Nieuwe ICF-module. Nb. Huidige berichten hoeven niet eerst volledig verwerkt te worden om te kunnen overstappen op deze nieuwe module.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwe ICF-module. Nb. Huidige berichten hoeven niet eerst volledig verwerkt te worden om te kunnen overstappen op deze nieuwe module."

Transcriptie

1 Nieuwe ICF-module Vanaf versie is er een nieuwe ICF-module, voor de ENK Pro en Enterprise-gebruikers, die de samenstelling EF aan hebben staan. Het inlezen en verwerken van elektronische inkoopfacturen is veel makkelijker geworden. Nb. Huidige berichten hoeven niet eerst volledig verwerkt te worden om te kunnen overstappen op deze nieuwe module. Belangrijkste wijzigingen Ø Verzamelberichten (met meerdere facturen) kunnen nu per factuur verwerkt worden. Het is niet meer nodig dat alle facturen van een bericht goedgekeurd worden voordat het bericht verwerkt kan worden. Ø De RecordStatus Nieuw heet voortaan Ingeboekt (RecordStatus=10) Ø Er is een nieuwe RecordStatus bij gekomen in de Inkoopfacturen, namelijk 5=Concept. Ø Verwerken in het inleesscherm is nu direct aanmaken van de Inkoopfacturen. Ø Goedkeuren in het inleesscherm is niet accorderen, maar inboeken. Ø De facturen die u ingelezen heeft, worden duidelijk in A4-formaat als factuur getoond. Ø Na het sluiten van het inleesscherm kunt u de berichten niet meer aanroepen in het inleesscherm. Ø In de recordweergave van de Inkoopfacturen is een nieuw bijlage-panel gemaakt Document, deze toont exact dezelfde details als in de Factuurdetails van het inleesscherm. Ø Als u een knop heeft speciaal voor het inlezen van PDF, dan is deze niet meer nodig. ICF en PDF inlezen wordt nu in hetzelfde inleesscherm verwerkt. Ondersteund: ICF, Invoice_Ins009, Insbouw003 en Insbouw004

2 Updaten Na het installeren van versie (of hoger) moet het volgende handmatig worden aangepast: (Nb. Wij kunnen dit met de setup nog niet automatisch verzorgen i.v.m. eventuele aangepaste instellingen bij u). Inkoopfacturen -> RecordStatus -> Keuzelijst aanpassen naar: Concept=5 Ingeboekt=10 Akkoord=20 Archief=-1 Inlezen Inlezen blijft hetzelfde als voorheen namelijk via de actieknop Inlezen onderin bij de Inkoopfacturen. Het overzicht van het inlezen van de berichten is simpeler gemaakt. De knop Verwerken rechts onderin het scherm zorgt er nu voor dat alle berichten direct verwerkt worden, dit betekend dat de inkoopfacturen direct worden aangemaakt. Als er geen fouten zijn gevonden in een bericht wordt deze ook direct verwerkt en krijgt deze een groen vinkje mee. Zijn er wel fouten of waarschuwingen gevonden dan komt er naast het groene vinkje een symbool te staan om aan te geven wat er aan de hand is. Onder de berichtregel komt ook de betreffende waarschuwingstekst te staan.

3 Voor meer informatie kunt u het bericht aanklikken en dan krijgt u het volgende scherm te zien: Afhankelijk van de melding die u krijgt, zal er een bepaalde handeling gedaan moeten worden voordat het bericht compleet verwerkt kan worden. Aan de rechterzijde is een nieuw venster toegevoegd voor de Factuurdetails. Dit scherm heeft een standaard-opmaak welke voor alle leveranciers gelijk is. Aan de rechterzijde in het venster van de Factuurdetails kunt u handmatig het Bestellingsnr, Werknr of Opdrachtbonnr koppelen via de knoppen/icoontjes daarvoor. In de oude omgeving kon u een bericht met meerdere facturen pas verwerken indien u alle facturen had goedgekeurd. In deze nieuwe omgeving is dat niet meer nodig.

4 Bij het verwerken van de berichten heeft u bovenin de volgende mogelijkheden: Bericht verwijderen, Goedkeuren, Opslaan en Afdrukken: Bericht verwijderen: Goedkeuren: Opslaan: Verwijdert het geselecteerde bericht. Het bericht is reeds uit uw box of map verwijderd en kan u niet opnieuw inlezen. Een bericht kan meerdere facturen bevatten. Keurt de geselecteerde factuur goed. Dit betekent niet accorderen van de inkoopfactuur, maar het goedkeuren om de factuur in te boeken. U kunt hier kiezen voor meerdere mogelijkheden: Oorspronkelijk formaat: Het bericht wordt opgeslagen zoals het is aangeleverd door de leverancier. Intern factuur bestand: Indien u tegen een probleem aanloopt met een ICF bericht dan kunnen wij met dit formaat beter onderzoeken waar het mis gaat. PDF bestand: Het bericht wordt opgeslagen als PDF, zodat u deze elders kunt bewaren of kunt doorsturen bijvoorbeeld. Afdrukken: U kunt een printer selecteren en de inkoopfactuur direct uitprinten.

5 Inkoopfacturen verwerken Als u na het inlezen onderin op verwerken heeft geklikt gebeurd er het volgende: Ø Inkoopfacturen worden waar mogelijk aangemaakt. (Volg hiervoor de eventuele waarschuwingen op het scherm.) Ø Inkoopfacturen krijgen de status Concept als niet alle koppelingen automatisch gevonden kunnen worden (Werknr/Bestellingsnr). Inkoopfactuurregels worden dan nog niet aangemaakt. Ø Inkoopfacturen krijgen de status Ingeboekt. Als ENK alle koppelingen automatisch heeft kunnen maken. Ø Inkoopfacturen krijgen ook de status Ingeboekt als u alle koppelingen heeft gemaakt en u heeft op Goedkeuren geklikt. (Let hierbij op de eventuele waarschuwing waar u misschien nog iets mee wil of moet doen voor een juiste verwerking.) Ø Sluit u op dit punt het inleesscherm dan kunt u deze niet meer in deze staat heropenen. Wel kunt u alle nodige handelingen ook buiten het inleesscherm verrichten, maar dan in het onderdeel Inkoopfacturen zelf. Hetzelfde venster met de Factuurdetails wordt bij iedere inkoopfactuur opgeslagen en getoond in het extra venster Document. Zodra u het inkoopfacturen scherm opent krijgt u het volgende te zien: U heeft hier aan de rechterzijde een Document-venster, welke identiek is aan de Factuurdetails van het inleesscherm.

6 Met de actieknop Pagina krijgt u de complete pagina te zien en bij de actieknop Normaal krijg u de ingezoomde variant weer te zien. Verder werken de knoppen hetzelfde als in het inleesscherm.

7 Extra opties voor het verwerken Leveranciers -> Elektronische facturen: Bestelref. als werknr: Afletteren op regelnr: Dan kunt u de Inkoopfacturen verwerken zonder er een bestelling aan te koppelen. Bij de leveranciers is een extra optie toegevoegd waarmee u Afletteren op regelnr kan aangeven. Afletteren gebeurde al op regelniveau (handig bij bestellen op een ander artikelnr, bijvoorbeeld als een artikel uit het assortiment wordt vervangen door een nieuw artikel) Indien deze optie leeg is of op Nee staat, dan gebeurt het afletteren ALLEEN op basis van het artikelnr. Staat deze aan, dan gebeurt het afletteren op volgorde van de regels, zoals vanouds.

8 Fouten en waarschuwingen Berichten en hun status en betekenis succesvol ingelezen (bestand is technisch correct) bericht kon niet worden ingelezen (technisch niet correct) bericht is succesvol verwerkt bericht is succesvol verwerkt maar 1 of meerdere facturen bevat waarschuwingen bericht is succesvol verwerkt maar 1 of meerdere facturen bevat fouten fout opgetreden bij het wegschrijven van 1 van de facturen Succesvol ingelezen Als het verwerk-scherm opstart, worden de berichten die klaarstaan eerst ingelezen. Als de berichten technisch correct zijn, dat wil zeggen het bestandsformaat is geldig en de controles die erop worden uitgevoerd zijn geslaagd, krijgen de berichten deze status. De volgende stap is dan dat de berichten verwerkt worden. Bericht kon niet worden ingelezen Als een bericht een ongeldig bestandsformaat heeft of een van de controles die erop worden uitgevoerd is gefaald, dan krijgt het bericht deze status. U kunt dit bericht niet verwerken, neem contact op met ENK en/of uw leverancier om te achterhalen wat er fout is met het bericht. Uw leverancier zal een nieuw bericht moeten aanleveren. U kunt het foutenbericht na dit onderzoek verwijderen. Bericht is succesvol verwerkt Het hele bericht is verwerkt zonder fouten of waarschuwingen. U kunt de facturen volledig terugvinden in het inkoopfacturen onderdeel. Bericht is succesvol verwerkt met fouten Het hele bericht is verwerkt en de inkoopfacturen in het bericht zijn aangemaakt. Echter de inkoopfacturen zijn nog niet correct, de inkoopfactuurregels ontbreken dus nog. U kunt de fouten meestal oplossen door bepaalde handelingen te verrichten, daarmee krijgt de factuur de status bericht is succesvol verwerkt met waarschuwingen. Zie het onderdeel fouten om te zien welke handelingen u kunt uitvoeren om de fouten op te lossen. Meestal geeft de melding bij de factuur u al een idee welke handeling u moet uitvoeren. Nadat u de benodigde handeling heeft uitgevoerd worden de factuurregels alsnog aangemaakt en is de factuur weer volledig.

9 Bericht is verwerkt maar 1 of meerdere facturen bevat waarschuwingen Het hele bericht is verwerkt en kunt u volledig terugvinden, er waren echter meldingen die u heeft goedgekeurd of opgelost. Deze zijn nog zichtbaar als waarschuwing. Zo kunt u bijvoorbeeld een prijsafwijking welke u heeft goedgekeurd nog blijven terugzien. Fout opgetreden bij wegschrijven Het wegschrijven van de factuur is mislukt en daardoor kon het bericht niet worden verwerkt. Meestal is dit een fout tijdens het wegschrijven van de inkoopfactuur naar de database. U kunt contact opnemen met ENK om te onderzoeken wat er fout gaat bij het wegschrijven. Fouten Toeslag te hoog Melding: De factuur heeft een factuuropslag ( %2.2n) van %2.1n%%. Dat is hoger dan toegestaan voor deze leverancier ( %2.1n%% )! Betekenis: U kan bij de leverancier opgeven hoeveel factuuropslag er mag worden toegestaan tussen de prijs ten tijde van bestellen en de prijs ten tijde van leveren en factureren. Heeft u dit niet ingesteld of wordt op de inkoopfactuur het toegestane verschil overschreden dan krijgt u deze melding. Goedkeuren (optioneel voor de leverancier een toegestane opslag opgeven/aanpassen). Bestelling nog niet ontvangen Melding: Bestelling "%s" is niet ontvangen geboekt. Bij goedkeuring zal de bestelling alsnog ontvangen worden geboekt. Betekenis: In de controle van het afletteren wordt gekeken of de bestelling ontvangen is gemeld. Als u de goederen niet ontvangen heeft en hierop wil wachten dan kunt u deze inkoopfactuur niet verder verwerken. Keurt u de inkoopfactuur goed, dan zal ook de Bestelling ontvangen worden gemeld en moet u het correct binnenkomen van de goederen zelf in de gaten houden. Goedkeuren, dan wordt de bestelling alsnog goedgekeurd (optioneel kan je ook zelf de bestelling op ontvangen zetten).

10 Backorders Melding: Betekenis: Bestelling "%s" is niet volledig gefactureerd. Bij goedkeuring zal het restant naar een backorderbestelling worden gezet. In de controle van het afletteren wordt gekeken of de volledige bestelling met de inkoopfactuur wordt gefactureerd. Is dit niet het geval dan wordt er voor het ontbrekende deel automatisch een BackOrder-bestelling aangemaakt welke bij het ontvangen van de inkoopfactuur van dit deel kan worden afgeletterd en gefactureerd. Goedkeuren, dan wordt de backorder aangemaakt (optioneel kan je de bestelling ook nogmaals ontvangen boeken met zelf de backorders geregistreerd). Teveel eenheden gefactureerd Melding: Regel kon niet helemaal afgeletterd worden: %n eenheden teveel gefactureerd Betekenis: In de controle van het afletteren wordt gekeken of de aantallen op de bestelling overeenkomt met de aantallen op de inkoopfactuur. Goedkeuren. Bestelregel niet gevonden Melding: Regel kon niet afgeletterd (gevonden) worden in de bestelregels! Betekenis: In de controle van het afletteren wordt gekeken of de artikelen op de bestelling overeenkomt met de artikelen op de inkoopfactuur. Goedkeuren. Prijsverschillen Melding: Prijsverschil %m (%n%%) te groot! Gefactureerd: %m, besteld: %m Betekenis: U kan bij de leverancier opgeven hoeveel prijsverschil er mag worden toegestaan tussen de prijs ten tijde van bestellen en de prijs ten tijde van leveren en factureren. Heeft u dit niet ingesteld of wordt op de inkoopfactuur het toegestane verschil overschreden dan krijgt u deze melding. Goedkeuren. ICT NieuweModule v1.3

Downloaden en uitpakken van een retourbericht

Downloaden en uitpakken van een retourbericht Downloaden en uitpakken van een retourbericht Wanneer u een retourbericht van de instantie heeft terugontvangen, dan zijn dezen te downloaden op de website van Vecozo. Deze retourberichten zijn gecomprimeerd;

Nadere informatie

PS IFA 2.1 Savvion handmatig afboeken van (deel)verplichting

PS IFA 2.1 Savvion handmatig afboeken van (deel)verplichting PS IFA 2.1 Savvion handmatig afboeken van (deel)verplichting Versie : 2.2 Auteur : VanMeijel 1 / 7 Inhoudsopgave 1 Historie document 2 Inleiding 2.1 Doel 2.2 Uitgangspunten 2.3 Randvoorwaarden en beperkingen

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Automatische betalingen

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Automatische betalingen ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Automatische betalingen 1. Inleiding..2 2. Aanmaken van betaalbestanden...2 2.1 Selecteren facturen...2 2.2 Deelbetaling....3 2.3 Aanmaken betaalbestand...

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Automatische incasso

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Automatische incasso ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Automatische incasso 1. Inleiding..2 2. Aanmaken van incassobestanden...2 2.1 Selecteren facturen...2 2.2 Deelbetaling....4 2.3 Aanmaken incassobestand...

Nadere informatie

Handleiding AdminSys. Toolbar versie 1.7 Werkboek versie 1.4

Handleiding AdminSys. Toolbar versie 1.7 Werkboek versie 1.4 Handleiding AdminSys Toolbar versie 1.7 Werkboek versie 1.4 Inhoudsopgave 1. Instellingen 4 1.1. Algemene instellingen 4 1.2. AdminSys instellingen 4 2. Werkboek 4 2.1. Startpagina 4 2.2. Openstaande bedragen

Nadere informatie

PAB artikelbestand handmatig inlezen in ENK Software

PAB artikelbestand handmatig inlezen in ENK Software PAB artikelbestand handmatig inlezen in ENK Software Het inlezen van het PAB bestand dient uitgevoerd te worden op de Server / Computer waarop ENK Software is geïnstalleerd. (Nb. In de verschillende schermafbeeldingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding EIviewer

Gebruikershandleiding EIviewer Gebruikershandleiding EIviewer Een eenvoudigere manier om Vektis declaratiebestanden te lezen bestaat er niet. Sleep slechts het betreffende declaratiebestand naar het hoofdscherm van EIviewer. Ook het

Nadere informatie

Instructiehandleiding King2UBL

Instructiehandleiding King2UBL Inhoud Inleiding King en UBL... 2 Vereisten... 2 Registreren King2UBL... 2 Drivermapping/NetDrive... 2 Standaard instellingen King2UBL... 3 Instellingen King2UBL... 4 King Afdrukformaat instellen... 4

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer

HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Inkoopopdrachten...4 Inkoopopdracht aanmaken...4 Levering maken van inkoopopdracht...9 Inkoopopdracht wijzigen...11 Inkoopopdracht annuleren...12

Nadere informatie

ChainWise Voorraadmodule

ChainWise Voorraadmodule ChainWise Voorraadmodule Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 04-08-2016 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

1. Installeren Update 2.4.7

1. Installeren Update 2.4.7 1. Installeren Update 2.4.7 De update kan rechtstreeks geïnstalleerd worden vanaf internet. U moet altijd wel MeaFinance afsluiten alvorens de update te draaien Let op: maak voordat u de update uitvoert

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Beheer facturen. Naam handleiding: Beheer facturen Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 20-11-2014 Versie: 1.

Handleiding Abakus. Beheer facturen. Naam handleiding: Beheer facturen Product: Abakus Compleet Datum publicatie: 20-11-2014 Versie: 1. Handleiding Abakus Beheer facturen 2014 Abakus Compleet Pagina 1 / 12 Inhoud Inleiding... 3 Twee type facturen... 3 Opbouw beheer facturen... 4 Tabblad Vecozo... 5 Lijst facturen... 6 Retourinformatie

Nadere informatie

Inboeken van een inkoop factuur in Newbase

Inboeken van een inkoop factuur in Newbase Inboeken van een inkoop factuur in Newbase Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Juni 2013 versie 1.0 pagina 1 van 10 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.22

Release Notes v 1.1 0.22 1/17 Release Notes v 1.1 0.22 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Microsoft Outlook Meer functies binnen Outlook

Microsoft Outlook Meer functies binnen Outlook Microsoft Outlook 2010 Meer functies binnen Outlook Inleiding Outlook is het e-mailprogramma van Microsoft. Naast e-mail kun je binnen Outlook je agenda beheren en een takenlijst maken. In deze module

Nadere informatie

ChainWise Inkoop en voorraad modules

ChainWise Inkoop en voorraad modules ChainWise Inkoop en voorraad modules Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 25-4-2017 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

Beschikt u over de basis module documentenbeheer dan kunt u documenten inlezen en koppelen aan de financiële mutaties en openstaande posten.

Beschikt u over de basis module documentenbeheer dan kunt u documenten inlezen en koppelen aan de financiële mutaties en openstaande posten. Accept Financieel Documenten beheer Het is nu mogelijk om in Accept Financieel te werken met documenten beheer. Met behulp van deze module is het mogelijk om documenten op te slaan in de database van de

Nadere informatie

Dossier Instellingen. Inhoudsopgave. Inleiding

Dossier Instellingen. Inhoudsopgave. Inleiding Dossier Instellingen Inhoudsopgave Inleiding Dossier instellingen Dossier Meetinstrumenten Meetinstrumenten importeren Nieuwe meetinstrumenten importeren met bestaande meetinstrumenten Richtlijnen Richtlijnen

Nadere informatie

Zorgtoewijzing en factuurcontrole met Jeugd-Ned

Zorgtoewijzing en factuurcontrole met Jeugd-Ned Zorgtoewijzing en factuurcontrole met Jeugd-Ned Handleiding voor gemeenten De MO-zaak Postbus 410 8901 BE Leeuwarden Archipelweg 111 8921 TH Leeuwarden 088-10 11 700 April 2015 Inhoudsopgave Inleiding...

Nadere informatie

ManageWare Pro Postbus 568 3700AN Zeist Tel.: 030-692 5701 Fax: 084-718 8468. Documentenbeheer

ManageWare Pro Postbus 568 3700AN Zeist Tel.: 030-692 5701 Fax: 084-718 8468. Documentenbeheer Documentenbeheer Inleiding ConsultManager heeft nu een professionele module om documenten te archiveren, te koppelen aan cliënten, artsen, etc., en te beheren. Het was al mogelijk om externe documenten

Nadere informatie

Factuur2King 2.3 Plus/Pro release notes

Factuur2King 2.3 Plus/Pro release notes Factuur2King 2.3 Plus/Pro release notes Factuur2King 2.3 biedt nieuwe functionaliteit om nog meer digitale processen in Factuur2King af te kunnen handelen, tijd te besparen en/of meer controle over het

Nadere informatie

Handleiding Mooy Logistics Servicedesk

Handleiding Mooy Logistics Servicedesk Handleiding Mooy Logistics Servicedesk Handleiding Mooy Logistics Servicedesk... 1 1. Inloggen... 2 2. Zoeken naar documenten.... 3 3. Downloaden van alle documenten op factuurnummer.... 5 4. Order regels

Nadere informatie

Peridos. Aanleveren van gegevens. Datum: Landelijk beheer Peridos. Versie: 1.1

Peridos. Aanleveren van gegevens. Datum: Landelijk beheer Peridos. Versie: 1.1 Peridos Aanleveren van gegevens Plaats: Utrecht Datum: 5-12-2014 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 1.1 Status: Definitief Inhoudsopgave Inhoudsopgave 3 Wijzigingsbeheer 4 Distributie 4 Referenties

Nadere informatie

Hosting. Aan de slag. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl

Hosting. Aan de slag. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl Hosting Aan de slag WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl 1. Installatie WeFact Hosting installeren In ons e-mail bericht heeft u inloggegevens ontvangen

Nadere informatie

Bulkfacturatie. Functioneel ontwerp uitbreiding Coachview.net. Dé nieuwe manier van samenwerken

Bulkfacturatie. Functioneel ontwerp uitbreiding Coachview.net. Dé nieuwe manier van samenwerken Bulkfacturatie Functioneel ontwerp uitbreiding Coachview.net Dé nieuwe manier van samenwerken 20 juni 2012 Pagina 1 van 10 Inleiding Dit document beschrijft de aanpassingen m.b.t. bulkfacturatie. Auteur(s):

Nadere informatie

Installeren Update 2.4.9

Installeren Update 2.4.9 Installeren Update 2.4.9 Doordat sinds zomer 2015 de mogelijkheden zo n beetje verdwenen zijn om programma s te starten vanaf het internet, is de procedure voor de update van MeaFinance gewijzigd. Het

Nadere informatie

ConsultManager ROM module

ConsultManager ROM module ConsultManager ROM module Voorbereiding - Voordat u ROM testen electronisch kunt klaarzetten en laten invullen door uw cliënten, moet u zich eerst aanmelden bij de leverancier van uw keuze (ManageWare

Nadere informatie

URENREGISTRATIEMODULE

URENREGISTRATIEMODULE URENREGISTRATIEMODULE HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 22-8-2017 Versie 2.1 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over de Urenregistratiemodule... 4 1.2 Doel van

Nadere informatie

Declareren. Stap 1 Openstaande behandelingen

Declareren. Stap 1 Openstaande behandelingen Declareren Stap 1 Openstaande behandelingen Bij het programma onderdeel Declaratie, Openstaande behandelingen (zorgverzekeraars) kunt u kijken welke welke behandelingen er nog niet gedeclareerd zijn. Druk

Nadere informatie

Handleiding. Leveranciersimport voor:

Handleiding. Leveranciersimport voor: Handleiding Leveranciersimport voor: MatrixKozijn - Leveranciersimport MatrixKozijn maakt intensief gebruik van artikel- en prijsinformatie van toeleveranciers. De module Leveranciersimport is ontwikkeld

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1600 Fashion

HANDLEIDING Q1600 Fashion HANDLEIDING Q1600 Fashion Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Kleurlijsten beheren...4 Kleurlijst groep aanmaken...6 Kleurlijst groep verwijderen...6 Kleuren (kleurnummers) aanmaken/wijzigen...7

Nadere informatie

Opfrisdocument elektronische aangifte

Opfrisdocument elektronische aangifte Opfrisdocument elektronische aangifte Inleiding: Omdat wij regelmatig vragen krijgen over de elektronische aangifte, hebben wij e.e.a. maar eens voor u op een rijtje gezet. Uitgangspunt van dit document

Nadere informatie

Factuur2King 2.0.2 Single User release notes

Factuur2King 2.0.2 Single User release notes Factuur2King 2.0.2 Single User release notes Naar aanleiding van meldingen en wensen van klanten hebben wij een nieuwe versie van Factuur2King uitgebracht, versie 2.0.2. De volgende wijzigingen zijn in

Nadere informatie

Om een leveranciersbestand in te lezen kunnen de volgende stappen aangehouden worden:

Om een leveranciersbestand in te lezen kunnen de volgende stappen aangehouden worden: MATRIXKOZIJN VERSIE 3.17.0 IMPORTMODULE Om een leveranciersbestand in te lezen kunnen de volgende stappen aangehouden worden: Selecteer de Leverancier 1) Selecteer de gewenste leverancier en kies voor

Nadere informatie

Stappenplan elektronisch bankieren

Stappenplan elektronisch bankieren Pagina 1 van 7 Stappenplan elektronisch bankieren Inleiding Dit document bevat een beschrijving van de noodzakelijk stappen om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteit voor elektronisch

Nadere informatie

Handleiding. Confronteren van Inkooporders. BELANGRIJK nieuws voor gebruikers van de module Inkoop Order!

Handleiding. Confronteren van Inkooporders. BELANGRIJK nieuws voor gebruikers van de module Inkoop Order! BELANGRIJK nieuws voor gebruikers van de module Inkoop Order! De functie Confronteren Inkoop Orders is grondig vernieuwd en verbeterd. Handleiding Confronteren van Inkooporders 2009 - Copyright Asperion

Nadere informatie

Webshop Dashboard. Inkoopmodule

Webshop Dashboard. Inkoopmodule Webshop Dashboard Inkoopmodule Shoxl Dashboard Inkoopordermodule 2012 v2 1 Copyright Integrace BV 2012 1. Introductie Met de inkoopmodule van het Dashboard beheert u uw inkooporders. Inkooporders kunnen

Nadere informatie

Elektronisch Bestellen in ENK Software

Elektronisch Bestellen in ENK Software Elektronisch Bestellen in ENK Software Auteurs: RK/MRz Versie: 1.2 Datum: 22-07-2010 Voorwoord Deze handleiding zet voor u uiteen op welke manier u elektronisch bij Galvano kunt bestellen vanuit ENK Software,

Nadere informatie

Handleiding Speciaal voor vraagouders

Handleiding Speciaal voor vraagouders Handleiding Speciaal voor vraagouders Let op: Zie je dit balkje in deze handleiding? Dan hebben wij een tip voor je. Ohw. Wachtwoord kwijt of vergeten? Dan kun je deze resetten door in het inlogscherm

Nadere informatie

Proforma werking Logistiek

Proforma werking Logistiek Proforma werking Logistiek WINGS Software Flexibel, efficiënt & accuraat WINGS PRO FORMA INHOUDSOPGAVE ALGEMEEN 1.1. Doelstelling 3 SPECIFIEK 2.1. Wings voorzieningen 4 2.2. Wings instellingen 5 WINGS

Nadere informatie

Peridos. Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling

Peridos. Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling Peridos Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling Plaats: Utrecht Datum: 30-01-2017 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 2.2 1. Inleiding De module Gegevens wordt gebruikt voor

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving in- en verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 In- en verkooprol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Verkoopfacturen

Nadere informatie

Zorgtoewijzing en factuurcontrole met Jeugd-Ned Handleiding voor de leverancier

Zorgtoewijzing en factuurcontrole met Jeugd-Ned Handleiding voor de leverancier Zorgtoewijzing en factuurcontrole met Jeugd-Ned Handleiding voor de leverancier ZorgNed Automatisering BV Nudepark 91a 6702 DZ Wageningen Tel: 0317-466844 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Toegang... 3

Nadere informatie

Handleiding. Afletteren Bankafschriften

Handleiding. Afletteren Bankafschriften Handleiding Afletteren Bankafschriften Doel van deze handleiding De modules van Asperion kunnen op velerlei manieren ingesteld worden om daarmee optimaal aan te sluiten bij de specifieke bedrijfsomstandigheden

Nadere informatie

: Release-notes TIC v2.5.0

: Release-notes TIC v2.5.0 Onderwerp : Release-notes TIC v2.5.0 Nieuwe / gewijzigde functionaliteit TIC - In prijslijsten (en kortingsgroepen) wordt nu ook negatieve korting ondersteund. Echter, het kan wenselijk zijn om de artikelprijs

Nadere informatie

Op tabblad "2. Declaraties" van de systeemgegevens kunt u de nota lay-out instellen.

Op tabblad 2. Declaraties van de systeemgegevens kunt u de nota lay-out instellen. Hoofdstuk 1 Inleiding In Intramed is het mogelijk om naast het declareren naar verzekeraars en patiënten, ook te declareren naar bedrijven en instellingen. Er kan op drie manieren gedeclareerd worden naar

Nadere informatie

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Inhoudsopgave 1. Afdrukinstellingen per klant 2. Reisroute 3. Hernoemen van velden 4. Zoeken middels geavanceerde selectie 5. Sales Forecast

Nadere informatie

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology PRINT CV HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 29-8-2017 Versie 1.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over Print cv s... 4 1.2 Doel van deze instructie... 4 1.3 Opbouw

Nadere informatie

Handleiding Installatie en Gebruik Privacy -en Verzend Module LADIS

Handleiding Installatie en Gebruik Privacy -en Verzend Module LADIS Handleiding Installatie en Gebruik Privacy -en Verzend Module LADIS Uitgebracht door: ZorgTTP Referentie: Handleiding Installatie en Gebruik PVM LADIS 2.0.doc Datum: 08 maart 2016 Versie: 2.0 Vooraf Voor

Nadere informatie

Handleiding exporteren en importeren van boekhouding. Van MijnWebwinkel naar Snelstart

Handleiding exporteren en importeren van boekhouding. Van MijnWebwinkel naar Snelstart EBT-SOLUTIONS Handleiding exporteren en importeren van boekhouding. Van MijnWebwinkel naar Snelstart. 22-4-2010 Deze handleiding is bedoeld om uw boekhouding vanuit MijnWebwinkel te exporteren waarna te

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Verkorte handleiding uitstelregeling

Verkorte handleiding uitstelregeling Verkorte handleiding uitstelregeling Log in op Accept SBR en kies voor SBR Dossier Het SBR dossier programma wordt nu gestart. Het dossier dient als opslag voor uw SBR documenten. Druk hiervoor op de knop

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1470 Afhalen & Bezorgen

HANDLEIDING Q1470 Afhalen & Bezorgen HANDLEIDING Q1470 Afhalen & Bezorgen Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Kassa...4 Kassa layout knoppen toevoegingen...4 Order aanmaken...5 Order afrekenen...6 Order aanpassen...7 Producten toevoegen...7

Nadere informatie

Overzicht van de opgeloste changes in UNIT4 Multivers 10.7.0

Overzicht van de opgeloste changes in UNIT4 Multivers 10.7.0 Overzicht van de opgeloste changes in UNIT4 Multivers 10.7.0 Inleiding Dit document betreft de opgeloste, externe changes in UNIT4 Multivers 10.7.0. De opgesomde wijzigingen gelden voor alle versies van

Nadere informatie

Outlook koppeling ChainWise

Outlook koppeling ChainWise Outlook koppeling ChainWise Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 6-11-2018 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

Peridos. Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling. Datum: 04-07-2016. Landelijk beheer Peridos. Versie: 2.

Peridos. Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling. Datum: 04-07-2016. Landelijk beheer Peridos. Versie: 2. Peridos Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling Plaats: Utrecht Datum: 04-07-2016 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 2.0 Status: Concept Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Wijzigingsbeheer

Nadere informatie

Release notes Swing 5.0.6 & 5.0.7

Release notes Swing 5.0.6 & 5.0.7 Release notes Swing 5.0.6 & 5.0.7 Copyright 2016 Swing Jive Swing is een product van ABF Research Jive Full screen weergave Swing 5 beschikt nu ook over een full screen weergave. Deze is te activeren via

Nadere informatie

Quick Reference MS Word Merge Addon SE

Quick Reference MS Word Merge Addon SE Eddon Software BV Rietveldenweg 82 5222 AS s-hertogenbosch The Netherlands T +31 (0)88-235 66 66 F +31 (0)88-235 66 77 E info@eddon.nl W www.eddon.nl Quick Reference MS Word Merge Addon SE Block: MS Word

Nadere informatie

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Zorgverzekeraar oproepen Als u een zorgverzekeraar wilt oproepen om de gegevens te bekijken of te bewerken kunt boven in het zorgverzekeraars scherm, op

Nadere informatie

UNAD Facturering versie: 28-1-2011

UNAD Facturering versie: 28-1-2011 Hoofdscherm In de lijst onderaan het scherm staan, afhankelijk van de gekozen optie: 1.1. Lijst van ALLE geboekte facturen (gesorteerd op oplopend Klantnummer en aflopend Factuurnummer). De Tellingen rechts

Nadere informatie

Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar

Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar ! Bijlage inlezen nieuwe tarieven (vanaf 3.2) Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar Scipio 3.303 biedt ondersteuning om gebruikers alle tarieven van de verschillende verzekeraars in één keer

Nadere informatie

Chauffeurskiosk GebruikershandleidingVersie 3

Chauffeurskiosk GebruikershandleidingVersie 3 Chauffeurskiosk GebruikershandleidingVersie 3 Inleiding De Chauffeurskiosk is een afstortkluis speciaal bedoeld voor de taxi branche. Opstarten Wanneer de Chauffeurskiosk is aangezet dan wordt de Chauffeurskiosk

Nadere informatie

VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel

VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel VIVA VETERINARY Lange Spruit 1a, 7773NE Hardenberg - T 0031 (0)30 6347250 E info@vivaveterinary.nl I ww.vivaveterinary.nl Inhoud 1. Inleiding...- 3-2. Financiën...-

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Office+ Introductie Met de module Office+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Scan+ Introductie Met Scan+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

Meetinstrumenten Inhoudsopgave:

Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Openen van de meetinstrumenten 2 Selecteren meetinstrumenten voor een patiënt /cliënt 4 Meetinstrument naar de patiënt / cliënt sturen 6 Inlezen meetresultaten 10 Bekijken

Nadere informatie

Downloaden & importeren bankbestanden

Downloaden & importeren bankbestanden HANDLEIDING Downloaden & importeren bankbestanden Voor u ligt de handleiding voor het downloaden en importeren van bankbestanden. Deze handleiding bestaat uit twee onderdelen: 1. Downloaden bankbestanden

Nadere informatie

HANDLEIDING WINDOWS INTUNE

HANDLEIDING WINDOWS INTUNE HANDLEIDING WINDOWS INTUNE In deze handleiding beschrijven we de stappen die nodig zijn om Windows-apparaten op te nemen in de Windows Intune-omgeving van de school en deze lokaal te beheren. INHOUD 1.

Nadere informatie

Handleiding Enquêtemodule. Contents

Handleiding Enquêtemodule. Contents Handleiding Enquêtemodule Dit document dient als uitleg over de enquêtemodule. De enquêtemodule is een optionele module welke te bestellen is via Support Modules. Met de enquêtemodule krijgt de club de

Nadere informatie

Documenten scannen Documenten scannen en opvragen in CASHWin

Documenten scannen Documenten scannen en opvragen in CASHWin Inleiding In CASH is het mogelijk een digitaal archief aan te leggen. Dit heeft als voordeel, dat u het document op elk willekeurig tijdstip op uw beeldscherm kunt oproepen. Het originele document blijft

Nadere informatie

Een declaratie aanmaken

Een declaratie aanmaken Een declaratie aanmaken U kunt in Kleos drie verschillende soorten declaraties aanmaken: 1. een declaratie voor een dossier: een declaratie voor 1 dossier voor 1 debiteur; 2. een declaratie voor een cliënt:

Nadere informatie

Quickstart. Browser instellingen

Quickstart. Browser instellingen Browser instellingen Projectadministratie is getest onder : Mac OS 10.3 met Safari versie 1.3 Mac OS 10.4 met Safari versie 2.0.3 (417.9.2) Windows met Internet Explorer versie 6.0.2900.2180. Belangrijke

Nadere informatie

Taxis Pitane Transparantie. Censys BV Eindhoven

Taxis Pitane Transparantie. Censys BV Eindhoven Taxis Pitane Transparantie Censys BV Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Transparantie... 3 Taxis Pitane Transparantie in gebruik... 4 Tabblad Instellingen... 4 Tabblad Logboek... 5 Tabblad Licentie...

Nadere informatie

Central Station Urenregistratie

Central Station Urenregistratie Central Station Urenregistratie Inhoud 1 Inleiding...3 2 Uren boeken in 4 stappen...4 2.1 Stap 1: Urenregistratie starten... 4 2.1.1 Inloggen... 4 2.1.2 Aanmaken nieuw urenformulier (eenmaal per week)...

Nadere informatie

VIPLive - Financiële module (FIN):

VIPLive - Financiële module (FIN): VIPLive - Financiële module (FIN): Afboeken in VIPLive: Om met de module te beginnen, kunt u op scherm te zien: klikken. U krijgt dan onderstaand U moet aangeven of u gebruik maakt van een extern boekhoudpakket

Nadere informatie

Aanmaken nieuw boekjaar voor 2016 in AccountView

Aanmaken nieuw boekjaar voor 2016 in AccountView Aanmaken nieuw boekjaar voor 2016 in AccountView Het aanmaken van een nieuwe administratie voor het nieuwe boekjaar omvat een aantal stappen welke hieronder uitgelegd worden. Doe dit net vóór het nieuwe

Nadere informatie

Dynamic Software nv Ring 37 2200 Noorderwijk CONFIDATA. Handleiding

Dynamic Software nv Ring 37 2200 Noorderwijk CONFIDATA. Handleiding CONFIDATA Handleiding ALGEMEEN Vanaf versie 6.4.34 werkt Flexigar2000 voor de verwerking van de bestellingen wisselstukken met elektronische bestanden die teruggestuurd worden door de invoerder. Deze module

Nadere informatie

RIE Vragenlijst Editor

RIE Vragenlijst Editor Handleiding RIE Vragenlijst Editor Versie 1.0 Datum: 29 oktober 2015 IT&Care B.V. Inhoudsopgave 1. INLEIDING EN VERANTWOORDING... 3 2. OVERZICHT RIE VRAGENLIJSTEN... 4 3. AANMAKEN VAN EEN NIEUWE VRAGENLIJST...

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 30. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 30. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 30 Efficiency through innovation 1 (PIBU) #CON: Importeren van contracten 1.1 Doelstelling Het doel van deze tool is om de vorige contracten, uit een ander softwarepakket,

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Inlezen Bankafschriften 1. Inleiding..2 2. Aanmaken van het bankbestand.. 2 3. Bankmutaties aanbieden..3 4. Bankafschriften inlezen en verwerken.....4

Nadere informatie

README B14a Boekhouden d.d. oktober 2018

README B14a Boekhouden d.d. oktober 2018 README B14a Boekhouden d.d. oktober 2018 NIEUW: Doorzoomen vanuit de Bedrijfsstatus Vanuit de Bedrijfsstatus kan voortaan worden ingezoomd naar het grootboekoverzicht, van waaruit u verder kunt inzoomen

Nadere informatie

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v Gebruikers Toevoegen EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 01-12-2011 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen de IdentySoft software

Nadere informatie

Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie

Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie 6a Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie Datum Juni 2012 V3.0 Inhoudsopgave 1. Naar CareAssist internet urenregistratie 3 1.1 Toegang tot CareAssist internet urenregistratie 3 1.2 Toevoegen

Nadere informatie

Handleiding PSU Boekhouden V4 module Filiaal

Handleiding PSU Boekhouden V4 module Filiaal gravita Hoofdkade 95, 9503 HD Stadskanaal Tel. & fax: 0599-614815 E-mail: info@gravita.nl / www.gravita.nl Inschrijfnummer KvK: 02083322 Postbank 4491228 Fiscaalnummer 1345.68.266.B01 PSUB-f Handleiding

Nadere informatie

Abakus Handleiding Beheer facturen

Abakus Handleiding Beheer facturen Abakus Handleiding Beheer facturen Abakus Zonneoordlaan 17 6718 TK Ede 088-946 22 25 info@abakus.nl www.abakus.nl KvK 34183168 Incura en Abakus zijn producten van WinBase Software en Adviezen BV Inleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING Q2000 Offerte

HANDLEIDING Q2000 Offerte HANDLEIDING Q2000 Offerte Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Backoffice...4 Offerte aanmaken...4 Offerte naar order...9 Offerte naar factuur...11 Offerte wijzigen...13 Offerte annuleren...14 Overige...15

Nadere informatie

Hand-out OuderCommunicatieSysteem

Hand-out OuderCommunicatieSysteem Hand-out OuderCommunicatieSysteem Publicatiedatum 13-09-2016 Inhoudsopgave Fase 1: starten met het OuderCommunicatieSysteem 3 Inloggen 3 Naar de achterkant van de website 4 Naar modulebeheer 4-5 Configuratie

Nadere informatie

Installatie- en gebruikshandleiding Privacy & Verzend Module 3.0.6

Installatie- en gebruikshandleiding Privacy & Verzend Module 3.0.6 Installatie- en gebruikshandleiding Privacy & Verzend Module 3.0.6 Referentie: Installatie PVM RVE Datum: 18 maart 2016 Versie: 1.0 Inhoud 1 2 3 4 4.1 4.2 4.3 4.4 4.5 5 6 7 8 9 10 Vooraf... 3 Contactgegevens...

Nadere informatie

The Nanny Versie Informatie

The Nanny Versie Informatie The Nanny Versie Informatie The Nanny versie 4.2.2 29 Mei 2012 Document versie 1.2 Copyright 2012 TecSoft B.V. Kaatsheuvel. Niets uit de uitgave mag worden vermenigvuldigd, Pagina opgeslagen 1 van 7 in

Nadere informatie

UNIT4 MULTIVERS - MODULE PROJECTEN

UNIT4 MULTIVERS - MODULE PROJECTEN UNIT4 MULTIVERS - MODULE PROJECTEN WIJZIGING VANAF VERSIE 10.1.1182.796 (10.1.1 HF3) DOCUMENT VERSIE DATUM 26 juni 2013 AUTEUR Tamarah Carolus INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. OHW projecten: actuele stand

Nadere informatie

Met de filters bovenin het scherm kunt u bepalen of u de leerlingen van alle afdelingen/stamklassen wilt zien of slechts een selectie daarvan.

Met de filters bovenin het scherm kunt u bepalen of u de leerlingen van alle afdelingen/stamklassen wilt zien of slechts een selectie daarvan. Gesprekken invoeren Filters Afdeling en Stamklas Met de filters bovenin het scherm kunt u bepalen of u de leerlingen van alle afdelingen/stamklassen wilt zien of slechts een selectie daarvan. aangemaakt:

Nadere informatie

Via deze module kan U de jaarlijkse fiches en het bestand voor de vakbondspremie aanmaken, zoals opgegeven in het Belgisch staatsblad.

Via deze module kan U de jaarlijkse fiches en het bestand voor de vakbondspremie aanmaken, zoals opgegeven in het Belgisch staatsblad. Vakbondspremie Via deze module kan U de jaarlijkse fiches en het bestand voor de vakbondspremie aanmaken, zoals opgegeven in het Belgisch staatsblad. Vakbondspremie parameters De module vakbondspremie

Nadere informatie

stappenplan irekeningen: Afpunten van rekeningen

stappenplan irekeningen: Afpunten van rekeningen g e b r u i k e r s jan. 2015 Het afpunten van een rekening kan enkel indien de rekening doorgeboekt werd. Kies in het menu Rekeningen het menu-item Afpunten. 1 Manueel afpunten van uittreksels Om een

Nadere informatie

HANDLEIDING KIK-R BATCHES C O D E X. Versie: januari 19

HANDLEIDING KIK-R BATCHES C O D E X. Versie: januari 19 HANDLEIDING KIK-R BATCHES C O D E X Versie: januari 19 2019 Van Brug Software Hoewel deze handleiding met zeer veel zorg is samengesteld, aanvaarden noch de auteur, noch Van Brug Software enige aansprakelijkheid

Nadere informatie

Sioges Voorraadbeheer

Sioges Voorraadbeheer Programmeren artikelen: Sioges Voorraadbeheer Druk op PRG Artikelen & Tarieven Artikelen In het scherm verschijnen de Hoofdgroepen en gekoppelde Artikelen: Druk aan de linkerkant van het scherm op de juiste

Nadere informatie

Quickstart TreeCommerce Messenger

Quickstart TreeCommerce Messenger Quickstart TreeCommerce Messenger Om snel aan de slag te gaan met TreeCommerce Messenger is het belangrijk een aantal zaken in te stellen, en dat u op de hoogte bent van een aantal zaken. We hebben voor

Nadere informatie