Allereerst bedankt voor de aanschaf van dit ebook en fantastisch dat jij de stap heb genomen naar een gezonder, energieker en fitter leven!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Allereerst bedankt voor de aanschaf van dit ebook en fantastisch dat jij de stap heb genomen naar een gezonder, energieker en fitter leven!"

Transcriptie

1

2 Introductie Beste lezer, Allereerst bedankt voor de aanschaf van dit ebook en fantastisch dat jij de stap heb genomen naar een gezonder, energieker en fitter leven! In dit ebook ga ik onthullen waarom populaire diëten falen en jouw ogen openen als het gaat om dieet rampen. De waarheid is dat jij niet één van de vele hoeft te zijn die faalt in het bereiken van hun dieet doelen. Ik leer jou een manier van eten dat jou succesvolle afslank resultaten gaat opleveren. Eigenlijk is dit informatie waar veel deskundigen en dieet guru s riante bedragen voor vragen maar, ik ben er meer dan zeker van dat wanneer jij deze geheimen gaat ontdekken en gaat toepassen in jouw dieet dat jij één van de vele tevreden en blije lezers gaat worden. Mag ik jou wat vragen stellen? Hoe zou jij het vinden om 2 tot 3 kleding maten in 8 tot 10 weken minder te krijgen? Hoe zou jij het vinden om jouw lichaam in shape te krijgen en om fitter en vitaler oud te worden? Zou je in de spiegel willen kijken en weer een jeugdiger lichaam willen zien? En wil jij jezelf niet beschermen tegen ziektes en klachten en een langer en gezonder leven lijden? Als je deze antwoorden met JA hebt beantwoord, net als de honderden mensen die ik de afgelopen jaren heb begeleid en getraind als een gecertificeerd personal trainer en voedingsdeskundige, dan is dit de meest waardevolle informatie wat je in een lange tijd hebt gelezen. Populaire diëten zijn gemaakt om te falen. Ik zal het doek laten vallen en een effectieve manier met je delen om blijvend gewicht te verliezen. Als jij deze informatie toepast binnen jouw leefstijl dan zal het verbazingwekkende resultaten opleveren. Zonder dat jij een offer hoeft te brengen. Dus ga erbij zitten, relax en laat mij de populaire dieet mythes te onthullen. Veel leesplezier! Gezonde groet Arny van der Plas

3 Waarom populaire diëten falen De beweringen zijn verleidelijk: Verlies 10 kilo in 1 week. Krijg het lichaam van je dromen voor de zomer begint. Al je vrienden zullen jaloers op je zijn. En om te laten zien dat het serieus is, wordt alle informatie gepresenteerd door een Barbie pop. Dan moet het wel werken toch? Hoewel populaire diëten sneller komen en gaan dan het wisselen van een seizoen, zullen mensen zich er toch door aangetrokken voelen als mieren op stroop. Wat komt erbij kijken om blijvend gewicht te verliezen op een manier die veilig en reëel is? Het gaat om 2 belangrijke dingen: 1. gezonde gewoontes aanleren 2. sporten als levensstijl zien Helaas bevatten de populaire diëten deze belangrijke 2 stappen NIET en dat is van wezenlijk belang om blijvend gewicht te verliezen. Ondanks wat de best verkopende en catchy reclames jou vertellen, is er geen magische formule om het lichaam van je dromen te krijgen. Ik ben het met je eens dat afvallen een onmogelijke taak is, wat de meeste populaire diëten die snelle en makkelijke resultaten beloven alleen maar aantrekkelijker maakt. De trieste waarheid is dat deze vluchtige diëten resulteren in terugkerende kilo s en daarmee dus ook extra gewicht.

4 Herken de vluchtige diëten en afslank trucs Zijn de beweringen onrealistisch? Kijk, ik weet heus wel dat jij 10 kilo in 1 week wil afvallen maar dat is gewoon niet realistisch. Veilig gewicht verliezen doe je gemiddeld niet meer dan 2 kilo per week. En zeg nou zelf je overtollige kilo s en je overtollig vet heb je er toch ook niet in 1 week bij gekregen? Sneller afvallen veroorzaakt dat je metabolisme vertraagt, wat er weer voor zorgt dat je makkelijker aankomt als je weer overgaat op je gewone eetpatroon. Is het noodzakelijk dat je speciale producten koopt? Er zijn geen chemische voedsel vervangers of trucjes nodig om gewicht te verliezen. Het is simpel: de juiste balans in groente, mager vlees, volkoren granen, fruit en vetarme zuivel producten. Elk programma dat van jou verwacht dat je gezonde voeding gaat vervangen door gefabriceerde dieet producten gaat simpelweg niet werken. Zijn er gezonde voedsel groepen uitgesloten? Elk programma dat van jou verwacht dat je gezonde voeding uitsluit zal er voor zorgen dat je faalt. Sterker nog...het schaadt zelfs jouw gezondheid! Jouw lichaam heeft een hele reeks gezonde voeding nodig; voedsel groepen uitsluiten veroorzaakt dat je voedingsstoffen tekort komt die je echt nodig hebt.

5 Niets is beter voor je lichaam dan wat de natuur ons biedt. Je bent tenslotte niet aangekomen van wortelen eten toch? Succesvolle diëten bevatten Is het inclusief een strak plan dat je moet opvolgen? Kom op, we zijn mensen, geen robots. Wie kan zich nou werkelijk aan een strak en drastisch dieet plan houden? Als een programma niet op jouw behoefte en leven aangepast kan worden dan hou jij je niet aan dit plan. Als het niet op jouw tijd, voorkeur en afkeur aangepast kan worden gaat het niet werken. Aankomen gebeurt door het eten van geraffineerd en verwerkt voedsel, dus is het logisch dat natuurlijke voeding je helpt bij afvallen. Verander je leven: Als jij worstelt met een dieet plan dat een bepaalde limiet en tijd met zich meebrengt dan krijg je problemen. Om blijvend gewicht te verliezen zul je levenslange veranderingen moeten aanbrengen en niet voor een paar weken. Bedenk je goed: je verandert je leefstijl en shape voor altijd dus dat geldt ook voor je dieet. Succesvolle diëten bevatten Een trainingsprogramma: Natuurlijk de gedachte dat je gewicht kan verliezen zonder je in het zweet te werken is aantrekkelijk maar blijvend gewicht verliezen gaat niet gebeuren zonder sporten. Bedenk je goed: de meest effectieve manier om gewicht te verliezen is om het eraf te verbranden en niet om het eraf te verhongeren Natuurlijke producten: Dieet plannen dat natuurlijke voeding aanmoedigen zitten in de juiste richting.

6 Ben je op weg naar een diet ramp? Misschien ben jij één van de vele Nederlanders die de nodige kilo s moet afvallen. Maar voordat je naar de winkel rent om de nodige shakes en proteïne repen te kopen, moet je op je hoede zijn voor de gevaren als je een dieet gaat volgen. Als je begint met een dieet, shockeer je jouw lichaam doordat je jouw eetgewoontes verandert. Je ontneemt je lichaam iets dat het gewend is. Het maakt niet uit of dat nou vet, koolhydraten of calorieën zijn. Je lichaam is nu eenmaal gewend om een bepaalde hoeveelheid van iets te krijgen. Plotseling ontneem je jouw lichaam van iets waardoor het een flinke knauw krijgt. Hier is wat er gebeurt als je start met een extreem dieet. Je metabolisme gaat omlaag. Je moet weten, je lichaam is gewend om te werken met een bepaalde hoeveelheid brandstof. Die brandstof kan zijn in de vorm van koolhydraten of calorieën. Als je plotseling stopt met jouw lichaam deze brandstof te geven, ben je futloos en voel je jezelf traag en loom.

7 Je immuunsysteem verzwakt. Telkens wanneer jij je immuunsysteem shockt zal het zichzelf aan gaan passen. Je leptine* niveau neemt af Leptine is een hormoon dat je lichaam gebruikt om het gewicht te reguleren. Als je aankomt, zal je leptine niveau afnemen. Als je weer probeert af te vallen kan het gebeuren dat je overvallen wordt door een verhoogde intensiteit van eetbuien veroorzaakt door de lagere niveaus van leptine. Dit is waarom de eerste week van een dieet de meest kritische week is omdat deze eetbuien je kunnen weerhouden om het dieet vol te houden. * Leptine is een hormoon dat pas in 1994 werd ontdekt. Vetcellen geven deze stof af als ze voldoende vol zijn. Het zijn boodschapperstoffen die aangeven: We hebben genoeg reserves, stop de toevoer. Wanneer dit gebeurt wordt je immuunsysteem aangetast waardoor het voor jou moeilijker wordt om gezond te blijven. Bovendien moet je lichaam harder werken om de spiermassa te behouden, en dat is nou juist wat je niet wilt verliezen als je een dieet volgt. Je ultieme doel is immers vet verliezen. De productie van testeron neemt af. Wanneer je radicaal calorieën gaat verminderen in je dieet zal de productie van testeron afnemen. Voordat je dit naast je neerlegt omdat je een vrouw bent en geen man hou in gedachte dat beide testeron in het lichaam hebben. Mannen hebben inderdaad meer testeron maar hoe dan ook, vrouwen hebben ook testeron nodig om spiergroei te stimuleren. Zelfs als je er niet uit wilt zien als een body builder, je wilt echt geen spiermassa verliezen als je gewicht wilt kwijt raken. Je ultieme doel is je lichaam op de vet verbrand modus te krijgen en niet de spierafbraak modus. Het lichaam gaat dan over op vetverbranding in plaats van suikerverbranding.

8 Versoepel je dieet Je zult misschien staan te trappelen om als een speer in je nieuwe dieet programma te duiken om snel een bepaalde hoeveelheid gewicht kwijt te raken. Maar afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen, je hoeft echt niet zo n drastisch besluit te nemen als je denkt. Begin klein. Of je nu calorieën, koolhydraten of vetten telt, verminder je dagelijkse inname niet meer dan een derde van wat je op een gemiddelde dag eet. Bijvoorbeeld: als jij nu 3000 calorieën per dag eet, verminder dan je calorie inname met 1000 calorieën per dag zodra je het dieet start. Pas als je lichaam eenmaal gewend is aan de nieuwe hoeveelheid calorieën dat je eet, kun je indien nodig verder gaan met het verminderen van de calorieën. Je zult merken dat je de calorieën inname niet nog meer hoeft te verminderen aangezien zelfs een vermindering van 30% een flinke kick start kan geven wanneer jij gewicht wilt verliezen. Het goede van je dieet versoepelen is dat je jouw leefwijze niet drastisch hoeft te veranderen. Je kunt jezelf echt wel verwennen met zo nu en dan een snack of een gebakje en nog steeds binnen je calorieën blijven.

9 Hetzelfde geld voor de vermindering van het aantal koolhydraten. Het Atkins dieet en andere koolhydraat arme diëten starten met een zeer laag aantal koolhydraten (tussen de 20 en 40 gram per dag), en geleidelijk aan wordt dit zelfs helemaal afbouwen. Echter simpelweg je koolhydraten inname met 30% verminderen zal al genoeg zijn om gewicht te verliezen. Nogmaals, als je eenmaal in het ritme zit van het eten van voeding met minder koolhydraten en je lichaam zich heeft aangepast, kun je indien nodig het aantal koolhydraten nog meer gaan verminderen. Aangezien je gewicht wilt verliezen, moet je onthouden dat het gewicht wat je wilt verliezen niet zo na één nacht verdwijnt. En het zal ook niet na twee nachten verdwijnen. Je dieet versoepelen is een betere manier om op de lange termijn nog steeds succes te hebben. Zo dat is het, de werkelijke reden waarom diëten falen. Neem de tijd om deze informatie toe te passen in je dagelijkse leven, en je zult met alle plezier verdwaasd zijn van de resultaten! Onthoud dat elk dieet dat normale voeding bevat dat vers en natuurlijk is zal je helpen om vet te verbranden. Hieronder wordt ook fruit en groente onder verstaan. Hou het bij organische producten en hanteer een verscheidenheid aan kleuren. Om het maximale uit deze tips te halen adviseer ik je alle informatie die je ontvangt in het The Biggest Loser programma stap voor stap toe te passen in jouw leven. Gooi niet drastisch en radicaal het roer om want dan zou je teveel van jezelf vragen. Immers iets wat je misschien al tientallen jaren fout doet kun je niet binnen enkele weken beter doen. Nogmaals dank ik je voor je vertrouwen in dit programma en wens je veel succes met het behalen van je doelen. Ik hoop dat je samen met mij en met The Biggest Loser een succesvol resultaat gaat behalen. Op jouw gezonde succes! Arny van der Plas En het fijne voor jou is ik ben beschikbaar en kan je ondersteunen

De Top 10 Dieet Mythen

De Top 10 Dieet Mythen - 1 - De Top 10 Dieet Mythen Een dieet volhouden is nooit makkelijk, zeker niet met de overvloed aan dieet mythen. Het is het vaak moeilijk een onderscheid te maken tussen effectieve afval technieken/strategieën

Nadere informatie

Lekker in je vel in 7 stappen. Life Balance

Lekker in je vel in 7 stappen. Life Balance Lekker in je vel in 7 stappen Welkom bij deze E-cursus Dank je wel voor het aanschaffen van deze E-cursus. Ik ga jou helpen zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Wat ik zelf heb ervaren en waar

Nadere informatie

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Denk aub eventjes na voor je dit hele EBoek afprint. Je dient slechts enkele pagina s af te printen

Nadere informatie

De top 12 redenen waarom je faalt bij het afvallen. 1. Je hebt een gebrek aan of hebt niet de juiste kennis.

De top 12 redenen waarom je faalt bij het afvallen. 1. Je hebt een gebrek aan of hebt niet de juiste kennis. De top 12 redenen waarom je faalt bij het afvallen. 1. Je hebt een gebrek aan of hebt niet de juiste kennis. Zonder twijfel is een gebrek aan de juiste kennis de voornaamste reden waarom mensen moeite

Nadere informatie

Vetarm Eten WERKT NIET.

Vetarm Eten WERKT NIET. WAAROM EEN KLASSIEK DIEET EN FITNESS JE NIET BLIJVEND HELPEN AFSLANKEN 1 Feiten over Snel Afvallen en Afslanken : Vetarm Eten WERKT NIET. Je kan niet afslanken door enkel Vetarm te eten. Vetarm eten bestaat

Nadere informatie

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Surf naar http://www.strakkebuikspieren.nl/gratis/ voor de nieuwste versie.

Nadere informatie

Welkom... Ga met deze 10 ultieme tips voor blijvend resultaat! Super. Je hebt de eerste stap gezet om te investeren in je gezondheid.

Welkom... Ga met deze 10 ultieme tips voor blijvend resultaat! Super. Je hebt de eerste stap gezet om te investeren in je gezondheid. Welkom... Ga met deze 10 ultieme tips voor blijvend resultaat! Super. Je hebt de eerste stap gezet om te investeren in je gezondheid. Wanneer je deze 10 ultieme tips in dit E-book toepast zal je gegarandeerd

Nadere informatie

Zonder dieet lekkerder in je vel!

Zonder dieet lekkerder in je vel! Zonder dieet lekkerder in je vel! Vijf vragen en vijf stappen om te ontdekken hoe je jouw eetpatroon kunt veranderen en succesvol kunt afvallen. Overgewicht neemt ernstige vormen aan, veel volwassenen

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition % LICHAAMSVET Wie wil je worden? Waar ben je nu? % LICHAAMSVET Vrouw 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Man 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Te laag

Nadere informatie

Strakke Buik Geheimen Marijke Helswieg

Strakke Buik Geheimen Marijke Helswieg Download De Nieuwste Versie! Dit is versie 1.1, download nu direct de nieuwste versie op: http://www.afslankenmetmarijke.nl Stop Met Alleen Je Buik Trainen Als Je Van Je Buik Vet Af Wilt!! Tot nu toe zijn

Nadere informatie

Voor een blijvend fit en slank lichaam. Trainer Hormoonfactor- voeding en lifestyle coach

Voor een blijvend fit en slank lichaam. Trainer Hormoonfactor- voeding en lifestyle coach Voor een blijvend fit en slank lichaam klacht oorsprong oplossing online 10 weken lang elke week een weekmenu en alles wat je moet weten over hormonen en je gezondheid. Trainer Hormoonfactor- voeding en

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt DIËTEN IS TRAINEN OM DIK TE WORDEN 1Als een beer in een winterslaap is en dus niets meer eet gedurende een lange tijd, doet de natuur iets slims. Het

Nadere informatie

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in

Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in Met het hele gezin gezond het nieuwe jaar in LINDA AMMERLAAN KINDERVOEDINGSCOACH Inleiding Wie ben ik? Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe lastig het is om in deze tijd je kinderen gezond te laten opgroeien.

Nadere informatie

Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn?

Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn? 1 Altijd al gedacht dat zware botten een verklaring voor overgewicht zijn? De 20 fabels en feiten over afslanken Be-Slank Copyright 2011 Be-Slank.nl Alle rechten voorbehouden. 2 Feiten en Fabels: Frisdrank

Nadere informatie

Gezond aankomen: De 10 beste tips op een rijtje!

Gezond aankomen: De 10 beste tips op een rijtje! 2019 Gezond aankomen: De 10 beste tips op een rijtje! Gezond Aankomen: De 10 Beste Tips Op Een Rijtje Een vraag die ik wel regelmatig krijg is hoe kan ik succesvol aankomen. Als je de media bekijkt valt

Nadere informatie

Met brood in balans Gezond afvallen Doe het broodwisseldieet

Met brood in balans Gezond afvallen Doe het broodwisseldieet Met brood in balans Gezond afvallen Doe het broodwisseldieet Een goed gewicht Ben je ook een van die miljoenen Nederlanders die worstelen met de weegschaal? Of je nu een paar kilo wilt afvallen of juist

Nadere informatie

Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier?

Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier? Hey! Wil je van kilo s af? Beter en gezonder voelen? Afvalstoffen kwijt raken? Energiek voelen en lekker in je vel? Je lichaam ontgiften op een hele gezonde en verantwoorde manier? Wil je weer lekker beginnen

Nadere informatie

Schakel je lichaam in de vetverbrandingsmodus, sneller en efficiënter

Schakel je lichaam in de vetverbrandingsmodus, sneller en efficiënter Het Ultieme Vetverbranding Programma Schakel je lichaam in de vetverbrandingsmodus, sneller en efficiënter In de afgelopen weken heb ik je verteld over De Superverbrander Methode en de 4 fasen van het

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition BMI Body Mass Index = gewicht in kg lengte x lengte in m BMI < 18,5 ondergewicht 18,5 24,9 normaal 25 29,9 overgewicht 30 34,9 zwaar

Nadere informatie

SLIM DOE JE ZO! VET VERLIEZEN Door: Eiwitrijkerecepten.nl

SLIM DOE JE ZO! VET VERLIEZEN Door: Eiwitrijkerecepten.nl SLIM VET VERLIEZEN DOE JE ZO! 1.0 Door: Eiwitrijkerecepten.nl Inleiding De meeste mensen die willen afvallen houden het meestal niet lang vol. Gewicht verliezen gaat gemakkelijker als je gemotiveerd bent

Nadere informatie

Sugar Addiction Test

Sugar Addiction Test Sugar Addiction Test Hoe is het gesteld met jouw suikerverslaving? Ontdek het met deze test. SUGARCHALLENGE Is een initiatief van Food & Lifestylecoach Carola van Bemmelen Doe de Sugar Addiction test Ben

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition BMI Body Mass Index = gewicht in kg lengte x lengte in m BMI < 18,5 ondergewicht 18,5 24,9 normaal 25 29,9 overgewicht 30 34,9 zwaar

Nadere informatie

vrouwen 2500 calorieën voor mannen dagmenu met duizend calorieën afvallen Gezond dagmenu van 1000 calorieën: Gezond eten Het 1000

vrouwen 2500 calorieën voor mannen dagmenu met duizend calorieën afvallen Gezond dagmenu van 1000 calorieën: Gezond eten Het 1000 půjčky 1000 kcal dieet recepten. pub-3922070195920298 Laag calorieën recepten 1800 ca vrouwen 2500 calorieën voor mannen dagmenu met duizend calorieën duizend calorieën dieet Een streng laag calorieën

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt 1 DIËTEN IS TRAINEN Hongersnood! OM DIK TE WORDEN Als je gaat diëten denkt je lichaam dat het zich moet beschermen tegen een hongersnood. Je lichaam

Nadere informatie

Het coachprogramma Afvallen door kennis.

Het coachprogramma Afvallen door kennis. Het coachprogramma Afvallen door kennis. Ik ben op een missie! En dat komt omdat je tegenwoordig om je oren geslagen wordt met diëten, pilletjes, shakes, repen en drankjes. Of je moet koolhydraten bannen,

Nadere informatie

Colofon. www.stichtinggezondheid.nl. Dit e book is een uitgave van Stichting Gezondheid. Teksten: Stichting Gezondheid

Colofon. www.stichtinggezondheid.nl. Dit e book is een uitgave van Stichting Gezondheid. Teksten: Stichting Gezondheid Colofon Dit e book is een uitgave van Stichting Gezondheid Teksten: Stichting Gezondheid Vormgeving: Michael Box (Internet Marketing Nederland) Correspondentie: Stichting Gezondheid (Stefan Rooyackers)

Nadere informatie

Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven

Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven Alles wat je wilt weten over gezond en gelukkig leven Gezonde voeding en een healthy lifestyle? Mijn naam is Fardau Wijbenga, oprichtster van The Healthy Life Company. Ik ben ervan overtuigd dat gezonde

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

The Change Lifestyle is ontwikkeld om een eind te maken aan alle dieten. Al van alles geprobeerd, maar uiteindelijk zonder succes?

The Change Lifestyle is ontwikkeld om een eind te maken aan alle dieten. Al van alles geprobeerd, maar uiteindelijk zonder succes? The Change Lifestyle is ontwikkeld om een eind te maken aan alle dieten. Al van alles geprobeerd, maar uiteindelijk zonder succes? The Change Lifestyle is voor jou! 1 Er zijn diverse problemen met de bekende

Nadere informatie

Powervoeding. Pagina 3. Inleiding. Hoofdstuk 1: Calorieën. Pagina 4. Hoofdstuk 2: Macronutriënten. Pagina 5. Hoofdstuk 3: Fatsecret.

Powervoeding. Pagina 3. Inleiding. Hoofdstuk 1: Calorieën. Pagina 4. Hoofdstuk 2: Macronutriënten. Pagina 5. Hoofdstuk 3: Fatsecret. 1 Powervoeding Versie 1.3 Inleiding Hoofdstuk 1: Calorieën Hoofdstuk 2: Macronutriënten Hoofdstuk 3: Fatsecret Hoofdstuk 4: Voedingsmiddelen Afsluiting Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 Pagina

Nadere informatie

lyondellbasell.com Eet dit Dat niet Verbeter je gezondheid

lyondellbasell.com Eet dit Dat niet Verbeter je gezondheid Eet dit Dat niet Verbeter je gezondheid Verander je keuzes, verander je leven Deze presentatie heeft als doel om u betere beslissingen te laten nemen m.b.t. voeding om zo uw gezondheid te verbeteren. Belangrijke

Nadere informatie

9 tips voor een sneller succes bij het afvallen

9 tips voor een sneller succes bij het afvallen 9 tips voor een sneller succes bij het afvallen Komt dit bekend voor? Je valt maar niet af, ondanks dat je erg je best doet om gewicht te verliezen. Je eet niet veel, maar ondanks dat, gaat de weegschaal

Nadere informatie

BUIKVET WORKSHOP LES 2

BUIKVET WORKSHOP LES 2 BUIKVET WORKSHOP LES 2 De beste eet momenten voor een slanke buik Welkom bij de tweede les van de buikvet workshop. Of je nu een vrouw bent die in de overgang zit, of net bevallen bent van je eerste kindje,

Nadere informatie

Smoothiegoodness De introductie

Smoothiegoodness De introductie Smoothiegoodness De introductie Hoera!! Hier begint jouw groene smoothieavontuur. Dit betekent een geweldige stap vooruit in je gezondheid en energieniveau, fantastisch dat je eraan gaat beginnen. Misschien

Nadere informatie

Afslank Programma voor Dames

Afslank Programma voor Dames Afslank Programma voor Dames Afslank Programma voor dames 1 Afslank Programma voor dames 2 Afslank Programma voor dames 3 Afslank Programma voor dames 4 Afslank Programma voor dames 5 Afslank Programma

Nadere informatie

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde.

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde. Door Jesse van der Velde www.jessevandervelde.com Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer u een fysieke beperking,

Nadere informatie

E-zine Voor een Goede lijn

E-zine Voor een Goede lijn Hierbij ontvang je het gratis E-zine voor een Goede lijn, Veel leesplezier! Mijn doel is voor iedereen een gezonde leefstijl mogelijk te maken met een gezond gewicht. Gezond leven met een gezond gewicht

Nadere informatie

Gewichtstoename bij behandeling van kanker

Gewichtstoename bij behandeling van kanker Gewichtstoename bij behandeling van kanker Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding U bent tijdens uw behandelingen tegen kanker ongewenst in gewicht aangekomen. In deze

Nadere informatie

Gezonde Mama s & Co: Toolkit voor de verschillende type eters

Gezonde Mama s & Co: Toolkit voor de verschillende type eters Gezonde Mama s & Co: Toolkit voor de verschillende type eters Kun jij de verleiding niet weerstaan als je versgebakken cake ruikt? Ga je eten als je verdrietig, boos, of gespannen bent? Lukt het je niet

Nadere informatie

Op gewicht en in balans blijven tijdens de overgang

Op gewicht en in balans blijven tijdens de overgang Op gewicht en in balans blijven tijdens de overgang De overgang is een intense fase in het leven van een vrouw. De samenstelling van je lichaam verandert, waardoor je opeens sneller aankomt. Je kunt last

Nadere informatie

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Door Jesse van der Velde http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

De 6 belangrijkste redenen waarom jij niet afvalt én de oplossingen

De 6 belangrijkste redenen waarom jij niet afvalt én de oplossingen De 6 belangrijkste redenen waarom jij niet afvalt én de oplossingen Met deze tips lukt het je wel om je ideale gewicht te behalen en te behouden Er is niets zo vervelend om ergens heel erg je best voor

Nadere informatie

30 dagen een commitment met jezelf aangaan!

30 dagen een commitment met jezelf aangaan! 30 dagen een commitment met jezelf aangaan! 1. Training 2. Voeding 3. Rust 1. Training - Grote spieren trainen benen, borst en rug - Cardio training - Dagelijks middelmatig bewegen Grote spieren trainen:

Nadere informatie

Eet maar gewoon, dan doe je gek genoeg

Eet maar gewoon, dan doe je gek genoeg Eet maar gewoon, dan doe je gek genoeg Gezond eten is geen dieet, het is een lifestyle Op een simpele en toegankelijke manier uitgelegd wat iedereen zou moeten weten over voeding ~ Nicole Sebregts Eet

Nadere informatie

De 5 stappen om goede voornemens te laten slagen

De 5 stappen om goede voornemens te laten slagen De 5 stappen om goede voornemens te laten slagen Op 1 januari worden volop goede voornemens gemaakt. We willen stoppen met roken, afvallen, meer bewegen, gezonder leven en ga zo maar door. Afvallen is

Nadere informatie

Gewichtstoename bij behandeling van kanker

Gewichtstoename bij behandeling van kanker Gewichtstoename bij behandeling van kanker Naar het ziekenhuis? Lees eerst de informatie op www.asz.nl/brmo. Inleiding U bent tijdens uw behandelingen tegen kanker ongewenst in gewicht aangekomen. In deze

Nadere informatie

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap.

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. EET PALEO 3 Inhoudsopgave Inleiding 6 Mijn Paleo verhaal 8 De 7 stappen in het kort 12 Stap 1 Richt je op de praktijk 14

Nadere informatie

Gewichtstoename bij behandeling van kanker

Gewichtstoename bij behandeling van kanker Gewichtstoename bij behandeling van kanker Albert Schweitzer ziekenhuis Januari 2012 Pavo 0915 Inleiding U bent tijdens uw behandelingen tegen kanker ongewenst in gewicht aangekomen. In deze folder leggen

Nadere informatie

Snel, simpel en smakelijk

Snel, simpel en smakelijk Snel, simpel en smakelijk waar SLIM Gemakkelijk afvallen Een gezond lijf is niet alleen uw visitekaartje, het is uw leven. En als u lekker in uw vel zit, dan straalt u dat ook uit! Hoe lekker zit u in

Nadere informatie

Eet jezelf in balans.een nieuwe (blijvende!) oplossing voor eet- en gewichtsproblemen

Eet jezelf in balans.een nieuwe (blijvende!) oplossing voor eet- en gewichtsproblemen Matoeta, Centrum voor voeding, gezondheid en bewustwording Specialist bij eet- en gewichtsproblemen Eet jezelf in balans.een nieuwe (blijvende!) oplossing voor eet- en gewichtsproblemen In mijn praktijk

Nadere informatie

Eerste hulp bij PCOSklachten

Eerste hulp bij PCOSklachten Eerste hulp bij PCOSklachten WIE BEN IK? Ik ben Anita en ik woon in Amersfoort. In 2010 stopte ik met de pil om erachter te komen of mijn cyclus op gang zou komen. Op dat moment was ik 28 jaar. Mijn nicht

Nadere informatie

Inhoud. 04 Inleiding. Het 5 Stappen AFSLANKPLAN. Wat Is Het 5 Stappen Plan? Het 5 Stappen Afslankplan. Veel Gestelde Vragen

Inhoud. 04 Inleiding. Het 5 Stappen AFSLANKPLAN. Wat Is Het 5 Stappen Plan? Het 5 Stappen Afslankplan. Veel Gestelde Vragen Inhoud 04 Inleiding Een gezonde levensstijl... Wat is het 5 stappen Afslankplan... 04 04 05 Wat Is Het 5 Stappen Plan? Gezond leven is duur?... Gezond leven kost veel moeite en tijd?... Hoeveel mag je

Nadere informatie

MAKE THE SWITCH. Van suiker- naar vetverbranding

MAKE THE SWITCH. Van suiker- naar vetverbranding MAKE THE SWITCH Van suiker naar vetverbranding Wat is Sportvasten Switch van suiker naar vetverbranding! Een kickstart naar een andere stofwisseling en een nieuwe levensstijl! Hoe is Sportvasten ontstaan

Nadere informatie

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten Gezonde recepten Gezonde recepten Vraag jij je ook wel eens af wat gezonde recepten zijn en wat nu gezond is en wat niet? Er zijn zoveel geluiden in voedingsland, dat je soms de weg kwijt kunt raken. Wat

Nadere informatie

Gezond leven betekent dat je; - voldoende beweegt - gezond eet

Gezond leven betekent dat je; - voldoende beweegt - gezond eet Gezond leven betekent dat je; - voldoende beweegt - gezond eet Waarom eet je eigenlijk? Je krijgt er energie van! Energie heb je nodig alle processen in je lichaam b.v. voor lopen, computeren Maar ook

Nadere informatie

Superfoods voor meer energie

Superfoods voor meer energie Superfoods voor meer energie Je bent nu al lekker op weg om een gezonde levensstijl te creëren. Je voelt al meer energie nu je aan het afvallen bent. We zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is om continue

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

ARE YOU READY TO GO180?

ARE YOU READY TO GO180? ARE YOU READY TO GO180? MEET HIELKE & JEROEN GO180 is een personal training- en lifestylestudio in Leeuwarden waar mensen, één op één, één op twee of in small group begeleid worden in het behalen van

Nadere informatie

GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP

GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP Voor iedereen die: Gezonder wil eten Wil stoppen met schadelijke verslavingen Meer wil bewegen Minder stress en meer ontspanning wil Inclusief werkboek Leopoldstraat

Nadere informatie

7 EASY TIPS TO BLOW OFF FAT FREE REPORT

7 EASY TIPS TO BLOW OFF FAT FREE REPORT 7 EASY TIPS TO BLOW OFF FAT FREE REPORT In dit gratis rapport praten we over zeven makkelijke voeding tips voor maximale vet vetbranding. De meeste vragen gaan altijd over wat ze niet mogen eten. Maar

Nadere informatie

In boek leg ik je uit welke fouten dat zijn en hoe je ze kan voorkomen met als resultaat dat jij zo snel mogelijk in shape bent!

In boek leg ik je uit welke fouten dat zijn en hoe je ze kan voorkomen met als resultaat dat jij zo snel mogelijk in shape bent! In dit eboek laat ik je zien hoe je een nieuwe wetenschappelijke ontdekking genaamd "de afterburn effect" je gaat helpen om dat afgeslankte lichaam te krijgen. Maar ik ga je ook de 3 fouten laten zien

Nadere informatie

SuperCardio: Hoe je cardiotraining wél moet doen Door Jesse van der Velde 1

SuperCardio: Hoe je cardiotraining wél moet doen Door Jesse van der Velde 1 SuperCardio: Hoe je cardiotraining wél moet doen Door Jesse van der Velde 1 Hartelijk bedankt Hartelijk bedankt voor de aankoop van mijn e-book SuperCardio: Hoe je cardiotraining wél moet doen om je conditie

Nadere informatie

DE GELUKKIGE ETER TOOLKIT

DE GELUKKIGE ETER TOOLKIT DE GELUKKIGE ETER TOOLKIT CAROLA VAN BEMMELEN voedingstabellen 3. Hoeveel eten heb je nodig? bent en om niet in paniek te raken wanneer je een leeg gevoel hebt (dit is vaak honger, maar eerder een gevoel

Nadere informatie

Hoge Bloeddruk Direct Verlagen

Hoge Bloeddruk Direct Verlagen Hoge Bloeddruk Direct Verlagen Stap voor stap, weg met Hoge Bloeddruk Versie 2012 Optimalegezondheid.com Jack Boekhorst Ik begin dit gratis rapport met een misschien wel erg bold statement, maar toch durf

Nadere informatie

De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven!

De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! De gezonde oplossing voor een Slank, Fit en Gelukkig leven! Na het volgen van dit programma ben je slanker, fitter en beschik je zelf over de

Nadere informatie

3.3 Eén handje is één handje Koffie: let op je nachtrust Om met een grote boog omheen te gaan De grootste dikmaker 58

3.3 Eén handje is één handje Koffie: let op je nachtrust Om met een grote boog omheen te gaan De grootste dikmaker 58 3.3 Eén handje is één handje 52 3.4 Koffie: let op je nachtrust 53 4 Om met een grote boog omheen te gaan 56 4.1 De grootste dikmaker 58 4.2 Intolerantie 60 4.3 Nog even voor de duidelijkheid 63 5 Geen

Nadere informatie

Sportvoeding bij Atleten

Sportvoeding bij Atleten Sportvoeding bij Atleten Pallas 67 16 maart 2017 Marlijn van den berg marlijn.vandenberg@gmail.com Voedingsdeskundige Voeding en gezondheid in Wageningen Nu werkzaam bij: Jouw actieve vakantie om je fitter,

Nadere informatie

Activelifestyle. FIT-Guide

Activelifestyle. FIT-Guide Activelifestyle FIT-Guide Inleiding U wilt uw doel behalen, maar weet niet precies hoe. Deze FIT-Guide is er om u tips en een inside look van ons product te geven. Alleen training is niet het enige wat

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Metabolisme verhogen door minder koolhydraten te gebruiken Metabolisme is een ander woord voor stofwisseling. Het Metabolisme verhogen is eigenlijk een hogere/snellere stofwisseling. Metabolisme is de

Nadere informatie

Stel je gezond weekmenu samen

Stel je gezond weekmenu samen Stel je gezond weekmenu samen Leer je maaltijden op een gezonde manier plannen Lotte De Clercq Auteur: Lotte De Clercq Coverontwerp: Lotte De Clercq ISBN: 978-94-6342-735-7 Uitgeverij mijnbestseller.nl

Nadere informatie

Een goede behandeling. begint bij de juiste diagnose. Gewichtstoename is te vergelijken met koorts

Een goede behandeling. begint bij de juiste diagnose. Gewichtstoename is te vergelijken met koorts Een goede behandeling begint bij de juiste diagnose U zou heel raar staan te kijken als u bij uw huisarts binnenkwam en uw arts zei, nog voor u ging zitten: U krijgt van mij een ontstekingsremmer, zonder

Nadere informatie

JUNKFOOD HET OPTIMALEGEZONDHEIDS TRAININGSPROGRAMMA! WEEK 1, JUNKFOOD. Het OptimaleGezondheids trainingsprogramma!

JUNKFOOD HET OPTIMALEGEZONDHEIDS TRAININGSPROGRAMMA! WEEK 1, JUNKFOOD. Het OptimaleGezondheids trainingsprogramma! HET OPTIMALEGEZONDHEIDS TRAININGSPROGRAMMA! WEEK 1, JUNKFOOD 101 JUNKFOOD Het OptimaleGezondheids trainingsprogramma! Week 1, Junkfood Snel, pijnloos en effectief! klantenservice@optimalegezondheid.com

Nadere informatie

Wat zijn vetten? Soorten vetten Onverzadigde vetten Verzadigde vetten Transvetten Vetpercentages Tips

Wat zijn vetten? Soorten vetten Onverzadigde vetten Verzadigde vetten Transvetten Vetpercentages Tips Vetten 1 Onderwerpen Wat zijn vetten? Soorten vetten Onverzadigde vetten Verzadigde vetten Transvetten Vetpercentages Tips 2 Wat zijn vetten? Vetten zijn naast eiwitten en koolhydraten, een van de drie

Nadere informatie

AFVALPLAN. Je plan bevat de volgende onderdelen: Je voor- en nadelen van afvallen Je waarom. Je doelen Je als/dan-plannen Je Evaluatie

AFVALPLAN. Je plan bevat de volgende onderdelen: Je voor- en nadelen van afvallen Je waarom. Je doelen Je als/dan-plannen Je Evaluatie AFVALPLAN Hoe je moet afvallen weet je waarschijnlijk wel. Minder eten, meer bewegen en gezonder eten. Maar hoe ga je dat bereiken? In dit afvalplan vind je de stappen om je kans op succes zo groot mogelijk

Nadere informatie

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Inhoud Ik heb geen tijd om een ebook te schrijven!... 3 Waarom heb ik het recht om je dit te vertellen?... 4 Template voor schrijven

Nadere informatie

Mijn Eetdagboek. Naam: Achternaam: Leeftijd: Lengte: BMR: Gewicht: Middelomtrek: Vetmassa: Vetvrije massa:

Mijn Eetdagboek. Naam: Achternaam: Leeftijd: Lengte: BMR: Gewicht: Middelomtrek: Vetmassa: Vetvrije massa: Mijn Eetdagboek Naam: Achternaam: Leef: Lengte: BMR: Gewicht: Middelomtrek: Vetmassa: Vetvrije massa: Hoe vul ik mijn eetdagboek in? Schrijf alles op wat u gegeten en gedronken hebt. Probeer dit zo exact

Nadere informatie

Wilt u serieus afslanken en goed in uw vel zitten?

Wilt u serieus afslanken en goed in uw vel zitten? 1 Inhoud Wilt u serieus afslanken en goed in uw vel zitten?... 3 Resultaat... 4 Hoe verander ik mijn emotionele dieet... 5 HeartMath Stress en Gewicht Management Programma... 6 2 Wilt u serieus afslanken

Nadere informatie

5 Daags Afvalprogramma

5 Daags Afvalprogramma 5 Daags Afvalprogramma Dag 1 Dieetsnel.nl De eerste dag van mijn dieet is aangebroken, het zal je vast meevallen wat er vandaag op het menu staat! s Morgens 2 crackers met melk, s middags 2 boterhammen

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

OOK ZO N GEZONDE EETLUST?

OOK ZO N GEZONDE EETLUST? OOK ZO N GEZONDE EETLUST? dé specialist in arbeid en gezondheid Test: weet jij wat je eet? 1. Waar zitten meer calorieën in, in pasta of in aardappels? a Pasta b Aardappels 2. Wat is vetter, een kippenpoot

Nadere informatie

E-book; 20 OERLEKKER ETEN TIPS 2018 OERLEKKER ETEN Anouk Veldhuizen Natuurvoedingsadviseur

E-book; 20 OERLEKKER ETEN TIPS 2018 OERLEKKER ETEN Anouk Veldhuizen Natuurvoedingsadviseur E-book; 20 OERLEKKER ETEN TIPS 2018 OERLEKKER ETEN Anouk Veldhuizen Natuurvoedingsadviseur info@oerlekkereten.nl 06-48977966 TOP!!! JIJ WIL GRAAG OERLEKKER ETEN. Dat betekent dat je bewuste voedingskeuzen

Nadere informatie

Voorwoord 7 Introductie 11 Hoe is dit handboek opgezet? 13

Voorwoord 7 Introductie 11 Hoe is dit handboek opgezet? 13 Medische Disclaimer Dit boek is bedoeld voor informatieve doeleinden en is geen medische handleiding of vervanging voor het advies en zorg van een arts. Raadpleeg altijd eerst een arts alvorens veranderingen

Nadere informatie

Herken je de volgende verschijnselen bij jezelf? Dan kan het zijn dat er sprake is van een eetbuistoornis.

Herken je de volgende verschijnselen bij jezelf? Dan kan het zijn dat er sprake is van een eetbuistoornis. EEtbuIstOOrNIs EEtbuIstOOrNIs Wat is een eetbuistoornis? Een eetbuistoornis wordt ook wel Binge Eating Disorder (BED) genoemd. Mensen met een eetbuistoornis hebben regelmatig onbedwingbare en hevige eetbuien

Nadere informatie

SLIM een revolutionaire visie

SLIM een revolutionaire visie SLIM een revolutionaire visie Heeft u er wel eens aan gedacht dat uw gewichtstoename niets met te veel eten of te weinig beweging te maken hoeft te hebben? Dat klinkt misschien vreemd, maar recent wetenschappelijk

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

Hoe Je Snel en Gemakkelijk Kunt Afkicken Van Suiker

Hoe Je Snel en Gemakkelijk Kunt Afkicken Van Suiker Geheimen & Gevaren Van Suiker Hoe Je Snel en Gemakkelijk Kunt Afkicken Van Suiker 1 Geheimen en Gevaren Van Suiker Door Jack Boekhorst - OptimaleGezondheid.com E-mail: klantenservice@optimalegezondheid.com

Nadere informatie

Hoe overleef jij de feestdagen?

Hoe overleef jij de feestdagen? Hoe overleef jij de feestdagen? Afvallen of op gewicht blijven in de koude dagen Contents Afvallen of op gewicht blijven in de koude dagen... 1 Voorwoord... 3 Doelen stellen: hoeveel wil je afvallen?...

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Onderzoek: (on)gezond eten

Onderzoek: (on)gezond eten Onderzoek: (on)gezond eten Mei 2018 Over dit onderzoek 3Vraagt is onderdeel van het EenVandaag Opiniepanel en stuurt circa eens per maand een vragenlijst aan leden tussen de 16 en 34 jaar. De uitslagen

Nadere informatie

De eerste stappen naar een gezond gewicht

De eerste stappen naar een gezond gewicht De eerste stappen naar een gezond gewicht Sylvia van Willigen Online Gewichtsconsulente en Life Coach Als je dit leest, heb je de eerste stap al gezet. Gefeliciteerd! Nu gaan we verder elke week een stapje.

Nadere informatie

21 dagen afslank dieet

21 dagen afslank dieet 21 dagen afslank dieet 21 dagen start fase voor afslanken van wzpt... Een afslank programma voor professionals De regels van het dieet zijn vrij simpel... Tijden die zijn aangegeven in het dieet zijn voorbeelden

Nadere informatie

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook Afslankhandleiding Bedankt voor het downloaden van dit E- Book, ik vind het echt super tof om je te helpen jou ideale gewicht te bereiken en je te helpen bij het bereiken van een gezonde- en gelukkige

Nadere informatie

INHOUD. Voorwoord 7. Hoofdstuk 1 De filosofie van BodieBoost 11. Hoofdstuk 2 Voor wie is BodieBoost? 13

INHOUD. Voorwoord 7. Hoofdstuk 1 De filosofie van BodieBoost 11. Hoofdstuk 2 Voor wie is BodieBoost? 13 INHOUD Voorwoord 7 Hoofdstuk 1 De filosofie van BodieBoost 11 Hoofdstuk 2 Voor wie is BodieBoost? 13 Hoofdstuk 3 De BodieBoost afslankmethode 17 Korte uitleg over de BodieBoost-afslankmethode 17 De basisprincipes

Nadere informatie

DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN

DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN ALOE INSPIRED 2016 EEN GEZONDE BASIS. DE DRUKTE VAN HET DAGELIJKS LEVEN MAAKT DAT WE OP HET GEBIED VAN VOEDING SOMS VOOR DE MAKKELIJKSTE WEG GAAN. DE KEUZE VALT DAN SNELLER

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

AFVALLEN DOOR KENNIS. Afval - en leefstijlprogramma van Nijholt begeleiding.

AFVALLEN DOOR KENNIS. Afval - en leefstijlprogramma van Nijholt begeleiding. AFVALLEN DOOR KENNIS. Afval - en leefstijlprogramma van Nijholt begeleiding. Afvallen, een dieet volgen vanwege een allergie, een nieuwe weg inslaan voor je gezondheid of om een andere reden anders gaan

Nadere informatie

Sommige pubers kunnen echt ongelooflijk hard stinken. Dat is allesbehalve lekker. Heb jij er ook last van?

Sommige pubers kunnen echt ongelooflijk hard stinken. Dat is allesbehalve lekker. Heb jij er ook last van? Zweterige oksels Sommige pubers kunnen echt ongelooflijk hard stinken. Dat is allesbehalve lekker. Heb jij er ook last van? Zweten is heel normaal en zelfs goed voor je. Het zuivert je lichaam en zorgt

Nadere informatie

Zo. Dat is kort samengevat de essentie

Zo. Dat is kort samengevat de essentie Voorwoord 4 DEEL 1: ALLES OVER KETO 9 De sleutel tot succesvol gewicht verliezen 10 Wat is KETO? 12 KETO en jij 18 Over insuline 26 Alles over ketose 30 DEEL 2: GEWICHT VERLIEZEN MET KETO 39 KETO in de

Nadere informatie