Fysiomanager update juni 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fysiomanager update juni 2013"

Transcriptie

1 Fysiomanager update juni 2013 Kopiëren inhoud vragenlijst uit voorgaande Procedure Wanneer u een nieuwe procedure aanmaakt bij een patiënt, dan worden standaard de onder Voorgeschiedenis aanwezige vragenlijsten van een vorige procedure gekopieerd. Het is vanaf nu echter ook mogelijk om van andere, eerder ingevulde vragenlijst van diezelfde patiënt de inhoud te kopiëren. U maakt een nieuwe procedure aan en bij de betreffende, eerder ingevulde vragenlijst ziet u aan de rechter kant de knop Overnemen staan. Het moet dan wel gaan om exact dezelfde vragenlijst en versie, anders is het niet mogelijk om de gegevens over te nemen. Deze functie kan bijvoorbeeld handig zijn bij vragenlijsten die grotendeels hetzelfde blijven qua inhoud en waarbij het vaak vooral nodig is om gegevens aan te vullen. Voorbeelden hiervan kunnen zijn de Externe factoren. Wanneer u de vragenlijst heeft overgenomen, dan is alles nog aan te passen en aan te vullen, maar kunt u de eerder ingevulde informatie als startpunt gebruiken i.p.v. een lege vragenlijst. Heropenen behandeltraject In Fysiomanager is de mogelijkheid ingebouwd om gesloten behandeltrajecten te heropenen. Voorheen was dit beperkt mogelijk maar nu kunt u dit te allen tijde doen. Wanneer een patiënt bijvoorbeeld bij u terugkomt met een recidiverende klacht, dan kunt u nu in Fysiomanager eenvoudig verder werken met hetzelfde behandeltraject. Het heropenen is mogelijk via Hoofdmenu Therapeutisch proces Behandeltrajecten. Nadat de patiënt opgezocht is, klikt u naar het tabblad Beëindigd en daar kunt u klikken op de knop Heropenen. Als de betreffende patiënt op inactief staat in Fysiomanager, dan zal tegelijk met het heropenen de patiënt weer op actief gezet worden.

2 Letterkleur dashboard journaal In het Dashboard kunt u de tekstkleur in het behandeljournaal vanaf nu aanpassen, zoals u dat al gewend was in de correspondentie. Op die manier kunt u eenvoudig tekst met een afwijkende kleur markeren, om bijvoorbeeld belangrijke tekst sneller en makkelijker terug te kunnen vinden. PDF vragenlijst genereren vanuit actiepunt Het is mogelijk gemaakt om een vragenlijst als PDF bestand te creëren en eventueel te printen vanuit de behandelplanactiepunten. Deze mogelijkheid bestond al vanuit de procedure en het behandelplan en is nu ook mogelijk gemaakt na het klikken op de rode A voor de actiepunten. Wanneer u middels de knipperende rode A eraan herinnerd wordt om een evaluatie te doen, dan kunt u nu vanuit dat scherm de betreffende vragenlijst als PDF-bestand of op papier voorleggen aan de patiënt. Documenten archief op Dashboard in Procedure De knop die u naar het Documenten archief leidt is geïmplementeerd in het Dashboard en in de Procedure. U kunt dus nu documenten koppelen aan deze onderdelen in Fysiomanager, zodat u vanuit deze onderdelen snel het document kunt benaderen en inzien.

3 Nieuwe functie Tags Tags koppelen aan behandeltraject Er is een nieuwe functie ontwikkeld binnen Fysiomanager, de functie Tags. Met een Tag kunt u behandeltrajecten markeren. U bent vrij in het bedenken op welk kenmerk u een behandeltraject markeert. U kunt bijvoorbeeld de wijze waarop een patiënt naar uw praktijk komt markeren, bijvoorbeeld als u wilt weten of bepaalde sportverenigingen of bepaalde scholen patiënten insturen. Maar u kunt hier ook kenmerken van de patiënt zelf vastleggen. Tag beheer in rechten beheer De beheerder heeft standaard de mogelijkheid om tags aan te maken en aan te passen in Fysiomanager. De beheerder kan via Hoofdmenu Beheer Rechterbeheer ook instellen dat een administrator of therapeut deze mogelijkheid krijgt. Tag beheer U kunt, als u beheerder bent of als u het recht toegekend heeft gekregen, via Hoofdmenu Beheer Tag beheer de tags aanmaken en aanpassen. Op die manier kunt u zelf bepalen op welke manier en voor welk doeleinde u deze nieuwe functie gebruikt binnen Fysiomanager. Door te klikken op de +, kunt u een tag aanmaken, met daarbij een begincode en eindcode. Deze codes zou u kunnen gebruiken in het exportbestand, om daarop selecties te maken.

4 Tags export in FysioStats Export Via Hoofdmenu FysioStats FysioStats export is het mogelijk om een export te maken van de gebruikte tags. MZT: in standaard procedure vragenlijsten voor / na start traject publiceren U kunt nu via Hoofdmenu Procedures Standaard procedure instellen dat een vragenlijst enkele dagen voor de start van het behandeltraject gepubliceerd moet worden op MijnZorgtoegang.nl. Tot nu toe was het alleen mogelijk om dit in te stellen na de start van het traject. Het publiceren voor de start van een traject is handig om de patiënt voorafgaand aan de eerste behandeling al vragenlijsten te laten invullen. Optie Polisbeheer bij paperclip retourinfo Bij het verwerken van de retourinformatie is de mogelijkheid gecreëerd om naar Polisbeheer te gaan om daar e.e.a. na te kijken en eventueel correcties door te voeren. Wanneer u een afwijzing krijgt en het blijkt dat er bij de aanvullende polis bijvoorbeeld een onjuiste inhoud ingevuld te zijn, dan kunt u nu vanuit het scherm van de retourinformatie direct naar Polisbeheer toe gaan om een correctie uit te voeren.

5 Facturen printen op alfabetische volgorde De facturen worden nu op alfabetische volgorde van de achternaam geprint, wanneer u meerdere facturen tegelijk print. Voordeel hiervan is dat het makkelijker wordt om facturen op te zoeken. Factuur historie per jaar filteren In de factuur historie, te benaderen via Hoofdmenu Administratie Factuur historie of via de patiëntkaart, is een filter ingebouwd om de facturen per jaar te tonen. Op die manier blijft het scherm overzichtelijk en kunt u sneller en makkelijker zoeken naar facturen. Specialismecode en ZorgMailgegevens in verwijzers export Wanneer u een export maakt van de in uw Fysiomanager pakket aanwezige huisartsen en specialisten dan worden nu ook de specialismecode en de ZorgMailgegevens van die verwijzers geëxporteerd. U kunt zo snel controleren waar onjuiste specialismecodes ingevuld staan en bij welke huisartsen er nog ZorgMailgegevens niet ingevuld zijn. Soort product (artikelcode) vermelden op shopfactuur Bij een verkoop vanuit de Shop wordt het product- / artikelnummer nu ook vermeld op de shopfactuur.

6 Behandeltarief mag maar 1 keer per behandeltraject gebruikt worden Via Hoofdmenu Tarieven Basisinstellingen behandeltarieven is het mogelijk gemaakt om het gebruik van een behandeltype te beperken. Wanneer u aan de rechter kant van het scherm het vinkje in de kolom Beperkt plaatst, dan kan dat behandeltype nog maar eenmaal per behandeltraject ingepland worden. Bij enkele behandeltypes, zoals screening en de intake en onderzoek, is al standaard ingesteld dat deze maar eenmaal per traject gepland mogen worden. Een mogelijke toepassing van deze functie is wanneer u een of enkele Eigen basistarieven aanmaakt, waarbij u wilt instellen dat deze maar eenmaal gebruikt mogen worden per traject. Een intake of eenmalig onderzoek zou hiervan een voorbeeld kunnen zijn. 3 nieuwe prestatie codes voor Menzis ingebracht: 9700, 9710 en Om het vervaardigen van handspalken te kunnen declareren naar Menzis zijn de verrichtingen 9700 (Statisch verstelbare spalk klein), 9710 (Spalk groot) en 9720 (Dynamische spalk) in Fysiomanager ingebracht. Deze zijn zowel voor ergotherapie als voor fysiotherapie te gebruiken. U kunt de eigen naam, de afkorting en de standaard tijd instellen via Hoofdmenu Tarieven Basisinstellingen behandeltarieven. Via Periodes behandeltarieven en Behandeltarieven per therapeut kunt u de behandeltypes activeren. Via Hoofdmenu Tarieven Zorgverzekeraar contracten kunt u de behandeltypes toevoegen aan het Menzis contract.

7 Opgeloste punten Veranderen startdatum behandeltraject gaf ten onrechte de vraag voor een chronische keuze Wanneer u een nieuw behandeltraject aanmaakte voor een patiënt en in dit traject werd de startdatum aangepast voordat de MDC was ingevuld, dan kreeg u de melding: Er is geen selectie van de chronische lijst gemaakt. Dat is hersteld; het is mogelijk de startdatum aan te passen en op te slaan, zonder een MDC in te voeren. Tekst Agis Intensief is veranderd in Achmea Plus bij het versturen van klinimetrie Voor de Pluspraktijken, die per kwartaal de klinimetrie moeten versturen, is de tekst van de functie veranderd van Agis Intensief versturen naar Achmea Plus-klinimetrie versturen. Nb: aan het einde van deze maand moet de klinimetrie weer verstuurd worden door de Pluspraktijken! Dubbele quote in de opmerkingentekst van de wachtlijst brak ten onrechte de tekst af Wanneer er een -teken gebruikt werd in het opmerkingenveld van de wachtlijst dan werd de tekst die erna getypt stond, afgebroken. Dit is verholpen; het is weer mogelijk om deze en andere leestekens te gebruiken in het veld. Abonnementen export gaf ten onrechte maar 1 abonnement per behandeltraject weer Via Hoofdmenu FysioStats Overzicht abonnementen werd maar één abonnement per behandeltraject getoond. Dit is opgelost waardoor nu alle abonnementsregels per behandeltraject getoond worden. In het contactoverzicht is het jaarveld naar 2004 gezet Bij Hoofdmenu Relaties Contactenoverzicht was het mogelijk om een overzicht op te vragen vanaf 2011 maar niet voor de jaren ervoor. Dit is nu aangepast zodat er vanaf 2004 een overzicht opgevraagd kan worden.

Op tabblad "2. Declaraties" van de systeemgegevens kunt u de nota lay-out instellen.

Op tabblad 2. Declaraties van de systeemgegevens kunt u de nota lay-out instellen. Hoofdstuk 1 Inleiding In Intramed is het mogelijk om naast het declareren naar verzekeraars en patiënten, ook te declareren naar bedrijven en instellingen. Er kan op drie manieren gedeclareerd worden naar

Nadere informatie

Zorgmail handleiding. Inhoud

Zorgmail handleiding. Inhoud Inhoud 1. Beginnen met Zorgmail pag. 2 2. Het instellen van Zorgmail pag. 2 3. Het gebruik van Zorgmail m.b.t. Artsen pag. 3 4. Het aanpassen van de lay-out van Zorgmail pag. 4 5. Werken met Zorgmail pag.

Nadere informatie

Dashboard 2.0. Het vernieuwde dashboard is op te delen in de volgende onderdelen:

Dashboard 2.0. Het vernieuwde dashboard is op te delen in de volgende onderdelen: Dashboard 2.0 Bij het nieuwe dashboard is het uitgangspunt dat het een scherm moet zijn waar alle relevante informatie vanuit het inhoudelijk dossier overzichtelijk en volledig teruggevonden wordt. Daarnaast

Nadere informatie

Let op: het is raadzaam om geen felle, scherpe kleuren te gebruiken. Het gebruik van milde, lichtere kleuren zorgt voor rust in de agenda.

Let op: het is raadzaam om geen felle, scherpe kleuren te gebruiken. Het gebruik van milde, lichtere kleuren zorgt voor rust in de agenda. Fysiomanager update 22 augustus 2013 Kleurweergaven Praktijk Detailweergave In de detailagenda zijn de praktijkkleuren zichtbaar gemaakt, zodat in één oogopslag gezien kan worden of een (reeks van) behandeling(en)

Nadere informatie

MediQuets instellen en gebruiken, bestand uploaden v4. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - bestand aanmaken en uploaden

MediQuets instellen en gebruiken, bestand uploaden v4. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - bestand aanmaken en uploaden Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken bestand aanmaken en uploaden MediQuest verzorgt de volledige meting van de CQIndex; van uitnodiging tot rapportage. De ervaringen van patiënten worden met de

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Beheer facturen. Naam handleiding: Beheer facturen Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 20-11-2014 Versie: 1.

Handleiding Abakus. Beheer facturen. Naam handleiding: Beheer facturen Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 20-11-2014 Versie: 1. Handleiding Abakus Beheer facturen 2014 Abakus Compleet Pagina 1 / 12 Inhoud Inleiding... 3 Twee type facturen... 3 Opbouw beheer facturen... 4 Tabblad Vecozo... 5 Lijst facturen... 6 Retourinformatie

Nadere informatie

Module online intake/dtf

Module online intake/dtf Module online intake/dtf Inhoud Inleiding... 1 Activeren van de module online intake/dtf... 1 Een online verzoek versturen... 2 Een online verzoek ontvangen... 4 Een verzoeksjabloon invoeren / aanpassen...

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Jaarwerk 2014-2015. Naam handleiding: Jaarwerk 2014-2015 Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 28-01-2015 Versie: 1.

Handleiding Abakus. Jaarwerk 2014-2015. Naam handleiding: Jaarwerk 2014-2015 Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 28-01-2015 Versie: 1. Handleiding Abakus Jaarwerk 2014-2015 2015 Abakus Compleet Pagina 1 / 12 Inhoud Inhoud... 2 Stap 1... 3 Stap 2... 5 Stap 3... 6 Stap 4... 8 Stap 5... 9 Belangrijke aanvullende informatie... 10 Contact...

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3 Update documentatie KraamZorgCompleet versie 3.3 KraamzorgCompleet versie 3.3 Inhoudsopgave Update documentatie versie 3.3 Hoofdstuk 1 Tarieven per verzekeringsconcern...1 1.1 Verzekeringsconcerns...1

Nadere informatie

Online vragenlijstenmodule

Online vragenlijstenmodule Online vragenlijstenmodule Inhoud Inleiding... 1 Activeren van de online vragenlijstmodule... 1 Een online verzoek versturen... 2 Een online verzoek ontvangen... 3 Een verzoeksjabloon wijzigen... 4 Uitnodiging

Nadere informatie

HANDLEIDING Declareren FTT-trajecten

HANDLEIDING Declareren FTT-trajecten HANDLEIDING Declareren FTT-trajecten (voorheen DBC) Handleiding Declareren FTT-trajecten Versie 5.1..0.1 2014-2015 Ga via tabblad naar toolbar . Eerst dienen hier de verrichtingscodes

Nadere informatie

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 1 van 35 UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 2 van 35 1. SEPA CHECK Ga naar http://www.unidis.nl/ en klik op doe de SEPA check. Zie onderstaande screenshot. U komt

Nadere informatie

Achmea Basis Plus Polis instellen en gebruiken v5. Hoofdstuk 1 Achmea Basis Plus Polis instellen en gebruiken

Achmea Basis Plus Polis instellen en gebruiken v5. Hoofdstuk 1 Achmea Basis Plus Polis instellen en gebruiken Hoofdstuk 1 Achmea Basis Plus Polis instellen en gebruiken De Basis Plus Module is een apart aanvullend pakket exclusief voor het merk Zilveren Kruis. Verzekerden kunnen het pakket afsluiten per 1 januari

Nadere informatie

Meer informatie vindt u op de website http://www.fysiomonitor.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met Fysio Prestatie Monitor contact opnemen.

Meer informatie vindt u op de website http://www.fysiomonitor.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met Fysio Prestatie Monitor contact opnemen. Hoofdstuk 1 Fysio Prestatie Monitor instellen en gebruiken De Fysio Prestatie Monitor (FPM) is een online meetinstrument van Qualizorg dat de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg in kaart brengt, en

Nadere informatie

Handleiding Declaratie- en retourinformatie Versie 4.9.0.2 Oktober 2014. Handleiding Declaratie- en retourinformatie

Handleiding Declaratie- en retourinformatie Versie 4.9.0.2 Oktober 2014. Handleiding Declaratie- en retourinformatie Handleiding Declaratie- en retourinformatie 1 Declaratieoverzicht 1.1 Declaratieoverzicht inzien 1.2 Ophalen retourinformatie 03 03 04 2 Zoeken van declaraties 2.1 Filteren declaratieoverzicht 04 04 3

Nadere informatie

Declareren. Stap 1 Openstaande behandelingen

Declareren. Stap 1 Openstaande behandelingen Declareren Stap 1 Openstaande behandelingen Bij het programma onderdeel Declaratie, Openstaande behandelingen (zorgverzekeraars) kunt u kijken welke welke behandelingen er nog niet gedeclareerd zijn. Druk

Nadere informatie

Meer informatie vindt u op de website https://qualiview.nl/. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met hun contact opnemen.

Meer informatie vindt u op de website https://qualiview.nl/. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met hun contact opnemen. Hoofdstuk 1 Qualiview instellen en gebruiken Qualiview (voorheen Qualizorg) is een online meetinstrument dat de kwaliteit van onder andere fysiotherapeutische zorg in kaart brengt, en vergelijkt met het

Nadere informatie

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor Formulieren In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor de Functioneel beheerder. Ter verduidelijking zijn op relevante onderdelen eveneens schermvoorbeelden

Nadere informatie

Ridder R8 Financieel: openen nieuw boekjaar

Ridder R8 Financieel: openen nieuw boekjaar Ridder R8 Financieel: openen nieuw boekjaar Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Nieuw boekjaar - Ridder R8 v8... 2 2. Journaalposten verplaatsen naar historie... 6 3. Koppeling met AccountView... 8 4.

Nadere informatie

Handleiding Elektronische uitwisseling patiëntendossiers

Handleiding Elektronische uitwisseling patiëntendossiers Handleiding Elektronische uitwisseling patiëntendossiers Auteurs en Redactie PharmaPartners Huisartsenzorg 8 april 2015 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel

Nadere informatie

1.1 Retourinformatie Ga via tabblad <Declareren> naar de toolbar, icoon <Declaratie overzicht>.

1.1 Retourinformatie Ga via tabblad <Declareren> naar de toolbar, icoon <Declaratie overzicht>. 1.1 Retourinformatie Ga via tabblad naar de toolbar, icoon . 1.1.1 Declaratieoverzicht In het declaratieoverzicht staan alle declaraties die verstuurd zijn naar de zorgverzekeraar

Nadere informatie

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Zorgverzekeraar oproepen Als u een zorgverzekeraar wilt oproepen om de gegevens te bekijken of te bewerken kunt boven in het zorgverzekeraars scherm, op

Nadere informatie

Aanbesteden-omgeving

Aanbesteden-omgeving Release juni 2014 (2.96) Aanbesteden-omgeving Op vrijdag 13 juni is release 2.96 van Aanbestedingskalender.nl geïnstalleerd. Deze release biedt aanbestedende diensten de mogelijkheid niet alleen onderhandse,

Nadere informatie

Facturenoverzicht & Exporteren

Facturenoverzicht & Exporteren Facturenoverzicht & Exporteren Ga via Tabblad naar toolbar Het onderstaande scherm zal zich openen. FysioRoadmap toont hierbij het laatst geopende facturen overzicht. Factuur

Nadere informatie

Agenda... 61 Algemene toelichting... 61 Uren blokkeren... 61 Behandelmomenten plannen... 61 Behandeltraject... 66

Agenda... 61 Algemene toelichting... 61 Uren blokkeren... 61 Behandelmomenten plannen... 61 Behandeltraject... 66 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Eerste gebruik... 3 Controle van het computerbesturingssysteem... 3 Inloggen... 3 Instellingen voor de printer/ print set-up... 3 Praktijken en therapeuten invoeren...

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

OVM 2.0. Stappenplan. Leerling exporteren en importeren

OVM 2.0. Stappenplan. Leerling exporteren en importeren OVM 2.0 Stappenplan Leerling exporteren en importeren Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Algemeen... 3 Voorbereiding... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Downloaden... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen 1. Inleiding..2 2. Selecteren van openstaande posten. 2 3. Genereren van aanmaningen.....4 4. Electronisch Aanmanen...5 1 1. Inleiding

Nadere informatie

Algemene Update Novadent Februari 2019

Algemene Update Novadent Februari 2019 Beste Novadent gebruiker, Hierbij ontvangt u het begeleidend schrijven bij de algemene update Novadent februari 2019. U kunt de update downloaden vanuit het Novadent programma. Zie verwerking algemene

Nadere informatie

Verzekeraars (zorgverzekeraars, prestatiecodes en tarieven) Inhoudsopgave

Verzekeraars (zorgverzekeraars, prestatiecodes en tarieven) Inhoudsopgave Verzekeraars (zorgverzekeraars, prestatiecodes en tarieven) Inhoudsopgave Inleiding Verzekeraars Een eigen verzekeraar toevoegen Een bestaande verzekeraar wijzigen Een verzekeraar op niet actief zetten

Nadere informatie

Handleiding Verwerken Retourinformatie afkomstig van de website van Vecozo (versie 2009-10, OmniHisScipio 1.912 e.v.)

Handleiding Verwerken Retourinformatie afkomstig van de website van Vecozo (versie 2009-10, OmniHisScipio 1.912 e.v.) Handleiding Verwerken Retourinformatie afkomstig van de website van Vecozo (versie 2009-10, OmniHisScipio 1.912 e.v.) Retourinformatie via de website van Vecozo Wanneer declaraties zijn ingediend bij de

Nadere informatie

Exact Online. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Exact Online. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl Exact Online Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Artikel toevoegen 5 3. Instellingen CCV Shop 6 4. Orders verzenden

Nadere informatie

Online declareren in Intramed v5. Hoofdstuk 1 Online declareren in Intramed. Instellingen voor online declareren

Online declareren in Intramed v5. Hoofdstuk 1 Online declareren in Intramed. Instellingen voor online declareren Hoofdstuk 1 Online declareren in Intramed Instellingen voor online declareren In Intramed kunt u uw declaraties rechtstreeks verzenden naar het VECOZO portaal. U hoeft dus géén declaratiebestanden aan

Nadere informatie

Handleiding spitsfactuur imuis Online.

Handleiding spitsfactuur imuis Online. Handleiding spitsfactuur imuis Online. 1. Inloggen imuis Online. Log in op: https://inloggen.mondtadviesgroep.nl/imuis_net/inlogscherm.aspx Of via http://www.mondtadviesgroep.nl/ (rechtsboven Inloggen

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

Update documentatie. versie 6.5. versie 6.5

Update documentatie. versie 6.5. versie 6.5 Een nieuwe versie van Intramed: nieuwe mogelijkheden, verbeteringen en oplossingen. Met deze versie voldoet Intramed ruim op tijd aan de landelijke afspraak om per 1 mei 2012 met de vernieuwde GZ-standaard

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Jaarwerk 2018 Classificatie: 4 - Openbaar. Abakus Zonneoordlaan TK Ede

Handleiding Abakus. Jaarwerk 2018 Classificatie: 4 - Openbaar. Abakus Zonneoordlaan TK Ede Handleiding Abakus Jaarwerk 2018 Classificatie: 4 - Openbaar Abakus Zonneoordlaan 17 6718 TK Ede 088-946 22 25 info@abakus.nl www.abakus.nl KvK 34183168 Incura en Abakus zijn producten van WinBase Software

Nadere informatie

Klinimetrie voorkeuze

Klinimetrie voorkeuze Klinimetrie voorkeuze Inhoudsopgave Inleiding...1 Voorkeuze klinimetrie instellen...2 Voorkeuze kinderfysiotherapieklinimetrie instellen...4 Voorkeuze bekkenfysiotherapieklinimetrie instellen...5 Vragenlijsten

Nadere informatie

Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar

Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar ! Bijlage inlezen nieuwe tarieven (vanaf 3.2) Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar Scipio 3.303 biedt ondersteuning om gebruikers alle tarieven van de verschillende verzekeraars in één keer

Nadere informatie

Legal Eagle Agenda handleiding versie 2.8 december 2007

Legal Eagle Agenda handleiding versie 2.8 december 2007 Legal Eagle Agenda handleiding versie 2.8 december 2007 Algemeen... 2 Afspraken... 6 Synchroniseren... 6 Synchroniseren... 7 Export... 8 Filters... 9 * Er kan niet met Outlook Express gesynchroniseerd

Nadere informatie

Release Notes 'Meer mogelijkheden voor tender vrijgave'

Release Notes 'Meer mogelijkheden voor tender vrijgave' Deze update Voor inkopers Release Notes 'Meer mogelijkheden voor tender vrijgave' Anonieme koper Vanaf nu worden de instellingen van de anonieme inkoper (bij overige opties) gekopieerd naar percelen, ook

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

Workflow. Taak Sjablonen

Workflow. Taak Sjablonen Workflow Workflow beheer Bij elke klant in RADAR (het vinkje klant staat aan in het tabblad ALGEMEEN van het bedrijf of de familie) kunt u een planning maken van een aantal periodieke taken, bijvoorbeeld:

Nadere informatie

Als u via een servicebureau wilt declareren, moet u eerst een aantal instellingen doen.

Als u via een servicebureau wilt declareren, moet u eerst een aantal instellingen doen. Hoofdstuk 1 Servicebureau instellen en gebruiken Declaraties naar verzekeraars en patiëntnota's kunt u laten afhandelen door een servicebureau zoals NotaCollect of Famed (ook wel geschreven als "NotaCollect"

Nadere informatie

Nieuw in versie Autoflex 9.1

Nieuw in versie Autoflex 9.1 Nieuw in versie Autoflex 9.1 Onderstaande items zijn veranderd dan wel toegevoegd in versie 9.1. De geel gearceerde items worden erna wat verder uitgediept met schermvoorbeelden. Verkoop Mogelijkheid voor

Nadere informatie

Dossiervorming, Taken en Planning onder Abonnementen gerealiseerd

Dossiervorming, Taken en Planning onder Abonnementen gerealiseerd Pagina 1 van 7 Hoofdidentiteit Van: "Maarten Heuvel - Online" Aan: Verzonden: donderdag 11 juli 2013 16:51 Onderwerp: Online Pro 2013.0.0.95: Dossiervorming

Nadere informatie

Abakus Handleiding Beheer facturen

Abakus Handleiding Beheer facturen Abakus Handleiding Beheer facturen Abakus Zonneoordlaan 17 6718 TK Ede 088-946 22 25 info@abakus.nl www.abakus.nl KvK 34183168 Incura en Abakus zijn producten van WinBase Software en Adviezen BV Inleiding

Nadere informatie

Handleiding instellen PREM (MediQuest) - Classificatie: 4 - Openbaar

Handleiding instellen PREM (MediQuest) - Classificatie: 4 - Openbaar Handleiding instellen PREM (MediQuest) - Classificatie: 4 - Openbaar Inhoud Inhoud... 2 1 Algemeen... 3 1.1 Gebruikersnaam en wachtwoord instellen... 3 Praktijkbeheerder... 3 Therapeut... 4 1.2 Toestemming

Nadere informatie

MediQuest instellen gebruiken - automatisch versturen. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - automatische verzending

MediQuest instellen gebruiken - automatisch versturen. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - automatische verzending MediQuest instellen gebruiken automatisch versturen Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken automatische verzending MediQuest verzorgt de volledige meting van de CQIndex; van uitnodiging tot rapportage.

Nadere informatie

Releasenotes. Versie 6.6. Intramed versie 6.6

Releasenotes. Versie 6.6. Intramed versie 6.6 Releasenotes Versie 6.6 Intramed versie 6.6 Hoofdstuk 1 Releasenotes Een nieuwe versie van Intramed: nieuwe mogelijkheden, verbeteringen en oplossingen. Efficiënt kunnen werken is natuurlijk belangrijk

Nadere informatie

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 4.0. KraamzorgCompleet versie 4.0

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 4.0. KraamzorgCompleet versie 4.0 Update documentatie KraamZorgCompleet versie 4.0 KraamzorgCompleet versie 4.0 Inhoudsopgave Update documentatie versie 4.0 Hoofdstuk 1 Declareren partusassistentie...1 1.1 Declareren partusassistentie

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

- Classificatie: 4 - Openbaar. Handleiding instellen PREM (Qualiview)

- Classificatie: 4 - Openbaar. Handleiding instellen PREM (Qualiview) Handleiding instellen PREM (Qualiview) - Classificatie: 4 - Openbaar Inhoud Inhoud... 2 1 Algemeen... 3 1.1 Gebruikersnaam en wachtwoord instellen... 3 Praktijkbeheerder... 3 Therapeut... 5 1.2 E-mailadres

Nadere informatie

Zorgplan maken, wijzigen of inzien

Zorgplan maken, wijzigen of inzien Inleiding Een zorgplan geeft doelen met een streefdatum en bijbehorende acties weer. Meerdere zorgplannen kunnen ingevoerd worden, maar er kan maar één zorgplan actief zijn. Standaard wordt het huidige

Nadere informatie

Handleiding Jaarwerk

Handleiding Jaarwerk Handleiding Jaarwerk Wanneer te gebruiken? - Ná het afronden van de administratie (declaraties en boekhouding) 2010 - Ná het updaten naar versie 2.3.26.0 - Vóór het aanpassen van de tarieven 2011 en UZOVI

Nadere informatie

Zorgplan maken, wijzigen of inzien

Zorgplan maken, wijzigen of inzien Zorgplan maken, wijzigen of Inleiding Een zorgplan geeft doelen met een streefdatum en bijbehorende acties weer. Meerdere zorgplannen kunnen ingevoerd worden, maar er kan maar één zorgplan actief zijn.

Nadere informatie

Chronische Pijn Protocol Dossier (CPP)

Chronische Pijn Protocol Dossier (CPP) Chronische Pijn Protocol Dossier (CPP) Het kiezen van dit type dossier doet u in de verwijzing. U maakt daar een nieuwe verwijzing aan en u kiest Chronisch Pijn Protocol bij Dossier type. U kunt vervolgens

Nadere informatie

Release datum: 11 juni 2012

Release datum: 11 juni 2012 Highlights 1 HSExpert versie 5.2 Begin juni is versie 5.2 van HSExpert gereleased. In versie 5.2 zijn vooral wijzigingen op het RiAxion (Arbo) dossier doorgevoerd. Daarnaast zijn er wat kleinere wijzigingen

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1600 Fashion

HANDLEIDING Q1600 Fashion HANDLEIDING Q1600 Fashion Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Kleurlijsten beheren...4 Kleurlijst groep aanmaken...6 Kleurlijst groep verwijderen...6 Kleuren (kleurnummers) aanmaken/wijzigen...7

Nadere informatie

handleiding voor systeem het Management Drives Management Drives systeem Handleiding

handleiding voor systeem het Management Drives Management Drives systeem Handleiding handleiding voor het Management Drives systeem Management Drives systeem Handleiding Met het Management Drives systeem kunt u onder andere Management Drives vragenlijsten versturen, ontvangen en deze zowel

Nadere informatie

Samenvoegbestand maken voor mailings

Samenvoegbestand maken voor mailings Samenvoegbestand maken voor mailings aan cliënten, wederpartijen en advocaten. Sdu uitgevers/advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoud Overzicht... 3 Rapport maken...

Nadere informatie

Wegwijzer handleiding

Wegwijzer handleiding Wegwijzer handleiding versie 2016.3.1 Met behulp van deze korte handleiding kunt u stapsgewijs een Wegwijzer onderzoek uitvoeren binnen Dariuz Works. U kunt een uitgebreide handleiding terugvinden op onze

Nadere informatie

Roosters en planningen printen

Roosters en planningen printen Roosters en planningen printen Op verschillende plekken kunnen roosters en planningen geprint worden. Dit kan in verschillende situaties nuttig zijn. Er moet echter wel rekening gehouden worden met het

Nadere informatie

Urenregistratie MKB. Handleiding

Urenregistratie MKB. Handleiding Urenregistratie MKB Handleiding Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Easy Template B.V.

Nadere informatie

Urenregistratie MKB. Handleiding

Urenregistratie MKB. Handleiding Urenregistratie MKB Handleiding Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Easy Template B.V.

Nadere informatie

avineas 1 / 21 Gebruikershandleiding administratie website v1.0

avineas 1 / 21 Gebruikershandleiding administratie website v1.0 Inleiding Dit document beschrijft het gebruik van de avineas administratie website. Het document is opgedeeld in een aantal onderdelen: Deel 1 beschrijft het algemene opzet van de applicatie. Deel 2 beschrijft

Nadere informatie

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft.

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft. Hoofdstuk 1 Via een Intramed-web-applicatie kunnen patiënten zich via internet inschrijven bij uw praktijk. De patiënt opent de app en vult online een intake-vragenlijst in. Deze gegevens worden naar uw

Nadere informatie

Exact Online. Handleiding Versie

Exact Online. Handleiding Versie Exact Online Handleiding Versie 2.3 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Artikel toevoegen 5 3. Instellingen CCV Shop 6 4. Orders verzenden

Nadere informatie

Handleiding. Autotaal Easy-work

Handleiding. Autotaal Easy-work Handleiding Autotaal Easy-work Module: Easy-SMS (SMS berichten versturen vanuit Easy-work) Versie 605 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Technische informatie...3 Instellingen...3 SMS sjablonen...4

Nadere informatie

VIVA2.0 Bedrijfsbehandelplan / Bedrijfsgezondheidsplan

VIVA2.0 Bedrijfsbehandelplan / Bedrijfsgezondheidsplan BBP/BGP VIVA2.0 VIVA2.0 Bedrijfsbehandelplan / Bedrijfsgezondheidsplan CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Periodieke facturen Deze functie is beschikbaar in de volledige versie van RADAR. RADAR Lite heeft deze functie niet.

Periodieke facturen Deze functie is beschikbaar in de volledige versie van RADAR. RADAR Lite heeft deze functie niet. Periodieke facturen Deze functie is beschikbaar in de volledige versie van RADAR. RADAR Lite heeft deze functie niet. Periodieke facturen klaarzetten(het sjabloon voor de termijnfactuur maken) Een periodieke

Nadere informatie

MediQuest instellen en gebruiken, automatisch versturen v5. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - automatische verzending

MediQuest instellen en gebruiken, automatisch versturen v5. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - automatische verzending Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken automatische verzending MediQuest verzorgt de volledige meting van de CQIndex; van uitnodiging tot rapportage. De ervaringen van patiënten worden met de CQIndex

Nadere informatie

1 Alure Jaarovergang 2 / 5

1 Alure Jaarovergang 2 / 5 Alure10 Jaarovergang Alure10 Jaarovergang... 1 1 Alure Jaarovergang... 2 1.1 Periode tabel genereren... 2 1.1.1 Gebroken weken waarbij de nieuwe maand in het weekend begint... 2 1.1.2 Werkbare (productieve)

Nadere informatie

Werken met verschillende lay-outs

Werken met verschillende lay-outs Werken met verschillende lay-outs Inleiding In deze handleiding vindt u een stappenplan voor het werken met verschillende lay-outs. Het werken met verschillende lay-outs kan een keuze zijn als u werkt

Nadere informatie

Quick Guide VivianCMS

Quick Guide VivianCMS Quick Guide VivianCMS Contactformulier creëren Versie: 1.0 Startdatum: 24 juli 2006 Datum laatste wijziging: 24 juli 2006 Opmerking: Gepubliceerd op http://www.viviancms.nl Inhoud 1 Inleiding...3 1.1 Contactformulier

Nadere informatie

VIVA2.0 Bedrijfsbehandelplan / Bedrijfsgezondheidsplan

VIVA2.0 Bedrijfsbehandelplan / Bedrijfsgezondheidsplan BBP/BGP VIVA2.0 VIVA2.0 Bedrijfsbehandelplan / Bedrijfsgezondheidsplan CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding Toetssite

Handleiding Toetssite Handleiding Toetssite Inhoud Inleiding 3 1 Werken met de Toetssite 3 1.1 Praktische gebruiksinformatie 3 Inloggen 3 Opstarten 3 1.2 Methode kiezen 3 1.3 Toetsresultaten invoeren en/of wijzigen 5 Groep

Nadere informatie

Exporteren naar imuis versie 4.2.3. of hoger

Exporteren naar imuis versie 4.2.3. of hoger Exporteren naar imuis versie 4.2.3. of hoger Inhoud Keuzes in werken met combinatie The Nanny & imuis... 1 Automatische koppeling... 2 Controle stappen... 2 Exporteren machtigingen vanuit The Nanny...

Nadere informatie

Handleiding Meetplan GR. Questmanager

Handleiding Meetplan GR. Questmanager Handleiding Meetplan GR Questmanager 1 Documentgegevens Historie Datum Auteur Versie Beschrijving 28-11-2016 GdB 0.1 Initiële versie 1-8-2016 GdB 1.0 Pilotversie 24-10-2018 LM 1.1 Tekstuele aanpassingen

Nadere informatie

Bij de betreffende codelijsten voert u de nieuwe prestatiecodes in. Dit gaat als volgt:

Bij de betreffende codelijsten voert u de nieuwe prestatiecodes in. Dit gaat als volgt: Hoofdstuk 1 Prestatiecodes Fysiotherapie 2015-2016 Verzekeraars hebben in de contracten voor 2016 een aantal nieuwe prestatiecodes opgenomen. Om ervoor te zorgen, dat afspraken voor 2016 al met de juiste

Nadere informatie

Korte instructie bij het werken met de leerlijnen in ParnasSys

Korte instructie bij het werken met de leerlijnen in ParnasSys Korte instructie bij het werken met de leerlijnen in ParnasSys Advies: werk in Google Chrome of Firefox. Aan de slag met een groep mijn ParnasSys > selecteer de groep > knop groepskaart Wat wilt u doen?

Nadere informatie

Tijdwinst Release. 10 oktober 2017

Tijdwinst Release. 10 oktober 2017 Tijdwinst Release 10 oktober 2017 Inhoud Algemeen... 3 Automatisch tijd registreren... 3 Bestandstype.xlsm en.xlsb... 3 Aplaza... 3 AFD berichten direct verwerken... 3 Communicatie... 4 Campagne manager...

Nadere informatie

Contract tarieven voor VGZ

Contract tarieven voor VGZ In 2019 biedt VGZ een overeenkomst aan waarbij zorgverleners een met VGZ afgesproken plus-tarief voor codes uit de module Implantologie mogen declareren. Het gaat hierbij om implantologie codes en bijbehorende

Nadere informatie

Quick Reference Contact Manager SE

Quick Reference Contact Manager SE Eddon Software BV Rietveldenweg 82 5222 AS s-hertogenbosch The Netherlands T +31 (0)88-235 66 66 F +31 (0)88-235 66 77 E info@eddon.nl W www.eddon.nl Quick Reference Contact Manager SE Block: Contact Manager

Nadere informatie

Handleiding Koppeling Abakus naar Fytek

Handleiding Koppeling Abakus naar Fytek Handleiding Koppeling Abakus naar Fytek Versie 2 Fysiosoft v.o.f. Oude rijksweg 12 / 4472 AG / s'heerhendrikskinderen www.fysiosoft.nl info@fytek.nl Inhoud Inhoud... 2 Algemeen... 3 Koppeling naar Fytek...

Nadere informatie

Koppeling Snelstart met PartsCat new generation.

Koppeling Snelstart met PartsCat new generation. Koppeling Snelstart met PartsCat new generation. Vanaf SnelStart 12.7 is het mogelijk om SnelStart direct te koppelen met PnG. Na het instellen van de koppeling, kunt u vanuit een verkooporder direct doorklikken

Nadere informatie

TS-Plus procedure Jaarafsluiting:

TS-Plus procedure Jaarafsluiting: TS-Plus procedure Jaarafsluiting: De jaarafsluiting, ook wel afsluiten administratie of jaarovergang genoemd, omvat twee verschillende zaken die wel met elkaar in verband staan. 1. Aanleveren gegevens

Nadere informatie

- Classificatie: 4 - Openbaar. Handleiding instellen PREM (QDNA)

- Classificatie: 4 - Openbaar. Handleiding instellen PREM (QDNA) Handleiding instellen PREM (QDNA) - Classificatie: 4 - Openbaar Inhoud Inhoud... 2 1 Algemeen... 3 1.1 Gebruikersnaam en wachtwoord instellen... 3 Praktijkbeheerder... 3 Therapeut... 5 1.2 E-mailadres

Nadere informatie

Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014

Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014 Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Zelfservice Cloud 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Rechten kopen of wijzigen

Nadere informatie

1 Alure Jaarovergang 2 / 8

1 Alure Jaarovergang 2 / 8 Alure10 Jaarovergang Alure10 Jaarovergang... 1 1 Alure Jaarovergang... 2 1.1 Periode tabel genereren... 2 1.1.1 Gebroken weken waarbij de nieuwe maand in het weekend begint... 2 1.1.2 Werkbare (productieve)

Nadere informatie

Wijzigingen Release 1.4 oktober 2010

Wijzigingen Release 1.4 oktober 2010 Wijzigingen Release 1.4 oktober 2010 Inleiding Er is met name geïnvesteerd in meer controle voor beheerders, zodat deze MWIB zelf beter kunnen beheren. De mogelijkheid om acties te verwijderen is toegevoegd,

Nadere informatie

Wat wordt vastgelegd kan zelf bepaald worden, maar wij geven, door middel van de stambestanden, diverse voorbeeldbrieven en voorbeeldrapportages.

Wat wordt vastgelegd kan zelf bepaald worden, maar wij geven, door middel van de stambestanden, diverse voorbeeldbrieven en voorbeeldrapportages. Rapportage Inhoud Inleiding... 1 Sjabloonbeheer... 1 Een rapportage wijzigen... 2 Een nieuwe rapportage maken... 4 Instellingen... 6 Rapportage printen... 8 Rapportage via ZorgMail... 10 Rapportage versturen...

Nadere informatie

Snel starten met Testweb Diagnose

Snel starten met Testweb Diagnose Snel starten met Testweb Diagnose WAAR? Je vind Testweb Diagnose op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb Diagnose INLOGGEN

Nadere informatie

Release-notes LRP 3.1.22. LedenRegistratie Protestantse Kerk

Release-notes LRP 3.1.22. LedenRegistratie Protestantse Kerk Release-notes LRP 3.1.22 LedenRegistratie Protestantse Kerk Inhoud 1. Aanhef... 2 2. Tijdelijk- en correspondentieadres op looplijst en in sortering... 2 3. E-mails sturen voor Actie Kerkbalans... 2 4.

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Factureren aan derden. Naam handleiding: Factureren aan derden Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 20-11-2014 Versie: 1.

Handleiding Abakus. Factureren aan derden. Naam handleiding: Factureren aan derden Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 20-11-2014 Versie: 1. Handleiding Abakus Factureren aan derden 2014 Abakus Compleet Pagina 1 / 11 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Factureren aan derden in 4 stappen... 3 Derde aanmaken onder Personen... 4 Debiteurgegevens

Nadere informatie

1 Instellingen voor Clieop-bestanden

1 Instellingen voor Clieop-bestanden U kunt vanuit Reeleezee betalingsopdrachten aanmaken en deze in de vorm van een ClieOp - bestand exporteren. ClieOp (CliëntOpdrachten) is de naam van het elektronische bestand dat zakelijke cliënten gebruiken

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie op de website van CEO-Ergo: https://ceo.ergotherapie.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van CEO-Ergo: https://ceo.ergotherapie.nl. CEOErgo instellen en gebruiken v2 Hoofdstuk 1 CEO instellen en gebruiken Vanaf 2015 levert CEOErgo in samenwerking met Ergotherapie Nederland een digitaal cliëntervaringsonderzoek voor ergotherapeuten.

Nadere informatie

Factuur2King 2.0.2 Single User release notes

Factuur2King 2.0.2 Single User release notes Factuur2King 2.0.2 Single User release notes Naar aanleiding van meldingen en wensen van klanten hebben wij een nieuwe versie van Factuur2King uitgebracht, versie 2.0.2. De volgende wijzigingen zijn in

Nadere informatie

PROMS: overzicht maken

PROMS: overzicht maken PROMS: overzicht maken Een overzicht maken van patiënten die nog een 3 maanden formulier (T3) of 12 maanden formulier (T12) moeten invullen. Wanneer patiënten bij u PROMS formulieren invullen (op papier

Nadere informatie