Flexweb gastouderopvang

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Flexweb gastouderopvang"

Transcriptie

1 Flexweb gastouderopvang Handleiding voor gastouders document-versie 1.04 Volwassen software waar je geen kind aan hebt!

2 Copyright Copyright 2010 Dicon Development Center BV. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande toestemming van Dicon development center BV. Handelsmerken Flexkids, Flexwelzijn en Flexcrm zijn handelsmerken van Dicon Development Center BV. Andere genoemde producten of handelsmerken zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve eigenaren. Vrijwaring Ondanks alle aan de samenstelling van deze uitgave bestede zorg kunnen noch de redactie, noch de auteurs, noch de uitgever aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die het gevolg is van enige fout in deze uitgave. Documentgegevens Eigenaar: Software Status: definitief Bestemd voor: extern Dicon development center PO Box RP Haarlem Internet Website:

3 Inhoudsopgave iii Inhoudsopgave 1 Inleiding 4 2 Inloggen Inloggen via de website van de opvangorganisatie Rechtstreeks inloggen op flexweb Het openingsscherm Inbox Overzicht kinderen Tijd registreren Tijd registreren: stappen Stap 1: kind en maand selecteren Stap 2: reeds geregistreerde tijd bekijken (maand overzicht) Stap 3: dagen selectie Stap 4: uren invoer Uren kopiëren van voorgaande week Productregels verwijderen Stap 5: verzenden uren registratie Aanpassen tijdregistratie Afdrukken overzicht geregistreerde uren... 15

4 Flexweb gastouderopvang - Handleiding voor gastouders 4 1 Inleiding Via flexweb kunt u als gastouder op eenvoudige wijze de tijd registreren die u heeft besteed aan gastouderopvang. Deze handleiding leert u hoe u kunt inloggen en hoe de urenregistratie precies in zijn werk gaat. Voor vragen kunt u contact opnemen met de opvangorganisatie waar u bij bent aangesloten. 2 Inloggen Voordat u als gastouder uw tijd kunt registreren via flexweb dient u te beschikken over inloggegevens. Deze worden u verstrekt door de opvangorganisatie waar u als gastouder bij bent aangesloten. Bij het toekennen van de gebruikersnaam wordt gekozen uit één van de adressen (thuis, werk of mobiel) die u hebt opgegeven aan de opvangorganisatie. Deze gebruikersnaam wordt u per toegezonden. Met deze gebruikersnaam kunt u een wachtwoord aanvragen via de algemene inlogpagina van flexweb. Zodra de opvangorganisatie de aanvraag heeft ontvangen krijgt u weer een met daarin een activatielink om het nieuwe account te activeren en een wachtwoord op te geven. Zodra u dit heeft gedaan kunt u direct als gastouder inloggen op flexweb. 2.1 Inloggen via de website van de opvangorganisatie Afhankelijk van de wijze waarop uw opvangorganisatie de mogelijkheden om in te loggen op flexweb heeft geïmplementeerd in haar website kunt u gebruik maken van een zogenoemde login-box of een link. Als er sprake is van een login-box kunt u hier uw gebruikersnaam en wachtwoord invullen. U komt dan direct in het voor u ingerichte deel van flexweb terecht. Een voorbeeld van een login-box: Als er sprake is van een link dan kunt u hierop klikken en wordt u doorgestuurd naar de gastouder-inlogpagina van flexweb. Na het invullen van uw gebruikersnaam en wachtwoord komt u in het voor u ingerichte deel van flexweb terecht. 2.2 Rechtstreeks inloggen op flexweb U kunt ook rechtstreeks inloggen op flexweb door in de adresbalk van uw webbrowser het webadres te typen dat u kunt opvragen bij de opvangorganisatie waar u bij bent aangesloten. Een voorbeeld van hoe zo n webadres er uit ziet: Via het webadres komt u terecht op de gastouder-inlogpagina waar u uw gebruikersnaam en wachtwoord in kunt vullen:

5 Het openingsscherm 5 3 Het openingsscherm Zodra u bent ingelogd komt u in het openingsscherm van het voor u als gastouder gereserveerde deel van flexweb terecht: Het openingsscherm is onderverdeeld in een aantal secties:

6 Flexweb gastouderopvang - Handleiding voor gastouders 6 1. Inbox 2. Overzicht kinderen 3. Mijn gegevens 4. Mijn partner 5. Kind toevoegen 6. Sitemap Voor het registreren van tijd betreffende gastouderopvang zijn alleen de secties Inbox en Overzicht kinderen van belang. 3.1 Inbox Hier vindt u de berichten die automatisch worden verstuurd naar aanleiding van de diverse stappen in het proces van tijdregistratie. 3.2 Overzicht kinderen Hier ziet u als gastouder een lijst met kinderen waarvoor u de opvang verzorgt. Door op een kind te klikken komt u in stap 2 van het tijdsregistratie-proces. Zie "Stap 2: reeds geregistreerde tijd bekijken (maand overzicht)" blz Tijd registreren Via flexweb kunt u eenvoudig de tijd registreren die u besteed hebt aan het opvangen van kinderen. Zodra u de tijdregistratie betreffende gastouderopvang van een bepaalde maand hebt afgerond wordt er automatisch een bericht verstuurd naar de vraagouder. Zowel een bericht als een inboxbericht. Een kopie van dit bericht wordt naar uw inbox gestuurd. Zodra de vraagouder akkoord gaat met de geregistreerde tijd ontvangt u hiervan een bericht. Wederom zowel een bericht als een inboxbericht. Als er sprake is van een akkoord, dan hoeft u verder niets meer te doen. De vraagouder betaalt de kosten van de opvang aan het gastouderbureau. Het gastouderbureau zal vervolgens het geld binnen 5 dagen overmaken naar uw rekening. Gaat de vraagouder niet akkoord, dan kunt u de registratie aanpassen. Zodra u dat hebt gedaan gaat er weer automatisch een bericht naar de vraagouder en ook van dit bericht ontvangt u een kopie in uw inbox. Zodra de vraagouder akkoord is gegaan is het proces van tijdregistratie voor de desbetreffende maand afgerond. Mocht u gaande het proces van urenregistratie vragen hebben over de werking van de webapplicatie dan klikt u op het pictogram [i] rechts bovenin het scherm: 4.1 Tijd registreren: stappen Het proces van tijdregistratie is verdeeld over een aantal stappen. Bij elke stap hoort een aparte flexweb-pagina. U kunt precies zien in welke stap u zit door naar de proceslijn te kijken die altijd zichtbaar is tijdens de verschillende stadia van tijdregistratie:

7 Tijd registreren 7 U begint het proces van tijdregistratie door te klikken op de link Uren registratie in de sectie Sitemap van het openingsscherm. Zie "Het openingsscherm" blz Stap 1: kind en maand selecteren Nadat u hebt geklikt op de link Uren registratie in de sectie Sitemap van het openingsscherm komt u op de pagina die hoort bij de eerste fase van de tijdregistratie: U ziet hier een lijstje met kinderen voor wie u de opvang verzorgt. In eerste instantie ziet u voor elk kind in de lijst een periode van drie afzonderlijke maanden. De derde maand in deze rangorde is de huidige maand. U kunt als u dat wil, alle maanden voorafgaande aan de huidige maand zien door op de link meer te klikken. Per kind in een maandkolom ziet u een symbool. De betekenis van de symbolen vindt u onderaan de webpagina. In bovenstaand voorbeeld ziet u dat voor Sanne Vlinker de tijdregistratie voor de maanden april en mei zijn afgerond. Voor de maand juni is er helemaal nog geen tijd geregistreerd. Als u voor Sanne Vinker tijd wil gaan registreren voor de maand juni klikt u op het desbetreffende blauwe bolletje Stap 2: reeds geregistreerde tijd bekijken (maand overzicht) U komt nu op een pagina waarop u een overzicht ziet van de geregistreerde tijd voor die maand. Omdat er helemaal nog geen tijd is geregistreerd ziet u hier de melding: Nog geen uren geregistreerd:

8 Flexweb gastouderopvang - Handleiding voor gastouders 8 U klikt op de link dagen selectie in de proceslijn om de dagen te selecteren waarvoor u tijd wilt registreren. Opmerking: Als u een overzicht van de geregistreerde uren wilt afdrukken klikt u op het printer-pictogram rechts bovenin Stap 3: dagen selectie In de webpagina behorende bij de stap dagen selectie kunt u de dagen selecteren met behulp van een kalender. U selecteert een dag door op het desbetreffende dagnummer in de kalender te klikken. Als u nogmaals klikt op dit nummer maakt u de selectie ongedaan:

9 Tijd registreren 9 Zodra u de dagen waarop u opvang heeft geboden aan het kind in kwestie in dit voorbeeld Sanne Vlinker klikt u op de knop Invoeren. U gaat automatisch door naar de webpagina waar u de aan de opvang bestede tijd kunt invoeren. Opmerkingen: Als u al eerder tijd had geregistreerd voor dit kind voor deze maand, dan is dat zichtbaar onderaan deze webpagina in de sectie Detailoverzicht. Indien het kind in de huidige maand geen gebruik heeft gemaakt van de gastouderopvang klikt u op de link Geen opvang. Zie "0-uren registratie" blz Stap 4: uren invoer In de webpagina behorende bij deze stap kunt u voor het kind in kwestie per dag het afgenomen gastouderopvangproduct opgeven. Vervolgens kunt u opgeven hoeveel tijd u heeft gespendeerd aan de opvang:

10 Flexweb gastouderopvang - Handleiding voor gastouders 10 U selecteert een product met behulp van het eerste keuzelijstveld in een dagrecord: Zodra u een product heeft geselecteerd kunt u in het veld in de kolom Aantal een tijd opgeven:

11 Tijd registreren 11 In dit geval kunt u de opvangtijd in tijdseenheden van 5 minuten registreren. De grootte van deze eenheden kunnen worden ingesteld door de opvangorganisatie. Om voor dezelfde dag ook nog voor een ander gastouder-opvangproduct tijd te registreren klikt u op de link Regel toevoegen. Opmerking: Afhankelijk van de instellingen die de opvangorganisatie heeft gemaakt betreffende het beheer van de flexwebpagina s kunt u ook een tijdsinterval aangeven (van - tot) waarbij het aantal minuten automatisch wordt ingevuld in het veld in kolom Aantal Uren kopiëren van voorgaande week Gastouderopvang wordt net als andere opvang doorgaans aangeboden volgens een min of meer vast patroon. Een kind wordt bijvoorbeeld altijd op maandagmiddag en woensdagochtend opgevangen. Omdat de tijdregistratie van opvang via flexweb in principe wekelijks zal gebeuren kunt u de invoer van uren vereenvoudigen door simpelweg de geregistreerde uren van de voorafgaande week over te nemen in de registratie van de huidige week. Daartoe klikt u op de link (meer). De volgende sectie wordt getoond: Om de uren te kopiëren klikt u op de link Kopieer van voorgaande week en vervolgens op de link (sluiten) Productregels verwijderen U kunt heel eenvoudig een productregel waarvoor u uren heeft ingevoerd weer verwijderen. U schakelt daartoe het selectievakje voor de productregel in kwestie in en klikt vervolgens op de knop verwijder : Als u alle productregels voor een dag selecteert en verwijdert dan verschijnt de volgende melding:

12 Flexweb gastouderopvang - Handleiding voor gastouders 12 Wilt u dan alsnog voor een ander product op de net verwijderde dag tijd registreren, dan kunt u via de link dagen selectie de dag weer toevoegen Stap 5: verzenden Als u op de link verzenden klikt in de proceslijn verschijnt de volgende webpagina:

13 Tijd registreren 13 Zodra u op de link bevestig klikt rondt u het proces van tijdregistratie voor deze maand af en wordt er automatisch een bericht gestuurd naar de vraagouder met het verzoek om de door u geregistreerde tijd te accorderen. De tekst die u eventueel heeft ingevoerd in het tekstgebied Toelichting wordt daarin meegenomen. Ter controle wordt een kopie van dit bericht verstuurd naar uw eigen inbox. Als u vervolgens op de link alle kinderen in de proceslijn klikt kunt u de status van de urenregistratie per kind per maand bekijken. U ziet aan het gele bolletje in de maandkolom van het kind dat de uren ter accordering zijn aangeboden aan de vraagouder:

14 Flexweb gastouderopvang - Handleiding voor gastouders 14 Als de vraagouder de geregistreerde tijd accordeert, wordt het gele bolletje automatisch vervangen door het groene vlaggetje. Als de vraagouder via flexweb aangeeft niet akkoord te gaan met de geregistreerde tijd, dan wordt het gele bolletje vervangen door het bruin-rode balletje: Teruggestuurd door ouder uren registratie Indien een kind in de maand waarvoor u tijd registreert geen gebruik heeft gemaakt van de gastouderopvang - bijvoorbeeld als gevolg van ziekte of vakantie - kunt u dit als volgt aangeven: 1. Klik op de link Uren registratie in de sectie Sitemap van het openingsscherm. 2. Klik in de rij van het desbetreffende kind op het bolletje behorende bij de maand waarvoor u tijd registreert. 3. Klik in de sectie Deze maand geen opvang op de link Geen opvang. 4. Vul indien nodig de standaard tekst "Deze maand is er geen opvang geweest." aan met extra informatie en klik op de knop Bevestig. 5. Klik op Akkoord. 4.3 Aanpassen tijdregistratie Zolang u niet op de link verzenden klikt is de tijdregistratie niet afgerond. U kunt dan in de webpagina behorende bij de stap maandoverzicht de dagen selecteren waarvoor u nog tijd moet registreren:

15 Tijd registreren 15 Als u in bovenstaand voorbeeld de uren voor woensdag wilt aanpassen klikt u op de bijbehorende link bewerk. U komt dan weer in de webpagina uren invoer, waar u de gewenste wijzigingen kunt maken en opslaan. Als u extra dagen wilt toevoegen klikt u op de link dagen selectie in de proceslijn en selecteert de dag die u wilt toevoegen in het kalendertje. Vervolgens kunt u via de link uren invoer in de proceslijn de bijbehorende tijd registreren. 4.4 Afdrukken overzicht geregistreerde uren Als u dat wenst dan kunt u per maand een overzicht van de opvanguren die voor een kind zijn geregistreerd afdrukken: 1. Klik op de link Uren registratie in de sectie Sitemap van het openingsscherm. 2. Klik in de rij van het desbetreffende kind op het bolletje behorende bij de maand waarvoor u tijd heeft geregistreerd. 3. Klik op de knop Overzicht afdrukken (pictogram printer) in de titelbalk van het periodeoverzicht: 4. Selecteer de juiste printer in het printervenster en klik op de knop Afdrukken. Opmerking Het is ook mogelijk om een overzicht van de geregistreerde uren af te drukken op het moment dat u deze uren voor akkoord gaat verzenden naar de vraagouder. U gebruikt daarvoor de knop Overzicht afdrukken in de flexweb-pagina behorende bij de stap verzenden.

Handleiding Flexweb Groep - Ouders

Handleiding Flexweb Groep - Ouders Handleiding Flexweb Groep - Ouders Versie december 2016 Inleiding U heeft als ouder toegang tot het Klantportaal van uw opvangorganisatie. Via dit portaal kunt u uw gegevens inzien en, eventueel, wijzigen.

Nadere informatie

Handleiding Website GerGemRijssen.nl

Handleiding Website GerGemRijssen.nl Handleiding Website GerGemRijssen.nl 2014 Gereformeerde Gemeenten te Rijssen. Alle rechten voorbehouden Publicatie datum: 6 Mei 2014 Contents Handleiding Website GerGemRijssen.nl... 1 Registreren... 3

Nadere informatie

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding voor de Opdrachtgever EuroSystems B.V. Nieuwegein 2008, EuroSystems B.V., Nieuwegein Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0 Handleiding Simon 5 juni 2015 Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal Versienummer 1.0 2 Schouw Informatisering BV. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde uit te voeren.

Nadere informatie

1. TweedeHonk Urenregistratie via internet

1. TweedeHonk Urenregistratie via internet 1. TweedeHonk Urenregistratie via internet 1.1 Algemene principes registratie De registratie van uw opvanguren vindt plaats via internet op de volgende wijze: 1. Gastouder voert de urenregistratie in.

Nadere informatie

FlexSCAN Installatie

FlexSCAN Installatie FlexSCAN Installatie Copyright Copyright 2007 Dicon development center BV. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerde gegevensbestand,

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Ondervindt u problemen bij het gebruik van het programma Tropaz, neemt u dan contact op met uw eigen trombosedienst. 2012

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 4 Hoofdstuk 3 Mijn gegevens...

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Handleiding - Mijngastouderburo.nl

Handleiding - Mijngastouderburo.nl Handleiding - Mijngastouderburo.nl voor vraagouders en gastouders 1. Mijngastouderburo.nl Mijngastouderburo.nl is je persoonlijke pagina op de website van Gastouderbureau ViaViela. Hier kun je je klant-

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

Het gebruik van UBplusOnline is erg eenvoudig. In deze korte handleiding wordt het belangrijkste gebruik kort toegelicht.

Het gebruik van UBplusOnline is erg eenvoudig. In deze korte handleiding wordt het belangrijkste gebruik kort toegelicht. Inleiding UBplusOnline is het online portaal van Werkplan waar u urenbriefjes kunt invullen en/of accorderen en documenten, facturen en urenrapporten kunt bekijken. Het gebruik van UBplusOnline is erg

Nadere informatie

Welkom bij SalarOnline

Welkom bij SalarOnline 1 Welkom bij SalarOnline Dit is het stappenplan van SalarOnline. In dit stappenplan vindt u de werkwijze van de meest gebruikte functies van SalarOnline. Indien u vragen of problemen heeft met de werking

Nadere informatie

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL SCHOUW INFORMATISERING B.V. 11-10-2018 HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL Schouw Informatisering B.V. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

FlexSCAN Handleiding. Dicon development center PO Box 646 2003 RP Haarlem 023-5434243 Internet E-Mail: support@dicon.nl Website: http://www.dicon.

FlexSCAN Handleiding. Dicon development center PO Box 646 2003 RP Haarlem 023-5434243 Internet E-Mail: support@dicon.nl Website: http://www.dicon. FlexSCAN Handleiding Copyright Copyright 2007 Dicon development center BV. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerde gegevensbestand,

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015

HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015 HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015 Inhoudsopgave 1 Snelstart...3 2 Inloggen...4 3 Wachtwoord vergeten?...5 4 Gastouderbureau...6 5 Wachtwoord aanpassen...6 6 Overzichten Informatie...7 7 Overzichten

Nadere informatie

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen...

1. Kiezen van een cursus... 3. 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... Webshop 1 Inhoudsopgave 1. Kiezen van een cursus... 3 2. Inloggen... 5 1. Inloggen bestaand account... 5 2. Registreren nieuw account... 6 3. Accountgegevens opvragen... 7 3. Besteloverzicht en kortingscoupon

Nadere informatie

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd.

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd. Inleiding Janssen Interim Services B.V., Janssen Stedendriehoek B.V., Janssen Personeelsdienst B.V. en Janssen Payroll Services maken gebruik van een online uren registratiesysteem. Deze methode van urenverwerking

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Inhoud 1. Inleiding... - 3-2. Portaal openen... - 4-3. Registreren... - 6-4. Inloggen... - 10-5. Wachtwoord verlopen... - 12-6. Wachtwoord vergeten... -

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten

Handleiding koppeling voor patiënten Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren... 2 1.1 Voordat u begint... 2 1.2 Een account aanmaken... 2 1.3 Geen account? Registreer nu!... 3 1.4 Bevestig uw account... 3 1.5 Gefeliciteerd,

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Handleiding - Mijn ViaViela (ouders en gastouders)

Handleiding - Mijn ViaViela (ouders en gastouders) Handleiding - Mijn ViaViela (ouders en gastouders) Vragen? Heb je na het doornemen van deze handleiding nog vragen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met je persoonlijke consulent. Je kunt ook terecht

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Trombosedienst Leiden Poortgebouw Rijnsburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: 071-5262449 E-mail: trombosedienst@lumc.nl www.trombosedienst-leiden.nl

Nadere informatie

Handleiding aanpassen verzendadres Google mail

Handleiding aanpassen verzendadres Google mail Handleiding aanpassen verzendadres Google mail SOML Inhoudsopgave 1 Verzendadres aanpassen 3 2 Tot slot 10 Bijlage 11 IT-Workz B.V. - Pagina 2 van 12 1 Verzendadres aanpassen Door de nieuwe werkomgeving

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013 Inhoud 1. Inschrijven 2. Oproep zoeken en erop reageren 2.1 Inloggen 2.2 Twee manieren om oproepen te zoeken 2.2.1 Oproep zoeken per rubriek 2.2.2 Oproep

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Inhoud Hoe log ik in?... 2 Gevolgen van de privacyverklaring... 4 Werken op een groepsaccount van Cicero... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Ingelogd zijn... 5 Individueel

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl;

Nadere informatie

Naschoolse opvang en gastouderbureau t Kwakersnest

Naschoolse opvang en gastouderbureau t Kwakersnest ROSA Handleiding voor de vraagouder URENREGISTRATIE U wilt de urenregistratie doen van uw opvangkind/kinderen, die BUITEN het contract vallen: Uw URL is: http://www.muldata.nl/rosa/login.php?bdf_nr=1810

Nadere informatie

Snel aan de slag met. Bibliotheek.net Systeembeheer

Snel aan de slag met. Bibliotheek.net Systeembeheer Snel aan de slag met Bibliotheek.net Systeembeheer (Systeembeheerhandleiding) Uitgever: Stenvert Systems & Service B.V. Postbus 593 3800 AN Amersfoort Nederland Telefoon: 033 457 0199 Fax: 033 457 0198

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Versie 1.3 / 22 april 2016 Inhoud 1. Welkom bij Grant Manager... 3 2. Inloggen... 4 3. Handleiding en wachtwoord wijzigen... 6 4. Tijd schrijven... 7 5. Kosten en uitgaven... 12 6.

Nadere informatie

Snel aan de slag met. (Systeembeheer handleiding)

Snel aan de slag met. (Systeembeheer handleiding) Snel aan de slag met Klikwereld Systeembeheer (Systeembeheer handleiding) Uitgever: Stenvert Systems & Service B.V. Postbus 593 3800 AN Amersfoort Nederland Telefoon: 033 457 0199, Fax: 033 457 0198 E

Nadere informatie

Handleiding Postersite EHBO Santpoort.

Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Inhoud: 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Account gegevens wijzigen 4. Aan en afmelden evenementen 5. Overige tabbladen 6. Problemen 1. Account aanmaken Wanneer

Nadere informatie

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren...

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren... Inhoudsopgave Inleiding...2 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3 2. Declaraties... 4 3. Facturen... 5 4. Loonafrekeningen...5 5. Declaratiematrix... 5 6. DeclaratieGoedkeuren... 7 7. DeclaratieStappen...

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak Handleiding Ouderportaal CBS De Lichtbaak 1 Handleiding Ouderportaal - Versie 24-9-2015 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Wachtwoord wijzigen... 6 Uitleg menu ouderportaal...

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Handleiding DBS. Invoeren van kind(eren)

Handleiding DBS. Invoeren van kind(eren) Handleiding DBS Invoeren van kind(eren) Opvang aanvragen... 1 Stap 1: Nieuw account of bestaand account... 2 Stap 2: Uw gegevens... 2 Stap 3: Gegevens van uw partner... 3 Stap 4: Gegevens gezin... 3 Stap

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 4 3. Mijn Ouderportaal... 5 3.1 Tijdlijn... 5 3.1.1 Meldingen... 5 3.1.2 Kind aanmelden... 6 3.1.2.1 Opvangvorm; Dagopvang en Buitenschoolse

Nadere informatie

Handleiding online urenregistratie voor inleners

Handleiding online urenregistratie voor inleners Handleiding online urenregistratie voor inleners Versie: 1.6.2 Versiedatum: 20-01-2015 1. Inleiding Het online urenportaal van Workbus is een website waarmee uren kunnen worden geadministreerd, documenten

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

Opstart document nieuwe werkomgeving - medewerkers

Opstart document nieuwe werkomgeving - medewerkers Opstart document nieuwe werkomgeving - medewerkers Onderwerp : Nieuwe werkomgeving (medewerkers) Datum : Januari 2014 Versie : 1.0 Auteur(s) Organisatie : Team Functioneel Applicatiebeheer : IT-Workz Dit

Nadere informatie

Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving)

Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving) Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving) Versie oktober 2005 Peter Boon Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoofdpagina... 4 Inloggen als gast... 6 Inloggen als gebruiker/leerling... 9 Mijn profiel...

Nadere informatie

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers.

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. De contactpersoon bij uw organisatie, meldt u aan in het systeem van NS door het invullen van uw persoonlijke gegevens en email-adres. Op dit email

Nadere informatie

Handleiding Online urenregistratie

Handleiding Online urenregistratie Handleiding Online urenregistratie Inleiding Payrollplaats heeft een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend en loonstroken beschikbaar

Nadere informatie

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW Handleiding Subsidieportaal Maart 2012 Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. Registreren 3 2. Inloggen 3 3. Welkomstpagina 4 4. Mijn gegevens 5 - Aanpassen 6 - Gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen 7 - Contactpersonen

Nadere informatie

Handleiding ledenadministratiepakket. Badminton Nederland. Versie februari 2012 1

Handleiding ledenadministratiepakket. Badminton Nederland. Versie februari 2012 1 Handleiding ledenadministratiepakket Badminton Nederland Versie februari 2012 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 1. Handleiding 3 1.1 Voor u begint 3 2. Inloggen 4 2.1 Wachtwoord Vergeten 5 2.2 Wachtwoord/gebruikersnaam

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Berichtenbox Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Inhoud 1. Inleiding 3 2. Inloggen op de berichtenbox 4 3. Lay-out van de berichtenbox 6 3.1 Linker menu

Nadere informatie

Handleiding backofficebureau Digitaal

Handleiding backofficebureau Digitaal Handleiding backofficebureau Digitaal Werknemers Versie 1.2 1 Inleiding Backofficebureau Digitaal is een systeem waarmee via het internet uren worden geadministreerd, werknemers en opdrachtgevers worden

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

Stagerage Versie 3 zomer 2011

Stagerage Versie 3 zomer 2011 Stagerage Versie 3 zomer 2011 Algemene bewerkingen BlueBased B.V (2011) Auteur: Jeroen IJzerman Inleiding In deze handleiding worden de algemene taken behandeld, die voor alle rollen gelden. De rollen

Nadere informatie

Bent u nog geen lid ga naar stap 6. Heeft u nog geen inloggegevens ga naar stap 4 voor het aanmaken van een account.

Bent u nog geen lid ga naar stap 6. Heeft u nog geen inloggegevens ga naar stap 4 voor het aanmaken van een account. Ledenvereniging Evean, Icare, Meander Inloggen op de website van de ledenvereniging Blankenstein 400 Postbus 900 7940 KE Meppel Telefoon 088-383 20 00 Internet www.ledenvereniging.nl Deze instructie legt

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account registreren

Nadere informatie

Nieuw urenregistratiesysteem: het portaal

Nieuw urenregistratiesysteem: het portaal Medewerkershandleiding Nieuw urenregistratiesysteem: het portaal infacilities 13 maart 2012 medewerkershandleiding urenregistratieportaal / DM / AV / JK / MM INHOUDSOPGAVE VOORWOORD... 3 AFSPRAKEN... 3

Nadere informatie

Aanvragen SMS authenticatie (eenmalig uitvoeren)

Aanvragen SMS authenticatie (eenmalig uitvoeren) Aanvragen SMS authenticatie (eenmalig uitvoeren) Ga naar https://solis-ugids.uu.nl/enroll en registreer je mobiele telefoonnummer voor ontvangst van per SMS verstuurde wachtwoorden. Deze zijn nodig voor

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Handleiding. Mijn NTI

Handleiding. Mijn NTI Handleiding Mijn NTI Lay-out en opmaak: NTI DTP Studio, Leiden 1 e druk augustus 2013 2013, NTI bv, Leiden Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties Inhoudsopgave Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren Automatisch activeren via internet

Nadere informatie

Handleiding investeren in een Greencrowd-project

Handleiding investeren in een Greencrowd-project Handleiding investeren in een Greencrowd-project Om als investeerder te kunnen deelnemen aan een Greencrowd-project, dienen crowdfunders online een aantal handelingen te doorlopen op www.greencrowd.nl.

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING Correspondentiegegevens. 2 Correspondentiegegevens. 2.1 Correspondentiegegevens wijzigen. Voorafgaande stappen: Inloggen

GEBRUIKERSHANDLEIDING Correspondentiegegevens. 2 Correspondentiegegevens. 2.1 Correspondentiegegevens wijzigen. Voorafgaande stappen: Inloggen 2 Voorafgaande stappen: Inloggen Wanneer u ingelogd bent in de webapplicatie komt u automatisch terecht in het scherm correspondentie gegevens. Hierin staat essentiële informatie welke van toepassing is

Nadere informatie

Handleiding Zelf aanmelden voor het examen bevoegdheidsverlenging bij IBKI

Handleiding Zelf aanmelden voor het examen bevoegdheidsverlenging bij IBKI Handleiding Zelf aanmelden voor het examen bevoegdheidsverlenging bij IBKI Auto Advies J.Speksnijder heeft onderstaand een handleiding gemaakt over hoe u zich zelf kunt aanmelden voor het examen. Met eventuele

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. 1 Inhoud Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.... 1 Het registratieproces...

Nadere informatie

ZorgMail Secure e-mail

ZorgMail Secure e-mail ZorgMail Secure e-mail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem of uitgezonden in enige

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie Versie: Technopark 1.0 Datum: 01-12-2014 Inleiding OBD-Personeelsdiensten maakt gebruik van een digitaal urendeclaratie systeem. De flexwerker voert zijn uren aan het einde

Nadere informatie

Registreren (alleen voor leden en directeuren KHMW)

Registreren (alleen voor leden en directeuren KHMW) Inleiding Een (internet)forum of discussieforum (meestal gewoon: forum; meervoud: fora of forums) bestaat uit digitale discussiepagina's op het wereldwijde web. Een forum heeft meestal een hoofdpagina

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER Inhoudsopgave Introductie Toegangsbeheer Afschermen van een specifieke polis Activeren toegangsbeheer Uw toegang Toegang voor uw medewerkers Medewerkers beheren INTRODUCTIE

Nadere informatie

Handleiding online urenregistratie voor werknemers

Handleiding online urenregistratie voor werknemers Handleiding online urenregistratie voor werknemers Versie: 1.7 Versiedatum: 01-03-2015 Inleiding Het online urenportaal van Worktrans is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd,

Nadere informatie

SuperSaaS Maud van der Wielen en Daphne Grolleman

SuperSaaS Maud van der Wielen en Daphne Grolleman STICHTING SPORT & CULTUUR NIEUW HEETEN SuperSaaS Handleiding voor het gebruik van SuperSaaS om ruimtes te reserveren (sport en cultuur) in De Belte. Maud van der Wielen en Daphne Grolleman 1. Inleiding

Nadere informatie

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding Kaderledenwebsite gebruikershandleiding In deze handleiding wordt uitgelegd op welke manier kaderleden gebruik kunnen maken van de kaderwebsite van FNV Bouw. Inleiding Door in de webbrowser naar https://kaderleden.fnvbouw.nl

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding webagenda voor begrafenisondernemers

Gebruikershandleiding webagenda voor begrafenisondernemers Gebruikershandleiding webagenda voor begrafenisondernemers Copyright 2013, Centric Netherlands B.V. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of

Nadere informatie

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 16 juli 2015 Versie : 2014.6 Documentnaam : Berichtenbox

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 16 juli 2015 Versie : 2014.6 Documentnaam : Berichtenbox Berichtenbox Auteur : Rakesh Poeran Datum : 16 juli 2015 Versie : 2014.6 Documentnaam : Berichtenbox Inhoud 1. Inleiding 3 2. Inloggen op de berichtenbox 4 3. Lay-out van de berichtenbox 6 3.1 Linker menu

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten 1/13 Groene Hart Diagnostisch Centrum (GHDC) Bleulandweg 3 2803 HG Gouda Telefoon: 0182-570237 E-mail: zelfmeten@ghdc.nl www.trombosedienstgouda.nl

Nadere informatie

Handleiding ouderlogin Wasko

Handleiding ouderlogin Wasko Handleiding ouderlogin Wasko 1. Nieuwe ouders Om u als nieuwe ouder aan te melden klikt u op de button: Daarna klikt u op hier in het scherm: - u komt dan direct terecht in een scherm waar u inschrijfgegevens

Nadere informatie

Handleiding - Nieuwe werkomgeving (medewerkers)

Handleiding - Nieuwe werkomgeving (medewerkers) Handleiding - Nieuwe werkomgeving (medewerkers) Onderwerp : Nieuwe werkomgeving (medewerkers) Datum : Januari 2014 Versie : 1.0 Auteur(s) Organisatie : Team Functioneel Applicatiebeheer : IT-Workz Dit

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie