en heeft uw ideale gewicht & vorm.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "en heeft uw ideale gewicht & vorm."

Transcriptie

1 Stel u voor, u bent op uw allerbest U voelt zich beter, bent klaar voor actie en heeft uw ideale gewicht & vorm. Het is niet altijd even gemakkelijk om op dieet te zijn met al die verleidelijke snacks binnen handbereik. Om deze uitdagingen aan te gaan kan uw Onafhankelijke Herbalife Distributeur u helpen met het opstellen van een persoonlijk gewichtsbeheersingsprogramma, speciaal samengesteld op basis van uw behoeften. Dus alles dat u hoeft te doen is focussen op het behalen van uw gewichts- en welzijnsdoelstellingen en het allerbeste uit het leven te halen.

2 Beheers uw gewicht op de juiste manier Volgt u een gewichtbeheersingsprogramma dat geschikt is voor u? Het vinden van het juiste programma kan ingewikkeld zijn. Het is niet alleen van belang dat het aansluit op uw persoonlijke behoeften, maar ook ondersteuning is cruciaal om het vol te houden. Doorgaande persoonlijke ondersteuning kan u helpen gefocussed en gemotiveerd te blijven zodat u uw doelstellingen kun behalen. Ontzegt u uw lichaam essentiële voedingsstoffen? Sommige caloriegecontroleerde diëten ontzeggen het lichaam essentiële voedingsstoffen en vitamines waardoor u zich moe kunt voelen en een gebrek aan energie ervaart. Dat is niet erg handig als u uw doelstellingen wilt behalen. Het is belangrijk uw lichaam te voorzien van uitgebalanceerde, voedingsrijke maaltijden als onderdeel van uw gewichtsbeheersingsprogramma. Ervaart u een constant hongergevoel en heeft u steeds trek in ongezonde snacks als u op dieet bent? Dit is vaak het geval en het is de rede dat een proteïnerijke maaltijd nodig is om u langer voldaan te laten voelen zodat u de verleiding van het snacken tussen de maaltijden door beter kunt weerstaan. Ik begon mijn gewicht te beheersen, mijn welzijn en uiterlijk verbeterde Fermin Martinez Spanje Formula 1: de juiste keuze voor een goede maaltijd Formula 1 is een uitstekende balans van ingrediënten, samengesteld door voedingsexperts, voor een goede maaltijd ongeacht of u twee shakes per dag gebruikt voor gewichtsbeheersing of één shake per dag voor het behoud van uw ideale gewicht. Verkrijgbaar in zes heerlijke smaken, handig en gemakkelijk te bereiden, speciaal ontwikkeld voor mensen die zich graag op hun allerbest voelen. U hoeft alleen maar door te zetten en wij zullen u tijdens de hele reis ondersteunen. Formula 1: absolute feiten Minder dan 220 calorieën om de calorie-iname te beheersen Rijk aan kernvitaminen en mineralen om the helpen uw Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) te behalen Bevat gezonde sojaproteïne om u langer een voldaan gevoel te geven Gebruik in combinatie met Formula 2 Multivitaminen Complex en de Vezel&Kruidentabletten om u te helpen 100% van uw ADH kernvitaminen en mineralen te behalen en uw spijsvertering te optimaliseren. Onafhankelijk Herbalife Distributeur Alle product- en bedrijfsnamen met een a of ª zijn geregistreerd of ter registratie aangevraagd door Herbalife International, Inc Herbalife (UK) Limited. Uxbridge, England, UB8 IHB. Alle rechten voorbehouden. Voeding voor een beter leven.

3 Stel u voor, u bent op uw allerbest U voelt zich beter, bent klaar voor actie geniet van het leven. Naarmate we ouder worden gaat ons lichaam trager werken en ondanks dat we er niet graag aan toegeven, kan het moeilijker worden om het dagelijkse ritme bij te houden. Maar dat hoeft niet te betekenen dat uw welzijn niet optimaal kan zijn. Om u te helpen bij het omgaan met dagelijkse uitdagingen kan uw Onafhankelijk Herbalife Distributeur u helpen een persoonlijk welzijnsprogramma op te stellen, dat perfect bij u aansluit, ongeacht uw leeftijd.

4 Onderhoud uw gezondheid voor lange tijd Is uw leven minder actief dan u zou willen? Mensen die ouder worden zijn geneigd minder actief te worden, wat betekent dat zij hun energie-inname en energieverbruik goed moeten uitkienen. Wist u dat uw vermogen om voedingsstoffen te verteren, op te nemen en te verwerken verandert naarmate u ouder wordt? Daarom is het belangrijk dat u aan uw aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen komt. Verslappen uw spieren en verliest u uw flexibiliteit? Door het afnemen van spiermassa is het belangrijk dat uw proteïne inname op peil blijft en u zo sterk en mobiel blijft. Dan kunt u elke dag actief zijn en blijven. Ik voel me veel jonger dan dat ik ben en ik heb het idee dat ik alles kan doen wat ik wil Kirsti Juntunen - Finland Formula 1: de juiste keuze voor een goede maaltijd Formula 1 is een uitstekende balans van ingrediënten, samengesteld door voedingsexperts, voor een goede maaltijd ongeacht of u twee shakes per dag gebruikt voor gewichtsbeheersing of één shake per dag voor het behoud van uw ideale gewicht. Verkrijgbaar in zes heerlijke smaken, handig en gemakkelijk te bereiden, speciaal ontwikkeld voor mensen die zich graag op hun allerbest voelen. U hoeft alleen maar door te zetten en wij zullen u tijdens de hele reis ondersteunen. Formula 1: absolute feiten Minder dan 220 calorieën om de calorie-iname te beheersen Rijk aan kernvitaminen en mineralen om the helpen uw Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) te behalen Bevat gezonde sojaproteïne ten behoeve van een gezond cholesterolniveau en het op peil houden van uw energieniveau Gebruik in combinatie met Formula 2 Multivitaminen Complex en de Vezel&Kruidentabletten om u te helpen 100% van uw ADH kernvitaminen en mineralen te behalen en uw spijsvertering te optimaliseren. Onafhankelijk Herbalife Distributeur Alle product- en bedrijfsnamen met een a of ª zijn geregistreerd of ter registratie aangevraagd door Herbalife International, Inc Herbalife (UK) Limited. Uxbridge, England, UB8 IHB. Alle rechten voorbehouden. Voeding voor een beter leven.

5 Stel u voor, u bent op uw allerbest U voelt zich beter, bent klaar voor actie fit voor het leven. Een van de belangrijkste onder delen van een fitnessprogramma is het opbouwen van magere spiermassa zodat u uw allerbeste prestaties kunt leveren. Om u te ondersteunen bij het volgen van een fitness regime kan uw Onafhankelijk Herbalife Distributeur u helpen bij het samenstellen van een persoonlijk welzijnsprogramma zodat u zich kunt richten op uw prestaties.

6 Leef een fit en actief leven Heeft u soms het gevoel dat uw maaltijd u in de weg zit tijdens het sporten? Als u een intensief trainingsprogramma volgt, dan geeft u waarschijnlijk de voorkeur aan een lichte versnapering voordat u gaat beginnen. Het is belangrijk dat een genuttigde maaltijd voor het sporten voldoende vult maar u niet in de weg zit. Is het klaarmaken van een proteïnerijke maaltijd soms te veel gevraagd en vergt het te veel tijd? Proteïne is belangrijk voor de opbouw van magere spiermassa, daarom is een handige en gemakkelijk te bereiden proteïnerijke maaltijd ideaal voor sportieve mensen. Voorziet u uw lichaam van maaltijden die rijk zijn aan voedingsstoffen en proteïne om zo te helpen bij het verkorten van de hersteltijd na inspanning? Trainen zorgt voor extra belasting van het lichaam en het herstel is uitermate belangrijk voor het repareren van de spiervezels. Ook moeten de verbruikte voedingsstoffen aangevuld worden. Daarom is het belangrijk uw lichaam te voorzien van maaltijden die rijk zijn aan voedingsstoffen en proteïne. Ik voelde me energieker dan ooit tevoren en mijn hersteltijd na inspanning was veel korter. Tiago Oliveira Portugal Formula 1: de juiste keuze voor een goede maaltijd Formula 1 is een uitstekende balans van ingrediënten, samengesteld door voedingsexperts, voor een goede maaltijd ongeacht of u twee shakes per dag gebruikt voor gewichtsbeheersing of één shake per dag voor het behoud van uw ideale gewicht. Verkrijgbaar in zes heerlijke smaken, handig en gemakkelijk te bereiden, speciaal ontwikkeld voor mensen die zich graag op hun allerbest voelen. U hoeft alleen maar door te zetten en wij zullen u tijdens de hele reis ondersteunen. Formula 1: absolute feiten Minder dan 220 calorieën om de calorie-iname te beheersen Rijk aan kernvitaminen en mineralen om the helpen uw Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) te behalen Bevat gezonde sojaproteïne om u langer een voldaan gevoel te geven Gebruik in combinatie met Formula 2 Multivitaminen Complex en de Vezel&Kruidentabletten om u te helpen 100% van uw ADH kernvitaminen en mineralen te behalen en uw spijsvertering te optimaliseren. Onafhankelijk Herbalife Distributeur Alle product- en bedrijfsnamen met een a of ª zijn geregistreerd of ter registratie aangevraagd door Herbalife International, Inc Herbalife (UK) Limited. Uxbridge, England, UB8 IHB. Alle rechten voorbehouden. Voeding voor een beter leven.

7 Stel u voor, u bent op uw allerbest U voelt zich beter, bent klaar voor actie Haal het maximale uit uw leven. Velen van ons leiden extreem drukke levens vol met activiteiten van zonsopgang tot zonsondergang. Het is dan ook niet verassend dat het bereiden van een gezonde maaltijd er vaak bij inschiet. Ter ondersteuning van de dagelijkse uitdagingen kan uw Onafhankelijk Herbalife Distributeur u helpen een persoonlijk welzijnsprogramma op te stellen, dat past bij uw actieve levensstijl zodat u er altijd klaar voor bent.

8 Op gezonde wijze een actieve levensstijl leiden Krijgt u lichaam alle voedingsstoffen dat hetnodig heeft? De voeding van tegenwoordig bestaat veelal uit tijdbesparende gemaksvoeding en fast food dat rijk is aan vet, suiker en zout. Dit veroorzaakt een tekort aan essentiële voedingsstoffen in uw lichaam. Voed uw lichaam met voedsel dat rijk is aan de juiste voedingsstoffen. Dit kan u echt helpen u vitaler te voelen. Slaat u soms maaltijden over? Het overslaan van maaltijden kan resulteren in een gebrek aan energie en schommelingen van het bloedsuikerniveau. Houd uw energieniveau op peil door het regelmatig eten van uitgebalanceerde maaltijden. Heeft u soms te maken met stressvolle of gespannen situaties? Stressvolle situaties geven extra spanning op het lichaam. Daarom is het belangrijk dat ons lichaam gevoed wordt met de juiste vitaminen en mineralen. Ik probeer steeds nieuwe dingen en mijn leven is veel avontuurlijker dan voorheen Retha Fourie Zuid Afrika Formula 1: de juiste keuze voor een goede maaltijd Formula 1 is een uitstekende balans van ingrediënten, samengesteld door voedingsexperts, voor een goede maaltijd ongeacht of u twee shakes per dag gebruikt voor gewichtsbeheersing of één shake per dag voor het behoud van uw ideale gewicht. Verkrijgbaar in zes heerlijke smaken, handig en gemakkelijk te bereiden, speciaal ontwikkeld voor mensen die zich graag op hun allerbest voelen. U hoeft alleen maar door te zetten en wij zullen u tijdens de hele reis ondersteunen. Formula 1: absolute feiten Minder dan 220 calorieën om de calorie-iname te beheersen Rijk aan kernvitaminen en mineralen om the helpen uw Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) te behalen Bevat gezonde sojaproteïne zodat u langer een voldaan gevoel houdt Gebruik in combinatie met Formula 2 Multivitaminen Complex en de Vezel&Kruidentabletten om u te helpen 100% van uw ADH kernvitaminen en mineralen te behalen en uw spijsvertering te optimaliseren. Onafhankelijk Herbalife Distributeur Alle product- en bedrijfsnamen met een a of ª zijn geregistreerd of ter registratie aangevraagd door Herbalife International, Inc Herbalife (UK) Limited. Uxbridge, England, UB8 IHB. Alle rechten voorbehouden. Voeding voor een beter leven.

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition BMI Body Mass Index = gewicht in kg lengte x lengte in m BMI < 18,5 ondergewicht 18,5 24,9 normaal 25 29,9 overgewicht 30 34,9 zwaar

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition BMI Body Mass Index = gewicht in kg lengte x lengte in m BMI < 18,5 ondergewicht 18,5 24,9 normaal 25 29,9 overgewicht 30 34,9 zwaar

Nadere informatie

UNIVERSELE BENADERING VAN DE BUSINESS

UNIVERSELE BENADERING VAN DE BUSINESS UNIVERSELE BENADERING VAN DE BUSINESS Universele Benadering van de Business Er komt een dag dat dit product in ieder huishouden te vinden zal zijn. Universele Benadering van de Business Om in ieder huishouden

Nadere informatie

EVENWICHTIGE MAALTIJD

EVENWICHTIGE MAALTIJD EVENWICHTIGE MAALTIJD Sojaproteïne-isolaat, fructose, sojalecithine, verdikkingsmiddelen (cellulosepoeder, guargompoeder, carrageen, xantaangom), havervezels, maïszemelen, calciumcitraat, fructo-oligosacchariden,

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition % LICHAAMSVET Wie wil je worden? Waar ben je nu? % LICHAAMSVET Vrouw 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Man 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Te laag

Nadere informatie

FORMULA 1 MAALTIJDVERVANGENDE SHAKE VEEL MEER DAN ALLEEN EEN PROTEÏNESHAKE

FORMULA 1 MAALTIJDVERVANGENDE SHAKE VEEL MEER DAN ALLEEN EEN PROTEÏNESHAKE 08/14 Formula 1 - Trifold - 2014 ID: F1 Trifold 2014_NL FORULA 1 AALTIJDVERVANGENDE SHAKE VEEL EER DAN ALLEEN EEN PROTEÏNESHAKE * 28,5% marktaandeel in de wereldwijde maaltijdvervangingssector. Euromonitor

Nadere informatie

Pure Whey Eiwit - Kennismakingsset

Pure Whey Eiwit - Kennismakingsset Zo ondersteunt Pure Whey Eiwit uw gezondheid Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor het lichaam. Ze zijn nodig voor groei, herstel en instandhouding van lichaamscellen en weefsels. Niet voor niets

Nadere informatie

Onafhankelijk Herbalife Member ONTBIJT CHECK

Onafhankelijk Herbalife Member ONTBIJT CHECK Onafhankelijk Herbalife Member ONTBIJT CHECK ERVAAR DE KRACHT VAN EEN IDEAAL ONTBIJT ONTBIJT IS DE BELANGRIJKSTE MAALTIJD VAN JE DAG! WAAROM s Nachts gebruikt je lichaam bouwstoffen voor herstel Door ademen,

Nadere informatie

Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen!

Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen! Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing voor gezond resultaat. Gebruik ShapeWorks TM om in vorm te komen! 20 Wat is ShapeWorks? Gepersonaliseerde gewichtsbeheersing die voor ú werkt! U moet zich voorstellen

Nadere informatie

HAVER APPELVEZEL VEZELS UIT 6 NATUURLIJKE BRONNEN CITRUS WITLOF MAIS HAVER SOJA

HAVER APPELVEZEL VEZELS UIT 6 NATUURLIJKE BRONNEN CITRUS WITLOF MAIS HAVER SOJA HAVER APPELVEZEL CITRUS VEZELS UIT 6 NATUURLIJKE BRONNEN APPEL HAVER WITLOF SOJA MAIS WAT ZIJN VEZELS? Als essentieel onderdeel van een evenwichtig dieet helpen vezels uw spijsverteringssysteem in goede

Nadere informatie

DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN

DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN ALOE INSPIRED 2016 EEN GEZONDE BASIS. DE DRUKTE VAN HET DAGELIJKS LEVEN MAAKT DAT WE OP HET GEBIED VAN VOEDING SOMS VOOR DE MAKKELIJKSTE WEG GAAN. DE KEUZE VALT DAN SNELLER

Nadere informatie

Producten Herbalife afvallen

Producten Herbalife afvallen 1 Producten Herbalife afvallen Er zijn twee simpele redenen waarom de Herbalife gewichtsmanagements-producten zichzelf zo goed verkopen u behaalt er FANTASTISCHE RESULTATEN MEE en ze zijn zo MAKKELIJK

Nadere informatie

Super Gezondheid Masterclass Module 2: Week 9. OptimaleGezondheid.com. Verantwoord aankomen & op gewicht blijven

Super Gezondheid Masterclass Module 2: Week 9. OptimaleGezondheid.com. Verantwoord aankomen & op gewicht blijven Super Gezondheid Masterclass Module 2: Week 9 OptimaleGezondheid.com Verantwoord aankomen & op gewicht blijven Dislaimer Dit is geen medisch advies en zal ook niet zo moeten worden opgevat. Ik deel alleen

Nadere informatie

LOW CALORIE DIET DAGEN LANG VERLIES 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS-

LOW CALORIE DIET DAGEN LANG VERLIES 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS- 10 DAGEN LANG 2 MAALTIJD- VERVANGERS PER DAG VOOR GEWICHTS- VERLIES LOW CALORIE DIET GROENE SMOOTHIE WIL JE AFSLANKEN? OF JE CALORIEËN CONTROLEREN EN TOCH DE AANBEVOLEN VITAMINES, VOEDINGS- EN BOUWSTOFFEN

Nadere informatie

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het is de brandstof om je motor op te starten aan het begin van een nieuwe dag!

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het is de brandstof om je motor op te starten aan het begin van een nieuwe dag! Het Ontbijt 1 Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag Het is de brandstof om je motor op te starten aan het begin van een nieuwe dag! 2 Ontbijtgewoonten Veel mensen maken bij het ontbijt al

Nadere informatie

VOEDINGS- SUPPLEMENT MET COENZYM 1 (NADH)

VOEDINGS- SUPPLEMENT MET COENZYM 1 (NADH) VOEDINGS- SUPPLEMENT MET COENZYM 1 (NADH) EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR VIA UW ONAFHANKELIJK HERBALIFE DISTRIBUTEUR Kij k voor de actuele ingrediënten en voedingswaarden op de productverpakking. Het hebben van

Nadere informatie

Gezond gewicht. Wat kunt u er zelf aan doen? altijd dichtbij. Vraag ons gerust om advies.

Gezond gewicht. Wat kunt u er zelf aan doen? altijd dichtbij. Vraag ons gerust om advies. Gezond gewicht Wat kunt u er zelf aan doen? Vraag ons gerust om advies altijd dichtbij www.alphega-apotheek.nl Gezond gewicht De meeste mensen willen graag een aantal kilo s afvallen. Maar is dat wel nodig?

Nadere informatie

Sporten met Forever. aloe-inspired

Sporten met Forever. aloe-inspired NL Sporten met Forever aloe-inspired Sporten met de natuurlijke boost van ARGI+ ARGI+ is een uniek supplement voor actieve sporters die hun lichaam dat beetje extra willen geven voor optimale prestaties.

Nadere informatie

SLIM DOE JE ZO! VET VERLIEZEN Door: Eiwitrijkerecepten.nl

SLIM DOE JE ZO! VET VERLIEZEN Door: Eiwitrijkerecepten.nl SLIM VET VERLIEZEN DOE JE ZO! 1.0 Door: Eiwitrijkerecepten.nl Inleiding De meeste mensen die willen afvallen houden het meestal niet lang vol. Gewicht verliezen gaat gemakkelijker als je gemotiveerd bent

Nadere informatie

Sportvoeding bij Atleten

Sportvoeding bij Atleten Sportvoeding bij Atleten Pallas 67 16 maart 2017 Marlijn van den berg marlijn.vandenberg@gmail.com Voedingsdeskundige Voeding en gezondheid in Wageningen Nu werkzaam bij: Jouw actieve vakantie om je fitter,

Nadere informatie

Eigen baas in een handomdraai

Eigen baas in een handomdraai Eigen baas in een handomdraai De juiste voeding, voldoende beweging en genoeg rust zijn de ingrediënten van een fit lichaam. Maar dat is niet altijd even makkelijk. Wat is juiste voeding, hoe weersta ik

Nadere informatie

Superfoods voor meer energie

Superfoods voor meer energie Superfoods voor meer energie Je bent nu al lekker op weg om een gezonde levensstijl te creëren. Je voelt al meer energie nu je aan het afvallen bent. We zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is om continue

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt DIËTEN IS TRAINEN OM DIK TE WORDEN 1Als een beer in een winterslaap is en dus niets meer eet gedurende een lange tijd, doet de natuur iets slims. Het

Nadere informatie

Van start met het LEVEL 10 voedingsplan

Van start met het LEVEL 10 voedingsplan Van start met het LEVEL 10 voedingsplan Om u tijdens jouw Level 10 Challenge zo optimaal mogelijk te helpen en ondersteunen bij het onderdeel voeding, hebben we hieronder voor elke categorie de belangrijkste

Nadere informatie

Voeding en aftrainen wedstrijdjudoka s Vetpercentage

Voeding en aftrainen wedstrijdjudoka s Vetpercentage Voeding en aftrainen wedstrijdjudoka s Er wordt veel geschreven en geïnformeerd over voeding. Soms zoveel dat mensen het niet meer weten. Het is niet onze bedoeling om het allemaal nog uitgebreider te

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Metabolisme verhogen door minder koolhydraten te gebruiken Metabolisme is een ander woord voor stofwisseling. Het Metabolisme verhogen is eigenlijk een hogere/snellere stofwisseling. Metabolisme is de

Nadere informatie

Gezond aankomen: De 10 beste tips op een rijtje!

Gezond aankomen: De 10 beste tips op een rijtje! 2019 Gezond aankomen: De 10 beste tips op een rijtje! Gezond Aankomen: De 10 Beste Tips Op Een Rijtje Een vraag die ik wel regelmatig krijg is hoe kan ik succesvol aankomen. Als je de media bekijkt valt

Nadere informatie

De Top 10 Dieet Mythen

De Top 10 Dieet Mythen - 1 - De Top 10 Dieet Mythen Een dieet volhouden is nooit makkelijk, zeker niet met de overvloed aan dieet mythen. Het is het vaak moeilijk een onderscheid te maken tussen effectieve afval technieken/strategieën

Nadere informatie

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS Er is zoveel informatie beschreven op het Internet en in boeken over fitness, waardoor je vaak de bomen door het bos niet meer ziet. Je raakt ervan overstelpt en enigszins verward. Daarom deze basisprincipes

Nadere informatie

Lekker energiek! Kant-en-klare sportmaaltijden voor topprestaties

Lekker energiek! Kant-en-klare sportmaaltijden voor topprestaties Lekker energiek! Kant-en-klare sportmaaltijden voor topprestaties Lekker energiek! Kant-en-klare sportmaaltijden voor topprestaties Sporten gééft energie. Maar sporten vráágt ook energie. Extra energie,

Nadere informatie

IT S YOUR LIFE. MAKE IT COMPLETE.

IT S YOUR LIFE. MAKE IT COMPLETE. IT S YOUR LIFE. MAKE IT COMPLETE. YOU LOVE LIFE. MET JUICE PLUS+ COMPLETE. Je geeft om je uiterlijk en gezondheid. Je wilt goed voor jezelf zorgen met essentiële mineralen en vitaminen. Maar je hebt niet

Nadere informatie

Programma s Herbalife afvallen

Programma s Herbalife afvallen 1 Programma s Herbalife afvallen Er zijn twee simpele redenen waarom de Herbalife gewichtmanagements-producten zichzelf zo goed verkopen u behaalt er FANTASTISCHE RESULTATEN MEE en ze zijn zo MAKKELIJK

Nadere informatie

Voor een blijvend fit en slank lichaam. Trainer Hormoonfactor- voeding en lifestyle coach

Voor een blijvend fit en slank lichaam. Trainer Hormoonfactor- voeding en lifestyle coach Voor een blijvend fit en slank lichaam klacht oorsprong oplossing online 10 weken lang elke week een weekmenu en alles wat je moet weten over hormonen en je gezondheid. Trainer Hormoonfactor- voeding en

Nadere informatie

Gezond gewicht. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg

Gezond gewicht. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg Gezond gewicht Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies Jouw gezondheid is onze zorg Inhoud Overgewicht 3 Oorzaken 4 Gezond gewicht 4 Tailleomvang 5 Voorkomen van overgewicht 6 Wat kun je

Nadere informatie

Uw oudere hond: voedingsgids voor honden van 7 jaar en ouder

Uw oudere hond: voedingsgids voor honden van 7 jaar en ouder Als u uw hond gezond en fit wilt houden, kunt u uw dierenarts om advies vragen over de volgende belangrijke onderwerpen: Inentingen Zelfs oudere honden moeten regelmatig ingeënt worden om ze tegen verschillende

Nadere informatie

SUPPLEMENT RIJK AAN PROTEÏNE

SUPPLEMENT RIJK AAN PROTEÏNE SUPPLEMENT RIJK AAN PROTEÏNE Formula 3 Personalised Protein Powder is een rij ke bron van soja- en wei proteïne, wat u kan helpen bij het opbouwen van magere spiermassa in het lichaam en het behoud van vitale

Nadere informatie

NK indoor NK 2014 NK 2014 NK indoor NK 2014 NK 2011 / 2012 NK 2016

NK indoor NK 2014 NK 2014 NK indoor NK 2014 NK 2011 / 2012 NK 2016 Meervoudig Nederlands kampioene atletiek Masters, V35 / V40 Nathalie Lotthrinkx 60meter 200meter 400meter 400meter 400meter horden 800meter Verspringen NK 2014 - indoor NK 2014 NK 2014 NK 2014 - indoor

Nadere informatie

Maak vrijblijvend kennis met intelligente voeding van HERBALIFE. Voeding voor een beter leven 23

Maak vrijblijvend kennis met intelligente voeding van HERBALIFE. Voeding voor een beter leven 23 Maak vrijblijvend kennis met intelligente voeding van HERBALIFE Voeding voor een beter leven 23 Herbalife feiten Al meer dan 30 jaar succes, wereldwijd marktleider in gezonde voeding/voedingssupplementen

Nadere informatie

GEZONDE RECEPTEN. Top 12 recepten met NutraLinea Lupine Protein Shake Vanilla

GEZONDE RECEPTEN. Top 12 recepten met NutraLinea Lupine Protein Shake Vanilla GEZONDE RECEPTEN Top 12 recepten met NutraLinea Lupine Protein Shake Vanilla Goed om te weten: De NutraLinea Lupine Protein Shake Vanilla is glutenvrij, geschikt voor vegetariërs en bevat geen toegevoegde

Nadere informatie

METING TANITA INNERSCAN. NAAM:. LEEFTIJD:. LENGTE cm:. GESLACHT: M / V. Gewicht. Vetpercentage. Watergehalte % Spiermassa.

METING TANITA INNERSCAN. NAAM:. LEEFTIJD:. LENGTE cm:. GESLACHT: M / V. Gewicht. Vetpercentage. Watergehalte % Spiermassa. METING TANITA INNERSCAN NAAM:. LEEFTIJD:. LENGTE cm:. GESLACHT: M / V DATUM DATUM DATUM DATUM Gewicht Vetpercentage Watergehalte % Spiermassa Lichaamsbouwtype Basismetabolisme Metabolische leeftijd Botmassa

Nadere informatie

Snel, simpel en smakelijk

Snel, simpel en smakelijk Snel, simpel en smakelijk waar SLIM Gemakkelijk afvallen Een gezond lijf is niet alleen uw visitekaartje, het is uw leven. En als u lekker in uw vel zit, dan straalt u dat ook uit! Hoe lekker zit u in

Nadere informatie

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS Er is zoveel informatie beschreven op het Internet en in boeken over fitness, waardoor je vaak de bomen door het bos niet meer ziet. Je raakt ervan overstelpt en enigszins verward. Daarom deze basisprincipes

Nadere informatie

Gezonde voeding voor teamsporters

Gezonde voeding voor teamsporters Gezonde voeding voor teamsporters Inleiding Door: Esther Verhoef en Puck Reckers Doel: Kennis vergroten goede voeding rondom trainingen/wedstrijden. Inhoud Presentatie Wat is voeding - Koolhydraten - Vetten

Nadere informatie

Diëten met maaltijdvervangers Succesvol afslanken

Diëten met maaltijdvervangers Succesvol afslanken Diëten met maaltijdvervangers Succesvol afslanken EENVOUDIG EN GEZOND AFSLANKENN www.bcminfo.be Diëten met maaltijdvervangers Eenvoudig, snel en gezond afslanken KOM MEER TE WETEN OVER MAALTIJD- VERVANGERS

Nadere informatie

28-9-2014. Inhoud. Voeding en leefstijl bij en na kanker. 1. Voeding van vroeger tot nu. 1. Voeding van vroeger tot nu. 2.

28-9-2014. Inhoud. Voeding en leefstijl bij en na kanker. 1. Voeding van vroeger tot nu. 1. Voeding van vroeger tot nu. 2. Voeding en leefstijl bij en na kanker Malu van Geel Inhoud 1. Voeding van vroeger tot nu 2. Voeding en kanker 3. Aanbevelingen 4. Veel gestelde vragen 1. Voeding van vroeger tot nu 1 Hippocrates Laat voeding

Nadere informatie

GEZONDHEIDSKUNDE-AFP LES 3. Gezonde voeding

GEZONDHEIDSKUNDE-AFP LES 3. Gezonde voeding GEZONDHEIDSKUNDE-AFP LES 3 Gezonde voeding 1 INLEIDING Thema 3 hoofdstuk Gezonde voeding blz. 149 Onderwerpen: -Persoonlijke verschillen -Voeding en levensfasen -Voedingsmiddelen en voedingsstoffen -Richtlijnen

Nadere informatie

Gezond leven betekent dat je; - voldoende beweegt - gezond eet

Gezond leven betekent dat je; - voldoende beweegt - gezond eet Gezond leven betekent dat je; - voldoende beweegt - gezond eet Waarom eet je eigenlijk? Je krijgt er energie van! Energie heb je nodig alle processen in je lichaam b.v. voor lopen, computeren Maar ook

Nadere informatie

Sporten met Forever. aloe-inspired

Sporten met Forever. aloe-inspired NL Sporten met Forever aloe-inspired Sporten met een boost van Forever Forever assortiment Forever Living Products is bijna 40 jaar actief in inmiddels meer dan 155 landen. We bieden hoogwaardige gezondheids-

Nadere informatie

Welkom... Ga met deze 10 ultieme tips voor blijvend resultaat! Super. Je hebt de eerste stap gezet om te investeren in je gezondheid.

Welkom... Ga met deze 10 ultieme tips voor blijvend resultaat! Super. Je hebt de eerste stap gezet om te investeren in je gezondheid. Welkom... Ga met deze 10 ultieme tips voor blijvend resultaat! Super. Je hebt de eerste stap gezet om te investeren in je gezondheid. Wanneer je deze 10 ultieme tips in dit E-book toepast zal je gegarandeerd

Nadere informatie

Snacks. Vegepet.

Snacks. Vegepet. Snacks Vegepet Snacks : Vegepet 2 Sweet Potato Granules / Zoete aardappel training korrels Sweet Potato Biscuit / Zoet Aardappel koekjes Onze hond zal je bevelen met veel enthousiasme gehoorzamen wanneer

Nadere informatie

EFFECTIEVE AFSLANK STRATEGIEËN

EFFECTIEVE AFSLANK STRATEGIEËN Inleiding Waarom het goed is om gewicht te verliezen. Gewicht verliezen is niet gemakkelijk, maar de effecten op lange termijn van zwaarlijvigheid zijn rampzalig. Het is de oorzaak van een verhoogd risico

Nadere informatie

Activelifestyle. FIT-Guide

Activelifestyle. FIT-Guide Activelifestyle FIT-Guide Inleiding U wilt uw doel behalen, maar weet niet precies hoe. Deze FIT-Guide is er om u tips en een inside look van ons product te geven. Alleen training is niet het enige wat

Nadere informatie

- Maandag-dinsdag-donderdag, maandagavond en donderdagavond - Uitsluitend op afspraak

- Maandag-dinsdag-donderdag, maandagavond en donderdagavond - Uitsluitend op afspraak Gecertificeerd en Onafhankelijk Cambridge Consulent Marly Rosenboom Hoofdstraat 328 6372 ET Landgraaf Tel.: 06-526 525 51 email: info@marlyrosenboom.nl www.cambridgeweightplan.nl Openingstijden praktijk:

Nadere informatie

Wat is goede voeding? Aanbevelingen & tips voor kinderen 9 t/m 18 jaar

Wat is goede voeding? Aanbevelingen & tips voor kinderen 9 t/m 18 jaar Wat is goede voeding? Aanbevelingen & tips voor kinderen 9 t/m 18 jaar Gezonde leefstijl Ben jij benieuwd hoe je gezond kunt eten? Daar kan de Schijf van Vijf je bij helpen. Door iedere dag producten uit

Nadere informatie

vrouwen 2500 calorieën voor mannen dagmenu met duizend calorieën afvallen Gezond dagmenu van 1000 calorieën: Gezond eten Het 1000

vrouwen 2500 calorieën voor mannen dagmenu met duizend calorieën afvallen Gezond dagmenu van 1000 calorieën: Gezond eten Het 1000 půjčky 1000 kcal dieet recepten. pub-3922070195920298 Laag calorieën recepten 1800 ca vrouwen 2500 calorieën voor mannen dagmenu met duizend calorieën duizend calorieën dieet Een streng laag calorieën

Nadere informatie

EEN ANDERE MANIER VAN ETEN KAN JOUW PRESTATIE VERBETEREN!

EEN ANDERE MANIER VAN ETEN KAN JOUW PRESTATIE VERBETEREN! EEN ANDERE MANIER VAN ETEN KAN JOUW PRESTATIE VERBETEREN! Sportvoedingspiramide De sportvoedingspiramide bestaat uit 3 lagen. De onderste laag is basisvoeding die ieder mens nodig heeft zoals groenten,

Nadere informatie

9 tips voor een sneller succes bij het afvallen

9 tips voor een sneller succes bij het afvallen 9 tips voor een sneller succes bij het afvallen Komt dit bekend voor? Je valt maar niet af, ondanks dat je erg je best doet om gewicht te verliezen. Je eet niet veel, maar ondanks dat, gaat de weegschaal

Nadere informatie

Infofiche 1. Elke dag 3 maaltijden en maximaal 3 tussendoortjes. Doelstellingen

Infofiche 1. Elke dag 3 maaltijden en maximaal 3 tussendoortjes. Doelstellingen Infofiche 1 Doelstellingen De leerlingen zien in dat er een duidelijk onderscheid is tussen een hoofdmaaltijd en een tussendoortje. De leerlingen weten dat het belangrijk is om regelmatig te eten en niet

Nadere informatie

BELANGRIJKE PUNTEN OM EEN OPTIMAAL RESULTAAT TE VERKRIJGEN

BELANGRIJKE PUNTEN OM EEN OPTIMAAL RESULTAAT TE VERKRIJGEN BELANGRIJKE PUNTEN OM EEN OPTIMAAL RESULTAAT TE VERKRIJGEN Het slagen van uw programma hangt volledig af van het correct gebruik van de producten. De basis van alle programma s is steeds Het Gezond Ontbijt.

Nadere informatie

Meervoudig Nederlands kampioene atletiek Masters, V35 / V40, Nathalie Lotthrinkx.

Meervoudig Nederlands kampioene atletiek Masters, V35 / V40, Nathalie Lotthrinkx. Meervoudig Nederlands kampioene atletiek Masters, V35 / V40, Nathalie Lotthrinkx. Haar ervaringen als topatlete gebruikt Nathalie Lotthrinkx als sport- en voedingsconsulente. Voor voedingssupplementen,

Nadere informatie

Charles Loijens. Performance Coach Topsport / www.top-coach.eu. Met dank aan Guido Vroemen, sportarts o.a. Nationale Triatlon Team en Leontien.

Charles Loijens. Performance Coach Topsport / www.top-coach.eu. Met dank aan Guido Vroemen, sportarts o.a. Nationale Triatlon Team en Leontien. Charles Loijens Performance Coach Topsport / www.top-coach.eu Met dank aan Guido Vroemen, sportarts o.a. Nationale Triatlon Team en Leontien.nl De rol van voeding Algeheel welbevinden / Fitheid Energie

Nadere informatie

7 EASY TIPS TO BLOW OFF FAT FREE REPORT

7 EASY TIPS TO BLOW OFF FAT FREE REPORT 7 EASY TIPS TO BLOW OFF FAT FREE REPORT In dit gratis rapport praten we over zeven makkelijke voeding tips voor maximale vet vetbranding. De meeste vragen gaan altijd over wat ze niet mogen eten. Maar

Nadere informatie

Wat u moet weten over SPORTVOEDING

Wat u moet weten over SPORTVOEDING Wat u moet weten over SPORTVOEDING Of je nou een wedstrijd speelt, op je fiets een berg afdaalt of een flink aantal baantjes gaat zwemmen, je lichaam moet een topprestatie leveren. Maar dat valt niet mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2014

Nieuwsbrief April 2014 Nieuwsbrief April 2014 AKTIE!!!! AKTIE!!!! De hele maand April kunt u uw konijn bij ons laten vaccineren voor 5, euro korting, Tegen Myxomatose en RHD. Dus in plaats van 33, euro betaald u 28, euro, voor

Nadere informatie

Allereerst bedankt voor de aanschaf van dit ebook en fantastisch dat jij de stap heb genomen naar een gezonder, energieker en fitter leven!

Allereerst bedankt voor de aanschaf van dit ebook en fantastisch dat jij de stap heb genomen naar een gezonder, energieker en fitter leven! Introductie Beste lezer, Allereerst bedankt voor de aanschaf van dit ebook en fantastisch dat jij de stap heb genomen naar een gezonder, energieker en fitter leven! In dit ebook ga ik onthullen waarom

Nadere informatie

Voeding voor, tijdens en na het wielrennen

Voeding voor, tijdens en na het wielrennen Voeding voor, tijdens en na het wielrennen Opzet presentatie: wielrennen energie wat doet voeding gezonde voeding/sportvoeding (sport)voeding voor, tijdens, na vragen Goede voeding zorgt voor Prestatieverbetering

Nadere informatie

Welzijn: gezond genieten van het leven

Welzijn: gezond genieten van het leven 1 Welzijnsevaluatie Relatie tussen voeding en gezondheid Bodyscan: is uw lichaam in balans? Voedingsanalyse Vrijblijvend advies hoe u uw voeding kunt optimaliseren 2 Welzijn: gezond genieten van het leven

Nadere informatie

Het coachprogramma Afvallen door kennis.

Het coachprogramma Afvallen door kennis. Het coachprogramma Afvallen door kennis. Ik ben op een missie! En dat komt omdat je tegenwoordig om je oren geslagen wordt met diëten, pilletjes, shakes, repen en drankjes. Of je moet koolhydraten bannen,

Nadere informatie

Onderzoek: (on)gezond eten

Onderzoek: (on)gezond eten Onderzoek: (on)gezond eten Mei 2018 Over dit onderzoek 3Vraagt is onderdeel van het EenVandaag Opiniepanel en stuurt circa eens per maand een vragenlijst aan leden tussen de 16 en 34 jaar. De uitslagen

Nadere informatie

OMEGA-3- SUPPLEMENT. Doelgerichte voeding

OMEGA-3- SUPPLEMENT. Doelgerichte voeding OMEGA-3- Negen capsules (aanbevolen dagelij kse dosis) bevatten: 4500 mg visolie, waarvan 1026 mg EPA en 675 mg DHA. Personen die antistollingsmiddelen op recept gebruiken, dienen hun arts te raadplegen

Nadere informatie

Uw spieren en gewrichten SOEPEL IN BEWEGING. Over voeding en ondersteunende supplementen

Uw spieren en gewrichten SOEPEL IN BEWEGING. Over voeding en ondersteunende supplementen Uw spieren en gewrichten SOEPEL IN BEWEGING Over voeding en ondersteunende supplementen Soepele spieren en gewrichten houden? Blijf in beweging Iedereen wil zo lang mogelijk fit blijven; het liefst zitten

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Vetverbranding en afvallen wat is de beste training, Tabata, kracht of cardiotraining? Wat is de beste en snelste manier om af te vallen? Is dat door kracht of door cardiotraining of een combinatie van

Nadere informatie

Voeding in vechtsporten

Voeding in vechtsporten Voeding in vechtsporten Hoe je prestaties verbeteren met voeding? Mogelijke voordelen van voeding Goede gezondheid Voldoende energie Optimale spieropbouw Herstel naar de training Betere prestaties Controle

Nadere informatie

b Sportvoeding en herstel

b Sportvoeding en herstel b Meer dan voeding! b Sportvoeding en herstel Anouska van Meer der dan Zee voeding! & Brenda Frunt Belang gezonde sportvoeding Prestatieverbetering Voldoende energie voor trainingen en wedstrijden Sneller

Nadere informatie

Welke brandstof en wanneer?

Welke brandstof en wanneer? Welke brandstof en wanneer? Na trainingen sneller en beter herstellen, tijdens inspanningen de hongerklop voorkomen of gewoon het maximale uit jezelf halen. Daarvoor heb je de juiste brandstof, de juiste

Nadere informatie

Liefde in je Lijf, liefde in je leven

Liefde in je Lijf, liefde in je leven Liefde in je Lijf, liefde in je leven TIPS VAN URSULA BEEKMAN OM VANDAAG NOG EEN STABIEL EN GEZOND EETPATROON TE KUNNEN CREËREN. Ursula Beekman WWW.UBCOACHINGENTRAINING.NL Zucht jij bij het zoveelste besluit

Nadere informatie

Wat als ik gezonder van het leven wil genieten?

Wat als ik gezonder van het leven wil genieten? Wat als ik gezonder van het leven wil genieten? Over goede en minder goede eetgewoonten en waarom een consequente keuze voor de mediterrane voedingsstijl belangrijk is. De Deurwaerder Micheline / september

Nadere informatie

Forever F.I.T. Foundation Inspiration - Transformation

Forever F.I.T. Foundation Inspiration - Transformation Het vernieuwde Forever F.I.T. programma bestaat uit drie krachtige pakketten: C9, F15 en Vital5 Forever F.I.T. Foundation Inspiration - Transformation is er voor de lange termijn en voor iedereen is een

Nadere informatie

Voeding voor die gene die weet dat er altijd wat te verbeteren valt. Healthy Active Lifestyle

Voeding voor die gene die weet dat er altijd wat te verbeteren valt. Healthy Active Lifestyle Voeding voor die gene die weet dat er altijd wat te verbeteren valt Feiten over Herbalife Sinds 1980 Weight loss Vereenvoudigen gezonde (sport)voeding Toonaangevend en vernieuwend Beursnotering NYSE (code

Nadere informatie

Gewichtstoename bij behandeling van kanker

Gewichtstoename bij behandeling van kanker Gewichtstoename bij behandeling van kanker Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding U bent tijdens uw behandelingen tegen kanker ongewenst in gewicht aangekomen. In deze

Nadere informatie

Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als. Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be

Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als. Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be _WeightCare_ABC-105x170_NL_linda.indd 1 2 Bereken hier je BMI! Je BMI (Body

Nadere informatie

Uw gids voor een gezonde, actieve levensstijl.

Uw gids voor een gezonde, actieve levensstijl. November 2008 Verbeter uw voeding, verbeter uw toekomst Producten die u helpen uw gewichtsbeheersingsdoelstellingen te behalen (pagina s 22-33) Voed uw lichaam: vitaliteits- en welzijnssupplementen (pagina

Nadere informatie

Gezonde Sportvoeding. als basis voor optimale sportieve prestaties

Gezonde Sportvoeding. als basis voor optimale sportieve prestaties Gezonde Sportvoeding als basis voor optimale sportieve prestaties Een gezonde voeding is levensbelangrijk. Niet enkel om sportieve prestaties te leveren is een uitgebalanceerde voeding een vereiste, maar

Nadere informatie

Sportvoeding, met de juiste ingrediënten op weg naar de topprestaties en een fitte leefstijl!

Sportvoeding, met de juiste ingrediënten op weg naar de topprestaties en een fitte leefstijl! Sportvoeding, met de juiste ingrediënten op weg naar de topprestaties en een fitte leefstijl! Inhoud Even voorstellen Introductie presentatie Sportvoeding Timing van voeding Sportdranken Afronding Even

Nadere informatie

Het Kosmeoo Health programma. Voor wie. Unieke persoonlijke feedback

Het Kosmeoo Health programma. Voor wie. Unieke persoonlijke feedback Het Kosmeoo Health programma Kosmeoo Health is een unieke gezondheidsinvestering, waarin u de hoofdrol heeft en wij een coachende rol vervullen. Het is gericht op reiniging van het lichaam en het in balans

Nadere informatie

Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn?

Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn? 1 Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn? De 20 fabels en feiten over afslanken Be-Slank Copyright 2011 Be-Slank.nl Alle rechten voorbehouden. 2 Feiten en Fabels: Frisdrank

Nadere informatie

(Risico op) ondervoeding

(Risico op) ondervoeding (Risico op) ondervoeding Op oudere leeftijd is het soms lastig om regelmatig, gezond en voldoende te eten. Dit kan uiteindelijk leiden tot een verminderde voedingstoestand en zelfs ondervoeding. Dit komt

Nadere informatie

Verlies 10% van je lichaamsgewicht!

Verlies 10% van je lichaamsgewicht! Verlies 10% van je lichaamsgewicht!...door simpelweg iedere ochtend 1 tasje afslankkoffie te drinken... Kaddy BVBA - Afslankkoffie/Café Style - Kwartelweg 16 - B/9080 Lochristi - Tel/Fax : 09 335 68 05

Nadere informatie

JUNKFOOD HET OPTIMALEGEZONDHEIDS TRAININGSPROGRAMMA! WEEK 1, JUNKFOOD. Het OptimaleGezondheids trainingsprogramma!

JUNKFOOD HET OPTIMALEGEZONDHEIDS TRAININGSPROGRAMMA! WEEK 1, JUNKFOOD. Het OptimaleGezondheids trainingsprogramma! HET OPTIMALEGEZONDHEIDS TRAININGSPROGRAMMA! WEEK 1, JUNKFOOD 101 JUNKFOOD Het OptimaleGezondheids trainingsprogramma! Week 1, Junkfood Snel, pijnloos en effectief! klantenservice@optimalegezondheid.com

Nadere informatie

simply perfect hondenvoeding

simply perfect hondenvoeding hondenvoeding simply perfect Premium Care wordt exclusief geproduceerd voor bij het Forix Groep samenwerkingsverband aangesloten winkels. Informatie Forix Groep Noordwijkerhout - www.forix.nl Premium Care,

Nadere informatie

Energiebalans. Opdracht 8B. Opdracht

Energiebalans. Opdracht 8B. Opdracht Opdracht 8B Energiebalans Opdracht Doel: Introductie vragen (Bijlage 1) 20 min. Opdracht 1 (Werkboekje Energiebalans) 30 min. Aan de hand van het deze opdracht leren de kinderen: Wat de energiebalans is;

Nadere informatie

10 KEER GEZOND EET GROENTEN

10 KEER GEZOND EET GROENTEN 10 KEER GEZOND 10 KEER GEZOND Er zijn volgens ons tien regels waar het voedingspatroon van elke sporter of niet-sporter dagelijks aan zou moeten voldoen. Deze richtlijnen zijn grotendeels gebaseerd op

Nadere informatie

Drinkwaters. De les ná G-kracht. In deze les gaat het over:

Drinkwaters. De les ná G-kracht. In deze les gaat het over: De les ná G-kracht Drinkwaters In deze les gaat het over: Welke rol water speelt voor onze gezondheid Welke soorten drinkwater er zijn Hoe je water het best kunt drinken en serveren Opdracht 1: Ben jij

Nadere informatie

Mineralen basisch mineralen complex

Mineralen basisch mineralen complex Mineralen basisch mineralen complex Zuur-base in balans! Draagt bij tot een gezond zuur-base evenwicht * Vegan Gentechvrij Lactosevrij Glutenvrij *Zink Ben jij zuur? Jouw gezondheid op lange termijn Onze

Nadere informatie

Sportvoeding. Antwoord op veel gestelde vragen over voeding. Sadia Rodjan Danique Stoop

Sportvoeding. Antwoord op veel gestelde vragen over voeding. Sadia Rodjan Danique Stoop Sportvoeding Antwoord op veel gestelde vragen over voeding Sadia Rodjan Danique Stoop Alles over eten Wanneer eet ik gezond? Gezond eten wordt vaak gezien als het eten van voldoende groente en fruit. Maar

Nadere informatie

Met brood in balans Gezond afvallen Doe het broodwisseldieet

Met brood in balans Gezond afvallen Doe het broodwisseldieet Met brood in balans Gezond afvallen Doe het broodwisseldieet Een goed gewicht Ben je ook een van die miljoenen Nederlanders die worstelen met de weegschaal? Of je nu een paar kilo wilt afvallen of juist

Nadere informatie

30 dagen een commitment met jezelf aangaan!

30 dagen een commitment met jezelf aangaan! 30 dagen een commitment met jezelf aangaan! 1. Training 2. Voeding 3. Rust 1. Training - Grote spieren trainen benen, borst en rug - Cardio training - Dagelijks middelmatig bewegen Grote spieren trainen:

Nadere informatie

SPORTVOEDING Annet Brons Sportdiëtist Hardlooptrainer & Personal Trainer

SPORTVOEDING Annet Brons Sportdiëtist Hardlooptrainer & Personal Trainer SPORTVOEDING Annet Brons Sportdiëtist Hardlooptrainer & Personal Trainer Voeding The Beginning! Goede basisvoeding! Wat is een goede basisvoeding? Voldoende koolhydraten, eiwitten en vetten! Voldoende

Nadere informatie

Wie ben ik? Naam: Maud van der Meer. Plaats: Eindhoven. Sport: wedstrijdzwemmen ( EK, WK en OS) Studie: (sport) voedingsdeskundige

Wie ben ik? Naam: Maud van der Meer. Plaats: Eindhoven. Sport: wedstrijdzwemmen ( EK, WK en OS) Studie: (sport) voedingsdeskundige Wie ben ik? Naam: Maud van der Meer Plaats: Eindhoven Sport: wedstrijdzwemmen ( EK, WK en OS) Studie: (sport) voedingsdeskundige Workshop voeding Doel Basisvoeding Van theorie naar praktijk Sportspecifieke

Nadere informatie

"Als je weet wat je eet kan je bewuster keuzes gaan maken en een gezondere lifestyle ontwikkelen."

Als je weet wat je eet kan je bewuster keuzes gaan maken en een gezondere lifestyle ontwikkelen. Dagelijkse voeding Als je wat meer op je voeding wilt gaan letten, dan sta je vast stil bij wat je allemaal op een dag eet. En je vraagt je vast af wat heb je nu direct nodig en wat niet? Wat voor effect

Nadere informatie