Nieuwsbrief Facturatie Versie april 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Facturatie Versie april 2015"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Facturatie Versie april 2015 Dit is een speciale nieuwsbrief helemaal gericht op de facturatie in Zaalagenda. Er zijn diverse aanpassingen doorgevoerd in de facturatie waardoor deze eenvoudiger te gebruiken is en daarbij ook zeer flexibel. De verschillende aanpassingen zullen worden beschreven aan de hand van het traject dat bij de facturatie van toepassing is. Op die manier komen alle onderdelen van de facturatie aan bod in deze nieuwsbrief. Mocht u nog geen gebruik maken van de facturatiemodule, maar u factureert nu wel het gebruik van uw zalen dan nodigen wij u graag uit de nieuwsbrief te lezen zodat u kunt zien dat factureren eenvoudiger kan zonder de factuur nieuw in te moeten voeren. De facturatiemodule van Zaalagenda bespaart veel tijd en voorkomt fouten. Daarnaast is uw boekhouding direct bijgewerkt door het gebruik van de exportmogelijkheden van Zaalagenda in combinatie met de importmogelijkheden van uw boekhoudsysteem. In deze nieuwsbrief worden de volgende zaken toegelicht. 1. Zalen en tarieven 2. Catering en tarieven 3. Voorzieningen en tarieven 4. Factureerbare reservering 5. Crediteren 6. Instellingen facturatie 7. Aanmaken factuur 8. Uitdraaien facturen 9. Betalingen boeken 10. Gebruik van budgetten 11. Exporteren factuurgegevens naar de boekhouding Zalen en tarieven Bij elke zaal kunt u één of meerdere tariefsoorten opgeven. Bij elk tariefsoort zoals dagdeel, uur etc kunt u een tarief invullen. Wat nieuw is dat dit tarief aan een datum is gekoppeld. U kunt dus nu ook prijswijzigingen die eraan staan te komen verwerken bij de tarieven. Door het opgeven van de nieuwe ingangsdatum en het dan geldend tarief heeft u dit geregeld. Bij de reservering wordt gekeken naar het tarief welke geldt op het moment van de reservering. Nieuw is dat ook uurtarieven gebruikt kunnen worden. Bij de eenheden kunt u de verschillende tariefsoorten benoemen. U kunt daar ook aangeven dat het een eenheid in uren betreft. Wanneer u een eenheid van het soort uren bij een zaal selecteert heeft u de mogelijkheid tijdvakken met prijzen in te vullen. Zo kunt u bijvoorbeeld van 0:00 tot 8:00 50,=, 8:00 tot 18:00 40,= en van 18:00 tot 0:00 55,= invoeren. Wanneer u een reservering aanmaakt waarbij een uurtarief geldt wordt er met deze tijdsvakken gerekend. Een reservering van 15:00 tot 20:00 zal keurig worden bepaald (3 uur à 40,= en 2 uur à 55,= totaal = 230,=).

2 Catering en tarieven Bij de catering kon voorheen slechts één tarief worden ingegeven. Nu is dat een tarief gekoppeld aan een periode. Bij de catering ziet u altijd de actuele prijs weergegeven worden. Prijswijzigingen in de toekomst kunt u nu alvast invoeren. Bij de reservering wordt rekening gehouden met het dan geldende tarief. Voorzieningen en tarieven Bij de voorzieningen kon voorheen meerdere tariefsoorten met één tarief worden ingegeven. Nu zijn de tarieven bij een tariefsoort gekoppeld aan een periode. Bij de voorziening en tariefsoort ziet u altijd de actuele prijs weergegeven worden. Prijswijzigingen in de toekomst kunt u nu alvast invoeren. Bij de reservering wordt rekening gehouden met het dan geldende tarief. Factureerbare reserveringen Bij elke afzonderlijke reservering kunt u aangeven of deze gefactureerd dient te worden. Middels een vink geeft u dit aan. Wanneer de vink is geplaatst en opgeslagen wordt het tabblad Facturatie actief. Hier dient een eenheid geselecteerd te worden. U kunt vervolgens het aantal eenheden aanpassen. Wanneer de eenheid een uur basis betreft zal het aantal eenheden automatisch worden aangepast aan het aantal uren van de reservering. Wanneer er een aparte prijs geldt voor de reservering kunt u dat aangeven middels een prijsafspraak.

3 Maakt u gebruik van aanbetaling dan kunt u dit ook aangeven. Door het invullen van een aanbetalingsbedrag wordt er een factuur klaar gezet bij de factuur aanmaak voor de aanbetaling. Wanneer de reservering achteraf wordt gefactureerd zal de aanbetaling automatisch meegenomen worden en van het factuurbedrag worden afgehaald. Zodra u de reservering wenst te factureren kan dat via de optie Aanmaken factuur. Zodra de reservering is gefactureerd kunt u deze niet meer aanpassen. Om de reservering aan te passen dient er dan eerst een creditfactuur gemaakt te worden. Crediteren Wanneer een uitgedraaide factuur onjuist is kan deze hersteld worden door het maken van een creditfactuur en daarna weer een juiste factuur. Om een reservering te crediteren dient u bij de reservering een vink te plaatsen bij Deze reservering crediteren. Bij de Aanmaken factuur verschijnt nu een creditregel voor de reservering. Daarnaast kan de reservering weer worden aangepast. Zodra u de aanpassing heeft gemaakt kunt u een nieuwe factuur van de reservering maken. Instellingen facturatie Bij de Factuurinstellingen vindt u alle instellingen die van belang zijn. Zonder elke optie toe te lichten kan hier het volgende worden ingesteld: 1. Instellingen: krediettoeslag, zijn de bedragen inclusief of exclusief BTW en betalings- en herinneringstermijnen. 2. Layout: hier staan de layouts voor de facturen, herinnering, aanmaning en ingebrekestelling. U dient een sjabloon te selecteren. Dit is een PDF van uw briefpapier. Hier wordt de factuur, herinnering etc op afgebeeld. 3. BTW: hier staan de actuele BTW percentages ingesteld. 4. Valuta: standaard staat hier de euro ingesteld. 5. Talen: standaard staat hier Nederlands. U kunt andere talen toevoegen indien gewenst. 6. Vaste regels: hier kunt terugkerende kosten zoals schoonmaakkosten, reserveringskosten etc instellen.

4 7. hier kunt u aangeven of de facturen per of post dienen te worden verstuurd en in geval van waar naar toe. Bij de sjablonen kunt u de tekst van de opmaken. Hierbij kunnen zogeheten samenvoegvelden worden gebruikt. 8. Proforma: wanneer u een proforma factuur wenst te maken bij een reservering dan kunt u hier de tekst van de opmaken en het sjabloon te kiezen welke als basis geldt voor de proforma. Het sjabloon betreft een PDF. 9. Export boekhouding: hier vult u de grootboeknummers is en geeft u aan welk boekhoudsysteem u gebruikt zodat de juiste exportformaat wordt aangemaakt. Aanmaken factuur Alle factureerbare reserveringen die nog niet gefactureerd zijn worden hier getoond. U kunt hier één of meerdere reserveringen selecteren. Voorwaarde is dat de klant hetzelfde is. Door het plaatsen van een vink voor de betreffende reserveringen en vervolgens op te drukken wordt een factuur aangemaakt. In dit scherm kunt u het adres aanpassen van de klant. U kunt een andere layout kiezen, de kop- en voettekst van de factuur aanpassen. Daarnaast kunt u losse regels toevoegen. Wanneer de factuur gereed is drukt u op Ok waarmee de geselecteerde reserveringen als gefactureerd staan. De aangemaakte factuur staat nu klaar bij Uitdraaien facturen voor verzending. Heeft u op Ok gedrukt, maar u bent toch iets vergeten? Ga naar Factuur uitdraaien en druk hier op en u kunt de factuur alsnog aanpassen. Zodra de factuur is uitgedraaid kan deze alleen nog worden aangepast middels een creditfactuur. Uitdraaien facturen Bij Uitdraaien factuur treft u alle facturen die nog niet uitgedraaid zijn. Het uitdraaien bestaat uit het aanbieden als een PDF om deze uit te kunnen draaien (verzending per post) of het verzenden per . Wanneer de factuur uitgedraaid is krijgt deze een factuurnummer en een factuurdatum. Vanaf dat moment kan de factuur niet meer aangepast worden. Zolang de factuur nog geen nummer en datum heeft kunt u deze aanpassen, maar ook verwijderen. In dat laatste geval treft u de reservering(en) van die factuur weer in de lijst bij Aanmaken factuur.

5 Inboeken betalingen U kunt de betalingen bijhouden in Zaalagenda. Een betaalde factuur kunt u via Inboeken klant en via Inboeken factuur boeken. Het is mogelijk een deelbetaling aan te geven. Daarnaast is het ook mogelijk om de krediettoeslag weg te boeken. In geval van een krediettoeslag is er een percentage over de factuur gerekend. Wanneer deze betaald wordt is er dus meer betaald dan de feitelijke factuurgrootte. Het bedrag wat meer betaald is kan op de krediettoeslag worden afgeboekt zodat de factuur keurig als betaald vast staat. Gebruik van budgetten Heeft u te maken met relaties waar geen factuur voor wordt gemaakt, maar waar wel wordt bijgehouden hoeveel er verbruikt is? Het verbruik gaat ten laste van een budget. Dit is het geval bij bijvoorbeeld werkgroepen en dergelijke. In Zaalagenda is er nu de mogelijkheid om dit bij te houden. Bij de relatie geeft u aan dat hier sprake is van een budget. Bij het maken van een reservering kan aangegeven worden dat de reservering ten laste van een budget gaat. Selecteert u een relatie waar budget als kenmerk is aangezet dat krijgt de reservering automatisch het kenmerk budget. Wat zijn de kenmerken wanneer u gebruik maakt van budget? Bij de reservering dient budget aangevinkt te worden. Er wordt geen factuur aangemaakt. Via de overzichten kan een overzicht van het verbruik worden gemaakt. Zaalagenda beheert dus geen budgetten. Het helpt u bij het gebruik van budgetten. Exporteren factuurgegevens naar de boekhouding Via deze optie kunt een export aanmaken, terugdraaien en downloaden. Bij het aanmaken geeft u aan tot welke datum de facturen meegenomen dienen te worden. Alleen die facturen die nog meegenomen zijn in een export worden aangeboden. Een factuur wordt dus nooit twee keer aangeboden in de export. Is een export niet goed dan kunt u deze terugdraaien. Ook opnieuw downloaden is mogelijk.

6 Ideeën en suggesties Regelmatig worden wij gebeld en ontvangen wij s met verzoeken voor uitbreidingen en aanpassingen. Elk verzoek wordt bekeken op mogelijkheden en uitvoerbaarheid en indien mogelijk wordt deze doorgevoerd. Deze updates worden doorgevoerd zonder dat wij hiervan iedereen op de hoogte stellen. Het kan dus zijn dat u een uitbreiding opmerkt zonder bericht. In de periodieke nieuwsbrief worden de gemaakte wijzigingen wel besproken. Heeft u ideeën of suggesties dan horen wij dat graag van u. U kunt deze per doorgeven. Uiteraard kunt u ons telefonisch bereiken tijdens kantoortijden. Pioen Partners BV Twentepoort West RD Almelo Tel: +31 (0) info@zaalagenda.nl

Nieuwsbrief Versie mei 2015

Nieuwsbrief Versie mei 2015 Nieuwsbrief Versie mei 2015 Er zijn weer een aantal wijzigingen doorgevoerd naar aanleiding van vragen en verzoeken. In deze nieuwsbrief worden de wijzigingen toegelicht. 1. Meerdere feestdagen invoeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Versie mei 2014

Nieuwsbrief Versie mei 2014 Nieuwsbrief Versie mei 2014 Er heeft een grote update plaatsgevonden waarmee er meer functionaliteit is toegevoegd voor u. Graag brengen wij deze uitbreidingen onder uw aandacht. 1. Catering kunnen vastleggen

Nadere informatie

Zaalagenda.nl. Pioen Partners. Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl

Zaalagenda.nl. Pioen Partners. Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl Pioen Partners Zaalagenda.nl Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl Pioen Partners Tel: +31 (0)546 456223 E-mail info@pioenpartners.nl Voorwoord Zaalagenda.nl is ontwikkeld vanuit

Nadere informatie

AccrA zaalreservering en Zaalagenda.nl

AccrA zaalreservering en Zaalagenda.nl Pioen Partners AccrA zaalreservering en Zaalagenda.nl Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl Pioen Partners Tel: +31 (0)546 456223 E-mail info@pioenpartners.nl Voorwoord AccrA

Nadere informatie

Facturatie op basis van werkelijk geboekte uren is alleen te gebruiken in combinatie met de tijdregistratie module van mijndienstrooster.

Facturatie op basis van werkelijk geboekte uren is alleen te gebruiken in combinatie met de tijdregistratie module van mijndienstrooster. 1 Inleiding Deze handleiding beschrijft de werking van de facturatie-module van mijndienstrooster. Met de facturatiemodule kunnen op eenvoudige wijze facturen worden samengesteld op basis van de geplande

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving in- en verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 In- en verkooprol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Verkoopfacturen

Nadere informatie

Handleiding spitsfactuur imuis Online.

Handleiding spitsfactuur imuis Online. Handleiding spitsfactuur imuis Online. 1. Inloggen imuis Online. Log in op: https://inloggen.mondtadviesgroep.nl/imuis_net/inlogscherm.aspx Of via http://www.mondtadviesgroep.nl/ (rechtsboven Inloggen

Nadere informatie

Offective > Facturatie > Verkoopfacturen

Offective > Facturatie > Verkoopfacturen Offective > Facturatie > Verkoopfacturen Facturen kunnen ongelimiteerd worden aangemaakt. Klik op Facturatie > Verkoopfacturen In onderstaand scherm ziet u een overzicht van alles. U kunt hier zelf selecties

Nadere informatie

Instructie. Facturatie

Instructie. Facturatie Instructie Facturatie 19 maart 2015 Inhoud 1 Inleiding... 3 1.1 Doelgroep... 3 1.2 Gerelateerde documenten... 3 2 Instellingen... 3 3 Facturen aanmaken... 4 3.1 Reguliere Inschrijvingen factureren... 4

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. NEO facturatie. Powered bij Twinfield. NEO facturatie

Gebruikershandleiding. NEO facturatie. Powered bij Twinfield. NEO facturatie Gebruikershandleiding NEO facturatie Powered bij Twinfield NEO facturatie Copyright Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband,

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Facturatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Facturatie ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Facturatie 1. Inleiding:.2 2. Inrichten stamgegevens:....2 2.1 Debiteuren..2 2.2 Betalingscondities..3 2.3 Artikelgroepen 4 2.4 Artikelen..4 3. Verkoopfacturen:

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Beheer facturen. Naam handleiding: Beheer facturen Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 20-11-2014 Versie: 1.

Handleiding Abakus. Beheer facturen. Naam handleiding: Beheer facturen Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 20-11-2014 Versie: 1. Handleiding Abakus Beheer facturen 2014 Abakus Compleet Pagina 1 / 12 Inhoud Inleiding... 3 Twee type facturen... 3 Opbouw beheer facturen... 4 Tabblad Vecozo... 5 Lijst facturen... 6 Retourinformatie

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over facturatie

Veelgestelde vragen over facturatie Veelgestelde vragen over facturatie - juli 2015 Veelgestelde vragen over facturatie In dit document vindt u de veelgestelde vragen omtrent facturatie van de afgelopen zes maanden. Vragen: 1) Wat is het

Nadere informatie

U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is

U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is Inloggen U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is Dan klikt u op de knop login. Als u bent ingelogd komt u in het start

Nadere informatie

e-boekhouden.nl Handleiding voor de facturatiemodule Er zijn aparte handleidingen beschikbaar voor: Accountants Boekhouden Ledenadministratie Beheer

e-boekhouden.nl Handleiding voor de facturatiemodule Er zijn aparte handleidingen beschikbaar voor: Accountants Boekhouden Ledenadministratie Beheer e-boekhouden.nl Handleiding voor de facturatiemodule Er zijn aparte handleidingen beschikbaar voor: Accountants Boekhouden Ledenadministratie Beheer e-boekhouden.nl is een product van SkillSource. Maart

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Twinfield en btw. Twinfield v6.9. Twinfield International NV De Beek 9-15 3871 MS Hoevelaken Nederland

Twinfield en btw. Twinfield v6.9. Twinfield International NV De Beek 9-15 3871 MS Hoevelaken Nederland Twinfield en btw Twinfield v6.9 Twinfield International NV De Beek 9-15 3871 MS Hoevelaken Nederland Belangrijk bericht Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel

Nadere informatie

Bij het vullen van het factuurscherm beperken wij ons tot de meest gebruikte onderdelen om u zo snel mogelijk op weg te helpen:

Bij het vullen van het factuurscherm beperken wij ons tot de meest gebruikte onderdelen om u zo snel mogelijk op weg te helpen: In deze Getting Started vindt u hulp bij het maken van een verkoopfactuur in Reeleezee. Hiervoor vult u de velden in op het factuurscherm zoals hiernaast getoond. Indien u de wizard al heeft doorlopen,

Nadere informatie

TSK 'Op Rekening' Factureren in Mplus Multi Management

TSK 'Op Rekening' Factureren in Mplus Multi Management TSK 'Op Rekening' Factureren in Mplus Multi Management www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Verzamelboeking doorboeken...4 3 'Op Rekening' factureren...5 4 Verzamelboeking per maand...6

Nadere informatie

Exact Online. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Exact Online. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl Exact Online Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Artikel toevoegen 5 3. Instellingen CCV Shop 6 4. Orders verzenden

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Verkooprol 3 2.1 Verkoopfacturen 3 2.2 Inkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 4 3.1 Verkoopfacturen 4 3.2 Inkoopfacturen 4 4

Nadere informatie

Instellingen Groeps Login & app

Instellingen Groeps Login & app Instellingen Groeps Login & app Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Instellingen in The Nanny Kindplanning... 3 3. Mogelijkheden en keuzes in wijze van planning, registratie en facturatie... 4 3.1 Trajectplanning

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden: Handleiding Elektronisch Factureren

ABAB-Internetboekhouden: Handleiding Elektronisch Factureren ABAB-Internetboekhouden: Handleiding Elektronisch Factureren In plaats van het afdrukken van verkoopfacturen op papier, is er nu ook de mogelijkheid om uw facturen elektronisch naar uw debiteuren te versturen.

Nadere informatie

Handleiding voor de urenmodule

Handleiding voor de urenmodule Handleiding voor de urenmodule Deze handleiding gaat over het gebruik van de urenmodule. Handleiding voor de urenmodule e-boekhouden.nl Inhoud 1. Configuratie... 2 1.1 Uren > Configuratie > Projecten...

Nadere informatie

Handleiding Flimer systeem www.flimer.nl

Handleiding Flimer systeem www.flimer.nl Handleiding Flimer systeem www.flimer.nl Versie: 1.0 Datum: 9-12- 2010 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Algemeen 4 2.1. Facturatie 4 2.2. Debiteurenbeheer 5 2.3. Incasso 5 2.4. Administratie 5 3. Gebruik

Nadere informatie

Handleiding. Curasoft. Facturatie aan derde

Handleiding. Curasoft. Facturatie aan derde Handleiding Curasoft Facturatie aan derde Curasoft - 1 / 5-06.02.2017 Facturatie aan derde Het is mogelijk zorgprestaties aan derde te factureren, bijvoorbeeld in het geval van ketenzorg. Het beheren van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13 SnelFact Handleiding Jerrisoft Pagina 1 van 13 Inleiding Welkom bij de handleiding van SnelFact. Het facturatie programma voor de ondernemer die snel en eenvoudig offertes, orders en facturen wil maken..

Nadere informatie

Handleiding voorraadadministratie

Handleiding voorraadadministratie Handleiding voorraadadministratie Handleiding voorraadadministratie e-boekhouden.nl Inhoudsopgave 1. Voorraadadministratie... 2 2. Productbeheer... 2 3. Handmatige voorraadmutatie... 2 4. Voorraadmutatie

Nadere informatie

sportadministratie Hoe werken met lidgelden

sportadministratie Hoe werken met lidgelden sportadministratie Hoe werken met lidgelden sportadministratie 2 Inhoud 1 Hoe worden de lidgelden berekend... 3 1.1 Clublid gekoppeld aan actieve groep, geen lidgeld laten betalen... 4 1.2 Ander tarief

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving samenwerken compleet

Samenwerken met icounting. Beschrijving samenwerken compleet Samenwerken met icounting Beschrijving samenwerken compleet Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Samenwerken compleet 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 2.3 Mutaties inlezen 3 3 Hoe werkt het? 4 3.1

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Laatste wijziging: 10 februari 2013

Gebruiksaanwijzing Laatste wijziging: 10 februari 2013 Gebruiksaanwijzing Laatste wijziging: 10 februari 2013 Inhoudsopgave 1 INTRODUCTIE... 1 2 EERSTE GEBRUIK... 2 2.1 ACTIVEREN... 2 2.2 INLOGGEN... 2 2.3 MENUSTRUCTUUR... 2 2.4 INSTELLINGEN... 3 3 DEBITEUREN/CREDITEUREN...

Nadere informatie

Correcties van Loonberekeningen en Facturen in UBplus

Correcties van Loonberekeningen en Facturen in UBplus van Loonberekeningen en Facturen in UBplus Versie: 1.0 Versiedatum: 07-05-2017 Inleiding Voorkomen is beter dan genezen, maar soms is het onvermijdelijk dat er achteraf correcties moeten worden aangebracht

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

In deze handleiding vindt u alles over de voorraadmodule van e-boekhouden.nl.

In deze handleiding vindt u alles over de voorraadmodule van e-boekhouden.nl. Handleiding Voorraad 1 Voorraadmodule In deze handleiding vindt u alles over de voorraadmodule van e-boekhouden.nl. 1.1 Voorraadadministratie U kunt in e-boekhouden.nl op eenvoudige wijze een voorraadadministratie

Nadere informatie

Huurovereenkomsten en facturatie van verhuur zalen

Huurovereenkomsten en facturatie van verhuur zalen Huurovereenkomsten en facturatie van verhuur zalen We zullen de bestelbonnen in Eenvoudig Factureren gebruiken om huurovereenkomsten op te maken. Vanuit deze huurovereenkomst kan dan eerst de waarborg

Nadere informatie

Opstarten van de module Overschrijvingen

Opstarten van de module Overschrijvingen Opstarten van de module Overschrijvingen 1 Welkom in de module Beheer overschrijvingen van WinBooks on Web Dit document is ontworpen om u kennis te laten maken met de module Beheer overschrijvingen in

Nadere informatie

Twinfield. Handleiding Versie 1.1. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Twinfield. Handleiding Versie 1.1. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl Twinfield Handleiding Versie 1.1 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1.0 Inleiding 4 2.0 Instellingen Twinfield 5 3.0 Instellingen CCV Shop 6 4.0 instellingen

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Afletteren debiteuren. Naam handleiding: Afletteren debiteuren Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 22-12-2014 Versie: 1.

Handleiding Abakus. Afletteren debiteuren. Naam handleiding: Afletteren debiteuren Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 22-12-2014 Versie: 1. Handleiding Abakus Afletteren debiteuren 2014 Abakus Compleet Pagina 1 / 10 Inhoud Inhoud... 2 Afletteren debiteuren... 3 Ontvangst van het bedrag op een bankrekening... 4 Zie ook de handleiding "Bankmutaties"...

Nadere informatie

Handleiding Offertemodule

Handleiding Offertemodule Handleiding Offertemodule Alles over de offertemodule Maakt u gebruik van de facturatiemodule? Dan heeft u ook toegang tot de offertemodule. In deze handleiding vertellen wij u stap voor stap hoe u hiermee

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding voor inleners

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding voor inleners Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding voor inleners Versie 5.00-B april 2012 Inhoudsopgave H1. Starten met UBplusOnline 1.1 UBplusOnline instellen 3 1.2 Inloggen als contactpersoon 5 H2.

Nadere informatie

VITRIS Instructie In gebruik name 6% BTW [01-10-2010]

VITRIS Instructie In gebruik name 6% BTW [01-10-2010] VITRIS Instructie In gebruik name 6% BTW [01-10-2010] Stap 1 - BTW tarief 6% aanmaken Met de menuoptie STAMGEGEVENS > ALGEMEEN > BTW-CODES EN PERCENTAGES kunnen BTW tarieven onderhouden worden. Is er reeds

Nadere informatie

BTW verhoging naar 21%

BTW verhoging naar 21% 1 BTW verhoging naar 21% Midden Engweg 15b 3882 TS Putten telefoon (0341) 375 180 fax (0341) 375 188 internet: www.autoflex.nl email : info@autoflex.nl Rabobank 35.42.40.501 BTW nr. NL8218.87.920.B.01

Nadere informatie

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies 2 MaxRes Backoffice Overzicht In deze handleiding vindt u een uitgebreide uitleg over de backoffice van MaxRes. Per tabblad zal besproken worden welke opties

Nadere informatie

Handleiding WRAN systeem voor de wedstrijdorganisatie

Handleiding WRAN systeem voor de wedstrijdorganisatie Handleiding WRAN systeem voor de wedstrijdorganisatie Voor het bijhouden en verwerken van de wedstrijd heeft u nu het online systeem van de WRAN tot uw beschikking. In deze korte handleiding zullen de

Nadere informatie

Creditnota s. Handleiding. Versie

Creditnota s. Handleiding. Versie Creditnota s Handleiding Versie 9.10 20120910 Copyright 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 INNOLAN B.V. Alle rechten zijn gereserveerd. Reproductie, geheel of gedeeltelijk, zonder schriftelijke toestemming van

Nadere informatie

HANDLEIDING Q2050 Verkooporders Q2100 Facturatie

HANDLEIDING Q2050 Verkooporders Q2100 Facturatie Q-LINE Q2050 Verkooporders & Q2100 Facturatie Handleiding versie 2.0 HANDLEIDING Q2050 Verkooporders Q2100 Facturatie Pag.: 1 Q-LINE Q2050 Verkooporders & Q2100 Facturatie Handleiding versie 2.0 Inhoudsopgave

Nadere informatie

OB10 Factuur Aanmaken Instructiegids

OB10 Factuur Aanmaken Instructiegids OB10 Factuur Aanmaken Instructiegids Een Factuur / Creditnota aanmaken Pag. 2 Creëren van Sjablonen...Pag. 12 Koop meer facturen Pag. 15 Overige informatie wijzigen Pag. 16 HP Restricted 1 Een Factuur/

Nadere informatie

Hosting. Aan de slag. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl

Hosting. Aan de slag. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl Hosting Aan de slag WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl 1. Installatie WeFact Hosting installeren In ons e-mail bericht heeft u inloggegevens ontvangen

Nadere informatie

Multi Management W1500. uitleg

Multi Management W1500. uitleg Multi Management W1500 uitleg www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Inkooplevering invoeren...4 3 Inkoopfactuur aanmaken...6 4 Invoeren Factuur...8 5 Betaling verkoopfactuur...10 Multi

Nadere informatie

Hoe maak ik een verkoop opdracht in Newbase?

Hoe maak ik een verkoop opdracht in Newbase? Hoe maak ik een verkoop opdracht in Newbase? Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Juni 2013 versie 1.0 pagina 1 van 15 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Factureren aan derden. Naam handleiding: Factureren aan derden Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 20-11-2014 Versie: 1.

Handleiding Abakus. Factureren aan derden. Naam handleiding: Factureren aan derden Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 20-11-2014 Versie: 1. Handleiding Abakus Factureren aan derden 2014 Abakus Compleet Pagina 1 / 11 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Factureren aan derden in 4 stappen... 3 Derde aanmaken onder Personen... 4 Debiteurgegevens

Nadere informatie

Twinfield change list v6.3.0

Twinfield change list v6.3.0 Twinfield change list v6.3.0 Eerste beschikbaarheid: 26 oktober 2011 Twinfield International NV De Beek 9-15 3871 MS Hoevelaken Nederland V6.3.0 2 van 5 Boekhouding Invoer Fout 12586 De datum controle

Nadere informatie

Quickstart Twinfield - Promedico Twinfield v6.18

Quickstart Twinfield - Promedico Twinfield v6.18 Quickstart Twinfield - Promedico Twinfield v6.18 Twinfield International NV De Beek 9-15 3871 MS Hoevelaken Nederland Belangrijk bericht Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar

Nadere informatie

Handleiding. invoeren werkbriefje

Handleiding. invoeren werkbriefje Handleiding invoeren werkbriefje Waar kun je een werkbriefje invoeren Nadat je bent ingelogd in my.tentoo ga je naar Werkbriefjes en klik je op Invoeren. Je krijgt dan het onderstaande scherm te zien.

Nadere informatie

Handleiding Solo Compleet

Handleiding Solo Compleet Handleiding Solo Compleet (MB, 30 maart 2015) Inhoud Sneltoetsen... 1 Invoer Inkoopboek... 2 Automatische betalingen... 4 Inlezen bankafschriften... 5 Factureren... 6 Elektronisch factureren... 8 Sneltoetsen

Nadere informatie

Handleiding Incura Boekhouding Afletteren debiteuren

Handleiding Incura Boekhouding Afletteren debiteuren Een goed inzicht in de openstaande debiteuren is van groot belang voor uw praktijkvoering. Veel debiteuren kan duiden op een hoge omzet (en is positief). Daarentegen kan een hoge debiteurenstand ook duiden

Nadere informatie

Glenn Vanthournout 2 glenn@veel-voudig.be

Glenn Vanthournout 2 glenn@veel-voudig.be VV-Facturen Inhoudsopgave 1. Introductie... 3 1.1 Twee luiken... 3 1.2 Voordelen... 3 2. Registreren... 4 3. Uw gegevens ingeven... 5 4. Klanten... 6 5. Leveranciers... 7 6. Inkomsten... 8 6.1 Offertes...

Nadere informatie

Wanneer er geen calculatie in het dossier aanwezig is heeft u een aantal manieren waarop u een handmatige factuur kunt maken:

Wanneer er geen calculatie in het dossier aanwezig is heeft u een aantal manieren waarop u een handmatige factuur kunt maken: Wanneer er geen calculatie in het dossier aanwezig is heeft u een aantal manieren waarop u een handmatige factuur kunt maken: - Factuur op basis van gemaakte uren en kosten - Factuur op basis van een prijsafspraak

Nadere informatie

Exact Online. Handleiding Versie

Exact Online. Handleiding Versie Exact Online Handleiding Versie 2.3 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Artikel toevoegen 5 3. Instellingen CCV Shop 6 4. Orders verzenden

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO Gebruikershandleiding Ouder Login TSO Gebruikershandleiding ouder login Gaat u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op de Hertog van Gelre, dan kunt u zich via de website van MAM's Kinderopvang registreren

Nadere informatie

BTW-verhoging 21% CASH en de btw-verhoging per 1 oktober 2012 Wat verandert er voor u en uw boekhouding?

BTW-verhoging 21% CASH en de btw-verhoging per 1 oktober 2012 Wat verandert er voor u en uw boekhouding? Inleiding BTW-verhoging 21% De tekst van dit document is van toepassing op versie B03 van Cash. De verwachte datum voor deze versie is 14 september 2012. Op 1 oktober 2012 wordt de btw 'hoog' verhoogd

Nadere informatie

1 Alure Jaarovergang 2 / 8

1 Alure Jaarovergang 2 / 8 Alure10 Jaarovergang Alure10 Jaarovergang... 1 1 Alure Jaarovergang... 2 1.1 Periode tabel genereren... 2 1.1.1 Gebroken weken waarbij de nieuwe maand in het weekend begint... 2 1.1.2 Werkbare (productieve)

Nadere informatie

Nieuw in versie Autoflex 9.1

Nieuw in versie Autoflex 9.1 Nieuw in versie Autoflex 9.1 Onderstaande items zijn veranderd dan wel toegevoegd in versie 9.1. De geel gearceerde items worden erna wat verder uitgediept met schermvoorbeelden. Verkoop Mogelijkheid voor

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

Handleiding BOEKHOUDEN AANMANINGEN

Handleiding BOEKHOUDEN AANMANINGEN Handleiding BOEKHOUDEN AANMANINGEN G. Verwilghensingel 6 - B-3500 Hasselt - t. 011 360 360 - f. 011 360 369 BTW BE 0441.752.054 - KBC 450-0622771-87 - www.adsolut.be Aanmaningen Parameters Aanmaningen

Nadere informatie

Inleiding abonnementen

Inleiding abonnementen Inleiding abonnementen Zet u deze pagina op ware grootte (100 %) of wat voor u prettig is. Blader met page down en page up De Abonnementenregistratie gebruikt u als u periodiek, vergelijkbare facturen

Nadere informatie

Incura Handleiding. SMS- en E-mail-Service

Incura Handleiding. SMS- en E-mail-Service Incura Handleiding SMS- en E-mail-Service Incura 1 / 12 Inleiding De SMS- en E-mail-Service is een betaalde service die u als module kunt toevoegen aan Incura. Bij afname van deze module heeft u de mogelijkheid

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen 1. Inleiding..2 2. Selecteren van openstaande posten. 2 3. Genereren van aanmaningen.....4 4. Electronisch Aanmanen...5 1 1. Inleiding

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

CARGO DATA SYSTEMS BV

CARGO DATA SYSTEMS BV CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING Verkoopfacturen Verkoopfacturen Dit document beschrijft het maken en printen van verkoopfacturen. 1. Introductie Facturen

Nadere informatie

Gebruikshandleiding module Party-Feestdagen

Gebruikshandleiding module Party-Feestdagen Gebruikshandleiding module Party-Feestdagen Auteur: R. van der Veen TFC-Services Algemeen: Onderstaande iconen worden in veel schermen getoond binnen TFC: Nieuw: Hiermee kan een nieuw record aangemaakt

Nadere informatie

Abakus Handleiding Beheer facturen

Abakus Handleiding Beheer facturen Abakus Handleiding Beheer facturen Abakus Zonneoordlaan 17 6718 TK Ede 088-946 22 25 info@abakus.nl www.abakus.nl KvK 34183168 Incura en Abakus zijn producten van WinBase Software en Adviezen BV Inleiding

Nadere informatie

TRACKMANAGER. software voor skibaanbeheer. Postbus 97646 2509 GA Den Haag Nederland info@thicor.com www.trackmanager.nl THICOR SERVICES BV

TRACKMANAGER. software voor skibaanbeheer. Postbus 97646 2509 GA Den Haag Nederland info@thicor.com www.trackmanager.nl THICOR SERVICES BV software voor skibaanbeheer THICOR SERVICES BV Postbus 97646 2509 GA Den Haag Nederland info@thicor.com www.trackmanager.nl Professionele software voor skibaanbeheer Op bijna elke indoorskibaan doet men

Nadere informatie

Handleiding Facturatie Inrichting en configuratie

Handleiding Facturatie Inrichting en configuratie 2014 Handleiding Facturatie Inrichting en configuratie STAFF Support B.V. ROI-Online 3-7-2014 In deze handleiding wordt de configuratie en inrichting beschreven van de software alvorens men gebruik kan

Nadere informatie

Handleiding InformerOnline Handel

Handleiding InformerOnline Handel Handleiding InformerOnline Handel Deze handleiding is een vervolg op Handleiding InformerOnline. In deze handleiding worden de extra functionaliteiten van het pakket Handel uitgelegd. Het grote verschil

Nadere informatie

HANDLEIDING Q2000 Offerte

HANDLEIDING Q2000 Offerte HANDLEIDING Q2000 Offerte Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Backoffice...4 Offerte aanmaken...4 Offerte naar order...9 Offerte naar factuur...11 Offerte wijzigen...13 Offerte annuleren...14 Overige...15

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Advanced Invoicing. User Guide

Advanced Invoicing. User Guide Advanced Invoicing User Guide 2016, Eddon Software B.V., s-hertogenbosch. Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke

Nadere informatie

Periodieke facturen Deze functie is beschikbaar in de volledige versie van RADAR. RADAR Lite heeft deze functie niet.

Periodieke facturen Deze functie is beschikbaar in de volledige versie van RADAR. RADAR Lite heeft deze functie niet. Periodieke facturen Deze functie is beschikbaar in de volledige versie van RADAR. RADAR Lite heeft deze functie niet. Periodieke facturen klaarzetten(het sjabloon voor de termijnfactuur maken) Een periodieke

Nadere informatie

Dossiervorming, Taken en Planning onder Abonnementen gerealiseerd

Dossiervorming, Taken en Planning onder Abonnementen gerealiseerd Pagina 1 van 7 Hoofdidentiteit Van: "Maarten Heuvel - Online" Aan: Verzonden: donderdag 11 juli 2013 16:51 Onderwerp: Online Pro 2013.0.0.95: Dossiervorming

Nadere informatie

Technische nota AbiFire Link boekhouding SCHAUBROECK

Technische nota AbiFire Link boekhouding SCHAUBROECK Technische nota AbiFire Link boekhouding SCHAUBROECK Laatste revisie : 10 februari 2015 Inleiding De link met de boekhouding Schaubroeck maakt het mogelijk factuurgegevens opgemaakt met AbiFire te verzenden

Nadere informatie

In deze handleiding vindt u alle informatie over de urenmodule van e-boekhouden.nl.

In deze handleiding vindt u alle informatie over de urenmodule van e-boekhouden.nl. Handleiding Uren 1 Uren In deze handleiding vindt u alle informatie over de urenmodule van e-boekhouden.nl. 1.1 Configuratie U kunt in e-boekhouden.nl uw uren registreren en factureren. Voordat u de urenmodule

Nadere informatie

Handleiding Exact On-line

Handleiding Exact On-line Handleiding Exact On-line Aangezien er meer wegen naar hetzelfde eindpunt leiden zal de praktijk moeten leren welke weg per gebruiker het prettigst is. In Cockpits,, Financiële cockpit vind je in één scherm

Nadere informatie

UNIT4 MULTIVERS - MODULE PROJECTEN

UNIT4 MULTIVERS - MODULE PROJECTEN UNIT4 MULTIVERS - MODULE PROJECTEN WIJZIGING VANAF VERSIE 10.1.1182.796 (10.1.1 HF3) DOCUMENT VERSIE DATUM 26 juni 2013 AUTEUR Tamarah Carolus INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. OHW projecten: actuele stand

Nadere informatie

Twinfield Handleiding

Twinfield Handleiding Twinfield Handleiding Auteur: Website: E-mail : Martijn Mengerink www.biedmeer.nl support@biedmeer.nl Datum Versie Opmerking 27-12-2013 V1.0 Initiële opzet Pagina 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding 4 2. Instellingen

Nadere informatie

CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING. Elektronisch factureren CDS

CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING. Elektronisch factureren CDS CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING Elektronisch factureren CDS Elektronisch factureren 1. Introductie Met de module elektronische facturen zal de gebruiker

Nadere informatie

Urenregistratie login... 4. Menu selectie... 5 Week selectie... 6 Urenregistratie... 7. Backoffice... 8

Urenregistratie login... 4. Menu selectie... 5 Week selectie... 6 Urenregistratie... 7. Backoffice... 8 GreenApples Pro i4 Urenregistratie login... 4 Menu selectie... 5 Week selectie... 6 Urenregistratie... 7 Backoffice... 8 Projecten... 8 Klanten... 9 Personeel... 10 Projecten Contractanten... 13 Projecten

Nadere informatie

InformerOnline Dienstverlening

InformerOnline Dienstverlening InformerOnline Dienstverlening Deze handleiding is een vervolg op Handleiding InformerOnline. In deze handleiding worden de extra functionaliteiten van het pakket Dienstverlening uitgelegd. Het grote verschil

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van

Nadere informatie

Inboeken van een inkoop factuur in Newbase

Inboeken van een inkoop factuur in Newbase Inboeken van een inkoop factuur in Newbase Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Juni 2013 versie 1.0 pagina 1 van 10 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van een overzicht van alle

Nadere informatie

Handleiding voor de facturatiemodule

Handleiding voor de facturatiemodule Handleiding voor de facturatiemodule Er zijn aparte handleidingen beschikbaar voor: Accountants Boekhouden Ledenadministratie Beheer Handleiding voor de facturatiemodule e-boekhouden.nl Inhoud 1. Facturen...

Nadere informatie

Administratiekosten globaal

Administratiekosten globaal Pagina 1 van 6 Hoofdidentiteit Van: "Maarten Heuvel - Online" Aan: Verzonden: zondag 10 februari 2013 12:33 Onderwerp: Online Pro 2013.0.0.26: E-Nota Tussenpersoon

Nadere informatie

Het Bibliotheekbeheer systeem

Het Bibliotheekbeheer systeem Pioen Partners Het Bibliotheekbeheer systeem Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl Pioen Partners Tel: 0546 456223 Fax: 0546 455146 E-mail: info@pioenpartners.nl Voorwoord Een bibliotheek heeft

Nadere informatie

Werken met verschillende lay-outs

Werken met verschillende lay-outs Werken met verschillende lay-outs Inleiding In deze handleiding vindt u een stappenplan voor het werken met verschillende lay-outs. Het werken met verschillende lay-outs kan een keuze zijn als u werkt

Nadere informatie

Inhoud. Debiteur aanmaken Open AFAS Profit > Financieel > Debiteur > Debiteur en kies Nieuw als de debiteur nog niet bestaat. Abonnement aanmaken...

Inhoud. Debiteur aanmaken Open AFAS Profit > Financieel > Debiteur > Debiteur en kies Nieuw als de debiteur nog niet bestaat. Abonnement aanmaken... Inhoud Abonnement aanmaken... 1 Debiteur aanmaken... 1 Abonnement aanmaken... 3 Abonnement factureren... 5 Abonnement aanpassen... 6 Abonnement beëindigen (definitief)... 6 Abonnement beëindigen (tijdelijk)...

Nadere informatie

Release-notes LRP 3.1.22. LedenRegistratie Protestantse Kerk

Release-notes LRP 3.1.22. LedenRegistratie Protestantse Kerk Release-notes LRP 3.1.22 LedenRegistratie Protestantse Kerk Inhoud 1. Aanhef... 2 2. Tijdelijk- en correspondentieadres op looplijst en in sortering... 2 3. E-mails sturen voor Actie Kerkbalans... 2 4.

Nadere informatie