE PASTA LIBELLE RECEPTEN RENÉE VLEK. FOODSTYLING EN FOTOGRAFIE LUCIE BECK SLANKE PASTA Geen idee hoe de Italianen pasta kunnen blijven eten zonder aan te komen! Wij doen het met groentespaghetti of speltpenne die lekker vult, maar slechts 500 calorieën bevat. Smaakt net zo goed!

Nadere informatie

Vruchtbaarheid Challenge Recepten Ga direct aan de slag! J

Vruchtbaarheid Challenge Recepten Ga direct aan de slag! J Vruchtbaarheid Challenge Recepten Ga direct aan de slag! J Sinds ik over ben gegaan op een gezonde leefstijl is de groene smoothie een van de rijkste toevoegingen aan mijn dieet geweest. Het is ook wat

Nadere informatie

Piemonte. Antipasti Paprika s met bagna caoda Pollo Tonnato. Primo: Risotto met pompoen en kaassaus. Secondo: Gestoofde kip met paddestoelen

Piemonte. Antipasti Paprika s met bagna caoda Pollo Tonnato. Primo: Risotto met pompoen en kaassaus. Secondo: Gestoofde kip met paddestoelen Piemonte Antipasti Paprika s met bagna caoda Pollo Tonnato Primo: Risotto met pompoen en kaassaus Secondo: Gestoofde kip met paddestoelen Dolci: Panna cotta met vruchtensaus Baci di dama www.martijnpostma.nl

Nadere informatie

10x Favoriete kookboeken cadeau tips voor Sinterklaas

10x Favoriete kookboeken cadeau tips voor Sinterklaas 10x Favoriete kookboeken cadeau tips voor Sinterklaas De gezellige maanden zijn begonnen en daarmee eigenlijk ook direct de cadeautjes maanden. Misschien ben je nog wel op zoek naar perfecte cadeautjes

Nadere informatie

Alternatief week 14. Maandag 1320 kcal. Ontbijt 1 geroosterde boterham met halvarine en 1 plak 20+ of 30+ kaas met plakjes komkommer 1 sinaasappel

Alternatief week 14. Maandag 1320 kcal. Ontbijt 1 geroosterde boterham met halvarine en 1 plak 20+ of 30+ kaas met plakjes komkommer 1 sinaasappel Alternatief week 14 Maandag 1320 kcal 1 geroosterde boterham met halvarine en 1 plak 20+ of 30+ kaas met plakjes komkommer 1 sinaasappel 2 paaseitjes of 1 jodenkoek 3 volkoren beschuiten met halvarine

Nadere informatie

In dit weekmenu worden 2 gerechten op die manier gebruikt. De pastasaus en de aardappelpuree. Kijk maar eens naar het menu:

In dit weekmenu worden 2 gerechten op die manier gebruikt. De pastasaus en de aardappelpuree. Kijk maar eens naar het menu: In dit boekje wil ik je graag laten zien hoe je een makkelijk weekmenu maakt doormiddel van gerechten te hergebruiken. Dat betekent dat je een gerecht maakt en daar een portie van apart houd voor een andere

Nadere informatie

Happy Musthaves November

Happy Musthaves November Happy Musthaves November De echte gezellige dagen komen er aan! Dat vind ik in ieder geval wel. De dagen worden langer, kaarsjes mogen weer aan in huis, Sinterklaas komt weer naar Nederland en ik krijg

Nadere informatie

WEEK augustus Recepten: Ptitim met tartaarkebab. Pappardelle met pittige gamba s en rode groentes

WEEK augustus Recepten: Ptitim met tartaarkebab. Pappardelle met pittige gamba s en rode groentes WEEK 0 - augustus 0 Recepten: Ptitim met tartaarkebab Pappardelle met pittige gamba s en rode groentes Waterkerssoep met brood en rode tapenade Rucolastamppotje met kippenvleugels Pastasalade met venkel,

Nadere informatie

HEERLIJKE. pastagerechten GRATIS RECEPTEN PASTA. nummer 1 in gezondheid

HEERLIJKE. pastagerechten GRATIS RECEPTEN PASTA. nummer 1 in gezondheid HEERLIJKE pastagerechten 0 GRATIS PASTA RECEPTEN nummer Eet smakelijk! Een goede en evenwichtige voeding is belangrijk voor je gezondheid. Zorg er dus voor dat je alle nuttige voedingsstoffen in de juiste

Nadere informatie

KOOKBOEK COMBIMAGNETRON

KOOKBOEK COMBIMAGNETRON KOOKBOEK COMBIMAGNETRON Gefeliciteerd met uw aankoop van de Whirlpool combimagnetron. Algemene tips voor koken met de magnetron Verdeel het eten evenredig over het bord zodat de magnetron het gelijkmatig

Nadere informatie

Recepten half vast naar vast voedsel. Thaise kippensoep (4 personen)

Recepten half vast naar vast voedsel. Thaise kippensoep (4 personen) Recepten half vast naar vast voedsel Thaise kippensoep (4 personen) 400 ml kokosmelk (met laag vetgehalte) 1 grote ui, fijn gehakt een teentje knoflook, fijn gehakt 1 eetlepel verse gember, fijn gehakt

Nadere informatie

PITTIGE PESTO. pijnboompitten, grana padano, basilicum, citroen knoflook, olijfolie, gedroogde peper. vijzel

PITTIGE PESTO. pijnboompitten, grana padano, basilicum, citroen knoflook, olijfolie, gedroogde peper. vijzel PITTIGE PESTO pijnboompitten, grana padano, basilicum, citroen knoflook, olijfolie, gedroogde peper vijzel Rooster de pijnboompitten tot ze lichtbruin zijn. Stamp een gedroogde peper fijn in de vijzel.

Nadere informatie

Mijn budget weekendje Utrecht

Mijn budget weekendje Utrecht Citytrip: Utrecht Budget weekendje Een budgetweekendje in Utrecht! Ja dat kan tegenwoordig. Ik ben er zelf nogal happy mee, want ik moet toegeven dat ik Utrecht een hele leuke stad vind voor een weekendje

Nadere informatie

Myline recepten week 1

Myline recepten week 1 Myline recepten week 1 Gevulde Rode Paprika Hoeveelheid: 4 Paprika s Voorbereidingstijd: 5m Kooktijd: 20m Klaar In: 25m Dit recept in niet alleen lekker, het is ook mooi en makkelijk. 4 Paprika's 500 gram

Nadere informatie

Gratin de moules (gegratineerde mosselen).

Gratin de moules (gegratineerde mosselen). Gratin de moules (gegratineerde mosselen). 150g spinazie 1 kg kleine mosselen 125 ml droge witte wijn 1 sjalotje, gesnipperd 250 ml slagroom 1 el olijfolie 2 eierdooiers kruidenboter stokbrood Was de spinazie

Nadere informatie

Bolonese saus. Kookgerei: Brander (klein) Houtenspatel Knoflookpers Pan (middel) Pollepel Serveerschaal. Ingrediënten: Bereiding:

Bolonese saus. Kookgerei: Brander (klein) Houtenspatel Knoflookpers Pan (middel) Pollepel Serveerschaal. Ingrediënten: Bereiding: Bolonese saus Brander (klein) Houtenspatel Knoflookpers Pan (middel) Pollepel Serveerschaal 2,5 eetlepel 2500 gram 15 teentjes 10 eetlepel 2,5 eetlepel 5 eetlepel 10 deciliter 5 grote blikjes 5 stuks 2,5

Nadere informatie

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 23+24

SUGARCHALLENGE! LARGE programma. Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s. Dag 23+24 SUGARCHALLENGE! LARGE programma Voor een suikervrije, gezonde JIJ! Basismenu s Dag 23+24 Dag 23 Ontbijt: aardbeien smoothie 1 portie aardbeien 1 portie geitenyoghurt (of zuivelvrij: sojayoghurt) Meng de

Nadere informatie

Broccoli-pie met gorgonzola

Broccoli-pie met gorgonzola Quiches & Pizza s Broccoli-pie met gorgonzola 567 kcal per portie vetten: 43 g koolhydraten: 26 g proteïnen: 20 g 6 30 min 30 min Ingrediënten 500 g bladerdeeg 2 stronken broccoli (ongeveer 700 g) 3 à

Nadere informatie

Proeft, First Festival en Menorca

Proeft, First Festival en Menorca Mei Eetdagboek Antwerpen Proeft, First Festival en Menorca In Mei hebben we veel de zon gepakt! Gelukkig maar, want het werd wel een beetje tijd, na de koude April maand. April was een hele leuke maand!

Nadere informatie

Oktober dagboek Utrecht, Rauw en de keuken in

Oktober dagboek Utrecht, Rauw en de keuken in Oktober dagboek Utrecht, Rauw en de keuken in Eigenlijk moet ik heel eerlijk toegeven dat ik na de prachtige zomer met heel veel zonuren, prachtige reizen en gewoon genieten best wel een beetje in een

Nadere informatie

Amuse Tartaartje van Schotse zalm op bordje met kruidensausje. Voorgerecht Pasta met pittige tomatensaus

Amuse Tartaartje van Schotse zalm op bordje met kruidensausje. Voorgerecht Pasta met pittige tomatensaus Amuse Tartaartje van Schotse zalm op bordje met kruidensausje Voorgerecht Pasta met pittige tomatensaus Hoofdgerecht Kipfilet met kerriesaus Stampotje van andijvie Dessert Mangoparfait Frambozencoulis

Nadere informatie

Roerei met champignons

Roerei met champignons 1 Roerei met champignons Voor 1 persoon 1 EL boter, ghee, kokos- of olijfolie ½ rode paprika en 1 tomaat in blokjes of ½ ui en 10 kleine champignons in plakjes 3 eieren Zout, peper 1. 1 EL boter verhitten

Nadere informatie

Makkelijke camping recepten

Makkelijke camping recepten Makkelijke camping recepten lekker handig als je geen zin hebt om uitgebreid te koken Door de redactie van Stofzuigerzen Dit eboek is een uitgave van Stofzuigerzen Je bent vrij om dit eboek te delen met

Nadere informatie

Symfonie van Domy. 4 seizoenen in de keuken

Symfonie van Domy. 4 seizoenen in de keuken Symfonie van Domy 4 seizoenen in de keuken Symfonie van Domy 4 seizoenen in de keuken Dominique Lucquedey Schrijver:Dominique Lucquedey Coverontwerp: Recepten van Domy ISBN: 9789402141313 www.receptenvandomy.nl

Nadere informatie

Logus Proefmenu Maart 2015

Logus Proefmenu Maart 2015 Logus Proefmenu Maart 2015 Groene Smoothie (kiwi, appel spinazie en avocado) Bosbes Yogi (yoghurt, sinaasappelsap, banaan en bosbes) Courgettesoep met gember en bieslook - Spicy zalm met clementine salsa

Nadere informatie

Brandnetelbroodbeleg

Brandnetelbroodbeleg Flinke veel brandneteltoppen Olijfolie 4 tenen knoflook Zout Brandnetelbroodbeleg Werk met handschoenen aan. Verwijder harde brandnetel stengels. Was de brandnetels in de vergiet. Laat uitlekken. Snijd

Nadere informatie

Femma Italiaans Koken met Carlo

Femma Italiaans Koken met Carlo Femma Italiaans Koken met Carlo 15/02/2016 Alle recepten zijn voor 4 personen AntiPasti 1. Crostini con tapenade di Genua 1 stokbrood 1 citroen 1 tomaat 2 dl olijfolie( extra vergine) Zout & peper 200g

Nadere informatie

H gezond c kindvriendelijk JAMIES GROENTEPILAF MET GEROOSTERDE NOOTJES & FETA. met

H gezond c kindvriendelijk JAMIES GROENTEPILAF MET GEROOSTERDE NOOTJES & FETA. met JAMIES GROENTEPILAF MET GEROOSTERDE NOOTJES & FETA met Het koken wordt je makkelijk gemaakt met HelloFresh Bij deze pilaf draait het om de balans luchtige rijst, krokante pistachenootjes, frisse feta en

Nadere informatie

Lunchkaart uur uur. Pane olive 4,50. Pane con olio e sale 4,50 Brood met olijfolie en grof zeezout

Lunchkaart uur uur. Pane olive 4,50. Pane con olio e sale 4,50 Brood met olijfolie en grof zeezout Lunchkaart Lunchkaart 11.00 uur 17.00 uur Pane casareccio (huis brood) Pane olive 4,50 Pane con olio e sale 4,50 Brood met olijfolie en grof zeezout Pane tradizionale 5,50 Brood met tomaat, knoflook, olijfolie

Nadere informatie

Nieuwsflash obesitaskliniek Nummer 4: Vergeten groenten

Nieuwsflash obesitaskliniek Nummer 4: Vergeten groenten Beste lezer, Ze waren heel populair in de tijd van onze grootmoeders, maar nu worden de zogenaamde vergeten groenten niet vaak meer gebruikt. Zeker bij jongere mensen klinken de woorden pastinaak, koolrabi

Nadere informatie

Ermanno Casto laat u graag kennis maken met al het lekkers wat Italië te bieden heeft. Van

Ermanno Casto laat u graag kennis maken met al het lekkers wat Italië te bieden heeft. Van Menukaart Ermanno Casto laat u graag kennis maken met al het lekkers wat Italië te bieden heeft. Van generatie op generatie zijn de lekkerste recepten overgedragen. De familie Casto weet de beste adressen

Nadere informatie

Favoriete evenementen in juni

Favoriete evenementen in juni Favoriete evenementen in juni Juni vind ik echt de maand om weer naar de foodtruck festivals te gaan. Als het goed is mooi weer en de start van de zomer. Genieten! Lange dagen en ook in de avonden blijft

Nadere informatie

KIP MOAMBE De Nationale schotel van Congo à la Markthal

KIP MOAMBE De Nationale schotel van Congo à la Markthal KIP MOAMBE De Nationale schotel van Congo à la Markthal Fijnproefweken in de Markthal Diergaarde Blijdorp en de Markthal, twee iconen van de stad, werken samen. De prachtige okapi is terug in Blijdorp

Nadere informatie

Vijgen met gorgonzola en dadels met serranoham en Parmezaanse kaas

Vijgen met gorgonzola en dadels met serranoham en Parmezaanse kaas Vijgen met gorgonzola en dadels met serranoham en Parmezaanse kaas 5 vijgen 200 gram gorgonzola 10 dadels 5 dunne plakjes serannoham 100 gram parmezaan Zout & peper Bereidingswijze vijgen: Verwarm de oven

Nadere informatie

Gezond & lekker met de kerst

Gezond & lekker met de kerst Gezond & lekker met de kerst Voor jou! Een bewust kerstmenu inclusief eenvoudige recepten. Met energieke groet, Margriet -Aperitief- Heerlijke rode bieten humus op een getoast zuurdesembroodje -Voorgerecht

Nadere informatie

Recepten pre operatief dieet. Pannenkoekjes met vers fruit naar keuze

Recepten pre operatief dieet. Pannenkoekjes met vers fruit naar keuze Recepten pre operatief dieet Pannenkoekjes met vers fruit naar keuze (1 persoon) 2 eiwitten 2 eetlepels kokosnoot meel 50 gram magere yoghurt 25 gram vanille eiwit poeder ½ theelepel bakpoeder Olijfolie

Nadere informatie

1. Je schilt een kg kruimige aardappels en deze snijd je in kleine stukken.

1. Je schilt een kg kruimige aardappels en deze snijd je in kleine stukken. Aardappelpuree : Ingrediënten 1 kg kruimige aardappels 150 ml melk 25 g boter nootmuskaat Aardappelpuree : Bereidingswijze 1. Je schilt een kg kruimige aardappels en deze snijd je in kleine stukken. 2.

Nadere informatie

Zonvakantie in Marrakech bij Kenzi Club Agdal Medina

Zonvakantie in Marrakech bij Kenzi Club Agdal Medina Zonvakantie in Marrakech bij Kenzi Club Agdal Medina Ik moet toegeven het is heel lang geleden dat ik in een All Inclusive Hotel heb overnacht en dat het ook eigenlijk niet echt het verblijf van mijn voorkeur

Nadere informatie