Additionele services aanbieden met Servicecontracten in SAP Business One

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Additionele services aanbieden met Servicecontracten in SAP Business One"

Transcriptie

1 Additionele services aanbieden met Servicecontracten in SAP Business One Verkoopt of levert u services naast uw regulieren producten én wilt u deze afspraken vastleggen in één document, zodat deze op elk gewenst moment op te roepen zijn of automatisch worden gekoppeld aan een inkoop/verkoop document? Dan kunt u gebruik maken van servicecontracten in SAP Business One. Met een servicecontract tussen een zakenpartner en uw bedrijf bent u in staat buiten de garantie om, onderhoud en reparaties uit te voeren voor artikelen. U definieert zelf de service waarvoor de zakenpartner in aanmerking komt en kunt u de service ook koppelen op verschillende niveaus (zakenpartner, artikelgroep en serienummer). Dit betekent dat u een servicecontract kunt opstellen voor bijvoorbeeld een speciale groep klanten, of voor bijvoorbeeld een artikel met een serienummer die maandelijks onderhoud nodig heeft. U kunt servicecontracten handmatig invoeren of deze baseren op een vooraf gedefinieerd contractsjabloon. Verder kunnen servicecontracten automatisch worden gecreëerd wanneer een serienummerartikel aan de klant wordt geleverd, in een leverings- of een uitgaand factuurdocument. Wanneer meerdere artikelen met verschillende garantiesjablonen in hetzelfde document zijn verkocht, wordt automatisch een overeenkomstig aantal servicecontracten gecreëerd. Hiervoor moet aan de volgende twee voorwaarden zijn voldaan: 1. U hebt een contractsjabloon van de soort Garantie gecreëerd, waarmee automatisch de gegevens naar een servicecontract worden gekopieerd zodra de sjabloon is gecreëerd. Onder Beheer Definitie Service Contractsjablonen kunt u de sjablonen aanmaken. 2. U hebt gedefinieerd dat equipmentkaarten* automatisch worden gecreëerd voor artikelen met serienummers op de subtab Artikelen van het tabblad: Voorraad in Beheer Systeeminitialisatie Algemene instellingen (zie onderstaande afbeelding). *In onze tip over equipmentkaarten die eveneens op deze LinkedIn te vinden is, vindt u alle informatie die u nodig heeft om hiermee te gaan werken.

2 In dit praktijk werkt dit als volgt: 1. Wanneer een klant een artikel met serienummer bestelt, creëert u een levering of een uitgaande factuur om het artikel aan de klant te leveren. 2. Voor artikelen met serienummer wordt automatisch een equipmentkaart gecreëerd. De equipmentkaart geeft een volledig overzicht van alle service gerelateerde informatie voor het serienummer. 3. Tegelijkertijd wordt een servicecontract gecreëerd voor de artikelen met serienummer, aangezien deze artikelen onder de garantie vallen. U kunt nu serviceaanvragen openen voor de artikelen met serienummer. U kunt een equipmentkaart ook handmatig creëren. Dat kan nodig zijn voor klanten die het artikel met serienummer bij een andere leverancier kopen, maar het onderhoudscontract voor de apparatuur met u willen afsluiten. Creëer in dat geval ook het servicecontract handmatig. Het servicecontract aanmaken: Het servicecontract maakt u aan onder de module Service in het Hoofdmenu. Wanneer u de button Servicecontract aanklikt, kunt u in het volgende scherm kiezen of een document wilt creëren of actualiseren. In de onderstaande screenshot ziet u welke opties u heeft wanneer u een servicecontract wilt aanmaken. Aan de bovenkant van het venster (de header) vindt u de algemene informatie van het servicecontract. Hier vindt u welke zakenpartner het betreft (bestelt u een artikel bij een andere zakenpartner, dan dient u hiervoor een ander contract aan te maken). Verder kunt u hier het servicecontract een naam geven en kunt u het document ook een start en -einddatum meegeven. Dit doet u bijvoorbeeld als een klant gedurende een jaar de service afneemt. Wanneer u het contract eerder dan de einddatum wilt beëindigen, dan kunt u gebruik maken van de beëindigingsdatum.

3 Het tabblad Algemeen: Servicesoort: Keuze uit Garantie en Regulier. Een garantiecontract kan automatisch worden gecreëerd wanneer een uitgaande factuur of levering wordt toegevoegd voor een artikel met een serienummer. Een regulier contract kan alleen handmatig worden gecreëerd. Contractsoort: Bepaald de reikwijdte van het contract. Serienummer dan geld het alleen voor artikelen met een specifiek serienummer, Klant dan geld het voor alle artikelen die u aan de klant verkoopt en Artikelgroep spreekt voor zich. Sjabloon: Wanneer u vooraf Contractsjablonen heeft gedefinieerd, kunt u deze hier kiezen en hoeft u niet alle velden handmatig te vullen. Responsetijd: Hier voert u in hoeveel tijd er maximaal is toegestaan om op een serviceaanvraag te reageren. Probleemoplossingstijd: Hier voert u in hoeveel tijd er maximaal is toegestaan om een serviceaanvraag op te lossen Status: Bepaalt de status van het contract als onderstaand weergegeven. o Goedgekeurd, de klant heeft recht op de service die in het contract is vastgelegd. o Geblokkeerd, het contract wordt gedeactiveerd: de klant heeft geen recht op service. o Concept, het contract is niet goedgekeurd: de klant heeft geen recht op service. Dit is de standaardstatus voor alle nieuwe servicecontracten. o Beëindigd, het contract is beëindigd: de klant heeft geen recht op service. Als u het servicecontract wilt beëindigen, geeft u de beëindigingsdatum in het veld Beëindigingsdatum op. De status wordt door SAP Business One automatisch op Beëindigd gezet, nadat deze datum is verstreken Verantwoordelijk persoon: De werknemer (SAP Business One gebruiker) die verantwoordelijk is voor het servicecontract. Verlenging: Hiermee kunt u het verlopen servicecontract met een x aantal dagen verlengen. Herinnering: Geef aan hoeveel dagen, weken of maanden voorafgaand aan de beëindiging van het servicecontract een herinnering moet verschijnen. U kunt de waarde in dit veld pas opgeven nadat u Verlenging heeft geselecteerd. Actieve artikelen: Het aantal artikelen (in geval van een serienummercontract) dat aan het servicecontract gekoppeld is en gedefinieerd is als actief.

4 Het tabblad Artikelen: De keuze van het contractsoort bepaalt ook op welke manier u de Artikelen kunt vastleggen in het tabblad Artikelen. In het bovenstaande voorbeeld ziet u dat er gekozen is voor de contractsoort Artikelgroep, waardoor je in het tabblad kan kiezen voor welke artikelgroepen dit servicecontract van toepassing is. Hierbij kunt u zelf per artikelgroep een start-, eind- en afsluitdatum invullen. Op het moment dat u voor het contractsoort Serienummer kiest, dan zult u hier de serienummers kunnen toewijzen. Wanneer u voor Zakenpartner kiest, kunt u niet handmatig artikelen etc. toewijzen. Het tabblad Reikwijdte: Zoals in de onderstaande afbeelding te zien, kunt u in het tabblad Reikwijdte selecteren op welke dagen de service wordt verleend of ontvangen, met daarbij de start en eindtijd. Onder Opnemen kunt u kiezen welke opties u wilt meenemen in het serviceaanbod: Onderdelen; Artikelen die door een monteur worden gebruikt om het probleem op de locatie van de zakenpartner op te lossen. Werk; De hoeveelheid tijd die een monteur nodig heeft om het probleem te verhelpen op de locatie van de zakenpartner. Reis; De hoeveelheid tijd die een monteur nodig heeft om naar en van de locatie van de zakenpartner te reizen.

5 Het tabblad Bijlagen: In dit tabblad kunt bijlage toevoegen van bijvoorbeeld een los opgesteld contract die is ondertekend door de klant, of afbeeldingen van het probleem waarvoor de service is aangevraagd. Het tabblad Serviceaanvragen: Wanneer er door een klant een service aanvraag wordt gedaan, kunt u deze vastleggen in SAP Business One doormiddel van een Serviceaanvraag. In de onderstaande afbeelding ziet u hoe deze serviceaanvraag eruit ziet. Elke aanvraag kan worden gekoppeld aan het desbetreffende servicecontract. In het tabblad Serviceaanvragen ziet de per aanvraag de aanmaakdatum, het onderwerp, het artikelnummer en/of serienummer en de status van de aanvraag.

6 Het tabblad Periodieke transacties: In het tabblad periodieke transacties kunt u voor een desbetreffend document (klantorder of uitgaande factuur) een terugkomende activiteit (serviceaanvraag) instellen. Dit is van toepassing als er bijvoorbeeld eens per maand service onderhoud plaatsvindt bij een machine. Kort samengevat is het servicecontract van SAP Business One de perfecte functionaliteit wanneer u als bedrijf additionele services wil aanbieden en/of verkopen. Met de tal van mogelijkheden en aanpasbaarheden die hierboven staan beschreven en de link tussen de klantequipment kaarten en serviceaanvragen, maakt dat u uw klanten zo optimaal mogelijk kunt bedienen. Voor meer informatie over de gehele service module en wat er mogelijk is voor u onderneming kunt u altijd contact opnemen met de helpdesk van Serac. Meer Tips & Tricks voor SAP Business One kunt u online vinden op de kennisbank van Serac. Deze is beschikbaar via: Bezoek ook het Serac YouTube kanaal om video's te bekijken over andere interessante functionaliteiten in SAP Business One.

Sneller service verlenen met klantequipmentkaarten in SAP Business One

Sneller service verlenen met klantequipmentkaarten in SAP Business One Sneller service verlenen met klantequipmentkaarten in SAP Business One Als u waardevolle artikelen verkoopt waaraan serienummers (s/n) gekoppeld zijn, bijvoorbeeld elektronische apparatuur of horloges,

Nadere informatie

Succesvol project management in SAP Business One 9.2

Succesvol project management in SAP Business One 9.2 Succesvol project management in SAP Business One 9.2 Lang- of kortlopende projecten; een gestructureerde planning biedt houvast om gewenste resultaten te behalen en deze naderhand te analyseren. Heeft

Nadere informatie

Overdaad schaadt Simple Screen Adaptation in SAP Business One

Overdaad schaadt Simple Screen Adaptation in SAP Business One Overdaad schaadt Simple Screen Adaptation in SAP Business One Vergroot gebruiksvriendelijkheid en productiviteit door een passende user interface per rol of functie Wat zijn uw ervaringen met SAP Business

Nadere informatie

Snel gegevens importeren en updaten met Importeren uit Excel voor SAP Business One

Snel gegevens importeren en updaten met Importeren uit Excel voor SAP Business One Snel gegevens importeren en updaten met Importeren uit Excel voor SAP Business One Wellicht moet u regelmatig grote aantallen stamgegevens toevoegen of aanpassen, zoals zakenpartner stamgegevens of artikel

Nadere informatie

Eén overzicht van al uw openstaande klantvorderingen in SAP Business One

Eén overzicht van al uw openstaande klantvorderingen in SAP Business One Eén overzicht van al uw openstaande klantvorderingen in SAP Business One U heeft een betalingstermijn met uw klant afgesproken en het huidige kwartaal moet bijna worden afgesloten. Uw leveranciers zijn

Nadere informatie

Dollars, Ponden en Euro s? Kies de valuta in uw SAP Business One database zorgvuldig

Dollars, Ponden en Euro s? Kies de valuta in uw SAP Business One database zorgvuldig Dollars, Ponden en Euro s? Kies de valuta in uw SAP Business One database zorgvuldig In SAP Business One kunt u verschillende valuta instellen. Bijvoorbeeld buitenlandse valuta voor buitenlandse zakenpartners

Nadere informatie

Zorg ervoor dat de juiste gebruikers toegang hebben tot uw database. Beheer uw licenties in SAP Business One

Zorg ervoor dat de juiste gebruikers toegang hebben tot uw database. Beheer uw licenties in SAP Business One Zorg ervoor dat de juiste gebruikers toegang hebben tot uw database. Beheer uw licenties in SAP Business One Om toegang te krijgen tot de gegevens in uw SAP Business One database, moet een medewerker niet

Nadere informatie

Extra kosten bij import? Gebruik francoprijzen in SAP Business One voor exacte kostprijsberekening

Extra kosten bij import? Gebruik francoprijzen in SAP Business One voor exacte kostprijsberekening Extra kosten bij import? Gebruik francoprijzen in SAP Business One voor exacte kostprijsberekening Importeert u vaak goederen uit het buitenland en heeft u daarbij te maken met bijkomende kosten, bijvoorbeeld

Nadere informatie

Grip op uw cashflow met de SAP Business One Cashflow Rapportage

Grip op uw cashflow met de SAP Business One Cashflow Rapportage Grip op uw cashflow met de SAP Business One Cashflow Rapportage Als ondernemer weet u hoe belangrijk het is om over voldoende liquide middelen te beschikken. Uiteraard heeft u via uw bankafschriften altijd

Nadere informatie

Eenvoudig en snel prijzen updaten? Maak gebruik van de wizard voor prijsactualisering in SAP Business One 9.2

Eenvoudig en snel prijzen updaten? Maak gebruik van de wizard voor prijsactualisering in SAP Business One 9.2 Eenvoudig en snel prijzen updaten? Maak gebruik van de wizard voor prijsactualisering in SAP Business One 9.2 Doelgerichte prijsbepaling en succesvolle kortingsacties. U wilt hiermee uiteraard gestelde

Nadere informatie

Neem geen risico, laat uw klant vooruitbetalen in SAP Business One

Neem geen risico, laat uw klant vooruitbetalen in SAP Business One Neem geen risico, laat uw klant vooruitbetalen in SAP Business One Vergroot uw zekerheid Levert u klant specifieke oplossingen en wenst u een aanbetaling te ontvangen om zeker te zijn van commitment van

Nadere informatie

Beheer uw vaste activa en al uw afschrijvingen in SAP Business One

Beheer uw vaste activa en al uw afschrijvingen in SAP Business One Beheer uw vaste activa en al uw afschrijvingen in SAP Business One Bij veel bedrijven worden de vaste activa nog beheerd in uitgebreide Excelbestanden. Bij aanschaf van een nieuw vast actief moet de boekhouder

Nadere informatie

Productiemodule in SAP Business One - Vergroot de waarde van uw producten en uw business

Productiemodule in SAP Business One - Vergroot de waarde van uw producten en uw business Productiemodule in SAP Business One - Vergroot de waarde van uw producten en uw business Produceert of assembleert u producten? Dan weet u beter dan ieder ander dat inzicht in uw beschikbare resources

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

Snel en intuïtief browsen met de Enterprise search in SAP Business One HANA

Snel en intuïtief browsen met de Enterprise search in SAP Business One HANA Snel en intuïtief browsen met de Enterprise search in SAP Business One HANA Hoeveel tijd spendeert u gemiddeld per dag aan zoekacties om de juiste data op te halen uit uw ERP systeem? SAP Business One

Nadere informatie

Altijd op de hoogte van belangrijke events met

Altijd op de hoogte van belangrijke events met Altijd op de hoogte van belangrijke events met alerts in SAP Business One Wilt u als manager op de hoogte worden gesteld als er wordt afgeweken van gestelde budgetten of minimale winstmarges? Bent u inkoper

Nadere informatie

Direct communiceren met collega s Nieuwe chatfunctie in SAP Business One 9.2

Direct communiceren met collega s Nieuwe chatfunctie in SAP Business One 9.2 Direct communiceren met collega s Nieuwe chatfunctie in SAP Business One 9.2 Soms heeft u direct een antwoord nodig van een collega, zodat u zo snel mogelijk verder kunt met werken. De telefoon wordt niet

Nadere informatie

Tips & Tricks Document 2015

Tips & Tricks Document 2015 Tips & Tricks Document 2015 Serac Applications B.V. Rijnzathe 36 3454 PV De Meern Auteurs: Sander Plugge, Xander van t Hof Inleiding In dit document zijn de Tips & Tricks samengevoegd die het afgelopen

Nadere informatie

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Travel CRM

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Travel CRM Mamut Business Software Introductie Mamut Enterprise Travel CRM Introductie in uitbreiding van Mamut Enterprise System Mamut Enterprise Travel CRM Versie: 12.1 Inhoud OVER MAMUT ENTERPRISE TRAVEL CRM...

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van

Nadere informatie

Gebruik Service Cloud Portaal

Gebruik Service Cloud Portaal Gebruik Service Cloud Portaal Er zijn in het Portaal vier menuopties. Bij de optie Support maakt u nieuwe Cases aan en beheert u uw Cases. Bij de Kennisbank vindt u artikelen met informatie van eerdere

Nadere informatie

HANDLEIDING Q3600 Webshop

HANDLEIDING Q3600 Webshop HANDLEIDING Q3600 Webshop Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Webshop artikelgroepen beheren...4 Hoofd artikelgroep toevoegen...6 Sub artikelgroep toevoegen...7 Artikelgroep verwijderen...8

Nadere informatie

Excel at work met de SAP Business One Microsoft Excel integratie

Excel at work met de SAP Business One Microsoft Excel integratie Excel at work met de SAP Business One Microsoft Excel integratie Gebruikt u Microsoft Excel spreadsheets om bijvoorbeeld betalingen, inkoop en verkoopdocumenten in te voeren in SAP Business One? Vanaf

Nadere informatie

Mamut Enterprise Abonnementsfacturering

Mamut Enterprise Abonnementsfacturering Mamut Enterprise Abonnementsfacturering Mamut Enterprise Abonnementfacturering is een middel om klanten volgens vaste afspraken en/of abonnementen te factureren. Deze oplossing zit inbegrepen in Mamut

Nadere informatie

Direct inzicht in uw grootboek met SAP Business One 9.2

Direct inzicht in uw grootboek met SAP Business One 9.2 Direct inzicht in uw grootboek met SAP Business One 9.2 Hoe is een journaalboeking opgebouwd en welke transacties liggen hier aan ten grondslag? Dit is iets waar u als gebruiker, uw accountant of de belastingdienst

Nadere informatie

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van een overzicht van alle

Nadere informatie

X-com Ticketing Service & Support

X-com Ticketing Service & Support full-service internetbureau X-com Ticketing Service & Support Stap 1 Inloggen U gaat in uw internet browser naar het volgende adres: http://ticket.x-com.nl. U krijgt dan het onderstaande scherm te zien.

Nadere informatie

Voorspelbaar verkoopsucces met sales opportunities in SAP Business One

Voorspelbaar verkoopsucces met sales opportunities in SAP Business One Voorspelbaar verkoopsucces met sales opportunities in SAP Business One Op welke wijze beheert u klantrelaties en monitort u de behoeften en wensen van uw klanten en prospecten? Bent u op de hoogte van

Nadere informatie

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beheer helpdesk... 3 1.1. Settings... 3 1.2. Applicaties... 4 1.3. Prioriteiten... 5 1.4. Gebruik mailtemplates...

Nadere informatie

Quick Guide VivianCMS

Quick Guide VivianCMS Quick Guide VivianCMS Gastenboek creëren Versie: 1.0 Startdatum: 24 juli 2006 Datum laatste wijziging: 24 juli 2006 Opmerking: Gepubliceerd op http://www.viviancms.nl Inhoud 1 Inleiding...3 1.1 Contactformulier

Nadere informatie

Handleiding Agenda. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V.

Handleiding Agenda. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Inhoudsopgave 1 Afspraken maken...3 1.1 Agenda...3 1.1.1 Het begin...3 1.1.2 Opmerkingen...3 1.1.3 Nabellen...3 1.1.4 Condoleances...4 1.1.5 Andere weergave...4

Nadere informatie

Tabblad contrakt-kadaster

Tabblad contrakt-kadaster 4.3.8. Tabblad contrakt-kadaster In dit tabblad kan u de gegevens invoeren aangaande het mandaat en de administratieve verwerking van de verkoop alsook de kadastrale gegevens. A) voor panden te koop B)

Nadere informatie

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Inhoudsopgave 1. Afdrukinstellingen per klant 2. Reisroute 3. Hernoemen van velden 4. Zoeken middels geavanceerde selectie 5. Sales Forecast

Nadere informatie

HANDLEIDING BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS. 1. Inleiding

HANDLEIDING BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS. 1. Inleiding 1. Inleiding HANDLEIDING BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS HANDLEIDING Pagina 1 van 9 BESCHIKBAARHEIDMODULE OPDRACHTGEVERS De website van de Maatschap Spoorwegbeveiligers (www.maatschap-spoorwegbeveiligers)

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Scan+ Introductie Met Scan+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

GDPR met SAP Business One. Dinsdag 19 juni 2018

GDPR met SAP Business One. Dinsdag 19 juni 2018 GDPR met SAP Business One Dinsdag 19 juni 2018 Introductie Jan Willem de Bruijn Martin Treur Ruben Zwetsloot SAP Business One tips - https://www.linkedin.com/today/author/janwillemdebruijnserac?trk=pprof-feed

Nadere informatie

RELEASENOTES: VENDORLINK SEPTEMBER 2017

RELEASENOTES: VENDORLINK SEPTEMBER 2017 RELEASENOTES: VENDORLINK SEPTEMBER 2017 Gepubliceerd: 1 oktober 2017 Release is uitgevoerd op: 29 september 2017 VendorLink B.V. Vendelier 4 VII 3905 PA Veenendaal T 0318 70 13 71 1 Inleiding In deze releasenotes

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Hand-out OuderCommunicatieSysteem

Hand-out OuderCommunicatieSysteem Hand-out OuderCommunicatieSysteem Publicatiedatum 13-09-2016 Inhoudsopgave Fase 1: starten met het OuderCommunicatieSysteem 3 Inloggen 3 Naar de achterkant van de website 4 Naar modulebeheer 4-5 Configuratie

Nadere informatie

Nieuw in versie Autoflex 9.1

Nieuw in versie Autoflex 9.1 Nieuw in versie Autoflex 9.1 Onderstaande items zijn veranderd dan wel toegevoegd in versie 9.1. De geel gearceerde items worden erna wat verder uitgediept met schermvoorbeelden. Verkoop Mogelijkheid voor

Nadere informatie

1 Handleiding. Total Cards Online. Handleiding

1 Handleiding. Total Cards Online. Handleiding 1 Handleiding Total Cards Online Handleiding 2 Handleiding Inleiding Indien uw antwoord niet in deze handleiding staat, dan kunt u ons bereiken op ons e-mailadres: cards.nl@total.com. De Cards Customer

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen

1. Gebruikers & voertuigen Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe koppel ik bestaande gebruikers aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?... 6 1.4

Nadere informatie

eduroam Visitor Access

eduroam Visitor Access eduroam Visitor Access handleiding Tijdelijke eduroam-accounts aanmaken in 5 stappen versie 1.0, maart 2015 Met deze handleiding kunnen gastheren en vrouwen van de organisatie bezoekersaccounts aanmaken

Nadere informatie

Central Station Urenregistratie

Central Station Urenregistratie Central Station Urenregistratie Inhoud 1 Inleiding...3 2 Uren boeken in 4 stappen...4 2.1 Stap 1: Urenregistratie starten... 4 2.1.1 Inloggen... 4 2.1.2 Aanmaken nieuw urenformulier (eenmaal per week)...

Nadere informatie

SAP Business One Pick and Pack Functionaliteit

SAP Business One Pick and Pack Functionaliteit SAP Business One Pick and Pack Functionaliteit Met de functionaliteit voor picken en verpakken kunt U een stap in het reguliere verkoopproces tussen order en levering invoegen waardoor het selecteren van

Nadere informatie

Een Worddocument aanmaken

Een Worddocument aanmaken Een Worddocument aanmaken Van de programmadocumenten kunnen alleen Worddocumenten in Kleos worden aangemaakt en bewerkt. U kunt een Worddocument aanmaken door: Op Nieuw document te klikken op het tabblad

Nadere informatie

Boekingen gemaakt in de Agenda zijn 1:1 zichtbaar in het Planbord, andersom zijn boekingen gemaakt in het Planbord direct beschikbaar in de Agenda.

Boekingen gemaakt in de Agenda zijn 1:1 zichtbaar in het Planbord, andersom zijn boekingen gemaakt in het Planbord direct beschikbaar in de Agenda. Agenda In Timewax is de plannings informatie zowel per resource als per project beschikbaar. In de agenda zijn alle gemaakte boekingen zichtbaar. De weergave van de agenda kan worden aangepast aan de behoefte

Nadere informatie

Econosto Webshop 2011 Documentatie

Econosto Webshop 2011 Documentatie Econosto Webshop 2011 Documentatie Econosto Webshop 1.Loginproces 1.1 Verstrekking Inlogcodes 1.1 Nieuwe gebruikers en bevoegdheden 1.2 Gebruikersinstellingen (bevoegdheden) 1.3 Inloggen 2. Bestelproces

Nadere informatie

(Online) Verkoop & CRM. Woensdag 9 maart 2016

(Online) Verkoop & CRM. Woensdag 9 maart 2016 (Online) Verkoop & CRM Woensdag 9 maart 2016 Agenda Introductie Verkoop proces en CRM SAP B1 app Online? Vragen Introductie Marit Polman Xander van t Hof Jan Willem de Bruijn SAP B1 tips https://www.linkedin.com/today/author/13543797?trk=prof-sm

Nadere informatie

Agenda-items maken Auteur : Reint Endendijk Versie : 1.0 Datum : 22 juni 2010

Agenda-items maken Auteur : Reint Endendijk Versie : 1.0 Datum : 22 juni 2010 Auteur : Reint Endendijk Versie : 1.0 Datum : 22 juni 2010 2 In de module Agenda & Planning onderscheiden we drie typen agenda-items. Algemene agenda-items Planning-items Afspraak-items In de maandagenda

Nadere informatie

ChainWise Voorraadmodule

ChainWise Voorraadmodule ChainWise Voorraadmodule Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 04-08-2016 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

Offective > Beheer > Templates

Offective > Beheer > Templates Offective > Beheer > Templates Om een offerte, opdrachtbevestiging of factuur te kunnen versturen dient u eenmalig uw lay-out, sjabloon (template) aan te maken. Klik op Beheer > Administratie instellingen

Nadere informatie

Om een nieuw boekjaar 2016 aan te maken definieer je eerst een nieuw periodeteken via menupad Beheer Definitie Financiële Boekhouding - Periodetekens:

Om een nieuw boekjaar 2016 aan te maken definieer je eerst een nieuw periodeteken via menupad Beheer Definitie Financiële Boekhouding - Periodetekens: A. Nieuw Boekjaar aanmaken In deze beschrijving wordt de aanmaak van het jaar 2016 beschreven. Om een nieuw boekjaar 2016 aan te maken definieer je eerst een nieuw periodeteken via menupad Beheer Definitie

Nadere informatie

Handleiding InformerOnline Handel

Handleiding InformerOnline Handel Handleiding InformerOnline Handel Deze handleiding is een vervolg op Handleiding InformerOnline. In deze handleiding worden de extra functionaliteiten van het pakket Handel uitgelegd. Het grote verschil

Nadere informatie

Full Text Finder. Functionaliteiten. Zoeken naar publicaties

Full Text Finder. Functionaliteiten. Zoeken naar publicaties Full Text Finder Full Text Finder vormt een nieuwe standard voor het beheer van uw bibliotheekholdings en links. De geïntegreerde oplossing bevat naast een kennisbank met informatie over uw holdings tevens

Nadere informatie

Online ServiceDesk. www.heutink-ict.nl

Online ServiceDesk. www.heutink-ict.nl Online ServiceDesk De Online ServiceDesk, kortweg OSD, gebruikt u voor het registreren en bijhouden van service aangelegenheden. Zo kunt u de tool gebruiken voor het aanvragen van een serviceverzoek, maar

Nadere informatie

Handleiding Yellowbrick Android app.

Handleiding Yellowbrick Android app. Handleiding Yellowbrick Android app. versie 1.2 februari 2013 Download hem gratis! Ga naar www.yellowbrick.nl/app en ontdek hem nu. De Yellowbrick Android app is geschikt voor alle toestellen met versie

Nadere informatie

AVG/GDPR met SAP Business One. Donderdag 14 juni 2018

AVG/GDPR met SAP Business One. Donderdag 14 juni 2018 AVG/GDPR met SAP Business One Donderdag 14 juni 2018 Introductie Jan Willem de Bruijn Martin Treur SAP Business One tips - https://www.linkedin.com/today/author/janwillemdebruijnserac?trk=pprof-feed Kennisbank

Nadere informatie

White Paper: Gebruikers aanmaken (C4) Publicatiedatum: 09-07-09 (versie 1.0) Pagina 1 van 10 pagina s. White Paper Gebruikers aanmaken

White Paper: Gebruikers aanmaken (C4) Publicatiedatum: 09-07-09 (versie 1.0) Pagina 1 van 10 pagina s. White Paper Gebruikers aanmaken Pagina 1 van 10 pagina s. White Paper Gebruikers aanmaken 1 Pagina 2 van 10 pagina s. Inleiding Dit document is geschreven voor Centix4 beheerders en/of gebruikers die een inlogaccount willen aanmaken.

Nadere informatie

HANDLEIDING KLANTENPORTAL LIVEWORDS 2018

HANDLEIDING KLANTENPORTAL LIVEWORDS 2018 HANDLEIDING KLANTENPORTAL LIVEWORDS 2018 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 2. WACHTWOORD AANMAKEN... 4 3. INLOGPROCEDURE... 6 4. OVERZICHT VAN DE KLANTENPORTAL... 6 5. DASHBOARD... 8 6. OFFERTES... 9 7.

Nadere informatie

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Inhoud 1. Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats 4 1.1 Inloggen op het VWE-dienstenplatform 4 1.2 Adverteer direct na de ORAD-melding, op basis van

Nadere informatie

1. Inleiding. U kunt op twee manieren navigeren binnen Cursief, te weten: Via de tekstmenubalk; Via de buttons (Deze verschijnen na de eerste inlog).

1. Inleiding. U kunt op twee manieren navigeren binnen Cursief, te weten: Via de tekstmenubalk; Via de buttons (Deze verschijnen na de eerste inlog). 1. Inleiding Het doorlopen van deze handleiding geeft u een goed beeld van de basismogelijkheden van Cursief. De door u ingevoerde gegevens worden door ons dagelijks uit de database verwijderd. U hoeft

Nadere informatie

Handleiding. TAM Pandjeshuis Software. Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 12-05-2014 Versie : V0.02 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering

Handleiding. TAM Pandjeshuis Software. Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 12-05-2014 Versie : V0.02 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering Handleiding Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 12-05-2014 Versie : V0.02 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering Inhoud 1 Software installatie... 2 2 Programma starten en instellen... 2 2.1 Opnieuw

Nadere informatie

Offective > CRM > Vragenlijst

Offective > CRM > Vragenlijst Offective > CRM > Vragenlijst Onder het menu item CRM is een generieke vragenlijst module beschikbaar, hier kunt u zeer uitgebreide vragenlijst(en) maken, indien gewenst met afhankelijkheden. Om te beginnen

Nadere informatie

Aan de slag Inrichten van WorkTimer (voor de manager)

Aan de slag Inrichten van WorkTimer (voor de manager) Aan de slag Inrichten van WorkTimer (voor de manager) Over dit document Als manager/beheerder bent u verantwoordelijk voor het inrichten van WorkTimer. Deze handleiding beschrijft de stappen die u zult

Nadere informatie

Dit document beschrijft hoe notificaties werken binnen Apployed en hoe deze kunnen worden ingesteld aan de behoefte van de eigen organisatie.

Dit document beschrijft hoe notificaties werken binnen Apployed en hoe deze kunnen worden ingesteld aan de behoefte van de eigen organisatie. Inleiding Dit document beschrijft hoe notificaties werken binnen Apployed en hoe deze kunnen worden ingesteld aan de behoefte van de eigen organisatie. Algemene werking notificaties Notificaties worden

Nadere informatie

Standaard-projecten & projecten kopiëren

Standaard-projecten & projecten kopiëren Auteur : Reint Endendijk Versie : 1.0 Datum : 28 juni 2010 2 Standaardprojecten zijn een snelle manier om nieuwe projecten aan te maken met een vooraf gedefinieerde structuur. Een standaardproject is zelf

Nadere informatie

PERIODEAFSLUITING 2018

PERIODEAFSLUITING 2018 PERIODEAFSLUITING 2018 Voorwoord Dit document is geschreven ter ondersteuning van de periodeafsluiting. Het maakt stapsgewijs duidelijk welke stappen er gevolgd moeten worden om een periode correct af

Nadere informatie

Hosting. Aan de slag. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl

Hosting. Aan de slag. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl Hosting Aan de slag WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl 1. Installatie WeFact Hosting installeren In ons e-mail bericht heeft u inloggegevens ontvangen

Nadere informatie

Handelsregeling Online Handleiding

Handelsregeling Online Handleiding U bepaalt graag zelf bij wie en op welke manier u uw bloemen en planten inkoopt en verkoopt. Dat snappen we. Daarom kunt u uw aankopen via Royal FloraHolland heel eenvoudig doorverkopen aan uw collegainkopers.

Nadere informatie

Handleiding. Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be

Handleiding. Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.be en TradCom.be DOCUMENTATIENUMMER VAN DEZE PUBLICATIE 059116 v5 ERIKS +BAUDOIN l Boombekelaan 3 l B 2660 Hoboken l T (03) 829 27 34 l info@eriks.be

Nadere informatie

Handleiding voor ondernemers

Handleiding voor ondernemers Handleiding voor ondernemers De directe invoer van content in de database van visitbrabant.nl Pagina 1 van 13 Inhoud Aanmaken of bewerken van een locatie...3 Details...3 Adresgegevens...4 Contactgegevens...4

Nadere informatie

AN0033-NL. Hoe voeg ik een brandalarm toe aan Paxton10. Overzicht. Een brandmeld apparaat creëren

AN0033-NL. Hoe voeg ik een brandalarm toe aan Paxton10. Overzicht. Een brandmeld apparaat creëren Hoe voeg ik een brandalarm toe aan Paxton10 Overzicht In Paxton10 kan de status van brandmelders eenvoudig worden gemonitord. Er kan een specifieke alarmconnector worden geïnstalleerd en worden ingebouwd

Nadere informatie

Een nieuwe voorschot- of eigen bijdragenota

Een nieuwe voorschot- of eigen bijdragenota Een nieuwe voorschot- of eigen bijdragenota maken U kunt ten allen tijden een dossiergebonden voorschotnota aanmaken, ook als u via de modules Activiteiten en/of Dossiers (verschotten) nog geen declarabele

Nadere informatie

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 HANDLEIDING TRACK & INHOUDSOPGAVE Trigger Based Track & Trace e-mails 1. Track & Trace e-mails bewerken 2 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 2. Track

Nadere informatie

Handleiding klantportaal

Handleiding klantportaal Handleiding klantportaal Handleiding klantenportaal Roemaat Transport In deze handleiding wordt stapsgewijs uitgelegd hoe de orderinvoer op uw persoonlijke webpagina van A. Roemaat Transport werkt. 1.

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Office+ Introductie Met de module Office+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

Handleiding AfterPay. door Patricia Sturm 5 september Versie 2.5 Openbaar

Handleiding AfterPay. door Patricia Sturm 5 september Versie 2.5 Openbaar Handleiding AfterPay door Patricia Sturm 5 september 2016 Versie 2.5 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. AfterPay... 4 2.1. Verloop van een AfterPay transactie... 4 2.2. Aanleveren van een AfterPay

Nadere informatie

1. Configuratie Servicefuntie

1. Configuratie Servicefuntie 1. Configuratie Servicefuntie 1.1. Toekennen van de servicefunctie Om service aan een artikel toe te kennen neem je de volgende stappen: - Klik op Bestanden - Klik op Artikelen - Selecteer een artikel

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1600 Fashion

HANDLEIDING Q1600 Fashion HANDLEIDING Q1600 Fashion Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Kleurlijsten beheren...4 Kleurlijst groep aanmaken...6 Kleurlijst groep verwijderen...6 Kleuren (kleurnummers) aanmaken/wijzigen...7

Nadere informatie

Offective > Beheer > Templates

Offective > Beheer > Templates Offective > Beheer > Templates Om een offerte, opdrachtbevestiging of factuur te kunnen versturen dient u eenmalig uw lay-out, sjabloon (template) aan te maken. Klik op Beheer > Administratie instellingen

Nadere informatie

Module handleiding VivianCMS. Fotoalbum

Module handleiding VivianCMS. Fotoalbum Module handleiding VivianCMS Fotoalbum Versie: 1.0 Startdatum: 06-05-2006 Datum laatste wijziging: 26-05-2006 Opmerking: Gepubliceerd op http://www.viviancms.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 1.1 Algemene

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen 1. Inleiding..2 2. Selecteren van openstaande posten. 2 3. Genereren van aanmaningen.....4 4. Electronisch Aanmanen...5 1 1. Inleiding

Nadere informatie

Handleiding JEvents 1.0

Handleiding JEvents 1.0 Handleiding JEvents 1.0 Inhoud 2. Manage Categories... 3 3. Manage Events... 6 4. Front-end Editing... 9 Versie :0.1 : werk Datum 2008-11-13 2/9 2. Manage Categories Er moet alijd eerst een categorie bestaan

Nadere informatie

Een nieuwe eigen bijdrage-nota maken

Een nieuwe eigen bijdrage-nota maken Een nieuwe eigen bijdrage-nota maken U kunt ten allen tijden een dossiergebonden eigen bijdrage-nota aanmaken, ook als u via de modules Activiteiten en/of Dossiers (verschotten) nog geen declarabele onderdelen

Nadere informatie

AN0030-NL. Een uitgang configureren zodat het een apparaat in Paxton10 aanstuurt. Overzicht. Het apparaat creëren

AN0030-NL. Een uitgang configureren zodat het een apparaat in Paxton10 aanstuurt. Overzicht. Het apparaat creëren Een uitgang configureren zodat het een apparaat in Paxton10 aanstuurt Overzicht Alle apparaten die aangestuurd kunnen worden, van verlichting tot en met machines, kunnen worden aangestuurd met behulp van

Nadere informatie

Medewerkers in Bitcare Personeel

Medewerkers in Bitcare Personeel Medewerkers invoeren in Bitcare Personeel - Juli 2017 Medewerkers in Bitcare Personeel Welkom en wat leuk dat u aan de slag gaat met Bitcare en Bitcare Personeel. In dit document leggen wij uit hoe u een

Nadere informatie

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.nl en TradCom.nl ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Zoeken naar en bestellen van producten

Nadere informatie

Aanmaken afspraken in Newbase & de agenda

Aanmaken afspraken in Newbase & de agenda Aanmaken afspraken in Newbase & de agenda Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Juni 2013 versie 1.0 pagina 1 van 11 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Quick Guide VivianCMS

Quick Guide VivianCMS Quick Guide VivianCMS Van document naar website Versie: 1.0 Startdatum: 24 juli 2006 Datum laatste wijziging: 24 juli 2006 Opmerking: Gepubliceerd op http://www.viviancms.nl Inhoud 1 Inleiding...3 1.1

Nadere informatie

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever Voorwoord Beste relatie, Bedankt voor uw keuze om met B-OnLine HRM aan de slag te gaan. Het eerste gedeelte van deze handleiding bevat de instructies gericht

Nadere informatie

RIE Vragenlijst Editor

RIE Vragenlijst Editor Handleiding RIE Vragenlijst Editor Versie 1.0 Datum: 29 oktober 2015 IT&Care B.V. Inhoudsopgave 1. INLEIDING EN VERANTWOORDING... 3 2. OVERZICHT RIE VRAGENLIJSTEN... 4 3. AANMAKEN VAN EEN NIEUWE VRAGENLIJST...

Nadere informatie

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost

In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost In drie stappen uw Partijenpost versturen met MijnPost Stappenkaart Partijenpost Met deze stappenkaart maakt u in drie stappen een orderformulier voor uw Partijenpost aan: 1. Nieuwe partij voormelden 2.

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

Administrator pages ASCIMA AscimaAdmin Version 1.7 1 INHOUDSOPGAVE

Administrator pages ASCIMA AscimaAdmin Version 1.7 1 INHOUDSOPGAVE Administrator pages ASCIMA AscimaAdmin Version 1.7 1 INHOUDSOPGAVE 1 INHOUDSOPGAVE... 1 2 INLEIDING... 2 2.1 PROCEDURE STAPPEN... 2 2.2 INLOGMENU... 2 2.3 HOOFDMENU... 2 2.3.1 Klant invoer scherm... 4

Nadere informatie

Kluwer Office Seminarie Workshop P&C.

Kluwer Office Seminarie Workshop P&C. Kluwer Office Seminarie 2015 Workshop P&C www.wolterskluwer.be/business-software Inhoudsopgave TIPS & TRICKS... 2 NIEUWE FUNCTIONALITEIT: SELECTIE OP DEELOPDRACHT & TAAK... 2 DEADLINES... 4 Op taakniveau...

Nadere informatie

Supportdesk Pro Basis Instructie

Supportdesk Pro Basis Instructie Supportdesk Pro Basis Instructie Inhoudsopgave 1 Supportdesk Pro 2 1 Inleiding 2 2 Werkwijze 2 2 Zaken 3 2.1 Introductie 3 2.2 Zaken beheren 3 2.3 Handmatig invoeren zaken basis 4 2.4 Verwerken zaken 4

Nadere informatie

Workflow. Taak Sjablonen

Workflow. Taak Sjablonen Workflow Workflow beheer Bij elke klant in RADAR (het vinkje klant staat aan in het tabblad ALGEMEEN van het bedrijf of de familie) kunt u een planning maken van een aantal periodieke taken, bijvoorbeeld:

Nadere informatie

Versie : 8.0.3.4978 Releasedatum : 30-06-2015 Geschikt voor Synergy Enterprise : v.a. batch 249

Versie : 8.0.3.4978 Releasedatum : 30-06-2015 Geschikt voor Synergy Enterprise : v.a. batch 249 Solution Builder SE : BSE200 Versie : 8.0.3.4978 Releasedatum : 30-06-2015 Geschikt voor Synergy Enterprise : v.a. batch 249 Gewijzigd in Solution Builder 8 en ITSM 8 In Solution Builder versie 8 zijn

Nadere informatie