Handleiding. Hoe maak ik een fotoalbum. Hoe maak ik een fotoalbum. Globaal overzicht. Foto s selecteren/uploaden Foto s plaatsen 4.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding. Hoe maak ik een fotoalbum. Hoe maak ik een fotoalbum. Globaal overzicht. Foto s selecteren/uploaden Foto s plaatsen 4."

Transcriptie

1 Handleiding Hoe maak ik een fotoalbum 1 Globaal overzicht 2 Foto s selecteren/uploaden 3 Foto s plaatsen 4 Tekst plaatsen 5 Achtergronden en clipart 6 Afronden en bestellen Veelgebruikte begrippen Hoe maak ik een fotoalbum Webprint levert fotoalbums in verschillende formaten. Onze online software(editor) is in principe voor elk formaat of soort fotoalbum hetzelfde. Ze kunnen verschillen in de mogelijkheden en functionaliteit per album, dit heeft o.a. te maken met het formaat. Om een fotoalbum te kunnen maken doorloop je de volgende stappen: 1. Fotoalbum kiezen 2. Thema kiezen 3. Editor starten en foto s selecteren(uploaden) 4. Album vullen met foto s, tekst, achtergronden en clipart 5. Opslaan en bestellen Globaal overzicht De functies onder de knoppen zijn in de meeste gevallen dezelfde, maar bij sommige fotoalbums zijn deze inactief en dus niet te gebruiken. Thema keuze Type en formaat keuze Album gedeelte in keuzemenu Online Je hoeft geen speciaal programma op jouw eigen computer te hebben om bijv. de foto s te bewerken. Wel zo makkelijk! Eénmalig fotoproducten bestellen Bij webprint hoef je je niet per sé te registreren om iets te bestellen. Wil je op een later tijdstip weer bij je foto s en/ of projecten kunnen dan moet je wel een Webprint account hebben. Mijn Webprint Mijn Webprint is jouw persoon lijke plek binnen Webprint. Je kunt hier al je foto s veilig in bewaren, maar ook jouw pro jecten kun je hier terugvinden. Alles wordt veilig opgeslagen. Resolutie Met de resolutie wordt het aantal pixels in een beeld bedoeld. Een resolutie van 480 x 640 wil zeggen dat het beeld uit 480 x 640 = pixels bestaat. Hoe meer pixels zich in een foto bevinden hoe gede tailleerder de foto is. Type en formaat Thema Type, formaat en prijs Voorbeeld / uitvergroting Applicatie De fotoservice website bestaat uit verschillende programma onderdelen, zoals bijv. de uploader. Dit noemen wij een applicatie.

2 Globaal overzicht editor Met de editor bedoelen wij de online software van Webprint waarmee je jouw eigen fotoproducten kan samenstellen. De editor maakt gebruik van jouw eigen Webprint account (' Mijn Webprint'). Lees meer over Mijn Webprint in de rechter blauwe balk of download de handleiding mijn Webprint vanaf onze website. Veelgestelde vragen Mijn Webprint selecteer hier jouw foto s project opslaan bestel jouw gemaakte album onder info kun je een projectnaam ingeven tevens staat hier de versie van de editor maak het werkveld schermvullend pagina aanduiding van het fotoalbum werkveld voeg een fotoblok toe projectnaam weergave voeg tekstblok toe Ons advies is om altijd de bestelling te controleren via de voorbeeldknop. Het project wordt namelijk geproduceerd zoals het voorbeeld eruit ziet. Onder Mijn Webprint kun je alle gegevens die betrekking hebben op jou als klant van Webprint terug vinden, wijzigen en bewaren. Voorwaarde voor het gebruik van mijn Webprint is dat je over een account bij Webprint beschikt en dat je bent ingelogd. Voor aanmaken van een account heb je een adres nodig. Wanneer je ingelogd bent blijven alle foto's, projecten en bestellingen bewaart, zodat de volgende keer dat je inlogt je direct verder kan met het project waarmee je bezig was. Ook zijn alle eerder bestelde projecten / producten terug te vinden en eventueel na te bestellen. Webprint staat garant voor kwaliteit en gebruikt uitslui - tend de beste materialen en machines voor het produ - ceren van fotoafdrukken en alle overige fotoproducten. Webprint wint regelmatig prij - zen en awards voor de manier waarop we in de fotomarkt opereren. Zoomfunctie voor weergave van ge-uploade foto s informatie over geselecteerde foto s Zoomfunctie werkveld Clipart (zie pag. 5) Achtergronden (zie pag. 5) Templates (zie pag. 5) Pagina overzicht (zie pag. 5) Pagina kiezer en pagina aanduiding

3 Foto s selecteren/uploaden Wanneer je niet bent ingelogd, krijg je een melding dat je een Webprintaccount kan aanmaken. Met een Webprintaccount blijven foto s, projecten en de laatste wijzigingen bewaart. Uiteraard kun je ook zonder in te loggen een project starten. Het nadeel daarvan is dat wanneer je de browser afsluit alle foto s, projecten en laatste wijzigingen verloren gaan. Aan de linkerzijde van onze editor kun je foto's selecteren en zie je eerder geselecteerde foto's terug. Deze foto's zijn opgeslagen onder 'Mijn Webprint' > 'Mijn foto's'. Onder 'Mijn foto's' zie je een overzicht van de door jou geüploade foto's. Je kunt hier foto's toevoegen en verwijderen. Tevens kun je hier mappen maken, foto's in mappen plaatsen en foto s verplaatsen. Veelgestelde vragen Welke verhouding moet een foto hebben? Zorg er voor dat de foto een verhouding van 3:2 of 4:3 heeft. Als dit niet het geval is, zal de foto aangepast worden naar één van deze verhoudin - gen. Het uploaden van een vierkante of een panorama foto zal niet goed gaan. TIP: Wanneer je shift ingedrukt houd kun je een hele rij foto s in één keer selecteren. Met Ctrl in gedrukt kun je meerdere willekeurige foto s selecteren. Foto s plaatsen Na het selecteren van foto s verschijnen deze in het linker vak naast het werkveld. Van daaruit kun je foto s slepen in fotoblokken. Een nieuw fotoblok is te plaatsen dmv. de knop Foto toevoegen. Goed Redelijk Slecht Aantal keer dat foto is gebruikt werkveld Fotoblok Tekstblok Foto toevoegen Hoe upload ik een foto? Het uploaden van foto s kan met de uploader. Vanuit elke applicatie kunt u op de knop Foto s uploaden klikken. De uploader wordt dan gestart. Klik op de knop Klik hier om foto s te selecteren/uploaden. Je kunt dan de foto s op uw computer opzoeken en selec - teren. Klik op Open/Openen om de geselecteerde foto s te uploaden. Hoe kan ik (foto) mappen aanmaken en foto s sorteren? Op onze nieuwe website kun je foto s in mappen plaatsen door te gaan naar Mijn Webprint en vervolgens te kiezen voor mijn foto s. Hier kun je map - pen aanmaken, foto s sorteren, verplaatsen en verwijderen. Hoe wijzig ik een bestelling? Helaas is het vanwege onze geautomatiseerde productie - proces niet mogelijk bestellin - gen te wijzigen. Productie start vrijwel direct na bestellen. Het is technisch niet mogelijk daarna de bestelling nog te wijzigen. Onze excuses voor eventueel ongemak. Sleep vanuit selectie naar fotoblok

4 Een foto is alleen te plaatsen in een fotoblok als het de juiste resolutie bevat. Wanneer je de foto in het blok sleept en deze vervolgens een keer aanklikt verschijnen de object opties bij het fotoblok. Wanneer je een foto in het blok sleept staat de foto niet altijd direct goed, met het verplaatsen binnen het fotoblok is dit gemakkelijk te corrigeren. Er zijn vele mogelijkheden en je zou een foto zelfs zo kunnen draaien zodat hij gedeeltelijk buiten het album valt. Wij snijden de foto dan gewoon voor jou af. schaal fotoblok foto verplaatsen binnen fotoblok fotoblok verplaatsen fotoblok roteren Raster in / uit schakelen verander het kader van de fotoblok verander de kleur van de foto verander de uitsnede van de fotoblok of draai de foto plaats masker op blok plaats schaduw onder het blok verplaats fotoblok omhoog of omlaag verwijder fotoblok fotoblok legen Onze albums maken gebruik van een voorgedefinieerd template met fotoblokken en tekst. Natuurlijk is het mogelijk dit helemaal opnieuw in te delen. Zo kun je pagina s onderling verwisselen door ze te slepen. Maar je kunt ook nieuwe fotoblokken toevoegen en verwijderen, en compleet nieuwe pagina templates gebruiken.

5 Tekst plaatsen Er zitten een paar kleine verschillen tussen de fotoblokken en tekstvakken. Zo kun je aan een tekstvak een achtergrond of schaduw toevoegen of deze transparant laten. Tevens is het lettertype, de grootte van de tekst en de tekstkleur aan te passen. Het roteren of plaatsen van tekst te dicht bij de randen van het album wordt afgeraden omdat dat nog al eens onverwachte resultaten kan opleveren. Controleer je eigen werk altijd in het voorbeeld. Achtergronden en Clipart Om jouw album nog persoonlijker te maken bieden wij een groot scala aan achtergronden en clipart. Deze zijn allebei te slepen op de pagina waar je de achtergrond en/of clipart wenst te plaatsen. De achtergronden zijn maar op een manier te plaatsen en niet te beïnvloeden. Echter clipart heeft dezelfde mogelijkheden als een fotoblok en zijn te schalen, te verplaatsen en te roteren. Ook hier is het verstandig regelmatig te controleren in het voorbeeld. Clipart Zeer regelmatig worden er nieuwe achtergronden en clipart aan het assortiment toegevoegd. Zo hebben we regelmatig bepaalde thema s en werk gemaakt door bekende kunstenaars en illustratoren.

6 Afronden en bestellen Zoals al eerder aangegeven is het verstandig een Webprintaccount (Mijn Webprint) aan te maken bij Webprint. Dit heeft als voordeel dat je bewaarde projecten kunt inzien, aanpassen en op een later tijdstip kunt nabestellen. Meer informatie hierover vind je in de handleiding Mijn Webprint. Daarnaast kan onze helpdesk en klantenservice jou beter en sneller van dienst zijn wanneer je een Webprintaccount hebt. Wanneer je jouw album helemaal gecontroleerd hebt met de voorbeeldknop en je bent klaar om het te bestellen, kun je kiezen voor bestellen boven in het editor scherm (zie pag. 1). Je gaat dan de bestelling afronden en kom je op het betaalgedeelte van onze website. Hierin wordt gevraagd naar adres gegevens. Mocht je adresgegevens hebben ingegeven in het Mijn profiel gedeelte in Mijn Webprint, dan worden die overgenomen bij het betalen. Op deze adresgegevens wordt ook het album thuisbezorgd. Controleer deze gegevens dus zorgvuldig. Wil je de bestelling op een ander adres laten bezorgen? Selecteer dan het adres van je keuze. Een nieuw bezorg adres toevoegen kan via Mijn Webprint, Mijn adressen. Aan de rechterkant zie je wat de prijsopbouw is van het door jouw gemaakte album. Hierin staan onder andere de verzendkosten en de BTW. Op het moment dat u de bestelling definitief maakt is het eindbedrag het bedrag dat van uw rekening wordt afgeschreven. Als laatste stap wordt er gevraagd om jouw bankgegevens en de manier waarop jij wenst te betalen. Mocht jouw bank er niet tussen staan kunt u voor ABN AMRO kiezen en jouw bestelling afronden. Je ontvangt direct een bevestiging van de bestelling op het adres dat je hebt ingevuld bij Mijn profiel. In de bevestigings staat een bestelnummer, houd deze bij de hand wanneer je belt met onze helpdesk als je vragen hebt over de bestelling. bezorgadres bankgegevens prijsopbouw / kassabon Webprint is... Verzending Op elke werkdag worden de bestellingen opgehaald door TNT Post of Selektvracht. Door je bestelling apart te versturen (losse producten) besparen wij op personeelskosten en daardoor kunnen wij de totale kosten laag houden! Snelle levertijden De levertijden verschillen per fotoproduct. Kijk voor de meest actuele levertijden op onze website. Webprint s kassabon Webprint probeert transparant te zijn in de prijsstelling van haar producten. Waar onze concurrenten de transactieen/of verzendkosten verwer - ken in de algehele prijsstel - ling van producten, hanteert Webprint heldere prijzen. Wij hebben de transactiekosten niet verwerkt in onze algehele prijsstelling. Je ziet bij ons de daadwerkelijke productprijzen. Glashelder.. Meer vragen? Bekijk de veelgestelde vragen op onze website of bekijk onze andere handeidingen. Kom je er niet uit, dan kun je ons altijd een vraag stellen!

Handleiding Windows Foto s uit een eerder gemaakt fotoboek overzetten naar de nieuwe software

Handleiding Windows Foto s uit een eerder gemaakt fotoboek overzetten naar de nieuwe software Handleiding Windows Foto s uit een eerder gemaakt fotoboek overzetten naar de nieuwe software HEMA Fotoservice Versie 1.1 2016 Inleiding In deze handleiding leggen we uit, hoe je snel de foto s uit een

Nadere informatie

Inhoud. PROGRAMMA DOWNLOADEN www.albumcollectie.nl 3. PROJECTKEUZE Nieuw project / updates 4 Productgroepen 5 Projectkeuze 6

Inhoud. PROGRAMMA DOWNLOADEN www.albumcollectie.nl 3. PROJECTKEUZE Nieuw project / updates 4 Productgroepen 5 Projectkeuze 6 HANDLEIDING Inhoud PROGRAMMA DOWNLOADEN www.albumcollectie.nl 3 PROJECTKEUZE Nieuw project / updates 4 Productgroepen 5 Projectkeuze 6 HET ONTWERP PROGRAMMA Foto s uploaden 7 Paginastijlen / maskers /

Nadere informatie

handleiding 2008/2009

handleiding 2008/2009 handleiding 2008/2009 Online digitale foto s plaatsen en delen met familie en vrienden INHOUD Hoofdstuk 1 1.1 Aanmelden 2 1.2 Album aanmaken 2 1.2.1 Klassiek foto s plaatsen 2 1.2.2 Geavanceerd foto s

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Handleiding. Maak gemakkelijk een fotoboek

Handleiding. Maak gemakkelijk een fotoboek Handleiding Maak gemakkelijk een fotoboek In deze handleiding voor de software van FotoboekShop.nl worden alle stukjes met behulp van afbeeldingen overzichtelijk uitgelegd, zodat je stap voor stap je fotoproduct

Nadere informatie

een gedrukt fotoalbum maak je al in 10 stappen

een gedrukt fotoalbum maak je al in 10 stappen een gedrukt fotoalbum maak je al in 10 stappen simpele handleiding voor gratis albumsoftware voor Windows 1. welk thema heeft jouw fotoalbum? maak een goede selectie Zoek de foto s uit die je in het fotoalbum

Nadere informatie

Fujifilm Krafter. Foto Luuk Schudde. Basis handleiding

Fujifilm Krafter. Foto Luuk Schudde. Basis handleiding Fujifilm Krafter Foto Luuk Schudde Basis handleiding Pagina 1 Basisbeginselen In deze handleiding zullen we de basis van het programma Krafter behandelen. We gaan ervan uit dat je het programma al op de

Nadere informatie

www.seniorencomputerlessen.nl 198 Fotogoed

www.seniorencomputerlessen.nl 198 Fotogoed www.seniorencomputerlessen.nl 198 Fotogoed Laatst gewijzigd 22 september 2012 Uw keuze voor het maken van een fotoboek is Fotogoed. Deze cursus bestaat uit 5 delen. Deel 1 Fotogoed Designer downloaden

Nadere informatie

Bestanden bewaren met SkyDrive

Bestanden bewaren met SkyDrive Bestanden bewaren met SkyDrive Wat is SkyDrive? Met SkyDrive (www.skydrive.live.com) kun je bestanden opslaan op een beveiligde, gratis website. De bestanden kun je overal ter wereld weer downloaden. De

Nadere informatie

Tips; fotoboek maken (bron: hema.nl)

Tips; fotoboek maken (bron: hema.nl) Tips; fotoboek maken (bron: hema.nl) tekst roteren Draai je tekst zodat het mooi onder of op je scheef geplaatste foto staat. Of maak zelf leuke labels in combinatie met clipart. 1. kies de clipart (bij

Nadere informatie

www.seniorencomputerlessen.nl 199 Kruidvat

www.seniorencomputerlessen.nl 199 Kruidvat www.seniorencomputerlessen.nl 199 Kruidvat laatst gewijzigd 27 oktober 2012 Uw keuze voor het maken van een fotoboek met software van Kruidvat. Deze cursus bestaat uit 5 delen. Deel 1 Foto's voor uw fotoboek

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Korte handleiding WeTransfer

Korte handleiding WeTransfer Korte handleiding WeTransfer Het versturen van grote bestanden of van veel bestanden per e-mail kan een probleem zijn. Veel mailboxen hebben immers maar een beperkte capaciteit. Je kunt dan het gratis

Nadere informatie

Als je geen email-adres hebt kun je bij Google een gmail account aan maken. Als je niet weet hoe dat moet klik dan op: Gmail account aanmaken

Als je geen email-adres hebt kun je bij Google een gmail account aan maken. Als je niet weet hoe dat moet klik dan op: Gmail account aanmaken Om het online programma te kunnen gebruiken het je een account nodig. Wat heb je nodig om een account voor Photo Collage te kunnen aanmaken: Username (gebruikersnaam) Email account Password (wachtwoord

Nadere informatie

Fujifilm Krafter. Foto Luuk Schudde. Basis handleiding

Fujifilm Krafter. Foto Luuk Schudde. Basis handleiding Lorem Ipsum School Fujifilm Krafter Foto Luuk Schudde Basis handleiding Pagina 1 Basisbeginselen In deze handleiding zullen we de basis van het programma Krafter behandelen. We gaan ervan uit dat je het

Nadere informatie

Inhoud. 1 Starten 1. 2a Maken van een nieuw document 2. 2b Verder gaan met een opgeslagen document 3. 3 Mogelijkheden 4

Inhoud. 1 Starten 1. 2a Maken van een nieuw document 2. 2b Verder gaan met een opgeslagen document 3. 3 Mogelijkheden 4 Inhoud 1 Starten 1 2a Maken van een nieuw document 2 2b Verder gaan met een opgeslagen document 3 3 Mogelijkheden 4 3a Autoflow of handmatig inslepen 6 Handleiding Wanneer je deze handige tips doorneemt

Nadere informatie

Handleiding. self service adverteren in print.

Handleiding. self service adverteren in print. Handleiding self service adverteren in print. Met onze online tool maak je in drie simpele stappen een advertentie drukklaar. Gereed voor de krant van morgen. Kies een ontwerp. Bewerk de inhoud. En lever

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING ANWB FOTOSERVICE WINDOWS SOFTWARE

GEBRUIKSAANWIJZING ANWB FOTOSERVICE WINDOWS SOFTWARE GEBRUIKSAANWIJZING ANWB FOTOSERVICE WINDOWS SOFTWARE ANWB Fotoservice klantenservice@anwbfotoservice.nl GEBRUIKSAANWIJZING ANWB FOTOSERVICE 2016 1 INHOUDSOPGAVE Installatie Installatie Een project starten

Nadere informatie

HANDLEIDING FILE2 SHARER EPRO 5.0

HANDLEIDING FILE2 SHARER EPRO 5.0 HANDLEIDING FILE2 SHARER EPRO 5.0 2 FILE2SHARE Verkenner handleiding versie 5.0 FILE2SHARE Repro 6.1 Plaatsen van documenten in de FILE2SHARE Repro map Voordat u een printopdracht kunt plaatsen moet u

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Mach3Framework 5.0 / Website

Mach3Framework 5.0 / Website Mach3Framework 5.0 / Website Handleiding Mach3Builders Inhoudsopgave 1 Inloggen...5 1.1 Ingelogd blijven...6 1.2 Wachtwoord vergeten...7 2 Applicatie keuzescherm...8 2.1 De beheeromgeving openen...9 3

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX)

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) 2019 Van Brug Software Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband, elektronica of

Nadere informatie

Handleiding Websitebeheer

Handleiding Websitebeheer Handleiding Websitebeheer Event Media Websites Copyright 2005, Event Media 1. Inleiding... 3 2. CMS-systeem... 3 2.1 Inloggen... 3 2.2 Basis-menu... 3 2.3 Bestaande pagina s aanpassen...3 2.4 Nieuwe pagina

Nadere informatie

Evaluatie adviesgesprek

Evaluatie adviesgesprek Evaluatie adviesgesprek Het verkrijgen van de uitnodigingen. Opzet De enquêtes worden uitgevoerd m.b.v. de online mogelijkheden op tevreden.nl. Elke apotheek heeft hier zijn eigen account en kan ook zelf

Nadere informatie

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase FlexBase is het leermiddelenarrangement voor het bakkersonderwijs in Nederland, waarbij zowel papieren als digitale leermiddelen worden gebruikt. Deze handleiding

Nadere informatie

Resultaten tellen Aanmelden

Resultaten tellen Aanmelden Instructie digitaal aanbesteden Registratie Deze aanbesteding zal in digitale vorm plaatsvinden middels een speciaal daartoe ingerichte online account van de opdrachtgever. U hoeft voor deelname niets

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX)

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) 2019 Van Brug Software Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband, elektronica of

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FOTOFABRIEK WIN-SOFTWARE

GEBRUIKSAANWIJZING FOTOFABRIEK WIN-SOFTWARE GEBRUIKSAANWIJZING FOTOFABRIEK WIN-SOFTWARE Fotofabriek klantenservice@fotofabriek.nl GEBRUIKSAANWIJZING FOTOFABRIEK SOFTWARE 2016 1 INHOUDSOPGAVE Installatie Installatie Een project starten Project starten

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Quick Guide VivianCMS

Quick Guide VivianCMS Quick Guide VivianCMS Contactformulier creëren Versie: 1.0 Startdatum: 24 juli 2006 Datum laatste wijziging: 24 juli 2006 Opmerking: Gepubliceerd op http://www.viviancms.nl Inhoud 1 Inleiding...3 1.1 Contactformulier

Nadere informatie

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP

NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP NEW WAVE TEXTILES HANDLEIDING WEBSHOP 0 INHOUD 1. Snel bestellen 2 2. Mijn Account 3 3. Product zoeken 5 4. Productinformatie quickview 6 5. Productinformatie uitgebreid 8 6. Winkelkar bestelling plaatsen

Nadere informatie

Handleiding webshop www.hkvochten.nl

Handleiding webshop www.hkvochten.nl Bestaat uit 2 delen. 1 e Webshop gebruiker. 2 e Meerdere gebruikers. Versie 6 18-02-14 Deel 1 Webshop gebruiker Ga naar www.hkvochten.nl Op de home page ziet U rechts 4 blokken staan, om te bestellen kiest

Nadere informatie

Hand-out. Herbalife portal

Hand-out. Herbalife portal Hand-out Herbalife portal De Herbalife portal is een drukwerkportal waarin je al jouw Herbalife drukwerk kunt bestellen. De Herbalife portal bevat templates die gemakkelijk te bestellen zijn, daarnaast

Nadere informatie

HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL

HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL RDS (Remote Desktop Services) Inloggen Surf naar https://mail.hvzfluvia.be/owa Druk op enter Dit scherm verschijnt: Vul in het vak domein\gebruiker je log-in gegevens in. Dit

Nadere informatie

Gebruikershandleiding 123OPSLAAN.NL. Gebruikershandleiding. Pagina 1

Gebruikershandleiding 123OPSLAAN.NL. Gebruikershandleiding. Pagina 1 123OPSLAAN.NL Gebruikershandleiding Pagina 1 Inhoudsopgave Welkom bij 123OPSLAAN.NL... 3 Dashboard... 4 Dozen bestellen.... 6 Dozen uploaden.... 6 Dozen laten ophalen.... 8 Dozen terug leveren.... 8 Dozen

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

Beginners Handleiding Eerste versie. Ronnie Schuurbiers Stijn Vermeulen

Beginners Handleiding Eerste versie. Ronnie Schuurbiers Stijn Vermeulen Beginners Handleiding Eerste versie Ronnie Schuurbiers Stijn Vermeulen Inhoudsopgave: Beginnen en inloggen... 3 Site instellingen wijzigen.... 5 Een thema kiezen.... 6 Tekstblokken toevoegen, wijzigen

Nadere informatie

Ga naar www.basisonline.nl of selecteer in de website van de school- intranet basisonline

Ga naar www.basisonline.nl of selecteer in de website van de school- intranet basisonline Werken met de website basisonline Ga naar www.basisonline.nl of selecteer in de website van de school- intranet basisonline - login met de verkregen inlognaam en wachtwoord - je inlognaam is jouw emailadres

Nadere informatie

Handleiding Storeplay Portaal

Handleiding Storeplay Portaal Inhoudsopgave 1 Direct aan de slag...3 2 Inloggen...5 3 Uitloggen...6 4 Wachtwoord vergeten...7 5 Advertentie maken...8 5.1 Nieuwe advertentie uploaden...8 5.2 Advertentie met een template opmaken...9

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!! Handleiding website! VV Den Ham

!!!!!!!!!!!! Handleiding website! VV Den Ham Handleiding website VV Den Ham versie 1.1 1 van 26 " Stand Template Team foto s Template Team Template " Spelers Template Topscorers Template 9 van 26 6.5 Download template De download pagina bestaat uit

Nadere informatie

Handleiding. imailingtool. Introductie

Handleiding. imailingtool. Introductie Handleiding imailingtool Handleiding...1 imailingtool...1 Introductie...1 2 Aan de slag!...2 2.1 Inloggen...2 2.2 Dashboard / Homepage...2 2.2.1 Uitleg dashboard...3 3 Adressenlijst...0 3.1 Een nieuwe

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

Inhoud. Handleiding Dododent. Beste tandarts of praktijkmanager,

Inhoud. Handleiding Dododent. Beste tandarts of praktijkmanager, Handleiding Dododent Beste tandarts of praktijkmanager, Hartelijk dank voor de aanschaf van een website bij Dodoworks. Hieronder volgt een uitgebreide handleiding van het Dododent systeem waarmee de website

Nadere informatie

WERKEN MET GOOGLE ADMINISTRATIEF WERK MAART 2017

WERKEN MET GOOGLE ADMINISTRATIEF WERK MAART 2017 WERKEN MET GOOGLE ADMINISTRATIEF WERK MAART 2017 Agenda My Drive en Gedeeld met mij Favoriete mappen en bestanden - Met ster Kleur van een map wijzigen Kopie maken van een bestand in Google Drive Bestanden

Nadere informatie

196 CEWE *)zie einde les

196 CEWE *)zie einde les www.sencomp.nl 196 CEWE *)zie einde les laatst gewijzigd 29 oktober 2012 Uw keuze voor het maken van een fotoboek met CEWE. Deze cursus bestaat uit 5 delen.indien u gekozen heeft voor Hema lees Hemafotoboek

Nadere informatie

Stappenplan Blog maken

Stappenplan Blog maken WAT IS BLOGGER? Een blog is een website waar je regelmatig nieuwe inhoud in de vorm van berichten plaatst. Een nieuwe blogpost kun je plaatsen wanneer jij wilt, dagelijks, wekelijks of maandelijks. Lezers

Nadere informatie

Handleiding webmail. Handleiding webmail Versie 2.1 Auteur : E.Mouws

Handleiding webmail. Handleiding webmail Versie 2.1 Auteur : E.Mouws 14-09-2017 Versie 2.1 Auteur : E.Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave Wat is webmail?... 3 Hoe gebruikt u webmail?... 3 Hoe veilig is webmail?... 3 Kunt u uw eigen adresboek gebruiken bij webmail?... 3 Inloggen...

Nadere informatie

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben.

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben. Inloggen Ga naar www.hetjongleren.eu. Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord, log dan in op deze pagina (klik op deze link ): Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle

Nadere informatie

STAP 1- Foto s in het schoolalbum zetten

STAP 1- Foto s in het schoolalbum zetten STAP 1- Foto s in het schoolalbum zetten Open de internet pagina www.google.be Klik vervolgens in de zwarte balk op de optie MEER en kies dan de optie foto s Nu moet je aanmelden met volgende gebruiker:

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

Handleiding Fotopagina

Handleiding Fotopagina Handleiding Fotopagina Leden van de Vrienden van de Pyreneese berghond kunnen een album aanmaken op onze fotopagina. Per lid/gezin is één album van maximaal 250 foto's beschikbaar. Deze handleiding bestaat

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder

Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder Handleiding Evaluatieplatform Aanbieder Versie 3 http://evaluatie.q-keurmerk.nl/ 1 Inhoudsopgave 1. Als aanbieder registreren... 3 2. Inloggen... 4 3. Cursus laten evalueren... 5 1. Inloggen als aanbieder

Nadere informatie

MUNTZ MARKETING COMMUNICATION GROUP. Handleiding Slagersplein

MUNTZ MARKETING COMMUNICATION GROUP. Handleiding Slagersplein MUNTZ MARKETING COMMUNICATION GROUP Handleiding Slagersplein Inhoudsopgave Pagina - Uitleg beginscherm 3 - Aanmaken Profiel 5 - Maak Printmateriaal: Stap 1, kies doel 8 - Maak printmateriaal: Stap 2, kies

Nadere informatie

HANDLEIDING MEDIATOOLBOX 5 GIDSMODULE :26:45 Holland Combinatie BV 1

HANDLEIDING MEDIATOOLBOX 5 GIDSMODULE :26:45 Holland Combinatie BV 1 HANDLEIDING MEDIATOOLBOX 5 GIDSMODULE 28-2-2011 13:26:45 Holland Combinatie BV 1 INHOUDSOPGAVE INLOGGEN... 3 TABBLAD UITVOER... 4 EDITIES... 5 OBJECTEN TOEVOEGEN... 6 EXTRA VELDEN... 9 OBJECTEN PLAATSEN...

Nadere informatie

<Koptekst> Transparantie in Transporttarieven. Handleiding voor transporteursv.1.0

<Koptekst> Transparantie in Transporttarieven. Handleiding voor transporteursv.1.0 Transparantie in Transporttarieven Handleiding voor transporteursv.1.0 2014 Inhoudsopgave Algemene informatie... 3 Registreren van een account... 3 Inloggen... 3 Wachtwoord of gebruikersnaam

Nadere informatie

1 BUSINESS INTERNET SUPPORT

1 BUSINESS INTERNET SUPPORT Versie 1 BUSINESS INTERNET SUPPORT Yoron Dot Net Stap voor stap Handleiding YORON DOT NET BEHEER V1.X Stap voor stap handleiding YORON Het Wielsem 10 s-hertogenbosch Inhoudsopgave Opstarten Yoron DotNet

Nadere informatie

Een fotoboek maken met software van Fotofabriek.

Een fotoboek maken met software van Fotofabriek. Een fotoboek maken. Een digitaal fotoalbum maak je op je PC. Het wordt ge-uploaded naar fotocentrale die er voor zorgt dat het album afgedrukt wordt en ingebonden. Er zijn veel aanbieders, maar het afdrukken

Nadere informatie

HANDLEIDING. Augustus 2012. Pagina 1 van 5

HANDLEIDING. Augustus 2012. Pagina 1 van 5 HANDLEIDING Augustus 2012 Pagina 1 van 5 1. Inleiding Deze handleiding beschrijft hoe u op eenvoudige wijze online een advertentie kunt samenstellen voor in de campinggids. U ontvangt een email met een

Nadere informatie

-1- credit: een credit geeft recht op het maken van één contract. Door betaling met ideal kunnen credits worden aangeschaft.

-1- credit: een credit geeft recht op het maken van één contract. Door betaling met ideal kunnen credits worden aangeschaft. Handleiding -1- Begrippenlijst account: na registratie voor icontract, de bevoegdheid om gebruik te maken van de applicatie van icontract om, tegen betaling, standaard contracten te genereren. Zie ook:

Nadere informatie

Album samenstellen met behulp van de Hema album software.

Album samenstellen met behulp van de Hema album software. Album samenstellen met behulp van de Hema album software. Kies de Hema webside www.hema.nl Plaats de muisaanwijzer op foto en klik op Fotoalbums. Klik op download de software (geschikt voor Windows) Vul

Nadere informatie

Eenvoudig en snel bestellen

Eenvoudig en snel bestellen Eenvoudig en snel bestellen Handleiding webshop Inhoud 1. Inloggen blz. 3 1. Menu overzicht blz. 4 2. Bestellen blz. 6 1. Navigeren door categorieën blz. 6 2. Zoekbalk blz. 7 3. Bestellen op SKU blz. 8

Nadere informatie

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Berichtenbox Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Inhoud 1. Inleiding 3 2. Inloggen op de berichtenbox 4 3. Lay-out van de berichtenbox 6 3.1 Linker menu

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Inhoudstafel I. Aanmelden op de portal site van Sanoma Media... 3 II. CertiONE Bizmail in één oogopslag... 4 III. Controleren/wijzigen gebruikersgegevens... 5 IV. Aanmaken e-factuur

Nadere informatie

MANUAL PICTURE BOOK MANUAL

MANUAL PICTURE BOOK MANUAL MANUAL PICTUREBOOK PICTUREBOOK 1 Welkom scherm: Klik op volgende om door te gaan Lees de algemene voorwaarden alvorens u verder gaat. Kies hier waar u het programma wilt installeren De installatie is bezig...

Nadere informatie

Fotografie Sophie Berten Zeelaan 74 8660 De Panne 058/62 45 46 www.fotogeniek.net sophie@fotogeniek.net. Fotogeniek - Creative photos Handleiding

Fotografie Sophie Berten Zeelaan 74 8660 De Panne 058/62 45 46 www.fotogeniek.net sophie@fotogeniek.net. Fotogeniek - Creative photos Handleiding Fotografie Sophie Berten Zeelaan 74 8660 De Panne 058/62 45 46 www.fotogeniek.net sophie@fotogeniek.net Fotogeniek - Creative photos Handleiding Inhoudsopgave FOTOGENIEK - CREATIVE PHOTOS HANDLEIDING...

Nadere informatie

5. Werken met afbeeldingen

5. Werken met afbeeldingen 103 5. Werken met afbeeldingen Foto s en tekeningen worden ook wel afbeeldingen genoemd. Afbeeldingen maken een website niet alleen mooier. Ze zijn ook belangrijk om duidelijk te maken wat je precies bedoelt.

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

PSW Omgaan met documenten. Onderwerp Omgaan met documenten vanuit het PSW portaal Datum september 2017

PSW Omgaan met documenten. Onderwerp Omgaan met documenten vanuit het PSW portaal Datum september 2017 PSW Omgaan met documenten Onderwerp Omgaan met documenten vanuit het PSW portaal Datum september 2017 In het nieuwe PSW portaal gaan we anders om met Documenten. Denk hierbij aan het verplaatsen van documenten,

Nadere informatie

Handleiding leerplatform van Vonk

Handleiding leerplatform van Vonk Handleiding leerplatform van Vonk Inhoud Inloggen op het leerplatform:... 2 Je profiel aanpassen... 3 Je profielgegevens aanpassen:... 3 Een foto of omslagfoto toevoegen aan je profiel... 4 Je instellingen

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Handleiding voor www.galvano-metaal.nl

Handleiding voor www.galvano-metaal.nl Handleiding voor www.galvano-metaal.nl Het is mogelijk via Internet, 24 uur per dag, prijzen op te vragen, orders in te voeren en de status van uw offerte aanvragen en orders te volgen. Ook prijslijsten

Nadere informatie

TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions

TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions 2014 TUV Nederland QABV [HANDLEIDING TRAININGSPORTAAL] Auteur: Hans van den Elsen, Elsen Software Design and Solutions Inhoud Inloggen... 3 Startpagina... 4 Trainingen... 5 Trainingen toevoegen... 7 Training

Nadere informatie

Online Editor - Handleiding

Online Editor - Handleiding Online Editor - Handleiding Introductie Via de Online Editor van Fotofabriek kun je alle fotoproducten uit het assortiment gemakkelijk en snel zelf ontwerpen. Om je alvast op weg te helpen vind je in deze

Nadere informatie

Catalogus rekruteringscampagne brandweer Document editor. Welkom op de document editor van de Catalogus rekruteringscampagne brandweer.

Catalogus rekruteringscampagne brandweer Document editor. Welkom op de document editor van de Catalogus rekruteringscampagne brandweer. Welkom op de document editor van de Catalogus rekruteringscampagne brandweer Handleiding Page 1 URL De web applicatie is beschikbaar online als je de volgende url typt: http://brandweer.apogeestorefront.com/storefront/

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1600 Fashion

HANDLEIDING Q1600 Fashion HANDLEIDING Q1600 Fashion Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Kleurlijsten beheren...4 Kleurlijst groep aanmaken...6 Kleurlijst groep verwijderen...6 Kleuren (kleurnummers) aanmaken/wijzigen...7

Nadere informatie

Foto s delen via internet Met Picasa en Picasaweb

Foto s delen via internet Met Picasa en Picasaweb Foto s delen via internet Met Picasa en Picasaweb Foto s online delen met Picasa en Picasaweb 1 Inleiding In deze aanvulling op de handleiding van Picasa wordt verteld hoe je foto s online zet en wat je

Nadere informatie

Welkom bij onze gratis cursus Door hoemaakjeeenblog.nl

Welkom bij onze gratis cursus Door hoemaakjeeenblog.nl Welkom bij onze gratis cursus Door hoemaakjeeenblog.nl In 5 stappen uw eigen professionele blog maken Hoemaakjeeenblog.nl 1 Inhoudsopgave Welkom bij onze gratis cursus... 1 Stap 1, Een domeinnaam registreren

Nadere informatie

Handleiding sjabloonsoftware FEBRUARI 2015 VERSIE 1.0

Handleiding sjabloonsoftware FEBRUARI 2015 VERSIE 1.0 Handleiding sjabloonsoftware FEBRUARI 2015 VERSIE 1.0 I. Inloggen... 2 II. Een ontwerp aanmaken... 3 III. Een bestaand ontwerp openen... 6 IV. Een ontwerp bewerken... 7 1. Lagen... 8 2. Objecten... 9

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

Aan de slag met Mijn Stolp+KAB Online

Aan de slag met Mijn Stolp+KAB Online Aan de slag met Mijn Stolp+KAB Online Met het klantenportaal Mijn Stolp+KAB online optimaliseren we de communicatie met u en kunnen we online met u samenwerken. Mijn Stolp+KAB Online bestaat uit diverse

Nadere informatie

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP

Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Handleiding zelfserviceportal Mijn SKP Via de portal Mijn SKP bieden wij u de mogelijkheid om zelf als abonnee uw gegevens, e-mailadressen en telefonie-instellingen te beheren. Ook is het mogelijk uw gesprekskosten

Nadere informatie

www.sencomp.nl 194 Aldi Windows Laatst gewijzigd 15 oktober 2012 Uw keuze voor het maken van een fotoboek is Aldi. Deze cursus bestaat uit 5 delen.

www.sencomp.nl 194 Aldi Windows Laatst gewijzigd 15 oktober 2012 Uw keuze voor het maken van een fotoboek is Aldi. Deze cursus bestaat uit 5 delen. www.sencomp.nl 194 Aldi Windows Laatst gewijzigd 15 oktober 2012 Uw keuze voor het maken van een fotoboek is Aldi. Deze cursus bestaat uit 5 delen. Deel 1 Aldi printsoftware downloaden en installeren Deel

Nadere informatie

Handleiding NODR Schade App 2.0. Handleiding NODR Schade App 1

Handleiding NODR Schade App 2.0. Handleiding NODR Schade App 1 Handleiding NODR Schade App 2.0 Handleiding NODR Schade App 1 De nieuwe NODR Schade App Wat kan nog steeds? Snel en eenvoudig schades melden Wat is nieuw? U krijgt bericht als uw schade succesvol is verhaald.

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

HANDLEIDING ONEDRIVE IN OFFICE365

HANDLEIDING ONEDRIVE IN OFFICE365 HANDLEIDING ONEDRIVE IN OFFICE365 1 van 13 OGD ict-diensten Inhoud Wat is onedrive for Business?... 3 Werken met onedrive for Business... 4 Inloggen:... 4 Nieuwe bestanden aanmaken:... 4 Bestanden openen

Nadere informatie

Handleiding Speakap. Deze handleiding bestaat uit drie delen: 1. de quickguide 2. account registeren 3. Speakap gebruiken

Handleiding Speakap. Deze handleiding bestaat uit drie delen: 1. de quickguide 2. account registeren 3. Speakap gebruiken Handleiding Speakap De VVCZ maakt gebruik van een netwerk van Speakap om informatie en ervaringen te delen. Met Speakap kunt u: nieuwsberichten van de VVCZ ontvangen in groepen specifieke onderwerpen bespreken

Nadere informatie

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen. Inhoudsopgave Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.... 3 Registreren... 3 Inloggen... 6 Mijn gegevens aanpassen.... 7 Het bestellen van boodschappen.... 8 1. De zoekfunctie.... 9 2. Ons assortiment....

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Inleiding. Het bijhouden, wijzigen en aanpassen van de inhoud van de website met je standaard web browser. De website maakt gebruik van CMS (content managment system) Door in te loggen

Nadere informatie

HTML en CSS. Je website bestaat uit HTML. Dat is een taal die browsers (Internet explorer, Chrome, Safari) kunnen lezen.

HTML en CSS. Je website bestaat uit HTML. Dat is een taal die browsers (Internet explorer, Chrome, Safari) kunnen lezen. Terminologie HTML en CSS HTML: Hyper Markup language Je website bestaat uit HTML. Dat is een taal die browsers (Internet explorer, Chrome, Safari) kunnen lezen. CSS: Cascading StyleSheet stylesheet for

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 1.3 Inloggen met pincode op mobiele app... 4 2. Berichtenservice... 5 3. Bedrijfsmonitor...

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

Zorgmail handleiding. Inhoud

Zorgmail handleiding. Inhoud Inhoud 1. Beginnen met Zorgmail pag. 2 2. Het instellen van Zorgmail pag. 2 3. Het gebruik van Zorgmail m.b.t. Artsen pag. 3 4. Het aanpassen van de lay-out van Zorgmail pag. 4 5. Werken met Zorgmail pag.

Nadere informatie

Albelli bestelhandleiding

Albelli bestelhandleiding Albelli bestelhandleiding In deze handleiding leggen we u in 10 stappen uit hoe u een fotoboek aanmaakt en bestelt. Indien u al een fotoboek gereed hebt staan om te bestellen, kunt u stap 1 t/m 4 van deze

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over de nieuwe fototool

Veelgestelde vragen over de nieuwe fototool Veelgestelde vragen over de nieuwe fototool 1. Hoe voeg ik foto s toe aan mijn profiel? 3 2. Hoe voeg ik klassenfoto s toe? 7 3. Hoe voeg ik fotoalbums toe? 11 4. Hoe zoek en bekijk ik klassenfoto s? 13

Nadere informatie

Foto s Plaatsen op Rallykaart.nl

Foto s Plaatsen op Rallykaart.nl Foto s Plaatsen op Rallykaart.nl [Geef tekst op] 1. Inloggen Ga naar: http://www.rallykaart.nl/g2 Klik rechtsboven op Inloggen Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in dat u van ons hebt ontvangen en

Nadere informatie

NC-Websites Handleiding Mailer

NC-Websites Handleiding Mailer NC-Websites Handleiding Mailer Juni 2011 versie 1 1 Inhoud 1. Uw mailer... 3 2. Groepen beheren... 4 3. Klanten beheren... 7 4. Nieuwsbrief opstellen... 10 4.1 Indeling van de Nieuwsbrief... 10 4.2 De

Nadere informatie

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/.

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/. Handleiding website In deze handleiding staat alles wat u nodig heeft om een bericht op de website van de Reddingsbrigade Aoreven Heythuysen te plaatsen. Alles wordt in woord en beeld uitgelegd. Inloggen

Nadere informatie

Handleiding gebruik photo-gallery

Handleiding gebruik photo-gallery Handleiding gebruik photo-gallery Nadat u uw photo-gallery admin wachtwoord heeft ingesteld kunt u op uw fotoboek inloggen op http://www.uwwebsite.nl/photo-gallery/ Mocht u ooit de instellingen en inhoud

Nadere informatie