GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR"

Transcriptie

1 GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR Altijd al gezocht naar een trainingsconcept voor uw medewerkers waar je meteen van zegt: GewoonDoen! Nu is deze kans eindelijk aanwezig en wel voor een deelnameprijs van slechts 50 per medewerker per maand. U wilt toch ook dat uw medewerkers GewoonDoen! wat u zegt. U begrijpt toch zo nu en dan ook niet waarom ze het niet GewoonDoen!, zo moeilijk is het toch niet. En toch gebeurt het ons allemaal dat we ons dagelijks verbazen over het gebrek aan communicatieve en commerciële vaardigheden van onze medewerkers. Vanaf nu is er een baanbrekend trainingsconcept dat er voor zal zorgen dat uw medewerkers het wel GewoonDoen! Wij combineren alle succesvolle bouwstenen uit trainingsland tot 1 laagdrempelig concept. Uw medewerkers worden vooraf getest, ze worden vooraf op uw eigen werkvloer uitgedaagd om zich aan de persoonlijke trainer/coach voor te stellen, ze gaan actief deelnemen in 2 workshops, ze worden gecoacht op uw eigen winkelvloer, ze worden uitgedaagd om deel te nemen aan de GewoonDoen! Battle en dat alles vanuit een No Cure No Pay gedachte. Uiteraard wordt het hele programma ondersteund met gebruik van Social-media, onze GewoonDoen!-App en onze E-learning modules, die zorgen voor de noodzakelijke borging. U betaalt per medewerker slechts 50 per maand, u krijgt een jaar lang volledige ondersteuning en wij garanderen succes. Succes meten we in termen van realistische doelen die we in (meer)-omzet samen met u definiëren. Medewerkers stimuleren om het beste uit zichzelf te halen, hen helpen om hun kwaliteiten in te zetten en vooral de uitdaging neer te leggen om in kleine stapjes grote resultaten te scoren. Durf de winnende -vraag te stellen, durf in het moment te stappen, maak je dag succesvol door minimaal 3 doelen te stellen en daar op te scoren. Scoren begint bij jezelf, niet nadenken maar GewoonDoen! HET CONCEPT GEWOON DOEN! Het concept berust op verschillende pijlers die erop gericht zijn de ontwikkeling van medewerkers te ondersteunen en in veel gevallen zelfs te garanderen.

2 INTAKE DOOR DE DIGITALE JOUW COACH Elke medewerker ontvangt na inschrijving een uitnodiging om deel te nemen aan een intake. De intake vindt plaats op een afgesproken moment door de digitale coach (Jouw Coach ) met gebruikmaking van moderne hulpmiddelen. Tijdens deze intake krijgt de medewerker duidelijkheid over het traject, wat de medewerker van ons mag verwachten en wat GewoonDoen! van de medewerker verwacht. Wij verwachten dat elke medewerker zijn of haar afspraken nakomt! Dit is van groot belang voor het leerproces, daarnaast mag elke medewerker van ons verwachten dat wij altijd bereikbaar zijn voor vragen, opmerkingen en hulp! Na de intake krijgt de medewerker een uitnodiging in zijn of haar voor het bijwonen van de 1 e workshop. WORKSHOP 1 Deze workshop staat in het teken van verkopen. Hoe kan ik mijn gasten/klanten iets extra s verkopen op een manier die past bij de medewerker, de gast/klant en het bedrijf? Alle medewerkers gaan ook aan de slag met het ontwikkelen van vragen voor de gast/klant. Pragmatische hulpmiddelen zoals het omgaan met NEE en voorbeeldvragen die gericht zijn op het maken van omzet! GewoonDoen! noemt dit -vragen. Deze -vragen delen we op in drie categorieën. Directe verkoop, uitgestelde verkoop (terugkomers/terug bellers) en voorkoming van irritatie/klachten. Voor het toepassen van deze vragen is het van belang dat de medewerker de gast/klant die voor hem of haar staat kan herkennen in de zin van, wat voor een soort gast/klant staat er voor je. Uiteraard zal GewoonDoen! dit in deze workshop uitgebreid aan bod laten komen. Kort overzicht van de onderwerpen in deze workshop: Korte voorstelronde, waar ben jij echt goed in? Wat zijn jouw kwaliteiten en competenties? Welke moeten we nog verder ontwikkelen? Resultaatgericht werken ontwikkelen Wat is verkopen? -vragen Aan de slag met -vragen in een rollenspel Doelen stellen en afspraken maken TRAINING ON THE JOB (T.O.T.J.) Jouw Coach komt op bezoek op de locatie en begeleidt de medewerker bij zijn of haar doelen. De afspraken worden besproken en de voortgang bepaald. De medewerker mag van Jouw Coach verwachten dat hij pragmatische tips geeft, helpt met het inzetten van -vragen en stimuleert om een volgende stap te zetten.

3 WORKSHOP 2 De medewerkers zijn aan het werk geweest met verkopen, je komt in zo n proces allemaal successen en obstakels tegen. Hoe gaan we daar mee om? De 2 e workshop staat daarom in het teken van coachend samenwerken. Hoe gaan we elkaar versterken en ondersteunen? Wat doe ik goed en wat kan beter! Krijg ik feedback van mijn collega s en geef ik feedback? Hoe ga ik om met weerstand van de gast/klant en ben ik in staat deze om te buigen? Welke -vragen heb ik zelf gebruikt en wat is voor mij de winnende vraag? Allemaal onderwerpen en vraagstukken die behandeld worden in deze workshop. Top en Tip Feedback geven en ontvangen Omgaan met de weerstand van de gast/klant Ombuigen van weerstand, Jij maakt het verschil! Rollenspellen, nieuwe inzichten. Afspraken maken TRAINING ON THE JOB (T.O.T.J.) Vanuit de 2 e workshop zijn er stevige afspraken gemaakt en de medewerker is al een hele tijd aan het werk met alle tips uit het traject. Hoe staat het er mee? Waar loopt hij of zij nog tegen aan? Pragmatisch afgestemd advies voor de medewerker. Hulp en stimuleren om ook elkaar aan te spreken, te motiveren en als team een drive te houden. Verkopen is leuk! EINDEVENT Verkopen is leuk en trainen is een feest bij GewoonDoen! Op een feestelijke manier sluiten we een traject met serieuze business af. Het beste team wordt in het zonnetje gezet! Terugblik en vooral de motivatie om vast te houden en door te gaan. Wij maken van verkopen een spel; anders is het straks GAME OVER. Daarom strijden alle medewerkers als team naar het eindevent. Wij meten en delen de info met de betrokkenen. JOUW DEELNAME Deelname is mogelijk vanaf 1 medewerker en vanaf een groep van 10 deelnemers uit uw organisatie kunnen we helemaal op maat een programma voor u bouwen. Voor uw leidinggevende hebben we 2 aparte workshops die praktisch van aard zijn en de leidinggevende meer zelfvertrouwen geeft om zijn/haar rol te pakken. Ook hier geen meerdaagse theoretische aanpak, maar GewoonDoen! op de werkvloer, geef het voorbeeld gedrag, laat je zien en coach je teamleden, volg de lijn bespreken/afspreken/aanspreken. En met name het aanspreken op gedrag zullen we centraal stellen in de workshops.

4 ONDERSTEUNING EN BORGING Tijdens dit traject zijn er verschillende ondersteuning en borgingselementen aanwezig. Sommige mag je gebruiken, andere moet je gebruiken. Alle elementen hebben we samengevoegd in de GewoonDoen!-App Deze App is gratis te downloaden in de stores. *screenshots van de Gewoon Doen! App INFORMATIE Onder deze tab staat algemene informatie over GewoonDoen! AGENDA Waar en wanneer zijn de workshops? Wanneer komt Jouw Coach op locatie? TRAININGEN Deze tab is onderverdeeld in drie hoofdstukken: E-learning: voor elke workshop is een E-learning ontwikkeld welke voorafgaand doorlopen moet zijn. De E-learning staat in een beveiligde omgeving van de App. Deze E-learning is een voorbereiding op de workshops waarin ook praktische opdrachten zitten. Zo komen medewerkers voorbereid naar de workshop. Trainingsfilms: hierin vind je materiaal dat wordt gebruikt in de trainingen, of gewoon aansprekende onderwerpen die leuk en leerzaam zijn om te bekijken. Naslagwerk en hand-outs. Nog even terugkijken wat er ook al weer besproken is waar en wanneer je maar wilt.

5 TESTEN Voorafgaand aan de eerste workshop is een competentietest verplicht, daarnaast zijn er nog tal van testen die je mag maken. SUCCESSEN Dit is een beveiligde omgeving waarin je gedurende het traject de succesmomenten moet bijhouden. Wat heb je extra verkocht en welke -vragen heb je daar voor gebruikt. Meten is weten! JOUW COACH Hoe kan je Jouw Coach bereiken? Vind hem hier terug! FACEBOOK Communiceer met andere verkopers, reageer op een stelling. Jouw mening en succesmomenten vinden wij bij GewoonDoen! belangrijk. Vraag hulp aan andere medewerkers. Het speelt allemaal mee op weg naar het Eindevent. FOTO S Zie jezelf in actie tijdens de training en deel jouw acties met ons. Hoe verleid jij je gast/klant? CONTACT GewoonDoen! Is altijd bereikbaar voor een vraag. Wij beloven binnen 24 uur een reactie en helpen je een weg te vinden naar het antwoord. PUSHBERICHTEN GewoonDoen! zal wekelijks een of meerdere berichten pushen naar de deelnemers. Dit kunnen vragen zijn, herinneringen, nieuws, of nieuwe testen, foto s filmpjes. Betrokkenheid creëren met het fenomeen verkopen vinden wij belangrijk.

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen

COMMUNICATIE training. effectief communiceren met iedereen COMMUNICATIE training effectief communiceren met iedereen Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij

Nadere informatie

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak?

EFFECTIEF LEIDINGGEVEN. Een gave of een vak? EFFECTIEF LEIDINGGEVEN Een gave of een vak? Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij voegen

Nadere informatie

Persoonlijk opleidingsplan. Hulpmiddelen voor de werknemer

Persoonlijk opleidingsplan. Hulpmiddelen voor de werknemer Persoonlijk opleidingsplan Hulpmiddelen voor de werknemer Elk bedrijf heeft bepaalde doelstellingen. Maar ook de werknemers van een bedrijf, jij en je collega s, hebben eigen doelen. Zoals: beter worden

Nadere informatie

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie!

Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden. Jouw talent, onze ambitie! Trainingen en workshops voor praktijkopleiders en leidinggevenden Jouw talent, onze ambitie! Je vindt het belangrijk om te blijven investeren in je eigen ontwikkeling. Zeker als je nieuwe vaardigheden

Nadere informatie

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf

ASSERTIVITEIT. beter communiceren vanuit jezelf ASSERTIVITEIT beter communiceren vanuit jezelf Een training van COMMUNICERENENZO Mensen zijn belangrijk. Resultaten ook Mensen zijn belangrijk en waardevol. Resultaten worden behaald dankzij mensen. Zij

Nadere informatie

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk!

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk! 1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips Haal direct meer uit je netwerk! Inleiding Allereerst wil ik u bedanken voor het downloaden van dit e-book. Na weken van voorbereiding kunnen we dan nu eindelijk dit e-book

Nadere informatie

Laat leren werken. over leertransfer in de praktijk. Durf te excelleren. isesadvies.nl

Laat leren werken. over leertransfer in de praktijk. Durf te excelleren. isesadvies.nl Laat leren werken over leertransfer in de praktijk Durf te excelleren isesadvies.nl LAAT LEREN WERKEN over leertransfer in de praktijk 1 Hoe laat u leren ook echt wérken? Deze waaier helpt u en uw collega

Nadere informatie

Coach-scan, tool voor verenigingstrainers. Tamara Kramer Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Coach-scan, tool voor verenigingstrainers. Tamara Kramer Hogeschool van Arnhem en Nijmegen 2014 Coach-scan, tool voor verenigingstrainers Tamara Kramer Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Inleiding In dit document kunt u de resultaten teruglezen van een onderzoek naar tips voor coaches. Hierbij

Nadere informatie

Competentiegericht trainen. Molijn Training. Trainingsaanbod

Competentiegericht trainen. Molijn Training. Trainingsaanbod Competentiegericht trainen Molijn Training Trainingsaanbod Het zijn niet de sterksten en ook niet de slimsten die overleven, maar degenen die zich het best aanpassen aan de veranderende omstandigheden

Nadere informatie

Het functioneringsgesprek

Het functioneringsgesprek Het functioneringsgesprek Gewoon betrokken Werknemer Het functioneringsgesprek Gewoon betrokken Inhoudsopgave Inleiding... 5 Wat is een functioneringsgesprek?... 7 Waarom is een functioneringsgesprek

Nadere informatie

Leerpakket Wmo Competenties. Hoe word ik meer zichtbaar en ga ik op mensen af?

Leerpakket Wmo Competenties. Hoe word ik meer zichtbaar en ga ik op mensen af? Leerpakket Wmo Competenties Hoe word ik meer zichtbaar en ga ik op mensen af INHOUDSOPGAVE 1. Introductie van de competentie 3 2. Teamopdrachten 5 1. Netwerkanalyse 5 2. Pitch jouw organisatie naar de

Nadere informatie

Logboek Instituut voor brein leiderschap

Logboek Instituut voor brein leiderschap Logboek Instituut voor brein leiderschap logboek instituut voor breinleiderschap Beste deelnemer, Je hebt je ingeschreven voor de Basistraining Breinleiderschap. Het is onze goede gewoonte om deelnemers

Nadere informatie

D.O.E.N. Oefening. 1. De eerste stap is een doel stellen.

D.O.E.N. Oefening. 1. De eerste stap is een doel stellen. D.O.E.N. Oefening D.O.E.N. is de afkorting voor Doelen Opstellen en Effectief bereiken via je Netwerk. Met deze oefening ga je het fundament leggen van je LinkedIn strategieën. Ze vraagt maar 10 minuten

Nadere informatie

ontwikkel je talent! Handleiding www.coachkaarten.nl

ontwikkel je talent! Handleiding www.coachkaarten.nl ontwikkel je talent! Handleiding www.coachkaarten.nl Inhoudsopgave Coachkaarten, ontwikkel je talent 3 Visie op leren & ontwikkelen 3 Foto s 3 Twee spelregels 4 Werkvormen 5 In gesprek met Coachkaarten

Nadere informatie

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals

www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals www.ludenstraining.nl Trainingen voor Young Professionals Rendement van talent Porties VAN GOED NAAR Ludens Talentontwikkeling is een jong trainingsbureau met veel ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in

Nadere informatie

Leerpakket Wmo Competenties. Hoe stimuleer ik verantwoordelijk en oplossingsgericht gedrag?

Leerpakket Wmo Competenties. Hoe stimuleer ik verantwoordelijk en oplossingsgericht gedrag? Leerpakket Wmo Competenties Hoe stimuleer ik verantwoordelijk en oplossingsgericht gedrag INHOUDSOPGAVE 1. Introductie van de competentie 3 2. Teamopdrachten 5 1. Voor- en nadelen belemmerende patronen

Nadere informatie

Het loopbaan-/pop-gesprek -informatie voor medewerkers -

Het loopbaan-/pop-gesprek -informatie voor medewerkers - Het loopbaan-/pop-gesprek -informatie voor medewerkers - Deze informatie is opgesteld door Qidos, in opdracht van de Taskforce Samenhangend Inzetbaarheidsbeleid 1 Inhoud Het belang en het doel van een

Nadere informatie

Leerpakket Wmo Competenties. Hoe stuur ik aan op betrokkenheid en participatie?

Leerpakket Wmo Competenties. Hoe stuur ik aan op betrokkenheid en participatie? Leerpakket Wmo Competenties Hoe stuur ik aan op betrokkenheid en participatie INHOUDSOPGAVE 1. Introductie van de competentie 3 2. Teamopdrachten 5 1. Vijf gouden regels 5 2. Energiegevers en energievreters

Nadere informatie

OPLEIDINGEN DIE BLIJVEN HANGEN ZIJN EEN GEVOLG VAN INTENSIEVE SAMENWERKING TUSSEN DE DEELNEMER, DIENS CONTEXT EN DE AANBIEDER VAN LEERERVARINGEN.

OPLEIDINGEN DIE BLIJVEN HANGEN ZIJN EEN GEVOLG VAN INTENSIEVE SAMENWERKING TUSSEN DE DEELNEMER, DIENS CONTEXT EN DE AANBIEDER VAN LEERERVARINGEN. OPLEIDINGEN DIE BLIJVEN HANGEN ZIJN EEN GEVOLG VAN INTENSIEVE SAMENWERKING TUSSEN, DIENS CONTEXT EN DE AANBIEDER VAN LEERERVARINGEN. Ondanks de aantrekkingskracht van termen als verbeterde persoonlijke

Nadere informatie

Stagetraining FORUM 3-4-2014

Stagetraining FORUM 3-4-2014 Stagetraining FORUM 3-4-2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding 3 Doelen 4 Deelnemers 4 Werkvormen Praktische voorbereiding 4 Programma 5 Voorstellen & introductie 6 Inleiding 7 Elevator pitch 7 Introductie

Nadere informatie

Training Succesvol adviseren

Training Succesvol adviseren Training Succesvol adviseren Het geven van het juiste advies is goed, het geven van het juiste voorbeeld is beter. Hoe belangrijk je eigen gedrag is voor een succesvol verloop van het adviesproces, leer

Nadere informatie

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt!

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt! CNV Cursusprogramma > Leren werkt! 2012 1 Workshops Leren werkt! Feedback geven en ontvangen Timemanagement Loopbaancheck Flow in je werk Profileren kun je leren Netwerken Cursussen Emotionele intelligentie

Nadere informatie

KNOWLEDGE INTO ACTION CREËER EEN LUISTERAAR EN BRENG HEM IN BEWEGING

KNOWLEDGE INTO ACTION CREËER EEN LUISTERAAR EN BRENG HEM IN BEWEGING KNOWLEDGE INTO ACTION CREËER EEN LUISTERAAR EN BRENG HEM IN BEWEGING info@exellior.com September 2014 Copyrights KNOWLEDGE INTO ACTION 2 GEFELICITEERD! U heeft besloten meer te willen weten over de ontwikkeling

Nadere informatie

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt!

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt! 2013 CNV Cursusprogramma > Leren werkt! 1 WORKSHOPS > Alle workshops duren 1 dag of 2 losse dagdelen. Profileren kun je leren dagdelen worden een aantal netwerken geïntro- Workshops Profileren kun je leren

Nadere informatie

In 5 stappen zonder belemmeringen naar zakelijk succes

In 5 stappen zonder belemmeringen naar zakelijk succes In 5 stappen zonder belemmeringen naar zakelijk succes Geschreven door: Heleen Elfrink Heleen Elfrink helpt ondernemers hun innerlijke belemmeringen aan de kant te zetten zodat ze zakelijk succesvol worden

Nadere informatie

Beginnen met leidinggeven en. Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven.

Beginnen met leidinggeven en. Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven. Beginnen met leidinggeven en dan Dé zeven dingen die je moet weten over leidinggeven. S o n j a v a n B e v e r e n, M e l k w e g 2 3, K l i j n d i j k R e g i e & R e s u l t a a t r e g i e @ s o n

Nadere informatie

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue verbeteren met

Nadere informatie

Trainen met de methode van Karin de Galan

Trainen met de methode van Karin de Galan Trainen met de methode van Karin de Galan Colofon Opmaak: Paul Boyer, Amsterdam Tekeningen: Maaike Blom en Jarón Barends 2015 Karin de Galan Trainen met de methode van Karin de Galan Trainen is een vak.

Nadere informatie

Training Resultaatgericht Coachen

Training Resultaatgericht Coachen Training Resultaatgericht Coachen met aandacht voor zingeving Herken je dit? Je bent verantwoordelijk voor de gang van zaken op je werk. Je hebt alle verantwoordelijkheid, maar niet de bijbehorende bevoegdheden.

Nadere informatie

Duurzame trainingen in dienstverlening

Duurzame trainingen in dienstverlening Duurzame trainingen in dienstverlening Wat lees je in dit boek? Waarvoor kun je terecht bij PubliContact? 4 Wat gebeurt er allemaal in dienstverlening? 5 Waarom zou je kiezen voor PubliContact? 6 Hoe werkt

Nadere informatie