Formulier nieuw-ingekomenen: toegevoegd zijn het vorig adres en het adres

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Formulier nieuw-ingekomenen: toegevoegd zijn het vorig adres en het adres"

Transcriptie

1 Patch informatie per 3 januari 2018 Ledenadministratie Bij verhuizing van een kind van het ouderlijk adres naar een eigen adres binnen de (wijk)gemeente krijgt het kind een eigen / nieuwe PE en wordt verwijderd uit de PE van de ouders. Formulier nieuw-ingekomenen: toegevoegd zijn het vorig adres en het adres In het geregistreerde dossier wordt de datum Einde verbintenis nu (ook in enkele specifieke gevallen) met de juiste datum gevuld. Een geregistreerde kan in meer dan één PE voorkomen. Tot nu toe was het zo, dat één van die PE s vanuit het geregistreerde dossier kon worden verwijderd. Dat zorgde soms voor onterechte verwijderingen van PE s. Daarom kan een PE nu alleen vanuit het menu Ledenadministratie > Pastorale eenheden verwijderd worden. Pastoraal werk Formulier nieuw-ingekomenen: toegevoegd zijn het vorig adres en het adres Patch informatie per 18 december 2017 Bijdragenadministratie Voor het verzenden van s wordt sinds begin december gebruik gemaakt van de diensten van Sendgrid. Daarmee is de kans dat (m.n.) uw digitale toezeggingsuitnodigingen voor de actie kerkbalans als Spam worden aangemerkt, sterk verkleind. Er zijn maatregelen genomen om het openen van jaren en tabbladen in fondsen te versnellen. Als in een fonds het verzameldocument met de toezeggingsbrieven en -mails is aangemaakt, dan kan (door het verwijderen van de papieren toezeggingsbrief in tabblad Uitnodigingen) voor een gemeentelid alsnog een mail worden aangemaakt, zodat het doen van een digitale toezegging mogelijk is. Patch informatie per 12 september 2017 Ledenadministratie Uitschrijfformulier: de opmaak is verbeterd én u kunt dit formulier nu (ook) vanuit het geregistreerde dossier aanmaken (voor de hele pastorale eenheid of voor een bepaalde persoon). Groepen: er kunnen nu 10 groepen tegelijk worden herbepaald. Een geregistreerde kan nu ook vanuit zijn geregistreerde dossier aan een groep worden toegevoegd of uit een groep worden verwijderd. Groepen waarvan de eigenaar heeft bepaald dat alleen hij mutaties mag aanbrengen, kunnen niet door andere gebruikers worden gewijzigd.

2 Bijdragenadministratie Toezeggingen (ook met automatische incasso als betaalwijze) uit kerkbalans fondsen kunnen worden overgezet naar het volgende jaar; deze mogelijkheid was met de komst van SEPA geblokkeerd. Op verzoek van gemeenten die van hun leden een machtiging voor automatische incasso tot wederopzegging hebben ontvangen, is de blokkade om ook deze toezeggingen automatisch over te zetten, verwijderd. Voor de precieze werkwijze plaatsen we binnenkort een artikel op LRP-netwerk (Actueel > Artikelen > Overzetten toezeggingen fonds herhaaldelijk incasseren / vrij bedrag). Aanmaak herinneringen:: wanneer in een fonds gebruik wordt gemaakt van digitaal herinneren en er alléén achterstanden zijn bij personen die digitaal moeten worden herinnerd, geeft LRP de melding dat er geen herinneringen zijn gemaakt. Nu wordt deze melding alleen getoond als er noch papieren, noch digitale herinneringen zijn aangemaakt. Aanmaken van looplijst op basis van het CSV-bestand van tabblad Uitnodigingen: in dit bestand was de PE-relatie in zeer beperkte gevallen leeg of niet correct gevuld. Deze fout is hersteld. Het inboeken van kandidaat transacties is nu ook mogelijk vanuit tabblad Alles; de knop Inboeken in dat tabblad zorgt ervoor dat de toegekende kandidaat transacties uit de tabbladen Geregistreerden, Overige contacten en Onbekende betalers in één keer worden ingeboekt. Verwijderen van SKG/iDeal s: nadat u s met uitnodiging voor het doen van een toezegging of betaling heeft aangemaakt, kunt u individuele s die bij nader inzien toch niet verzonden moeten worden, verwijderen. U gaat hiervoor naar tabblad Verzameldocumenten > SKG / ideal s. Pastoraal Werk Uitschrijfformulier: de opmaak is verbeterd én u kunt dit formulier nu (ook) vanuit het geregistreerde dossier aanmaken voor de hele pastorale eenheid of voor een bepaalde persoon. Groepen: er kunnen nu 10 groepen tegelijk worden herbepaald. Een geregistreerde kan nu ook vanuit het geregistreerde dossier aan een groep worden toegevoegd of uit een groep worden verwijderd. Groepen waarvan de eigenaar heeft bepaald dat er geen mutaties mogen worden aangebracht ( Schrijven = nee ) aanbrengen, kunnen niet door andere gebruikers worden gewijzigd. Patch informatie per 1 september 2017 Ledenadministratie - Bijdragenadministratie - Pastoraal Werk Verbetering van registratie van notities Tot op heden had u als pastoraal werkende, leden- en bijdragenadministrateur de mogelijkheid om bij een geregistreerde én bij een pastorale eenheid een persoonlijke en een publieke notitie vast te leggen.

3 Dat leverde in het gebruik nogal eens verwarring op. Vanaf heden ziet u bij de pastorale eenheid op de bekende plaats een nieuw tabblad: Notities van alle PE-leden. Alle persoonlijke en publieke notities die u bij de individuele PE-leden maakt(e), worden op dit tabblad getoond. U kunt bij de pastorale eenheid geen notities meer maken, bewerken of verwijderen, dat doet u voortaan bij de PE-leden zelf. De persoonlijke en publieke notities die u maakte op PE-niveau, zijn overgezet naar het PE-hoofd. Daar kunt u ze bewerken en verwijderen. U ziet ze (ook) op PE-niveau, zodat u daar te allen tijde een compleet overzicht heeft van de evt. notities die bij de PE-leden zijn gemaakt. Patch informatie per 15 juli 2017 Ledenadministratie: Een correspondentieadres bleef, ook na het weghalen van het vinkje, in LRP aanwezig en beïnvloedde zo de vrije gebiedsindeling op een ongewenste manier. Er is een aanpassing gedaan waarbij het correspondentieadres geheel wordt verwijderd als in het geregistreerde dossier het vinkje bij deze rubriek wordt verwijderd en de mutatie vervolgens wordt opgeslagen. De leden binnen een pastorale eenheid worden op de diverse schermen en PDF s altijd in de volgorde PE-hoofd - Partner - Kind (- Overig gesorteerd. In het PE-dossier is het Algemene PE-notitieveld hernoemd naar Vrij selectieveld (conform het beoogde doel van dit veld). De lay-out van de formulieren uitschrijving en nieuw-ingekomenen (menu Dienstverlening > Uitdraai) is verbeterd. kopie. Dat is nu opgelost: degene die de kopie maakt, wordt eigenaar van die kopie en kan alle onderdelen van de gekopieerde selectie aanpassen. Het veld Geen contact mogelijk is verwijderd (zie ook de nieuwsbrief van april 2017). De personen in uw bestand met deze waarde hebben nu de waarde Wenst geen contact gekregen. Ook het Tijdelijk adres is verwijderd. De aanwezige tijdelijke adressen zijn overgebracht naar de rubriek Correspondentie-adres. NB: In de oefenomgeving heeft u in de maand augustus de beschikking over de oude situatie m.b.t. deze vier velden. Bijdragenadministratie: Een correspondentieadres bleef, ook na het weghalen van het vinkje, in LRP aanwezig en beïnvloedde zo de vrije gebiedsindeling op een ongewenste manier. Dit is opgelost.

4 kopie. Dat is nu opgelost, degene die de kopie maakt, wordt eigenaar van die kopie en kan alle onderdelen van de selectie aanpassen. In de CSV-export van tabblad Uitnodigingen van een fondsjaar wordt bij het aanmaken van nieuwe uitnodigingen de PE-aanhef opgenomen. Lokaal beheer: Wanneer een sleutel van de ene gebruiker naar de andere overgaat, is het nodig om de oude gebruiker te verwijderen en zijn of haar opvolger als nieuwe op te voeren. LRP stuurt na deze aanpassing strakker op het volgen van de juiste werkwijze, waarbij nog eens benadrukt wordt dat de persoonlijke notities van de oude gebruiker bij die actie onherroepelijk worden verwijderd. Pastoraal Werk: De leden binnen een pastorale eenheid worden op de diverse schermen en PDF s altijd in de volgorde PE-hoofd - Partner - Kind (vervolgens op geboortedatum) - Overig gesorteerd. In het PE-dossier is het Algemene PE-notitieveld hernoemd naar Vrij selectieveld. Dit is conform het beoogde doel van dit veld. De lay-out van de formulieren uitschrijving en nieuw-ingekomenen (menu Dienstverlening > Uitdraai) is verbeterd. kopie. Dat is nu opgelost, degene die de kopie maakt, wordt eigenaar van die kopie en kan alle onderdelen van de selectie aanpassen. Patch informatie per 30 april 2017 Ledenadministratie : De tekst van de brief van de synode (de ontvangstgemeentebrief <link naar die in sommige situaties verstuurd wordt aan gemeenteleden bij vestiging in een nieuwe gemeente, is duidelijker en toegankelijker gemaakt. Correctie van jubileumjaren, waar na de overgang naar Mendix 6 een groot aantal nullen werden getoond. Registratie van blijkgevers: na de aanpassing kunt u een persoon die vanuit uw gemeente naar een andere gemeente is verhuisd, desgewenst weer opnemen als blijkgever. Dat was eerst niet mogelijk. Bijdragenadministratie :

5 In 2018 wordt de functionaliteit Abonnementen (menu Bijdragenadministratie > Abonnementen) overgebracht naar de Fondsen. Daarom kunnen vanaf heden geen nieuwe abonnementen meer worden aangemaakt (zie hiervoor het artikel in de nieuwsbrief van april. <graag link naar nieuwsbrief april> Mailverzending vanuit fondsen: er zijn maatregelen genomen die ervoor zorgen dat de s met toezeggings- en betalingsuitnodigingen niet in de Spambox van gemeenteleden terechtkomen. Correctie van bedragen op diverse plaatsen in de bijdragenadministratie, waar na de overgang naar Mendix 6 een groot aantal nullen werden getoond. Lokaal beheer : In 2018 wordt de functionaliteit Abonnementen (menu Bijdragenadministratie > Abonnementen) overgebracht naar de Fondsen. Daarom kunnen vanaf heden geen nieuwe abonnementen meer worden aangemaakt (zie hiervoor het artikel in de nieuwsbrief van april. <graag link naar nieuwsbrief april> Pastoraal Werk : Bij het registreren van een huisbezoek wordt een reden van bezoek vastgelegd. De keuze-mogelijkheid is uitgebreid met de optie Contact op afstand (in geval van contact via telefoon of ), Verjaardagsbezoek en Jubileumbezoek. De tekst van de brief van de synode (de ontvangstgemeentebrief <link naar die in sommige situaties verstuurd wordt aan gemeenteleden bij vestiging in een nieuwe gemeente, is duidelijker en toegankelijker gemaakt.

Release-notes LRP 3.1.22. LedenRegistratie Protestantse Kerk

Release-notes LRP 3.1.22. LedenRegistratie Protestantse Kerk Release-notes LRP 3.1.22 LedenRegistratie Protestantse Kerk Inhoud 1. Aanhef... 2 2. Tijdelijk- en correspondentieadres op looplijst en in sortering... 2 3. E-mails sturen voor Actie Kerkbalans... 2 4.

Nadere informatie

Uitleg bij het bestelformulier Eindejaarscollecte

Uitleg bij het bestelformulier Eindejaarscollecte Uitleg bij het bestelformulier Eindejaarscollecte Dit document geeft uitleg over de onderdelen die u in dient te vullen op uw bestelformulier Eindejaarscollecte. Per onderwerp (A tot en met E) zal worden

Nadere informatie

Release-notes LRP 3.0

Release-notes LRP 3.0 Release-notes LRP 3.0 Wat is nieuw of gewijzigd in LRP 3.0 Quick-reference Kerkbalans 1 e druk, augustus 2013 c Protestantse Kerk in Nederland Release-notes LRP 3.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 5 1 Algemeen

Nadere informatie

Contactgegevens. Factuuradres: Straat + huisnummer Postcode. Afleveradres: (geen postbus!) Straat + huisnummer Postcode.

Contactgegevens. Factuuradres: Straat + huisnummer Postcode. Afleveradres: (geen postbus!) Straat + huisnummer Postcode. Team Kerkbalans Postbus 176, 3300 AD Dordrecht info@ kerkbalans.nl 078 639 36 69 Contactgegevens Naam contactpersoon: E-mailadres voor factuur en meldingen (verplicht) Volledige naam gemeente Factuuradres:

Nadere informatie

Alles voor een ouderling

Alles voor een ouderling Gebruikers van Scipio Online Alles voor een ouderling Binnen Scipio Online kunt met diverse rollen aan de slag. In de rol van ouderling heeft u toegang tot de ledengegevens van de leden in uw eigen wijk

Nadere informatie

Leden Registratie Protestantse Kerk. Handleiding Pastoraat Hervormde Gemeente te Huizen

Leden Registratie Protestantse Kerk. Handleiding Pastoraat Hervormde Gemeente te Huizen Leden Registratie Protestantse Kerk Handleiding Pastoraat Hervormde Gemeente te Huizen Commissie Automatisering Ledenadministratie (CAL) Contact: lrp@hervormdhuizen.nl Juli 2011 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2

Nadere informatie

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 1 van 35 UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 2 van 35 1. SEPA CHECK Ga naar http://www.unidis.nl/ en klik op doe de SEPA check. Zie onderstaande screenshot. U komt

Nadere informatie

Update documentatie. versie 6.5. versie 6.5

Update documentatie. versie 6.5. versie 6.5 Een nieuwe versie van Intramed: nieuwe mogelijkheden, verbeteringen en oplossingen. Met deze versie voldoet Intramed ruim op tijd aan de landelijke afspraak om per 1 mei 2012 met de vernieuwde GZ-standaard

Nadere informatie

Kerkbalans via de website van uw kerk. Een digitale en toekomstgerichte oplossing

Kerkbalans via de website van uw kerk. Een digitale en toekomstgerichte oplossing Kerkbalans via de website van uw kerk Een digitale en toekomstgerichte oplossing Introductie Uw gemeenteleden, waaronder jeugd en randkerkelijken, moeten zo eenvoudig mogelijk een toezegging voor Kerkbalans

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

Releasenote BRIStoezicht

Releasenote BRIStoezicht Releasenote BRIStoezicht 3 april 2016 Versie: 4.0.0 Voorwoord De afgelopen maanden is er hard gewerkt om verbeteringen aan te brengen in BRIStoezicht. Vanaf 4 april 2016 staat de nieuwe versie van BRIStoezicht

Nadere informatie

Releasenotes versiebeheer en mutaties op hypotheken en meer optimalisaties

Releasenotes versiebeheer en mutaties op hypotheken en meer optimalisaties Releasenotes versiebeheer en mutaties op hypotheken en meer optimalisaties 6 december 2016 Inhoud Agenda... 3 Melding bij versturen lege uitnodiging... 3 Algemeen... 3 Soort document niet meer categorie

Nadere informatie

U moet eerst de betreffende verzamelstaat crediteren. Vervolgens kunt u van de creditdeclaratie een creditbestand maken.

U moet eerst de betreffende verzamelstaat crediteren. Vervolgens kunt u van de creditdeclaratie een creditbestand maken. Hoofdstuk 1 Creditbestand aanmaken en versturen Soms willen verzekeraars een creditbestand ontvangen, als u bijvoorbeeld met de verkeerde diagnose- of indicatiecode heeft gedeclareerd. Nadat u gecrediteerd

Nadere informatie

Gebruikers en groepen

Gebruikers en groepen Gebruikers en groepen Deze handleiding beschrijft de functionaliteit gebruikers en groepen. U vindt deze functionaliteit in het SchoolWapps dashboard onder de menuoptie Algemeen. Met de module gebruikers

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Instructie RFM modules

Instructie RFM modules Instructie RFM module Introductie RFM staat voor Registratie Flow Module. De RFM module vormt de basis voor een aantal nieuwe modules binnen equse Indicate: - Calamiteiten - Klachten - Kindermishandeling

Nadere informatie

MediQuets instellen en gebruiken, bestand uploaden v4. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - bestand aanmaken en uploaden

MediQuets instellen en gebruiken, bestand uploaden v4. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - bestand aanmaken en uploaden Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken bestand aanmaken en uploaden MediQuest verzorgt de volledige meting van de CQIndex; van uitnodiging tot rapportage. De ervaringen van patiënten worden met de

Nadere informatie

Releasenotes. Intramed versie 7.0.1. Intramed versie 7.0.1

Releasenotes. Intramed versie 7.0.1. Intramed versie 7.0.1 Releasenotes Intramed versie 7.0.1 Intramed versie 7.0.1 Hoofdstuk 1 Releasenotes Een Intramed patch: verbeteringen en oplossingen. Intramed versie 7.0 was een versie met belangrijke nieuwe mogelijkheden

Nadere informatie

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beheer helpdesk... 3 1.1. Settings... 3 1.2. Applicaties... 4 1.3. Prioriteiten... 5 1.4. Gebruik mailtemplates...

Nadere informatie

NBTA Online Inschrijf Systeem

NBTA Online Inschrijf Systeem Inhoud Inleiding...2 Hoofdstuk 1: de basisgegevens...2 1.1 Aanmelden...2 Hoofdstuk 2: Mijn vereniging...3 2.1 Toevoegen gegevens vereniging...3 Hoofdstuk 3: Leden...4 3.1 Toevoegen leden...4 3.2 Toevoegen

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

Snel aan de slag met

Snel aan de slag met Snel aan de slag met Het eerste gebruik John Smith werkt bij Knipsel PR en heeft als klant Supermerk Jeans. Hij heeft inloggegevens gekregen voor Faselis en logt nu voor het eerst in. Direct na het inloggen

Nadere informatie

Releasenotes LCMS 2019v1

Releasenotes LCMS 2019v1 Release notes LCMS 2019v1 Colofon Contactpersoon: Raymond Schram Titel: Releasenotes LCMS 2019v1 Datum: 11 maart 2019 Status: Definitief Versie: 1.01 Auteurs: Raymond Schram [IFV] Projectleider: Review:

Nadere informatie

Faster Forward Elements Releasenotes. 02 november 2016

Faster Forward Elements Releasenotes. 02 november 2016 Faster Forward Elements Releasenotes 02 november 2016 Inhoud Algemeen... 3 Volgorde aangepast... 3 Naamgeving aangepast... 3 Beheerders... 3 Systeemregistraties kunnen verwijderen... 3 mijndigimap... 3

Nadere informatie

Mandaat registeren. Bijdrageadministratie. 1. Voordat u begint. Belangrijk om te weten

Mandaat registeren. Bijdrageadministratie. 1. Voordat u begint. Belangrijk om te weten Bijdrageadministratie Mandaat registeren Met Scipio Online kunt u incasso bestanden genereren. Deze stuurt u naar de bank zodat uw leden worden geïncasseerd. Om leden te kunnen incasseren moet u mandaten

Nadere informatie

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Handleiding SNF locatieregister (versie 05-2019) Inhoudsopgave Toelichting locatieregister... 2 Wie maakt gebruik van het locatieregister?... 2 Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Wat is de link naar het

Nadere informatie

Visma Software Talent & Salaris. Inrichten Digitale Loonstrook

Visma Software Talent & Salaris. Inrichten Digitale Loonstrook Copyright Visma Software B.V. Postbus 747 3800 AS Amersfoort Alle rechten voorbehouden. Verveelvuldiging of openbaarmaking, geheel of gedeeltelijk, is niet toegestaan dan met schriftelijke toestemming

Nadere informatie

ONLINE DEKMELDINGEN. geboorte en nestregistratie. Dit document beschrijft hoe online melding van een dekking, geboorte en nest kan worden gedaan.

ONLINE DEKMELDINGEN. geboorte en nestregistratie. Dit document beschrijft hoe online melding van een dekking, geboorte en nest kan worden gedaan. ONLINE DEKMELDINGEN geboorte en nestregistratie Dit document beschrijft hoe online melding van een dekking, geboorte en nest kan worden gedaan. E.R. Moll 1-10-2012 ONLINE DEKMELDINGEN geboorte en nestregistratie

Nadere informatie

Handleiding Centrumportal

Handleiding Centrumportal Handleiding Centrumportal Versie 1.0 Nefrovisie Utrecht augustus 2016 Inhoud 1 Inleiding...1 2 Account centrumportal...1 3 Patiëntbeheer...1 3.1 Aanmelden nieuwe patiënt... 1 3.2 Wijzigen van patiëntgegevens...

Nadere informatie

Releasebeschrijving e-former versie 7.0

Releasebeschrijving e-former versie 7.0 Releasebeschrijving e-former versie 7.0 INHOUDSOPGAVE Inleiding... 2 Tussentijds opslaan... 3 Digitale handtekening... 4 Beveiliging... 6 Toegangscontrole bij lokaal gebruik... 6 Verwijderen uploads...

Nadere informatie

Nieuwe ICF-module. Nb. Huidige berichten hoeven niet eerst volledig verwerkt te worden om te kunnen overstappen op deze nieuwe module.

Nieuwe ICF-module. Nb. Huidige berichten hoeven niet eerst volledig verwerkt te worden om te kunnen overstappen op deze nieuwe module. Nieuwe ICF-module Vanaf versie 5.1.4.26 is er een nieuwe ICF-module, voor de ENK Pro en Enterprise-gebruikers, die de samenstelling EF aan hebben staan. Het inlezen en verwerken van elektronische inkoopfacturen

Nadere informatie

Handboek ZooEasy Online Combinaties

Handboek ZooEasy Online Combinaties Handboek ZooEasy Online Combinaties Datum: juni 2012 Versie: 1.04 Inhoudsopgave 1. ONDERHOUD COMBINATIES... 3 1.1. INLEIDING... 3 1.1.1. KOPPELING BASISTABELLEN... 3 1.1.2. KOPPELING ROLLEN EN AUTORISATIES...

Nadere informatie

ONS NOTIFICATIES Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

ONS NOTIFICATIES Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op ONS NOTIFICATIES Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 17-04-2018 Table of Contents Ons Notificaties... 3 Ons Notificaties: algemene informatie... 4 Ons Notificaties: configuratie... 6 Ons Notificaties:

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

ONS NOTIFICATIES Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

ONS NOTIFICATIES Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op ONS NOTIFICATIES Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 10-09-2018 Table of Contents... 3 : algemene informatie... 4 : configuratie... 6 : instellingen en inschakeling bij een cliënt...12 : audits

Nadere informatie

Jaarovergang uitvoeren in ESIS

Jaarovergang uitvoeren in ESIS Jaarovergang uitvoeren in ESIS De Jaarovergang is één van de activiteiten die u in ESIS uitvoert rond de inschrijving en indeling van leerlingen. Door het uitvoeren van de activiteit Jaarovergang zet u

Nadere informatie

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be Kluwer Office DMS Basic Medewerker Software.kluwer.be Contents 1 Document Management System... 4 1.1 Alure Desktop... 4 1.1.1 IPad... 4 1.1.2 IMail... 6 1.2 CRM... 8 1.2.1 Algemeen... 8 1.2.2 Padvinder...

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding

Gebruikers Handleiding Gebruikers Handleiding (Uitwisseling NGF) Versie 2.14 Pagina 2 van 14 Versie 2.14 Inhoudsopgave Rapportage naar de NGF...5 Controlelijst leden naar NGF... 5 Uitwisseling ledengegevens NGF... 6 Waarom krijgt

Nadere informatie

Instructie Periodieke overboekingen en SEPA incasso overzicht

Instructie Periodieke overboekingen en SEPA incasso overzicht Instructie Periodieke overboekingen en SEPA incasso overzicht Inhoud Periodieke overboekingen... 3 Nieuwe periodieke overboeking invoeren... 4 Bestaande periodieke overboeking aanpassen... 4 Verwijderen

Nadere informatie

Release datum: 11 juni 2012

Release datum: 11 juni 2012 Highlights 1 HSExpert versie 5.2 Begin juni is versie 5.2 van HSExpert gereleased. In versie 5.2 zijn vooral wijzigingen op het RiAxion (Arbo) dossier doorgevoerd. Daarnaast zijn er wat kleinere wijzigingen

Nadere informatie

Update beschrijving Golfpakket. Versie 2.13.3

Update beschrijving Golfpakket. Versie 2.13.3 Update beschrijving Golfpakket Versie 2.13.3 Laatste wijzigingen: 16-01-2009 Pagina 2 van 20 Inhoudsopgave Aanpassingen in het Golfpakket... 5 Opnemen van pasfoto s in het golfpakket... 5 Lid in meerdere

Nadere informatie

Stappenplan Jaarovergang 2014

Stappenplan Jaarovergang 2014 Stappenplan Jaarovergang 2014 Dit stappenplan helpt u om de leerlingen over te zetten naar het volgend schooljaar. Het is raadzaam dit stappenplan door te lezen voor u start met de Jaarovergang! Aandachtspunten:

Nadere informatie

Handleiding. Recruitmentsysteem ZorgSelect. Handleiding recruitmentsysteem ZorgSelect augustus /11

Handleiding. Recruitmentsysteem ZorgSelect. Handleiding recruitmentsysteem ZorgSelect augustus /11 Handleiding Recruitmentsysteem ZorgSelect Handleiding recruitmentsysteem ZorgSelect augustus 2018 1/11 Inhoud 1. Inloggen... 3 2. Organisatievoorkeuren... 3 2.1 Locaties... 3 2.2 Vacature en cv-voorkeuren...

Nadere informatie

Nieuwsbrief, december 2013

Nieuwsbrief, december 2013 Nieuwsbrief, december 2013 In dit nummer: Aangepaste openingstijden Euro-Incasso Cashflow aanbieding CashflowPro Foerage CashflowPro Online Tips en trucs Volgend jaar Digitale nieuwsbrief Voor u ziet u

Nadere informatie

Uitleg bij het bestelformulier Actie Kerkbalans 2017

Uitleg bij het bestelformulier Actie Kerkbalans 2017 Uitleg bij het bestelformulier Actie Kerkbalans 2017 Deze bijlage geeft uitleg over de onderdelen die u in dient te vullen op uw bestelformulier Actie Kerkbalans. Per onderwerp (A tot en met F) zal worden

Nadere informatie

PM-Office Integration

PM-Office Integration Versie 10.04.01 Pagina 1 van 21 Inhoud 1. What s New... 4 2. Het formulier... 5 3. Bestandsnaam... 5 4. Relatie... 5 5. Contactpersoon... 5 6. Tabblad Algemeen... 6 7. Onderwerp... 6 8. Referentie... 6

Nadere informatie

1. Wijzingen in Access Online

1. Wijzingen in Access Online 1. Wijzingen in Access Online Vanaf 28 november zijn er verschillende verbeteringen actief in Access Online. Hier ziet u de belangrijkste wijzigingen. Sommige wijzigingen zijn alleen zichtbaar als u het

Nadere informatie

Support website WATCH

Support website WATCH Support website WATCH Op support.watch-projectbeheer.nl is de support website van WATCH te vinden. Elke klant kan hier inloggen met zijn klantcode en wachtwoord. Figuur 1 WATCH support inlogscherm Na inloggen

Nadere informatie

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 4.0. KraamzorgCompleet versie 4.0

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 4.0. KraamzorgCompleet versie 4.0 Update documentatie KraamZorgCompleet versie 4.0 KraamzorgCompleet versie 4.0 Inhoudsopgave Update documentatie versie 4.0 Hoofdstuk 1 Declareren partusassistentie...1 1.1 Declareren partusassistentie

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Gebruikershandleiding e-boekhouden.

Gebruikershandleiding e-boekhouden. Gebruikershandleiding e-boekhouden. Hoofdstuk 1 (pagina 2 t/m 5): - Inloggen - Wachtwoord aanvragen - Uitleg tabbladen Hoofdstuk 2 (pagina 5 t/m 10): - Overzicht van de ledenlijst - Ledenlijst inzien -

Nadere informatie

Deze handleiding is geschikt voor gebruikers van Rekeningbeheren.nl en S4Dunning. Rekeningbeheren.nl is de basis applicatie voor het uitvoeren van acties in batches en kan worden gezien als de lite versie

Nadere informatie

Fysiomanager update juni 2013

Fysiomanager update juni 2013 Fysiomanager update juni 2013 Kopiëren inhoud vragenlijst uit voorgaande Procedure Wanneer u een nieuwe procedure aanmaakt bij een patiënt, dan worden standaard de onder Voorgeschiedenis aanwezige vragenlijsten

Nadere informatie

Introductie nieuwe SOAP interface Blokkade distributie Diverse verbeteringen Verbeterde logging Verschuiven gereserveerde planningen

Introductie nieuwe SOAP interface Blokkade distributie Diverse verbeteringen Verbeterde logging Verschuiven gereserveerde planningen Marlin De Marlin release die momenteel beschikbaar is op de acceptatieomgeving van PCA Mobile, zal op 23 september gepromoveerd worden naar de productieomgeving. Deze release bevat de volgende nieuwe functionaliteiten

Nadere informatie

Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen

Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen Versie mei 2014 1. Accepteren van een uitnodiging 1.1 De uitnodiging beantwoorden U kunt als ondernemer uitgenodigd worden voor een onderhandse aanbesteding.

Nadere informatie

URENREGISTRATIEMODULE

URENREGISTRATIEMODULE URENREGISTRATIEMODULE HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 22-8-2017 Versie 2.1 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over de Urenregistratiemodule... 4 1.2 Doel van

Nadere informatie

Handleiding Merge items

Handleiding Merge items Handleiding Merge items Copyright, Connexys Versie 3.2.0.1-30 september 2013 Niets uit dit document mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of

Nadere informatie

Inhoudsopgave V1.02 2

Inhoudsopgave V1.02 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Beginnen met InterWord.... 3 Navigatiemenu.... 4 Hoofdmenu aanmaken.... 4 Submenu aanmaken.... 4 Hoofd- en submenu s verwijderen.... 4 Hoofd- en submenu s aan of uit te

Nadere informatie

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden... 4 2.1 Bedrijfsgegevens... 4 2.2 Persoonsgegevens... 5 2.3 Beroepsgegevens... 5

Nadere informatie

Car-Pass Webservices Vanaf versie in flexigar

Car-Pass Webservices Vanaf versie in flexigar Car-Pass Webservices Vanaf versie 7.4.0 in flexigar 1 Algemeen... 2 1.1 In te stellen parameters... 2 2 Versturen van kilometerstanden... 3 2.1 Via het document (werkorder of factuur)... 3 2.1.1 Voor de

Nadere informatie

Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures

Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures Versie 1 Januari 2016 Inhoudsopgave 1 Aanmelden voor uw inschrijving... 3 1.1 Het project op Aanbestedingskalender.nl... 3 1.2 Het project zichtbaar maken

Nadere informatie

Inhoudsopgave. PlanCare Dossier V11.7 Onderhoud arrangement, product, handeling

Inhoudsopgave. PlanCare Dossier V11.7 Onderhoud arrangement, product, handeling Inhoudsopgave Inleiding... 2 Project/Product... 3 Proces... 3 Producten definiëren... 4 Producten koppelen aan een Project... 5 Koppelen van Personeel aan Producten... 8 Producten aan mutaties koppelen...

Nadere informatie

Release notes:

Release notes: Applicatie: Module: Planbord 61570 Verwerken werkbonnen/contracten verwerken van E-Invoices uitgesteld versturen Gecorrigeerde functionaliteit Exact export werkbon / contract factuur implementatie gewijzigd.

Nadere informatie

NC-Websites Handleiding Mailer

NC-Websites Handleiding Mailer NC-Websites Handleiding Mailer Juni 2011 versie 1 1 Inhoud 1. Uw mailer... 3 2. Groepen beheren... 4 3. Klanten beheren... 7 4. Nieuwsbrief opstellen... 10 4.1 Indeling van de Nieuwsbrief... 10 4.2 De

Nadere informatie

2. Ga via de aanvragenpagina op naar het eloket en log in met uw eherkenningsmiddel.

2. Ga via de aanvragenpagina op   naar het eloket en log in met uw eherkenningsmiddel. Online aanvragen Subsidieregeling praktijkleren In de periode 2 juni 2018 09:00 uur 17 september 2018 17:00 uur kunnen (erkende) leerbedrijven, inclusief opleidingsbedrijven, een aanvraag voor subsidie

Nadere informatie

Home Documenten... 2 POP Mijn CV Bevoegdheden Notities Evaluaties Evaluatie activeren... 5

Home Documenten... 2 POP Mijn CV Bevoegdheden Notities Evaluaties Evaluatie activeren... 5 Bekwaamheidsdossier Inhoud: elke medewerker heeft toegang tot het bekwaamheidsdossier als diegene inlogt met 2FA. Een teamleider heeft twee extra menu-items: Evaluaties activeren: voor meerdere personen

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX)

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) 2019 Van Brug Software Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband, elektronica of

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS)

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) Fonds verstandelijk gehandicapten Mei 2015 Inhoudsopgave HOE KOM IK IN HET SYSTEEM?... - 3 - UITLEG PER FUNCTIE... - 4 - Algemeen - 4 - Home - 4 - Plaatselijke

Nadere informatie

HANDLEIDING KIK-R BATCHES C O D E X. Versie: januari 19

HANDLEIDING KIK-R BATCHES C O D E X. Versie: januari 19 HANDLEIDING KIK-R BATCHES C O D E X Versie: januari 19 2019 Van Brug Software Hoewel deze handleiding met zeer veel zorg is samengesteld, aanvaarden noch de auteur, noch Van Brug Software enige aansprakelijkheid

Nadere informatie

Bekwaamheidsdossier mijn dossier

Bekwaamheidsdossier mijn dossier Bekwaamheidsdossier mijn dossier Inhoud: elke medewerker heeft toegang tot het bekwaamheidsdossier als diegene inlogt met 2FA. Een teamleider heeft wat meer opties dan een teamlid. Medewerker: Een medewerker

Nadere informatie

Rekeningoverzicht debiteuren Behorend bij changelist

Rekeningoverzicht debiteuren Behorend bij changelist Rekeningoverzicht debiteuren Behorend bij changelist 6.30.0 Eerste beschikbaarheid: 11 december 2013 Twinfield International NV De Beek 9-15 3871 MS Hoevelaken Nederland Belangrijk bericht Niets van deze

Nadere informatie

INFORMAT WEBAPPLICATIE. ischoolcommunicatie

INFORMAT WEBAPPLICATIE. ischoolcommunicatie INFORMAT WEBAPPLICATIE ischoolcommunicatie Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoe verstuur ik een bericht?... 3 Stap1 ischoolcommunicatie aanvinken bij e-mail, adres en/of gsm.... 3 Via leerlingen consulteren

Nadere informatie

Handleiding Centrumportal voor gebruikers Diamantkoppeling

Handleiding Centrumportal voor gebruikers Diamantkoppeling Handleiding Centrumportal voor gebruikers Diamantkoppeling Versie 1.0 Nefrovisie Utrecht augustus 2016 Inhoud 1 Inleiding...1 2 Account centrumportal...1 3 Aanleveren gegevens via de Diamantkoppeling...1

Nadere informatie

PlanCare Dossier V11.11 Tijdverantwoording. Inhoudsopgave

PlanCare Dossier V11.11 Tijdverantwoording. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding... 2... 3 Leesmodus... 3 Schrijfmodus... 4 Verantwoording... 5 Wijzigen van een verantwoording... 8 Bevriezen en vrijgeven... 8 PlanCare Dossier V11.11 - Pagina 1 van 8 Inleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een Excel bestand vanuit het bronsysteem ONATAL naar PERIDOS

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een Excel bestand vanuit het bronsysteem ONATAL naar PERIDOS Handleiding HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een Excel bestand vanuit het bronsysteem ONATAL naar PERIDOS Inleiding U bent verantwoordelijk voor het al dan niet aanleveren van gegevens aan Peridos.

Nadere informatie

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmanagement

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmanagement Handleiding CROW Kennisbank Contentmanagement Inhoudsopgave Inleiding... 2 Hoofdstuk 1 - Navigeren door de inhoudsopgaven... 3 1.1 Indeling inhoudsopgave wijzigen... 3 1.2 Selecteren van titels in de navigatie...

Nadere informatie

Inhoudsopgave V2.02 2

Inhoudsopgave V2.02 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Beginnen met InterWord.... 3 Navigatiemenu.... 4 Hoofdmenu aanmaken.... 4 Submenu aanmaken.... 4 Hoofd- en submenu s verwijderen.... 4 Hoofd- en submenu s aan of uit te

Nadere informatie

Bedrijven SEPA machtiging

Bedrijven SEPA machtiging Bedrijven SEPA machtiging Via Rabo Financial Logistics Portal (RFLP) kunt u gebruik maken van de toepassing Bedrijven SEPA machtiging om een machtiging te registreren voor Bedrijven Euroincasso s. Zonder

Nadere informatie

Release Notes Carta 14.2

Release Notes Carta 14.2 Release Notes Carta 14.2 Datum: 23-10-2014 15:10 Auteur: Hans Wijntjes Project: Carta 14.2 Versie: 1.0 Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Importfunctie verbeterd... 3 3 Samenvoegen, mailen en export... 3 3.1 Samenvoegen

Nadere informatie

Hand-out OuderCommunicatieSysteem

Hand-out OuderCommunicatieSysteem Hand-out OuderCommunicatieSysteem Publicatiedatum 13-09-2016 Inhoudsopgave Fase 1: starten met het OuderCommunicatieSysteem 3 Inloggen 3 Naar de achterkant van de website 4 Naar modulebeheer 4-5 Configuratie

Nadere informatie

Nieuw! - Taak opnieuw aanmaken

Nieuw! - Taak opnieuw aanmaken Inge Heuvel - van Schaijck --- Online Van: Maarten Heuvel - Online Verzonden: vrijdag 1 september 2017 16:07 Aan: Online Groep Onderwerp: Online Pro Update 2017.0.0.183: 13 nieuwe

Nadere informatie

Handleiding MMS accountbeheer MMS. Handleiding voor de Beheerder binnen de bronhoudersorganisatie

Handleiding MMS accountbeheer MMS. Handleiding voor de Beheerder binnen de bronhoudersorganisatie MMS Handleiding voor de Beheerder binnen de bronhoudersorganisatie 1 Document Versie Versie Datum Door Omschrijving 1.0 13-4-2018 André Boom Nieuw 1.1 23-4-2018 André Boom Review door Nielson Domburg verwerkt

Nadere informatie

release 3 Juli 2015 Gebruikershandleiding Welzorg WMO-portaal

release 3 Juli 2015 Gebruikershandleiding Welzorg WMO-portaal release 3 Juli 2015 Gebruikershandleiding Welzorg WMO-portaal Orderstatus > Client (details) De Client details pagina is nog meer de Start pagina geworden voor alle acties die u t.b.v. een cliënt in gang

Nadere informatie

Hoorn, december 2010 HANDLEIDING KWALITEITSVRAGENLIJST

Hoorn, december 2010 HANDLEIDING KWALITEITSVRAGENLIJST Hoorn, december 2010 HANDLEIDING KWALITEITSVRAGENLIJST INHOUDSOPGAVE BLZ. 1. MINIMALE VEREISTEN... 3 1.1 Software vereisten... 3 1.2 Inloggegevens... 3 2. DE VRAGENLIJSTEN... 4 2.1 Voorbereiding... 4 2.2

Nadere informatie

Release Notes 'Meer mogelijkheden voor tender vrijgave'

Release Notes 'Meer mogelijkheden voor tender vrijgave' Deze update Voor inkopers Release Notes 'Meer mogelijkheden voor tender vrijgave' Anonieme koper Vanaf nu worden de instellingen van de anonieme inkoper (bij overige opties) gekopieerd naar percelen, ook

Nadere informatie

Stap 1.1: Inloggen... 2 Stap 1.2: Inloggen; een account activeren en AVG stappen doorlopen... 3 Stap 1.3: Inloggen; AVG stappen doorlopen...

Stap 1.1: Inloggen... 2 Stap 1.2: Inloggen; een account activeren en AVG stappen doorlopen... 3 Stap 1.3: Inloggen; AVG stappen doorlopen... Inhoud handleiding Stap 1.1: Inloggen... 2 Stap 1.2: Inloggen; een account activeren en AVG stappen doorlopen... 3 Stap 1.3: Inloggen; AVG stappen doorlopen... 4 Stap 2.1: NRR-Bijdrage... 5 Stap 2.2: NRR-Bijdrage;

Nadere informatie

Handleiding EPD-overdrachtbericht (MEDOVD) Versie: 0.2. EPD Overdrachtbericht (MEDOVD)... 2 Aanmaken verhuisdossier Inlezen verhuisbericht...

Handleiding EPD-overdrachtbericht (MEDOVD) Versie: 0.2. EPD Overdrachtbericht (MEDOVD)... 2 Aanmaken verhuisdossier Inlezen verhuisbericht... Promedico-VDF 10 Handleiding EPD-overdrachtbericht (MEDOVD) Versie: 0.2 Inhoud EPD Overdrachtbericht (MEDOVD)... 2 Aanmaken verhuisdossier... 2 Inlezen verhuisbericht... 5 Koppelen aan bestaande patiënt...

Nadere informatie

Handleiding registratie kandidaten

Handleiding registratie kandidaten Handleiding registratie kandidaten Registreren van kandidaten : Bij problemen met het gebruik van de kandidaten applicatie neem contact op met de HELPDESK tel. 06-12318076 of via vkz2008@midex.nl De belangengroepering

Nadere informatie

Nieuw in Overzichten! Export lijsten

Nieuw in Overzichten! Export lijsten Inge Heuvel - van Schaijck --- Online Van: Maarten Heuvel - Online Verzonden: donderdag 22 juni 2017 17:03 Aan: Online Groep Onderwerp: Online Pro Update 2017.0.0.78: 20 nieuwe

Nadere informatie

Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal

Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal Inhoud Handleiding indienen subsidieaanvraag via de Stimulus Webportal... 1 1. Algemeen... 2 1.2 Aanmaken van gebruikersaccount... 2 2. Indienen

Nadere informatie

Handleiding KIJK! bewerken afgesloten observaties en/of registraties

Handleiding KIJK! bewerken afgesloten observaties en/of registraties Handleiding KIJK! bewerken afgesloten observaties en/of registraties 1 Inhoud Inleiding... 3 Uitzonderingen registratie heropenen... 4 1. Registratie heropenen:... 4 2. Registraties verwijderen... 4 3.

Nadere informatie

Kerkbalans / VVB. Ondersteuning en voorbeeld voor de actie Kerkbalans / VVB

Kerkbalans / VVB. Ondersteuning en voorbeeld voor de actie Kerkbalans / VVB Kerkbalans / VVB Ondersteuning en voorbeeld voor de actie Kerkbalans / VVB Inleiding Dit document beschrijft in zijn geheel hoe u de actie Kerkbalans kan opzetten en uitvoeren. Dit omvat de aanschrijfwijze

Nadere informatie

WERKEN MET ELEKTRONISCHE POST

WERKEN MET ELEKTRONISCHE POST WERKEN MET ELEKTRONISCHE POST Naam Nr Klas Datum Met E-mail of elektronische post kan je berichten verzenden naar en ontvangen van andere computersystemen die aangesloten zijn op het Internet. De berichten

Nadere informatie

AWR rapportage mogelijkheden

AWR rapportage mogelijkheden KRD gebruikers info: AWR rapportage mogelijkheden Het is recent gebleken dat niet iedereen op de hoogte is van alle beschikbare rapportage mogelijkheden op AWR gebied, en dat zijn er best aardig wat. Functioneel

Nadere informatie

Handleiding. Consolidatie van administraties. Copyright Asperion

Handleiding. Consolidatie van administraties. Copyright Asperion Handleiding Consolidatie van administraties Copyright Asperion Doel van deze handleiding De modules van Asperion kunnen op velerlei manieren ingesteld worden om daarmee optimaal aan te sluiten bij de specifieke

Nadere informatie

EDUscope Administratie Te Laat

EDUscope Administratie Te Laat EDUscope Administratie Te Laat EDUscope versie 3.22.0 Bergerweg 110 6135 KD Sittard 046 4571830 1 INHOUD 2 Inleiding... 3 3 Inrichten... 3 3.1 Te Laat Redenen... 3 3.2 Te Laat Acties... 4 4 Registratie

Nadere informatie

Inhoud handleiding. Handleiding CoSy 3.0

Inhoud handleiding. Handleiding CoSy 3.0 Inhoud handleiding Stap 1.1: Inloggen... 2 Stap 1.2: Inloggen; een account activeren en AVG stappen doorlopen... 3 Stap 1.3: Inloggen; AVG stappen doorlopen... 4 Stap 2.1: NRR-Bijdrage... 5 Stap 2.2: NRR-Bijdrage;

Nadere informatie