OPLEIDINGEN VERKOOP EN MARKETING

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OPLEIDINGEN VERKOOP EN MARKETING"

Transcriptie

1 TRAINING COACHING ADVIES OPLEIDINGEN VERKOOP EN MARKETING NAJAAR

2 2 Ieper Kortrijk SBM TRAINT, COACHT EN ADVISEERT. SBM heeft een zeer gevarieerd kant-en-klaar aanbod dat in diverse leslocaties wordt gedoceerd. Maar wellicht is SBM nog beter bekend voor zijn maatoplossingen en in-house trainingen. Tailor made. In nauw overleg met de klant. Uiterst flexibel. En zeer resultaatgericht.

3 3 Inhoud KORTLOPENDE OPLEIDINGEN...4 Accountmanagement...4 Autoverkoper...4 Basis verkooptraining...5 Commercieel Duits...5 Commercieel Frans...5 Commerciële brieven en s schrijven...6 Commerciële vaardigheden voor de binnendienst...6 E-commerce...7 Efficiënter prospecteren...7 Hoe uw organisatie in 2 minuten voorstellen - Elevator pitch...8 Hospitality...8 Je stand op een vakbeurs...8 Klantgericht onthaal aan balie of telefoon...9 Klantgerichtheid...9 Marketingtraject...10 Marketingcommunicatie: opstellen van een marketingplan...10 Marketingcommunicatie: Facebook...11 Marketingcommunicatie: LinkedIn...11 Marketingcommunicatie: Google Adwords...12 Marketingcommunicatie: Bloggen...12 Meer verkopen dankzij NLP...13 Sales management...13 Social selling...14 Sociale media in de kleinhandel...14 Succesvolle nieuwsbrieven schrijven...15 Verkoopstraining in de kleinhandel...15 Verkoop jezelf...16 Visual retailing...16 Webcopywriting...21 Website optimaliseren door sociale media...21 Zakelijk teksten schrijven...22 Zakelijke etiquette...22 EVENTS...23 SaleSmart...23 Medewerkers maken de winst EN BEVLOGEN AAN HET WERK!...26 AANBOD ALGEMENE OPLEIDINGEN...28 INSCHRIJVING / INFO...35 INLICHTINGEN & INSCHRIJVINGEN Tel. 050/ UITNEEMBARE OPLEIDINGSKALENDER De praktische gegevens van de opleidingen kan u terugvinden in de handig uitneembare opleidingskalender die zich in het midden van deze brochure bevindt. Tot 50% korting via info en hulp:

4 4 Kortlopende opleidingen Accountmanagement De eerste doelstelling van een accountmanager is de winst verhogen bij grote en strategische klanten. Om dat te bereiken streeft de accountmanager naar een langdurige relatie met de bedrijven. Accountmanagers streven naar een win-winsituatie en naar winstgevende langetermijnrelaties met hun klanten. Eén van hun grote sterktes is dat zij in staat zijn om de winstgevende verkoop niet uit het oog te verliezen, maar tegelijk ook de langetermijnrelatie veilig te stellen met de klant. Het zijn goede onderhandelaars, maar ook goede analisten en business strategen die creatief omgaan met de verwachtingen van de klant. Op deze wijze graven ze zich voor langere tijd in bij de klant als preferred of zelfs als sole supplier.. Autoverkoper Spreekt een functie als autoverkoper u wel aan, maar mist u de nodige autotechnische kennis? Of net omgekeerd, hebt u reeds voldoende technische bagage, maar ontbreekt de nodige commerciële ervaring? Dan is deze modulaire opleiding iets voor u! De opleiding bestaat uit 2 modules. Een eerste module rond commerciële vaardigheden aangevuld met een basis autofinanciering en verzekering, leasing en onderhoudsformules, moderne toebehoren en fiscale aspecten. Een tweede module biedt een basispakket autotechniek aan. U kan het volledige traject volgen of er slechts aanvullend een module uitpikken. PROGRAMMA Module 1: Commerciële module Commerciële vaardigheden: telefoneren, prospecteren, showroomverkoop, onderhandelen, afsluittechnieken, offertes en schriftelijke communicatie en klachtenbehandeling Basis marketing (meedenken publiciteit, promotie,...) Autofinanciering, verzekering, leasing en onderhoudsformules Moderne toebehoren (navigatiesystemen, multimedia, bluetooth, ) Fiscale aspecten (CO 2 -reglementering, inschrijvingstaks, btw, taxatie) Module 2: Technische module Algemene inleiding in de autotechniek Diesel, benzine, LPG en hybride motoren Drukvulling, motorvermogen en koppel Overbrenging, smering en koeling Uitlaatsystemen en gassen Wielophanging, stuurinrichting en bandenkeuze Elektriciteit, elektronica en veiligheidssystemen Diagnose en onderhoudsbeurten: soorten en frequentie

5 5 Basis verkooptraining Om te werken in een commerciële functie zijn de commerciële en communicatieve vaardigheden van groot belang. U moet in staat zijn om effectief contact te leggen, informatie in te winnen en uiteindelijk een gesprek met een goed resultaat af te sluiten. Daar is training voor nodig. Ervaren verkooptrainers leren u op een praktische manier de kneepjes van het vak aan. Zowel het aspect prospectie, het eigenlijke face-to-face verkoopgesprek, alsook het efficiënt communiceren komen aan bod. U krijgt inzicht in de verschillende fasen van het verkoopgesprek en zal in staat zijn om producten efficiënt te presenteren en demonstreren. Deze opleiding richt zich tot diegenen die hun eerste stappen zetten in de verkoop of maximum 1 jaar ervaring hebben. PROGRAMMA Prospectie (3 sessies) Efficiënt communiceren: verbale en non-verbale communicatie (2 sessies) Het face-to-face verkoopgesprek (5 sessies) Commercieel Duits U hebt al een goede basis van het Duits maar mist nog wat commerciële woordenschat om uw verkoopgesprekken vlotter te laten verlopen? Dan is deze korte training de ideale gelegenheid om uw kennis van het Duits up te graden! Deze opleiding is bestemd voor zaakvoerders of medewerkers die vaak verkoopsgesprekken in het Duits moeten voeren en hun taalkennis wensen te verbeteren. Commercieel Frans Om verkoopsgesprekken met Franstalige prospecten en klanten vlotter te laten verlopen is deze kortlopende taalopleiding de ideale gelegenheid om uw Franse taalkennis te verbeteren. U maakt er kennis met de specifieke commerciële terminologie. Voor deze opleiding is een goede basis van het gesproken Frans aangeraden. Tot 50% korting via info en hulp:

6 6 Commerciële brieven en s schrijven Deze opleiding vertrekt van het uitgangspunt dat elke brief of , kortom elke vorm van correspondentie, een commerciële opportuniteit is. Er worden technieken aangeleerd om een commerciële brief of op te stellen. Maar daarnaast gaan we ook dieper in op het commercieel schrijven in het algemeen, elke brief of is een commerciële opportuniteit, denk bijvoorbeeld maar de behandeling van klachten. Na deze opleiding kunt u aantrekkelijke commerciële brieven opstellen en bent u alert voor elke opportuniteit die schriftelijke correspondentie met zich meebrengt. Commerciële vaardigheden voor de binnendienst De commerciële binnendienstmedewerkers spelen in veel bedrijven een belangrijke rol, zo niet dé sleutelrol. Zij bieden ondersteuning aan de commerciële buitendienst, zorgen voor de opmaak, verwerking en opvolging van de offertes en leiden de binnenkomende orders in goede banen. Dikwijls zijn ze voor de klant het eerste aanspreekpunt in het bedrijf. Ze vormen een belangrijke schakel tussen de verkopers on-the-field en de (potentiële) klant. Een gezonde dosis mensenkennis en goede communicatieve, commerciële en administratieve vaardigheden zijn absolute vereisten in deze veelzijdige job. Deze opleiding toont het belang aan van de commerciële binnendienst voor een bedrijf en leert de cursisten die vaardigheden die ze nodig hebben om hun job met succes uit te voeren.

7 7 E-commerce Vraag zelfstandige winkeliers of ze eraan denken om te starten met een eigen webshop en ze hebben talloze argumenten om het niet te doen. Nochtans gaan klanten steeds meer online kopen. Als detailhandelaar kunt u uw bestaande verkoopregio en klantenportefeuille uitbreiden dankzij een webshop. De stap om een online winkel op te starten is beperkt: wat u offline in uw echte winkel al doet, dient u enkel te vertalen naar een online winkel. U kan het volledige traject volgen of er slechts aanvullend een module uitpikken. PROGRAMMA Module 1: opstarten van een webshop Waarom stel ik een webshop op? Hoe stel ik het best mijn webshop op? Met welke aspecten moet ik rekening houden? Module 2: online marketing Hoe kan ik online gevonden worden? Google analytics Hoe kan ik de sociale media inzetten? Efficiënter prospecteren Prospectie van potentiële klanten is, in de huidige economische context, een absolute noodzaak om de continuïteit en de groei van een onderneming te verzekeren. Wie uitsluitend op zijn bestaande klanten rekent, krijgt op lange termijn te maken met een dalend klantenbestand. Vaak prospecteren verkopers er maar op los zonder juiste voorbereiding. Voorbereiding kost tijd, maar zorgt er wel voor dat u het succes van uw prospectie verdubbelt. Tijdens deze opleiding, leert de docent u welke informatie u nodig hebt om de juiste analyse van uw prospect te maken en hoe u deze informatie bekomt. PROGRAMMA Prospectie: wat, hoe, waarom en wanneer? Allerhande belangrijke informatie verzamelen betreffende uw potentiële klant, uw specifieke markt, netwerken, Hoe omgaan met de bekomen informatie? Verander- en communicatietechnieken Basis verbale- en non-verbale communicatietechnieken Doelen en prioriteiten stellen m.b.t. prospecteren Diverse manieren om efficiënter te prospecteren Tot 50% korting via info en hulp:

8 8 Hoe uw organisatie in 2 minuten voorstellen - Elevator pitch Je hebt nauwelijks enkele seconden om de aandacht te trekken, enkele seconden om interesse te wekken, en nog s enkele seconden om je doel te bereiken. Je kan dus maar beter zorgen voor een boeiende en korte opener, interessant voor de gesprekspartner. Na deze workshop beheers je de systematiek achter het concept Elevator pitch. Hierdoor ben je zelfstandig in staat om eigen specifieke Elevator pitches te ontwikkelen en te gebruiken. Hospitality Klanten kopen in 2015 niet enkel producten of diensten. Ze kopen net zo goed ervaring, een resultaat van hun hoogst persoonlijke indruk dat ze bij u in goede handen zijn. Persoonlijke ervaring, van zichzelf of van vrienden, maakt vaak het enige verschil om te kiezen tussen twee leveranciers of winkelpunten. Onbewust en bewust oordelen klanten over het gevoel bij en de waarde van elk, zelfs kortstondig, moment van contact. Wat zijn dan die momenten van waarheid? Wanneer is de klant er het gevoeligst voor? En hoe kunt u met soms kleine ingrepen het verschil maken? Hoe past u de inzichten van hospitality of gastvrijheid toe in uw dagelijkse omgang met uw klanten? Daar gaan we in deze workshop samen naar op zoek. Je stand op een vakbeurs Voor veel organisaties is het van groot belang om op beurzen aanwezig te zijn, zichtbaarheid te creëren, top of mind te blijven, nieuwe contacten te leggen, enz. Redenen genoeg om heel goed na te denken of, en zo ja, hoe aan een beurs deel te nemen. Het succes staat of valt grotendeels met de voorbereiding, en tot deze voorbereiding behoort de briefing en training van het standpersoneel. In dit programma hebben we aandacht voor beide: we doorlopen samen een draaiboek van succesfactoren en toetsen dit af aan uw specifieke behoeften. Geen stand zonder mensen: we analyseren de do s en dont s en vooral: we gaan er praktisch mee aan de slag.

9 9 Klantgericht onthaal aan balie of telefoon Titel rechts Bij het onthaal wordt een eerste indruk gevormd en deze kan cruciaal zijn voor het imago van uw bedrijf en eventuele samenwerkingen. Toch denkt men nog vaak dat commercieel succes enkel een zaak van de verkopers is. Deze opleiding wil wijzen op het belang van een professionele ontvangst en de nodige technieken meegeven om deze te optimaliseren. De opleiding richt zich tot medewerkers van een organisatie die meer aandacht willen besteden aan een klantvriendelijke communicatie. PROGRAMMA Wat wil de klant van vandaag? Marktsituatie van vandaag De impact van de eerste indruk Het verschil tussen Klantvriendelijkheid en Klantgerichtheid Klantgerichte communicatie Het herkennen en wegwerken van obstakels Telefonische communicatie Omgaan met moeilijke mensen Face-to-face aan de balie Aan de telefoon Klantgerichtheid Als binnendienstmedewerker, technicus, vakexpert of helpdeskmedewerker komt u vaak in contact met klanten. U bent een cruciale schakel in het proces om een optimale service aan klanten te bieden. Een klantgerichte communicatie vormt het belangrijkste aspect in hoe de klant de service ervaart en is dus bepalend voor de klanttevredenheid. Bovendien wordt u aangesproken voor inlichtingen, informatie of klachten. Hierdoor kan u commerciële opportuniteiten ontdekken of mistevredenheid capteren. In deze praktische training ligt de focus op hoe u voor uw klanten toegevoegde waarde kunt creëren. Op een interactieve manier krijgt u de skills onder de knie om bij uw klanten een wezenlijk verschil te maken. PROGRAMMA Klantgericht omgaan met klanten Verwachtingen van klanten overtreffen Wat als het dan toch fout gaat? Klantgerichte klachtenbehandeling ABC-typologieën en passende reactiemechanismen Tot 50% korting via info en hulp:

10 10 Marketingtraject Goede marketingcommunicatie start met een goed marketingplan. Weten welke communicatie je naar welke doelgroep met welk budget uitstuurt is een onontbeerlijke eerste stap op weg naar een efficiënt en gemotiveerd marketingcommunicatiebeleid. Tijdens het marketingplan is het natuurlijk van belang om de juiste kanalen te kiezen voor je communicatie en die keuze is niet altijd gemakkelijk: het marketingarsenaal kent vele wapens. En de ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. In dit traject ligt, na het opstellen van een marketingplan in de eerste module, de focus op 4 kanalen die de laatste jaren heel sterk aan belang hebben gewonnen: Facebook Linkedin Google Adwords Bloggen Marketingcommunicatie: opstellen van een marketingplan PROGRAMMA Welke informatie verwerk je in een marketingplan: Doelgroepen Kanalen Budget Tools Concurrenten Events Beurzen Het communicatieplan: keuze van de acties, keuze van timing en vastleggen van budget ROI op mijn campagnes: de analyse van de resultaten

11 11 Marketingcommunicatie: Facebook Titel rechts PROGRAMMA Een succesvolle bedrijfspagina aanmaken met correcte settings & sterke lay-out Profielen, groepen, fanpagina s: wat gebruik je wanneer? Duplicate pagina s opeisen of verwijderen Gericht werken met foto & video albums Organisch bereik vs. betalend bereik Hoe werkt het algoritme dat het bereik van je Facebook posts zal bepalen? Goede content schrijven volgens je social media plan Gericht adverteren via social ads = Een Facebook-advertentie maken = Met je Facebook-advertentie de juiste doelgroep bereiken Hoe maak je een groep aan en draag je bij tot moderatie, post? Hoe haal je meer ROI uit Facebook: leads, klanten Extra applicaties toevoegen aan je Facebook pagina Tips voor professioneel Facebook gebruik vanop je mobiel toestel Marketingcommunicatie: LinkedIn PROGRAMMA Eerst een goed netwerkprofiel, dan een company page Sterke content: posts plaatsen of publishen? LinkedIn is veel meer dan een HR tool: hoe kan je marketing doen met LinkedIn? Hoe zet je een professionele bedrijfspagina op? Je netwerken onderhouden: top of mind worden & blijven De 1e indruk bepaalt alles: hoe verander je de volgorde van de onderdelen? Nieuwe contacten: hoe gebruik je de advanced search? Met wie wel of niet connecteren? + gebruik van tags & notes Je producten, diensten, je bedrijf promoten door middel van relevante content Gericht adverteren via LinkedIn: hoeveel kost het? Hoe doe je het? Welke respons mag je verwachten? Hoe maak je een groep aan, en draag je bij tot het beheer en post? Tot 50% korting via info en hulp:

12 12 Titel Marketingcommunicatie: links Google Adwords PROGRAMMA SEO: zoekmachine optimalisatie Je website optimaliseren om te scoren in Google De juiste zoekwoorden Hoe Google te vriend houden door je website te updaten Het belang van links naar je website Je eigen score in Google te weten komt: de Google Pagerank Google Adwords Opzetten van Google Adwordscampagnes (instellingen, zoekwoorden, uitsluitingwoorden, ) Bijhorende tekstadvertenties die werken Het nut en de rol van landingspagina s Welk budget en welke CPC (Cost Per Click) Campagnes beoordelen en bijsturen Welk CTR (Click-Through Rate of doorklik ratio) goed is Marketingcommunicatie: Bloggen PROGRAMMA Bloggen is werken aan een langetermijnrelatie Laat zien wie je echt bent: een blog doet wonderen voor je likeability Bloggen is bouwen aan een vertrouwensband: de klant leer jou en waarvoor je staat kennen Bezin voor je begint: de noodzaak om een regelmatige blogfrequentie aan te houden Schrijf over wat je lezer bezighoudt Treed in dialoog op je blog: interactie is cruciaal!

13 13 Meer verkopen dankzij NLP Titel rechts Welke salesprofessional droomt er niet van? Kunnen kijken in het hoofd van je klant om zo het verkoopgesprek beter te kunnen sturen. NLP (Neuro-Linguistic Programming) kan kort en krachtig omschreven worden als een efficiënte en doelgerichte communicatietoolbox die door duizenden professionals toegepast wordt in communicatie, coaching, training, onderhandelingen en verkoop. NLP onderzoekt de manier waarop mensen succesvol worden en modelleert succesvolle patronen om ze overdraagbaar te maken. Sales management Als sales manager wordt er veel van u verwacht. Het salesteam is een belangrijke speler in een bedrijf, aangezien zij verantwoordelijk zijn voor de inkomsten. Het is dus van groot belang dat uw team mee is in het verhaal van de strategie van uw bedrijf. U kan 1 of meerdere modules volgen naargelang uw voorkennis of het accent dat u zelf wenst te leggen. PROGRAMMA Module 1: Van visie naar missie tot strategie Belang van een duidelijke missie, visie en strategie Trial and error? SWOT in de praktijk Hoe definieer ik slimme doelstellingen? Wat heb ik nodig om mijn doelstellingen te realiseren? Weten is goed, maar weet iedereen wat er gevraagd wordt? De rol van communicatie Meten is weten Na de theorie: de cases en het plan Module 2: Salesprocessen Naar een salesplan Organiseren van de verkoopomgeving De rol en het gebruik van informatietechnologie Het salesproces Module 3: Leiding geven aan een verkoopteam Inleiding: profiel van de salesmanager Team opbouw Leidinggeven en coachen Evalueren en motiveren van het salesteam Samenwerken zonder misverstanden Tot 50% korting via info en hulp:

14 14 Titel Social links selling Het gebruik van sociale media door sales teams om te luisteren wat er bij de klanten speelt, ze te benaderen en ze op een continue maar persoonlijke manier te bewerken, wordt vandaag een prioriteit. Aankopers, beïnvloeders en beslissingsnemers zitten vandaag op sociale media en maken er meer en meer gebruik van in hun aankoopproces. Zorg dat u niet in de kou blijft staan en wordt vandaag een Social Seller! Deze stap per stap opleiding zal u alle knepen van het vak leren om een Social Seller te worden. Door de inzet van de juiste tools met de juiste technieken zal er u niets meer ontgaan, zult u snel een waardevol netwerk opzetten en een toegevoegde waarde hebben voor de klanten. Het resultaat: Leads en Deals! PROGRAMMA Het inzetten van sociale media in het sales traject. Waar passen LinkedIn, Twitter, Facebook, Blogs, Slideshare, YouTube, e.a. in Social Selling? Uw klanten vinden op sociale media Hoe zelf professioneel aanwezig zijn op sociale media (LinkedIn, Twitter, Facebook, Blogs, etc.) Luisteren naar klanten en prospecten Van lead naar Deal! Lees wat uw klanten lezen en praat mee Waar content vinden die een meerwaarde is voor uw klanten/prospecten Delen is het nieuwe verkopen Handige lead generatie tools die u veel tijd kunnen besparen Meten is weten! Welke resultaten behaal jij met social selling? Sociale media in de kleinhandel Sociale netwerken winnen aan populariteit. Het is waarschijnlijk dat uw doelgroep, klanten, leveranciers en werknemers er actief aan participeren. Welke sociale platformen bestaan er en waarom zou u ze gebruiken? Op welke netwerken moet u, naast Facebook en Twitter, als handelaar aanwezig zijn? Een groot deel van de retailers laat de mogelijkheden van nieuwe media onbenut, ondanks hun waarde om met klanten in contact te komen. Sociale media en netwerk is een waar kluwen van applicaties. Steeds weer vragen mensen, vooral bedrijfsleiders en handelaars, ons: wie en wat zijn die sociale media en hoe kunnen wij hierop inzetten? In deze opleiding beantwoorden we jullie vragen en zetten we jullie onderweg om efficiënt klanten naar uw zaak te brengen.

15 15 Succesvolle nieuwsbrieven schrijven Titel rechts is hét communicatiemedium van de laatste decennium. En toch worden nieuwsbrieven nog vaak op de verkeerde manier gebruikt. Wat zijn de gangbare regels van het nieuwsbriefberoep, hoe creëert u succesvolle mailcampagnes en hoe vermijdt u de fouten die uw organisatie een slechte reputatie zouden geven? Ontdek het volledig programma op ww.sbmopleidingen.be. Verkoopstraining in de kleinhandel Een verkoopgesprek in een business-to-consumer omgeving verloopt op een andere manier dan wanneer de verkoper in contact komt met professionele klanten. In de B2C wereld komen particulieren over de vloer die andere koopmotieven hebben dan bedrijven. Ze moeten op een andere manier benaderd worden en mogen het gesprek niet als geforceerd of dwingend aanzien. Hierbij speelt de eerste indruk een grote rol. Ook de rest van het verkoopgesprek dient logisch opgebouwd te worden waarbij de verkoper de klant op korte tijd kan overtuigen. PROGRAMMA Wat wil de klant van vandaag? De kracht van de eerste indruk Het verkoopgesprek Voorbereiding Introductie Behoefteanalyse Argumentatie Afsluiten Opvolgen De 10 grootste verkoopfouten Tips voor professionele verkopers Tot 50% korting via info en hulp:

16 16 Titel Verkoop linksjezelf Lukt het u niet om die belangrijke deal binnen te halen? Net naast een belangrijke opdracht gegrepen? Misschien kunt u iets veranderen aan uw persoonlijke stijl en uw overtuigingskracht. Veel hangt namelijk af van hoe u overkomt bij de klant. De manier waarop u uzelf en uw product presenteert, is vaak doorslaggevend! In deze opleiding leert u opdrachten veroveren door een perfect commercieel gesprek. U leert hoe u kan scoren bij de klant en hoe u uzelf en uw product op een perfecte manier kunt verkopen. Dit alles met één doel: een succesvolle deal sluiten! PROGRAMMA Verkoop eerst uzelf Presentatie- en argumentatiemethoden Een verkoopgesprek praktisch doorlopen Toemaatjes in de verkoop Visual retailing Visual retailing, de stille verkoper, is de motor van uw omzet! Een aantrekkelijke presentatie of optimale winkelinrichting vergroot nu eenmaal gevoelig de kans dat de consument het product ook daadwerkelijk koopt. Het is dus van groot belang uw winkelinrichting zo verleidelijk en efficiënt mogelijk te organiseren. Deze theoretische opleiding bekijkt alle aspecten van visuele retailing. Na deze opleiding zult u begrijpen hoe een winkelconcept moet worden opgebouwd. Het is dan ook niet zo maar het etaleren of positioneren van uw producten, het is een samengaan van verschillende punten van de visual retailing. PROGRAMMA Geschiedenis van Visual merchandising Van run-winkel naar een fun-winkel Het belang van het bespelen van zintuigen De winkelbeleving

17 TRAINING COACHING ADVIES OPLEIDINGEN VERKOOP EN MARKETING VOORJAAR

18 18 OPLEIDINGSKALENDER Raadpleeg onze website voor info en de actuele praktische gegevens. Accountmanagement 4 av do 26 nov '15 Kortrijk 746,00 Autoverkoper: totaalopleiding 15 av di 06 okt '15 Kortrijk 683,00 Autoverkoper Module Commerciële vaardigheden Autoverkoper Module: Technische vaardigheden 10 av di 06 okt '15 Kortrijk 572,00 5 av di 05 jan '16 Kortrijk 284,00 Basis verkooptraining 10 dag vr 06 nov '15 Brugge 604,00 Basis verkooptraining 10 av do 08 okt '15 Kortrijk 604,00 Commercieel Duits 6 av do 12 nov 15 Roeselare 250,00 Commercieel Frans 6 av do 12 nov 15 Kortrijk 250,00 Commerciële brieven en s schrijven 2 av ma 12 okt '15 Roeselare 165,00 Commerciële vaardigheden voor de binnendienst 5 av wo 18 nov '15 Brugge 383,00 E-commerce: totaaltraject 6 av di 19 nov '15 Gent 422,00 E-commerce: Opstarten van een webshop 3 av di 19 nov '15 Gent 237,00 E-commerce: Online marketing 3 av di 19 jan '16 Gent 237,00 Efficiënter prospecteren 3 av ma 09 nov '15 Brugge 242,00 Hoe uw organissatie in 2 minuten voorstellen - elvator pitch 2 dag ma 28 sep 15 Brussel 158,00 Hospitality 2 av di 27 okt '15 Gent 155,00 Je stand op een vakbeurs 2 dag di 06 okt 15 Brugge 158,00 Klantgericht onthaal aan balie of telefoon 3 av ma 05 okt '15 Gent 242,00 Klantgerichtheid 3 av ma 30 nov '15 Roeselare 242,00 Marketing: traject 7 av wo 07 okt 15 Kortrijk 473,00 Marketing: opstellen van een marketingplan 2 av wo 07 okt 15 Kortrijk 158,00 3u/sessie. Alle prijzen exclusief of vrij van BTW. Onder voorbehoud van wijzigingen.

19 19 VERKOOP EN MARKETING Opleiding Sessies Tijdstip Start Locatie Prijs Marketingcommunicatie: Facebook 2 av wo 21 okt 15 Kortrijk 158,00 Marketingcommunicatie: Linkedin 1 av wo 18 nov 15 Kortrijk 84,00 Marketingcommunicatie: Google adwords 1 av wo 25 nov 15 Kortrijk 84,00 Marketingcommunicatie: bloggen 1 av wo 2 dec 15 Kortrijk 84,00 Meer verkopen dankzij NLP 2 av wo 9 dec 15 Kortrijk 436,00 Sales management - totaalopleiding 8 dag ma 23 nov '15 Kortrijk Sales management - Module 1: Strategie 2 dag ma 23 nov '15 Kortrijk 436,00 Sales management - Module 2: Salesplan en verkoopsorganisatie Sales management - Module 3: Een verkoopsteam leiden 3 dag ma 30 nov '15 Kortrijk 578,00 3 dag ma 07 dec '15 Kortrijk 578,00 Social selling 1 av ma 26 okt '15 Gent 84,00 Sociale media in de kleinhandel 1 av do 26 nov '15 Roeselare 82,00 Succesvolle nieuwsbrieven schrijven 2 av di 17 nov '15 Brugge 165,00 Verkoop jezelf 3 av wo 18 nov '15 Gent 242,00 Verkoopstraining in de kleinhandel 2 av di 20 okt '15 Kortrijk 155,00 Visual retailing 1 av ma 07 dec '15 Oostende 82,00 Webcopywriting 4 av ma 09 nov '15 Kortrijk 165,00 Websites optimaliseren door sociale media 2 dag di 08 dec '15 Kortrijk 195,00 Zakelijk teksten schrijven 2 av do 26 nov 15 Kortrijk 165,00 Zakelijke etiquette 2 av di 08 dec 15 Brugge 155,00 3u/sessie. Alle prijzen exclusief of vrij van BTW. Onder voorbehoud van wijzigingen. Tot 50% korting via info en hulp:

20 Langlopende opleidingen AVONDOPLEIDINGEN VERKOPER / VERKOOPSTER Opleiding van 1 jaar Start 17 september 2015, Roeselare VOLTIJDSE DAGOPLEIDINGEN COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF BEDIENDE Start 14 september 2015, Brugge ACCOUNT MANAGER Opleiding van 1 jaar Start 23 september 2015, Roeselare WINKELMANAGER Opleiding van 1 jaar Start 7 september, Brugge MARKETING- EN SALES ASSISTENT Opleiding van 2 jaren Start 28 september 2015, Kortrijk Start 28 september 2015, Roeselare EVENTMANAGER Opleiding van 1 jaar Start 16 september 2015, Kortrijk Start 21 september 2015, Oostende SOCIAL MEDIA CONSULTANT Opleiding van 1 jaar Start 8 oktober 2015, Brugge ACCOUNTMANAGER Opleiding van 1 jaar Start 14 september 2015, Kortrijk Start 16 september 2015, Brugge MARKETING EN SOCIAL MEDIA CONSULTANT Opleiding van 1 jaar Start 21 september 2015, Brugge WINKELVERANTWOORDELIJKE Opleiding van 1 jaar Start 22 september 2015; Brugge MARKETINGASSISTENT EN EVENTMANAGER Opleiding van 1 jaar Start 17 september 2015, Kortrijk COPYWRITER Opleiding van 2 jaren Start 1 oktober 2015, Brugge ETALEUR - SFEERDECORATEUR Opleiding van 2 jaren Start 21 september 2015, Brugge 20 Syntra West vzw is ISO 9001:2008 gecertificeerd

21 21 Webcopywriting Titel rechts Het internet is de laatste jaren het belangrijkste medium van communicatie, entertainment en informatie geworden. Steeds meer mensen leven achter hun computer en worden beïnvloed door wat ze online vinden. Daarbij hoort dat er steeds meer websites zijn en competitie voor de aandacht van websurfers. Hoe kan je daar als webschrijver een relevante en aantrekkelijke bijdrage aan leveren? Hoe kan je tegelijk professioneel en persoonlijk aanspreken? Je leert het in deze opleiding. Ontdek het volledig programma op ww.sbmopleidingen.be. Website optimaliseren door sociale media Is zoekmachines bespelen de enige manier om een website goed te laten presteren? Het antwoord is natuurlijk nee. Op de weg naar (website)succes liggen de nieuwe mogelijkheden voor het oprapen. Voorbij de grenzen van Google, Yahoo! en MSN liggen de social media. U hoeft zich niet te beperken tot een advertentiecampagne of een rits websiteaanpassingen. Geef de online community een duwtje in de juiste richting en zij legt the extra mile voor u af. Social media optimalisatie of SMO is een nieuwe, aanvullende vorm van website optimalisatie. Social media optimalisatie zorgt voor het verhogen van de linkbaarheid van websites in sociale media zoals blogs, podcasts en vlogs (video weblogs). Zoekmachines hebben nu trouwens ook social signals geïmplementeerd om zo de zoekresultaten te ordenen. Hoe groter dus het engagement van uw online community, hoe meer visibiliteit van uw website en dus een hogere score op zoekmachines. PROGRAMMA Social media slim en succesvol inzetten voor zakelijk gebruik Do s en don ts van social media Hoe u kunt bijhouden wat er over uw organisatie wordt gezegd op internet? Welke social media passen bij uw doelen en welke niet? Hoe een social media stappenplan opzetten Hoe de resultaten van jouw social media acties meten? Tot 50% korting via info en hulp:

OPLEIDINGEN OFFICE MANAGEMENT

OPLEIDINGEN OFFICE MANAGEMENT TRAINING COACHING ADVIES OPLEIDINGEN OFFICE MANAGEMENT NAJAAR 2015 050 40 30 90 info@sbmopleidingen.be www.sbmopleidingen.be 2 Ieper Kortrijk SBM TRAINT, COACHT EN ADVISEERT. SBM heeft een zeer gevarieerd

Nadere informatie

Opleiding RPA-bestuurder NIEUWE BEROEPSGERICHTE OPLEIDING DRONE PILOOT KORTRIJK, NAJAAR

Opleiding RPA-bestuurder NIEUWE BEROEPSGERICHTE OPLEIDING DRONE PILOOT KORTRIJK, NAJAAR NIEUWE BEROEPSGERICHTE OPLEIDING DRONE PILOOT KORTRIJK, NAJAAR 2016 www.syntrawest.be Opleiding RPA-bestuurder i.s.m. Opleiding officieel erkend door de Federale Overheidsdienst Mobiliteit. NIEUWE BEROEPSGERICHTE

Nadere informatie

HAAL MEER UIT JE ZAAK!

HAAL MEER UIT JE ZAAK! HAAL MEER UIT JE ZAAK! WORKSHOPS VOOR HANDELAARS EN HUN MEDEWERKERS UIT DE BRUGSE REGIO 2015 (GEORGANISEERD DOOR SBM IN SAMENWERKING MET LOKALE ECONOMIE, STAD BRUGGE) SESSIE 1: HOSPITALITY, GASTVRIJHEID

Nadere informatie

OPLEIDINGEN TAAL EN REDACTIE

OPLEIDINGEN TAAL EN REDACTIE TRAINING COACHING ADVIES OPLEIDINGEN TAAL EN REDACTIE NAJAAR 2015 050 40 30 90 info@sbmopleidingen.be www.sbmopleidingen.be 2 Ieper Kortrijk SBM TRAINT, COACHT EN ADVISEERT. SBM heeft een zeer gevarieerd

Nadere informatie

OPLEIDINGEN PERSOONLIJKE VAARDIGHEDEN EN LEIDERSCHAP

OPLEIDINGEN PERSOONLIJKE VAARDIGHEDEN EN LEIDERSCHAP TRAINING COACHING ADVIES OPLEIDINGEN PERSOONLIJKE VAARDIGHEDEN EN LEIDERSCHAP NAJAAR 2015 050 40 30 90 info@sbmopleidingen.be www.sbmopleidingen.be 2 Ieper Kortrijk SBM TRAINT, COACHT EN ADVISEERT. SBM

Nadere informatie

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen MARKETING EN SOCIAL MEDIA CONSULTANT COMMERCIËLE OPLEIDING 2015-2016. www.syntrawest.

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen MARKETING EN SOCIAL MEDIA CONSULTANT COMMERCIËLE OPLEIDING 2015-2016. www.syntrawest. Voltijdse dagopleidingen Opleidingen voor ondernemende mensen MARKETING EN SOCIAL MEDIA CONSULTANT COMMERCIËLE OPLEIDING 2015-2016 www.syntrawest.be VOORWOORD Social media for professionals Beste student,

Nadere informatie

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen INSTALLATEUR AIRCO - WARMTEPOMPEN KLIMATISATIE 2015-2016. www.syntrawest.

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen INSTALLATEUR AIRCO - WARMTEPOMPEN KLIMATISATIE 2015-2016. www.syntrawest. Voltijdse dagopleidingen Opleidingen voor ondernemende mensen INSTALLATEUR AIRCO - WARMTEPOMPEN KLIMATISATIE 2015-2016 www.syntrawest.be VOORWOORD KNELPUNTBEROEP Cool Beste student, Spreekt het werken

Nadere informatie

TRAINING COACHING ADVIES VERKOOP & MARKETING VOORJAAR 2016. www.sbmopleidingen.be

TRAINING COACHING ADVIES VERKOOP & MARKETING VOORJAAR 2016. www.sbmopleidingen.be TRAINING COACHING ADVIES VERKOOP & MARKETING VOORJAAR 2016 www.sbmopleidingen.be SBM - Spoorwegstraat 14-8200 Brugge Contact- en registratiecentrum: Tel. 050 40 30 90 - Fax 050 39 06 65 info@sbmopleidingen.be

Nadere informatie

TRAINING LAAT JE WERELD DRAAIEN ROND DE KLANT EN MEER KLANTEN ZULLEN ROND JOU DRAAIEN. SALES VERKOOP

TRAINING LAAT JE WERELD DRAAIEN ROND DE KLANT EN MEER KLANTEN ZULLEN ROND JOU DRAAIEN. SALES VERKOOP TRAINING LAAT JE WERELD DRAAIEN ROND DE KLANT EN MEER KLANTEN ZULLEN ROND JOU DRAAIEN. COACHING ADVIES SALES VERKOOP Sales en klanten ondergaan een transformatie. Door de digitale realiteit van vandaag

Nadere informatie

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen POLYVALENT LASSER INDUSTRIËLE TECHNIEKEN 2015-2016. www.syntrawest.

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen POLYVALENT LASSER INDUSTRIËLE TECHNIEKEN 2015-2016. www.syntrawest. Voltijdse dagopleidingen Opleidingen voor ondernemende mensen POLYVALENT LASSER INDUSTRIËLE TECHNIEKEN 2015-2016 www.syntrawest.be VOORWOORD KNELPUNTBEROEP Mig/mag of zig/zag? Beste student, Spreekt het

Nadere informatie

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen MEERTALIG ADMINISTRATIEF BEDIENDE ADMINISTRATIE EN ONTHAAL 2015-2016. www.syntrawest.

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen MEERTALIG ADMINISTRATIEF BEDIENDE ADMINISTRATIE EN ONTHAAL 2015-2016. www.syntrawest. Voltijdse dagopleidingen Opleidingen voor ondernemende mensen MEERTALIG ADMINISTRATIEF BEDIENDE ADMINISTRATIE EN ONTHAAL 2015-2016 www.syntrawest.be VOORWOORD Ben jij die veeltalige administratieve duizendpoot?

Nadere informatie

VOORJAAR 2017 SALES VERKOOP

VOORJAAR 2017 SALES VERKOOP TRAINING COACHING ADVIES VOORJAAR 2017 SALES VERKOOP Sales en klanten ondergaan een transformatie. Door de digitale realiteit van vandaag gaan sales professionals anders om met hun klanten en prospects.

Nadere informatie

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF BEDIENDE ADMINISTRATIE EN ONTHAAL 2015-2016

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF BEDIENDE ADMINISTRATIE EN ONTHAAL 2015-2016 Voltijdse dagopleidingen Opleidingen voor ondernemende mensen COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF BEDIENDE ADMINISTRATIE EN ONTHAAL 2015-2016 www.syntrawest.be VOORWOORD Commercieel en administratief sterk Beste

Nadere informatie

Inhoud Workshops. 4. Klachtenbehandeling Klachten dwingen je een andere bril op te zetten. Ze zetten je aan om vanuit een andere invalshoek te

Inhoud Workshops. 4. Klachtenbehandeling Klachten dwingen je een andere bril op te zetten. Ze zetten je aan om vanuit een andere invalshoek te Inhoud Workshops 1. Verkooptechnieken Lukt het niet om die belangrijke deal binnen te halen? Net naast een belangrijke opdracht gegrepen? Misschien kun je iets veranderen aan je persoonlijke stijl en je

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training Duurzame inzetbaarheid Training Office 365 Training Office 365 gevorderden Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel vervolg Training

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training Duurzame inzetbaarheid Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel vervolg Training PowerPoint Training Outlook Training Digitale vaardigheden

Nadere informatie

LAAT JE WERELD ROND DE KLANT DRAAIEN EN MEER KLANTEN ZULLEN ROND JOU DRAAIEN RETAIL

LAAT JE WERELD ROND DE KLANT DRAAIEN EN MEER KLANTEN ZULLEN ROND JOU DRAAIEN RETAIL LAAT JE WERELD ROND DE KLANT DRAAIEN EN MEER KLANTEN ZULLEN ROND JOU DRAAIEN TRAINING COACHING ADVIES RETAIL Het retail-landschap evolueert continu. Onder andere door de opkomst van e-commerce dienen retail

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training De gezonde bedrijfskantine Training Duurzaam leven & werken Training Duurzame inzetbaarheid Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel

Nadere informatie

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen ACCOUNTMANAGER COMMERCIËLE OPLEIDING 2015-2016. www.syntrawest.be

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen ACCOUNTMANAGER COMMERCIËLE OPLEIDING 2015-2016. www.syntrawest.be Voltijdse dagopleidingen Opleidingen voor ondernemende mensen ACCOUNTMANAGER COMMERCIËLE OPLEIDING 2015-2016 www.syntrawest.be VOORWOORD Zin in een commercieel succesverhaal? Beste student, Verkopen is

Nadere informatie

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen TANDARTSASSISTENT SECRETARIAAT 2015-2016. www.syntrawest.be

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen TANDARTSASSISTENT SECRETARIAAT 2015-2016. www.syntrawest.be Voltijdse dagopleidingen Opleidingen voor ondernemende mensen TANDARTSASSISTENT SECRETARIAAT 2015-2016 www.syntrawest.be VOORWOORD Zet een tandje bij Beste student, De tandartsassistent(e) vormt een belangrijke

Nadere informatie

TRAINING COACHING ADVIES INTERN TRANSPORT. Infobrochure met praktische gegevens najaar

TRAINING COACHING ADVIES INTERN TRANSPORT. Infobrochure met praktische gegevens najaar TRAINING COACHING ADVIES INTERN TRANSPORT Infobrochure met praktische gegevens najaar 2016 www.sbmopleidingen.be 2 Intern transport Heftruck, Reachtruck, Hoogwerker, Rolbrug, Wiellader, Autolaadkraan,

Nadere informatie

TRAINING COACHING ADVIES INTERN TRANSPORT. Opleidingsaanbod voorjaar

TRAINING COACHING ADVIES INTERN TRANSPORT. Opleidingsaanbod voorjaar TRAINING COACHING ADVIES INTERN TRANSPORT Opleidingsaanbod voorjaar 2017 www.sbmopleidingen.be 2 Intern transport Heftruck, Reachtruck, Hoogwerker, Rolbrug, Wiellader, Autolaadkraan, Verreiker, Torenkraan,

Nadere informatie

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen MARKETING ASSISTENT EN EVENTMANAGER COMMERCIËLE OPLEIDING 2015-2016. www.syntrawest.

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen MARKETING ASSISTENT EN EVENTMANAGER COMMERCIËLE OPLEIDING 2015-2016. www.syntrawest. Voltijdse dagopleidingen Opleidingen voor ondernemende mensen MARKETING ASSISTENT EN EVENTMANAGER COMMERCIËLE OPLEIDING 2015-2016 www.syntrawest.be VOORWOORD Zet jezelf in de markt Beste student, De dag

Nadere informatie

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen APOTHEEKASSISTENT SECRETARIAAT 2015-2016. www.syntrawest.be

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen APOTHEEKASSISTENT SECRETARIAAT 2015-2016. www.syntrawest.be Voltijdse dagopleidingen Opleidingen voor ondernemende mensen APOTHEEKASSISTENT SECRETARIAAT 2015-2016 www.syntrawest.be VOORWOORD Sociaal-medisch Beste student, Het beroep van apotheekassistent (farmaceutisch-technisch

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen MEDISCH SECRETARESSE ADMINISTRATIE EN ONTHAAL 2015-2016. www.syntrawest.

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen MEDISCH SECRETARESSE ADMINISTRATIE EN ONTHAAL 2015-2016. www.syntrawest. Voltijdse dagopleidingen Opleidingen voor ondernemende mensen MEDISCH SECRETARESSE ADMINISTRATIE EN ONTHAAL 2015-2016 www.syntrawest.be VOORWOORD Administrative support in medical world Beste student,

Nadere informatie

Efficiënt presenteren Nederlands Vlot presenteren Frans Vlot presenteren Engels

Efficiënt presenteren Nederlands Vlot presenteren Frans Vlot presenteren Engels Efficiënt presenteren Nederlands Vlot presenteren Frans Vlot presenteren Engels Een voordracht geven, een toespraak houden voor collega s, een kritisch publiek overtuigen of een lezing verzorgen voor vakgenoten,

Nadere informatie

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen WINKEL- VERANTWOORDELIJKE COMMERCIËLE OPLEIDING 2015-2016. www.syntrawest.

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen WINKEL- VERANTWOORDELIJKE COMMERCIËLE OPLEIDING 2015-2016. www.syntrawest. Voltijdse dagopleidingen Opleidingen voor ondernemende mensen WINKEL- VERANTWOORDELIJKE COMMERCIËLE OPLEIDING 2015-2016 www.syntrawest.be VOORWOORD Let them shop till they drop Beste student, Doe-het-zelf-zaken,

Nadere informatie

VOORJAAR 2017 MARKETING KLANTGERICHT ONDERNEMEN

VOORJAAR 2017 MARKETING KLANTGERICHT ONDERNEMEN TRAINING COACHING ADVIES VOORJAAR 2017 MARKETING KLANTGERICHT ONDERNEMEN Slank en wendbaar. Innovatief, creatief en klantgericht. Het zijn de kernbegrippen in de groeistrategie van een professionele organisatie.

Nadere informatie

PROGRAMMA OPEN TRAININGEN

PROGRAMMA OPEN TRAININGEN 1. Klantgericht verkopen in een reisbureau 13 september 2012 Hotel Van der Valk - Brasschaat 9u30-12u30 13 december 2012 Hotel Van der Valk- Oostkamp 9u30-12u30 Niet alleen de wereld verandert, maar ook

Nadere informatie

Basiskennis aluminiumtechnologie

Basiskennis aluminiumtechnologie Basiskennis aluminiumtechnologie De ontwikkelingen op het gebied van aluminiumtechnologie gaan razendsnel. In een hoog tempo ontstaan nieuwe toepassingen van aluminium en komen bewerkingsprocessen en nieuwe

Nadere informatie

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling

Ontwikkeling. Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling Waarom? Ik heb het idee dat ik wel eens tekortschiet als het erom gaat anderen duidelijk te maken wat ik bedoel. Ik

Nadere informatie

YourCapability. Sales- en Accountmanagementopleiding

YourCapability. Sales- en Accountmanagementopleiding YourCapability Sales- en Accountmanagementopleiding YoungCapacity sales biedt jonge salestalenten het YourCapability programma aan. Dit is een post-hbo sales- en accountmanagementopleiding gericht op sales

Nadere informatie

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen VERANTWOORDELIJKE KINDEROPVANG DIENSTEN AAN PERSONEN 2015-2016. www.syntrawest.

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen VERANTWOORDELIJKE KINDEROPVANG DIENSTEN AAN PERSONEN 2015-2016. www.syntrawest. Voltijdse dagopleidingen Opleidingen voor ondernemende mensen VERANTWOORDELIJKE KINDEROPVANG DIENSTEN AAN PERSONEN 2015-2016 www.syntrawest.be VOORWOORD KNELPUNTBEROEP Draag zorg voor de kinderen van de

Nadere informatie

CleanTechConsultant ENERGIE - DUURZAAMHEID - GRONDSTOFFEN - MOBILITEIT. www.syntrawest.be. i.s.m.

CleanTechConsultant ENERGIE - DUURZAAMHEID - GRONDSTOFFEN - MOBILITEIT. www.syntrawest.be. i.s.m. CleanTechConsultant ENERGIE - DUURZAAMHEID - GRONDSTOFFEN - MOBILITEIT www.syntrawest.be i.s.m. 2 Colofon Cleantech is de technologie die duurzame welvaart mogelijk maakt. Nick Parker, introduceerde het

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

Ontwikkelen van commercieel vermogen voor niet commerciële mensen

Ontwikkelen van commercieel vermogen voor niet commerciële mensen Ontwikkelen van commercieel vermogen voor niet commerciële mensen Dat aan het doel en de missie van ondernemingen zo zelden adequate aandacht wordt gegeven is misschien de belangrijkste oorzaak van zakelijke

Nadere informatie

COMPUTEROPLEIDINGEN NAJAAR

COMPUTEROPLEIDINGEN NAJAAR COMPUTEROPLEIDINGEN NAJAAR 2016 www.cvovivo.be wordpress website maken WordPress is een populair contentmanagementsysteem (CMS) voor websites. Het open-source programma is geliefd om zijn gebruiksgemak

Nadere informatie

Een Training Die Een Stap Verder Gaat. Donderdag 16 januari 2014, Utrecht

Een Training Die Een Stap Verder Gaat. Donderdag 16 januari 2014, Utrecht Donderdag 16 januari 2014, Utrecht Intensieve Training Sociale Media voor marketing-en communicatie professionals in het onderwijs Met 2 interessante praktijkpresentaties van: Ingmar Volmer : Sociale Media

Nadere informatie

21st Century Skills Training

21st Century Skills Training Ontwikkeling van competenties voor de 21 e eeuw - Vernieuwend - Voor werknemers van nu - Met inzet van moderne en digitale technieken - - Integratie van social media - Toekomstgericht - Inleiding De manier

Nadere informatie

SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling

SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling Wie zijn we? Wat is Google Marketing? Google Optimalisatie Google Adwords Google & SEO Workshop Google Analytics

Nadere informatie

TRAINING COACHING SKILLS VOOR BEDRIJF EN MEDEWERKERS ADVIES OPLEIDINGEN TAAL EN REDACTIE VOORJAAR 2016. www.sbmopleidingen.be

TRAINING COACHING SKILLS VOOR BEDRIJF EN MEDEWERKERS ADVIES OPLEIDINGEN TAAL EN REDACTIE VOORJAAR 2016. www.sbmopleidingen.be TRAINING SKILLS VOOR BEDRIJF EN MEDEWERKERS COACHING ADVIES OPLEIDINGEN TAAL EN REDACTIE VOORJAAR 2016 www.sbmopleidingen.be 2 Inhoud VOORWOORD...3 TAALBADEN DUITS EN FRANS... 4 TESTIMONIAL...5 Taalbad

Nadere informatie

EXCEL GEVORDERDEN. De opleiding is bedoeld voor bouwprofessionelen die hun kennis van Excel-rekenbladen willen verruimen.

EXCEL GEVORDERDEN. De opleiding is bedoeld voor bouwprofessionelen die hun kennis van Excel-rekenbladen willen verruimen. MICROSOFT OFFICE EXCEL BASIS Tijdens deze opleiding worden de basisbevelen en mogelijkheden van Excel-rekenbladen uit de doeken gedaan. Er wordt aangeleerd hoe men tabellen kan opstellen met de gewenste

Nadere informatie

FINANCIEEL BELEID, ACCOUNTANCY EN FISCALITEIT

FINANCIEEL BELEID, ACCOUNTANCY EN FISCALITEIT TRAINING FINANCIEEL BELEID, ACCOUNTANCY EN FISCALITEIT VOORJAAR 2016 COACHING ADVIES FINANCIEEL BELEID Basistrainingen - Balansen lezen en begrijpen - Basis beurs en beleggen Grondige snelcursussen - Financial

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

Opleidingskalender najaar 2017

Opleidingskalender najaar 2017 Opleidingskalender najaar 2017 Opgelet! Deze opleidingskalender is een momentopname. Op onze website vind je de meest actuele data terug. Wil je weten hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn in een bepaalde

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden Voor wie Recruiters, HR Managers, Hiring Managers (= managers met vacatures in hun team), HR Business Partners en alle anderen die in het recruteringsproces van

Nadere informatie

PERSOONLIJKE VAARDIGHEDEN EN LEIDERSCHAP

PERSOONLIJKE VAARDIGHEDEN EN LEIDERSCHAP TRAINING COACHING ADVIES PERSOONLIJKE VAARDIGHEDEN EN LEIDERSCHAP VOORJAAR 2016 www.sbmopleidingen.be SBM - Spoorwegstraat 14-8200 Brugge Contact- en registratiecentrum: Tel. 050 40 30 90 - Fax 050 39

Nadere informatie

Basisopleiding. Diensten aan particulieren I f

Basisopleiding. Diensten aan particulieren I f Basisopleiding Diensten aan particulieren I f 2013 Informatiefolder najaar 2015 Beste opleidingsverantwoordelijke, In een dynamische sector als de onze, waar alles draait om mensen, is het een must om

Nadere informatie

MARKETING CUSTOMER XPERIENCE

MARKETING CUSTOMER XPERIENCE KLANT- EN MARKTGERICHT ONDERNEMEN ALS ORGANISATIECULTUUR TRAINING COACHING ADVIES MARKETING CUSTOMER XPERIENCE Slank en wendbaar. Innovatief, creatief en klantgericht. Het zijn de kernbegrippen in de groeistrategie

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

OPLEIDINGEN HRM & SOCIALE WETGEVING

OPLEIDINGEN HRM & SOCIALE WETGEVING TRAINING COACHING ADVIES OPLEIDINGEN HRM & SOCIALE WETGEVING NAJAAR 2015 050 40 30 90 info@sbmopleidingen.be www.sbmopleidingen.be 2 Ieper Kortrijk SBM TRAINT, COACHT EN ADVISEERT. SBM heeft een zeer gevarieerd

Nadere informatie

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P 1 Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P Persoonlijk klantencontact in jouw on-offline communicatie Ben je op zoek naar de juiste identiteit van jouw organisatie? Ken je

Nadere informatie

Marketing voor een Succesvolle praktijk

Marketing voor een Succesvolle praktijk Marketing voor een Succesvolle praktijk Marketing is iets dat je eigenlijk continu doet als je met vreemden over jouw dienst praat. Marketing is namelijk het communiceren van de waarde van jouw dienst

Nadere informatie

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen SLAGER- SPEKSLAGER VOEDING 2015-2016. www.syntrawest.be

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen SLAGER- SPEKSLAGER VOEDING 2015-2016. www.syntrawest.be Voltijdse dagopleidingen Opleidingen voor ondernemende mensen SLAGER- SPEKSLAGER VOEDING 2015-2016 www.syntrawest.be VOORWOORD Een opleiding die aan de ribben kleeft Beste student, Spreekt het werken in

Nadere informatie

TRAINING COACHING ADVIES OPLEIDINGEN OFFICE MANAGEMENT VOORJAAR 2016. www.sbmopleidingen.be

TRAINING COACHING ADVIES OPLEIDINGEN OFFICE MANAGEMENT VOORJAAR 2016. www.sbmopleidingen.be TRAINING COACHING ADVIES OPLEIDINGEN OFFICE MANAGEMENT VOORJAAR 2016 www.sbmopleidingen.be SBM - Spoorwegstraat 14-8200 Brugge Contact- en registratiecentrum: Tel. 050 40 30 90 - Fax 050 39 06 65 info@sbmopleidingen.be

Nadere informatie

LEER- EN COACHINGSESSIES SPECIAAL VOOR KMO S NAJAAR 2016

LEER- EN COACHINGSESSIES SPECIAAL VOOR KMO S NAJAAR 2016 TRAINING COACHING ADVIES LEER- EN COACHINGSESSIES SPECIAAL VOOR KMO S NAJAAR 2016 TIJDELIJKE VOORDEELTARIEVEN! Zowel de samenleving als de economie veranderen voortdurend. De impact van deze veranderingen

Nadere informatie

Commercieel Excelleren (4 dagen)

Commercieel Excelleren (4 dagen) Commercieel Excelleren (4 dagen) Wilt u uw mindset en verkooptechnieken nóg verder aanscherpen? En wilt u zich binnenkort meten met de absolute top van salesprofessionals in Nederland? Kies dan voor de

Nadere informatie

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen COMMUNICATIE training effectief communiceren met iedereen Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij

Nadere informatie

AUTOCAD. Dataa. Prijs. draw-opdrachten modify-opdrachten. lagentechniek arcering tekst bemating blocks designcenter. Sint-Niklaas. Stuyven.

AUTOCAD. Dataa. Prijs. draw-opdrachten modify-opdrachten. lagentechniek arcering tekst bemating blocks designcenter. Sint-Niklaas. Stuyven. AutoCAD is een software fenomeen: het aantal gebruikers vann AutoCAD overtreft ruim de gebruikers vann andere CAD-systemen. Sinds zijn introductie is AutoCAD gegroeid van een simpel programma p tot een

Nadere informatie

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak?

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak? EFFECTIEF LEIDINGGEVEN Een gave of een vak? Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij voegen

Nadere informatie

Behoeftegericht verkopen

Behoeftegericht verkopen TRAINING Behoeftegericht verkopen www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING BEHOEFTEGERICHT VERKOPEN Klanten kopen geen producten. Ze kopen wat die

Nadere informatie

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Webinar SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie Onderwerpen Kennismaking met TeamForce en Bazoon Hoe Internet

Nadere informatie

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf SocialforMedia organiseert i.s.m. Innovatieplatform Colibre van Cubiss de Social Media trainingen Social Media succesvol inzetten

Nadere informatie

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf ASSERTIVITEIT beter communiceren vanuit jezelf Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

KBP Relatiedag. Digitale trends en ondernemen met Social Media. 17 september 2015

KBP Relatiedag. Digitale trends en ondernemen met Social Media. 17 september 2015 KBP Relatiedag Digitale trends en ondernemen met Social Media 17 september 2015 FACEBOOK LINKEDIN TWITTER OPLEIDING EVENTS ONLINE CAMPAGNES EVENTS Social Media Training & Advies Social Media Expert Businesscoach

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden

LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden Voor wie Ondernemers, account managers, sales managers, business developers, freelancers en alle anderen die in het commerciële proces van een organisatie betrokken

Nadere informatie

TRAINING. Verkoop Expert. www.inputsupport.nl. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING. Verkoop Expert. www.inputsupport.nl. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Verkoop Expert www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING VERKOOP EXPERT Leerdoel De training verkoop expert is een intensieve training en geeft

Nadere informatie

Meer winst uit WordPress. (en online marketing)

Meer winst uit WordPress. (en online marketing) Meer winst uit WordPress (en online marketing) Introductie Martijn Duker 26 jaar Online marketing Pronamic Waarom WordPress? 1. Eenvoudig in beheer 2. Open source community 3. Talloze uitbreidingsmogelijkheden

Nadere informatie

Social Media Onderzoek 2014

Social Media Onderzoek 2014 1 Index Onderwerp Pagina Management Samenvatting 3 Rol binnen de organisatie 4 Voor welke doelen zet je social media in? 5 Welke kanalen zet je in? 5 Maakt de organisatie gebruik van een blog? 6 Hoe komt

Nadere informatie

Een Stap voorwaarts in Leiderschap.

Een Stap voorwaarts in Leiderschap. 5 daagse training in voorjaar van 2010 Een Stap voorwaarts in Leiderschap. Doelgroep : DA Filiaal leidsters en aankomende filiaalleidsters Lokatie : Leusden DA hoofdkantoor Dag : Maandag van 9.30u 17.00u

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden (Halve dag, niet toepassen op computer)

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden (Halve dag, niet toepassen op computer) LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden (Halve dag, niet toepassen op computer) Voor wie Recruiters, HR Managers, Hiring Managers (= managers met vacatures in hun team), HR Business Partners en alle anderen

Nadere informatie

Coaching & Leadership Academy - Advanced level - Curriculum - Class 11/17

Coaching & Leadership Academy - Advanced level - Curriculum - Class 11/17 Coaching & Leadership Academy - Advanced level - Curriculum - Class 11/17 Programma en learning systems Module 1: Principes en wetten van een world class business Elke succesvolle business hanteert gezonde

Nadere informatie

Om Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zakelijk goed te kunnen inzetten, organiseren wij de onderstaande 3 workshops.

Om Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zakelijk goed te kunnen inzetten, organiseren wij de onderstaande 3 workshops. Social media zijn niet meer weg te denken in de huidige wereld. De ontwikkelingen gaan razend snel en de mogelijkheden zijn onbegrensd. We hebben allemaal wel een Facebook, Twitter of Linkedin account.

Nadere informatie

Thomas Vandromme. Summary. Experience. Direct Marketing Consultant at goudengids.be / pagesdor.be thomas@vandromme.nu

Thomas Vandromme. Summary. Experience. Direct Marketing Consultant at goudengids.be / pagesdor.be thomas@vandromme.nu Thomas Vandromme Direct Marketing Consultant at goudengids.be / pagesdor.be thomas@vandromme.nu Summary Resultaatgericht, ondernemend, creatief-commercieel profiel met aandacht voor duurzame klantenrelaties.

Nadere informatie

Jouw marketingplan voor 2015 opstellen? 5 tips!

Jouw marketingplan voor 2015 opstellen? 5 tips! Jouw marketingplan voor 2015 opstellen? 5 tips! 1. Communiceer slim² x slimmer² x slimst² S.M.A.R.T. betekent communiceren met een duidelijk doel. Door elke communicatievorm van jouw bedrijf te linken

Nadere informatie

Wat is marketing. Hoe wordt marketing gebruikt in de praktijk. Product. Prijs

Wat is marketing. Hoe wordt marketing gebruikt in de praktijk. Product. Prijs Wat is marketing Marketing is het proces die je moet doorgaan om de behoeften van uw klanten te bevredigen. Eerst werd marketing gezien als het geheel van activiteiten die de ruil van producten of diensten

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw 25 september en 8 oktober 2014 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van de webinars LinkedIn Simpel: Je Profiel van24 september en

Nadere informatie

Opleidingen voor werknemers 45 +

Opleidingen voor werknemers 45 + Opleidingen voor werknemers 45 + Het aanbod Ergonomie 1 dag U verricht dikwijls zwaar werk. Bij velen is fysieke pijn geen uitzondering. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding leert men er zelf iets aan

Nadere informatie

Internet Marketing Plan

Internet Marketing Plan Internet Marketing Plan Bedrijf Door Datum : : : Stap 1 Wat is je jaarlijks marketingbudget? Welk deel daarvan gaat naar online? En volgend jaar? Stap 2. Je website Hoe goed in je website in de ogen van

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Gratis workshop voor Ondernemend Roombeek Enschede 24-4-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat!

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! Social media en content marketing gaan tegenwoordig hand in hand. Waar Facebook veel gebruikt wordt voor B2C-marketing, is LinkedIn juist meer geschikt

Nadere informatie

Uw onderneming kan groeien, als uw mensen kunnen groeien!

Uw onderneming kan groeien, als uw mensen kunnen groeien! Uw onderneming kan groeien, als uw mensen kunnen groeien! Trainingsaanbod Persoonlijke Ontwikkeling, Commercie en Management in Oss/Heesch en omgeving Als ondernemer heeft u doelen voor ogen die u wilt

Nadere informatie

Basisopleiding. Uitzendarbeid- Informatiefolder voor Federgon-leden

Basisopleiding. Uitzendarbeid- Informatiefolder voor Federgon-leden Basisopleiding Uitzendarbeid- In formatiefolder najaar 2013 Informatiefolder voor Federgon-leden Beste opleidingsverantwoordelijke, In een dynamische sector als de onze, waar alles draait om mensen, is

Nadere informatie

BEDRIJVEN MET SYNDICALE DELEGATIE

BEDRIJVEN MET SYNDICALE DELEGATIE BIJLAGE 2 CAO 12.12.2013 BEDRIJVEN MET SYNDICALE DELEGATIE zonder akkoord over een bedrijfseigen opleidingsplan INSCHRIJVING OP HET SUPPLETIEF OPLEIDINGSPLAN Registreer vóór 31 december 2014 - online op

Nadere informatie

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen INTERIEURINRICHTER INTERIEUR NAJAAR 2015. www.syntrawest.be

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen INTERIEURINRICHTER INTERIEUR NAJAAR 2015. www.syntrawest.be Voltijdse dagopleidingen Opleidingen voor ondernemende mensen INTERIEURINRICHTER INTERIEUR NAJAAR 2015 www.syntrawest.be VOORWOORD Mijn huisstijl Beste student, Klanten stellen hoge eisen aan een zelfstandig

Nadere informatie

Grip op Ondernemerschap

Grip op Ondernemerschap Grip op Ondernemerschap Workshopreeks over 1. De juiste focus 2. Scherper positioneren 3. Acquireren met resultaat 4. Effectief communiceren 5. Beter Klantbeheer 6. De creatieve organisatie Je kunt de

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling Ontwikkelt Groei & Efficiency Wie wij zijn: is een adviesdienst die actief is in de bloemenen plantensector. De sector is dynamisch en de ontwikkelingen gaan steeds sneller, mede door de opkomst van internet

Nadere informatie

REEF-carrièremanagement. voor jouw persoonlijke groei. delen om te groeien

REEF-carrièremanagement. voor jouw persoonlijke groei. delen om te groeien REEF-carrièremanagement voor jouw persoonlijke groei delen om te groeien REEF hecht veel waarde aan de persoonlijke groei van zijn medewerkers. Daarom helpt REEF je in de eerste plaats aan uitdagende en

Nadere informatie

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen EXPERT IN PC & MULTIMEDIA NIEUW INFORMATICA 2015-2016. www.syntrawest.

Voltijdse dagopleidingen. Opleidingen voor ondernemende mensen EXPERT IN PC & MULTIMEDIA NIEUW INFORMATICA 2015-2016. www.syntrawest. Voltijdse dagopleidingen Opleidingen voor ondernemende mensen EXPERT IN PC & MULTIMEDIA NIEUW INFORMATICA 2015-2016 www.syntrawest.be VOORWOORD EXPERT IN PC & MULTIMEDIA NIEUW! Beste student, Naast de

Nadere informatie

WHITEPAPER INBOUND MARKETING

WHITEPAPER INBOUND MARKETING WHITEPAPER INBOUND MARKETING TeamForce Web Solutions BV Energieweg 47 4906 CG Oosterhout Nederland Postbus 6015 4900 HA Oosterhout Nederland Tel. +31 (0)162 468190 Fax +31 (0)162 468199 E mail:info@teamforce.com

Nadere informatie

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne E-BOOK 2017 1 Er zijn meerdere betaalde manieren om relevante bezoekers naar uw website te

Nadere informatie

VCA BASISVEILIGHEID VOOR ARBEIDERS (VCA BAS)

VCA BASISVEILIGHEID VOOR ARBEIDERS (VCA BAS) VCA BASISVEILIGHEID VOOR ARBEIDERS (VCA BAS) Opleiding voor arbeiders en meewerkende ploegbazen in de bouw. Er wordt een overzicht gegeven van de voornaamste veiligheidsvoorschriften die gelden op een

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière TRAININGSPROGRAMMA VIER WORKSHOPS De wereld verandert snel en dat is van invloed op ieders plaats en functioneren op de arbeidsmarkt. We maken

Nadere informatie