Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring"

Transcriptie

1 Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring

2 Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website van MAM's Kinderopvang registreren en inloggen. U gaat op de website naar het tabblad De Kring en u kiest voor het icoontje TSO. Op het scherm van TSO De Kring kunt u inloggen op de ouderlogin. De login is bedoeld voor: - Het registeren van nieuwe ouders - Het inloggen van bestaande ouders Beide vormen van inloggen worden hieronder nader uitgelegd. Bovendien wordt uitleg gegeven over het gebruik van uw persoonlijke account. Het is raadzaam om deze handleiding bij de hand te houden als u gaat inloggen. De handleiding is bedoeld als hulpmiddel en helpt u stapsgewijs bij het aanmaken en beheren van uw persoonlijk account. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met MAM s Klantondersteuning. U kunt hiervoor bellen met of mail naar 1. Uitleg registreren nieuwe ouders Als u na 1 april 2014 voor het eerst gebruik gaat maken van de TSO op de Kring, dan zult u zich als nieuwe ouder moeten registreren. Dit doet u als volgt: Op de website van MAM s Kinderopvang gaat u via het tabblad De Kring naar het icoontje TSO. U kiest hier voor de optie registreer als nieuwe klant of klik op deze link ; U komt direct terecht in het aanmeldformulier waar u de inschrijfgegevens kunt registreren; Wij raden u aan om in alle schermen de toelichting goed door te lezen, zodat u overal de juiste gegevens invult; Het adres dat u in het eerste scherm invult moet een bestaand en werkend e- mailadres zijn. De gegevens die verplicht zijn om in te vullen zijn gemarkeerd met een sterretje; Ter bevestiging van uw aanmelding ontvangt u via een uw gebruikersnaam en wachtwoord; Zodra uw aanvraag is afgehandeld en geaccepteerd ontvangt u een ter bevestiging (dit kan soms enige dagen duren); Na ontvangst van de ter bevestiging is uw persoonlijke account aangevraagd en kunt u inloggen en zelf wijzigingen doorgeven, opvangdagen doorgeven bij incidentele opvang, facturen inzien etc.; Op de hoofdpagina ziet u uw eigen naam, adres, woonplaats en bereikbaarheidsgegevens en de basisgegevens van uw kind (naam, geboortedatum, soort opvang, begindatum en einddatum). Voor verdere uitleg over het gebruik van uw persoonlijke account, gaat u naar punt drie in deze gebruikershandleiding.

3 2. Uitleg inlog bestaande ouder(s)/ verzorger(s) Maakte een of meerdere van uw kinderen voor 1 april 2014 al gebruik van de TSO op De Kring, dan bent u een bestaande ouder. Om als bestaande ouder in te loggen op de ouderlogin, kiest u op de website van MAM s Kinderopvang De Kring TSO voor de optie bestaande ouder of klik op deze link. Dan verschijnt onderstaand scherm. Eerste inlog bestaande ouder Gaat u als bestaande ouder voor het eerst inloggen, dan moet u eerst uw persoonlijke account aanmaken. Daarvoor is het belangrijk dat uw adres bekend is bij MAM s. Wanneer uw e- mail adres bij ons bekend is, dan kunt een zelf een account en een wachtwoord aanmaken. Als u niet zeker weet of uw goede adres bij ons bekend is, probeer dan toch eerst een account aan te vragen. In beide gevallen kiest u nu voor de optie: Bent u al klant van MAM s, klik dan hier om uw wachtwoord aan te vragen. Dan verschijnt onderstaand inlogscherm in beeld:

4 Volg nu de volgende stappen: Vul twee keer uw adres in; Vul ook twee keer een eigen gekozen wachtwoord in; Klik op [Gebruiker aanmaken]. Daarmee is uw persoonlijke account voor de ouder login aangemaakt. U kunt nu vanaf het eerste scherm van de ouderlogin gaan inloggen op uw persoonlijke account. Tip: Noteer uw wachtwoord op een voor u bekende en vertrouwde plek, zodat u deze makkelijk en snel kunt raadplegen. adres onjuist of niet bekend Als blijkt dat uw adres niet bekend of onjuist is, dan verschijnt deze tekst in beeld: Uw adres is nog niet geregistreerd. In dat geval zult u eerst het juiste adres aan MAM s moeten doorgeven. Dit kunt u doen door te bellen met MAM s Klantondersteuning op nummer of mail naar Als het juiste adres verwerkt is, kunt u alsnog bovengenoemde stappen uitvoeren. Wachtwoord vergeten Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten, dan kunt u op het inlogscherm voor de ouderlogin kiezen voor de optie Bent u uw wachtwoord vergeten voor de inlog van MAM s TSO de Kring? Klik dan hier. In het volgende scherm vult u uw adres in en u ontvangt per een nieuw wachtwoord. U kunt nu direct gaan inloggen. Het wachtwoord wordt gestuurd naar het adres dat bekend is bij de eerste ouder. Wachtwoord wijzigen Wanneer u uw wachtwoord wilt wijzigen, dan kunt u na het inloggen op uw persoonlijke account kiezen voor de optie wachtwoord wijzigen. Dit vindt u rechtsboven in het scherm van de hoofdpagina. U ontvangt nu geen bevestiging van de wijziging.

5 3. Uitleg over het gebruik van uw persoonlijke account Nadat u uw persoonlijke account heeft aangemaakt via bovengenoemde handelingen, kunt u gaan inloggen op uw account. Dit doet u door nogmaals via de site van MAM s De Kring TSO te kiezen voor bestaande ouder. U komt nu op het inlogscherm. Hier vult u uw adres en wachtwoord in en u bevestigt door op [inloggen] te drukken. U komt nu op de hoofdpagina. In dit scherm ziet u uw eigen gegevens staan met daaronder de plaatsingsgegevens van uw kind(eren). Links in het scherm staan verschillende keuzemenu s. Deze worden hieronder een voor een kort toegelicht. Menu: Gegevens ouder(s) In dit scherm kunt u uw persoonlijke gegevens aanpassen. Wijzigingen worden pas opgeslagen en verwerkt door op [wijzigingen opslaan] te drukken. Let wel, maakt u naast de TSO ook gebruik van de BSO op De Kring, dan is het goed om te weten dat het wijzigen van gegevens niet automatisch voor de BSO worden doorgevoerd. Voor de BSO zult u dit alsnog zelf moeten doorgeven. Menu: Gegevens kind(eren) In dit menu ziet u een overzicht van de gegevens van uw kind(eren) waarvoor u TSO afneemt. Door op de knop [wijzigen] te drukken achter de naam van het kind, kunt u voor dit kind persoonlijke gegevens wijzigen. Bevestig uw wijzigingen door weer op [wijzig] te drukken. Maakt u gebruik van een strippenkaart en wilt u een nieuwe strippenkaart kopen druk dan op [koop een product] achter de naam van het betreffende kind. Belangrijk om te weten is dat de strippenkaart kindgebonden is. Dus kiest u voor de strippenkaart, dan zult u per kind een strippenkaart dienen aan te schaffen. Menu: Toevoegen nieuw kind Onder het menu Gegevens Kind(eren) kunt u tevens een nieuw kind toevoegen. Wilt u een extra kind toevoegen, dan wordt u verzocht alle persoonlijke gegevens in te vullen. Een aantal velden zijn verplicht, deze herkent u aan het sterretje. Als u kiest voor een TSO abonnement, geef dan in de Planning aan welke dagen u wenst af te nemen. Kiest u voor een 5- of 10-strippenkaart dan hoeft u geen planning in te vullen. U bevestigt de aanmelding van het nieuwe kind door op [Toevoegen] te drukken. Menu: Contactpersonen in noodgevallen In dit scherm kunt u contactgegevens invullen van personen die MAM s TSO in geval van nood kan benaderen. U kunt namen toevoegen door op [toevoegen] te drukken en de gegevens in te vullen. Menu: Facturen Via dit menu kunt u een overzicht van uw facturen opvragen. Menu: Jaaropgaven In dit menu kunt u eventuele jaaropgaven terugvinden.

6 Menu: Jaarkalender In dit menu kunt u per kind de jaarkalender opvragen en wijzigingen in de opvang doorgeven. Bij [naam kind] selecteert u de naam van uw kind waarvoor u wilt kijken. Bij [jaar] kiest u voor het jaar waarover u informatie wilt ontvangen. En vervolgens klikt u op [bekijk]. Nu verschijnt de jaarkalender voor dit kind in beeld. Wilt u voor een bepaalde dag de opvang wijzigen omdat uw kind ziek of afwezig is, klik dan met uw muis op de betreffende datum. U wordt doorgelinkt naar de weekplanning. Aanvragen of wijzigen opvang Via de weekplanning kunt u een wijziging of een aanvraag voor TSO opvang doorgeven. U dient dit vóór 10:00 uur te doen op de dag dat de aanvraag of wijziging van toepassing is. Eerder mag natuurlijk altijd en is zelfs aan te raden. Uw kind heeft een abonnement Onder deze kolom staan de dagen aangevinkt waarvoor u conform het abonnement TSO afneemt. Wilt u uw kind op een abonnementsdag afmelden dan geeft u dat aan in deze kolom. Wilt u uw kind een dag extra naar de TSO brengen, dan geeft u dat onder deze kolom aan. Een extra dag kan dus nooit gelijk vallen met een abonnementsdag. Als u wijzigingen heeft doorgevoerd, dan moet u dit bevestigen door op [opslaan] te drukken. Uw aanvraag/ wijziging wordt nu verstuurd. Uw kind heeft een strippenkaart Deze kolom is uitsluitend bedoeld voor kinderen met een abonnement. Met een strippenkaart gebruikt u deze kolom niet. Onder deze kolom vinkt u de dag aan dat uw kind gebruik zal maken van de TSO. Heeft u op een eerder moment een bepaalde dag aangevinkt die u toch niet wilt afnemen, dan kunt u dat onder deze kolom aangeven. Als u wijzigingen heeft doorgevoerd, dan moet u dit bevestigen door op [opslaan] te drukken. Uw aanvraag/ wijziging wordt nu verstuurd. Menu: Overzicht wijzigingsverzoeken In dit menu treft u een overzicht aan van alle wijzigingen die u heeft ingevoerd. U ziet de datum waarop de wijziging is doorgegeven, u kunt de status van de wijziging aflezen en door op [details weergeven] te drukken krijgt u de meer informatie over de exacte wijziging. Menu: Berichten Via het menu Berichten kunt u een sturen aan MAM s TSO.

7 Wijzigen of uitbreiden van uw TSO abonnement Wilt u de opvangdagen van het TSO abonnement van uw kind veranderen of uitbreiden, dan kunt u dit doorgeven via een . Ga daarvoor naar het menu Berichten. Selecteer hier de naam van het betreffende kind. Geef in het bericht de gewenste wijziging of uitbreiding door met de gewenste ingangsdatum. Vergeet niet het bericht te verzenden. U ontvangt dan een ontvangstbevestiging. Wilt u het aantal abonnementsdagen verminderen, dan geldt hiervoor een opzegtermijn van één maand. Opzeggen van het TSO abonnement Wilt u het TSO abonnement opzeggen, dan kunt u dit doorgeven middels een bericht. Ga daarvoor naar het menu Berichten. Selecteer hier de naam van het betreffende kind. Geef in het bericht aan dat het om een opzegging gaat en vermeld de datum waarop de TSO moet worden gestopt. Vergeet niet het bericht te verzenden. U ontvangt dan een ontvangstbevestiging. Opzeggen van het abonnement is mogelijk per de 1 e of de 15 e van de maand met een opzegtermijn van één maand. Wijziging van abonnement naar strippenkaart Wilt u het abonnement voor uw kind stopzetten omdat u wilt overstappen naar een strippenkaart, dan kunt u dat ook doorgeven met een bericht. Ga daarvoor naar het menu Berichten. Selecteer hier de naam van het betreffende kind. Geef in het bericht aan dat het om een opzegging gaat en vermeld de datum waarop de TSO moet worden gestopt. Geef in het bericht ook aan of u kiest voor een 5 of 10- strippenkaart. Vergeet niet het bericht te verzenden. U ontvangt dan een ontvangstbevestiging. Opzeggen van het abonnement is mogelijk per de 1 e of de 15 e van de maand met een opzegtermijn van één maand.

Handleiding ouderlogin Wasko

Handleiding ouderlogin Wasko Handleiding ouderlogin Wasko 1. Nieuwe ouders Om u als nieuwe ouder aan te melden klikt u op de button: Daarna klikt u op hier in het scherm: - u komt dan direct terecht in een scherm waar u inschrijfgegevens

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN Uw kind aanmelden/inschrijven voor de TSO Ga naar www.spring kinderopvang.nl en klik op de bol Tussenschoolse opvang Klik op de knop Uw kind inschrijven Kies de locatie

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Inleiding Beste VO contactpersoon, Voor u ligt de handleiding DDD voor het VMBO. Het gebruik van het DDD wijst zoveel mogelijk voor zich. Toch willen we het DDD ondersteunen

Nadere informatie

Handleiding Telfort zakelijk beheer Versie 1.0

Handleiding Telfort zakelijk beheer Versie 1.0 Handleiding Telfort zakelijk beheer Versie 1.0 Eigenaar: Product Management Telfort Pagina 1 van 28 Inhoudsopgave 1 Introductie...4 2 Zakelijk beheer overzicht...5 2.1 Overzicht menu... 5 2.2 Verschillen

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 4 Hoofdstuk 3 Mijn gegevens...

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Klantenloket

Handleiding Digitaal Klantenloket Handleiding Digitaal Klantenloket Datum: november 2013 Versie 5.02 Status: Definitief Inhoudsopgave 0. Voorwoord... 3 0.1. Document Versiebeheer... 3 1. Gebruik DKL... 4 1.1. Eisen aan uw PC... 4 1.2.

Nadere informatie

Handleiding. Versie: 3.8 Datum: 10-04-2015. Handleiding TOP Internet V 3.8.Docx 1

Handleiding. Versie: 3.8 Datum: 10-04-2015. Handleiding TOP Internet V 3.8.Docx 1 Handleiding Versie: 3.8 Datum: 10-04-2015 Handleiding TOP Internet V 3.8.Docx 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 4 1.1 Gebruiksvoorwaarden... 4 1.2 Reserveringstermijn... 4 1.3 Quotum... 4 1.4 Automatisch

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten MijnOffice365 Beheerdershandleiding Inhoud Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft Office 365-account

Nadere informatie

FAQ versie 19-05-2011

FAQ versie 19-05-2011 Internetbankieren:... 3 Wanneer is het systeem beschikbaar?... 3 Wie kan er een rekening openen?... 3 Kunnen personen die van oorsprong niet Nederlands zijn een rekening openen?... 3 Kunnen Nederlanders

Nadere informatie

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER HANDLEIDING GEBRUIK WEBSITE 1 HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER Op deze pagina s van dit document vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van de website. Inhoud: Afsluiten van een verzekering

Nadere informatie

IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID

IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID HANDLEIDING VOOR DE WEBAPPLICATIE Op deze pagina s vindt u de nodige informatie om te werken met de webapplicatie van het Impulsfonds. Wij raden u aan om deze pagina

Nadere informatie

Handleiding - Verzekeringnemer

Handleiding - Verzekeringnemer Handleiding - Verzekeringnemer Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Mijn XHI... 2 Login... 3 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 6 Verzekeringnemer... 7 Bewerken polis... 8 Bewerken gezinsleden...

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor zelfmanagementpatiënten Met web applicatie Tropaz 2.1

Gebruikers Handleiding voor zelfmanagementpatiënten Met web applicatie Tropaz 2.1 Gebruikers Handleiding voor zelfmanagementpatiënten Met web applicatie Tropaz 2.1 Trombosedienst Helmond Wesselmanlaan 25 5707 HA Helmond Telefoon:0492-595973 Fax: 0492-595059 E-mail: trombosedienst@elkerliek.nl

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

Handleiding Klant Portal

Handleiding Klant Portal Handleiding Klant Portal Copyright Copyright 2012 Milgro Versie 3.0 - juli 2013 Alle rechten voorbehouden. De in dit document vervatte informatie is eigendom van Milgro. Het wordt verstrekt overeenkomstig

Nadere informatie

ONLINE HELPDESKSYSTEEM

ONLINE HELPDESKSYSTEEM ONLINE HELPDESKSYSTEEM Voor al uw gebruikersvragen betreffende Sportlink Club Sportlink Services 21-03-2012 1. GEBRUIKERSONDERSTEUNING Indien u vragen, problemen of wensen heeft met betrekking tot Sportlink

Nadere informatie

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Outlook Web App 2010 - CLOUD Versie: 22 oktober 2012 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web App 2010 - CLOUD Voorblad Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Inloggen...4

Nadere informatie

Handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie.

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Handleiding digitale zorginkoopapplicatie Achmea Zorgkantoor Zorginkoop 2015 In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Achmea Zorgkantoor 30 juni

Nadere informatie

Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services. Handleiding

Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services. Handleiding Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services Handleiding versie 1.8 18 oktober 2011 Inhoudsopgave 1 BEHEER UW PRODUCTEN... 4 1.1 CATEGORIEËN BEWERKEN... 4 1.2 PRODUCTEN BEWERKEN...

Nadere informatie

SpinOffice handleiding

SpinOffice handleiding SpinOffice handleiding Als nieuwe gebruiker van SpinOffice CRM is het van belang een goed beeld te hebben van de mogelijkheden van de software. SpinOffice voegt een centraal adressenbestand met documentbeheer

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol. Denk ondernemend. Denk Bol. Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951

Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol. Denk ondernemend. Denk Bol. Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951 Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol Datum: d.d. 26-11-2014 Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951 Denk ondernemend. Denk Bol. Inhoudsopgave 1. Welke voordelen biedt Mijn Bol?...

Nadere informatie

Welkom bij SalarOnline

Welkom bij SalarOnline 1 Welkom bij SalarOnline Dit is het stappenplan van SalarOnline. In dit stappenplan vindt u de werkwijze van de meest gebruikte functies van SalarOnline. Indien u vragen of problemen heeft met de werking

Nadere informatie

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie.

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Handleiding digitale zorginkoopapplicatie Achmea Zorgkantoor Zorginkoop 2016 In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Achmea Zorgkantoor 31 mei

Nadere informatie

HANDLEIDING MAANDSTATEN VIA INTERNET

HANDLEIDING MAANDSTATEN VIA INTERNET HANDLEIDING MAANDSTATEN VIA INTERNET invullen accorderen - facturering Inloggen... 3 Inloggen met uw gebruikersnaam en toegangscode... 3 Problemen bij het inloggen... 3 Hoofdmenu... 4 Menu-onderdelen...

Nadere informatie

HANDLEIDING VERZUIMREGISTRATIESYSTEEM CAMAS

HANDLEIDING VERZUIMREGISTRATIESYSTEEM CAMAS HANDLEIDING VERZUIMREGISTRATIESYSTEEM CAMAS Perspectief Groep 22 december 2012 INHOUDSOPGAVE Inleiding... 4 Aanmelden... 4 Verzuim... 6 Verzuimdossier... 6 Zoekresultaat... 7 Activiteit bewerken... 8 Detailgegevens

Nadere informatie

T-Connect Handleiding

T-Connect Handleiding T-Connect Handleiding Versie 1.7 2000-2011 Takeaway.com Inhoudsopgave 1. Introductie 1.1 Woord vooraf 3 1.2 T-Connect zelf downloaden 3 1.3 T-Connect via Food Terminal met touchscreen 4 1.4 Installatie

Nadere informatie

Handleiding SpinOffice CRM April 2013

Handleiding SpinOffice CRM April 2013 Handleiding SpinOffice CRM April 2013 Als nieuwe gebruiker van SpinOffice CRM is het van belang een goed beeld te hebben van de mogelijkheden van onze slimme applicatie. SpinOffice voegt een centraal adressenbestand

Nadere informatie