LAAT JE WERELD ROND DE KLANT DRAAIEN EN MEER KLANTEN ZULLEN ROND JOU DRAAIEN RETAIL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LAAT JE WERELD ROND DE KLANT DRAAIEN EN MEER KLANTEN ZULLEN ROND JOU DRAAIEN RETAIL"

Transcriptie

1 LAAT JE WERELD ROND DE KLANT DRAAIEN EN MEER KLANTEN ZULLEN ROND JOU DRAAIEN TRAINING COACHING ADVIES RETAIL Het retail-landschap evolueert continu. Onder andere door de opkomst van e-commerce dienen retail professionals anders om te gaan met hun klanten. Vandaag de dag willen consumenten zo gemakkelijk mogelijk shoppen. Hierdoor wordt het online winkelen steeds populairder. Je vindt ondertussen zowat alles op het wereldwijde web. Zowel producten als diensten. Food, reizen, elektro, noem maar op. Door de verschuiving in het koopgedrag komen de traditionele winkels onder druk te staan. De klanten worden bovendien veeleisender. Ze verwachten een goede ondersteuning bij hun aankoop van een product of dienst. Winkeliers moeten bijgevolg hun focus verleggen en evolueren van een winkelgeoriënteerde naar een klantgeoriënteerde retail-benadering. SBM BIEDT TAL VAN OPLEIDINGEN AAN, OM ALS RETAIL PROFESSIONAL RESULTAATGERICHT MET DEZE TENDENZEN OM TE GAAN. ONTDEK HIER ONS ACTUEEL AANBOD.

2 Onze missie? Via gerichte trainingen kennis, vaardigheden en attitudes Onze missie? Via gerichte trainingen in sales ontwikkelen, bijsturen, kennis, vaardigheden en attitudes in actualiseren, verruimen: Retail, Marketing, Communicatie en Customer Xperience ontwikkelen, bijsturen, actualiseren, verruimen: bij niet-commerciële leidinggevenden en medewerkers bij shopmanagers, bij sales professionals op de winkelverantwoordelijke, floor binnendienst, in de front office, managers, op de vloer of in de buitendienst. bij winkelmedewerkers bij account managers en sales bij franchisenemers managers. Zowel de prille beginners, de gevorderden en de ervaren Zowel de prille beginners, de gevorderden specialisten. Zowel in B2B als B2C en de ervaren specialisten. In kleine of in omgevingen, in kleine of grote grote organisaties. organisaties. Training, coaching, advies, begeleiding. Training, coaching, advies, begeleiding. Voor professionals. Door professionals. Voor professionals. Door professionals. In één van onze campussen of in je eigen In één van onze campussen of in je bedrijfsomgeving. Als individu, als team eigen bedrijfsomgeving. Als individu, of als organisatie. SBM helpt je in elke fase als team of als organisatie. SBM helpt van je professionele leertraject de juiste je in elke fase van je professionele keuzes maken. leertraject de juiste keuzes maken. WINKELMANAGEMENT EN COÖRDINATIE Eerste hulp in jouw handelszaak Dien de eerste zorgen toe om erger leed te voorkomen. Opleiding van 1 avond startdatum in het open aanbod: 11/10 (Roeselare) Preventie van winkeldiefstal Leer preventieve maatregelen te nemen tegen winkeldiefstal! Opleiding van 1 avond startdatum in het open aanbod: 17/10 (Kortrijk) VERKOOP- EN MARKETING Verkooptraining in de kleinhandel Leer hoe je een verkoopgesprek dient te voeren. Opleiding van 3 avonden startdatum in het open aanbod: 14/11 (Kortrijk) Visual retailing Maak kennis met alle aspecten van visual retailing. Opleiding van 1 avond startdatum in het open aanbod: 08/11 (Kortrijk) E-COMMERCE E-commerce in de retail: totaaltraject Je eigen webshop starten en de marketing ervan opstarten. Opleiding van 7 avonden startdatum in het open aanbod: 15/11 (Brugge) E-Commerce in de retail: opstarten van een webshop Je eigen webshop opstarten. Opleiding van 4 avonden startdatum in het open aanbod: 15/11 (Brugge) E-Commerce in de retail: online marketing Hoe kan je sociale media inzetten om jouw webshop te promoten. Opleiding van 3 avonden startdatum in het open aanbod: 17/01 (Brugge) Vind je de opleiding/training die je wenst niet in deze folder terug? Neem contact met ons op. We houden rekening met je wensen en suggesties naar 2017 toe.

3 KLANTGERICHTHEID (CUSTOMER XPERIENCE) Opleidingen/Trainingen op operationeel niveau Klantgericht communiceren aan de front office, in de showroom & aan de telefoon (profit) Training van 2 dagen startdatum in het open aanbod: 22/11 (Brugge) Klantgerichtheid: jouw wapen in de strijd tegen prijsconcurrentie Hoe behoud je toekomstperspectieven voor jouw winkel. Opleiding van 2 avonden startdatum in het open aanbod: 07/12 (Gent) Opleidingen/Trainingen op strategisch niveau Deze opleiding bestaat uit 5 modules waarop je afzonderlijk kan intekenen. Ze is bedoeld voor wie (mee) verantwoordelijk is voor de klantgerichte strategie in zijn/haar organisatie, of deze rol ambieert. Het is een intensief professioneel programma met PITopia als strategisch partner. Je kiest zelf welke module(s) je wil volgen. Wie van plan is om meerdere modules te volgen, kan dit spreiden in de tijd. De modules worden zowel in het voor- als najaar herhaald. Wie de 5 modules volgde, ontvangt hiervoor het attest Customer Xperience Officer. Customer Xperience Design module Klantgerichter: het moet, het kan, maar hoe? Hoe start je een klantgerichtheidstraject op? Opleiding van 1 dag startdata in het open aanbod: 20/02/17 (Gent) Customer Xperience Design module Klant luisteren: wie en hoe? Opleiding van ½ dag startdata in het open aanbod: 06/03/17 (Gent) Customer Xperience Design module Klant meten: welke simpele, doeltreffende CPI s (Customer Performance Indicators) zijn er? Opleiding van ½ dag startdata in het open aanbod: 20/03/17 (Gent) Customer Xperience Design module Klant denken: hoe krijg ik al mijn medewerkers in de juiste klant mindset en attitude? Opleiding van ½ dag startdata in het open aanbod: 24/04/17 (Gent) Customer Xperience Design module Klant handelen en klant communiceren, zowel intern als extern. Hoe krijg ik iedereen zo ver? Opleiding van ½ dag startdata in het open aanbod: 08/05/17 (Gent) NICHEGERICHTE TRAININGEN Ben je als automotive speler klaar voor de toekomst? Trends en ontwikkelingen in de automotive sector. Seminar van 1 voormiddag startdatum in het open aanbod: 02/12 (Gent) Verkoopadviseur Automotive commerciële basis voor beginners Essentiële commerciële kennis & vaardigheden in autoverkoop. Training van 10 avonden startdatum in het open aanbod: 11/10/2016 (Gent) Verkoopadviseur Automotive technische basis voor beginners Essentiële technische kennis & vaardigheden in autoverkoop. Training van 5 avonden startdatum in het open aanbod: 10/01/2017 (Gent)

4 E-commerce voor de maakindustrie Hoe verkoop en service via internet als fabrikant aanpakken? Opleiding van 6 avonden startdatum in het open aanbod: 20/10 (Kortrijk) SALES MANAGEMENT Deze opleiding/training bestaat uit 4 afzonderlijke modules en is bedoeld voor wie het verkoopteam in zijn/haar winkel aanstuurt, of deze functie ambieert. Het is een intensief professioneel programma met toptrainers. Je kiest zelf welke module(s) je wil volgen. Wie van plan is om meerdere modules te volgen, kan dit spreiden in de tijd. De modules worden zowel in het voor- als najaar herhaald. Sales Management - Module Sales strategie Opleiding/Training van 1 dag startdatum in het open aanbod: 24/10/2016 Gent Sales Management - Module Salesprocessen Opleiding/Training van 2 dagen startdatum in het open aanbod: 07/11/2016 Gent Sales Management - Module Leidinggeven aan & coachen van een on-the-floor Sales Team Opleiding/Training van 4 avonden startdatum in het open aanbod: 21/11/2016 Gent Sales Management - Module Managen, leiden & coachen van een field Sales Team Opleiding/Training van 4 dagen startdatum in het open aanbod: 17/10/2016 Gent SALES VAARDIGHEDEN, TECHNIEKEN & TOOLS Bereid je prospectie efficiënter voor Selecteren en screenen van prospects & voorbereiding van het prospectiegesprek. Training van 1½ dag of 3 avonden startdata in het open aanbod: 17/10 (Kortrijk) & 07/12 (Oostende) Telefonische contacten in het verkoopproces Telefonisch benaderen en opvolgen van klanten & prospects. Training van 3 dagen startdatum in het open aanbod: 20/10 (Gent) Telefonische prospectie Nieuwe klanten werven via telefoon. Training van 2 dagen startdatum in het open aanbod: 28/10 (Kortrijk) Verkoop en CRM: van suspect tot klant Vergroot de waarde van je klantenbestand. Training van 2 dagen startdatum in het open aanbod: 14/11 (Kortrijk) Social Media in de Verkoop (module 1 - basis) Vergroot de waarde van je klantenbestand. Training van 2 dagen startdata in het open aanbod: 11/10 (Gent) & 22/11 (Kortrijk) Offertes schrijven die scoren Aantrekkelijke en wervende offertes leren schrijven. Training van 2 avonden startdatum in het open aanbod: 17/10 (Gent) Telefonische offerte-opvolging Offertes pro-actief opvolgen via telefoon. Training van 2 dagen startdata in het open aanbod: 24/10 (Kortrijk) & 29/11 (Gent)

5 MARKETING MANAGEMENT & MARKETING COÖRDINATIE Marketing: toegepast! Commercieel beleid voor de KMO Commercieel beleid voor de KMO: Hoe? Zo! Opleiding/training van 6 avonden + e-learning tool startdatum in het open aanbod: 15/11 (Kortrijk) Transformationele marketing 3.0 Voor een duurzame en kostenefficiënte relatie met een gelukkige klantencommunity. Master Class van 3 dagen startdatum in het open aanbod: 26/10 (Gent) Rendabele Prijszetting Inzichten en technieken voor een doelmatig prijsbeleid. Opleiding van 1 dag of 2 avonden startdata in het open aanbod: 13/10 (Gent) & 21/11 (Kortrijk) MARKETING COMMUNICATIE & PR Van Brand naar Content Marketing Van losse flodder naar een geïntegreerde contentstrategie. Training van 2 dagen startdata in het open aanbod: 17/10 (Roeselare) & 24/11 (Gent) Direct Marketing: de persoonlijke klantenaanpak Klanten individueel en persoonlijk benaderen. Training van 4 avonden (incl. intervisiesessie) startdata in het open aanbod: 11/10 (Kortrijk) & 30/11 (Brugge) DIGITALE MARKETING & SOCIAL MEDIA MARKETING Digitale Marketing module Google Adwords & Analytics Haal meer uit je advertenties en analyseer je bezoekersverkeer. Training van 2 avonden of 1 dag startdata in het open aanbod: 12/10 (Kortrijk) & 13/12 (Gent) Digitale Marketing module Online branding & weboptimalisatie Online positioneren & meer omzet uit je website. Training van 2 avonden of 1 dag startdata in het open aanbod: 27/10 (Gent) & 07/12 (Kortrijk) Digitale Marketing module Schrijven voor SEO Goede teksten schrijven voor je website. Training van 2 avonden of 1 dag startdata in het open aanbod: 07/11 (Kortrijk) & 15/12 (Gent) Social Media Marketing in B2C Gebruik van social media in een consumentenomgeving. Training van 4 avonden startdatum in het open aanbod: 12/10 (Kortrijk) & 17/11 (Brugge) Zo pas je sociale media toe Een jaar lang, elke werkdag, 2 minuten social media training online! Online training van 1 jaar startdatum: 15/09 (

6 INFORMATIE & COMMUNICATIE Alle informatie over de opleidingen/trainingen in deze folder vind je op STANDAARDTARIEVEN & KORTINGEN In de standaardtarieven zijn naast de opleiding/training ook alle facilitatiekosten (zoals bv. de cursus) inbegrepen. Je kan een deel van het standaardtarief recupereren als: KMO: met de KMO-portefeuille recupereer je tot 40% van het deelnametarief. Voor gratis advies en begeleiding kun je contact opnemen met Kevin Labens op of BEN JE OP ZOEK NAAR OPLEIDINGEN/TRAININGEN OM JE PERSOONLIJKE EN/OF TEAMVAARDIGHEDEN EN -EFFICIËNTIE AAN TE SCHERPEN DIE NIET EXCLUSIEF TOT HET RETAIL VAKGEBIED BEHOREN? Als professional in de retail wil je je uiteraard ook blijven ontwikkelen in kennis, vaardigheden en attitude die niet exclusief aan het retail-vak verbonden zijn. Persoonlijke vaardigheden & efficiëntie, teamvaardigheden & -efficiëntie, taalvaardigheden, ICT-vaardigheden, financiële inzichten, technische vaardigheden, SBM biedt het ruimste aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Voor professionals, door professionals. Ons contactcentrum staat voor je klaar om je met de juiste collega in contact te brengen. TIJD INVESTEREN IN JE INDIVIDUELE LEERTRAJECT OF DAT VAN JE ORGANISATIE RENDEERT! SBM kiest voor elke opleiding, training, coaching of adviesopdracht een trainer/coach met de geschikte competenties en attitude. Voor een optimale interactie en individueel rendement van de deelnemers wordt gewerkt met een min. en max. aantal deelnemers. Wil je graag begeleiding bij de keuzes die je maakt in het kader van je professionele leertraject? Als individu of als organisatie? Dat kan! Contacteer Kevin Labens, Jan Decock of Nele De Witte op of SBM en ESCALA zijn merken van cvba Skilliant, lid van de SyntraWest Groep.

MARKETING CUSTOMER XPERIENCE

MARKETING CUSTOMER XPERIENCE KLANT- EN MARKTGERICHT ONDERNEMEN ALS ORGANISATIECULTUUR TRAINING COACHING ADVIES MARKETING CUSTOMER XPERIENCE Slank en wendbaar. Innovatief, creatief en klantgericht. Het zijn de kernbegrippen in de groeistrategie

Nadere informatie

TRAINING LAAT JE WERELD DRAAIEN ROND DE KLANT EN MEER KLANTEN ZULLEN ROND JOU DRAAIEN. SALES VERKOOP

TRAINING LAAT JE WERELD DRAAIEN ROND DE KLANT EN MEER KLANTEN ZULLEN ROND JOU DRAAIEN. SALES VERKOOP TRAINING LAAT JE WERELD DRAAIEN ROND DE KLANT EN MEER KLANTEN ZULLEN ROND JOU DRAAIEN. COACHING ADVIES SALES VERKOOP Sales en klanten ondergaan een transformatie. Door de digitale realiteit van vandaag

Nadere informatie

LAAT JE WERELD ROND DE KLANT DRAAIEN EN MEER KLANTEN ZULLEN ROND JOU DRAAIEN RETAIL

LAAT JE WERELD ROND DE KLANT DRAAIEN EN MEER KLANTEN ZULLEN ROND JOU DRAAIEN RETAIL LAAT JE WERELD ROND DE KLANT DRAAIEN EN MEER KLANTEN ZULLEN ROND JOU DRAAIEN TRAINING COACHING ADVIES RETAIL Het retaillandschap evolueert continu. Onder andere door de opkomst van e-commerce dienen retail

Nadere informatie

VOORJAAR 2017 MARKETING KLANTGERICHT ONDERNEMEN

VOORJAAR 2017 MARKETING KLANTGERICHT ONDERNEMEN TRAINING COACHING ADVIES VOORJAAR 2017 MARKETING KLANTGERICHT ONDERNEMEN Slank en wendbaar. Innovatief, creatief en klantgericht. Het zijn de kernbegrippen in de groeistrategie van een professionele organisatie.

Nadere informatie

VOORJAAR 2017 SALES VERKOOP

VOORJAAR 2017 SALES VERKOOP TRAINING COACHING ADVIES VOORJAAR 2017 SALES VERKOOP Sales en klanten ondergaan een transformatie. Door de digitale realiteit van vandaag gaan sales professionals anders om met hun klanten en prospects.

Nadere informatie

MARKETING VOOR NIET-MARKETEERS

MARKETING VOOR NIET-MARKETEERS #COMMERCIEEL MARKETING VOOR NIET-MARKETEERS BESPAAR MET DE KMO-PORTEFEUILLE 1203,95 incl. BTW I.S.M. OMSCHRIJVING Introductie Begrijp de basics in klant- en marktgericht ondernemen. Met zeer realistische

Nadere informatie

OPLEIDING CUSTOMER EXPERIENCE & MULTICHANNEL MANAGEMENT (POSTDOCTORAAL) IDEALE MIX VAN THEORIE EN PRAKTIJK. Ga naar de website»

OPLEIDING CUSTOMER EXPERIENCE & MULTICHANNEL MANAGEMENT (POSTDOCTORAAL) IDEALE MIX VAN THEORIE EN PRAKTIJK. Ga naar de website» OPLEIDING CUSTOMER EXPERIENCE & MULTICHANNEL MANAGEMENT (POSTDOCTORAAL) Ga naar de website» KLANTBELEVING ALS UITGANGSPUNT VOOR JOUW STRATEGIE Customer Experience draait om het leveren van een intentionele,

Nadere informatie

Customer Experience Management

Customer Experience Management Customer Experience Tele Train Grensverleggend klantcontact Tele Train. Grensverleggend klantcontact. Rendementsverbetering door optimale klantinteractie Een greep uit vragen die bij onze klanten leven

Nadere informatie

NAJAAR 2017 MARKETING SALES

NAJAAR 2017 MARKETING SALES TRAINING COACHING ADVIES HUNTING FOR SKILLS? NAJAAR 2017 MARKETING SALES Slank en wendbaar. Innovatief, creatief en klantgericht. Het zijn de kernbegrippen in de groeistrategie van een professionele organisatie.

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

Zo maakt u het verschil met uw concurrenten, bedient u uw klanten op hun wenken, en haalt u betere cijfers. Waarop wacht u nog?

Zo maakt u het verschil met uw concurrenten, bedient u uw klanten op hun wenken, en haalt u betere cijfers. Waarop wacht u nog? OPLEIDING #KLANTGERICHTHEID expert klantgerichtheid (certified training) 995,00 excl. BTW I.S.M. omschrijving INTRODUCTIE Klantgerichtheid: klinkt goed en lijkt cruciaal. Maar wat houdt het precies in?

Nadere informatie

Online Marketing Vraagstuk: Social Media Marketing Datum: juni 2016

Online Marketing Vraagstuk: Social Media Marketing Datum: juni 2016 Online Marketing Vraagstuk: Social Media Marketing Datum: juni 2016 Social Media Marketing De consument stelt steeds meer eisen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Als gevolg

Nadere informatie

ONLINE COMMUNICATIE STRATEGIE & LEIDERSCHAP (POST-MASTER)

ONLINE COMMUNICATIE STRATEGIE & LEIDERSCHAP (POST-MASTER) Opleiding ONLINE COMMUNICATIE STRATEGIE & LEIDERSCHAP (POST-MASTER) 7,9 ZET COMMUNICATIE STRATEGISCH IN BINNEN JOUW ORGANISATIE Door de toename van het aantal digitale & sociale media kanalen en communicatieconcepten

Nadere informatie

OPLEIDING ONLINE MARKETEER (EXPERT) IDEALE MIX VAN THEORIE EN PRAKTIJK. Ga naar de website»

OPLEIDING ONLINE MARKETEER (EXPERT) IDEALE MIX VAN THEORIE EN PRAKTIJK. Ga naar de website» OPLEIDING ONLINE MARKETEER (EXPERT) Ga naar de website» ZELF AAN DE SLAG MET ONLINE MARKETING Wil jij je verder ontwikkelen tot online marketing expert? Mooie plannen ontwikkelen en zelf met de uitvoering

Nadere informatie

Ontdek het opleidingsaanbod van Kingsberry Academy en word een volleerd online marketeer!

Ontdek het opleidingsaanbod van Kingsberry Academy en word een volleerd online marketeer! Ontdek het opleidingsaanbod van Kingsberry Academy en word een volleerd online marketeer! Geniet bovendien tot 40% korting dankzij de KMO-Portefeuille DIGITAL marketing AGENCY w w w. k i n g s b e r r

Nadere informatie

CUSTOMER EXPERIENCE & MULTICHANNEL MANAGEMENT (POST-MASTER)

CUSTOMER EXPERIENCE & MULTICHANNEL MANAGEMENT (POST-MASTER) Opleiding CUSTOMER EXPERIENCE & MULTICHANNEL MANAGEMENT (POST-MASTER) 8,1 KLANTBELEVING ALS UITGANGSPUNT VOOR JOUW STRATEGIE Customer Experience draait om het leveren van een intentionele, gedifferentieerde

Nadere informatie

CUSTOMER CENTRIC STRATEGIE & LEIDERSCHAP (POST-MASTER)

CUSTOMER CENTRIC STRATEGIE & LEIDERSCHAP (POST-MASTER) Opleiding CUSTOMER CENTRIC STRATEGIE & LEIDERSCHAP (POST-MASTER) 8,2 REALISEER KLANTGERICHTHEID IN JE ORGANISATIE Dat winstgevendheid en klantgerichtheid heel goed samen kunnen gaan, laten verschillende

Nadere informatie

GOOGLE ADS (SEA) - BASIS NIEUW

GOOGLE ADS (SEA) - BASIS NIEUW #COMMERCIEEL GOOGLE ADS (SEA) - BASIS NIEUW BESPAAR MET DE KMO-PORTEFEUILLE 598,95 incl. BTW I.S.M. OMSCHRIJVING Introductie Ga direct aan de slag met je eigen Google Adwords account "Onder Search Engine

Nadere informatie

School voor Commerciële Dienstverlening. handel. Manager Retail. Verkoopspecialist. Verkoper

School voor Commerciële Dienstverlening. handel. Manager Retail. Verkoopspecialist. Verkoper School voor Commerciële Dienstverlening handel Manager Retail Verkoopspecialist Verkoper School voor Commerciële Dienstverlening handel manager retail verkoopspecialist verkoper Deze opleidingen kun je

Nadere informatie

Vacature. Client & Sales Support

Vacature. Client & Sales Support Vacature Client & Sales Support Januari 2014 Wat is de core-business van ivox? ivox is actief op vlak van marktonderzoek en online marketing. ivox specialiseert zich in consumenten data- en informatieverzameling,

Nadere informatie

TRAINING COACHING ADVIES INTERN TRANSPORT. Infobrochure met praktische gegevens najaar

TRAINING COACHING ADVIES INTERN TRANSPORT. Infobrochure met praktische gegevens najaar TRAINING COACHING ADVIES INTERN TRANSPORT Infobrochure met praktische gegevens najaar 2016 www.sbmopleidingen.be 2 Intern transport Heftruck, Reachtruck, Hoogwerker, Rolbrug, Wiellader, Autolaadkraan,

Nadere informatie

ONLINE MARKETING PAKKET

ONLINE MARKETING PAKKET ONLINE MARKETING PAKKET Strategie Concept Creatie Inhoudsopgave Inleiding 3 Switch als je eigen online marketingteam 4 De juiste richting bepalen 4 Techniek 4 Analytics 4 SEO 5 SEA 5 Social 5-6 Content

Nadere informatie

NIMA B2 Consumentenmarketing

NIMA B2 Consumentenmarketing NIMA B2 Consumentenmarketing De consument effectief bereiken met jouw product of dienst Het gedrag van hedendaagse consumenten is flink veranderd en zal dat in de toekomst blijven doen. De tijd dat iedereen

Nadere informatie

E-LEARNING DIGITAL MARKETING ACADEMY. Ga naar de website»

E-LEARNING DIGITAL MARKETING ACADEMY. Ga naar de website» E-LEARNING DIGITAL MARKETING ACADEMY BRENG JE KENNIS NAAR EEN HOGER NIVEAU MET DE DIGITAL MARKETING ACADEMY Nieuwe technologieën en media leiden tot veranderingen van business modellen, concurrentieveld

Nadere informatie

Commercieel Succes. Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Commercieel Succes. Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Commercieel Succes Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Agenda De uitdagingen Uw klant centraal door: Real-time dashboards/rapportages Een snel en actueel CRM systeem

Nadere informatie

Hoe maximaliseer ik mijn online zichtbaarheid?

Hoe maximaliseer ik mijn online zichtbaarheid? Kennissessie zoekmachinemarketing (SEM) Hoe maximaliseer ik mijn online zichtbaarheid? Sander Lems Online Marketing Consultant Oxfam Novib netwerkbijeenkomst bedrijvenambassadeurs Olympisch stadion, Amsterdam

Nadere informatie

FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING. 14 november 2013

FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING. 14 november 2013 FOOD2MARKET INNOVATIE TRAINING 14 november 2013 Edwin Palsma The Food Agency Specialisten in food marketing Wij verbinden voedingskennis, technologie, marketing en sales om de marktpositie van agro & food

Nadere informatie

4. de investering per module en de opbrengst door de opdrachtgever (OG)

4. de investering per module en de opbrengst door de opdrachtgever (OG) In dit document vind je nadere informatie over: 1. de voorwaarden voor deelname 2. de stage opdracht per module 3. de keuze tussen volledige opleiding of losse modules 4. de investering per module en de

Nadere informatie

Trainingen & Coaching. Leren met maximaal rendement

Trainingen & Coaching. Leren met maximaal rendement Trainingen & Coaching Leren met maximaal rendement Leren met maximaal rendement. Meetbare en beproefde trainingsaanpak voor beter resultaat. Vaardigheidstrainingen zijn bedoeld om het rendement van een

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training Duurzame inzetbaarheid Training Office 365 Training Office 365 gevorderden Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel vervolg Training

Nadere informatie

TRAINING COACHING ADVIES INTERN TRANSPORT. Opleidingsaanbod voorjaar

TRAINING COACHING ADVIES INTERN TRANSPORT. Opleidingsaanbod voorjaar TRAINING COACHING ADVIES INTERN TRANSPORT Opleidingsaanbod voorjaar 2017 www.sbmopleidingen.be 2 Intern transport Heftruck, Reachtruck, Hoogwerker, Rolbrug, Wiellader, Autolaadkraan, Verreiker, Torenkraan,

Nadere informatie

OPLEIDING ONLINE COMMUNICATIE STRATEGIE & LEIDERSCHAP (POSTDOCTORAAL) IDEALE MIX VAN THEORIE EN PRAKTIJK. Ga naar de website»

OPLEIDING ONLINE COMMUNICATIE STRATEGIE & LEIDERSCHAP (POSTDOCTORAAL) IDEALE MIX VAN THEORIE EN PRAKTIJK. Ga naar de website» OPLEIDING ONLINE COMMUNICATIE STRATEGIE & LEIDERSCHAP (POSTDOCTORAAL) Ga naar de website» ZET COMMUNICATIE STRATEGISCH IN BINNEN JOUW ORGANISATIE Door de toename van het aantal digitale & sociale media

Nadere informatie

OPLEIDING CUSTOMER INSIGHT & MARKETING INTELLIGENCE (POSTDOCTORAAL) Ga naar de website»

OPLEIDING CUSTOMER INSIGHT & MARKETING INTELLIGENCE (POSTDOCTORAAL) Ga naar de website» OPLEIDING CUSTOMER INSIGHT & MARKETING INTELLIGENCE (POSTDOCTORAAL) Ga naar de website» ZET CUSTOMER INSIGHT STRATEGISCH OP DE KAART VOOR EEN OPTIMALERE BEDIENING VAN JE KLANT De toename van informatie

Nadere informatie

Online communicatie strategie & leiderschap (postdoctorale opleiding)

Online communicatie strategie & leiderschap (postdoctorale opleiding) Online communicatie strategie & leiderschap (postdoctorale opleiding) Strategisch online communicatiemanagement; de uitdaging voor de communicatieprofessional De toename aan vooral digitale media en kanalen,

Nadere informatie

CHERISH VALÉRIE BÖDEKER ALLROUND E-COMMERCE PROFESSIONAL

CHERISH VALÉRIE BÖDEKER ALLROUND E-COMMERCE PROFESSIONAL Cherish Valérie Bödeker is met 9 jaar ervaring in de verschillende stromingen binnen de online industrie allround inzetbaar. Momenteel is zij fulltime werkzaam als Website Performance Manager voor het

Nadere informatie

Marketing Strategie. Gustavsson Marketing. In de online wereld. Helpt jouw organisatie te groeien op het web

Marketing Strategie. Gustavsson Marketing. In de online wereld. Helpt jouw organisatie te groeien op het web Marketing Strategie In de online wereld over hoe je met een goede online Marketing Strategie kunt groeien. Gustavsson Marketing Helpt jouw organisatie te groeien op het web Marketing Strategie In de online

Nadere informatie

HEAD OF MERCHANDISING

HEAD OF MERCHANDISING Digital #VACATURE HEAD OF MERCHANDISING Bol.com is de grootste en populairste winkel van Nederland en België. De e-tailer is inmiddels een gevestigde speler, maar bezit nog steeds de mindset van een pionierende

Nadere informatie

E-book: Werken met Zoho CRM

E-book: Werken met Zoho CRM E-book: Werken met Zoho CRM Alles wat u moet weten om te werken met Zoho CRM. Veel leesplezier! 1. Wat is CRM? Customer Relationship Management (klantrelatiebeheer) bevat de hele strategie rondom het krijgen

Nadere informatie

Whitepaper Account-based marketing

Whitepaper Account-based marketing Whitepaper Account-based marketing De kracht van een sterk merk Voor ondernemingen in het MKB Hoe gerichte en persoonlijke communicatie zorgt voor meer omzet. Account-based marketing, ook wel ABM genoemd,

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training Duurzame inzetbaarheid Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel vervolg Training PowerPoint Training Outlook Training Digitale vaardigheden

Nadere informatie

INBOUND MARKETING. Webinar. Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte WEBSITE REDESIGN

INBOUND MARKETING. Webinar. Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte WEBSITE REDESIGN Webinar Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Onderwerpen Welkom en Introductie Kennismaking met TeamForce en

Nadere informatie

30 DAGEN FOCUS TRAINING

30 DAGEN FOCUS TRAINING BROCHURE 30 DAGEN FOCUS TRAINING Voor medewerkers van woningcorporaties In samenwerking met de corporatie-academie Informatie colofon en aanmeldprocedure: zie einde brochure Simpel en snel leren op je

Nadere informatie

Online Marketing Vraagstuk: Conversie Marketing Datum: juni 2016

Online Marketing Vraagstuk: Conversie Marketing Datum: juni 2016 Online Marketing Vraagstuk: Conversie Marketing Datum: juni 2016 Conversie marketing De consument stelt steeds meer eisen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Als gevolg daarvan

Nadere informatie

YourCapability. Sales- en Accountmanagementopleiding

YourCapability. Sales- en Accountmanagementopleiding YourCapability Sales- en Accountmanagementopleiding YoungCapacity sales biedt jonge salestalenten het YourCapability programma aan. Dit is een post-hbo sales- en accountmanagementopleiding gericht op sales

Nadere informatie

Vacature Business Development & Sales

Vacature Business Development & Sales Vacature Business Development & Sales Functieomschrijving 0 1 20.10. 2016 Vacature Business development &sales 01 Zelfstandige denker, met gevoel voor het ontwikkelen en benutten van commerciële kansen.

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training De gezonde bedrijfskantine Training Duurzaam leven & werken Training Duurzame inzetbaarheid Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel

Nadere informatie

ACCOUNT MANAGER - VOLTIJDSE DAGOPLEIDING

ACCOUNT MANAGER - VOLTIJDSE DAGOPLEIDING #COMMERCIEEL ACCOUNT MANAGER - VOLTIJDSE DAGOPLEIDING BESPAAR MET DE KMO-PORTEFEUILLE 1161,59 incl. BTW OMSCHRIJVING Omschrijving Verkopen is vandaag harde concurrentie voeren en daarbij maken veeleisende

Nadere informatie

INBOUND MARKETING. Hét Online Marketing Event. 14 maart 2011 Utrecht

INBOUND MARKETING. Hét Online Marketing Event. 14 maart 2011 Utrecht Hét Online Marketing Event 14 maart 2011 Utrecht Agenda Welkom Marketing en Sales 2011+ Bram van Ast Bezoekers zijn Zilver Leander Kolen Conversies zijn Goud Joyce Landhaar Juist gereedschap is het halve

Nadere informatie

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Webinar LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Onderwerpen Welkom en Introductie Kennismaking met

Nadere informatie

Sales Force Boost. unieke opleiding tot allround verkoopleider

Sales Force Boost. unieke opleiding tot allround verkoopleider Sales Force Boost unieke opleiding tot allround verkoopleider Sales Force Boost Sales Force Boost is een unieke, intensieve deeltijdopleiding tot allround verkoopleider Sales Force Boost behandelt alle

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

Digital Marketing Strategie & Leiderschap (postdoctorale opleiding)

Digital Marketing Strategie & Leiderschap (postdoctorale opleiding) Digital Marketing Strategie & Leiderschap (postdoctorale opleiding) Dat de nieuwe technologieën en media tot nieuwe verdienmodellen, concurrenten en klantgedrag leiden, is evident. Dit heeft ook impact

Nadere informatie

SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling

SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling SEO Consultancy Services Bedrijfsvoorstelling Wie zijn we? Wat is Google Marketing? Google Optimalisatie Google Adwords Google & SEO Workshop Google Analytics

Nadere informatie

Toolboxtraining: opzetten en onderhouden van een distributeur netwerk

Toolboxtraining: opzetten en onderhouden van een distributeur netwerk Toolboxtraining: opzetten en onderhouden van een distributeur netwerk Channel Management Business to Distributor Management Leer hoe u het netwerk van directe en indirecte verkoops- en distributiekanalen

Nadere informatie

Ontdek het opleidingsaanbod van Kingsberry Academy en word een volleerd online marketeer!

Ontdek het opleidingsaanbod van Kingsberry Academy en word een volleerd online marketeer! Ontdek het opleidingsaanbod van Kingsberry Academy en word een volleerd online marketeer! Geniet bovendien tot 40% korting dankzij de KMO-Portefeuille DIGITAL marketing AGENCY w w w. k i n g s b e r r

Nadere informatie

Ontwikkelen van commercieel vermogen voor niet commerciële mensen

Ontwikkelen van commercieel vermogen voor niet commerciële mensen Ontwikkelen van commercieel vermogen voor niet commerciële mensen Dat aan het doel en de missie van ondernemingen zo zelden adequate aandacht wordt gegeven is misschien de belangrijkste oorzaak van zakelijke

Nadere informatie

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985

Curriculum Vitae 2015. Personalia: Opleiding: Cursus: Stages: Achternaam: Van der Peet. Geboortedatum: 6 januari 1985 Curriculum Vitae 2015 Personalia: Titulatuur: Ing. / B.A. Achternaam: Van der Peet Voornaam: Kevin Roepnaam: Kevin Geboortedatum: 6 januari 1985 Nationaliteit: Nederlands Woonplaats: Hoofddorp Opleidingen:

Nadere informatie

Thomas Simono. Director Business Development. linkedin.com/tsimono

Thomas Simono. Director Business Development. linkedin.com/tsimono Thomas Simono Director Business Development linkedin.com/tsimono DE 5 FASES IN DE DIGITALE REIS VAN UW BOUWBEDRIJF STEEK JE HAND OMHOOG ALS JOUW BEDRIJF... een website heeft. een CRM-systeem gebruikt.

Nadere informatie

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Training De gezonde bedrijfskantine Training Duurzaam leven & werken Training Duurzame inzetbaarheid Training Word basis Training Word vervolg Training Excel basis Training Excel

Nadere informatie

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Webinar SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie Onderwerpen Kennismaking met TeamForce en Bazoon Hoe Internet

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

Online Corporate Communicatie

Online Corporate Communicatie Online Corporate Communicatie Corporate communicatie; integreer online kanalen en voer impactvolle corporate campagnes Er is een groot tekort aan kennis over online corporate communicatie waardoor organisaties

Nadere informatie

MUTSAERTS FUNCTIEBESCHRIJVING. Pensioenadviseur / lid Management Team

MUTSAERTS FUNCTIEBESCHRIJVING. Pensioenadviseur / lid Management Team MUTSAERTS FUNCTIEBESCHRIJVING Pensioenadviseur / lid Management Team MUTSAERTS INHOUDSOPGAVE 1) Doel van de functie..blz. 3 2) Plaats in de organisatie..blz. 3 3) Taken & resultaatgebieden..blz. 3 4) Verantwoordelijkheden..blz.

Nadere informatie

Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen. 18 september André Damsteegt Eric Soonius

Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen. 18 september André Damsteegt Eric Soonius Magnutude 2012: Neemt ecommerce de plaats in van ERP? Een discussie over actuele ontwikkelingen 18 september André Damsteegt Eric Soonius 2 Korte introductie Magnus is groot en bekend geworden door onze

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling E-Commerce E-Commerce: Snelst groeiende omzet: De omzet via internet groeit spectaculair. Zowel consumenten als bedrijven weten steeds beter hun weg te vinden op internet. Internet biedt veel voordelen:

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Merkstrategie & Reputatie De cursus Merkstrategie & Reputatie Management duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

Opening Customer Centers Persconferentie Berchem, Gent, Liège 2 april 2014

Opening Customer Centers Persconferentie Berchem, Gent, Liège 2 april 2014 Opening Customer Centers Persconferentie Berchem, Gent, Liège 2 april 2014 AGENDA 10u15 10u30 11u15 11u45 12u00 12u30 Onthaal Introductie Onze lokale strategie Customer Center in Berchem door Hilde Wuyts,

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Branded Content Strategie De cursus Branded Content Strategie duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties

Nadere informatie

Ga voor maximaal online resultaat

Ga voor maximaal online resultaat N Ga voor maximaal online resultaat 1 Welke resultaten wil jij behalen? D MEER OFFERTE AANVRAGEN & MEER VERKOOP H MEER MERKBELEVING & MEER NAAMSBEKENDHEID A MEER GROEI & MEER INNOVATIE Wil jij ook meer

Nadere informatie

Hovingh & Partners Commercial Leadership. De leiders van morgen

Hovingh & Partners Commercial Leadership. De leiders van morgen Hovingh & Partners Commercial Leadership De leiders van morgen Hovingh & Partners Commercial Leadership De leiders van morgen Commercieel management, het is een vak. Een vak dat steeds complexer wordt

Nadere informatie

Online Dialogue Donderdag #5 16 juni 2011. Oei, ik groei! Over de groei van Internet Verkoop binnen SNS Bank. 28 januari 2005

Online Dialogue Donderdag #5 16 juni 2011. Oei, ik groei! Over de groei van Internet Verkoop binnen SNS Bank. 28 januari 2005 Oei, ik groei! Over de groei van Internet Verkoop binnen SNS Bank Reinout Wolfert Online Dialogue Donderdag Utrecht, 16 juni 2011 28 januari 2005 Voorstellen Reinout Wolfert SNS Bank Afdelingshoofd Front

Nadere informatie

SOCIAL MEDIA PROFESSIONAL

SOCIAL MEDIA PROFESSIONAL #COMMERCIEEL SOCIAL MEDIA PRESSIONAL BESPAAR MET DE KMO-PORTEFEUILLE 520,30 incl. BTW OMSCHRIJVING Omschrijving Social media, je kan er niet meer omheen. Ook voor bedrijven wordt het steeds belangrijker

Nadere informatie

(Directie)secretaresses Managementassistenten. Administratief medewerkers Officemanagers. Communicatiemedewerkers Personal Assistants

(Directie)secretaresses Managementassistenten. Administratief medewerkers Officemanagers. Communicatiemedewerkers Personal Assistants Ondernemers gaan steeds meer online marketing actief toepassen. Een lijst opbouwen met warme contacten, e-mailmarketing inzetten, een gratis download aanbieden, webinars organiseren en een lanceringsplan

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling Ontwikkelt Groei & Efficiency Wie wij zijn: is een adviesdienst die actief is in de bloemenen plantensector. De sector is dynamisch en de ontwikkelingen gaan steeds sneller, mede door de opkomst van internet

Nadere informatie

KERN TALENTASSESSMENT

KERN TALENTASSESSMENT KERN TALENTASSESSMENT De beste mensen op de juiste positie s die de juiste zaken goed doen! KERN TALENT ASSESSMENT Het Kern talent assessment is een zeer gerichte - en volledig objectieve - manier om medewerkers

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

Web Analytics. Yonego 17 november 2011

Web Analytics. Yonego 17 november 2011 Yonego 17 november 2011 1 Do not put your faith in what statistics say until you have carefully considered what they do not say. William W. Watt 2 Meten = Weten 3 Google Analytics: Bezoek 4 Google Analytics:

Nadere informatie

Social Strategy Masterclass 2014

Social Strategy Masterclass 2014 Social Strategy Masterclass 201 Bestemd voor Directie en Management actief in zowel B2B, B2C als Non profit Inhoudsopgave Inleiding Eendaagse Social Strategy MasterClass Programma Ochtendsessie Middagsessie

Nadere informatie

HAKAPERO. Marketing Software VS Marketing Automatisering

HAKAPERO.  Marketing Software VS Marketing Automatisering Email Marketing Software VS Marketing Automatisering Wij merken in ons dagelijks werk dat er veel verwarring bestaat hoe email marketing zich verhoudt met marketing automatisering. Het blijkt dat veel

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

Contentmarketing voor juristen: bouwen aan je autoriteit en klantenbestand

Contentmarketing voor juristen: bouwen aan je autoriteit en klantenbestand Contentmarketing voor juristen: bouwen aan je autoriteit en klantenbestand Steeds meer mensen zoeken hun informatie via het internet op en ook in de juridische wereld is het belang van online doorgedrongen.

Nadere informatie

Christien Woltjer Online Business Manager

Christien Woltjer Online Business Manager Samen naar de top Christien Woltjer Online Business Manager Inhoud Wat is een Online Business Manager? Wanneer ben jij toe aan een Online Business Manager? Welk voordeel heb jij van een Online Business

Nadere informatie

NIMA A2 Specialisatie Online Marketeer (nima)

NIMA A2 Specialisatie Online Marketeer (nima) NIMA A2 Specialisatie Online Marketeer (nima) NIMA A; Zet een extra stap in jouw online marketingcarrière De opleiding NIMA A2 Specialisatie Online Marketeer is voor mensen die werkzaam zijn in een marketingfunctie

Nadere informatie

Internet marketing FBAA - 14 september 2011. Luc Devriese Certified Digital Marketing Consultant

Internet marketing FBAA - 14 september 2011. Luc Devriese Certified Digital Marketing Consultant Internet marketing FBAA - 14 september 2011 Luc Devriese Certified Digital Marketing Consultant WSI 15 years experience 1.600 consultants 87 Countries Google certified experts Conversion architecture and

Nadere informatie

Customer Relationship & Experience Management (post-hbo opleiding)

Customer Relationship & Experience Management (post-hbo opleiding) Customer Relationship & Experience Management (post-hbo opleiding) Waarde leveren voor de klant en de organisatie door de klant centraal te stellen CRM staat voor Customer Relationship Management, kort

Nadere informatie

Cross Channel Excellence. Rotterdam, 15 november 2012

Cross Channel Excellence. Rotterdam, 15 november 2012 Cross Channel Excellence Rotterdam, 15 november 2012 Mike Hoogveld Partner bij RedFoxBlue: advies en implementatie Wetenschappelijk onderzoek als part-time promovendus Dodelijk voor klantrelaties 85% van

Nadere informatie

Zoekmachinemarketing strategie

Zoekmachinemarketing strategie Zoekmachinemarketing strategie Voor webwinkels Pag. 2 Zoekmachinemarketingstrategie voor webwinkels Introductie Wolter Tjeenk Willink Oprichter Traffic Builders zoekmachinemarketing BV Zoekmachine-optimalisatie

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Post HBO Contentstrategie & Inbound Marketing De Post HBO opleiding Contentstrategie & Inbound Marketing duurt onge veer 5 maanden en omvat 10 colleges van 3 uur. U volgt de opleiding met 10-15 studenten

Nadere informatie

Identiteit: zn v identiteit (-en mv) [identiteit] Jouw nieuw IDee

Identiteit: zn v identiteit (-en mv) [identiteit] Jouw nieuw IDee Identiteit: zn v identiteit (-en mv) [identiteit] 1. Wie je officieel bent, in de vorm van je naam, adres, geboortedatum en dergelijke 2. Wat voor jou karakteristiek is;= eigenheid;= persoonlijkheid Identiteit

Nadere informatie

The Future: what s in it for us!

The Future: what s in it for us! The Future: what s in it for us! Tim Rook Marketing Republic! 16 juni 2010 Persoonlijke introductie: Chief Inspiration Officer: Marketing Republic! Ruim 20 jaar ervaring in Channel Marketing & Communicatie:

Nadere informatie

Opleiding Vertegenwoordiger.

Opleiding Vertegenwoordiger. Opleiding Vertegenwoordiger www.bpmo-academy.nl Wat doet een Vertegenwoordiger? Een vertegenwoordiger is iemand die namens een bedrijf klanten of mogelijke klanten bezoekt om ze te enthousiasmeren voor

Nadere informatie

Rapportage. Onderzoek: Toekomst van het Communicatievak

Rapportage. Onderzoek: Toekomst van het Communicatievak Rapportage Onderzoek: Toekomst van het Communicatievak In opdracht van: DirectResearch & Logeion en d Associatie van hoofden Communicatie Datum: 15 september 2014 Projectnummer: 2013008 Auteur(s): John

Nadere informatie

Een complete oplossing voor uw CRM-vraagstuk!

Een complete oplossing voor uw CRM-vraagstuk! Een complete oplossing voor uw CRM-vraagstuk! Alles wat u moet weten om te gaan groeien met CRM. 1. Inleiding: Wat is CRM 2. Efficiëntie & productiviteit 3. Effectiviteit & CRM strategie 4. Managementinformatie

Nadere informatie

FiT. Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten

FiT. Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten FiT Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten Vergroot je circle of influence Niemand kan de financiële gevolgen van strategische beslissingen beter inzichtelijk maken

Nadere informatie

Wie werkt er aan employer branding bij zijn of haar bedrijf?

Wie werkt er aan employer branding bij zijn of haar bedrijf? Themabijeenkomst Gezond Beleid Employee branding en HRM 10 september 2015 Vraag Wie werkt er aan employer branding bij zijn of haar bedrijf? 1 Employer branding Een authentieke en onderscheidende voorkeurspositie

Nadere informatie

Trainingen en opleidingen bij Novaka Academy

Trainingen en opleidingen bij Novaka Academy Trainingen en opleidingen bij Novaka Academy De kantoorvakhandel is in beweging. Toegenomen concurrentie, hogere verwachtingen van consumenten en een transparantere markt; het vraagt van kantoorvakhandels

Nadere informatie

FOODSERVICE SALES ACCELERATOR. Powered by

FOODSERVICE SALES ACCELERATOR. Powered by FOODSERVICE SALES ACCELERATOR Powered by & Succesvolle commerciële professionals zijn goed in het helpen van hun klanten. Zij willen écht het verschil maken in het contact met de klant. Het Foodservice

Nadere informatie

Bedrijventelefoonboek.nl

Bedrijventelefoonboek.nl Bedrijventelefoonboek.nl Informatie voor bedrijven In deze brochure wordt kort uitgelegd welke functionaliteiten het Bedrijventelefoonboek uw onderneming te bieden heeft. In Nederland zoeken elke dag gemiddeld

Nadere informatie

Grip op Ondernemerschap

Grip op Ondernemerschap Grip op Ondernemerschap Workshopreeks over 1. De juiste focus 2. Scherper positioneren 3. Acquireren met resultaat 4. Effectief communiceren 5. Beter Klantbeheer 6. De creatieve organisatie Je kunt de

Nadere informatie

PROGRAMMA OPEN TRAININGEN

PROGRAMMA OPEN TRAININGEN 1. Klantgericht verkopen in een reisbureau 13 september 2012 Hotel Van der Valk - Brasschaat 9u30-12u30 13 december 2012 Hotel Van der Valk- Oostkamp 9u30-12u30 Niet alleen de wereld verandert, maar ook

Nadere informatie