Handleiding Digitaal Loket

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding Digitaal Loket"

Transcriptie

1 Wat is het Digitaal Loket SAZAS? Het Digitaal Loket SAZAS vindt u op Het Digitaal Loket bevat de gegevens van uw verzuimverzekering. Het is uw verzekeringsdossier. Zo kunt u snel en gemakkelijk al uw gegevens terugvinden. U kunt hier werknemers aan- of afmelden. U kunt hier het vast verzekerd loon doorgeven of de gegevens van uw werknemers muteren. Ook kunt u hier digitaal ziek- en herstelmeldingen aan ons doorgeven. Kortom, u kunt hier snel en gemakkelijk op uw moment de werknemersadministratie uitvoeren. Inloggen en startscherm U gaat naar onze website Op de homepage kunt u rechts bovenin direct naar het Digitaal Loket gaan. Klik op login en u komt in het inlogscherm. Toets hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Gebruikersnaam: nummer bedrijf (11 cijfers, beginnend met een 7 en eindigend op Tussen de cijfers staan geen punten.) Wachtwoord: Het wachtwoord heeft u per post ontvangen. Daarna drukt u op de toets login. Let op: Wij raden u aan om na de eerste keer inloggen het wachtwoord te wijzigen om misbruik door derden te voorkomen. Kies een wachtwoord dat u zelf goed kunt onthouden. U kiest een wachtwoord van minimaal 6 en maximaal 12 karakters (minimaal 2 cijfers en 4 letters) in willekeurige volgorde. Wachtwoord vergeten? Stuur een naar SAZAS@verzuimdata.nl met daarin uw gebruikersnaam (nummer bedrijf) en de mededeling dat u uw wachtwoord vergeten bent. U krijgt dan een mail terug met daarin uw wachtwoord, waarna u kunt inloggen.

2 Startscherm Als startscherm wordt altijd uw actuele werknemersoverzicht getoond. Handleiding Digitaal Loket Naast het actuele overzicht kunt u ook kiezen voor andere overzichten via de filter rechts in het midden van de pagina.

3 U vindt de volgende zaken op het startscherm: Handleiding Digitaal Loket Bedrijfsgegevens 1. Info Hier vindt u uw debiteurennummer en contactgegevens. 2. Contactpersoon Hier kunt u uw contactgegevens vastleggen. U dient hier ook het loonheffingennummer en het UWV-aansluitnummer te registreren. Indien het UWV-aansluitnummer niet bekend is, dient u 15 maal 0 in te voeren. ( ). Wanneer u deze gegevens heeft vastgelegd door op de knop Verzenden te drukken, kunt u deze gegevens terugvinden bij Info. (deze gegevens zijn voor uw eigen administratie). 3. Help Deze knop vindt u op elke pagina linksboven. Als u hierop klikt, krijgt u een extra pagina op uw scherm. Op deze pagina vindt u voor elk onderdeel extra informatie om u verder op weg te helpen tijdens het invullen van de gegevens. Nadat u de informatie hebt gelezen, sluit u deze paginas met de x in de rechter bovenhoek. Er gaan geen gegevens verloren van uw andere pagina als u de Help-pagina(s) sluit. 4. Werknemer toevoegen Wanneer u een (nieuwe) werknemer wilt verzekeren, vult u hier zijn gegevens in: Een uitgebreidere beschrijving vindt u verderop in deze handleiding onder Aanpassen werknemergegevens. 5. Uitloggen of afsluiten U verlaat uw persoonlijke paginas door op de knop Uitloggen te klikken. Op deze manier sluit u veilig uw invoer af en gaan er geen gegevens verloren. Zoeken werknemer via U kunt hier een werknemer opzoeken op naam of BSN (sofinummer) of op het door SAZAS toegekende personeelsnummer. Werknemers lijst 1. Wijzig Hier kunt u de werknemergegevens wijzigen. Een uitgebreidere beschrijving vindt u verderop in deze handleiding onder Aanpassen werknemergegevens. 2. Naar verzuim Hier kunt u verzuimmeldingen bekijken en aanpassen. Een uitgebreidere beschrijving vindt u verderop in deze handleiding onder Verzuimmeldingen.

4 Onderin de pagina Handleiding Digitaal Loket 1. Wijzig wachtwoord Hier kunt u uw wachtwoord wijzigen. 2. Loonmutaties Hier kunt u loonmutaties doorgeven: Wanneer u meerdere loonmutaties met dezelfde ingangsdatum wilt invoeren, kunt u gebruik maken van de optie Loonmutaties. U komt nu op een tussenscherm, de Startpagina Loonmutaties. Hier kunt u een ingangsdatum invoeren vanaf welke dag de lonen van kracht zijn. U drukt nu op Verder. In het volgende scherm vindt u een overzicht van alle werknemers die volgens onze gegevens een arbeidsverhouding met u hebben. Per werknemer staat het meest recente vast verzekerd jaarloon ingevuld. In dit scherm kunt u een wijziging van het vast verzekerd jaarloon (per werknemer) opgeven. Het vast verzekerd jaarloon bestaat uit het bruto maandsalaris x 12 vermeerderd met de vaste toeslagen die gelden voor elke werknemer, zoals vakantietoeslag en eindejaars- en winstuitkeringen, ploegentoeslag, provisie en overwerk. Overwerk moet alleen worden meegeteld als het een structureel component van het jaarloon is. U dient op de knop Opslaan te drukken om de wijziging voor de werknemer definitief te maken. Door op de knop Printen te drukken, krijgt u een totaaloverzicht van de jaarloonmutaties op uw scherm te zien. U kunt dit overzicht afdrukken voor uw eigen administratie. Let op: Op basis van deze gegevens berekenen wij uw premiefacturen en uitkeringen, het is dus belangrijk dat u deze gegevens goed onderhoudt. Aanpassen werknemergegevens 1. Nieuwe werknemers in dienst melden Vanuit de Werknemerslijst kunt u kiezen voor Werknemer toevoegen. Met deze optie kunt u een nieuwe werknemer in dienst melden.

5 U krijgt een nieuw scherm, werknemer stamgegevens. Op deze pagina kunt u alle voor de verzekering benodigde gegevens invullen. De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht. Halverwege de pagina dient u aan te geven of u een loondoorbetalingsverplichting heeft. Indien bij de werknemer sprake is van een WAO/WIA-verleden, of als er sprake is van een arbeidshandicap of WAJONG, kiest u hier voor nee. In deze gevallen verzorgt het UWV de uitkering op verzuimmeldingen. (Indien er sprake is van bovengenoemde gevallen, dient u tevens de UWVbeslissing naar ons toe te sturen.) Onderaan de pagina dient u het vast verzekerd loon op te geven. Het vast verzekerd jaarloon bestaat uit het bruto maandsalaris x 12 vermeerderd met de vaste toeslagen die gelden voor elke werknemer, zoals vakantietoeslag en eindejaars- en winstuitkeringen, ploegentoeslag, provisie en overwerk. Overwerk moet alleen worden meegeteld als het een structureel component van het jaarloon is. Let op! Het jaarloon (= vast verzekerd jaarloon) geeft u altijd op voor een heel jaar, ook al treedt uw werknemer gedurende het jaar in of uit dienst.

6 Voorbeeld: Vaste verdiensten Uw werknemer ontvangt een salaris van 2.000,- bruto per maand. Het vast verzekerd loon is 12 x 2.000,- = ,- (exclusief de vaste toeslagen) Dit bedrag hoeft u dus NIET aan te passen als uw werknemer na 6 maanden uit dienst treedt, want SAZAS zorgt namelijk automatisch voor een juiste omrekening (6/12 x ,- = ,-) Wisselende verdiensten Een werknemer met wisselende verdiensten werkt gedurende een periode van 3 maanden bij u. Hij heeft gewerkt tegen een totaal salaris van 1.800,-. U rekent nu zelf het vast verzekerd loon om: 1.800,- : 3 = gemiddeld 600,- per maand x 12 = vast verzekerd loon van 7.200,- voor deze werknemer. 2. Een werknemer aanmelden die eerder in dienst is geweest. Een werknemer die eerder in dienst is geweest kunt u eenvoudig aanmelden. U dient deze werknemer niet opnieuw toe te voegen, maar u dient het oude dienstverband te wijzigen. Door op het startscherm de filter aan te passen naar beºindigde dienstverbanden, krijgt u een overzicht van werknemers die de afgelopen 3 jaar uit dienst zijn gegaan. Via de optie wijzig naast de naam van de werknemer komt u in de stamgegevens van de werknemer. In dit scherm kunt u de werknemer weer aanmelden: U dient het volgende aan te passen: 1) Datum uit dienst: verwijderen. 2) Reden uit dienst: verwijderen door te kiezen voor de onderste blanco optie. 3) Datum in dienst: nieuwe in dienst datum invullen. Let op, de Afdeling begindatum past u niet aan. 4) Nieuw vast verzekerd loon opgeven per nieuwe in dienst datum. Let op, indien u een werknemer wilt aanmelden die langer dan 3 jaar geleden uit dienst is getreden, ziet u de werknemer niet meer terug onder de beºindigde dienstverbanden. In dit geval kunt u het dienstverband niet aanpassen en dient u een mail met de gegevens te sturen naar sazas@verzuimdata.nl.

7 3. Werknemergegevens wijzigen Wanneer u gegevens van uw werknemer wilt wijzigen, kan dat vanuit de Werknemerslijst. Wanneer u op wijzig klikt, komt u in het scherm Werknemer stamgegevens en Werknemer verzekeringsgegevens. U kunt hier uw wijziging(en) doorvoeren, waarna u op de knop Verzenden links onder klikt. De wijziging wordt alleen in de stamgegevens overgenomen als u deze heeft bevestigd via de knop Verzenden. 4. Werknemers uit dienst melden Om de werknemer uit dienst te melden, gaat u vanaf de Werknemerslijst naar Wijzig. U komt dan in het scherm Werknemer stamgegevens. Op deze pagina vult u de datum en reden uit dienst in. Let op: vul hier altijd een datum tot en met de laatste dag van het dienstverband in. Verzuimmeldingen In het startscherm ziet u naast de naam van de werknemer de optie verzuim staan. Als u op deze knop drukt komt u in het verzuimscherm terecht. In dit scherm kunt u verzuimmeldingen bekijken, doorgeven en wijzigen.

8 1. Een nieuwe verzuimmelding doorgeven Door op de knop nieuwe verzuimmelding te drukken, kunt u een nieuwe verzuimmelding doorgeven. U komt in het volgende scherm:

9 U krijgt nu een aantal velden te zien waar u de gegevens kunt invullen. Datum ziek Hier vult u de 1 e verzuimdag in. Let op, het is niet mogelijk een datum op te geven die meer dan 40 dagen in het verleden ligt. In deze gevallen kunt u een mail sturen naar SAZAS@verzuimdata.nl. Beroepsziekte U zet het veld Beroepsziekte op Ja als de ziekmelding is veroorzaakt door het werk, denk hierbij aan: zo nosen, eczeem, RSI, boerenlong of andere (agrarische) beroepsziekten. Percentage ziek / AO Hier vult u het percentage in dat uw werknemer arbeidsongeschikt (= AO) is bij aanvang van het verzuim. Meestal is dit 100%. Het kan ook zo zijn dat iemand niet volledig arbeidsongeschikt is. U vult dan bijvoorbeeld 50 (%-teken niet toevoegen) in als iemand halve dagen arbeidsongeschikt is. Ziekcode Hier geeft u de ziekcode op. Indien dit afwijkt van de gegeven opties, kiest u voor Verzuim overig. Vangnet Het veld Vangnet is een verplicht veld. U vult bij het veld Vangnet alleen iets anders dan geen in als het verzuim niet onder de normale verzuimregeling valt en het gaat om verzuim met bijzondere aspecten (vastgesteld door de overheid). Voorbeelden hiervan zijn: zwangerschapsverlof, adoptieverlof of ziek ten gevolge van zwangerschap. Actie U kunt hier kiezen voor conform contract of spoedcontrole. Voor de inzet van een spoedcontrole dient u ook te bellen naar Achmea Vitale Aansprakelijkheid derden Indien een derde partij aansprakelijk is voor het verzuim, kiest u hier voor ja. Datum verwacht herstel Indien u bij herstel binnen 2 weken verwacht heeft gekozen voor ja, dient u de datum verwacht herstel in te vullen. Contactpersoon Hier vult u de gegevens in van de contactpersoon die benaderd kan worden over de verzuimmelding. Verpleegadres Indien dit adres afwijkt van het huisadres, dienen deze velden te worden ingevuld.

10 2. Een herstelmelding doorgeven Let op: Klik NIET op Wijzig als u een (gedeeltelijke) herstelmelding wilt doen! Maak altijd een nieuwe herstelmelding aan. - Volledig hersteld: Druk in het werknemersoverzicht achter de betreffende werknemer op de knop Naar hersteld. U krijgt nu een aantal invulvelden te zien: Datum hersteld/einde verzuim U geeft hier de datum van volledig herstel op. Let op, het is niet mogelijk een datum op te geven die meer dan 7 dagen in de toekomst ligt of meer dan 40 dagen in het verleden. In deze gevallen kunt u een mail sturen naar SAZAS@verzuimdata.nl. Herstelcode U kiest hier voor Wijziging % AO. Vervolgens kiest u voor Volledig hersteld. - Gedeeltelijk hersteld: Druk in het werknemersoverzicht achter de betreffende werknemer op de knop Naar hersteld. U krijgt nu een aantal invulvelden te zien: Datum hersteld/einde verzuim U geeft hier de datum van wijziging verzuim op. Let op, het is niet mogelijk een datum op te geven die meer dan 7 dagen in de toekomst ligt of meer dan 40 dagen in het verleden. In deze gevallen kunt u een mail sturen naar SAZAS@verzuimdata.nl. Herstelcode U kiest hier voor Wijziging % AO. Vervolgens kiest u voor Ingave percentage ziek. In het veld Nieuw percentage ziek/ao geeft u het nieuwe % op.

11 3. Een wijziging van het arbeidsongeschiktheidspercentage doorgeven Druk in het werknemersoverzicht achter de betreffende werknemer op de knop Naar hersteld. U krijgt nu een aantal invulvelden te zien: Datum wijziging verzuim U geeft hier de datum van wijziging verzuim op. Let op, het is niet mogelijk een datum op te geven die meer dan 7 dagen in de toekomst ligt of meer dan 40 dagen in het verleden. In deze gevallen kunt u een mail sturen naar SAZAS@verzuimdata.nl. Herstelcode U kiest hier voor Wijziging % AO. - Indien werknemer gedeeltelijk arbeidsongeschiktheid blijft, kiest u voor Ingave percentage ziek en geeft u in het veld Nieuw percentage ziek/ao het nieuwe % op. - Indien werknemer volledig arbeidsongeschiktheid is, kiest u voor Volledig ziek. 4. Een werknemer ziek uit dienst melden Druk in het werknemersoverzicht achter de betreffende werknemer op de knop Naar hersteld. U krijgt nu een aantal invulvelden te zien: Datum hersteld/einde verzuim U geeft hier de datum uit dienst op. Let op, het is niet mogelijk een datum op te geven die meer dan 7 dagen in de toekomst ligt of meer dan 40 dagen in het verleden. In deze gevallen kunt u een mail sturen naar SAZAS@verzuimdata.nl. Herstelcode U kiest hier voor ziek uit dienst. Vervolgens kiest u voor Volledig hersteld. Let op, wanneer u een werknemer ziek uit dienst meldt, kiest u voor de optie Volledig hersteld. Let op, na het verzenden van deze gegevens dient u de werknemer nog uit dienst te melden.

Handleiding Meldpunt 1 HOE WERKT HET MELDLOKET?

Handleiding Meldpunt 1 HOE WERKT HET MELDLOKET? Handleiding Meldpunt 1 HOE WERKT HET MELDLOKET? U hebt toegang tot het digitale meldloket van Interpolis. Op de site www.interpolis.nl/personeel kunt u uw verzuim- en herstelmeldingen en wijzigingen doorgeven.

Nadere informatie

Handleiding SVS-Online

Handleiding SVS-Online Telefoon: Fax-voice: E-mail: 030-711 57 12 084-877 71 36 info@svservicecenter.nl Handleiding SVS-Online In deze handleiding worden de voor u meest belangrijke mogelijkheden, zoals het in- en uitdienst

Nadere informatie

MKBPLUSDIENSTEN. Werkgevershandleiding

MKBPLUSDIENSTEN. Werkgevershandleiding MKBPLUSDIENSTEN Inhoud Dashboard... 2 Berichten... 2 Ziekmeldingen en verzuimrapportage... 3 Ziek melden... 3 Hersteld melden of wijziging AO percentage (deelherstel)... 3 Verzuimrapportage... 4 Werknemerdata...

Nadere informatie

Click & Claim. Korte handleiding. Inhoud. U heeft een verzuimverzekering afgesloten bij De Goudse. Voor uw

Click & Claim. Korte handleiding. Inhoud. U heeft een verzuimverzekering afgesloten bij De Goudse. Voor uw Korte handleiding Click & Claim U heeft een verzuimverzekering afgesloten bij De Goudse. Voor uw verzuimadmistratie, zoals het doorgeven van ziek- en herstelmeldingen én wijzigingen in uw personeelsbestand,

Nadere informatie

Werkgevershandleiding

Werkgevershandleiding Inhoud Dashboard... 2 Berichten... 2 Ziekmeldingen en verzuimrapportage... 3 Ziek melden... 3 Hersteld melden of wijziging AO percentage (deelherstel)... 3 Verzuimrapportage... 4 Werknemer data... 5 Toevoegen

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN AMERSFOORTSE

HANDLEIDING MIJN AMERSFOORTSE HANDLEIDING MIJN AMERSFOORTSE INHOUDSOPGAVE 1. Inloggen Mijn Amersfoortse 3 2. Overzicht Mijn Amersfoortse 4 3. Inzien en wijzigingen gegevens 5 - Gegevens contracthouder 5 - Gegevens contracten 6 - Gegevens

Nadere informatie

Click & Claim. Korte handleiding. Inhoud. U heeft een verzuimverzekering afgesloten bij De Goudse. Voor uw

Click & Claim. Korte handleiding. Inhoud. U heeft een verzuimverzekering afgesloten bij De Goudse. Voor uw Korte handleiding Click & Claim U heeft een verzuimverzekering afgesloten bij De Goudse. Voor uw verzuimadministratie, zoals het doorgeven van ziek- en herstelmeldingen én wijzigingen in uw personeelsbestand,

Nadere informatie

HANDLEIDING VERZUIMREGISTRATIE-SYSTEEM CAMAS. Perspectief Groep

HANDLEIDING VERZUIMREGISTRATIE-SYSTEEM CAMAS. Perspectief Groep HANDLEIDING VERZUIMREGISTRATIE-SYSTEEM CAMAS Perspectief Groep INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 Aanmelden... 4 Verzuim... 5 Ziekmeldingen... 5 Herstelmeldingen/mutaties verzuimperioden... 9 Veelgestelde vragen...

Nadere informatie

Klanthandleiding Meldpunt

Klanthandleiding Meldpunt Klanthandleiding Meldpunt Oktober 2017 Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 1.1 Uitloggen... 4 1.2 Zoekschermen... 4 2. Menukeuzes 5 2.1 Aanpassen werknemergegevens.. 5 2.2 Verzuim- en hersteldmeldingen invoeren..

Nadere informatie

Handleiding. Absentum Verzuimregistratiesysteem (Quick handleiding) Handleiding Verzuimregistratiesysteem (Quick) Blad 1 van 12 2015.

Handleiding. Absentum Verzuimregistratiesysteem (Quick handleiding) Handleiding Verzuimregistratiesysteem (Quick) Blad 1 van 12 2015. Handleiding Absentum Verzuimregistratiesysteem (Quick handleiding) Handleiding Verzuimregistratiesysteem (Quick) Blad 1 van 12 2015.02 Inhoudsopgave INLEIDING: ABSENTUM VERZUIMREGISTRATIE IN HET KORT 3

Nadere informatie

Klanthandleiding Meldpunt

Klanthandleiding Meldpunt Klanthandleiding Meldpunt Oktober 2017 Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 1.1 Uitloggen... 4 1.2 Zoekschermen... 4 2. Menukeuzes 5 2.1 Aanpassen werknemergegevens.. 5 2.2 Verzuim- en Hersteldmeldingen invoeren..

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN AMERSFOORTSE

HANDLEIDING MIJN AMERSFOORTSE HANDLEIDING MIJN AMERSFOORTSE INHOUDSOPGAVE 1. Inloggen Mijn Amersfoortse 3 2. Overzicht Mijn Amersfoortse 4 3. Inzien en wijzigingen gegevens 5 - Gegevens contracthouder 5 - Gegevens contracten 6 - Gegevens

Nadere informatie

Keuzelijst. Handleiding Meldpunt. Inloggen:

Keuzelijst. Handleiding Meldpunt. Inloggen: Handleiding Meldpunt Inloggen: U bereikt de site door op Meldpunt te klikken op de site van Arbo Unie. Het is ook mogelijk rechtstreeks in de ardressenbalk van Internet Explorer het adres. https://meldpunt.arbounie.nl

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Versie 21 juli 2017 Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

Werkgevershandleiding voor:

Werkgevershandleiding voor: voor: Inhoud Dashboard... 3 Berichten... 3 Ziekmeldingen en verzuimrapportage... 4 Ziek melden... 4 Hersteld melden of wijziging AO percentage (deelherstel)... 4 Medewerkers ziek uit dienst... 5 Medewerkers

Nadere informatie

Handleiding ONLINEDESK

Handleiding ONLINEDESK Handleiding ONLINEDESK Inhoudsopgave 1. Inloggen op Onlinedesk 3 Hoe kom ik op Onlinedesk? 3 Nieuw wachtwoord aanvragen 4 Wachtwoord vergeten/account geblokkeerd 5 Ingelogd 6 Administratievoerder met meerdere

Nadere informatie

Opstarthandleiding Click & Claim Verkorte Versie. 1 van 15

Opstarthandleiding Click & Claim Verkorte Versie. 1 van 15 Opstarthandleiding Click & Claim Verkorte Versie 1 van 15 Inhoudsopgave Pagina 1. Inleiding: Click & Claim opstarten 3 2. In- en uitloggen Click & Claim 4 3. Click & Claim gebruiksklaar maken 5 3.1. Inlezen

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk invullen

Nadere informatie

Handleiding - Verzekeringnemer

Handleiding - Verzekeringnemer Handleiding - Verzekeringnemer Inhoudsopgave Mijn XHI... 2 Login... 3 Wachtwoord vergeten... 4 Polis... 6 Bewerken polis... 7 Bewerken gezinsleden..... 8 Polis beëindigen..... 11 Declaratie... 12 Declaratie-overzicht...

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het makkelijk en overzichtelijk invullen van uw Verslag Werk en Inkomen (VWI) (voorheen Inkomstenformulier) in MijnUitkering. Op onze nieuwe website

Nadere informatie

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW Handleiding Subsidieportaal Maart 2012 Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. Registreren 3 2. Inloggen 3 3. Welkomstpagina 4 4. Mijn gegevens 5 - Aanpassen 6 - Gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen 7 - Contactpersonen

Nadere informatie

Het Werkgeversportaal van Turien & Co. Assuradeuren. Snel aan de slag

Het Werkgeversportaal van Turien & Co. Assuradeuren. Snel aan de slag Het Werkgeversportaal van Turien & Co. Assuradeuren Snel aan de slag Inhoudsopgave Snel aan de slag 2 Het Werkgeversportaal van Turien & Co. Assuradeuren 3 Rollen toekennen aan uw medewerkers en uzelf

Nadere informatie

U moet hier kiezen of u een partner heeft via Ja of Nee en klik op

U moet hier kiezen of u een partner heeft via Ja of Nee en klik op Werkinstructie invullen inkomstenformulier via de website van de gemeente. Ga naar www.lansingerland.nl/inkomsten U kunt dan via uw Digid inloggen. Na het inloggen komt u op het volgende scherm: U moet

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

Sazas Verzuimverzekering

Sazas Verzuimverzekering Sazas Verzuimverzekering Verzuimverzekering voor loondoorbetaling van arbeidsongeschikt personeel Voor wie is de Sazas Verzuimverzekering? De Sazas Verzuimverzekering is bestemd voor alle werkgevers met

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN AMERSFOORTSE

HANDLEIDING MIJN AMERSFOORTSE HANDLEIDING MIJN AMERSFOORTSE INHOUD 1. Inloggen Mijn Amersfoortse 2. Overzicht Mijn Amersfoortse 3. Inzien en wijzigen gegevens - Gegevens contracthouder - Gegevens contract - Gegevens medewerker(s) 4.

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Verlof 5 4 Verzuim 7 5 Kalender 9 6 Declaraties 11 7 Uitloggen 13 1 Inleiding Met uw managerlogin is het mogelijk

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts drie stappen eenvoudig tegen een lager tarief parkeren. KENTEKEN KIEZEN ZONE KIEZEN PARKEERACTIE STARTEN De app bereikt u via een

Nadere informatie

Opstarthandleiding Click & Claim (VV)

Opstarthandleiding Click & Claim (VV) Opstarthandleiding Click & Claim (VV) Versie 7.1 september 2004 Inhoudsopgave 1 Inleiding: Click & Claim opstarten... 3 2 In- en uitloggen Click & Claim... 3 3 Click & Claim gebruiksklaar maken... 4 3.1

Nadere informatie

Handleiding Xpert Suite

Handleiding Xpert Suite Handleiding Xpert Suite Inhoud Handleiding Xpert Suite... 1 Inloggen... 3 Startpagina... 3 Overzicht werknemers... 3 Werkgevergegevens... 5 Claimspecificatie(s) inzien... 6 Medewerker gegevens... 7 Salaris

Nadere informatie

Handleiding PLATO. Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Drankindustrie

Handleiding PLATO. Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Drankindustrie Handleiding PLATO Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Drankindustrie Inhoudsopgave 1 Welkom bij PLATO... 3 1.1 PLATO en Pensioenfonds Drankindustrie... 3 1.2 Maakt u al gebruik van PLATO?... 4 1.3

Nadere informatie

Hieronder volgt een korte beschrijving van de werking van de website van horecalonen en de loonstrookgigant. Hierna genoemd de loonstrookgigant.

Hieronder volgt een korte beschrijving van de werking van de website van horecalonen en de loonstrookgigant. Hierna genoemd de loonstrookgigant. HANDLEIDING Hieronder volgt een korte beschrijving van de werking van de website van horecalonen en de loonstrookgigant. Hierna genoemd de loonstrookgigant. Algemene zaken: Met de TAB toets gaat u een

Nadere informatie

Handleiding Mijn OVO. -voor leidinggevenden-

Handleiding Mijn OVO. -voor leidinggevenden- Handleiding Mijn OVO -voor leidinggevenden- VERSIE 02.2016 INHOUDSOPGAVE Inloggen in Mijn OVO 3 Verzuim 5 Ziekmelden 6 Ziekteverloop melden 7 Betermelden 8 Aanpassen ziekmelding / zwangerschap 9 Zwangerschap

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014 Versie november 2014 OHM Roosevelstraat 18, 2321 BM Leiden Postbus 4009, 2301 RA Leiden T. (071) 5166600 F. (071) 5166699 www.ohm.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Starten met Youforce...4 2.1 Inloggen

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Handleiding Mijn AFAS

Handleiding Mijn AFAS Handleiding Mijn AFAS Stap 1. Kies op het scherm Mijn AFAS Stap 2. Inlogscherm Stap 3. Wachtwoord wijzigen? Stap 4. Wachtwoord vergeten? Stap 5. Startpagina van Mijn AFAS Stap 6. Wijzigingen doorgeven

Nadere informatie

Handleiding offertetool

Handleiding offertetool Handleiding offertetool www.felison.nl/offertetool Handleiding offertetool 2014.12 1 van 13 Inhoud 1 Algemeen... 3 1.1 Webbrowser... 3 2 Inloggen... 4 3 Schermindeling... 5 4 Offerte aanvragen... 6 4.1

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Handleiding toegang bewonersdossier

Handleiding toegang bewonersdossier 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://sensire.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam en

Nadere informatie

Handleiding voor werkgevers in de Metaal en Techniek

Handleiding voor werkgevers in de Metaal en Techniek Handleiding voor werkgevers in de Metaal en Techniek Deze handleiding loodst u stap voor stap door de bediening van het portaal heen. 1. Inloggen op Inzendportaal.nl 2. Een account aanvragen 3. Een account

Nadere informatie

Het melden van schade of overlast in de openbare ruimte.

Het melden van schade of overlast in de openbare ruimte. Het melden van schade of overlast in de openbare ruimte. Als u in de gemeente Kollumerland c.a. op straat, aan een gebouw, of ergens anders in de openbare ruimte iets heeft waargenomen dat u aan de gemeente

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO Gebruikershandleiding Ouder Login TSO Gebruikershandleiding ouder login Gaat u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op de Hertog van Gelre, dan kunt u zich via de website van MAM's Kinderopvang registreren

Nadere informatie

Ziek- en herstelmeldingen, inclusief vervangingen

Ziek- en herstelmeldingen, inclusief vervangingen Ziek- en herstelmeldingen, inclusief vervangingen Ziek melding Inzicht Grip Herstel melding Vervangingen Grip op bedrijfsvoering en sturen op onderwijskwaliteit Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Inloggen...

Nadere informatie

TV DE SCHAKEL CROP ONLINE - PERCEELREGISTRATIE VIA INTERNET

TV DE SCHAKEL CROP ONLINE - PERCEELREGISTRATIE VIA INTERNET Algemeen Met CROP online kunt u uw teeltregistratie bijhouden en direkt beschikbaar stellen aan TV DE SCHAKEL. Als u geen managementsysteem op de eigen computer heeft en/of de gegevens daarmee niet op

Nadere informatie

September 2014 Versie 5.0

September 2014 Versie 5.0 September 2014 Versie 5.0 Inhoudsopgave Welkom bij het subsidieportaal van Agentschap SZW... 3 Account aanmaken en inloggen... 3 Home pagina... 5 Mijn gegevens... 6 Mijn gegevens aanpassen... 7 Gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding Xpert Suite

Handleiding Xpert Suite Handleiding Xpert Suite Inhoud Handleiding Xpert Suite... 1 Inloggen... 3 Startpagina... 3 Overzicht werknemers... 3 Werkgevergegevens... 5 Medewerker gegevens... 6 Nieuwe werknemer toevoegen... 6 Dienstverband...

Nadere informatie

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep De Klantportal van de Onderwijsgroep Noordwest-Holland is een persoonlijk platform waar onze klanten gegevens kunnen beheren, inschrijven op cursussen en informatie

Nadere informatie

Verzekeringsinzicht.nl. Gebruikershandleiding

Verzekeringsinzicht.nl. Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat is... 3 Wat is nog meer?... 3 Hoe gebruikt u deze handleiding?... 3 Werken met... 4 Inleiding... 4 Inloggen en uitloggen... 4 Inloggen... 4 Uitloggen... 5 Instellingen...

Nadere informatie

Aan de slag met Meldverzuim

Aan de slag met Meldverzuim Aan de slag met Meldverzuim Inhoudsopgave Inloggen... Risicoscan... Wachtwoord wijzigen... Werknemer aanmelden... Werknemer ziek melden... Loonstrook werknemer uploaden... 5 7 Werknemer beter melden...

Nadere informatie

SAZAS BASIS-verzekering

SAZAS BASIS-verzekering SAZAS BASIS-verzekering Verzuimverzekering voor loondoorbetaling van arbeidsongeschikt personeel SAZAS dé verzuimspecialist Voor wie is de BASIS-verzekering? De SAZAS BASIS-verzekering is bestemd voor

Nadere informatie

Handleiding Occure verzuimportaal

Handleiding Occure verzuimportaal Handleiding Occure verzuimportaal April 2015 Inhoudsopgave: 1. Inleiding 2. Inloggen Inloggen Checklist voor verdere handelingen 3. Openingsscherm Mijn Dashboard Overzicht Actueel Verzuim, Acties, Managementrapportages

Nadere informatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie bij kwaliteitsvisitatie Dit document is een handleiding voor het gebruik van het online auditsysteem ADAS, gebruikt voorkwaliteitsvisitaties georganiseerd door de NVvP. Inhoudelijke informatie over de

Nadere informatie

Handleiding Werkgeversportaal voor Zorg en Inkomen. www.werkgeversportaal.nl

Handleiding Werkgeversportaal voor Zorg en Inkomen. www.werkgeversportaal.nl Handleiding Werkgeversportaal voor Zorg en Inkomen. www.werkgeversportaal.nl Auteurs: Aïcha Ouaziki & Emily van den Heuvel Datum: December 2008 (versie 2.0) Inhoudsopgave Pag. Introductie 2 1. Inlogprocedure

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp De BezoekersApp is voor iedereen die in een betaaldparkeergebied of blauwe zone woont. Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts twee stappen eenvoudig op straat parkeren.

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015

HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015 HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015 Inhoudsopgave 1 Snelstart...3 2 Inloggen...4 3 Wachtwoord vergeten?...5 4 Gastouderbureau...6 5 Wachtwoord aanpassen...6 6 Overzichten Informatie...7 7 Overzichten

Nadere informatie

SNELGIDS VERZUIMSIGNAAL

SNELGIDS VERZUIMSIGNAAL SNELGIDS VERZUIMSIGNAAL Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Inleiding...3 Inloggen...3 Werknemer zoeken...3 Werknemer toevoegen...3 Ziekmelden...3 Hersteld melden...4 Overige protocollen...4 Dossiers...4 Taken...4

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts drie stappen eenvoudig tegen een lager tarief parkeren. De app bereikt u via een internetbrowser op uw PC, smartphone of tablet.

Nadere informatie

Werkgeversportaal Bpf HiBiN

Werkgeversportaal Bpf HiBiN Werkgeversportaal Bpf HiBiN Handleiding Handleiding werkgeversportaal versie 2018.1 1 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 1.1. Inleiding... 3 1.2. Wijzigen van gegevens... 3 1.3. Factuur op basis van aangeleverde

Nadere informatie

De handleiding voor de gebruikersbeheerder/administrator vindt u bij de knoppen Gebruikersbeheer en Instellingen.

De handleiding voor de gebruikersbeheerder/administrator vindt u bij de knoppen Gebruikersbeheer en Instellingen. Februari 2016 FAQ Hieronder treft u de meest gestelde vragen met antwoorden aan. Veel antwoorden en situaties staan ook in de Handleiding Zorg van de Zaak online portaal beschreven. Handleiding Waar kan

Nadere informatie

SAZAS BASIS-verzekering

SAZAS BASIS-verzekering SAZAS BASIS-verzekering Verzuimverzekering voor loondoorbetaling van arbeidsongeschikt personeel SAZAS dé verzuimspecialist Voor wie is de BASIS-verzekering? Wat kan ik verwachten van de BASIS-verzekering?

Nadere informatie

Handleiding Koopvaardij Portaal

Handleiding Koopvaardij Portaal Handleiding Koopvaardij Portaal (kvdportaal.nl) Deze handleiding loodst u stap voor stap door de bediening van het portaal heen. 1. Inloggen op Koopvaardij Portaal 2. Werknemer zoeken 3. Arbeidsverhouding

Nadere informatie

Werkgevershandleiding voor: en het onderdeel hierbinnen

Werkgevershandleiding voor: en het onderdeel hierbinnen voor: en het onderdeel hierbinnen Inhoud Inloggen... 3 Geen wachtwoord?... 3 Dashboard... 3 Berichten en de AVG (algemene verordening persoonsgegevens)... 4 Inzage van de gegevens door externe partijen...

Nadere informatie

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders Handleiding NZa-portaal voor zorgaanbieders Versie 1, 30 maart 2011 Inhoud 1. Starten 3 2. Algemene zorgaanbiederspagina 5 3. Download NZa-bestanden 6 4. Individuele zorgaanbiederspagina 7 5. Downloaden

Nadere informatie

SSO handleiding. Inhoudsopgave

SSO handleiding. Inhoudsopgave SSO handleiding Inhoudsopgave Inloggen... 2 Wachtwoord vergeten... 2 Eenmaal ingelogd... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Uitloggen... 3 E-learning... 3 RIEsicotoer... 4 Leerlingen... 4 Overzicht leerlingen...

Nadere informatie

Online bestellen bij Langerak de Jong

Online bestellen bij Langerak de Jong Online bestellen bij Langerak de Jong www.langerakdejong.nl Augustus 2015 Inhoudsopgave online bestellen bij Langerak de Jong 1. Aanmelden voor online bestellen... 3 2. Inloggen... 5 3. De bestelsite...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Pensioen. Services Online. Versie werkgever

Gebruikershandleiding Pensioen. Services Online. Versie werkgever Gebruikershandleiding Pensioen Services Online Versie werkgever Delta Lloyd Verzekeringen Versie 1 18 november 2012 Inhoudsopgave 1. Start... 3 1.1 Beveiliging... 3 1.2 Hoe gaat het in zijn werk?... 3

Nadere informatie

Wijzigingen Release 1.4 oktober 2010

Wijzigingen Release 1.4 oktober 2010 Wijzigingen Release 1.4 oktober 2010 Inleiding Er is met name geïnvesteerd in meer controle voor beheerders, zodat deze MWIB zelf beter kunnen beheren. De mogelijkheid om acties te verwijderen is toegevoegd,

Nadere informatie

Werkgeversportaal Bpf HiBiN

Werkgeversportaal Bpf HiBiN Werkgeversportaal Bpf HiBiN Handleiding Handleiding werkgeversportaal versie 2017.1 1 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 1.1. Inleiding... 3 1.2. Wijzigen van gegevens... 3 1.3. Factuur op basis van aangeleverde

Nadere informatie

Werkgevershandleiding MIJN UMC Zorgverzekering

Werkgevershandleiding MIJN UMC Zorgverzekering Werkgevershandleiding MIJN UMC Zorgverzekering Versie: mei 2011 Bij het maken van deze handleiding is gebruik gemaakt van de applicatie Mijn UMC Zorgverzekeraar (hierna te noemen: Mijn UMC) zoals die op

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 5 2. Tijdlijn... 6 2.1. Meldingen... 6 2.2. Kind aanmelden... 7 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Inloggen Als u zich al eerder heeft aangemeld gaat u naar: https://rbs2web.connexxion.nl U ziet dan het volgende inlogscherm:

Inloggen Als u zich al eerder heeft aangemeld gaat u naar: https://rbs2web.connexxion.nl U ziet dan het volgende inlogscherm: Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Hieronder vindt u een instructie voor het gebruik van Reisportaal van Connexxion Taxi Services. Reisportaal is een online service waarmee u heel eenvoudig

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Magister voor ouders/leerlingen

Handleiding Magister voor ouders/leerlingen Handleiding Magister voor ouders/leerlingen Voor onze schooladministratie maken wij gebruik van het programma Magister. Dit programma stelt ook leerlingen en ouders in staat om via internet de basisgegevens

Nadere informatie

HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING

HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING Sportverenigingen kunnen de kosten van VOG s die zijn aangevraagd voor hun vrijwilligers in 2012 vergoed krijgen. Dit geldt alleen wanneer een vrijwilliger voldoet

Nadere informatie

Handleiding inloggen www.ro-bisdommen.be

Handleiding inloggen www.ro-bisdommen.be Inhoud Inloggen als instelling... 1 OPTIE 1. U bent nog niet geregistreerd.... 3 OPTIE 2. U bent reeds geregistreerd... 4 Gebruik van de website... 4 Uw gegevens beheren... 4 Wijzigen wachtwoord... 4 Contracten...

Nadere informatie

Handleiding online DTB-Registratiemodule. Algemeen. Versie 2013. Aanmelden

Handleiding online DTB-Registratiemodule. Algemeen. Versie 2013. Aanmelden Algemeen Binnen de DOB-methode kunnen mechanische, thermische of chemische onkruidbestrijdingmethoden worden ingezet. Kiest men voor chemische onkruidbestrijding op verhardingen dan is het verplicht te

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen Open mijncaress Cliëntportaal via de website van SZR (www.szr.nl). U vindt links onderaan de button Cliëntportaal. Ook zijn daar toelichtingen en instructiefilmpjes te vinden. Nog makkelijker

Nadere informatie

Handleiding mijn.siloah.nl

Handleiding mijn.siloah.nl Handleiding mijn.siloah.nl Siloah biedt de mogelijkheid om uw begeleidingsplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.0 Datum : 14 april Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 2.0 Datum : 14 april Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 2.0 Datum : 14 april 2018 Portero Beheerdershandleiding v 2.0 14-04-2018 Pagina 1 van 12 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal Cliëntportaal Versie 2.0 februari 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.mijnsevagram.nl Klik op de knop Cliënten Login. U krijgt nu het volgende scherm te zien. Vul bij het eerste veld

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag via het Webportaal

Handleiding indienen subsidieaanvraag via het Webportaal Handleiding indienen subsidieaanvraag via het Webportaal Algemeen Een subsidieaanvraag dient u digitaal in. Dit doet u via het Webportaal van de managementautoriteiten. De website van dit webportaal is

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Inleiding. Een bestelling plaatsen. Functies extra functionaliteiten. Belangrijk om te weten. Contactgegevens

INHOUDSOPGAVE. Inleiding. Een bestelling plaatsen. Functies extra functionaliteiten. Belangrijk om te weten. Contactgegevens www.jostenberg.nl INHOUDSOPGAVE Inleiding Een bestelling plaatsen Functies extra functionaliteiten Belangrijk om te weten Contactgegevens Klantregistratie Jos ten Berg BV Beste Bezoeker, Jos ten Berg is

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal

Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Hieronder vindt u een instructie voor het gebruik van Reisportaal van Connexxion Taxi Services. Reisportaal is een online service waarmee u heel eenvoudig

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Versie 2016 2 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Menu opties...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Webagenda voor Begrafenisondernemers. Key2Begraven Versie 1.20. Gebruikersdocumentatie webagenda ondernemers V 1.

Gebruikershandleiding Webagenda voor Begrafenisondernemers. Key2Begraven Versie 1.20. Gebruikersdocumentatie webagenda ondernemers V 1. Gebruikershandleiding Webagenda voor Begrafenisondernemers Key2Begraven Versie 1.20 Gebruikersdocumentatie webagenda ondernemers V 1.20 Pagina 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Standaardfunctionaliteit...

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 5 3 Verlof 6 4 Verzuim 8 5 Kalender 10 6 Declaraties en mutaties 12 7 Uitloggen 14 1 Inleiding Met uw managerlogin is

Nadere informatie

HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL. Versie t.b.v. VerzuimSignaal Lite

HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL. Versie t.b.v. VerzuimSignaal Lite HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL Versie t.b.v. VerzuimSignaal Lite INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk: 1. Algemeen blz. 3 1.1. Inleiding blz. 3 1.2. Inloggen blz. 3 1.3. Systeemeisen blz. 3 1.4. Servicedesk blz. 3 Hoofdstuk:

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag via het Webportaal

Handleiding indienen subsidieaanvraag via het Webportaal Handleiding indienen subsidieaanvraag via het Webportaal Algemeen Een subsidieaanvraag dient u digitaal in. Dit doet u via het Webportaal van de managementautoriteiten. De website van dit webportaal is

Nadere informatie

HANDLEIDING WEB SHOP

HANDLEIDING WEB SHOP HANDLEIDING WEB SHOP 1 Registreren... 2 1.1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2 1.2 Persoonsgegevens... 2 1.3 Persoonsgegevens 2... 3 1.4 Eerste keer aanmelden... 4 2 Mijn profiel... 5 2.1 Mijn gegevens...

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik van aanvoermelding (jaar- en weekmelding) bij Veiling Rhein-Maas. Geldig vanaf: 20 december 2017

Handleiding voor gebruik van aanvoermelding (jaar- en weekmelding) bij Veiling Rhein-Maas. Geldig vanaf: 20 december 2017 Handleiding voor gebruik van aanvoermelding (jaar- en weekmelding) bij Veiling Rhein-Maas Geldig vanaf: 20 december 2017 Inhoudsopgave 1. Aanmelden... 3 2. Wachtwoord vergeten... 3 3. Wachtwoord wijzigen...

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer werknemer...

Nadere informatie

Handleiding Orderportaal Van Happen

Handleiding Orderportaal Van Happen Handleiding Orderportaal Van Happen Veilig mobiel 24/7 Inhoud Handleiding Orderportaal Van Happen... 1 01 Inloggen eerste gebruik... 2 02 Nieuwe opdracht aanmaken... 3 03 Nieuwe container plaatsen... 4

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

Handleiding Magister Ouders

Handleiding Magister Ouders Handleiding Magister Ouders Helicon opleidingen maakt gebruik van het programma Magister. Daarmee kunt u via internet de behaalde cijfers, het huiswerk en de agenda van uw kind bekijken. Dit document beschrijft

Nadere informatie