Aanwezig: Mark Bernards, Trudy van den Elzen, Hans van Geffen(voorzitter), Ivo van der Laan, Hans van der Locht,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanwezig: Mark Bernards, Trudy van den Elzen, Hans van Geffen(voorzitter), Ivo van der Laan, Hans van der Locht,"

Transcriptie

1 Notulen van de GMR-vergadering van Aanwezig: Mark Bernards, Trudy van den Elzen, Hans van Geffen(voorzitter), Ivo van der Laan, Hans van der Locht, Afwezig: Boeijen, Nicky van den Heuvel, Mariëtte Jansen (met kennisgeving). Bart Schoemaker is aanwezig voor de punten 4 t/m 8. Notulist: Tonke van Haandel 1 Opening/ mededelingen De voorzitter opent de vergadering. 2 Notulen van de vorige vergadering De notulen zijn vastgesteld. 3 Post in: MR t Mulderke: Waarom is de 3% loonsverhoging, die zou zijn afgesproken in het loonakkoord zomer 2015, nog niet uitgevoerd? Post uit: Maike Hubers (Hoofd HRM): Er zijn nog geen officiële toekenningen dat deze loonsverhoging bij Kiem daadwerkelijk zal worden doorgevoerd. Zodra dit wel het geval is, zal worden uitgekeerd. (Vanaf juli 2016 PO 3,8% erbij, aldus CAO, met terugwerkende kracht naar 1 januari.) 4 Jaarrekening/jaarverslag 2015 Kiem (door Bart) Op 1 juni 2016 is de jaarrekening door de RvT goedgekeurd. De GMR vindt het een uitgebreid en duidelijk verslag. Ivo: Is bij de Voorziening onderhoud rekening gehouden met indexatie en waarom blijft de voorziening zo hoog in de meerjarenbegroting? Bart zal dit navragen. De financiële situatie van Kiem is gezond. Daarom hebben bestuurder en RvT besloten om in de komende jaren extra investeringen te doen, die gekoppeld zijn aan het strategisch beleid van de komende jaren. Hans v.d.l.: Is er een investeringsplafond? Bart: De investeringen worden pas concreet als de plannen duidelijk zijn en aansluiten bij het strategisch beleid. Trudy: Volgens het jaarverslag bestaat de directie uit 14,6 Fte incl. Bart. Er zijn 13 scholen. Hoe zit dit?

2 En hoe wordt het ziekteverzuim aangepakt? Dit is zorgwekkend. Ook mist Trudy in het accountantsverslag gegevens over de werkkostenregeling. Volgens Bart wordt hierbij de wetgeving toegepast en hoeft dit verder niet opgenomen te worden. De werkkostenregeling is wel in de GMR geweest. Daar zijn door de GMR wat kanttekeningen en vragen bij gezet. Is dit al helemaal afgekaart? Hans G gaat dit na en zal het dan eventueel meenemen naar het vooroverleg. Bart zal alle vragen meenemen en de GMR later hierover informeren. 5 Strategisch beleid (door Bart) De hoofdlijnen van het strategisch beleid zijn inmiddels bekend. Woensdag 29 juni is er een klankbordbijeenkomst, waarbij de GMR ook aanwezig zal zijn. Op 5 juli gaan de directeuren de opbrengsten van de klankbordbijeenkomst in kaart brengen. De speerpunten van het strategisch beleid: 1. Kracht in ieder kind 2. Professionele medewerkers 3. Integrale voorzieningen (IKC en buurtnetwerk) Vanuit deze speerpunten wordt gekeken wat opgepakt gaat worden. Als voorbeeld wordt genoemd: Er zal een focus komen op hoogbegaafdheid. Dit betekent dat op elke school signalen moeten worden opgevangen betreffende meer- en hoogbegaafdheid, vanaf groep 1. En dus moet de leerkracht verrijkt worden met kennis om dit te kunnen doen. Het zal een mindset verandering vragen van de leerkracht. Deze thematiek is nieuw in Uden. 6 IKC (door Bart) De Gemeente heeft een beleidsstuk opgesteld betreffende de visie op Integrale Kindcentra in de gemeente Uden. Hans v.d.l. en Bart waren aanwezig bij de raadsvergadering, waar veel belangstelling was van diverse partijen in dit veld. Er zijn veel eigen bedrijven in de kinderopvang. De Gemeente vindt dat professionals het moeten gaan uitvoeren. Kiem wil het zelf gaan doen met zo weinig mogelijk partners. Het eerste concept Op weg naar integrale voorzieningen is opgesteld. 7 Vlekkenplan Zowel intern als extern is er gesproken over het vlekkenplan. Dat wil zeggen: hoe gaan we de huisvesting de komende jaren vorm geven. Er zijn 3

3 aanleidingen: 1. De lichte krimp, waardoor leegstand ontstaat, 2. De visie van de gemeente over IKC s, 3. De noodzakelijke nieuwbouw. Voor Palster/Camelot hebben OOG en Kiem een gezamenlijke huisvestingsaanvraag ingediend bij de gemeente. Dat zal in 2018/2019 in gang gezet worden. Bart heeft de leiding in het Integraal Huisvestingsplan, dat in oktober klaar moet zijn en is op zoek naar gespecialiseerde externen die hem daarbij helpen. 8 SUP en Kiem Er zijn inmiddels 4 gesprekken geweest over de mogelijkheid om SUP (Stichting Udense Peuterspeelzalen) samen te laten gaan met Kiem Opvang. Een eerste notitie in de vorm van een PowerPoint is in de maak. Er zijn veel logische aansluitpunten., Het eigen vermogen en de rechtsvorm zijn doorgesproken. Peuterspeelzaal wordt dan peuteropvang. Door de nieuwe harmonisatiewet per wordt opvangtoeslag mogelijk. 3 aanvullende punten van Bart: - Ziekteverzuim: De kosten van uitval door ziekte worden nog enkele jaren vergoed uit het vervangingsfonds. Hiervoor wordt premie betaald. Kiem heeft nu de keuze om zelf het risico te gaan dragen (Eigen Risico Dragerschap). Hiermee wordt Kiem zelf verantwoordelijk en zal meer focus gaan leggen op gezonde medewerkers. Om een goed beleid te bepalen zal een uitgebreid overzicht gemaakt worden van het ziekteverzuim over een aantal jaren. - Sociaal Statuut: Dit is inmiddels 16 jaar oud en zal op punten gewijzigd gaan worden. De 4 jaar werkgelegenheidsgarantie wordt heroverwogen. Kiem moet daarvoor in overleg met de bonden. - De huisvesting wordt begeleid door bureau Nul25. Omdat het bureau in Utrecht zit is de communicatie altijd per mail of telefoon en het bureau spreekt de Brabantse taal niet. Overwogen wordt een contract aan te gaan met een bedrijf dat dichterbij zit.

4 9 Evaluatie GMR/MR-bijeenkomst 10 mei betreffende IKC s. De thema avond is als informatief ervaren. Enkele opmerkingen: - De toespraken van Bart en Jos hadden een overlap. Zorg dat er tevoren afstemming is. - Sommigen vonden het PR voor de Wijde Wereld. - Duidelijker aangeven wanneer een pauze eindigt en er in groepjes gewerkt gaat worden. - Koppel tijdig de bevindingen terug naar de deelnemers. 10 Verkiezingen Er hebben zich geen tegenkandidaten gemeld. De samenstelling van de GMR blijft daarom ongewijzigd. 11 Planning volgend schooljaar De planning is nog niet klaar. 12 Bezoek MR-en Hans v.d.l. en hebben de MR van het Speleon bezocht op Daar werd het formatieplan besproken tot in detail en persoon. Dit mag volgens Hans v.g. niet. De MR mag het beleid bespreken, maar geen details over namen. Hans v.g. heeft dit schooljaar door zijn ziekte de MR en van de Tandem en Het Mulderke niet kunnen bezoeken. Hij heeft beloofd aan het begin van het nieuwe schooljaar aan te sluiten bij de MR-vergadering. Hans v.d.l. stelt voor om de nieuwe MR-leden rechtstreeks te benaderen voor de basiscursus. 13 Rondvraag Trudy: Is er een update gemaakt van de functiemix procedure en zijn de aanpassingen bekend gemaakt zoals vermeld in de notulen van ? Dat is geschied, aldus Hans v.g., maar de notitie zal eerst nog terugkomen in de GMR. Hans v. G.: Vandaag is de laatste GMR- vergadering van dit schooljaar. Het etentje vindt plaats op donderdag 7 juli.

5 14 Sluiting Om uur. Actielijst: Actie Standpunt GMR m.b.t. regelmatige informatie van bestuurder over individuele scholen Onderwerp MR op netwerkbijeenkomsten Verdiepen in trainingsmogelijkheden voor GMR-leden om kennis op peil te houden In vooroverleg: Schoonmaakbeleid Door: GMR Actie directeur/bestuurder Werkkostenregeling bekend maken bij het personeel Controle kapitalisatiefactor 2015 Volgende vergadering is op Met vriendelijke groet,

GMR. Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad. secretariaat: p/a D.Boeijen Kerkstraat 72A 5411 BC Zeeland

GMR. Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad. secretariaat: p/a D.Boeijen Kerkstraat 72A 5411 BC Zeeland Notulen van de GMR-vergadering van 21-01-2016 Aanwezig: Mark Bernards, Boeijen (secretaris), Trudy van den Elzen, Mariëtte Jansen, Ivo van der Laan, Hans van der Locht, Nicky van den Heuvel. Afwezig: Hans

Nadere informatie

Aanwezig: Mark Bernards, Debbie Boeijen (secretaris), Trudy van den Elzen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Nicky van den Heuvel.

Aanwezig: Mark Bernards, Debbie Boeijen (secretaris), Trudy van den Elzen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Nicky van den Heuvel. Notulen van de GMR-vergadering van 15-12-2015 Aanwezig: Mark Bernards, Debbie Boeijen (secretaris), Trudy van den Elzen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Nicky van den Heuvel. Afwezig: Hans van Geffen(voorzitter)

Nadere informatie

Aanwezig: Mark Bernards, Debbie Boeijen (secretaris), Trudy van den Elzen, Mariëtte Jansen, Ivo van der Laan, Hans van der Locht.

Aanwezig: Mark Bernards, Debbie Boeijen (secretaris), Trudy van den Elzen, Mariëtte Jansen, Ivo van der Laan, Hans van der Locht. Notulen van de GMR-vergadering van 17-11-2015 Aanwezig: Mark Bernards, Debbie Boeijen (secretaris), Trudy van den Elzen, Mariëtte Jansen, Ivo van der Laan, Hans van der Locht. Afwezig: Hans van Geffen(voorzitter)

Nadere informatie

4 Vakantierooster 2015-2016 De BOV komt met een voorstel. Dit is overgenomen door Kiem. De GMR stemt hiermee in.

4 Vakantierooster 2015-2016 De BOV komt met een voorstel. Dit is overgenomen door Kiem. De GMR stemt hiermee in. Notulen van de GMR-vergadering van 26-02-2015 Aanwezig: Mark Bernards, Debbie Boeijen (secretaris), Trudy van den Elzen, Hans van Geffen (voorzitter), Nicky van den Heuvel, Mariëtte Jansen, Ivo van der

Nadere informatie

Frans van den Hoogen is een gedeelte van de vergadering aanwezig om punt 4, 5 en 6 toe te lichten.

Frans van den Hoogen is een gedeelte van de vergadering aanwezig om punt 4, 5 en 6 toe te lichten. Notulen van de GMR-vergadering van 24-03-2015 Aanwezig, Debbie Boeijen (secretaris), Trudy van den Elzen, Hans van Geffen (voorzitter), Nicky van den Heuvel, Mariëtte Jansen, Ivo van der Laan, Hans van

Nadere informatie

Bart Schoemaker, Gert Thijssen, Maike Hubers en Kicky van Bavel ( jurist Verus) zijn aanwezig voor de punten 5,6,7 en 8.

Bart Schoemaker, Gert Thijssen, Maike Hubers en Kicky van Bavel ( jurist Verus) zijn aanwezig voor de punten 5,6,7 en 8. Notulen van de GMR-vergadering van 26-01-2017 Aanwezig: Mark Bernards, Debbie Boeijen (secretaris), Trudy van den Elzen, Hans van Geffen(voorzitter), Nicky van den Heuvel, Mariëtte Jansen, Ivo van der

Nadere informatie

Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van den Elzen, Kenny Essers, Hans van Geffen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Margriet Meijer.

Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van den Elzen, Kenny Essers, Hans van Geffen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Margriet Meijer. GMR Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad secretariaat: p/a D.Boeijen Kerkstraat 72A 5411 BC Zeeland gmr@kiemuden.nl Notulen van de GMR-vergadering van 12-05-2014 Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van

Nadere informatie

1 Opening Vergadering De voorzitter opent de vergadering om 21:20 uur GMR JLGroep Notulen Vastgesteld

1 Opening Vergadering De voorzitter opent de vergadering om 21:20 uur GMR JLGroep Notulen Vastgesteld Notulen: 21-1-2019 Status: Vastgesteld. Aanwezig: Marius (Bestuurder), Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Lauran Driecant: Karin, Simone Vooroverleg:

Nadere informatie

Elly Tang, Marjan de Jong, Ellen Bosma, Rens Arts, Kees van Langen, Elwin Houwen en Amanda Schouten Ruurd Bijlsma, College van Bestuur

Elly Tang, Marjan de Jong, Ellen Bosma, Rens Arts, Kees van Langen, Elwin Houwen en Amanda Schouten Ruurd Bijlsma, College van Bestuur NOTULEN GMR-VERGADERING d.d. 18 november 2015 Aanvangstijd: Voorzitter: Secretaris: Aanwezig: Afwezig mk: Notulist: 17:00 uur Elly Tang (info@etng.nl) Marjan de Jong Elly Tang, Marjan de Jong, Ellen Bosma,

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.30 uur NOTULEN MR -VERGADERING Aanwezig: 9-7-2015 Evelien de Klerk, Melanie van Benthem, Liesbeth

Nadere informatie

2 Wijzigingen op de agenda Het agendapunt m.b.t. klokkenluidersregeling wordt toegevoegd aan de agenda.

2 Wijzigingen op de agenda Het agendapunt m.b.t. klokkenluidersregeling wordt toegevoegd aan de agenda. Notulen: 26-09-2016 Status: Definitief Aanwezig: Marius (Bestuurder), Carien (voorzitter) JL HB: Carien, Nathalie, Menno, Laura 1 e JL: Wendy, Merijn JL Dr: Margot, Karin, Noura, Dave JLR: Sabine, Susan,

Nadere informatie

Actie en besluitenlijst vergadering Datum: 13 december 2018

Actie en besluitenlijst vergadering Datum: 13 december 2018 Actie en besluitenlijst vergadering Datum: 13 december 2018 Aanwezig: Bram Schloesser, Marc van der Meulen, Stephan Gerards, Chantal Pijls, Angèle Gubbels en Ron van Wessel Afwezig: Abe Brouns Gast: Andrew

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad ombs ZieZo

Medezeggenschapsraad ombs ZieZo Plaats: ombs ZieZo Tijd: 19.30 21.30 Datum: woensdag 14-03-2018 Uitgenodigd: leden MR, directeur Afmelding: Arnout, Lucia, Cas Agendapunt Toelichting Besluit/actie Notulist: Véronique 1. Vaststellen 2.

Nadere informatie

Notulen vergadering M.R.

Notulen vergadering M.R. Notulen vergadering M.R. NOTULEN MR Vergaderdatum: 10-11-2016 Tijd: 19.30 uur Vergaderlocatie: Lerarenkamer BS St. Bavo Voorzitter: Yvonne Frijters Secretaris: Kees Frijters Mathijssen Notulist: Mandy

Nadere informatie

Notulen MR vergadering de Mijlpaal. Datum: 31-03-2015 Tijd: 19.30-21.30 Locatie: Anderlechtlaan. Ad Schuffelen. Wendy Klop.

Notulen MR vergadering de Mijlpaal. Datum: 31-03-2015 Tijd: 19.30-21.30 Locatie: Anderlechtlaan. Ad Schuffelen. Wendy Klop. Notulen MR vergadering de Mijlpaal Datum: 31-03-2015 Tijd: 19.30-21.30 Locatie: Anderlechtlaan Aanwezig: Leerkrachtgeleding: Franka Brink, Theo Combee, Annelien van den Berg, Joyce Pauel Oudergeleding:

Nadere informatie

NOTULEN 19 APRIL :30 21:00

NOTULEN 19 APRIL :30 21:00 NOTULEN 19 APRIL 2018 19:30 21:00 19:30 VOORZITTER OPENT DE VERGADERING AANWEZIG Igor Martin (voorzitter), Ester den Otter (notulist), Martin Romeijn, Perre v. Beek, Hans Nuhn, Jeroen Verhoeven, Sander

Nadere informatie

Concept verslag GMR 21 april 2015 Vastgesteld /Gewijzigd 26 mei 2015

Concept verslag GMR 21 april 2015 Vastgesteld /Gewijzigd 26 mei 2015 GMR Concept verslag GMR 21 april 2015 Vastgesteld /Gewijzigd 26 mei 2015 Locatie: Burg. van Lierplein 77 Vlaardingen Aanwezig: Personeel: Marja Arnoldus-de Groot, Joke Bekker, Martien Poot en Ineke Molier.

Nadere informatie

Het Kompas, Kofschipstraat 11, 1826 CG Alkmaar, 072-5614660

Het Kompas, Kofschipstraat 11, 1826 CG Alkmaar, 072-5614660 Het Kompas, Kofschipstraat 11, 1826 CG Alkmaar, 072-5614660 Notulen vergadering MR 9 september 2015 Aanwezig namens de ouders: Idema, Carola Nieborg ( voorzitter), Esther Oudes Aanwezig namens de leerkrachten:

Nadere informatie

Verzoek om de notulist voortaan te vermelden op de agenda. 6> navragen van zittingstermijn door voorzitter

Verzoek om de notulist voortaan te vermelden op de agenda. 6> navragen van zittingstermijn door voorzitter MR VERGADERING JOZEFSCHOOL Datum: 10 januari 2017 Aanwezig: Elles (mt), Angelica (secr.), Jaco, Mascha, Marleen(vz), Cindy, Jane (notulist). Afwezig met bericht: Richard en Diane sluit zich na de pauze

Nadere informatie

Marleen Bockholts, Miel Timmers, Stefan Eveleens, Renee de Kok

Marleen Bockholts, Miel Timmers, Stefan Eveleens, Renee de Kok Notulen MR vergadering Datum: 22 mei 2017 Aanwezig schoolgeleding: Aanwezig oudergeleding: Afwezig: Overige aanwezigen: Notulant: Gidi Spronck, van den Heuvel, Sandra van de Sande, Marieke Mertens, Boy

Nadere informatie

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal

: Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Dieke Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal Medezeggenschapsraad Notulen MR vergadering Aanwezig Notulist Gast : Danny Groenenboom, Monique Markus, Dion van Bladel, Maatman, Els Albronda, Marije Luiten, Sonja Heeren en Hetty de Waal : Maatman :

Nadere informatie

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 08 JUNI

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 08 JUNI NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 08 JUNI 2017 Aanwezig: Afwezig: Marijke Janssen (Voorzitter), Marie-Thérèse Gillessen, Igor Martin, Hans Nuhn, Ester den Otter, Martin Romeijn, Hannie Roosen, Niek Verbeek

Nadere informatie

Er is nog geen reactie op de vacature voor notulist GMR. Er wordt gekeken of er iemand extern ingehuurd kan worden.

Er is nog geen reactie op de vacature voor notulist GMR. Er wordt gekeken of er iemand extern ingehuurd kan worden. Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad Plateau Assen Notulen GMR Maandag 13 maart 201 Locatie: o.b.s. Het Sterrenschip Oudergeleding Personeelsgeleding Overig Nick Bruins X Carola Iterson X Paul Moltmaker

Nadere informatie

Notulen MR- vergadering Datum:21 februari 2012 Aanvang: 19.30 uur

Notulen MR- vergadering Datum:21 februari 2012 Aanvang: 19.30 uur 1. Aanwezig : Anne Iedema(Vz/ ouder), Mark Kramer (lid/ ouder), Peter Kingma (Plv.vz/ ouder), Margriet Reatch, en Titia Woudwijk (lid/ ouder), Alfred Slöetjes (lid/ personeel) Astrid Schoonhoven (lid/personeel),

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad ombs ZieZo

Medezeggenschapsraad ombs ZieZo Plaats: ombs ZieZo Tijd: 19.30 21.00 Datum: donderdag 19-06-2018 Uitgenodigd: leden MR, directeur Afmelding: Notulist: Brigit 1. Vaststellen agenda 2. Post / mededelingen - MR-Magazine nr. 4 mei 2018 -

Nadere informatie

1. Opening Monic heet iedereen welkom. 2. Vaststellen agenda Goedgekeurd. 3. Mededelingen van de directie

1. Opening Monic heet iedereen welkom. 2. Vaststellen agenda Goedgekeurd. 3. Mededelingen van de directie datum 14 oktober 2015 datum bespreking september 2015 van Natasja Kwaaitaal bespreking MR-vergadering De Wegwijzer aanwezig Personeelsgeleding: Monic van Boesschoten Jeroen van der Ploeg Claudia van den

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad ombs ZieZo

Medezeggenschapsraad ombs ZieZo Plaats: ombs ZieZo Tijd: 19.30 21.30 uur, Datum: woensdag 16-9-2014 Uitgenodigd: leden MR, directeur Afmelding: Cas Marleen heeft zich teruggetrokken als lid van de MR Anja komt later (sluit aan om 19.40

Nadere informatie

Kaardebol scoort vergeleken met de andere vier scholen van OPO-R in Culemborg goed in het rapport van de inspectie.

Kaardebol scoort vergeleken met de andere vier scholen van OPO-R in Culemborg goed in het rapport van de inspectie. Notulen MR-vergadering maandag 20 april 2015 OBS De Kaardebol Aanwezig: Haiko, André, Anja, Corrie, Ilse en Janneke Afwezig: Tim, Yvonne Notulist: Janneke 1. Opening/ vaststellen agenda Haiko opent de

Nadere informatie

Sjoerd, René, Richarda, Jolanda, Ilse, Marisca, Frank en Sylvia

Sjoerd, René, Richarda, Jolanda, Ilse, Marisca, Frank en Sylvia Notulen MR De Caegh 20 mei 2015 punt Aanwezig: Sjoerd, René, Richarda, Jolanda, Ilse, Marisca, Frank en Sylvia Afwezig: Rina 1 Opening en vaststelling van de agenda Sjoerd heet een ieder welkom. 2 Verslag

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen Onderwerp Notulen vergadering 10 april 2015 Aan Leden MR, secretariaat ouderraad en directeur Aanwezig Leon Boom, Ingrid Housmans, Josine Neuhof, Ankie Opbroek, Jolanda Colnot, Marieke Le Large Afwezig

Nadere informatie

Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Menno, Lauran Driecant: Karin, Simone, Ron

Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Menno, Lauran Driecant: Karin, Simone, Ron Notulen: 1092018 Status: Vastgesteld Aanwezig: Marius (Bestuurder), Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Menno, Lauran Driecant: Karin, Simone, Ron Vooroverleg:

Nadere informatie

GMR Actie- en besluitenlijst vergadering Datum: 21 maart 2018

GMR Actie- en besluitenlijst vergadering Datum: 21 maart 2018 GMR Actie- en besluitenlijst vergadering Datum: 21 maart 2018 Aanwezig: Afwezig: Notulen: Abe Brouns (Plv. vz), Chantal Pijls en Richard de Wilde, Angèle Gubbels en Stephan Gerards en Marc Meulen CvB Ryszard,

Nadere informatie

GMR Actie- en besluitenlijst vergadering

GMR Actie- en besluitenlijst vergadering GMR Actie- en besluitenlijst vergadering Datum: 14 december 2017 Aanwezig: Afwezig: Notulen: Abe Brouns (plv. voorzitter), Richard de Wilde, Chantal Pijls, Bram Schloesser, Melanie Verbeek Petra Ozek Daisy

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad Kindcentrum Het Bossche Broek

Medezeggenschapsraad Kindcentrum Het Bossche Broek MR jaarverslag 2017-2018 Samenstelling MR Locatie Centrum oudergeleding mevrouw L. Raaijmakers mevrouw M. Wilmer (secretaris) personeelsgeleding De heer J. van Houtum (penningmeester) Mevrouw K. de Bekker

Nadere informatie

Notulen MR- vergadering Datum:8 mei 2012 Aanvang: uur

Notulen MR- vergadering Datum:8 mei 2012 Aanvang: uur 1. Aanwezig : Anne Iedema(Vz/ ouder), Mark Kramer (lid/ ouder), Titia Woudwijk (lid/ ouder), Astrid Schoonhoven (lid/personeel), Ubbo Elzinga (directie), Karin Baars (lid/personeel), Lottie Kramer- Haarsma

Nadere informatie

Notulen Aanwezig: J. Gelsing, J. Venne, A. Kertzman,, B.v. Vugt, J.Claassens, L.v.d.Wegen, D.d. Vlaming, R.v.Dijk, W.

Notulen Aanwezig: J. Gelsing, J. Venne, A. Kertzman,, B.v. Vugt, J.Claassens, L.v.d.Wegen, D.d. Vlaming, R.v.Dijk, W. Notulen 25-09-2017 Aanwezig: J. Gelsing, J. Venne, A. Kertzman,, B.v. Vugt, J.Claassens, L.v.d.Wegen, D.d. Vlaming, R.v.Dijk, W. Steenkist Afwezig met kennisgeving: J.v.Dijk Aanwezig namens directie: K.v.Giessel,

Nadere informatie

Rendierhof: Susan, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Lauran Driecant: Karin, Simone

Rendierhof: Susan, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Lauran Driecant: Karin, Simone Notulen: 2862018 Aanwezig: Marius (Bestuurder), Rendierhof: Susan, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Lauran Driecant: Karin, Simone Vooroverleg: V01. Nieuw leden: Vanuit Driecant

Nadere informatie

JAARVERSLAG GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

JAARVERSLAG GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD JAARVERSLAG GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 2015-2016 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 1 1. MEDEZEGGENSCHAP BIJ STICHTING PRISMA... 3 1.1 Samenstelling Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Notulen (P/MR) Notulen Aanwezig:

Notulen (P/MR) Notulen Aanwezig: Notulen (P/MR) Notulen 14-06-2017 Aanwezig: Ernie Delleman Dorolien Regelink Wilma Schrijver Karen Tempels Agnes Tuinte Lars Krabben borg Hans Reede Leonie Salemink Afwezig: Wilfried Schoof Sifra Hoof

Nadere informatie

Notulen MR vergadering

Notulen MR vergadering Notulen MR vergadering Datum: 11-06-2018 Tijd: 19.30 Aanvang 21.30 Sluiting Aanwezig Oudergeleding: Ralph, Monique Personeelsgeleding: Marije, Annemieke,(MR Antonius)Irma (MR Zeearend) Directie: Danielle

Nadere informatie

Jaarplan Medezeggenschapsraad IKC de Vincent

Jaarplan Medezeggenschapsraad IKC de Vincent Jaarplan Medezeggenschapsraad IKC de Vincent Schooljaar 2018-2019 Finale versie 2.0 Oktober 2018 Jaarplan MR IKC de Vincent Schooljaar 2018-2019 1 van 7 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Missie en Visie...

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. Notulen MR vergadering 23 maart 2015 Aanwezig: Michiel, Sanne, Joep, Annet, Natascha en Marielle. Afwezig: Ellen Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 1 april 2015 1. Welkom: Michiel heet iedereen

Nadere informatie

Notulen en actielijst Overleg- en MR vergadering november 2018

Notulen en actielijst Overleg- en MR vergadering november 2018 Notulen en actielijst Overleg- en MR vergadering november 2018 Datum: 27 november 2018 Locatie: De Knotwilg (Moerbeihof) Tijd: 19.30 uur Voorzitter: Margreet van der Leeden Deelnemers: MR leden De Knotwilg

Nadere informatie

D E P A L S T E R

D E P A L S T E R D E P A L S T E R 2014-2015 Jaarverslag 2014-2015 Samenstelling raad en taakverdeling Leden: Oudergeleding: Arno Loermans: PR taken Houvast Ivo van der Laan: secretaris, begroting Mark Heck: arbo zaken,

Nadere informatie

2 Vaststellen agenda Punt 7c. Basis vs overlegmodel wordt verplaatst naar agendapunt 5, Ter instemming. Verder geen wijzigingen op de agenda.

2 Vaststellen agenda Punt 7c. Basis vs overlegmodel wordt verplaatst naar agendapunt 5, Ter instemming. Verder geen wijzigingen op de agenda. Notulen: 27-11-2017 Definitief Aanwezig: Marius (Bestuurder), Carien (voorzitter) JLR: Susan, JL HB: Carien, Nathalie, Menno, Lauran JL Dr: Karin, Dave, Tonie Vooroverleg: V01. Gezamenlijke thema s Opmaat/JLH

Nadere informatie

Saltoschool de Bergen Schouwbroekseweg 7 5616 NV Eindhoven telefoon 040-2528883. Verslag Medezeggenschapsraad 22-09- 2014

Saltoschool de Bergen Schouwbroekseweg 7 5616 NV Eindhoven telefoon 040-2528883. Verslag Medezeggenschapsraad 22-09- 2014 Saltoschool de Bergen Schouwbroekseweg 7 5616 NV Eindhoven telefoon 040-2528883 Verslag Medezeggenschapsraad 22-09- 2014 Aanwezig: Maurice Driessens (Directie) Geert van den Eertwegh (PMR) Jacqueline Goedegebure

Nadere informatie

Notulen vergadering Ondersteunings Plan Raad 15 september 2015

Notulen vergadering Ondersteunings Plan Raad 15 september 2015 Notulen vergadering Ondersteunings Plan Raad 15 september 2015 Locatie Van Swietenstraat 26, Gouda 1. Opening vergadering Voorzitter opent de vergadering. Er is nog een extra ingezonden stuk binnengekomen.

Nadere informatie

Notulen MR 1 dinsdag 13 september 2016 Aanwezig: Anne, Mirjana, Irene, Ilse, Florinde en Paul Maarten en Selma (directie),

Notulen MR 1 dinsdag 13 september 2016 Aanwezig: Anne, Mirjana, Irene, Ilse, Florinde en Paul Maarten en Selma (directie), Notulen MR 1 dinsdag 13 september 2016 Aanwezig: Anne, Mirjana, Irene, Ilse, Florinde en Paul Maarten en Selma (directie), Afwezig met bericht: - 1.Opening, vaststelling agenda Agenda wordt goedgekeurd.

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen Onderwerp Notulen vergadering 15 september 2014 Aan Leden MR, secretariaat ouderraad en directeur Aanwezig Leon Boom, Ingrid Housmans, André Huxkens, Jolanda Colnot, Veronique Schreurs, Josine Neuhof,

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Notulen MR-vergadering Maandag 23 november 2015 Tijd: 19:30 21.30 uur Voorzitter: Notulist: Aanwezig: Udo van der Groen Guido Crijns Udo van der Groen, Guido Crijns, Noortje Goemans, Jos de Doelder, Lotte

Nadere informatie

01. Opening / Welkom Chantal opent de vergadering en heet iedereen welkom.

01. Opening / Welkom Chantal opent de vergadering en heet iedereen welkom. Actie en besluitenlijst GMR-vergadering Datum: 25 juni 2018 Aanwezig: Afwezig: Notulen: Chantal Pijls (voorzitter), Melanie Verbeek, Richard de Wilde, Angèle Gubbels, Marc van der Meulen en Stephan Gerards

Nadere informatie

JAARVERSLAG GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

JAARVERSLAG GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD JAARVERSLAG GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD 2014-2015 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 1 1. Medezeggenschap bij Stichting Prisma... 3 1.1 Samenstelling Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Notulen vergadering Medezeggenschapsraad de Notenbalk

Notulen vergadering Medezeggenschapsraad de Notenbalk Notulen vergadering Medezeggenschapsraad de Notenbalk Datum: 10 maart 2015 Tijd: 20.00 uur Plaats: De Notenbalk, Harmelen Aanwezig: Patrick van Maurik (voorzitter), Patrick Poelwijk, Laura van der Kemp,

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad ombs ZieZo

Medezeggenschapsraad ombs ZieZo Plaats: ombs ZieZo Tijd: 19.30 21.30 uur Datum: dinsdag 30-05-2017 Uitgenodigd: leden MR, directeur Afmelding: Jan en Brigit notulen Notulist:José 1. Vaststellen agenda Cas opent de vergadering en stelt

Nadere informatie

D E M E A N D E R - M E D E Z E G G E N S C H A P S R A A D

D E M E A N D E R - M E D E Z E G G E N S C H A P S R A A D D E M E A N D E R - M E D E Z E G G E N S C H A P S R A A D N o t u l e n A A N Leden MR C C Parnassys V A N Remco Tonkes D A T U M 21-5-2008 A A N T A L P A G I N A ' S ( I N C L. V O O R B L A D ) 5

Nadere informatie

JAARPLAN 2015-2016. verbinden 3.0. Inhoudsopgave. 1. inhoudsopgave 1. 2. inleiding 2. 3. visie en taakstelling 2. 4. speerpunten 3. 5.

JAARPLAN 2015-2016. verbinden 3.0. Inhoudsopgave. 1. inhoudsopgave 1. 2. inleiding 2. 3. visie en taakstelling 2. 4. speerpunten 3. 5. JAARPLAN 2015-2016 verbinden 3.0 Inhoudsopgave 1. inhoudsopgave 1 2. inleiding 2 3. visie en taakstelling 2 4. speerpunten 3 5. hoe te doen 3 6. jaarplan 5 Pagina - 1 - Inleiding Visie en taakstelling

Nadere informatie

GMR-VERGADERING Volgende vergadering komt er terug wat er in de GMR is besproken.

GMR-VERGADERING Volgende vergadering komt er terug wat er in de GMR is besproken. Notulen MR OBS De Nijenoord Aan : Leden MR Van : Helma Drost Referentie : Notulen MR_20171115 Datum : 15-11-17 Versie : 1.0 Onderwerp : Notulen MR Aanwezig : Helma Drost, Daniëlle Groothedde, Leon Rokker,

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad

Medezeggenschapsraad Medezeggenschapsraad Schooljaar 2014-2015 Wislaan 219 5406 AC uden Soort vergadering Medezeggenschapsraad Datum en tijd Dinsdag 27 januari 2014, aanvang 19.30 uur Lokatie Bs t Mulderke, wislaan 219 Notulist

Nadere informatie

Soort vergadering Genodigden/doelgroep Vergaderruimte Vergaderadres GMR vergadering Leden GMR en CvB Vergaderzaal

Soort vergadering Genodigden/doelgroep Vergaderruimte Vergaderadres GMR vergadering Leden GMR en CvB Vergaderzaal Soort vergadering Genodigden/doelgroep Vergaderruimte Vergaderadres vergadering Leden en CvB Vergaderzaal Jasmijnstraat Bestuurskantoor Datum vergadering Aanvangs- en eindtijd Voorzitter Notulist 11-10-2017

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad OBS De Bonte Tol p/a OBS De Bonte Tol, Gantellaan 5, 2642 JK Pijnacker

Medezeggenschapsraad OBS De Bonte Tol p/a OBS De Bonte Tol, Gantellaan 5, 2642 JK Pijnacker Notulen MR Vergadering Datum: 23 april 2015 Tijd: 20.00 uur Plaats: De Bonte Tol Aanwezig: Sadhana Bacha (SB) Marina Hoos (MH) Myra Lissenberg (notulist) (ML) Linda Muller (secretaris) (LM) Marcel Pronk

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 14-09-2015

Notulen MR vergadering 14-09-2015 Notulen MR vergadering 14-09-2015 MR-leden: Annet Boomkamp, Onno Diekman, Nicolle Nijmeijer, Ellen Platenkamp, Ilse Stege, Maarten Wegdam. Afwezig m.k.: Denice Klein Haarhuis en Dirk Nolte Directie: Harrie

Nadere informatie

Vergadering nummer 3 Datum 18 november Boomgaarden

Vergadering nummer 3 Datum 18 november Boomgaarden R.K. Basisschool De Twaalfruiter De Tuinlanden: Kweektuinlaan 11, 3452 SR Vleuten De Boomgaarden: Doyennéperenlaan 1, 3452 EC Vleuten 030-666 8052 Verslag MR-vergadering Vergadering nummer 3 Datum 18 november

Nadere informatie

Aanwezig: J. Claassens (voorzitter) J. Gelsing, J. Venne,, B.v. Vugt, L.v.d.Wegen (secretaris), J.v.Dijk, D. Stevens, R.v. dijk.,

Aanwezig: J. Claassens (voorzitter) J. Gelsing, J. Venne,, B.v. Vugt, L.v.d.Wegen (secretaris), J.v.Dijk, D. Stevens, R.v. dijk., Notulen 8-04-2019 Aanwezig: J. Claassens (voorzitter) J. Gelsing, J. Venne,, B.v. Vugt, L.v.d.Wegen (secretaris), J.v.Dijk, D. Stevens, R.v. dijk., Afwezig met kennisgeving: A. kertzman, P. Heshof Namens

Nadere informatie

D E P A L S T E R 2012-2013

D E P A L S T E R 2012-2013 D E P A L S T E R 2012-2013 Jaarverslag 2012-2013 Samenstelling raad en taakverdeling Leden: Oudergeleding:,: Arno Loermans: PR taken Houvast Ivo van der Laan: secretaris, begroting :Edwin de Vries: arbo

Nadere informatie

3. Notulen vergadering 15 januari en actiepunten (bijlage)

3. Notulen vergadering 15 januari en actiepunten (bijlage) Aanwezig Afwezig Directie Locatie Bas ter Weel (voorzitter), Marian Pronk, Nienke Weelink, Ronkje Voogt, Ria van Eede, Marian Sempel, Mirjam Post, Clarissa Pahud de Mortanges, Jolanda Topfer, Simone Schreurs,

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad Tafelronde St. Joris Aanwezig

Medezeggenschapsraad Tafelronde St. Joris Aanwezig Medezeggenschapsraad Tafelronde St. Joris Aanwezig Marieke, Kevin, Agnes, Gepke, Karin Afwezig Datum 16-04-2019 Locatie/tijd Joris 19.00 MR en vanaf 19.15 met directie Datum Actiepunt uit notulen d.d.

Nadere informatie

Actiepunten-/besluitenlijst Overlegvergadering Medezeggenschap de Zorgboog

Actiepunten-/besluitenlijst Overlegvergadering Medezeggenschap de Zorgboog Naam: Overleg Ledenraad medezeggenschap de Zorgboog Datum, tijdstip: Donderdag 1 februari 2018 Locatie: Vergaderruimte Gezondheidscentrum Brandevoort, de Plaetse 88 - Helmond Deelnemers De heer J. Brouwers,

Nadere informatie

NOTULEN VERGADERING GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD SOZKO

NOTULEN VERGADERING GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD SOZKO NOTULEN VERGADERING GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD SOZKO Datum: 24 juni 2013 Locatie: Joannes XXIII, Neckardreef 115 Aanwezig: Joannes XXIII: Ronald Koopman (directeur), Mohamed Ait Abdellah (ouder),

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. 2. Mededelingen: Geen.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. 2. Mededelingen: Geen. Notulen MR vergadering 2 november 2015 Aanwezig: Sanne, Michiel, Annet, Folkert en Marielle. Afwezig: Natascha en Ellen Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 15-11-2015 1. Welkom: Michiel heet

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad. Algemene informatie

Medezeggenschapsraad. Algemene informatie Datum: 09-10-2018 Start: 19.00 uur Einde: 21.30 uur Algemene informatie Locatie: Personeelskamer Voorzitter: Lieke van Wijk Notulist: de Jong Deelnemers Deelnemer: Aanwezig: Afwezig: Angelique Keetbaas

Nadere informatie

NOTULEN GMR. Datum: maandag 20 januari Trinitas te Heerenveen

NOTULEN GMR. Datum: maandag 20 januari Trinitas te Heerenveen NOTULEN GMR Datum: maandag 20 januari 2014 Aanvang: 19.30 uur Locatie: Trinitas te Heerenveen Aanwezig: Corrie Cornelder Karien Dijk (voorzitter) Jill Hom Eddy Libbenga Alfons Posthumus Minke Prinsen Aafje

Nadere informatie

MR vergadering d.d 12 mei 2014

MR vergadering d.d 12 mei 2014 MR vergadering d.d 12 mei 2014 Aanwezig: Erik (vz), Rijk, Janet, Ingeborg, Loes, Jan, Margriet, Jeroen en Saskia (notulist) Afwezig: -- Agendapunt 1. Opening, Voorzitter heet iedereen welkom. mededelingen

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.00 uur CONCEPT NOTULEN MR -VERGADERING 30 maart 2016 Aanwezig: Marie-José Jaspers, Tineke van Sprundel,

Nadere informatie

GMR Vergadering 17 april 2018

GMR Vergadering 17 april 2018 GMR Vergadering 17 april 2018 Verslag vastgesteld d.d. 26 juni 2018 Aanvang: 19.30 uur. Locatie: Directiekantoor Aanwezig: Afwezig: A S. CvB: Directiekantoor: Hans Riemens, Angela Westerholt, Eli van Toledo,

Nadere informatie

De plv. voorzitter, de heer Brouns, opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom.

De plv. voorzitter, de heer Brouns, opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom. Actie- en besluitenlijst vergadering Datum: 31 oktober 2017 Aanwezig: Deel 1 en 2: GMR: de dames Ozek, Pijls en de heren Brouns (plv. voorzitter) en De Wilde Deel 1: RvT: de dames Keuzenkamp, Van der Graaf

Nadere informatie

Jacqueline opent haar eerste vergadering als voorzitter en heet iedereen welkom. Ook Karen start vandaag officieel in de raad!

Jacqueline opent haar eerste vergadering als voorzitter en heet iedereen welkom. Ook Karen start vandaag officieel in de raad! Notulen MR vergadering maandag 26-09-2016: 19.00 uur Aanwezig: Pascal Schuck, Maartje Holt, Karen de Jong, Tamara van den Breemen, Jacqueline Bavinck Aanwezig tot en met agendapunt 5: Anje Bechtel 1. Opening

Nadere informatie

NOTULEN MR 14 APRIL :00 UUR DRUNEN

NOTULEN MR 14 APRIL :00 UUR DRUNEN NOTULEN MR 14 APRIL 2015 19:00 UUR DRUNEN VERGADERING BELEGD DOOR TYPE VERGADERING ORGANISATOR NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN AFWEZIGEN Ghislaine MR-vergadering Ghislaine Ad Ghislaine LAA, KIV, ERP, AHA,

Nadere informatie

1. Opening. 2. Vaststellen agenda

1. Opening. 2. Vaststellen agenda Notulen MR 12 juni 2013 20.00u - 22.30u, Basisschool t Palet Aanwezig: M-A, Bas, Ronald, Mieke, Bo, Rianne, Gemma Gast: vandaag is Edwin erbij, hij kijkt mee of de MR iets voor hem zou zijn. Wat later:

Nadere informatie

uur vooroverleg. Richard stelt zich nog voor. Stukken ter bespreking:

uur vooroverleg. Richard stelt zich nog voor. Stukken ter bespreking: Concept verslag GMR vergadering maandag 5 februari 2018 Margrietschool, Julianadorp Aanwezig: Denise van Bemmel-van Veen (vz), Anne van der Pol, Bartha Schuiling, Richard Peper, Miranda Rommers, Nienke

Nadere informatie

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast,

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast, Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: 22 januari 2015 Aanwezig: (voorzitter), Archie (penningmeester), Frauke (secretaris), Susan, Yolanda, Melanie, Patricia, Christian, Nicole (bestuursleden),

Nadere informatie

Rieke Voorstad (notulist)

Rieke Voorstad (notulist) Notulen MR vergadering (70) te Rotterdam op 15 september 2014 Aanwezig namens ouders: Aanwezig namens leerkrachten: Kim Vlot, Elma Geluk en Suzanne Goudriaan Margreeth Radenborg, Drea Severins en Rieke

Nadere informatie

MR de Tafelronde NOTULEN

MR de Tafelronde NOTULEN MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 25 JUNI 2013 PLAATS:AMERSFOORT NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN Henk Hans, Henk,, Martijn, Agnes, Jeroen, Koen Agenda: Welkom MR gedeelte: Mededelingen Ingekomen post Vaststellen

Nadere informatie

I. Opening vergadering. Mededelingen

I. Opening vergadering. Mededelingen Datum : 13 juni 2017 Tijd : 20:00-21:30 Locatie : Kaleidoscoop Aanwezig oudergeleding : Marco Smit, Jessica W0pereis Aanwezig teamgeleding : Jolanda van Duinkerken, Annette van de Heuvel, Wendy Veltmeijer,

Nadere informatie

MR notulen definitief Pagina 1 van 6

MR notulen definitief Pagina 1 van 6 Datum: Donderdag 25 juni 2015 Aanwezig: Olaf van Dijk, Mirjan Smidts, Brigitte Stevens, Sylvia van Tongeren, Alinda van der Zande, Fons Pieters en David Elbers Gast: Nick Goedman Afwezig: Kees Koek, Ans

Nadere informatie

Aanwezig: Sandra Kramer (voorzitter), Frank ten Vergert, Aad Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Eva Hurst (notulist)

Aanwezig: Sandra Kramer (voorzitter), Frank ten Vergert, Aad Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Eva Hurst (notulist) Notulen MR deelraad Kaap vergadering Locatie: Kaap Datum: donderdag 7 november 2013 Aanvang: 19.00 Einde: 21.20 Aanwezig: Kramer (voorzitter), ten Vergert, Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Hurst (notulist)

Nadere informatie

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 8 FEB.

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 8 FEB. NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 8 FEB. 2018 Aanwezig: Afwezig: Igor Martin (voorzitter), Ester den Otter, Martin Romeijn, Judith Aust, Marie- Thérèse Gillessen, Niek Verbeek, Kees Verspaandonk(notulist),

Nadere informatie

1. Opening Mascha zit deze vergadering voor in verband met afwezigheid Eric (voorzitter); en opent de vergadering.

1. Opening Mascha zit deze vergadering voor in verband met afwezigheid Eric (voorzitter); en opent de vergadering. Notulen MR-vergadering 16 juni 2015 Afmelding: Eric Afwezig: - Actielijst 1. Opening Mascha zit deze vergadering voor in verband met afwezigheid Eric (voorzitter); en opent de vergadering. 2. Vaststelling

Nadere informatie

Notulen vergadering MR

Notulen vergadering MR Notulen vergadering MR Datum: 28 maart 2017 Tijd: 20:00 uur Locatie: RKBS Sint Jan, Dongen Aanwezig: Leerkrachten: Iris, Marieke Ouders: Ingrid, Inge (voorzitter), Barbara Vanuit GMR: Mark Wempe Verslag

Nadere informatie

JAARPLAN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD OBS DE VIJVERSTEE. De Fledders GA Vries

JAARPLAN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD OBS DE VIJVERSTEE. De Fledders GA Vries JAARPLAN 2017-2018 MEDEZEGGENSCHAPSRAAD OBS DE VIJVERSTEE De Fledders 14 9481 GA Vries 1 1. Inhoud 1. Inhoud 2 2. Algemeen 3 3. Visie, uitgangspunten en werkwijze 4 4. Bezetting en verkiesbaarheid MR-leden

Nadere informatie

3. Actie-/Besluitenlijst + notulen 11juni 2018 (vastgesteld) (bijlage) Geen op- of aanmerkingen

3. Actie-/Besluitenlijst + notulen 11juni 2018 (vastgesteld) (bijlage) Geen op- of aanmerkingen Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad Plateau Integrale Kindcentra Notulen vergadering GMR Maandag 9 juli Locatie: MFA Kloosterveen Oudergeleding Personeelsgeleding Overig Henk Kemper (vz) x Carola Iterson

Nadere informatie

Jaarplan medezeggenschapsraad (MR) Protestants Christelijke Basisschool De Kroevendonk

Jaarplan medezeggenschapsraad (MR) Protestants Christelijke Basisschool De Kroevendonk Jaarplan medezeggenschapsraad (MR) Protestants Christelijke Basisschool De Kroevendonk Schooljaar 2015-2016 Inhoudsopgave Pagina 1. Inleiding: Waarom een jaarplan? 3 2. Rol en werkwijze van de MR 3 3.

Nadere informatie

2. Vaststellen notulen vorige vergadering (d.d. 25/03/2019) en de actiepuntenlijst

2. Vaststellen notulen vorige vergadering (d.d. 25/03/2019) en de actiepuntenlijst AGENDA GMR VERGADERING 06-05-2019 School: t Kofschip te Zeewolde Aanvang GMR leden: 19.45 uur (45 minuten vooroverleg) Aanvang CvB; Geurt Morren: 20.30 uur Aanwezig: Judith, Elja, Annemiek, Karin, Karin,

Nadere informatie

Jaarverslag Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad

Jaarverslag Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad Jaarverslag Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad 2015-2016 In dit verslag geeft de GMR een overzicht van de belangrijkste onderwerpen die in het schooljaar 2015-2016 aan de orde zijn geweest. Scholing

Nadere informatie

Vergadering nummer 02 Datum 26 oktober 15 Locatie teamkamer Tuinlanden Tijd 20:00 22:30

Vergadering nummer 02 Datum 26 oktober 15 Locatie teamkamer Tuinlanden Tijd 20:00 22:30 R.K. basisschool De Twaalfruiter Doyennéperenlaan 1 3452 EC Vleuten 030 666 80 52 / 06-25 03 14 88 Notulen MR-vergadering Vergadering nummer 02 Datum 26 oktober 15 Locatie teamkamer Tuinlanden Tijd 20:00

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Datum: 26 oktober 2011 Tijd: 20:30 22:45 uur Locatie: docentenkamer Aanwezig: Directie: Marije Wildschut Teamgeleding: Hans van Heusden, Evelien Jongeling,

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

NOTULEN GMR. Datum: donderdag 27 maart 2014. It Haskerfjild in Joure

NOTULEN GMR. Datum: donderdag 27 maart 2014. It Haskerfjild in Joure NOTULEN GMR Datum: donderdag 27 maart 2014 Aanvang: 19.30 uur Locatie: It Haskerfjild in Joure Aanwezig: Corrie Cornelder Karien Dijk (voorzitter) Eddy Libbenga Minke Prinsen Aafje Terlaak Poot Elly Vegt

Nadere informatie